LOKAL PLAN NOVEMBER 1987 NØRRESUNDBY OMRADET VADUM MAGISTRATENS 2. AFD. AALBORG KOMMUNE

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "LOKAL PLAN 13-002 NOVEMBER 1987 NØRRESUNDBY OMRADET VADUM MAGISTRATENS 2. AFD. AALBORG KOMMUNE"

Transkript

1 LOKAL PLAN NOVEMBER 1987 NØRRESUNDBY OMRADET VADUM KIRKE OG ERHVERVSOMRÅDE ELLEHAMMERSVEJ MAGISTRATENS 2. AFD. AALBORG KOMMUNE

2 En lokalplan fastlægger, hvordan nye bygninger, grønne arealer, stier, veje og lignende skal placeres og udformes inden for et bestemt område. Lokalplanhæftet består af en redegørelse (grå sider), evt. et kommuneplantillæg og selve Lokalplanens bestemmelser. Efter kommuneplanloven har kommunen pligt til at udarbejde en lokalplan inden et større byggeri, anlægsarbejde eller udstykning kan sættes i gang. Også overførsel af jord fra landzone til byzone kræver en lokalplan. Formålet med lokalplanpligten er at sikre en større sammenhæng i planlægningen. Lokalplanpligten skal også sikre borgernes kendskab til planlægningen og muligheden for deltagelse heri. r \ Nærmere oplysninger vedrørende lokalplanen kan fås ved henvendelse til: Planlægningssekretariatet Vesterbro Aalborg Telefon Udsnit af Geodætisk Instituts kort er gengivet med instituttets tilladelse A 83, Copyright.

3 REDEGØRELSE Lokalplanens baggrund og område Baggrund Lokalplanen er udarbejdet for at sikre, at Det Oanske Missionsforbund kan udvide sit grundareal, så der bliver bedre plads til udendørs aktiviteter. Lokalplanen har endvidere til formål at fastlægge bestemmelser for erhvervsområdet syd for kirken - herunder at sikre areal til beplantningsbælte mod øst. Området Det område, der er omfattet af lokalplanen er vist på ovenstående kort.

4 2. Lokalplanens indhold Lokalplanen opdeler området i A og B (se bilag nr. 1 og 2). 0mråde A Område A må kun anvendes til offentligt formål (undervisnings-, kultur-, fritids- og børneinstitutioner) samt private institutioner af almennyttig karakter (f.eks. Det Danske Missionsforbund). Herudover må indrettes én bolig til bestyrer, portner, pedel eller anden person med lignende tilknytning til institutionen. Bebyggelsen må ikke være højere end 1 1/2 etage (8,5 m), og Bebyggelsesprocenten må ikke overstige 10. Der skal anlægges parkeringsplads svarende til mindst 1 bilplads pr. 20 m2 etageareal. Til en e- ventuel bolig skal dog kun anlægges 2 parkeringspladser. Mindst 50% af grunden skal udlægges som opholdsareal. Langs områdets afgrænsning skal der etableres et mindst 5 m bredt beplantningsbælte, som vist på bilag nr. 2. 0mråde B Området må kun anvendes til erhvervsformål (lettere industri-, værksteds- og håndværksvirksomhed, entreprenør- og oplagsvirksomhed, vognmandsvirkprivat service, lagervirksomhed, engroshandel.

5 3. Område B Område B må anvendes til virksomheder, som ikke virker generende på omgivelserne med hensyn til rag, støj, støv og lugt. Der må indrettes detailhandel (dog ikke dagligvarebutikker), såfremt det er i tilknytning til en virksomhed. Der må til hver virksomhed indrettes én bolig til portner, bestyrer eller lignende. Bebyggelsen må ikke være højere end 1 1/2 etage (8,5 m), og Bebyggelsesprocenten må ikke overstige 40. Der skal anlægges parkeringsplads, svarende til mindst 1 bilplads pr. 50 m2 erhvervsareal. I forbindelse med detailhandel skal herudover yderligere sikres areal til 1 bilplads pr. 25 m2 kundeareal. Til en eventuel bolig skal anlægges 2 parkeringspladser. Der skal sikres opholdsareal til de ansatte svarende til mindst 10% af erhvervs-bruttoetagearealet. Langs områdets afgrænsning mod øst skal der etableres et mindst 10 m bredt beplantningsbælte og mod syd et mindst 5 m bredt beplantningsbælte (se bilag nr. 2). Lokalplanens sammenhæng med anden planlægning i området 1. Aalborg kommuneplan 1986 Aalborg byråd vedtog i januar 1986 en plan for den fremtidige udvikling i kommunen. Lokalplanområdet ligger i Vadum lokalcenter, som vist på kortet side 4. Det er omfattet af kommuneplanens rammeområder 02 og H2. 0mråde 02 0mråde 02 er udlagt til offentlig service. I den vestlige del af området ligger Det Danske Missionsforbunds kirke med tilhørende parkeringsanlæg. Den østlige del af arealet er landbrugsjord. I tilknytning til kirken er der mulighed for at indrette et areal til udendørs aktiviteter. Omkring en del af området skal der sikres areal til beplantningsbælte. 0mråde H2 Område H2 er udlagt til lettere industri og håndværk. 0mrådet er i dag delvis udbygget med erhvervsvirksomheder.

6 4. Af rammebestemmelserne fremgår, at der ikke ma placeres virksomheder, som virker generende pa omgivelserne med hensyn til røg, støj, støv og lugt. Der skal endvidere sikres et mindst 10 m bredt beplantningsbælte mod øst. Lokalplanen er i overensstemmelse med Kommuneplanen. 2. Lokalplan nr , Kirke i Vadum En del af Lokalplanens område omfattes af lokalplan nr Denne ophæves med den nye lokalplan. 3. Kommunens spildevandsplan Den østlige halvdel af område A (øst for byggefeltek), er ikke planlagt kloakeret Den øvrige del af Lokalplanens område er fælleskloakeret. Spildevandet ledes til Vadum rensningsanlæg syd for Thisted Landevej.

7 5. 4. Varmeforsyning 0mrådet ligger inden for Vadum Varmeværks forsy - ningsområde. Ny bebyggelse skal tilsluttes fjernvarmenettet. Zonestatus Som det fremgår af bilag nr. 1 ligger en del af Lokalplanens område i landzone. Med bekendtgørelse af lokalplanen overføres der fra matr. nr. 16 a ca m2 til byzone. Lokalplanens retsvirkninger Retsvirkninger Efter byrådets endelige vedtagelse og offentligt bekendtgørelse af lokalplanen må ejendomme, der er omfattet af planen ifølge kommuneplanlovens 31, kun udstykkes, bebygges eller i øvrigt anvendes i overensstemmelse med planens bestemmelser. Den eksisterende lovlige anvendelse af en ejendom kan fortsætte som hidtil. Lokalplanen medfører heller ikke i sig selv krav om etablering af de anlæg med videre, der er indeholdt i planen. Dispensation Zoneforhold Aalborg kommune kan meddele dispensation fra Lokalplanens bestemmelser, hvis dispensationen ikke er i strid med principperne i planen. Videregående afvigelser kan kun foretages ved tilvejebringelse af en ny lokalplan. Lokalplanen indeholder i afsnit 2, stk. 3 bestemmelser om, at det på bilag nr. 1 med skravering viste område overføres til byzone. Retsvirkningerne heraf fremgår blandt andet af lov om frigørelsesafgift. Det område, der omfattes af Lokalplanens afsnit 3, stk. 1 udlægges til offentligt formål. Det betyder, at ejeren efter kommuneplanlovens 32 under visse forudsætninger kan kræve ejendommen overtaget af kommunen mod erstatning.

8 LOKALPLAN AALBORG KOMMUNE Lokalplan nr for et område øst for Kirkevej og Egevænget. Ellehammersvej mellem Vadum I henhold til kommuneplanloven (lovbekendtgørelse nr. 391 af 22. juli 1985) fastsættes herved følgende bestemmelser for det i afsnit 2, stk. 2.1 nævnte område. 1. Lokalplanens formål Lokalplanen skal sikre, at der i tilknytning til Det Danske Missionsforbunds kirke bliver et område til udendørs aktiviteter, at der fastlægges nærmere bestemmelser for erhvervsområdet øst for Ellehammersvej og at der sikres beplantningsbælte mod det åbne land. 2. Lokalplanens område og zoneforhold./. 2.1 Lokalplanen afgrænses som vist på bilag nr. 1 og omfatter følgende matr.nre. :./ Øster Halne by, Vadum del af 16 a, 16 bo, 16 bp, 16 ca, 16 cb, 16 CC og del af off. vejareal litra a, saint alle parceller, der efter den 18. maj 1987 udstykkes fra de nævnte ejendomme inden for Lokalplanens område. Lokalplanen er opdelt i områderne A og B, som vist på bilag nr. 1 og 2. Med byrådets offentligt bekendtgørelse af den vedtagne lokalplan overføres landzonearealet, som ligger inden for lokalplanområdet, til byzone (se bilag nr. 1). En del af lokalplanens område er undergivet Landbrugspligt. Landbrugspligten er dog ikke til hinder for, at Aalborg kommune kan tillade, at arealet tages i brug til det i lokal-

9 2. planen angivne formå1, men indtil da skal a- realet drives jordbruqsmasssigt efter landbrugslovens reqler.*) 3. 0mrådets anvendelse 0mråde A 3.1 Område A må kun anvendes til offentligt formål (undervisnings-, kultur-, fritids- og børneinstitutioner) saint private institutioner af almennyttig karakter (f.eks. kirke for Det Danske Missionsforbund). 3.2 Der må indrettes én bolig til bestyrer, portner, pedel eller anden person med lignende tilknytning til institutionen. 3.3 Område B Område B må kun anvendes til erhvervsformå1 (lettere industri-, værksteds- og håndværksvirksomhed, entreprenør- og oplagsvirksomhed, vognmandsvirksomhed, privat service, lagervirksomhed, engroshandel ). 3.4 Der må indrettes detailhandel (dog ikke dagligvarebutikker), såfremt det er i tilknytning til en virksomhed. 3.5 Der må til hver virksomhed indrettes én bolig til portner, bestyrer eller lignende. 3.6 Der må ikke indrettes virksomhed, som virker generende på omgivelserne med hensyn til røg, støv og lugt. 3.7 Der må ikke indrettes virksomhed, hvor støjen, må1t i skel, overstiger følgende ækvivalente konstante støjniveau: mandag - fredag kl ørdag kl max. 45 db(a) aften kl lørdag kl max. 40 db(a) søndag kl nat kl max. 35 db(a). *) Ophævelse af landbrugspligten sker i forbindelse med landbrugsministeriets godkendelse af udstykningen. Landbrugsministeriet kan i forbindelse med ophævelse af landbrugspligten stille betingelser i medfør af landbrugslovens 4, stk. 2, vedrørende jordernes drift og/eller stk. 3 om afhændelse af ejendommenes øvrige jorder til sammenlægning med anden landbrugsejendom.

10 3. 0mråde A og B 3.8 Inden for Lokalplanens område kan der opføres transformerstationer og lignende tekniske anlæg til forsyning af kvarteret, når de placeres og udformes under hensyntagen til den øvrige bebyggelse i området. 4. Bebygg elsens omfang og placering 0mråde A 4.1 Bebyggelsen må kun opføres inden for det på bilag nr. 2 viste byggeområde. 4.2 Bebyggelsesprocenten må ikke overstige Etageantallet må ikke overstige 1 1/ Højden må ikke overstige 8,5 m. 0mråde B 4.5 Bebyggelsen må ikke opføres nærmere vejskel end 10 m, jfr. byggelinien på bilag nr Bebyggelsesprocenten må ikke overstige Etageantallet må ikke overstige 1 1/ Bygningshøjden må ikke overstige 8,5 m. 5. Bebygg elsens ydre fremtræden 5.1 Inden for område A skal en eventuel bolig opføres med samme taghældning og med tilsvarende ydervægs- og tagdækningsmaterialer som kirkebygningen. 5.2 Inden for område B ma der til udvendige bygningssider samt tagflader ikke anvendes materialer, som virker skæmmende. 6. Ubebygg ede arealer 6.1 Der udlægges areal til de på bilag nr. 2 viste beplantningsbælter. Beplantningen skal bestå af løvfældende træer og buske. 6.2 Inden for område A skal mindst 50% af grundarealet udlægges som opholdsareal. 6.3 Inden for område B skal udlægges opholdsareal til de ansatte svarende til mindst 10% af erhvervs-etagearealet.

11 4. I 6.4 Terrænregulerinqer må kun foretages efter nærmere tilladelse fra Aalborg kommune. Reguleringer på mindre end +/- 0,5 m i forhold til eksisterende terrain og ikke nærmere naboskel end 1.0 m kan dog ske uden særlig tilladelse. 7. Vej-, sti- og p arkeringsforhold*) 7.1 Vejadgang til områderne må kun ske fra Ellehammersvej (se dog pkt. 7.2) Til parkeringspladsen i område A ma kun etableres én overkørsel over fortov. Overkørslen skal placeres som vist på bilag nr. 2. En e- ventuel bolig må dog have vejadgang fra Vadum Kirkevej. 7.3 Inden for område A skal udlægges areal til parkeringsplads svarende til mindst 1 bilplads pr. 20 m2 etageareal. Til en eventuel bolig skal dog kun udlægges areal til 2 parkeringspladser. Parkeringspladserne må placeres inden for byggeområdet. 7.4 Inden for område B skal udlægges areal til parkeringsplads svarende til mindst 1 bilplads pr. 50 m2 erhvervs-etageareal. I forbindelse med detailhandel skal herudover yderligere udlægges areal til 1 bilplads pr. 25 m2 kundeareal. Til en eventuel bolig skal udlægges areal til 2 parkeringspladser. 8. Tekniske anlæg*) 8.1 E1-ledninger, TV-kabler og lignende må kun udføres som jordkabler. *) - For matr. nr. 16 cc er tinglyst deklaration om oversigtsareal d. 18. marts For matr. nr. 16 cc er tinglyst deklaration om oversigtsareal d. 24. april For matr. nr. 16 ca er tinglyst deklaration om oversigtsareal d. 28. juli **) - For matr. nr. 16 cb er tinglyst deklaration angående højspændingskabel d. 25. september For matr. nr. 16 cb er tinglyst deklaration vedr. transformatorstation og strømkabler d. 16. oktober For matr. nr. 16 a og 16 bp er tinglyst deklaration angående kloakledninger d. 18. juli 1964.

12 5. 9. Betingelse for ibrugtagen af ny bebyggelse 9.1 Ny bebyggelse må ikke taqes i brug før: - bebyqgelsen er tilsluttet et kollektivt varmeforsyningsanlæg*) efter Aalborg kom munes anvisning, - de i pkt. 7.3 og 7.4 nævnte parkeringspladser er anlagt, - det til ejendommen udlagte beplantningsbælte nævnt under pkt. 6.1 er anlagt, - de i pkt. 6.2 og 6.3 nævnte opholdsarealer er anlagt. 10. Ophævelse af lokalplan 10.1 Lokalplan ophæves ved bekendtgørelsen af nærværende lokalplan. 11. Servitutter 11.1 Den under 29. juni 1971 af Elmer Johannes Christensen tinglyste deklaration pa matr. nr. 16 ca vedrørende færdselsret ophæves. 12. Tilladelse fra anden myndighed Uanset foranstående bestemmelser må den del af matr. nr. 16 a, som overføres fra landzone til byzone (jfr. bilag nr. 1) ikke tages i brug til andre formal, før der er opnået tilladelse hertil fra landbrugsministeriet. Uanset foranstående bestemmelser ma der ikke opføres anlæg eller forefindes bevoksninger m.v. i større højde end 25 m over terræn, u- den tilladelse fra Statens Lufthavnsvæsen, Luftfartsdirektoratet. Vedtagelsespåteqning I henhold til 27 i lov om kommuneplanlægning vedtages foranstående lokalplan endeligt. Aalborg kommune, magistratens 2. afdeling, den -8 DEC *) For ny bebyggelse er der nedlagt forbud mod direkte el-varme.

13 6.

14 Lokalplan , Kirke og Erhvervsområde, Ellehammersvej, Vadum, er ophævet for det område der er omfattet af lokalplan , Boliger og butik, Ellehammersvej, Vadum, offentligt bekendtgjort den 22. december Aalborg Kommune, By- og Landskabsforvaltningen, den 22.december 2014.

15

16

17

LOKAL PLAN MARTS 1989 VADUM MAGISTRATENS 2. AFD. AALBORG KOMMUNE

LOKAL PLAN MARTS 1989 VADUM MAGISTRATENS 2. AFD. AALBORG KOMMUNE LOKAL PLAN 13-004 MARTS 1989 NØ RRESUNDBY OMRÅDET VADUM BOLIGOMRÅDE VED ULRIK BIRCHS VEJ MAGISTRATENS 2. AFD. AALBORG KOMMUNE En lokalplan fastlægger, hvordan nye bygninger, grønne arealer, stier, veje

Læs mere

LOKALPLAN AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING

LOKALPLAN AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING LOKALPLAN 06-004 ldrætsanlæg M. M., PROVSTEJORDEN AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE Lokalplanens baggrund og område Lokalplanens indhold Lokalplanens forhold til

Læs mere

Frederiksværk Kommune. Lokalplan for erhvervsområde ved Havnevej. September Frederiksværk Kommune

Frederiksværk Kommune. Lokalplan for erhvervsområde ved Havnevej. September Frederiksværk Kommune Frederiksværk Kommune Lokalplan 04.14 for erhvervsområde ved Havnevej September 1987 Frederiksværk Kommune LOKALPLAN 04.14 FOR ET ERHVERVSOMRÅDE VED HAVNEVEJ. INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE... 1 LOKALPLAN...

Læs mere

HALS KOMMUNE LOKALPLAN NR. 2.05

HALS KOMMUNE LOKALPLAN NR. 2.05 HALS KOMMUNE LOKALPLAN NR. 2.05 INDHOLDSFORTEGNELSE Side LOKALPLAN NR. 2.05 1 Lokalplanens formål... 2 Lokalplanens område og zonestatus... 3 Områdets anvendelse... 4 Udstykninger... 5 Vej- og stiforhold...

Læs mere

LOKALPLAN BOLIGOMRÅDE, DRONNINGENS TVÆRGADE, NØRRESUNDBY AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING

LOKALPLAN BOLIGOMRÅDE, DRONNINGENS TVÆRGADE, NØRRESUNDBY AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING LOKALPLAN 12-017 BOLIGOMRÅDE, DRONNINGENS TVÆRGADE, NØRRESUNDBY AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING NOV 1982 Lokalplanens baggrund og område Nærværende lokalplan er udarbejdet på baggrund af Boligforeningen

Læs mere

LOKAL PLAN MAJ 1988

LOKAL PLAN MAJ 1988 LOKAL PLAN 12-024 MAJ 1988 3. REDEGØRELSE Lokalplanens baggrund og område Baggrund Område Lokalplanen er udarbejdet for at sikre, at området omkring Bouet Møllevej kan anvendes hovedsagelig til erhvervsformål

Læs mere

LOKAL PLAN AUGUST 1988

LOKAL PLAN AUGUST 1988 LOKAL PLAN 15-016 AUGUST 1988 RED GØRELSE Lokalplanens område og baggrund Området Baggrund Lokalplanen omfatter et område Nordøst for Grindsted (øst for Kornelparken), som vist på ovenstående kort. Lokalplanen

Læs mere

LOKALPLAN AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING

LOKALPLAN AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING LOKALPLAN 08-015 MOTEL, HADSUNDVEJ AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING INDHOLDSFORTEGNELSE. ---------- -- ------- Redegørelse side Lokalplanens baggrund og område 1. Lokalplanens indhold 1. Lokalplanens

Læs mere

Lokalplan Baldershøj

Lokalplan Baldershøj Lokalplan 1.19 Baldershøj Ishøj Kommune 2003 JSHØJ KOMMUNE - LOKALPLAN 1.19 LOKALPLANENS INDHOLD. Lokalplanens område omfatter et ca. 10 ha stort areal, der er beliggende umiddelbart syd for det eksisterende

Læs mere

LOKAL PLAN AUGUST 1988

LOKAL PLAN AUGUST 1988 LOKAL PLAN 05-033 AUGUST 1988 I REDEGØRELSE Lokalplanens baggrund og område Baggrund Område Lokalplanen er udarbejdet for at gøre det muligt at opføre en handelsskole på den ejendom, som lokalplanen omfatter,

Læs mere

Lokalplan nr. 59. for et område mellem Roskildevej, Azaleavej og Pelargonievej

Lokalplan nr. 59. for et område mellem Roskildevej, Azaleavej og Pelargonievej Lokalplan nr. 59 for et område mellem Roskildevej, Azaleavej og Pelargonievej August 1988 INDLEDNING 1. Lokalplanens indhold Lokalplanen går ud på at udlægge området langs Roskildevej til erhvervsbebyggelse

Læs mere

LOKAL PLAN 09-013 AUGUST 1988

LOKAL PLAN 09-013 AUGUST 1988 I LOKAL PLAN 09-013 AUGUST 1988 I REDEGØRELSE Lokalplanens baggrund og område Baggrund Nærværende lokalplan er udarbejdet på baggrund af Boligselskabet Limfjorden s aktuelle planer om at opføre ca. 50

Læs mere

LOKAL PLAN DECEMBER 1988

LOKAL PLAN DECEMBER 1988 LOKAL PLAN 12-031 DECEMBER 1988 NØRRESUNDBY OMRÅDET VOERBJERGVEJKVARTERET OFFENTLIGE FORMÅL, INSTITUTIONER, SKOLEVEJ MAGISTRATENS 2. AFD. AALBORG KOMMUNE I En lokalplan fastlagger, hvordan nye bygninger,

Læs mere

VALLØ KOMMUNKE LOKALPLAN NR INDHOLDSFORTEGNELSE

VALLØ KOMMUNKE LOKALPLAN NR INDHOLDSFORTEGNELSE VALLØ KOMMUNKE LOKALPLAN NR. 1-12 INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE Redegørelser: Beskrivelse af lokalplanens indhold... 1 Lokalplanens forhold til anden planlægning... 2 Lokalplanens retsvirkninger... 2 Lokalplanens

Læs mere

LOKALPLAN BOLIGOMRÅDE, PETER FREUCHENS VEJ AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING OKT 1985

LOKALPLAN BOLIGOMRÅDE, PETER FREUCHENS VEJ AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING OKT 1985 LOKALPLAN 07-014 BOLIGOMRÅDE, PETER FREUCHENS VEJ AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING / / \ \ OKT 1985 INDHOLDSFORTEGNELSE -- ---------------- REDEGØRELSE Lokalplanens baggrund og område Side 1. Lokalplanens

Læs mere

LOKALPLAN NR. 115 FOR ET ERHVERVSOMRÅDE VED GESTENVEJ. Redegørelse. Lokalplanen og den overordnede planlægning. Lokalplanens indhold

LOKALPLAN NR. 115 FOR ET ERHVERVSOMRÅDE VED GESTENVEJ. Redegørelse. Lokalplanen og den overordnede planlægning. Lokalplanens indhold LOKALPLAN NR. 115 FOR ET ERHVERVSOMRÅDE VED GESTENVEJ Redegørelse Lokalplanen og den overordnede planlægning Lokalplanområdet er beliggende i landzone. Området er i kommuneplanen udlagt som en del af område

Læs mere

2 Områdes afgrænsning 2.1 Lokalplanen afgrænses som vist på kortbilag 1 og omfatter helt eller delvist følgende matrikelnumre:

2 Områdes afgrænsning 2.1 Lokalplanen afgrænses som vist på kortbilag 1 og omfatter helt eller delvist følgende matrikelnumre: 1 SØNDERBORG KOMMUNE LOKALPLAN NR. 11-9104 For et erhvervsområde ved Vaskilde, Dybbøl I henhold til kommuneplanloven, (miljøministeriets lovbekendtgørelse nr. 918 af 22. december 1989) fastsættes herved

Læs mere

Lokalplanens baggrund og område

Lokalplanens baggrund og område 1 I I N D H O L D S F O R T E G N E L S E ------------------------ REDEGØRELSE Lokalplanens baggrund og område Side 1. Lokalplanens indhold 1. Lokalplanens forhold til øvrig planlægning 1. Kommuneplanen

Læs mere

LOKAL PLAN 08-033 SEPTEMPER 1991

LOKAL PLAN 08-033 SEPTEMPER 1991 LOKAL PLAN 08-033 SEPTEMPER 1991 I I REDEGØ RELSE Baggrund Område Lokalplanens baggrund og område Baggrunden for lokalplanen er et ønske fra Aalborg kommune om at ændre områdets arealanvendelse fra kolonihaveområde

Læs mere

Lokalplan nr. 74. for et område mellem Fuglebakkevej og Duevej (Skolen på Duevej)

Lokalplan nr. 74. for et område mellem Fuglebakkevej og Duevej (Skolen på Duevej) Lokalplan nr. 74 for et område mellem Fuglebakkevej og Duevej (Skolen på Duevej) Oktober 1991 INDLEDNING 1. Lokalplanens indhold Lokalplanen går ud på at udlægge området (Skolen på Duevej) til undervisningsformål

Læs mere

LOKALPLAN N R. 084 foren større erhvervsejendom ved Industrivej i Stilling.

LOKALPLAN N R. 084 foren større erhvervsejendom ved Industrivej i Stilling. LOKALPLAN N R. 084 foren større erhvervsejendom ved Industrivej i Stilling. Skanderborg Kommune 1997 INDHOLDSFORTEGNELSE LOKALPLAN NR. 084 REDEGØRELSE Lokalplanområdet Lokalplanens baggrund og formål Lokalplanens

Læs mere

LOKALPLANENS REDEGØRELSE: forhold til anden planlægning... A.

LOKALPLANENS REDEGØRELSE: forhold til anden planlægning... A. VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 1-13 Lokalplan for et område til erhvervsformål, beliggende ved Herlev Mark i Hårlev. Svend Andersen Plastic Industri R/S er beliggende på en del af arealet. INDHOLDSFORTEGNELSE

Læs mere

Hadsten Kommune Lokalplan nr.

Hadsten Kommune Lokalplan nr. Hadsten Kommune Lokalplan nr. 134 For et område til erhvervsformål ved Højvangsvej i Hadbjerg August 2001 Hadsten Kommune Vesselbjergvej 18 8370 Hadsten Tlf.: 8761 4000 Fax: 8761 4040 E-mail: hadstenkommune@hadsten.dk

Læs mere

LOKAL PLAN FEBRUAR 1988 TYLSTRUP SERVICESTATION M. M. MAGISTRATENS 2. AFD. AALBORG KOMMUNE

LOKAL PLAN FEBRUAR 1988 TYLSTRUP SERVICESTATION M. M. MAGISTRATENS 2. AFD. AALBORG KOMMUNE LOKAL PLAN 14-014 FEBRUAR 1988 SULSTED OMRÅDET TYLSTRUP SERVICESTATION M. M. MAGISTRATENS 2. AFD. AALBORG KOMMUNE En lokalplan fastlagger, hvordan nye bygninger, gr~nne arealer, stier, veje og lignende

Læs mere

Lokalplan nr. 2.1 Nyt erhvervsområde nord for Kvistgård

Lokalplan nr. 2.1 Nyt erhvervsområde nord for Kvistgård Lokalplan nr. 2.1 Nyt erhvervsområde nord for Kvistgård INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE...3 LOKALPLANEN...4 1 - Områdets afgrænsning...5 2 - Lokalplanens formål...5 3 - Områdets status...5 4 - Områdets

Læs mere

LOKALPLAN BOLlGOMRiiDE, VlSSEBAKKEGihD AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING FEB :.:.:.:.~:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:...

LOKALPLAN BOLlGOMRiiDE, VlSSEBAKKEGihD AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING FEB :.:.:.:.~:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:... LOKALPLAN 03-010 BOLlGOMRiiDE, VlSSEBAKKEGihD AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS AFDELING FEB 1983...................:.:.:.:.~:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.................:.:.~:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:...~.~.~.~..~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~

Læs mere

Vejle kommuneq Teknisk forvaltning ~ August 1985. Lokalpian nr.77 for et område ved Idrættens Hus OBS! Se rettelsesblade bagerst

Vejle kommuneq Teknisk forvaltning ~ August 1985. Lokalpian nr.77 for et område ved Idrættens Hus OBS! Se rettelsesblade bagerst Vejle kommuneq Teknisk forvaltning ~ August 1985 Lokalpian nr.77 for et område ved Idrættens Hus OBS! Se rettelsesblade bagerst VEJLE KOMMUNE TEKNISK FORVALTNING AUGUST 1985 Lokaiplan nr. 77 for et område

Læs mere

HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 136 FOR ET OMRÅDE ØST FOR KULSVIERVEJ

HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 136 FOR ET OMRÅDE ØST FOR KULSVIERVEJ HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 136 FOR ET OMRÅDE ØST FOR KULSVIERVEJ GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Indledning Hillerød byråd har i henhold til kommuneplanlovens bestemmelser ladet udarbejde nærværende lokalplan

Læs mere

Lokalplan nr. 61. for et område mellem Mariendalsvej og Ågade

Lokalplan nr. 61. for et område mellem Mariendalsvej og Ågade Lokalplan nr. 61 for et område mellem Mariendalsvej og Ågade Oktober 1988 INDLEDNING 1. Lokalplanens indhold Lokalplanen går ud på at åbne mulighed for at opføre etageboligbebyggelse. Lokalplanen opdeles

Læs mere

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER.

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER. LOKALPLAN NR. 14 for området ved idrætsplads i Uvelse. I henhold til kommuneplanloven (lov nr. 287 af 26. juni 1975) fastsættes herved følgende bestemmelser for det i 2 nævnte område. Redegørelse for lokalplanen

Læs mere

LOKAL PLAN MAJ 1987

LOKAL PLAN MAJ 1987 LOKAL PLAN 15-014 MAJ 1987 ( I ~ f I VODSKOV OMRÅDET VODSKOV NORD - ØST BOLIGOMRÅDE DIAKONVEJ I MAGISTRATENS 2. AFD. AALBORG KOMMUNE REDEGØRELSE Lokalplanens baaarund og område Baggrund Området Denne

Læs mere

LOKALPLAN NR. 42 for Slangerup Foderstofforening ved Slagslundevej

LOKALPLAN NR. 42 for Slangerup Foderstofforening ved Slagslundevej Slangerup kommune LOKALPLAN NR. 42 for Slangerup Foderstofforening ved Slagslundevej Redegørelse for lokalplanens baggrund og indhold Redegørelse for lokalplanens forhold til anden planlægning Lokalplanens

Læs mere

LOKALPLANENS HENSIGT

LOKALPLANENS HENSIGT LOKALPLANENS HENSIGT Med vedtagelsen af Allerød Kommuneplan 1997-2009 blev det muligt at overføre et areal ved Bjergvej - Lyngevej fra landzone til byzone. Arealet kan udstykkes i 14 grunde til helårsboliger.

Læs mere

LOKAL PLAN AUGUST 1988 SVENSTRUP - GODTHÅB OMRÅDET ELLIDSHØJ BOLIGOMRÅDE, NORD FOR KIRKEN AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2 AFD

LOKAL PLAN AUGUST 1988 SVENSTRUP - GODTHÅB OMRÅDET ELLIDSHØJ BOLIGOMRÅDE, NORD FOR KIRKEN AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2 AFD LOKAL PLAN 02-027 AUGUST 1988 SVENSTRUP - GODTHÅB OMRÅDET ELLIDSHØJ BOLIGOMRÅDE, NORD FOR KIRKEN MAGISTRATENS 2 AFD AALBORG KOMMUNE En lokalplan fastlægger, hvordan nye bygninger, grønne arealer, stier,

Læs mere

LOKAL PLAN APRIL 1988

LOKAL PLAN APRIL 1988 LOKAL PLAN 04-008 APRIL 1988 AALBORG OST OMRiiDET KLARUP BOLIGOMRADE VED SEPTEMBERVEJ MAGISTRATENS 2. AFD. AALBORG KOMMUNE REDEGØRELSE Lokalplanens baggrund og område Baggrund Område Lokalplanen skal

Læs mere

LOKALPLAN NR For et erhvervsområde ved Carlsbergvej. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning

LOKALPLAN NR For et erhvervsområde ved Carlsbergvej. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning LOKALPLAN NR. 150 For et erhvervsområde ved Carlsbergvej Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Indledning Hillerød byråd har i henhold til kommuneplanlovens bestemmelser ladet

Læs mere

LOKALPLAN 07-015 BOLIGOMRÅDE, TH. SAUERS VEJ AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING

LOKALPLAN 07-015 BOLIGOMRÅDE, TH. SAUERS VEJ AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING LOKALPLAN 07-015 BOLIGOMRÅDE, TH. SAUERS VEJ AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS AFDELING NOV 1985 INDHOLDSFORTEGNELSE ------------------------------ Redegørelse Lokalplanens Lokalplanens baggrund og område indhold

Læs mere

LOKALPLAN ÆLDREBOLIGER, RØGILDSVEJ, NØRRESUNDBY AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING

LOKALPLAN ÆLDREBOLIGER, RØGILDSVEJ, NØRRESUNDBY AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING LOKALPLAN 12-021 ÆLDREBOLIGER, RØGILDSVEJ, NØRRESUNDBY AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING I N D H O L D S F O R T E G N E L S E ------------------------------------- REDEGØRELSE Side Lokalplanens

Læs mere

Lokalplan nr. 71. for et område ved hjørnet af Thorvaldsensvej og Hostrupsvej

Lokalplan nr. 71. for et område ved hjørnet af Thorvaldsensvej og Hostrupsvej Lokalplan nr. 71 for et område ved hjørnet af Thorvaldsensvej og Hostrupsvej Februar 1991 INDLEDNING 1. Lokalplanens indhold Lokalplanen går ud på at udlægge området til offentlige formål i form af Den

Læs mere

Lokalplan nr. 11. Erhvervsområde ved Engvej i Gørløse

Lokalplan nr. 11. Erhvervsområde ved Engvej i Gørløse Lokalplan nr. 11 Erhvervsområde ved Engvej i Gørløse 27.08.1986 SKÆVINGE KOMMUNE Lokalplan nr. 11 for område E3 i Gørløse Skævinge kommune LOKALPLAN NR. 11 for et område i kommuneplanen benævnt E3, beliggende

Læs mere

LOKALPLAN NR. 103 FOR ET ERHVERVS- OMRÅDE VED LADELUNDVEJ

LOKALPLAN NR. 103 FOR ET ERHVERVS- OMRÅDE VED LADELUNDVEJ LOKALPLAN NR. 103 FOR ET ERHVERVS- OMRÅDE VED LADELUNDVEJ Redegørelse Lokalplanen og den overordnede planlægning Lokalplanområdet er beliggende i landzone. Området er i kommuneplanen udlagt som en del

Læs mere

2.2 Med kommunalbestyrelsens offentlige bekendtgørelse af den vedtagne lokalplan, overføres matr.nr. 11 ea, 11 hr,11 hp

2.2 Med kommunalbestyrelsens offentlige bekendtgørelse af den vedtagne lokalplan, overføres matr.nr. 11 ea, 11 hr,11 hp HOLMSLAND KOMMUNE Lokalplan nr. 2o omfattende offentlig område 2D.ol i Hvide Sande syd. I henhold til kommuneplanloven (miljøministeriets bekendtgørelse nr. 734 af 21. december 1982) fastsættes herved

Læs mere

Lokalplan nr. BP8-I Sundhedshuset Engtoften

Lokalplan nr. BP8-I Sundhedshuset Engtoften Nakskov Kommune Lokalplan nr. BP8-I Sundhedshuset Engtoften (lb.nr.8) Bekendtgjort 16.10.81 NAKSKOV KOMMUNE Lokal planlægning LOKALPLAN NR. BP 8-1 FOR ET OMRADE SYDVEST FOR ENGTOFTEN TIL OFFENTLIGE FORMAL

Læs mere

T LOKALPLAN NR. 6

T LOKALPLAN NR. 6 T. 22.06 LOKALPLAN NR. 6 i Herlev kommune. Lokalplanens indhold. Lokalplan nr. 6 vedrører et areal mellem Klausdalsbrovej og Stamvejen og fastlægger, at området kun må anvendes til offentlige formål i

Læs mere

Lokalplan nr. 80. for et område mellem Nitivej og Mariendalsvej

Lokalplan nr. 80. for et område mellem Nitivej og Mariendalsvej Lokalplan nr. 80 for et område mellem Nitivej og Mariendalsvej September 1993 INDLEDNING 1. Lokalplanens indhold Lokalplanen går ud på at ændre den gældende lokalplan nr. 67, som udlægger hele området

Læs mere

LOKALPLAN NR for et erhvervsområde ved Havrebakken GIVE KOMMUNE

LOKALPLAN NR for et erhvervsområde ved Havrebakken GIVE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 125202 for et erhvervsområde ved Havrebakken GIVE KOMMUNE 1 Hvad er en lokalplan En lokalplan er en fysisk plan, som i mere eller mindre detaljeret omfang fastlægger placeringen og udformningen

Læs mere

DUDME KOMMUNE LO KALPLAN. nrml9 BO LIG OM R Å&DE GARTNERVÆNGET HESSELAGER.

DUDME KOMMUNE LO KALPLAN. nrml9 BO LIG OM R Å&DE GARTNERVÆNGET HESSELAGER. DUDME KOMMUNE LO KALPLAN nrml9 BO LIG OM R Å&DE VED GARTNERVÆNGET I HESSELAGER. INDHOLD Indholdet af Lokalplanens Lokaiplanens Lokalplan nr lokalpianen forhold retsvirkninger 19 1. Lokaiplanens formål

Læs mere

Lokalplan nr. 58. for et område ved Falkoner Allé mellem Godthåbsvej og Holger Danskes Vej

Lokalplan nr. 58. for et område ved Falkoner Allé mellem Godthåbsvej og Holger Danskes Vej Lokalplan nr. 58 for et område ved Falkoner Allé mellem Godthåbsvej og Holger Danskes Vej Juli 1988 INDLEDNING 1. Lokalplanens indhold Lokalplanen går ud på at åbne mulighed for opførelse af en bebyggelse

Læs mere

Gråsten Kommune. Lokalplan nr. 43. Boligformål, Bomhusvej ved Den Tyske skole, Én bolig

Gråsten Kommune. Lokalplan nr. 43. Boligformål, Bomhusvej ved Den Tyske skole, Én bolig Gråsten Kommune Lokalplan nr. 43 Boligformål, Bomhusvej ved Den Tyske skole, Én bolig Vedtaget: 10.09.1995 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse Redegørelse 2 Tillæggets formål 2 Lokalplanens formål

Læs mere

MRP1REEP WDMMU~E L ORRLPLAN. otm4ifz lite boli~o?wtilvel 39dg~zi~HtWIi4LLL hj, MaPIaI~eI~konintww1. FU~ I{ LS.

MRP1REEP WDMMU~E L ORRLPLAN. otm4ifz lite boli~o?wtilvel 39dg~zi~HtWIi4LLL hj, MaPIaI~eI~konintww1. FU~ I{ LS. i~ MRP1REEP WDMMU~E L ORRLPLAN FU~ I{ LS. otm4ifz lite boli~o?wtilvel 39dg~zi~HtWIi4LLL hj, MaPIaI~eI~konintww1. INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE side I Hvad er en lokaiplan : I Lokaiplanens område 2 Lokalpianens

Læs mere

Lokalplan nr. l for et område ved Årgab.

Lokalplan nr. l for et område ved Årgab. HOLMSLAND KOMMUNE Lokalplan nr. l for et område ved Årgab. I henhold til kommuneplanloven (lov nr. 287 af 26.juni 1975) fastsættes herved følgende bestemmelser for det i afsnit 2,1 nævnte område. Afsnit

Læs mere

Lokalplanen omfatter en del af ejendommen matr.nr med et areal på ca m².

Lokalplanen omfatter en del af ejendommen matr.nr med et areal på ca m². SØNDERBORG KOMMUNE LOKALPLAN NR. 3-9409 Bofællesskab, B.S. Ingemanns Vej BESKRIVELSE AF FORSLAGET Lokalplanen omfatter en del af ejendommen matr.nr. 3772 med et areal på ca. 3.600 m². Der kan opføres en

Læs mere

Lokalplan nr. 96. for et område ved Nordre Fasanvej, hovedtransformerstation

Lokalplan nr. 96. for et område ved Nordre Fasanvej, hovedtransformerstation Lokalplan nr. 96 for et område ved Nordre Fasanvej, hovedtransformerstation September 1997 INDLEDNING 1. Lokalplanens indhold Lokalplanen går ud på at udlægge området til offentlige formål i form af kommunalt

Læs mere

NR.59 FOR ET LET ERHVERVS- OMRÅDE VED FASANVEJ l VIDE1ÆK. VIDE1ÆK l MAJ 1*90 J. NR

NR.59 FOR ET LET ERHVERVS- OMRÅDE VED FASANVEJ l VIDE1ÆK. VIDE1ÆK l MAJ 1*90 J. NR VIDE1ÆK l MAJ 1*90 J. NR. 27-11-19. NR.59 FOR ET LET ERHVERVS- OMRÅDE VED FASANVEJ l VIDE1ÆK. TEKNISK FORVALT. VIDEIÆK KOMMUNE tto VIDEIÆK. TLF. 7 17 18 t«. VIDEBÆK KOMMUNE Tillæg nr. 8 til Videbæk kommuneplan.

Læs mere

ULSTEDVEJ BYGMESTERVEJ

ULSTEDVEJ BYGMESTERVEJ Lokalplan nr. 5.38 Erhvervsområde nord for Bygmestervej, Hals ULSTEDVEJ BYGMESTERVEJ Fremlagt fra den 10.03.2004 til den 05.05.2004 Endelig vedtaget den 25.08.2004 Side 1 af 1 Plannavn Lokalplan 5.38 Erhvervsområde

Læs mere

FOR THYBORØN-HARBOØRE KOMMUNE

FOR THYBORØN-HARBOØRE KOMMUNE 11 - THYBORØN BY PLEJEHJEM I THYBORØN LOKALPLAN NR. 34 FOR THYBORØN-HARBOØRE KOMMUNE Thyborøn-Harboøre kommune LOKALPLAN NR. 34 Plejehjem Godthåbs vej i Thyborøn Indholdsfortegnelse: Side REDEGØRELSE:...

Læs mere

LOKALPLAN NR. 52 NYT BOLIGOMRÅDE REGSTRUPVEJ AVNSLEV VED

LOKALPLAN NR. 52 NYT BOLIGOMRÅDE REGSTRUPVEJ AVNSLEV VED LOKALPLAN NR. 52 NYT BOLIGOMRÅDE REGSTRUPVEJ I AVNSLEV VED NYBORG KOMMUNE Teknisk forvaltning 1987 I NDHOLDS FORTEGNELSE Indledning Lokaiplanens indhold 2 Forholdet til anden planlægning 3 Lokalplanens

Læs mere

SYDTHY KOMMUNE LOKALPLAN NR. 55A. Erhvervsområde - Brydbjerg. Kommuneplantillæg nr. 7

SYDTHY KOMMUNE LOKALPLAN NR. 55A. Erhvervsområde - Brydbjerg. Kommuneplantillæg nr. 7 SYDTHY KOMMUNE Kommuneplantillæg nr. 7 LOKALPLAN NR. 55A Erhvervsområde - Brydbjerg Lokalplan nr. 55A er udarbejdet i Sydthy kommunes tekniske forvaltning i april 1988. STEMPELMÆRKE Lokalplanen er fremlagt

Læs mere

LOKALPLAN BOLIGOMRÅDE, SVALEGÅRDSVEJS FORLÆNGELSE, MØLHOLM

LOKALPLAN BOLIGOMRÅDE, SVALEGÅRDSVEJS FORLÆNGELSE, MØLHOLM LOKALPLAN 05-026 BOLIGOMRÅDE, SVALEGÅRDSVEJS FORLÆNGELSE, MØLHOLM INDHOLDSFORTEGNELSE ---------------------------------- -- REDEGØRELSE Lokalplanens baggrund og område Lokalplanens indhold Side 1. 1.

Læs mere

Lokalplan nr Område til erhvervsformål v. Bymarken og Skovhusvej, V. Hassing

Lokalplan nr Område til erhvervsformål v. Bymarken og Skovhusvej, V. Hassing Lokalplan nr. 2.16 Område til erhvervsformål v. Bymarken og Skovhusvej, V. Hassing Fremlagt fra den 10.07.2003 til den 04.09.2003. Endelig vedtaget den 22.10.2003 HVAD ER EN LOKALPLAN? En lokalplan er

Læs mere

LOKALPLAN NR. 26 HERLEV KOMMUNE

LOKALPLAN NR. 26 HERLEV KOMMUNE LOKALPLAN NR. 26 I HERLEV KOMMUNE Lokalplanens indhold. Lokalplan nr. 26 vedrører et areal ved det nordøstlige hjørne af vejkrydset Herlev Hovedgade/Herlev Ringvej og fastlægger, at området kun må anvendes

Læs mere

LOKALPLAN AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING

LOKALPLAN AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING LOKALPLAN 08-005 KOLONIHAVER, BUDUMVEJ AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING INDHOLDSFORTEGNELSE.-- -. - --- - ------- ----- REDEGØRELSE Lokalplanens baggrund og område Lokalplanens sammenhæng med anden

Læs mere

LOKALPLAN NR Med kommuneplantillæg nr. 55

LOKALPLAN NR Med kommuneplantillæg nr. 55 LOKALPLAN NR. 4.10 Med kommuneplantillæg nr. 55 HALS KOMMUNE JUNI 1998 VEJ LEDN I NG HVAD ER EN LOKALPLAN? En lokalplan er en plan for et mindre område i kommunen. Formålet med en lokalplan er at fastlægge

Læs mere

HØJER KOMMUNE. Lokalplan Erhvervsområderne i Frifelt. Vedtaget:

HØJER KOMMUNE. Lokalplan Erhvervsområderne i Frifelt. Vedtaget: HØJER KOMMUNE Lokalplan 01.44.01 Erhvervsområderne i Frifelt Vedtaget: 08.04.1997 Højer Kommune Kirkegårdsgade 1-3 6280 Højer Telefon 73 78 27 27 Fax 73 78 27 28 www.hoejer.dk E-mail: raadhuset@hoejer.dk

Læs mere

Lokalplanen omfatter ejendommen matr.nr af Sønderborg samt en mindre del af ejendommen matr.nr af Sønderborg (kollegiebebyggelse).

Lokalplanen omfatter ejendommen matr.nr af Sønderborg samt en mindre del af ejendommen matr.nr af Sønderborg (kollegiebebyggelse). SØNDERBORG KOMMUNE LOKALPLAN NR. 5-9405 Boligbebyggelse ved Damgade BESKRIVELSE Lokalplanen omfatter ejendommen matr.nr. 5312 af Sønderborg samt en mindre del af ejendommen matr.nr. 5216 af Sønderborg

Læs mere

Lokalplan nr for et område ved Lindevangs Allé 11

Lokalplan nr for et område ved Lindevangs Allé 11 Lokalplan nr. 128 for et område ved Lindevangs Allé 11 Januar 2003 INDLEDNING Lokalplanen for et område ved Lindevangs Allé 11 gør det muligt at opføre boliger fortrinsvis som ungdoms- og kollegieboliger.

Læs mere

LOKALPLAN GL 52 GLOSTRUP KOMMUNE FOR GLOSTRUP KIRKE, SDR. KIRKEGARD M.M.

LOKALPLAN GL 52 GLOSTRUP KOMMUNE FOR GLOSTRUP KIRKE, SDR. KIRKEGARD M.M. LOKALPLAN GL 52 GLOSTRUP KOMMUNE FOR GLOSTRUP KIRKE, SDR. KIRKEGARD M.M. 6 LOKALPLAN GL 52 FOR GLOSTRUP KIRKE, SDR. KIRKEGÅRD M.M., INDHOLDSFORTEGNELSE. Indledning 1 Lokalplanens retsvirkninger 2 Lokalplan

Læs mere

Tilladelse fra andre myndigheder SKIVE KOMMUNE.

Tilladelse fra andre myndigheder SKIVE KOMMUNE. SKIVE KOMMUNE. Indholdsforteqnelse: Indledning Hvad er en lokalplan Lokalplanens indhold Forholdet til den Øvrige planlægning Lokalplanens retsvirkninger Oversigtskort side 1 - - - - - 1 1 1 2 3 Lokalplanbestemmelser

Læs mere

LOKAL PLAN 05-030 FEBRUAR 1989

LOKAL PLAN 05-030 FEBRUAR 1989 LOKAL PLAN 05-030 FEBRUAR 1989 I REDEGØRE LSE Lokalplanens baggrund og område Baggrund Området Lokalplanen er udarbejdet på baggrund af Hasseris Boligselskabs aktuelle planer om at opføre ca. 20 boliger

Læs mere

Lokalplan nr for et område ved Roskildevej 56-58

Lokalplan nr for et område ved Roskildevej 56-58 Lokalplan nr. 124 for et område ved Roskildevej 56-58 Juli 2002 INDLEDNING Lokalplanen for området ved Roskildevej 56-58, gør det muligt at opføre ældreegnede boliger med tilhørende fælles- og servicearealer

Læs mere

I N D HOLD SF0 R TEGN ELSE

I N D HOLD SF0 R TEGN ELSE I N D HOLD SF0 R TEGN ELSE Side REDEGØRELSE Lokalpianens område Lokalpianens formål Lokalpianens indhold Forholdet til Øvrig planlægning m.m Lokalpianforslagets retsvirkninger Lokalpianens retsvirkninger

Læs mere

LOKALPLAN N R for udvidelse af erhvervsejendom i Tebstrup.

LOKALPLAN N R for udvidelse af erhvervsejendom i Tebstrup. LOKALPLAN N R. 079 for udvidelse af erhvervsejendom i Tebstrup. Skanderborg Kommune 1996 INDHOLDSFORTEGNELSE LOKALPLAN NR. 079 REDEGØRELSE Lokalplanområdet Lokalplanens baggrund og formål Lokalplanens

Læs mere

LOKALPLAN NR FOR ET BOLIGOMRÅDE I STRØBY BY Udarbejdet af Teknisk forvaltning Udgivet af Va11ø kommune, maj 1991 Kortet på forsiden er trykt

LOKALPLAN NR FOR ET BOLIGOMRÅDE I STRØBY BY Udarbejdet af Teknisk forvaltning Udgivet af Va11ø kommune, maj 1991 Kortet på forsiden er trykt LOKALPLAN NR. 4-02 - FOR ET BOLIGOMRÅDE I STRØBY BY Udarbejdet af Teknisk forvaltning Udgivet af Va11ø kommune, maj 1991 Kortet på forsiden er trykt med Geodætisk Instituts tilladelse (A. 894/70). VALLØ

Læs mere

Lokalplan nr. 2.2 for Idrætsanlæg i Kvistgård

Lokalplan nr. 2.2 for Idrætsanlæg i Kvistgård Lokalplan nr. 2.2 for Idrætsanlæg i Kvistgård INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE...3 LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER...4 LOKALPLANEN...5 1 - Områdets afgrænsning...6 2 - Lokalplanens formål...6 3 - Områdets status...6

Læs mere

Lokalplan 1.01. Køge Bugt Uddannelsescenter

Lokalplan 1.01. Køge Bugt Uddannelsescenter Lokalplan 1.01 Køge Bugt Uddannelsescenter Ishøj Kommune ISHØJ KOMMUNE LOKALPLAN l.01 Lokalplanens' indhold, Lokalplanen, der omfatter arealet "begrænset af Tranegildestien, Vejlebrovej, Gildbrovej og

Læs mere

Lokalplan nr. 56. for et område mellem A.D. Jørgensens Vej og Jernbanen

Lokalplan nr. 56. for et område mellem A.D. Jørgensens Vej og Jernbanen Lokalplan nr. 56 for et område mellem A.D. Jørgensens Vej og Jernbanen Marts 1988 INDLEDNING 1. Lokalplanens indhold Lokalplanen går ud på efter nedlæggelse af kommunens gartneri at udlægge området til

Læs mere

LOKALPLAN EL 10 KOMMUNE GLOSTRUP ET OMRADE VED PRODUKTIONSVEJ

LOKALPLAN EL 10 KOMMUNE GLOSTRUP ET OMRADE VED PRODUKTIONSVEJ LOKALPLAN EL 10 GLOSTRUP KOMMUNE ET OMRADE VED PRODUKTIONSVEJ LOKALPLAN EL 10 FOR ET HÅNDVÆRKEROMRÅDE VED PRODUKTIONSVEJ. INDHOLDSFORTEGNELSE: Indledning 1 Lokalplanens retsvirkninger 2 Lokalplan EL 10

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE Lokalplanens baggrund og område 1.

INDHOLDSFORTEGNELSE Lokalplanens baggrund og område 1. I 1 INDHOLDSFORTEGNELSE ----------------------------------- Redegørelse side Lokalplanens baggrund og område 1. Lokalplanens indhold 1. Lokalplanens forhold til øvrig planlægning 2. 1. Dispositionsplan

Læs mere

LOKALPLAN 09-009 BOLIGOMRÅDE, KONG HANS GADE AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING

LOKALPLAN 09-009 BOLIGOMRÅDE, KONG HANS GADE AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING LOKALPLAN 09-009 BOLIGOMRÅDE, KONG HANS GADE AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING INDHOLDSFORTEGNELSE --------.------------.----------- ---- REDEGØRELSE Lokalplanens baggrund og område Lokalplanens

Læs mere

Lokalplan nr. 94 for et område til let industri- og servicevirksomhed ved sydindkørslen til Spjalcl.

Lokalplan nr. 94 for et område til let industri- og servicevirksomhed ved sydindkørslen til Spjalcl. Videbæk i juni 2003 D.nr. 40577 Rettet 23.9.2003 Rettet 6.1.2004 Lokalplan nr. 94 for et område til let industri- og servicevirksomhed ved sydindkørslen til Spjalcl. Videbæk Kommune Lokalplan nr. 94 med

Læs mere

LOKALPLAN NR. 32 HERLEV KOMMUNE

LOKALPLAN NR. 32 HERLEV KOMMUNE LOKALPLAN NR. 32 I HERLEV KOMMUNE Lokalplanens indhold. Lokalplan nr. 32 vedrører et ubebygget område mellem Klausdalsbrovej og Sennepshaven vest for vandtårnet og fastlægger den bebyggelsesplan, bebyggelsen

Læs mere

LOKALPLAN NR. EE

LOKALPLAN NR. EE LOKALPLAN NR. EE 51.11.01 ERHVERVSOMRÅDE VED SVENDBORGVEJ ØRBÆK KOMMUNE TEKNISK FORVALTNING 2002 2 Indholdsfortegnelse Lokalplan nr. EE 51.11.01 Lokalplanens redegørelse. Lokalplanens baggrund 3 Lokalplanområdets

Læs mere

April J.nr NR. 39 FOR ET ERHVERVSOM. VEJ l SPJALD. TEKNISK FORVALTNING VIDEBÆK KOMMUNE. Tlf. (07)

April J.nr NR. 39 FOR ET ERHVERVSOM. VEJ l SPJALD. TEKNISK FORVALTNING VIDEBÆK KOMMUNE. Tlf. (07) April 1985. J.nr. 27-11-39 NR. 39 FOR ET ERHVERVSOM VEJ l SPJALD. TEKNISK FORVALTNING VIDEBÆK KOMMUNE Tlf. (07) 17 15 66 VIDEBÆK KOMMUNE Tillæg nr. 19 til 15-rammer for Videbæk kommune. Lokalplan nr. 39

Læs mere

VIDEBÆK I APRIL 1991 j.nr Rev. i oktober NR. 58 FOR ET OMRÅDE VED DET GAMLE MEJERI l BARDE

VIDEBÆK I APRIL 1991 j.nr Rev. i oktober NR. 58 FOR ET OMRÅDE VED DET GAMLE MEJERI l BARDE VIDEBÆK I APRIL 1991 j.nr. 27-11-58 Rev. i oktober 1991. NR. 58 FOR ET OMRÅDE VED DET GAMLE MEJERI l BARDE VIDEBÆK KOMMUNE Tillæg nr. 9 til Videbæk Kommuneplan. Lokalplan nr, 58 for et område ved det gamle

Læs mere

AABYBRO KOMMUNE LOKALPLAN NR.1.26. OFFENTLIGT SKOLEOMRÅDE l AABYBRO BY

AABYBRO KOMMUNE LOKALPLAN NR.1.26. OFFENTLIGT SKOLEOMRÅDE l AABYBRO BY AABYBRO KOMMUNE LOKALPLAN NR.1.26 OFFENTLIGT SKOLEOMRÅDE l AABYBRO BY Aabybro kommune Lokalplan nr. 1.26. Offentligt skoleområde i Aabybro by, Indledning... side 3 Lokalplanens sammenhæng med anden planlægning...

Læs mere

LOKALPLAN 14-009 BOLIGOMRÅDE, BAKMØLLEVEJ, AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING

LOKALPLAN 14-009 BOLIGOMRÅDE, BAKMØLLEVEJ, AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING LOKALPLAN 14-009 BOLIGOMRÅDE, BAKMØLLEVEJ, VESTBJERG AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING OKT 1986 INDHOLD5FORTEGNELSE ---_---_----_- -_- -_--- -- REDEGØRELSE Side Lokalplanens område og baggrund

Læs mere

Greve Kommune. Lokalplan nr Forslag. Tune Skole. Lægehus ved Tune Skole

Greve Kommune. Lokalplan nr Forslag. Tune Skole. Lægehus ved Tune Skole Greve Kommune Forslag Lokalplan nr.15.17 Tune Skole Lægehus ved Tune Skole Forslag til lokalplan er udarbejdet af Center for Teknik & Miljø, Greve Kommune. Forslaget er vedtaget af Greve Byråd den 27.

Læs mere

LOKALPLAN 05-043 INSTITUTIONER OG IDRÆTSANLÆG NØRHOLMSVEJ - UNDER LIEN

LOKALPLAN 05-043 INSTITUTIONER OG IDRÆTSANLÆG NØRHOLMSVEJ - UNDER LIEN LOKALPLAN 05-043 INSTITUTIONER OG IDRÆTSANLÆG NØRHOLMSVEJ - UNDER LIEN I REDEGØRELSE Lokalplanens formål Lokalplanens formål er at sikre, at der kan indrettes børneinstitution på arealet nord for Træningshøjskolen.

Læs mere

Lokalplan nr. 89. for et område mellem Nordre Fasanvej og Guldborgvej

Lokalplan nr. 89. for et område mellem Nordre Fasanvej og Guldborgvej Lokalplan nr. 89 for et område mellem Nordre Fasanvej og Guldborgvej Januar 1995 1 INDLEDNING 1. Lokalplanens indhold. Lokalplanen går ud på at erstatte den gældende lokalplan nr. 52 med tillæg, som åbner

Læs mere

Lokalplan nr. 93 for et offentligt område til Videbæk ny skole i tilknytning til Videbæk Idræts- og Fritidscenter.

Lokalplan nr. 93 for et offentligt område til Videbæk ny skole i tilknytning til Videbæk Idræts- og Fritidscenter. Videbæk i november 2002 D.nr. 24971 Lokalplan nr. 93 for et offentligt område til Videbæk ny skole i tilknytning til Videbæk Idræts- og Fritidscenter. Videbæk Kommune Lokalplan nr. 93 for et offentligt

Læs mere

LOKALPLAN 11-002 AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING APR 1982

LOKALPLAN 11-002 AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING APR 1982 E LOKALPLAN 11-002 PLEJEHJEM, VEJGÅRD AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING APR 1982 INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE Side Lokalplanens baggrund og område Lokalplanens indhold Lokalplanens forhold til

Læs mere

LOKAL PLAN NOVEMBER 1987

LOKAL PLAN NOVEMBER 1987 LOKAL PLAN 05-025 NOVEMBER 1987 REDEGØRELSE Lokalplanens baggrund og område Beliggenhed Formå1et med planen Lokalplanens område, der er vist på ovenstående oversigtskort, er beliggende i Digterkvarteret,

Læs mere

Lokalplan nr. 72. for et område ved Danasvej mellem Sankt Knuds Vej og Lykkesholms Allé

Lokalplan nr. 72. for et område ved Danasvej mellem Sankt Knuds Vej og Lykkesholms Allé Lokalplan nr. 72 for et område ved Danasvej mellem Sankt Knuds Vej og Lykkesholms Allé September 1991 INDLEDNING 1. Lokalplanens indhold Lokalplanen går ud på at åbne mulighed for opførelse af boligbebyggelse

Læs mere

LOKALPLAN NR. BE

LOKALPLAN NR. BE LOKALPLAN NR. BE 31.09.01 FOR REFSVINDINGE BY ØRBÆK KOMMUNE INDHOLDET AF LOKALPLANFORSLAGET Kommunalbestyrelsen Ønsker gennem nærværende lokaiplan at fastlægge ret ningslinier for udlæg af blandet bolig-

Læs mere

LOKALPLAN 25 HERLEV KOMMUNE.

LOKALPLAN 25 HERLEV KOMMUNE. LOKALPLAN 25 I HERLEV KOMMUNE. Lokalplanens indhold. Lokalplan nr. 25 vedrører en ubebygget grund ved J.E. Pitznersvej nord for "Marielyst'' og fastlægger den bebyggelsesplan, bebyggelsen skal opføres

Læs mere

LOKALPLAN NR For et erhvervsområde i Tolvkarlevang. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning

LOKALPLAN NR For et erhvervsområde i Tolvkarlevang. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning LOKALPLAN NR. 186 For et erhvervsområde i Tolvkarlevang Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Indledning Hillerød byråd har i henhold til kommuneplanlovens bestemmelser udarbejdet

Læs mere

Lokalplan nr. 18 (tidligere Holmsland Kommune) Lokalplan nr. 302 for et område til erhvervsformål vest for Fabriksvej, Hvide Sande Havn, Nord.

Lokalplan nr. 18 (tidligere Holmsland Kommune) Lokalplan nr. 302 for et område til erhvervsformål vest for Fabriksvej, Hvide Sande Havn, Nord. Lokalplan nr. 18 (tidligere Holmsland Kommune) er d. 18. januar 2011 delvis aflyst. Det aflyste område er i stedet omfattet af: Lokalplan nr. 302 for et område til erhvervsformål vest for Fabriksvej, Hvide

Læs mere

Lokalplan nr. 70 og kommuneplantillæg nr. 4. for en campingplads og ferielejligheder i Gedser

Lokalplan nr. 70 og kommuneplantillæg nr. 4. for en campingplads og ferielejligheder i Gedser Lokalplan nr. 70 og kommuneplantillæg nr. 4 for en campingplads og ferielejligheder i Gedser 1 Gedser Indledning... 3 Beskrivelse af lokalplanområdet... 3 Baggrunden for lokalplanens tilvejebringelse...

Læs mere

LOKALPLAN NR FOR HALS KOMMUNE INSTITUTIONSOMRADE I HOU BY

LOKALPLAN NR FOR HALS KOMMUNE INSTITUTIONSOMRADE I HOU BY SEPT. 1980 LOKALPLAN NR. 6.04 FOR HALS KOMMUNE INSTITUTIONSOMRADE I HOU BY INDHOLDSFORTEGNELSE Side LOKALPLAN 5 1 Lokalplanens formål 5 2 Lokalplanens område 5 3 Områdets anvendelse 5 4 Vejforhold 5 Bebyggelsens

Læs mere

LOKALPLAN NR. 037 FOR ET OMRADE TIL ÅBEN-LAV BOLIGBEBYGGELSE VED NONNEBJERGVEJ SKANDERBORG KOMMUNE 1986 LOKALPLANOMRADE

LOKALPLAN NR. 037 FOR ET OMRADE TIL ÅBEN-LAV BOLIGBEBYGGELSE VED NONNEBJERGVEJ SKANDERBORG KOMMUNE 1986 LOKALPLANOMRADE LOKALPLAN NR. 037 FOR ET OMRADE TIL ÅBEN-LAV BOLIGBEBYGGELSE VED NONNEBJERGVEJ kovlundv Jf/ " LOKALPLANOMRADE SKANDERBORG KOMMUNE 1986 INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE REDEGØRELSE Beskrivelse af lokalplanens indhold

Læs mere