Navn: Overnatningssted: Værkstedsgruppe: Silkeborg, april 2010

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Navn: Overnatningssted: Værkstedsgruppe: Silkeborg, april 2010"

Transkript

1 Navn: Overnatningssted: Værkstedsgruppe: Silkeborg, april 2010 Kære leder på Børnefestival Nedtællingen til Børnefestival tager rigtig fart. Forleden aften havde vi det sidste stormøde inden festivalen. Her var alle udvalg repræsenteret, og festivalgejsten har indfundet sig i Silkeborg. Vi glæder os nu til at det bliver den 16. april, og vi kan byde dig og dine børn velkommen til årets oplevelse for børn i KFUM og KFUK. Knap 1500 har meldt deres ankomst, så der bliver run på. Med dette brev sender vi dig en lang række informationer, og skal bede dig om, at læse brevet grundigt igennem, så du er klædt på til at give deltagerne en god oplevelse. Sammen med dette brev vedhæfter vi fire filer, som du også lige skal kigge grundig igennem. Det er forkyndelsesmateriale, deltagerliste, deltagerbrev (så du kan se, hvad der er sendt til de deltagende børn) samt detaljeret program for festivalen. På hjemmesiden har du mulighed for at hente diverse kort med oversigt over parkeringsforhold, placering af natkasser og værkstedsgrupper mm. Tak for dit medarbejderskab På godt gensyn til Børnefestival 2010 i Silkeborg Festivaludvalget Infoboder: Ved ankomsten til Silkeborg skal I køre direkte til den skole, hvor I skal indkvarteres. I skal ankomme mellem kl og Ved indgangen finder I en Infobod, hvor I skal henvende jer. Festivalguiderne vil herefter hjælpe jer med at finde de/det klasseværelse I skal overnatte i. Her får I også udleveret en kuvert indeholdende festivalarmbånd, personkort og key-hanger, som I skal udlevere til jeres deltagere. Guiderne er udstyret med en tang, så de kan klemme armbåndene fast. Er der kort til flere end de børn I har med, skal I efterlade dem i klasseværelset.

2 Afgang fra skoler til Silkeborghallerne: Hurtigst muligt efter indkvartering skal I begive jer til Silkeborghallerne, som er centrum for aktiviteterne. Bor I på Sølystskolen skal I gå. Afstanden er ca. 1,4 km.. Ruten er en gangsti med belysning. I skal beregne cirka 20 minutter til turen (se kort under lederinfo på ) Bor I på Silkeborg Gymnasium skal I køre med bus. Den første bus afgår udenfor gymnasiet sidste bus kører (se detaljeret program). Her tager man bare bussen i vilkårlig rækkefølge og ikke som angivet på personkortet. Alle andre gange skal I med den bus, der er angivet på kortet. Afgang fra Silkeborghallerne til skoler: De der bor på Sølystskolen går tilbage og dem der skal til gymnasiet skal med den bus, der er angivet på deltagerkortet (se afgangstider på detaljeret program) Ved ankomsten til bostedet får hver deltager udleveret en forfriskning (første måltid), som man skal tage med til soverummene, hvor vi opfordrer jer til at lave lidt rystesammen lege. Forslag til lege ligger i den kuvert I får udleveret ved ankomst. Natkasser fredag og lørdag: På hver skole er der natkassetilbud tilbuddene er ens på skolerne. Hjælp de af jeres deltagere der har lyst til finde ud til natkassetilbuddene, der er tydeligt afmærket med skilte. Oversigtskort kan downloades fra hjemmesiden (lederinfo). Under tilbuddene skal I sørge for, at der er ro på soverummene, så de der vil sove kan gøre dette. Lederhygge: Fredag og lørdag aften er der lederhygge i kantinerne på sovestederne kl Her er der mulighed for at pleje lederfællesskabet. På et givent tidspunkt vil der være lederinfo, hvorfor det er vigtigt, at der er mindst en leder fra hver klub/forening til stede.

3 Lørdag: Morgenvækning: Det er ledernes ansvar at sørge for morgenvækning. Morgenmaden indtages i kantinen på sovestedet. Pak til hele dagen: Når I forlader sovestedet er det vigtigt, at alle har pakket det man skal bruge i løbet af dagen, da man ikke kommer tilbage til sovestedet før efter aftenprogrammet. Vær specielt opmærksom på, at børnene har det tøj og andre rekvisitter de skal bruge i værkstedsgrupperne med sig. (hvad det er, fremgår af deltagerbrevet og kan også ses under lederinfo på Afgang til Silkeborghallerne: Som fredag aften, dog således, at man tager den bus, der er angivet på deltagerkortet. Lederarrangement lørdag eftermiddag: De ledere der har tilmeldt sig værkstedsgrupperne, skal følges med børnene ud til disse. Alle andre ledere kan enten selv transportere sig ud til værkstedsgrupperne (se kort på hjemmesiden) eller deltage i et lederarrangement på Silkeborg Højskole kl Her vil der være mulighed for at synge sange fra PULS sammen med musikeren og komponisten Hans Holm, Silkeborg. Aktiviteter i Silkeborghallerne: Når man vender tilbage fra værkstedsgrupperne er der arrangeret små aktivitetsrum i bl.a. omklædningsrum og forhal. Rummene markeres med træer. Der er f.eks. stilletræ med madrasser, puder og stille musik hvor børnene kan koble af. Tegnetræ, legotræ, twistertræ, skattejagt og hoppeborge (udendørs), til de børn, der stadig her masser af energi. Der er voksne ved alle aktiviteterne, men ledere er velkomne. Disse aktiviteter er åbne fra lørdag kl. 16 ca. 19. Vi vil bede lederne om at hjælpe børnene med at finde disse aktivitetstræer. Der vil være skiltning. Da børnene ikke kan komme til deres ting på skolerne hele lørdagen, er der mulighed for taskeparkering i hal B denne dag. Lederne er ansvarlige for at hjælpe børnene med at få deres tasker parkeret, og huske hvor de er. Desuden hjælpe børnene med at huske at få taskerne med tilbage til deres skole om aftenen. Ændring af tidpunkter: Aftenprogrammet er rykket 10 minutter frem, så det indledes kl se øvrige tider på tidsplanen. Transport tilbage til sovesteder efter de allerede skitserede regler.

4 Søndag Oprydning på soverummene: Bagage m.v. skal være pakket inden afgang til hallen, og stilles udenfor sovestederne (på Sølystskolen dog på et nærmere angivet sted, der oplyses mere om til lederinfo lørdag aften) Afgang til Silkeborghallerne: Denne morgen skal alle gå til hallen i første omgang mødes man på boldbanerne til morgenspræl. Vær derfor iklædt tøj, der kan sprælles i. Efter gudstjenesten: Umiddelbart efter gudstjensten vender man tilbage til sovestederne. Der kører busser til gymnasiet efter gældende plan. På sovestederne udleveres en lille madpakke, som kan indtages på stedet eller under hjemturen. Der vil være mulighed for afrejse fra kl Generel information: Kontakttelefonnumre under festivalen: Dorthe H. Madsen eller Mogens Larsen Adresser: Silkeborg Gymnasium, Oslovej 10, 8600 Silkeborg Sølystskolen, Gran Allé 20, 8600 Silkeborg Silkeborghallerne, Ansvej 114, 8600 Silkeborg Rygning: Det er kun tilladt at ryge udenfor hovedindgangen ved skolerne og hallerne. Mobiltelefoner: Disse skal være slukket under programpunkterne. Gæster: På grund af det store deltagerantal, er det ikke muligt at gæste Børnefestivalen. Nødmadkasse: Der er mulighed for at få lidt ekstra mad døgnet rundt, hvis I har nogle børn med diæter. Henvendelse skal ske til infoboderne på sovestederne eller til førstehjælp i hallen. Nødhjælp: Kriseplan og kontakttelefon til sygeplejersker ligger i soverummene og infoboden. Infoboderne: Her kan man henvende sig omkring alle spørgsmål. Bliver et barn væk vil infoboden kunne hjælpe med finde frem til dets leder. Telefonnummer på infoboderne fremgår af personkort. PR: Det vil være muligt at få taget et foto af jeres gruppe, samt få lavet en pressemeddelelse rettet mod jeres lokalavis. PR gruppen kan sende den for jer, men I kan også få den med hjem og selv aflevere den. For at koordinere denne opgave, vil vi gerne modtage en mail fra jer inden festivalen, hvori I skriver, at I gerne vil have billede og pressemeddelelse. Mailen sendes til: boernefestival@gmail.com (kan kun anvendes til bestilling af foto) Vi kontakter jer efterfølgende for at aftale tidspunkt for foto m.v.. Fortæl forældre og andre, at der løbende bringes nyheder fra festivalen på

5 Mad og drikkevarer: Der må ikke medbringes mad og drikkevarer i Silkeborghallerne. Parkering ved Sølystskolen: Da parkeringspladsen ved Sølystskolen ikke kan rumme det nødvendige antal biler, skal parkering ske ved Silkeborghallerne, i de afmærkede pladser. Det er dog tilladt at parkere midlertidigt fredag ved ankomst, samt søndag ved afgang. (se kort under lederinfo på ) Vinduer i overnatningslokalerne: Når lokalerne forlades skal alle vinduer lukkes. Sovelokalerne: Pynt i klasselokalerne må ikke røres. Computere på overnatningsstederne: Computerne må ikke røres, derfor hjælp os med at børnene ikke piller ved dem, da vi skal erstatte eventuelle skader på dem. Tranportinfo: Skal du bo på Sølystskolen: Ved ankomst med tog eller bus til Silkeborg Station kan man tage bus nr. 73 mod Randers eller bus nr. 313 mod Fårvang/Thorsø begge med afgang Silkeborg Station kl. 18:10. Stå af ved stoppestedet Ansvej / Gran Allé (kl. 18:14/18:18). Herfra er der 400 m at gå ad Gran Allé til Sølystskolen. Se for andre afgange (hvor der skal skiftes bus). Bus nr. 313 kører forbi Silkeborg Busterminal. Ved ankomst med bus til Silkeborg Busterminal kan man benytte en af følgende buslinier: 5, 8, 9, 11, 12 eller 14. Se for detaljer. Skal du bo på Silkeborg Gymnasium: Ved ankomst med tog eller bus til Silkeborg Station kan man tage bus nr. 313 mod Fårvang/Thorsø med afgang Silkeborg Station kl. 18:10. Stå af ved stoppestedet Silkeborg Gymnasium, Oslovej (kl. 18:24). Se for andre afgange (hvor der skal skiftes bus). Ved ankomst med bus til Silkeborg Busterminal kan man benytte en af følgende buslinier: 9, 11 eller 313. Stå af ved stoppestedet Silkeborg Gymnasium, Oslovej. Se for detaljer. Fra stoppestedet er der 300 m at gå.

Ud over mailen/brevet får du også tilsendt det deltagerbrev, som bliver sendt til alle børnene.

Ud over mailen/brevet får du også tilsendt det deltagerbrev, som bliver sendt til alle børnene. Navn: Medlemsnummer: Forening: Sovested: Spisehold: Lørdag: Børnefestival 2016 nærmer sig med stormskridt. Vi glæder os nu til, at det bliver den 1. april, og vi kan byde dig og dine børn velkommen til

Læs mere

Aftenunderholdning På HIC præsenterer vi et skønt, nærværende og deltagende show. Bare glæd jer.

Aftenunderholdning På HIC præsenterer vi et skønt, nærværende og deltagende show. Bare glæd jer. Børnefestivalens ABC A Adresser Haderslev Idrætscenter (HIC) - Stadionvej 5, 6100 Haderslev Favrdalskolen - Christen Kolds Vej 10, 6100 Haderslev Haderslev Kristne Friskole - Louisevej 7, 6100 Haderslev

Læs mere

Infobrev nr. 2 ASPIRANTstævne 2015

Infobrev nr. 2 ASPIRANTstævne 2015 Infobrev nr. 2 ASPIRANTstævne 2015 Kære instruktører og gymnaster Dette er infobrev nr. 2 til aspirantstævne 2015. Infobrevet kommer til at indeholde alle de vigtige informationer om stævnet. Der vil løbende

Læs mere

RØNBJERGTUREN 2013 HYTTER!

RØNBJERGTUREN 2013 HYTTER! RØNBJERGTUREN 2013 HYTTER! Køkken: Der er køleskab og lille fryser i hvert hus. Der er opvaskemaskine, men I skal selv have sæbe/tabletter med til maskinen og evt. opvaskemiddel. Ovnen og opvaskemaskinen

Læs mere

DM 1. runde i GRAND PRIX Gymnastik MICRO MINI MONO MINI MINI februar PIGE TWEENS JUNIOR - SENIOR 5.

DM 1. runde i GRAND PRIX Gymnastik MICRO MINI MONO MINI MINI februar PIGE TWEENS JUNIOR - SENIOR 5. DM 1. runde i GRAND PRIX Gymnastik MICRO MINI MONO MINI 8 10 - MINI 10-12 4. februar 2017 PIGE TWEENS JUNIOR - SENIOR 5. februar 2017 Stævnet afholdes af SILKEBORG GYMNASTIKFORENING og Udvalget for Rytmisk

Læs mere

Deltagerbrev FDF Efterårskursus 2015

Deltagerbrev FDF Efterårskursus 2015 Deltagerbrev FDF Efterårskursus 2015 1 10. 16. oktober 2015 Indhold Glæd dig det gør vi!... 3 Alle medbringer... 4 Diverse praktiske oplysninger om Efterårskurset... 5 Aktivitetsdag... 5 Bank... 5 Bureau...

Læs mere

Afholder Mini - Forbundsmesterskaber Finale I samarbejde med

Afholder Mini - Forbundsmesterskaber Finale I samarbejde med Afholder Mini - Forbundsmesterskaber Finale I samarbejde med 23. -24. maj 2015 I Arena Randers 1 Indhold Tilmelding... 3 Tilmeldingsfrist og betalingsfrist:... 3 Entre inkl. program... 3 Cafeteria... 3

Læs mere

Afholder TeamGym Winners Final I samarbejde med

Afholder TeamGym Winners Final I samarbejde med Afholder TeamGym Winners Final I samarbejde med 13. Juni 2015 I Arena Randers 1 Indhold Tilmelding... 3 Tilmeldingsfrist og betalingsfrist:... 3 Entre inkl. program... 3 Cafeteria... 3 Kontakter:... 4

Læs mere

FAGLIGHED, FANTASI OG FÆLLESSKAB FORÅRSCAMP PÅ TO FANTASTISKE DAGE OG EN NAT PÅ HÅRSLEV EFTERSKOLE. Læs mere på www.haarslevefterskole.

FAGLIGHED, FANTASI OG FÆLLESSKAB FORÅRSCAMP PÅ TO FANTASTISKE DAGE OG EN NAT PÅ HÅRSLEV EFTERSKOLE. Læs mere på www.haarslevefterskole. FAGLIGHED, FANTASI OG FÆLLESSKAB FORÅRSCAMP PÅ TO FANTASTISKE DAGE OG EN NAT PÅ HÅRSLEV EFTERSKOLE Læs mere på www.haarslevefterskole.dk IDRÆT / DRAMA / FRILUFTSLIV MUSIK / MEDIE / KREATIV HÅRSLEV EFTERSKOLES

Læs mere

FM i fodbold 2013. VELKOMMEN TIL Horsens den 13. 15. september. Indbydelse

FM i fodbold 2013. VELKOMMEN TIL Horsens den 13. 15. september. Indbydelse FM i fodbold 2013 VELKOMMEN TIL Horsens den 13. 15. september Indbydelse Forbundsmesterskaber i Fodbold. Horsens KFUM har i år fornøjelsen at invitere ungdomsspillere til tre festlige dage med fodbold,

Læs mere

FORÅRSCAMP TO FANTASTISKE DAGE OG EN NAT H Å R SLEV EFTERSKOLE FAGLIGHED, FANTASI OG FÆLLESSKAB. For elever i 7. og 8. klasse

FORÅRSCAMP TO FANTASTISKE DAGE OG EN NAT H Å R SLEV EFTERSKOLE FAGLIGHED, FANTASI OG FÆLLESSKAB. For elever i 7. og 8. klasse FAGLIGHED, FANTASI OG FÆLLESSKAB FORÅRSCAMP TO FANTASTISKE DAGE OG EN NAT PÅ HÅRSLEV EFTERSKOLE For elever i 7. og 8. klasse IDRÆT / DRAMA / FRILUFTSLIV MUSIK / MEDIE / KREATIV HÅRSL EV EFTERSKOLES FORÅRSCAMP

Læs mere

Velkommen til Linien Ud i Aalborg. Linien ud, Aalborg 6.-8. marts 2015. Kursusadresse

Velkommen til Linien Ud i Aalborg. Linien ud, Aalborg 6.-8. marts 2015. Kursusadresse Velkommen til Linien Ud i Aalborg Vi har nu i staben i mange måneder arbejdet på at lave alle tiders kursus for jer, og om ca. 3½ uge mødes vi endelig til en fantastisk weekend. Dette brev er den ene del

Læs mere

RØNBJERGTUREN 2017 HYTTER!

RØNBJERGTUREN 2017 HYTTER! RØNBJERGTUREN 2017 HYTTER! Køkken: Der er køleskab og lille fryser i hvert hus. Der er opvaskemaskine, men I skal selv have sæbe/tabletter med til maskinen og evt. opvaskemiddel. Ovnen og opvaskemaskinen

Læs mere

RØNBJERGTUREN 2018 HYTTER!

RØNBJERGTUREN 2018 HYTTER! RØNBJERGTUREN 2018 HYTTER! Køkken: Der er køleskab og lille fryser i hvert hus. Der er opvaskemaskine, men I skal selv have sæbe/tabletter med til maskinen og evt. opvaskemiddel. Ovnen og opvaskemaskinen

Læs mere

Camp Fredensborg En vild weekend sammen med nordiske unge

Camp Fredensborg En vild weekend sammen med nordiske unge Camp Fredensborg En vild weekend sammen med nordiske unge Velkommen til Camp Fredensborg Tak for den interesse I allerede har vist for Camp Fredensborg. Her kommer den endelige invitation til de unge deltagere.

Læs mere

Velkommen til Blå Sommer 2009

Velkommen til Blå Sommer 2009 Odense, 21. juni 2009 Velkommen til Blå Sommer 2009 Praktiske oplysninger for Stjernegruppens TROP og deres forældre Side 2 af 5 Afgang: Hjemkomst: Adresse: Telefon: Medbring: Onsdag den 15. juli 2009

Læs mere

PRAKTISK INFORMATION Vi skifter navn fra NORDEA CUP til HANNIBAL CUP IKAST

PRAKTISK INFORMATION Vi skifter navn fra NORDEA CUP til HANNIBAL CUP IKAST PRAKTISK INFORMATION Vi skifter navn fra NORDEA CUP til HANNIBAL CUP IKAST Kære håndboldvenner, VELKOMMEN TIL HANNIBAL CUP IKAST Stævnet afholdes d. 21.-23. september. Dette er 46. gang, at vi kan afholde

Læs mere

26. maj 2018 I Arena Randers

26. maj 2018 I Arena Randers Arrangerer Forbundsmesterskaberne Senior 2. runde 2018 I samarbejde med 26. maj 2018 I Arena Randers Indhold Velkomst: 2 Anmeldelse af deltagere, spring og rytmeserier samt musikupload: 2 Musik: 2 Konkurrencelicens:

Læs mere

Vi har hermed den glæde at invitere jer til skolens forældreweekend.

Vi har hermed den glæde at invitere jer til skolens forældreweekend. Vi har hermed den glæde at invitere jer til skolens forældreweekend. Som led i samarbejdet mellem skole og hjem, finder vi det spændende at møde jer forældre på en anden måde, end kun ved konsultationer

Læs mere

FDF etablerer Danmarks største legeplads

FDF etablerer Danmarks største legeplads FDF etablerer Danmarks største legeplads Vi laver Danmarks største legeplads, og med 11.000 FDFere på Sletten vil det være den næststørste by i Skanderborg Kommune - det er jo helt vildt fortæller landslejrchef

Læs mere

Vi har set frem til denne dag, hvor ca. 300 gymnaster skal i konkurrence og vi glæder os til at se en masse flot acrobatik.

Vi har set frem til denne dag, hvor ca. 300 gymnaster skal i konkurrence og vi glæder os til at se en masse flot acrobatik. Side 2-6 Velkommen til Sports Acro DM2015 for Junior og Senior Kære gymnaster, instruktører og dommere. Det er en stor glæde for Slagelse Gymnastik Forening at kunne byde Jer velkommen til Sports Acro

Læs mere

Afholder TeamGym Efterskole DM I samarbejde med

Afholder TeamGym Efterskole DM I samarbejde med Afholder TeamGym Efterskole DM I samarbejde med 22. maj 2015 I Arena Randers 1 Indhold Tilmelding... 3 Tilmeldingsfrist og betalingsfrist:... 3 Entre inkl. program... 3 Cafeteria... 3 Kontakter:... 3 Praktiske

Læs mere

Nørre Åby Skoleskak og Fyns Skoleskak indbyder til Hold-DM i Skoleskak 2013

Nørre Åby Skoleskak og Fyns Skoleskak indbyder til Hold-DM i Skoleskak 2013 Nørre Åby Skoleskak og Fyns Skoleskak indbyder til Hold-DM i Skoleskak 2013 Hold-DM afvikles i weekenden fredag d. 19. april til søndag d. 21. april 2013. Så er det tiden, at du og dine venner skal vise,

Læs mere

Onsdag den 3. til fredag den 5. juli 2019.

Onsdag den 3. til fredag den 5. juli 2019. Onsdag den 3. til fredag den 5. juli 2019. INFO.MØDE FOR BØRN OG FORÆLDRE Før turen Afgang Praktisk Dernede Hjemkomst VILDE VULKANER, - HVAD ER DET? Vilde Vulkaner Vordingborg er Danmarks største børnefestival.

Læs mere

Hans Luunbjerg Borgmester

Hans Luunbjerg Borgmester KERTEMINDE CUP 2017 Som borgmester er det mig en fornøjelse at byde velkommen til Kerteminde Cup. Kerteminde Cup er en af de tilbagevendende sportslige begivenheder, der hvert år samler mange entusiastiske

Læs mere

Velkommen til Blå Sommer 2009

Velkommen til Blå Sommer 2009 Odense, 21. juni 2009 Velkommen til Blå Sommer 2009 Praktiske oplysninger for Stjernegruppens MINIER og deres forældre Side 2 af 5 Afgang: Onsdag den 15. juli 2009 klokken 12.15 fra Dannebrogsgade, 5000

Læs mere

Velkommen til LBS 2016

Velkommen til LBS 2016 Velkommen til LBS 2016 DGI s badmintonudvalg byder alle spillere, ledere og forældre velkommen til LBS 2016. Det er dejligt at 832 spiller og ca. 200 ledere har valgt at bruge de sidste dage i efterårsferien

Læs mere

Vi er så heldige, at der kommer 10 forældre med, som vil hjælpe os med maden.

Vi er så heldige, at der kommer 10 forældre med, som vil hjælpe os med maden. Kære forældre Feldballe den 17/8-2019 Nu nærmer tiden sig for vores store fælleslejr til Tandslet Friskole. Skolen ligger på Als og har rigtig gode faciliteter både inde og ude, som vi glæder os til at

Læs mere

VELKOMMEN TIL VEJEN TROLDE CUP 2018

VELKOMMEN TIL VEJEN TROLDE CUP 2018 VELKOMMEN TIL VEJEN TROLDE CUP 2018 21. 23. september 2018 for drenge U10-U13 Som formand for Vejen Sportsforening byder jeg samtlige spillere, trænere/ledere, forældre og øvrige supportere hjertelig velkommen

Læs mere

Vi sender en fortegnelse over indkvarteringen til Gaudium, så fordeler de selv deltagerne.

Vi sender en fortegnelse over indkvarteringen til Gaudium, så fordeler de selv deltagerne. Sysselkoret Planlægning af besøg af Gaudium i dagene fra søndag, den 4. maj til tirsdag, den 6. maj. Planlægningsgruppen: Karin BH, Daniel, Jens samt fra bestyrelsen Flemming, Åse og Elisabeth. Referat

Læs mere

Indbydelse DM og Forbundsmesterskaberne for junior finale d. 20 21. april 2013

Indbydelse DM og Forbundsmesterskaberne for junior finale d. 20 21. april 2013 Indbydelse DM og Forbundsmesterskaberne for d. 20 21. april 2013 Stævnet arrangeres i samarbejde med Dansk Gymnastik Forbund Kære gymnaster, instruktører og dommere. Det er med stor fornøjelse, at Springteam

Læs mere

Velkommen til Sølager HUSORDEN. Gældende for afdelingerne på Sølager: Buen, Spidsen og Udsigten

Velkommen til Sølager HUSORDEN. Gældende for afdelingerne på Sølager: Buen, Spidsen og Udsigten Velkommen til Sølager HUSORDEN Gældende for afdelingerne på Sølager: Buen, Spidsen og Udsigten På Sølager bor du ikke alene, derfor er der en husorden, der gør det nemmere at bo mange sammen. Medarbejderne

Læs mere

INFORMATION TIL GRUPPER OG KREDSE OM: FDF OG SPEJDERNE I Tivoli Friheden Splittet af dimensioner

INFORMATION TIL GRUPPER OG KREDSE OM: FDF OG SPEJDERNE I Tivoli Friheden Splittet af dimensioner INFORMATION TIL GRUPPER OG KREDSE OM: FDF OG SPEJDERNE I Tivoli Friheden Splittet af dimensioner Så sker det snart... Lige om lidt afvikles FDF og Spejderne i Tivoli splittet af dimensioner over 2.000

Læs mere

GLADSAXE IDRÆTS FORENING GYMNASTIKAFDELINGEN byder velkommen til

GLADSAXE IDRÆTS FORENING GYMNASTIKAFDELINGEN byder velkommen til GLADSAXE IDRÆTS FORENING GYMNASTIKAFDELINGEN byder velkommen til Kvalifikation til DM og Forbundsmesterskaber For MINI 2012 24-25 marts 2012 Stævnet arrangeres i samarbejde med Danmarks Gymnastik Forbund

Læs mere

Så er det snart vi skal til juniorstævne!!! Her kommer de sidste informationer inden I begiver jer mod Aalborg til et brag af et stævne.

Så er det snart vi skal til juniorstævne!!! Her kommer de sidste informationer inden I begiver jer mod Aalborg til et brag af et stævne. Så er det snart vi skal til juniorstævne!!! Her kommer de sidste informationer inden I begiver jer mod Aalborg til et brag af et stævne. Ankomst og afhentning af gymnaster Ankomst fredag Når I ankommer

Læs mere

Husk at læse hele deltagerbrevet, da der er vigtige beskeder fra dine instruktører under gruppeinformation til sidst i brevet.

Husk at læse hele deltagerbrevet, da der er vigtige beskeder fra dine instruktører under gruppeinformation til sidst i brevet. FDF Landsdel 7 Kursusleder Sanne Krøyer 2936 2170 Sak@FDF.dk Deltagerbrev - Blå Port for Seniorer Kastager, den 15. januar 2012 Kære deltager Så nærmer tiden sig for at du skal på Blå Port for Seniorer.

Læs mere

Program for L.A. s U12 On TOUR

Program for L.A. s U12 On TOUR Kære U12 forældre, Så er vi klar med det endelige program for vores tur til Prag i Påsken. Informationsmøde for drengene mandag kl. 17.30 Vi afholder informationsmøde mandag kl. 17.30-18.30 for drengene,

Læs mere

Efterårsholdet Forår Velkommen til Egå Ungdoms-Højskole Vi ses den 2. januar. Se program på bagsiden

Efterårsholdet Forår Velkommen til Egå Ungdoms-Højskole Vi ses den 2. januar. Se program på bagsiden Efterårsholdet 2016 Forår 2010 Velkommen til Egå Ungdoms-Højskole Vi ses den 2. januar Se program på bagsiden Velkommen til Egå Kære kommende højskoleelev på Egå Ungdoms-Højskole. Vi vil byde dig hjertelig

Læs mere

Vi har hermed den glæde at invitere jer til skolens forældreweekend.

Vi har hermed den glæde at invitere jer til skolens forældreweekend. Vi har hermed den glæde at invitere jer til skolens forældreweekend. Som led i samarbejdet mellem skole og hjem, finder vi det spændende at møde jer forældre på en anden måde, end kun ved konsultationer

Læs mere

Hermed indbydes til Talentstævne 2015, som traditionen tro ligger weekenden uge 33, den 14.- 15.- 16. august

Hermed indbydes til Talentstævne 2015, som traditionen tro ligger weekenden uge 33, den 14.- 15.- 16. august 2015 Hermed indbydes til Talentstævne 2015, som traditionen tro ligger weekenden uge 33, den 14.- 15.- 16. august Talentstævne kun for piger Talentstævnet har eksisteret siden 1993, hvor Stensballe IK

Læs mere

Velkommen til Hellebjerg

Velkommen til Hellebjerg Velkommen til Hellebjerg Kæredeltager, TillykkemedjereskvalifikationtildetteårsFodboldDMforEfterskoler,somiårafholdes påhellebjergidrætsefterskole. Viharplejetogklargjortvoresfodboldbaner,sådeliggerklartilatgivejernye

Læs mere

d. 25. marts 2017 i Frederikshavn

d. 25. marts 2017 i Frederikshavn afholder Forbundsmesterskaber micro - 1. runde i samarbejde med i Frederikshavn Kære gymnaster, instruktører og dommere. Det er med stor fornøjelse, at Springteam Sæby i samarbejde med GymDanmark, indbyder

Læs mere

Vejen Idrætscenter er blandt Danmarks største idrætscentre med et samlet besøgstal på mere end årligt.

Vejen Idrætscenter er blandt Danmarks største idrætscentre med et samlet besøgstal på mere end årligt. VEJEN TROLDE CUP 2018 Vejen Idrætscenter Vejen Idrætscenter er blandt Danmarks største idrætscentre med et samlet besøgstal på mere end 1.000.000 årligt. Der afholdes mange store internationale og nationale

Læs mere

Velkommen til Aarhus Universitetshospital

Velkommen til Aarhus Universitetshospital Brendstrupgårdsvej 100, Skejby Her er praktiske informationer, som kan hjælpe dig, i forbindelse med din indlæggelse på Aarhus Universitetshospital. Hvis du har spørgsmål, eller hvis der er noget, du vil

Læs mere

Arrangerer Forbundsmesterskaber Junior - 2. runde. I samarbejde med maj 2019 I Arena Randers

Arrangerer Forbundsmesterskaber Junior - 2. runde. I samarbejde med maj 2019 I Arena Randers Arrangerer Forbundsmesterskaber Junior - 2. runde 2019 I samarbejde med 25. 26. maj 2019 I Arena Randers Indhold Velkomst: 2 Anmeldelse af deltagere, spring og rytmeserier samt musikupload: 3 Musik: 3

Læs mere

Program. Idrætsferielejr. Årets program til alle deltagere.

Program. Idrætsferielejr. Årets program til alle deltagere. Program Idrætsferielejr Årets program til alle deltagere www.dgi.dk Indhold: Velkomst fra Lejrledelsen side 2 Huskeliste side 3 Lejrregler side 4 Adresser Side 5 Lejrbank Side 5 Stillerum Side 5 Program

Læs mere

Indhold Advarsler og bortvisning

Indhold Advarsler og bortvisning Retningslinjer for Risskov Efterskole Indhold Advarsler og bortvisning 1 Alkohol og rusmidler 2 Computer mm 2 Cykel 2 Fritidsarbejde 2 Gæster 2 Meddelelsesbogen 3 Mobiltelefon 3 Måltider 3 Rengøring 4

Læs mere

Gråsten Sejlforening byder velkommen til. Sommerlejr. d. 29/6 til 2/7 2018

Gråsten Sejlforening byder velkommen til. Sommerlejr. d. 29/6 til 2/7 2018 Gråsten Sejlforening byder velkommen til Sommerlejr d. 29/6 til 2/7 2018 Er du Vild med vand? Er du Vild med sjove og spændende oplevelser? Er du Vild med hygge både sammen med andre sejlere og familien?

Læs mere

Stævneplan for: 28-30. januar i Frederiks 2011

Stævneplan for: 28-30. januar i Frederiks 2011 Stævneplan for: 28-30. januar i Frederiks 2011 Velkommen! Velkommen til Elitetræf i Frederiks. Det er dejligt, at det igen i år, kunne lade sig gøre, at samle 39 hold til stævnet. Det er altid spændende

Læs mere

På Aabybro HK vegne. Jørn Ebbe Larsen

På Aabybro HK vegne. Jørn Ebbe Larsen Hjælperpjece 1 Kære Hjælpere Hermed information til AAHK Påskestævne hjælpere som sammen med Program for AAHK Påskestævne giver de vigtigste oplysninger om AAHK Påskestævne 2013. Programmet kan ses på

Læs mere

Roskilde Hallerne 12. -13. april 2014

Roskilde Hallerne 12. -13. april 2014 DM Forbundsmesterskaber mini - kvalifikation i TeamGym Roskilde Hallerne 12. -13. april 2014 Stævnet arrangeres i samarbejde med Danmarks Gymnastik Forbund Kære gymnastikvenner Vi er meget glade for at

Læs mere

Visby Fritidscenter. Bredebro

Visby Fritidscenter. Bredebro INVITATION TIL SOMMERLEJR Visby Fritidscenter VED Bredebro 5. juli 11. juli 2015 Nu er det blevet tid til, at du skal tilmelde dig dette års sommerlejr. I år skal vi til Visby Fritidscenter, der er beliggende

Læs mere

Information til alle forældre

Information til alle forældre Information til alle forældre Lejrskole på Sletten De fælles lejrture til Sletten har eksisteret siden 1981. Hvert fjerde eller femte år drager skolen af sted til noget af Danmarks smukkeste natur ved

Læs mere

januar 2019 I Arena Randers

januar 2019 I Arena Randers Arrangerer Region Vestdanmark mikro og junior Mesterrækken 2019 I samarbejde med 12. - 13. januar 2019 I Arena Randers Indhold Velkomst: 2 Anmeldelse af deltagere, spring og rytmeserier samt musikupload:

Læs mere

Velkommen til Bethesda

Velkommen til Bethesda Velkommen til Bethesda Velkommen til Bethesda. Vi glæder os til at være sammen med dig og din familie. I denne pjece er der nyttige informationer til dig om dagligdagen, husregler og alt det praktiske

Læs mere

LM ude 2015 i fodbold. Program. Senior og old i Farsø den september

LM ude 2015 i fodbold. Program. Senior og old i Farsø den september LM ude 2015 i fodbold Program Senior og old i Farsø den 5. - 6. september 2015 www.dgi.dk/fodbold Velkommen til DGI landsmesterskab 2 Vi glæder os til at møde jer og ser frem til et spændende og festligt

Læs mere

skanderborg-ungdomsskole.dk

skanderborg-ungdomsskole.dk SKOLEPAKKER skanderborg-ungdomsskole.dk Forord Ungdomsskolen har med skolepakkerne sammensat en række aktive tilbud til skolerne i Skanderborg Kommune. Alle skolepakker gælder for 7.-9. klasse med undtagelse

Læs mere

Forældreinfo til spejdernes lejr 2017

Forældreinfo til spejdernes lejr 2017 Forældreinfo til spejdernes lejr 2017 1 Indhold Kort om hvad spejdernes lejr er for noget:... 3 Fællestransport:... 4 Besøgsdag/ Afhentningsdag for mikro og minier:... 4 Oppakning:... 5 Ordensregler:...

Læs mere

YOUNG PRAISE Fredag d. 27. januar 2012 kl. 19-21 for alle fra 5-9. klasse &

YOUNG PRAISE Fredag d. 27. januar 2012 kl. 19-21 for alle fra 5-9. klasse & Indbydelse YOUNG PRAISE Fredag d. 27. januar 2012 kl. 19-21 for alle fra 5-9. klasse & GRATIS KIDSVOLLEY/VOLLEYBALL-STÆVNE Lørdag d. 28. januar 2012 kl. 9-16 for alle fra 3-9. klasse Efterskolen Solgården

Læs mere

IF Lyseng Svømning. Stævneledelse

IF Lyseng Svømning. Stævneledelse Velkommen IF Lyseng Svømning og Dansk Svømmeunion byder herved velkommen til DMH-Å, som finder sted den 2-3 februar 2013. Vi håber vi sammen kan få nogle rigtig gode og spændende oplevelser i denne weekend.

Læs mere

Retningslinjer for bodholdere og frivillige - Pilefestival Sjælland 2016 i Sagnlandet Lejre

Retningslinjer for bodholdere og frivillige - Pilefestival Sjælland 2016 i Sagnlandet Lejre 1 Retningslinjer for bodholdere og frivillige - Pilefestival Sjælland 2016 i Sagnlandet Lejre Pilefestival Sjælland er normalt en festival for Pileforeningens medlemmer. Her samles vi om at holde en festival,

Læs mere

LM inde 2016 i fodbold. Program. LM for U10 til U18 i Fredericia Idrætscenter. www.dgi.dk/fodbold

LM inde 2016 i fodbold. Program. LM for U10 til U18 i Fredericia Idrætscenter. www.dgi.dk/fodbold LM inde 2016 i fodbold Program LM for U10 til U18 i Fredericia Idrætscenter www.dgi.dk/fodbold Velkommen til DGI landsmesterskab 2 Vi glæder os til at møde jer og ser frem til et spændende og festligt

Læs mere

Forbundsmesterskaberne 2016 2. runde i TeamGym for Microhold og Minihold 9.-15. division

Forbundsmesterskaberne 2016 2. runde i TeamGym for Microhold og Minihold 9.-15. division byder velkommen til Forbundsmesterskaberne 2016 2. runde i TeamGym for Microhold og Minihold 9.-15. division Lørdag og søndag, d. 30/4 1/5 2016 Stævnet arrangeres i samarbejde med Viborg Gymnastik-Forening

Læs mere

NU er vi tæt på kick off til Skole OL finalen.

NU er vi tæt på kick off til Skole OL finalen. NU er vi tæt på kick off til Skole OL finalen. Derfor kommer her sidste omgang info inden Skole OL finalen, og I burde nu være klædt tilstrækkeligt på til at stå skarpt på Ceres Park. Jeres fornemmeste

Læs mere

DGI Fodbold - Landsmesterskab inde Program. Landsmesterskab for U10-U18 drenge og piger i Fredericia Idrætscenter. wwww.dgi.

DGI Fodbold - Landsmesterskab inde Program. Landsmesterskab for U10-U18 drenge og piger i Fredericia Idrætscenter. wwww.dgi. DGI Fodbold - Landsmesterskab inde 2017 Program Landsmesterskab for U10-U18 drenge og piger i Fredericia Idrætscenter wwww.dgi.dk/fodbold Velkommen til DGI landsmesterskab 2 Vi glæder os til at møde jer

Læs mere

Velkommen til Ribe EliteCup 2015

Velkommen til Ribe EliteCup 2015 Velkommen til Ribe EliteCup 2015 Ribe Håndboldklubs ungdomsafdeling byder velkommen til klubbens 18. elitestævne for ungdomshold. 95 hold har valgt at bruge weekenden den 28. - 30. august på at forberede

Læs mere

DM i Skolebasketball den april i Vejen

DM i Skolebasketball den april i Vejen DM i Skolebasketball 2019 den 9.-11. april i Vejen VELKOMMEN FRA DANSK SKOLEIDRÆT Det er med stor glæde, at Dansk Skoleidræt kan byde alle elever og lærere velkommen til DM i Skolebasket i Vejen. Vi håber,

Læs mere

Bestilling af Alugod T-shirts i små størrelser! Har du et barn i alderen 8-12 år som skal af sted på sommerlejr og som ikke har en Alugod T- shirts? Så skal du læse videre! T-shirts i størrelserne 8 10

Læs mere

Klubtur til Rønde så er vi klar!

Klubtur til Rønde så er vi klar! Lunderskov den 25. marts 2010 Klubtur til Rønde så er vi klar! Vi håber, at materialet er til at gå til. Hej alle LBK ere Så nærmer tiden sig for årets klubtur til Rønde - vi håber, at I glæder jer. Alle

Læs mere

Forbundsmesterskabet 2017 i TeamGym Roskilde Hallerne maj 2017

Forbundsmesterskabet 2017 i TeamGym Roskilde Hallerne maj 2017 Forbundsmesterskabet 2017 i TeamGym Roskilde Hallerne 6. - 7. maj 2017 arrangerer stævnet i samarbejde med Kære gymnastikvenner Vi er meget glade for at få lejlighed til at byde jer velkommen i Roskilde

Læs mere

Så står sommeren for døren, juni måned er kommet godt i gang, og det tegner til den bliver solrig, varm og aktiv her i Sokkehuset.

Så står sommeren for døren, juni måned er kommet godt i gang, og det tegner til den bliver solrig, varm og aktiv her i Sokkehuset. Så står sommeren for døren, juni måned er kommet godt i gang, og det tegner til den bliver solrig, varm og aktiv her i Sokkehuset. Sommerlejren: er absolut en af klublivets højdepunkter, den går i år til

Læs mere

Velkommen til. DGI badminton byder jer alle - deltagere, ledere og forældre velkommen til årets Landsmesterskaber.

Velkommen til. DGI badminton byder jer alle - deltagere, ledere og forældre velkommen til årets Landsmesterskaber. Velkommen til Landsmesterskaber 2016 DGI badminton byder jer alle - deltagere, ledere og forældre velkommen til årets Landsmesterskaber. Efter sæsonens stævner i landsdelsforeningerne mødes vi til DGI

Læs mere

PIPPI RONJA KARLSSON LØVEHJERTE fra Lønneberg

PIPPI RONJA KARLSSON LØVEHJERTE fra Lønneberg PIPPI RONJA KARLSSON LØVEHJERTE fra Lønneberg Denne introduktion til ugens program er tiltænkt dig, som ikke har haft et barn på børnelejr tidligere. Programmet kan variere en smule fra år til år, men

Læs mere

Program. LM inde 2015 i fodbold. Landsmesterskab for U10-U15 piger og drenge. Den 28. februar - 1. marts 2015 i Fredericia Idrætscenter

Program. LM inde 2015 i fodbold. Landsmesterskab for U10-U15 piger og drenge. Den 28. februar - 1. marts 2015 i Fredericia Idrætscenter LM inde 2015 i fodbold Program Landsmesterskab for U10-U15 piger og drenge. Den 28. februar - 1. marts 2015 i Fredericia Idrætscenter www.dgi.dk/fodbold Velkommen til DGI landsmesterskab 2 I har tilmeldt/kvalificeret

Læs mere

Dagsrytme for Unge / voksenhuset.

Dagsrytme for Unge / voksenhuset. Dagsrytme for Unge / voksenhuset. Velkommen i unge / voksenhuset Vi glæder os til samarbejdet, og beder dig læse følgende: Som vikar / ny kollega i Unge / Voksenhuset forventer vi, at du har haft 3 introduktionsvagter

Læs mere

DM i Skolebasketball 2014. den 28.-30. januar 2014 i Nibe

DM i Skolebasketball 2014. den 28.-30. januar 2014 i Nibe DM i Skolebasketball 2014 den 28.-30. januar 2014 i Nibe VELKOMMEN FRA DANSK SKOLEIDRÆT Det er en stor glæde fra Dansk Skoleidræt at kunne byde alle elever og lærere velkommen til DM i Skolebasket i Nibe.

Læs mere

Deltagerbrev FDF Efterårskursus 2016

Deltagerbrev FDF Efterårskursus 2016 Deltagerbrev FDF Efterårskursus 2016 1 15. 21. oktober 2016 Indhold Glæd dig det gør vi!... 3 Alle medbringer... 4 Diverse praktiske oplysninger om Efterårskurset... 5 Aktivitetsdag... 5 Bank... 5 Bureau...

Læs mere

byder velkommen til Forbundsmesterskaber 2015 i TeamGym for Micro 16. maj 2015

byder velkommen til Forbundsmesterskaber 2015 i TeamGym for Micro 16. maj 2015 byder velkommen til Forbundsmesterskaber 2015 i TeamGym for Micro 16. maj 2015 Stævnet arrangeres i samarbejde med GIF-GYMNASTIK Gladsaxe Velkommen til Gladsaxe Vi glæder os til at byde jer velkommen til

Læs mere

DGI Fodbold og Håndbold Program Landsmesterskab for U8-U15/U16 drenge og piger i Fredericia Idrætscenter wwww.dgi.

DGI Fodbold og Håndbold Program Landsmesterskab for U8-U15/U16 drenge og piger i Fredericia Idrætscenter wwww.dgi. DGI Fodbold og Håndbold Program Landsmesterskab for U8-U15/U16 drenge og piger i Fredericia Idrætscenter wwww.dgi.dk/fodbold og www.dgi.dk/haandbold Velkommen til DGI landsmesterskab 2 Vi glæder os til

Læs mere

Velkommen til Sølager husorden

Velkommen til Sølager husorden 3. udgave Velkommen til Sølager husorden Gældende for afdelingerne Buen, Spidsen og Udsigten På Sølager bor du ikke alene. Derfor er der en husorden, der gør det nemmere at bo mange sammen. Medarbejderne

Læs mere

Praktiske informationer for ULKEBØL BADMINTONs klubtur til Tønderstævne 2. og 3. januar 2016

Praktiske informationer for ULKEBØL BADMINTONs klubtur til Tønderstævne 2. og 3. januar 2016 Praktiske informationer for ULKEBØL BADMINTONs klubtur til Tønderstævne 2. og 3. januar 2016 Kære ungdomspiller i Ulkebøl Badminton Her er en række praktiske informationer vedrørende din deltagelse i Tønderstævnet

Læs mere

VELKOMMEN TIL VEJEN CUP drenge årgang 05 & 06 STÆVNETEKST

VELKOMMEN TIL VEJEN CUP drenge årgang 05 & 06 STÆVNETEKST VELKOMMEN TIL VEJEN CUP 2016 drenge årgang 05 & 06 STÆVNETEKST VELKOMMEN TIL VEJEN CUP 2016 drenge årgang 05 & 06 Velkommen til Vejen... Som formand for Vejen Sportsforening byder jeg samtlige spiller,

Læs mere

Østerbyskolens FRITIDSORDNING(SFO) August 2017 tlf G:\skole\Oesterbyskolen\Østerby\SFO\foldere\folder østerbyaug17.doc

Østerbyskolens FRITIDSORDNING(SFO) August 2017 tlf G:\skole\Oesterbyskolen\Østerby\SFO\foldere\folder østerbyaug17.doc 1 Østerbyskolens FRITIDSORDNING(SFO) August 2017 tlf.79965611 2 Skolefritidsordningen Skolefritidsordningen(SFO) er det kommunale tilbud om pasning af børn uden for skoletid. Ordningen omfatter elever

Læs mere

Dronning Dorothea Cup INFOFOLDER

Dronning Dorothea Cup INFOFOLDER Dronning Dorothea Cup INFOFOLDER Weekendens Dr. Dorothea Cup nærmer sig, og med denne folder har vi forsøgt at samle en lang række praktiske oplysninger. Er der noget, du mangler svar på, er du velkommen

Læs mere

Deltagerbrev. Kære Roland 2- deltager

Deltagerbrev. Kære Roland 2- deltager Kære Roland 2- deltager Vi er rigtig glade for at kunne byde dig velkommen til Det Skabende Roland 2 2014. Vi glæder os rigtig mega meget til at se dig og de 41 andre deltagere til en uforglemmelig uge.

Læs mere

Ankomst og indkvartering.

Ankomst og indkvartering. Kære Vigsø elev Så er vi klar til at tage til Vigsø. Vi bliver over 1000 unge fra 4 Ungdomsskoler. Det kan kun blive en spændende weekend d. 19. 21. sept. Vi glæder os til at møde dig. Praktiske oplysninger

Læs mere

DGI Fodbold - Landsmesterskab inde Program. Landsmesterskab for U8-U18 drenge og piger i Fredericia Idrætscenter. wwww.dgi.

DGI Fodbold - Landsmesterskab inde Program. Landsmesterskab for U8-U18 drenge og piger i Fredericia Idrætscenter. wwww.dgi. DGI Fodbold - Landsmesterskab inde 2018 Program Landsmesterskab for U8-U18 drenge og piger i Fredericia Idrætscenter wwww.dgi.dk/fodbold Velkommen til DGI landsmesterskab 2 Vi glæder os til at møde jer

Læs mere

Tag med Six Foot Stompers til 43. Dixielandfestival i Dresden. Torsdag 16. maj mandag 20. maj 2013.

Tag med Six Foot Stompers til 43. Dixielandfestival i Dresden. Torsdag 16. maj mandag 20. maj 2013. Tag med Six Foot Stompers til 43. Dixielandfestival i Dresden. Torsdag 16. maj mandag 20. maj 2013. Six Foot Stompers på Højbro Plads under Copenhagen Jazzfestival 2012. Six Foot Stompers inviterer til

Læs mere

Praktisk patientinformation

Praktisk patientinformation Praktisk patientinformation Regionshospitalet Silkeborg Indhold Find vej.................................... 5 Parkering................................ 5 Ophold uden indlæggelse........................

Læs mere

Turen går til Tyskland og Schweiz:

Turen går til Tyskland og Schweiz: Turen går til Tyskland og Schweiz: Det er efterhånden længe siden, at HSO har været i udlandet for at spille, men nu nærmer tiden sig. I Tyskland gælder besøget Burgsteinfurt, som en del af Jer kender

Læs mere

SLETTELEJREN 2014. 1. 4. september 2014 NYHEDSBREV AUGUST 2014!

SLETTELEJREN 2014. 1. 4. september 2014 NYHEDSBREV AUGUST 2014! SLETTELEJREN 2014 1. 4. september 2014 NYHEDSBREV AUGUST 2014! Den store fælles lejrtur for hele skolen nærmer sig. Om kort tid drager elever og ansatte til Sletten, hvor vi vil fokusere på Natur/Bevægelse/Fællesskab.

Læs mere

Velkommen til Kostskolen i Sønderjylland. Et rart sted at være

Velkommen til Kostskolen i Sønderjylland. Et rart sted at være INFORMATIONER Velkommen til Kostskolen i Sønderjylland Vi glæder os til at have dig som elev på vores kostskole. Her i mappen finder du nyttige informationer og husregler. Vi forventer at du overholder

Læs mere

I n d b y d e l s e. Micro KVAL15. Micro kvalifikation til forbundsmesterskaber i TeamGym G R E N A A 11. A P R I L 2 0 1 5

I n d b y d e l s e. Micro KVAL15. Micro kvalifikation til forbundsmesterskaber i TeamGym G R E N A A 11. A P R I L 2 0 1 5 I n d b y d e l s e Micro KVAL15 Micro kvalifikation til forbundsmesterskaber i TeamGym G R E N A A 11. A P R I L 2 0 1 5 w w w. t e a m g y m d j u r s. d k Stævnet arrangeres af GymDanmark i samarbejde

Læs mere

afholder Jyske mesterskaber 2015 i samarbejde med

afholder Jyske mesterskaber 2015 i samarbejde med afholder Jyske mesterskaber 2015 i samarbejde med 6-8. marts 2015 I Vejlby-Risskov Hallen, Aarhus Side 1 Indholdsfortegnelse Reglement... 3 Musik:... 3 Konkurrenceafviklingen:... 3 Hvad med skader?...

Læs mere

Deltagerbrev til Landslejren 2011

Deltagerbrev til Landslejren 2011 Deltagerbrev til Landslejren 2011 Kære deltager Du sidder nu med deltagerbrevet til Landslejren 2011 på Sletten. Her står de sidste praktiske informationer som du får brug for i forbindelse med lejren.

Læs mere

Telefonnumre mv. Skolens hovednummer Vagttelefon: Hjemmeside:

Telefonnumre mv. Skolens hovednummer Vagttelefon: Hjemmeside: 2017 2018 Telefonnumre mv. Skolens hovednummer 59 31 53 45 Skolens telefon besvares så vidt muligt på hverdage mellem kl. 09.00 og Kl. 15.00. Hvis vi ikke tager telefonen, kan der indtales en besked på

Læs mere

AaB Ishockey. Velkommen til U11 CUP D. 24/3 26/ Gigantium, Aalborg. Årgang 2006 & 2007

AaB Ishockey. Velkommen til U11 CUP D. 24/3 26/ Gigantium, Aalborg. Årgang 2006 & 2007 AaB Ishockey Velkommen til U11 CUP 2017 Årgang 2006 & 2007 D. 24/3 26/3 2017 Gigantium, Aalborg Hermed fremsendes information om kampplan, bespisning, spilleregler og diverse praktiske oplysninger til

Læs mere

INVITATION TIL HOLD-DM SKOLESKAK KIRKEBAKKESKOLEN DEN 25. - 27. MARTS 2011

INVITATION TIL HOLD-DM SKOLESKAK KIRKEBAKKESKOLEN DEN 25. - 27. MARTS 2011 INVITATION TIL HOLD-DM SKOLESKAK KIRKEBAKKESKOLEN DEN 25. - 27. MARTS 2011 Arrangør: Kirkebakkeskolens Forældreforening med stor hjælp fra Skakklubben Evans og Dansk Skoleskak Vejle KIRKEBAKKESKOLEN Kirkebakken

Læs mere

Brogården & Mosede Klub Lalandiatur d oktober. 2016

Brogården & Mosede Klub Lalandiatur d oktober. 2016 Brogården & Mosede Klub Lalandiatur d. 7. - 9. oktober. 2016 Så er det ved at være tid til at vi igen skal til Lalandia. Vi har 10 stk. 8-mands hytter med plads til 7-8 børn/unge og en medarbejder i hver

Læs mere

Indbydelse DM og Forbundsmesterskaberne for micro finale Frederikshavn d. 24 maj 2014

Indbydelse DM og Forbundsmesterskaberne for micro finale Frederikshavn d. 24 maj 2014 Indbydelse DM og Forbundsmesterskaberne for micro finale Frederikshavn d. 24 maj 2014 Stævnet arrangeres i samarbejde med Danmarks Gymnastik Forbund Kære gymnaster, instruktører og dommere. Det er med

Læs mere