Kort fortalt, så er bydind.nu en auktion med varer fra hovedsageligt nordjyske forretninger og virksomheder.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Kort fortalt, så er bydind.nu en auktion med varer fra hovedsageligt nordjyske forretninger og virksomheder."

Transkript

1 Sådan fungerer det Kort fortalt, så er bydind.nu en auktion med varer fra hovedsageligt nordjyske forretninger og virksomheder. For at deltage, skal du oprette dig som bruger og kan herefter byde på de spændende varer, som er under hammeren. Man skal byde mindst 50% af butiksprisen for at kunne vinde auktionen på en vare, men det er selvfølgelig højestbydende (over de 50%), der vinder varen til allersidst. Butiksprisen = det, varen normalt koster i butikken. Når auktionen slutter d. 27/10 bliver spændingen udløst. Auktionen slutter kl , men vi kører med forlænget budtid på 3 minutter, hvilket betyder, at auktionen på den enkelte vare først slutter 3 min. efter sidst afgivne bud. Se evt. mere om dette i den følgende tekst. De første 9 dage i auktionen har bydind.nu desuden endagsauktioner. Her gælder det varer, som er håndplukket til formålet og som man kun kan byde på denne ene dag. Man vil på bydind.nu løbende kunne se, hvilke varer, det drejer sig om, men det kan røbes, at der bl.a. er en ipad Air på højkant en af dagene. Når du vil byde på en vare, skal du indtaste det beløb, du maksimalt vil betale for varen. Dette maksimumbud er hemmeligt og dermed ikke synligt for andre budgivere. Budgivningssoftwaren placerer herefter, på dine vegne, det lavest mulige bud, der kræves, for at dit bud skal blive det førende. Hvis du bliver overbudt af en anden budgiver, forhøjer budgivningssoftwaren automatisk dit bud, indtil du igen er den førende budgiver, eller dit hemmelige maksimumbud er nået. Men - budgivningssoftwaren vil aldrig på dine vegne afgive bud, som overstiger dit hemmelig maksimumbud, med mindre, du angiver et nyt og højere maksimumbud. Vælg dit maksimumbud med omhu. Du kan ikke efterfølgende nedsætte eller fjerne dit maksimumbud. Budforøgelsen sker i trinvise forhøjelser, hvis størrelse afhænger af varens butikspris. Se oversigt over de trinvise forhøjelser i afsnittet Oversigt over trinvise forhøjelser af bud. Du har vundet budgivningen, hvis det er dig, der har afgivet det førende bud, når auktionen slutter. Dit bud skal dog som minimum være lig med eller højere end mindsteprisen. Mindsteprisen er 50% af varens butikspris. Hvis dit bud vinder, skal du betale online på Bydind.nu. Betaling af varer kan udelukkende ske online med Dankort. Din vare skal være betalt indenfor 48 timer, efter at auktionen er slut. Når du har betalt, kan du nemt finde købsbevis/kvittering, ved at logge på bydind.nu. Medbring dit købsbevis, når du vil afhente din vare i den butik, der havde varen med i auktionen. Overvågning af varer

2 Ønsker du at holde øje med en vare uden at byde på den så kan du lave en overvågningsliste, kaldet Mine favoritter. Du tilføjer varer til denne liste ved at klikke på den lille, grønne stjerne øverst på varebilledet i vareoversigten. Hvorfor deltage i auktionen? Bydind.nu er en fantastisk mulighed for at købe spændende varer til meget fordelagtige priser, samtidig med at du forhåbentligt også synes, at budgivningen er både spændende og sjov. Hvordan deltager jeg? Budgivningen er nem: 1. Start med at oprette dig som bruger på Det gør du ved at klikke på Opret ny bruger. 2. Efter oprettelse kan du straks begynde at byde på auktionens varer. 3. Når auktionen lukker, vil du modtage en , som fortæller, om du har afgivet vindende bud. Hvordan holder jeg orden på mine bud? Bydind.nu viser altid den aktuelle status for hver vare. Under rubrikken Mine bud er der en liste over alle de varer, som du har afgivet bud på, samt status for disse. Her er også en separat liste med de varer, som du har valgt at føje til din overvågningsliste. Hvis nogen overbyder dig på en vare, sendes en til dig. Du kan så forhøje dit hemmelige maksimumbud for fortsat at have en chance for at vinde budgivningen.

3 Hvordan betaler jeg og hvordan får jeg varerne udleveret? Alle varer betales online med Dankort. Du betaler til NORDJYSKE Medier. Din vare skal være betalt indenfor 48 timer, efter at auktionen er slut. Efter betaling danner systemet et købsbevis/kvittering, som du får tilsendt på mail. Du kan også finde købsbeviset ved at logge på bydind.nu. Udskriv købsbeviset og medbring det til den deltagende butik/virksomhed, når du skal afhente din vare. Afhentning af vare indenfor 6 måneder Hvis intet andet er angivet er købsbeviset gyldigt i seks (6) måneder fra købsdato. Dog har sælger/leverandør ret til at kontakte dig før fristens udløb, hvis denne ønsker en vare afhentet tidligere. Den nævnte tidsfrist gælder også ved køb af gavekort; Købsbeviset skal indløses/ombyttes til gavekort indenfor 6 måneder fra købsdato. Bemærk, at nogle forretninger ønsker, at gavekort skal være anvendt tidligere end den nævnte frist på 6 måneder - dette vil i givet fald være nævnt under varens beskrivelse på Gavekort købt via bydind.nu kan ikke ombyttes til kontanter. Hvorfor et hemmeligt maksimumbud? Ved at anvende et hemmeligt maksimumbud slipper du for besværet med at afgive nyt bud, hver gang en anden byder på varen, og du mindsker risikoen for, at nogen overbyder dig i sidste minut, inden auktionen lukker. Vi anvender et system, som kaldes automatisk budovervågning eller budgivning ved fuldmagt. Oversigt over trinvise forhøjelser af bud Følgende trinvise forhøjelser af bud anvendes af den automatiske budovervågningssoftware på Bydind.nu: Butikspris kr ,99: 25 kr. Butikspris kr ,99: 50 kr. Butikspris kr ,99: 100 kr. Butikspris kr ,99: 500 kr. Butikspris over kr : kr. Eksempel på budgivningsforløbet 1. Budgiver A beslutter sig for, at han/hun er villig til at betale op til kr for en vare, som har en værdi af kr og en mindstepris på kr Budgiver A placerer derfor et hemmeligt maksimumbud på kr Da ingen andre budgivere har budt på denne vare, placerer budgivningssoftwaren et bud på kr på A s vegne. Kr er den mindst mulige pris (mindsteprisen). Budgiver A er nu den førende budgiver og mindsteprisen erklæres for opnået. 3. Budgiver B beslutter, at han også vil byde på varen og indtaster et hemmeligt maksimumbud på kr

4 4. Eftersom A har et højere hemmeligt maksimumbud end B, vil budgivningssoftwaren placere et nyt bud på A s vegne, nemlig kr Dette er det lavest muligt beløb, for at A skal forblive den førende budgiver (kr. 500 over det næsthøjeste hemmelige bud på kr fra budgiver B). 5. Budgiver C beslutter sig nu for, at hun også vil være med i budgivningen og er villig til at betale op til kr for samme vare og afgiver et hemmeligt maksimumbud på dette beløb. Eftersom C s hemmelige maksimumbud nu er det højeste, vil budgivningssoftwaren placere et bud på kr på C s vegne (kr. 500 over det næsthøjeste hemmelige bud). C er nu den førende budgiver. 6. Auktionen slutter. Budgiver C er den vindende budgiver og køber varen for kr Når som helst under budgivningens forløb, havde budgiver A og B kunnet forhøje deres hemmelige maksimumbud for at forsøge at overbyde C. Forlænget budtid Auktionen slutter som udgangspunkt kl på auktionens sidste dag, MEN på Bydind.nu anvendes såkaldt forlænget budtid, hvilket betyder, at auktionen over hver enkelt vare først slutter 3 minutter efter senest afgivne bud på den pågældende vare. Det betyder, at hvis et bud lægges mindre end 3 minutter, før auktionen slutter kl , forlænges tiden for denne vare med 3 minutter og budgivningen fortsætter indtil der er gået 3 minutter efter senest afgivne bud. Eksempel: Auktionen slutter som udgangspunkt kl , men hvis en vare modtager bud kl , forlænges budtiden på denne vare til kl Hvis en anden budgiver byder på den samme vare kl , forlænges budtiden for varen yderligere til kl Og så fremdeles, indtil der er gået 3 minutter efter senest afgivne bud. Information på mail I løbet af auktionen vil du modtage orienteringer via , når du har afgivet bud. Hér oplyses også, om du er blevet overbudt af en anden budgiver, eller om du har vundet budgivningen. Undtagelser for tilsendelse af mail er er dog: Hvis du afgiver et bud, som øjeblikkeligt overgåes af et allerede afgivet maksimum-bud. Hvis du afgiver bud, eller bliver overbudt efter kl på auktionens sidste dag. Dagens Bud Der afvikles - i løbet af de 10 dage, BYDIND.NU kører små éndags-auktioner, også kaldet Dagens Bud. Dagens Bud er en vare, som kun udbydes én dag, nemlig den dag, den vises på siden. Der vil dog være tilfælde, hvor en eller flere identiske varer vil være under hammeren i den ordinære, 10-dages auktion. Hvis du vinder auktionen på Dagens Bud, modtager du en mail om dette, når dagen er omme. Varen skal betales indenfor 48 timer efter éndags-auktionens afslutning. Der anvendes - ligesom i den ordinære auktion - forlænget budtid i Dagens Bud. Ansatte i NORDJYSKE koncernen (og ansattes husstand) kan ikke deltage i netauktionen.

5 Bydind.nu er en netauktion, som overvejende indeholder nye produkter samt serviceydelser fra lokale butikker og virksomheder. Du kan blandt auktionens varer finde demo-varer, f.eks. køkkener og elektronik. Vi opfordrer dig til hvis muligt - at kigge nærmere på varerne i de deltagende butikker, inden du afgiver dit bud. Når auktionen åbner, kan du begynde at byde på de varer, der er med i auktionen. Læs venligst Auktionsreglerne på for at få flere informationer om auktionswebsiten. Bydind.nu er en netauktion, som overvejende indeholder nye produkter samt serviceydelser fra lokale butikker og virksomheder. Du kan blandt auktionens varer finde demo-varer, f.eks. køkkener og elektronik. Du kan se alle auktionens varer på bydind.nu. Vi opfordrer dig til hvis muligt - at kigge nærmere på varerne i de deltagende butikker, inden du afgiver dit bud. Når auktionen åbner, kan du begynde at byde på de varer, der er med i auktionen.

Auktioner ApS sælger sko for kunde

Auktioner ApS sælger sko for kunde 19. januar 2017 Auktioner ApS sælger sko for kunde IKKE under konkurs (1400 par damesko, største delen ballerina sko) Eftersyn: 1. februar 2017 fra kl. 12.00 til kl. 15.00 Grantoftestræde 11, 2750 Ballerup

Læs mere

Auktioner ApS sælger cashmere varelager

Auktioner ApS sælger cashmere varelager 10. januar 2017 Auktioner ApS sælger cashmere varelager IKKE under konkurs (Cashmere varelager 184 enheder) Eftersyn: 9. januar 2017 fra kl. 11.00 til kl. 13.00 Godthåbsvej nr.7, 2.sal 2000 Frederiksberg

Læs mere

Bang Consult & Invest ApS IKKE under konkurs (Bælter, smykker og dametasker)

Bang Consult & Invest ApS IKKE under konkurs (Bælter, smykker og dametasker) 9. december 2013 Bang Consult & Invest ApS IKKE under konkurs (Bælter, smykker og dametasker) Eftersyn: Eftersyn i Odense efter nærmere aftale med sælger på tlf. 2855 3706 Budfrist: 2. december 2013 kl.

Læs mere

Auktioner sælger for en kunde

Auktioner sælger for en kunde 24. februar 2015 Auktioner sælger for en kunde IKKE under konkurs (Flot ny hjørnesofa i sort læder - 7 pers. ) Eftersyn: 12. februar 2015 fra kl. 14.00 til kl. 16.00 Nordvej 45a, 6853 Vejers Strand Budfrist:

Læs mere

Larsholm Antik & Design ApS under konkurs v/kromann Reumert (ipad Air 16G og Acer Aspire ES1 )

Larsholm Antik & Design ApS under konkurs v/kromann Reumert (ipad Air 16G og Acer Aspire ES1 ) 9. november 2016 Larsholm Antik & Design ApS under konkurs v/kromann Reumert (ipad Air 16G og Acer Aspire ES1 ) Eftersyn: 14. november 2016 fra kl. 12.00 til kl. 12.30 Sundkrogsgade 5, 2100 København Ø,

Læs mere

18. december Auktioner ApS. IKKE under konkurs (B&O fjernsyn 22 tommer med stel på hjul)

18. december Auktioner ApS. IKKE under konkurs (B&O fjernsyn 22 tommer med stel på hjul) 18. december 2016 Auktioner ApS IKKE under konkurs (B&O fjernsyn 22 tommer med stel på hjul) Eftersyn: 15. december 2016 fra kl. 13.00 til kl. 13.30 Svanemøllevej 34, København Ø. Kun efter tilmelding

Læs mere

10. marts 2015. TH-Shoppping.dk ApS. IKKE under konkurs (Inge Hørup Plakater, 2 x 5.500 stk, 30 forskellige)

10. marts 2015. TH-Shoppping.dk ApS. IKKE under konkurs (Inge Hørup Plakater, 2 x 5.500 stk, 30 forskellige) 10. marts 2015 TH-Shoppping.dk ApS IKKE under konkurs (Inge Hørup Plakater, 2 x 5.500 stk, 30 forskellige) Eftersyn: Intet eftersyn. Plakaterne skal afhentes i Fredericia. Budfrist: 19. marts 2015 kl.

Læs mere

K/S Nistedvej 48, Odense under konkurs (4 frivillige forlig)

K/S Nistedvej 48, Odense under konkurs (4 frivillige forlig) 24. april 2014 K/S Nistedvej 48, Odense under konkurs (4 frivillige forlig) Eftersyn: Intet eftersyn Budfrist: 28. april 2014 kl. 15.00 Se mere på www.konkurser.dk Hold øje med de løbende bud - læs om

Læs mere

Chuck & Cherry ApS under konkurs v/gammeljord Advokater (Dankort terminal, kassesystem, fladskærm mm. )

Chuck & Cherry ApS under konkurs v/gammeljord Advokater (Dankort terminal, kassesystem, fladskærm mm. ) 24. februar 2017 Chuck & Cherry ApS under konkurs v/gammeljord Advokater (Dankort terminal, kassesystem, fladskærm mm. ) Eftersyn: 1. marts 2017 fra kl. 16.30 til kl. 17.00 Strandvejen 60, Hellerup. Kun

Læs mere

Dan Talk Danmark A/S under konkurs (Fredericia)

Dan Talk Danmark A/S under konkurs (Fredericia) 21. februar 2011 Dan Talk Danmark A/S under konkurs (Fredericia) Eftersyn: Intet eftersyn Budfrist: 28. februar 2011 kl. 15.00 Se mere på www.konkurser.dk Hold øje med de løbende bud - læs om aktiverne

Læs mere

Auktioner Aps sælger for en kunde

Auktioner Aps sælger for en kunde 16. september 2015 Auktioner Aps sælger for en kunde IKKE under konkurs (4 Malerier & 1 gammel kinesisk lampe) Eftersyn: 30. september 2015 fra kl. 13.00 til kl. 14.00 Svanemøllevej 34, København Ø Budfrist:

Læs mere

Per Nyhus Kühne under konkurs (Pantebrev opr. stort kr. 299.392)

Per Nyhus Kühne under konkurs (Pantebrev opr. stort kr. 299.392) 21. september 2012 Per Nyhus Kühne under konkurs (Pantebrev opr. stort kr. 299.392) Eftersyn: Intet eftersyn Budfrist: 3. oktober 2012 kl. 15.00 Se mere på www.konkurser.dk Hold øje med de løbende bud

Læs mere

PDA Butikken ApS under konkurs v/kromannreumert (14 ks tilbehør til mobiltelefoner, ProjektorCompaq)

PDA Butikken ApS under konkurs v/kromannreumert (14 ks tilbehør til mobiltelefoner, ProjektorCompaq) 5. januar 2016 PDA Butikken ApS under konkurs v/kromannreumert (14 ks tilbehør til mobiltelefoner, ProjektorCompaq) Eftersyn: 19. januar 2016 fra kl. 10.00 til kl. 12.30 Svanemøllevej 34, København Ø Budfrist:

Læs mere

Toruplund A/S under konkurs v/husen Advokater (Fordring i form af Dom opr. stor kr. 84.869)

Toruplund A/S under konkurs v/husen Advokater (Fordring i form af Dom opr. stor kr. 84.869) 13. maj 2015 Toruplund A/S under konkurs v/husen Advokater (Fordring i form af Dom opr. stor kr. 84.869) Eftersyn: Intet eftersyn Budfrist: 19. maj 2015 kl. 15.00 Se mere på www.konkurser.dk Hold øje med

Læs mere

Murermester Kenneth Jensen ApS under konkurs (Stillads)

Murermester Kenneth Jensen ApS under konkurs (Stillads) 8. februar 2013 Murermester Kenneth Jensen ApS under konkurs (Stillads) Eftersyn: 19. februar 2013 fra kl. 15.30 til kl. 16.00 Livjægergade 43, 2100 København Ø. Budfrist: 20. februar 2013 kl. 15.00 Se

Læs mere

Auktioner ApS sælger for en kunde

Auktioner ApS sælger for en kunde 25. oktober 2015 Auktioner ApS sælger for en kunde IKKE under konkurs (3 Mermaid fladskærme 17", 1 HPmultiprinter/skanner) Eftersyn: 26. oktober 2015 fra kl. 12.00 til kl. 13.00 Svanemøllevej 34, København

Læs mere

Rawboard.dk Aps IKKE under konkurs (Webshoppen Rawboard.dk)

Rawboard.dk Aps IKKE under konkurs (Webshoppen Rawboard.dk) 1. februar 2016 Rawboard.dk Aps IKKE under konkurs (Webshoppen Rawboard.dk) Eftersyn: Intet eftersyn Budfrist: 1. februar 2016 kl. 16.00 Se mere på www.konkurser.dk Hold øje med de løbende bud - læs om

Læs mere

Tippingpoint ApS under konkurs v/plesner (Bærbar Computer - MacBook Pro 13" 2.26GHz Core)

Tippingpoint ApS under konkurs v/plesner (Bærbar Computer - MacBook Pro 13 2.26GHz Core) 8. januar 2015 Tippingpoint ApS under konkurs v/plesner (Bærbar Computer - MacBook Pro 13" 2.26GHz Core) Eftersyn: 16. januar 2015 fra kl. 14.00 til kl. 14.30 Plesner, Amerika Plads 37, 2100 København

Læs mere

Auktioner A/S sælger for en klient

Auktioner A/S sælger for en klient 31. august 2015 Auktioner A/S sælger for en klient IKKE under konkurs (Husbåd "Princess Zoye" sælges uden moms af privat.) Eftersyn: 31. august 2015 fra kl. 14.00 til kl. 14.30 Københavns Havn, Refshaleøen

Læs mere

Auktioner sælger for kunde i Hellerup

Auktioner sælger for kunde i Hellerup 18. juni 2015 Auktioner sælger for kunde i Hellerup IKKE under konkurs (antikt kaminur-marmor, møbler, lamper BOSE sound. ) Eftersyn: Intet eftersyn Budfrist: 29. juni 2015 kl. 15.00 Se mere på www.konkurser.dk

Læs mere

TRANSFERMASKINE TIL BRUG FOR TRYK PÅ T-SHIRTS, TRANSFERS TIL SAMME, SAMT CA. 700 STK. T-SHIRTS

TRANSFERMASKINE TIL BRUG FOR TRYK PÅ T-SHIRTS, TRANSFERS TIL SAMME, SAMT CA. 700 STK. T-SHIRTS TRANSFERMASKINE TIL BRUG FOR TRYK PÅ T-SHIRTS, TRANSFERS TIL SAMME, SAMT CA. 700 STK. T-SHIRTS Display Graphics Supply (IKKE UNDER KONKURS) Budfrist den 21. JULI 2010 kl. 15 Eftersyn ved henvendelse til

Læs mere

In2design ApS under konkurs (Domæner)

In2design ApS under konkurs (Domæner) 18. februar 2014 In2design ApS under konkurs (Domæner) Eftersyn: Intet eftersyn Budfrist: 27. februar 2014 kl. 14.00 Se mere på www.konkurser.dk Hold øje med de løbende bud - læs om aktiverne Se varegruppeinddelingerne

Læs mere

Claus Emge Jensen ApS under konkurs v/andersen Partners Advokatpartnerselskab (Fordring stor kr ,83)

Claus Emge Jensen ApS under konkurs v/andersen Partners Advokatpartnerselskab (Fordring stor kr ,83) 28. december 2016 Claus Emge Jensen ApS under konkurs v/andersen Partners Advokatpartnerselskab (Fordring stor kr. 131.068,83) Eftersyn: Intet eftersyn Budfrist: 16. januar 2017 kl. 15.10 Se mere på www.konkurser.dk

Læs mere

In2design ApS under konkurs (Domæner)

In2design ApS under konkurs (Domæner) 19. februar 2014 In2design ApS under konkurs (Domæner) Eftersyn: Intet eftersyn Budfrist: 29. januar 2014 kl. 15.00 Se mere på www.konkurser.dk Hold øje med de løbende bud - læs om aktiverne Se varegruppeinddelingerne

Læs mere

Plus Forsikring A/S under konkurs v/kammeradvokaten (Fordring stor kr. 878.002,80)

Plus Forsikring A/S under konkurs v/kammeradvokaten (Fordring stor kr. 878.002,80) 16. December 2014 Plus Forsikring A/S under konkurs v/kammeradvokaten (Fordring stor kr. 878.002,80) Eftersyn: Intet eftersyn Budfrist: 29. december 2014 kl. 15.00 Se mere på www.konkurser.dk Hold øje

Læs mere

Butik Mette Freyberg, Lyngby ApS under konkurs v/advokat Ingrid Brix Jensen (Flot butiksinventar fra modetøjforretning.)

Butik Mette Freyberg, Lyngby ApS under konkurs v/advokat Ingrid Brix Jensen (Flot butiksinventar fra modetøjforretning.) 29. januar 2017 Butik Mette Freyberg, Lyngby ApS under konkurs v/advokat Ingrid Brix Jensen (Flot butiksinventar fra modetøjforretning.) Eftersyn: 29. januar 2017 fra kl. 14.00 til kl. 14.30 Butik Mette

Læs mere

The Yogurt Shop ApS under konkurs v/lund Elmer Sandager (Køleskabe, kølebrønd, lamper, fryser m.m.)

The Yogurt Shop ApS under konkurs v/lund Elmer Sandager (Køleskabe, kølebrønd, lamper, fryser m.m.) 20. september 2016 The Yogurt Shop ApS under konkurs v/lund Elmer Sandager (Køleskabe, kølebrønd, lamper, fryser m.m.) Eftersyn: 23. september 2016 fra kl. 12.00 til kl. 12.30 Grønnegade 37, kld. København

Læs mere

8. september 2015. Kasper Juul. IKKE under konkurs (webshop www.actioncam.dk samt 23 stk. kamera)

8. september 2015. Kasper Juul. IKKE under konkurs (webshop www.actioncam.dk samt 23 stk. kamera) 8. september 2015 Kasper Juul IKKE under konkurs (webshop www.actioncam.dk samt 23 stk. kamera) Eftersyn: 19. juni 2015 fra kl. 14.00 til kl. 16.00 Frydenborgvej 27E, Hillerød Budfrist: 20. juni 2015 kl.

Læs mere

Auktioner sælger tasker m.m. for kunde

Auktioner sælger tasker m.m. for kunde 27. november 2017 Auktioner sælger tasker m.m. for kunde IKKE under konkurs (Tasker, tørklæder, punge, bælter m.m.) Eftersyn: 6. december 2017 fra kl. 11.00 til kl. 14.00 Enggårdsvej 27, Sørup Budfrist:

Læs mere

24. marts 2015. Marcus Randers ApS. IKKE under konkurs (Inventar og belysning fra G-Star butik i Randers)

24. marts 2015. Marcus Randers ApS. IKKE under konkurs (Inventar og belysning fra G-Star butik i Randers) 24. marts 2015 Marcus Randers ApS IKKE under konkurs (Inventar og belysning fra G-Star butik i Randers) Eftersyn: 31. marts 2015 fra kl. 13.00 til kl. 14.00 Middelgade 3, Randers Budfrist: 7. april 2015

Læs mere

23. februar 2015. Lasse Kjeldmand. IKKE under konkurs (Modetøj: køn&møn, Staff by nu, Container mm)

23. februar 2015. Lasse Kjeldmand. IKKE under konkurs (Modetøj: køn&møn, Staff by nu, Container mm) 23. februar 2015 Lasse Kjeldmand IKKE under konkurs (Modetøj: køn&møn, Staff by nu, Container mm) Eftersyn: 3. marts 2015 fra kl. 13.00 til kl. 14.00 Balticagade 10, Århus eller efter aftale pr. tlf. 2019

Læs mere

In2design ApS under konkurs (Domæner)

In2design ApS under konkurs (Domæner) 17. marts 2014 In2design ApS under konkurs (Domæner) Eftersyn: Intet eftersyn Budfrist: 25. marts 2014 kl. 15.00 Se mere på www.konkurser.dk Hold øje med de løbende bud - læs om aktiverne Se varegruppeinddelingerne

Læs mere

26. februar 2015 IBK K/S. IKKE under konkurs (Udækket pantebrev - kr. 172.190,64 - to debitorer) Eftersyn: Intet eftersyn

26. februar 2015 IBK K/S. IKKE under konkurs (Udækket pantebrev - kr. 172.190,64 - to debitorer) Eftersyn: Intet eftersyn 26. februar 2015 IBK K/S IKKE under konkurs (Udækket pantebrev - kr. 172.190,64 - to debitorer) Eftersyn: Intet eftersyn Budfrist: 11. marts 2015 kl. 15.00 Se mere på www.konkurser.dk Hold øje med de løbende

Læs mere

Selskabet af 4. juni 2015 ApS under konkurs v/bech-bruun (Driftsinventar fra smørrebrødsbutik)

Selskabet af 4. juni 2015 ApS under konkurs v/bech-bruun (Driftsinventar fra smørrebrødsbutik) 20. november 2015 Selskabet af 4. juni 2015 ApS under konkurs v/bech-bruun (Driftsinventar fra smørrebrødsbutik) Eftersyn: 1. december 2015 fra kl. 15.00 til kl. 15.30 Banegårdspladsen 3, 2750 Ballerup

Læs mere

Auktioner ApS sælger aktiver fra dødsbo

Auktioner ApS sælger aktiver fra dødsbo 22. februar 2017 Auktioner ApS sælger aktiver fra dødsbo IKKE under konkurs (9 Smykker) Eftersyn: 7. marts 2017 fra kl. 11.00 til kl. 11.30 Strandvejen 60, 2900 Hellerup kun efter tilmelding dagen inden

Læs mere

Pizza-Time dk ApS under konkurs v/lett Advokatpartnerselskab (2 Domæner. Pizzatimedk.dk og thedonutshop.dk)

Pizza-Time dk ApS under konkurs v/lett Advokatpartnerselskab (2 Domæner. Pizzatimedk.dk og thedonutshop.dk) 7. juni 2016 Pizza-Time dk ApS under konkurs v/lett Advokatpartnerselskab (2 Domæner. Pizzatimedk.dk og thedonutshop.dk) Eftersyn: Intet eftersyn Budfrist: 21. juni 2016 kl. 15.00 Se mere på www.konkurser.dk

Læs mere

Isoleringsexperten ApS under konkurs (4 domænenavne samt hjemmeside)

Isoleringsexperten ApS under konkurs (4 domænenavne samt hjemmeside) 18. juli 2012 Isoleringsexperten ApS under konkurs (4 domænenavne samt hjemmeside) Eftersyn: Intet eftersyn Budfrist: 6. august 2012 kl. 15.00 Se mere på www.konkurser.dk Hold øje med de løbende bud -

Læs mere

Michael Larsen VVS ApS under konkurs (Stort varelager - rør, fittings, samlinger m.v.)

Michael Larsen VVS ApS under konkurs (Stort varelager - rør, fittings, samlinger m.v.) 1. maj 2013 Michael Larsen VVS ApS under konkurs (Stort varelager - rør, fittings, samlinger m.v.) Eftersyn: 8. maj 2013 fra kl. 14.00 til kl. 14.30 Gl. Nyrupvej 45, 4400 Kalundborg Budfrist: 10. maj 2013

Læs mere

Auktioner ApS sælger varelager for kunde IKKE under konkurs (Dametøj, legetøj, leggings, merchandise m.m.)

Auktioner ApS sælger varelager for kunde IKKE under konkurs (Dametøj, legetøj, leggings, merchandise m.m.) 16. marts 2017 Auktioner ApS sælger varelager for kunde IKKE under konkurs (Dametøj, legetøj, leggings, merchandise m.m.) Eftersyn: 31. marts 2017 fra kl. 11.00 til kl. 13.00 Jens Juuls Vej 17, 8260 Viby

Læs mere

8. september 2015. Kasper Juul. IKKE under konkurs (Webshop www.shinylegs.dk og stort varelager mm.)

8. september 2015. Kasper Juul. IKKE under konkurs (Webshop www.shinylegs.dk og stort varelager mm.) 8. september 2015 Kasper Juul IKKE under konkurs (Webshop www.shinylegs.dk og stort varelager mm.) Eftersyn: 30. juli 2015 fra kl. 14.00 til kl. 16.00 Frydenborgvej 27E, Hillerød Budfrist: 31. juli 2015

Læs mere

Butik 5 af 15/ ApS under konkurs v/advokat Ingrid Brix Jensen (Inventar og IT fra tøjbutik)

Butik 5 af 15/ ApS under konkurs v/advokat Ingrid Brix Jensen (Inventar og IT fra tøjbutik) 2. januar 2017 Butik 5 af 15/7 2010 ApS under konkurs v/advokat Ingrid Brix Jensen (Inventar og IT fra tøjbutik) Eftersyn: 3. januar 2017 fra kl. 14.00 til kl. 14.30 Lyngby Stor Center, Toftebæksvej 26,

Læs mere

Thrusholm Autoservice ApS under konkurs v/bech-bruun Advokatfirma (Bosch tester, type KTS 670)

Thrusholm Autoservice ApS under konkurs v/bech-bruun Advokatfirma (Bosch tester, type KTS 670) 26. juni 2015 Thrusholm Autoservice ApS under konkurs v/bech-bruun Advokatfirma (Bosch tester, type KTS 670) Eftersyn: 1. juli 2015 fra kl. 14.00 til kl. 14.30 Svanemøllevej 34, København Ø Budfrist: 3.

Læs mere

Skovs Auto ApS under konkurs v/andersen Partners Advokatfirma (Fordring stor kr. 88.091,98. Dom af 12. sept. 2014)

Skovs Auto ApS under konkurs v/andersen Partners Advokatfirma (Fordring stor kr. 88.091,98. Dom af 12. sept. 2014) 8. april 2015 Skovs Auto ApS under konkurs v/andersen Partners Advokatfirma (Fordring stor kr. 88.091,98. Dom af 12. sept. 2014) Eftersyn: Intet eftersyn Budfrist: 28. januar 2015 kl. 15.00 Se mere på

Læs mere

Auktioner sælger for en kunde

Auktioner sælger for en kunde 3. marts 2015 Auktioner sælger for en kunde IKKE under konkurs (Italiensk modetøj og sko fra butik i Hørsholm) Eftersyn: 11. marts 2015 fra kl. 13.00 til kl. 14.00 Suhrgard lagerhotel Kokkkedal Industripark

Læs mere

Emballage Fabrikken A/S under konkurs. Brøndby 2 eltrucks og diverse kontorinventar. Eftersyn den 12. maj 2009 kl. 15-16

Emballage Fabrikken A/S under konkurs. Brøndby 2 eltrucks og diverse kontorinventar. Eftersyn den 12. maj 2009 kl. 15-16 Emballage Fabrikken A/S under konkurs Brøndby 2 eltrucks og diverse kontorinventar Eftersyn den 12. maj 2009 kl. 15-16 Budfrist den 15. maj 2009 kl. 15 VILKÅR - Konkurser.dk Markedsføring og målrettet

Læs mere

PA Træindustri ApS under tvangsopløsning (Fordring stor kr. 412.550)

PA Træindustri ApS under tvangsopløsning (Fordring stor kr. 412.550) 31. juli 2014 PA Træindustri ApS under tvangsopløsning (Fordring stor kr. 412.550) Eftersyn: Budfrist: 13. juni 2014 kl. 15.00 Se mere på www.konkurser.dk Hold øje med de løbende bud - læs om aktiverne

Læs mere

Asap Express IVS under konkurs v/bruun & Hjejle (Ipad mini 16bg Wifi, værktøj og reservedele t rep )

Asap Express IVS under konkurs v/bruun & Hjejle (Ipad mini 16bg Wifi, værktøj og reservedele t rep ) 7. april 2015 Asap Express IVS under konkurs v/bruun & Hjejle (Ipad mini 16bg Wifi, værktøj og reservedele t rep ) Eftersyn: 14. april 2015 fra kl. 14.00 til kl. 15.00 Bruun & Hjejle, Nørregade 21, København

Læs mere

Auktioner sælger varelager for kunde

Auktioner sælger varelager for kunde 20. januar 2017 Auktioner sælger varelager for kunde IKKE under konkurs (Varelager, plakater, armbånd og halskæder mm.) Eftersyn: 2. februar 2017 fra kl. 11.00 til kl. 14.00 I Vejle. Kun efter tilmelding

Læs mere

8 PALLER = 12.288 FLASKER ØL BEERLAO LAGER

8 PALLER = 12.288 FLASKER ØL BEERLAO LAGER 8 PALLER = 12.288 FLASKER ØL BEERLAO LAGER (Ballerup, Sjælland) Lautia ApS Ikke under konkurs Budfrist den 4. november 2010 kl. 15 Eftersyn den 28. oktober 2010 kl. 12-18 Se mere på www.konkurser.dk Hold

Læs mere

Grenaa 1 Co. Connla Administration ApS

Grenaa 1 Co. Connla Administration ApS 8. april 2015 Grenaa 1 Co. Connla Administration ApS IKKE under konkurs (Fordring stor kr. 568.658 iht dom af 14.5.2013) Eftersyn: Intet eftersyn Budfrist: 16. april 2015 kl. 15.00 Se mere på www.konkurser.dk

Læs mere

Cervico ApS under konkurs (Massageudstyr, velvære, fitness m.v.)

Cervico ApS under konkurs (Massageudstyr, velvære, fitness m.v.) 22. november 2012 Cervico ApS under konkurs (Massageudstyr, velvære, fitness m.v.) Eftersyn: 26. november 2012 fra kl. 14.00 til kl. 14.30 Svejsegangen 8, 2690 Karlslunde Budfrist: 29. november 2012 kl.

Læs mere

Complete It ApS under konkurs (Fordring - dom kr. 45.700,91)

Complete It ApS under konkurs (Fordring - dom kr. 45.700,91) 26. februar 2013 Complete It ApS under konkurs (Fordring - dom kr. 45.700,91) Eftersyn: Intet eftersyn Budfrist: 7. marts 2013 kl. 15.00 Se mere på www.konkurser.dk Hold øje med de løbende bud - læs om

Læs mere

Driftsselskabet Betualavej A/S v/advokaterne i Bødkergården

Driftsselskabet Betualavej A/S v/advokaterne i Bødkergården 24. april 2015 Driftsselskabet Betualavej A/S v/advokaterne i Bødkergården IKKE under konkurs (Fordring stor kr. 215.025 iht Dom- Retten i Tønder) Eftersyn: Intet Eftersyn Budfrist: 6. maj 2015 kl. 15.00

Læs mere

Auktioner ApS sælger for kunde

Auktioner ApS sælger for kunde 27. januar 2017 Auktioner ApS sælger for kunde IKKE under konkurs (PH Kogle Ø720 Hvid) Eftersyn: 20. januar 2017 fra kl. 12.00 til kl. 12.30 Strandvejen 60, 2900 Hellerup. Kun efter aftale dagen før inden

Læs mere

Dpa VVS ApS under konkurs v/bruun og Hjejle (Blandet værktøj bl.a. boremaskiner, rørskære mv.)

Dpa VVS ApS under konkurs v/bruun og Hjejle (Blandet værktøj bl.a. boremaskiner, rørskære mv.) 14. september 2015 Dpa VVS ApS under konkurs v/bruun og Hjejle (Blandet værktøj bl.a. boremaskiner, rørskære mv.) Eftersyn: 24. september 2015 fra kl. 13.00 til kl. 15.00 Nørregade 21, 1165 København efter

Læs mere

8. oktober 2015. EJS / Erik Sørensen. IKKE under konkurs (Julehatte, Spansk skab, Bosscom kabelbakker, mv.)

8. oktober 2015. EJS / Erik Sørensen. IKKE under konkurs (Julehatte, Spansk skab, Bosscom kabelbakker, mv.) 8. oktober 2015 EJS / Erik Sørensen IKKE under konkurs (Julehatte, Spansk skab, Bosscom kabelbakker, mv.) Eftersyn: 8. oktober 2015 fra kl. 10.00 til kl. 16.00 Kirkerupvej 39, 4000 Roskilde. Kun efter

Læs mere

FAV I/S under konkurs

FAV I/S under konkurs FAV I/S under konkurs Helsingør Montanareoler, bord og stole Eftersyn: Den 16. november 2009 Budfrist: Den 18. november 2009 kl. 15 Se mere på www.konkurser.dk Hold øje med de løbende bud læs om aktiverne

Læs mere

24Living ApS under konkurs v/advokatfirmaet Brandt & Lauritzen (16 Dell Vostro I3, 2 Lenovo Thinkpad, mm.)

24Living ApS under konkurs v/advokatfirmaet Brandt & Lauritzen (16 Dell Vostro I3, 2 Lenovo Thinkpad, mm.) 4. august 2015 24Living ApS under konkurs v/advokatfirmaet Brandt & Lauritzen (16 Dell Vostro I3, 2 Lenovo Thinkpad, mm.) Eftersyn: 18. august 2015 fra kl. 13.00 til kl. 14.00 Svanemøllevej 34 København

Læs mere

Øens Entreprise ApS under konkurs (Skyldnererklæring stor kr ,21)

Øens Entreprise ApS under konkurs (Skyldnererklæring stor kr ,21) 23. maj 2012 Øens Entreprise ApS under konkurs (Skyldnererklæring stor kr. 1.210.479,21) Eftersyn: Intet eftersyn Budfrist: 5. juni 2012 kl. 15.00 Se mere på www.konkurser.dk Hold øje med de løbende bud

Læs mere

LR Erhverv ApS IKKE under konkurs (Børne- og dametøj)

LR Erhverv ApS IKKE under konkurs (Børne- og dametøj) 8. juni 2011 LR Erhverv ApS IKKE under konkurs (Børne- og dametøj) Eftersyn: Ved aftale med sælger på tlf. 2888 7755 ml. kl. 10 og 16 Budfrist: 30. maj 2011 kl. 15.00 Se mere på www.konkurser.dk Hold øje

Læs mere

Datoselskabet af 3. december 2014 ApS (tidl. Just Company ApS) under konkurs v/lund Elmer Sandager (Stort parti Nike sportstøj mv., 3.

Datoselskabet af 3. december 2014 ApS (tidl. Just Company ApS) under konkurs v/lund Elmer Sandager (Stort parti Nike sportstøj mv., 3. 26. januar 2016 Datoselskabet af 3. december 2014 ApS (tidl. Just Company ApS) under konkurs v/lund Elmer Sandager (Stort parti Nike sportstøj mv., 3.229 enheder) Eftersyn: 25. januar 2016 fra kl. 14.30

Læs mere

Byggeselskabet af 27/ ApS under konkurs v/bruun & Hjejle (2 skruemaskiner, 1 stiksav, 1 rystepudser)

Byggeselskabet af 27/ ApS under konkurs v/bruun & Hjejle (2 skruemaskiner, 1 stiksav, 1 rystepudser) 29. juli 2015 Byggeselskabet af 27/1-2012 ApS under konkurs v/bruun & Hjejle (2 skruemaskiner, 1 stiksav, 1 rystepudser) Eftersyn: 29. juli 2015 fra kl. 14.00 til kl. 16.00 Budfrist: 30. juli 2015 kl.

Læs mere

Selskabet af maj 1995 ApS under konkurs v/advokatfirmaet Poul Schmith (8 Malerier af Liv Sanz, Acryl på lærred og plade)

Selskabet af maj 1995 ApS under konkurs v/advokatfirmaet Poul Schmith (8 Malerier af Liv Sanz, Acryl på lærred og plade) 2. juni 2015 Selskabet af maj 1995 ApS under konkurs v/advokatfirmaet Poul Schmith (8 Malerier af Liv Sanz, Acryl på lærred og plade) Eftersyn: 17. juni 2015 fra kl. 14.00 til kl. 15.00 Svanemøllevej 34

Læs mere

Søren Skov Bjerrehuus

Søren Skov Bjerrehuus 7. januar 2015 Søren Skov Bjerrehuus IKKE under konkurs (Flot inventar fra Hotel "Romantik", Allinge) Eftersyn: 14. januar 2015 fra kl. 11.00 til kl. 12.00 Hotel Romantik, Strandvejen 68, Allinge Budfrist:

Læs mere

Solar 7 ApS under konkurs (Fordring stor kr )

Solar 7 ApS under konkurs (Fordring stor kr ) 13. november 2013 Solar 7 ApS under konkurs (Fordring stor kr. 451.474) Eftersyn: Budfrist: 28. november 2013 kl. 15.00 Se mere på www.konkurser.dk Hold øje med de løbende bud - læs om aktiverne Se varegruppeinddelingerne

Læs mere

Auktioner ApS sælger webshop og varelager for en kunde

Auktioner ApS sælger webshop og varelager for en kunde 11. oktober 2016 Auktioner ApS sælger webshop og varelager for en kunde IKKE under konkurs (Webshoppen Vandslangen.dk inkl. varelager) Eftersyn: Intet eftersyn; spørgsmål besvares på info@konkurser.dk

Læs mere

Butik Mette Freyberg. Frederiksberg ApS under konkurs v/advokat Ingrid Brix Jensen (Butiksinventar og IT fra Modetøjsbutik)

Butik Mette Freyberg. Frederiksberg ApS under konkurs v/advokat Ingrid Brix Jensen (Butiksinventar og IT fra Modetøjsbutik) 4. januar 2017 Butik Mette Freyberg. Frederiksberg ApS under konkurs v/advokat Ingrid Brix Jensen (Butiksinventar og IT fra Modetøjsbutik) Eftersyn: 3. januar 2017 fra kl. 13.00 til kl. 13.30 Frederiksberg

Læs mere

MPK International ApS under konkurs (Salg af domænenavnet: attours.dk )

MPK International ApS under konkurs (Salg af domænenavnet: attours.dk ) 6. december 2012 MPK International ApS under konkurs (Salg af domænenavnet: attours.dk ) Eftersyn: Intet eftersyn Budfrist: 10. december 2012 kl. 14.00 Se mere på www.konkurser.dk Hold øje med de løbende

Læs mere

29. februar Bossa Noga Sko. IKKE under konkurs (Stort parti flotte konfirmationskjoler)

29. februar Bossa Noga Sko. IKKE under konkurs (Stort parti flotte konfirmationskjoler) 29. februar 2016 Bossa Noga Sko IKKE under konkurs (Stort parti flotte konfirmationskjoler) Eftersyn: 24. februar 2016 fra kl. 11.00 til kl. 16.00 Torvet 6, 5700 Svendborg Budfrist: 25. februar 2016 kl.

Læs mere

Z & S ApS under konkurs v/bruun & Hjejle (Kontorart. bl.a lamineringsmaskine, dankortmaskine)

Z & S ApS under konkurs v/bruun & Hjejle (Kontorart. bl.a lamineringsmaskine, dankortmaskine) 10. december 2015 Z & S ApS under konkurs v/bruun & Hjejle (Kontorart. bl.a lamineringsmaskine, dankortmaskine) Eftersyn: 16. december 2015 fra kl. 14.00 til kl. 16.00 Nørregade 21, København - dog kun

Læs mere

Boet efter Henrik Bassøe v/advokat Anne Broksø IKKE under konkurs (Golfbag og -køller)

Boet efter Henrik Bassøe v/advokat Anne Broksø IKKE under konkurs (Golfbag og -køller) 24. maj 2012 Boet efter Henrik Bassøe v/advokat Anne Broksø IKKE under konkurs (Golfbag og -køller) Eftersyn: 6. juni 2012 fra kl. 13.00 til kl. 14.00 Torvet 4, 2. sal, 3400 Hillerød (Ret og Råd advokater)

Læs mere

IVECO VAN (diesel) på gule plader

IVECO VAN (diesel) på gule plader IVECO VAN (diesel) på gule plader (Hillerød, Sjælland) Malaco Food ApS UNDER KONKURS Budfrist den 6. september 2010 kl. 15 Eftersyn den 3. september 2010 kl. 13-14 Se mere på www.konkurser.dk Hold øje

Læs mere

Antep Bakery ApS under konkurs (2 montrer og 1 stor marmorplade)

Antep Bakery ApS under konkurs (2 montrer og 1 stor marmorplade) 14. november 2012 Antep Bakery ApS under konkurs (2 montrer og 1 stor marmorplade) Eftersyn: 14. november 2012 fra kl. 15.30 til kl. 16.00 Lagerhotel 3x34, Paul Bergsøes Vej 47, 2600 Glostrup Budfrist:

Læs mere

TA Holbæk Aps - del 20 - komplet butik i Nakskov

TA Holbæk Aps - del 20 - komplet butik i Nakskov 8. januar 2015 TA Holbæk Aps - del 20 - komplet butik i Nakskov IKKE under konkurs (Komplet butik i gågaden i Nakskov) Eftersyn: 20. januar 2015 fra kl. 13.00 til kl. 14.00 Søndergade 35, 4900 Nakskov

Læs mere

Ryttergaard VVS ApS under konkurs (Fordring stor kr. 297.644,77 - udlæg i ejendom)

Ryttergaard VVS ApS under konkurs (Fordring stor kr. 297.644,77 - udlæg i ejendom) 2. december 2013 Ryttergaard VVS ApS under konkurs (Fordring stor kr. 297.644,77 - udlæg i ejendom) Eftersyn: Intet eftersyn Budfrist: 11. december 2013 kl. 15.00 Se mere på www.konkurser.dk Hold øje med

Læs mere

Løkken Landhandel ApS

Løkken Landhandel ApS 15. juli 2015 Løkken Landhandel ApS IKKE under konkurs (10 stk nye pulverlarkerede udstillingsstativer) Eftersyn: Løkken - kan aftales på tlf. 51 56 88 88 Budfrist: 5. august 2015 kl. 16.00 Se mere på

Læs mere

K/S Frederiksbjerg Ejendomme under konkurs (Fordring til rest kr. 670.000)

K/S Frederiksbjerg Ejendomme under konkurs (Fordring til rest kr. 670.000) 21. august 2013 K/S Frederiksbjerg Ejendomme under konkurs (Fordring til rest kr. 670.000) Eftersyn: Intet eftersyn Budfrist: 3. september 2013 kl. 15.00 Se mere på www.konkurser.dk Hold øje med de løbende

Læs mere

Restaurant Aarestrup v/dennis Aarestrup Nielsen under konkurs (Kaffemaskine, kasseapparat m.v.)

Restaurant Aarestrup v/dennis Aarestrup Nielsen under konkurs (Kaffemaskine, kasseapparat m.v.) 29. april 2013 Restaurant Aarestrup v/dennis Aarestrup Nielsen under konkurs (Kaffemaskine, kasseapparat m.v.) Eftersyn: 6. maj 2013 fra kl. 14.00 til kl. 14.30 Hos Drachmann Advokater, Nordhavnsvej 1,

Læs mere

PAINTBALLCENTER, IT-UDSTYR, TELE-UDSTYR, ALARMSYSTEM ANTIKT KASSEAPPARAT

PAINTBALLCENTER, IT-UDSTYR, TELE-UDSTYR, ALARMSYSTEM ANTIKT KASSEAPPARAT PAINTBALLCENTER, IT-UDSTYR, TELE-UDSTYR, ALARMSYSTEM ANTIKT KASSEAPPARAT JK TRADING APS ikke under konkurs (Lille Skensved, Sjælland) Eftersyn den 27. november 2009 kl. 12 13 Budfrist den 1. december 2009

Læs mere

Inter Gruppen Ikast A/S uner konkurs v/kromannreumert (VW Touran Van, 2,0 TDI, aut. Fra 2012)

Inter Gruppen Ikast A/S uner konkurs v/kromannreumert (VW Touran Van, 2,0 TDI, aut. Fra 2012) 23. december 2016 Inter Gruppen Ikast A/S uner konkurs v/kromannreumert (VW Touran Van, 2,0 TDI, aut. Fra 2012) Eftersyn: 4. januar 2017 fra kl. 14.00 til kl. 14.30 Svanemøllevej 34, 2100 København Ø.

Læs mere

24. marts 2015. JE. Trading ApS. IKKE under konkurs (Sanita Sikkerhedssko, træsko, fødselsdagskort mm)

24. marts 2015. JE. Trading ApS. IKKE under konkurs (Sanita Sikkerhedssko, træsko, fødselsdagskort mm) 24. marts 2015 JE. Trading ApS IKKE under konkurs (Sanita Sikkerhedssko, træsko, fødselsdagskort mm) Eftersyn: 7. april 2015 fra kl. 13.00 til kl. 15.00 Munkemarken 25, 8620 Kjellerup eller efter aftale

Læs mere

Butik Mette Freyberg, Lyngby ApS under konkurs v/advokat Ingrid Brix Jensen (Customade. By Malene Birger, Ivy, Lee. kr )

Butik Mette Freyberg, Lyngby ApS under konkurs v/advokat Ingrid Brix Jensen (Customade. By Malene Birger, Ivy, Lee. kr ) 19. januar 2017 Butik Mette Freyberg, Lyngby ApS under konkurs v/advokat Ingrid Brix Jensen (Customade. By Malene Birger, Ivy, Lee. kr.285.368) Eftersyn: 18. januar 2017 fra kl. 13.30 til kl. 14.00 Butik

Læs mere

Zop Trading v/m.k. Christensen IKKE under konkurs (Glasvaser, hatte, t-shirts, polo t-shirts )

Zop Trading v/m.k. Christensen IKKE under konkurs (Glasvaser, hatte, t-shirts, polo t-shirts ) 12. juni 2013 Zop Trading v/m.k. Christensen IKKE under konkurs (Glasvaser, hatte, t-shirts, polo t-shirts ) Eftersyn: Korden 5, 8751 Gedved - iflg. aftale med sælger på tlf. 2129 0094 Budfrist: 17. juni

Læs mere

KONTORINVENTAR. Auktioner A/S. Frederiksberg. Eftersyn: Den 28. december 2009 kl. 14 15 Budfrist: Den 29. december 2009 kl. 15

KONTORINVENTAR. Auktioner A/S. Frederiksberg. Eftersyn: Den 28. december 2009 kl. 14 15 Budfrist: Den 29. december 2009 kl. 15 KONTORINVENTAR Auktioner A/S Frederiksberg Eftersyn: Den 28. december 2009 kl. 14 15 Budfrist: Den 29. december 2009 kl. 15 Se mere på www.konkurser.dk Hold øje med de løbende bud læs om aktiverne se varegruppeinddelingerne

Læs mere

VILKÅR - Konkurser.dk

VILKÅR - Konkurser.dk BRUGTE MOBILTELEFONER, LADERE, COVERS OG ANDET TIL MOBILTELEFONER Sælger: Datatalk ApS under konkurs (København, Sjælland) Budfrist den 6. juni 2010 kl. 15 Eftersyn den 4. juni 2010 kl. 14-15 Se mere på

Læs mere

R.G. Gulve A/S under konkurs v/lund Elmer Sandager (Varelager og maskiner)

R.G. Gulve A/S under konkurs v/lund Elmer Sandager (Varelager og maskiner) 6. september 2016 R.G. Gulve A/S under konkurs v/lund Elmer Sandager (Varelager og maskiner) Eftersyn: 7. september 2016 fra kl. 11.00 til kl. 11.30 Sydvestvej 129C, 2600 Glostrup Budfrist: 7. september

Læs mere

Per Siesbye under konkurs (Malerier, skulpturer, figurer m.v.)

Per Siesbye under konkurs (Malerier, skulpturer, figurer m.v.) 13. december 2012 Per Siesbye under konkurs (Malerier, skulpturer, figurer m.v.) Eftersyn: 21. november 2012 fra kl. 14.00 til kl. 15.00 Hos Auktioner A/S, Holmegårdsvej 23 A, 3400 Hillerød Budfrist: 26.

Læs mere

Auktioner ApS sælger varelager for kunde

Auktioner ApS sælger varelager for kunde 20. september 2016 Auktioner ApS sælger varelager for kunde IKKE under konkurs (Stort varelager. Bl.a. smykker og Levis caps ) Eftersyn: 16. september 2016 fra kl. 11.00 til kl. 15.00 I Vejle efter tlf.

Læs mere

21. juni 2015. TA Holbæk ApS. IKKE under konkurs (Dametøj, børnetøj jakkersamt Dankortautomater mm. )

21. juni 2015. TA Holbæk ApS. IKKE under konkurs (Dametøj, børnetøj jakkersamt Dankortautomater mm. ) 21. juni 2015 TA Holbæk ApS IKKE under konkurs (Dametøj, børnetøj jakkersamt Dankortautomater mm. ) Eftersyn: 29. juni 2015 fra kl. 14.00 til kl. 16.00 Lillevang 4-6, Holbæk eller efter aftale på tlf.

Læs mere

Højløkke Behandlingscenter Fyn ApS under konkurs v/sj Law (2 Pengeskabe, 14 hæve-sænkeborde,48 stole,16 senge)

Højløkke Behandlingscenter Fyn ApS under konkurs v/sj Law (2 Pengeskabe, 14 hæve-sænkeborde,48 stole,16 senge) 17. januar 2016 Højløkke Behandlingscenter Fyn ApS under konkurs v/sj Law (2 Pengeskabe, 14 hæve-sænkeborde,48 stole,16 senge) Eftersyn: 15. januar 2016 fra kl. 14.00 til kl. 14.30 Limosegyden 6, 5580

Læs mere

Zop Trading ApS - del 38

Zop Trading ApS - del 38 16. marts 2016 Zop Trading ApS - del 38 IKKE under konkurs (Arbejdsbukser, DVD film, Skåle, Watch Saver m.m.) Eftersyn: 16. marts 2016 fra kl. 12.00 til kl. 15.00 I Vejle efter tlf. aftale med sælger på

Læs mere

FIREWALL FORTIGATE 1000A BUNDLE

FIREWALL FORTIGATE 1000A BUNDLE Deadline Games A/S under konkurs (København, Sjælland) FIREWALL FORTIGATE 1000A BUNDLE Eftersyn den 15. juli 2009 kl. 15 16 Budfrist den 20. juli 2009 kl. 15 VILKÅR - Konkurser.dk Markedsføring og målrettet

Læs mere

Baci Waves ApS under konkurs v/lett Advokatpartnerselskab (lager af undertøj mv. af mærket Baci Lingeri)

Baci Waves ApS under konkurs v/lett Advokatpartnerselskab (lager af undertøj mv. af mærket Baci Lingeri) 13. februar 2015 Baci Waves ApS under konkurs v/lett Advokatpartnerselskab (lager af undertøj mv. af mærket Baci Lingeri) Eftersyn: 18. februar 2015 fra kl. 14.00 til kl. 15.00 LETT, Rådhuspladsen 4, København

Læs mere

Egebjerg Købmandsgård A/S IKKE under konkurs (Træningsudstyr)

Egebjerg Købmandsgård A/S IKKE under konkurs (Træningsudstyr) 25. november 2013 Egebjerg Købmandsgård A/S IKKE under konkurs (Træningsudstyr) Eftersyn: 26. november 2013 fra kl. 13.00 til kl. 14.00 Jernbanevej 7, 4500 Nyk. Sj. og efter aftale med sælger på tlf. 2463

Læs mere

Hansenlejligheder I/S under konkurs (4 arbejdsstationer, 1 fladskærm m.m.)

Hansenlejligheder I/S under konkurs (4 arbejdsstationer, 1 fladskærm m.m.) 15. februar 2013 Hansenlejligheder I/S under konkurs (4 arbejdsstationer, 1 fladskærm m.m.) Eftersyn: 20. februar 2013 fra kl. 12.00 til kl. 13.00 Korsørvej 52D, 4200 Slagelse Budfrist: 22. februar 2013

Læs mere

KÆMPE STORT VARELAGER FRA DYRLÆGE / DYREHOSPITAL

KÆMPE STORT VARELAGER FRA DYRLÆGE / DYREHOSPITAL KÆMPE STORT VARELAGER FRA DYRLÆGE / DYREHOSPITAL Lomedia Poly Vet ApS under konkurs (Vejle, Jylland) Eftersyn den 25. januar 2010 kl. 15 16 Budfrist den 27. januar 2010 kl. 15 Se mere på www.konkurser.dk

Læs mere

Directa ApS under konkurs v/lind Advokatselskab (Hæve/sænke borde, kontorstol mm, - Århus)

Directa ApS under konkurs v/lind Advokatselskab (Hæve/sænke borde, kontorstol mm, - Århus) 22. marts 2016 Directa ApS under konkurs v/lind Advokatselskab (Hæve/sænke borde, kontorstol mm, - Århus) Eftersyn: Intet eftersyn Budfrist: 23. marts 2016 kl. 15.00 Se mere på www.konkurser.dk Hold øje

Læs mere

18. februar 2015. Danskbb2 - del 9. IKKE under konkurs (Ventetøj, US Polo, bælter, massagestole, postkort )

18. februar 2015. Danskbb2 - del 9. IKKE under konkurs (Ventetøj, US Polo, bælter, massagestole, postkort ) 18. februar 2015 Danskbb2 - del 9 IKKE under konkurs (Ventetøj, US Polo, bælter, massagestole, postkort ) Eftersyn: 25. februar 2015 fra kl. 13.00 til kl. 16.00 Korden 5, 8751 Gedved eller efter aftale

Læs mere

Ejendomsselskabet Aae Gaarden A/S under konkurs (Gældsbrev stort kr )

Ejendomsselskabet Aae Gaarden A/S under konkurs (Gældsbrev stort kr ) 28. november 2013 Ejendomsselskabet Aae Gaarden A/S under konkurs (Gældsbrev stort kr. 550.000) Eftersyn: Intet eftersyn Budfrist: 4. december 2013 kl. 15.00 Se mere på www.konkurser.dk Hold øje med de

Læs mere

Zop Trading v/m.k. Christensen IKKE under konkurs (Flora Patricia brugskunst, fleecejakker m.v.)

Zop Trading v/m.k. Christensen IKKE under konkurs (Flora Patricia brugskunst, fleecejakker m.v.) 5. september 2012 Zop Trading v/m.k. Christensen IKKE under konkurs (Flora Patricia brugskunst, fleecejakker m.v.) Eftersyn: Eftersyn i Vejle aftales med sælger på tlf. 2129 0094 Budfrist: 5. september

Læs mere