Lene og Poul Martin underholder. Dato April Kl. 2.Torsdag 3.Fredag 4.Lørdag 5.Søndag 6.Mandag. 11.Lørdag. 19.Søndag

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Lene og Poul Martin underholder. Dato April Kl. 2.Torsdag 3.Fredag 4.Lørdag 5.Søndag 6.Mandag. 11.Lørdag. 19.Søndag"

Transkript

1

2 Dato April Kl. 1.Onsdag Påskebanko for alle i Trekløver Torsdag 3.Fredag 4.Lørdag 5.Søndag 6.Mandag Skærtorsdag Langfredag Påskedag 2. Påskedag Karen M. Christensen 7.Tirsdag Bustur Onsdag Gudstjeneste (altergang) Torsdag 10.Fredag 11.Lørdag 12.Søndag 13.Mandag 14.Tirsdag Frisør Onsdag Dagplejebørn Torsdag Spil Aftensang Fredag Banko i Dagcenter Lørdag 19.Søndag 20.Mandag Underholdning m/ Shannie og Carl i Trekløver m/ fælles kaffebord. Lene og Poul Martin underholder Tirsdag i Trekløver m/fælles kaffebord 22.Onsdag Gudstjeneste Bustur Torsdag Spil Fredag Genbrugsbutik 3 års fødselsdag Lørdag Genbrugsbutik 3 års fødselsdag Søndag 27.Mandag 28.Tirsdag Frisør Onsdag 30.Torsdag Eva Håkansson

3 Dødsfald Åge Sørensen Trekløver sov stille ind den 27. februar 2015 Æret være Åges minde. Ulrikke Hansen (Ulla) sov stille ind den 12 marts 2015 Æret være Ullas minde.

4 D. 3. april - Karen Christensen Udsigten D. 30. april - Eva Håkansson Udsigten Et stort tillykke fra huset

5 Gækkevers Jeg gik ud i vintersol for at finde en viol, men for sne og kolde vinde var violen ej at finde. Da jeg vendte og gik væk, fik jeg øje på en gæk. Lille hvide vintergæk bryder gennem sneen kæk. Ved dens fine klokkespil, blev det første forår til. Gæk du søde lille, ih, du store milde. Jeg nu venner gække må, skriver mange prikker små. Kan du disse prikker tyde, vil jeg et påskeæg dig yde.

6 Shannie og Carl Løt Shannie og Carl kommer og synger og spiller for os her i huset. De har været før, og det er altid så dejlig når de kommer. Det plejer at være en rigtig skøn eftermiddag. Så kom og nyd nogle skønne timer sammen med alle os andre. Søndag d. 19. april kl. 15 i Trekløver der er fælles kaffebord. Pårørende er meget velkomne men skal betale 25 kr. for kaffen Hvis det er muligt vil jeg gerne have, hvis I vil give personalet besked inden d. 15. april.

7 Hvorfor har man påskeæg? Påskeæg har været kendt længe, men først i 1900-årene går chokoladeæggene deres sejrsgang For år siden, kendte man også til påskeæg. Ikke som chokolade-, sukker- eller konfekt æg, men som almindelige hønseæg. Disse kunne dog være kogte med forskellige naturfarvemidler - fx løgskaller og evt yderligere dekorerede. Man kunne dekorere æggene ved at ridse i skallen på de farvede æg, eller ved at tegne mønstre med tælle, inden de blev lagt i farvebad. Leonora fik æg i Blåtårn Nogle af de ældste danske påskeæg er måske de, der omtales i Leonora Christines "Jammersminde". Her fortæller hun, at hun udvekslede dekorerede påskeæg med en medfange i Men også før den tid er der spor af, at æggene har haft betydning. I middelalderen véd man, at farvede æg anvendtes i fornemme kredse, og også i Danmark er der spor af den "madvielse", som har været anvendt i andre lande. Ved madvielsen sørgede præsten for at velsigne madvarer, bl.a. æg, i forbindelse med påsken. Synge for æg På mange gårde fik karle og piger et vist antal påskeæg, som de kunne bruge til at lege med, forære væk - eller spise. I bondesamfundet var æg lidt af en delikatesse. Op til påske kunne man se børn gå rundt og "synge for æg", for at samle påskeæg til at lege med i helligdagene. Det er først i løbet af de seneste år, at chokoladepåskeæggene har gået sin sejrsgang. I slutningen af 1800-årene brugte man også sukker æg. Ældste chokoladeæg De første chokoladepåskeæg optræder i firmaet "Galle og Jessens" priskuranter fra 1917, men fænomenet kan godt være lidt ældre. Chokoladeæggene begyndte at blive populære i 1920 erne og 30 erne, og fik et endeligt gennembrud efter anden verdenskrig, da de søde sager atter kom på markedet efter mange år med rationering

8 Underholdning i Trekløver Lene Hennings som bor her i Skærbæk og Poul Martin Knudsen fra Ballum Er jo begyndt at synge sammen. De har før været her på Mosbølparken, de gæster os igen, og vi er glade for deres besøg. De kommer Tirsdag d. 21. april Kl. 19 (fælles kaffebord) Håber så mange som muligt vil komme og høre dem.

9 Vinsuppeaften Det var en rigtig dejlig aften da Vennekredsen havde arrangement med vinsuppe og flæsk. Vennekredsbestyrelsen og deres påhæng kom kl for at dække bordene og varme maden. Ved kl var alle på plads og så kunne festen starte. Men der blev også tid til sang og musik. Vi havde fået Lene Hennings til at spille på klaver det var så fint. Tak til dig Lene. Beboerne var så glade for dette skønne tiltag.. Vi vil alle her fra huset sige Tusind TAK til Vennekredsen for alt hvad de gør for os her på Mosbølparken. Og en TAK til dem som var denne aften og hjælpe.

10 Vores Genbrugsbutik som vi har i fællesskab med Rosenvænget har nu været i gang i 3 år. Og det skal fejres Fredag d. 24. april kl Lørdag d. 25. april kl Der sælges kaffe med kage grillpølser samt øl og vand på pladsen udenfor butikken. Der er også musikalsk underholdning til festlighederne.

11 Mosbølparkens Vennekreds har foræret påskeudsmykninger som står på bordene i de forskellige afdelinger i huset, samt lidt godt til ganen i form af påskeæg. En stor TAK til Vennekredsen for jeres gavmildhed.

12 Foråret der en dejlig tid på året. Alle mulige vidunderlig ting kommer til live. Det begynder at blive godt vejr, med masser af sol. Der kommer masser af smukke blomster, fårene får lam. Ja, og alle er glade når den mørke kolde vinter er overstået. Det er måske lidt kedeligt at der ikke er noget sne mere, men solen er bare dejligt, og endnu bedre er det når det er varmt. Når det er godt vejr er det vidunderligt at være udenfor, enten sole sig, gå en tur eller nyde fuglefløjt.. Om aftenen kan man grille frikadeller, pølser eller hvad det nu skal være! Foråret er bare vidunderligt, og alle er glade. Jeg glæder mig hvert fald til foråret, for så kommer jeg i godt humør og er glad.

13 Richard Ragnwald Beboerne på begge Plejecentre var indbudt til at komme over på SEA og høre Richard Ragnwald. Det var et arrangement som Genbrugsbutikken havde sørget for. Her på Mosbølparken var der 17 beboere/brugere som havde takket ja til arrangementet, de havde hver en pårørende eller en ven med. Det startede kl med 40 minutters sang. Derefter var der kaffebord med store fine cremetorte. Derefter igen 40 minutters sang. Eftermiddagen gik virkelig hurtigt, men sikke en god stemning der var fra start til slut. Her på Mosbølparken siger vi Tusind TAK for dette fine Arrangement. Det er noget beboerne sent vil glemme. Lige lidt billeder fra eftermiddagen.

14

15 Fjernelse af stakit Det stakit som var ovre ved Udsigten er fjernet nu. Det vil sige det høje stakit der står mellem de to bygninger er savet lidt ned og det som står ud mod gårdhaven har de også taget lidt af. Beboerne som er i Udsigten kan nu se den pæne have ude foran samt nyde udsigten ud over markerne helt til Mjolden. Beboerne fra de andre afdelinger kan nu gå over og se den fine have.

16 Bestyrelsen for vennekredsen **************************************************************************************** Formand Birgit Konstmann Tlf / Næstformand Henrik Ehlers Tlf Sekretær Karen Thomasen Tlf / Kathrine Møller Tlf Anna Bruun Tlf / Arne Jørgensen Tlf Suppleant Elsa Hansen Tlf Kasserer Laurids Hede Tlf (Er ikke bestyrelsesmedlem) Revisorer Anne Schmidt og Inge Petersen

17 ****************************** Rosenvænget og Mosbølparken har bussen i fællesskab. Al henvendelse angående booking af bussen foregår sådan: Man henvender sig til Mosbølparken for at booke den. Man kan sige det til personalet, eller ringe ind til kontoret. Mosbølparkenss telefon nr Der oplyses navn på den beboer som skal bruge bussen samt tidspunktet fra og til. Hvis en beboer skal på familiebesøg betaler Vennekredsen de første 50 km. Derefter betaler beboeren 5 kr. pr. kørt km. Afregning foregår sådan at man ligger km-pengene i en kuvert, Mærk kuverten bus samt navn og dato. Derefter ligges de i Vennekredsens kiste som hænger i forgangen. Beboeren skal være medlem af Vennekredsen for at gøre brug af bussen Medlemskab koster 50 kr. pr. år og betales til Christa Degn Thyssen - eller personalet Man må kun køre bussen hvis man er blevet godkendt Man må gerne ringe på alle tider af døgnet også i weekenden personalet ved besked på Mosbølparken hvordan den skal bookes. Andre spørgsmål så kontakt: Henrik Ehlers (Mosbølparkens Vennekreds) Hans Asmussens (Rosenvængets Vennekreds)

18 Har I noget som skal med i Beboerbladet Vil jeg meget gerne have det inden Den 25. i hver måned. I kan lægge det i min postpakke på mit skrivebord lige inden for døren. Jeg deler kontor med Torben. Eller skriv til mig på ct4@toender.dk Med venlig hilsen Christa Degn Thyssen

19 April Ons. 1 Småkød i vildtsovs, goumetblanding,kartofler Budding med saftsauce Skærtorsdag Tors. 2 Oksesteg, skysovs, gammeldaws hvidkål, kart. Pærer, karamelsovs Langfredag Fre. 3 Benløse fugle, skysovs, blomkål, kartofler Hindbærgrød med fløde Lør. 4 Kinesisk risret, ris/kartofler, majsblanding Sødsuppe med svesker Påskedag Søn. 5 Lammesteg, skysovs, bønner,kartofler Moccafromage 2. Påskedag Man. 6 Bankekød, kartoffelmos, broccoliblanding. Is med vafler Tirs. 7 Kogt nakkefilet, frikassesovs Champignonsuppe Ons. 8 Røget medister,stuvet spinat, kartofler, røbede Kærnemælksgrød Tors. 9 Kylling ala marengo, blomkål, kartofer Abrikosgrød, mælk Fre. 10 Boller i selleri, kartofler, rødbeder Pandekager, sukker/marml. Lør. 11 Pølser varm kartoffelsalat, broccolibl, Koldskål, kammerjunkere Søn. 12 Karbonader, grønærter, kartofler Bondepige med slør Man. 13 Leverstroganoff, kartoffelmos, drueagurk Skovbærgrød, mælk Tirs. 14 Kogt skinke, aspargessovs, rosenkål, kartofler Forårsløgsuppe,kødboller Ons. 15 Græske frikadeller, flødekartofler, agurkesalat Hyldebærsuppe, tvebakker Tors. 16 Nakkesteg, skysovs,rødkål.kartofler Svesketrifli Fre. 17 Kalkunschnitzel, bearnaisesovs, majsbl, råstegte kart. Rismelsgrød, saftevand Lør. 18 Dagens fangst, stuvede porrer, kartofler Frugtcocktail, makronfløde Søn. 19 Stegt svinekam, vildtsovs, bønner, kartofler Jordbærfromage Man. 20 Gullasch, kartoffelmos, rødbede Solbærgrød, mælk Tirs. 21 Paneret flæsk, persillesovs, karotter,kartofler Æblesuppe, kammerjunker Ons. 22 Boller i karry, rismix, kartofler Kærnemælksvælling Tors. 23 Kogt kyllingefilet, aspargessovs, agurkesalat, kartofler Grønsagssuppe Fre. 24 Karbonader, stuvet blomkål, kartofler Pærer, abrikos, vanilje creme Lør. 25 Kødsovs, kartoffelmos broccoli Stikkelsbærgrød Søn. 26 Rullesteg, skysovs, blomkålsbl, kartofler Fløderand, jordbærsovs Man. 27 Frikadeller, brun sovs, rødkål, kartofler Tirs. 28 Maddag Budding, saftsovs Ons. 29 Spr. nakke, dildsovs, rosenkål, kartofler Grønsagssuppe Tors. 30 Kalkungullasch, løse ris, majsbl Solbærsuppe, tvebakker St. Bededag Fre. 1 Kalvespidsbryst, stuvet spidskål, kartofler Rabarbertrifli

20 Forårsvinden er så kåd, stride byger gør mig våd, der er sol og slud og rusk, tag det med et smil og husk! sådan er april. Blomster titter ivrigt frem pynter dejligt i vort hjem, snart bli'r alting nyt og grønt, varmen kommer, det er skønt, glæder vist os alle. Påsken kommer, påsken går, jorden lunes, frø vi sår, solen, lyset, se det gro, støvler smides, lette sko, fødderne skal luftes.

Rosenbladet April og maj 2012

Rosenbladet April og maj 2012 Rosenbladet April og maj 2012 Telefon liste Rosenvænget 74 92 97 85 Område leder Anita Meggers 30 71 15 96 Gruppeleder Margrethe Jensen 23 49 57 14 Frisør Maibritt Munkesalonen 74 71 04 19 Fodpleje: Helene

Læs mere

Rosenbladet August - september 2014

Rosenbladet August - september 2014 Rosenbladet August - september 2014 Rosenvænget: 74 92 97 85 Plejecenter leder: Anita Meggers: 30 71 15 96 Gruppeleder: Margrethe Jensen: 23 49 57 14 Beboer og personale byder: Luise Henriette Hansen st.

Læs mere

Rosenbladet Oktober og november 2012

Rosenbladet Oktober og november 2012 Rosenbladet Oktober og november 2012 Telefon liste Rosenvænget 74 92 97 85 Område leder Anita Meggers 30 71 15 96 Gruppeleder Margrethe Jensen 23 49 57 14 Frisør Maibritt Munkesalonen 74 71 04 19 Fodpleje:

Læs mere

Menuplan. Periode 02.04.2016 08.04.2016

Menuplan. Periode 02.04.2016 08.04.2016 Periode 02.04.2016 08.04.2016 Lør: Kødboller i selleri m. kartofler Søn: Flæskesteg m. skysovs, kartofler, rødkål Man: Farserede broccoli m. brun sovs, kartofler, broccoli Tir: Karrykylling m. karrysovs,

Læs mere

Fuglebakken juni 2016

Fuglebakken juni 2016 Fuglebakken juni 2016 Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej 2 8210 Aarhus V. Tlf.: 87 13 32 00 Brug dit lokalcenter Alle er velkomne Arrangementer på Lokalcenter Fuglebakken Juni Fredag den dag

Læs mere

Jeg vil gerne have at I sammensætter min dejlige menu for næste måned

Jeg vil gerne have at I sammensætter min dejlige menu for næste måned side 1/8 Hvid labsskovs(kalve kød), smør og rødbeder Farseret porre, skysauce, karotter og kartofler Appelsinfromage Hindbærsuppe med kammerjunker Kødboller, stuvet selleri og kartofler Stegt kyllingebryst,

Læs mere

Juni. Damernes butik i Mødelokalet 10.00

Juni. Damernes butik i Mødelokalet 10.00 Dato Juni Kl. 1.Fredag Karen Petersen 2.Lørdag 3.Søndag T v. Gudstjeneste 10.30 Uge 23 4.Mandag 5.Tirsdag Grundlovsdag Petanque 10.15 Damernes butik i Mødelokalet 10.00 6.Onsdag Banko i Trekløver 10.30

Læs mere

Jeg vil gerne have at I sammensætter min dejlige menu for næste måned

Jeg vil gerne have at I sammensætter min dejlige menu for næste måned side 1/8 Græske frikadeller, tomatsauce, broccoli og kartofler Hakkebøf, bearnaisesauce, bønner og kartofler Henkogt fersken med, vanillecreme Jordbærkompot, vanilleflødeskum Kødsauce, gulerødder og pasta

Læs mere

Rosenbladet Juni - juli 2015

Rosenbladet Juni - juli 2015 Rosenbladet Juni - juli 2015 Kære beboer og pårørende Rosenbladet informerer om de praktiske ting og aktiviteter, man kan deltage i på hjemmet, desuden bringer vi billeder, og beskrivelser af arrangementer

Læs mere

Rosenbladet December og januar 2013

Rosenbladet December og januar 2013 Rosenbladet December og januar 2013 Rosenvænget: 74 92 97 85 Plejecenter leder: Anita Meggers: 30 71 15 96 Gruppeleder: Margrethe Jensen: 23 49 57 14 Ny beboer Beboerne og personalet byder Ove Christensen

Læs mere

Rosenbladet Februar marts 2015

Rosenbladet Februar marts 2015 Rosenbladet Februar marts 2015 Kære beboer og pårørende Rosenbladet informerer om de praktiske ting og aktiviteter, man kan deltage i på hjemmet, desuden bringer vi billeder, og beskrivelser af arrangementer

Læs mere

Biblioteket kommer her mellem kl. 9.00-10.30 Torsdag den 10. april Bogtjenesten: Tlf. 36 39 20 22 Træffetid: Mandag fredag kl. 12.00-14.00.

Biblioteket kommer her mellem kl. 9.00-10.30 Torsdag den 10. april Bogtjenesten: Tlf. 36 39 20 22 Træffetid: Mandag fredag kl. 12.00-14.00. STRANDMARKSHAVE BIBLIOTEK Biblioteket kommer her mellem kl. 9.00-10.30 Torsdag den 10. april Bogtjenesten: Tlf. 36 39 20 22 Træffetid: Mandag fredag kl. 12.00-14.00. GUDSTJENESTE Der er gudstjeneste og

Læs mere

Levering Mandag den 2. Januar 2017

Levering Mandag den 2. Januar 2017 Levering Mandag den 2. Januar 2017 * Kylling med brun sovs, romanescokål og kartofler Farseret porre med skysovs, broccoli og kartofler Hakkebøf med løgsovs, blomkål og kartofler Irsk stuvning med rugbrød

Læs mere

MÅNEDSBREV FOR JULI 2019 ENGPARKEN

MÅNEDSBREV FOR JULI 2019 ENGPARKEN MÅNEDSBREV FOR JULI 2019 ENGPARKEN Til OL den 7. juni på det nye plejecenter i Ikast, Bøgildlund, vandt Aage, Knud, Martin, Kjær og Ebba guld blandt 6 hold fra kommunens plejecentre. Stort tillykke herfra.

Læs mere

Biblioteket kommer her mellem kl. 9.00-10.30 Torsdag den 27. august Bogtjenesten: Tlf. 36 39 20 22 Træffetid: Mandag fredag kl. 12.00-14.00.

Biblioteket kommer her mellem kl. 9.00-10.30 Torsdag den 27. august Bogtjenesten: Tlf. 36 39 20 22 Træffetid: Mandag fredag kl. 12.00-14.00. STRANDMARKSHAVE BIBLIOTEK Biblioteket kommer her mellem kl. 9.00-10.30 Torsdag den 27. august Bogtjenesten: Tlf. 36 39 20 22 Træffetid: Mandag fredag kl. 12.00-14.00. GUDSTJENESTE Der er gudstjeneste og

Læs mere

Fuglebakken Februar Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej Aarhus V. Tlf.: Brug dit lokalcenter Alle er velkommen

Fuglebakken Februar Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej Aarhus V. Tlf.: Brug dit lokalcenter Alle er velkommen Fuglebakken Februar 2019 Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej 2 8210 Aarhus V. Tlf.: 87 13 32 00 Brug dit lokalcenter Alle er velkommen Arrangementer på Lokalcenter Fuglebakken Februar Fredag

Læs mere

Menuplan Omme Centret

Menuplan Omme Centret Menuplan Omme Centret Mandag Omelet m/ kartofler, skinke og rugbrød Risengrød m/ kanelsukker og saftevand Tirsdag Stegt flæsk m/persillesovs kartofler og rødbede Æblegrød m/mælk Onsdag Svensk pølse ret

Læs mere

Biblioteket kommer her mellem kl. 9.00-10.30 Torsdag den 24. september Bogtjenesten: Tlf. 36 39 20 22 Træffetid: Mandag fredag kl. 12.00-14.00.

Biblioteket kommer her mellem kl. 9.00-10.30 Torsdag den 24. september Bogtjenesten: Tlf. 36 39 20 22 Træffetid: Mandag fredag kl. 12.00-14.00. STRANDMARKSHAVE BIBLIOTEK Biblioteket kommer her mellem kl. 9.00-10.30 Torsdag den 24. september Bogtjenesten: Tlf. 36 39 20 22 Træffetid: Mandag fredag kl. 12.00-14.00. GUDSTJENESTE Der er gudstjeneste

Læs mere

Ryholtgård Nyt. Ryholtgård Nyt. Oktober November 2011

Ryholtgård Nyt. Ryholtgård Nyt. Oktober November 2011 Ryholtgård Nyt Oktober November 2011 1 Husets informationer Plejehjemmet Ryholtgård Rymarksvej 23 2900 Hellerup www.ryholtgaard.dk Forstander: Mette Therkelsen Træffes efter aftale. Tlf. 39 10 25 50 Mail:

Læs mere

Rosenbladet Juni og juli 2012

Rosenbladet Juni og juli 2012 Rosenbladet Juni og juli 2012 Telefonliste Rosenvænget 74 92 97 85 Områdeleder Anita Meggers 30 71 15 96 Gruppeleder Margrethe Jensen 23 49 57 14 Frisør Maibritt Munkesalonen 74 71 04 19 Fodpleje: Helene

Læs mere

Februar. Valentinsdag. Vennekredsens generalforsamling m/ underholdning og kaffe i Trekløver 19.00

Februar. Valentinsdag. Vennekredsens generalforsamling m/ underholdning og kaffe i Trekløver 19.00 Dato Februar Kl. 1.Onsdag Gudstjeneste 10.30 2.Torsdag 3.Fredag 4.Lørdag 5.Søndag 6.Mandag Dres spiller i Dagcenter 10.15 7.Tirsdag Frisør 13.00 8.Onsdag 9.Torsdag 10.Fredag 11.Lørdag 12.Søndag 13.Mandag

Læs mere

Træningscenter Gladsaxes menu maj 2015

Træningscenter Gladsaxes menu maj 2015 Oksesteg, med sauce, kartofler Citronfromage 1 Fredag og grøntsagssymfoni 2 Lørdag Helstegt nakkekam med sauce, stegte kartofler og marineret grønt Pærer med mascarponecreme 3 Søndag Stegt kylling persille,

Læs mere

Karen Maries hjørne.

Karen Maries hjørne. Vejerslev Nyt Januar 2019 Karen Maries hjørne. Så gik december lynhurtigt, men alligevel med plads og tid til hygge og vi kan endnu nyde alle lysene på træer og tage og hvor de ellers er. Og forhåbentlig

Læs mere

Karen Maries hjørne.

Karen Maries hjørne. Vejerslev Nyt juni 2018 Karen Maries hjørne. Så hastede endnu en måned og sikken en Maj måned, det har været. Det skønneste vejr og alting er så smukt omkring os, men en gang regn ville nu også kunne gøre

Læs mere

Levering Mandag den 2. December 2013

Levering Mandag den 2. December 2013 Levering Mandag den 2. December 2013 * Kalkungryde med euromix og ris Rullesteg med mørk persillesovs, asier og kartofler Kødboller med stuvet selleri, ærter og kartofler Forloren hare med vildtsovs, ribsgele

Læs mere

l X Centralkøkkenet Skovparken Østergade 37, Nykøbing Mors Tlf.: Periode: Mandag d. 06. Juni til Søndag d. 12.

l X Centralkøkkenet Skovparken Østergade 37, Nykøbing Mors Tlf.: Periode: Mandag d. 06. Juni til Søndag d. 12. Plan 23 Periode: Mandag d. 06. Juni til Søndag d. 12. Juni Afleveres senest uge 18 1 Ribbensteg, skysovs, kartofler, rødkål Kærnemælksfromage, jordbærsovs 2 Benløse fugle, skysovs, kartofler, kroblanding

Læs mere

Månedsbrev Juni 2017 MÅNEDSBREV FOR JUNI 2017 ENGPARKEN

Månedsbrev Juni 2017 MÅNEDSBREV FOR JUNI 2017 ENGPARKEN MÅNEDSBREV FOR JUNI 2017 ENGPARKEN Nyt fra lokalleder Det er planen, at klippekort systemet, som jeg har nævnt i forrige månedsbrev, starter op i uge 28. Charlotte Albin bliver tovholder på udførelsen

Læs mere

Skovbærgrød med mælk 2. Æbleskiver med syltetøj 4. Risengrød, kanel/sukker, saft, 5. Hønsekødsuppe m. kød-melboller 6. Protino rabarberdessert 21

Skovbærgrød med mælk 2. Æbleskiver med syltetøj 4. Risengrød, kanel/sukker, saft, 5. Hønsekødsuppe m. kød-melboller 6. Protino rabarberdessert 21 Uge Afleveres senest uge 0 Skinke, fløde kartofler, broccoli Kødboller i sur-sødsovs, kartofler, gulerødder, Morsøgryde, løse ris, majs Græske frikadeller, skysovs, kartofler, grøntsagsmix Marineret kalkunbryst,

Læs mere

Fuglebakken Januar Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej Aarhus V. Tlf.: Brug dit lokalcenter Alle er velkommen

Fuglebakken Januar Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej Aarhus V. Tlf.: Brug dit lokalcenter Alle er velkommen Fuglebakken Januar 2019 Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej 2 8210 Aarhus V. Tlf.: 87 13 32 00 Brug dit lokalcenter Alle er velkommen Arrangementer på Lokalcenter Fuglebakken Januar Søndag

Læs mere

Fuglebakken Juni og juli 2019

Fuglebakken Juni og juli 2019 Fuglebakken Juni og juli 2019 Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej 2 8210 Aarhus V. Tlf.: 87 13 32 00 Brug dit lokalcenter Alle er velkommen Arrangementer på Lokalcenter Fuglebakken Juni dag

Læs mere

SUND AVISEN. Sundeved Ældrecenter Marts 2013. 27. årgang 10 kr.

SUND AVISEN. Sundeved Ældrecenter Marts 2013. 27. årgang 10 kr. 16 En forårsdag Du ved det sikkert allerinderst inde selvom jeg sjældent bruger store ord Du ved, at du er den der gennem livet, og stadig i mit hjerte bor. Jeg ved at al min sidste tid skal leves, jeg

Læs mere

MÅNEDSBREV FOR Juli 2018 ENGPARKEN

MÅNEDSBREV FOR Juli 2018 ENGPARKEN MÅNEDSBREV FOR Juli 2018 ENGPARKEN 1 Nyt fra lokalleder: Så er vinduespartierne mod bækken udskiftet, og der er flere, der har givet udtryk for, at det virker. Vi arbejder på at få de resterende vinduer

Læs mere

Biblioteket kommer her mellem kl. 9.00-10.30 Torsdag den 20. november Bogtjenesten: Tlf. 36 39 20 22 Træffetid: Mandag fredag kl. 12.00-14.00.

Biblioteket kommer her mellem kl. 9.00-10.30 Torsdag den 20. november Bogtjenesten: Tlf. 36 39 20 22 Træffetid: Mandag fredag kl. 12.00-14.00. STRANDMARKSHAVE BIBLIOTEK Biblioteket kommer her mellem kl. 9.00-10.30 Torsdag den 20. november Bogtjenesten: Tlf. 36 39 20 22 Træffetid: Mandag fredag kl. 12.00-14.00. GUDSTJENESTE Der er gudstjeneste

Læs mere

MÅNEDSBREV FOR AUGUST 2018 ENGPARKEN

MÅNEDSBREV FOR AUGUST 2018 ENGPARKEN MÅNEDSBREV FOR AUGUST 2018 ENGPARKEN 1 Nyt fra lokalleder: Sommeren er på sit højeste. Det mærker vi især på varmen, som indimellem har været svært at klare. Lige nu er det tordenvejr og regnen tromler

Læs mere

Plejecenter Mølleparken

Plejecenter Mølleparken Rubrik Plejecenter Mølleparken Husavis august 2015 Social og Senior Side 2 af 12 Det var så den sommer eller var det? Nej selvfølgelig ikke! Sommeren og de lune temperaturer kan vare længe endnu og heldigvis

Læs mere

Fuglebakken September Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej Aarhus V. Tlf.: Brug dit lokalcenter Alle er velkommen

Fuglebakken September Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej Aarhus V. Tlf.: Brug dit lokalcenter Alle er velkommen Fuglebakken September 2019 Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej 2 8210 Aarhus V. Tlf.: 87 13 32 00 Brug dit lokalcenter Alle er velkommen Arrangementer på Lokalcenter Fuglebakken September Søndag

Læs mere

MÅNEDSBREV FOR FEBRUAR 2019 ENGPARKEN

MÅNEDSBREV FOR FEBRUAR 2019 ENGPARKEN MÅNEDSBREV FOR FEBRUAR 2019 ENGPARKEN Flere gange om ugen kommer de frivillige og blandt andet synger og spiller sammen med os på Engparken. Det nyder alle i høj grad. Udover det har Engparkens venner

Læs mere

Hvis du ikke afleverer menuplanen, vil du automatisk modtage mad på de forud aftalte dage

Hvis du ikke afleverer menuplanen, vil du automatisk modtage mad på de forud aftalte dage side 1/7 Kogt kylling med peberrodssauce, karotter og kartofler Kalvekrebinet med skysauce, blomkål og kartofler Kærnemælksfromage med saftsauce Klar suppe med urter, kød og melboller Morgenmad Smørrebrød

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 5. Årgang nr. 31 marts / april 2015 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar, marts,

Læs mere

TOFTEPOSTEN Nyhedsblad om livet i Toftehaven Oktober - November 2015

TOFTEPOSTEN Nyhedsblad om livet i Toftehaven Oktober - November 2015 TOFTEPOSTEN Nyhedsblad om livet i Toftehaven Oktober - November 2015 Redaktionen: Liselotte Ehrhardt og Heidi Lund. Indlæg til Tofteposten skal være redaktionen i hænde senest d.15, i måneden. Hvis nogen

Læs mere

Fuglebakken marts 2016

Fuglebakken marts 2016 Fuglebakken marts 2016 Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej 2 8210 Aarhus V. Tlf.: 87 13 32 00 Brug dit lokalcenter Alle er velkomne Arrangementer på Lokalcenter Fuglebakken marts Fredag den

Læs mere

Nyhedsbrev Tingager Plejehjem forår 2019

Nyhedsbrev Tingager Plejehjem forår 2019 Nyhedsbrev Tingager Plejehjem forår 2019 Foråret er på vej. Vi har allerede hygget på terrasserne. Orangeriet bliver så flot takket være Ruth som tager sig af det. Der er sat tomater og plantet i kasserne.

Læs mere

Sydmarksgårdens AVIS

Sydmarksgårdens AVIS Sydmarksgårdens AVIS Et dejligt kaffebord på en helt almindelig onsdag Nyt fra køkkenet Økologi: Sydmarksgården er pr. 30. april 2015 registreret som bruger af det økologiske spisemærke med økologiprocentintervallet

Læs mere

Blomkålsblanding Kartofler. Flødesovs Soja Mælk. Æg Mælk. Romanescoblanding Kartofler. Karry abrikossovs Gluten fra hvede Æg

Blomkålsblanding Kartofler. Flødesovs Soja Mælk. Æg Mælk. Romanescoblanding Kartofler. Karry abrikossovs Gluten fra hvede Æg Allergener,forår 2014 10-14-18-22 Koteletter Sovs til koteletter i fad mælk Æblegrø,mælk Kalvesteg Frikadeller Flødesovs æg Sukker glaserede rosenkål Romanescoblanding Citronfromage,flødeskum Mannavælling,kanelsukker

Læs mere

Menukort. lige uger. Hospitalsenheden Vest Ernæringsenheden

Menukort. lige uger. Hospitalsenheden Vest Ernæringsenheden Menukort ALLERGENER Information om indhold af allergene ingredienser i vores retter kan fås ved henvendelse til afdelingens personale Hospitalsenheden Vest Ernæringsenheden MANDAG TIRSDAG Cremet grøntsagsssuppe,

Læs mere

l X Sådan skal tal eller X skrives.

l X Sådan skal tal eller X skrives. Plan 13 Periode: Mandag d. 27. Marts til Søndag d. 02. April Afleveres senest uge 9 1 Svinekam st. som vildt, vildt sovs, kartofler, bønner Jordbærfromage 2 St. kylling med persille, skysovs, kartofler,

Læs mere

Fuglebakken februar 2017

Fuglebakken februar 2017 Fuglebakken februar 2017 Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej 2 8210 Aarhus V. Tlf.: 87 13 32 00 Brug dit lokalcenter Alle er velkomne Arrangementer på Lokalcenter Fuglebakken Februar Fredag

Læs mere

S E N I O R H Ø J S K O L E N

S E N I O R H Ø J S K O L E N ASTERSPOSTEN S E N I O R H Ø J S K O L E N Hjemmeside: www.astersvej.roskilde.dk mail: astersvej@roskilde.dk 1 Plejecenter Astersvej 9 TLF.: 46 31 61 00 Telefontid alle hverdage mellem kl. 8.00 og 15.00

Læs mere

Dagcentret. Ingeborgvej. Maj / juni 2016. Dagcentrets åbningstid: Mandag-torsdag kl. 09.00-15.15 fredag kl. 09.00-13.00 Tlf..

Dagcentret. Ingeborgvej. Maj / juni 2016. Dagcentrets åbningstid: Mandag-torsdag kl. 09.00-15.15 fredag kl. 09.00-13.00 Tlf.. Dagcentrets åbningstid: Mandag-torsdag kl. 09.00-15.15 fredag kl. 09.00-13.00 Tlf.. 98 45 59 18 Cafeteriets åbningstid: Mandag - torsdag 15.00 Fredag kl. 10.00-13.00 Tlf.. 98 45 59 21 Dagcentret Ingeborgvej

Læs mere

Hybensuppe m. creme fraiche 2. Chokolade muffins 3. Pandekager med syltetøj 4. Risengrød, kanel/sukker, saft, 5. Oksekødsuppe med kød-melboller 6

Hybensuppe m. creme fraiche 2. Chokolade muffins 3. Pandekager med syltetøj 4. Risengrød, kanel/sukker, saft, 5. Oksekødsuppe med kød-melboller 6 Østergade, Nykøbing Mors Tlf.: 0 / 0 Uge Afleveres senest uge Spr. oksekød i sur-sødsovs, kartofler, karotter Skipperlabsskovs, rødbeder Stegte hvidkålsrouletter, skysovs, kartofler, gulerødder Benløse

Læs mere

Tirsdag 16-02-2016. Hovedret: Forret/dessert: Favoritret: Gourmetret: Tilvalg: Protino (Citron/vanilje) Protino (Hindbær) Onsdag 17-02-2016

Tirsdag 16-02-2016. Hovedret: Forret/dessert: Favoritret: Gourmetret: Tilvalg: Protino (Citron/vanilje) Protino (Hindbær) Onsdag 17-02-2016 side 1/8 Kalkunstroganoff med bønner og løse ris Sprængt nakkefilet, peberrodssauce, gulerodsmix og kart. Halve æbler med cremesauce Svesketrifli Skinke med stuvet spinat og kartofler Oksekød med laurbærskysauce,

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 45 2014

Nyhedsbrev. uge 45 2014 Nyhedsbrev uge 45 2014 Så er det blevet efterår, bladene har fået en anden farve og falder af træerne. Klokken er sat 1 time tilbage, og det betyde, at vi for en kort tid får lysere morgener men tidligere

Læs mere

Hvalsø Ældrecenter September 2017

Hvalsø Ældrecenter September 2017 Hvalsø Ældrecenter September 2017 Zen-garden i Vedde Velkommen til Husavisen. Vi inviterer til at alle kommer med indlæg og forslag til aktiviteter på Hvalsø Ældrecenter. Vi ønsker at samle informationer

Læs mere

Menuplan. Periode

Menuplan. Periode Periode 30.04.2016 06.05.2016 Lør: Kødboller i karrysovs, ris, ærter, gulerødder, bønner, majs Søn: Oksesteg m. skysovs, kartofler, bønner Man: Stegt flæsk m. løgsovs, kartofler, gulerødder Tir: Fiskefrikadeller

Læs mere

Nyheder fra Friplejehjemmet Lillebælt - maj 2015

Nyheder fra Friplejehjemmet Lillebælt - maj 2015 Nyheder fra Friplejehjemmet Lillebælt - maj 2015 Dejligt mange havde tilmeldt sig vores påskefrokost, som blev en god oplevelse. Der var pyntet fine påskeborde, og maden var som sædvanlig vellykket (og

Læs mere

Åbningstider: Hverdage fra kl Salg af varm mad fra kl Lukket lørdag og søndag. Kontakt i åbningstiden: Tlf.

Åbningstider: Hverdage fra kl Salg af varm mad fra kl Lukket lørdag og søndag. Kontakt i åbningstiden: Tlf. Januar 2019 Alle er velkomne i spisehuset små og store, unge og ældre, kom og nyd maden på stedet eller køb lidt med hjem! Eller kom bare og kig indenfor og få en snak med de ansatte i køkkenet eller de

Læs mere

Hvis du ikke afleverer menuplanen, vil du automatisk modtage mad på de forud aftalte dage. Øllebrød Muffin

Hvis du ikke afleverer menuplanen, vil du automatisk modtage mad på de forud aftalte dage. Øllebrød Muffin side 1/7 Fredag 21-10-2016 Sprængt nakkefilet m.peberrodssauce, kløvet gulerod og kartofler Kalvehjerter med flødesauce, blomkål og kartofler Skovbærdessert Kirsebærgrød med sødmælk Morgenmad Smørrebrød

Læs mere

Karen Maries hjørne.

Karen Maries hjørne. Vejerslev Nyt April 2017 Karen Maries hjørne. Så fløj også marts forbi, dagene er blevet længere, vi har rundet forårsjævndøgn, som signalerer starten på sommerhalvåret for os nordboere og så startede

Læs mere

Plejecenter Mølleparken

Plejecenter Mølleparken Rubrik Plejecenter Mølleparken Husavis August 2019 August 2019 Sommeren er på sit højeste. Vi har i juli måned her på Mølleparken nydt sommeren. Den 28. juni startede vi ud med, at de frivillige havde

Læs mere

Februar Ormslevvej i vinterdragt

Februar Ormslevvej i vinterdragt Februar 2017 Alle er velkomne i spisehuset små og store, unge og ældre, kom og nyd maden på stedet eller køb lidt med hjem! Eller kom bare og kig indenfor og få en snak med de ansatte i køkkenet eller

Læs mere

Menuplan for Psykiatrien Uge. 18

Menuplan for Psykiatrien Uge. 18 Uge. 18 Mandag Frikadeller Pandekage m/grønsagsfyld D. Kartofler Makrel i tomat, mayo, citron 29.04.19 Rødbeder Rullepølse m/forårsløg, sky Stuvet spinat Tirsdag Gullasch Minestronesuppe - flutes D. Kartoffelmos

Læs mere

April Besøgshunden Canis og Ulrikke

April Besøgshunden Canis og Ulrikke April 2018 Besøgshunden Canis og Ulrikke Oversigt over aktiviteter i april: Tirsdag d. 3.4 kl. 10.15 Torsdag d. 5.4 kl. 10.15 Tirsdag d. 10.4 kl. 10.15 Torsdag d. 12.4 kl. 10.15 Tirsdag d. 17.4 kl. 10.15

Læs mere

MÅNEDSBREV AUGUST 2014 ENGPARKEN

MÅNEDSBREV AUGUST 2014 ENGPARKEN MÅNEDSBREV AUGUST 2014 ENGPARKEN I skrivende stund er der mellem 25 og 30 grader, og huset er varmt, så det gælder for alle beboere og personale, at få nok at drikke. Udenfor huset er der helt fantastisk

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 24 maj / april. 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Festudvalget Avisen udkommer januar, marts, maj,

Læs mere

Kærnemælkskoldskål, kammerj. 2. Henkogt frugt med råcreme 4. Risengrød, kanel/sukker, saft, 5. Hønsekødsuppe med kød-melboller 6. Ekstra grøntsager 22

Kærnemælkskoldskål, kammerj. 2. Henkogt frugt med råcreme 4. Risengrød, kanel/sukker, saft, 5. Hønsekødsuppe med kød-melboller 6. Ekstra grøntsager 22 Centralkøkkenet Skovparken Østergade, Nykøbing Mors Tlf.: 0 / 0 Uge Afleveres senest uge Hvidløgsmarineret svinekam, skysovs, kartofler, bacon-bønneblanding St. kylling, skysovs, kartofler, klostergrøntsager

Læs mere

Menu på plejecentrene i Stevns Kommune - juni 2017

Menu på plejecentrene i Stevns Kommune - juni 2017 Menu på plejecentrene i Stevns Kommune - juni 2017 Ugedag Dato Menu Torsdag 1-6 Svenske kødboller, tranebærsovs, grønt, kartofler. Ymerkoldskål m. kammerjunker. Fredag 2-6 Kogt kalv, sur sød sovs, grønt,

Læs mere

VINDER AF SIDSTE MÅNEDS KONKURRENCE

VINDER AF SIDSTE MÅNEDS KONKURRENCE STRANDMARKSHAVE BIBLIOTEKET Dato for udlevering af materiale er næste gang torsdag den 22. februar. Bestilling af nyt materiale og aflevering af gammelt skal ske senest ugen før på kontoret i Daghjemmet.

Læs mere

TOFTEPOSTEN Nyhedsblad om livet i Toftehaven juli, august, september 2015

TOFTEPOSTEN Nyhedsblad om livet i Toftehaven juli, august, september 2015 TOFTEPOSTEN Nyhedsblad om livet i Toftehaven juli, august, september 2015 Redaktionen: Berit Olsson Indlæg til Tofteposten skal være redaktionen i hænde senest d. 15. i måneden Adresse: Plejecenter Toftehaven

Læs mere

Dejlig med skoleagurker af egen avl. August nr. 8.

Dejlig med skoleagurker af egen avl. August nr. 8. Dejlig med skoleagurker af egen avl. August nr. 8. Oversigt over aktiviteter i august: Tirsdag d. 1.8 Torsdag d. 3.8 Tirsdag d. 8.8 Torsdag d. 10.8 Tirsdag d. 15.8 Torsdag d. 17.8 Tirsdag d. 22.8 Torsdag

Læs mere

Solbærgrød, mælk 3. Risengrød, kanel/sukker, saft, 5. Hønsekødsuppe m. kød-melboller 6. Protino rabarberdessert 21

Solbærgrød, mælk 3. Risengrød, kanel/sukker, saft, 5. Hønsekødsuppe m. kød-melboller 6. Protino rabarberdessert 21 Uge Afleveres senest uge 0 Flæskesteg, skysovs, kartofler, rødkål Bøf stroganoff, kartoffelmos Skinkemignonbøf, champignonsovs, kartofler, grillede grøntsager Lammesteg, vildtsovs, kartofler,bacon bønneblanding

Læs mere

Marts 2015 Årgang 15, nr. 3

Marts 2015 Årgang 15, nr. 3 Marts 2015 Årgang 15, nr. 3 Trane dans Pris: 10,00 kr. Torstorp Plejecenter Administrationen Sümeyra Kan Fener 43 35 27 00 Centerleder Alice Ordrup 43 35 26 84 Stedfortræder og teamleder 1. sal Majbrith

Læs mere

Hanni Olesen er udtrukket som vinder af månedens krydsogtværs og en lille pakke lækkerier Tillykke!

Hanni Olesen er udtrukket som vinder af månedens krydsogtværs og en lille pakke lækkerier Tillykke! Bente har været bortrejst til Kina hele oktober og vender tilbage på mandag. Vi har løbende hørt fra hende om hendes mange oplevelser, som hun sikkert vil uddybe i næste nyhedsbrev. I denne omgang må det

Læs mere

Levering Mandag den 30. Januar 2017

Levering Mandag den 30. Januar 2017 Levering Mandag den 30. Januar 2017 * Chili con carne med ris Sprængt kalv med peberrodssovs, gulerod og kartofler Frikadeller med brun sovs, rød coleclaw og kartofler Gullasch med asier og mos Rismelsgrød

Læs mere

Æ AVIS HUSAVIS LEOS PLEJECENTER

Æ AVIS HUSAVIS LEOS PLEJECENTER Æ AVIS HUSAVIS LEOS PLEJECENTER AUGUST 2016 Redaktionen består af: Bettina G. Lone M. Indlæg til avisen fra beboere, pårørende og personale samt andre interesserede modtages gerne og senest den 20. I hver

Læs mere

Karen Maries hjørne.

Karen Maries hjørne. Vejerslev Nyt Oktober 2017 Karen Maries hjørne. Septembers himmel er så blå, er titlen på en smuk gammel danske sang og ja, vi har flere gange set den smukke blå klare himmel som sangen beskriver men der

Læs mere

Asparges suppe m/ flute. Spansk gullash m/ basmati ris.

Asparges suppe m/ flute. Spansk gullash m/ basmati ris. Middag Aften Mandag d. 29.6 Æg m/ mayo og benfrie sild. Røget rullepølse m/ rødløg. Asparges suppe m/ flute. Spansk gullash m/ basmati ris. Tirsdag d. 30.6 Lun leverpostej m/ champ. Paneret kotelet m/

Læs mere

Hvis du ikke afleverer menuplanen, vil du automatisk modtage mad på de forud aftalte dage

Hvis du ikke afleverer menuplanen, vil du automatisk modtage mad på de forud aftalte dage side 1/8 Onsdag 20-04-2016 Stegt kyllingebryst med skysauce, blomkål og kartofler Sprængt oksekød med sur/sødsauce, ærter/rød peber og kart. Henkogt ananas med flødeskum Klar suppe med urter, kød og melboller

Læs mere

Hvis du ikke afleverer menuplanen, vil du automatisk modtage mad på de forud aftalte dage

Hvis du ikke afleverer menuplanen, vil du automatisk modtage mad på de forud aftalte dage side 1/7 Nakkefilet med skysauce, bønner og kartofler Stegt sild med persillesauce, gulerod og kartofler Abrikosgrød med sødmælk Kærnemælksfromage med saftsauce Bøf stroganoff med bønner og løse ris Skinke

Læs mere

MAJ 2011 ST U E 31 28786023 ST U E 4 28786024 PIGERNE VANDT GULD I IN ST IT IO N ER N ES HOCKEYTURNERING

MAJ 2011 ST U E 31 28786023 ST U E 4 28786024 PIGERNE VANDT GULD I IN ST IT IO N ER N ES HOCKEYTURNERING SFO ST O R A G ER G A A R D MAJ 2011 ST U E 2 28786021 ST U E 31 28786023 ST U E 4 28786024 PIGERNE VANDT GULD I IN ST IT IO N ER N ES HOCKEYTURNERING Hjemmeside: www.storagergaard.albertslund.dk Email:

Læs mere

Aktivitetscenter Baunehøj Maj- Juni Juli 2019 Redaktion: Charlotte Herbert, Annette Emerek, Anastassia T Skjøtt og Mariann S Pedersen

Aktivitetscenter Baunehøj Maj- Juni Juli 2019 Redaktion: Charlotte Herbert, Annette Emerek, Anastassia T Skjøtt og Mariann S Pedersen Aktivitetsposten Bauneporten 22 tlf.: 45 28 48 09 Aktivitetscenter Baunehøj Maj- Juni Juli 2019 Redaktion: Charlotte Herbert, Annette Emerek, Anastassia T Skjøtt og Mariann S Pedersen Fødselsdage Maj:

Læs mere

Menuplan for Psykiatrien Uge. 10

Menuplan for Psykiatrien Uge. 10 Uge. 10 Mandag Frikadeller Pandekage m/grønsagsfyld D. Kartofler Makrel i tomat, mayo, citron 04.03.19 Rødbeder Rullepølse m/forårsløg, sky Stuvet spinat Tirsdag Gullasch Minestronesuppe D. Kartoffelmos

Læs mere

MÅNEDSBREV FOR FEBRUAR 2018 ENGPARKEN

MÅNEDSBREV FOR FEBRUAR 2018 ENGPARKEN MÅNEDSBREV FOR FEBRUAR 2018 ENGPARKEN 1 Nyt fra lokalleder Udskiftning af vinduer ud mod åen. Vinduerne på Engparken trænger til at blive udskiftet og der startes med vinduerne i fællesarealet ned mod

Læs mere

Biblioteket kommer her mellem kl. 9.00-10.30 torsdag den 4. juni Bogtjenesten: Tlf. 36 39 20 22 Træffetid: Mandag fredag kl. 12.00-14.00.

Biblioteket kommer her mellem kl. 9.00-10.30 torsdag den 4. juni Bogtjenesten: Tlf. 36 39 20 22 Træffetid: Mandag fredag kl. 12.00-14.00. STRANDMARKSHAVE BIBLIOTEK Biblioteket kommer her mellem kl. 9.00-10.30 torsdag den 4. juni Bogtjenesten: Tlf. 36 39 20 22 Træffetid: Mandag fredag kl. 12.00-14.00. GUDSTJENESTE Der er gudstjeneste og altergang

Læs mere

Ryholtgård Nyt. September 2018

Ryholtgård Nyt. September 2018 September 2018 1 HUSETS INFORMATIONER Plejehjemmet Ryholtgård 39 10 25 00 Rymarksvej 23 2900 Hellerup www.ryholtgaard.dk Forstander Camilla Norby Larsen Træffes efter aftale. Tlf. 39 10 25 50 Mail: Gt6j@suf.kk.dk

Læs mere

Fuglebakken januar 2017

Fuglebakken januar 2017 Fuglebakken januar 2017 Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej 2 8210 Aarhus V. Tlf.: 87 13 32 00 Brug dit lokalcenter Alle er velkomne Arrangementer på Lokalcenter Fuglebakken Januar Søndag den

Læs mere

Vos fro Sydals. Hørup Plejecenter. April 2018

Vos fro Sydals. Hørup Plejecenter. April 2018 Vos fro Sydals Hørup Plejecenter April 2018 Indhold: 1...Husets aktivitets kalender. 2...Måneds madplan 3...Fødselsdage 4...Gudstjeneste 5...Daghjemmets aktivitets kalender 6...Nyt fra aktivitetscenter

Læs mere

DAMSØGAARD POSTEN NR. 5 MAJ 2008. Alle hverdage. Hver mandag Gamle minder for mænd kl. 13.45. Hver tirsdag Gamle minder for damer kl. 13.

DAMSØGAARD POSTEN NR. 5 MAJ 2008. Alle hverdage. Hver mandag Gamle minder for mænd kl. 13.45. Hver tirsdag Gamle minder for damer kl. 13. DAMSØGAARD Alle hverdage Avislæsning kl. 11.45 i stuen Gymnastikken kl. 9.00-12.30 Fællesgymnastik i kælderen kl. 10.30 11.00 Terapien kl. 9.00-15.30 POSTEN NR. 5 MAJ 2008 (kig ind i terapien og få en

Læs mere

l X Sådan skal tal eller X skrives.

l X Sådan skal tal eller X skrives. 4 Periode: Mandag d. 23. Januar til Søndag d. 29. Januar Afleveres senest uge 52 1 Oksesteg, skysovs,kartofler, bønner Flødefromage med kirsebærsovs 2 Kogt nakke i frikassèsovs, kartofler Jordbærgrød,

Læs mere

Karen Maries hjørne.

Karen Maries hjørne. Vejerslev Nyt November 2017 Karen Maries hjørne. Nu er efteråret for alvor sat ind med regn, storm og endda frostgrader visse steder. Og uret er skiftet fra sommer til vintertid, jo det er sandelig den

Læs mere

Minestronesuppe 3. Risengrød, kanel/sukker, saft, 4. Amerikanske pandekager 5. Hønsekødsuppe m. kød-melboller 6. Protino rabarberdessert 21

Minestronesuppe 3. Risengrød, kanel/sukker, saft, 4. Amerikanske pandekager 5. Hønsekødsuppe m. kød-melboller 6. Protino rabarberdessert 21 Østergade, Nykøbing Mors Tlf.: 0 / 0 Uge Afleveres senest uge Spr. svinekam, lys sovs, kartofler, grøntsagsduet Karbonader, grønærter, kartofler Levergullash, kartoffelmos Stegt medister, skysovs, kartofler,

Læs mere

MÅNEDSBREV OKTOBER 2016 ENGPARKEN

MÅNEDSBREV OKTOBER 2016 ENGPARKEN MÅNEDSBREV OKTOBER 2016 ENGPARKEN 1 Indholdsfortegnelse. Nyt fra lokallederen Månedens menuplan Månedens fødselarer Månedens nye beboere Månedens aktiviteter side.03. side.04. side.09. side.09. side.10.

Læs mere

Arrangementer Lokalcenter Vejlby efterår 2017

Arrangementer Lokalcenter Vejlby efterår 2017 August Fredag d. 4. august kl. 14.00 16.00 Tirsdag d. 15. august kl. 14.00 16.00. Tirsdag d. 29. august kl. 14.00 16.00 Festugearrangement Koncert med Klezmerduoen Ann-Mari-Britt Fjord og Henrik Bredholt

Læs mere

MÅNEDSBREV FOR AUGUST 2019 ENGPARKEN

MÅNEDSBREV FOR AUGUST 2019 ENGPARKEN MÅNEDSBREV FOR AUGUST 2019 ENGPARKEN MIDSOMMERFEST afholdt I oasen og i et telt ned mod åen. Midsommerfest: Tak fordi I var mange, der mødte op og var med til, at vi fik en hyggelig og sjov aften sammen.

Læs mere

1. sal: Dagcenteret: 2. sal: 3. sal: 4. sal: 5. sal: Avisen for Othellos beboere og brugere

1. sal: Dagcenteret: 2. sal: 3. sal: 4. sal: 5. sal: Avisen for Othellos beboere og brugere 1. sal: Dagcenteret: 6. årgang 1. udgave 1. juni 2015 5. Eva Hjort 6. Anna Elvira Andersen 7. Anna Wraa 15. Eli Agnethe Hansen 2. sal: 1. Rigmor Vils 2. Ole Kragh Pedersen 3. Vagner Hansen 12. Gerda Jepsen

Læs mere

Hvis du ikke afleverer menuplanen, vil du automatisk modtage mad på de forud aftalte dage

Hvis du ikke afleverer menuplanen, vil du automatisk modtage mad på de forud aftalte dage side 1/8 Fiskefrikadeller med picklessauce, broccoli og kartofler Svensk pølseret Risengrød med kanelsukker Stikkelsbærgrød med sødmælk Paprikagryde (af oksekød) med ærter og kartofler Stegt skrubbefilet

Læs mere

Der er god gang i tilbygningen, som skal blive til kontor. Vi glæder os allerede til rejsegildet!

Der er god gang i tilbygningen, som skal blive til kontor. Vi glæder os allerede til rejsegildet! Det er nu rigtig blevet forår, og der er gang i havearbejdet. Merete og Henrik er gået lidt amok med blomsterfrø, så det bliver sikkert en smuk sommer med masser af blomster, som vi kan nyde både ude i

Læs mere

Periode: Mandag d. 10. Oktober til Søndag d. 16. Oktober. 2 Græske frikadeller, paprikasovs, kartofler, grøntsagsmix

Periode: Mandag d. 10. Oktober til Søndag d. 16. Oktober. 2 Græske frikadeller, paprikasovs, kartofler, grøntsagsmix Plan 41 Periode: Mandag d. 10. Oktober til Søndag d. 16. Oktober Afleveres senest uge 37 1 Bøf, løgsovs, bløde løg, cafekartofler, grillede grøntsager Ymerfromage med kirsebærsovs 2 Græske frikadeller,

Læs mere

MÅNEDSBREV FOR APRIL 2019 ENGPARKEN

MÅNEDSBREV FOR APRIL 2019 ENGPARKEN MÅNEDSBREV FOR APRIL 2019 ENGPARKEN Til Kandis koncert med Johnny Hansen i remisen den 10. marts 1 2 En rigtig hyggelig eftermiddag. Tak til Lions fordi vi igen fik invitation til at deltage og tak til

Læs mere

Biblioteket kommer her mellem kl Torsdag den 24. oktober Bogtjenesten: Tlf Træffetid: Mandag fredag kl

Biblioteket kommer her mellem kl Torsdag den 24. oktober Bogtjenesten: Tlf Træffetid: Mandag fredag kl STRANDMARKSHAVE BIBLIOTEK Biblioteket kommer her mellem kl. 9.00-10.30 Torsdag den 24. oktober Bogtjenesten: Tlf. 36 39 20 22 Træffetid: Mandag fredag kl. 12.00-14.00. GUDSTJENESTE Der er gudstjeneste

Læs mere

Værestedet. Café På Vejen. PROGRAM April, Maj, Juni, Juli 2014 GRØNNEGADE 10 8600 SILKEBORG 8970 3719

Værestedet. Café På Vejen. PROGRAM April, Maj, Juni, Juli 2014 GRØNNEGADE 10 8600 SILKEBORG 8970 3719 Værestedet Café På Vejen PROGRAM April, Maj, Juni, Juli 2014 GRØNNEGADE 10 8600 SILKEBORG 8970 3719 Åbningstider: Tirsdag kl 14.15-21.30 Torsdag kl. 14.15-20.00 Sidste lørdag i hver måned kl. 11.00-14.00

Læs mere