Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download ""

Transkript

1 April 2014

2 2 OPSLAGSTAVLEN 25. april Sidste tilmelding Ladywalk 28. april Sidste tilmelding Sommergymnastik 01. maj Start Sommer-STRAM OP 05. maj Start POWER Gym. og Zumba 06. maj Start Sommer Zumba og Sommergymnastik 15. maj Sidste betaling af kontingent 25. maj Ø tur til Drejø 26. maj Ladywalk 29. maj Eventyrløbet 16. juni Sidste forhåndstilmelding Skibhusløbet 22. juni Skibhusløbet HUSK sidste frist for betaling af kontingent er den 15. maj. Indbetales på giro nr. +01< < Kontingentet kan også betales til kassereren Windelsvej 53, eller til formanden Windelsvej 82. Kom evt. pengene i en kuvert, med jeres navn og adr. og læg den i postkassen. Husk også at meddele kassereren (torben.jensen@scthanserne.dk) hvis I flytter, eller vil meldes ud af foreningen. Kom i løbeform med Sct. Hans erne Skal du/i være i form til Eventyrløbet, Skibhusløbet eller bare savner nogen at løbe sammen med, så kom og vær med. Løberne mødes på Marienlyst mandag og onsdag kl , og begiver sig ud på forskellige ruter. Kom og vær med, der er også plads til dig. Evt. spørgsmål omkring træningen til Bent på tlf , eller send en mail til bent.nielsen@scthanserne.dk Bemærk løbeafdelingen holder sommerferie i juli måned. Sidste træningsaften er mandag den 30. juni, og vi starter op igen friske og veloplagde mandag den 4. august.

3 3 SOMMERGYMNASTIK Deltag i sommergymnastik, mød nye og kendte ansigter - og få god motion. I pigesalen (2. sal) på Sct. Hans Skole Tilmelding: Senest den 29. april. Gå ind på under Gymnastik og følg vejledningen. Tilmeldingen er først endelig når I har fået en tilbagemelding, og derefter betalt for holdet. Evt. spørgsmål til Aase Nielsen på mail: mail@scthanserne.dk tlf Hurtig tilmelding betaler sig. Hold 10: POWER Gym. Instruktør: Shila Nielsen Start: Mandag den 5. maj kl Slut: Mandag den 30. juni Pris: 100 kr. Power Gym er holdet hvor vi giver den fuld skrue. Lektionen er bygget op med skift mellem styrke og kredsløbstræning, så intensitet og humør bliver holdt oppe. Ind imellem vil timen blive krydret med TABATA, som er træning med høj intensitet på kort tid, og er meget effektivt. Alle der har lyst til at få pulsen op, få en masse sved på panden, og de store muskelgrupper styrket, kan være med. Holdet henvender sig både til mænd og kvinder, så tag endelig jeres bedre halvdel med, så bliver lektionen bare endnu sjovere. Håber vi ses! Hold 11: ZUMBA Instruktør: Shila Nielsen Start: Mandag den 5. maj kl Slut: Mandag den 30. juni Pris: 125 kr. Skal du være i god form til sommeren, så meld dig til Zumba. Ud over de traditionelle latinamerikanske danse, krydre jeg også timen med nogle funk/dance numre. Det kræver ingen forkundskaber for at kunne være med, blot at man har lyst til at danse til glade og fede rytmer. Kom og vær med, vi skal danse, grine og svede. Vel mødt!

4 4 Hold 12: SOMMER-ZUMBA Bemærk det foregår på 1.sal Instruktør: Tina Tripsen Start: Tirsdag den 6. maj kl Slut: Tirsdag den 24. juni Pris: 155 kr. Er det for tidligt at slutte sæsonen, og har du lysten til at deltage i en festlig træning i 5 kvarter, så tilmeld dig Sommer-Zumba. Zumba er en skøn blanding af dans og fitness. Den gode stemning, gode musik og sved på panden er yderst motiverende, og giver optimal forbrænding. Danse-elementerne er en blanding af Latinamerikanske danse. Jeg glæder mig til at se jer alle! Hold 13: SOMMERGYMNASTIK Instruktør: Sanne Strømberg Start: Tirsdag den 6. maj kl Slut: Tirsdag den 24. juni Pris: 150 kr. Timen starter med lidt opvarmning. Herefter ca. 30 min. Les Mills koncept, der fokuserer på din core-muskulatur (mave og ryg) og de muskler, der forbinder over-underkrop (hofte/balder). Et kort og intenst træningspas, hvor hele kroppen bliver stærkere, og risikoen for at få skader mindskes. Et godt supplement til andre træningsformer. Resten af timen vil der skiftes mellem pulstræning og muskeltræning. Der vil blive arbejdet med redskaber såsom, hulahopringe, vægtstænger samt elastikker. Det er ikke nødvendigvis samme program hver gang. Alle kan deltage for der findes flere sværhedsgrader af de forskellige øvelser. Glæder mig til at se Jer til knap 1½ times super træning. Husk drikkedunk og håndklæde! Hold 14: SOMMER-STRAM OP Instruktør: Tina Tripsen Start: Torsdag den 1. maj kl Slut: Torsdag den 26. juni Pris: 150 kr. Er det for tidligt at slutte sæsonen, så meld dig til 1½ times sommer-stram op. Vi varmer op, får pulsen op, og herefter vil timen primært bestå af opstrammende øvelser med elementer fra Bodytoning, Pilates og Tabata, varierende fra gang til gang. Øvelserne vil ind imellem varieres med diverse redskaber. Vi vil sætte fokus på de ømme punkter, mave, baller og lår. Timen slutter hver gang med udstrækning og afspænding. Vel mødt, og på gensyn!

5 5 SKIBHUSLØBET Søndag den 22. juni kl , er det 24. gang Sct. Hans erne arrangerer Skibhusløbet. Vi vil gerne have rigtig mange medlemmer med til løbet, så!! kom op af lænestolen, ud i naturen, og få en god oplevelse rundt i jeres kvarter. Start: Kl fra Marienlystcentret, hvor der er mulighed for omklædning og bad. Distance: 5 og 10 km. Tilmelding: Forhåndstilmelding senest den 16. juni: Voksne 50 kr. og Børn 25 kr. (14 år inkl.) På løbsdagen: Voksne 70 kr. Børn 35 kr. Forhåndstilmelding, gå ind på under løb, her er der vejledning om tilmelding og betaling. Blomster til den første herre og dame på begge ruter. Mange flotte lodtrækningspræmier på startnummeret.

6 6 Cykling Så kører det igen for Sct. Hans erne. Gruppen af cyklister vokser og vokser. Vi startede 4 mand sommeren 2010, og nu er der så mange (ca. 35), at flokken er delt op i 3 grupper efter hastighed. Alle kan deltage. Kom med ud og kom i nærkontakt med den fynske natur på vores ugentlige ture á km. Gruppe 1: Fra km/t på racercykler (Kontakt: Bent Andreassen, bentogsys@stofanet.dk eller Ejnar Thorsen, ejnarthorsen@gamil.com ) Gruppe 2: Fra km/t på racercykler (Kontakt: Knud Rasmussen, krprivat2@gmail.com) Gruppe 3: Op til 22 km/t på almindelige cykler (Kontakt: Jørgen Mørup, moerup36@yahoo.dk eller Jette Birch Jensen, jette333@mailme.dk) Hold 1 og 2 kører i øjeblikket fra Sct. Hans Skole hver søndag kl. kl og onsdag kl eller i de to hurtigste grupper. Gruppe 3 kører søndag kl. 10 og torsdag kl På den måde kan vi altid få, mindst 1 tur ud på cyklen, også selvom der kan være andet, der trækker i weekenden. Der er nogle, der er ihærdige og kommer begge gange, og går efter at komme i så god form, at der senere kan deltages i de kortere distancer på Fyn Rundt o. lign. motionsløb. Foreningen giver tilskud til et af motionsløbene. Har du en cykel og en cykelhjelm, så er du meget velkommen til at møde op og tage med på vores ture, der køres så alle kan være med. Vi kører ud i mod vinden, så det er nemmere at komme hjem igen. Vi sætter sikkerheden højt, og der er ingen der efterlades på landevejene. Vil du høre nærmere, så kontakt ovenstående kontaktpersoner. Sæsonen 2014 er godt i gang og de seje har også kørt nogle gange i løbet af vinteren, da søndagsvejret ofte har været indbydende. Nu er der rigtig kommet gang i cyklerne måske p.g.a. den nye opdeling på tre hold. Vi håber der løbende kommer nye deltagere, der har lyst til lidt motion i den friske fynske luft.

7 7 GÅTURE/STAVGANG Alle som har lyst til en frisk gåtur på ca. en time, med eller uden stave, kan være med. Vi mødes ved Fredens Kirke om onsdagen kl Turen går enten ud mod fjorden, en tur i skoven, eller i mere bymæssig bebyggelse, så kom og vær med. Kontakt evt. Tina Jacobsen for yderligere information på: tlf , mail: tjac@odense.dk TILLYKKE Foreningen vil gerne sige tillykke med de fine resultater, der blev opnået ved vinterens DGI Cross løb. Sammenlagt ved de fem løb vinteren igennem, var der præmie til seks løbere. Heidi Schmidt fik bronze på den korte rute. På den lange rute var der guld til fem af vores damer. Lena Falkenstrøm i gruppen år, Vibeke Damgård i gruppen år, Mette Kjærgaard Larsen i gruppen år, Astrid Bojesen i gruppen år, og Birthe Benitez i gruppen år. Bent

8 Formand: Bent Nielsen Windelsvej Odense C tlf: bent.nielsen@scthanserne.dk Næstformand: Annelise Rasmussen Bøgebjergvej Odense C tlf: Kasserer: Torben H. Jensen Windelsvej Odense C tlf torben.jensen@scthanserne.dk Bestyrelse: Anette Albér Thurøgade Odense C tlf: Birthe Benitez Henriettevej Odense C tlf: Bodil K. Petersen Egebæksvej Odense C tlf: Gert Hansen Baumgartensvej Odense C tlf: Bestyrelsessuppleanter: Henrik S. Kristensen Ærøgade Odense C tlf: Conny Stick Thorkildsgade Odense C tlf: Camilla Vuijk Skibhusvej 184 st Odense C til: Revisor: Jørgen Hansen Monbergsvej Odense C tlf: Vagn Egdal Kalørvej Odense V tlf: Revisorsuppleant: Oluf Larsen Thurøgade Odense C tlf: Indlæg til bladet sendes til Jens Arne Petersen Egebæksvej Odense C tlf: jens.arne.petersen@scthanserne.dk Navn Adresse By Telefon Bliv medlem af Sct. Hans erne. Kontingent for ét år er 50 kr. (1/4-31/3). Betales når du melder dig til. Afleveres til et medlem af bestyrelsen.

SOMMERGYMNASTIK. fortsættes

SOMMERGYMNASTIK. fortsættes April 2011 2 OPSLAGSTAVLEN 16. april Zumba Event 26. april Sidste tilmelding Ladywalk 28. apri Sidste tilmelding Sommergymnastik 02. maj Start POWER Gym. og Zumba 03. maj Start Motion for seje M/K ere

Læs mere

Opslagstavle HUSK sidste frist for betaling af kontingent er den 16. maj. Indbetales på giro nr. +01< < Kom i løbeform med Sct.

Opslagstavle HUSK sidste frist for betaling af kontingent er den 16. maj. Indbetales på giro nr. +01< < Kom i løbeform med Sct. April 2019 2 Opslagstavle 07. april Cykelsæson opstart 20. april Sidste tilmelding Eventyrløbet 26. april Sidste tilmelding Ladywalk 02. maj Start Sommer STRAM OP 06. maj Start MINDFUL YOGA & meditation

Læs mere

HUSK sidste frist for betaling af kontingent er den 20. maj. Indbetales på giro nr. +01< +6996892< Kom i løbeform med Sct.

HUSK sidste frist for betaling af kontingent er den 20. maj. Indbetales på giro nr. +01< +6996892< Kom i løbeform med Sct. April 2015 2 17. april Sidste tilmelding Ladywalk 18. april Førstehjælp 19. april Førstehjælp 30. april Sidste tilmelding Sommergymnastik 04. maj Start POWER Gym. og Zumba 05. maj Start Sommer Zumba YOGA

Læs mere

SKIBHUSLØBET. Søndag den 17. juni kl. 11.00, er det 22. gang Sct. Hans erne arrangerer Skibhusløbet.

SKIBHUSLØBET. Søndag den 17. juni kl. 11.00, er det 22. gang Sct. Hans erne arrangerer Skibhusløbet. April 2012 2 OPSLAGSTAVLEN 22. april Sidste tilmelding Ladywalk 27. april Sidste tilmelding Sommergymnastik 01. maj Start Trim kroppen og Zumba 03. maj Start Torsdags holdet 07. maj Start POWER Gym. og

Læs mere

Hurtig tilmelding betaler sig.

Hurtig tilmelding betaler sig. April 2017 2 18. april Sidste tilmelding Eventyrløbet 28. april Sidste tilmelding Ladywalk 28. april Sidste tilmelding SOMMERGYMNASTIK 01. maj Start YOGA 04. maj Start STRAM OP 09. maj Start ZUMBA 19.

Læs mere

HUSK sidste frist for betaling af kontingent er den 17. maj. Indbetales på giro nr. +01< < GÅTURE

HUSK sidste frist for betaling af kontingent er den 17. maj. Indbetales på giro nr. +01< < GÅTURE April 2016 2 29. april Sidste tilmelding Ladywalk 02. maj Start YOGA 03. maj Start TRIM KROPPEN 05. maj Eventyrløbet 12. maj Start STRAM OP 17. maj Sidste betaling kontingent 20. maj Sidste tilmelding

Læs mere

HUSK sidste frist for betaling af kontingent er den 18. maj. Indbetales på giro nr. +01< < Kom i løbeform med Sct.

HUSK sidste frist for betaling af kontingent er den 18. maj. Indbetales på giro nr. +01< < Kom i løbeform med Sct. April 2018 2.29. april Sidste tilmelding Ladywalk 01. maj Start Sommer ZUMBA 03. maj Start Sommer STRAM OP 07. maj Start MINDFUL YOGA & meditation 10. maj Eventyrløbet 18. maj Sidste betaling kontingent

Læs mere

TRÆKLATRING SKIBHUSLØBET. Avernskø turen den 26. maj 2013

TRÆKLATRING SKIBHUSLØBET. Avernskø turen den 26. maj 2013 April 2013 2 OPSLAGSTAVLEN 25. april Sidste tilmelding Ladywalk 25. april Sidste tilmelding træklatring 27. april Træklatring 29. april Sidste tilmelding Sommergymnastik 02. maj Start Sommer-STRAM OP og

Læs mere

Lig til Sankt Hans! Marts 2009 R E V Y. Fredag d. 27. og Lørdag d. 28. marts Kl. 19 Søndag d. 29. marts Kl. 14

Lig til Sankt Hans! Marts 2009 R E V Y. Fredag d. 27. og Lørdag d. 28. marts Kl. 19 Søndag d. 29. marts Kl. 14 Lig til Sankt Hans! R E V Y Fredag d. 27. og Lørdag d. 28. marts Kl. 19 Søndag d. 29. marts Kl. 14 Marts 2009 2 OPSLAGSTAVLEN www.scthanserne.dk 16. marts Generalforsamling 21. - 22. marts Maleriudstilling

Læs mere

OPSLAGSTAVLEN. HUSK Meddel kassereren hvis I flytter, eller gerne vil meldes ud af foreningen. Mail: torben.jensen@scthanserne.dk

OPSLAGSTAVLEN. HUSK Meddel kassereren hvis I flytter, eller gerne vil meldes ud af foreningen. Mail: torben.jensen@scthanserne.dk Februar 2014 2 OPSLAGSTAVLEN OPSLAGSTAVLEN 25. februar Cykelmøde 13. marts Generalforsamling 01. april Sidste tilmelding Eventyrløbet 25. april Sidste tilmelding Ladywalk 25. maj Ø tur Drejø 26. maj Ladywalk

Læs mere

OPSLAGSTAVLEN. www.scthanserne.dk

OPSLAGSTAVLEN. www.scthanserne.dk Februar 2007 2 OPSLAGSTAVLEN www.scthanserne.dk Sidste tilmelding til Foredrag onsdag den 28. februar FOREDRAG Kostkompasset mandag den 5. marts kl. 19.00 Generalforsamling torsdag den 15. marts kl. 19.30

Læs mere

DGIs Cross Løb 2012/2013

DGIs Cross Løb 2012/2013 September 2012 2 OPSLAGSTAVLEN 28. september Sidste tilmelding Oktober Festen 12. oktober Midtfyns Bryghus 13. oktober Oktober Festen 13. oktober Sidste tilmelding Weekend Syning 28. oktober Zumba Event

Læs mere

OPSLAGSTAVLEN. www.scthanserne.dk

OPSLAGSTAVLEN. www.scthanserne.dk April 2006 2 OPSLAGSTAVLEN www.scthanserne.dk Sidste tilmelding/eventyrløb søndag 23. april Sidste bestilling/t-shirt mandag 01. maj Start sommergym. EFFEKT m/m torsdag 04. maj kl. 17.00 Start Pilates

Læs mere

OPSLAGSTAVLEN. Hver mandag og onsdag kl. 17 30 er der løbetræning fra Marienlyst-centret, hvor der også er mulighed for omklædning og bad.

OPSLAGSTAVLEN. Hver mandag og onsdag kl. 17 30 er der løbetræning fra Marienlyst-centret, hvor der også er mulighed for omklædning og bad. December 2001 2 OPSLAGSTAVLEN Hver mandag og onsdag kl. 17 30 er der løbetræning fra Marienlyst-centret, hvor der også er mulighed for omklædning og bad. Den 25. November kl. 10.00 DGI Løb/Marienlyst Skoven

Læs mere

Juleafslutning. Den 2. december 2010 Kl i Rød bygning på Sct. Hans Skole.

Juleafslutning. Den 2. december 2010 Kl i Rød bygning på Sct. Hans Skole. November 2010 2 OPSLAGSTAVLEN 28. november Cross løb Hedvigslundskoven 2. december Juleafslutning 12. december Cross løb Holeskov 16. januar Cross løb Skibhusskoven 4. februar Chokoladeforedrag 13. februar

Læs mere

TUMLINGELEG for børn fra 1-3 år. Onsdag kl. 16:30 17:25 Starter i uge 37, d. 9. september

TUMLINGELEG for børn fra 1-3 år. Onsdag kl. 16:30 17:25 Starter i uge 37, d. 9. september TUMLINGELEG for børn fra 1-3 år. Onsdag kl. 16:30 17:25 Starter i uge 37, d. 9. september Pris: 325,00 kr. for en voksen og et barn Instruktør: Helle Tag mor, far eller en anden voksen med til tumlingeleg.

Læs mere

OPSLAGSTAVLEN. www.scthanserne.dk

OPSLAGSTAVLEN. www.scthanserne.dk April 2010 2 OPSLAGSTAVLEN www.scthanserne.dk 18. april Sidste tilmelding til Sprogø turen 28. april Sidste tilmelding til Sommergymnastik 28. april Sidste tilmelding LADYWALK 03. maj Kl. 18.00 start POWER

Læs mere

Lidt god mad og smagsprøver på kryddersnaps.

Lidt god mad og smagsprøver på kryddersnaps. Oktober 2014 2 11. oktober Oktober Fest 24. oktober Snapsesmagning 25.-26. oktober Opstart nyt sy hold 26. oktober Cross løb Nyborg Vold 09. november Cross løb Langeskov 14. november Teater & Natmad 23.

Læs mere

OPSLAGSTAVLEN. www.scthanserne.dk

OPSLAGSTAVLEN. www.scthanserne.dk Marts 2006 2 OPSLAGSTAVLEN www.scthanserne.dk Generalforsamling torsdag 16. marts kl. 19.30 Sidste tilmelding til Eventyrløbet søndag 23. april Teater & Natmad Fredag 19. maj kl. 19.30 Eventyrløbet torsdag

Læs mere

Opslagstavlen.

Opslagstavlen. April / Maj 2008 2 Opslagstavlen www.scthanserne.dk 1. maj Eventyrløbet 6. maj Start Sommer Yoga 8. maj Start Torsdags Holdet 22. maj Midtfyns Bryghus kl.18.30 15. juni Skibhusløbet kl. 11.00 Kom i løbeform

Læs mere

Sct. Hans erne Afholder ordinær generalforsamling Torsdag den 23. marts kl På Sct. Hans Skole Rød bygning

Sct. Hans erne Afholder ordinær generalforsamling Torsdag den 23. marts kl På Sct. Hans Skole Rød bygning Februar 2017 2 26. februar Cross løb Kerteminde 12. marts Cross løb Glamsbjerg 17. marts Sidste tilmelding Bob Dylan 23. marts Generalforsamling 31. marts Bob Dylan aften 18. april Sidste tilmelding Eventyrløbet

Læs mere

12. august Den vægelsindende af Ludvig Holberg 29. august Skarntydekoret starter ny sæson 5. september Sejltur med Helge på Svendborgsund

12. august Den vægelsindende af Ludvig Holberg 29. august Skarntydekoret starter ny sæson 5. september Sejltur med Helge på Svendborgsund August 2015 2 12. august Den vægelsindende af Ludvig Holberg 29. august Skarntydekoret starter ny sæson 5. september Sejltur med Helge på Svendborgsund BEMÆRK Grundet energirenovering af gymnastiksalene,

Læs mere

Gymnastikprogram 2019/2020 Sæsonstart: uge 35

Gymnastikprogram 2019/2020 Sæsonstart: uge 35 Gymnastikprogram 2019/2020 Sæsonstart: uge 35 Træningsfaciliteter: Alle Sct. Hans ernes hold foregår i pigegymnastiksalen på Sct. Hans Skole (2.sal) undtagen hold 6, som er i drengegymnastiksalen. (1.sal)

Læs mere

Sæson 2014 / 2015. Ubberud. Gymnastik afdeling

Sæson 2014 / 2015. Ubberud. Gymnastik afdeling Sæson 2014 / 2015 Ubberud Gymnastik afdeling BØRNE - UNGDOM HOLD Piger spring/rytme 0 2 klasse Onsdag kl. 15.30 16.30 i Ubberud hallen fra 03-09-14 (NB: Tidspunktet rettet!) Hej Piger Starter vi en ny

Læs mere

Aktivitetskalender: Til opslagstavlen

Aktivitetskalender: Til opslagstavlen April 1999 2 Aktivitetskalender: Til opslagstavlen Hver mandag og onsdag kl. 17 30 er der motionsløb eller gåtur fra Marienlystcentret, vælg 3 km, 5 km, 8 km eller længere rute. 22. 23. 24. April Shat

Læs mere

Sct. Hans erne. Spar portoen og betal kontingent til formanden Windelsvej 82, eller til kassereren Bøgebjergvej 37.

Sct. Hans erne. Spar portoen og betal kontingent til formanden Windelsvej 82, eller til kassereren Bøgebjergvej 37. Maj 2000 2 Sct. Hans erne Opslags tavlen Hver mandag og onsdag kl. 17 30 er der løbetræning fra Marienlyst-centret, hvor der også er mulighed for omklædning og bad. 12. maj kl. 19.00 Klubfest, Skoletorvet

Læs mere

A n s I F G y m n a s t i k

A n s I F G y m n a s t i k A n s I F G y m n a s t i k O P S T A R T I ANS IF GYMNASTIK 2013/2014 A n s I F G y m n a s t i k Karin Munk Andersen, Økonomiansvarlig Rikke Sloth Mogensen, Instruktøransvarlig Pia Walliser Sehested,

Læs mere

Mandag 16.30-17.30 Hal 2 Instruktører: Ann Louise og Claus (start uge 36)

Mandag 16.30-17.30 Hal 2 Instruktører: Ann Louise og Claus (start uge 36) Piger 3-5. Klasse: Elsker du at vende på hovedet? Har du lyst til at stå på hænder, slå flik-flak, lave saltoer og en masse vejrmøller? Så er dette holdet for dig. Holdet er for friske piger, som har lyst

Læs mere

OPSLAGSTAVLEN.

OPSLAGSTAVLEN. Februar 2010 2 OPSLAGSTAVLEN www.scthanserne.dk 21. februar Sidste tilmelding Eventyrløbet 18. marts Generalforsamling 25. marts Sidste bestilling/betaling/t-shirt Uge 12 Åben trænings uge 7. maj Teater

Læs mere

HUSK VELKOMMEN LØBETRÆNING

HUSK VELKOMMEN LØBETRÆNING Oktober 2017 2 22. oktober Cross løb Langeskov 05. november Cross løb STIGE Ø 19. november Cross løb Assens 30. november Julehygge 10. december Cross løb Hole Skov 07. januar Cross løb Svendborg 14. januar

Læs mere

TINGBAKKESKOLEN TINGBAKKEHALLEN

TINGBAKKESKOLEN TINGBAKKEHALLEN Esrum Gymnastik TINGBAKKESKOLEN Mandag start den 20.9.10. TINGBAKKEHALLEN 2010-2011. 16.30 17.30 i SALEN Drenge far 5 til 8 år Ved Stig serup Bevægelse og motion i leg med redskaber, der giver sved på

Læs mere

OPSLAGSTAVLEN. www.scthanserne.dk

OPSLAGSTAVLEN. www.scthanserne.dk Februar 2005 OPSLAGSTAVLEN www.scthanserne.dk Kalender: Generalforsamling torsdag 31. marts kl. 19.30 Sidste tilmelding til Eventyrløbet fredag 1. april Teater & Natmad fredag 29. april Eventyrløb torsdag

Læs mere

OPSLAGSTAVLEN. HUSK at meddele kassereren hvis I flytter, eller gerne vil meldes ud af foreningen.

OPSLAGSTAVLEN. HUSK at meddele kassereren hvis I flytter, eller gerne vil meldes ud af foreningen. Februar 2011 2 OPSLAGSTAVLEN 4. februar Chokoladeforedrag 13. februar Cross løb Glamsbjerg Golf 20. februar Sidste tilmelding Eventyrløbet 16. marts Teater og natmad 24. marts Generalforsamling 8. april

Læs mere

Kom i form i din lokale idrætsforening. Håndbold Gymnastik Senioridræt

Kom i form i din lokale idrætsforening. Håndbold Gymnastik Senioridræt Kom i form i din lokale idrætsforening Håndbold Gymnastik Senioridræt Program for sæsonen 2015/2016 Gymnastik Motion for hele familien: Velkommen til gymnastiksæson 2015 2016. Vi hjælper dig med at komme

Læs mere

OPSLAGSTAVLEN. www.scthanserne.dk

OPSLAGSTAVLEN. www.scthanserne.dk April 2005 2 OPSLAGSTAVLEN www.scthanserne.dk Kalender: Teater & Natmad fredag 29. april Start Store Bolde mandag 2. maj kl. 17.00 Start Intensiv effekt tr. mandag 2. maj kl. 18.00 Eventyrløb torsdag 5.

Læs mere

Bellinge Gymnasterne byder velkommen til en ny sæson 2015/2016. Sæsonen starter mandag den 24. august i uge 35. www.bellingegymnasterne.

Bellinge Gymnasterne byder velkommen til en ny sæson 2015/2016. Sæsonen starter mandag den 24. august i uge 35. www.bellingegymnasterne. Bellinge Gymnasterne byder velkommen til en ny sæson 2015/2016 Sæsonen starter mandag den 24. august i uge 35 www.bellingegymnasterne.dk Gymnastik for alle Børn Talent-afdeling Hold 1.1: Forældre/barn

Læs mere

Vi fokuserer på grundlæggende gymnastik og øver spring alt efter børnenes niveau. Holdnavn: Unge Rytmepiger (8. Klasse - 25 år.

Vi fokuserer på grundlæggende gymnastik og øver spring alt efter børnenes niveau. Holdnavn: Unge Rytmepiger (8. Klasse - 25 år. Holdnavn: Minispring Træner: Anja C., Mette, Mathilde og Mathias Træningstid og sted: Onsdag kl. 16.15 17.15 i gymnastiksalen Målgruppe: børn, som er på deres 3. og afsluttende år i børnehaven + børn,

Læs mere

DRONNINGLUND GYMNASTIKFORENING. Vi har sæsonopstart i uge 36, og glæder os til at se dig!

DRONNINGLUND GYMNASTIKFORENING. Vi har sæsonopstart i uge 36, og glæder os til at se dig! DRONNINGLUND GYMNASTIKFORENING Vi har sæsonopstart i uge 36, og glæder os til at se dig! Om Dronninglund Gymnastikforening 2 Dronninglund Gymnastikforening er en forening med omkring 250 medlemmer. Vi

Læs mere

GYMNASTIK i Landsbyhuset SÆSONPROGRAM

GYMNASTIK i Landsbyhuset SÆSONPROGRAM GYMNASTIK i Landsbyhuset SÆSONPROGRAM 2014/15 Så er vi tilbage med endnu en udgave af vores aktivitetsprogram for den kommende gymnastik-sæson. Folderen indeholder en beskrivelse af de hold som Øster Lindet

Læs mere

MUIF. Vintersæson 2013/2014. Gymnastik Badminton Håndbold mini. Vel mødt til en aktiv sæson. med

MUIF. Vintersæson 2013/2014. Gymnastik Badminton Håndbold mini. Vel mødt til en aktiv sæson. med MUIF Vintersæson 2013/2014 Gymnastik Badminton Håndbold mini Vel mødt til en aktiv sæson med Gymnastik, Håndbold og Badminton i gymnastiksalen på Mern Skole Vakse Quinder (glad motion for damer i alle

Læs mere

Kommende arrangementer, noter i kalenderen. Lørdag den 6. september Fællestur til Århus Fredag den 10. oktober Italliensk aften i madklubben

Kommende arrangementer, noter i kalenderen. Lørdag den 6. september Fællestur til Århus Fredag den 10. oktober Italliensk aften i madklubben April 2003 2 OPSLAGSTAVLEN Fredag den 25. april kl. 19,00 Gymnastikopvisning/Sangaften Mandag den 28. april Sidste tilmelding til Sommer gymnastik/powerwalking Onsdag den 30. april Sidste tilmelding til

Læs mere

OPS LAGSTAVLEN. www.scthanserne.dk

OPS LAGSTAVLEN. www.scthanserne.dk December 2008 2 OPS LAGSTAVLEN www.scthanserne.dk 23. November Cross løb Marienlyst Skoven 11. December Juleafslutning 14. December Cross løb Hole Skov 11. Januar Cross løb Sandhus Skoven 30, januar 2009

Læs mere

Gymnastikken klar igen!

Gymnastikken klar igen! Gymnastikken klar igen! Så er det ved at være tid til, at tage hul på en ny gymnastiksæson. Det har været vores mål at sammensætte programmet for den kommende sæson, så vi dækker alle aldersgrupper og

Læs mere

GYMNASTIK. i Landsbyhuset SÆSONPROGRAM 2015/16

GYMNASTIK. i Landsbyhuset SÆSONPROGRAM 2015/16 GYMNASTIK i Landsbyhuset SÆSONPROGRAM 2015/16 Velkommen til en ny sæson vi glæder os til at se jer, og håber I møder talstærkt frem, så vi også i fremtiden kan tilbyde gymnastik for alle aldre og være

Læs mere

Kom i form i din lokale idrætsforening. Håndbold Gymnastik Senioridræt

Kom i form i din lokale idrætsforening. Håndbold Gymnastik Senioridræt Kom i form i din lokale idrætsforening Håndbold Gymnastik Senioridræt Program for sæsonen 2014/2015 Gymnastik Motion for hele familien: Velkommen til gymnastiksæson 2014-2015. Vi hjælper dig med at komme

Læs mere

Holdnavn Alder Stestrup Fritidsgård Trænere Holdbeskrivelse

Holdnavn Alder Stestrup Fritidsgård Trænere Holdbeskrivelse Minispring 0. 2. klasse Hallen kl. 17:00-18:15 Kitt og Henriette Sacha Laila Tlf. 22874776 På dette hold skal vi lære at springe de mest grundlæggende ting indenfor springgymnastik. Vi skal bl.a. lære

Læs mere

OPSLAGSTAVLEN. www.scthanserne.dk

OPSLAGSTAVLEN. www.scthanserne.dk April 2007 2 OPSLAGSTAVLEN www.scthanserne.dk 30. april17.00 Sommergymnastik 1. maj 18.00 Yoga Body Træning 1. maj 19.00 Motionshold 17. maj 10.00 Eventyrløb 1. juni 18.00 Aftentur til Keld Moseholm 17.

Læs mere

Hashøj IF Gymnastik * Skælskør Landevej 28 * 4200 Slagelse * Tlf.:

Hashøj IF Gymnastik * Skælskør Landevej 28 * 4200 Slagelse * Tlf.: Puls og styrke Dag: Mandag Kl.: 18.30-20.00 i bevægelseshuset. Holdet er både for mænd og kvinder. Her er drøn på. Vi giver den gas, laver aerobicserier, går på steppen med høj puls, hopper og laver effektive

Læs mere

OPSLAGSTAVLEN.

OPSLAGSTAVLEN. November 2004 2 OPSLAGSTAVLEN www.scthanserne.dk Søndag den 31. oktober kl. 10.00 Søndag den 21. november kl. 10.00 Torsdag den 25. november kl. 19.30 Søndag den 12. december kl. 10.00 Søndag den 9. januar

Læs mere

www.toerring-if.dk www.toerring-if.dk www.toerring-if.dk KOM TIL GYMNASTIK, ZUMBA OG BOKSNING I TØRRING www.toerring-if.

www.toerring-if.dk www.toerring-if.dk www.toerring-if.dk KOM TIL GYMNASTIK, ZUMBA OG BOKSNING I TØRRING www.toerring-if. OVERSIGT OVER GYMNSTIKHOLDENE Mandag: Haffenlafferne Stjernerne Boksetræning (Motion) Tirsdag: Glad motion for damer Forældre/barn Junior Mix: -Teen Girls/junior mix Voksen motion Onsdag: Familiegymnastik

Læs mere

OPSLAGSTAVLEN. www.scthanserne.dk

OPSLAGSTAVLEN. www.scthanserne.dk Oktober 2007 2 OPSLAGSTAVLEN www.scthanserne.dk Tango hver mandag i samlingssalen kl. 19.30 Stavgang hver onsdag18.00 mødested: Fredens Kirke Sangkor hver torsdag kl. 19.00 i samlingssalen Madklubber 1.

Læs mere

Formandsberetning 2015 Søllerød Senior Sport

Formandsberetning 2015 Søllerød Senior Sport Formandsberetning 2015 Søllerød Senior Sport Foreningens historie Søllerød Senior Sport er en fremragende forening, når vi selv skal sige det. Vi har eksisteret i 13 år, og kommunen har levet op til sin

Læs mere

NÆSTVED SENIOR MOTION

NÆSTVED SENIOR MOTION NÆSTVED SENIOR MOTION SEPTEMBER 2018 - SEPTEMBER 2019 MOTION, SPIL OG SAMVÆR www.senior-motion.dk NÆSTVED SENIOR MOTION 2018/2019 Næstved Senior Motion tilbyder motion til mænd og kvinder, der vil holde

Læs mere

Den konditionstræning du skal udføre de næste fire uger, kommer til at bestå af en blanding af intervaller og længere træningsture.

Den konditionstræning du skal udføre de næste fire uger, kommer til at bestå af en blanding af intervaller og længere træningsture. TRÆNINGSPROGRAMMET CARDIO skal udføres 2 gange/ugen STYRKE skal udføres 3 gange/ugen Konditionstræning er godt for dit blodomløb, det kan udskille endorfiner, så du bliver gladere, give frisk luft og D-vitamin

Læs mere

Gymnastiksæsonen 2009/2010 V/H mix starter uger 37 Øvrige hold starter uge 38

Gymnastiksæsonen 2009/2010 V/H mix starter uger 37 Øvrige hold starter uge 38 Gymnastiksæsonen 2009/2010 V/H mix starter uger 37 Øvrige hold starter uge 38 Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag 16.30 17.30 Krudtuglerne 16.00 17.00 2. kl. + 3. kl. 17.00 18.00 0. kl. + 1. kl. 17.30

Læs mere

Vi glæder os til at være aktive sammen med dig! Med venlig hilsen Bestyrelsen for Fanø Gymnastik & Idræt.

Vi glæder os til at være aktive sammen med dig! Med venlig hilsen Bestyrelsen for Fanø Gymnastik & Idræt. Fanø Gymnastik & Idræt glæder sig til at byde hjertelig velkommen til sæsonen 2014 2015. Vi kan tilbyde en spændende sæson med både kendte og nye aktiviteter! Vores engagerede instruktører og hjælpetrænere

Læs mere

NYT FOR VINTEREN 10/11.

NYT FOR VINTEREN 10/11. NYT FOR VINTEREN 10/11. Hundelev Ungdoms- og Idrætsforening byder velkommen til en ny vintersæson, som foregår på Hundelev Skole. Tlf. liste over bestyrelsen i HUI: Mette Sørensen Vennebjergvej 12 98 99

Læs mere

OPSLAGSTAVLEN. www.scthanserne.dk

OPSLAGSTAVLEN. www.scthanserne.dk Oktober 2006 2 OPSLAGSTAVLEN www.scthanserne.dk Argentinsk Tango mandag 23.oktober DGIs terrænløb søndag 29. oktober Teater & Natmad fredag 17. november DGIs terrænløb søndag 26. november DGIs terrænløb

Læs mere

NRUI I BEVÆGELSE. En klub i bevægelse. Aktiv forår i Næsbjerg og Rousthøje. www.nrui.dk

NRUI I BEVÆGELSE. En klub i bevægelse. Aktiv forår i Næsbjerg og Rousthøje. www.nrui.dk Aktiviteterne er tiltænkt hele familien og vi håber på stor deltagelse, også fra folk som ikke tidligere har været aktive. Man behøver ikke at deltage i samme aktivitet hver gang - her er mulighed for

Læs mere

MAJ 2011 ST U E 31 28786023 ST U E 4 28786024 PIGERNE VANDT GULD I IN ST IT IO N ER N ES HOCKEYTURNERING

MAJ 2011 ST U E 31 28786023 ST U E 4 28786024 PIGERNE VANDT GULD I IN ST IT IO N ER N ES HOCKEYTURNERING SFO ST O R A G ER G A A R D MAJ 2011 ST U E 2 28786021 ST U E 31 28786023 ST U E 4 28786024 PIGERNE VANDT GULD I IN ST IT IO N ER N ES HOCKEYTURNERING Hjemmeside: www.storagergaard.albertslund.dk Email:

Læs mere

MOTION, SPIL OG SAMVÆR

MOTION, SPIL OG SAMVÆR SEPTEMBER 2019 - SEPTEMBER 2020 MOTION, SPIL OG SAMVÆR www.senior-motion.dk NÆSTVED SENIOR MOTION 2019/2020 VINTERSÆSON 1. september - 30. april SOMMERSÆSON 1. maj - 31. august Næstved Senior Motion tilbyder

Læs mere

Søttrup Gymnastikforening

Søttrup Gymnastikforening Gymnastik i Hornum PROGRAM 2015/2016 i Søttrup Gymnastikforening SÆSONSTART UGE 36 (31/8 el.1/9) Velkommen til en ny og spændende sæson i Søttrup Gymnastikforening Vi håber, at rigtig mange har lyst til,

Læs mere

OPSLAGSTAVLEN.

OPSLAGSTAVLEN. April 2009 2 OPSLAGSTAVLEN www.scthanserne.dk 25. april Sidste tilmelding til LADYWALK 29. april Sidste tilmelding sommergymnastik 1. maj Revy fest i samlingssalen 4. maj Start POWER Gym. 5. maj Start

Læs mere

Holdbeskrivelser. Styrketræning Kondtionstræning Sundhed & Velvære Vægttab

Holdbeskrivelser. Styrketræning Kondtionstræning Sundhed & Velvære Vægttab Holdbeskrivelser Styrketræning Kondtionstræning Sundhed & Velvære Vægttab Holdbeskrivelser Hos Dansk Fitness kan du gå til mange forskellige hold. Det er ikke alle centre som tilbyder alle hold, men alle

Læs mere

Holdbeskrivelser sæson 2016 /2017

Holdbeskrivelser sæson 2016 /2017 Holdbeskrivelser sæson 2016 /2017 Små rytmepiger 0.-2.klasse Vores hold er for piger som har lyst til at danse og bruge kroppen, på alle mulige måder. Til MGP musik og meget mere. - Sarah, Josefine og

Læs mere

Dit lokale fitness-center

Dit lokale fitness-center 2019/2020 Holdstart uge 33 Se tilbuddene fra dit lokale fitnesscenter langhoj-fitness.dk Dit lokale fitness-center FITNESS NØGLECENTER Indoor cycling Cirkeltræning TIL OPSLAGSTAVLEN HOLDTRÆNING HOLD/DAG

Læs mere

IDRÆTSFORENINGEN. Godt Gået VINTERPROGRAM. 2 o 1 4 / 2 o 15. Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune.

IDRÆTSFORENINGEN. Godt Gået VINTERPROGRAM. 2 o 1 4 / 2 o 15. Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune. IDRÆTSFORENINGEN Godt Gået VINTERPROGRAM 2 o 1 4 / 2 o 15 Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune. Idrætsforeningen GODT GÅET Idrætsforeningens formål er at tilbyde idræt og

Læs mere

Hårslev Gymnastikforening

Hårslev Gymnastikforening Hårslev Gymnastikforening Byder velkommen til en ny sæson 2017 / 2018 Sæsonprogram Hårslev Gymnastikforening. Nye og gamle ledere byder velkommen til en ny sæson. Mød op første gang, eller ring til en

Læs mere

HVORFOR DYRKE IDRÆT? Hvor foregår det? I Drengesalen i Aktivitetscenter Struer, Skolegade 5. 7600 Struer

HVORFOR DYRKE IDRÆT? Hvor foregår det? I Drengesalen i Aktivitetscenter Struer, Skolegade 5. 7600 Struer AKTIVITET PENSIONIST IDRÆT 2015/2016 HVORFOR DYRKE IDRÆT? FORDI REGELMÆSSIG FYSISK AKTIVITET OG IDRÆTSUDØVELSE FORBEDRER DIN KONDITION, MUSKELSTYRKE, LEDBEVÆGELIGHED, KOORDINATION OG PSYKISKE VELVÆRE,

Læs mere

Ullits Gymnastikforening

Ullits Gymnastikforening Ullits Gymnastikforening Aktiviteter i Ullits Minihal Vi begynder i uge 38 d. 17. september 2018/2019 byder velkommen til en ny sæson Hold Jordbærpiger og spinatdrenge Tid: Mandag kl. 17.00-17.55 Alder:

Læs mere

(Øster) Højst Aktiv Uge 36

(Øster) Højst Aktiv Uge 36 (Øster) Højst Aktiv Uge 36 Sommeren er snart ved at gå på hæld, vi går mod mørkere tider, og snart bliver aktivt udeliv erstattet af flere og flere indendørs aktiviteter. Men...inden vi tager definitivt

Læs mere

NÆSTVED SENIOR MOTION

NÆSTVED SENIOR MOTION NÆSTVED SENIOR MOTION SEPTEMBER 2017 - SEPTEMBER 2018 MOTION, SPIL OG SAMVÆR www.senior-motion.dk NÆSTVED SENIOR MOTION 2017/2018 Næstved Senior Motion tilbyder motion til mænd og kvinder, der vil holde

Læs mere

Skibhusrevyen helt uden grænser Den april på Sct. Hans Skole

Skibhusrevyen helt uden grænser Den april på Sct. Hans Skole Skibhusrevyen 2016 - helt uden grænser Den 7. 9. april på Sct. Hans Skole Februar 2016 Yderligere information på bagsiden og indstikket inde i bladet 2 27. februar Heldagstur til Folketeatret København

Læs mere

OPSLAGSTAVLEN. www.scthanserne.dk

OPSLAGSTAVLEN. www.scthanserne.dk April 2004 2 OPSLAGSTAVLEN Lørdag den 17. april kl. 15.30 Onsdag den 20. april Torsdag den 29. april Mandag den 3. maj kl. 17,30 Mandag den 3. maj kl. 17,00 Tirsdag den 4. maj kl. 18.00 Torsdag den 6.

Læs mere

Dit lokale fitness-center

Dit lokale fitness-center 2018/2019 Holdstart uge 33 Se de mange tilbud fra dit lokale fitnesscenter langhoj-fitness.dk Dit lokale fitness-center FITNESS NØGLECENTER Indoor cycling TRX Vægttab Yoga Cirkeltræning TIL OPSLAGSTAVLEN

Læs mere

SIF NYT 15. årgang August 2015 AKTIVITETSBLAD

SIF NYT 15. årgang August 2015 AKTIVITETSBLAD SIF NYT 15. årgang August 2015 AKTIVITETSBLAD NYTTIGE ADRESSER Afdelingsformænd: Badminton Henrik Lauritsen Blindekildevej 98 4200 Slagelse Tlf. 51 37 79 30 hlaurits@mail.dk Bordtennis Michael Jensen Sørbyparkvej

Læs mere

GHRI-gymnastik 2010/2011

GHRI-gymnastik 2010/2011 GHRI-gymnastik 2010/2011 Side 1 Gymnastiksæsonen 2010 / 2011 Nu begynder sæsonen med gymnastik for enhver. I Gymnastikafdelingen mener vi, at alle skal have mulighed for at deltage. Vi har fået samlet

Læs mere

Maj og Juni Fredagsrock, se opslag inde i bladet.

Maj og Juni Fredagsrock, se opslag inde i bladet. Maj og Juni 2014 Fredagsrock, se opslag inde i bladet. Brugerrådsmøde D 20/2 14 Tilstede: Pia, Lotte, Gert, Henrik, Thomas, Albert, Steffen. Vejlederne: Lone, Bruno. Formand: Pia P. Næstformand: Lotte

Læs mere

Ans IF Gymnastik OPSTART I ANS IF GYMNASTIK 2014/2015

Ans IF Gymnastik OPSTART I ANS IF GYMNASTIK 2014/2015 Ans IF Gymnastik OPSTART I ANS IF GYMNASTIK 2014/2015 FORORD I denne folder kan du få et overblik over de forskellige hold. Du kan se, hvem der er instruktører på de enkelte hold, hvad de vil arbejde med

Læs mere

Program 2012/2013. Disko Fitness Piloxing Zumbatomic Parkour Mor/far/barn Aspirantholdet. Senior Rytme Flad mave - stærk ryg.

Program 2012/2013. Disko Fitness Piloxing Zumbatomic Parkour Mor/far/barn Aspirantholdet. Senior Rytme Flad mave - stærk ryg. Program 2012/2013 Disko Fitness Piloxing Zumbatomic Parkour Mor/far/barn Aspirantholdet Senior Rytme Flad mave - stærk ryg Trampolin Motion for voksne Stimulastik Krudtugler Gymfit Bootcamp Gymfit Corebar

Læs mere

Hvad er Ta chancen. Se mere om de konkrete tilbud på de følgende sider.

Hvad er Ta chancen. Se mere om de konkrete tilbud på de følgende sider. Hvad er Ta chancen Det kan være rigtigt svært at forene det at have autisme/ en ADHD diagnose med en fritidsinteresse som giver succes. Projektet Ta Chancen er et forsøg på at imødekomme denne udfordring.

Læs mere

Velkommen i Hammerum Gjellerup Cykelklub

Velkommen i Hammerum Gjellerup Cykelklub Velkommen i Hammerum Gjellerup Cykelklub Hvem er vi Hammerum Gjellerup Cykelklub blev stifter i 1999. Har som formål at styrke interessen for motionscykling. Klubben er medlem af DCU s motionsafdeling.

Læs mere

Løb for begyndere og let øvede

Løb for begyndere og let øvede Der løbes i tre grupper: Løb for begyndere og let øvede Kom i form til Svendborgløbet i maj A: Begyndere, programmet forudsætter at du kan gå 5-6 km i rask tempo B: Let øvede, programmet forudsætter at

Læs mere

Endelig lykkedes det! Opslags tavlen. Sct. Hans erne

Endelig lykkedes det! Opslags tavlen. Sct. Hans erne Marts 2000 2 Sct. Hans erne Hver mandag og onsdag kl. 17 30 er der løbetræning fra Marienlyst-centret, hvor der også er mulighed for omklædning og bad. Opslags tavlen 30. mats kl. 19.30 Generalforsamling

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE: 1. Tag med til Belgien til løb. 2. Klubmesterskab 2014. 1. Absolut sidste chance!!! 2. Klubmesterskab 2014

INDHOLDSFORTEGNELSE: 1. Tag med til Belgien til løb. 2. Klubmesterskab 2014. 1. Absolut sidste chance!!! 2. Klubmesterskab 2014 NYHEDSBREV 20-2014 INDHOLDSFORTEGNELSE: 1. Absolut sidste chance!!! 2. Klubmesterskab 2014 3. Tilmelding til Vättern Rundt 2015. NU! 4. HJÆLP til Herlevugen! 5. Tønder/Bov turen 2014 6. Efterårets motionsløbstilbud

Læs mere

MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU

MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU 2012 1 Januar Februar 2012 MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU REDAKTØR: AASE RASMUSSEN michael.aase@email.dk Har du indlæg eller kommentarer til klubbladet er du velkommen til at skrive til ovennævnte mail

Læs mere

ST RA N DPOSTEN JANUAR 2019 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND

ST RA N DPOSTEN JANUAR 2019 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND ST RA N DPOSTEN JANUAR 2019 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND TELEFONLISTE Bo Petersen 55 36 39 40 bopn@vordingborg.dk Astrid Conradi 55 36 39 41 ascn@vordingborg.dk Afdeling 4 55 36 39 44 Afdeling 5 55

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

LØBETRÆNING GÅTURE/STAVGANG HUSK

LØBETRÆNING GÅTURE/STAVGANG HUSK Februar 2015 2 05. marts Cykelmøde 12. marts Generalforsamling 22. februar Cross løb Hole Skov 08. marts Cross løb Hedvigslundskoven 15. marts Cross løb Glamsbjerg Golf 15. marts Førstehjælp 01. april

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 3. 2011 (1. september - 31. december) KOMMENDE ARRANGEMENTER LINEDANCE OPSTART OKTOBERFEST MORTENS AFTEN JULEFROKOST LUCIA LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Sommeren er ved at gå på hæld,

Læs mere

KALENDER. Opslags tavlen. Sct. Hans erne

KALENDER. Opslags tavlen. Sct. Hans erne Oktober 2000 2 Sct. Hans erne Opslags tavlen KALENDER Hver mandag og onsdag kl. 17 30 er der løbetræning fra Marienlyst-centret, hvor der også er mulighed for omklædning og bad. 8. oktober kl. 10. 15 Svampetur,

Læs mere

KARREBÆK IDRÆTSFORENING KLUBBLAD

KARREBÆK IDRÆTSFORENING KLUBBLAD KARREBÆK IDRÆTSFORENING KLUBBLAD Sæsonstart August 2015 KONTAKTPERSONER Hovedbestyrelsen: Formand: Louis Kristensen tlf. 20 31 40 11 ludimann@yahoo.dk Løb: Formand: Søren Lund tlf. 61 60 74 92 sblund@privat.dk

Læs mere

HVORFOR DYRKE IDRÆT? Hvad er pensionistidræt? Er du pensionist eller efterlønsmodtager i Struer Kommune kan du deltage i vores træningstilbud.

HVORFOR DYRKE IDRÆT? Hvad er pensionistidræt? Er du pensionist eller efterlønsmodtager i Struer Kommune kan du deltage i vores træningstilbud. AKTIVITET PENSIONIST IDRÆT 2014/2015 HVORFOR DYRKE IDRÆT? FORDI REGELMÆSSIG FYSISK AKTIVITET OG IDRÆTSUDØVELSE FORBEDRER DIN KONDITION, MUSKELSTYRKE, LEDBEVÆGELIGHED, KOORDINATION OG PSYKISKE VELVÆRE,

Læs mere

OutdoorMums: Efterfødselstræning og naturvejledning

OutdoorMums: Efterfødselstræning og naturvejledning OutdoorMums: Efterfødselstræning og naturvejledning Af Nanna Winbladh, naturvejleder i Kolding Kommune OutdoorMums er efterfødselstræning i naturen kombineret med naturvejledning. Hver torsdag formiddag

Læs mere

OPSLAGSTAVLEN. www.scthanserne.dk

OPSLAGSTAVLEN. www.scthanserne.dk Oktober 2005 2 OPSLAGSTAVLEN www.scthanserne.dk Kalender: Teater & Natmad søndag 2. oktober kl. 16.00 Juleudstilling onsdag 23. november 19.00 Juleafslutning torsdag 8. december kl. 19.30 GYMNASTIK 2005/2006

Læs mere

Program over hold for vintersæsonen i Jegerup 19/20

Program over hold for vintersæsonen i Jegerup 19/20 Alle hold starter op i uge 36. Gymnastikopvisningen er d. 28 marts kl. 14.00 Alle aktiviteterne foregår i Egehuset i Jegerup Program over hold for vintersæsonen i Jegerup 19/20 Floorball for børn/unge.

Læs mere

7. februar 2012. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner

7. februar 2012. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner 7. februar 2012 side 2-4 side 5 Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner Referat fra generalforsamling i Hjallerup

Læs mere

HVORFOR DYRKE IDRÆT? Betaling

HVORFOR DYRKE IDRÆT? Betaling AKTIVITET PENSIONIST IDRÆT 2018/2019 HVORFOR DYRKE IDRÆT? FORDI REGELMÆSSIG FYSISK AKTIVITET OG IDRÆTSUDØVELSE FORBEDRER DIN KONDITION, MUSKELSTYRKE, LEDBEVÆGELIGHED, KOORDINATION OG PSYKISKE VELVÆRE,

Læs mere

OPSLAGSTAVLEN. www.scthanserne.dk

OPSLAGSTAVLEN. www.scthanserne.dk September 2010 2 OPSLAGSTAVLEN www.scthanserne.dk 20. september kl. 17.30 Rundvisning på havnen 22. september Sidste tilmelding Oktober Festen 27. september Tango 4. oktober Start ZUMBA INTRO 9. oktober

Læs mere