VINTERTRÆNING. Der vil være 3 træningstilbud hen over vinteren, tirsdag, torsdag og søndag.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "VINTERTRÆNING. Der vil være 3 træningstilbud hen over vinteren, tirsdag, torsdag og søndag."

Transkript

1 VINTERTRÆNING Der vil være 3 træningstilbud hen over vinteren, tirsdag, torsdag og søndag. Torsdagstræning starter d.6. november kl i starten sluttes kl (Nørrevangsskolen) Søndagstræning starter d. 9. november. kl (klubben) Tirsdagstræning starter d. 11. november kl indtil januar (Nørrevangsskolen)

2 Alle ryttere skal have monteret den korrekte gearing inden vi starter vintertræningen. Med korrekt gearing menes den gearing, man skal køre med i den kommende sæson. Som noget nyt vil der ved hver træningssamling blive krydset af, hvem der har deltaget. Der er planlagt mindst 2 gange træning i Gørlev på spinningscykler med simulator (storskærm). Der er begrænset antal pladser, så de ryttere som har passet deres træning, står øverst på listen til at deltage.

3 For at få en god sæsonstart er det vigtigt med en god indsats under vintertræningen, så det forventes, at alle deltager flittigt i træningerne. Allerede nu vil vi bede rytterne tænke over, hvilke målsætninger de har for den kommende sæson. Det kan være alt fra at komme ud og køre minimum x antal løb til at skulle kvalificere sig til A finalen ved DM eller komme i den bedste halvdel i de løb man deltager i. I bestemmer selv, hvilke mål I synes, I vil prøve at opnå. Der vil blive indkaldt til endnu et forældre/ryttermøde i januar og her skal rytterne aflevere en seddel til trænerne med deres målsætninger. Tirsdag vil der være indendørstræning på enten ruller eller hometrainer. Bruger man ruller, skal der være en forældre til stede for at hjælpe med at holde. Træningen vil i år være henlagt til Nørrevangsskolen (pigernes gymnastiksal, nærmest vejen).

4 Træningen tirsdag vil være delt op i 3 hold, på hold 1 står Bjarne for træningen, på hold 2 er det Jan og Lasse, på hold 3 er det Ole som svinger pisken. Hold 1 er U11/U13 Hold 2 er U15/U16P Hold 3 er U17 Trænerne forbeholder sig dog retten til at rykke ryttere op og ned mellem de 3 hold.

5 HUSKELISTE FOR INDENDØRS TRÆNING Minimum 2 håndklæder, et til gulvet og et til styret. Der er mulighed for bad, hertil skal man så have et 3. håndklæde med. Har man cadence og pulsmåler er dette en fordel. Torsdagstræningen er gymnastik/styrketræning, her er det Bjarne, der står for at ryttere og de forældre, der måtte have lyst får styrket musklerne i hele kroppen. Træningen foregår på Nørrevangsskolen (drengenes gymnastiksal, længst væk fra vejen) Der vil blive åbnet kl , så ryttere kan være omklædt til kl Træningen vil de første gange kun vare 1 times tid, for herefter at blive øget til 1 ½ time. Man vil i år også blive krydset af, om man har deltaget.

6 Søndag er der træning fra klubben. Der trænes ca. 1½ time. Søndagstræningen vil i de fleste tilfælde være henlagt til den samme rute, sådan at alle kender den. Hvis vejrudsigten imod alle odds skulle love dårligt vejr op til weekenden, bedes man holde øje med mail og facebook. Hvis vejret ikke tillader, at vi cykler ude, vil der blive åbnet i klubben og så vil der være træning på hometrainer eller ruller.

7 HUSKELISTE TIL UDENDØRS TRÆNINGEN Varmt tøj Varme handsker Sko overtræk Tynd hue under hjelmen, der går op over ørerne, gerne balaclava (elefanthue). Cykel der kan tåle salt, grus og vand, så lad Carbon cyklen stå hjemme vinteren over. Man får mest styrke i benene med en alu/stålcykel. Der SKAL være skærme for og bag på cyklerne. Lys for og bag!

8 Søndagstræningen er for alle hold/klasser. U17 2. års og derover har valget mellem at køre med på klubbens træning eller at køre med Morten Tilquist, som igen i år tilbyder en omgang hård træning fra kl Mødested Fagerberg, denne træning er primært for team ryttere og ryttere, som kan køre stærkt (U17 2. og opefter). NYT i år: Der vil være varm kakao i klubben efter træning søndag.

9 Generelt: Kost, spis sundt, spis 2 timer inden træning. Drik rigeligt med væske dagen inden I skal yde. Pas jeres sengetider (8-9 timer). Når forårstræningen for alvor går i gang vil det også være en fordel at benytte sig af skolernes tilbud om lektie caféer, så man ikke både skal lave lektier og træne i fritiden. I forårstræningen vil holdene være flydende, det vil sige at trænerne forbeholder sig retten til at rykke ryttere op og ned på de 3 hold. De 3 hold: Hold 1 er U11/U13 Brian og Michael Hold 2 er U15/U16P Lasse, Bjarne og Jan Hold 3 er U17 Ole (Jan)

10 PROGRAM Vintertræning Vintercup Træning efter bogen Nyt tøj Træningslejre Sponsorløbet Pokaler Team Bravida Georg Berg Klubånd kontra træningscenter

11 VINTERTRÆNING Der vil være 3 træningstilbud hen over vinteren, tirsdag, torsdag og søndag. Torsdagstræning starter d.6. november kl i starten sluttes kl (Nørrevangsskolen) Søndagstræning starter d. 9. november. kl (klubben) Tirsdagstræning starter d. 11. november kl indtil januar (Nørrevangsskolen)

12 Alle ryttere skal have monteret den korrekte gearing inden vi starter vintertræningen. Med korrekt gearing menes den gearing, man skal køre med i den kommende sæson. Som noget nyt vil der ved hver træningssamling blive krydset af, hvem der har deltaget. Der er planlagt mindst 2 gange træning i Gørlev på spinningscykler med simulator (storskærm). Der er begrænset antal pladser, så de ryttere som har passet deres træning, står øverst på listen til at deltage.

13 For at få en god sæsonstart er det vigtigt med en god indsats under vintertræningen, så det forventes, at alle deltager flittigt i træningerne. Allerede nu vil vi bede rytterne tænke over, hvilke målsætninger de har for den kommende sæson. Det kan være alt fra at komme ud og køre minimum x antal løb til at skulle kvalificere sig til A finalen ved DM eller komme i den bedste halvdel i de løb man deltager i. I bestemmer selv, hvilke mål I synes, I vil prøve at opnå. Der vil blive indkaldt til endnu et forældre/ryttermøde i januar og her skal rytterne aflevere en seddel til trænerne med deres målsætninger. Tirsdag vil der være indendørstræning på enten ruller eller hometrainer. Bruger man ruller, skal der være en forældre til stede for at hjælpe med at holde. Træningen vil i år være henlagt til Nørrevangsskolen (pigernes gymnastiksal, nærmest vejen).

14 Træningen tirsdag vil være delt op i 3 hold, på hold 1 står Bjarne for træningen, på hold 2 er det Jan og Lasse, på hold 3 er det Ole som svinger pisken. Hold 1 er U11/U13 Hold 2 er U15/U16P Hold 3 er U17 Trænerne forbeholder sig dog retten til at rykke ryttere op og ned mellem de 3 hold.

15 HUSKELISTE FOR INDENDØRS TRÆNING Minimum 2 håndklæder, et til gulvet og et til styret. Der er mulighed for bad, hertil skal man så have et 3. håndklæde med. Har man cadence og pulsmåler er dette en fordel. Torsdagstræningen er gymnastik/styrketræning, her er det Bjarne, der står for at ryttere og de forældre, der måtte have lyst får styrket musklerne i hele kroppen. Træningen foregår på Nørrevangsskolen (drengenes gymnastiksal, længst væk fra vejen) Der vil blive åbnet kl , så ryttere kan være omklædt til kl Træningen vil de første gange kun vare 1 times tid, for herefter at blive øget til 1 ½ time. Man vil i år også blive krydset af, om man har deltaget.

16 Søndag er der træning fra klubben. Der trænes ca. 1½ time. Søndagstræningen vil i de fleste tilfælde være henlagt til den samme rute, sådan at alle kender den. Hvis vejrudsigten imod alle odds skulle love dårligt vejr op til weekenden, bedes man holde øje med mail og facebook. Hvis vejret ikke tillader, at vi cykler ude, vil der blive åbnet i klubben og så vil der være træning på hometrainer eller ruller.

17 HUSKELISTE TIL UDENDØRS TRÆNINGEN Varmt tøj Varme handsker Sko overtræk Tynd hue under hjelmen, der går op over ørerne, gerne balaclava (elefanthue). Cykel der kan tåle salt, grus og vand, så lad Carbon cyklen stå hjemme vinteren over. Man får mest styrke i benene med en alu/stålcykel. Der SKAL være skærme for og bag på cyklerne. Lys for og bag!

18 Søndagstræningen er for alle hold/klasser. U17 2. års og derover har valget mellem at køre med på klubbens træning eller at køre med Morten Tilquist, som igen i år tilbyder en omgang hård træning fra kl Mødested Fagerberg, denne træning er primært for team ryttere og ryttere, som kan køre stærkt (U17 2. og opefter). NYT i år: Der vil være varm kakao i klubben efter træning søndag.

19 Generelt: Kost, spis sundt, spis 2 timer inden træning. Drik rigeligt med væske dagen inden I skal yde. Pas jeres sengetider (8-9 timer). Når forårstræningen for alvor går i gang vil det også være en fordel at benytte sig af skolernes tilbud om lektie caféer, så man ikke både skal lave lektier og træne i fritiden. I forårstræningen vil holdene være flydende, det vil sige at trænerne forbeholder sig retten til at rykke ryttere op og ned på de 3 hold. De 3 hold: Hold 1 er U11/U13 Brian og Michael Hold 2 er U15/U16P Lasse, Bjarne og Jan Hold 3 er U17 Ole (Jan)

Hvad er Ta chancen. Se mere om de konkrete tilbud på de følgende sider.

Hvad er Ta chancen. Se mere om de konkrete tilbud på de følgende sider. Hvad er Ta chancen Det kan være rigtigt svært at forene det at have autisme/ en ADHD diagnose med en fritidsinteresse som giver succes. Projektet Ta Chancen er et forsøg på at imødekomme denne udfordring.

Læs mere

Ryttermøde mandag d

Ryttermøde mandag d Ryttermøde mandag d. 7.10.13 Referat Afslutningsløb/Klubmesterskab Forløbet af afslutningsløbet blev, af flere årsager, desværre lidt kaotisk. Dels pga. en punktering på masteromgangen og dels pga. et

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling

Mødereferat. Generalforsamling Mødereferat Generalforsamling Tidspunkt: Sted: MAN 6 OKT 2008 kl.1900 Klubhuset Højdevangen 25 3480 Fredensborg Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse af foreningens reviderede

Læs mere

Velkommen Holstebro Cykle Club af 1960

Velkommen Holstebro Cykle Club af 1960 Velkommen Holstebro Cykle Club af 1960 Vi har samlet nogle af de spørgsmål som du måtte stå med hvis du overvejer at begynde i en Cykel Club. Der er sikkert mange andre ting du kunne ønske svar på, og

Læs mere

Maj og Juni Fredagsrock, se opslag inde i bladet.

Maj og Juni Fredagsrock, se opslag inde i bladet. Maj og Juni 2014 Fredagsrock, se opslag inde i bladet. Brugerrådsmøde D 20/2 14 Tilstede: Pia, Lotte, Gert, Henrik, Thomas, Albert, Steffen. Vejlederne: Lone, Bruno. Formand: Pia P. Næstformand: Lotte

Læs mere

OdenseSport.dk. Varieret tilbud til børn mellem lem 8 og 12 år. Prøv 5 på stribe. Cykling - Svømning - Roning - Vandpolo - Triathlon

OdenseSport.dk. Varieret tilbud til børn mellem lem 8 og 12 år. Prøv 5 på stribe. Cykling - Svømning - Roning - Vandpolo - Triathlon OdenseSport.dk Varieret tilbud til børn mellem lem 8 og 12 år Prøv 5 på stribe Cykling - Svømning - Roning - Vandpolo - Triathlon www.odensesport.dk Velkommen til OdenseSport.dk "Ved du, hvad der er sjovt?"

Læs mere

Første uge på Brejninggaard Efterskole

Første uge på Brejninggaard Efterskole Første uge på Brejninggaard Efterskole August 2015 Søndag d. 9/8 14.00 Skolen åbner for indkvartering efter sengeredning og udpakning er der kaffe i Hallen 15.30 Velkomst i hallen 16.30 Første møde med

Læs mere

Der indkaldes derfor til ekstraordinær generalforsamling, kl. 18.00,onsdag den 29. september 2010., med flg. punkter.

Der indkaldes derfor til ekstraordinær generalforsamling, kl. 18.00,onsdag den 29. september 2010., med flg. punkter. Uge 35 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Desværre var vores modstandere

Læs mere

Team Hjørring 2019 informations møde 12 marts 2018 Dagsorden - Historik - Styregruppe - Hvad kræver det af dig Michael - Hvad er Team Hjørring Youth

Team Hjørring 2019 informations møde 12 marts 2018 Dagsorden - Historik - Styregruppe - Hvad kræver det af dig Michael - Hvad er Team Hjørring Youth Team Hjørring 2019 informations møde 12 marts 2018 Dagsorden - Historik - Styregruppe - Hvad kræver det af dig Michael - Hvad er Team Hjørring Youth (THY) Morten - Sponsor arbejde Steffen - Cyklen Jens

Læs mere

Hørning d Med venlig hilsen. Lisbet Huusom

Hørning d Med venlig hilsen. Lisbet Huusom Hørning d. 2.1.2012 Kære Forældre Godt nytår til alle familier og tak for godt samarbejde og samvær i 2011. Ovenpå en dejlig lang juleferie glæder vi os til at tage fat på et nyt arbejdsår med jer og jeres

Læs mere

Dagsorden. - Kåring af sejlere - Gymnastik og teori - Evaluering af sæsonen 2010

Dagsorden. - Kåring af sejlere - Gymnastik og teori - Evaluering af sæsonen 2010 Dagsorden - Kåring af sejlere - Gymnastik og teori - Evaluering af sæsonen 2010 - Fremadrettede opgaver og planer for 2011 - Træning og tilbud - Havnesituationen - Sponsorer - Kraftcentret - Teambuilding

Læs mere

ROLFSTED IDRÆTSFORENING

ROLFSTED IDRÆTSFORENING ROLFSTED IDRÆTSFORENING PROGRAM FOR EFTERÅR OG VINTER 2015/2016 Efter sommerferien slår Rolfsted IF atter dørene op for en efterårs- og vintersæson, som byder på mange muligheder for sved på panden, fysiske

Læs mere

Velkommen til cykling 2017

Velkommen til cykling 2017 Cykling 2017 Velkommen til cykling 2017 Sæsonstart den 26. marts kl. 9.00 Med denne folder vil vi gerne byde velkommen til en ny cykelsæson. Vildbjerg Motion er en motionsklub, der lægger vægt på bredden

Læs mere

Bliv en del af Team Verge Danmark

Bliv en del af Team Verge Danmark Bliv en del af Team Verge Danmark Din guide til at blive en del af et specielt Team Hvad er Team Verge Danmark... 2 Din Team Verge Danmark pakke 2017... 2 Det forpligter at være en del af Team Verge Danmark...

Læs mere

AKTIV VINTER. Aktiviteter i vinterferien for børn og unge i Høje-Taastrup Kommune

AKTIV VINTER. Aktiviteter i vinterferien for børn og unge i Høje-Taastrup Kommune AKTIV VINTER er i vinterferien for børn og unge i Høje-Taastrup Kommune er i vinterferien for børn og unge i Høje-Taastrup Kommune I år kan vi i vinterferien byde velkommen til Aktiv Vinter med en række

Læs mere

Man kommer ikke sovende til den slags mål. Træningen foregår nu fire gange om ugen og der er kamp næsten hver weekend.

Man kommer ikke sovende til den slags mål. Træningen foregår nu fire gange om ugen og der er kamp næsten hver weekend. 98 - U13 Kære forældre og spillere på 98 U13 Så er vi klar til endnu en sæson. er en klub med store ambitioner - og disse gælder naturligvis også for årgang 98. Det er målet for årgang 98 på lang sigt,

Læs mere

HFTC Cykelklub: Rundt Med De Ben

HFTC Cykelklub: Rundt Med De Ben HFTC Cykelklub: Rundt Med De Ben 2015-2016 Velkommen til RMDB sæson 2015 2016 Hvorfor træne Jeg får en øget sexlyst. Hvis jeg føler mig lækker og veltilpas, smitter det af på lysten til at give andre lidt

Læs mere

5turs-kortet. Til foreninger i ishøj. Find en spændende fritidsinteresse med 5turs-kortet. Ishøj Kommune 1

5turs-kortet. Til foreninger i ishøj. Find en spændende fritidsinteresse med 5turs-kortet. Ishøj Kommune 1 5turs-kortet Til foreninger i ishøj Find en spændende fritidsinteresse med 5turs-kortet Ishøj Kommune 1 5turs-kortet Find en spændende fritidsinteresse med 5turs-kortet Hvis du er mellem syv og tolv år,

Læs mere

Brøndby Cykel Motion TRÆNING 2013-10-04

Brøndby Cykel Motion TRÆNING 2013-10-04 Indledning Et af formålene med at cykle er at holde sig i god fysisk form, så hverdagen bliver lettere. Arbejdet kommer nemmere fra hånden, når man har fysisk overskud. Dette fysiske overskud er nemmere

Læs mere

VINTERMOTIVATION. EffeKtiv BRUG Af EN home trainer

VINTERMOTIVATION. EffeKtiv BRUG Af EN home trainer Det basale Efteråret og vinteren kan være hård. Mørke morgener, mørke aftener og kulde som oftest medfører høj risiko for at blive syg og få skader. Home training også kendt som turbo træning eller indendørscykling,

Læs mere

Indhold. Siden sidst. Mal med sæbebobler. Sømændene i Vordingborg. Vandkamp. Besøg hos Thea. Fisketur. Herlufmagle friluftsbad.

Indhold. Siden sidst. Mal med sæbebobler. Sømændene i Vordingborg. Vandkamp. Besøg hos Thea. Fisketur. Herlufmagle friluftsbad. ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 1. jul Mal med sæbebobler

Læs mere

Kom godt i mål. Af: Andreas Borch Cheftræner Hareskovens Triatlon klub

Kom godt i mål. Af: Andreas Borch Cheftræner Hareskovens Triatlon klub Kom godt i mål Af: Andreas Borch Cheftræner Hareskovens Triatlon klub Indhold: Træning Den sidste træning før raceday Fokuspunkter Nedtrapning Hvad er nedtrapning Eksempel på 10 dages nedtrapning (hen

Læs mere

If you lay up, make sure you lay up, not in

If you lay up, make sure you lay up, not in Velkommen Opstart og information for eliten 2013 Trupper og træningstider Træningslejr/samling Kriterierne for holdudtagelse Sportslig målsætning og vores værdier Eksterne elitematcher 2013 Race to sæsonstart

Læs mere

Dronningborg Boldklub Håndbold afdelingen

Dronningborg Boldklub Håndbold afdelingen Dronningborg Boldklub Håndbold afdelingen LØRDAG AFTEN 18 24 Velkommen til Håndboldevent 2012 for Vi byder velkommen til en stor håndboldweekend for alle interesserede. Vi håber at rigtig mange børn og

Læs mere

Hårslev Gymnastikforening

Hårslev Gymnastikforening Hårslev Gymnastikforening Byder velkommen til en ny sæson 2017 / 2018 Sæsonprogram Hårslev Gymnastikforening. Nye og gamle ledere byder velkommen til en ny sæson. Mød op første gang, eller ring til en

Læs mere

Styrker og Svagheder SMT Cykeltræning

Styrker og Svagheder SMT Cykeltræning 1 Styrker og Svagheder SMT Cykeltræning Rigtig hurtige cykel tider Den som har benene bestemmer tempo STRENGTH OPPORTUNATIES Nogle gode triatleter Hårde træningspas (hårde og lange) Godt kendskab til træningslandskab

Læs mere

Hvad er Ta chancen. jeres børn til en god idrætsoplevelse på foreningens almindelige hold.

Hvad er Ta chancen. jeres børn til en god idrætsoplevelse på foreningens almindelige hold. Hvad er Ta chancen Det kan være rigtigt svært at forene det at have autisme/ en ADHD diagnose med en fritidsinteresse som giver succes. Projektet Ta Chancen er et forsøg på at imødekomme denne udfordring.

Læs mere

Vores medlemmer har deltaget i en masse cykel løb. Af de fineste resultater kan nævnes:

Vores medlemmer har deltaget i en masse cykel løb. Af de fineste resultater kan nævnes: Mountainbike Club Vejle CVR.: 34151830 (Gammelt cvr: 30436245) Generalforsamling tirsdag d. 4. februar 2014 Sted: Klublokalerne Til stede: 30 medlemmer og bestyrelsen 1. Valg af dirigent Til dirigent blev

Læs mere

VELKOMMEN I AMAGER CYKLE RING. - nyttig viden for forældre til nye børneryttere

VELKOMMEN I AMAGER CYKLE RING. - nyttig viden for forældre til nye børneryttere VELKOMMEN I AMAGER CYKLE RING - nyttig viden for forældre til nye børneryttere Vores sponsorer - støt dem, de støtter os Velkommen i klubben! Cykling er en sport for alle - og Amager Cykle Ring er en klub

Læs mere

KLG Fodbold. KLG Fodbold - 7400 Herning www.klg-fodbold.dk mail@klg-fodbold.dk. Årsplan U-9. 1 af 6 27-03-2012

KLG Fodbold. KLG Fodbold - 7400 Herning www.klg-fodbold.dk mail@klg-fodbold.dk. Årsplan U-9. 1 af 6 27-03-2012 Årsplan U-9 2012 1 af 6 27-03-2012 Årgang: Drengespillere født i 2003 eller som går i 2. klasse. Trænere: Claus Kristensen tlf. 97 22 63 69 29 99 25 80 Koustrupparken 18 claus@friendtex.dk Bjarne Krogstrup

Læs mere

Træning forår 2016 Tirsdag

Træning forår 2016 Tirsdag Træning HAC 2016 Træning forår 2016 Tirsdag Tirsdag ansvarlig Tirsdag hjælper Uge 11 2x Nicklas og Mailund Niels Andreas Bettina Anders Jimmi Dennis Helle Uge 12 Italien Italien Italien Italien Italien

Læs mere

Nyhedsbrev april-maj 2016 Til alle medlemmer og forældre.

Nyhedsbrev april-maj 2016 Til alle medlemmer og forældre. Nyhedsbrev april-maj 2016 Til alle medlemmer og forældre. Velkommen til de nye børn og forældre! Mandag d. 2. maj starter 81 nye medlemmer i Klub Viadukten. Stort Velkommen til jer alle sammen. Vi glæder

Læs mere

LØKKEFONDENS DANMARKS TOUR

LØKKEFONDENS DANMARKS TOUR LØKKEFONDENS DANMARKS TOUR Er du mellem 16-19 år og har du brug for et afbræk fra hverdagen? 14 uger med cykeltræning, sunde vaner og personlige mål. HERNING Når matematikken er svær, tænker jeg på første

Læs mere

Spørgeskema vedr. undervisningsmiljøet på Grejs Friskole.

Spørgeskema vedr. undervisningsmiljøet på Grejs Friskole. Spørgeskema vedr. undervisningsmiljøet på Grejs Friskole. Tag dig tid til at læse spørgsmål og svarmuligheder godt igennem. Du kan kun sætte 1 kryds ud for hvert spørgsmål, hvis ikke der står noget andet.

Læs mere

EVALUERING AF TEAM HERNING 2014/15

EVALUERING AF TEAM HERNING 2014/15 EVALUERING AF TEAM HERNING 2014/15 15. august 2015. 1 INDHOLD OM EVALUERINGEN 3 PROCESBESKRIVELSE AF EVALUERINGEN 4 SAMMENFATNING 5 ER PROJEKT TEAM HERNING 2014/2015 LYKKEDES? 5 HVILKE LANGTIDSVIRKNINGER

Læs mere

Hvad er Ta chancen. Se mere om de konkret tilbud på de følgende sider.

Hvad er Ta chancen. Se mere om de konkret tilbud på de følgende sider. Hvad er Ta chancen Det kan være rigtigt svært at forene det at have autisme/ en ADHD diagnose med en fritidsinteresse som giver succes. Projektet Ta Chancen er et forsøg på at imødekomme denne udfordring.

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. 25. oktober 2013 Vallekilde-Hørve Friskole. Fredagsbrev nr. 756 Næste uger: 28. oktober 29. oktober 30. oktober 31. oktober 01. november 8. kl. til Berlin UU-besøg 9.kl. HK fri Skole-hjem 9.kl. Skole-hjem

Læs mere

Så er 2017 ved at gå på hæld, og dermed er vi på vej ind i Alle ønskes derfor en glædelig jul og godt nytår og forhåbentlig på gensyn i 2018.

Så er 2017 ved at gå på hæld, og dermed er vi på vej ind i Alle ønskes derfor en glædelig jul og godt nytår og forhåbentlig på gensyn i 2018. Kære medlem, Så er 2017 ved at gå på hæld, og dermed er vi på vej ind i 2018. Alle ønskes derfor en glædelig jul og godt nytår og forhåbentlig på gensyn i 2018. Forhåbentlig også et 2018 der byder på bedre

Læs mere

Juniorudvalgsmøde 19/1 2015

Juniorudvalgsmøde 19/1 2015 Juniorudvalgsmøde 19/1 2015 Sted Til Stede : Hos Hans, Almuevej 7, Skanderborg : Hans Hussmann, Jens Ib Søborg, Ole Roed Bloch, Bjarne Alstrup (Bestyrelsen) og Henrik Meyer Thomsen (Referant) Ikke til

Læs mere

Fredag d. 28/6 Søndag d. 30/6 2013 (det er i år 16 gang SSK deltager)

Fredag d. 28/6 Søndag d. 30/6 2013 (det er i år 16 gang SSK deltager) Fredag d. 28/6 Søndag d. 30/6 2013 (det er i år 16 gang SSK deltager) Hvad kan i læse om i præsentationen? Status på tilmeldinger Hvor mange bliver vi Transport til Kibæk og mødetid (for de spillere der

Læs mere

Marselisborg Sejlklubs

Marselisborg Sejlklubs Marselisborg Sejlklubs Ungdomsafdeling Information til nye sejlere og forældre Velkommen som sejlerforældre Velkommen i Marselisborg Sejlklubs (MS) Ungdomsafdeling. I skal vide at sejlads er en tidskrævende

Læs mere

Klubbens forventninger til sejlerforældre. Aktiviteter i MS Ungdom. Aktiviteter i sommersæsonen:

Klubbens forventninger til sejlerforældre. Aktiviteter i MS Ungdom. Aktiviteter i sommersæsonen: Klubbens forventninger til sejlerforældre Alle aktiviteter i klubben drives af frivillige forældre og aktiviteterne afhænger af forældrenes indsats. Klubbens minimum forventninger til jer som forældre,

Læs mere

PROGRAM 2017/2018 HÅNDBOLD SVØMNING FITNESS DANCE BORDTENNIS IDRÆT PÅ TVÆRS MOUNTAINBIKE NATURFITNESS CYCLING

PROGRAM 2017/2018 HÅNDBOLD SVØMNING FITNESS DANCE BORDTENNIS IDRÆT PÅ TVÆRS MOUNTAINBIKE NATURFITNESS CYCLING PROGRAM 2017/2018 HÅNDBOLD SVØMNING FITNESS DANCE BORDTENNIS IDRÆT PÅ TVÆRS MOUNTAINBIKE NATURFITNESS CYCLING Til Hald Ege skoledistrikt m.fl. Husstandsomdelt programblad HALD EGE-RAVNSTRUP KFUM Hald Ege-Ravnstrup

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Referat af kredsudvalgsmøde, den 3. juni 2013

Referat af kredsudvalgsmøde, den 3. juni 2013 Referat af kredsudvalgsmøde, den 3. juni 2013 Til stede: Susanne Forsberg Fagerberg, Marianne Christensen, Herdis Aagaard Petersen, Michael Nielsen, Janni Ysbæk-Nielsen, Ole Brydegaard Pedersen, Lisbeth

Læs mere

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning 1 Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning Velkomst: Velkommen til generalforsamling her i HGC- Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 13. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Sæson 2014 / 2015. Ubberud. Gymnastik afdeling

Sæson 2014 / 2015. Ubberud. Gymnastik afdeling Sæson 2014 / 2015 Ubberud Gymnastik afdeling BØRNE - UNGDOM HOLD Piger spring/rytme 0 2 klasse Onsdag kl. 15.30 16.30 i Ubberud hallen fra 03-09-14 (NB: Tidspunktet rettet!) Hej Piger Starter vi en ny

Læs mere

Næste års lange fællesture:

Næste års lange fællesture: Stormøde - landevej November 2014 Dagsorden: Velkomst Niels Chr. - oplæg Cl vintertræning Næste års lange fællesture? Tur Cl Harzen og Mallorca? Træningslejr (som i år Cl EbeltoO eller andet sted)? Fællesture

Læs mere

Hjemmesiden Hjemmesiden er under opbygning, og vi håber, at vi kan lancere den inden jul 2013.

Hjemmesiden Hjemmesiden er under opbygning, og vi håber, at vi kan lancere den inden jul 2013. Emne: S- M- C Nyhedsbrev November 2013 Hjemmesiden Hjemmesiden er under opbygning, og vi håber, at vi kan lancere den inden jul 2013. Forslag til ændret måde at køre på fra sæson start 2014: Bestyrelsen

Læs mere

Årsplan. U12/U13 Drenge 2010/11

Årsplan. U12/U13 Drenge 2010/11 Årsplan U12/U13 Drenge 2010/11 Årsplan for U12 & U13 Drenge Årgang Spillere født i 1999 og 1998 eller 4. kvartal i 1997. (5. og 6. klasse). Ledere: Træner Jørgen Jensen Hjejlevej 113 mobil 2540 5810 7451

Læs mere

Aktivitetsplan Vinter 2014

Aktivitetsplan Vinter 2014 Januar 2014 1 Onsdag 1. Juleferie Torsdag 2. Juleferie Fredag 3. Juleferie Lørdag 4. Søndag 5. Åbent Hus 2 Tirsdag 7. Juniortræning Onsdag 8. Juniortræning Torsdag 9. Juniortræning Fredag 10. Juniortræning

Læs mere

Bordtennis: Børn/unge: Mandag kl. 18.00-19.00. Kontingent: kr. 250,00 Jes Kristiansen/ hjælpetrænere

Bordtennis: Børn/unge: Mandag kl. 18.00-19.00. Kontingent: kr. 250,00 Jes Kristiansen/ hjælpetrænere Velkommen til Vintersæson 2011-2012 Indholdsfortegnelse: Bordtennis side 2 Præmiewhist side 2 Jundokan Karate side 3 Badminton side 4 Indefodbold side 4 Spinning side 5 Mix-Motionsvolley side 6 Gymnastik

Læs mere

HFTC Cykelklub: Rundt Med De Ben

HFTC Cykelklub: Rundt Med De Ben HFTC Cykelklub: Rundt Med De Ben 2016-2017 Hvorfor Team HFTC Rundt med de ben Vi tilbyder først og fremmest et fællesskab omkring din cykling både inde og ude. Fællesskabet er for tyk & tynd, høj & lav,

Læs mere

Hvad er Ta chancen. Se mere om de konkrete tilbud på de følgende sider.

Hvad er Ta chancen. Se mere om de konkrete tilbud på de følgende sider. Hvad er Ta chancen Det kan være rigtigt svært at forene det at have autisme/ en ADHD diagnose med en fritidsinteresse som giver succes. Projektet Ta Chancen er et forsøg på at imødekomme denne udfordring.

Læs mere

NYHEDSBREV FRA SFO FRITTERHØJEN APRIL 2016

NYHEDSBREV FRA SFO FRITTERHØJEN APRIL 2016 NYHEDSBREV FRA SFO FRITTERHØJEN APRIL 2016 Særlige informationer: Kære forældre. Vi starter op igen, med at lave et nyhedsbrev der vil udkomme ca. hver 6. uge. Opbygningen vil være således at overskrifterne

Læs mere

Den konditionstræning du skal udføre de næste fire uger, kommer til at bestå af en blanding af intervaller og længere træningsture.

Den konditionstræning du skal udføre de næste fire uger, kommer til at bestå af en blanding af intervaller og længere træningsture. TRÆNINGSPROGRAMMET CARDIO skal udføres 2 gange/ugen STYRKE skal udføres 3 gange/ugen Konditionstræning er godt for dit blodomløb, det kan udskille endorfiner, så du bliver gladere, give frisk luft og D-vitamin

Læs mere

Små ben, store drømme

Små ben, store drømme Små ben, store drømme Aakanden GF Sponsorer Heibergs Dessertcirkus Creme De La Creme Reel Byg Nestlé Skovshoved Hotel Parving Forord - velkommen Kære forældre, Vi er glade for, at I har valgt at lade jeres

Læs mere

Bestyrelsesmøde

Bestyrelsesmøde Bestyrelsesmøde 19.11.2014 Tilstedeværende: Deltagere: Anders Pedersen Dennis Damsager Johnni Pedersen Kasper Brill Kirsten Petersen Sif Petersen Afbud: Lars Britz Dagsorden: Tilstedeværende: Dagsorden:

Læs mere

SFO-NYT sept Løbeklub. Velkommen i SFO til nye såvel gamle børn og forældre.

SFO-NYT sept Løbeklub. Velkommen i SFO til nye såvel gamle børn og forældre. SFO-NYT sept 2010 Velkommen i SFO til nye såvel gamle børn og forældre. Som I sikkert allerede har bemærket er der kommet rigtig mange børn i vores SFO 95 helt præcist fra 0.-4. klasse så vi har været

Læs mere

Tilbud i Caféen. Praktisk info

Tilbud i Caféen. Praktisk info Praktisk info Tjek-in og betaling til træningsskole i klubhuset: Søndag 14. Juli kl. 14:00 22:00 Mandag 15. Juli Kl. 07:00 08:00 Velkomst og instruks mandag morgen kl. 08:15 ved klubhuset Kontaktpersoner:

Læs mere

Mandag d. 29. juni fredag d. 3. juli 2015 Vesterhavsgde 8 Thorsminde 97 49 71 54

Mandag d. 29. juni fredag d. 3. juli 2015 Vesterhavsgde 8 Thorsminde 97 49 71 54 SOMMERSJOV I VEST Aktiviteterne afholdes i den første uge af din sommerferie, uge 27 Mandag d. 29. juni fredag d. 3. juli 2015 Der er sjov for både store og små, så skynd dig at melde dig til, så du kan

Læs mere

Brenderup Idrætsforening

Brenderup Idrætsforening Velkommen i Brenderup Idrætsforening - Fodboldafdelingen Brenderup Idrætsforening Fodbold Gymnastik Håndbold Badminton Motion Brenderup Idrætsforening holder til i Brenderup Aktivitetscenter, Kirkevej

Læs mere

Juniorklubben i Hvalsø

Juniorklubben i Hvalsø Juniorklubbens Nyhedsavis: - Udgave 2: April - Juni 2015 Hvad er Juniorklubben? Det er et eftermiddagstilbud til dig, som går i 6., 7. eller 8. klasse. Her kan du hygge dig sammen med mange nye venner

Læs mere

mit barn skal til svømmestævne

mit barn skal til svømmestævne Hjælp mit barn skal til svømmestævne Hjælp mit barn skal til svømmestævne! Er du gammel konkurrencesvømmer er der nok ikke meget nyt at hente i denne folder. Men har du ingen særlig fortid inden for svømmesporten,

Læs mere

Beretning 2013 Hedensted Cykelklub

Beretning 2013 Hedensted Cykelklub 1 Året der gik, vi runder følgende: Motionsafdeling B&U Voksenlicens MTB afdeling Kåringer og udmærkelser Løb Øvrige arrangementer I øvrigt Fremtiden Tak 2 Motionsafdeling successen med hold 3 Martin og

Læs mere

Kære spillere og forældre til Konkurrence (niveau 2) Træningstider

Kære spillere og forældre til Konkurrence (niveau 2) Træningstider Holte, den 3. august 2014 I dette nummer 1 Træningstider 2 Fysisk træning 2 Træningslejr for hold 1 og 2 2 OBS Vigtige tilladelser 3 Kontingent 3 Holdturnering 4 Individuelle turneringer Kære spillere

Læs mere

Vi mødtes tidligt i morges i Københavns lufthavn. Efter check-in og security havde vi lidt tid inden afrejse.

Vi mødtes tidligt i morges i Københavns lufthavn. Efter check-in og security havde vi lidt tid inden afrejse. Svømmeklubben MK 31, K1 Træningslejr uge 7, 2013 Palma, Mallorca Lørdag 9/2-13 Vi mødtes tidligt i morges i Københavns lufthavn. Efter check-in og security havde vi lidt tid inden afrejse. Pga. bagage

Læs mere

Toscana 2020 Coast to coast. Uge 25

Toscana 2020 Coast to coast. Uge 25 Toscana 2020 Coast to coast Uge 25 i samarbejde med Det store overblik De hurtige fakta: Fra Rimini til Pisa 6 cykeldage Ca. 550 km. Ca. 10.000 hm. Mulighed for 1 hviledag Toscana 2020 Coast to coast

Læs mere

NBC NYHEDSBREV AUGUST 2018

NBC NYHEDSBREV AUGUST 2018 NBC NYHEDSBREV AUGUST 2018 SOMMER Det er sagt før, men SIKKE EN SOMMER! Alle, der har været på landevejen uden følgebil, har nok oplevet at måtte imødegå dehydrering ved at lægge til ved en kirkes vandpost,

Læs mere

AKTIVITETER SÆSON 2018

AKTIVITETER SÆSON 2018 AKTIVITETER SÆSON 2018 Kære alle, Hermed planlagte aktiviteter for sæsonen 2018, som starter med datoer for de enkelte begivenheder og dernæst en nærmere beskrivelse samt oplysninger om tilmeldingsfrist,

Læs mere

Vi fokuserer på grundlæggende gymnastik og øver spring alt efter børnenes niveau. Holdnavn: Unge Rytmepiger (8. Klasse - 25 år.

Vi fokuserer på grundlæggende gymnastik og øver spring alt efter børnenes niveau. Holdnavn: Unge Rytmepiger (8. Klasse - 25 år. Holdnavn: Minispring Træner: Anja C., Mette, Mathilde og Mathias Træningstid og sted: Onsdag kl. 16.15 17.15 i gymnastiksalen Målgruppe: børn, som er på deres 3. og afsluttende år i børnehaven + børn,

Læs mere

Velkommen til Odder Cykel Klub

Velkommen til Odder Cykel Klub Velkommen til Odder Cykel Klub Vi har her samlet nogle af de mange spørgsmål, der vil dukke op før og i den første tid efter du er blevet medlem i Odder Cykel klub. Hvis der er ting, der ikke er besvaret

Læs mere

KARREBÆK IDRÆTSFORENING KLUBBLAD

KARREBÆK IDRÆTSFORENING KLUBBLAD KARREBÆK IDRÆTSFORENING KLUBBLAD Sæsonstart August 2015 KONTAKTPERSONER Hovedbestyrelsen: Formand: Louis Kristensen tlf. 20 31 40 11 ludimann@yahoo.dk Løb: Formand: Søren Lund tlf. 61 60 74 92 sblund@privat.dk

Læs mere

Aktivitet og fysisk træning, mens du er indlagt (niveau 3)

Aktivitet og fysisk træning, mens du er indlagt (niveau 3) Aktivitet og fysisk træning, mens du er indlagt I Speciale for blodsygdomme betragter vi aktivitet og fysisk træning som den del af din behandling. Selvom du er syg, er det vigtigt, at du træner for at

Læs mere

Velkommen i Skanderborg Junior Sejlklub

Velkommen i Skanderborg Junior Sejlklub Velkommen i Skanderborg Junior Sejlklub Information til sejlere og forældre Velkommen i Skanderborg Junior Sejlklub. Skanderborg Junior Sejlklub (SJS) er en klub for unge sejlere. Vi har plads til sejlere

Læs mere

Oplæg til forårstræningen 2012

Oplæg til forårstræningen 2012 Oplæg til forårstræningen 2012 Tirsdag og Torsdags træningen ændres til interval og bakketræning. Træningen lægges på nogle forholdsvise korte ruter / rundstrækninger. Opvarmning og afrul foregår samlet

Læs mere

Holbæk Juniorsejlklub Information til nye sejlere og forældre.

Holbæk Juniorsejlklub Information til nye sejlere og forældre. Information til nye sejlere og forældre. Velkommen Velkommen som sejler og forældre i. Vi gælder os til at, I bliver en del af vores klub. Der er en del nye ting at forholde sig til, når man starter i

Læs mere

Juniorklubben i Hvalsø For 6 til 8 klasse. http://www.lejreungdomsskole.dk/juniorklubben

Juniorklubben i Hvalsø For 6 til 8 klasse. http://www.lejreungdomsskole.dk/juniorklubben Juniorklubbens Nyhedsavis: - Udgave 1: Februar - Marts 2015 Hvad er Juniorklubben? Det er et eftermiddagstilbud til dig, som går i 6., 7. eller 8. klasse. Her kan du hygge dig sammen med mange nye venner

Læs mere

Velkommen til Sejlklubben SNEKKEN s Ungdomsafdeling

Velkommen til Sejlklubben SNEKKEN s Ungdomsafdeling Velkommen til Sejlklubben SNEKKEN s Ungdomsafdeling I har vist interesse for, at jeres barn skal begynde til sejlads. Med dette skriv bliver I klogere på, hvad vi tilbyder vores juniorer, den praktiske

Læs mere

Dagsorden/referat forældremøde indskoling: ugedag: dato: fra-til: lokale: Ref.: torsdag 05/ Klokken Indskolingens lokale

Dagsorden/referat forældremøde indskoling: ugedag: dato: fra-til: lokale: Ref.: torsdag 05/ Klokken Indskolingens lokale Dagsorden/referat forældremøde indskoling: ugedag: dato: fra-til: lokale: Ref.: torsdag 05/9-2019 Klokken 19.00 21.00 Indskolingens lokale pkt. Dagsorden Referat Alle børn er repræsenteret til dagens forældremøde.

Læs mere

Program over hold for vintersæsonen i Jegerup 19/20

Program over hold for vintersæsonen i Jegerup 19/20 Alle hold starter op i uge 36. Gymnastikopvisningen er d. 28 marts kl. 14.00 Alle aktiviteterne foregår i Egehuset i Jegerup Program over hold for vintersæsonen i Jegerup 19/20 Floorball for børn/unge.

Læs mere

Team Rødovre Cykelklub

Team Rødovre Cykelklub Team Rødovre Cykelklub REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING 30 MARTS 2011 Onsdag den 30. marts 2011 kl. 19.00, afholdtes ordinær generalforsamling i Team Rødovre Cykelklub i klublokalet Milestedet Nørrekær

Læs mere

Aktiviteter i uge 1. Torsdag: -Velkommen tilbage. Vi hygger i klubben. -Fodbold i hallen 13.30.-15.00. Husk sko!!!!

Aktiviteter i uge 1. Torsdag: -Velkommen tilbage. Vi hygger i klubben. -Fodbold i hallen 13.30.-15.00. Husk sko!!!! Aktiviteter i uge 1 Mandag: Tirsdag: Onsdag: - Lukket! -Lukket! -Lukket! Torsdag: -Velkommen tilbage. Vi hygger i klubben. Fredag: -Fodbold i hallen 13.30.-15.00. Husk sko!!!! Et rigtigt godt nytår til

Læs mere

Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne

Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne 1. Valg af dirigent. Søren Opstiller Søren Valgt 28 stemmeberettige er til stede til denne generalforsamling Afbud fra 8 medlemmer

Læs mere

Velkommen til IF Hasle KFUM Håndbold. Billederne er taget af fotograf Rikke Grøn Larsson

Velkommen til IF Hasle KFUM Håndbold. Billederne er taget af fotograf Rikke Grøn Larsson Velkommen til IF Hasle KFUM Håndbold Billederne er taget af fotograf Rikke Grøn Larsson Indhold Hvem er vi? Side 3 Kontingent Side 3 Træningstider Side 3 Hvad forventer vi af dig og din familie? Side 4

Læs mere

BMX Idekatalog til at fastholde kørere over 14 år. Lotte Filsø, Palle Steen Hansen og Lars Ostenfeldt 15. Januar 2015

BMX Idekatalog til at fastholde kørere over 14 år. Lotte Filsø, Palle Steen Hansen og Lars Ostenfeldt 15. Januar 2015 BMX Idekatalog til at fastholde kørere over 14 år Lotte Filsø, Palle Steen Hansen og Lars Ostenfeldt 15. Januar 2015 1 Baggrund: Idekatalog til at fastholde kørere over 14 år BMX SK nedsatte efter klublederseminar

Læs mere

Velkomst og intro til udvalget Pro en har ordet Medlemssituationen Udvalgets målsætning Træningen 2014 Arrangementer & turneringer (interne eksterne)

Velkomst og intro til udvalget Pro en har ordet Medlemssituationen Udvalgets målsætning Træningen 2014 Arrangementer & turneringer (interne eksterne) Velkomst og intro til udvalget Pro en har ordet Medlemssituationen Udvalgets målsætning Træningen 2014 Arrangementer & turneringer (interne eksterne) Forventninger til spillere og forældre Hjemmeside Mød

Læs mere

Standerstrygningstale 2015

Standerstrygningstale 2015 Standerstrygningstale 2015 Så står vi her igen velkommen til jer alle dejligt at se et godt fremmøde. I dag er jo dagen, hvor sommersæsonen for alvor er slut og vi gør op, hvor mange kilometer, vi har

Læs mere

A og rutinerede B optimister Zoom8 29er RSX Laser

A og rutinerede B optimister Zoom8 29er RSX Laser Indbydelse til: Det 5. Sail extre-mas Fredag den 12. til søndag den 14. december 2008 Deltagere: A og rutinerede B optimister Zoom8 29er RSX Laser Ideen bag Sail extre-mas Sail extre-mas er ment som en

Læs mere

Velkommen )l IF Hasle KFUM Håndbold. Billederne er taget af fotograf Rikke Grøn Larsson

Velkommen )l IF Hasle KFUM Håndbold. Billederne er taget af fotograf Rikke Grøn Larsson Velkommen )l IF Hasle KFUM Håndbold Billederne er taget af fotograf Rikke Grøn Larsson! Tilmelding *l IF Hasle KFUM Hold: (sæt ring) U8 U10 U12 U14 U16 U18 Køn: (sæt ring) Dreng Pige Navn: Fødselsdag:

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling

Mødereferat. Generalforsamling Mødereferat Generalforsamling Tidspunkt: Sted: MAN 5 OKT 2009 kl.1900 Fredensborg Bibliotek Jernbanegade 3, 1 sal 3480 Fredensborg Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse

Læs mere

Velkommen til IF Hasle KFUM Håndbold. Billederne er taget af fotograf Rikke Grøn Larsson

Velkommen til IF Hasle KFUM Håndbold. Billederne er taget af fotograf Rikke Grøn Larsson Velkommen til IF Hasle KFUM Håndbold Billederne er taget af fotograf Rikke Grøn Larsson Indhold Hvem er vi? Side 3 Kontingent Side 3 Træningstider Side 3 Hvad forventer vi af dig og din familie? Side 4

Læs mere

Kursusmappe. HippHopp. Uge 7. Emne: Sund og stærk HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 7 Emne: Sund og stærk side 1

Kursusmappe. HippHopp. Uge 7. Emne: Sund og stærk HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 7 Emne: Sund og stærk side 1 Uge 7 Emne: Sund og stærk Kursusmappe Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 7 Emne: Sund og stærk side 1 HIPPY HippHopp Uge7_sund og stærk.indd 1 06/07/10 11.24 Uge 7 l Sund og stærk Det er tidligt

Læs mere

Referat Ordinær generalforsamling Svebølle Motocross Klub 28.11.2012

Referat Ordinær generalforsamling Svebølle Motocross Klub 28.11.2012 Page 1 of 6 Referat Ordinær generalforsamling Svebølle Motocross Klub 28.11.2012 Dagsorden: 1. Valg af ordstyre 2. Valg af referent 3. Formandens beretning v/per Kaiser 4. Fremlæggelse af revideret regnskab

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tir 5. Maj Loppemarked sælg selv

Læs mere

KAPRONINGSMØDE SØNDAG D. 16. MARTS 2014

KAPRONINGSMØDE SØNDAG D. 16. MARTS 2014 KAPRONINGSMØDE SØNDAG D. 16. MARTS 2014 AGENDA FROKOST OG VELKOMST MÅL OG VISIONER SIKKERHED TRÆNING REGATTAER SÆSONOVERSIGT ØKONOMI BÅDFORDELING KAPRONINGSUDVALG HÅNDTERING AF BÅDE OG INDSTILLINGER KAPRONING

Læs mere

Nyhedsbrev Regnbuen. Oktober Kære forældre.

Nyhedsbrev Regnbuen. Oktober Kære forældre. Kære forældre. Nyhedsbrev Regnbuen Oktober 2016 Efteråret er i fuld gang og vi har nydt det fantastiske vejr, som vi har haft i september. Vi er snart klar til indflytning af børnehaven og med dette nyhedsbrev,

Læs mere

VARK V a l l e n s b æ k R u l l e s k ø j t e k l u b

VARK V a l l e n s b æ k R u l l e s k ø j t e k l u b Kære Alle, Så er udendørssæsonen kommet godt i gang, og vi har afholdt et vellykket åbent hus arrangement, som også har givet anledning til nogle nye ansigter i klubben. Det er også den tid på året, hvor

Læs mere

Godt og skidt er nedskrevet i en evaluering. Alt i alt en super camp. EM er i uge 32 i 2009, hvilket betyder at vi ikke kan afholde campen.

Godt og skidt er nedskrevet i en evaluering. Alt i alt en super camp. EM er i uge 32 i 2009, hvilket betyder at vi ikke kan afholde campen. Referat af Vallensbæk Rulleskøjteklub bestyrelsesmøde 08/10.2008 Til stede:, Pia,, Eva, Preben, Lars, Tina og Karin Vært: og Børge Referent: Karin Emne Dialog Beslutning Ansvar Deadline Referat fra sidst

Læs mere