November Vetterslev - Høm Kirkeblad 2015

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "November Vetterslev - Høm Kirkeblad 2015"

Transkript

1 November Vetterslev - Høm Kirkeblad 2015 Julekoncert i Vetterslev kirke - lørdag d. 19. december kl Foredrag i Laden - torsdag den 12. november kl Der afholdes traditionen tro julekoncert i Vetterslev kirke. Koncerten er igen i år lagt i hænderne på Jazz-kvartetten "Pyndt Dahl Kvartet", der har sit udspring i Ringsted Musikskole, og består af 2 jazzbegejstrede søskendepar Amalie Dahl, saxofon/ trompet og Tobias Dahl, klaver samt Gustav Pyndt Jonsén, bas og Bertil Pyndt Jonsén, trommer. Gruppen spiller salmer og sange fra den danske sangskat i egne jazzede arrangementer, samt kendte jazzstandarder, og de har ved koncerten i Vetterslev lovet, at der selvfølgelig kommer julesalmer med på repertoiret, så vi glæder os til at høre kendte julesange i nye arrangementer. Alle er velkomne og der er fri entré. Denne aften gæster Lise Jørgensen os med sit multimedieforedrag omkring tilgivelse. I foredraget hører vi om Gonzalos Vargas, torturoffer fra Chile, Jakob Holdt, som har rejst blandt mordere og kriminelle i USA, og Iris Schneider fra København, der alle tre er blevet udfordret tidligt i livet og har valgt at tilgive. Historierne veksler med Lises personlige erfaringer og giver os et indblik i forskellige måder at forstå tilgivelse på. Kom og deltag i en inspirerende aften i godt selskab. Alle er velkomne og der er fri entré.

2 Vetterslev - Høm Menighedsråd Formand Poul O. Nielsen Næstformand Ingelise Olsen Kasserer Jette Nordkamp Kirkeværge Arne Jensen Kirkeværge Jørgen F. Nielsen Kontaktperson Tage Jørgensen Medlem Hans-Kurt Hansen Medlem Mette Kristiansen Medlem Inger Hald Nielsen Medlem Jan Koue Larsen Sognepræst Conni G Telefonliste Vetterslev Kirke Sognepræst Conni G Kirketjener Ken Koch-Larsen Kirkesanger Karen Aagaard Dam Organist Jens Peter Høg Kirkeværge Jørgen F. Nielsen Høm Kirke Sognepræst Conni G Kirketjener Jens-Christian Nielsen Kirkesanger Hanne G. Andersen Organist Jens Peter Høg Kirkeværge Arne Jensen Menighedsrådsmøder i 2015 Onsdag den 18. november (valg) Minikonfirmander I januar begynder et nyt hold minikonfirmander, og alle børn i tredje klasse inviteres til at deltage. Minikonfirmander er for børn, som har lyst til at lære sin kirke og præst at kende. Vi mødes onsdag eftermiddag efter skoletid og hører historier, synger og leger sammen, og hver gang vil der være lidt at spise. Forløbet begynder den 13. januar og slutter 17. marts. Tilmelding til forløbet skal ske forinden til Conni Gosmer på mail: csg@km.dk eller telefon Det er selvfølgelig gratis at deltage i forløbet. Konfirmandbilleder Arbejdet med at sætte navne på konfirmandbillederne i perioden fra 1945 til 2015 er stort set færdig. Der mangler navne på billederne fra 2005 og 2008 Menighedsrådsmøderne for 2016 er endnu ikke planlagt, se næste nummer af kirkebladet. Dagsorden og referater fra menighedsrådsmøderne kan ses på menighedsrådets hjemmeside. Alle er velkomne, da alle ordinære menighedsrådsmøder er offentlige. Møderne holdes i Laden og begynder kl Konfirmander 2005 Menighedsrådets adresse: 7373@sogn.dk Konfirmander 2008 Og der mangler billeder fra år 1999, 2000 (Vetterslev Kirke), 2012, 2013 og Kontakt Poul på tlf hvis Du/I kan hjælpe med de manglende oplysninger. Se også omtale af Sogneaften i Laden

3 Eftermiddagsmøder sæson Vi har igen planlagt en række eftermiddage med kaffe og kage, foredrag og godt selskab i Laden i Vetterslev. Denne sæson byder både på nye foredragsholdere og gode gengangere og vi glæder os til nogle hyggelige eftermiddage sammen. Vi starter altid kl og slutter kl Hvis man har brug for transport til og fra Laden, kan man ringe til Tage Jørgensen på helst fredagen inden foredraget. Det er gratis at deltage. Tirsdag den 10. november: Bendt Hansen om Mor Inger Bendt Hansen besøger os og fortæller den rørende beretning om Mor Inger. Provstedatteren Inge Bondo fra Skælskør ville have været sygeplejerske, men efter en kontorplads i København, valgte Inger i 1936 at vie sit liv i 25 år til de mange ensomme og hjemløse på Vesterbro. Lørdag den 12. december: Musikgudstjeneste og julemøde Vi begynder i Vetterslev Kirke til en musikalsk gudstjeneste, hvor Chorus Novus vil optræde og derefter går vi i laden til kaffe og kage, julesange og julehistorie. Tirsdag den 12. januar: Anette Olsen om turen fra Vetterslev til Bishkek, Kirgisistan Anette Olsen fortæller om turen fra Vetterslev til Bishkek, Kirgisistan. Anette holder et billedforedrag om deres oplevelser i Kirgisistan: Vi deltog i et bryllup, som foregik i hovedstanden Bishkek, men fortsatte i bjergene. Et møde med et venligt muslimsk folkefærd, der er stolte af deres land, der nu er frit efter års russisk undertrykkelse. Det er en fortælling om en tur, hvor vi forelskede os i både menneskene men også i naturen. En rejse fra én landsby til en anden. Tirsdag den 9. februar: Susanne Duus Sygeplejerske i Knud Rasmussens land Verdens nordligste sygeplejerske Susanne Duus fortæller og viser billeder fra sit arbejde som sygeplejerske på verdens nordligste sygehus. Foredraget handler om livet fra fødsel til død, om at evakuere patienter med sne-scooter eller hundeslæde, om den smukke, fantastiske kultur og natur, som indeholder SÅ meget glæde og lys, men også sorg og mørke, om menneskene, dagligdagen, fangerne og deres mere end 1500 hunde, som indimellem også har brug for sygepleje. Susanne Duus medbringer en smuk lille udstilling af grønlandske ting, som håndsyet skindtøj, kunst i ben og fedtsten, billeder, bøger og musik. Tirsdag den 8. marts: Stig Nørregaard: Stigs revy Stig Nørregaard optræder med sit nye show: Stigs revy. Stig Nørregård har gæstet Laden tidligere og får nu lov til at runde sæsonen af med sit nye show, der både indbyder til brug af både sang og lattermuskler. Vi ser frem til et glædeligt gensyn!

4 Gudstjenesteliste for Vetterslev og Høm sogne efterår - vinter 2015/16 Dag Dato Klokkeslæt Sted Præst Bemærk November Torsdag 5. november Høm Conni Gosmer 23. søndag efter trinitatis Aftengudstjeneste 8. november Bemærk ingen gudstjeneste Lørdag 14. november Høm Conni Gosmer 24. søndag 15. november 9.00 Sigersted Conni Gosmer efter trinitatis Vetterslev Sidste søndag i 22. november Høm Conni Gosmer kirkeåret Torsdag 26. november Vetterslev Conni Gosmer 1. søndag i 29. november Vetterslev Conni Gosmer advent December Dåbsgudstjeneste Meditativ aftengudstjeneste Torsdag 3. december Høm Conni Gosmer Syng julen ind i Høm 2. søndag i 6. december Bemærk ingen gudstjeneste advent Fredag 11. december 9.30 Høm Conni Gosmer Julegudstjeneste for de mindste med dagplejerne Lørdag 12. december Vetterslev Conni Gosmer Eftermiddagsgudstjeneste og Julemøde i Laden 3. søndag i advent 13. december Haraldsted Høm Conni Gosmer 4. søndag i 20. december 9.00 Vetterslev Lisbeth (Bemærk vikar) advent Lundbech Juleaften 24. december Høm Vetterslev Conni Gosmer Juledag 25. december Høm Conni Gosmer 2. Juledag 26. december Vetterslev Conni Gosmer Julesøndag 27. december Haraldsted Jens Vollmer Bemærk ingen gudstjeneste i pastoratet, der henvises til Haraldsted kirke. Nytårsaften 31. december Høm Vetterslev Conni Gosmer Champagne og kransekage Januar Helligtrekonger 3. januar 9.00 Allindemagle Conni Gosmer ssøndag Høm Torsdag 7. januar Vetterslev Conni Gosmer Aftengudstjeneste 1. søndag efter helligtrekonger 10. januar Bringstrup Haraldsted Conni Gosmer Bemærk ingen gudstjeneste i pastoratet Sidste s. e. 17. januar Vetterslev Conni Gosmer helligtrekonger Septuagesima søndag 24. januar 9.00 Høm Jens Vollmer (Bemærk vikar)

5 Dag Dato Klokkeslæt Sted Præst Bemærk Seksagesima 31. januar Vetterslev Conni Gosmer søndag Februar Torsdag 4. februar Høm Conni Gosmer Aftengudstjeneste Fastelavns 7. februar Bemærk ingen gudstjeneste søndag 1. søndag i fasten 14. februar 9.00 Høm Lisbeth Lundbech Bemærk vikar Udflugt til Galleri Emmaus - søndag den 15. november kl Vi skal til Haslev og se Galleri Emmaus og ikke mindst udstillingen af den danske kunstner Simon Åen. Her giver Grete Olsen os foredraget om turen, Grethe og hendes mand, Henrik, har gjort fra køkkenbordet i Niløse til Galleri Emmaus i Haslev og Grete fortæller selvfølgelig også om Simon Åen, som udstiller på Galleri Emmaus fra den 10. oktober til 13. december. Det er nødvendigt at tilmelde sig turen til Conni Gosmer på tlf eller mail csg@km.dk, og da vi gerne vil arrangere fælles kørsel i private biler, må I meget gerne oplyse, om I har brug for kørelejlighed, eller om I kan lægge bil til og evt. har plads til andre i bilen. Et år er gået Vi er nået til årets sidste kirkeblad, og man kan vel godt få lyst til at se tilbage på det år, der er gået. Nåede vi det vi gerne ville? Var vi den kirke vi ønskede at være? Fik vi gjort det vi forestillede os vi skulle? Måske, til dels, spørgsmålene er nok enklere end svarene. Et år er også gået for mig som præst her i sognene, og det er gået hurtigt. Vi er faldet til og glæder os over langsomt at blive en del af lokalsamfundet. Nu går vi vintertiden i møde, den mørke tid, som vi er mange, der ønsker, kunne begrænse sig til traditionsrige december måned, hvor advents og julelys varmer, men som stædigt strækker sig over alt for mange måneder. Vi må tænde lys, bogstaveligt talt og i overført betydning, tænde lys for hinanden, lade fællesskabet bringe os sammen og så nyde at lyset skinner så meget smukkere, når der er mørkt omkring. Vi tænder lysene hver uge i kirken, hvad enten det er til gudstjenester, foredrag eller koncert, og inviterer til fællesskab. Vel mødt!

6 Strikke- og hyggekomsammen i Laden Så er vi startet på strikke - hygge-komsammen i Laden. Vi er utroligt glade for den store tilslutning og vi kan sagtens være flere. Det foregår hver anden mandag fra kl. 10 til kl. 12. Menighedsrådet giver kaffen, dertil bliver der serveret brød, som koster 5 kr. pr. gang. De næste gange vi mødes vil være d. 2. og d. 16. november. Skulle der sidde nogle, som har lyst til at deltage, men har svært ved at transportere sig, kan der aftales kørsel. Denne komsammen er ikke forbeholdt kvinder, mænd er også meget velkomne. Der kan arrangeres kortspil, brætspil eller andet. Hvis der er spørgsmål til arrangementet, kan henvendelse ske til undertegnede. Tove Modell Susanne Nielsen Inga Hansen Anne-Marie Christiansen Tlf: Tlf: Tlf: Tlf: søndag i Advent søndag den 29. november kl tænder vi juletræet i Vetterslev og Høm. Juletræet i Vetterslev står foran Birkely Næstvedvej 392 Seniorklubben står for det efterfølgende arrangement i seniorklubbens lokaler. Der kan købes gløgg og æbleskiver samt Tombola. Juletræet i Høm står på busvendepladsen ved Høm Byvej Grundejerforeningen af 1972 står for det efterfølgende arrangement ved juletræet. Men først skal træerne fældes og rejses, det gør vi lørdag den 28. november kl Vi mødes ved kirken i Vetterslev og kører til Skovmarken hvor vi fælder de to træer. Når træerne er fældet og rejst, byder Seniorklubben på en kop kaffe med æbleskiver. Alle er velkomne til at deltage både lørdag og søndag Vetterslev-Høms juletræer tændes

7 20. Årgang November 2015 Nr. 4 Sæsonen 2015/16 Velkommen til LØB i VHG Vi mødes ved klubhuset Englerupvej 26 hver onsdag kl og løber ca. 1 time. Nye løbere er meget velkomne. Der er mulighed for at bade i klubhuset efter løbet. Vi løber i VHG med det formål at: Der har igennem nogen tid været arbejdet ihærdigt på at få færdiggjort RINGSTEDbogen Arbejdet er nu så vidt fremskredent, at det færdige resultat kan præsenteres. Det gør vi ved en lille sammenkomst Fredag den 6. november kl i Byrådssalen på Ringsted Rådhus Vi håber I kan afse tid til at deltage i arrangementet og ser frem til jeres besøg Foreningen til støtte for RINGSTEDbogen Løbe lokalt. Løbe sammen med dine naboer og venner. Løbe varieret. Vi planlægger med følgende hold: 1. Begynder, løb/gang, 0-5 km. 2. Løb, 5-10 km. 3. Løb, 8-10 km. Kom og løb med på onsdag kl. 18. Vetterslev-Høm Gymnastikforening. Gymnastikafdelingen. RINGSTEDbogen kan købes på Ringsted Museum og Arkiv Køgevej 41

8 LokalNyt Udgives og redigeres af Vetterslev-Høm Borgerforening. Redaktion: Poul Otto Nielsen, tlf.: / Annoncer m.m.: Poul Otto Nielsen, Susåvej 47, 4100 Ringsted Telefon: , mail: poul.nielsen@lic-mail.dk Alle annoncer, indlæg, billeder m.v. kan sendes til ovennævnte. LokalNyt udkommer 4 gange om året næste gang i uge 6 i LokalNyt udkommer i 700 eksemplarer og de husstandsomdeles med postvæsenet og uddeles af redaktionen. Deadline for tekst og annoncer: Onsdag den 3. februar 2016 HUSK DET VENLIGST SELV! Eftertryk er tilladt, venligst med kildeangivelse. Annoncepriser: Ring til redaktionen, Poul Otto Nielsen Adresseliste: Vetterslev-Sandby og Høm Vandværk: Formand Hans-Kurt Hansen, tlf Vandværkspasser Peter Kock, tlf Kasserer Lise Nielsen, tlf Hjemmeside Vetterslev Antenneforening: Formand Thomas Stephensen, tlf Vetterslev Seniorklub: Formand Kirsten Larsen, tlf Forsamlingshuset Enigheden : Udlejning m.m., tlf Hjemmeside Vetterslev Høm Borgerforening: Formand Poul Otto Nielsen, tlf Kasserer Dennis Olesen, tlf Grundejerforeningen HØM af 1973: Formand Erik Schaumann, tlf Vetterslev Høm Gymnastikforening: Formand Jeanne W. Christensen, tlf Vetterslev-Høm Kirkekor Hjemmeside Korleder Organist Jens Peter Høg, tlf H J Æ L P til Rumænien Bliv medlem af Foreningen til støtte for Rumænien Enkelt medlemskab 150 kr. par 200 kr. pr. år Hør mere hos foreningens kasserer: Aase Krüth Næstvedvej 393 Tlf mail: aase@kryth.eu Bogbussen kommer til Høm og Vetterslev hver torsdag Høm (Høm Byvej v. Smedemestervej 1) kl Vetterslev ( Gl. Købmand ) kl

9 Sogneaften i Laden Sæt allerede nu kryds i kalenderen hvis Du/I vil med til en uforglemmelig sogneaften i Laden Torsdag den 25. februar kl hvor Poul vil vise og fortælle om de sidste nye gamle billeder der er samlet ind i løbet af det år der er gået siden der sidst var Sogneaften. Der bliver bl.a. vist billeder fra Sommerspillene i Præstegårdshaven i perioden fra 1950 til og glæd jer - der kommer en særlig indbudt gæst for at fortælle om sommerspillene, en der har oplevet det på nærmeste hold. Det skal ikke her afsløres hvem det er, men prøv selv at gætte på hvem den særlige gæst er. Vedkommende spillede Prinsessen i Molboerne i Til lidt hjælp en tegning af prinsessen som Georg Kæstel tegnede i 1961 samt et par billeder fra forestillingen. Derudover vil Poul vise hvor langt han er kommet med at sætte navne på konfirmationsbillederne en næsten komplet samling fra 1945 til Poul modtager gerne nye gamle billeder, eller andet materiale, fra Vetterslev-Høm, som kan indgå i samlingen af arkivalier fra lokalområdet.

10 Generalforsamling i Vetterslev-Høm Borgerforening Der indkaldes hermed til generalforsamling i Vetterslev-Høm Borgerforening Torsdag den 21. januar kl Dagsorden i henhold til foreningens vedtægter. Forslag til behandling på generalforsamlingen skal være formanden, Poul O. Nielsen, i hænde senes 8 dage før generalforsamlingens afholdelse. Generalforsamlingen holdes i Vetterslev-Høm Forsamlingshus efter maddagen. Fastelavn i Vetterslev-Høm Forsamlingshus Vetterslev-Høm Borgerforening afholder Fastelavnsfest i Vetterslev-Høm Forsamlingshus Søndag den 7. februar kl til Der er fastelavnstønder for store og små børn Der serveres fastelavnsboller og sodavand til børnene og der er fastelavnsboller med kaffe/te til de voksne Det koster 25 kr. pr. næse Maddage vinteren Vi kom godt fra start med de to første maddag i vinteren , så vi forsætter. Følgende datoer er reserveret i Forsamlingshuset, så sæt allerede nu kryds i kalenderen, så aftenen er reserveret til et par hyggelige timer. Torsdag den 19. november kl Torsdag den 10. december kl Torsdag den 21. januar kl med efterfølgende generalforsamling i Vetterslev-Høm Borgerforening Torsdag den 18. februar kl Torsdag den 17. marts kl Kokken og hans hjælpere vil igen i år byde på god dansk mad med dessert og vi slutter med en kop kaffe. Tilmelding til Poul på tlf eller Dennis på tlf gerne i god tid før maddagen. Maddagene er for alle børn som voksne så kom til maddag i Vetterslev-Høm Forsamlingshus med familien og dine naboer og hør de sidste rygter fra Vetterslev-Høm. Prisen taler vi ikke om, det er så billigt, at alle kan være med. Vetterslev-Høm Borgerforening

11 Vetterslev Høm Seniorklub Program Birkely Næstvedvej 392 Aktiviteter ud over vores ugentlige mødedage. Sangeftermiddage. Som nævnt i programmet er der sang den sidste torsdag i måneden. Musikken bliver leveret af Erik. Deltagelse koster kr. 15,- pr. gang inklusive kaffe med brød. Kom og vær med, vi har det rigtig hyggeligt. Første søndag i advent. Søndag den 29.november kl tændes juletræet foran Birkely. Indenfor i stuerne er der gløgg og æbleskiver. Tombola. Vi håber, at arrangementerne har jeres interesse, og at I vil møde op, så vi sammen kan få nogle hyggelige eftermiddage. Hvis der er nogle ting I kunne tænke jer, så sig det til os, og vi vil prøve at gå videre med ideerne. Hver onsdag samles vi til socialt samvær kl til Medbring selv kop og brød. November: 4.11 Besøg i Sct. Bendts kirke guide Elmo Hansen kl Kaffe i byen Kirsten viser billeder fra vore udflugter o. lign Vi arbejder med ler, lys og gran Sang kl søndag i advent kl December: 2.12 Julefilm. Kaffe kl Juleafslutning. Andespil kl Kaffebord. Velkommen til alle i sæson 2015/2016. Med venlig hilsen Bestyrelsen. Kirsten Larsen, formand Jørgen Christiansen Jytte Jensen kasserer Lissi Kristensen, sekretær Inge Steffensen Thora Hansen Christa Christensen Foreningens Mobiltelefon Telefonen vil være åben når der er aktiviteter Januar: 6.1 Start på det nye år Carl Kristian Brinkgård fra Sorø fortæller om sit liv på landet kl Fortæl din egen historie, hvis du har lyst Sang kl Februar: 3.2 Banko kl Peter Nygaard kommer og fortæller om sine rejser og viser billeder kl kringle til kaffen Generalforsamling kl Derefter smørrebrød Sang kl Marts: 9.3 Besøg Bagerimuseet i bus. Start Vetterslev Gammel dansk film. Kaffe kl Sang kl April: 6.4 Spil efter kaffen. Husk en pakke til ca. 25 kr Modeopvisning fra Tøjstuen. Kaffe kl Afslutning. Program bekendtgøres senere. Juni: Sommerudflugt.

12 KLIP UD OG GEM KLIP UD OG GEM KLIP UD OG GEM KLIP UD OG GEM Vi henter dit juletræ 7. klasse fra Ringsted Lilleskole afhenter juletræer fra din adresse søndag d. 3. januar 2016 for at spare sammen til udlandsrejse i 8. klasse. Vi fjerner dit juletræ og kører det på genbrugspladsen for 25 kr. Hvis du ikke er hjemme på dagen, kan du sætte træet frem ved din hoveddør og binde en pose på træet med 25 kr. i. Vi henter på følgende adresser: Vetterslev Bygade Susåvej Kildebæksvej Lærkevej Toftegårdsvej Øster Alle Dusagervej Skovmarksvej Tarps Alle Jørgen Petersens Alle Sørupvej fra Vetterselv Bygade og op til Arne Lundgren Næstvedvej fra Tarps Alle og ned til Gl. Næstvedvej Ømarksvej fra Vetterslev og ud til Englerupvej Englerupvej fra Ømarksvej og op til Næstvedvej Ellehøj Ditlevshøj Østergade Georg Kæstelsvej Smedemestervej og Vænget Næstvedvej fra Ditlevshøj og op til Hømvej Hømvej, til og med villakvarteret

August Vetterslev - Høm Kirkeblad 2015

August Vetterslev - Høm Kirkeblad 2015 August Vetterslev - Høm Kirkeblad 2015 Sommerfest i præstegårdshaven - søndag den 23. august kl. 14.00 Menighedsrådet indbyder igen til den årlige sommerfest i præstegårdshaven. Traditionen tro starter

Læs mere

November Vetterslev - Høm Kirkeblad 2014

November Vetterslev - Høm Kirkeblad 2014 November Vetterslev - Høm Kirkeblad 2014 Indsættelse af sognepræst Conni Gosmer i Vetterslev-Høm Pastorat Søndag den 16. november afholdes der indsættelsesgudstjeneste for sognepræst Conni Gosmer i Vetterslev

Læs mere

KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN

KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN DECEMBER - JANUAR Søndag den 17. december kl. 10.30, 3. søndag i advent Højmesse ved Poul Martin Langdahl. (Søndagens tekst: Luk 1,67-80). Søndag den 24. december, JULEAFTEN Julegudstjeneste

Læs mere

Februar Vetterslev - Høm Kirkeblad 2015

Februar Vetterslev - Høm Kirkeblad 2015 Februar Vetterslev - Høm Kirkeblad 2015 Påsken i vores kirker Palmesøndag den 29. marts kl. 14.30 i Vetterslev Vi begynder festligt i Vetterslev kirke med musikgudstjeneste. Her skal vi høre om indtoget

Læs mere

KIRKENYT PADESØ SOGN. Padesø Kirke i december. 17. årgang Vinteren 2014/2015 Nr. 1

KIRKENYT PADESØ SOGN. Padesø Kirke i december. 17. årgang Vinteren 2014/2015 Nr. 1 KIRKENYT PADESØ SOGN 17. årgang Vinteren 2014/2015 Nr. 1 Padesø Kirke i december Arrangementer i Padesø Kirke Adventsmusikgudstjeneste med børnekor Vi indleder traditionen tro adventstiden med en hyggelig

Læs mere

Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus

Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus Gl. Viborgvej 188 8920 Randers NV Velkommen til 2014/2015 i Tånum Forsamlingshus. Med et fantastisk nyt gulv i begge sale tager vi fat på en ny sæson i Tånum Forsamlingshus.

Læs mere

Februar Vetterslev - Høm Kirkeblad 2012

Februar Vetterslev - Høm Kirkeblad 2012 Februar Vetterslev - Høm Kirkeblad 2012 Provstigudstjeneste - Anden Pinsedag 2012 Mandag den 28. maj kl. 11.30 omkring Klostermarkskirken Igen i år holder vi fællesgudstjeneste for sognene i Ringsted-Sorø

Læs mere

November Vetterslev - Høm Kirkeblad 2011

November Vetterslev - Høm Kirkeblad 2011 November Vetterslev - Høm Kirkeblad 2011 Aftengudstjeneste med minikonfirmander Torsdag den 10. november 2011 er der aftengudstjeneste i Vetterslev kirke kl. 19.00. Gudstjenesten denne aften er lagt i

Læs mere

Februar Vetterslev - Høm Kirkeblad 2014

Februar Vetterslev - Høm Kirkeblad 2014 Februar Vetterslev - Høm Kirkeblad 2014 Påsken i Vetterslev og Høm Påskeugen begynder festligt med musikgudstjeneste i Vetterslev kirke den 13. april klokken 14.30. Hér fejrer vi Jesus indtog i Jerusalem

Læs mere

Indskrivning til konfirmationerne i maj 2017. Kirkevandring ad Borgersporet. Maj Vetterslev - Høm Kirkeblad 2016

Indskrivning til konfirmationerne i maj 2017. Kirkevandring ad Borgersporet. Maj Vetterslev - Høm Kirkeblad 2016 Maj Vetterslev - Høm Kirkeblad 2016 Kirkevandring ad Borgersporet Søndag den 26. juni kl. 9.00 fra Høm kirke til Vetterslev kirke. Vores netop indviede borgerspor indbyder til vandring i naturen, som om

Læs mere

November Vetterslev - Høm Kirkeblad 2013

November Vetterslev - Høm Kirkeblad 2013 November Vetterslev - Høm Kirkeblad 2013 Julekoncert i Vetterslev kirke - Marie Carmen Koppel Onsdag den 11. december klokken 19.30 får Vetterslev og Høm sogne besøg af en af Danmarks største stemmer.

Læs mere

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab 1 Bliv frivillig Kulturelle oplevelser Hvis du går og tror, at kirkens arbejde kun består i det, som præster, ansatte

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 29 november / december 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

Sædder Sogns Kirkeblad

Sædder Sogns Kirkeblad Sædder Sogns Kirkeblad Sædder Kirke og Ingelstrup Kapel 69. årgang nr. 4 December 2018 Januar Februar 2019 JULEAFSLUTNING FOR MOTHER THERESA Sct. Nikolaj tjenesten blev oprettet i 1957 af kirkens korshærs

Læs mere

Maj Vetterslev - Høm Kirkeblad 2013

Maj Vetterslev - Høm Kirkeblad 2013 Maj Vetterslev - Høm Kirkeblad 2013 Sommerfest i præstegårdshaven i år med cirkus! den 18. august 2013 afholder vi den årlige og traditionsrige sommerfest i præstegårdshaven. Det er altid en skøn eftermiddag

Læs mere

JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES!

JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES! PROGRAM For dit nærmiljø i 2014 Gundersted Borgerforening Michael, Sanne, Svend Erik, Ulrik og Åse JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES! KOM OG VÆR MED! 40 år - men ej fed og færdig! I år er det 40 år siden

Læs mere

Frivillig ved Viby sogn. Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser

Frivillig ved Viby sogn. Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser 1 Bliv frivillig Hvis du går og tror, at kirkens arbejde kun består i det, som præster, ansatte

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 1. 2011 (1. januar - 30. april) KOMMENDE ARRANGEMENTER FASTELAVNSFEST TØSEFEST GENERALFORSAMLING VIRKSOMHEDSBESØG VANDHULSDAG SANKT HANS LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Vi har taget hul

Læs mere

Bryndum og Vester Nebel kirker

Bryndum og Vester Nebel kirker og Vester Nebel kirker November - februar 2016/2017 Julens arrangementer i kirken - sang og musik - arrangementer for børn Julekoncert med Re-fresh Torsdag den 8. december kl. 19.00-20.00 i kirke Kom i

Læs mere

CRD: Carl Rosenberg-Desroses PS: Poul Steenberg AS: Asser Skude JF: Jóannis Fonsdal LCR:Lise Christina Rasmussen

CRD: Carl Rosenberg-Desroses PS: Poul Steenberg AS: Asser Skude JF: Jóannis Fonsdal LCR:Lise Christina Rasmussen Carl Rosenberg-Desroses, sognepræst/menighedspleje: cero@km.dk, tlf. 2118 0057 Kirkekontor, kordegn: tagensbo.sogn@km.dk, tlf. 3581 1977 Kim Olsen, kirketjener, ko@km.dk, tlf. 5354 5546 Ib Myrner, organist

Læs mere

Afslutning d. 31. marts 2014

Afslutning d. 31. marts 2014 Struer Folkedanserforening Medlemsorientering marts. 2014 30. årgang NR. 3 www.struerfolkedanserforening.dk Afslutning d. 31. marts 2014 Vi mødes kl. 18.45 i Gimsing Sognegård, hvor vi holder Struer Folkedanserforening

Læs mere

Næste Aadum Nyt udkommer i uge 52. Sidste frist for aflevering: FREDAG D. 16/12-16 til Dagmar Vestergaard, Tøstrupvej 13, , ,

Næste Aadum Nyt udkommer i uge 52. Sidste frist for aflevering: FREDAG D. 16/12-16 til Dagmar Vestergaard, Tøstrupvej 13, , , Næste Aadum Nyt udkommer i uge 52. Sidste frist for aflevering: FREDAG D. 16/12-16 til Dagmar Vestergaard, Tøstrupvej 13, 9737 6035, 23869786, djvestergaard@bbsyd.dk Aadum Husholdningsforening Syng julen

Læs mere

for Lyne Sogn Juni/Juli 2015 Konfirmander i Lyne Kirke Den 10 Maj 2015

for Lyne Sogn Juni/Juli 2015 Konfirmander i Lyne Kirke Den 10 Maj 2015 Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Juni/Juli 2015 Konfirmander i Lyne Kirke Den 10 Maj 2015 Indhold: * Forsamlingshuset: Ekstraordinær generalforsamling * LYNE krocket

Læs mere

K I R K E B L A D E T S C T. M O R T E N S S O G N

K I R K E B L A D E T S C T. M O R T E N S S O G N K I R K E B L A D E T S C T. M O R T E N S S O G N 34. årgang Nr. 4 December 2014 Hyggeklubben holder juleferie fra d. 4. december, vi begynder igen d. 15. januar kl. 13.00. Bemærk det nye mødetidspunkt.

Læs mere

Advent og jul, 2018 OG DET SKETE I DE DAGE... ORDRUP KIRKE FOLKEKIRKEN

Advent og jul, 2018 OG DET SKETE I DE DAGE... ORDRUP KIRKE FOLKEKIRKEN Advent og jul, 2018 OG DET SKETE I DE DAGE... ORDRUP KIRKE FOLKEKIRKEN Advent SØNDAG 25. NOVEMBER SIDSTE SØNDAG I KIRKEÅRET Adventsmøde med frokost 1. SØNDAG I ADVENT 2. DECEMBER KL. 10.30 14:00 SØNDAG

Læs mere

NYHEDSBLAD FRIVILLIGHEDSFORMIDLINGEN August-September 2009

NYHEDSBLAD FRIVILLIGHEDSFORMIDLINGEN August-September 2009 NYHEDSBLAD FRIVILLIGHEDSFORMIDLINGEN August-September 2009 Frivillighedsformidlingen Aagade 26, Gudumholm, 9280 Storvorde Tlf.: 98 31 69 99 E-mail: formidling@mail.tele.dk Web: www.frivillighedsformidlingen.dk

Læs mere

August Vetterslev - Høm Kirkeblad 2012

August Vetterslev - Høm Kirkeblad 2012 August - Kirkeblad 2012 Høstvandring på egnen mellem Ringsted og Haslev den 6.oktober 2012 Roskilde pilgrimsforening arrangerer i år høstvandring på egnen mellem Ringsted og Haslev. På turen går vi gennem

Læs mere

Program for 2012/13 Tånum Forsamlingshus

Program for 2012/13 Tånum Forsamlingshus Program for 2012/13 Tånum Forsamlingshus Gl. Viborgvej 188 8920 Randers NV Velkommen til 2012/2013 i Tånum Forsamlingshus. Med et stigende medlemstal og en fantastik stor opbakning og interesse for at

Læs mere

Tånum Forsamlingshus. Til opslagstavlen. Arrangementer Gl. Viborgvej Randers NV

Tånum Forsamlingshus. Til opslagstavlen. Arrangementer Gl. Viborgvej Randers NV Tånum Forsamlingshus Gl. Viborgvej 188 8920 Randers NV Arrangementer 2009-2010 Til opslagstavlen På bestyrelsens vegne vil jeg gerne benytte lejligheden til at takke alle, der hjalp til med renoveringen

Læs mere

for Lyne Sogn Marts 2014

for Lyne Sogn Marts 2014 Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Marts 2014 Indhold: * Avisindsamling: * Konfirmationer i 2015 & 2016 * Vennekredsen: Foredrag * Familie & Fritid: Køkkenfri aften

Læs mere

August Vetterslev - Høm Kirkeblad 2013

August Vetterslev - Høm Kirkeblad 2013 August - Høm Kirkeblad 2013 Efterårets høstgudstjenester Septembers himmel er så blå, dens skyer lyser hvide, og lydt vi hører lærken slå som før ved forårstide. Den unge rug af mulden gror med grønne

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 11. Årgang nr. 60 jan. / feb. 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Susan Salomonsen, Aktivitetsmedarbejder Avisen

Læs mere

Februar Vetterslev - Høm Kirkeblad 2013

Februar Vetterslev - Høm Kirkeblad 2013 Februar - Kirkeblad 2013 Stor pinsegudstjeneste i Klosterlunden ved Sct. Bendts kirke 20. maj 2013 kl. Traditionen tro indbyder Ringsted-Sorø Provsti til fælles gudstjeneste under åben himmel. Folkekirkens

Læs mere

På stjernetæpper lyseblå skal glade vi til kirke gå. Halleluja, halleluja!

På stjernetæpper lyseblå skal glade vi til kirke gå. Halleluja, halleluja! Carl Rosenberg-Desroses, sognepræst/menighedspleje: cero@km.dk, tlf. 2118 0057 Kirkekontor, kordegn: tagensbo.sogn@km.dk, tlf. 3581 1977 Kim Olsen, kirketjener, ko@km.dk, tlf. 5354 5546 Klaus Møller, organist

Læs mere

Og det skete i de dage...

Og det skete i de dage... Og det skete i de dage... Julen 2014 & Nytåret 2015 i Sparkær & Gammelstrup kirker Syng julen ind i Gammelstrup Torsdag d. 27. nov. kl. 19.00 i Gammelstrup kirke En meget stemningsfyldt indledning af adventstiden,

Læs mere

Mandag den 11. marts til lørdag den 16. marts 2013: Holstebro Kredsens Forårsmøder programmer kan fås i Kirken

Mandag den 11. marts til lørdag den 16. marts 2013: Holstebro Kredsens Forårsmøder programmer kan fås i Kirken TAK Gunnar Clausen har valgt at stoppe som kasserer for Borgerklubben. Borgerklubben siger mange tak for indsatsen til Gunnar gennem de mange år, og velkommen til Inger Margrethe Nygård, der har overtaget

Læs mere

Roskilde Stifts Palladiuspris 2015

Roskilde Stifts Palladiuspris 2015 Maj Vetterslev - Høm Kirkeblad 2015 Roskilde Stifts Palladiuspris 2015 og prisen går til.. Vetterslev - Høm Menighedsråd Formand Poul O. Nielsen 5764 3498 Næstformand Ingelise Olsen 5764 3305 Kasserer

Læs mere

Velkommen til Dagcenteret på Damgården

Velkommen til Dagcenteret på Damgården Velkommen til Dagcenteret på Damgården Plejecenter Øst Svendborg Kommune Velkommen til dagcenteret på Damgården Plejecenter Damgården er en del af Plejecenter Øst i Svendborg Kommune. Damgården er beliggende

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 5. Årgang nr. 30 januar / februar 2015 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

TAGENSBO KIRKES NYHEDSBREV

TAGENSBO KIRKES NYHEDSBREV TAGENSBO KIRKES NYHEDSBREV Tagensbo kirke Landsdommervej 35 2400 NV telefon 3581 1977 mail: kest@km.dk Tak for det gamle år - vi glæder os til 2015 sammen med jer! Læs længere nede om årets første brunchandagt,

Læs mere

ASTERSPOSTEN Juni 2018

ASTERSPOSTEN Juni 2018 ASTERSPOSTEN Juni 2018 PLEJECENTER Hjemmeside: www.astersvej.roskilde.dk Mail: astersvej@roskilde.dk PLEJECENTER ASTERSVEJ 9 TLF. 46 31 61 34 Telefontid alle hverdage mellem kl. 8.00 og 15.00 Leder: Træffes

Læs mere

SØBORG SOGN Kirke og idræt Nr. 4. 12. Årgang

SØBORG SOGN Kirke og idræt Nr. 4. 12. Årgang SØBORG SOGN Kirke og idræt Nr. 4. 12. Årgang December - Januar -Februar 2014 God Jul og godt Nytår Bliv Mini-konfirmand! Læs mere inde i bladet. Læs bl.a. i dette nummer: Luciadag, 13. december Juletræsfest,

Læs mere

Kom og få en hyggelig dag. Ta nabo, venner, og familie med til en sjov dag i Forsamlingshuset. Dagens program:

Kom og få en hyggelig dag. Ta nabo, venner, og familie med til en sjov dag i Forsamlingshuset. Dagens program: Kom og få en hyggelig dag. Ta nabo, venner, og familie med til en sjov dag i Forsamlingshuset. Dagens program: Kl. 14.00 Kaffe og kage kan købes i Onsdagsklubbens store kaffebod. Kl. 14.30 Aktiviteter:

Læs mere

Kom og lyt. Kirkeblad for Egernsund sogn september til november

Kom og lyt. Kirkeblad for Egernsund sogn september til november Kom og lyt Kirkeblad for Egernsund sogn september til november 2006 Adresser: Sognepræst: David J. Kessel, Strandvej 8, Egernsund, tlf.: 74442658, e-mail: djk@km.dk Menighedsrådsformand: Margit Kristensen,

Læs mere

NAUR MENIGHEDSRÅD Frode Nygaard næstformand kontaktperson præstegårdsog kirkehusudvalg. Susanne Bak Brogård aktivitetsudvalg plantageudvalg

NAUR MENIGHEDSRÅD Frode Nygaard næstformand kontaktperson præstegårdsog kirkehusudvalg. Susanne Bak Brogård aktivitetsudvalg plantageudvalg KIRKEBLADET 53. ÅRGANG NR. 2 KIRKEBLADET NAUR MENIGHEDSRÅD 2016-2020 Kenn Nørgaard Rasmussen formand præstegårds- og kirkehusudvalg Frode Nygaard næstformand kontaktperson præstegårdsog kirkehusudvalg

Læs mere

KvongPosten November 2018

KvongPosten November 2018 KvongPosten November 2018 Alle Helgens Dag Søndag den 4. november. Gudstjeneste i Kvong Kirke kl. 15.00 hvor vi mindes vore døde. Navnene på dem vi har mistet siden det sidst var Alle Helgens Dag, vil

Læs mere

Forår 2019 Arrangeret af Bramming Sogns Menighedsråd

Forår 2019 Arrangeret af Bramming Sogns Menighedsråd Forår 2019 Arrangeret af Bramming Sogns Menighedsråd Hvor andet ikke er oplyst, afholdes arrangementet i Sognegården, Nørregade 52A, Bramming Tirsdag den 5. marts kl. 19:30 Mens vi venter på foråret Korkoncert

Læs mere

Lysglimt Himmelev gl Præstegård

Lysglimt Himmelev gl Præstegård Lysglimt Himmelev gl Præstegård 10. årgang nr. 56 maj juni 2013 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Susan Salomonsen, Aktivitetsmedarbejder Avisen udkommer

Læs mere

Kirkehilsen Egense og Øster Skerninge sogne. December 2015 Januar - Februar 2016

Kirkehilsen Egense og Øster Skerninge sogne. December 2015 Januar - Februar 2016 Kirkehilsen Egense og Øster Skerninge sogne December 2015 Januar - Februar 2016 Julegaverne Julen er Jesu fødselsdag. Men det er os, der får gaverne! Der er sagt meget om den kommercielle og materialistiske

Læs mere

S C T. M O R T E N S S O G N

S C T. M O R T E N S S O G N KIRKEBLADET S C T. M O R T E N S S O G N 35. årgang Nr. 3 September-november 2015 Menighedsudvalget Efterår 2015 Udflugt, musik, sang og foredrag Udflugt tirsdag d. 1. september kl. 13.00-18.00 med afgang

Læs mere

Krejbjerg - Nyt September 2015

Krejbjerg - Nyt September 2015 Krejbjerg - Nyt September 2015 Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn HØSTFEST Lørdag, den 19. september kl. 19.00 holdes årets høstfest i Krejbjerg Forsamlingshus. I år prøver vi at gøre det på

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 3. 2011 (1. september - 31. december) KOMMENDE ARRANGEMENTER LINEDANCE OPSTART OKTOBERFEST MORTENS AFTEN JULEFROKOST LUCIA LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Sommeren er ved at gå på hæld,

Læs mere

November Vetterslev - Høm Kirkeblad 2016

November Vetterslev - Høm Kirkeblad 2016 November Vetterslev - Høm Kirkeblad 2016 Luther-film indleder Luther-år 2017 er 500-året for, at Luther blev smidt ud af den katolske kirke og dannede sin egen, lutherske kirke. I den anledning viser Laden

Læs mere

Efterår 2014. Lad os mødes... Tilbud til mennesker med hukommelsesproblemer, deres familie og venner. DemensNetværk Rudersdal og Rudersdal Kommune

Efterår 2014. Lad os mødes... Tilbud til mennesker med hukommelsesproblemer, deres familie og venner. DemensNetværk Rudersdal og Rudersdal Kommune Efterår 2014 Lad os mødes... Tilbud til mennesker med hukommelsesproblemer, deres familie og venner DemensNetværk Rudersdal og Rudersdal Kommune Lad os mødes I denne folder kan du læse om aktiviteter og

Læs mere

for Lyne Sogn Januar 2014

for Lyne Sogn Januar 2014 Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Januar 2014 Indhold: * Lyne kirke: Sang * Borgerforening: Generalforsamling * Vennekredsen: Sang & Musik * Familie & Fritid: Køkkenfri

Læs mere

Hjerk-Harre Kirkeblad December 2017-Februar 2018

Hjerk-Harre Kirkeblad December 2017-Februar 2018 Hjerk-Harre Kirkeblad December 2017-Februar 2018 Hjerternes fest Klumme, december 2017 Man kan betragte højtider som forstørrelsesglas. Når vi fejrer noget, sker der nemlig det, at vi tager en lille del

Læs mere

Det sker i Alslev i Julen

Det sker i Alslev i Julen VI SER FREM TIL 2018 MED FLERE SPÆNDENDE TING PÅ PROGRAMMET Det sker i Alslev i Julen På vegne af alle byens foreninger TAK! 2017 Velkommen til Julen i Alslev anno 2017 Der sker mange ting i Alslev op

Læs mere

Nyhedsbrev. august september oktober

Nyhedsbrev. august september oktober Nyhedsbrev august september oktober Gudstjenester i Jerne og Skads Kirke J - JERNE KIRKE S - SKADS KIRKE Søndag den 2. august 9. søndag efter Trinitatis Søndag den 27. september 17. søndag efter Trinitatis

Læs mere

Et nyt grønt flag hejses for 6. gang i Kvong børnehus

Et nyt grønt flag hejses for 6. gang i Kvong børnehus KvongPosten FEBRUAR 2018 Et nyt grønt flag hejses for 6. gang i Kvong børnehus I hele 2017 har vi i Kvong Børnehus arbejdet med årets gang i naturen. Det er blevet til mange spændende aktiviteter, turer

Læs mere

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE Aktivitet centrets ÅBNINGSTIDER: Mandag fra 9.00-16.00 Tirsdag Fra 9.00-16.00 Onsdag fra 9.00-16.00 Torsdag fra 9.00-16.00

Læs mere

KvongPosten November 2017

KvongPosten November 2017 KvongPosten November 2017 --------------------------------------------- Bankospil Støtte foreningen for Kvong Sogn afholder Bankospil Søndag den 5 nov. kl. 15.00 Dørene åbnes kl. 14.00 i gymnastiksalen,

Læs mere

Spaghettigudstjenester Spaghettigudstjenesten i Taksigelseskirken er altid den første torsdag i måneden kl. 17.00. Små som store børn er velkomne; det er gratis at deltage. Efter gudstjenesten er der fællesspisning

Læs mere

Sydfyns Single- og Venskabsklub. Januar 2014

Sydfyns Single- og Venskabsklub. Januar 2014 Januar 2014 Mandag den 6. januar kl. 19 - Besøg hos Hanne Design på Gestelev Gamle Mejeri. Hanne laver bl.a. smukke smykker og tasker i gummi, som vi får lejlighed til at se på. Hun lukker snart sin butik

Læs mere

Aktiviteter på Lyngparken i April

Aktiviteter på Lyngparken i April April maj 2013 Traditionen tro får alle beboere på Lyngparken en blomst til Påske, her er Lyngparkens Venner klar til turen rundt på stuerne, for at ønske god påske. Aktiviteter på Lyngparken i April Onsdag,

Læs mere

November Vetterslev - Høm Kirkeblad 2018

November Vetterslev - Høm Kirkeblad 2018 November Vetterslev - Høm Kirkeblad 2018 Julekoncert lørdag den 15. december kl. 19.00 Luk julefreden ind - koncert i Vetterslev kirke Koncerten har fået navnet Luk julefreden ind, efter Bo Bøjesens sang

Læs mere

August Vetterslev - Høm Kirkeblad 2014

August Vetterslev - Høm Kirkeblad 2014 August Vetterslev - Høm Kirkeblad 2014 Nu nærmer tiden sig! Sommerfest i præstegårdshaven den 24. august 2014 den 24. august 2014 afholder vi den årlige og traditionsrige sommerfest i præstegårdshaven

Læs mere

Sognebladet. www.tas-pastorat.dk. Juni - Juli - August 2015. Konfirmander på tur.

Sognebladet. www.tas-pastorat.dk. Juni - Juli - August 2015. Konfirmander på tur. Juni - Juli - August 2015 Sognebladet Tødsø - Alsted - Sdr. Dråby Pastorat Inde i bladet: Præstens side 2 Konfirmandindskrivning 2016 3 Sogneudflugt 4 Kirkeskibe 5 Nyt fra beboerforeningerne 6 Adresser

Læs mere

OBBEKÆR/KALVSLUND 2. HALVÅR 2015

OBBEKÆR/KALVSLUND 2. HALVÅR 2015 Obbekær Forsamlingshus Formand Finn Vind 75 42 30 64 Kasserer Erik Bendtsen 51 58 60 39 Sekretær Bjarne Schmidt Philipp 22 96 55 55 Medlem Lis Thomsen 20 44 89 33 Medlem Bartina Swart 74 76 19 92 Udlejning

Læs mere

Februar i Tagensbo Kirke

Februar i Tagensbo Kirke Carl Rosenberg-Desroses, sognepræst/menighedspleje: cero@km.dk, tlf. 2118 0057 Kirkekontor, kordegn: tagensbo.sogn@km.dk, tlf. 3581 1977 Kim Olsen, kirketjener, ko@km.dk, tlf. 5354 5546 Ib Myrner, organist

Læs mere

SE DE SIDSTE NYHEDER PÅ www.aadum.com

SE DE SIDSTE NYHEDER PÅ www.aadum.com SE DE SIDSTE NYHEDER PÅ www.aadum.com Fællesmøde Onsdag den 16. januar kl. 14.00 på Hjemmet. Hyggeeftermiddag med musikalsk underholdning og fællessang ved Per Skærlund, Grindsted. Pris for entrè, underholdning

Læs mere

Februar i Tagensbo Kirke

Februar i Tagensbo Kirke Carl Rosenberg-Desroses, sognepræst/menighedspleje: cero@km.dk, tlf. 2118 0057 Kirkekontor, kordegn: tagensbo.sogn@km.dk, tlf. 3581 1977 Kim Olsen, kirketjener, ko@km.dk, tlf. 5354 5546 Vakant, organist

Læs mere

Tånum Forsamlingshus

Tånum Forsamlingshus Program for 2015/16 Tånum Forsamlingshus Gl. Viborgvej 188 8920 Randers NV Side 1 33 Handicap Toiletgangen Side 2 Velkommen til 2015/2016 i Tånum Forsamlingshus. Med de nye gulve, væg og loftbeklædning

Læs mere

november - december 2018

november - december 2018 november - december 2018 Sofiegården, Sofievej 2 4, 7100 Vejle Telefon: 76 44 52 00 Cafe Olga: 76 81 78 30 Dagcenteret: tlf.: Betina Gregersen/ Lene Thiemer Hedegaard på tlf. 23 32 05 52 eller Karin Liltorp:

Læs mere

Kirkenyt for Tingsted kirke december 2015 samt januar og februar 2016. Og lyset skinner i mørket, og mørket fik ikke bugt med det. (Joh.

Kirkenyt for Tingsted kirke december 2015 samt januar og februar 2016. Og lyset skinner i mørket, og mørket fik ikke bugt med det. (Joh. Kirkenyt for Tingsted kirke december 2015 samt januar og februar 2016 Og lyset skinner i mørket, og mørket fik ikke bugt med det. (Joh.1,5) I verden omkring os, og jævnligt også i vore egne hjerter, synes

Læs mere

Maj Vetterslev - Høm Kirkeblad 2014

Maj Vetterslev - Høm Kirkeblad 2014 Maj Vetterslev - Høm Kirkeblad 2014 Aftengudstjenester i løbet af sommeren 2014 med blandt andet en anderledes gudstjeneste i Vetterslev kirkes sideskib! Vi holder aftengudstjeneste en torsdag om måneden

Læs mere

KIRKENYT PADESØ SOGN. Påske i Padesø Kirke. 16. årgang Foråret 2014 Nr. 2

KIRKENYT PADESØ SOGN. Påske i Padesø Kirke. 16. årgang Foråret 2014 Nr. 2 KIRKENYT PADESØ SOGN 16. årgang Foråret 2014 Nr. 2 Påske i Padesø Kirke Kirkegang i Padesø Kirkerne er tomme, der kommer ingen. Det er en udtalelse, man ofte hører i medierne, men det er jo i langt de

Læs mere

SOGNEBLADET. Karrebæk * Fodby Kirker

SOGNEBLADET. Karrebæk * Fodby Kirker SOGNEBLADET Karrebæk * Fodby Kirker August * September * Oktober * November 2014 NYT FRA PASTORATET Høstgudstjenesten i Karrebæk kirke. Søndag den 21. september kl. 10.30, er der høstgudstjeneste i Karrebæk

Læs mere

16 Årgang Nummer 4 December 2010

16 Årgang Nummer 4 December 2010 16 Årgang Nummer 4 December 2010 Bestyrelsen Formand: Jytte Holt Nielsen, Bornholmsvej 8, 7400 Herning Tlf 20714010 j-k-hansen@mail.dk Kasserer: John F. Nielsen, jagtvej 10, 7400 Herning Tlf. 97118541

Læs mere

KIRKEBLADET ØSTER VELLING - HELSTRUP - GRENSTEN SOGNE

KIRKEBLADET ØSTER VELLING - HELSTRUP - GRENSTEN SOGNE KIRKEBLADET ØSTER VELLING - HELSTRUP - GRENSTEN SOGNE Nr. 3 50. årg. 2013 September Oktober November Velkommen til vores nye organist Med stor glæde kan vi nu byde Lone Vandt velkommen som vores nye organist

Læs mere

for Lyne Sogn Januar 2015 Indhold:

for Lyne Sogn Januar 2015 Indhold: Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Januar 2015 Indhold: Lyne Kirke/Vennekredsen: Per Nielsen Lyne Kirke: Nytårsgudstjeneste, Menighedsmøde Sdr. Bork Kirke: Sangaften

Læs mere

Program for 2013/14 Tånum Forsamlingshus

Program for 2013/14 Tånum Forsamlingshus Program for 2013/14 Tånum Forsamlingshus Gl. Viborgvej 188 8920 Randers NV Velkommen til 2013/2014 i Tånum Forsamlingshus. Med sommeren på hæld tager vi fat på en ny sæson i vores fælles forsamlingshus.

Læs mere

December Januar Februar 2010-2011 Nr. 4 23. årgang Langenæs Kirke & Sogn

December Januar Februar 2010-2011 Nr. 4 23. årgang Langenæs Kirke & Sogn December Januar Februar 2010-2011 Nr. 4 23. årgang Langenæs Kirke & Sogn Til samtlige husstande Vi beklager, at denne udgave af Langenæs Kirke & Sogn kommer i en væsentlig mindre udgave end normalt. På

Læs mere

Kirkebladet MINIKONFIRMANDER I VEJBY KONFIRMANDHUS

Kirkebladet MINIKONFIRMANDER I VEJBY KONFIRMANDHUS Kirkebladet Tibirke Sogn November - December 2015 MEDITATIONS- OG MUSIK- GUDSTJENESTE TORSDAG D. 19. NOVEMBER KL. 20.00 TIBIRKE KIRKE Der vil være tid til stilhed og refleksion. Enkle meditative tekster

Læs mere

Dagstur til børnenes vel for beboerne på Hovergården. Tirsdag d. 21/5 Kl Ud i det blå Husk tilmelding til dagcentret

Dagstur til børnenes vel for beboerne på Hovergården. Tirsdag d. 21/5 Kl Ud i det blå Husk tilmelding til dagcentret Hovergården Maj 2019 Dato Tid Arrangement Uge 19 Mandag d. 6/5 Kl. 13.30 Banko Tirsdag d. 7/5 Kl. 13.30 Seniordanserne Onsdag d. 8/5 Kl. 13.30 Gudstjeneste Torsdag d. 9/5 Frisør Sanne er i huset, ring

Læs mere

Det sker i vinter. på Jungshoved

Det sker i vinter. på Jungshoved Det sker i vinter på Jungshoved STYREGRUPPEN FOR JUNGSHOVED SKOLE byder alle velkommen til en ny vintersæson 2011-2012 på Jungshoved. Igen i år udkommer folderen som en del af bladet Jungshoved. Se også

Læs mere

Krejbjerg - Nyt Februar 2016

Krejbjerg - Nyt Februar 2016 Krejbjerg - Nyt Februar 2016 Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn FASTELAVNSFEST Kære sørøvere, prinsesser, superhelte og andet godtfolk. Er I klar til at slå katten af tønden? Nu er det igen

Læs mere

KIRKEBLADET ØSTER VELLING - HELSTRUP - GRENSTEN SOGNE

KIRKEBLADET ØSTER VELLING - HELSTRUP - GRENSTEN SOGNE KIRKEBLADET ØSTER VELLING - HELSTRUP - GRENSTEN SOGNE Nr. 3 51. årg. 2014 September Oktober November Høst Afskedsreception Syng sammen Koncert Musikgudstjenester Alle Helgen Velkommen til årets konfirmander

Læs mere

AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn November 2014

AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn November 2014 Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn November 2014 Indhold: Vennekredsen: Bankospil Borgerforeningen: Opråb Friskolen: Ny legeplads Friskolen: Åben skole Lyne Brugs:

Læs mere

KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN

KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN AUGUST SEPTEMBER Søndag den 21. august kl. 10.30, 13. søndag efter trinitatis. Torsdag den 25. august kl. 16: Ulvetimen i konfirmandstuen Fredag den 26. august kl. 9.00 Staudeklub

Læs mere

Hovergården Marts 2019

Hovergården Marts 2019 Hovergården Marts 2019 Dato Tid Arrangement Uge 10 Mandag d. 4/3 Kl. 13.30 Banko Onsdag d. 6/3 Kl. 11.00 Erindringsdans Onsdag d. 6/3 Kl. 13.30 Gudstjeneste Fredag d. 8/3 Kl. 10.45 Neglebar og spilledag

Læs mere

www.bylderup-online.dk

www.bylderup-online.dk Du finder dette blad også på: www.bylderup-online.dk Burkal Bylderup Seniorklub www.bylderup-online.dk Sæson: 2013 2014 Samvær, omsorg, hygge, gymnastik, kortspil, petanque, kegling, sang, computer og

Læs mere

Malling Kirke og Sognegård

Malling Kirke og Sognegård Malling Kirke og Sognegård Aktiviteter og særgudstjenester April - Juni 2018 VELKOMMEN I MALLING KIRKE OG SOGNEGÅRD APRIL 2018 Fredag den 6. april kl. 17.00 i Malling Kirke og Sognegård Den glade Kirke

Læs mere

Lunde Nyt Januar 2019

Lunde Nyt Januar 2019 Lunde Nyt Januar 2019 Dato Tid Aktivitet Arrangør Sted Lunde 29. dec. 18.30 Julebal Lunde Kro Sogneforening 9. jan. 19.00 Banko Brugerrådet Bavnbo 15. dec. 14.30 Sang Brugerrådet Bavnbo 20. jan. 09.30

Læs mere

Marts i Tagensbo Kirke

Marts i Tagensbo Kirke Carl Rosenberg-Desroses, sognepræst/menighedspleje: cero@km.dk, tlf. 2118 0057 Kirkekontor, kordegn: tagensbo.sogn@km.dk, tlf. 3581 1977 Kim Olsen, kirketjener, ko@km.dk, tlf. 5354 5546 Ib Myrner, organist

Læs mere

for Lyne Sogn December 2014

for Lyne Sogn December 2014 Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn December 2014 Bedsteforældredag i Børnebo Indhold: * Lyne Kirke/Vennekredsen: Per Nielsen * Vennekredsen: Julehygge i fælleshuset

Læs mere

Hovergården Februar 2019

Hovergården Februar 2019 Hovergården Februar 2019 Erindringsdans Det vil være onsdage i februar og marts. Med opstart Onsdag d. 6 februar kl. 11.00. Efter dans tilbydes der fælles spisning i Café Oasen, hvor prisen vil være 45

Læs mere

Næste Aadum Nyt udkommer i uge 47. Sidste frist for aflevering: FREDAG D. 17/11-17 til Dagmar Vestergaard, Tøstrupvej 13, , mobil ,

Næste Aadum Nyt udkommer i uge 47. Sidste frist for aflevering: FREDAG D. 17/11-17 til Dagmar Vestergaard, Tøstrupvej 13, , mobil , Næste Aadum Nyt udkommer i uge 47. Sidste frist for aflevering: FREDAG D. 17/11-17 til Dagmar Vestergaard, Tøstrupvej 13, 9737 6035, mobil 2386 9786, dv.aadum@gmail.com Aadum Husholdningsforening Juletur

Læs mere

S c h a n d t o r p. 1. og 2. Skanderborg Sct. Georgs Gilder 25. ÅRGANG NUMMER 5 MAJ 2008

S c h a n d t o r p. 1. og 2. Skanderborg Sct. Georgs Gilder 25. ÅRGANG NUMMER 5 MAJ 2008 S c h a n d t o r p 1. og 2. Skanderborg Sct. Georgs Gilder 25. ÅRGANG NUMMER 5 MAJ 2008 Sommersjov i juni 2007: 1. Gilde konkurrerede i smøring af landgangsbrød. 1. Sct. Georgs Gilde Skanderborg Torsdag

Læs mere

Marts Vetterslev - Høm Kirkeblad 2017

Marts Vetterslev - Høm Kirkeblad 2017 Marts Vetterslev - Høm Kirkeblad 2017 I år er det som bekendt 500 år siden Luther slog sine 95 teser op på kirkedøren i Wittenberg, og det fejres over det ganske land med mange forskellige arrangementer.

Læs mere