Sådan samarbejder du med Fjernvarmens Serviceordning

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Sådan samarbejder du med Fjernvarmens Serviceordning"

Transkript

1 Til fjernvarmeværkerne i Danmark Sådan samarbejder du med Fjernvarmens Serviceordning

2 Til fjernvarmeværkerne i Danmark tre modeller for samarbejde med os Siden 2005 har Fjernvarmens Serviceordning arbejdet for at forbedre fjernvarmeinstallationernes drift ved kvalitetssikret service gennem certificerede servicemontører. Allerede i dag er en stor del af vores medlemmer fjernvarmeværker, men vi vil meget gerne invitere flere værker med i ordningen. For værkerne går leveringsgrænsen i princippet til hovedhanen, men gennem et medlemskab er værkerne med til at give et kvalitetsløft til de servicefirmaer, der kommer ud til boligejerne. Dette gavner både fjernvarmekunden og værket, for velfungerende anlæg i de private hjem betyder bedre udnyttelse af det brændsel, værkerne producerer varme med. Der er i dag flere typer af velfungerende samarbejde mellem værkerne, servicefirmaer og kunderne (boligejerne) indenfor Fjernvarmens Serviceordning. Med denne brochure ridser vi tre modeller til samarbejde op, sådan at det bliver anskueliggjort, på hvilken måde værkerne kan få fordel af at blive medlem. Hver model har sin titel: 1. Værket informerer og henviser til ordningen 2. Værket står for serviceaftalen og afregner løbende 3. Værket fordeler kunderne og betaler for serviceaftalen Der kan være andre former for samarbejde, og Sekretariatet for Fjernvarmens Serviceordning står gerne til rådighed for yderligere information. Se mere her og find ud af, hvilken model der gør det mest oplagt for jer at tegne et medlemsskab, og kontakt os for at få en handleog køreplan for hver model. Med venlig hilsen Sekretariatet for Fjernvarmens Serviceordning Om Fjernvarmens Serviceordning Fjernvarmens Serviceordning består af repræsentanter fra brancheforeningerne og fjernvarmeværkerne. På kan du finde ordningens vedtægter, der beskriver ordningens indhold i detaljer. Som medlem af ordningen modtager du også et nyhedsbrev med inspiration og praktiske oplysninger. Det fælles mål for firmaer og fjernvarmeværker i ordningen er at få flere boligejere, boligselskaber og andre, der bruger fjernvarme som energikilde, til at få foretaget jævnlige serviceeftersyn af deres varmeanlæg.

3 Model 1 Værket informerer og henviser til ordningen kr. Hvordan skaber værket kontakt mellem servicefirma og kunde? Værket lader kunderne selv finde et servicefirma via søgefunktionen på Værket indsætter et link til søgefunktionen på sin egen hjemmeside. I denne model er værket således kun indirekte involveret i at forbinde kunder i sit forsyningsområde med certificerede servicefirmaer. Hvem betaler for serviceaftalen? Det er kunden og servicefirmaet, der direkte indgår en serviceaftale, og kunden betaler servicefirmaet for at udføre Hovedeftersyn og Vedligeholdelsestjek af fjernvarmeinstallationen, uden at værket er indblandet. Servicefirmaet fastsætter selv vilkår og priser for serviceaftalen. Hvad skal værket gøre i praksis? Værket lægger information om ordningen op på sin hjemmeside sammen med et tydeligt link til Fjernvarmens Serviceordning. På den måde gør værket kunderne opmærksom på søgefunktionen som en genvej til at finde et lokalt servicefirma med certificerede montører. i Værket støtter op om Fjernvarmens Serviceordning og lægger generel information om ordningen op på den del af sin hjemmeside, der er henvendt til kunder. Værket fremhæver, at det er vigtigt at få efterset og vedligeholdt sine fjernvarmeinstallationer af certificerede servicemontører. Fordele for værket Værket får adgang til at følge online indberetninger fra servicefirmaer. Værket får adgang til en liste over kunder, der skal have udført enten Hovedeftersyn eller Vedligeholdelsestjek.

4 Model 2 Værket står for serviceaftalen og afregner løbende kr. kr. kr. kr. www. Hvordan skaber værket kontakt mellem servicefirma og kunde? Værket udarbejder en liste over lokale servicefirmaer og linker til dem fra sin hjemmeside. Kunden vælger et servicefirma fra listen til at varetage Hovedeftersyn og Vedligeholdelsestjek og indgår en serviceaftale med fjernvarmeværket. Hvem betaler for serviceaftalen? Kunden betaler et fast mindre beløb pr. måned og evt. et opstartsgebyr for serviceaftalen over varmeregningen til værket. Værket betaler de tilknyttede lokale servicefirmaer efter faktura. Værket tjener ikke på ordningen, da den hviler i sig selv. Hvad skal værket gøre i praksis? Værket vedligeholder sin liste over lokale servicefirmaer med certificerede montører. Værket udarbejder et aftaledokument, der ligger på værkets hjemmeside. Kunden og værket indgår en serviceaftale, som udføres af et servicefirma efter kundens valg. i Værket lægger generel information om Fjernvarmens Serviceordningen op på den del af sin hjemmeside, der er henvendt til kunder. Værket fremhæver, at det er vigtigt at få efterset og vedligeholdt sine fjernvarmeinstallationer af certificerede servicemontører. Værket tilbyder udførlig information om, hvad en serviceaftale går ud på, og hvilke fordele der er i den. Fordele for værket Værket kan indberette opnåede energibesparelser til Energistyrelsen. Værket kender medlemsfirmaerne og kan være sikker på, at det er certificerede montører, som servicerer anlæggene. Der kommer sandsynligvis flere serviceaftaler og dermed bedre drift, for flere kunder vil vælge en serviceaftale, når betaling for den sker i små bidder. Værket får adgang til at følge online indberetninger fra servicefirmaer. Værket får adgang til en liste over kunder, der skal have udført enten Hovedeftersyn eller Vedligeholdelsestjek.

5 Model 3 Værket fordeler kunderne og betaler for serviceaftalen kr. Hvordan skaber værket kontakt mellem servicefirma og kunde? Værket har en liste med lokale servicefirmaer på sin hjemmeside og linker til dem. Hvert servicefirma betjener en bestemt kundekreds i forsyningsområdet. Det fremgår af hjemmesiden, hvor det enkelte servicefirma udfører service henne. Hvem betaler for serviceaftalen? Værket afholder fuldt og helt de udgifter, der er knyttet til serviceaftalen, som er gratis for kunden. Værket afregner med servicefirmaet for arbejdet inden for rammerne af serviceaftalen. Hvis en kunde henvender sig til et servicefirma i forsyningsområdet for at indgå en serviceaftale, henviser servicefirmaet til værket. Hvad skal værket gøre i praksis? Værket fastsætter, hvilke servicefirmaer der skal foretage Hovedeftersyn og Vedligeholdelsestjek hos hvilke kunder. Værket holder information om servicefirmaerne ajour. Aftaleforholdet er mellem et servicefirma og en kunde, men aftalen indgås i overensstemmelse med værkets fordeling. i Værket fremhæver, at det er vigtigt at få efterset og vedligeholdt sine fjernvarmeinstallationer af certificerede servicemontører. Værket lægger information om Fjernvarmens Serviceordning op på sin hjemmeside. Fordele for værket Værket kan indberette opnåede energibesparelser til Energistyrelsen. Værket kender medlemsfirmaerne og kan være sikker på, at det er certificerede montører, som servicerer anlæggene. Flere kunder vil vælge en serviceaftale, når den er gratis. Serviceaftaler fører til optimeret drift af værket. Værket får adgang til at følge online indberetninger fra servicefirmaer. Værket får adgang til en liste over kunder, der skal have udført enten Hovedeftersyn eller Vedligeholdelsestjek

6 Dette gør servicefirmaer, som er medlem af Fjernvarmens Serviceordning Sender påmindelse til kunden Servicefirmaet sender påmindelsesskrivelser ud til kunden, når det er ved at være tid til Hovedeftersyn og Vedligeholdelsestjek. Servicefirmaet indberetter en liste over kunder, der snart skal have et servicebesøg, til Fjernvarmens Serviceordning. Indberetter online Når servicefirmaet har udført et Hovedeftersyn, indberetter montøren resultatet online til Fjernvarmens Serviceordning. Værker, der er medlem, kan kigge med på eftersyn gennemført i eget forsyningsområde. Reparerer eller udskifter defekte komponenter Hvis det viser sig, at kundens fjernvarmeinstallation har defekte komponenter, der skal repareres eller udskiftes, aftaler servicefirmaet med kunden, hvad og hvornår det skal gøres og til hvilken pris. Servicefirmaet afregner dette arbejde direkte med kunden. Er del af et kvalitetssikringsystem Når et servicefirma har udført Hovedeftersyn, indgår eftersynet i ordningens kvalitetssikringssystem, dvs. der foretages kontrol i forbindelse med indberetningen af gennemførte Hovedeftersyn og Vedligeholdelsestjek. Herudover kan firmaet løbende blive udtaget til stikprøvekontrol. Stikprøvekontrollen udføres af Fjernvarmens Serviceordning.

7 Kom indenfor i varmen og bliv del af Fjernvarmens Serviceordning Fjernvarmeværker kan melde sig ind via ordningens hjemmeside. Ved tilmelding indbetales et mindre engangsgebyr til dækning af omkostninger forbundet med registreringen. Ordningens aktiviteter og administration dækkes dels af et lavt årsgebyr, dels via medlemmernes køb af mærkater og logbøger fra Fjernvarmens Serviceordning. De aktuelle priser kan ses på ordningens hjemmeside. Kvalitet og tilsyn For at sikre vedvarende kvalitet i arbejdet, er de VVS-firmaer, der deltager i ordningen, underlagt stikprøvekontrol. Formålet med stikprøvekontrollen er dels at føre tilsyn med, at ordningens bestemmeler overholdes, dels at sikre en løbende udvikling af ordningens efteruddannelser. Fakta Fjernvarmens Serviceordning er udviklet af TEKNIQ, Arbejdsgiverne Industri & Håndværk, Dansk Fjernvarme og Teknologisk Institut ud fra et ønske om at forbedre fjernvarmeinstallationernes drift. Det sker ved at sikre, at servicearbejde udføres efter ensartede retningslinjer og i høj kvalitet. Medlemmerne tæller i dag over 450 servicefirmaer og 100 fjernvarmeværker. Fjernvarmens Serviceordning Teknologisk Institut Gregersensvej Taastrup Tlf.: Telefontid: fjr-ordning@teknologisk.dk

8 Fjernvarmens Serviceordning Teknologisk Institut Gregersensvej Taastrup Tlf.: Telefontid:

Ti år med kvalitetssikret fjernvarmeservice. Jubilæumshæfte

Ti år med kvalitetssikret fjernvarmeservice. Jubilæumshæfte Ti år med kvalitetssikret fjernvarmeservice Jubilæumshæfte Ti år med kvalitetssikret fjernvarmeservice Forord Styrket samarbejde er fremtiden for Dansk Fjernvarme ønsker stort tillykke med 10-års jubilæet.

Læs mere

2012 33.951 målere 11,5 mio. m 2 opvarmet areal 36,0 mio. m 3 fjernvarme/år Omsætning 679 mio. kr. Aalborg Portland. Nordjyllandsværket.

2012 33.951 målere 11,5 mio. m 2 opvarmet areal 36,0 mio. m 3 fjernvarme/år Omsætning 679 mio. kr. Aalborg Portland. Nordjyllandsværket. Aalborg Portland 2012 33.951 målere 11,5 mio. m 2 opvarmet areal 36,0 mio. m 3 fjernvarme/år Omsætning 679 mio. kr. Nordjyllandsværket Reno-Nord Energipolitiske pejlemærker Varmeforsyningsløsninger - klimabelastning

Læs mere

Spar på energien pengene miljøet

Spar på energien pengene miljøet Spar på energien pengene miljøet med en ny fjernvarmeunit Få udskiftet din gamle fjernvarmeinstallation og spar på varmeregningen HADERSLEV FJERNVARME Du kan få renoveret din fjernvarmeinstallation hos

Læs mere

Serviceeftersyn af dit fjernvarmeanlæg

Serviceeftersyn af dit fjernvarmeanlæg Serviceeftersyn af dit fjernvarmeanlæg Få styr på forbrug og returtemperatur Få indstillet dit fjernvarmeanlæg til optimal drift af en specialuddannet vvs-montør. Hvad er et serviceeftersyn? Et serviceeftersyn

Læs mere

Spar på energien pengene miljøet

Spar på energien pengene miljøet Spar på energien pengene miljøet med en ny fjernvarmeunit Få udskiftet din gamle fjernvarmeinstallation og betal det hele over varmeregningen HADERSLEV FJERNVARME Du kan få renoveret din fjernvarmeinstallation

Læs mere

Spar på energien pengene miljøet

Spar på energien pengene miljøet Spar på energien pengene miljøet med en ny fjernvarmeunit Få udskiftet din gamle fjernvarmeinstallation og spar på varmeregningen HADERSLEV FJERNVARME Du kan få renoveret din fjernvarmeinstallation hos

Læs mere

Vi skal være fælles om det! en mere retfærdig tarif på afkølingen

Vi skal være fælles om det! en mere retfærdig tarif på afkølingen Vi skal være fælles om det! en mere retfærdig tarif på afkølingen Rudkøbing Varmeværk A.m.b.a. Strandlystvej 123. 5900 Rudkøbing. Tel.: 6251 2142 www.rudkoebingfjernvarme.dk Sydlangeland Fjernvarme A.m.b.a.

Læs mere

Vedtægter for VENT-ordningen December 2016

Vedtægter for VENT-ordningen December 2016 Vedtægter for VENT-ordningen December 2016 Gregersensvej 2630 Taastrup Telefon 7220 2555 www.vent.dk e-mail: vent@teknologisk.dk - 1 - Indholdsfortegnelse Side 1. Område og formål... 3 1.1. Ordningens

Læs mere

Vedtægter. Yderligere information kan fås ved henvendelse til: Fjernvarmens Serviceordning Teknologisk Institut Gregersensvej 2630 Taastrup

Vedtægter. Yderligere information kan fås ved henvendelse til: Fjernvarmens Serviceordning Teknologisk Institut Gregersensvej 2630 Taastrup FI0612 Vedtægter Yderligere information kan fås ved henvendelse til: Fjernvarmens Serviceordning Teknologisk Institut Gregersensvej 2630 Taastrup Tlf.: 72 20 25 50 fjr-ordning@teknologisk.dk www.fjr-ordning.dk

Læs mere

Serviceeftersyn af dit fjernvarmeanlæg

Serviceeftersyn af dit fjernvarmeanlæg Serviceeftersyn af dit fjernvarmeanlæg Få styr på forbrug og returtemperatur Få indstillet dit fjernvarmeanlæg til optimal drift af en specialuddannet vvs-montør. Hvad er et serviceeftersyn? Et serviceeftersyn

Læs mere

Vedtægt for VENT-ordningen September 2009

Vedtægt for VENT-ordningen September 2009 Vedtægt for VENT-ordningen September 2009 Vedtægt for VENT-ordningen september 2009 Indholdsfortegnelse Side 1. Område og formål... 3 1.1. Registreringsordningens område... 3 1.2. Formål... 3 2. Registreringsordningens

Læs mere

Ny retfærdig tarif på fjernvarmen

Ny retfærdig tarif på fjernvarmen Ny retfærdig tarif på fjernvarmen Vil betyde Mindre varmeregning til kunderne Mindre varmetab i rørene Øget effektivitet i produktionen En lav returtemperatur giver en mindre varmeregning Billig fjernvarme

Læs mere

Spørgsmål og svar om "Pris på afkølingen i Varmeforsyningen" - og meget andet

Spørgsmål og svar om Pris på afkølingen i Varmeforsyningen - og meget andet Spørgsmål og svar om "Pris på afkølingen i Varmeforsyningen" - og meget andet senest opdateret den 23. november 2011. Hvorfor indførtes der pris på afkølingen fra 1. januar 2010?... 2 Hvad er afkøling?...

Læs mere

Velkommen til branchemøder

Velkommen til branchemøder Velkommen til branchemøder Et fantastisk positivt samarbejde mellem Dansk Energi Brancheforening DS Håndværk & Industri Oliefyrsservicebranchens Registreringsudvalg Olie- & gasbrænder Service Sammenslutningen

Læs mere

Forslag til serviceordning for Gladsaxe Fjernvarmes kundeanlæg

Forslag til serviceordning for Gladsaxe Fjernvarmes kundeanlæg GLADSAXE KOMMUNE Forsyningsafdelingen Den 27. maj 2013 Mette Nedergaard/Klaus Malmose Miljøudvalget 22.08.2013 Punkt 65, bilag 1 Forslag til serviceordning for Gladsaxe Fjernvarmes kundeanlæg I forbindelse

Læs mere

BRANCHEMØDER AUGUST Markedsføring af serviceeftersyn

BRANCHEMØDER AUGUST Markedsføring af serviceeftersyn Markedsføring af serviceeftersyn Hvordan ser du på fremtiden? Eller ser du nye muligheder i morgendagen? Udsendte Pressemeddelelser: Skift din gamle oliekedel nu hvis du stadig vil fyre med olie Pr.

Læs mere

Fjernvarmeselskabernes muligheder, barrierer og indsatser for energibesparelser. Mette Hansen, Dansk Fjernvarme

Fjernvarmeselskabernes muligheder, barrierer og indsatser for energibesparelser. Mette Hansen, Dansk Fjernvarme Fjernvarmeselskabernes muligheder, barrierer og indsatser for energibesparelser Mette Hansen, Dansk Fjernvarme Disposition af indlægget Hvad siger lovgivningen Hvad er vi oppe imod Hvad tror vi kan hjælpe

Læs mere

Vejledning for OR-Aktører

Vejledning for OR-Aktører Sådan indberetter du energibesparelser Vejledning for OR-Aktører De nye regler gør det sværere, - men OR har udviklet en nem løsning! Se hvordan du på en nem måde opfylder de nye krav til indberetning

Læs mere

Vejledning for OR-Aktører

Vejledning for OR-Aktører Sådan indberetter du energibesparelser Vejledning for OR-Aktører De nye regler gør det sværere, - men OR har udviklet en nem løsning! Se hvordan du på en nem måde opfylder de nye krav til indberetning

Læs mere

Spar på energien pengene miljøet

Spar på energien pengene miljøet Spar på energien pengene miljøet med en ny fjernvarmeunit Få udskiftet din gamle fjernvarmeinstallation og spar på varmeregningen HADERSLEV FJERNVARME Du kan få renoveret din fjernvarmeinstallation hos

Læs mere

Service aftale Følgende er gældende for en serviceaftale Indgået mellem Agas gas- og vvs service og ejendommen.

Service aftale Følgende er gældende for en serviceaftale Indgået mellem Agas gas- og vvs service og ejendommen. Service aftale Følgende er gældende for en serviceaftale Indgået mellem Agas gas- og vvs service og ejendommen. Almindelige betingelser for Agas gas- & vvs service Fjernvarme service. Disse servicebetingelser

Læs mere

Ny servicemail til BedreBolig-rådgivere

Ny servicemail til BedreBolig-rådgivere Servicemail nr. 1 maj 2014 Ny servicemail til BedreBolig-rådgivere BedreBolig-sekretariatet og Energistyrelsen får løbende gode input fra BedreBoligrådgivere, der kan bidrage til at forbedre rammerne for

Læs mere

ENERGIFORBEDRING AF MINDRE ERHVERVS- VIRKSOMHEDER. Spar energi og penge få hjælp fra energiselskaberne

ENERGIFORBEDRING AF MINDRE ERHVERVS- VIRKSOMHEDER. Spar energi og penge få hjælp fra energiselskaberne ENERGIFORBEDRING AF MINDRE ERHVERVS- VIRKSOMHEDER Spar energi og penge få hjælp fra energiselskaberne ENERGISELSKABERNES SPAREINDSATS HVAD ER DET? I Danmark har vi stort fokus på at reducere energiforbruget.

Læs mere

ENERGI- FORBEDRING AF DIN BOLIG

ENERGI- FORBEDRING AF DIN BOLIG ENERGI- FORBEDRING AF DIN BOLIG Spar energi og penge få hjælp fra energiselskaberne Denne folder henvender sig til alle boligejere ENERGISELSKABERNES SPAREINDSATS HVAD ER DET? I Danmark har vi stort fokus

Læs mere

Varmepumper. Frigør Danmark fra fossile brændsler. Dansk Energi februar 2011

Varmepumper. Frigør Danmark fra fossile brændsler. Dansk Energi februar 2011 Varmepumper Frigør Danmark fra fossile brændsler Dansk Energi februar 2011 Danmark har brug for varmepumper Varmepumper hjælper til at frigøre Danmark fra fossile brændsler og sænke udslippet af CO2. Varmepumpen

Læs mere

Nu kan miljørigtig genbrugsvarme blive en del af din hverdag

Nu kan miljørigtig genbrugsvarme blive en del af din hverdag Nu kan miljørigtig genbrugsvarme blive en del af din hverdag Fjernvarmen er overskudsvarme - også for dig Nu har du mulighed for at udskifte dit fyr med fjernvarme. Fjernvarmen er primært overskudsvarme

Læs mere

Udgave af den 2007-02-01 KSO

Udgave af den 2007-02-01 KSO af den 2007-02-01 KSO INDHOLDSFORTEGNELSE... Side 2 0. GENERELT...3 1. KOORDINERINGSGRUPPE...3 2. FORMÅL...3 3. PRØVEAFLÆGGELSE OG UDDANNELSE...6 4. TILDELING AF CERTIFIKAT...6 5. TILDELING AF KSO-NUMMER...7

Læs mere

Energisynskonsulenter

Energisynskonsulenter ANSØGNING Energisynskonsulenter ANSØGNINGSSKEMA Navn: Adresse: Postnr. og by: Virksomhed: Adresse: Postnr. og by: CVR- nr.: Er De ansat? Selvstændig? Søger på A-niveau? B-niveau? Underskrift: Dato: (Med

Læs mere

Vi leverer enkle energiløsninger

Vi leverer enkle energiløsninger Vi leverer enkle energiløsninger Sternberg VVS & Gasteknik A/S har siden 1968 hjulpet virksomheder og private på Sjælland med at finde den helt rigtige løsning indenfor VVS, EL, gas og energi. Vi er certificerede

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde nr. 11-2011/12 Tid: Tirsdag den 13. marts 2012 kl. 18 00-20 15 Sted: Central Åderupvej

Referat fra bestyrelsesmøde nr. 11-2011/12 Tid: Tirsdag den 13. marts 2012 kl. 18 00-20 15 Sted: Central Åderupvej Referat fra bestyrelsesmøde nr. 11-2011/12 Tid: Tirsdag den 13. marts 2012 kl. 18 00-20 15 Sted: Central Åderupvej Tilstede: Lindy Nymark Christensen, Kristoffer Petersen, Peter Frederiksen, Jens Møller,

Læs mere

KVALITETSSIKRINGSSYSTEMER. Uffe Schifter-Holm Tværfaglig konsulent

KVALITETSSIKRINGSSYSTEMER. Uffe Schifter-Holm Tværfaglig konsulent Uffe Schifter-Holm Tværfaglig konsulent ush@danskfjernvarme.dk 2012-aftalen 13.1 Net- og distributionsselskaberne er ansvarlige for, at deres dokumentation er retvisende og lever op til de fastsatte krav.

Læs mere

De angivne tilbagebetalingstider er beregnet som simpel tilbagebetalingstid, uden hensyn til renteudgifter og andre låneomkostninger.

De angivne tilbagebetalingstider er beregnet som simpel tilbagebetalingstid, uden hensyn til renteudgifter og andre låneomkostninger. SIDE 1 AF 8 Adresse: Postnr./by: Brannersvej 1A 2920 Charlottenlund BBR-nr.: 157-016962-001 Energikonsulent: Ejvind Endrup Energimærkningen oplyser om ejendommens energiforbrug, mulighederne for at opnå

Læs mere

Velkommen. Informationsmøde 18. september 2018, Storvorde/Sejlflod

Velkommen. Informationsmøde 18. september 2018, Storvorde/Sejlflod Velkommen Informationsmøde 18. september 2018, Storvorde/Sejlflod Aftenens program: Velkomst ved Forsyningschef Jesper Møller Larsen Generel information samt Varmeplan Aalborg 2030 v/ Jesper Møller Larsen

Læs mere

FJERNVARMESERVICE DONG ENERGY S ALMINDELIGE BETINGELSER FOR LEVERING AF FJERNVARMESERVICE

FJERNVARMESERVICE DONG ENERGY S ALMINDELIGE BETINGELSER FOR LEVERING AF FJERNVARMESERVICE FJERNVARMESERVICE DONG ENERGY S ALMINDELIGE BETINGELSER FOR LEVERING AF FJERNVARMESERVICE 16. april 2015 Produktbeskrivelse for Fjernvarmeservice Serviceaftalens omfang Serviceaftalen gælder for installationer

Læs mere

Service aftale (indgået med ovenstående)

Service aftale (indgået med ovenstående) Navn Adresse By og post nummer Service aftale (indgået med ovenstående) Følgende er gældende for en serviceaftale indgået mellem Aladdin Naturgas & VVS og private kunder. 1. OM SERVICEBETINGELSERNE Disse

Læs mere

HOLD ØJE MED FORBRUGET AF VARME

HOLD ØJE MED FORBRUGET AF VARME KONTROLBOG HOLD ØJE MED FORBRUGET AF Det kan spare dig for mange penge Mindst én gang om ugen bør du aflæse og notere forbruget af varme i din ejendom. Så får du god kontrol med ejendommens varmeforbrug

Læs mere

Forsyningsvirksomhederne - budget 2012, tillægsbevillinger og takstændringer.

Forsyningsvirksomhederne - budget 2012, tillægsbevillinger og takstændringer. Punkt 2. Forsyningsvirksomhederne - budget 2012, tillægsbevillinger og takstændringer. 2012-8419. Forsyningsvirksomhederne indstiller, at byrådet godkender, at der til drifts- og anlægsbudgettet for 2012

Læs mere

Vores fælles gaskunder har krav på kyndig råd og vejledning, så de trygt kan fortsætte med at bruge gas.

Vores fælles gaskunder har krav på kyndig råd og vejledning, så de trygt kan fortsætte med at bruge gas. marts 2012 God rådgivning hører med til god service Tilsyn finder kun få fejl hos servicefirmaer Tilfredsstillende sikkerhedsniveau i 2011 Indberettede uheld, ulykker og farlige hændelser Gastekniske dage

Læs mere

Fjernvarmeservice Ørsted

Fjernvarmeservice Ørsted Fjernvarmeservice Ørsteds almindelige betingelser for levering af fjernvarmeservice 25. maj 2018 Ørsted 1 Produktbeskrivelse for Fjernvarmeservice Serviceaftalens omfang Serviceaftalen gælder for installationer

Læs mere

Bilag 1: Overblik over interviews og surveys

Bilag 1: Overblik over interviews og surveys Marts 2015 Bilag 1: Overblik over interviews og surveys Energistyrelsen Indholdsfortegnelse 1. Interview 3 2. Survey 4 Survey af energiselskaber 5 Survey af eksterne aktører 7 Survey af slutbrugere 9 2.3.1.

Læs mere

VELKOMMEN TIL TEKNOLOGISK INSTITUT

VELKOMMEN TIL TEKNOLOGISK INSTITUT VELKOMMEN TIL TEKNOLOGISK INSTITUT KSO ordningen 2012 Leon Buhl Teknologisk institut Energi & klima KSO-ordningen 2012 Status for ordningen Aktiviteter inden for ordningen VE direktivet Godkendte solvarmeanlæg

Læs mere

Aktuelt. Energiselskabernes Energispareindsats. 25. april 2017 Maria Rizzo

Aktuelt. Energiselskabernes Energispareindsats. 25. april 2017 Maria Rizzo Aktuelt Energiselskabernes Energispareindsats 25. april 2017 Maria Rizzo Det vil jeg fortælle om Kort intro Energispareindsatsen gennem tiden Den nye aftale Ændringer i forhold til aftalen af 2012 Omfattet

Læs mere

Bestemmelser for Sylvest VVS A/S naturgas-service, samt kontrakt.

Bestemmelser for Sylvest VVS A/S naturgas-service, samt kontrakt. Bestemmelser for Sylvest VVS A/S naturgas-service, samt kontrakt. 1. OM SERVICEBETINGELSERNE Disse servicebetingelser gælder for naturgasinstallationer med en gaskedel eller gasblæseluftbrænder med en

Læs mere

Aftalen mellem dansk fjernvarme og energiministeren

Aftalen mellem dansk fjernvarme og energiministeren Aftalen mellem dansk fjernvarme og energiministeren Hovedindhold af aftalen om energibesparelser nedskrevet til "kort format". Med baggrund i det energipolitiske forlig af 21. februar 2008 indgås der aftale

Læs mere

Tilbud. Vare Antal Enhedspris Beløb Moms Beløb i alt

Tilbud. Vare Antal Enhedspris Beløb Moms Beløb i alt Ebeltoft Fjernvarmeværk a.m.b.a. Hans Winthers Vej 9 8400 Ebeltoft CVR 22 70 37 14 Carl Th. Dreyers Vej 0 8400 Ebeltoft Ebeltoft, 09-06-2017 Tilbud Forbrugernr.: 82083 Vedr. ejendommen: Carl Th. Dreyers

Læs mere

Jensen Programversion: EK-Pro, Be06 version 4 Firma: Arkitekt Niels Møller Jensen

Jensen Programversion: EK-Pro, Be06 version 4 Firma: Arkitekt Niels Møller Jensen SIDE 1 AF 5 Energimærkning for følgende ejendom: Adresse: Tornebakken 130 Postnr./by: 8240 Risskov BBR-nr.: 751-862733 Jensen Programversion: EK-Pro, Be06 version 4 Firma: Jensen Energimærkning oplyser

Læs mere

Energimærke. Lavt forbrug. Ved det nuværende pris- og renteniveau kan det ikke betale sig at gennemføre energiforbedringer.

Energimærke. Lavt forbrug. Ved det nuværende pris- og renteniveau kan det ikke betale sig at gennemføre energiforbedringer. SIDE 1 AF 6 Energimærkning for følgende ejendom: Adresse: Postnr./by: Oplyst varmeforbrug Sundtoften 79A 4800 Nykøbing F BBR-nr.: 376-008252 Energikonsulent: Knud Lorentzen Programversion: EK-Pro, Be06

Læs mere

BOGVÆNGET 5, ØSTERBY 7000 FREDERICIA

BOGVÆNGET 5, ØSTERBY 7000 FREDERICIA ENERGIMÆRKNING BOGVÆNGET 5, ØSTERBY 7000 FREDERICIA SIDE 1 AF 6 Energimærkning for følgende ejendom: Adresse: Bogvænget 5 Postnr./by: 7000 Fredericia BBR-nr.: 607-131295 Energikonsulent: Jørn Olsen Programversion:

Læs mere

Projektet Middelfart Kommune besluttede at gennemføre et pilotprojekt - ESCO Light i efteråret 2010.

Projektet Middelfart Kommune besluttede at gennemføre et pilotprojekt - ESCO Light i efteråret 2010. Projektet Middelfart Kommune besluttede at gennemføre et pilotprojekt - ESCO Light i efteråret 2010. Projektet skulle finansieres af EU og laves i samarbejde med 2 andre kommuner, Kalundborg og Gribskov

Læs mere

Åbenhed er meget vigtigt for os. Vi vil gerne være gode til at informere

Åbenhed er meget vigtigt for os. Vi vil gerne være gode til at informere Sorø Fjernvarme Sorø Fjernvarme Den 1. januar 2018 købte AffaldPlus Sorø Fjernvarme af SEAS-NVE. Vi er garvede i at producere både el og varme, så det gav god mening at lægge billet ind, da værket kom

Læs mere

Energimærke. Lavt forbrug. Årlig besparelse i energienheder. 1 6 kw P solcelleanlæg 5423 kwh el kr kr år

Energimærke. Lavt forbrug. Årlig besparelse i energienheder. 1 6 kw P solcelleanlæg 5423 kwh el kr kr år SIDE 1 AF 6 Energimærkning for følgende ejendom: Adresse: Rolighedsvej 16 Postnr./by: Oplyst varmeforbrug 4700 Næstved BBR-nr.: 370-019691 Energikonsulent: Bjarne Dickow Programversion: EK-Pro, Be06 version

Læs mere

Energimærke. Lavt forbrug. Højt forbrug

Energimærke. Lavt forbrug. Højt forbrug SIDE 1 AF 5 Energimærkning for følgende ejendom: Adresse: Frejasvej 11 Postnr./by: 4640 Fakse BBR-nr.: 320-006490 Energikonsulent: Ejvind Endrup Programversion: EK-Pro, Be06 version 4 Firma: Murbyg ApS

Læs mere

VEDTÆGTER FOR. Godkendelsesordningen. TOR Godkendt. 30. juni 2015

VEDTÆGTER FOR. Godkendelsesordningen. TOR Godkendt. 30. juni 2015 VEDTÆGTER FOR Godkendelsesordningen TOR Godkendt 30. juni 2015 1. Foreningens navn og hjemsted Godkendelsesordningens navn er TOR Godkendt. Godkendelsesordningen har hjemsted i Rudersdal Kommune og er

Læs mere

InnoBYG. -Innovationsnetværket for bæredygtigt byggeri

InnoBYG. -Innovationsnetværket for bæredygtigt byggeri InnoBYG -Innovationsnetværket for bæredygtigt byggeri Velkommen til InnoBYG Byggebranchens innovationsnetværk for bæredygtigt byggeri Styrelsen for Forskning og Innovation medfinansierer InnoBYG samler

Læs mere

Oplysninger vedrørende ejendommen, hvis energimærke der klages over Adresse: Postnummer og by: Andre ydelser udført af energikonsulenten:

Oplysninger vedrørende ejendommen, hvis energimærke der klages over Adresse: Postnummer og by: Andre ydelser udført af energikonsulenten: KLAGESKEMA Til brug for klager over energimærker, som er udarbejdet af en personligt beskikket energikonsulent Vejledning: Klageskemaet udfyldes, underskrives og indsendes til FEM-sekretariatet. Alle felter

Læs mere

Udbudsmateriale for ENS udbud af kontrakt om sekretariat vedr. BSFS Kontraktbilag 1. Baggrund. Sekretariat vedrørende byggeskadeforsikringsordningen

Udbudsmateriale for ENS udbud af kontrakt om sekretariat vedr. BSFS Kontraktbilag 1. Baggrund. Sekretariat vedrørende byggeskadeforsikringsordningen Side 1 af 9 sider Sekretariat vedrørende byggeskadeforsikringsordningen Side 2 af 9 sider Indholdsfortegnelse 1.... 3 1.1 Formål med ordningen... 3 1.2 IT-system... 4 1.3 Hvordan gennemføres en sag i BSFS...

Læs mere

Energimærke. Lavt forbrug

Energimærke. Lavt forbrug SIDE 1 AF 5 Energimærkning for følgende ejendom: Adresse: Postnr./by: Grønnegade 5A 8600 Silkeborg BBR-nr.: 740-008084 Energikonsulent: Peter Mailund Thomsen Programversion: EK-Pro, Be06 version 4 Firma:

Læs mere

Få den fulde værdi af jeres næste projekt. DFP Varmeværkernes eget rådgivende ingeniørfirma

Få den fulde værdi af jeres næste projekt. DFP Varmeværkernes eget rådgivende ingeniørfirma Få den fulde værdi af jeres næste projekt DFP Varmeværkernes eget rådgivende ingeniørfirma I sikrer hverdagens drift. Vi giver råd om fremtiden Overvejer I, hvordan I kan fremtidssikre værket i forhold

Læs mere

KENDER DU ENERGISELSKABERNES SPAREINDSATS? Få et bedre afsæt, når du hjælper dine kunder med energiforbedringer

KENDER DU ENERGISELSKABERNES SPAREINDSATS? Få et bedre afsæt, når du hjælper dine kunder med energiforbedringer KENDER DU ENERGISELSKABERNES SPAREINDSATS? Få et bedre afsæt, når du hjælper dine kunder med energiforbedringer ENERGISELSKABERNES SPAREINDSATS HVAD ER DET? I Danmark har vi stort fokus på at reducere

Læs mere

Service aftale Følgende er gældende for en serviceaftale Indgået mellem Agas gas- og vvs service og ejendommen

Service aftale Følgende er gældende for en serviceaftale Indgået mellem Agas gas- og vvs service og ejendommen Service aftale Følgende er gældende for en serviceaftale Indgået mellem Agas gas- og vvs service og ejendommen Almindelige betingelser for Agas gas- & vvs service Abonnement B. Disse servicebetingelser

Læs mere

Service. Varmeservice. Med en serviceaftale med Gastech-Energi er du sikker på at kunne holde varmen

Service. Varmeservice. Med en serviceaftale med Gastech-Energi er du sikker på at kunne holde varmen Service Varmeservice Med en serviceaftale med Gastech-Energi er du sikker på at kunne holde varmen Service Når uheldet er ude Det danske vejr i vinterhalvåret er hverken særlig gæstfrit eller stabilt.

Læs mere

Servicetilbud. til husejere der har fjernvarme, gasfyr eller oliefyr.

Servicetilbud. til husejere der har fjernvarme, gasfyr eller oliefyr. Servicetilbud til husejere der har fjernvarme, gasfyr eller oliefyr. Hvem er Petrowsky A /S? Petrowsky A /S er en velfunderet og moderne installationsvirksomhed, der skaber inspirerende løsninger i samarbejde

Læs mere

Tjen penge på energirenovering

Tjen penge på energirenovering Tjen penge på energirenovering Videncenter for energibesparelser i bygninger er til for dig Vil du gerne slå to fluer med ét smæk? Vil du gerne ha mere at lave og samtidig sænke CO 2 -udslippet? Hvis du

Læs mere

Energimærke. Lavt forbrug. Højt forbrug

Energimærke. Lavt forbrug. Højt forbrug SIDE 1 AF 6 Energimærkning for følgende ejendom: Adresse: Granparken 3 Postnr./by: 4872 Idestrup BBR-nr.: 376-000000 Energikonsulent: Ralph Rex Larsen Programversion: EK-Pro, Be06 version 4 Firma: Preben

Læs mere

BBR-nr.: 851-033602 Energimærkning nr.: 200004243 Gyldigt 5 år fra: 04-01-2008 Energikonsulent: Peter Mailund Thomsen Firma: OBH Ingeniørservice A/S

BBR-nr.: 851-033602 Energimærkning nr.: 200004243 Gyldigt 5 år fra: 04-01-2008 Energikonsulent: Peter Mailund Thomsen Firma: OBH Ingeniørservice A/S SIDE 1 AF 5 Energimærkning for følgende ejendom: Adresse: Beatesmindevej 6 Postnr./by: 9210 Aalborg SØ BBR-nr.: 851-033602 Energimærkningen oplyser om ejendommens energiforbrug, mulighederne for at opnå

Læs mere

Hvilke fordele får du af at være medlem af DSKH? Der er 3 medlemskategorier:

Hvilke fordele får du af at være medlem af DSKH? Der er 3 medlemskategorier: DANSK SELSKAB FOR KLASSISK HOMØOPATI Kære homøopat Bestyrelsen og medlemmerne i Dansk Selskab for Klassisk Homøopati er glade for din interesse og håber at kunne byde dig velkommen som medlem i foreningen.

Læs mere

Energimærke. Lavt forbrug. Højt forbrug

Energimærke. Lavt forbrug. Højt forbrug SIDE 1 AF 7 Energimærkning for følgende ejendom: Adresse: Mølleparken 446 Postnr./by: 7190 Billund BBR-nr.: 530-002467 Energikonsulent: Steen Paarup Hansen Programversion: EK-Pro, Be06 version 4 Firma:

Læs mere

Beretning 2009/2010 for Løgstrup Varmeværk

Beretning 2009/2010 for Løgstrup Varmeværk Beretning 2009/2010 for Løgstrup Varmeværk Gas- og varmeprisen Vi har haft et varmesalg på i alt 11.843 MW mod 10.470 MW i det foregående år. Altså har varmesalget været noget større. Året har også haft

Læs mere

Energimærke. Lavt forbrug. Højt forbrug

Energimærke. Lavt forbrug. Højt forbrug SIDE 1 AF 6 Energimærkning for følgende ejendom: Adresse: Ingemannsvej 21 Postnr./by: 7000 Fredericia BBR-nr.: 607-052727 Energimærkning oplyser om ejendommens energiforbrug og om muligheder for at reducere

Læs mere

Mølbak. VVS & Gasteknik A/S. Naturgasservice

Mølbak. VVS & Gasteknik A/S. Naturgasservice Mølbak VVS & Gasteknik A/S Naturgasservice Få et serviceabonnement til dit gasfyr Med et serviceabonnement hos Mølbak VVS & Gasteknik får du et regelmæssigt hovedeftersyn af dit gasfyr, der sikrer, at

Læs mere

Video- og fotoopgaver. Termografering. Droneinspektion er særdeles velegnet til inspektionsopgaver på svært tilgængelige steder.

Video- og fotoopgaver. Termografering. Droneinspektion er særdeles velegnet til inspektionsopgaver på svært tilgængelige steder. Jysk Dronefoto Droneflyvning er en hurtig, præcis og effektiv løsning, når det handler om fejlfindings- og dokumentationsopgaver på svært tilgængelige steder. Jysk Dronefoto er godkendt UAS*-operatør og

Læs mere

GUIDE. Bestyrelsens opgaver

GUIDE. Bestyrelsens opgaver GUIDE Bestyrelsens opgaver Udskrevet: 2016 Indhold Bestyrelsens opgaver............................................................. 3 2 Guide Bestyrelsens opgaver Denne guide er skrevet til jer, der skal

Læs mere

BBR-nr.: 580-008331 Energimærkning nr.: 200014422 Gyldigt 5 år fra: 02-06-2009 Energikonsulent: Kai Verner Jessen Firma: OBH Ingeniørservice A/S

BBR-nr.: 580-008331 Energimærkning nr.: 200014422 Gyldigt 5 år fra: 02-06-2009 Energikonsulent: Kai Verner Jessen Firma: OBH Ingeniørservice A/S SIDE 1 AF 5 Energimærkning for følgende ejendom: Adresse: Callesensvej 1A Postnr./by: 6230 Rødekro BBR-nr.: 580-008331 Energimærkningen oplyser om ejendommens energiforbrug, mulighederne for at opnå besparelser,

Læs mere

Energimærke. Lavt forbrug. Højt forbrug

Energimærke. Lavt forbrug. Højt forbrug SIDE 1 AF 5 Energimærkning for følgende ejendom: Adresse: Udsigtshøjen 001 Postnr./by: 8800 Viborg BBR-nr.: 791-111625 Energikonsulent: Jens Thøger Hjortshøj Programversion: EK-Pro, Be06 version 4 Firma:

Læs mere

Standardværdikatalog - logbog 2019 Logbogen ajour føres fortløbende ved hver ændring af standardværdikataloget. Seneste ændringer er listet øverst.

Standardværdikatalog - logbog 2019 Logbogen ajour føres fortløbende ved hver ændring af standardværdikataloget. Seneste ændringer er listet øverst. Standardværdikatalog - logbog 2019 Logbogen ajour føres fortløbende ved hver ændring af standardværdikataloget. Seneste ændringer er listet øverst. Ændringer 15.08.2019 varslet i nyhedsbreve 01.08.2019

Læs mere

ERFA dag. 25. september 2015.

ERFA dag. 25. september 2015. ERFA dag. 25. september 2015. 11:00 12:00 Tilsyn og Vedligehold 1. Forsikringsskader med tilbud og reparationer. 2. Vingeskader på nye møller. 3. Service hvor det går skævt med store omkostninger til følge.

Læs mere

Energimærke. Lavt forbrug. Højt forbrug. Ved det nuværende pris- og renteniveau kan det ikke betale sig at gennemføre energiforbedringer.

Energimærke. Lavt forbrug. Højt forbrug. Ved det nuværende pris- og renteniveau kan det ikke betale sig at gennemføre energiforbedringer. SIDE 1 AF 5 Energimærkning for følgende ejendom: Adresse: Colbjørnsensvej 4 Postnr./by: 4800 Nykøbing F BBR-nr.: 376-001816 Energikonsulent: Preben Funch Hallberg Programversion: EK-Pro, Be06 version 4

Læs mere

Aftale om tilslutningsanlæg

Aftale om tilslutningsanlæg Aftale om tilslutningsanlæg Der indgås hermed aftale om tilslutningsanlæg mellem Næstved Varmeværk, CVR nr. 69995713, (i det følgende betegnet NVV) og ejer af ejendommen, beliggende: Adr: Næstved forbrugernr.:

Læs mere

BBR-nr.: 376-003097 Energimærkning nr.: 100119871 Gyldigt 5 år fra: 07-05-2009 Energikonsulent: Ralph Rex Larsen Firma: RL Byggerådgivning ApS

BBR-nr.: 376-003097 Energimærkning nr.: 100119871 Gyldigt 5 år fra: 07-05-2009 Energikonsulent: Ralph Rex Larsen Firma: RL Byggerådgivning ApS SIDE 1 AF 5 Energimærkning for følgende ejendom: Adresse: Læsøvej 9 Postnr./by: 4800 Nykøbing F BBR-nr.: 376-003097 Energimærkning oplyser om ejendommens energiforbrug og om muligheder for at reducere

Læs mere

De tekniske hjælpemidler og maskiner, hvor der er krav til lovpligtige eftersyn eller særlige krav til eftersyn er overordnet:

De tekniske hjælpemidler og maskiner, hvor der er krav til lovpligtige eftersyn eller særlige krav til eftersyn er overordnet: Lovpligtige eftersyn og lovpligtige uddannelser I-bar, som er Metal- og Maskinindustriens branchearbejdsmiljøråd har udarbejdet en vejledning, som samler alle de krav, der gælder i forhold til lovpligtige

Læs mere

BESTYRELSENS BERETNING 2012/2013. Som formand for varmeværkets bestyrelse skal jeg hermed aflægge bestyrelsens beretning.

BESTYRELSENS BERETNING 2012/2013. Som formand for varmeværkets bestyrelse skal jeg hermed aflægge bestyrelsens beretning. Vallensbæk den 26. november 2013 BESTYRELSENS BERETNING 2012/2013 Som formand for varmeværkets bestyrelse skal jeg hermed aflægge bestyrelsens beretning. REGNSKAB Årsregnskabet, som er det 48. regnskab,

Læs mere

Biovarmeanlæg: (træpillefyr m.m.)

Biovarmeanlæg: (træpillefyr m.m.) 1 Side 1/1 Biovarmeanlæg: (træpillefyr m.m.) Aftalegrundlag og servicekontrakt For at sikre det bedst mulige resultat i forbindelse med, at en boligejer skal have installeret et biovarmeanlæg er det vigtigt,

Læs mere

SERVICE Lovpligtige eftersyn af kraner og løfteudstyr

SERVICE Lovpligtige eftersyn af kraner og løfteudstyr Lifting Products and Services SERVICE Lovpligtige eftersyn af kraner og løfteudstyr CERTEX Europas førende løfteudstyrsspecialist I mere end 130 år har CERTEX leveret løfteudstyr. Vi samarbejder med førende

Læs mere

Energimærke. Lavt forbrug. Højt forbrug

Energimærke. Lavt forbrug. Højt forbrug SIDE 1 AF 5 Energimærkning for følgende ejendom: Adresse: Kløvervænget 001 Postnr./by: 4863 Eskilstrup BBR-nr.: 376-013843 Energikonsulent: Preben Funch Hallberg Programversion: EK-Pro, Be06 version 4

Læs mere

Energimærke. Lavt forbrug

Energimærke. Lavt forbrug SIDE 1 AF 5 Energimærkning for følgende ejendom: Adresse: Vægtens Kvarter 134 Postnr./by: Oplyst varmeforbrug 5220 Odense SØ BBR-nr.: 461-571034 Energikonsulent: Bodolf Hansen Programversion: EK-Pro, Be06

Læs mere

Energimærke. Lavt forbrug. Højt forbrug

Energimærke. Lavt forbrug. Højt forbrug SIDE 1 AF 6 Energimærkning for følgende ejendom: Adresse: Hejredalsvej 21 Postnr./by: 8220 Brabrand BBR-nr.: 751-174918 Energikonsulent: Jørn Stig Jensen Programversion: EK-Pro, Be06 version 4 Firma: Botjek

Læs mere

BBR-nr.: 740-003550 Energimærkning nr.: 200020254 Gyldigt 5 år fra: 11-09-2009 Energikonsulent: Mads Mikael Nielsen Firma: OBH Ingeniørservice A/S

BBR-nr.: 740-003550 Energimærkning nr.: 200020254 Gyldigt 5 år fra: 11-09-2009 Energikonsulent: Mads Mikael Nielsen Firma: OBH Ingeniørservice A/S SIDE 1 AF 6 Energimærkning for følgende ejendom: Adresse: Høghgårdsvej 9A Postnr./by: 8641 Sorring BBR-nr.: 740-003550 Energimærkningen oplyser om ejendommens energiforbrug, mulighederne for at opnå besparelser,

Læs mere

Energimærke. Lavt forbrug. Højt forbrug

Energimærke. Lavt forbrug. Højt forbrug SIDE 1 AF 5 Energimærkning for følgende ejendom: Adresse: Stadionvej 6 Postnr./by: 4684 Holmegaard BBR-nr.: 370-007727 Energikonsulent: Jesper Elin Programversion: EK-Pro, Be06 version 4 Firma: Botjek

Læs mere

Ledelsesberetning 2009/2010 for Sydlangeland Fjernvarme.

Ledelsesberetning 2009/2010 for Sydlangeland Fjernvarme. Ledelsesberetning 2009/2010 for Sydlangeland Fjernvarme. Velkommen. Jeg vil gerne på bestyrelsens vegne byde velkommen til den 17. ordinære generalforsamling for Sydlangeland Fjernvarme. Første punkt på

Læs mere

Standardvilkår beskriver gældende regler og praksis i forbindelse med administration af tilsagn fra Fonden for Forebyggelse og Fastholdelse.

Standardvilkår beskriver gældende regler og praksis i forbindelse med administration af tilsagn fra Fonden for Forebyggelse og Fastholdelse. Standardvilkår: Støtte til Sporskifte (februar 2015) 1. Indledning Sekretariatet for Fonden for Forebyggelse og Fastholdelse (herefter blot sekretariatet) fastsætter standardvilkår for tilsagn fra fonden,

Læs mere

Retningslinjer for godkendelse af private alkoholbehandlingstilbud

Retningslinjer for godkendelse af private alkoholbehandlingstilbud version 4 Retningslinjer for godkendelse af private alkoholbehandlingstilbud Retningslinjer for godkendelse af private alkoholbehandlingstilbud Indledning Ifølge Sundhedsloven er ansvaret for forebyggelse,

Læs mere

Få mere overskud i din varmeøkonomi

Få mere overskud i din varmeøkonomi Få mere overskud i din varmeøkonomi Nu kommer fjernvarmen til Bondemosen og området ved Solholm Kom til info-møde i Ullerslev Kulturog Idrætscenter den 30. januar! Fjernvarmen er overskudsvarme - også

Læs mere

Energisynskonsulenter

Energisynskonsulenter ANSØGNING Energisynskonsulenter ANSØGNINGSSKEMA Navn: Adresse: Postnr. og by: Virksomhed: Adresse: Postnr. og by: CVR- nr.: Er De ansat? Selvstændig? Søger på A-niveau? B-niveau? Underskrift: Dato: (Med

Læs mere

Energimærke. Lavt forbrug. Højt forbrug

Energimærke. Lavt forbrug. Højt forbrug SIDE 1 AF 5 Energimærkning for følgende ejendom: Adresse: Ålholmparken 146 Postnr./by: 3400 Hillerød BBR-nr.: 219-000111 Energikonsulent: Jan Chrillesen Programversion: EK-Pro, Be06 version 4 Firma: Consult-88

Læs mere

Sidedokument: Kontingentstruktur

Sidedokument: Kontingentstruktur Bilag.. december 07 I nærværende udgave er de forslåede rettelser ift. DANVAs nuværende sidedokument Kontingentstruktur markeret med rødt. Rettelser af ren sproglig eller grammatisk karakter er dog ikke

Læs mere

Vejledning til selvstændige, der samarbejder med forsikringsselskaber og netværk

Vejledning til selvstændige, der samarbejder med forsikringsselskaber og netværk Vejledning til selvstændige, der samarbejder med forsikringsselskaber og netværk Denne tekst beskriver bedste praksis, når du samarbejder med forsikringsselskaber og netværk. Et stigende antal klienter

Læs mere

Profil. Gastech-Energi. Førende i varmeteknologi til boliger og industri

Profil. Gastech-Energi. Førende i varmeteknologi til boliger og industri Profil Gastech-Energi Førende i varmeteknologi til boliger og industri Om os Varme værdier Historien Gastech-Energi A/S er Danmarks førende salgs- og servicevirksomhed inden for varmeløsninger til både

Læs mere

Energimærke. Lavt forbrug. Årlig besparelse i energienheder. 1 Isolering af varmerør. 0.9 MWh Fjernvarme 260 kr. 1150 kr. 4.4 år

Energimærke. Lavt forbrug. Årlig besparelse i energienheder. 1 Isolering af varmerør. 0.9 MWh Fjernvarme 260 kr. 1150 kr. 4.4 år SIDE 1 AF 6 Energimærkning for følgende ejendom: Adresse: Lærkevej 32 Postnr./by: 8882 Fårvang BBR-nr.: 740-003636 Energikonsulent: Mads Mikael Nielsen Programversion: EK-Pro, Be06 version 4 Firma: OBH

Læs mere

Bekendtgørelse om gebyrer og honorarer for ydelser efter lov om fremme af energibesparelser i bygninger

Bekendtgørelse om gebyrer og honorarer for ydelser efter lov om fremme af energibesparelser i bygninger BEK nr 60 af 27/01/2011 (Gældende) Udskriftsdato: 22. januar 2017 Ministerium: Energi-, Forsynings- og Klimaministeriet Journalnummer: Klima- og Energimin., Energistyrelsen, j.nr. 3201/1315-0010 Senere

Læs mere

Energimærke. Lavt forbrug. Årlig besparelse i energienheder. 2.9 MWh Fjernvarme, 570 kwh el

Energimærke. Lavt forbrug. Årlig besparelse i energienheder. 2.9 MWh Fjernvarme, 570 kwh el SIDE 1 AF 7 Energimærkning for følgende ejendom: Adresse: Postnr./by: Oplyst varmeforbrug Grønnegade 2A 8600 Silkeborg BBR-nr.: 740-016429 Energikonsulent: Peter Mailund Thomsen Programversion: EK-Pro,

Læs mere