Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning"

Transkript

1 1 Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning Velkomst: Velkommen til generalforsamling her i HGC- Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 13. ordinære generalforsamling. Som det jo er tradition, når der aflægges beretning på en generalforsamling, skal vi lave et tilbageblik på den sæson, der er gået, og vi skal kikke frem på den kommende sæson. Indledning: Sæsonstarten var som sædvanlig, en dag som mange havde set frem til, og selvfølgelig startede vi i godt vejr. Godt 60 ryttere mødte op til en god tur, hvor der var varm suppe bagefter. Ikke mindst har det været godt at se, at mange af vores gamle medlemmer igen var mødt op til sæsonen. Det var dog ikke kun gamle medlemmer som kom. Sidste år øgede vi igen vores medlemstal, for 4. år i træk, fra 182 til 221 medlemmer. Den store fremgang skyldtes helt sikkert, at et af verdens største cykelløb kom til Herning. Nemlig Giro De Italia. Den megen omtale op til Girostarten har været med til at øge interessen for motionscykling, ikke mindst da det var mulig at deltage i Giro motions cykelløbet, et løb hvor over 4000 deltog og heraf der var 60 af vores egne ryttere, som tog udfordringen op. I øvrigt et godt arrangeret løb af Herning Cykelklub. MTB: Sidste år var også året, hvor vi tilføjede HGC lidt ekstra, nemlig en afdeling for MTB. Der var flere af vores medlemmer, som havde opfordret os til at tage emnet op, og som sagt, så gjort. Der blev holdt informationsmøde den 25. september, hvor ikke mindre end 35 interesserede mødte op.

2 2 Efter en kort velkomst og orientering om planer for MTB i HGC, skulle der findes en arbejdsgruppe, noget som 8 personer meldte sig til omgående. Det viste om noget, hvilken interesse der er for MTB. Sæson starten for MTB var den 7. oktober, hvor ca. 40 mødte op, til en tur i skoven. Bagefter mødtes vi i Hammerum Hallen til en gang varm suppe. Efterfølgende har der været trænet hver søndag og afholdt flere værksteds kurser og instruktørdage, noget som der har været stor opbakning til. MTB har også været med til at øge medlemsantallet i HGC og vil helt sikkert også gøre det her i sæsonen Personlig har jeg altid sagt at MTB ikke er noget for mig, men efter at have prøvet det flere gange, må jeg indrømme, at jeg begyndt at kigge efter en cykel, for det er da bare for fedt, når det regner og blæser, så er det som om, når man kommer ind i skoven, at det forsvinder fuldstændig, så jeg kommer helt sikkert igen, da det er et godt supplement til landevejscyklingen. At have fremgang i medlemstallet er i sig selv ikke et mål for os, men forhåbentlig udtryk for, at det der sker klubben er positiv. Igennem sæsonen har der været over ca. 70 til træning, endnu et tegn på en positiv udvikling, som betyder at der bliver flere hold at vælge imellem, så man endnu bedre kan finde et hold som lige passer til sit niveau. Som noget nyt i år, vi der også være start for MTB på vores træningsaftener, så du som medlem, kan vælge, om du vil en tur i skoven eller en tur på landevejen. For at vi kan få alle vores trænings aftener til at fungere, kræver det holdkaptajner. Der er nogle medlemmer som påtager sig den opgave mere en andre, til jer vil jeg meget gerne sige tak, det er en stor hjælp for klubben. Til alle andre, vil jeg bare sige: husk at respektere jeres Kaptajner, de gør et stort stykke arbejde for, at vi kan få nogle gode træningsture.

3 3 Den 7. juni sidste år, afholdt vi Klubmesterskab. Der var der tilmeldt 58 til løbet.. Efter løbet mødtes alle og lidt flere, i vores klublokale. Udenfor var grillen tændt så vi traditionen tro, kunne få en pølse og noget at drikke. Klubmester blev Klaus Kristensen, endnu en gang tillykke til Klaus. Han var så tæt som 0,2 sekund fra sin estimerede tid. Årets afslutningstur den 30. september, var blevet lagt på nogle ruter omkring Vrads. Der var ca. 30 medlemmer til start, på ruterne var der et stop ved Vrads Kirke, hvor alle hold mødtes til en kop kaffe, alt i alt en god måde at få sagt tak for en god sæson. Husk nu alle, vi har området bedste hjemmeside, men kun hvis i som medlemmer bruger den. Det vil sige, at har man, en god oplevelse, eller viden om noget, som andre i HGC kunne få gavn af, så send det til en fra bestyrelsen, så skal det nok komme på hjemmeside. Jens Jørgen som tager sig af alt det praktiske omkring hjemmesiden, skal nok finde plads, bare du kommer med det. Nu har jeg det sidste halve år sendt ugebreve, med informationer om hvad vi skal den kommende weekend eller uge. Jeg ved ikke om det er for meget, men den kan vel hurtig slettes? Har du en tur, eller andet som du gerne vil dele med medlemmer, er du meget velkommen til at sende det til mig, så skal jeg sørge for at det kommer med ud i det næste ugebrev. Sidste år havde vi flere arrangementer, hos to af vores trofaste sponsorer, nemlig cykelhandler Henning Jørgensen og Kurt Hvid fra Mosquito Cykelcenter. Der var mange af vores medlemmer, som brugte en aften på at få gode tips om, vedligeholdelse af cyklen. Jeg kan kun opfordre jer til at støtte vores sponsorer, de stiller med personale til sådan aften, helt uden beregning. Igen i år har der været mulighed for at gå til spinning, dog med den lille forskel, at det hele nu kører under Sport92. Til den nye sæson havde sport92 købt nye

4 4 cykler, som kører helt fantastisk. Jeg håber rigtig mange af jer, har benyttet jer af det gode tilbud. Som tidligere år, har det været ryttere fra HGC som har været instruktører. Til jer, vil jeg meget gerne sige tak, for det tilbud, i har givet vores medlemmer. Sidste år startede også noget ny op i HGC. Nemlig HGC CHAMP CUP. Et løb som er for alle, en god gang træning, med lidt ræs, hvor alle mødes til sidst, da man kører på samme rute. Alt er noget som Carsten Nielsen(CHAMP) samt en af vores medlemmer, har arrangeret og står for, så støt det nu i den nye sæson, det er noget alle kan deltage i. Carsten vil lidt senere i aften give en kort orientering om, hvordan løbene bliver afviklet i Som tidligere år, havde vi også i år fået tildelt to billetter til Sport 2012, som igen foregik i Boxen. Den heldige vinder var Hans Jørgen Lorantzen, som fik fornøjelsen af at være sammen med alle de kendte i et par timer. Sæsonen 2013 starter lige om lidt, dog er vi her i bestyrelsen godt i gang med, at planlægge den kommende sæson. Sæsonstarten, starter den 24. marts, lidt tidligere end sædvanlig, på grund af Påsken. Da hallen har lukket i Påsken, og vi selvfølgelig skal have varm suppe til sæsonstarten, har vi været nødsaget til at rykke det lidt frem i år. I forbindelse med at Herning fylder 100år, har vi i fællesskab med Snejbjerg Motion, Tjørring Cykelklub samt Herning Cykler/Herning Kommune skabt et cykelløb, der skal afholdes den 9. maj( Kristi Himmelfartsdag). Der er start og afslutning på torvet i Herning og klubberne imellem har givet hinanden håndslag på, at komme med en stor skare af egne ryttere. Løbet vil blive annonceret i Herning Kommune, så der forventes også deltagere fra omegns byerne. Mere information kan findes på og vi sender naturligvis mere information ud senere.

5 5 Social aktivitet/ arrangement: Vi har de sidste 2 år arbejdet på at lave et fælles arrangement på tværs i hele klubben. Det er ikke rigtig lykkedes, at få skabt fælles fodslaw, måske forbi vi sidste år planlagde et arrangement over 2 dage. Vi påtænker i år at lave et éndags arrangement, hvor der cykles og spises og hygges lidt, men hvor alle igen er hjemme senere på aftenen. For ikke at sætte for meget i gang, vil vi gerne her i aften høre medlemmernes holdning til et sådanne arrangement og om det er noget i vil støtte op omkring. Arrangementet er tiltænkt alle niveauer i vores klub. Der laves ruter til alle niveauer, således at der kan køres på alm. cykel, racer samt mountainbike. Vi vil prøve at planlægge en dato, hvor der ikke er cykelløb, som vi ved traditionelt mange af vores ryttere deltager i. Cykeltøj: Da det nu er 2 sæsoner siden vi fik nyt cykeltøj, er vi så småt gået i gang med at finde sponsorer til sæsonen 2014, hvor vi igen skal have fornyet vores klubtøj. Så hvis du har kontakt til nogen som kunne tænke sig at være sponser i HGC, er du meget velkomment til at kontakte mig. Vi vil jo forsat, gerne have områdets flotteste klubstøj. Cykel tøj / Sponsorer De mange sponsorer, som har været villige til at støtte op om klubben med et sponsorat, skal der lyde en stor tak til. Jeg kan garantere, at sponsoratet vil komme ud til alle medlemmer af HGC i form at cykeltøj og nye tiltag. Bestyrelsen i HGC mener, at man som medlem i HGC SKAL køre i HGCs klub tøj, på vores træningsaftner. Og vi ser naturligvis også gerne, at klubdragten bruges til de løb, man deltager i.

6 6 Hjælpere søges til forskellige udvalg: 1. Kaptajner til træningsaftener. 2. Klubaften /Første tirsdag i mdr. 3. Sæson opstart. 4. Omdeling af folder. 5. Klubmesterskab. 6. Afslutningstur i september. 7. Sponsorer/ klubtøj. Indmeldelse til sæson 2013: På vores hjemmeside, kan du melde dig ind til den nye sæson 2013, hvis du vil ha hjælp, kan det godt lade sig gøre i aften. Afslutning Jeg håber ikke jeg har overset for meget, det var í hvert tilfælde ikke min intension. Til slut vil jeg gerne rette en stor tak til alle medlemmerne i klubben for sæsonen der er gået og se frem til sæsonen 2013 Tak til alle kollegaer i bestyrelsen for et godt arbejde i det forløbne år. Vi har holdt de bestyrelsesmøder, der var behov for, og gjort det bedst mulig, for klubben. Jeg vil gerne rette en stor tak til Peter, Bent og Henrik som udtræder af bestyrelsen. Tak for jeres store indsats for HGC, jeg kan tydelig se, at vi er kommet meget længere med vores organisationsplan i HGC, nu skal vi bare ha` klubbens medlemmer involveret i den, så vi i bestyrelsen kan bruge mere tid på at tænke på visioner for HGC. Endnu en gang tak for jeres konstruktive arbejde. Formand John Jakobsen

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010

Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010 Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010 Velkomst: Velkommen til generalforsamling her i HGC- Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 10. ordinære generalforsamling. Indledning:

Læs mere

Velkommen i Hammerum Gjellerup Cykelklub

Velkommen i Hammerum Gjellerup Cykelklub Velkommen i Hammerum Gjellerup Cykelklub Hvem er vi Hammerum Gjellerup Cykelklub blev stifter i 1999. Har som formål at styrke interessen for motionscykling. Klubben er medlem af DCU s motionsafdeling.

Læs mere

Aktiviteter 2017, Tjørring Cykel Motion

Aktiviteter 2017, Tjørring Cykel Motion Aktiviteter 2017, Tjørring Cykel Motion Januar Spinning start. Information er udsendt. 15. og 29. MTB tur Februar Torsdag den 23. kl. 19.00 Generalforsamling i Nordvest Hallen. Generalforsamling i Nordvest

Læs mere

Velkommen til cykling 2017

Velkommen til cykling 2017 Cykling 2017 Velkommen til cykling 2017 Sæsonstart den 26. marts kl. 9.00 Med denne folder vil vi gerne byde velkommen til en ny cykelsæson. Vildbjerg Motion er en motionsklub, der lægger vægt på bredden

Læs mere

Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne

Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne 1. Valg af dirigent. Søren Opstiller Søren Valgt 28 stemmeberettige er til stede til denne generalforsamling Afbud fra 8 medlemmer

Læs mere

Velkommen til cykling 2016

Velkommen til cykling 2016 Cykling 2016 Velkommen til cykling 2016 Sæsonstart den 27. marts kl. 9.00 Med denne folder vil vi gerne byde velkommen til en ny cykelsæson. Vildbjerg Motion er en motionsklub, der lægger vægt på bredden

Læs mere

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017 Esbjerg Cykle Motion Bestyrelsens beretning for året 2017 Så gik der endnu et år, og vi skriver nu 2018, og det bliver forhåbentlig et godt år for ECM. er i øjeblikket 103 medlemmer. Vi 2017 har været

Læs mere

Vores medlemmer har deltaget i en masse cykel løb. Af de fineste resultater kan nævnes:

Vores medlemmer har deltaget i en masse cykel løb. Af de fineste resultater kan nævnes: Mountainbike Club Vejle CVR.: 34151830 (Gammelt cvr: 30436245) Generalforsamling tirsdag d. 4. februar 2014 Sted: Klublokalerne Til stede: 30 medlemmer og bestyrelsen 1. Valg af dirigent Til dirigent blev

Læs mere

VELKOMMEN TIL ÅRSMØDE 2014 I BIF MOTION

VELKOMMEN TIL ÅRSMØDE 2014 I BIF MOTION VELKOMMEN TIL ÅRSMØDE 2014 I BIF MOTION Kl. 19.00 Velkomst AGENDA FOR AFTENEN AGENDA FOR AFTENEN Kl. 19.00 Velkomst Kl. 19.10 Årsberetning fra Motionsudvalget - Højdepunkter fra året der gik i BIF Motion

Læs mere

Bestyrelsesmøde den 19. november 2017: Opsamling fra evalueringsmøde den 7. november 2017 mødeleder Gregers.

Bestyrelsesmøde den 19. november 2017: Opsamling fra evalueringsmøde den 7. november 2017 mødeleder Gregers. Bestyrelsesmøde den 19. november 2017: Opsamling fra evalueringsmøde den 7. november 2017 mødeleder Gregers. 1. Velkomst ved Bestyrelsen (Øjvind) Øjvind bød velkommen. Info om vintertræning 2017-2018 (1/10

Læs mere

Aktiviteter 2016, Tjørring Cykel Motion

Aktiviteter 2016, Tjørring Cykel Motion Aktiviteter 2016, Tjørring Cykel Motion Januar Spinning start. Februar Onsdag den 24. kl. 19.00 Generalforsamling i Nordvest Hallen. Generalforsamling i Nordvest Hallen for TIF hovedbestyrelse med efterfølgende

Læs mere

AFSLUTNING I PEDALKLUBBEN 30. SEPTEMBER 2013.

AFSLUTNING I PEDALKLUBBEN 30. SEPTEMBER 2013. AFSLUTNING I PEDALKLUBBEN 30. SEPTEMBER 2013. 1. VELKOMST Johannes bød velkommen til 41 tilmeldte. Sidste år 25. Godt fremmøde. 63 har betalt kontingent. Johs. lovede smørrebrød og øl/vand og kaffe og

Læs mere

Velkommen Holstebro Cykle Club af 1960

Velkommen Holstebro Cykle Club af 1960 Velkommen Holstebro Cykle Club af 1960 Vi har samlet nogle af de spørgsmål som du måtte stå med hvis du overvejer at begynde i en Cykel Club. Der er sikkert mange andre ting du kunne ønske svar på, og

Læs mere

Formandens Årsberetning er nok det år i MCC s historie hvor der er kørt flest km. Det har været en utrolig flot sommer vi har haft i 18 og

Formandens Årsberetning er nok det år i MCC s historie hvor der er kørt flest km. Det har været en utrolig flot sommer vi har haft i 18 og Formandens Årsberetning 2019 2018 er nok det år i MCC s historie hvor der er kørt flest km. Det har været en utrolig flot sommer vi har haft i 18 og det betyder altså meget hvordan vejret arter sig med

Læs mere

MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU

MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU 2012 1 Januar Februar 2012 MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU REDAKTØR: AASE RASMUSSEN michael.aase@email.dk Har du indlæg eller kommentarer til klubbladet er du velkommen til at skrive til ovennævnte mail

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling

Mødereferat. Generalforsamling Mødereferat Generalforsamling Tidspunkt: Sted: MAN 9 OKT 2006 kl.1900 Klubhuset Højdevangen 25 3480 Fredensborg Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse af foreningens reviderede

Læs mere

Silkeborg Cykle Ring Motion Ordinær generalforsamling Mandag den 11. november 2013

Silkeborg Cykle Ring Motion Ordinær generalforsamling Mandag den 11. november 2013 Silkeborg Cykle Ring Motion Ordinær generalforsamling Mandag den 11. november 2013 Mandag den 11. november 2013 kl. 19 afholdtes ordinær generalforsamling i Silkeborg Cykle Ring Motion. Generalforsamlingen

Læs mere

Medlemsmøde i Næsby Cykel Motion. Tilbageblik på 2014 og kig ind i 2015

Medlemsmøde i Næsby Cykel Motion. Tilbageblik på 2014 og kig ind i 2015 Medlemsmøde i Næsby Cykel Motion Tilbageblik på 2014 og kig ind i 2015 1 Sunday, March 15, 2015 Agenda 1 Valg af ordstyrer 2 2 Aflæggelse af forretningsudvalgets beretning for 2014 2.1 Billeder tilbageblik

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling

Mødereferat. Generalforsamling Mødereferat Generalforsamling Tidspunkt: Sted: MAN 1 OKT 2007 kl.1900 Klubhuset Højdevangen 25 3480 Fredensborg Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse af foreningens reviderede

Læs mere

Hilsen fra kassereren

Hilsen fra kassereren Godt nytår Så er vi i gang med 2009, godt i gang endda. Vi vil fra bestyrelsens side sige stor tak til alle hjælpere som har brugt kostbar fritid på at hjælpe med at holde klubben i gang. Det sætter vi

Læs mere

Dronningborg Boldklub Håndbold afdelingen

Dronningborg Boldklub Håndbold afdelingen Dronningborg Boldklub Håndbold afdelingen LØRDAG AFTEN 18 24 Velkommen til Håndboldevent 2012 for Vi byder velkommen til en stor håndboldweekend for alle interesserede. Vi håber at rigtig mange børn og

Læs mere

Formandens Beretning 26 Januar 2010. Nu skal det handle om sol sommer og korte bukser på denne kolde vinterdag

Formandens Beretning 26 Januar 2010. Nu skal det handle om sol sommer og korte bukser på denne kolde vinterdag Formandens Beretning 26 Januar 2010 Nu skal det handle om sol sommer og korte bukser på denne kolde vinterdag Sæson 2009 Vores cykelsæson blev startet op med kaffe, te og blødt brød ude i svinestalden

Læs mere

MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU

MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU 26. ÅRGANG 2012 1 Maj Juni 2012 MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU REDAKTØR: AASE RASMUSSEN michael.aase@email.dk Har du indlæg eller kommentarer til klubbladet er du velkommen til at skrive til ovennævnte

Læs mere

Hjemmesiden Hjemmesiden er under opbygning, og vi håber, at vi kan lancere den inden jul 2013.

Hjemmesiden Hjemmesiden er under opbygning, og vi håber, at vi kan lancere den inden jul 2013. Emne: S- M- C Nyhedsbrev November 2013 Hjemmesiden Hjemmesiden er under opbygning, og vi håber, at vi kan lancere den inden jul 2013. Forslag til ændret måde at køre på fra sæson start 2014: Bestyrelsen

Læs mere

Referat Ordinær Generalforsamling

Referat Ordinær Generalforsamling Referat Ordinær Generalforsamling Ordinær generalforsamling onsdag den 21. februar 2018, kl. 18.30 i Varde Cykelklubs lokaler på Håndværkervej 10 A, 6800 Varde. Dagsorden 1. Valg af dirigent. Bent Mulbjerg

Læs mere

Næste års lange fællesture:

Næste års lange fællesture: Stormøde - landevej November 2014 Dagsorden: Velkomst Niels Chr. - oplæg Cl vintertræning Næste års lange fællesture? Tur Cl Harzen og Mallorca? Træningslejr (som i år Cl EbeltoO eller andet sted)? Fællesture

Læs mere

Formandens beretning Bjæverskov håndbold generalforsamling den 9. marts. 2015

Formandens beretning Bjæverskov håndbold generalforsamling den 9. marts. 2015 Formandens beretning Bjæverskov håndbold generalforsamling den 9. marts. 2015 Så står jeg her igen ved min 7. beretning som formand. Jeg tager nu hul på mit sidste år som formand da det må være på tide

Læs mere

Aulum Fritidscenter Årsberetning 2005 1

Aulum Fritidscenter Årsberetning 2005 1 Aulum Fritidscenter Årsberetning 2005 1 Årsberetning for Aulum Fritidscenter 2005 Indledning Jeg afsluttede sidste års beretning med at fortælle lidt om, hvad den nærmeste fremtid ville byde på, og helt

Læs mere

Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/

Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/ Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/9-2018. Kære tennis- og padelspillere, jeg startede sidste års beretning med sætningen sikke en sommer og sikke et vejr,

Læs mere

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden:

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden: Herreklubben Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober 2018. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Finn Aagaard Andersen valgt 2. Bestyrelsens beretning Se bilag 1. Beretning godkendt 3. Fremlæggelse

Læs mere

Referat af generalforsamling i Ringkøbing Cykel Club, mandag den 25. januar 2015.

Referat af generalforsamling i Ringkøbing Cykel Club, mandag den 25. januar 2015. 25. januar 2015 Referat af generalforsamling i Ringkøbing Cykel Club, mandag den 25. januar 2015. På mange måder har 2014 været et af de største og mest begivenhedsrige år i klubbens historie med store

Læs mere

Fra Sofa til Løb 12 ugers program og vigtig info

Fra Sofa til Løb 12 ugers program og vigtig info Fra Sofa til Løb 12 ugers program og vigtig info Information omkring opstart af løb af Velkommen til Thyholm Løbeklub. Find os på Facebook. Hvem er vi? Thyholm Løbeklub kom til verden den 3. januar 2009

Læs mere

Et træningstilbud til borgere med erhvervet hjerneskade. Web udgave VITAL HORSENS

Et træningstilbud til borgere med erhvervet hjerneskade. Web udgave VITAL HORSENS Et træningstilbud til borgere med erhvervet hjerneskade VITAL HORSENS MEGET MERE END FYSISK TRÆNING SAMMENHOLD DEN SOCIALE TRÆNING ER INTEGRERET I TRÆNINGEN Efter træningen er det en fast tradition. at

Læs mere

Team Hjørring Infomøde 24 januar 2017

Team Hjørring Infomøde 24 januar 2017 Team Hjørring 2017 Infomøde 24 januar 2017 Velkomst Program Præsentation af nye rytter og servicehold Præsentation af nye sponsorer Hvad laver de på THY Gennemgang af turen og hoteller til Paris Kaffe

Læs mere

Tversted Borger- og Turistforening Nyhedsbrev Juni 2015

Tversted Borger- og Turistforening Nyhedsbrev Juni 2015 Tversted Borger- og Turistforening ønsker i fremtiden at udvise en større åbenhed omkring vores arbejde og aktiviteter mm. derfor vil der blive udsendt et lille nyhedsbrev (ca. 8-10 gange om året) på www.tverstedliv.dk

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE: 1. Tag med til Belgien til løb. 2. Klubmesterskab 2014. 1. Absolut sidste chance!!! 2. Klubmesterskab 2014

INDHOLDSFORTEGNELSE: 1. Tag med til Belgien til løb. 2. Klubmesterskab 2014. 1. Absolut sidste chance!!! 2. Klubmesterskab 2014 NYHEDSBREV 20-2014 INDHOLDSFORTEGNELSE: 1. Absolut sidste chance!!! 2. Klubmesterskab 2014 3. Tilmelding til Vättern Rundt 2015. NU! 4. HJÆLP til Herlevugen! 5. Tønder/Bov turen 2014 6. Efterårets motionsløbstilbud

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde. tirsdag den 17. februar kl Klubhuset, Skjoldsvej.

Referat af bestyrelsesmøde. tirsdag den 17. februar kl Klubhuset, Skjoldsvej. Referat af bestyrelsesmøde tirsdag den 17. februar kl. 18.30 Klubhuset, Skjoldsvej. Dagsorden den 3. februar: Pkt. 1: Gennemgang af referat fra generalforsamlingen den 27. januar 2015. Pkt. 2: Konstituering

Læs mere

Team Rødovre Cykelklub

Team Rødovre Cykelklub Team Rødovre Cykelklub REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING 30 MARTS 2011 Onsdag den 30. marts 2011 kl. 19.00, afholdtes ordinær generalforsamling i Team Rødovre Cykelklub i klublokalet Milestedet Nørrekær

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling

Mødereferat. Generalforsamling Mødereferat Generalforsamling Tidspunkt: Sted: MAN 5 OKT 2009 kl.1900 Fredensborg Bibliotek Jernbanegade 3, 1 sal 3480 Fredensborg Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 5. marts 2012.

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 5. marts 2012. 2012 Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 5. marts 2012. 1) Valg af dirigent. Som dirigent blev valgt Karsten Andersen, der kunne konstatere at generalforsamlingen var indkaldt med

Læs mere

Jeg vil gerne starte med at oplyse jer om, hvad programmet er for i dag:

Jeg vil gerne starte med at oplyse jer om, hvad programmet er for i dag: Tale ved Standerhejsningen den 2. maj 2015. På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde jer alle velkommen her i dag på en meget flot forårsdag, hvor træerne står lysegrønne og banerne står klar til brug.

Læs mere

Hejnsvig Jagtforening 2014/2015

Hejnsvig Jagtforening 2014/2015 Hejnsvig Jagtforening 2014/2015 Aktivitets program for Hejnsvig Jagtforening Foreningens årlige fællesjagt. Lørdag d. 6/12 2014 har vi vores årlige fællesjagt. Vi starter med morgenkaffe i det gamle klubhus

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling

Mødereferat. Generalforsamling Mødereferat Generalforsamling Tidspunkt: Sted: MAN 6 OKT 2008 kl.1900 Klubhuset Højdevangen 25 3480 Fredensborg Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse af foreningens reviderede

Læs mere

VISKI Generalforsamling d. 20. februar 2015. Det er lidt specielt at skulle give årets formandsberetning fra distancen.

VISKI Generalforsamling d. 20. februar 2015. Det er lidt specielt at skulle give årets formandsberetning fra distancen. Formandens beretning. VISKI Generalforsamling d. 20. februar 2015 Det er lidt specielt at skulle give årets formandsberetning fra distancen. VISKI er ikke bare en dejlig vinterbadeklub men også et samlingspunkt

Læs mere

Hejnsvig Jagtforening 2015/2016

Hejnsvig Jagtforening 2015/2016 Hejnsvig Jagtforening 2015/2016 Aktivitets program for Hejnsvig Jagtforening Foreningens årlige fællesjagt. Lørdag d. 5/12 2015 har vi vores årlige fællesjagt. Vi starter med morgenkaffe i det gamle klubhus

Læs mere

Team Hjørring Infomøde 24 april 2018

Team Hjørring Infomøde 24 april 2018 Team Hjørring 2019 Infomøde 24 april 2018 Velkomst Program Præsentation af alle rytter og servicehold Team Hjørring og Foreningen Rytter kontrakt Servicehold Sponsor arbejde status ny tiltag Pause vand

Læs mere

Referat af generalforsamling i Struer Cykelklub d. 16/ Afholdt i klubhuset. 2. Bestyrelsens beretning ved formand Annette Mark

Referat af generalforsamling i Struer Cykelklub d. 16/ Afholdt i klubhuset. 2. Bestyrelsens beretning ved formand Annette Mark Referat af generalforsamling i Struer Cykelklub d. 16/3 2017 Afholdt i klubhuset 26-27 fremmødte. 1. Som dirigent valgtes Martin Jensen Som referent valgtes Michael Sand 2. Bestyrelsens beretning ved formand

Læs mere

Formandens beretning. Generalforsamlingen den 29. januar 2013.

Formandens beretning. Generalforsamlingen den 29. januar 2013. Formandens beretning Generalforsamlingen den 29. januar 2013. 1. Takker dirigenten for ordet. I år gennemfører vi generalforsamlingen uden projektor og uden Power Point. Ikke fordi vi synes, at det er

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 3. marts 2014.

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 3. marts 2014. 2014 Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 3. marts 2014. 1) Valg af dirigent. Som dirigent blev valgt Karsten Andersen, der kunne konstatere at generalforsamlingen var indkaldt med

Læs mere

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen Generalforsamling Torsdag d. kl. 19.00, i Vipperødhallen Til stede: Fra bestyrelsen: Marianne, Charlotte, Mette, Malene, Anne Dorthe, samt 6 medlemmer. Fraværende: Morten, Pia 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen

Læs mere

AKTIVITETER SÆSON 2018

AKTIVITETER SÆSON 2018 AKTIVITETER SÆSON 2018 Kære alle, Hermed planlagte aktiviteter for sæsonen 2018, som starter med datoer for de enkelte begivenheder og dernæst en nærmere beskrivelse samt oplysninger om tilmeldingsfrist,

Læs mere

Orientering om løst og fast fra formanden

Orientering om løst og fast fra formanden Orientering om løst og fast fra formanden I stedet for at sende en masse enkelte informationer ud, har jeg samlet det hele i dette skriv, som optakt til medlemsmødet onsdag den 28. september, kl. 19 i

Læs mere

Silkeborg Cykle Ring Motion Ordinær generalforsamling Mandag den 3. november 2014

Silkeborg Cykle Ring Motion Ordinær generalforsamling Mandag den 3. november 2014 Silkeborg Cykle Ring Motion Ordinær generalforsamling Mandag den 3. november 2014 Mandag den 3. november 2014 kl. 19 afholdtes ordinær generalforsamling i Silkeborg Cykle Ring Motion. Generalforsamlingen

Læs mere

Formandsberetning 2015 Søllerød Senior Sport

Formandsberetning 2015 Søllerød Senior Sport Formandsberetning 2015 Søllerød Senior Sport Foreningens historie Søllerød Senior Sport er en fremragende forening, når vi selv skal sige det. Vi har eksisteret i 13 år, og kommunen har levet op til sin

Læs mere

PLUTO. Info- & Forældremøde. Tirsdag den 18. september 2012 kl. 19:30 i PLUTO s lokaler (på 1. sal i sløjdbygningen ved skolen)

PLUTO. Info- & Forældremøde. Tirsdag den 18. september 2012 kl. 19:30 i PLUTO s lokaler (på 1. sal i sløjdbygningen ved skolen) Info- & Forældremøde Ungdomsklubben PLUTO indbyder hermed nye som gamle forældre til opstarts Info- & Forældremøde for sæsonen 2012/2013. Tirsdag den 18. september 2012 kl. 19:30 i PLUTO s lokaler (på

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling for året 2017 afholdt i Team Motion den 29. januar 2018 kl i Esbjerg Cykelmotions lokaler

Referat fra ordinær generalforsamling for året 2017 afholdt i Team Motion den 29. januar 2018 kl i Esbjerg Cykelmotions lokaler Referat fra ordinær generalforsamling for året 2017 afholdt i Team Motion den 29. januar 2018 kl. 19.00 i Esbjerg Cykelmotions lokaler Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent. 2. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Nyt fra skolelederen Kære forældre og andre læsere af vores nyhedsbrev!

Nyt fra skolelederen Kære forældre og andre læsere af vores nyhedsbrev! N Y H E D S B R E V N R. 1 0 2 0 1 4 Nyt fra skolelederen Kære forældre og andre læsere af vores nyhedsbrev! Årets julekalender Vinder af årets tegnekonkurrence, til brug på forsiden af julekalenderen

Læs mere

Velkommen til den årlige generalforsamling i Jegum Ferieland og tak til alle jer som er mødt frem i dag.

Velkommen til den årlige generalforsamling i Jegum Ferieland og tak til alle jer som er mødt frem i dag. Grundejerforeningen JEGUM FERIELAND V/ Formand Carsten Christensen Birkealle 7, 6710 Esbjerg V. Grundejerforeningen Jegum Ferieland. Bestyrelsens beretning 2015 Velkommen til den årlige generalforsamling

Læs mere

Tune IF Cykel Motion Vintercup 2018

Tune IF Cykel Motion Vintercup 2018 Efter den flotte afslutning på vintercup 2018, har vi valgt at lave en lille opsamling af cuppens første gennemførelse. Forberedelserne startede allerede tilbage i eftersommeren 2017, hvor Sven Møller

Læs mere

Silkeborg Cykle Ring Motion Ordinær generalforsamling Mandag den 2. november 2015

Silkeborg Cykle Ring Motion Ordinær generalforsamling Mandag den 2. november 2015 Silkeborg Cykle Ring Motion Ordinær generalforsamling Mandag den 2. november 2015 Mandag den 2. november 2015 kl. 19 afholdtes ordinær generalforsamling i Silkeborg Cykle Ring Motion. Generalforsamlingen

Læs mere

Referat Generalforsamling 25.maj 2016

Referat Generalforsamling 25.maj 2016 Referat Generalforsamling 25.maj 2016 Generalforsamlingen er rettidig indkaldt iflg. vedtægterne. Indkaldelse er udsendt pr. mail til alle klubbens medlemmer den 7.4. Der er 3 indkomne forslag. (se punkt

Læs mere

Nyhedsmail april/maj 2019

Nyhedsmail april/maj 2019 Nyhedsmail april/maj 2019 Referat fra bestyrelsesmøderne i april og maj er nu tilgængelige på Medlems siden. Næste bestyrelsesmøde. Alle årets bestyrelsesmøder er nu i aktivitetskalenderen - 1. torsdag

Læs mere

Skakklubben af 1927 Ringsted

Skakklubben af 1927 Ringsted Skakklubben af 1927 Ringsted Introduktionsfolder 2004 / 05 Hold din hjerne i form - i SKAKklubben! www.sk1927ringsted.dk SKAK holder dig i form! Måske hører du til dem, der løber eller cykler lange ture,

Læs mere

Hejnsvig Jagtforening 2016/2017

Hejnsvig Jagtforening 2016/2017 Hejnsvig Jagtforening 2016/2017 Aktivitets program for Hejnsvig Jagtforening Foreningens årlige fællesjagt. Lørdag d. 3/12 2016 har vi vores årlige fællesjagt. Vi starter med morgenkaffe i det gamle klubhus

Læs mere

AKTIVITETER SÆSON 2018

AKTIVITETER SÆSON 2018 AKTIVITETER SÆSON 2018 Kære alle, Hermed planlagte aktiviteter for sæsonen 2018, som starter med datoer for de enkelte begivenheder og dernæst en nærmere beskrivelse samt oplysninger om tilmeldingsfrist,

Læs mere

28. januar 2010 Kl Diligencen Henrik Jørgensen

28. januar 2010 Kl Diligencen Henrik Jørgensen Emne Generalforsamling i Fiskeklubben BG Bank Dato for møde Tidspunkt Sted Ansvarlig 28. januar 2010 Kl. 19.00 Diligencen Henrik Jørgensen Referat udarbejdet af Telefon Udskrevet den Peter Quist +45 28

Læs mere

Hvor vi dyrker stavgang gymnastik - bowling og cykling

Hvor vi dyrker stavgang gymnastik - bowling og cykling Hvor vi dyrker stavgang gymnastik - bowling og cykling Bestyrelsens beretning om 2016 til BS Seniormotions generalforsamling tirsdag d. 21. marts 2017 i Strandens Forsamlingshus. Bestyrelsesmøder: Alle

Læs mere

Referat fra Generalforsamlingen oktober 2017

Referat fra Generalforsamlingen oktober 2017 Referat fra Generalforsamlingen oktober 2017 Antal deltagere: ca. 50 Valg af dirigent: Jørn Madsen Indkaldelsen var ikke rettidig indkaldt, men forsamlingen accepterede dette. Bestyrelsesberetning 2017

Læs mere

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK.

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Der er gang i alle vores hold og vi er ret godt fyldt op. Der tegner sig en god klubånd som der plejer og vi håber at alle nye som gamle medlemmer

Læs mere

Juniorudvalgsmøde 19/1 2015

Juniorudvalgsmøde 19/1 2015 Juniorudvalgsmøde 19/1 2015 Sted Til Stede : Hos Hans, Almuevej 7, Skanderborg : Hans Hussmann, Jens Ib Søborg, Ole Roed Bloch, Bjarne Alstrup (Bestyrelsen) og Henrik Meyer Thomsen (Referant) Ikke til

Læs mere

Ære være Knud Dyremose og Leif Agerskovs Minde.

Ære være Knud Dyremose og Leif Agerskovs Minde. Beretning 2015 JHF-veteraner. Velkommen til alle - medlemmer og JHF`s ledelse. Traditionen tro vil vi gerne starte årsmødet med at mindes de medlemmer, der er gået bort, siden vi var samlet til årsmøde

Læs mere

BESTYRELSESMØDE I I K VEST Den, 10. maj 2012 i klublokalet

BESTYRELSESMØDE I I K VEST Den, 10. maj 2012 i klublokalet Fremmødte: Forretningsudvalget: Håndboldudvalget: Fodboldudvalget: Gymnastikudvalget: Motionsudvalget: Støtteforeningen: Floorballudvalget: Mogens, Joan og Marianne Dorthe, Marianne og Anita Jens Martin

Læs mere

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2013/14. Velkommen til Juelsminde Badmintonklubs årlige generalforsamling.

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2013/14. Velkommen til Juelsminde Badmintonklubs årlige generalforsamling. Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2013/14 Velkommen til Juelsminde Badmintonklubs årlige generalforsamling. Første punkt på dagsordenen er valg af dirigent, jeg vil gerne på bestyrelsens

Læs mere

ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014

ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014 ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014 DET SPORTSLIGE Vores far/mor/barn-hold har igen i år samarbejdet med gymnastikafdelingen, dette har været en et godt samarbejde. Gymnastikafdelingen har givet udtryk for

Læs mere

Sæby HK håndbold for alle. InvItatIon. Nyhed. Sæby HK SprInteren. - med hele familien i hallen. Fredag den 1. november kl. 19.00 i Sæby Fritidscenter

Sæby HK håndbold for alle. InvItatIon. Nyhed. Sæby HK SprInteren. - med hele familien i hallen. Fredag den 1. november kl. 19.00 i Sæby Fritidscenter Nyhed - håndbold for alle... SÆBY HK InvItatIon Sæby HK SprInteren - med hele familien i hallen Fredag den 1. november kl. 19.00 i Sæby Fritidscenter velkommen til FamILIeaFten med CyKeLSponSorLøb Fredag

Læs mere

Beretning til generalforsamling den 25. marts 2010

Beretning til generalforsamling den 25. marts 2010 Beretning til generalforsamling den 25. marts 2010 Sæsonen 2009/2010 nærmer sig nu hastigt afslutningen. Det har været en sæson med blandet følelser og jeg vil derfor i denne beretning over seniorernes

Læs mere

Endnu et år er gået i golfens tegn. Nu sidder vi her igen, til en hyggelig generalforsamling med efterfølgende god mad.

Endnu et år er gået i golfens tegn. Nu sidder vi her igen, til en hyggelig generalforsamling med efterfølgende god mad. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING I DAMERNES TIRSDAGSKLUB 2012 LØRDAG DEN 29. september Kl. 13.30 PROGRAM: Kl. 13.30 Vi mødes ved greenfee huset Kl. 13.45 18 hullers match Kl. 17.00 Kaffe/Kage Kl. 18.00 Generalforsamling

Læs mere

DAGSORDEN/REFERAT NR. 10. Bestyrelsesmøde: Mandag d. 6. september 2010 kl. 1900 hos Steen Foged.

DAGSORDEN/REFERAT NR. 10. Bestyrelsesmøde: Mandag d. 6. september 2010 kl. 1900 hos Steen Foged. DAGSORDEN/REFERAT NR. 10 Bestyrelsesmøde: Mandag d. 6. september 2010 kl. 1900 hos Steen Foged. Deltagere: Lars Toft, John Jensen, Rico Busk, Jacob Haaber, Morten Lauritzen, Morten Hou Christensen og Steen

Læs mere

Så er det atter tid til at gøre status efter en tennissæson, der i 2015 har været præget af både traditionelle og nye tiltag.

Så er det atter tid til at gøre status efter en tennissæson, der i 2015 har været præget af både traditionelle og nye tiltag. Bestyrelsens beretning 2015 ENDELIG VERSION 30.12.2015 Så er det atter tid til at gøre status efter en tennissæson, der i 2015 har været præget af både traditionelle og nye tiltag. Den valgte bestyrelse

Læs mere

Generalforsamling Mandag d. 5. maj 2014 kl. 19.00, i Vipperødhallen

Generalforsamling Mandag d. 5. maj 2014 kl. 19.00, i Vipperødhallen Generalforsamling Mandag d. kl. 19.00, i Vipperødhallen Til stede: Fra bestyrelsen: Malene, Pia, Charlotte, Mette, Malene, Anne Dorthe, samt 6 medlemmer. Fraværende: Marianne. 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen

Læs mere

KDAK Sport Fyn. Generalforsamling Tirsdag d. 29. November 2011

KDAK Sport Fyn. Generalforsamling Tirsdag d. 29. November 2011 KDAK Sport Fyn Generalforsamling Tirsdag d. 29. November 2011 Dagsorden 1) Valg af dirigent. 2) Valg af stemmetællere 3) Formandens beretning om aktiviteten i det forløbne år 4) Fremlæggelse af det reviderede

Læs mere

Mødetidspunkt: Onsdag, den 25. februar 2015, fra kl. 19.30 til kl. 21.00

Mødetidspunkt: Onsdag, den 25. februar 2015, fra kl. 19.30 til kl. 21.00 Referat af generalforsamling i Lemming IF Mødetidspunkt: Onsdag, den 25. februar 2015, fra kl. 19.30 til kl. 21.00 Sted: Tilstedeværende: Klubhuset Louise T. Kristensen, Lasse Schultz, Jesper Bang, Egon

Læs mere

Velkommen til generalforsamling i Team Odder

Velkommen til generalforsamling i Team Odder Velkommen til generalforsamling i Team Odder Generalforsamling i Team Odder Styregruppens beretning 17. november 2013 Status Ca. 120 medlemmer og fortsat kraftig vækst i medlemstallet 4 hold (1, 2+, 2

Læs mere

Pinsetræf 2012. Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet.

Pinsetræf 2012. Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet. Pinsetræf 2012 Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet. 31 både var tilmeldt + 5 både fra Göteborg s Najad klub. Og sandelig om ikke vejrudsigten var så god

Læs mere

Indkaldelserne er udsendt med post, afleveret personligt eller sendt pr. mail til alle klubbens medlemmer.

Indkaldelserne er udsendt med post, afleveret personligt eller sendt pr. mail til alle klubbens medlemmer. Referat fra Generalforsamling den 23. maj 2012. Ca. 42 personer incl. Bestyrelsen var mødt op. Generalforsamlingen var rettidig indkaldt ifølge vedtægterne. Indkaldelserne er udsendt med post, afleveret

Læs mere

KARREBÆK IDRÆTSFORENING KLUBBLAD

KARREBÆK IDRÆTSFORENING KLUBBLAD KARREBÆK IDRÆTSFORENING KLUBBLAD Sæsonstart August 2015 KONTAKTPERSONER Hovedbestyrelsen: Formand: Louis Kristensen tlf. 20 31 40 11 ludimann@yahoo.dk Løb: Formand: Søren Lund tlf. 61 60 74 92 sblund@privat.dk

Læs mere

Nyhedsbrev Okt. 2012.

Nyhedsbrev Okt. 2012. Nyhedsbrev Okt. 2012. Nyt fra Konkurrenceudvalget. DcH s DM den 22-23. september Artikel fra Års Avis. Den 22-23. september deltog DcH Vesthimmerland i DM i Grindsted/Billund med 4 deltagere; Karl Erik

Læs mere

AKTIVITETER SÆSON 2018

AKTIVITETER SÆSON 2018 AKTIVITETER SÆSON 2018 Kære alle, Hermed planlagte aktiviteter for sæsonen 2018, som starter med datoer for de enkelte begivenheder og dernæst en nærmere beskrivelse samt oplysninger om tilmeldingsfrist,

Læs mere

HERMOD-NYT NYHEDSBREV NR. 5, 2015. Velkommen til 5. udgave af Hermod-Nyt, som formidler nyheder og info, der ikke er at finde på hjemmesiden.

HERMOD-NYT NYHEDSBREV NR. 5, 2015. Velkommen til 5. udgave af Hermod-Nyt, som formidler nyheder og info, der ikke er at finde på hjemmesiden. Velkommen til 5. udgave af Hermod-Nyt, som formidler nyheder og info, der ikke er at finde på hjemmesiden. Bestyrelsen håber at Hermods medlemmer vil benytte sig af muligheden for at være med til at fylde

Læs mere

Nyhedsbrev - Lotte Friis Februar - 2014

Nyhedsbrev - Lotte Friis Februar - 2014 Nyhedsbrev - Lotte Friis Februar - 2014 EM i Herning MIT 2013 Baltimore Jeg sidder på min seng her i Baltimore en solrig søndag formiddag, Det er min første rigtige fridag i 2014, ingen træning, ingen

Læs mere

OB & IK`S KLUBNYT. Nummer 2 August Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Andet

OB & IK`S KLUBNYT. Nummer 2 August Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Andet OB & IK`S KLUBNYT Nummer 2 August 2016 Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Andet FORMANDEN HAR ORDET Du sidder nu med 2. udgave i 2016 af OB & IK-klubnyt. Der sker

Læs mere

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk Kallerup 11. marts 2006 MØDEREFERAT Dato: 9.marts 2005 Sted: klubhuset Referent Kirsten Hansesgaard Emne: Generalforsamling Thyholm Idrætsforening. I alt 18 personer var mødt op til TIF s generalforsamling.

Læs mere

Men at få fingrene helt ned i maskinrummet. er dog et helt andet indblik (både positivt og udfordrende)

Men at få fingrene helt ned i maskinrummet. er dog et helt andet indblik (både positivt og udfordrende) Årsberetning 2014 Så er endnu et år gået for THK. Som nuværende THK-dreng og med blå/hvidt blod i årene, så var det, at blive formand og træde ind i løvens hule noget, som man måske troede men kendte lidt

Læs mere

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia.

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia. Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 4. nov Model for en dag vol. 2 To, Ki, Ja, Tr, Ti Tors 6. nov Butterflymøde Ki, Ja, Ca, Tirs Tors 11. nov 13. nov Svanesang Julegaveværksted Drengerøvsaften FIFA på PlayStation

Læs mere

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup.

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Projekt/Tema Tid og sted Fordeler Generalforsamling Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Medlemmer af Siemens Vinklub Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent

Læs mere

Gateway Blokhus Erhvervsliv samarbejder med Naturstyrelsen

Gateway Blokhus Erhvervsliv samarbejder med Naturstyrelsen Gateway Blokhus Erhvervsliv samarbejder med Naturstyrelsen Helle Larsen, Hune Bageri Merete Hansen, Hune Blokhus Cykeludlejning Baggrunden/opstarten på samarbejde med Naturstyrelsen Merete Startede samarbejde

Læs mere

DILEMMASPIL FOR UNGE SPORTSUDØVERE

DILEMMASPIL FOR UNGE SPORTSUDØVERE Dette er et dilemmaspil, hvor I skal gætte hinandens svar på spørgsmål og dilemmaer om pengespil. Gennem diskussioner og gæt, får de unge fokus på deres egne og kammeraternes spillevaner og holdninger.

Læs mere

Holbæk Juniorsejlklub Information til nye sejlere og forældre.

Holbæk Juniorsejlklub Information til nye sejlere og forældre. Information til nye sejlere og forældre. Velkommen Velkommen som sejler og forældre i. Vi gælder os til at, I bliver en del af vores klub. Der er en del nye ting at forholde sig til, når man starter i

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i CMO

Referat af ordinær generalforsamling i CMO Referat af ordinær generalforsamling i CMO Afholdt lørdag den 1. februar i selskabslokalerne hos Alfred og Camilla på Rugårdsvej På grund af stor tilslutning til generalforsamlingen, 50 tilmeldte ud af

Læs mere