En helt ny generation af el-kørestole

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "En helt ny generation af el-kørestole"

Transkript

1 En helt ny generation af el-kørestole Endelig en praktisk og anvendelig el-kørestol til os som har svært ved at gå og som vil ha friheden tilbage. Med Eloflex bliver livet lidt lettere

2 Eloflex er noget helt nyt En sammenklappelig el-kørestol med unikke egenskaber som du nemt tager med i bilen og på rejse. SAMMENKLAPPELIG Eloflex intelligente konstruktion gør den nem at klappe sammen på få sekunder. Ligesom en klapvogn folder man stolen sammen til det der kan sammenlignes med en mellemstor rejsetaske. Den fylder ikke meget og sammen den lave vægt bliver den let at løfte ind i bilen, at gemme væk i garderoben når den ikke er i brug eller ved indcheckning i lufthavenen. Eloflex kan stadig rulle i sammenklappet stand, hvilket gør at den er ekstremt let at flytte rundt på i sammenklappet stand. LETVÆGT Takket være en højkvalitets letvægtsramme i aluminium vejer Eloflex kun 26 kg inklusive et batteri. Dette skal sammenlignes med en traditionel el-kørestol som vejer imellem kg. Eloflex lave vægt betyder også at dens rækkevidde bliver længere og at stolen bliver lettere at manøvrere. Den lave vægt og kompakte størrelse gør den let at løfte ind i din egen bil. Endelig slipper du for at være afhængig af Sygetransport og Handikapkørsel - Eloflex giver dig friheden tilbage. KOMPAKT Det smarte kompakte design gør Eloflex til et ligeså smidigt alternativ til manuel kørestol. Venderadius er lille og præcisionen høj, hvilket betyder at du let kan navigere rundt i butikker, restauranter og andre steder med lidt plads. Du kommer til at fylde mindre og du kan køre ind på toaletter og du kører igennem de smalleste døråbninger. Din Eloflex fungerer lige godt indedørs som udendørs.

3 Smart teknik og unikke egenskaber gør Eloflex til markedets mest brugervenlige elkørestol. MODERNE TEKNIK Eloflexstolene er små vidundere. Vi har kombineret intelligent ingeniørkunst, ny teknologi og moderne materialer til en fuldendt og optimal el-kørestol. Vores stole har gennemgående høj kvalitet og super siddekomfort. Precisionen er høj hvilket betyder overlegen stabilitet og gode køreegenskaber. Den smarte sammenklappelige konstruktion gør el-kørestolen ekstra brugervenlig og felksibel samtidigt med at de kompakte mål giver lige så stor tilgængelighed og frihed som en manuel kørestol. En Eloflex kan køre over 30 km ( 5 timers kørsel ) på en enkelt opladning. TESTET OG GODKENDT Kvalitet og holdbarhed er vigtige egenskaber for os hos Eloflex. Derfor har vi ladet uafhængige testinstitutter teste og evaluerer vores sammenklappelige el-kørestole. Eloflex har bl.a. gennemgået EN12184 testen, den er godkendt af Lægemiddelstyrelsen i Sverige som et medicinteknisk produkt, den er CE-godkendt, testet og godkendt ifølge ISO-7176 samt IEC og batterierne er flygodkendt ifølge UN38. Med en gennemtestet og godkendt el-kørestol fra Eloflex kan du altså føle dig tryg og sikker. Når du vælger Eloflex får du beviseligt høj kvalitet og stor pålidelighed. TAG MED I BIL OG PÅ REJSE Nu kan du som er afhængig af din elkørestol endelig tage egen bil. En sammenklappelig el-kørestol fra Eloflex klappes sammen og foldes op på få sekunder, og den lave vægt gør at den er let at tage med. Perfekt for dig som vil tage din el-kørestol med i sommerhus, eller på tur med bilen. Eloflex kan desuden checkes ind på flyet og tage med i toget eller bussen. Med batterier som er fly-godkendt, den kompakte størrelse og lave vægt bliver rejsen nem. Vel fremme ved rejsemålet kan du transportere den i lejebil og i almindelig taxa. På hotelværelset optager din Eloflex kun minimal plads.

4 Lad ikke svage ben holde dig tilbage, fortsæt med at leve et aktivt liv med køreture, rejser og udflugter med bilen. Med hjælp af Eloflex sammenklappelige el-kørestol kan du leve dit liv på dine egne vilkår. En smart el-kørestol Eloflex er el-kørestolen som passer til al slags brug. Klap den sammen på få sekunder, tag den med i din egen bil eller på flyrejsen, med toget eller bussen. Eloflex giver dig som har svært ved gå friheden tilbage. Denne stol henvender sig til alle grupper såsom: Aktive kørestolsbrugere som søge en komplementerende smidig el-kørestol. Ældre som ønsker sig friheden til at bevæge sig også selv om benene svigter. Svagere kørestolsbrugere som ikke selv kan køre en manuel kørestol. Din bedste ven Mange får svært ved at gå som man bliver ældre eller rammes af sygdom, men det behøver ikke at betyde at du skal tilbringe tiden indendørs eller må fravælge ting du lavede tidligere. Takket være Eloflex kan du nu tage i sommerhus, tage din egen bil til familie og venner eller bestille ferierejsen, selvom dine ben begynder at svigte. Med Eloflex kan du køre en tur i naturen, hilse på børnebørnene, tage på restaurant eller køre en tur med campingvognen. Med en sammenklappelig el-kørestol beholder du din frihed, livet bliver lettere og behøver ikke at undvære det som gør livet sjovt. Eloflex bliver din bedste ven. Få friheden tilbage Frihed handler om øget livsglæde, om at have det godt, om at more sig og klare sig selv. Det er noget som mange synes er indlysende man kan være svært for den som mangler styrke og muskler i benene. At kunne bevæge sig ud i den friske luft, gå en tur for at mærke solens varme stråler skulle være en menneskeret. Med en sammenklappelig el-kørestol fra Eloflex er det nu også muligt for dig som har svært ved at gå. Nogle af de som bruger Eloflex har haft et hjerteslag, blodprop i hjernen, andre har MS, muskeldystrofi eller Parkinsons og mange er bare blevet ældre og har svært ved at gå. Alle siger det samme. Eloflex har givet dem friheden tilbage og dermed er deres livsglæde blevet forøget og deres liv har ændret sig til det bedre. Vi forstår naturligvis at Eloflex sammenklappelige el-kørestole ikke er det rigtige for alle, men vi ved at den passer til rigtig mange mennesker.

5 Det er let at forstå hvorfor en Eloflex kan påvirke hverdagen positivt for mange mennesker. Dennis Johansson Eloflex er den optimale el-kørestol når man skal ud og rejse. Let at tage med på flyet helt uden omkostninger. Let og smidig på rejsemålet med sin kompakte størrelse. Fylder ikke meget på hotelværelset og i lejebilen. Dejligt at kunne klare sig selv uden nogen skubber på. Lang rækkevidde og let at køre. Har været i Thailand og USA flere gange. Aldrig mere manuel kørestol for mit vedkommende! Karin Eriksson Eloflex har det seneste år gjort mig lykkelig! Jeg er super tilfreds. Fik en frihed som jeg ikke kunne drømme om. Den gav mig et helt nyt liv og jeg har fået et helt nyt syn på mit behov for at bruge kørestol. Dette er det optimale hjælpemiddel, jeg kan køre med kollektiv transport uden hjælp så let som ingenting og det fungerer perfekt i bussen. Jeg kan købe tøj i almindlige butikker og kan endda køre ind i prøvekabinerne. Jeg har været i Norge, boet i campinghytter og kørt på turiststier oppe på Trollstigen. Passer i baggaerummet på vores almindelige lille bil ( Volvo S40 ). Jeg kan virkelig anbefale Eloflex. Fredrik Asklund, For mig har Eloflex været som at blev født påny. Stolen er smidig og fungerer både i vores lejlighed og ude i byen. Den bliver accepteret af flyselskaberne som almindelig baggage uden gebyr, og den lave vægt og det at den kan klappes sammen gør den let at have med i biler og taxa. Eloflex anbefales på det varmeste, et fantastisk transportmiddel som giver dig din bevægelighed tilbage. Eloflex har ført mig hele vejen til alteret! Ewa-Marie Bengtsson Jeg har været i London og der gik det fint med at komme frem på gader, i museer og seværdigheder. Har tidligere været både i Barcelona og på de Kanariske Øer, rejser og oplevelser som aldrig ville have været mulige uden min Eloflex sammenklappelige elkørestol. Denne stol er helt fantastisk, takket være den er man i del af gruppen igen når man er ude og rejse. Vi planlægger en ny rejse til sommer, denne gang til Italien.

6 Modeller Der findes en Eloflex til alle brugere. Der spiller ingen rolle om du er ung, gammel, stærk eller svag. Eloflex L-Plus som er vores mest populære model, er valget for vores aktive brugere som holder af at være ude i den friske luft, som kører på ujævne overflader ( grus, græs, brosten o.s.v. ) og som også er meget ude om vinteren. Den har kraftige motorer, 12 tommer luftfyldte baghjul og 8 tommer massive gummehjul foran. L-Plus M-Plus Eloflex M-Plus er en populær model for vores lidt tungere brugere ( brugervægt max 150 kg ). Med en lavere siddehøjde end L modellen er denne model også velegnet til brugere med kortere ben. Denne model anbefales til hospitaler, alderdomshjem og seniorboliger. Eloflex L er originalen som med sin siddehøjde på 52 cm passer til de fleste brugere. Integreret væltesikring, dobbelte batterier, lille venderadius og kompakt udforming gør L modellen til det perfekte valg inde som ude. Foldbare armlæn og fodstytte gør den let tilgængelig. L

7 Fakta MODELL Eloflex M-plus Eloflex L Eloflex L-Plus Vægt* 26 kg 26 kg 26 kg Hastighed 6,5 km/h 6,5 km/h 6,5 km/h Rækkevidde 30 km 30 km 30 km Motor 2x trinløs højeffektmotor 2x trinløs højeffektmotor 2x trinløs højeffektmotor Batteri 2x Litium Ion 10 Ah / 24 volt 2x Litium Ion 10 Ah / 24 volt 2x Litium Ion 10 Ah / 24 volt Batterivægt 1,6 kg 1,6 kg 1,6 kg Opladningstid 3 tim 3 tim 3 tim Effekt 2 x 250 watt 2 x 200 watt 2 x 250 watt Venderadius 80 cm 76 cm 78 cm Forhjul 8 massive 8 massive 8 massive Baghjul 12 luft 10 massive 12 luft Siddehøjde 47 cm 52 cm 52 cm Sædebredde 46 cm 46 cm 46 cm Sædedybde 43 cm cm cm Brugervægt Max 150 kg Max 120 kg Max 120 kg Joystick Venstre, højre eller på ryglæn** Venstre, højre eller på ryglæn** Venstre, højre eller på ryglæn** Sæde Aftagelig. Aftageligt hylster Aftagelig. Aftageligt hylster Aftagelig. Aftageligt hylster Ryglæn Løfte - og sænke funktion Justerbart trim Justerbart trim Mål 90 cm (H) x 64 cm (B) x 100 cm (D) 95 cm (H) x 59 cm (B) x 99 cm (D) 95 cm (H) x 63 cm (B) x 100 cm (D) -sammenklappet 75 cm (H) x 64 cm (B) x 40 cm (D) 70 cm (H) x 59 cm (B) x 35 cm (D) 75 cm (H) x 63 cm (B) x 40 cm (D) Garanti 2 år 2 år 2 år Artikelnr Salgspris inkl moms kr kr kr * Totalvægt inkl et batteri / **Hjælperstyring kræver holder som sælges som tilbehør Anbefalet lufttryk for baghjul på Plus-modeller = min 2 kg max 3 kg. Eloflex er klassisificeret som et medicinteknisk hjælpemiddel hos lægemiddelsstyrelsen i Sverige, den er CE-godkendt, testet og godkendt ifølge EN12184 og den opfylder gældende krav i loven for medicintekniske produkter.

8 Ekstraudstyr Eloflex er en smart el-kørestol. Med vores ekstraudstyr kan du gøre den endnu smartere og tilpasse den efter netop dine behov. Hjælperstyring Nakkestøtte Transportdækken Fodstøtte Foldes sammen på få sekunder Besøg for yderligere information, film, billeder samt info om nærmeste forhandler. En smart kørestol til alle Eloflex Danmark Løvbjerggårdsvej 1 St Kokkedal Telefon: info@eloflex.dk web: Ring altid inden du besøger os, så vi kan booke tid.

EN NY GENERATION AF EL-KØRESTOLE

EN NY GENERATION AF EL-KØRESTOLE EN NY GENERATION AF EL-KØRESTOLE Eloflex er noget helt nyt En sammenklappelig el-kørestol med unikke egenskaber som du nemt tager med i bilen og på rejse. SAMMENKLAPPELIG Eloflex intelligente konstruktion

Læs mere

Kom vidt omkring på en el-scooter

Kom vidt omkring på en el-scooter MERE LIVSKVALITET Kom vidt omkring på en el-scooter At kunne komme nemt og hurtigt rundt i dagligdagen er desværre ikke en selvfølge for alle. Men fordi man ikke længere er så rask til bens, behøver man

Læs mere

Eloflex L Eloflex L-Plus

Eloflex L Eloflex L-Plus BRUGSANVISNING KØRSELSINSTRUKTION SIKKERHEDSINSTRUKTIONER Det er vigtigt at du læser hele denne brugsanvisning inden du tager din Eloflex i brug, for at være sikker på at du bruger den uden at løbe nogen

Læs mere

- fordi der ER forskel...

- fordi der ER forskel... S C O O T E R A / S - fordi der ER forskel... KARMA 737 VORES MEST SOLGTE MODEL Kr. 19.995,- En el-scooter fra Bek giver dig frihed og livskvalitet - frihed til at komme ud og handle dine dagligvarer samt

Læs mere

Balder Senior. Elektriske kørestole

Balder Senior. Elektriske kørestole Balder Senior Elektriske kørestole Indhold Side Balder Finesse 4 Balder Liberty 6 Balder Finesse Forhjulsdreven el-kørestol Crashtestet Mulighed for stå-funktion Elektrisk rygvinkling Aftageligt betræk

Læs mere

El-kørestole, senior

El-kørestole, senior El-kørestole, senior Indhold Side Balder Finesse 4 Balder Liberty 6 Balder Finesse Forhjulsdreven el-kørestol Crashtestet Mulighed for stå-funktion Elektrisk rygvinkling Aftageligt betræk Elektrisk sædetilt

Læs mere

El-køretøjer. Elton 410 4-hjulet elscooter (Salg)... 2. Elton 415 4-hjulet elscooter (Salg)... 2. Easy-GO Jupiter L4A (Salg)... 3

El-køretøjer. Elton 410 4-hjulet elscooter (Salg)... 2. Elton 415 4-hjulet elscooter (Salg)... 2. Easy-GO Jupiter L4A (Salg)... 3 El-køretøjer Elton 410 4-hjulet elscooter (Salg)... 2 Elton 415 4-hjulet elscooter (Salg)... 2 Easy-GO Jupiter L4A (Salg)... 3 Easy-GO Jupiter L3A (Salg)... 3 Easy-GO Jupiter M4A (Salg)... 4 Easy-GO Jupiter

Læs mere

KOM UD OG MÆRK FORÅRET

KOM UD OG MÆRK FORÅRET KOM UD OG MÆRK FORÅRET Traditionelle kørestole er alt for dyre og stive til bumlede og mudrede stier og veje, men med en jogger, kan store som små børn med fysiske handicaps nyde udflugter til stranden,

Læs mere

STÆRK STABIL SIKKER MINI CROSSER T-MODEL

STÆRK STABIL SIKKER MINI CROSSER T-MODEL MINI CROSSER T-MODEL LIVSKVALITET... Min Mini Crosser har lettet min hverdag, og jeg glædes ved at køre, hvorhen jeg vil. Lige meget hvem man er, så gør Mini Crosseren hverdagen både nemmere og sjovere.

Læs mere

SMART-EL REJSESCOOTER

SMART-EL REJSESCOOTER PRODUKTKATALOG 1 SMART-EL 140 - REJSESCOOTER SMART-EL 140 NEM AT ADSKILLE OG TRANSPORTERE. Rækkevidde op til 15-20 km. Max. brugervægt.110 kg. Hastighed op til 6 km/h. Mål L 103 x B 57 x H 84 cm. Motor

Læs mere

03 etac - Balder Junior. Indhold. Side. Balder Junior 4

03 etac - Balder Junior. Indhold. Side. Balder Junior 4 Balder Junior 03 etac - Balder Junior Indhold Side Balder Junior 4 04 etac - Balder Junior Balder Junior Forhjulsdreven el-kørestol til børn Crashtestet Aftageligt betræk Leveres også med stå-funktion

Læs mere

VÆR DIG SELV VÆR EN CHAMPION UDNYT ALLE MULIGHEDER!

VÆR DIG SELV VÆR EN CHAMPION UDNYT ALLE MULIGHEDER! VÆR DIG SELV VÆR EN CHAMPION UDNYT ALLE MULIGHEDER! VIDSTE DU? KÜSCHALL CHAMPION ER ET GODT EKSEMPEL PÅ VIDEREUDVIKLING AF EN KÜSCHALL KØRESTOL OG DE UDFORDRINGER RAINER KÜSCHALL MØDER I SIT LIV SOM HANDICAPPET

Læs mere

Hjælpemotorer. El-løsninger til ethvert behov

Hjælpemotorer. El-løsninger til ethvert behov Hjælpemotorer El-løsninger til ethvert behov HJÆLPEMOTORER HJÆLPEMOTORER MED GASHÅNDTAG EL-HJUL BATEC Den ultimative aflastning BATEC Let montering foran kørestol Kan køre 20 km/t Fås både el-drevet og

Læs mere

- fordi der ER forskel...

- fordi der ER forskel... S C O O T E R A / S - fordi der ER forskel... KARMA 737 VORES MEST SOLGTE MODEL Kr. 19.995,- En el-scooter fra Bek giver dig frihed og livskvalitet - frihed til at komme ud og handle dine dagligvarer samt

Læs mere

Den universelle trappemaskine

Den universelle trappemaskine Den universelle trappemaskine Sikker og komfortabel på trapper www.aat-online.de Mobilitet er et væsentligt aspekt i Deres livskvalitet. Derfor bør Deres bevægelsesfrihed indskrænkes så lidt som muligt.

Læs mere

Focus. Rea Focus kombinerer en god siddestilling med gode køreegenskaber

Focus. Rea Focus kombinerer en god siddestilling med gode køreegenskaber ADD-ON DRIVE C O M P A T I B L E Rea kombinerer en god siddestilling med gode køreegenskaber Rea er en allround kørestol, der kører let og er udviklet til brugere med behov for god siddestøtte. Kørestolens

Læs mere

El-scooter katalog Jørn Iversen Rødekro ApS

El-scooter katalog Jørn Iversen Rødekro ApS Jørn Iversen Rødekro ApS Hydevadvej 48 Hydevad 6230 Rødekro Telefon +45 74 66 92 42 Telefax +45 74 66 92 94 iversen@ji.dk www.ji.dk El-scooter katalog Tilbehør En el-scooter fra Jørn Iversen Rødekro ApS

Læs mere

Gratis levering på hele Fyn i forbindelse med køb og salg af scooter.

Gratis levering på hele Fyn i forbindelse med køb og salg af scooter. Velkommen til Svendborg Scooters produktkatalog. Vi håber at du efter grundig gennemlæsning vil finde en elscooter som kan dække dit behov, og give dig mange gode oplevelser i naturen, og dermed mere livskvalitet.

Læs mere

Bedre arbejdsergonomi

Bedre arbejdsergonomi Bure Gangbord Nye muligheder for patienten. Nye forudsætninger for dig, der hjælper til. Bure Gangbord Gangbordet har en central funktion i plejen, men har alligevel levet et liv i skyggen. Nu har GATE

Læs mere

SIMPELTHEN INTELLIGENT

SIMPELTHEN INTELLIGENT SIMPELTHEN INTELLIGENT ichair familien forener funktionalitet og intelligens. Den nye serie af el-kørestole er modulopbygget hvilket giver maksimal kompabilitet på tilbehør og reservedele stolene imellem.

Læs mere

Basic - den enkle kørestol. Mange indstillingsmuligheder Stort tilbehørsprogram God kørekomfort Robust Høj genbrugsværdi

Basic - den enkle kørestol. Mange indstillingsmuligheder Stort tilbehørsprogram God kørekomfort Robust Høj genbrugsværdi Basic - den enkle kørestol Mange indstillingsmuligheder Stort tilbehørsprogram God kørekomfort Robust Høj genbrugsværdi BASIC Basic er den optimale løsning, når god kvalitet, høj genbrugsværdi og pris

Læs mere

Invacare ORION METRO. side 6-9

Invacare ORION METRO. side 6-9 Invacare ORION METRO Orion METRO side Det ideelle valg ved et2-5 Orion PROkørselsbehov side 6-9 kombineret Invacare ORION METRO Det ideelle valg ved et kombineret kørselsbehov Orion METRO Invacare Orion

Læs mere

TDX SP2 Ultra Low Maxx

TDX SP2 Ultra Low Maxx Invacare TDX SP2 En revolutionerende og unik el-kørestol. TDX SP2 er en kombination af en centerhjulsdrevet el-kørestole med den bedste stabilitet, sikkerhed og komfort, og nyt sædesystem. Ultra Low Maxx

Læs mere

Next Bred. Det har aldrig været nemmere. Sædebredde fra 52,5-57,5 cm. God kørekomfort. Suveræn nem at indstille. Optimal funktionalitet

Next Bred. Det har aldrig været nemmere. Sædebredde fra 52,5-57,5 cm. God kørekomfort. Suveræn nem at indstille. Optimal funktionalitet Next Bred Det har aldrig været nemmere Sædebredde fra 52,5-57,5 cm God kørekomfort Suveræn nem at indstille Optimal funktionalitet Indstilles med kun to stykker værktøj Kan løftes i de låsbare benstøtter

Læs mere

M2 200 kg drivhjul. Bade-/toiletstolen til større, selvhjulpne brugere. HMN a/s

M2 200 kg drivhjul. Bade-/toiletstolen til større, selvhjulpne brugere. HMN a/s www.hmn.dk M2 200 kg drivhjul Bade-/toiletstolen til større, selvhjulpne brugere M2 200 kg Drivhjul Til den selvhjulpne bruger M2 200 kg Drivhjul Varenr.: 310287 HMI-nr.: 114397 M2 200 kg Drivhjul har

Læs mere

3-18 cykler med tre hjul Forvent meget

3-18 cykler med tre hjul Forvent meget med tre hjul Forvent meget Standard: Fast nav, pedalbremse eller frinav Parkeringsbremse, ny type som er enkel at betjene Mindre bremsehåndtag Ny gearskifte (med trykknap-funktion) Ringeklokke Skærme (ikke

Læs mere

Invacare. Storm 4. Den optimale køreoplevelse

Invacare. Storm 4. Den optimale køreoplevelse Invacare Storm 4 Den optimale køreoplevelse Invacare Storm 4 Invacare Storm4 er en revolutionerende el-kørestol. Den er udviklet med henblik på at tilgodese selv de mest krævende brugeres behov for individuel

Læs mere

Comet PRO side 2-5 Comet ULTRA side 6-7 Comet ALPINE+ side 8-9

Comet PRO side 2-5 Comet ULTRA side 6-7 Comet ALPINE+ side 8-9 Comet PRO side 2-5 Comet ULTRA side 6-7 Comet ALPINE+ side 8-9 Invacare COMET PRO Scooteren for dig, som ønsker masser af komfort og overskud Comet PRO Invacare Comet PRO er for dig, som vil have høj siddekomfort,

Læs mere

Den nye generation af mobillifte.

Den nye generation af mobillifte. Den nye generation af mobillifte. LikoTM VikingTM mobillifte Viking XS Viking S Viking M Viking L Viking XL Lad jeres behov være afgørende. Gennem årene har den unikke LikoTM VikingTM liftserie sat standarden

Læs mere

Hvile-& Otiumstole fra SeniorStolen.dk

Hvile-& Otiumstole fra SeniorStolen.dk Hvile-& Otiumstole fra SeniorStolen.dk SeniorStolen.dk leverer Hvile-/otiumstole med alle tænkelige muligheder. SeniorStolen.dk har Danmarks største udvalg af hvile- og otiumstole. Se det kæmpe store program

Læs mere

Juvo. For mere uafhængighed og fleksibilitet

Juvo. For mere uafhængighed og fleksibilitet Juvo For mere uafhængighed og fleksibilitet Juvo Juvo er udviklet med fokus på fleksibilitet og med brugeren for øje. Komponenter kan kombineres på kryds og tværs og det gør Juvo til en alsidig elkørestol.

Læs mere

Titan 4 el-scooter Ergonomisk el-scooter. Sammenklappelig og adskillelig model. Nem at transportere.

Titan 4 el-scooter Ergonomisk el-scooter. Sammenklappelig og adskillelig model. Nem at transportere. Titan 4 el-scooter Ergonomisk el-scooter. Sammenklappelig og adskillelig model. Nem at transportere. Let at klappe sammen uden at skulle bøje sig Lav transporthøjde Nem adskillelse, uden brug af værktøj

Læs mere

Jørn Iversen Rødekro Aps. Hydevadvej 48 Hydevad DK-6230 Rødekro Tel.: +45 74669242 Fax.: +45 74669294 e-mail.: iversen@ji.dk Web.: www.ji.

Jørn Iversen Rødekro Aps. Hydevadvej 48 Hydevad DK-6230 Rødekro Tel.: +45 74669242 Fax.: +45 74669294 e-mail.: iversen@ji.dk Web.: www.ji. 1 2 INDHOLDSFORTEGNELSE Brugervejledning Side 3 Brugsanvisning Side 4 Tilpasning af cyklen & tilbehør Side 5 og 6 Det elektriske system Side 7 Fejlmelding Side 8 Periodisk eftersyn af cyklen Side 9 3 BRUGERVEJLEDNING

Læs mere

Gang i livet. Se mere på cr-mobility.dk

Gang i livet. Se mere på cr-mobility.dk Gang i livet Se mere på cr-mobility.dk Der var engang Der var engang, som man siger. Dengang gik du sikkert til alverdens ting. Dans, golf, fodbold, kaffeslabberas og meget mere. Du gik sikkert også på

Læs mere

Focus. Kombinerer en god siddestilling med gode køreegenskaber

Focus. Kombinerer en god siddestilling med gode køreegenskaber Focus Kombinerer en god siddestilling med gode køreegenskaber Rea Focus Rea Focus er en allround kørestol, der kører let og er udviklet til brugere med behov for god siddestøtte. Kørestolens faste sædeplade

Læs mere

Livskvalitet gennem uafhængighed

Livskvalitet gennem uafhængighed Livskvalitet gennem uafhængighed Farstrup og Home Care Møbelhåndværk siden 1910 Farstrup Møbler A/S har sine rødder i landsbyen Farstrup og i en solid dansk savværkstradition. Siden 1960 har møbelproduktionen

Læs mere

Azalea Family. Èn stor familie. Invacare

Azalea Family. Èn stor familie. Invacare Family Èn stor familie Invacare Rea komfortkørestole giver brugeren den perfekte komfort og mulighed for individuel justering af sæde og ryglæn. Et stort tilbehørsprogram der er kompatibelt på tværs af

Læs mere

Azalea familie. Èn stor familie supplerer hinanden

Azalea familie. Èn stor familie supplerer hinanden familie Èn stor familie supplerer hinanden familien Invacare komfortkørestole giver brugeren den perfekte komfort og mulighed for individuel justering af sæde og ryglæn. Et stort tilbehørsprogram, der

Læs mere

ADL Rex 350 Kompakt, aktiv og driftsikker el-kørestol med ergonomi i højsædet

ADL Rex 350 Kompakt, aktiv og driftsikker el-kørestol med ergonomi i højsædet ADL Rex 350 Kompakt, aktiv og driftsikker el-kørestol med ergonomi i højsædet ADL Rex 350 Egenskaber Et overblik Kompakt, aktiv og driftsikker el-kørestol Modulopbygget sædeenhed forenkler individuel opbygning

Læs mere

Invacare. MyOn er den foldbare kørestol med de bedste køreegenskaber

Invacare. MyOn er den foldbare kørestol med de bedste køreegenskaber MyOn er den foldbare kørestol med de bedste køreegenskaber MyOn HC er designet til den mere aktive bruger, som ønsker en kørestol med de bedste køreegenskaber. MyOn er med sin unikke foldemekanisme og

Læs mere

* * * VIGTIGT * * * VIGTIGT * * * VIGTIGT * * *

* * * VIGTIGT * * * VIGTIGT * * * VIGTIGT * * * * * * VIGTIGT * * * VIGTIGT * * * VIGTIGT * * * Læs denne brugsanvisning grundigt før du anvender klapvognen første gang og gem den for fremtidigt brug. Dit barn kan komme til skade, hvis du ikke følger

Læs mere

M2 Multi-tip. Elektrisk højdejusterbar bade/toiletstol i rustfrit stål med el-tip funktion. HMN a/s

M2 Multi-tip. Elektrisk højdejusterbar bade/toiletstol i rustfrit stål med el-tip funktion. HMN a/s M2 Multi-tip Elektrisk højdejusterbar bade/toiletstol i rustfrit stål med el-tip funktion M2 Multi-tip M2 Multi-tip er HMN s unikke badestol, som lever op til fremtidens krav til bade/toiletstole. Den

Læs mere

ADL Rex 350 Kompakt, aktiv og driftsikker el-kørestol med ergonomi i højsædet

ADL Rex 350 Kompakt, aktiv og driftsikker el-kørestol med ergonomi i højsædet ADL Rex 350 Kompakt, aktiv og driftsikker el-kørestol med ergonomi i højsædet ADL Rex 350 Hos Wolturnus er vi stolte over vores nye aktive el-kørestol ADL Rex 350, der er udviklet i tæt samarbejde med

Læs mere

Rollatorer. Den ruller for dig. HMN a/s

Rollatorer. Den ruller for dig. HMN a/s Rollatorer Den ruller for dig Rollatorer Carl Oscar Parade Rebel Carl Oscar 275 kg Rebel 250 kg HM Rebel med underarmsstøtte SVEA gåbord STAFFAN gåbord 1 Alle mennesker er unikke og vore rollatorer er

Læs mere

BACH. delux. Vi giver dig frihed til at køre uden kørekort. Kabinescooter.dk

BACH. delux. Vi giver dig frihed til at køre uden kørekort. Kabinescooter.dk BACH delux Vi giver dig frihed til at køre uden kørekort Kabinescooter.dk Velkommen til Kabinescooter.dk Hos Kabinescooter.dk har vi stor viden indenfor el-køretøjer på det danske marked Det afspejles

Læs mere

Kørestolsstel. Kørestolsstel. - Vælg det kørestolsstel, som giver dig de bedste muligheder

Kørestolsstel. Kørestolsstel. - Vælg det kørestolsstel, som giver dig de bedste muligheder Vælg det kørestolsstel, som giver dig de bedste muligheder Mika kørestolsstel Mika er et stabilt kørestolsstel til indendørs og udendørsbrug, som tilbyder mange justeringsmuligheder bl.a. gennem sin mekanik

Læs mere

TIL DEN AKTIVE KØRESTOLSBRUGER: BATEC HJÆLPEMOTORER & HÅNDCYKLER

TIL DEN AKTIVE KØRESTOLSBRUGER: BATEC HJÆLPEMOTORER & HÅNDCYKLER TIL DEN AKTIVE KØRESTOLSBRUGER: BATEC HJÆLPEMOTORER & HÅNDCYKLER BATEC ELEKTRISK BATEC HJÆLPEMOTORER & HÅNDCYKLER BATEC ELEKTRISK / ELEKTRISK TETRA BATEC Elektrisk er den ultimative aflastning til den

Læs mere

Indkøbsskabelon. Elektrisk kørestol med motoriseret styring (joystick)

Indkøbsskabelon. Elektrisk kørestol med motoriseret styring (joystick) Indkøbsskabelon Elektrisk kørestol med motoriseret styring (joystick) ISO-nr. 12 23 06 Socialstyrelsens indkøbsskabeloner kan være en hjælp, hvis du skal udarbejde kravspecifikationer ved indgåelse af

Læs mere

XXL-Rehab Bariatri Bad og toilet. Positioneringsløsninger til svært overvægtige alle døgnets timer

XXL-Rehab Bariatri Bad og toilet. Positioneringsløsninger til svært overvægtige alle døgnets timer XXL-Rehab Bariatri Bad og toilet Positioneringsløsninger til svært overvægtige alle døgnets timer XXL-Rehab Badetoiletstol med hjul En stærk badetoiletstol med hjul specielt udviklet til bariatriske brugere

Læs mere

ComfortControl 01 VIPPELÅS 02 VIPPEMODSTAND 05 SIDDEHØJDE 03 SÆDEDYBDE 06 RYGLÆNSVINKEL 04 RYGLÆNSHØJDE 07 ARMLÆNSHØJDE 08 ARMLÆNSBREDDE

ComfortControl 01 VIPPELÅS 02 VIPPEMODSTAND 05 SIDDEHØJDE 03 SÆDEDYBDE 06 RYGLÆNSVINKEL 04 RYGLÆNSHØJDE 07 ARMLÆNSHØJDE 08 ARMLÆNSBREDDE Trin 1: Lås stolen op. 01 VIPPELÅS Trin 2: Justér stolen efter din krop. 02 VIPPEMODSTAND 03 SÆDEDYBDE 04 RYGLÆNSHØJDE Trin 3: Justér stolen til din arbejdsmåde. 05 SIDDEHØJDE 06 RYGLÆNSVINKEL 07 ARMLÆNSHØJDE

Læs mere

Amigo Travelmate. Den ideelle kompakte el-scooter til den aktive rejsende. Tekniske specifikationer:

Amigo Travelmate. Den ideelle kompakte el-scooter til den aktive rejsende. Tekniske specifikationer: Amigo Travelmate Den ideelle kompakte el-scooter til den aktive rejsende. I hjemmet eller på arbejdspladsen Medtages på udflugter og rejser Godkendt til flytransport Også udendørs på jævnt og fast terræn

Læs mere

Azalea familie. Èn stor familie

Azalea familie. Èn stor familie Èn stor familie Azalea familie Rea Azalea familien Invacare komfortkørestole giver brugeren den perfekte komfort og mulighed for individuel justering af sæde og ryglæn. Et stort tilbehørsprogram, der er

Læs mere

* * * VIGTIGT * * * VIGTIGT * * * VIGTIGT * * *

* * * VIGTIGT * * * VIGTIGT * * * VIGTIGT * * * Brugervejledning (DK) * * * VIGTIGT * * * VIGTIGT * * * VIGTIGT * * * Læs denne brugsanvisning grundigt før du anvender jogger vognen første gang og gem den for fremtidig brug. Dit barn kan komme til skade,

Læs mere

Din cykelanhænger KID VI ER PÅ VEJ

Din cykelanhænger KID VI ER PÅ VEJ Din cykelanhænger KID 2014 VI ER PÅ VEJ Croozer er intelligente transportløsninger af højeste kvalitet til alle, der nyder at komme omkring på cykel og som elsker en spontan og simpel livsstil. Hvad enten

Læs mere

Frihed til oplevelser. Find din nye frihed med et el-køretøj fra Sportster A/S. Totalløsninger fra Sportster A/S

Frihed til oplevelser. Find din nye frihed med et el-køretøj fra Sportster A/S. Totalløsninger fra Sportster A/S Find din nye frihed med et el-køretøj fra Sportster A/S Totalløsninger fra Sportster A/S Velkommen Indhold Sportster A/S er din professionelle danske leverandør af el-køretøjer gennem mere end 25 år. Vi

Læs mere

S.P.A. kollektion. Sikker. Personlig. Assistance

S.P.A. kollektion. Sikker. Personlig. Assistance S.P.A. kollektion Sikker. Personlig. Assistance Vi støtter dig. Vær dig selv. For de fleste af os kommer der et tidspunkt på grund af alder eller noget andet hvor man har brug for ekstra støtte. Man er

Læs mere

Rise IIIS/130. Forflytnings-, Bade-, Toilet- & Plejestol med elektrisk sædetilt og høj strop-ryg. Bedre arbejdsmiljø og højere brugerkomfort

Rise IIIS/130. Forflytnings-, Bade-, Toilet- & Plejestol med elektrisk sædetilt og høj strop-ryg. Bedre arbejdsmiljø og højere brugerkomfort Forflytnings-, Bade-, Toilet- & Plejestol med elektrisk sædetilt og høj strop-ryg Bedre arbejdsmiljø og højere brugerkomfort Brugerkomfort og arbejdsmiljø Forflytnings-, Bade-, Toilet- & Plejestol med

Læs mere

Blue Wave toilet- og brusestol

Blue Wave toilet- og brusestol Blue Wave toilet- og brusestol Behagelig, kompakt og alsidig Blue Wave toiletsystem er en stor hjælp for både hjælper og bruger Blue Wave Toiletsystem fungerer på tre måder: Som toiletsæde Som toiletstol

Læs mere

Elektrisk trappesækkevogn

Elektrisk trappesækkevogn Elektrisk trappesækkevogn stabil alsidig fornyet 75 94 58 00 www.nielsbo.dk Liftkar HD Den kraftige trappesækkevogn Med Liftkar HD s Serie udvider SANO sin produktrække af elektriske modulopbyggede trappesækkevogne,

Læs mere

Trappemaskinen til professionelle. Transportproblemer på trapper? Vi har løsningen! www.aat-online.de

Trappemaskinen til professionelle. Transportproblemer på trapper? Vi har løsningen! www.aat-online.de Trappemaskinen til professionelle Transportproblemer på trapper? Vi har løsningen! A www.aat-online.de At transportere tungt gods op og ned ad trapper, er et af de mest udfordrende transportproblemer.

Læs mere

M2 Flexi-Tip. Højdejusterbar bade/toiletstol i rustfrit stål med el-tip funktion i både sæde og ryg. HMN a/s

M2 Flexi-Tip. Højdejusterbar bade/toiletstol i rustfrit stål med el-tip funktion i både sæde og ryg. HMN a/s M2 Flexi-Tip Højdejusterbar bade/toiletstol i rustfrit stål med el-tip funktion i både sæde og ryg M2 Flexi-Tip M2 Flexi-Tip er en helt særlig bade/toiletstol, da den som den eneste på markedet kan justeres

Læs mere

Kravspecifikation delaftale 2/2013: Rollator sideværts sammenklappelig ISO nr./ standarder (inkl. dansk 4. niveau) (eller tilsvarende): 12 06 06-11

Kravspecifikation delaftale 2/2013: Rollator sideværts sammenklappelig ISO nr./ standarder (inkl. dansk 4. niveau) (eller tilsvarende): 12 06 06-11 Kravspecifikation delaftale 2/2013: Rollator sideværts sammenklappelig ISO nr./ standarder (inkl. dansk 4. niveau) (eller tilsvarende): 12 06 06-11 Minimumskrav til service og levering: - Leveringstid:

Læs mere

San Jose Elektrisk løbehjul. Betjeningsmanual

San Jose Elektrisk løbehjul. Betjeningsmanual San Jose Elektrisk løbehjul Betjeningsmanual 1 Tak, fordi du har valgt at købe vores løbehjul. Du vil helt sikkert blive glad for at køre på det, og vi beder dig venligst læse denne betjeningsmanual grundigt

Læs mere

VARIABLE Den originale knælestol

VARIABLE Den originale knælestol VARIABLE Den originale knælestol Design: Peter Opsvik Koncept Din krop bevæger sig i takt med stolens blive vippende bevægelse Den åbne vinkel mellem din over- og underkrop forbedrer blodomløbet Dine mave-

Læs mere

PD 6A Hjælpemotor Spar hjælperens kræfter, og lad PD 6A skubbe kørestolen.

PD 6A Hjælpemotor Spar hjælperens kræfter, og lad PD 6A skubbe kørestolen. PD 6A Hjælpemotor Spar hjælperens kræfter, og lad PD 6A skubbe kørestolen. Der monteres beslag på den manuelle kørestol, således PD 6A nemt kan af- og påmonteres efter behov. Enkel betjening Kan monteres

Læs mere

San Francisco. Elektrisk løbehjul. Betjeningsmanual

San Francisco. Elektrisk løbehjul. Betjeningsmanual San Francisco Elektrisk løbehjul Betjeningsmanual 1 Tak, fordi du har valgt at købe vores løbehjul. Du vil helt sikkert blive glad for at køre på det, og vi beder dig venligst læse denne betjeningsmanual

Læs mere

Bemærk: Evt. tilbehør såsom benstøtter, armlæn, mv. skrives på rekvisitionen som sendes til HMC

Bemærk: Evt. tilbehør såsom benstøtter, armlæn, mv. skrives på rekvisitionen som sendes til HMC Udskrivningsbetingede hjælpemidler Dette er en liste over de mest almindelige udskrivningsbetingede hjælpemidler. Hvis der er behov for andre udskrivningsbetingede hjælpemidler kontakt venligst Charlotte

Læs mere

Stiga Autoclip Perfektionisten

Stiga Autoclip Perfektionisten Stiga Autoclip Perfektionisten stiga.dk Autoclip Autoclip Stiga Autoclip Perfektionisten Har du en lang to-do liste denne sommer? Denne robotklipper er en team player Nogle gange får du det bedste resultat,

Læs mere

CARMINA. with people in mind

CARMINA. with people in mind CARMINA Bariatrisk bruse-/toiletstol with people in mind 2 Carmina En sikker brusebadsløsning til bariatrisk pleje Carmina-stolen er en ny løsning, der er konstrueret til at forbedre assisterede hygiejneopgaver

Læs mere

San Francisco Elektrisk løbehjul. Betjeningsmanual

San Francisco Elektrisk løbehjul. Betjeningsmanual San Francisco Elektrisk løbehjul Betjeningsmanual 1 Tak, fordi du har valgt at købe vores løbehjul. Du vil helt sikkert blive glad for at køre på det, og vi beder dig venligst læse denne betjeningsmanual

Læs mere

M2 Tip. Bade/toiletstole med tip funktion hydraulisk eller elektrisk. HMN a/s

M2 Tip. Bade/toiletstole med tip funktion hydraulisk eller elektrisk. HMN a/s www.hmn.dk M2 Tip Bade/toiletstole med tip funktion hydraulisk eller elektrisk M2 Tip bade/toiletstole Giv ældre og handicappede en bedre og mere værdig pleje med M2 Tip bade/toiletstole. M2 Gas-Tip Standard

Læs mere

M2 Multi-Tip Big. Elektrisk højdejusterbar bade/toiletstol i rustfrit stål med el-tip funktion, der kan klare en brugervægt op til 200 kg.

M2 Multi-Tip Big. Elektrisk højdejusterbar bade/toiletstol i rustfrit stål med el-tip funktion, der kan klare en brugervægt op til 200 kg. M2 Multi-Tip Big Elektrisk højdejusterbar bade/toiletstol i rustfrit stål med el-tip funktion, der kan klare en brugervægt op til 200 kg M2 Multi-Tip Big M2 Multi-Tip Big kan klare en brugervægt op til

Læs mere

Badehjælpemidler. Aquatec. Stilrent design og komfort

Badehjælpemidler. Aquatec. Stilrent design og komfort Badehjælpemidler Stilrent design og komfort Med Badehjælpemidler er sikkerhed, uafhængighed, design og komfort i højsædet. Let indstilling og montering er en fællesnævner for alle vore produkter. De fleste

Læs mere

Indkøbsskabelon. Toilet-badestol med elektrisk højdeindstilling, med hjul

Indkøbsskabelon. Toilet-badestol med elektrisk højdeindstilling, med hjul Indkøbsskabelon Toilet-badestol med elektrisk højdeindstilling, med hjul ISO-nr. (inkl. dansk 4. niveau) 09 12 03 (-23) Socialstyrelsens indkøbsskabeloner kan være en hjælp, hvis du skal udarbejde kravspecifikationer

Læs mere

San Jose Elektrisk løbehjul. Betjeningsmanual

San Jose Elektrisk løbehjul. Betjeningsmanual San Jose Elektrisk løbehjul Betjeningsmanual 1 Tak, fordi du har valgt at købe vores løbehjul. Du vil helt sikkert blive glad for at køre på det, og vi beder dig venligst læse denne betjeningsmanual grundigt

Læs mere

Power elkørestol med muligheder

Power elkørestol med muligheder Kørestolen har sæde/ryg/benstøttefunktion Ryg og benstøtter justeres mod vandret. Der opnås en hvilefunktion I kørestolen som trinløst kan reguleres via joysticket. Derved kan brugeren ændre siddestilling

Læs mere

Hold fødderne på jorden nye havemaskiner fra RYOBI med ekstra lang rækkevidde.

Hold fødderne på jorden nye havemaskiner fra RYOBI med ekstra lang rækkevidde. 22. februar 2012 Hold fødderne på jorden nye havemaskiner fra RYOBI med ekstra lang rækkevidde. RYOBI er en af de største og mest innovative producenter af havemaskiner og elværktøj på markedet og har

Læs mere

Rollatorer. Den ruller for dig. HMN a/s

Rollatorer. Den ruller for dig. HMN a/s www.hmn.dk Rollatorer Den ruller for dig Rollatorer Carl Oscar Carla Parade Rebel Carl Oscar 275 kg Rebel 250 kg Solo HMN a/ Rebel med underarmsstøtte SVEA gåbord STAFFAN gåbord 1 www.hmn.dk Alle mennesker

Læs mere

Invacare. Den optimale køreoplevelse

Invacare. Den optimale køreoplevelse Janus 2010 de la Santé Den optimale køreoplevelse er en revolutionerende el-kørestol. Den er udviklet med henblik på at tilgodese selv de mest krævende brugeres behov for individuel tilpasning, konfiguration

Læs mere

Trappemaskinen til Deres kørestol. Sikker og komfortabel på trapper med egen kørestol. www.aat-online.de

Trappemaskinen til Deres kørestol. Sikker og komfortabel på trapper med egen kørestol. www.aat-online.de Trappemaskinen til Deres kørestol Sikker og komfortabel på trapper med egen kørestol www.aat-online.de For mange mennesker giver trapper problemer i hverdagen. I hjemmet, på skolen, på kontoret, undervejs

Læs mere

M2 Multi-Tip Mini. Elektrisk højdejusterbar bade/toiletstol i rustfrit stål med el-tip funktion til børn og små voksne. HMN a/s

M2 Multi-Tip Mini. Elektrisk højdejusterbar bade/toiletstol i rustfrit stål med el-tip funktion til børn og små voksne. HMN a/s M2 Multi-Tip Mini Elektrisk højdejusterbar bade/toiletstol i rustfrit stål med el-tip funktion til børn og små voksne M2 Multi-Tip Mini M2 Multi-Tip er HMN s unikke badestol-serie, som lever op til fremtidens

Læs mere

Frihed til at vælge 1

Frihed til at vælge 1 Frihed til at vælge 1 sterling S425 Suveræn el-scooter, 12 km/t kompakt og sikker til udendørs brug Sterling S425 er en hurtig og stærk el-scooter. El-scooteren er lillebror til S700, men har mange af

Læs mere

VELA Twist 100EF Højderegulering, vh Sæde, Y Sædevinkling Sædedybde Ryg, CY Rygvinkling Armlænsstr Armlænshøjde (opklappelig)

VELA Twist 100EF Højderegulering, vh Sæde, Y Sædevinkling Sædedybde Ryg, CY Rygvinkling Armlænsstr Armlænshøjde (opklappelig) Dk b r u G e r m a n u a l Elektrisk INDHOLDSFORTEGNELSE 1.0. INDLEDNING... 3 1.1. SIKKERHED... 3 1.2. REKLAmationsret... 4 1.3. udpakning af stolen... 4 1.4. vedligeholdelse af vela twist... 4 1.5. GENERELLE

Læs mere

ERGOtip 4 ELH (HMI-nr ) BRUGSVEJLEDNING

ERGOtip 4 ELH (HMI-nr ) BRUGSVEJLEDNING ERGOtip 4 ELH (HMI-nr. 42136) BRUGSVEJLEDNING Stolen bør lades op før ibrugtagning. Læs brugsvejledningen nøje igennem, før du anvender produktet. Vær opmærksom på alle anvisninger og følg dem. Max. brugervægt:

Læs mere

NY BATTERIDREVET HÆKKEKLIPPER Præcist klipperesultat fra den dobbeltsidede, laseudskårne og diamantslebne klinge.

NY BATTERIDREVET HÆKKEKLIPPER Præcist klipperesultat fra den dobbeltsidede, laseudskårne og diamantslebne klinge. BATTERI DE NYE NY BATTERIDREVET HÆKKEKLIPPER Præcist klipperesultat fra den dobbeltsidede, laseudskårne og diamantslebne klinge. NY BATTERIDREVET LØVBLÆSER Stille og kraftig ydelse fra den effektive turbine

Læs mere

R82 Cougar. Multifunktionel komfortkørestol

R82 Cougar. Multifunktionel komfortkørestol R82 Cougar Multifunktionel komfortkørestol Cougar Ny generation af komfortkørestol Bredt tilbehørsprogram sikrer korrekt støtte 35 rygvinkling med tyngdepunkt forskydelse hvor shear er minimeret Flot design

Læs mere

Ideen bewegen mehr. XXL-LINE. Specialudstyr fra AAT

Ideen bewegen mehr.   XXL-LINE. Specialudstyr fra AAT Ideen bewegen mehr www.aat-online.de XXL-LINE Specialudstyr fra AAT AAT Alber Antriebstechnik GmbH Ehestetter Weg 11 D-72458 Albstadt Tel.: +49.74 31.12 95-0 Fax: 12 95-35 www.aat-online.de info@aat-online.de

Læs mere

Cargobike Classic Electric

Cargobike Classic Electric Cargobike Classic electric Ladcykel til 4 børn med motor og skivebremser - 13.495 kr Prisen inkluderer 36 v motor, 9 AH batteri, lader, standardkaleche, overtræk, sikkerhedsseler til 4 børn, samlet og

Læs mere

S.P.A. kollektion. Sikker. Personlig. Assistance

S.P.A. kollektion. Sikker. Personlig. Assistance S.P.A. kollektion Sikker. Personlig. Assistance Vi støtter dig. Vær dig selv. For de fleste af os kommer der et tidspunkt på grund af alder eller noget andet hvor man har brug for ekstra støtte. Man er

Læs mere

Indkøbsskabelon. Toilet-badestol med sædetilt, med hjul

Indkøbsskabelon. Toilet-badestol med sædetilt, med hjul Indkøbsskabelon Toilet-badestol med sædetilt, med hjul ISO-nr. (inkl. dansk 4. niveau) 09 12 03 (-22) Socialstyrelsens indkøbsskabeloner kan være en hjælp, hvis du skal udarbejde kravspecifikationer ved

Læs mere

Stolelifte til trapper med sving. Handicare 2000 2000 Simplicity

Stolelifte til trapper med sving. Handicare 2000 2000 Simplicity Stolelifte til trapper med sving Handicare 2000 2000 Simplicity Fordelene ved en Handicare stolelift Har du det svært med at komme op og ned ad trappen, er du ikke alene. Hvert år kigger tusindvis af mennesker

Læs mere

Kravspecifikation delaftale 3/2013: Rollator ISO nr./ standarder (inkl. dansk 4. niveau) (eller tilsvarende): 12 06 06-11

Kravspecifikation delaftale 3/2013: Rollator ISO nr./ standarder (inkl. dansk 4. niveau) (eller tilsvarende): 12 06 06-11 Kravspecifikation delaftale 3/2013: Rollator ISO nr./ standarder (inkl. dansk 4. niveau) (eller tilsvarende): 12 06 06-11 Minimumskrav til service og levering: - Leveringstid: Indenfor 2 arbejdsdage bestillingsdag

Læs mere

"Antilope" Letvægts-Rollator Montage- og betjeningsvejledning

Antilope Letvægts-Rollator Montage- og betjeningsvejledning "Antilope" Letvægts-Rollator Montage- og betjeningsvejledning MOBILEX A/S Danmark Rev. 08/07 Side 1 af 5 UM-312040-DK Vigtigt! Læs denne brugervejledning grundigt før rollatoren tages i brug. Vær opmærksom

Læs mere

Grundpris for SB 35-50 cm: 21.990,- DKK Grundpris for SB 55-60 cm: 25.195,- DKK

Grundpris for SB 35-50 cm: 21.990,- DKK Grundpris for SB 55-60 cm: 25.195,- DKK Dato Fakturerings adresse EAN-nr. Faktureringsadresse = leveringsadresse Kunde nr. Kontaktperson Reference Alternativ leveringsadresse Tilbud Grundpris for SB 35-50 cm: 21.990,- DKK Grundpris for SB 55-60

Læs mere

Den effektive køre- og bremsehjælp. Med stor rækkevidde kommer De vidt omkring

Den effektive køre- og bremsehjælp. Med stor rækkevidde kommer De vidt omkring Den effektive køre- og bremsehjælp Med stor rækkevidde kommer De vidt omkring www.aat-online.de I nogle situationer kan det være svært at komme hurtigt frem i en manuel kørestol. Glæd Dem selv og Deres

Læs mere

THATSIT Total støtte - ubegrænset bevægelse

THATSIT Total støtte - ubegrænset bevægelse THATSIT Total støtte - ubegrænset bevægelse Design: Peter Opsvik: Koncept Skift stilling ved at placere Din krop bevæger sig i Din rygrad får perfekt Den åbne vinkel mellem dit skinneben på, foran eller

Læs mere