ClinicCare Web - Moduloversigt ClinicCare Web Grundmodul EDIFACT/breve Regnskab ClinicCare Web - Kalendermodul...

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "ClinicCare Web - Moduloversigt... 2. ClinicCare Web Grundmodul... 3. EDIFACT/breve... 4. Regnskab... 4. ClinicCare Web - Kalendermodul..."

Transkript

1 Indhold ClinicCare Web - Moduloversigt... 2 ClinicCare Web Grundmodul... 3 EDIFACT/breve... 4 Regnskab... 4 ClinicCare Web - Kalendermodul... 5 ClinicCare Web - Journalmodul... 6 ClinicCare Facility - patientservice... 7 ClinicCare Web Prisliste Fodterapi januar Ideerne bag ClinicCare Hvem er vi? Udgave: januar 2008

2 ClinicCare Web - Moduloversigt ClinicCare systemet er opbygget af moduler, hvilket betyder, at du kun behøver anskaffe det, du har brug for dette gør systemet mere overskueligt og samtidig billigere. Nedenfor en kort præsentation af modulerne: Journalmodul Tegnsystem,billeder, grafer) Kalendermodul (aftaler, mødekort) Påmindelse Internet Booking Grundmodul Patient Dankort Danmark Elektronisk faktura EDIFACT Figuren viser at Grundmodulet er udgangspunktet. Ovenpå det kan du udbygge med kalender og journalmodul. ClinicCare Web kan tilgås fra enhver internetbrowser, så du kan bruge systemet fra både Windows og Mac-computere, og fra hvilket som helst sted du er i verden. Da I arbejder med patient data, har vi gjort ekstra meget ud af sikkerheden. Dataene er dobbelt-krypterede så ikke engang vi kan se personhenførbare oplysninger i databasen. ClinicCare Web er baseret på vores store branchekendskab og er en videreudvikling af den klassiske ClinicCare, som blev udviklet i 1995, og som var et af de første Windows systemer til sundhedssektoren. Vi er det system der har været længst på markedet for jeres område og er i dag det mest udbredte system i sundhedssektoren. Vores mål med ClinicCare er: - Systemet, skal give klinikken mindst mulig administration, f.eks. indsendes regninger 100% automatisk til sygeforsikringen Danmark, henvisninger/patienter bliver 100% automatisk indlæst, sygesikringen bliver hver måned automatisk klargjort, så du skal blot skal kontrollere og godkende det. - Systemet, skal være effektiv i den daglige brug, det betyder at systemet består af meget få skærmbilleder, som er fuldt dækkende for det I skal bruge. - Systemet, skal være komplet, så du behøver f.eks. ikke noget ekstra regnskabssystem du kan endda undvære tekstbehandlingssystem, da systemet indeholder alle de skabeloner/erklæringer I bruger på jeres område. Nedenfor vil vi kort introducere de forskellige moduler. Udover programmodulerne har vi beskrevet vores ClinicCare Facility -koncept, hvor vi kan hjælpe klinikken med sekretærer, regnskab etc. Det gør det muligt for klinikken at få hjælp til alle administrative opgaver i klinikken.

3 ClinicCare Web Grundmodul Grundmodulet indeholder alt, hvad der skal til for at holde styr på afregninger og dokumenter. Vi har gjort meget ud af, at grundmodulet er effektivt at bruge i det daglige. Hvis du har hentet henvisningen på henvisningshotellet, vil systemet automatisk oprette både patient og henvisningen uden, at du behøver at gøre noget. I forbindelse med konsultationen søger du patienten frem, eller bruger en magnetkortlæser til at aflæse sundhedskortet. Det bringer dig frem til patientstamkortet: Stamkortet har ingen unødvendige oplysninger og giver hurtig adgang til: - Patientens kontaktoplysninger - Evt. henvisning - Evt. anden betaler (kommune/firma/forsikring) - Udførte konsultationer og udarbejdede dokumenter Ved klik på Tilføj Kons. kan du hurtigt vælge den/de ydelser, der skal afregnes. Udover de officielle takster, som vi naturligvis automatisk opdaterer ved prisændringer, kan du tilføje dine egne ydelser. Når du har valgt ydelsen, kan du registrere en eventuel betaling i betalingsbilledet. Hvis patienten ønsker det, kan du sluttelig udskrive en kvittering og du er nu allerede færdig med den administrative del af konsultationen. Hvis patienten er medlem af Danmark, sender systemet automatisk regningen ind til Danmark. Hvis der er en anden betaler involveret, såsom kommune/forsikring/firma, så kan systemet udskrive faktura og/eller sende E-faktura elektronisk til modtageren. Så du behøver ikke bruge Virk.dk til indtastning af faktura til offentlige myndigheder.

4 EDIFACT/breve Sygesikringsoverenskomsten kræver bl.a., at statusskemaet kan sendes elektronisk til egen læge. Systemet har indbygget alle de skabeloner der normalt bruges i fodterapiklinikken Når du skal sende et brev, vælges den skabelon du vil bruge, hvorefter systemet automatisk fletter alle oplysninger ind i skabelonen (figuren til højre) så du kun skal foretage få, eller ingen indtastninger. Når du har klikket Send, sendes brevet som en EDIFACT via en sikker forbindelse. De breve du modtager, indlæses automatisk så de er tilgængelig under den enkelte patient. Regnskab I det daglige regnskab er det vigtigt, at få registreret alle konsultationer og indbetalingerne. På den måde får du dannet et godt grundlag for regnskabet. Det er let at holde styr på indbetalinger, idet du kan importere en bankfil med de indbetalinger, som patienter har foretaget til din konto. Bevægelserne på bankkontoen danner også grundlag for bogføring af dine bilag. Hvis du vil undgå administration kan du benytte vores Regningsservice, hvor det er os der holder styr på indbetalingerne, bogføre dine bilag og bl.a. hjælper med at rykke patienter. Når du skal lave årsregnskab, kan du vælge at eksportere dine posteringer til en revisor, som udarbejder det endelige årsregnskab. Du kan også bruge vores Regnskabsservice, hvor du for priser helt ned til kr ,- excl. moms får udarbejdet og indgivet regnskab og selvangivelse.

5 ClinicCare Web - Kalendermodul Kalendermodulet indeholder alle funktioner til at holde styr på aftaler, sende påmindelser og hvis du ønsker det lade patienter foretage booking via internettet. Kalenderen er opbygget som de fleste andre kalendere og er derfor nem at bruge. Der er også mange muligheder for at tilpasse kalenderen: konsultationstyper, arbejdstider, farver og forskellige visningsmuligheder. Her er dagsvisning: Klik på den ledige tid du ønsker, hvorefter systemet giver dig et billede, hvor du kan søge patienten frem, hvis patienten allerede er oprettet, eller du kan vælge at oprette patienten som ny patient. Derefter udfylder du detailoplysninger om aftalen (figuren til højre) og gemme disse. Du kan tillade patienter at booke aftaler i din kalender via internettet. Aftalerne kommer automatisk ind i din kalender, som du kan godkende, eller afvise. Patienten får automatisk bekræftelse og evt. påmindelse på aftalen. Der er mulighed for at bruge vores Booking-service, hvor en sekretær håndterer dine aftaler, når du ønsker det. F.eks. kan din telefon viderestilles til sekretæren, hvis der er optaget. Sekretæren kan så åbne din kalender og betjene patienten. Du bestemmer selv hvilke opgaver, du vil have sekretæren til at udføre, som minimum modtager sekretæren besked, som skrives ind i systemet.

6 ClinicCare Web - Journalmodul Grundmodulet indeholder en notat-funktion, som nogle klinikker anvender til journalføring. Vi har et mere avanceret journalmodul, som er det nyeste på markedet: - Avanceret tegnsystem, hvor der kan sættes tegn på både egne og indbyggede figurer - Indtastning i skabeloner - Frase -bibliotek, hvor du kan indlægge ofte anvendte sætninger - Vedhæftning af dokumenter/billeder til journalen - Fotooptagelse via Web-kamera - Ubegrænset antal tegn i de forskellige felter - Kan anvendes on og off-line: Journaler kan gemmes selvom der ikke er internetforbindelse - Mange muligheder for at tilpasse journalen til behandlerens arbejdsgang - Overholder de krav der er omkring journalføring (bl.a. at data ikke må kunne slettes uden at blive ført i en log)

7 ClinicCare Facility - patientservice I mange klinikker bruges forholdsvis mange kræfter på det administrative arbejde. Det stjæler tid fra klinikkens kerneområde - behandling af patienter. Vi har derfor udviklet et koncept, hvor klinikken på en nem og billig måde kan få hjælp til det administrative arbejde fra eksterne ressourcer vi kalder det ClinicCare Facility. Omdrejningspunktet er det fælles internetbaserede kliniksystem ClinicCare Web, hvor både patient og den eksterne hjælp kan få adgang til dele af kliniksystemet. Du har adgang til alle data og funktioner, mens patienten kan få adgang til at lave internetbooking, og endelige kan vi hjælpe dig med en del af administrationen. Du betaler alene efter forbrug, og da priserne samtidige er meget konkurrencedygtige, så vil du være overrasket over, hvor billigt det kan gøres. Nedenfor en kort introduktion til de områder, hvor du kan vælge at få ekstern hjælp: Telefonpasning/Booking Kliniktelefonen kan viderestilles til en telesekretær, som besvarer med på dine vegne, som om receptionisten var ansat direkte hos dig. Dvs. at når dine patienter ringer til dig, får de året rundt en smilende, engageret og venlig telefonsekretær. Du er aldrig bundet af at have telefonen åben og kan frit bevæge dig rundt. Du bestemmer, hvilken service telesekretæren skal kunne foretage. Som minimum tager sekretæren imod besked, som du med det samme ville kunne se i ClinicCare Web. Men du kan vælge at få beskeder leveret på en anden måde ( /SMS). Hvis du ønsker det, kan sekretæren derudover slå op i din kalender og løse følgende opgaver: - Oplyse om aftalte tider - Ændre/booke nye tider - Kontakte dine patienter ved aflysning. - Oplyse om skyldige beløb - Oplysninger om honorarer/timetakster Sekretæren kender forholdene på dit fagområde og kan bl.a. give generel information til patienter om de regler, der er i overenskomsten og omkring sygeforsikringen Danmark. Udover at patienten vil opleve en let tilgængelig klinik, vil det frigøre dig for mange afbrydelser - dine kunder vil ved alle opkald modtage et oplyst og professionelt svar. Regningsservice Målet med regningsservice er, at du i det daglige i realiteten kan blive fri for administrative opgaver. Du skal blot indtaste dine konsultationer, evt. tage imod betaling og når dagen er omme, skal du optælle din kasse. Alt andet kan vi tage os af:

8 - Sende rykkere - Indlæse bankfil med bankindbetalinger, så din kasse og bank løbende er stemt af. - Sørger for at dine forsendelser (til sygesikring, til Danmark ) er helt automatiske. - Fortage evt. momsafregning. - Indkøbe til lager. Du bestemmer selv, hvilke områder du vil have hjælp til. Regnskabsservice Vi arbejde sammen med et revisionsfirma, som har stor erfaring med udarbejdelse af regnskaber og rådgive klinikker. Efter aftale kan revisor månedlig, kvartalsvis eller halvårligt levere foreløbigt regnskab, så du løbende er opdateret omkring økonomien. Før regnskabsmaterialet sendes til revisor skal kasse og bank være afstemte. Dette kan ClinicCare også bistå med i forbindelse med Regningsservice. Vi regner med, at vi vil kunne reducere klinikkens revisorudgifter med en relativ betydelig del ved vort regnings- og regnskabsservice. Sekretærservice Denne service svarer til at have en sekretær ansat dvs. du kan efter behov få løst opgaver såsom: - Renskrivning af breve/erklæringer - Kontakt af patienter (f.eks. ved aflysning/sygdom) - Udsendelse af masseforsendelser (julekort, information, nyhedsbreve)

9 ClinicCare Web Prisliste Fodterapi januar 2013 (ex. moms) Software - Prisen er for 1 klinik. Der gives 37% rabat på softwaren for medlemmer af LasF. (Alle priser er excl. moms) Pris per måned LasF medlem Grundmodul (Afregning/Regnskab/E-faktura/EDIFACT/Sygesikring/Danmark/backup) 200,- 125,- Kalendermodul (inkl. online-booking) (evt. SMS-påmindelser 0,70,- per stk) 50,- 32,- Avanceret Journalmodul (tegnsystem) 50,- 32,- Opstart inkl. overførsel af kundekartotek, jornaler mv. og undervisning i ClinicCare Web 0,- 0,- * Der indgår 15 EDIFACT/E-faktura gratis per måned, herefter 3,-/stk. (modtagelser gratis). Fra 1. juli 2013 er EDIFACT gratis (ubegrænset), mens Efaktura koster 2,-./stk. (Min. 20,-,/måned ved afsendelse af min. 1). Support vælg mellem ingen, klippekort eller månedsabonnement. Der kan skiftes ordning ved indgangen til nyt kvartal. Ingen, her vil enhver henvendelse blive afregnet på minutbasis. Ubegrænset support prisen er for 1 bruger. Brugere herudover betaler 75,-/bruger. Pris 14,-/minut 150,-/måned Magnetkortlæser/Dankort (Udover nævnte priser er der gebyr til PBS på ,- per konto afhængig af antallet af transaktioner) Magnetkortlæser til sundhedskortet (inkl. opsætning/forsendelse) Opstartspris / Køb 880,-/stk Abonnement Chip-Dankortterminal (Model: Sagem Flexi) (udover nævnte betales der for oprettelse og abonnement af software og gatewaylicenser jf. nedenfor) PSAM-kort Fragt Oprettelse og abonnement på software- og gatewaylicenser (pr. konto) Leje af dankortterminal (36 mdr. inkl. software og gatewaylicenser) Alternativ til køb. Opstartsprisen dækker over PSAM-kort, fragt, samt oprettelse. Betales til OpenSolution (tidligere DIBS) 4.500,-/stk 250,-/stk 150,-/stk 1995,-/stk 2395,-/stk 149,-/måned 346,-/måned Ved flytning fra anden leverandør: Oprettelse og abonnement på software- og gatewaylicenser (pr. konto) 995,- 149,-/måned Anden Service Bookingservice/telefonpasning op til 50 opkald/bookinger. Herefter betales 13,- per opkald. I prisen indgår et telefonabonnement hos TDC. Regningsservice (forudsætter at klinikken hver 14. dag mailer bankposteringer i elektronisk format) Regnskab udarbejdelse af årsregnskab/selvangivelse (op til 500 bilag) Sekretærservice Pris 1.319,-/måned 500,-/måned 3.600,-/år 300,-/timen

10 Ideerne bag ClinicCare Anders Kjærulff er indehaver af Novolog: Vi laver et godt, gennemtestet og rentabelt program til klinikkerne. ClinicCare er et komplet system, hvor du kan anvende de moduler, du har brug for. Vores motto Mere af det bedre dækker over, at vi har et program som kan alt men samtidig er effektivt og økonomisk i drift. Vi håber, at materialet vil give dig lyst til at høre mere om systemet og os. Hvem er vi? Novolog blev etableret i 1992 og har udviklet databaser til mange forskellige virksomheder i ind- og udland (eksempelvis A.P. Møller, Dansk Shell, Hedeselskabet, Merrild Kaffe, PBS, Pfizer, Velux International). I 1995 lavede vi som en af de første, et windows program til klinikker. Hvad siger kunderne? Nedenstående tilbagemeldinger er et udtryk for den oplevelse vi gerne vil give vores kunder: Det går rigtig godt og gnidningsløst, jeg er meget glad for mit valg af Cliniccare. Det har gjort min arbejdsdag meget nemmere, og der er aldrig problemer. De par gange jeg har ringet til jer, er jeg blevet mødt med forståelse, tålmodighed og en klarhed fra jeres side, så jeg er ganske optimistisk med hensyn til mit "fortsatte elektroniske virke". Det er en meget positiv overraskelse, at jeg ikke blot synes det er let, men også sjovt Produkt 16 års udvikling har gjort ClinicCare til et komplet, effektivt, gennemtestet og meget brugervenligt system. Der findes ikke noget andet kliniksystem, som har været udviklet over så mange år og blevet forfinet i hver version - Vi lytter meget til vores brugeres ideer. Support Vi kan fra vores computere åbne dit system, uden at skulle afbryde dig i dit arbejde. En typisk situation er, at du fra vores system sender en besked til os omkring en given patient. Vi løser så sagen og returnere et svar. Vores program er derudover særdeles stabilt, så det er ikke ofte du vil få brug for vores support. Vi har en effektiv og let tilgængelig support, som tilbyder support via telefon, , besøg og fjernbetjening. Fjernbetjening betyder at du kan tillade os at komme ind på din computer, hvilket er optimalt, hvis vi skal holde kursus eller hjælpe med et problem. Opdateringer til programmet modtages og installeres automatisk. I 2011 præsterede vi i øvrigt, at løse 93% af supportsagerne samme dag.

Administrationsservice

Administrationsservice ClinicCare Web Produktblad 2015 Administrationsservice Hvem er ClinicCare? Telefonpasning Regningsservicer ClinicCare udvikles af firmaet Novolog, som siden 1995 har udviklet systemer til sundheds-sektoren.

Læs mere

Det vi vil på markedet, kan udtrykkes ved en af vores mange tilfredse kunder:

Det vi vil på markedet, kan udtrykkes ved en af vores mange tilfredse kunder: ClinicCare Web Produktblad 2015 Hvem er ClinicCare? ClinicCare udvikles af firmaet Novolog, som siden 1995 har udviklet systemer til sundheds-sektoren. Over 1.100 klinikker anvender i dag ClinicCare. Det

Læs mere

Journalmodulet er udviklet specifikt til psykologer med stor fokus på sikkerhed. Journalen indeholder bl.a.:

Journalmodulet er udviklet specifikt til psykologer med stor fokus på sikkerhed. Journalen indeholder bl.a.: ClinicCare Web Produktblad 2012 Psykologjournal ClinicCare/ Novolog ClinicCare udvikles af firmaet Novolog, som siden 1995 har udviklet systemer til sundheds-sektoren. Indhold Journalmodulets opbygning

Læs mere

Det vi vil opnå, kan udtrykkes ved en af vores mange tilfredse kunder:

Det vi vil opnå, kan udtrykkes ved en af vores mange tilfredse kunder: ClinicCare m Web Produktblad 2015 Hvem er ClinicCare? ClinicCare udvikles af firmaet Novolog, som siden 1995 har udviklet systemer til sundheds-sektoren. Over 1.100 klinikker anvender i dag ClinicCare.

Læs mere

Alt dette får du til en super skarp pris helt uden oprettelsesomkostninger:

Alt dette får du til en super skarp pris helt uden oprettelsesomkostninger: ClinicCare Web Produktblad 2015 Hvem er ClinicCare? ClinicCare udvikles af firmaet Novolog, som siden 1995 har udviklet systemer til sundhedssektoren. Over 1.100 klinikker anvender i dag ClinicCare. Det

Læs mere

Komplet system Systemet indeholder alt hvad du har brug herunder et komplet regnskabssystem.

Komplet system Systemet indeholder alt hvad du har brug herunder et komplet regnskabssystem. ClinicCare Web Produktblad 2013 Hvem er ClinicCare? ClinicCare udvikles af firmaet Novolog, som siden 1995 har udviklet systemer til sundhedssektoren. Kiropraktorer ClinicCare Web Det bedste valg for kiropraktorer

Læs mere

Psykoterapeuter. ClinicCare Web. ClinicCare Web Det naturlige valg for psykoterapeuter. Indhold. Hvem er ClinicCare?

Psykoterapeuter. ClinicCare Web. ClinicCare Web Det naturlige valg for psykoterapeuter. Indhold. Hvem er ClinicCare? ClinicCare Web Produktblad 2015 Hvem er ClinicCare? ClinicCare udvikles af firmaet Novolog, som siden 1995 har udviklet systemer til sundheds-sektoren. Over 1.100 klinikker anvender i dag ClinicCare. Det

Læs mere

Speciallæge. ClinicCare Web. ClinicCare så får du det som du ønsker! Indhold. Produktblad 2015

Speciallæge. ClinicCare Web. ClinicCare så får du det som du ønsker! Indhold. Produktblad 2015 ClinicCare Web Produktblad 2015 Hve m er ClinicCa re? ClinicCare udvikles af firmaet Novolog, som siden 1995 har udviklet systemer til sundheds-sektoren. Speciallæge FMK- recepter Over 1.100 klinikker

Læs mere

Psykologer. ClinicCare Web. ClinicCare Web Det naturlige valg for psykologer. Indhold. Hvem er ClinicCare? Produktblad 2015

Psykologer. ClinicCare Web. ClinicCare Web Det naturlige valg for psykologer. Indhold. Hvem er ClinicCare? Produktblad 2015 ClinicCare Web Produktblad 2015 Hvem er ClinicCare? ClinicCare udvikles af firmaet Novolog, som siden 1995 har udviklet systemer til sundheds-sektoren. Over 1.100 klinikker anvender i dag ClinicCare. Det

Læs mere

ClinicCare kan anvendes af både privatpraktiserende

ClinicCare kan anvendes af både privatpraktiserende ClinicCare Web Produktblad 2015 Hve m er Clini cca re? ClinicCare udvikles af firmaet Novolog, som siden 1995 har udviklet systemer til sundheds-sektoren. Psykiatere FMK- recepter ClinicCare Web Det indlysende

Læs mere

Prøveeksempler 2012. ClinicCare. Web

Prøveeksempler 2012. ClinicCare. Web ClinicCare Web Prøveeksempler 2012 Hvem er ClinicCare? ClinicCare udvikles af firmaet Novolog, som siden 1995 har udviklet systemer til sundhedssektoren. Over 900 klinikker anvender idag ClinicCare. Det

Læs mere

Patienter kan booke døgnet rundt. Aflaster administrationen i klinikken.

Patienter kan booke døgnet rundt. Aflaster administrationen i klinikken. ClinicCare Produktblad August 2013 Online Booking Hvem er ClinicCare? ClinicCare udvikles af firmaet Novolog, som siden 1995 har udviklet systemer til sundhedssektoren. o God service for patienter o Brug

Læs mere

EffEKTIvISER hverdagen AMPAREX brugervenligt OG InTEGRERET SOfTWARE TIl OPTIKERE Kunde håndtering KASSe (POS) MArKedSføring

EffEKTIvISER hverdagen AMPAREX brugervenligt OG InTEGRERET SOfTWARE TIl OPTIKERE Kunde håndtering KASSe (POS) MArKedSføring Effektiviser hverdagen AMPAREX brugervenligt og integreret software til optikere dtering Kunde hån S) KASSE (PO øring Markedsf DU BEHØVER IKKE VÆRE PÅ KONTORET FOR AT SERVICERE DINE KUNDER AMPAREX s unikke

Læs mere

Guide til Online tidsbestilling - en del af eportalen Revideret 26-06-2012

Guide til Online tidsbestilling - en del af eportalen Revideret 26-06-2012 Guide til Online tidsbestilling - en del af eportalen Revideret 26-06-2012 Indledning Med online tidsbestillingsmoduelt i Xdont, åbnes der for CGM s e-portal - kaldet Nembehandling.dk. Dette sted vil være

Læs mere

Guide: Start- & Slutbreve og modtagelse af breve. Indhold

Guide: Start- & Slutbreve og modtagelse af breve. Indhold Guide: Start- & Slutbreve og modtagelse af breve Indhold Hvorledes laves et start/slut (epikrise) brev?... 1 Hvorledes rettes skabelonen?... 1 Ændring af andre skabeloner (breve)... 3 Hvordan kan man finde

Læs mere

Xdont version 15.1.0.X / Fysioterapeuter Rev: 08-05-2015

Xdont version 15.1.0.X / Fysioterapeuter Rev: 08-05-2015 Xdont version 15.1.0.X / Fysioterapeuter Rev: 08-05-2015 HUSK: at tage en ekstern sikkerhedskopi inden opdateringen igangsættes. at opdateringen skal køres via info Centeret på hovedmaskinen/serveren.

Læs mere

Xdont version 15.2.0.X / Psykologer Rev: 14-07-2015

Xdont version 15.2.0.X / Psykologer Rev: 14-07-2015 Xdont version 15.2.0.X / Psykologer Rev: 14-07-2015 HUSK: at tage en ekstern sikkerhedskopi inden opdateringen igangsættes. at opdateringen skal køres via info Centeret på hovedmaskinen/serveren. Profort

Læs mere

Tlf. +45 7027 1699 Fax + 45 7027 1899

Tlf. +45 7027 1699 Fax + 45 7027 1899 Firmaordninger I firmaoversigten kan du holde styr på dit kundekartotek samt disses bookinger. Der kan desuden oprettes andre firmaer end dit eget. Herved kan der udbydes særlige ydelser på med egne arbejdstider.

Læs mere

RS Standard. Effektivt og struktureret bogføringssamarbejde

RS Standard. Effektivt og struktureret bogføringssamarbejde RS Standard Effektivt og struktureret bogføringssamarbejde 1 RS Standard Spar penge - gør brug af vores erfaringer med hvad der virker! Benyt dig af vores standardiserede bogføringspakke RS Standard. RS

Læs mere

Xdont version 14.3.0.X / Psykologer Rev: 11-03-2015

Xdont version 14.3.0.X / Psykologer Rev: 11-03-2015 Xdont version 14.3.0.X / Psykologer Rev: 11-03-2015 HUSK: at tage en ekstern sikkerhedskopi inden opdateringen igangsættes. at opdateringen skal køres via info Centeret på hovedmaskinen/serveren. at gennemlæse

Læs mere

TDjournal - lige en tand bedre

TDjournal - lige en tand bedre TDjournal - lige en tand bedre TDjournal - klinikkens vigtigste værktøj TDjournal og TDadmin fremtidens system til visionære tandlægeklinikker I mere end 20 år har A-Data udviklet software og udbudt hardware

Læs mere

Xdont version 13.3.1.0 / Psykolog

Xdont version 13.3.1.0 / Psykolog Xdont version 13.3.1.0 / Psykolog Rev: 17-12-2013 HUSK: at tage en ekstern sikkerhedskopi inden opdateringen igangsættes. at opdateringen altid skal køres fra hovedmaskinen/serveren. at gennemlæse dette

Læs mere

Xdont version 14.2.0.X / Fysioterapeuter Rev: 10-10-2014

Xdont version 14.2.0.X / Fysioterapeuter Rev: 10-10-2014 Xdont version 14.2.0.X / Fysioterapeuter Rev: 10-10-2014 HUSK: at tage en ekstern sikkerhedskopi inden opdateringen igangsættes. at opdateringen skal køres via info Centeret på hovedmaskinen/serveren.

Læs mere

Vejledning til opsætning af: Dankort terminal model Flexi : Side 2 HUB : Side 4 Opsætning af PSAM : Side 5. Vigtigt!

Vejledning til opsætning af: Dankort terminal model Flexi : Side 2 HUB : Side 4 Opsætning af PSAM : Side 5. Vigtigt! Vejledning til opsætning af: Dankort terminal model Flexi : Side 2 HUB : Side 4 Opsætning af PSAM : Side 5 Vigtigt! I forbindelse med installation af dankort terminalen, skal du på den computer hvor dankort

Læs mere

Tlf. +45 7027 1699 Fax + 45 7027 1899

Tlf. +45 7027 1699 Fax + 45 7027 1899 GECKO Booking kassesystem For oprettelse af flere kasseapparater, ret da henvendelse til GECKO Booking. Pris pr. ekstra er 49 kr. ex moms pr. måned. Vi tilbyder desuden ekstra udstyr til kasse-tilkøbsmodulet,

Læs mere

ClinicCare CheckIn/Selvbetjening - smart og effektivt!

ClinicCare CheckIn/Selvbetjening - smart og effektivt! ClinicCare CheckIn/Selvbetjening - smart og effektivt! Juni 2015 Vi tilbyder to løsninger til brug for selvbetjening, dvs. hvor sekretæren ikke behøver kontaktes for at registrere ankomst. Vi har en kortlæser,

Læs mere

ULRUS protokollen og ClinicCare

ULRUS protokollen og ClinicCare ULRUS protokollen og ClinicCare Version august 2013 For at anvende ULRUS skal man hente nyeste version af ClinicCare (klik på Hent ny version -knappen i Omkring -vinduet. ÆNDRING AUGUST 2013: Når man laver

Læs mere

Guide: SMS-kommunikation (kun Web-udgave)

Guide: SMS-kommunikation (kun Web-udgave) Guide: SMS-kommunikation (kun Web-udgave) Udgave august 2016 Nedenfor beskrives mulighederne for, at kommunikere med klienten via SMS, samt muligheden for at tilbyde klienterne nogle selvbetjeningsfunktioner,

Læs mere

Guide til SMS modul Revideret 21-02-2011

Guide til SMS modul Revideret 21-02-2011 Guide til SMS modul Revideret 21-02-2011 Indledning Med SMS modulet i Xdont, åbnes der for en masse nye muligheder for at påminde og kontakte kunderne via en SMS besked. Det betyder, at der kan sendes

Læs mere

Onlinebooking.dk. Book online nemt som 1 2 3

Onlinebooking.dk. Book online nemt som 1 2 3 Onlinebooking.dk Book online nemt som 1 2 3 Med onnlinebooking kan du tilbyde din kunder at booke deres ferie direkte hjemme fra deres stue. Derved slipper campingpladsen for al administration, og butikken

Læs mere

ClinicCare CheckIn/Selvbetjening - smart og effektivt!

ClinicCare CheckIn/Selvbetjening - smart og effektivt! ClinicCare CheckIn/Selvbetjening - smart og effektivt! Januar 2018 Vi tilbyder to løsninger til brug for selvbetjening, dvs. hvor sekretæren ikke behøver kontaktes for at registrere ankomst. Vi har en

Læs mere

Bruger v1.5 QUICK GUIDE. Green Glass Software V/ Dan Feld-Jakobsen Lojovej 1 6200 Aabenraa 51 92 83 58 / dan@rekvi-skole.dk

Bruger v1.5 QUICK GUIDE. Green Glass Software V/ Dan Feld-Jakobsen Lojovej 1 6200 Aabenraa 51 92 83 58 / dan@rekvi-skole.dk Bruger v1.5 QUICK GUIDE Green Glass Software V/ Dan Feld-Jakobsen Lojovej 1 6200 Aabenraa 51 92 83 58 / dan@rekvi-skole.dk INTRODUKTION TIL REKVI-SKOLE Ideen med Rekvi-skole systemet udsprang fra et behov

Læs mere

Xdont version 15.3.0.X / Fysioterapeuter Rev: 31-08-2015

Xdont version 15.3.0.X / Fysioterapeuter Rev: 31-08-2015 Xdont version 15.3.0.X / Fysioterapeuter Rev: 31-08-2015 HUSK: at tage en ekstern sikkerhedskopi inden opdateringen igangsættes. at opdateringen skal køres via info Centeret på hovedmaskinen/serveren.

Læs mere

Xdont version 14.2.0.X / Fysioterapeuter Rev: 24-09-2014

Xdont version 14.2.0.X / Fysioterapeuter Rev: 24-09-2014 Xdont version 14.2.0.X / Fysioterapeuter Rev: 24-09-2014 HUSK: at tage en ekstern sikkerhedskopi inden opdateringen igangsættes. at opdateringen skal køres via info Centeret på hovedmaskinen/serveren.

Læs mere

Miniguide Wellnessbox Medarbejderversion 2.0

Miniguide Wellnessbox Medarbejderversion 2.0 Miniguide Wellnessbox Medarbejderversion 2.0 Indholdsfortegnelse 1. Wellnessbox HOVEDMENU 2. Wellnessbox hjælpepunkter og hovedmenu 3. KASSE: Åbn kassen 4. KASSE: Luk kassen 5. KASSE: Sælg vare 6. KASSE:

Læs mere

NewAngle Software ApS. Quick Guide. til HostedBooking. Version 2 Maj NewAngle Software

NewAngle Software ApS. Quick Guide. til HostedBooking. Version 2 Maj NewAngle Software NewAngle Software ApS Quick Guide til HostedBooking Version 2 Maj 2017 Quick Guide til Hostedbooking Her er en quick guide til hvordan du hurtigt kommer i gang med hostedbooking, husk at du altid kan sende

Læs mere

Håndbog til E-conomic. Til brug ved bogføring i Mødrehjælpens lokalforeninger

Håndbog til E-conomic. Til brug ved bogføring i Mødrehjælpens lokalforeninger Håndbog til E-conomic Til brug ved bogføring i Mødrehjælpens lokalforeninger Håndbog til E-conomic undervisning Udarbejdet af Hanne Jakobsen, bogholderiet og Lone Sørensen, frivilligafdelingen Denne håndbog

Læs mere

ClinicCare læge - skærmbilleder

ClinicCare læge - skærmbilleder ClinicCare læge - skærmbilleder Udgave 15. dec 2015 Dataene er lagret på en central sikret SQL-database, hvilket betyder, at det eneste man skal installere på PC en er en klient (tager 2 minutter), hvorefter

Læs mere

ViKoSys. Virksomheds Kontakt System

ViKoSys. Virksomheds Kontakt System ViKoSys Virksomheds Kontakt System 1 Hvad er det? Virksomheds Kontakt System er udviklet som et hjælpeværkstøj til iværksættere og andre virksomheder som gerne vil have et værktøj hvor de kan finde og

Læs mere

Integration mellem OpenBizBox og E conomic

Integration mellem OpenBizBox og E conomic Integration mellem OpenBizBox og E conomic 1. Introduktion Integrationens formål er at sørge for at ordre der laves i OpenBizBox automatisk bliver eksporteret som en ordre i E conomic. Hvorved det gøres

Læs mere

INFORMATION OM BOOKINGSYSTEMER TIL TENNISKLUBBER

INFORMATION OM BOOKINGSYSTEMER TIL TENNISKLUBBER INFORMATION OM BOOKINGSYSTEMER TIL TENNISKLUBBER Introduktion Powerbooking er en virksomhed, der har specialiseret sig i udvikling af bookingsystemer til tennisklubber. Systemet er udarbejdet i samarbejde

Læs mere

Guide: Docbase/ClinicCare hjemmeside

Guide: Docbase/ClinicCare hjemmeside Guide: Docbase/ClinicCare hjemmeside Dato: 18. februar 2016 Tidsbestilling, receptfornyelse og E-konsultation via hjemmesiden. Hjemmesiden består af to dele, dels layoutet og informationer, og dels en

Læs mere

Professionel håndtering af klinikregnskab

Professionel håndtering af klinikregnskab Professionel håndtering af klinikregnskab Kom godt i gang med TDfinans. Dette introduktionshæfte beskriver, hvordan du nemt og hurtigt kommer i gang med at bruge TDfinans, og hvordan du løser de daglige

Læs mere

Xdont version 14.3.0.X / Fysioterapeuter Rev: 17-12-2014

Xdont version 14.3.0.X / Fysioterapeuter Rev: 17-12-2014 Xdont version 14.3.0.X / Fysioterapeuter Rev: 17-12-2014 HUSK: at tage en ekstern sikkerhedskopi inden opdateringen igangsættes. at opdateringen skal køres via info Centeret på hovedmaskinen/serveren.

Læs mere

Easybooks. Gratis regnskabsprogram på internettet. Kør dit regnskab på internettet

Easybooks. Gratis regnskabsprogram på internettet. Kør dit regnskab på internettet Easybooks Gratis regnskabsprogram på internettet Nemt, gratis og brugervenligt regnskabsprogram Kør dit regnskab på internettet Alt, du behøver, er adgang til internettet. Det er ganske gratis, da Easybooks

Læs mere

EU-Supply. Elektronisk udbudssystem Quick Guide. Leverandør

EU-Supply. Elektronisk udbudssystem Quick Guide. Leverandør EU-Supply Elektronisk udbudssystem Quick Guide Leverandør Indholdsfortegnelse 1. Introduktion... 3 1.1 Brugen af systemet:... 3 1.2 Proces ved deltagelse i udbud via en offentliggjort annonce... 4 2. Svar

Læs mere

GeckoBooking.dk V. 2.7 - Online kalender og bookingsystem

GeckoBooking.dk V. 2.7 - Online kalender og bookingsystem 1. Login... 2 2. Administrationens opbygning... 2 3. Kalendere... 3 3.1 Ret arbejdstid... 3 3.2 Kalender oversigt... 4 3.2.1 Månedskalender... 5 3.2.2 Uge kalender... 5 3.2.3 Dagskalender... 6 3.2.4. Bookning

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Tema: Nøgletalsanalyse/ Benchmark / Best practice /Kontrolstatistikker. Marts 2014

Indholdsfortegnelse. Tema: Nøgletalsanalyse/ Benchmark / Best practice /Kontrolstatistikker. Marts 2014 Tema: Nøgletalsanalyse/ Benchmark / Best practice /Kontrolstatistikker Marts 2014 Nøgletalsanalyse er inspireret af et projekt vi havde for en større kunde udenfor sundhedssektoren. Denne nye funktion

Læs mere

WinSplits Online & O-Service for Dummies

WinSplits Online & O-Service for Dummies Indhold Lidt om denne vejledning... 1 Forberedelser inden du kan starte... 2 Hvordan ser det færdige resultatet ud?... 3 Stræktider fra løbsprogrammet... 4 Overfør stræktider til WinSplits Online... 7

Læs mere

WinPLC. Gør fodterapi mere enkelt

WinPLC. Gør fodterapi mere enkelt WinPLC Fodterapi WinPLC Gør fodterapi mere enkelt WinPLC Fodterapi hastighed, brugervenlighed og stabilitet I mere end 20 år har A-Data leveret læge- og tandlægesystemer til den primære danske sundhedssektor,

Læs mere

Intromappe. Velkommen hos CompuGroup Medical A/S. Kundenr.

Intromappe. Velkommen hos CompuGroup Medical A/S. Kundenr. Velkommen hos CompuGroup Medical A/S. Kundenr. Du vil på de følgende sider kunne finde forskellige informationer vedr. din kontakt til CompuGroup Medical A/S, samt informationer som kan være gode at huske

Læs mere

Velkommen til LEMAN Internet booking!!

Velkommen til LEMAN Internet booking!! Velkommen til LEMAN Internet booking!! Let jeres hverdag send jeres booking direkte til LEMAN via LEMAN Internet booking og få samtidig dokumentation for bookingen og fragtbrev til afhentningskvittering

Læs mere

Manual til administration af online booking

Manual til administration af online booking 2016 Manual til administration af online booking ShopBook Online Med forklaring og eksempler på hvordan man konfigurerer og overvåger online booking. www.obels.dk 1 Introduktion... 4 1.1 Formål... 4 1.2

Læs mere

Bemærk det sidste kapitel Modtagelse af et brev, som bl.a.. bruges når du skal modtage og indlæse en henvisning.

Bemærk det sidste kapitel Modtagelse af et brev, som bl.a.. bruges når du skal modtage og indlæse en henvisning. Guide: Start- & Slutbreve og modtagelse af breve Udgave mar 2009 Bemærk det sidste kapitel Modtagelse af et brev, som bl.a.. bruges når du skal modtage og indlæse en henvisning. Indholdsfortegnelse Hvorledes

Læs mere

Vejledning til Kilometer Registrering

Vejledning til Kilometer Registrering Vejledning til Kilometer Registrering iphone Appen som holder styr på dit firma og privat kørsel. Udviklet af Trisect Development 2011. www.trisect.dk For iphone version 4.2 og nyere. Med Kilometer Registrering

Læs mere

NewAngle Software ApS. Quick Guide. til. Version 1 Aug NewAngle Software

NewAngle Software ApS. Quick Guide. til. Version 1 Aug NewAngle Software NewAngle Software ApS Quick Guide til Version 1 Aug. 2014 Quick Guide til Hostedbooking Her er en quick guide til hvordan du hurtigt kommer i gang med hostedbooking, husk at du altid kan ringe til os på

Læs mere

XMO Det handler om IT, der skaber værdi helt enkelt

XMO Det handler om IT, der skaber værdi helt enkelt XMO Det handler om IT, der skaber værdi helt enkelt OPLEV XMO Har du set videoen? På xmo.dk kan du se en kort video om XMO. Hvis du vil se mere, kommer vi gerne og viser systemet i din klinik. Se den på

Læs mere

Bogholderi til nye værksættere, små og mellemstore virksomheder

Bogholderi til nye værksættere, små og mellemstore virksomheder ogholderi til nye værksættere, små og mellemstore virksomheder EasyAccount bogholderi, henvender sig til små og mellemstore virksomheder, med 1-50 ansatte, som ønsker at få lavet deres bogholderi billigt,

Læs mere

Økonomistyring. Den individuelle tilgang

Økonomistyring. Den individuelle tilgang Økonomistyring Den individuelle tilgang Ude eller hjemme DLBR tilbyder en lang række produkter indenfor økonomistyring. Produkter, som enten tilbydes hos DLBR-rådgivningsvirksomheden eller som et onlineprodukt.

Læs mere

BENCHMARK ANALYSE. The Continia Way to Pay!

BENCHMARK ANALYSE. The Continia Way to Pay! BENCHMARK ANALYSE The Continia Way to Pay! Baseret på løsninger i mere end 3.500 aktive Microsoft Dynamics NAV licenser fra Continia Software ligger mere end 20 års erfaring og arbejde i at finjustere

Læs mere

Vejledning og kommentarer til ny version

Vejledning og kommentarer til ny version Vejledning og kommentarer til ny version Udgave: SummaSummarum 4 Version: 4.10 SummaSummarum 4.10 & integration til Visma Avendo Webshop Visma Software lancerer en ny version af SummaSummarum, SummaSummarum

Læs mere

Elektronisk udbudssystem Quick Guide. Tilbudsgiver

Elektronisk udbudssystem Quick Guide. Tilbudsgiver Elektronisk udbudssystem Quick Guide Tilbudsgiver Indholdsfortegnelse 1. Introduktion... 3 1.1 Brugen af systemet:... 3 1.2 Proces ved deltagelse i udbud via en invitation... 3 2. Afgiv tilbud... 5 2.1

Læs mere

Sådan bruger du netbanken

Sådan bruger du netbanken Sådan bruger du netbanken www.banknordik.dk Indhold Vejledning... 3 Log ind... 3 Betal et indbetalingskort... 4 Lav en overførsel... 5 Lav en fast overførsel... 6 Tilmelding og afmelding af funktioner...

Læs mere

LEMAN / Præsentation

LEMAN / Præsentation LEMAN / Præsentation Velkommen til LEMAN Internet booking. Vi vil i det følgende gennemgå login, opsætning og indtastnings-muligheder. Systemet findes på http://booking.leman.dk eller via LEMAN s hjemmeside.

Læs mere

Nyhedsbrev #83. Vejledning - Sådan handler du i min butik. Søgning og fremfinding af varer

Nyhedsbrev #83. Vejledning - Sådan handler du i min butik. Søgning og fremfinding af varer December 2011 Nyhedsbrev #83 www.nettedesign.dk Vejledning - Sådan handler du i min butik Min Webshop ligner ikke de traditionelle Webshops du ellers finder på nettet. Dette skyldes, at jeg har valgt min

Læs mere

Kom godt i gang med Easybooks

Kom godt i gang med Easybooks Kom godt i gang med Easybooks Easybooks er et brugervenligt og gratis regnskabsprogram, som betjenes direkte via internettet ved hjælp af en browser, for eksempel via Internet Explorer eller Mozilla Firefox.

Læs mere

Vejledning til Socialstyrelsens nye supportsystem

Vejledning til Socialstyrelsens nye supportsystem Vejledning til Socialstyrelsens nye supportsystem Indhold Aktivering af bruger... 2 Sådan logger du på Supportsystemet... 3 Sådan opretter du en sag i supportsystemet... 4 Oversigt over igangværende samt

Læs mere

Elektronisk udbudssystem Quick Guide. Leverandør

Elektronisk udbudssystem Quick Guide. Leverandør Elektronisk udbudssystem Quick Guide Leverandør Indholdsfortegnelse 1. Introduktion... 3 1.1 Brugen af systemet:... 3 1.2 Proces ved deltagelse i udbud via en invitation... 4 2. Afgiv tilbud... Error!

Læs mere

Express Import system

Express Import system Express Import system Vejledning til afsendere TNT Express Import system Et enkelt onlineværktøj, der gør det lettere for afsender og modtager at håndtere importforsendelser. TNTs Express Import system

Læs mere

nyt TIPS & TRICKS GØR FINTUN DIN NAV LØSNING HELT ENKELT OPKRÆVNING

nyt TIPS & TRICKS GØR FINTUN DIN NAV LØSNING HELT ENKELT OPKRÆVNING nyt 2. HALVÅR 2009 C...leveret af din forhandler! Løsninger til Microsoft Dynamics NAV fra Continia Software... TIPS & TRICKS Se hvordan du får optimalt udbytte af din investering i Celenia Payment Management

Læs mere

KOM GODT I GANG MED ENAO

KOM GODT I GANG MED ENAO VEJLEDNING KOM GODT I GANG MED ENAO Senest revideret 11. februar 2015 ENERGITILSYNET KOM GODT I GANG MED ENAO Side 1/1 INDHOLD HVAD ER ENAO?... 1 INDBERETNINGER I ENAO... 1 HVORDAN FÅR MAN ADGANG TIL

Læs mere

SDBF EN VEJLEDNING TIL SKOLERNES DIGITALE BLANKET FLOW - VEJLEDNING EFTERUDDANNELSESKURSISTER

SDBF EN VEJLEDNING TIL SKOLERNES DIGITALE BLANKET FLOW - VEJLEDNING EFTERUDDANNELSESKURSISTER SDBF EN VEJLEDNING TIL SKOLERNES DIGITALE BLANKET FLOW - VEJLEDNING EFTERUDDANNELSESKURSISTER Ajourført okt. 2014 LOGIN SDBF er en webbaseret løsning, som du kan tilgå fra alle kendte browsere; Internet

Læs mere

Tender Management Quick Guide. For Leverandør

Tender Management Quick Guide. For Leverandør Tender Management Quick Guide For Leverandør Indholdsfortegnelse 1. Introduktion... 3 1.1 Brugen af systemet:... 3 1.2 Proces ved deltagelse i udbud via en offentliggjort annonce... 4 2. Svar på en offentlig

Læs mere

Xdont version 14.1.0.X / Fysioterapeuter Rev: 16-06-2014

Xdont version 14.1.0.X / Fysioterapeuter Rev: 16-06-2014 Xdont version 14.1.0.X / Fysioterapeuter Rev: 16-06-2014 HUSK: at tage en ekstern sikkerhedskopi inden opdateringen igangsættes. at opdateringen altid skal køres fra hovedmaskinen/serveren. alle klientmaskiner

Læs mere

Vejledning i brug af Interbook (Frederiksberg) til brugere med adgangskode

Vejledning i brug af Interbook (Frederiksberg) til brugere med adgangskode Vejledning i brug af Interbook (Frederiksberg) til brugere med adgangskode Udarbejdet af Kultur & Fritid, februar 2010. - 1 - Hvad er Interbook?...- 3 - Brugernavn og kodeord...- 3 - Startsiden...- 3 -

Læs mere

Vejledning i brugen af økonomiportalen for menighedsråd 2009. www.skema.brandsoft.dk Indhold

Vejledning i brugen af økonomiportalen for menighedsråd 2009. www.skema.brandsoft.dk Indhold Vejledning i brugen af økonomiportalen for menighedsråd 2009. www.skema.brandsoft.dk Indhold Køreplan for indberetning af regnskab og budget til provstiet.... 2 Hvordan indberettes regnskab 2008 og budget

Læs mere

SIMU-Bank. Overførsler

SIMU-Bank. Overførsler SIMU-Bank SIMU bank er de danske SIMU-virksomheders bankforbindelse. Samtidig er SIMU-Bank også Nationalbank, med tæt kontakt til de øvrige landes Nationalbanker. Her finder du en vejledning og alle funktioner

Læs mere

VEJLEDNING Skolepenge og Indbetalinger med Totaltløsning Support tlf:

VEJLEDNING Skolepenge og Indbetalinger med Totaltløsning Support tlf: VEJLEDNING Skolepenge og Indbetalinger med Totaltløsning Support tlf: 46761892 1 Indholdsfortegnelse Afstemning af abonnementskørsel... Abonnementskørsel... 6 Fil til Nets... 8 Afsendelse af fil til Nets...

Læs mere

Mamut Stellar Banking

Mamut Stellar Banking Mamut Stellar Banking Mamut Stellar Banking understøtter betalinger på en overskuelig måde, og det er muligt at fratrække evt kreditnotaer fra en Saldobetaling før den gennemføres. Dermed får man automatisk

Læs mere

Xdont version 15.2.0.X / Fysioterapeuter Rev: 06-07-2015

Xdont version 15.2.0.X / Fysioterapeuter Rev: 06-07-2015 Xdont version 15.2.0.X / Fysioterapeuter Rev: 06-07-2015 HUSK: at tage en ekstern sikkerhedskopi inden opdateringen igangsættes. at opdateringen skal køres via info Centeret på hovedmaskinen/serveren.

Læs mere

FACTSHEET TIL MICROSOFT DYNAMICS NAV CONTINIA E FAKTURA

FACTSHEET TIL MICROSOFT DYNAMICS NAV CONTINIA E FAKTURA FACTSHEET TIL MICROSOFT DYNAMICS NAV EGENSKABER > Al arbejde med dannelse af elektroniske fakturaer foregår inde i Microsoft Dynamics NAV. > Understøtter import og eksport af OIO XML og UBL (inklusive

Læs mere

MANUAL. Præsentation af Temperaturloggerdata. Version 2.0

MANUAL. Præsentation af Temperaturloggerdata. Version 2.0 MANUAL Præsentation af Temperaturloggerdata Version 2.0 Indholdsfortegnelse FORORD...3 INTRODUKTION...3 KRAV OG FORUDSÆTNINGER...3 INSTALLATION...4 OPSÆTNING...8 PROGRAMOVERBLIK...10 PROGRAMKØRSEL...11

Læs mere

Integrationen Mamut Stellar- og Mamut ServiceSuite. Vejledning version 2.0

Integrationen Mamut Stellar- og Mamut ServiceSuite. Vejledning version 2.0 Integrationen - og Mamut ServiceSuite Vejledning version 2.0 Indholdsfortegnelse Introduktion... 2 Generel Systemopsætning... 3 Vare eksport... 3 Ordreimport og Import af priser... 4 Opret aftale... 4

Læs mere

Xdont version 14.1.0.X / Psykolog Rev: 26-06-2014

Xdont version 14.1.0.X / Psykolog Rev: 26-06-2014 Xdont version 14.1.0.X / Psykolog Rev: 26-06-2014 HUSK: at tage en ekstern sikkerhedskopi inden opdateringen igangsættes. at opdateringen altid skal køres fra hovedmaskinen/serveren. alle klientmaskiner

Læs mere

Sonofon Erhverv. Kom godt i gang. med SMS fra Outlook Brugervejledning. 1107V01-93.010.014 gældende fra 29. oktober

Sonofon Erhverv. Kom godt i gang. med SMS fra Outlook Brugervejledning. 1107V01-93.010.014 gældende fra 29. oktober Sonofon Erhverv Kom godt i gang med SMS fra Outlook Brugervejledning 1107V01-93.010.014 gældende fra 29. oktober Grundlæggende funktionalitet Med SMS fra Outlook kan du enkelt sende både SMS, MMS og fax

Læs mere

HJÆLP TIL IGANGSÆTNING AF WINKOMPAS 3

HJÆLP TIL IGANGSÆTNING AF WINKOMPAS 3 HJÆLP TIL IGANGSÆTNING AF WINKOMPAS 3 1. Opstart af WinKompas 3 Når WinKompas 3 er startet op, vil der fremkomme et skærmbillede, hvor du skal indtaste følgende oplysninger for at få adgang til programmet:

Læs mere

Tema MitHelbred på din ipad

Tema MitHelbred på din ipad Tema MitHelbred på din ipad Sofus 18. oktober 2015 Side 1 Vejledning til Besøglægen.dk e-portal Første besøg Første gang du besøger e-portalen, skal du oprettes som bruger. Brugeroprettelsen sker ved at

Læs mere

Før du melder dig ind, så læs først betingelserne for medlemskab

Før du melder dig ind, så læs først betingelserne for medlemskab Før du melder dig ind, så læs først betingelserne for medlemskab http://korsorroklub.dk/ordering/tradeterms Kan du acceptere dem, så klik på billedet som vises på forsiden. Vist herunder. Du kommer nu

Læs mere

1. Administrer brugerkonti. Januar 2011

1. Administrer brugerkonti. Januar 2011 1. Administrer brugerkonti Januar 2011 Brugervejledning til Dantek MaterialeValg Januar 2011 Copyright 2011 by Dantek A/S Vejledningen er udformet af Mads K. Petersen med bidrag fra Ole Sloth Carlsen.

Læs mere

EDI. Microsoft Dynamics NAV 2009 SP1 Klassisk. Side 1. Copyright: Naddon version 201010

EDI. Microsoft Dynamics NAV 2009 SP1 Klassisk. Side 1. Copyright: Naddon version 201010 EDI Microsoft Dynamics NAV 2009 SP1 Klassisk Side 1 Indholdet i dette dokument må på ingen måde gengives helt eller delvist hverken på tryk eller i anden form - uden forudgående skriftlig tilladelse fra

Læs mere

WinPLC. til speciallæger i psykiatri

WinPLC. til speciallæger i psykiatri WinPLC til speciallæger i psykiatri WinPLC Klinikkens primære værktøj WinPLC fra A-Data Lægesystemet med de fair priser I mere end 20 år har A-Data leveret software og hardware til den primære danske sundhedssektor.

Læs mere

Online Booking. Fanebladet Booking

Online Booking. Fanebladet Booking Vejledning til Online Booking Såfremt I har spørgsmål er i velkommen til at ringe til enten Leif på 73-674348 eller back up Torben på 73-674344. Spørgsmål rettes til: Support Leif Andersen leif@perdamgaard.dk

Læs mere

http://www.o90.dk/vejledning/e_faktura_arkiv/vejledninger/v_e_betalingsloesning.ht...

http://www.o90.dk/vejledning/e_faktura_arkiv/vejledninger/v_e_betalingsloesning.ht... Side 1 af 5 Vejledning betalingsløsning Denne vejledning viser, hvordan du kan komme til at betale dine e-fakturaer via Summax, når leverandøren har bankoverførsel som betalingsmetode. 1 Opstart 1.1 Oprettelse

Læs mere

JTA-DynamicsKost JTA. Til. Microsoft Dynamics C5 vers eller højere. DATA. Jylland

JTA-DynamicsKost JTA. Til. Microsoft Dynamics C5 vers eller højere. DATA. Jylland -DynamicsKost Til Microsoft Dynamics C5 vers. 2010 eller højere. -Data www.jta-jylland.dk -DynamicsKost vers. 2010.1 til Microsoft Dynamics C5 1. Introduktion til -DynamicsKost -DynamicsKost til Microsoft

Læs mere

Vejledning i brugen af økonomiportalen 2011 Indhold

Vejledning i brugen af økonomiportalen 2011 Indhold Vejledning i brugen af økonomiportalen 2011 Indhold Køreplan for indberetning af regnskab og budget til provstiet.... 2 Hvordan indberettes regnskab 2011?... 2 Hvor kan jeg få hjælp.... 3 Kontrol af data

Læs mere

Brugervejledning e-faktura. Arbejde med e-faktura

Brugervejledning e-faktura. Arbejde med e-faktura Brugervejledning e-faktura Arbejde med e-faktura Indhold 1. Modtage e-fakturaer 2. Behandle e-fakturaer 3. Arbejde med e-fakturaer i Ø90 ARBEJDE MED E-FAKTURAER 1. Modtage e-fakturaer Når leverandør sender

Læs mere

Rettelser til version 15.1.0.7: Rettet: Første regningslinje var trukket op i tekst. Rettelser til version 15.1.0.6:

Rettelser til version 15.1.0.7: Rettet: Første regningslinje var trukket op i tekst. Rettelser til version 15.1.0.6: Rettelser til version 15.1.0.7: Rettet: Første regningslinje var trukket op i tekst. Rettelser til version 15.1.0.6: Rettet: Ved opdatering af Xdont skal klienter ikke starte automatisk, før efter 5 min.

Læs mere

ITSprint. Sådan printer du vha. print.supportcenter.dk 13-02-2014 ITS

ITSprint. Sådan printer du vha. print.supportcenter.dk 13-02-2014 ITS ITSprint Sådan printer du vha. print.supportcenter.dk Denne vejledning beskriver hvordan du kan printe vha. print.supportcenter.dk fra computere og mobile enheder såsom tablets (fx ipads) og smartphones

Læs mere

Brugervejledning til print-, kopi og scanning på KøgeBibliotekerne

Brugervejledning til print-, kopi og scanning på KøgeBibliotekerne Brugervejledning til print-, kopi og scanning på KøgeBibliotekerne Indhold Indledning Sådan opretter du dig Sådan betaler du Sådan får du en ny adgangskode Sådan kobler du dit brugernavn og kodeord med

Læs mere

JTA-DynamicsKost JTA. Til. Microsoft Dynamics C5 vers. 3 eller højere. DATA. Jylland

JTA-DynamicsKost JTA. Til. Microsoft Dynamics C5 vers. 3 eller højere. DATA. Jylland -DynamicsKost Til Microsoft Dynamics C5 vers. 3 eller højere. -Data www.jta-jylland.dk -DynamicsKost vers. 1.2.1 til Microsoft Dynamics C5 1. Introduktion til -DynamicsKost -Kost til Microsoft Dynamics

Læs mere