Designmanual. Bilag 04

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Designmanual. Bilag 04"

Transkript

1 Designmanual

2 Tekst logo: Gruppens logo er RER (står for Red Eyed Rabbit). Det er enkelt og stilrent, men samtidig lidt rustikt, hvilket kendetegner gruppen godt, med den mørkere lidt alternative stil. at logoet er sort/hvid gør det let at bruge mod mørke eller lyse baggrunde og kan printes ud i sort/hvis uden problemer. RER: Farverne er sort hvid, da dette passer bedst til den lidt mere mørke stil. Tekstlogoet er simpelt og kan fungere på flere farver. Logoet kan let skaleres ned og vil stadig være let genkendeligt, samt det vil stadig være let at se, hvad det forestiller. At det let kan skaleres er vigtigt, da logoet så let vil kunne bruges på mindre merchandise så som kuglepenne.

3 Billed logo: Vores gruppe har også et billede-logo. Dette vil nok blive vores mest brugte logo, i hvert fald på web og større merchandise. Logoet er en kanin med blodige øjne. Logoet passer til vores lidt mørkere alternative stil, men udstråler samtidig noget lidt sødt, idet at det er en kanin med et lyserødt hjerte i panden. Dette repræsenterer os godt, da alle gruppens medlemmer er piger, og selvom vi godt kan lide det lidt dystre, er det ikke det eneste vi går op i. Logoet er samtidig kreativt og cartoony, hvilket illustrerer, at vi især arbejder med film og animation og generelt kreative emner. Logoet er samtidig originalt og let genkendeligt.

4 # 69524C C= 44 % R= 105 M= 54 % G= 82 Y= 51 % B= 76 K= 46 % # 695C55 C= 49 % R = 105 M= 49 % G= 92 Y= 51 % B=85 K= 41 % # AFA99F C= 33 % R = 175 M= 28 % Hvis logo G= 169 Y= 34 % B=159 K= 8 % # 440F0F C= 46 % R =68 M= 93 % G= 15 Y= 74 % B=15 K= 73 %

5 - Skal på lys baggrund bør denne udgave bruges (logoet på mørk baggrund fungerer dog bedre og benyttes derfor også oftest af gruppen): - Logoet kan formindskes, og man kan stadig se, at det er en kanin: Den eneste ulempe er dog at billedlogoet er lidt mere detaljeret og derfor fungerer bedre i lidt større udgave, så det frarådes at billedlogoet bruges på mindre merchandise som kuglepenne.

6 logo lavet sort/hvid: - logo i sorthvid: Logo speciallavet sort/hvid: Hvis et sort/hvid print af logoet skal laves, kan man selv vælge, hvilken sort/hvis udgave man synes bedst om. - Kun kanin-logo: Kanin-logo mod sort baggrund og mod hvid baggrund (fungerer generelt også bedst mod mørk baggrund):

7 Brevpapir: Brevpapiret uden tekst:

8 Brevpapiret med tekst på: Skrifttype/font til brødtekst: Times New Roman. Skrifttype/font til navn: Stencil STD Skrifttypen/font, der bruges til brødtekst og informationer i informationspanelet (til højre på arket), er Times New Roman, da den er let læselig. Red Eyed Rabbit er skrevet med skrifttypen/fonten Stencil STD, både i overskriften, men også ved afsender, da dette er skriften, der generelt bruges til navnet (Red Eyed Rabbit).

9 Detaljeret illustration af logo: Kan bruges bl.a. på hjemmeside/nettet og større merchandise.

10 Hjemmeside: Vores hjemmeside har vi valgt at bygge op på simpel vis med en banner med vores navn og logo, en menulinje, der vil være gennemgående på alle sider, så man let kan klikke frem og tilbage, en linje ved foden med vores kontaktoplysninger, og på selve forsiden vil der være en kort præsentation af vores bureau, som skal fungere som Call of Action, og få folk til at klikke videre på vores hjemmeside. På banneret vi vores navn og logo som sagt stå. Logoet vil være placeret i højre side efter navnet, som vil strække sig over det meste af banneret. Dette er med til at skabe ballance/ligevægt, så den ene side ikke kommer til at virke tungere og derved genere øjet. Teksten vil være hvid mod sort, hvilket har været gennemgående i begge vores logoer og derfor er de farver, der kendetegner os bedst. Dog er teksten på menulinjen rød, så den skiller sig lidt ud og danner blikfang, samt giver lidt farve, så siden ikke synes for kedelig. Den hvide og røde tekst passer derved også sammen med logoet. At hvid og sort er kontrastfarver, gør også, at vores navn syner stærkere, og derved fanger seerens bliks som noget at det første. De tre farver sort, hvid og rød er de farver som kendertegner gruppes stil og som ses i logoet. Vores hjemmeside skal dog åbnes i Chrome, da vi har designet den i Chrome og har ikke testet den på andre browsere og ved derfor ikke, hvordan dette vil se ud.

11 Skrifttyper på hjemmesiden: Skrifttype/font til navn og overskrifter: Stencil STD skrifttype/font til brødtekst: Verdana. På hjemmesiden/web vil Red Eyed Rabbit (og overskrifter) også være skrevet med skrifttypen/fonten Stencil STD, da denne font generelt lidt kendetegner navnet (Red Eyed Rabbit). Til brødtekst vil Skrifttypen/fonten være Verdana, da denne er let læselig og fungerer godt til web. Farver, design og opstilling af hjemmeside: På ovenstående billede ses hjemmesiden være delt op i nedenstående kasser, som er brugt i kodningen/opstillingen.

12 baggrundsfarve: container # vidde: 988px Center alignment header navigation banner: 988*148 linje farve: #440f0f style: solid tykkelse: 2px link margin: 17px font family: stencil std, stencil, verdana font størrelse: 25px

13 link besøgte link over link aktiv link farve: #b22222 baggrundsfarve: # dekoration: ingen farve: #b22222 baggrundsfarve: # dekoration: ingen farve: #b22222 baggrundsfarve: # dekoration: underline farve: #b22222 baggrundsfarve: # dekoration: underline main content vidde: 850px margin: 0 px overskrift paragraf font family: stencil std, stencil, verdana farve: hvid font størrelse: 30px font family: stencil std, stencil, verdana farve: hvid font størrelse: 16 px footer text linje font family: stencil std, stencil, verdana text farve: hvid font størrelse: 20px farve: #440f0f

14 style: solid tykkelse: 2px Alle sidder er opstillet på samme måde, med samme farver, og man navigerer ved hjælp af menulinjen.

15 App Vores app bruger samme farver som vores hjemmeside sort, hvid og rød, så det passer til den mørke lidt rå stil, men samtidigt harmonere. Det får den også til at syne mere enkel og overskuelig, hvilket vi synes er vigtigt for vores app. Den skal være let at finde rundt på.. Selvom stencil flere steder er blevet brugt som skriften på vores navn og overskrifter, vil skriften på appen være Verdana, da den er let læselig. Både overskrifterne, vores navn og brødtekst vil stå med denne skrifttype, da Stencil STD ikke fungerer særlig godt i så lille format. Det vil se for kringlet ud og vil genere læserens øjne i længden. Når man trykker på en af menu knapperne på siden, vil man slide over til den ønskede side. Farver og opstilling: Baggrundsfarve: container # vidde: 988px Center alignment

16 header tekst navigation linje farve: #440f0f style: solid tykkelse: 2px link margin: 17px font family: stencil std, stencil, verdana font størrelse: 25px link besøgte link over link aktiv link farve: #b22222 baggrundsfarve: # dekoration: ingen farve: #b22222 baggrundsfarve: # dekoration: ingen farve: #b22222 baggrundsfarve: # dekoration: ingen farve: #b22222 baggrundsfarve: # dekoration: ingen main content vidde: 850px margin: 0 px overskrift font family: verdana farve: hvid

17 paragraf font family: verdana farve: hvid linje farve: #440f0f style: solid tykkelse: 2px

18 Design af film og figurer: Tanken bag filmen: I vores film har vi valgt at gengive H.C. Andersens eventyr den lille pige med svovlstikkerne, men i en mere moderne version. Den vil komme til at foregå i nyere tid, og den lille pige vil i denne fortælling være afbildet som en teenage pige, som i stedet for at tænde svovlstikker, tager piller, som giver hende følelsen af midlertidig glæde. Dette foårsager hendes hallucinationer, som man også hører om i den oprindelige fortælling. Hun vil ligesom i historien også dø i slutningen af filmen, men her skyldes det selvfølgelig pillerne. Stilen på vores film er mørk og kølig og relativt mørk, dog vil scenerne med hendes hallucinationer være lysere og varmere, da disse er dejlige med hygge og varme, og derved giver vores hovedperson glæde. På samme måde vil scenen, hvor hun dør og ser bedstemoren være med varmere farver, så det symbolisere, at hendes død ikke er noget dårligt, men derimod bringer hende til lykke og genforening med et kært familiemedlem. Annabelle: Annabelle er bare et navn vi har valgt til vores hovedperson (som er skabt ud fra den lille pige med svovlstikkerne.) Vi har gjort hende til en teenage pige, da dette fungere bedre i en mere moderne sammenhæng, hvor hun jo også tager piller. Hendes design er ligesom resten af filmen mørk, da dette var stilen vi gik efter. Hendes ansigt er formet både i Iclone og Maya, og er hverken photorealistisk eller cartoony, men har mere et klassisk tegnefilms-look med afsæt i det realistiske ansigt (tegnefilmstrækkene ses bl.a. i de store øjne og det store hoved mod den spinkle krop). Hendes øjne er gjort store, for at gøre hendes design lidt sødt, samt for bedre at kunne vise og udtrykke hendes følelser igennem filmen. Annabelle har fået kort rødt hår, da rød er farven brugt i vores navn (Red Eyed Rabbit) og ses både i vores logo og på vores hjemmeside og app. Hendes tøj er blevet sort, for at fastholde den mørke stil, og igen er farven en af de farver, som kendetegner vores gruppe bedst. Hun er lav og spinkel med tøj er slidt, med hullede netstrømper, hvilket afspejler hendes lidt afsporede og triste livstil uden et hjem. Nedenfor ses nogle billeder af Annabelle:

19 Bedstemoren: Bedstemoren er iført vidt, som kontrast mod det mørke og triste for at symbolisere godhed og glæde, samt det, at hun er død, giver hende en næsten engle-lignende rolle. Vi har så vidt det varmuligt forsøgt at give hende rynker samt leverpletter og fregner for at få hende til at syne gammel (der var ikke nogen gammel person i Iclone, som kunne bruges). Hendes hår er sat op i en hestehale som bedstemødre tit har det. Håret er hvidt og ikke gråt, for at fremhæve hendes symbolik yderligere. Bedstemorens øjne er ligesom Annabelles store, og giver dem derved en mere familiær lighed. Nedenfor ses bedstemoren:

20 Byen: Byen følger stile på filmen og er gennemgående mørk og trist. Huse og lygtepæle er både mørke af farve og er asyametriske, hvilket bidrager til den lidt dystre stil. Disse er ikke realistiske, ej heller moderne i nutidig forstand, men er lidt dystre, og vinduerne er lavet, så de ligner triste øjne, for skal biddrage til den nedtrykkende stemning i film. Nedenfor ses nogle af husene:

21 Der er samtidig masser af tåge, som får miljøet til at virke mere trist og koldt. Det eneste lys der rigtigt er, er de små lys fra lygtepælene. Dette ses nedenfor, dog er tågen endnu ikke så kraftig på billede 1. De fleste scener vil være relativt mørke, dog vil scenerne med hendes hallucinationer være lysere og varmere bl.a. vha. farveredigering., da disse er dejlige med hygge og varme, og derved giver vores hovedperson glæde. Nedenfor ses en af opsætningerne til disse behagelige syn.

22

23 Motiondesignmanual Title screen Vores title screen er vores navn placeret centralt. Den er designet i rød, hvid og sort, da det er de farver der går igen i vores design. Bumbers Vores bumbers er et billede med vores navn/logo, tildelt lidt 3D-effekt og animeret lys. 3D-effekten ligger i vores baggrund og navn/logo, som får et rugt metallisk ydre, hvilket passer godt til den lidt rå stil, som vi kører. Vi har endvidere animeret et rødt lys til at køre over skærmen og oplyse vores navn undervejs. Den røde farve er den samme farve som vores billed-logos røde øjne (#B22222), og passer derved både til vores logo og vores navn. Bumbers ne er generelt mødrke, lidt dystre, hvilket igen passer godt til stilen vi kører. Bumber 1+2 (screenshots):

24 Rød farve brugt til lys: (#B22222) Lower third: Vores lower third-bjælke er sort med logo, så den passer til vores bureau. Den er placeret så den øverste kant af den sorte bjælke er præcis en tredjedel fra bunden. Vores bjælke er en asymmetrisk firkant med en trekanten spis, som slutter præcis en fjerdedel fra den venstre kant, og punktet, hvor firkanten begynder at trække ud i en spids, ligger præcis på den horisontale midte. Den hvide tekst mode den sorte bjælke gør teksten let læselig. Nedenfor ses vores eksempel på lower third:

GARA DESIGN MANUAL. På de følgende sider kan Agaras designmanual findes.

GARA DESIGN MANUAL. På de følgende sider kan Agaras designmanual findes. A GARA DESIGN MANUAL På de følgende sider kan Agaras designmanual findes. elementer der er skabt. Ved hjælp af designmanualen er det muligt at videreudvikle designet til Agara og stadig holde sig indenfor

Læs mere

Mark André Lyhne. Eksamen 2012. 12web1b

Mark André Lyhne. Eksamen 2012. 12web1b Mark André Lyhne Eksamen 2012 12web1b Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse... 1 Projekt beskrivelse... 3 Målgruppe... 3 Afsender... 3 Budskab... 3 Kommunikationsmål... 3 Ideudvikling... 3 De 6 Designparametre...

Læs mere

Michella+Serritzlew+Jacobsen+

Michella+Serritzlew+Jacobsen+ Designmanual+ Afsluttende+projekt+1.+Semester++ Michella+Serritzlew+Jacobsen+ CopenhagenBusinessAcademy 1.Semester MichellaSerritzlewJacobsen MULB Indholdsfortegnelse PBS...3 WBS...3 Brainstorm...4 Wireframes...5

Læs mere

1. Semester afsluttende Projekt Charlotte Bruhn MUL A December Januar 2015

1. Semester afsluttende Projekt Charlotte Bruhn MUL A December Januar 2015 1. Semester afsluttende Projekt Charlotte Bruhn MUL A December 2014 - Januar 2015 Redesign af online portfolio www.cbruhn.dk Side 1 Indholdsfortegnelse Formål 3 Planlægning 4 Designvalg 5 Moodboard 6 Informationsarkitektur

Læs mere

Lav din egen forside i webtrees

Lav din egen forside i webtrees Lav din egen forside i webtrees Du behøver ikke at kunne kode eller gøre noget advanceret for at designe din helt egen forside i webtrees. Alt du skal gøre er bare at gøre brug af den indbygget editor.

Læs mere

Indhold. Grafisk workflow 3 Procesbeskrivelse 4 Inspiration 5 Skitser 6 Flowchart 7 Typografi og farver 8 Skelet 9 Storyboard 12 Html, css og seo 16

Indhold. Grafisk workflow 3 Procesbeskrivelse 4 Inspiration 5 Skitser 6 Flowchart 7 Typografi og farver 8 Skelet 9 Storyboard 12 Html, css og seo 16 GRAFISK WORKFLOW Indhold Grafisk workflow Procesbeskrivelse Inspiration 5 Skitser 6 Flowchart Typografi og farver 8 Skelet 9 Storyboard 2 Html, css og seo 6 Grafisk workflow Opgaven At skabe et nyt og

Læs mere

Designmanual for websider

Designmanual for websider Designmanual for websider 31. marts 2009 Version 1.1. Denne manual beskriver de gældende retningslinjer for Aalborg Universitets websider. Det vil sige websider der benytter aau.dk i domænenavnet er omfattet

Læs mere

1 // Grafisk design. Hjemmesiden før. Kunde. Produkt. Opgave. Målgruppe. Bogforlaget Frydenlund A/S. www.his2rie.dk

1 // Grafisk design. Hjemmesiden før. Kunde. Produkt. Opgave. Målgruppe. Bogforlaget Frydenlund A/S. www.his2rie.dk Kunde Bogforlaget Frydenlund A/S Produkt www.his2rie.dk Opgave Hjemmesiden før Redesign af hjemmesiden www.his2rie.dk, som ejes af forlaget. Min opgave lød på, at udforme et nyt design til hjemmesiden,

Læs mere

Grafisk design AnnA SkAk Mediegr Afiker

Grafisk design AnnA SkAk Mediegr Afiker Grafisk design opgaven Jeg fik til opgave, at udforme en værdikupon til svenske Adlibris Fotoservice. Værdikuponen skulle være i A5-format på 2 sider. På første side skulle der være en indledende tekst

Læs mere

COPENHAGEN. Opgaven. Kunden. Målgruppe. Layout 1. GRAFISK DESIGN // METTE-MARIE RANDSKOV

COPENHAGEN. Opgaven. Kunden. Målgruppe. Layout 1. GRAFISK DESIGN // METTE-MARIE RANDSKOV COPENHAGEN Opgaven Kunden The Organic Bakery er en voksende bagerkæde i Storkøbenhavn med hovedsæde på Østerbro. Bageriet beskæftiger sig med økologisk bagværk, herunder brød og kager. Det, de er mest

Læs mere

3. semester F&A, 2014 Jump Rope Production

3. semester F&A, 2014 Jump Rope Production Designmanual 3. semester F&A, 2014 Jump Rope Production Introduktion På 3. semester på Film & Animationslinjen 2014 har vi i Jump Rope Production arbejdet sammen med vores kunde Climb n Win, som er et

Læs mere

Se hjemmesiden på:

Se hjemmesiden på: Se hjemmesiden på: www.share-connect.dk Dokumentation Opgavebeskrivelse Det lokale erhvervsnetværk, Share & Connect skulle have designet og programmeret sin nye hjemmeside, hvor de ville kunne have mulighed

Læs mere

Denne rapport har til formål at redegøre for tilblivelsen af hjemmesiden beliggende på domænet, http://www.technofil.dk. Der refereres fra nu af blot

Denne rapport har til formål at redegøre for tilblivelsen af hjemmesiden beliggende på domænet, http://www.technofil.dk. Der refereres fra nu af blot Denne rapport har til formål at redegøre for tilblivelsen af hjemmesiden beliggende på domænet, http://www.technofil.dk. Der refereres fra nu af blot til hjemmesiden. Mine indledende tanker bag hjemmesiden

Læs mere

Grafisk workflow. Se siden her: www.cormas.dk

Grafisk workflow. Se siden her: www.cormas.dk Grafisk workflow Se siden her: www.cormas.dk Dokumentation 4 Procesbeskrivelse 5 Inspirationssøgning 6 Skitser 8 Layout i Photoshop 9 Farver 10 Font 11 Flowchart 12 Wireframe 13 Storyboard 14 kontakt.html

Læs mere

GRAFISK WORKFLOW Hjemmeside - Husk hjelmen. http://mediegrafiker-ats.dk/12gf32med8b/projekt/mette/

GRAFISK WORKFLOW Hjemmeside - Husk hjelmen. http://mediegrafiker-ats.dk/12gf32med8b/projekt/mette/ GRAFISK WORKFLOW Hjemmeside - Husk hjelmen http://mediegrafiker-ats.dk/12gf32med8b/projekt/mette/ Produkt Web sider Index side Underside - Cykelhjelmen - brug den rigtig. Underside - Husk nu cykelhjelmen.

Læs mere

Grafisk design. Ide. Designprocess. Målgruppe

Grafisk design. Ide. Designprocess. Målgruppe Ide Designprocess I denne opgave har jeg udviklet et website for et feriehus. Kunden ønsker et site, som både fungere privat, men også som offentlig hjemmeside. Hele site skal være på dansk, tysk og engelsk.

Læs mere

Dokumentation. Workflow. Grafisk produktion. Trine Alexandersen 1. hovedforløb

Dokumentation. Workflow. Grafisk produktion. Trine Alexandersen 1. hovedforløb Dokumentation Workflow Grafisk produktion Trine Alexandersen 1. hovedforløb Jeg har valgt at vise min egen hjemmeside som workflow. Siden er min e-portfolio som skal vise hvad jeg lærer under min uddannelse

Læs mere

Selv om websites er yderst forskellige i deres fremtræden, så kan de stort set alle sammen passes ind i den skabelon som er illustreret herunder:

Selv om websites er yderst forskellige i deres fremtræden, så kan de stort set alle sammen passes ind i den skabelon som er illustreret herunder: Design en praktisk guide. Et design udtrykker dit websites grafiske udseende, lige fra hvilke skrifttyper der anvendes op til hvor navigationen er placeret og hvilke interaktive elementer der skal benyttes.

Læs mere

Grundforløbsprøve Projektbeskrivelse

Grundforløbsprøve Projektbeskrivelse Grundforløbsprøve Projektbeskrivelse Webintegrator Thomas á Rógvi 221191-2505 Indholdsfortegnelse Opgaven... 3 Tidsplan... 4 Målgruppe... 5 Layout... 6 Design... 7 Fonte... 7 Browser... 7 Bilag... 8 Det

Læs mere

Jeg har anvendt Chrome måske ser det lidt anderledes ud i andre browsere).

Jeg har anvendt Chrome måske ser det lidt anderledes ud i andre browsere). Panopto første gang Adgang til folder hvor I uploader film Jeg har anvendt Chrome måske ser det lidt anderledes ud i andre browsere). Panopto er det program som vi skal bruge til at I uploader præsentationer.

Læs mere

Oliver Marco van Komen Afsluttende opgave 02-05-2014. Kost ved slidgigt. Case 2. Personlig fysisk hjælp

Oliver Marco van Komen Afsluttende opgave 02-05-2014. Kost ved slidgigt. Case 2. Personlig fysisk hjælp Kost ved slidgigt Case 2. Personlig fysisk hjælp Problemobservering Sygdommen slidgigt også kaldes artrose er den mest udbredte led sygdom overhovedet, det kan medføre voldsomme smerter. Sygdommen påvirker

Læs mere

I denne manual kan du finde en hurtig introduktion til hvordan du:

I denne manual kan du finde en hurtig introduktion til hvordan du: VORES NORDSJÆLLAND HURTIGT I GANG MANUAL 01: Bruger HVAD INDEHOLDER DENNE MANUAL? I denne manual kan du finde en hurtig introduktion til hvordan du: 1. Finder Vores Nordsjælland hjemmesiden 2. Opretter

Læs mere

Grafisk Design 70% Skitser

Grafisk Design 70% Skitser Grafisk design Grafisk 2 PRODUKT Som et led i den online markedsføring af BBQ Wing it, har jeg valgt at lave et website, med fokus på information. Det er et website, der er baseret ud fra lærte funktioner

Læs mere

GRAFISK DESIGN. webdesign af pl.dk

GRAFISK DESIGN. webdesign af pl.dk Webdesign af pl.dk Opgavebeskrivelse Bold.dk og 6 eren har slået sig sammen for at skabe Danmarks største Premier League fodboldportal, PL.dk. Hjemmesiden skal indeholde mange informationer, og samtidig

Læs mere

Forside 1: Bagside og bogryg:

Forside 1: Bagside og bogryg: Bagside og bogryg: Bagsiden og bogryggen er lavet i de samme farver som forsiden for at opnå et gennemgående og sammendhængende look. Stregen som skal forestille jernbanen er også fortsat på både bogryggen

Læs mere

ELEMENTER Jeg vælger fonten Raleway, som er en af Googles mange gratis webfonte. Det er en grotesk skrift, som især bruges til websites, da de på

ELEMENTER Jeg vælger fonten Raleway, som er en af Googles mange gratis webfonte. Det er en grotesk skrift, som især bruges til websites, da de på Grafisk design Design af hjemmeside til indretningsarkitekt med firma navn enrico indret, som jeg tidligere har designet logo for. Firmaet laver udelukkende erhvervsindretning og målgruppen for sitet er

Læs mere

Grafisk design 1. hovedforløb Julia Igaard Abrahamsen

Grafisk design 1. hovedforløb Julia Igaard Abrahamsen Grafisk design 1. hovedforløb Julia Igaard Abrahamsen Opgavebeskrivelse Jeg har fået til opgave at lave en ny grafisk identitet, til en fiktiv virksomhed. Virksomheden skal både have nyt navn, logo, visitkort,

Læs mere

Indholdsfortegnelse Idéen bag logo Idéen bag website Farveversioner af logo Webdesign Videoen: Visuelle tanker Stil Speciel effects Motion Design

Indholdsfortegnelse Idéen bag logo Idéen bag website Farveversioner af logo Webdesign Videoen: Visuelle tanker Stil Speciel effects Motion Design 1 Indholdsfortegnelse Idéen bag logo 3 Idéen bag website 4 Farveversioner af logo 5 Webdesign 6 Videoen: 7 Visuelle tanker 7 Stil 7 Speciel effects 8 3D 8 Motion Design 9-10 2 Introduktion Hoved idéen

Læs mere

Stine Dorry Meulengracht Madsen Rapport Multimedie og kommunikation

Stine Dorry Meulengracht Madsen Rapport Multimedie og kommunikation Portfolioudvikling I denne rapport vil du kunne læse om mit porfolios tilblivelse. Det skal give læseren indblik i mine designvalg og hele processen bag projektet. Hjemmesiden er kodet fra bunden i HTML

Læs mere

GRAFISK DESIGN SVENDEPRØVE Dorte Damsgaard Larsen

GRAFISK DESIGN SVENDEPRØVE Dorte Damsgaard Larsen GRAFISK DESIGN SVENDEPRØVE Dorte Damsgaard Larsen OPGAVE Designforslag til hjemmeside til motorcykelklubben Mc Chaufførerne GRAFISK DESIGN / Dorte Damsgaard Larsen 1/15 DESIGNPROCES Indledende møde med

Læs mere

Afsluttende opgave Webdesign Den 24. maj 2007 Klasse 1.2

Afsluttende opgave Webdesign Den 24. maj 2007 Klasse 1.2 Side 1 af 1 Afsluttende opgave i Kom/IT Den afsluttende opgave har jeg valgt at lave alene. Jeg har valgt opgave 1. webdesign, på grund af min interesse for dette. Opgaven går ud på at designe et brugervenligt

Læs mere

Cecilie Maria Nielsen, Mathias Fornitz Eriksen og Martin Arnetoft klasse 1.6 07-05-2010

Cecilie Maria Nielsen, Mathias Fornitz Eriksen og Martin Arnetoft klasse 1.6 07-05-2010 ROSKILDE TEKNISKE GYMNASIUM Eksamensopgave Kommunikation/it Cecilie Maria Nielsen, Mathias Fornitz Eriksen og Martin Arnetoft klasse 1.6 07-05-2010 Vi har valgt at beskæftige os med opgave 1 fra oplæget.

Læs mere

Opgaven. Brugervenlighed. Designparametre. Følgende krav var : Research. Målgruppe. Konklusion. sitet ikke bliver for mørkt.

Opgaven. Brugervenlighed. Designparametre. Følgende krav var : Research. Målgruppe. Konklusion. sitet ikke bliver for mørkt. Opgaven Opgaven var fiktiv og bestod i at redesigne og kode hjemmesiden Copenhagen Street Food samt at redesigne logo. Kunden ville gerne have et bedre flow på hjemmesiden og tiltrække flere besøgende

Læs mere

Her ses et screenshot af websitet solsystemet i menuen Merkur. Baggrundsbillede skal være static så resten af siden skal man scrolle ned for at se.

Her ses et screenshot af websitet solsystemet i menuen Merkur. Baggrundsbillede skal være static så resten af siden skal man scrolle ned for at se. Solsystemet lavet af Jesper Kjær Webintegrator i Kastrup Tekniske Skole Grundforløbsprøve 2014 Opgave: Vores solsystem Onsdag 23 april til onsdag 7 maj Her ses et screenshot af websitet solsystemet i menuen

Læs mere

Portfolio. Udvikling af min portfolio Link til portfolio: Michell Aagaard Dranig

Portfolio. Udvikling af min portfolio Link til portfolio:   Michell Aagaard Dranig Portfolio Udvikling af min portfolio Link til portfolio: http://dranigdesign.com/ CPH-MD267@CPHBUSINESS.DK ind på en af undersiderne, kom home finde ud af, hvad mit eksamensprojekt Udvikling af min portfolio

Læs mere

Betinget formatering med fremhævning af celler der passer overens med betingelser

Betinget formatering med fremhævning af celler der passer overens med betingelser BETINGET FORMATERING Betinget formatering er en af de funktionaliteter i Excel 2007 som indeholder væsentlige ændringer, den er blevet mere grafisk og der kan skabes bedre visuelle effekter der kan anvendes

Læs mere

OPGAVE: WELOVEORGANIC.COM WEBSHOP

OPGAVE: WELOVEORGANIC.COM WEBSHOP OPGAVE: WELOVEORGANIC.COM WEBSHOP OPGAVEN OG AFSENDER: Weloveorganic.com er en forholdsvis ny virksomhed, der pånuværende tidspunkt udelukkende sælger økologisk tøj til kvinder. På længere sigt ønsker

Læs mere

Grafisk design. Filmblad til tablet

Grafisk design. Filmblad til tablet Grafisk design Filmblad til tablet Lodret cover Opgavebeskrivelse: Mit digitale produkt er et filmblad til tablets over månedens film. Tablet udgaven er mere kompakt og gør at brugeren får et hurtigere

Læs mere

Vigtige funktioner i Word 2003

Vigtige funktioner i Word 2003 Vigtige funktioner i Word 2003 Indhold Husk... 2 Skrifttype... 2 Skriftstørrelse... 3 Overskrifter... 4 Andre vigtige funktioner... 5 Margen... 6 Linjeafstand... 7 Ordoptælling... 8 Sidetal... 10 Sidehoved

Læs mere

MANUAL - Joomla! Version 1

MANUAL - Joomla! Version 1 MANUAL - Joomla! Version 1 Indhold Retningslinjer for hjemmesiden... 3 Log ind... 3 Ret i en artikel, der allerede er oprettet... 4 Opret ny artikel... 8 a) Skriv direkte i tekstfelt... 9 b) Indsæt tekst

Læs mere

Vejledning. Tabulex Hjemmeside. Styling af sidemenuer. Side 1 af 8

Vejledning. Tabulex Hjemmeside. Styling af sidemenuer. Side 1 af 8 Tabulex Hjemmeside Styling af sidemenuer Side 1 af 8 Styling af sidemenuer Sidemenuerne kan styles efter alle ønsker. Du skal vælge modulet: "Styling" på det niveau, hvor det skal have virkning. F.eks.

Læs mere

Indholdsfortegnelse Opret engelsk version af hjemmesiden... 2

Indholdsfortegnelse Opret engelsk version af hjemmesiden... 2 Indholdsfortegnelse Opret engelsk version af hjemmesiden... 2 Indledning:... 2 Metode 1 en samling af sider, med kun en engelsk version:... 3 Metode 2 Eksisterende sider med både en dansk og en engelsk

Læs mere

Spørgsmålene kan tages som en fælles klassedebat eller i mindre grupper.

Spørgsmålene kan tages som en fælles klassedebat eller i mindre grupper. Intro Dette emne sætter fokus på: at være udenfor fællesskabet. kontra at være opmærksomme på hinanden. Formål Noget af det, som eleverne på mellemtrinnet er mest bange for, når de er i skole, er at blive

Læs mere

Portfolie Redesign. Forord. Det tekniske. Tema ide. Css. opløsning.

Portfolie Redesign. Forord. Det tekniske. Tema ide. Css. opløsning. Portfolie Redesign dette er en gennemgang af opbyggelse af mit portfolie, med samtilige begrunderlser af design valg. Forord Min portfolie hjemmeside er fra start af ment som et startplatform og ikke et

Læs mere

Grafisk Design. Facebook: Opdatering fra en Teenager en typisk fredag aften. Kilde: Min kusines datter.

Grafisk Design. Facebook: Opdatering fra en Teenager en typisk fredag aften. Kilde: Min kusines datter. Brainstorms Brainstorms INSPIRATION Facebook: Opdatering fra en Teenager en typisk fredag aften. Kilde: Min kusines datter. Sjovt med skråtstillet, skaber dynamik i opslaget. Fed taleboble til små-annoncer.

Læs mere

Design manual for Bifrost

Design manual for Bifrost Design manual for Bifrost Farver - Skalaer - Anvendelse - Web anvendelse Bomærke - Skabelse Logotype - Snit - Benyttelse Brødtekstfont - Snit - Benyttelse Region bomærke - Farver - Valg - Form Andre benyttelser

Læs mere

Indre Missions visuelle identitet Designmanual

Indre Missions visuelle identitet Designmanual Indre Missions visuelle identitet Designmanual Del-manual: logo Version 1.0 Introduktion Kære bruger af designmanualen Denne designmanual omhandler brug af logo og farver af Indre Missions designlinie.

Læs mere

Grafisk Design. fra idé til visuelt udtryk Benett

Grafisk Design. fra idé til visuelt udtryk Benett fra idé til visuelt udtryk Benett Indholdsfortegnelse Brief...5 Idé og skitsering....6 Værktøjer....6 Farvevalg....7 Flowchart eksisterende site...7 Design i Photoshop....9 Ikoner i Illustrator...11 Setup

Læs mere

Disse har alle sammen hjulpet til at skabe min hjemmeside. Ved at give inspiration og få ideerne ned på papir, før de blev vist til omverdenen.

Disse har alle sammen hjulpet til at skabe min hjemmeside. Ved at give inspiration og få ideerne ned på papir, før de blev vist til omverdenen. Introduktion til webdesign Jeg har igennem webdesign projektet arbejdet med en masse forskellige processer, i alt 6 processer. Disse er skab moodboard fra en side, informationsdesign, navigationsdesign,

Læs mere

Grafisk design. Webdesign til barbershop

Grafisk design. Webdesign til barbershop Grafisk design Webdesign til barbershop Portfolio h1 Side 3 webdesign til barbershop Opgaven Barbershop i Horsens kom til os, for at få lavet et nye website. Afsender Barbershop er en barber salon i Horsens

Læs mere

Typografi og ombrydning 1. hovedforløb Julia Igaard Abrahamsen

Typografi og ombrydning 1. hovedforløb Julia Igaard Abrahamsen Typografi og ombrydning 1. hovedforløb Julia Igaard Abrahamsen Opgavebeskrivelse Jeg har fået til opgave at lave et magasin til en fiktiv virksomhed. Virksomhden som udgiver magasinet, hedder IDOL og

Læs mere

Y s MEN International. Designguide. Region Danmark. Side 0

Y s MEN International. Designguide. Region Danmark. Side 0 Y s MEN International Designguide Side 0 Visuel identitet til Y s Men International Y s Men International s visuelle identitet udtrykker kammeratskab, ansvar, fællesskab, sjov og udfordringer. Forsidebilledet

Læs mere

Portfolioudvikling. Line la Fontaine. Multimediedesigner

Portfolioudvikling. Line la Fontaine. Multimediedesigner Portfolioudvikling Line la Fontaine Multimediedesigner Indholdsfortegnelse - Designvalg s. 1-9 - Målgruppe s. 1 - Wireframes/skitser s. 1-5 - Informationsarkitektur s. 6-7 - Farver s. 8 - Typografi s.

Læs mere

REDESIGN AF PORTFOLIO 16. jan. 2015

REDESIGN AF PORTFOLIO 16. jan. 2015 REDESIGN AF PORTFOLIO 16. jan. 2015 Christoffer Møller Jarolics CPH Business Lyngby Multimediedesign Udviklingsprocessen af tilblivelsen af dette projekt redesign af portfolio, vil på de følgende sider

Læs mere

Projekt 1 Re-design af Odense Bunkermuseum

Projekt 1 Re-design af Odense Bunkermuseum Erhversakademiet Lillebælt OEAMM18FDA 1.semester d. 08.03.2018 Projekt 1 Re-design af Odense Bunkermuseum prototype: video i ZIP-fil Gruppe 5 medlemmer: Simon Tagge, Sofie Florczak, Mathias Bøgedal, Anne

Læs mere

Vejledning til Sang- og liturgiark

Vejledning til Sang- og liturgiark Vejledning til Sang- og liturgiark Når du er logget ind, finder du skabelonerne til sang- og liturgiark ved at klikke skabeloner øverst i vinduet og derefter Sang- og liturgiark. Under teksten Sang- og

Læs mere

Kom/IT rapport Grafisk design Anders H og Mikael

Kom/IT rapport Grafisk design Anders H og Mikael Kom/IT rapport Grafisk design Anders H og Mikael Denne rapport i grafisk design, vil tage udgangspunkt i den PowerPoint præsentation vi lavede i forbindelse med en opgave i samfundsfag. Rapporten er inddelt

Læs mere

Book Creator. Du skal bruge App en Book Creator for at følge denne vejledning. Scan koden og se en videovejledning

Book Creator. Du skal bruge App en Book Creator for at følge denne vejledning. Scan koden og se en videovejledning Book Creator Du skal bruge App en Book Creator for at følge denne vejledning Scan koden og se en videovejledning Book Creator er super nem at bruge. App en er godt nok på engelsk og derfor er den vejledning,

Læs mere

JB Plastic A/S. 3.Projekt - Rapport. MUL B - Gruppe E1 & E2

JB Plastic A/S. 3.Projekt - Rapport. MUL B - Gruppe E1 & E2 JB Plastic A/S 3.Projekt - Rapport MUL B - Gruppe E1 & E2 Indholdsfortegnelse JB PLASTIC A/S... 3 WBS... 3 TANKER VEDRØRENDE DESIGN AF LOGO... FEJL! BOGMÆRKE ER IKKE DEFINERET. LETTERHEAD... 5 ANDRE IDÉER

Læs mere

GRAFISK DESIGN GRAFISK PRODUKTION & WORKFLOW

GRAFISK DESIGN GRAFISK PRODUKTION & WORKFLOW GRAFISK PRODUKTION & WORKFLOW 2 RE-DESIGN AF BOARDASSURE.DK Jeg har et enkeltmandsfirma, hvor jeg laver opgaver uden for mit arbejde i Presidents Institute. En af de opgaver jeg har løst, var en opdatering

Læs mere

TalkingWeb til ipad / Android

TalkingWeb til ipad / Android TalkingWeb til ipad / Android Kort instruktion til Appen TalkingWeb til ipad side 1-13 Kort instruktion til Appen TalkingWeb til Android - side 13-21 Web browser til oplæsning med ordmarkering på Internettet

Læs mere

kollegiekokkenet.tmpdesign.dk Side 1

kollegiekokkenet.tmpdesign.dk Side 1 kollegiekokkenet.tmpdesign.dk Side 1 Indholdsfortegnelse Forord 3 Problemformulering 4 Udviklingsmetode 5 Tidsplan 6 Målgruppe 7 Design brief 8 Logo 10 Typografi og farve 11 Navigationsdiagram 12 Usecase

Læs mere

HHBR. Design. Kvalitets vurdering. Opgaven. Målgruppe og Budskab. De Grafiske valg

HHBR. Design. Kvalitets vurdering. Opgaven. Målgruppe og Budskab. De Grafiske valg Opgaven Der skal designes en hjemmeside til en pensioneret revisor, som ønsker at starte en fritids beskæftigelse op, som privat revisor. Han Ønsker en hjemmeside der skal kort fortælle om hans forretning.

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Forord 2. Logo 3. Respektafstand 5. Farver 6. Typografi 7. Eksempler 9

Indholdsfortegnelse. Forord 2. Logo 3. Respektafstand 5. Farver 6. Typografi 7. Eksempler 9 Designmanual Indholdsfortegnelse Forord 2 Logo 3 Respektafstand 5 Farver 6 Typografi 7 Eksempler 9 1 Forord Denne designguide beskriver Kostume-Pusheren s visuelle identitet. Dette forslag er lavet til

Læs mere

GRAFISK DESIGN. Hjemmeside

GRAFISK DESIGN. Hjemmeside GRAFISK DESIGN Hjemmeside AFSENDER Dansk design ANSVAR FOR OPGAVELØSNING Jeg har haft ansvaret for at opgaven er blevet løst, og at den har overholdt de krav som jeg selv har stillet til den skal opfylde,

Læs mere

Rapport Grafisk design Af Benjamin, Steffen, Jacob A og Nicklas

Rapport Grafisk design Af Benjamin, Steffen, Jacob A og Nicklas Rapport Grafisk design Af Benjamin, Steffen, Jacob A og Nicklas Indholdsfortegnelse Typografi... 2 Opsætning... 2 Komposition og layout... 3 Harmoni i komposition... 3 Dynamik i et billede:... 4 Placering...

Læs mere

Naja Schlüter Roskilde Tekniske Gymnasium 26/ Interessentanalyse

Naja Schlüter Roskilde Tekniske Gymnasium 26/ Interessentanalyse Interessentanalyse Jeg fik til opgave at skulle lave en ny studieweb som er min egen personlige side. Min studieweb skal bruges til lidt information og så vil jeg løbende igennem de to år jeg har igen

Læs mere

Poster design. Meningen med en poster

Poster design. Meningen med en poster Poster design At præsentere et naturvidenskabelig emne er ikke altid lige nemt. Derfor bruges ofte plakater, såkaldte posters, til at fremvise forskning på fx messer eller konferencer. Her kan du finde

Læs mere

6. November 2014 JB Plastics Projekt Gruppe D MULA Rie, Rasmus Seindal, Benjamin Vinje,Andreas, Anders, Jonatan Vanja og Pia JB PLASTICS

6. November 2014 JB Plastics Projekt Gruppe D MULA Rie, Rasmus Seindal, Benjamin Vinje,Andreas, Anders, Jonatan Vanja og Pia JB PLASTICS JB PLASTICS Gruppe D: Rie, Rasmus, Benjamin, Andreas,, 1 P a g e Contents Analyse af firmaet og dets behov... 3 Brainstorming proces... 3 WBS... 4 Start WBS en:... 4 Slut WBS en:... 6 Designproces... 7

Læs mere

Portfolio - sunestenild.dk

Portfolio - sunestenild.dk Portfolio - sunestenild.dk Grafisk produktion og workflow Anvendte programmer: Opgavebeskrivelse: Jeg vil gerne lave en hjemmeside som promoverer mig selv i forhold til kommende arbejdsgivere og eventuelle

Læs mere

Y s MEN INTERNATIONAL. Region Danmark. Y s MEN International. Region Danmark. Designguide. Side 0

Y s MEN INTERNATIONAL. Region Danmark. Y s MEN International. Region Danmark. Designguide. Side 0 Y s MEN International Designguide Side 0 Visuel identitet til Y s Men International Y s Men International s visuelle identitet udtrykker kammeratskab, ansvar, fællesskab, sjov og udfordringer. Forsidebilledet

Læs mere

PORTFOLIO TIL HOVEDFORLØB 1

PORTFOLIO TIL HOVEDFORLØB 1 PORTFOLIO TIL HOVEDFORLØB 1 Juli 2018 Lavet af Lasse Mørkehøj Christiansen Introduktion I forbindelse med min uddannelse som mediegrafiker viser jeg hermed min H1 portfolio I denne portfolio vil du bl.a.

Læs mere

For at finde en stil til hjemmesiden, starter jeg med at lave et moodboard af alle Mikkalina Glas s produkter.

For at finde en stil til hjemmesiden, starter jeg med at lave et moodboard af alle Mikkalina Glas s produkter. Moodboard opgave design At designe og udforme en ny visuel identitet til Mikkalina Glas, bestående af logo og hjemmeside. For at finde en stil til hjemmesiden, starter jeg med at lave et moodboard af alle

Læs mere

Produkt. Index side GRAFISK DESIGN

Produkt. Index side GRAFISK DESIGN Grafisk design Produkt Index side Produkt Underside - kontakt Redegørelse OPGAVEN I forbindelse med valgfag, som jeg tog i København, havde vi lært forskellige nye funktioner, som vi skulle implementere

Læs mere

Designguide til Region Hovedstadens Web- & online-tv

Designguide til Region Hovedstadens Web- & online-tv Region Hovedstaden Designguide til Region Hovedstadens Web- & online-tv Designguide til Region Hovedstadens Web- & online-tv INDHOLD Introduktion 1 Logoplacering 2 Filmens titel 3 Titler og afsenderlogo

Læs mere

Sådan indlægges nyheder på DSqF s hjemmeside trin for trin

Sådan indlægges nyheder på DSqF s hjemmeside trin for trin Sådan indlægges nyheder på DSqF s hjemmeside trin for trin Systemkrav For at kunne bruge Composite kræves: Windows 95 eller nyere (bemærk - kun Windows kan bruges) Browseren Internet Explorer 6.0 eller

Læs mere

workflow Programmer: Om opgaven: Kvalitetsvurdering: Afsender: Modtager: Cathrine Laulund Web: Dreamweaver Billedbehandling: Photoshop

workflow Programmer: Om opgaven: Kvalitetsvurdering: Afsender: Modtager: Cathrine Laulund Web: Dreamweaver Billedbehandling: Photoshop Om opgaven: For et halvt år siden overtog nogle bekendte værtshuset Midtskiws i Skive. De havde derfor brug for en ny hjemmeside, som kunne fungere som et online informationssted og visitkort for deres

Læs mere

Sider, indlæg og projekter

Sider, indlæg og projekter Sider, indlæg og projekter I Divi-temaet er der tre forskellige måder at lægge artikler op på sitet; Sider, indlæg og projekter. På Villybruun.dk bruges Sider til alle artikler. Man kan oprette eller redigere

Læs mere

Designmanual til FOA.dk. Seneste redigeret: 21. juli 2006/pilo

Designmanual til FOA.dk. Seneste redigeret: 21. juli 2006/pilo Designmanual til FOA.dk Seneste redigeret: 21. juli 2006/pilo Farver Sider på sitet: Afdelinger, FOA Fælles og A kasse sider har samme blå farve, som bruges ved faktabokse, linkbokse mv. FOA Fælles, A

Læs mere

Grafisk Design En rapport af Jonas, Lenni, Andreas og Sebastian 1.2

Grafisk Design En rapport af Jonas, Lenni, Andreas og Sebastian 1.2 Grafisk Design En rapport af Jonas, Lenni, Andreas og Sebastian 1.2 Indholdsfortegnelse: Side 3-4 Typografi Af Sebastian Andersen Sebastian A, Andreas H, Lenni M, Jonas H Grafisk design - 1 - Side 5-6

Læs mere

Portfolio Grafisk Design Grafisk Design

Portfolio Grafisk Design Grafisk Design Grafisk Design Portfolio Grafisk Design Grafisk Design Opgaven gik ud på at lave et postkort, der skulle reklamere for et åbent hus-arrangement på Aarhus Tech. Opgaven er lavet i samarbejde med skolens

Læs mere

Gruppe 9: Jan-Nilas Gerth, Jonas Thomsen, Collyre Niyokuri, Michelle Thomsen

Gruppe 9: Jan-Nilas Gerth, Jonas Thomsen, Collyre Niyokuri, Michelle Thomsen Gruppe 9: Jan-Nilas Gerth, Jonas Thomsen, Collyre Niyokuri, Michelle Thomsen 3 Introduktion 15 Grafiske elementer 4 5 6 7 8 9 10 11 12 12 Logo Clearspace Placering Versioneringer Typografi Billeder Don

Læs mere

Avisforside. Vi har skrevet en avis om studier ved Aarhus Universitet

Avisforside. Vi har skrevet en avis om studier ved Aarhus Universitet Avisforside Vi har skrevet en avis om studier ved Aarhus Universitet Vi vil meget gerne høre dine umiddelbare tanker om forsiden til avisen. Hvad forventer du dig af indholdet og giver den dig lyst til

Læs mere

Designmanual BUTLER FM

Designmanual BUTLER FM Designmanual BUTLER FM 2015 Grontmij A/S, Facilities Management Forfatter: Rikke Carlsen, RIC Indhold Grid... 3 Afstande... 5 Fonte og typografier... 6 Farver... 7 Tabeller... 8 Andre elementer... 10 Ikoner...

Læs mere

Vejledning i Powerpoint

Vejledning i Powerpoint Indholdsfortegnelse Startdias Startdias... 1 Indsætte nyt dias... 1 Tekst... 1 Links til web... 2 Indsæt et billede... 2 Lyd... 3 Baggrund... 3 Animation... 3 Handlingsknapper... 4 Redigering... 6 Overgange...

Læs mere

PROJEKTET LAYOUT IDEUDVIKLING - PROCESS FRA IDÉ TIL PRODUKT

PROJEKTET LAYOUT IDEUDVIKLING - PROCESS FRA IDÉ TIL PRODUKT PROJEKTET Udarbejdelse og idéudvikling af en fiktiv grafisk identitet til Puls Fitness. I denne kernefaglighed fremhæver jeg designet til websitet samt lidt merchandise. Derudover ses et udkast til bl.a.

Læs mere

Nolde Museet. I gang med Dreamweaver. Opgave. Opgavebeskrivelse. Layout. Mål og CSS

Nolde Museet. I gang med Dreamweaver. Opgave. Opgavebeskrivelse. Layout. Mål og CSS Opgavebeskrivelse Lav en webside om i Sønderjylland. Opgaven fører dig igennem de basale ting, hvad angår opbygningen af en side med CSS. Der er ikke tale om et komplet site, men du kan bruge opgaven som

Læs mere

Designguide til Region Hovedstadens Web-TV

Designguide til Region Hovedstadens Web-TV Region Hovedstaden Designguide til Region Hovedstadens Web-TV September 2014 Introduktion Designguiden til Web-TV tager udgangspunkt i Region Hovedstadens designprogram. For at sikre et ensartet og gennemført

Læs mere

WOODKID. The Golden Age. Banner Projekt - 1 Semester, CPH Business, MUL-A13E. Casper Birch Buchberg, Natahlie Heiden & Sebastian Nyholm

WOODKID. The Golden Age. Banner Projekt - 1 Semester, CPH Business, MUL-A13E. Casper Birch Buchberg, Natahlie Heiden & Sebastian Nyholm WOODKID The Golden Age Banner Projekt - 1 Semester, CPH Business, MUL-A13E Casper Birch Buchberg, Natahlie Heiden & Sebastian Nyholm Projektbeskrivelse Vi har designet og animeret tre forskellige bannere

Læs mere

1. Større opgaver i word

1. Større opgaver i word Indholdsfortegnelse 1. Større opgaver i word...1 1.1. Typografier... 1 1.1.1. Normal... 1 1.1.2. Overskrifter... 5 1.2. Dispositionsvisning... 6 1.3. Indholdsfortegnelse... 6 1.4. Krydshenvisninger...

Læs mere

Microsoft Word 2003 - fremgangsmåde til Snemand Frost 1 / 6

Microsoft Word 2003 - fremgangsmåde til Snemand Frost 1 / 6 Microsoft Word 2003 - fremgangsmåde til Snemand Frost 1 / 6 Åbn Word. bunden af skærmen vises her: (hold musen stille mens der peges på tekstboks, og der fremkommer en lille tekst: Tekstboks) klik på tekstboksikonet

Læs mere

det færdige resultat

det færdige resultat grafisk design Under dette fagområde har jeg valgt at præsentere jer for en opgave, jeg har udarbejdet for virksomheden Breinholt. Breinholt er en nyopstartet virksomhed i Odense, der tilbyder spirituel

Læs mere

Grafisk design. Opgavebeskrivelse. Stil og æstetik. Typografi: Briefing. styrker: svagheder: Målgruppe/segmentering. MuligheD: trusler:

Grafisk design. Opgavebeskrivelse. Stil og æstetik. Typografi: Briefing. styrker: svagheder: Målgruppe/segmentering. MuligheD: trusler: Grafisk design 17 Grafisk design Opgavebeskrivelse Design af Frankie & Liberty s hjemmeside i samarbejde med kunden. Henrik Borup, som også er medejer af diverse andre børnetøjsmærker. Min opgave gik ud

Læs mere

Grafisk produktion & workflow

Grafisk produktion & workflow Grafisk produktion & workflow WORKFLOW & PRODUKTION WEBSITE NATURSPEJDERNE Dokumentation I 2 OPGAVEN Opgaven Jeg har lavet dette fiktive website der kunne være en mulighed for en nyopstartet spejderforening.

Læs mere

Portfolio - Grafisk Workflow

Portfolio - Grafisk Workflow Portfolio - Grafisk Workflow Opgaven gik ud på at designe et website for en tatovør. Der skulle indgå forskellige elementer på hver enkel side, samt overholdes nogle fastsatte krav. Vi skulle arbejde ud

Læs mere

En liste, hvor der kun kan angives et svar. En dropdown menu, hvori kun et svar kan vælges

En liste, hvor der kun kan angives et svar. En dropdown menu, hvori kun et svar kan vælges Huskeseddel til uv-evaluering 1. Sådan oprettes en undersøgelse Klik på ikonet Surveys og dernæst det grønne plus Ny undersøgelse. Navngiv din undersøgelse og vælg under Basic options, om der skal være

Læs mere

Grafik & Billede weloveorganic.com webshop

Grafik & Billede weloveorganic.com webshop Grafik & Billede weloveorganic.com webshop Opgaven og afsender: Weloveorganic.com er en forholdsvis ny virksomhed, der pånuværende tidspunkt udelukkende sælger økologisk tøj til kvinder. På længere sigt

Læs mere