Godkendelse af klinisk undervisningssted Gribskov kommune

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Godkendelse af klinisk undervisningssted Gribskov kommune"

Transkript

1 Redegørelse af organisatoriske og ledelsesmæssige forhold Navn på det kliniske undervisningssted /Center for social og Sundhed,Rådhusvej 3,3200 Helsinge Hvem har det ledelsesmæssige ansvar for det område der søges godkendelse til? Navn: Lone Teglbjærg Stilling: Kvalitets-udviklingschef,Center for social - og sundhed adresse: loteg@gribskov.dk Hvem har det uddannelsesmæssige ansvar for det område der søges godkendelse til?: Navn: Pia Lykke Bang Stilling: uddannelseskoordinator/ uddannelsesansvarlig adresse: Plban@Gribskov.dk Anfør de kliniske vejlederes sygeplejefaglige og pædagogiske kvalifikationer og kompetencer 1 : Grunduddannelse som sygeplejerske samt pædagogiske kvalifikationer svarende til klinisk vejleder modul-eller anden uddannelse som af undervisningsstedet er godkendt-dog svarende til minimum 1/6 diplom uddannelse. Anfør de pædagogiske og sygeplejefaglige kvalifikationer for de sygeplejersker den kliniske vejleder evt. uddelegerer elementer af den kliniske undervisning til: Grunduddannelse som sygeplejerske, og er introduceret af klinisk vejleder til de læringsmål der ligger i klinikken og udførligt til de delegerede elementer. Det vil dog ALTID være klinisk vejleder der også vil have Efter reflektion med den studerende, for at sikre at det er i tråd med læringsmål. De kan derforuden have en ressource funktion inden for så/ diabetes/demens/ eller andet der gør dem oplagte til at varetage netop denne opgave. Anfør antal timer den kliniske vejleder har i gennemsnit pr. uge til den daglige kliniske vejledning sammen med den studerende: ca 5-7 timer klinisk vejleder er ansat på varierende TIME antal- er vagt og weekend fri. En klinisk vejleder har Max 4 studerende, og det efterstræbes at de er på samme semester. På Semester 2 antages det 5-7 timer pr uge, men 1 Minimumskravet for godkendelse er en sygeplejeuddannelse og mindst en 1/6 diplomuddannelse.

2 med mulighed for at tilpasse det, som den enkelte studerendes behov for både op og ned. Der er ved opstart af ny studie aktivitet afsat tid til før og efter vejledning, derefter kan klinisk opgave foregå via delegation til den fagperson der er vurderet bedst til opgaven, denne vurdering foretages af klinisk vejleder og med hensyn til borgerene det vil opleve det som unaturligt at et ex. Er en sygeplejerske der kommer og bader hvor det normalt er kontakt person 2 timer ugentligt til fælles kritisk refleksion med andre elever / studerende i kommunen. Dette er 1 klinisk vejleder ansvarlig for i kommunen,opgaven går på skift. De studerende har her, mulighed for selv at byde ind med emner de gerne vil belyse i forhold til klinisk beslutningstagen. Det kan også være ren teori der skal reflekteres over. Anfør antal timer i gennemsnit pr. semester som den kliniske vejleder har til rådighed i samarbejdet med den/de tilknyttede underviser(e) og uddannelsesinstitutionen: ca 2-3 timer dette kan også variere hvis der er studerende der har specielle forløb. Anfør det kliniske undervisningssteds sygeplejefaglige-, tværsektorielle- og tværprofessionelle samarbejdspartnere: Fysioterapeuter ergoterapeuter, social og Sundhedshjælpere, Social og sundheds assistenter, praktiserende læger, special læger, Hospitaler, omsorgstandplejen,demens konsulent,kommunikationscenter,social psykiatri, psykiatrisk hospital, visitation, ernæringskonsulenter,forbyggende sygeplejersker. På Hillerød hospital har fremskudt visitation for at sikre en let overgang mellem sekundær og primær. Ambulatorie funktioner.

3 Godkendelse af klinisk undervisningssted Generel studieplan Redegørelse for de sygeplejefaglige- og uddannelsesmæssige forhold Semester Angiv hvilket semester der søges godkendelse til: Semester 2 Sygeplejefaglige- og uddannelsesmæssige forhold (Beskriv nedenstående i forhold til det pågældende semester) Redegør for autentiske typiske patient/borgersituationer: Ældre borgere visiteret til plejecenter/ plejebolig. Borgere med fysisk eller psykisk nedsat funktionsevner enten på grund af den naturlige aldring, kroniske sygdomme eller Ulykke. Samspillet mellem borger og pårørende når der skal iværksættes sygeplejeinterventioner Alle visiterede ydelser ydes med en rehabiliterende tilgang. sygeplejersken i samspil med borger, patient og pårørende skal vurdere sundhedsudfordringer og sygdomssammenhænge med henblik på at kunne iværksætte relevante sygeplejeinterventioner i samarbejde med : - borgere med kroniske og eller komplekse forløb samt deres pårørende -de tværfaglige samarbejdes partnere - tværsektorielle overgange, her med et samarbejde med Kirurgisk afdeling rdsjællands hospital hvor der er fastlagt udvekslings besøg- da vi i Gribskov har fremskudt visitation og arbejder med Sømfrie overgange vil dette være naturligt for os at tage fat på og brede ud for de studerende vi bruger kommunikationsaftalen. - Etiske dilemmaer i klinisk beslutningstagen. - fokus på farmakologi medicin administration og delegeringens i forskellige former og i denne sammenhæng arbejde videre med sygeplejerskens arbejdsområde. Redegør for om patient/borgersituationer er medicinske og/eller kirurgiske forløb: Primært medicinske borgere men da primær sektoren er under rivende udvikling ses patienter hurtigt hjemme til hofte regime, hjemme efter operationer af anden art hvor der ses sygeplejefaglige opgaver knyttet

4 til en tidlig udskrivelse. Efter kirurgiske indgreb Ex.abceser fistel skyldninger, cikatriser der er blevet inficeret, kompleks sårpleje efter ex sårrevision stomier, øjen operationer PEG sonder osv operationer efter brud. Redegør for hvordan studerende har mulighed for at arbejde med de centrale elementer, der er rettet mod at den studerende kan opnå semestrets samlede læringsudbytte. 2 (max 2000 tegn inkl. mellemrum). At den studerende Kan udvise ansvarlighed ud fra en forståelse for og identifikation af egne læreprocesser og udviklingsbehov Vi sikre dette ved at støtte den studerende i at udarbejde egen plan for klinik ugerne, som skal godkendes af klinisk vejleder. Klinisk vejleder sikre at der arbejdes med alle lærings udbytter på det forventelige niveau. For at alle centrale elementer kan komme i spil på de 8 uger er det vigtigt at den studerende er så meget ude i klinikken som muligt samt at der efter vejledes. Hvis muligt kommer i de boliger hvor den studerende var i semester 1, Fokus hos borgeren ændre sig til de centrale elementer for dette semester, derfor også at arbejde målrettet med: -klinisk beslutningstagen inden for sygeplejerskens virksomhedsområde i samspil med borger, patient og pårørende på baggrund af praksis-, udviklings- og forskningsbaseret viden. -Hvilke Etiske værdier kan de få øje på i relation til sygeplejen, her under også dialog om etiske dilemmaer. -Ved at Indgå i dialog med borgeren om de Sociale og kulturelle perspektiver på borgerens/patientens/pårørendes oplevelser og reaktioner ved sundhedsudfordringer og sygdom. hvorledes opleves de af Borgeren, af de pårørende?? Hvordan kommer de til udtryk? - Sygepleje i forhold til aktivitet, mobilitet og immobilitet samt træthed, søvn og hvile - ernæring, væske, udskillelse af affaldsstoffer - kvalme/opkastning smerter kropspleje/velvære hygiejne -Ved at deltage i dokumentationen efter endt pleje kommer de centrale elementer i spil, refleksion om opleves de om en begrænsning for beboeren i forhold til at opretholde et for dem acceptabelt fysisk niveau?. -Er der udarbejdet relevante handleplaner og er det ajourførte og evaluerede?, hvad skal /kan ændres? - Anvendelse af kliniske metoder (observation, systematisk samtale og screening) - Farmakologi og udvalgt medicinhåndtering logbog i medicinhåndtering udvalgte beboers medicin dokumenteres i logbog. - Ergonomi gennemgående tema følger beboer til træning /deltager i forflytninger-general dialog om arbejdsstillinger. - Forebyggelse og sundhedsfremme rehabilitering hvilke tiltag er der iværksat og hvilke arbejdes der hen imod hvilke muligheder er der og hvilke er relevante for netop denne beboer, deltage i revidering/ udarbejdelse af handleplaner. 2 Du finder fokusområde for klinisk undervisning i den respektive semesterbeskrivelse.

5 - Udvalgt informations-, kommunikation- og velfærdsteknologi medinddrages og introduceres til de hjælpemidler der er i boligen og på centret hvilke er relevant og findes der andet, der kunne bidrage til at øge livskvalitet? - Tværprofessionelt samarbejde og forløb på tværs af sektorer, samarbejde med Kirurgisk afd. rdsjællandshospital i forbindelse med udveksling og sømfrie overgange via fremskudt visitation, med udgangspunkt i kommunikationsaftalen, den digitale kommunikation MED-COM, samt viden og indsigt i,hvor der i denne proces anmeldes UTH -utilsigtede hændelser lokalt. Redegør for hvordan de studerende har mulighed for at arbejde med de forudsætningsgivende studieaktiviteter i forbindelse med klinisk undervisning (max 1000 tegn inkl. mellemrum): Den studerende vi sammen med klinisk vejleder identificere hvilken borger/borgere gruppe der vil være relevant for studie aktiviteten: Den studerende vi have adgang til journal optegnelser. Efter indhentelse af beboerens accept kan medinddrag beboerens egen oplevelser samt pårørendes oplevelser som emperi. Ud fra et helhedsperspektiv kunne komme med et bud på interventioner i forhold til denne beboers sundhedsprofil, evt ved at udarbejdelse/brug af handleplaner Ligeledes medinddrage farmakologi delen, medicin administration delegation og rammedelegation, videredelegation- dette er i Gribskov beskrevet i delegations mappen som de er præcenteret for på intro dagen. Det forventes at de kommer godt i gang med medicin log bogen som ligeledes er introduceret på semester 1. De vil få mulighed for at se ind i FMK(fælles medicin kort) og forholde sig til det medicin, der er relevant for den /de aktuelle borger./ borgere Redegør for samarbejdsformer mellem den kliniske vejleder og den studerende (max 200 tegn inkl. mellemrum): Ved indledende studie samtale vil den studerende sammen med klinisk vejleder udarbejde en individuel studieplan med udgangspunkt i port folio. Den studerende vil være introduceret til medicin log bog allerede på Semester 1. Der afstemmes forventninger til den studerendes egen indsats. Der forventes på semester 2 at den studerende er aktiv i at udarbejde egen ugeplan med læringsmål og litteratur. Den studerende opmuntres til at tage ansvar for egen læring og der vil løbende afsættes tid til FØR EFTER vejledning, med klinisk vejleder. Metoder vil være dialog, formaliseret undervisning, sidemands oplæring. Redegør for hvordan den studerendes individuelle studieplan kontinuerligt inddrages i klinisk undervisning (max 200 tegn inkl. mellemrum): Den studerende er medansvarlig for at ugeplanen afspejler deres egen individuelle studie plan. Og klinisk vejleder støtter op omkring dette når der

6 er uge samtaler- der afholdes kritisk refleksion. Den udarbejdes i uge 1 og er tilgængelig på portalen, den studerende er ansvarlig for at den er opdateret, den medinddrages ved alle studie samtaler, det er den studerende der er ansvarlig for at den holdes opdateret. Klinisk vejleder har fokus på at der ses progression i læring, at det teoretiske fundament er på et forventeligt niveau. Evaluering og kvalitetsudvikling Redegørelse for hvordan evalueringer 3 indgår i kvalitetssikring af klinisk undervisning, fx drøftelser med ledelsen og andet: Der afholdes møder og evalueres interne i kommunen, hvad gik godt, hvad skal der justeres på, hvor aktive har de studerende været og hvorledes har samarbejdet mellem klinik og klinisk underviser / studerende fungeret, dette sker 4-6 gange om året mellem kliniske vejleder, uddannelseskonsulent og myndighedsområdet. Formål for at sikre at vi efterlever de gældende godkendelseskriterier, I Gribskov kommune kommer der kun studerende på de virksomheder hvor der er en uddannet klinisk vejleder der er ansvarlig for den studerendes forløb. De studerende kan vi skolen elektronisk evaluere deres klinik, Udarbejdet af Dato Navn Titel Tlf. Mailadresse 6/5- Pia Bang Uddannelses plban@gribskov.dk 2017 konsulent Hvis der opstår spørgsmål og behov for vejledning, er I velkomne til at kontakte os på nedenstående tlf.nr. / mail. Ansøgning sendes til Kirsten Pilemann Vestergaard Uddannelsesfaglig leder UCC rd kive@ucc.dk Tlf Her tænkes på alle former for evaluering af klinisk undervisning, herunder evalueringer udsendt fra UDEVA og fra uddannelsesinstitutionen.

Godkendelse af klinisk undervisningssted Gribskov kommune

Godkendelse af klinisk undervisningssted Gribskov kommune Godkendelse af klinisk undervisningssted Gribskov kommune Redegørelse af organisatoriske og ledelsesmæssige forhold Navn på det kliniske undervisningssted Gribskov kommune/center for social og Sundhed,Rådhusvej

Læs mere

Gribskov kommune 4. semester - Godkendt Klinisk Undervisningssted

Gribskov kommune 4. semester - Godkendt Klinisk Undervisningssted Redegørelse af organisatoriske og ledelsesmæssige forhold Navn på det kliniske undervisningssted Gribskov kommune/center for social og Sundhed, Rådhusvej 3,3200 Helsinge www.gribskov.dk Hvem har det ledelsesmæssige

Læs mere

Godkendt klinisk undervisningssted Gribskov Kommune 6. semester

Godkendt klinisk undervisningssted Gribskov Kommune 6. semester Godkendt klinisk undervisningssted Gribskov Kommune 6. semester Sygeplejerskeuddannelsen Nordsjælland Marts 2017 Uddannelsesleder Merete Brædder mb3@ucc.dk Redegørelse af organisatoriske og ledelsesmæssige

Læs mere

Godkendelse af klinisk undervisningssted Anæstesiologisk afdeling, NOH

Godkendelse af klinisk undervisningssted Anæstesiologisk afdeling, NOH Godkendelse af klinisk undervisningssted Anæstesiologisk afdeling, NOH Redegørelse af organisatoriske og ledelsesmæssige forhold Sygeplejerskeuddannelsen Nordsjælland Marts 2017 Uddannelsesleder Merete

Læs mere

Godkendt klinisk undervisningssted Halsnæs kommune 5. semester

Godkendt klinisk undervisningssted Halsnæs kommune 5. semester Godkendt klinisk undervisningssted Halsnæs kommune 5. semester Redegørelse af organisatoriske og ledelsesmæssige forhold Sygeplejerskeuddannelsen Nordsjælland Marts 2017 Uddannelsesleder Merete Brædder

Læs mere

GODKENDELSE AF KLINISK UNDERVISNINGSSTED

GODKENDELSE AF KLINISK UNDERVISNINGSSTED GODKENDELSE AF KLINISK UNDERVISNINGSSTED DETTE DOKUMENTET BESTÅR AF: GRUNDLAG FOR GODKENDELSE TIL KLINISK UNDERVISNING GENEREL STUDIEPLAN GENERELLE KRITERIER FOR GODKENDELSE TIL KLINISKE UNDERVISNINGSSTEDER

Læs mere

Forudsætningsgivende studieaktivitet 2. semester. Dialogmøde 9. november 2017 Mette Bonde Dahl

Forudsætningsgivende studieaktivitet 2. semester. Dialogmøde 9. november 2017 Mette Bonde Dahl Forudsætningsgivende studieaktivitet 2. semester Dialogmøde 9. november 2017 Mette Bonde Dahl Formål at vise faglig argumentation og klinisk beslutningstagen I samarbejde med klinisk vejleder udvælger

Læs mere

Godkendelse af klinisk undervisningssted Anæstesiologisk afdeling, NOH

Godkendelse af klinisk undervisningssted Anæstesiologisk afdeling, NOH Godkendelse af klinisk undervisningssted Anæstesiologisk afdeling, NOH Redegørelse af organisatoriske og ledelsesmæssige forhold Sygeplejerskeuddannelsen Nordsjælland Marts 2017 Uddannelsesleder Merete

Læs mere

Godkendelse af klinisk undervisningssted

Godkendelse af klinisk undervisningssted Godkendelse af klinisk undervisningssted Halsnæs kommune Redegørelse af organisatoriske og ledelsesmæssige forhold Sygeplejerskeuddannelsen Nordsjælland Februar 2017 Uddannelsesleder Merete Brædder mb3@ucc.dk

Læs mere

Godkendelse af klinisk undervisningssted Allerød kommune

Godkendelse af klinisk undervisningssted Allerød kommune Godkendelse af klinisk undervisningssted Allerød kommune Redegørelse af organisatoriske og ledelsesmæssige forhold Sygeplejerskeuddannelsen Nordsjælland Marts 2017 Uddannelsesleder Merete Brædder mb3@ucc.dk

Læs mere

Godkendelse af klinisk undervisningssted Allerød kommune

Godkendelse af klinisk undervisningssted Allerød kommune Godkendelse af klinisk undervisningssted Allerød kommune Redegørelse af organisatoriske og ledelsesmæssige forhold Sygeplejerskeuddannelsen Nordsjælland Marts 2017 Uddannelsesleder Merete Brædder mb3@ucc.dk

Læs mere

GODKENDELSE AF KLINISK UNDERVISNINGSSTED

GODKENDELSE AF KLINISK UNDERVISNINGSSTED .Outlook\SCXE9MUK\Ansøgningtilgodkendelseafkliniksted1semesterHøjeTaastrup18 08 2017.docx GODKENDELSE AF KLINISK UNDERVISNINGSSTED DETTE DOKUMENTET BESTÅR AF: GRUNDLAG FOR GODKENDELSE TIL KLINISK UNDERVISNING

Læs mere

Godkendelse af klinisk undervisningssted Onkologisk/Palliativ afdeling, NOH

Godkendelse af klinisk undervisningssted Onkologisk/Palliativ afdeling, NOH Godkendelse af klinisk undervisningssted Onkologisk/Palliativ afdeling, NOH Sygeplejerskeuddannelsen Nordsjælland Marts 2017 Uddannelsesleder Merete Brædder mb3@ucc.dk Redegørelse af organisatoriske og

Læs mere

Godkendt klinisk undervisningssted Anæstesiologisk Afdeling, NOH 6. semester

Godkendt klinisk undervisningssted Anæstesiologisk Afdeling, NOH 6. semester Godkendt klinisk undervisningssted Anæstesiologisk Afdeling, NOH 6. semester Redegørelse af organisatoriske og ledelsesmæssige forhold Sygeplejerskeuddannelsen Nordsjælland Marts 2017 Uddannelsesleder

Læs mere

Godkendt klinisk undervisningssted Halsnæs Kommune 6. semester

Godkendt klinisk undervisningssted Halsnæs Kommune 6. semester Godkendt klinisk undervisningssted Halsnæs Kommune 6. semester Redegørelse af organisatoriske og ledelsesmæssige forhold Sygeplejerskeuddannelsen Nordsjælland Marts 2017 Uddannelsesleder Merete Brædder

Læs mere

Godkendelse af klinisk undervisningssted Helsingør Kommune

Godkendelse af klinisk undervisningssted Helsingør Kommune Godkendelse af klinisk undervisningssted Helsingør Kommune Redegørelse af organisatoriske og ledelsesmæssige forhold Navn på det kliniske undervisningssted Sygeplejerskeuddannelsen Nordsjælland Februar

Læs mere

Hvis der sker ændringer i godkendelsesperioden, der får væsentlige konsekvenser for de studerendes

Hvis der sker ændringer i godkendelsesperioden, der får væsentlige konsekvenser for de studerendes GODKENDELSE AF KLINISK UNDERVISNINGSSTED DETTE DOKUMENTET BESTÅR AF: 1. GRUNDLAG FOR GODKENDELSE TIL KLINISK UNDERVISNING 2. GENEREL KLINISK STUDIEPLAN TIL MODUL 4 GENERELLE KRITERIER FOR GODKENDELSE TIL

Læs mere

Temadag om revision af sygeplejerskeuddannelsen 2016

Temadag om revision af sygeplejerskeuddannelsen 2016 Temadag om revision af sygeplejerskeuddannelsen 2016 For kliniske vejledere OUH Odense Universitetshospital og Svendborg Sygehus den 19. september i Svendborg den 22. september i Odense Udvalgte dele af

Læs mere

Helsingør kommune 4. semester - Godkendt Klinisk Undervisningssted

Helsingør kommune 4. semester - Godkendt Klinisk Undervisningssted Helsingør kommune 4. semester - Godkendt Klinisk Undervisningssted Redegørelse af organisatoriske og ledelsesmæssige forhold Sygeplejerskeuddannelsen Nordsjælland Marts 2017 Uddannelsesleder Merete Brædder

Læs mere

Godkendelse af klinisk undervisningssted

Godkendelse af klinisk undervisningssted Godkendelse af klinisk undervisningssted Halsnæs kommune Redegørelse af organisatoriske og ledelsesmæssige forhold Sygeplejerskeuddannelsen Nordsjælland Februar 2017 Uddannelsesleder Merete Brædder mb3@ucc.dk

Læs mere

Godkendelse af klinisk undervisningssted Kirurgisk afdeling, NOH

Godkendelse af klinisk undervisningssted Kirurgisk afdeling, NOH Godkendelse af klinisk undervisningssted Kirurgisk afdeling, NOH Redegørelse af organisatoriske og ledelsesmæssige forhold Sygeplejerskeuddannelsen Nordsjælland Marts Uddannelsesleder Merete Brædder mb3@ucc.dk

Læs mere

Godkendt klinisk undervisningssted Helsingør kommune 6. semester

Godkendt klinisk undervisningssted Helsingør kommune 6. semester Godkendt klinisk undervisningssted Helsingør kommune 6. semester Redegørelse af organisatoriske og ledelsesmæssige forhold Sygeplejerskeuddannelsen Nordsjælland Marts 2017 Uddannelsesleder Merete Brædder

Læs mere

Godkendt klinisk undervisningssted Helsingør kommune 5. semester

Godkendt klinisk undervisningssted Helsingør kommune 5. semester Godkendt klinisk undervisningssted Helsingør kommune 5. semester Redegørelse af organisatoriske og ledelsesmæssige forhold Sygeplejerskeuddannelsen Nordsjælland Marts 2017 Uddannelsesleder Merete Brædder

Læs mere

Godkendelse af klinisk undervisningssted Øre-Næse-Halsafdelingen, NOH

Godkendelse af klinisk undervisningssted Øre-Næse-Halsafdelingen, NOH Godkendelse af klinisk undervisningssted Øre-Næse-Halsafdelingen, NOH Redegørelse af organisatoriske og ledelsesmæssige forhold Sygeplejerskeuddannelsen Nordsjælland Marts 2017 Uddannelsesleder Merete

Læs mere

Allerød Kommune 4. semester - Godkendt klinisk Undervisningssted

Allerød Kommune 4. semester - Godkendt klinisk Undervisningssted Allerød Kommune 4. semester - Godkendt klinisk Undervisningssted Redegørelse af organisatoriske og ledelsesmæssige forhold Sygeplejerskeuddannelsen Nordsjælland Marts 2017 Uddannelsesleder Merete Brædder

Læs mere

Bilag til 2016-studieordning - UCC s sygeplejerskeuddannelse

Bilag til 2016-studieordning - UCC s sygeplejerskeuddannelse Bilag til 2016-studieordning - UCC s sygeplejerskeuddannelse Semester 1 Observation og vurdering af borgers og patients sundhedsudfordringer og sygdomssammenhænge Temaet retter sig mod at observere, identificere,

Læs mere

Sygeplejerskeuddannelsen i VIA Semesterbeskrivelse. 2. semester

Sygeplejerskeuddannelsen i VIA Semesterbeskrivelse. 2. semester Sygeplejerskeuddannelsen i VIA Semesterbeskrivelse. semester INDHOLD Indledning 3 Tema 3 3 Semesterstruktur og opbygning 3 4 Fagområder og fag 4 5 Studieaktivitetsmodellen 4 6 Læringsudbytte 4 7 Indhold

Læs mere

Beskrivelse af organisatoriske og ledelsesmæssige forhold

Beskrivelse af organisatoriske og ledelsesmæssige forhold Beskrivelse af organisatoriske og ledelsesmæssige forhold Organisatorisk placering Hjemme- og Sygeplejen i Odder er en del af s Ældreservice. I Ældreservice er Hjemme- og Sygeplejen integreret med både

Læs mere

Godkendt klinisk undervisningssted - Neurologisk afdeling 5. semester

Godkendt klinisk undervisningssted - Neurologisk afdeling 5. semester Godkendt klinisk undervisningssted - Neurologisk afdeling 5. semester Redegørelse af organisatoriske og ledelsesmæssige forhold Sygeplejerskeuddannelsen Nordsjælland Marts 2017 Uddannelsesleder Merete

Læs mere

Halsnæs kommune 4. semester Godkendt Klinisk Undervisningssted

Halsnæs kommune 4. semester Godkendt Klinisk Undervisningssted Halsnæs kommune 4. semester Godkendt Klinisk Undervisningssted Redegørelse af organisatoriske og ledelsesmæssige forhold Sygeplejerskeuddannelsen Nordsjælland Marts 2017 Uddannelsesleder Merete Brædder

Læs mere

Kan kombinere viden om og reflektere over patients samarbejde med vejleder. i tværprofessionelt og Følges med vejleder eller

Kan kombinere viden om og reflektere over patients samarbejde med vejleder. i tværprofessionelt og Følges med vejleder eller Uge 1 intro til primærsektoren Forventningsafstemning Forberedelse til forventningssamtale Om viden: med fokus på sygepleje Planlægning af forløb Følges med vejleder Kan kombinere viden om til den akutte

Læs mere

Sygeplejerskeuddannelsen i VIA Semesterbeskrivelse. 3. semester

Sygeplejerskeuddannelsen i VIA Semesterbeskrivelse. 3. semester Sygeplejerskeuddannelsen i VIA Semesterbeskrivelse 3. semester INDHOLD 1 Indledning 3 2 Tema 3 3 Semesterstruktur og opbygning 3 4 Fagområder og fag 3 5 Studieaktivitetsmodellen 4 6 Læringsudbytte 4 7

Læs mere

Sygeplejerskeuddannelsen i VIA Klinisk studieplan

Sygeplejerskeuddannelsen i VIA Klinisk studieplan Sygeplejerskeuddannelsen i VIA Klinisk studieplan 6. semester Hjemmesygeplejen Sundhed & Omsorg Odder Kommune 1 Klinisk studieplan Den kliniske studieplan giver dig en præsentation af det kliniske uddannelsessted,

Læs mere

Sygeplejerskeuddannelsen i VIA Klinisk studieplan

Sygeplejerskeuddannelsen i VIA Klinisk studieplan Sygeplejerskeuddannelsen i VIA Klinisk studieplan 4. Semester Odder Kommune Psykiatri-klinikken 1 Klinisk studieplan Den kliniske studieplan giver dig en præsentation af Hjemmesygeplejen i Sundhed & Omsorg

Læs mere

Sygeplejerskeuddannelsen i VIA Klinisk studieplan

Sygeplejerskeuddannelsen i VIA Klinisk studieplan kk Sygeplejerskeuddannelsen i VIA Klinisk studieplan 6. semester For Klinik for Mave- og Tarmsygdomme, RH Silkeborg, HE Midt Udarbejdet: Juni 2017 Klinisk studieplan Den kliniske studieplan giver dig en

Læs mere

Godkendelse af klinisk undervisningssted Helsingør kommune

Godkendelse af klinisk undervisningssted Helsingør kommune Godkendelse af klinisk undervisningssted Helsingør kommune Redegørelse af organisatoriske og ledelsesmæssige forhold Navn på det kliniske undervisningssted Sygeplejerskeuddannelsen Nordsjælland Februar

Læs mere

Hvis der sker ændringer i godkendelsesperioden, der får væsentlige konsekvenser for de studerendes

Hvis der sker ændringer i godkendelsesperioden, der får væsentlige konsekvenser for de studerendes GODKENDELSE AF KLINISK UNDERVISNINGSSTED DETTE DOKUMENTET BESTÅR AF: 1. GRUNDLAG FOR GODKENDELSE TIL KLINISK UNDERVISNING 2. GENEREL KLINISK STUDIEPLAN TIL MODUL 4 GENERELLE KRITERIER FOR GODKENDELSE TIL

Læs mere

Fordelingen af fagområder i ECTS-point inden for uddannelsens første to år, herunder fag med et omfang på mindst 5 ECTS-point.

Fordelingen af fagområder i ECTS-point inden for uddannelsens første to år, herunder fag med et omfang på mindst 5 ECTS-point. Fællesdel Sygeplejerskeuddannelsen med afsæt i BEK 804 af 17/06 2016 Fordelingen af fagområder i ECTS-point inden for uddannelsens første to år, herunder fag med et omfang på mindst 5 ECTS-point. Fagområder

Læs mere

Hvis der sker ændringer i godkendelsesperioden, der får væsentlige konsekvenser for de studerendes

Hvis der sker ændringer i godkendelsesperioden, der får væsentlige konsekvenser for de studerendes GODKENDELSE AF KLINISK UNDERVISNINGSSTED DETTE DOKUMENTET BESTÅR AF: 1. GRUNDLAG FOR GODKENDELSE TIL KLINISK UNDERVISNING 2. GENEREL KLINISK STUDIEPLAN TIL MODUL 11 GENERELLE KRITERIER FOR GODKENDELSE

Læs mere

Sygeplejerskeuddannelsen i VIA Klinisk studieplan

Sygeplejerskeuddannelsen i VIA Klinisk studieplan Sygeplejerskeuddannelsen i VIA Klinisk studieplan 3. semester Korttidsafsnittet Odder Kommune VIA Sygeplejerskeuddannelsen side 1 Klinisk studieplan Den kliniske studieplan giver dig en præsentation af

Læs mere

Godkendelse af klinisk undervisningssted Akutafdelingen, NOH

Godkendelse af klinisk undervisningssted Akutafdelingen, NOH Godkendelse af klinisk undervisningssted Akutafdelingen, NOH Redegørelse af organisatoriske og ledelsesmæssige forhold Sygeplejerskeuddannelsen Nordsjælland Marts 2017 Uddannelsesleder Merete Brædder mb3@ucc.dk

Læs mere

Fællesdel Sygeplejerskeuddannelsen

Fællesdel Sygeplejerskeuddannelsen Fællesdel Sygeplejerskeuddannelsen Fordelingen af fagområder i ECTS-point inden for uddannelsens første to år, herunder fag med et omfang på mindst 5 ECTS-point. Fagområder Sundhedsvidenskabelige fag i

Læs mere

Godkendelse af klinisk undervisningssted Fredensborg kommune

Godkendelse af klinisk undervisningssted Fredensborg kommune Godkendelse af klinisk undervisningssted Fredensborg kommune Redegørelse af organisatoriske og ledelsesmæssige forhold Sygeplejerskeuddannelsen Nordsjælland Marts 2017 Uddannelsesleder Merete Brædder mb3@ucc.dk

Læs mere

Hvis der sker ændringer i godkendelsesperioden, der får væsentlige konsekvenser for de studerendes

Hvis der sker ændringer i godkendelsesperioden, der får væsentlige konsekvenser for de studerendes GODKENDELSE AF KLINISK UNDERVISNINGSSTED DETTE DOKUMENTET BESTÅR AF: 1. GRUNDLAG FOR GODKENDELSE TIL KLINISK UNDERVISNING 2. GENEREL KLINISK STUDIEPLAN TIL MODUL 12 GENERELLE KRITERIER FOR GODKENDELSE

Læs mere

Uddannelse til professionsbachelor i Sygepleje Kliniske Semestre, oversigt over indhold

Uddannelse til professionsbachelor i Sygepleje Kliniske Semestre, oversigt over indhold Klinisk Semester Illustration af de kliniske semestre 1 Observation og vurdering af patientens sundhedsudfordringer og sygdomssammenhænge Patient 9 ECTS (T) + 1 ECTS (P) Ergonomi 3 uger 5 kliniske ECTS

Læs mere

Beskrivelse af organisatoriske og ledelsesmæssige forhold

Beskrivelse af organisatoriske og ledelsesmæssige forhold Beskrivelse af organisatoriske og ledelsesmæssige forhold Organisatorisk placering Center for bostøtte i eget hjem i består af 4 centre i hhv. Syd, Nord, Vest og Centrum, der har fælles ledelse ved centerleder

Læs mere

VIA Sygeplejerskeuddannelsen Semesterbeskrivelse. 2. semester

VIA Sygeplejerskeuddannelsen Semesterbeskrivelse. 2. semester Semesterbeskrivelse 2. semester INDHOLD Indledning 3 2 Tema 3 3 Semesterstruktur og opbygning 3 4 Fagområder og fag 4 5 Studieaktivitetsmodellen 4 6 Læringsudbytte 5 7 Indhold 6 8 Undervisnings- og arbejdsformer

Læs mere

Introduktion 5. semester. VIA Sygeplejerskeuddannelsen Britta Stenholt Mette Bønløkke

Introduktion 5. semester. VIA Sygeplejerskeuddannelsen Britta Stenholt Mette Bønløkke Introduktion 5. semester VIA Sygeplejerskeuddannelsen Britta Stenholt Mette Bønløkke Tema: Akut, kritisk og kompleks sygepleje og undersøgende virksomhed Temaet retter sig mod akut, kritisk og kompleks

Læs mere

Godkendt klinisk undervisningssted Neurologisk Afdeling, Hillerød og Frederikssund, NOH 6. semester

Godkendt klinisk undervisningssted Neurologisk Afdeling, Hillerød og Frederikssund, NOH 6. semester Godkendt klinisk undervisningssted Neurologisk Afdeling, Hillerød og Frederikssund, NOH 6. semester Redegørelse af organisatoriske og ledelsesmæssige forhold Sygeplejerskeuddannelsen Nordsjælland Marts

Læs mere

Studieordningen ny sygeplejerskeuddannelse

Studieordningen ny sygeplejerskeuddannelse Studieordningen ny sygeplejerskeuddannelse Møde med Højskolan i Oslo og Akershus 15. juni 2017 Lene Just Uddannelsesleder Institut for Sygepleje Professionshøjskolen Metropol 2008 Etablering ved sammenlægning

Læs mere

GODKENDELSE AF KLINISK UNDERVISNINGSSTED DETTE DOKUMENTET BESTÅR AF:

GODKENDELSE AF KLINISK UNDERVISNINGSSTED DETTE DOKUMENTET BESTÅR AF: GODKENDELSE AF KLINISK UNDERVISNINGSSTED DETTE DOKUMENTET BESTÅR AF: 1. GRUNDLAG FOR GODKENDELSE TIL KLINISK UNDERVISNING 2. GENEREL KLINISK STUDIEPLAN TIL MODUL 12 GENERELLE KRITERIER FOR GODKENDELSE

Læs mere

Godkendt klinisk undervisningssted Arresødal Hospice 6. semester

Godkendt klinisk undervisningssted Arresødal Hospice 6. semester Godkendt klinisk undervisningssted Arresødal Hospice 6. semester Redegørelse af organisatoriske og ledelsesmæssige forhold Sygeplejerskeuddannelsen Nordsjælland Marts 2017 Uddannelsesleder Merete Brædder

Læs mere

Sygeplejerskeuddannelsen i VIA Klinisk studieplan

Sygeplejerskeuddannelsen i VIA Klinisk studieplan Sygeplejerskeuddannelsen i VIA Klinisk studieplan 4. semester Klinik for Diabetes og Hormonsygdomme, HE Midt Regionshospitalet Viborg 1 Klinisk uddannelsesplan Den kliniske studieplan giver dig en præsentation

Læs mere

Beskrivelse af organisatoriske og ledelsesmæssige forhold

Beskrivelse af organisatoriske og ledelsesmæssige forhold Beskrivelse af organisatoriske og ledelsesmæssige forhold Organisatorisk placering Plejeboligerne Bronzealdervej i Odder Kommune er en del af Odder Kommunes Ældreservice. Bronzealdervej er en plejeboligenhed

Læs mere

VIA Sygeplejerskeuddannelsen Semesterbeskrivelse. Et særligt tilrettelagt forløb med merit for 60 ECTS

VIA Sygeplejerskeuddannelsen Semesterbeskrivelse. Et særligt tilrettelagt forløb med merit for 60 ECTS VIA Sygeplejerskeuddannelsen Semesterbeskrivelse 1.2. semester STF Et særligt tilrettelagt forløb med merit for 6 ECTS INDHOLD 1 Indledning 3 2 Temaer 3 3 Semesterstruktur og opbygning 3 4 Fagområder og

Læs mere

Godkendelse af klinisk undervisningssted Ortopædkirurgisk afdeling, NOH

Godkendelse af klinisk undervisningssted Ortopædkirurgisk afdeling, NOH Godkendelse af klinisk undervisningssted Ortopædkirurgisk afdeling, NOH Redegørelse af organisatoriske og ledelsesmæssige forhold Sygeplejerskeuddannelsen Nordsjælland Marts Uddannelsesleder Merete Brædder

Læs mere

GODKENDELSE AF KLINISK UNDERVISNINGSSTED GODKENDELSE TIL KLINISK UNDERVINSING PÅ 6. SEMESTER

GODKENDELSE AF KLINISK UNDERVISNINGSSTED GODKENDELSE TIL KLINISK UNDERVINSING PÅ 6. SEMESTER .Outlook\SCXE9MUK\Ansøgning til godkendelse af klinisk undervisningssted 6. semester studerende (003).docx GODKENDELSE AF KLINISK UNDERVISNINGSSTED GODKENDELSE TIL KLINISK UNDERVINSING PÅ 6. SEMESTER DETTE

Læs mere

Kvalitetsstandard for klinisk undervisning af studerende på uddannelsen til professionsbachelor i sygepleje

Kvalitetsstandard for klinisk undervisning af studerende på uddannelsen til professionsbachelor i sygepleje Kvalitetsstandard for klinisk undervisning af studerende på uddannelsen til professionsbachelor i sygepleje Formål med klinisk undervisning Tilbyde studerende på modul 6, 11 og 12 på uddannelsen til professionsbachelor

Læs mere

Hvis der sker ændringer i godkendelsesperioden, der får væsentlige konsekvenser for de studerendes

Hvis der sker ændringer i godkendelsesperioden, der får væsentlige konsekvenser for de studerendes GODKENDELSE AF KLINISK UNDERVISNINGSSTED DETTE DOKUMENTET BESTÅR AF: 1. GRUNDLAG FOR GODKENDELSE TIL KLINISK UNDERVISNING GENERELLE KRITERIER FOR GODKENDELSE TIL KLINISKE UNDERVISNINGSSTEDER 1 Et klinisk

Læs mere

GODKENDELSE AF KLINISK UNDERVISNINGSSTED GODKENDELSE TIL KLINISK UNDERVINSING PÅ 4. SEMESTER

GODKENDELSE AF KLINISK UNDERVISNINGSSTED GODKENDELSE TIL KLINISK UNDERVINSING PÅ 4. SEMESTER .Outlook\SCXE9MUK\Ansøgning til godkendelse af klinisk undervisningssted 4. semester studerende - skabelon.docx GODKENDELSE AF KLINISK UNDERVISNINGSSTED GODKENDELSE TIL KLINISK UNDERVINSING PÅ 4. SEMESTER

Læs mere

SYGEPLEJERSKEUDDAELSE ODESE & SVEDBORG. MODUL 12 Selvstændig professionsudøvelse

SYGEPLEJERSKEUDDAELSE ODESE & SVEDBORG. MODUL 12 Selvstændig professionsudøvelse SYGEPLEJERSKEUDDAELSE ODESE & SVEDBORG MODUL 12 Selvstændig professionsudøvelse 1 Indhold 1 Indledning... 3 Undervisnings- og arbejdsformer... 4 2 Modul 12 Selvstændig professionsudøvelse... 5 2.1 Varighed...

Læs mere

Sygeplejerskeuddannelsen i VIA Klinisk studieplan. 6. semester. For Karkirurgisk Afsnit, RH Viborg, HE Midt

Sygeplejerskeuddannelsen i VIA Klinisk studieplan. 6. semester. For Karkirurgisk Afsnit, RH Viborg, HE Midt Sygeplejerskeuddannelsen i VIA Klinisk studieplan 6. semester For Karkirurgisk Afsnit, RH Viborg, HE Midt Udarbejdet: Juni 2017 Klinisk studieplan Den kliniske studieplan giver dig en præsentation af det

Læs mere

Hvis der sker ændringer i godkendelsesperioden, der får væsentlige konsekvenser for de studerendes

Hvis der sker ændringer i godkendelsesperioden, der får væsentlige konsekvenser for de studerendes GODKENDELSE AF KLINISK UNDERVISNINGSSTED DETTE DOKUMENTET BESTÅR AF: 1. GRUNDLAG FOR GODKENDELSE TIL KLINISK UNDERVISNING 2. GENEREL KLINISK STUDIEPLAN TIL MODUL 12 GENERELLE KRITERIER FOR GODKENDELSE

Læs mere

Tema- 3. semester Varighed 8 uger hvoraf 1 uge til sundhedsplejen Uge 1. Intro til det nære sundhedsvæsnet

Tema- 3. semester Varighed 8 uger hvoraf 1 uge til sundhedsplejen Uge 1. Intro til det nære sundhedsvæsnet Tema- 3. semester Varighed 8 uger hvoraf 1 uge til sundhedsplejen Uge 1. Intro til det nære sundhedsvæsnet Indhold/Absalon Praktik- Studie aktivitet Refleksioner Mål for læringsudbytte Fra semesterplanen

Læs mere

Observation og vurdering af patientens sundhedsudfordringer. 3 uger. 5 kliniske ECTS

Observation og vurdering af patientens sundhedsudfordringer. 3 uger. 5 kliniske ECTS Klinisk semester Illustration af de kliniske semestre 1 Observation og vurdering af patientens sundhedsudfordringer og Patient Ingen obligatorisk Ingen intern prøve i klinikken 1 2 ECTS (T) + 0 ECTS (P)

Læs mere

Uddannelse til professionsbachelor i Sygepleje

Uddannelse til professionsbachelor i Sygepleje Uddannelse til professionsbachelor i 1 Observation og vurdering af patientens sundhedsudfordringer og sygdomssammenhænge Patient Ingen 9 ECTS (T) + 1 ECTS (P) Ergonomi 3 uger 5 kliniske ECTS At opnå viden

Læs mere

Godkendt klinisk undervisningssted Akutafdelingen Hillerød, Akutklinikken Frederikssund og Sundhedshuset Helsingør, 5. semester

Godkendt klinisk undervisningssted Akutafdelingen Hillerød, Akutklinikken Frederikssund og Sundhedshuset Helsingør, 5. semester Godkendt klinisk undervisningssted Akutafdelingen Hillerød, Akutklinikken Frederikssund og Sundhedshuset Helsingør, 5. semester Redegørelse af organisatoriske og ledelsesmæssige forhold Sygeplejerskeuddannelsen

Læs mere

Beskrivelse af organisatoriske og ledelsesmæssige forhold

Beskrivelse af organisatoriske og ledelsesmæssige forhold Beskrivelse af organisatoriske og ledelsesmæssige forhold Organisatorisk placering er en del af Odder Kommunes Ældreservice. OKKA er en døgnåben korttidsenhed med 14 pladser. OKKA`s adresse er Ålykkecentret,

Læs mere

4. semester, overgangssemester efteråret 2017

4. semester, overgangssemester efteråret 2017 4. semester, overgangssemester efteråret 2017 Tema- 4. semester Varighed 8 uger Uge 1. Intro til det nære sundhedsvæsen Forventningssamtale med klinisk vejleder Uge 2. Valgfrie element: i borgers oplevelse

Læs mere

Godkendelse af klinisk undervisningssted Gynækologisk/Obstetrisk afdeling, NOH

Godkendelse af klinisk undervisningssted Gynækologisk/Obstetrisk afdeling, NOH Godkendelse af klinisk undervisningssted Gynækologisk/Obstetrisk afdeling, NOH Redegørelse af organisatoriske og ledelsesmæssige forhold Sygeplejerskeuddannelsen Nordsjælland Marts 2017 Uddannelsesleder

Læs mere

Hvis der sker ændringer i godkendelsesperioden, der får væsentlige konsekvenser for de studerendes

Hvis der sker ændringer i godkendelsesperioden, der får væsentlige konsekvenser for de studerendes GODKENDELSE AF KLINISK UNDERVISNINGSSTED DETTE DOKUMENTET BESTÅR AF: 1. GRUNDLAG FOR GODKENDELSE TIL KLINISK UNDERVISNING 2. GENEREL KLINISK STUDIEPLAN TIL MODUL 6 GENERELLE KRITERIER FOR GODKENDELSE TIL

Læs mere

Modulbeskrivelse. Modul 12. Selvstændig professionsudøvelse. Professionsbachelor i sygepleje

Modulbeskrivelse. Modul 12. Selvstændig professionsudøvelse. Professionsbachelor i sygepleje Sygeplejerskeuddannelsen UCSJ Modulbeskrivelse Modul 12 Selvstændig professionsudøvelse Professionsbachelor i sygepleje Indholdsfortegnelse Introduktion til modul 12 beskrivelsen... 3 Studieaktivitetsmodel

Læs mere

Modulbeskrivelse. Modul 4. Sygepleje, grundlæggende klinisk virksomhed. Professionsbachelor i sygepleje

Modulbeskrivelse. Modul 4. Sygepleje, grundlæggende klinisk virksomhed. Professionsbachelor i sygepleje Sygeplejerskeuddannelsen UCSJ Modulbeskrivelse Modul 4 Sygepleje, grundlæggende klinisk virksomhed Professionsbachelor i sygepleje Indholdsfortegnelse Introduktion til modul 4 beskrivelsen... 3 Studieaktivitetsmodel

Læs mere

VIA Sygeplejerskeuddannelsen Semesterbeskrivelse. 6. semester

VIA Sygeplejerskeuddannelsen Semesterbeskrivelse. 6. semester Semesterbeskrivelse 6. semester INDHOLD 1 Indledning 3 2 Tema 3 3 Semesterstruktur og opbygning 3 4 Fagområder og fag 4 5 Studieaktivitetsmodellen 4 6 Læringsudbytte 5 7 Indhold 7 8 Undervisnings- og arbejdsformer

Læs mere

Sygeplejerskeuddannelsen Den generelle studieplan del 2 Modul 4 Sygepleje, grundlæggende klinisk virksomhed. Klinik Medicin

Sygeplejerskeuddannelsen Den generelle studieplan del 2 Modul 4 Sygepleje, grundlæggende klinisk virksomhed. Klinik Medicin Sygeplejerskeuddannelsen Den generelle studieplan del 2 Modul 4 Sygepleje, grundlæggende klinisk virksomhed Klinik Medicin Maj 2015 Indholdsfortegnelse 1. Syn på læring og overordnet tilrettelæggelse...

Læs mere

Sygeplejerskeuddannelsen i VIA Semesterbeskrivelse. 1. semester

Sygeplejerskeuddannelsen i VIA Semesterbeskrivelse. 1. semester Sygeplejerskeuddannelsen i VIA Semesterbeskrivelse. semester INDHOLD Indledning 3 Tema 3 3 Semesterstruktur og opbygning 3 4 Fagområder og fag 4 5 Studieaktivitetsmodellen 4 6 Læringsudbytte 4 7 Indhold

Læs mere

Forklar betydningen. Kliniske sygeplejehandlinger. Sygeplejeprocessen

Forklar betydningen. Kliniske sygeplejehandlinger. Sygeplejeprocessen Mål 1 Eleven kan gennemføre og reflektere over kliniske sygeplejehandlinger, herunder selvstændigt anvende sygeplejeprocessen til at indsamle data, identificere, analysere, planlægge, udføre og evaluere

Læs mere

Godkendt klinisk undervisningssted Ortopædkirurgisk Afdeling, NOH 6. semester

Godkendt klinisk undervisningssted Ortopædkirurgisk Afdeling, NOH 6. semester Godkendt klinisk undervisningssted Ortopædkirurgisk Afdeling, NOH 6. semester Redegørelse af organisatoriske og ledelsesmæssige forhold Sygeplejerskeuddannelsen Nordsjælland Marts Uddannelsesleder Merete

Læs mere

SYGEPLEJERSKEUDDANNELSEN ODENSE & SVENDBORG. MODUL 12 Selvstændig professionsudøvelse

SYGEPLEJERSKEUDDANNELSEN ODENSE & SVENDBORG. MODUL 12 Selvstændig professionsudøvelse SYGEPLEJERSKEUDDANNELSEN ODENSE & SVENDBORG MODUL 12 Selvstændig professionsudøvelse 07/2016 modul 12 Indhold 1 Indledning... 3 2 Modul 12 Selvstændig professionsudøvelse... 4 2.1 Varighed... 4 2.2 Særlige

Læs mere

Godkendelse af klinisk undervisningssted Ortopædkirurgisk afdeling, NOH

Godkendelse af klinisk undervisningssted Ortopædkirurgisk afdeling, NOH Godkendelse af klinisk undervisningssted Ortopædkirurgisk afdeling, NOH Redegørelse af organisatoriske og ledelsesmæssige forhold Sygeplejerskeuddannelsen Nordsjælland Marts Uddannelsesleder Merete Brædder

Læs mere

GODKENDELSE AF KLINISK UNDERVISNINGSSTED DETTE DOKUMENTET BESTÅR AF:

GODKENDELSE AF KLINISK UNDERVISNINGSSTED DETTE DOKUMENTET BESTÅR AF: GODKENDELSE AF KLINISK UNDERVISNINGSSTED DETTE DOKUMENTET BESTÅR AF: 1. GRUNDLAG FOR GODKENDELSE TIL KLINISK UNDERVISNING 2. GENEREL KLINISK STUDIEPLAN TIL MODUL 6 GENERELLE KRITERIER FOR GODKENDELSE TIL

Læs mere

Hvis der sker ændringer i godkendelsesperioden, der får væsentlige konsekvenser for de studerendes

Hvis der sker ændringer i godkendelsesperioden, der får væsentlige konsekvenser for de studerendes GODKENDELSE AF KLINISK UNDERVISNINGSSTED DETTE DOKUMENTET BESTÅR AF: 1. GRUNDLAG FOR GODKENDELSE TIL KLINISK UNDERVISNING 2. GENEREL KLINISK STUDIEPLAN TIL MODUL 12 GENERELLE KRITERIER FOR GODKENDELSE

Læs mere

Sygeplejerskeuddannelsen i VIA Klinisk studieplan

Sygeplejerskeuddannelsen i VIA Klinisk studieplan Sygeplejerskeuddannelsen i VIA Klinisk studieplan 4. semester Akutafsnit 1, HE Midt Regionshospitalet Viborg 1 Klinisk uddannelsesplan Den kliniske studieplan giver dig en præsentation af det kliniske

Læs mere

Modulbeskrivelse. 2. semester - modul 4. Hold ss2013sa & ss2013sea. Professionsbachelor i sygepleje

Modulbeskrivelse. 2. semester - modul 4. Hold ss2013sa & ss2013sea. Professionsbachelor i sygepleje Sygeplejerskeuddannelsen Slagelse Modulbeskrivelse 2. semester - modul 4 Hold ss2013sa & ss2013sea Professionsbachelor i sygepleje Februar 2014 INDHOLDSFORTEGNELSE MODUL 4 GRUNDLÆGGENDE KLINISK VIRKSOMHED...

Læs mere

Sygeplejerskeuddannelsen i VIA Klinisk studieplan

Sygeplejerskeuddannelsen i VIA Klinisk studieplan Sygeplejerskeuddannelsen i VIA Klinisk studieplan 2. semester Plejecenter Glesborg Valmuevej 2 8585 Glesborg Tlf. 89 59 44 60 1 Klinisk uddannelsesplan Den kliniske studieplan giver dig en præsentation

Læs mere

Hvis der sker ændringer i godkendelsesperioden, der får væsentlige konsekvenser for de studerendes

Hvis der sker ændringer i godkendelsesperioden, der får væsentlige konsekvenser for de studerendes GODKENDELSE AF KLINISK UNDERVISNINGSSTED DETTE DOKUMENTET BESTÅR AF: 1. GRUNDLAG FOR GODKENDELSE TIL KLINISK UNDERVISNING 2. GENEREL KLINISK STUDIEPLAN TIL MODUL 11 GENERELLE KRITERIER FOR GODKENDELSE

Læs mere

Modulbeskrivelse. Modul 11. Kompleks klinisk virksomhed. Professionsbachelor i sygepleje

Modulbeskrivelse. Modul 11. Kompleks klinisk virksomhed. Professionsbachelor i sygepleje Sygeplejerskeuddannelsen UCSJ Modulbeskrivelse Modul 11 Kompleks klinisk virksomhed Professionsbachelor i sygepleje Indholdsfortegnelse Introduktion til modul 11 beskrivelsen... 3 Modul 11 Kompleks klinisk

Læs mere

Hvis der sker ændringer i godkendelsesperioden, der får væsentlige konsekvenser for de studerendes

Hvis der sker ændringer i godkendelsesperioden, der får væsentlige konsekvenser for de studerendes GODKENDELSE AF KLINISK UNDERVISNINGSSTED DETTE DOKUMENTET BESTÅR AF: 1. GRUNDLAG FOR GODKENDELSE TIL KLINISK UNDERVISNING 2. GENEREL KLINISK STUDIEPLAN TIL MODUL 11 GENERELLE KRITERIER FOR GODKENDELSE

Læs mere

Sygeplejerskeuddannelsen i VIA Klinisk studieplan

Sygeplejerskeuddannelsen i VIA Klinisk studieplan Sygeplejerskeuddannelsen i VIA Klinisk studieplan 4. semester Dialyse, HE Midt Regionshospitalet Viborg 1 Klinisk uddannelsesplan Den kliniske studieplan giver dig en præsentation af det kliniske uddannelsessted,

Læs mere

Hvis der sker ændringer i godkendelsesperioden, der får væsentlige konsekvenser for de studerendes

Hvis der sker ændringer i godkendelsesperioden, der får væsentlige konsekvenser for de studerendes GODKENDELSE AF KLINISK UNDERVISNINGSSTED DETTE DOKUMENTET BESTÅR AF: 1. GRUNDLAG FOR GODKENDELSE TIL KLINISK UNDERVISNING 2. GENEREL KLINISK STUDIEPLAN TIL MODUL 12 GENERELLE KRITERIER FOR GODKENDELSE

Læs mere

Godkendelse af klinisk undervisningssted Øre-Næse-Halsafdelingen, NOH

Godkendelse af klinisk undervisningssted Øre-Næse-Halsafdelingen, NOH Godkendelse af klinisk undervisningssted Øre-Næse-Halsafdelingen, NOH Redegørelse af organisatoriske og ledelsesmæssige forhold Sygeplejerskeuddannelsen Nordsjælland Marts 2017 Uddannelsesleder Merete

Læs mere

SYGEPLEJERSKEUDDAELSE ODESE & SVEDBORG. MODUL 11 Kompleks klinisk virksomhed

SYGEPLEJERSKEUDDAELSE ODESE & SVEDBORG. MODUL 11 Kompleks klinisk virksomhed SYGEPLEJERSKEUDDAELSE ODESE & SVEDBORG MODUL 11 Kompleks klinisk virksomhed 1 Indhold 1 Indledning... 3 Undervisnings- og arbejdsformer... 4 2 Modul 11 Kompleks klinisk virksomhed... 5 2.1 Varighed...

Læs mere

Bedre indblik og forståelse for arbejdsfordelingen i personalegruppen på Fabianhus.

Bedre indblik og forståelse for arbejdsfordelingen i personalegruppen på Fabianhus. Faglige mål for social og sundhedsassistent elever. Indhold Læringsmetode Læringsudbytte Evalueringsmetode Mål 1 : Kompetencer og lovgivning. Eleven skal arbejde inden for sit kompetence område i overensstemmelse

Læs mere

Godkendt klinisk undervisningssted Fredensborg Kommune 6. semester

Godkendt klinisk undervisningssted Fredensborg Kommune 6. semester Godkendt klinisk undervisningssted Fredensborg Kommune 6. semester Redegørelse af organisatoriske og ledelsesmæssige forhold Sygeplejerskeuddannelsen Nordsjælland Marts 2017 Uddannelsesleder Merete Brædder

Læs mere

Sygeplejerskeuddannelsen i VIA Klinisk studieplan. 6. semester. For Klinik for Gigt- og Bindevævssygdomme RH Silkeborg, HE Midt

Sygeplejerskeuddannelsen i VIA Klinisk studieplan. 6. semester. For Klinik for Gigt- og Bindevævssygdomme RH Silkeborg, HE Midt Sygeplejerskeuddannelsen i VIA Klinisk studieplan 6. semester For Klinik for Gigt- og Bindevævssygdomme RH Silkeborg, HE Midt Udarbejdet: Juni 2017 Klinisk studieplan Den kliniske studieplan giver dig

Læs mere

Godkendt klinisk undervisningssted Akutafdelingen, NOH

Godkendt klinisk undervisningssted Akutafdelingen, NOH Godkendt klinisk undervisningssted Akutafdelingen, NOH Redegørelse af organisatoriske og ledelsesmæssige forhold Sygeplejerskeuddannelsen Nordsjælland Marts 2017 Uddannelsesleder Merete Brædder mb3@ucc.dk

Læs mere

SYGEPLEJERSKEUDDANNELSEN ODENSE & SVENDBORG. MODUL 11 Kompleks klinisk virksomhed

SYGEPLEJERSKEUDDANNELSEN ODENSE & SVENDBORG. MODUL 11 Kompleks klinisk virksomhed SYGEPLEJERSKEUDDANNELSEN ODENSE & SVENDBORG MODUL 11 Kompleks klinisk virksomhed 1 Indhold 1 Indledning... 3 Undervisnings- og arbejdsformer... 4 2 Modul 11 Kompleks klinisk virksomhed... 5 2.1 Varighed...

Læs mere

Hvis der sker ændringer i godkendelsesperioden, der får væsentlige konsekvenser for de studerendes

Hvis der sker ændringer i godkendelsesperioden, der får væsentlige konsekvenser for de studerendes GODKENDELSE AF KLINISK UNDERVISNINGSSTED DETTE DOKUMENTET BESTÅR AF: 1. GRUNDLAG FOR GODKENDELSE TIL KLINISK UNDERVISNING 2. GENEREL KLINISK STUDIEPLAN TIL MODUL 4 GENERELLE KRITERIER FOR GODKENDELSE TIL

Læs mere

Praktikøvelser. ud fra praktikmål for social- og sundhedsassistenter. fra Koordinering, kvalitetssikring og dokumentation 2.

Praktikøvelser. ud fra praktikmål for social- og sundhedsassistenter. fra Koordinering, kvalitetssikring og dokumentation 2. Praktikøvelser fra Koordinering, kvalitetssikring og dokumentation 2 ud fra praktikmål for social- og sundhedsassistenter Alle sidehenvisninger refererer til den trykte bog. Gads Forlag Praktikmål 1 Eleven

Læs mere

Sygeplejerskeuddannelsen i VIA Klinisk studieplan 4. semester. Botilbuddet Harebakken Favrskov Kommune

Sygeplejerskeuddannelsen i VIA Klinisk studieplan 4. semester. Botilbuddet Harebakken Favrskov Kommune Sygeplejerskeuddannelsen i VIA Klinisk studieplan 4. semester Botilbuddet Harebakken Favrskov Kommune 1 Klinisk uddannelsesplan Den kliniske studieplan giver dig en præsentation af det kliniske uddannelsessted,

Læs mere