Det var ikke en aprilsnar at kalenderen ikke var med ugebrevet. Den skulle gerne være med dette ugebrev.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Det var ikke en aprilsnar at kalenderen ikke var med ugebrevet. Den skulle gerne være med dette ugebrev."

Transkript

1 Uge 14 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf , E-post: Hjemmeside: SFO Aktuelt Sidste ugebrev har unægtelig givet anledning til meget snak i de små hjem. Hvordan skulle vores bus komme til Afrika? Hvordan skulle eleverne komme i skole? Desuden kunne Knud Erik melde udsolgt på de meget billige billetter. Desuden var der i ugebrevet flere indlæg i anledning af 1. april. Karsten Refsgaard og Jens Ole Jørgensen havde lavet et alternativt program for Bogensholm og vores tegner Kristian Jensen havde dristet sig til at proklamere et foredrag på kroen. Hvis det kan være en trøst kan vi meddeles at vi har haft det ustyrligt morsomt. Heldigvis er det kun denne ene gang om året, man må lave den slags narrestreger. Det var ikke en aprilsnar at kalenderen ikke var med ugebrevet. Den skulle gerne være med dette ugebrev. Vi har sagt farvel til en elev i 7 klasse. Held og lykke fremover. Samtidig har vi sagt goddag og velkommen til en ny elev i 4. klasse. Påsken står for døren og det er samtidig tid at sige farvel til vores 3 praktikanter, Trine, Mikkel og Jens. Det har været en dejlig og forfriskende oplevelse at have besøg af dem. Vi ønsker dem alle 3 forsat god vind med deres læreruddannelse. Som en god afslutning her op til påske trækker vi også lod om forårsfrokosten for rengøringsforældrene. Vi har både lodtrækning om en julefrokost og en forårsfrokost. Forårsfrokosten foregår på Vandrehjemmet Djursvold.

2 Reglerne er følgende: Der bliver trukket lod blandt alle rengøringsholdene, dog undtaget det hold som vandt julefrokosten. Da alle deltager på 2 rengøringsdage, har man i realiteten 2 chancer. Det hold som trækkes og får frokosten er det hold som står på rengøringslisten. Har man byttet, er det bare ærgerligt. De ansvarlige står for at indkalde resten af holdet, finde dato osv. Til morgensamlingen fredag er flg. rengøringshold udtrukket: Fredag den 23.september Susanne/Bo (Flemming 7.kl.) Susanne/Henrik (Sigurd 2.kl.) Anette/Jens Ole (Frederikke 2.kl.) Inge (Freja 5.kl.) Lars (Christian 2.kl.) Her er så de heldige vindere af rengøringen den kommende periode: Lørdag den 8. april Hanne/Henrik (Anika 4.kl.) Janne/Sigvard (Kathrine 3.kl.) Lars (Naja 2.kl.) Susanne (Steffen 8.kl.) Tina (Jørgen 2.kl.) (Sofie 6.kl.) 12. april betalt rengøring Vi starter på friskolen igen, tirsdag den 18. april. God Påske Kirsten Larsen og Bjarne Kristensen Palmesøndag den 09. april kl : Børne-og familiegudstjeneste i Hemmed Kirke. Konfirmanderne medvirker med spil om påskens dramatiske begivenheder. Efterfølgende frokost i Hemmed Forsamlingshus Forældredag. Hilsen fra Karen Marianne, præst. Min tid på Gjerrild-Bønnerup Friskole I snart 3 uger har jeg været praktikant på friskolen og det har været en tid på godt og ondt. Jeg vil udtrykke det sådan at det er utroligt spændende at prøve at være ude som lærerpraktikant, men at det selvfølgeligt kan være meget hårdt, da ens rytmer i forhold til studiet bliver lavet fuldstændigt om. I stedet for at være på skolebænken selv, skal man ud at formidle og det er ikke lige nemt.

3 Men når det er sagt, skal det også siges at jeg har været meget glad for at være her. Jeg synes det er en superskøn skole, med søde og rare børn og unge, der generelt virker som om de er glade ved at går her, og derudover et dygtigt personale, gode lærere der helt tydeligt kan deres fag og ligger et kæmpeengagement og medleven i skolen. Tak for mig, for nogle gode uger. Jens Svendsen Ligepludselig gik der tre uger og bedst som man troede man lige var kommet, skal man nu afsted igen! Mens foråret kom snigende har vi hygget, leget og lært af hinanden! Til alle hjemmedrengene og de seje chicks i 5. og 6. må jeg sige at i skal være stolte af jeres forældre, der har gjort jer til sådan nogle skønne små mennesker, og jer forældre kan også være tilfredse med at i har sådan nogle gode børn! Tusind tak for den fine modtagelse vi har fået. Gæstfrihed er til tider en mangelvare, men ikke i Gjerrild! Sidst men ikke mindst, det har været en inspiration at se at kreativiteten ikke har forladt de rutinerede i faget, Min tak skal lyde til lærerne ( og søens folk ) Gud Bevare Gjerrild Hilsen praktikanten Mikkel Mange tak for tre gode uger på friskolen, det har jeg virkelig nydt. De er gået rigtig hurtigt og har sat en masse tanker i gang om at være lærer. Jeg har ikke tidligere undervist, men har haft en meget positiv oplevelse af det. Fjerde klasse har været rigtig god at være lærer i. De har været meget positive og er gået til tingene med åbne arme og så har de været søde at være sammen med... mange tak for det Jeg synes også at lærergruppen har været god til at tage imod os, og det er rart at få så mange vinkler på tingene, og billeder på hvordan man kan være underviser. Det er dejligt at mærke hvor mange aktiviteter og kræfter der er omkring friskolen, det giver én lyst til at være lærer sådan et sted. Jeg er blevet meget inspireret af undervisningsstrukturen med temadage og temauger. Det har været en rigtig god måde at arbejde på og dejligt at opleve børnene i så mange forskellige situationer. Jeg vil sige stor tak til alle lærere og elever og rigtig meget held og lykke fremover. Store kram fra Trine praktikant. Lillegruppen - Temadag Tirsdag den 18. april - den første dag efter påskeferien - går vi i skoven. Vi skal følge 3 træer, hvor vi skal se, hvor store knopperne er blevet. Vi skal også se på skovbunden, som sidste gang var dækket af sne. Endelig skal vi også lære et par fuglestemmer mere. Det kan jo stadig være koldt, så det er vigtigt at have godt tøj på - og regntøj med, da der kan komme pludselige og vandholdige byger. Det er jo april. Husk også drikkedunk og madpakke - der er ikke mulighed for at komme i boden. Mange hilsner Heidi S., Elisabeth og Anne Birthe

4 Dansk, Idræt 2. klasse Vi har påsket lidt i denne uge - og ikke mere at sige om den ting. Husk at der er skrivelektier til om fredagen. Der må meget gerne læses bøger og blade i påskeferien. Fredag håber vi på, at gymnastiksalen bliver ledig, da Jens (Praktikant) gerne vil lave nogle forskellige lege og boldspil med klassen. Efter påskeferien er det tid til igen at gå udendørs. Vi vil lege, lave lidt atletikforøvelser og prøve noget orienteringsløb i skoven. Vi går kun indendørs, hvis vejret virkelig er dårligt, så det vil være godt med noget varmt tøj, som kan tåle at blive beskidt. Med hensyn til at gå i bad har jeg den regel, at er man med til idræt, skal man også i bad. Hvis man er forkølet og ikke kan gå i bad, må man heller ikke være med til idræt. Husk i øvrigt gymnastiktøj. Det er fredag vi har idræt. Der er nogle (få), som tit glemmer det. Nu vil jeg ønske jer alle en god påskeferie. Mange hilsner Anne Birthe - også hilsner fra Elisabeth Matematik i 1. klasse I denne uge har det været Rema og noget "klip", der har været på programmet. Vi tager stadig fat i uret en gang i mellem, for det er svært at huske. Månedernes navne skal også repeteres, selvom mange nu er ved at have fat i dem. Der er lektier for til torsdag efter påskeferien. (se efter kryds i REMA) Jeg skal hilse fra Elisabeth God påske til jer alle Mange hilsner Anne Birthe 4. og 5. klasse. Til jer og jeres forældre vil jeg blot ønske en rigtig god påskeferie. I har ingen lektier for. Allan 5. klasse engelsk Der er ikke meget at sige, så I får blot en hilsen og ønsket om en dejlig påskeferie! 6. klasse. Tak for i aftes og tak for dejlig mad. Håber også, I nød underholdningen og samværet. Klokken er nu ved at være 02.30, og der er stadig meget gang i ca. halvdelen af ungerne. Resten ser film eller sover. Nu bliver det spændende at se i hvor høj grad de forskellige lever op til det lovede, nemlig at være på dupperne kl. 7.00, når jeg kalder, og så ellers få ryddet op, så de lånte lokaler er klar til kl Vi har jo ikke andet på programmet i morgen end at rydde op og spise morgenmad. Børnene får som sædvanligt fri kl. 12. Det har været et spændende forløb. Det har været lærerigt, og jeg er sikker på, at vi alle har fået noget ud af det. Hav nu en rigtig god påskeferie alle sammen. Vi ses næste tirsdag til en gang ordinær dansk, - men det er jo heller ikke så dårligt endda. Allan Ps. Lige en lille formiddagshilsen her kl fredag. Natten gik fint. Der kom gang i dem alle igen, og mere end ti sad og så Far til Fire til kl Tre drenge gik derefter i computerrummet og spillede til kl. 7.oo, hvor jeg vækkede hele raden rundt.

5 Og, kære forældre, - jeg blev positivt overrasket. Der var gang i alle i løbet af et kvarter, og gymnastiksalen var næsten cleanet kl. 8, da vi spiste morgenmad sammen. Kl var alt klaret og vi samledes og ønskede hinanden en god ferie. Herefter gav jeg ungerne fri. Der er noget sejt i dem. Lige det sidste: Vi havde et overskud til klassekassen på kr Også godt gået. 8. klasse engelsk Håber I har haft en dejlig tur til København - god påskeferie! 8. klasse tur til København I kan forvente at få en flok unge mennesker hjem med meget ømme ben. Vi har haft en dejligt tur og set mange spændende ting. Vejret har ikke ligefrem været med os, det har været koldt og regnfuldt, men vi glæder os til at vise billeder fra vores tur så sæt allerede nu kryds i kalenderen mandag d. 24. april!! Lene & Jan 9. klasse dansk Mandag havde vi jo projektfremlæggelser, det var tydeligt, at eleverne var blevet klogere på deres emner. De får udtalelser og karakterer efter påskeferien. Vi har fået styr på rigtig mange ting i denne uge, det har selvfølgelig hjulpet at have en hel temadag og en ekstra time onsdag. Vi mangler stadig at få styr på reklamerne og se lidt mere på lyrikken, men det tager vi fat på efter ferien. Det er frivilligt om man vil lave den sidste afleveringsopgave, som skal afleveres d. 24. april. Romanen De gale af Kim Fupz Aakeson er blevet udleveret sammen med nogle sider om forfatteren. Bogen skal læses færdig til d. 20. april, jeg håber I synes om den. Det var vist alt for nu, håber I får en dejlig ferie!

Aktuelt. Rengøring i den kommende periode er skånsom overfor forældre: 3. maj Betalt rengøring. 10. maj Betalt rengøring

Aktuelt. Rengøring i den kommende periode er skånsom overfor forældre: 3. maj Betalt rengøring. 10. maj Betalt rengøring Uge 18 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt I denne uge udkommer ugebrevet

Læs mere

Kære forældre! Hej SFO. Hej Minu ser. Fredag den 29. juni 2012

Kære forældre! Hej SFO. Hej Minu ser. Fredag den 29. juni 2012 Kære forældre! Fredag den 29. juni 2012 Dette bliver det sidste ugebrev i dette skoleår. Onsdag aften havde vi den traditionelle dimissionsfest for 9. klasse og deres familier. En rigtig dejlig aften med

Læs mere

Der indkaldes derfor til ekstraordinær generalforsamling, kl. 18.00,onsdag den 29. september 2010., med flg. punkter.

Der indkaldes derfor til ekstraordinær generalforsamling, kl. 18.00,onsdag den 29. september 2010., med flg. punkter. Uge 35 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Desværre var vores modstandere

Læs mere

Ugebrevet i næste uge indeholder (om alt går vel) skoleskema, ferieplan og rengøringsplan for det kommende skoleår.

Ugebrevet i næste uge indeholder (om alt går vel) skoleskema, ferieplan og rengøringsplan for det kommende skoleår. Uge 24 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Lige rundt om hjørnet venter

Læs mere

Aktuelt. Godt Nytår! Forældrerengøringen starter også op igen. Følgende forældre står for rengøringen den kommende periode:

Aktuelt. Godt Nytår! Forældrerengøringen starter også op igen. Følgende forældre står for rengøringen den kommende periode: Uge1 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Godt Nytår! Det var også temaet

Læs mere

Aktuelt. Elevbetaling pr. 01.08.2006 Skolepenge 1. barn 0.-3.kl 850,- Skolepenge 1. barn 4.-9.kl. 1140,-

Aktuelt. Elevbetaling pr. 01.08.2006 Skolepenge 1. barn 0.-3.kl 850,- Skolepenge 1. barn 4.-9.kl. 1140,- Uge 22 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Vi kan meget godt tænke os

Læs mere

UGEBREV nr. 39 uge 26 Årgang 8

UGEBREV nr. 39 uge 26 Årgang 8 UGEBREV nr. 39 uge 26 Årgang 8 Kære forældre Tak for i år, og på gensyn næste år til et nyt spændende år. Vi starter 13. august kl. 8.00, med at mødes ved flagstangen og synge, inden der laves opdeling

Læs mere

Vi havde også en dejlig arbejdsdag i lørdag og rigtigt mange arbejdsopgaver blev løst. Der er igen arbejdsdag på lørdag i næste uge.

Vi havde også en dejlig arbejdsdag i lørdag og rigtigt mange arbejdsopgaver blev løst. Der er igen arbejdsdag på lørdag i næste uge. Uge 38 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Endnu en uge er gået og det

Læs mere

Aktuelt. Rengøring i den kommende periode varetages af: Fredag den 27. oktober

Aktuelt. Rengøring i den kommende periode varetages af: Fredag den 27. oktober Uge43 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Så er vi tilbage igen ovenpå

Læs mere

Aktuelt. Husk at den årlige generalforsamling foregår på mandag, kl. 19.00.

Aktuelt. Husk at den årlige generalforsamling foregår på mandag, kl. 19.00. Uge 16 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Dejligt at være tilbage på

Læs mere

UGEBREV nr. 58 uge 02

UGEBREV nr. 58 uge 02 UGEBREV nr. 58 uge 02 Årgang 5 Kære alle børn og forældre! Det var rigtig rart at se alle børn og voksne igen efter en god lang juleferie. Alle er mødt op med godt humør, så vi har haft en fin første uge

Læs mere

Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk. Ugebrev 38

Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk. Ugebrev 38 Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk Friskolen i Lemming Ugebrev 38 Kære børn og forældre! Lemming d. 18.september 2015 Vi holder

Læs mere

Uge 4 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå SFO Aktuelt

Uge 4 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå SFO Aktuelt Uge 4 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Så er der rendt endnu en uge

Læs mere

I samme uge, nemlig den 28/4, kl foregår den årlige generalforsamling.

I samme uge, nemlig den 28/4, kl foregår den årlige generalforsamling. Uge 15 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Så er det lige ved at være

Læs mere

Aktuelt. Der sker altid en masse spændende aktiviteter når vi har temauger. I kan læse mere herom inde i ugebrevet.

Aktuelt. Der sker altid en masse spændende aktiviteter når vi har temauger. I kan læse mere herom inde i ugebrevet. Uge 11 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Så er her igen friske frejdige

Læs mere

Vi er endnu plaget af influenza blandt elever og lærere. Der har været stort fravær i denne uge. Rengøring i den kommende periode udføres af:

Vi er endnu plaget af influenza blandt elever og lærere. Der har været stort fravær i denne uge. Rengøring i den kommende periode udføres af: Uge 11 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 I de næste 3 uger får vi besøg af praktikanter

Læs mere

Den næste store begivenhed på friskolen er lige om lidt. Cirkus Mascot kommer til byen næste søndag. Læs længere inde i ugebrevet.

Den næste store begivenhed på friskolen er lige om lidt. Cirkus Mascot kommer til byen næste søndag. Læs længere inde i ugebrevet. Uge 34 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Den næste store begivenhed

Læs mere

Kære forældre! Post Danmark Rundt. Bornholm. Fripladsansøgning. Fredag den 24. august 2012

Kære forældre! Post Danmark Rundt. Bornholm. Fripladsansøgning. Fredag den 24. august 2012 Kære forældre! Fredag den 24. august 2012 Post Danmark Rundt I onsdags var vi en lille flok, der var kørt til Rimsø for at se feltet fra Post Danmark Rundt komme susende forbi. Vi fik både lidt merchandise

Læs mere

Aktuelt. Rengøring i den kommende periode udføres af: Lørdag den 30/4 Betalt Rengøring

Aktuelt. Rengøring i den kommende periode udføres af: Lørdag den 30/4 Betalt Rengøring Uge 14 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Ovenpå en fantastisk dejlig

Læs mere

UGEBREV nr. 79 uge 26

UGEBREV nr. 79 uge 26 UGEBREV nr. 79 uge 26 Årgang 5 Sommerferie Efter et langt og godt skoleår kan alle nu holde en velfortjent sommerferie. Alle børnene har fået et brev med hjem til hver familie med et sommerbrev, skemaer,

Læs mere

UGEBREV nr. 77 uge 24

UGEBREV nr. 77 uge 24 UGEBREV nr. 77 uge 24 Årgang 5 Samlæsning På en lille friskole som vores, er det en grundbetingelse, at vi skal samlæse klasserne, så de forskellige årgange har undervisning sammen. Det er en fin ting,

Læs mere

Kære børn og forældre!

Kære børn og forældre! Kære børn og forældre! Torsdagsbrev den 15.september 2005 Nyt fra Dynes Nyt til Årsplanen: Torsdag den 17. november kl. 19.00: Informationsmøde om bh. klasse 06/07. Onsdag den 11. januar 2006 kl. 19.30:

Læs mere

Sommerferien nærmer sig og vejret er jo helt fint. Vi er i gang med planlægningen af det kommende skoleår.

Sommerferien nærmer sig og vejret er jo helt fint. Vi er i gang med planlægningen af det kommende skoleår. Uge 23 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Sommerferien nærmer sig og

Læs mere

Dus Mellervang. Årets Karneval i Aalborg Øst

Dus Mellervang. Årets Karneval i Aalborg Øst Årets Karneval i Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev Juni Læs om Årets karneval 3.klasse på koloni Legefidusen i hesteskoen 2.klasses overnatning i dus BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens

Læs mere

Skolenyt uge 46 www.ørdingfriskole.dk

Skolenyt uge 46 www.ørdingfriskole.dk Skolenyt uge 46 www.ørdingfriskole.dk Ugens højdepunkter Denne uge står den jo i festens tegn og med en spændende emneuge op til. Vi har hver morgen hørt gode historier om konger og desuden på de enkelte

Læs mere

Aktuelt. Forældrerengøringen i den kommende periode forestås af:

Aktuelt. Forældrerengøringen i den kommende periode forestås af: Uge 4 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460. Aktuelt Torsdag aften havde vi inviteret

Læs mere

Aktuelt. Rengøring i den kommende periode varetages af: februar Betalt rengøring. Lørdag den 24. februar

Aktuelt. Rengøring i den kommende periode varetages af: februar Betalt rengøring. Lørdag den 24. februar Uge 6 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Så har vi gjort det igen. En

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 27. juni 2014 Fredagsbrev nr. 787 Næste uge: 28. juni 10. august 12. august Baunen udlejet Kollegialt samvær I skole igen (søndag) Lærermøde Mærkedag: TILLYKKE TIL JER Kære forældre

Læs mere

Personale nyt: Kirsten starter i jobtræning i klubben og skal være hos os i 9 uger med evt. forlængelse.

Personale nyt: Kirsten starter i jobtræning i klubben og skal være hos os i 9 uger med evt. forlængelse. Billede på forsiden: Rekordforsøg 30 piger på samme toilet i pige ugen. Personale nyt: Kirsten starter i jobtræning i klubben og skal være hos os i 9 uger med evt. forlængelse. Foredrag: Torsdag d. 17.

Læs mere

UGEBREV nr. 54 uge 48

UGEBREV nr. 54 uge 48 UGEBREV nr. 54 uge 48 Årgang 5 Kære alle børn og forældre! Julefest Husk, det er på lørdag den 6. december, at vi har vores årlige julefest. Dagen er en skoledag, dvs. at der er mødepligt som til alle

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 20. juni 2014 Fredagsbrev nr. 786 Næste uge: 23. juni 24. juni 25. juni 26. juni 27. juni 28. juni Hjemgruppeuge 4.kl. på tur til København Farvel-fest for Erwin LM besøger 6.kl.

Læs mere

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 -

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 - Sjov og fart Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev April BEMÆRK DUS-avisen kan også ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder

Læs mere

Vi ses igen til første mødedag: Onsdag den 12. august, kl. 17.00-20-00.

Vi ses igen til første mødedag: Onsdag den 12. august, kl. 17.00-20-00. Aktuelt Uge 26 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Her kommer så skoleårets

Læs mere

I næste uge er der temauge i lille og mellemgruppen og storegruppen har projektuge. Skolebussen kører derfor hjem kl på torsdag.

I næste uge er der temauge i lille og mellemgruppen og storegruppen har projektuge. Skolebussen kører derfor hjem kl på torsdag. Uge 10 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt I næste uge er der temauge

Læs mere

Sammen med ugebrevet er uddelt en aktivitetskalender: Børnekulturuge på Djursland, der omtaler et hav af aktiviteter i efterårsferien.

Sammen med ugebrevet er uddelt en aktivitetskalender: Børnekulturuge på Djursland, der omtaler et hav af aktiviteter i efterårsferien. Uge41 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Så står der efterårsferie på

Læs mere

Nyhedsbrev Juni 2015. Fælles. Vuggestuen. Sommerfest torsdag den 25. juni kl 18 er der fælles sommerfest for hele børnehuset og skolen.

Nyhedsbrev Juni 2015. Fælles. Vuggestuen. Sommerfest torsdag den 25. juni kl 18 er der fælles sommerfest for hele børnehuset og skolen. Nyhedsbrev Juni 2015 Fælles Det var en rigtig hyggelig afslutning vi havde den 29.maj. Og sikke et fremmøde. Vi havde løbende besøg fra skolen. Om eftermiddagen fik vi besøg, af bedsteforældre og andre

Læs mere

UGEBREV nr. 66 uge 11

UGEBREV nr. 66 uge 11 UGEBREV nr. 66 uge 11 Årgang 5 Klublokaler Folkene fra NOA har lavet klublokalet i kælderen om, så det nu er rigtig flot med sofaer, fladskærm og hyggekroge. Det skal selvfølgelig bruges til NOAs klubaftener

Læs mere

UGEBREV nr. 36 uge 21

UGEBREV nr. 36 uge 21 UGEBREV nr. 36 uge 21 Skolefest Tusind tak til alle børn og voksne for en rigtig god skolefest i går aftes. Det var som sædvanligt meget hyggeligt og et flot teaterstykke. Der skal også igen lyde en tak

Læs mere

Aktuelt. Program for fredag den 21. december. Skolebussen kører en time senere end sædvanlig. 9.00 10.00 Gudstjeneste. Vi mødes i kirken.

Aktuelt. Program for fredag den 21. december. Skolebussen kører en time senere end sædvanlig. 9.00 10.00 Gudstjeneste. Vi mødes i kirken. Uge 50 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Som december dog flyver af

Læs mere

Forslag til rosende/anerkendende sætninger

Forslag til rosende/anerkendende sætninger 1. Jeg elsker dig for den, du er, ikke kun for det, du gør 2. Jeg elsker din form for humor, ingen får mig til at grine som dig 3. Du har sådan et godt hjerte 4. Jeg elsker at være sammen med dig! 5. Du

Læs mere

Så nåede vi til vejs ende i temaugen og længere inde i ugebrevet, kan I læse noget om hvad der er foregået på værkstederne.

Så nåede vi til vejs ende i temaugen og længere inde i ugebrevet, kan I læse noget om hvad der er foregået på værkstederne. Uge 45 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Så nåede vi til vejs ende i

Læs mere

Ugebrev 41 Indskolingen 2015

Ugebrev 41 Indskolingen 2015 Ugebrev 41 Indskolingen 2015 Fælles info: Kære indskolingsforældre. Efter en dejlig PMU- uge, hvor hele skolen summede af Storm P og alle hans fluer, fantasifulde opfindelser og finurlige figurer er den

Læs mere

UGEBREV nr. 19 uge 2 Årgang 8

UGEBREV nr. 19 uge 2 Årgang 8 UGEBREV nr. 19 uge 2 Årgang 8 Fnat Som Jytte skrev ud til jer alle sammen i en mail, så har vi et tilfælde af fnat på friskolen. Det er selvfølgelig noget irriterende noget, og vi skal passe godt på smittevejene.

Læs mere

UGEBREV nr. 18 uge 51 Årgang 6

UGEBREV nr. 18 uge 51 Årgang 6 UGEBREV nr. 18 uge 51 Årgang 6 Juleferie Så blev det lige pludselig juleferie igen efter en meget hyggelig og god december måned på friskolen. Vi har som sædvanligt været i kirke her til morgen, så vi

Læs mere

Hold Øje uge 10. Musik på tværs samme fredag 4/4 om aftenen kl. 17. Generalforsamling d. 23/4 kl. 17.

Hold Øje uge 10. Musik på tværs samme fredag 4/4 om aftenen kl. 17. Generalforsamling d. 23/4 kl. 17. Hold Øje uge 10 Foråret arbejder lige så stille på at bryde igennem. Temperaturen er ikke helt forårsagtig (eller er den) men der er mere lys og dermed forår i luften Det kan mærkes på ungerne på den gode

Læs mere

Uge 9 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå

Uge 9 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Uge 9 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt På Dansk Friskoleforenings hjemmeside

Læs mere

Aktuelt. Hvis I skal skives på maillisten, så send en mail til: kontoret@gbfriskole.dk. Rengøring i den kommende periode udføres af:

Aktuelt. Hvis I skal skives på maillisten, så send en mail til: kontoret@gbfriskole.dk. Rengøring i den kommende periode udføres af: Uge40 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Så er der efterår i luften og

Læs mere

Skolebussen vender efter juleferien kørselsruten om eftermiddagen. Hjemkørslen foregår efter flg. tidsplan:

Skolebussen vender efter juleferien kørselsruten om eftermiddagen. Hjemkørslen foregår efter flg. tidsplan: Uge51 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Hermed kalenderårets sidste

Læs mere

Karneval i Aalborg Øst

Karneval i Aalborg Øst Karneval i Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev Juni BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder ligeledes kan ses Læs om Karneval i Aalborg

Læs mere

Jeg har været utrolig glad for at undervise Jeres allesammens børn, og jeg vil uden tvivl savne dem hver og én!

Jeg har været utrolig glad for at undervise Jeres allesammens børn, og jeg vil uden tvivl savne dem hver og én! Fredagsbrev d.3.2.2017 uge 5. Det er naturligvis aldrig rart at skulle sige farvel, og heldigvis har vi også tid til at øve os, for Michelle har valg at opsige sit job her på skolen med virkning fra 1.

Læs mere

UGEBREV nr. 29 uge 13

UGEBREV nr. 29 uge 13 UGEBREV nr. 29 uge 13 Tidlig Sfo Så oprandt dagen endelig,, hvor vi siger goddag til de nye børn i Tidlig SFO. Der er startet ni rigtig søde børn, og vi siger hjertelig velkommen til jer alle sammen. Arbejdslørdag

Læs mere

UGEBREV nr. 18 uge 1 Årgang 8

UGEBREV nr. 18 uge 1 Årgang 8 UGEBREV nr. 18 uge 1 Årgang 8 Så er vi kommet i gang med det nye år 2018. Det ser ud til, at alle er kommet godt igennem juleferien, også uden ulykker med fyrværkeri. Som jeg skrev om lidt før jul, vil

Læs mere

Ugebrevet i denne uge optager i den aktuelle klumme en del spalteplads. Vi håber at det på trods, vil give jer tid til at læse det hele.

Ugebrevet i denne uge optager i den aktuelle klumme en del spalteplads. Vi håber at det på trods, vil give jer tid til at læse det hele. Uge 8 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460. Aktuelt Tilbage fra vinterferie hvor

Læs mere

Forældrekaffe på tirsdag fra 14.30-16.

Forældrekaffe på tirsdag fra 14.30-16. Vi er kommet godt i gang efter ferien - og vi får rigtig tit besøg af de børn, som nu er startet i skole både i vuggestuen og i børnehaven. Som I kan se, er barnevognsskuret næsten klar til at komme i

Læs mere

Ugebrev 34 Indskolingen 2014

Ugebrev 34 Indskolingen 2014 Ugebrev 34 Indskolingen 2014 Fælles info: Kære indskolingsforældre. Allerførst velkommen tilbage til jer alle efter en dejlig varm og solrig sommerferie, det er tydeligt, at børnene har nydt det, men alle

Læs mere

Aktuelt. Fredag den 4.april.

Aktuelt. Fredag den 4.april. Uge 11 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt I næste uge står der påskeferie

Læs mere

Marts måned og påsken står for døren og her er nyhedsbrevet hvor I kan se hvilke aktiviteter der kommer til at være de næste 2 måneder.

Marts måned og påsken står for døren og her er nyhedsbrevet hvor I kan se hvilke aktiviteter der kommer til at være de næste 2 måneder. Marts måned og påsken står for døren og her er nyhedsbrevet hvor I kan se hvilke aktiviteter der kommer til at være de næste 2 måneder. Vi har som bekendt været lidt presset med de fysiske rammer gennem

Læs mere

Aktuelt MØDETIDER TEMAUGER: LILLEGRUPPEN: MA TIRS ONS TORS FRE 8-12 8-12 8-12 8-12 8-13 MELLEMGRUPPEN: 3.- 4. KL. 8-13 8-14 8-13 8-13 8-13

Aktuelt MØDETIDER TEMAUGER: LILLEGRUPPEN: MA TIRS ONS TORS FRE 8-12 8-12 8-12 8-12 8-13 MELLEMGRUPPEN: 3.- 4. KL. 8-13 8-14 8-13 8-13 8-13 Uge49 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Det er som om december måned

Læs mere

SFO1 Pavillonen sommer 2012. Tlf. nummer: 36 37 83 41 Hjemmeside: www.rk.dk/nyager-skole/

SFO1 Pavillonen sommer 2012. Tlf. nummer: 36 37 83 41 Hjemmeside: www.rk.dk/nyager-skole/ Stjernebrevet SFO1 Pavillonen sommer 2012 Tlf. nummer: 36 37 83 41 Hjemmeside: www.rk.dk/nyager-skole/ Juni måned står for døren og dermed kan vi både byde på kulturel aften, bedsteforældredag og gamle

Læs mere

Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@fibermail.dk www.friskolenilemming.dk. Friskolen i Lemming

Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@fibermail.dk www.friskolenilemming.dk. Friskolen i Lemming Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@fibermail.dk www.friskolenilemming.dk Friskolen i Lemming Ugebrev 01/16 Lemming d. 8. januar 2016 Ugen der gik: Juleferie!

Læs mere

Ferielukket i alle afdelinger

Ferielukket i alle afdelinger Fredagsbrev - uge 26-27. juni 2014 Bakkelandets friskole, børnehaver og vuggestue ønsker alle en rigtig god sommer. Nimdrupvej 2a 8740 Brædstrup 75753888 kontor@bakkelandets-friskole.dk www.bakkelandets-friskole.dk

Læs mere

I næste uge holder vi vinterferien og der har været et par snefnug udenfor vinduerne i dag.

I næste uge holder vi vinterferien og der har været et par snefnug udenfor vinduerne i dag. Uge 6 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Så er denne uge ved at være

Læs mere

UGEBREV nr. 15 uge 48 Årgang 6

UGEBREV nr. 15 uge 48 Årgang 6 UGEBREV nr. 15 uge 48 Årgang 6 Næste uge er Juletemauge. En uge der er fyldt med traditioner og faglig viden. Her vil I kunne møde alt fra engle og kameler fra krybbespillet over yndige Luciabrude til

Læs mere

Fredagsbrev d uge 23. Så mange er vi. Her er eleverne på vej på bondegårdsbesøg hos familien Vadsholt.

Fredagsbrev d uge 23. Så mange er vi. Her er eleverne på vej på bondegårdsbesøg hos familien Vadsholt. Fredagsbrev d.9.6.2017 uge 23. Så mange er vi. Her er eleverne på vej på bondegårdsbesøg hos familien Vadsholt. Vejret så meget truende ud, og bedre blev det ikke, da vi klikkede ind på Dmi. Men heldigvis

Læs mere

UGEBREV. uge Ugebrevet udkommer normalt hver weekend. Deadline for indlæg er fredage kl. 20 på

UGEBREV. uge Ugebrevet udkommer normalt hver weekend. Deadline for indlæg er fredage kl. 20 på UGEBREV uge 26 2019 Ugebrevet udkommer normalt hver weekend. Deadline for indlæg er fredage kl. 20 på syddjursfriskolenyhedsbrev@hotmail.com KALENDER: Uge 26: Lejrtur for hele skolen 28/6 kl. 11-12: Afhentning

Læs mere

Kære forældre! Kære alle. Hej SFO-forældre. Hej forældre i 0.klasse. Fredag den 6. januar 2012

Kære forældre! Kære alle. Hej SFO-forældre. Hej forældre i 0.klasse. Fredag den 6. januar 2012 Kære forældre! Fredag den 6. januar 2012 Kære alle Velkommen tilbage til et nyt halvår på friskolen. Jeg håber, at I alle har haft en god juleferie også dem af jer, som har skullet arbejde nogle af dagene

Læs mere

FALKEPOSTEN. Juli. F Forsidens foto er fra fællesmiddag og bål Sankt Hans eftermiddag

FALKEPOSTEN. Juli. F Forsidens foto er fra fællesmiddag og bål Sankt Hans eftermiddag FALKEPOSTEN Juli 2015 F Forsidens foto er fra fællesmiddag og bål Sankt Hans eftermiddag HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi turer ud i det blå, til havet, skoven, byen og Tivoli. En tur

Læs mere

Eleverne har sammen med ugebrevet, fået udleveret girokort til mælkeordningen efter sommerferien.

Eleverne har sammen med ugebrevet, fået udleveret girokort til mælkeordningen efter sommerferien. Uge 21 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Tak for en dejlig skolebyttetur

Læs mere

Sund og glad UGE 29 12/7-18/7 2015

Sund og glad UGE 29 12/7-18/7 2015 2015 Sund og glad UGE 29 12/7-18/7 2015 Side 2 Sund og glad Vi har her på Livsstilshøjskolen haft rigtig gode erfaringer med sommerkurset Sund og glad igennem de sidste 3 år. Hvert år er der både nye og

Læs mere

Nyhedsbrev Elev Skole juni 2015

Nyhedsbrev Elev Skole juni 2015 Nyhedsbrev Elev Skole juni 2015 Til alle forældre med børn på Elev Skole. Vi kan så småt skimte sommerferien i det fjerne, men inden vi når dertil et længere nyhedsbrev med stort og småt fra Elev Skole.

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2015. Praktisk info vedr. sommerferien:

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2015. Praktisk info vedr. sommerferien: Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2015 Sol, sommer & ferietid for alle... Endelig sommerferie og skolefri, så kom ned i din klub og se hvad vi har fundet på. Mange er med klubben på

Læs mere

UGEBREV nr. 17 uge 50 Årgang 6

UGEBREV nr. 17 uge 50 Årgang 6 UGEBREV nr. 17 uge 50 Årgang 6 Tusind tak Til alle for en fantastisk hyggelig julefest i lørdags. Det var rart igen igen at opleve den gode stemning, når vi samles på friskolen for at fejre julen og hygge

Læs mere

For sidste skoledag før ferien er programmet flg.:

For sidste skoledag før ferien er programmet flg.: Uge50 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Her kommer kalenderårets næstsidste

Læs mere

Min bog om Baunegård 1

Min bog om Baunegård 1 Min bog om Baunegård 1 Velkommen til Baunegård Denne lille bog er til dig, da du skal flytte ind på Baunegård. I bogen kan du læse eller få læst højt, hvad Baunegård er. Midt i Værløse ved en dejlig stor

Læs mere

Syddjurs Friskole Ugebrev 15

Syddjurs Friskole Ugebrev 15 Syddjurs Friskole Ugebrev 15 2018 Ugebrevet udkommer normalt i weekenden Indlæg sendes senest fredage kl. 20.00 til syddjursfriskolenyhedsbrev@hotmail.com KALENDER: 10. april. Syddjurs Friskoles generalforsamling

Læs mere

Midtdjurs Friskole, Ramtenvej 14D, 8581 Nimtofte. E-mail: mdsf@midtdjursfriskole.dk Skole: 86398137 SFO: 86398044

Midtdjurs Friskole, Ramtenvej 14D, 8581 Nimtofte. E-mail: mdsf@midtdjursfriskole.dk Skole: 86398137 SFO: 86398044 UGEBREV nr. 23 uge 05 Årgang 6 Temauge I næste uge har vi temauge om farver. I må læse under lærernes indlæg, hvad der skal ske i løbet af ugen, men her er lidt praktiske informationer. Mandag er normal

Læs mere

Rengøring: Uge 47: bh.kl: Agnes 1.-2. Kl: Søren 3.kl: Nickolas Uge 48: bh.kl: Andreas 1.-2. Kl: Tilde 3.kl: Selma.

Rengøring: Uge 47: bh.kl: Agnes 1.-2. Kl: Søren 3.kl: Nickolas Uge 48: bh.kl: Andreas 1.-2. Kl: Tilde 3.kl: Selma. Ugebrev 48 Indskoling mandag 26.nov-fredag d.30.nov Kære forældre i indskolingen: De første nisser har indfundet sig - vi gør ellers hvad vi kan for at holde dem hen til næste fredag, hvor vi holder bedsteforældredag.

Læs mere

Juni - juli - august 2018

Juni - juli - august 2018 Juni - juli - august 2018 I dette nummer: Forstanderens hjørne Loppemarkedsfesten AC holder kaffehygge i gården Æggekast på Strandvejen AC på cykeltur AC på Moesgaard Strand Sner det om sommeren? Petanque

Læs mere

UGEBREV nr. 10 uge 43 Årgang 8

UGEBREV nr. 10 uge 43 Årgang 8 UGEBREV nr. 10 uge 43 Årgang 8 Skemaændringer Husk det er i næste uge, at vi har nogle ændringer i skemaet, som jeg skrev om i sidste ugebrev. De nye skemaer kan ses på vores hjemmeside. Det betyder ikke

Læs mere

Fællesspisning Tusind tak til støtteforeningen for dejlig mad i går aftes, og tak til alle børn og voksne for en hyggelig aften til fællesspisning.

Fællesspisning Tusind tak til støtteforeningen for dejlig mad i går aftes, og tak til alle børn og voksne for en hyggelig aften til fællesspisning. UGEBREV nr. 09 uge 41 Årgang 6 Temauge Vi har haft en rigtig god temauge, hvor der forhåbentlig er blevet flyttet lidt i vores hoveder, så vi ved hvad mobning er, og vi ved hvordan man er en god kammerat.

Læs mere

Stensved SFO & Klub Juni & juli 2013

Stensved SFO & Klub Juni & juli 2013 Stensved SFO & Klub Juni & juli 01 Tak til alle der var med til at gøre vores indvielse af vores nye lokaler til en dejlig dag. Heldige var vi med vejret og god stemning var der også, derudover fik vi

Læs mere

F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 3 8. Kære børn og forældre Lemming 23. september 2016 G L A D E B Ø R N L Æ R E R B E D S T

F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 3 8. Kære børn og forældre Lemming 23. september 2016 G L A D E B Ø R N L Æ R E R B E D S T U G E B R E V E T F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 3 8 Kære børn og forældre Lemming 23. september 2016 G L A D E B Ø R N L Æ R E R B E D S T Ugen der gik: Vi har haft en dejlig uge med almindelig

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 25. april 2014 Fredagsbrev nr. 778 Næste uge: 28. april 29. april 30. april 02. maj UU-besøg 8.kl. PJ fri Skole/hjem indskolingen 8.-9. kl. danseworkshop kl. 9.00 13.00 Lærermøde

Læs mere

Aktiviteter i juni måned Læs under årgangene, der er mange aktiviteter ud af huset i denne måned.

Aktiviteter i juni måned Læs under årgangene, der er mange aktiviteter ud af huset i denne måned. Kære forældre Goddag og Farvel Juni måned er på en skole tiden for velkomst og afsked. Vi har lige budt de kommende 0. klasses børn velkommen ved Forårsprojektet i Mosen. Vi glæder os til at byde dem rigtigt

Læs mere

Aktuelt. Elevbillederne er sent med sammen med ugebrevet. Efterlysning: Amalie fra Bh klassen har mistet et par sorte puma sko, str.

Aktuelt. Elevbillederne er sent med sammen med ugebrevet. Efterlysning: Amalie fra Bh klassen har mistet et par sorte puma sko, str. Uge38 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Tak til alle forældrene som

Læs mere

Så blev det uge 45 og det stod der også i ugebrevet i sidste uge. Sommetider kan det være godt at være forud for sin tid!

Så blev det uge 45 og det stod der også i ugebrevet i sidste uge. Sommetider kan det være godt at være forud for sin tid! Uge 45 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Så blev det uge 45 og det stod

Læs mere

Spørgeskema vedr. undervisningsmiljøet på Grejs Friskole.

Spørgeskema vedr. undervisningsmiljøet på Grejs Friskole. Spørgeskema vedr. undervisningsmiljøet på Grejs Friskole. Tag dig tid til at læse spørgsmål og svarmuligheder godt igennem. Du kan kun sætte 1 kryds ud for hvert spørgsmål, hvis ikke der står noget andet.

Læs mere

UGEBREV nr. 39 uge 25 Årgang 6

UGEBREV nr. 39 uge 25 Årgang 6 UGEBREV nr. 39 uge 25 Årgang 6 Sommerferie Så blev det endelig tid til sommerferie og nogle lektiefri uger. Alle børnene har fået et brev med hjem til hver familie med et sommerbrev, kalender, skemaer,

Læs mere

UGEBREV nr. 23 uge 6. Årgang 3

UGEBREV nr. 23 uge 6. Årgang 3 UGEBREV nr. 23 uge 6 Årgang 3 Kære alle børn og forældre! Morgensamlingerne i denne uge har handlet om respekt på mange måder. Det er sådan, at alle lærerne skiftes til at stå for morgensamlingerne, og

Læs mere

Arrild Privatskole. Nyhedsbrev 12/2018. Nyt fra Børnehuset:

Arrild Privatskole. Nyhedsbrev 12/2018. Nyt fra Børnehuset: -Trivsel og begejstring Skærbækvej 16, Arrild, 6520 Toftlund, Tlf: 74830103. Børnehuset, tlf.: 30138403 Email.: skolen@arrildprivatskole.dk; boernehuset@arrildprivatskole.dk Nyhedsbrev 12/2018 Nyt fra

Læs mere

Hold Øje uge 6. Så er det vinterferietid. Håber I alle får en god uge. Vi ses igen på mandag 8 dage kl. 9.15 Mange hilsner Peter

Hold Øje uge 6. Så er det vinterferietid. Håber I alle får en god uge. Vi ses igen på mandag 8 dage kl. 9.15 Mange hilsner Peter Hold Øje uge 6 Så er det vinterferietid. Håber I alle får en god uge. Vi ses igen på mandag 8 dage kl. 9.15 Mange hilsner Peter BØF forældre på skolebænken. Onsdag var hele overbygningen inkl. forældre

Læs mere

Aktuelt. Rengøring i den kommende periode varetages af:

Aktuelt. Rengøring i den kommende periode varetages af: Uge 21 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Ovenpå en dejlig temauge er

Læs mere

Juni 2013. Nyt fra de forskellige teams:

Juni 2013. Nyt fra de forskellige teams: Nyt fra de forskellige teams: Juni 2013 Team 00. klasse: Om mandagen og torsdagen har børnene lavet førskole-opgaver, hvor deres kommende børnehaveklasselærere har deltaget. Mange af børnene har været

Læs mere

Hold Øje uge 25. Sidste uge i dette skoleår nærmer sig med hastige skridt. Pedellerne arbejder med legepladsen uha det bliver godt

Hold Øje uge 25. Sidste uge i dette skoleår nærmer sig med hastige skridt. Pedellerne arbejder med legepladsen uha det bliver godt Hold Øje uge 25 Sidste uge i dette skoleår nærmer sig med hastige skridt. Pedellerne arbejder med legepladsen uha det bliver godt Tigerne er ved at være færdige med deres afgangsprøver. I starten af denne

Læs mere

VIGTIGT----VIGTIGT-----MEGET VIGTIGT--------------

VIGTIGT----VIGTIGT-----MEGET VIGTIGT-------------- Uge 37 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 VIGTIGT----VIGTIGT-----MEGET VIGTIGT--------------

Læs mere

Der er flere mindre ændringer i SFO- bla. morgenåbent- det kan i læse mere om i Skolehåndbogen, der udkommer primo/ medio september.

Der er flere mindre ændringer i SFO- bla. morgenåbent- det kan i læse mere om i Skolehåndbogen, der udkommer primo/ medio september. Onsdag d.24. august 2011 Arbejdsdag 3.9.2011 Lørdag d. 3.9 er sidste arbejdsdag i dette arbejdsår inden krydserne gøres op. Der er en lang række opgaver, der skal løses, og det har Jan allerede meldt ud,

Læs mere

Skolelederen juni 2014... s. 2. Løsnings Skoles legepatrulje på kursus... s. 6. Hilsen fra Skolebestyrelsen juni 2014... s. 7

Skolelederen juni 2014... s. 2. Løsnings Skoles legepatrulje på kursus... s. 6. Hilsen fra Skolebestyrelsen juni 2014... s. 7 Indhold Skolelederen juni 2014... s. 2 Løsnings Skoles legepatrulje på kursus... s. 6 Hilsen fra Skolebestyrelsen juni 2014... s. 7 Legepatruljen på tur på Vejle Idrætshøjskole 15. maj 2014 Skolenyt jul

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. 25. oktober 2013 Vallekilde-Hørve Friskole. Fredagsbrev nr. 756 Næste uger: 28. oktober 29. oktober 30. oktober 31. oktober 01. november 8. kl. til Berlin UU-besøg 9.kl. HK fri Skole-hjem 9.kl. Skole-hjem

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 21+22 2013. Grundlovsdag 5. juni!

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 21+22 2013. Grundlovsdag 5. juni! Fælles info Grundlovsdag 5. juni! Denne dag holder både skole og SFO lukket! Så god grundlovsdag til jer alle! Personalet i SFO Afslutningsfest for vores 2. klasser -en opgave for børn, forældre og ansatte

Læs mere

Fredagsbrev uge 24. Endnu en dejlig uge er gået, og vi nærmer os med hastige skridt den sidste uge før børnenes sommerferie.

Fredagsbrev uge 24. Endnu en dejlig uge er gået, og vi nærmer os med hastige skridt den sidste uge før børnenes sommerferie. Fredagsbrev uge 24 Kære forældre Endnu en dejlig uge er gået, og vi nærmer os med hastige skridt den sidste uge før børnenes sommerferie. Onsdag havde vi besøg af børn, som starter på Udefriskolen efter

Læs mere