Maks. Antal kursister = 10 stks. Varighed: 2½ dage. Fra fredag eftermiddag kl. 16 til søndag eftermiddag kl. 16 (ca.). 20 timer i alt.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Maks. Antal kursister = 10 stks. Varighed: 2½ dage. Fra fredag eftermiddag kl. 16 til søndag eftermiddag kl. 16 (ca.). 20 timer i alt."

Transkript

1 N-Line kurser Jeg tilbyder 3 typer kurser: 1. Instruktørkurser (Kursus 1, 2, 2+, 3, 4 og 5) 2. Cueing-kurser (tillæg til instruktørkursus) 3. Kursus i danseteknik og musikforståelse Kursus 1: Målgruppe: Kurset henvender sig til nuværende eller kommende instruktører. Du skal have danset line dance et godt stykke tid (dvs du kender og er sikker i alle grundtrinene). Du har kendskab til step sheets. Du har undervist eller snust lidt til undervisning i line dance før. At bidrage kursisterne med ny viden og baggrund til enten at starte selv eller til at fortsætte deres instruktørvirke på et højere niveau. At give mere erfaring med læsning og forståelse af step sheets At give (mere) erfaring med undervisning i danse At give instruktørerne feedback på deres undervisning At give inspiration til nye undervisningsmetoder At give inspiration til nye danse At give en dybere forståelse for den musik, de trin og den danseteknik vi bruger. 50% teori = Hvad indebærer det at være instruktør, forberedelse og udførelse af undervisningen. Step sheet forståelse, at tælle ind, Cueing og Muskelhukommelse. Motions, danseteknik og musikforståelse. 50% praktisk undervisning = Alle instruktører skal undervise i en dans, der passer til deres niveau (dog typisk fra begynder til easy int. Niveau). Dansen udleveres på selve kursusdagen. Herigennem skal du vise, at du kan læse og forstå et step sheet, og senere formidle det til de andre kursister gennem undervisning i dansen. Du får feedback på din undervisning. Maks. Antal kursister = 10 stks. Varighed: 2½ dage. Fra fredag eftermiddag kl. 16 til søndag eftermiddag kl. 16 (ca.). 20 timer i alt. Kursus 2: Målgruppe: Øvede instruktører. Du har været på kursus 1 før. Derudover skal du før have modtaget undervisning i grundlæggende dansetrin og danseteknik samt At give instruktørerne erfaring med undervisning i danse på højere niveau (beg/int - higher intermediate). At give instruktørerne feedback på deres undervisning At give inspiration til danse til dit let øvet, øvet (eller meget øvet) hold. 80% praktisk undervisning = Hver instruktør underviser i en beg/int eller (higher) intermediate dans. Dette beror på deres egen erfaring og niveau (som jeg fastsætter sammen med hver enkelt kursist før kursusafholdelse). Jeg sender dansene til instruktørerne 1 uge før afholdelse af kurset. 20% teori = Jeg giver feedback på instruktørernes undervisning. Mulighed for diskussion af emner, som instruktørerne og jeg ønsker fokus på. Maks antal kursister: 10 stks.

2 Varighed: 2 dage. Typisk fra fredag eftermiddag kl. 16 til lørdag kl. 18 (ca.). 15 timer i alt. Kursus 2+ Målgruppe: Let øvede og Øvede instruktører. Du har været på kursus 1 og gerne 2 før. Derudover skal du før have modtaget undervisning i grundlæggende dansetrin og danseteknik samt At give instruktørerne erfaring med undervisning i danse på højere niveau (beg/int - higher intermediate). At give instruktørerne feedback på deres undervisning At give inspiration til danse til dit let øvet eller øvede hold. At give instruktørerne viden om danseteknik samt at få dem til at dygtiggøre sig indenfor Hver kursist skal udlære en dans på beg/int el. intermediate niveau samt fortælle/forklare/vise deres 70% praktisk undervisning = Hver instruktør underviser i en dans på niveauet beg/int eller intermediate. Dette beror på instruktørens egen erfaring og niveau (som jeg fastsætter sammen med hver enkelt kursist før kursusafholdelse). Jeg sender den enkelte instruktørs dans via ca. 2 uger før afholdelse af kurset. Med dansen sender jeg også forslag til dansetekniske elementer man kan fokusere på i sin undervisning af den pågældende dans. 30% teori = Jeg giver feedback på instruktørernes undervisning. Til sidst på kurset samler jeg op på Maks antal kursister: 10 stks. Varighed: 2 dage. Typisk fra fredag eftermiddag kl. 16 til lørdag kl. 18 (ca.). 15 timer i alt. Kursus 3: Målgruppe: Øvede og meget øvede instruktører. Du har været på kursus 1 og 2 før. Derudover skal du før have modtaget undervisning i grundlæggende dansetrin og danseteknik samt At give instruktørerne erfaring med undervisning i danse på højere niveau. At give instruktørerne feedback på deres undervisning At give instruktørerne inspiration til nye danse til deres øvede og meget øvede (int/adv) hold. 80% praktisk undervisning = Hver instruktør underviser i en dans på niveauet intermediate eller opefter. Dette beror på instruktørens egen erfaring og niveau (som jeg fastsætter sammen med hver enkelt kursist før kursusafholdelse). Jeg sender dansene via til instruktørerne 2 uger før afholdelse af kurset. 20% teori = Jeg giver feedback på instruktørernes undervisning. Mulighed for diskussion af emner, som instruktørerne og jeg ønsker fokus på.

3 Kursus 4: Målgruppe: Meget øvede instruktører. Du har været på kursus 2 og/eller 3 før. Du skal kunne modtage undervisning i danse på intermediate niveau og op til int/adv niveau Derudover skal du før have modtaget undervisning i grundlæggende dansetrin og danseteknik samt At give instruktørerne erfaring med undervisning i danse på intermediate og højere niveau. At give instruktørerne feedback på deres undervisning At give instruktørerne inspiration til nye danse til deres øvede (intermediate) og meget øvede hold. At give instruktørerne viden om danseteknik samt at få dem til at dygtiggøre sig indenfor Hver kursist skal udlære en dans på Intermediate el. højere niveau samt fortælle/forklare/vise deres 70% praktisk undervisning = Hver instruktør underviser i en dans på niveauet intermediate eller opefter. Dette beror på instruktørens egen erfaring og niveau (som jeg fastsætter sammen med hver enkelt kursist før kursusafholdelse). Jeg sender den enkelte instruktørs dans via ca. 2 uger før afholdelse af kurset. Med dansen sender jeg også forslag til dansetekniske elementer man kan fokusere på i sin undervisning af den pågældende dans. 30% teori = Jeg giver feedback på instruktørernes undervisning. Til sidst på kurset samler jeg op på Kursus 5: Målgruppe: Meget øvede instruktører. Du har været på kursus 2 og/eller 3 før. Du skal kunne modtage undervisning i danse på int/adv niveau og opefter. Derudover skal du før have modtaget undervisning i grundlæggende dansetrin og danseteknik samt At give instruktørerne erfaring med undervisning i danse på int/adv og opefter. At give instruktørerne feedback på deres undervisning At give instruktørerne inspiration til nye danse til deres meget øvede hold. At give instruktørerne viden om danseteknik samt at få dem til at dygtiggøre sig indenfor Hver kursist skal udlære en dans på meget højt niveau samt fortælle/forklare/vise deres

4 70% praktisk undervisning = Hver instruktør underviser i en dans på int/adv niveau eller højere. Dette beror på instruktørens egen erfaring og niveau (som jeg fastsætter sammen med hver enkelt kursist før kursusafholdelse). Jeg sender den enkelte instruktørs dans via ca. 2 uger før afholdelse af kurset. Med dansen sender jeg også forslag til dansetekniske elementer man kan fokusere på i sin undervisning af den pågældende dans. 30% teori = Jeg giver feedback på instruktørernes undervisning. Til sidst på kurset samler jeg op på Cueing-kursus 1 Målgruppe: Linedance-instruktører. Du er linedance-instruktør Du har været på kursus 1 før, enten hos mig eller hos en anden instruktør. At give instruktørerne en grundig indsigt i teorien omkring cueing indenfor linedance At give instruktørerne praktisk erfaring med det at cue med både tal og ord. At cue foran. At lære, hvordan man undgår at miste luften? Etc. At give instruktørerne praktisk erfaring med cueing i de forskellige faser af undervisningen, herunder også til musik At give instruktørerne feedback på deres cueing 30% teori = Jeg underviser i teorien omkring cueing. 70% praktisk undervisning = Hver instruktør skal prøve at cue brudstykker af de 3 typer for danse vi har indenfor vores linedance-verden, dvs. 1) danse med synkoperinger (1&2&3& eller 12&a3), 2) danse på hele tællinger ( ), 3) danse med valse-timing (1-2-3, 1-2-3). De 3 danse er danse som instruktørerne kan på rygraden, m.a.o. skal de ikke lære sig nye danse til kurset. Da hver instruktør tager deres egne 3 danse med, vil kurset dermed blive bredt repræsenteret, hvad angår stilarter, hastigheder, niveau og musikgenrer. Jeg sender mail til den enkelte instruktør ca. 1-2 uger før afholdelse af kurset, hvor vi afstemmer hvilke danse de tager med. Under de praktiske øvelser giver jeg personlig feedback til hver enkelt kursist og der må derfor forventes en vis ventetid, før det bliver ens egen tur. Varighed: ca. 6 timer. Cueing-kursus 2 Målgruppe: Linedance-instruktører. Du er linedance-instruktør Du har været på (mit) instruktørkursus 1 Du skal have været på Cueing-kursus 1 hos mig At give instruktørerne praktiske øvelser med cueing i de forskellige faser, herunder også musik At give instruktørerne konkret og personlig feedback Dette kursus adskiller sig ved at være privatundervisning med mig. Der vil blive aftalt et tidsskema, som bestemmer hvornår de enkelte kursister skal møde til privatundervisningen.

5 Eftersom kursisten/kursisterne tidligere har deltaget i Cueing 1, hvor jeg gennemgik teorien, vil den ikke blive gennemgået igen. Det forudsættes, at man har forstået teorien og at man kommer for at få konkret feedback på cueing i de forskellige faser indenfor undervisning Der vil blive taget udgangspunkt i brudstykker af 3 kendte og forskellige dansetyper: 1) danse med hele tællinger, 2) danse med synkoperinger, 3) danse med ¾-timing (vals). Dette kan dog aftales individuelt med mig. Man kan godt tilmelde sig som en lille gruppe, dog maks 4. personer ad gangen. Minimum og maksimum antal kursister: stks. Varighed: 1-2 timer ad gangen, dog afhængig af antal af kursister i hver enetime. Kursus i danseteknik og musikforståelse Målgruppe: Let øvede dansere og opefter. line dance niveau er let øvet og opefter Undervisningen tager udgangspunkt i ca. 5 danse, som kursisterne skal kende på forhånd. Jeg sender disse danse til kursisterne ca. 5 uger før kursusstart. 1) At øge kursisternes viden om den musik vi anvender indenfor line dance. 2) at øge kursisternes viden om udførelsen af trin til forskellige musikstile og trin/danseteknik generelt. Musikforståelse: gennemgang af alle stilarter indenfor line dance, med tilhørende musikøvelser. (hænger meget sammen med forståelse for dansetrin og danseteknik) Teori og praksis omkring udførelse af trin og danseteknik: gennemgang af de 5 kendte danse og tilhørende trin/bevægelser, som jeg sætter danseteknik på. Kædes sammen med musikforståelse Maks. Antal kursister: 15 Varighed: 1½ dag, dvs. aften 4 timer, næste dag 11 timer. Ialt 15 timer. Typisk fra fredag eftermiddag kl. 16 til lørdag kl. 18 (ca.). 15 timer i alt. N-Line, v. Niels B. Poulsen, Løgeskov 36, 5771 Stenstrup, Tlf , Mail: niels@love-to-dance.dk

Bladet september 2017 Dansk Linedance

Bladet september 2017 Dansk Linedance Bladet september 2017 Dansk Linedance Indhold Inspirationsdag 2017/Susanne Mose.. 1 Angående musik, indlevering m.m v. Randi K. Gislinge 6 Gode ideer - fra klub til klub v. Mona Leth.7 Hvorfor tage på

Læs mere

Kursusoversigt. Forår 2008

Kursusoversigt. Forår 2008 Kursusoversigt Forår 2008 1 Spinning-uddannelse SPINNING- UDDANNELSE med diplom efter bestået eksamen. I samarbejde med SpinUs og Bobby Croshaw afvikler Dansk Firmaidrætsforbund en af Danmarks mest efterspurgte

Læs mere

CMAS Adv. Nitrox Lørdag & Søndag d. 20-21. Marts 2010

CMAS Adv. Nitrox Lørdag & Søndag d. 20-21. Marts 2010 Til deltagerne på CMAS Avd. Nitrox Kursus Jeg har hermed den glæde, at sende dig det materiale du skal bruge på Nitrox kurset. I det følgende kan du finde oplysninger om kurset og dets gennemførelse. Afviklings

Læs mere

Formidling og undervisning - MBK A/S

Formidling og undervisning - MBK A/S Jeg skal undervise mine kollegaer eller folk udefra. Jeg bruger for megen tid på forberedelsen. Mine tilhørere har svært ved at forstå, hvad jeg mener. Jeg drukner i detaljer, bliver nervøs og mister overblikket.

Læs mere

INSTRUKTØRKURSUS ØV DIG TIL HVER ENESTE GANG LAD VÆRE AT REGNE MED, AT DET HELE SIDDER PÅ RYGRADEN.

INSTRUKTØRKURSUS ØV DIG TIL HVER ENESTE GANG LAD VÆRE AT REGNE MED, AT DET HELE SIDDER PÅ RYGRADEN. UNDERVISNING 1 Forberedelse. 2 Musikken. 3 Step Sheet. 4 Program for en danseaften. 5 Evaluering. 6 Vær altid opmærksom på. 7 Planlægning af en sæson. 8 Etik på dansegulvet. 9 Mine gode råd. 1 Forberedelse

Læs mere

Inge Marstal Hørelære i Koret

Inge Marstal Hørelære i Koret Inge Marstal Hørelære i Koret Gitte Chren Music Mind Games i Koret Doris Kjærgaard Inspiration til Korprøven Mandag d. 14. sept. kl. 12.30-17.30 i Margrethekirken i Aalborg Tirsdag d. 6. okt. kl. 10.00-14.30

Læs mere

Kursusprogram Mavedans Vinter - forår 2016. Suzzane Sofia Potempa. Tilmelding og forespørgsel:

Kursusprogram Mavedans Vinter - forår 2016. Suzzane Sofia Potempa. Tilmelding og forespørgsel: Suzzane Sofia Potempa Kursusprogram Mavedans Vinter - forår 2016 Tilmelding og forespørgsel: Suzzane Sofia Potempa www.orientalskdans.dk suzzane.potempa@gmail.com tlf : 60 63 84 03. Skole for Orientalsk

Læs mere

Bladet april 2019 Dansk Linedance

Bladet april 2019 Dansk Linedance Bladet april 2019 Dansk Linedance Indhold 1. Inspirationsdag 2019.. 2 2. NYT KONCEPT for årsdanse 3. 3. Adresseændring.4 4. Hverv nye medlemmer 4 HUSK: Alle medlemmer af Dansk Linedance kan sende indlæg,

Læs mere

Kursusprogram Mavedans Vinter / forår 2015. Tilmelding og forespørgsel:

Kursusprogram Mavedans Vinter / forår 2015. Tilmelding og forespørgsel: Suzzane Sofia Potempa Kursusprogram Mavedans Vinter / forår 2015 Tilmelding og forespørgsel: Suzzane Sofia Potempa www.orientalskdans.dk suzzane.potempa@gmail.com tlf : 60 63 84 03. Skole for Orientalsk

Læs mere

Kursusprogram - Mavedans Efterår 2014

Kursusprogram - Mavedans Efterår 2014 Suzzane Sofia Potempa Kursusprogram - Mavedans Efterår 2014 Tilmelding og forespørgsel på www.orientalskdans.dk suzzane.potempa@gmail.com tlf : 60 63 84 03. Skole for Orientalsk Dans VerdensKulturCentret,

Læs mere

FÆLLES FOR alle kurserne

FÆLLES FOR alle kurserne FÆLLES FOR alle kurserne Kursussted Sognegården v. Ølby Kirke Ølby Center 79-81 4600 Køge Yderligere information Læs mere på Køge Kommunes hjemmeside www.koege.dk/patient og på www.patientuddannelse.info

Læs mere

Randers 6 | Agerskellet - Busterminalen - Dronningborg | Gyldig 30~06~19 | MIDTTRAFIK

Randers 6 | Agerskellet - Busterminalen - Dronningborg | Gyldig 30~06~19 | MIDTTRAFIK 5. 5. 5. 5. 5. 5. 5.2 5. 5. 5. 5. 5. 5. 5. 5. 5. 5. 5. 5. 5. 5. 5.47 5. 5.51 5. 5.5 5..................2...............47..51..5. 7. 7. 7. 7. 7. 7.2 7.2 7.27 7.32 7. 7.3 7.5 7.47 7.51 7.5 7.5 7.57 8. 8.

Læs mere

Undervisningen i Datastuen gennemføres i 2 perioder om året. Første periode afvikles i februar/marts og anden periode i oktober/november.

Undervisningen i Datastuen gennemføres i 2 perioder om året. Første periode afvikles i februar/marts og anden periode i oktober/november. til Ældre Sagens Datastue Esbjerg Områdecentret Gjesing Midtby Ulvevej 88 6715 Esbjerg N Side 2 af 6 sider Ældre Sagens Datastue Esbjerg har eksisteret siden den 8. februar 1999 i Områdecenteret Gjesing

Læs mere

Præsentationsteknik 3 dage - MBK A/S

Præsentationsteknik 3 dage - MBK A/S Drukner dit budskab i faglige petitesser eller manglende struktur? Lader du nervøsiteten overtage, når du stiller dig op foran mange mennesker? Vil du blive bedre til at komme med oplæg på møder, præsentere

Læs mere

Kursusprogram Mavedans Efterår 2016

Kursusprogram Mavedans Efterår 2016 Suzzane Sofia Potempa Kursusprogram Mavedans Efterår Efterår 2016 Tilmelding og forespørgsel: Suzzane Sofia Potempa www.orientalskdans.dk suzzane.potempa@gmail.com tlf : 60 63 84 03. Skole for Orientalsk

Læs mere

Kursusprogram Mavedans Efterår 2015

Kursusprogram Mavedans Efterår 2015 Suzzane Sofia Potempa Kursusprogram Mavedans Efterår Efterår 2015 Tilmelding og forespørgsel: Suzzane Sofia Potempa www.orientalskdans.dk suzzane.potempa@gmail.com tlf : 60 63 84 03. Skole for Orientalsk

Læs mere

Præsentationsteknik for advokater - MBK A/S

Præsentationsteknik for advokater - MBK A/S Drukner dit budskab i faglige petitesser eller manglende struktur? Lader du nervøsiteten overtage, når du stiller dig op foran mange mennesker? Vil du blive bedre til at fremlægge sager på møder, præsentere

Læs mere

Nyhedsbrev maj 2015 Dansk Linedance

Nyhedsbrev maj 2015 Dansk Linedance 1 Nyhedsbrev maj 2015 Dansk Linedance Indhold: Kort info om hjemmeside m.m. 2 Invitation til Inspirationsdag/instruktørfest 3 Regelsæt for indsendte danse 6 Info om festmiddag m.m. 7 Instruktør søges 8

Læs mere

Dansere og spillefolk indbydes til... Lederuddannelse og inspirationskursus. 30.-31. maj i Stoholm Fritids- og Kulturcenter

Dansere og spillefolk indbydes til... Lederuddannelse og inspirationskursus. 30.-31. maj i Stoholm Fritids- og Kulturcenter Dansere og spillefolk indbydes til... Lederuddannelse og inspirationskursus 2015 30.-31. maj i Stoholm Fritids- og Kulturcenter Lederuddannelse og inspirationskursus 2015 Lørdag den 30. maj kl. 9.00 til

Læs mere

TUMLINGELEG for børn fra 1-3 år. Onsdag kl. 16:30 17:25 Starter i uge 37, d. 9. september

TUMLINGELEG for børn fra 1-3 år. Onsdag kl. 16:30 17:25 Starter i uge 37, d. 9. september TUMLINGELEG for børn fra 1-3 år. Onsdag kl. 16:30 17:25 Starter i uge 37, d. 9. september Pris: 325,00 kr. for en voksen og et barn Instruktør: Helle Tag mor, far eller en anden voksen med til tumlingeleg.

Læs mere

Effekt af Kursus for borgere med stress og angst. Copyright 2011 Innovi Denmark. Forord

Effekt af Kursus for borgere med stress og angst. Copyright 2011 Innovi Denmark. Forord Tlf: 7 95 Effekt af Kursus for borgere med stress og angst Copyright 11 Innovi Denmark Forord I perioden november 8 til november 9 afholdt Angstlinien 7 internatkurser a 7 dages varighed med deltagelse

Læs mere

Differentieret undervisning

Differentieret undervisning Differentieret undervisning Lav en workshop, hvor du/i lærer os andre noget om differentieret undervisning Workshoppen skal vare 45 minutter Giv workshoppen et navn Lise skal have navnet senest fredag

Læs mere

Få styr på TEKNOLOGIENS BETYDNING FOR MENNESKER

Få styr på TEKNOLOGIENS BETYDNING FOR MENNESKER Få styr på TEKNOLOGIENS BETYDNING FOR MENNESKER Kursusbeskrivelse Fra skoleåret 2016-17 skal man i naturfagene på 7. 9. klassetrin samarbejde om mindst seks fællesfaglige fokusområder. Samtidig indføres

Læs mere

RYLA 2011 i Svendborg. 6. - 7. og 8. maj 2011. Lederrollen. Teori og praksis

RYLA 2011 i Svendborg. 6. - 7. og 8. maj 2011. Lederrollen. Teori og praksis RYLA 2011 i Svendborg 6. - 7. og 8. maj 2011 Lederrollen Teori og praksis Velkommen til Svendborg En kær pligt for en borgmester er at efterkomme en opfordring til at byde velkommen til sin by. Derfor

Læs mere

Få styr på DEN ENKELTE OG SAMFUNDETS UDLEDNING AF STOFFER

Få styr på DEN ENKELTE OG SAMFUNDETS UDLEDNING AF STOFFER Få styr på DEN ENKELTE OG SAMFUNDETS UDLEDNING AF STOFFER Kursusbeskrivelse Fra skoleåret 2016-17 skal man i naturfagene på 7. 9. klassetrin samarbejde om mindst seks fællesfaglige fokusområder. Samtidig

Læs mere

Få styr på UNIVERSET OG JORDENS DANNELSE OG OPSTÅEN

Få styr på UNIVERSET OG JORDENS DANNELSE OG OPSTÅEN Få styr på UNIVERSET OG JORDENS DANNELSE OG OPSTÅEN Kursusbeskrivelse Fra skoleåret 2016-17 skal man i naturfagene på 7. 9. klassetrin samarbejde om mindst seks fællesfaglige fokusområder. Samtidig indføres

Læs mere

Projektleder med gennemslagskraft - MBK A/S

Projektleder med gennemslagskraft - MBK A/S Vil du være mere overbevisende og bedre til at trænge igennem? Vil du styrke din troværdighed? Vil du være bedre til at motivere og få folk med på dine ideer og ønsker? Vil du have træning i at sætte rammer

Læs mere

Uddannelsesprogram. Træner niveau 1. Træner niveau 1

Uddannelsesprogram. Træner niveau 1. Træner niveau 1 Uddannelsesprogram 2013 1 DIF og DRF Træneruddannelse TRÆNER NIVEAU 1 Målgruppe Træner 1 uddannelsen henvender sig til ridesports interesserede personer, som ønsker at opkvalificere deres kompetencer indenfor

Læs mere

Få styr på bæredygtig energiforsyning

Få styr på bæredygtig energiforsyning Få styr på bæredygtig energiforsyning Kursusbeskrivelse Fra skoleåret 2016-17 skal man i naturfagene på 7. 9. klassetrin samarbejde om mindst seks fællesfaglige fokusområder. Samtidig indføres en fælles

Læs mere

Evaluering af 'Mindfulness '

Evaluering af 'Mindfulness ' 4. oktober 211 Evaluering af 'Mindfulness ' I perioden 13-5-211 til 16-9-211 blev kurset 'Mindfulness ' afholdt for 41 deltagere. I forbindelse med kurset er der foretaget en evaluering. Resultaterne af

Læs mere

Få styr på VAND FOR FREMTIDENS GENERATIONER

Få styr på VAND FOR FREMTIDENS GENERATIONER Få styr på VAND FOR FREMTIDENS GENERATIONER Kursusbeskrivelse Fra skoleåret 2016-17 skal man i naturfagene på 7. 9. klassetrin samarbejde om mindst seks fællesfaglige fokusområder. Samtidig indføres en

Læs mere

Hvilken uddannelse går du på på dette semester? - Andet (anfør fx specialisering, tomplads el.lign.) Hvilke kurser på 6. semester

Hvilken uddannelse går du på på dette semester? - Andet (anfør fx specialisering, tomplads el.lign.) Hvilke kurser på 6. semester EvalOrgLedF-12 Navn: Organisation/ledelse kursus F2012 Dato: 2012-05-07 11:29:16 Hvilken uddannelse går du på på dette semester? Hvilken uddannelse går du på på dette semester? - Andet (anfør fx specialisering,

Læs mere

Instruktørmøde 25/6. v. Mark Matienzo & Camilla Henanger

Instruktørmøde 25/6. v. Mark Matienzo & Camilla Henanger Instruktørmøde 25/6 v. Mark Matienzo & Camilla Henanger Formål Formål At ensrette konceptet for vores sikringskurser I Blocs & Walls, med henblik på at udvikle en best practice for vores produkt: Formål

Læs mere

DGI Agility Sæsonhæfte 2013. DGI Midt- og Vestsjælland

DGI Agility Sæsonhæfte 2013. DGI Midt- og Vestsjælland DGI Agility Sæsonhæfte 2013 DGI Midt- og Vestsjælland indhold Formanden har ordet... 3 Kontakt og samarbejde gennem leg med din hund... 4 Hyrdedag... 5 Agilityhandling både teknik og praktik... 6 Kursus

Læs mere

Samlet træningsplan Efterår 2015

Samlet træningsplan Efterår 2015 Samlet træningsplan Efterår 2015 Træningen i firkanter afvikles året igennem dog undtaget juli og december. Jagt 1 Træningen på Jagtholdene forbereder hunden til prøver og jagter, men der er også plads

Læs mere

Vejledning til ansøgningsprocedure

Vejledning til ansøgningsprocedure Vejledning til ansøgningsprocedure Foreninger i Sønderborg Kommune har nu mulighed for at søge økonomisk kompensation for samarbejde med kommunens skoler om motionsfremmende aktiviteter. Målet er at styrke

Læs mere

Gendai Reiki-kursus - aftenforløb med reiki og selvudvikling over et halvt år

Gendai Reiki-kursus - aftenforløb med reiki og selvudvikling over et halvt år Amager d. 11.02.2011 Gendai Reiki-kursus - aftenforløb med reiki og selvudvikling over et halvt år En unik mulighed for at kombinere Gendai Reiki-Trin 1 med intens personlig udvikling i en fast gruppe

Læs mere

Få styr på Forenklede fælles mål i historie & samfundsfag

Få styr på Forenklede fælles mål i historie & samfundsfag Få styr på Forenklede fælles mål i historie & samfundsfag Kursusbeskrivelse Er de forenklede fællesmål en hjælp eller forhindring til at give historie- og samfundsfaget mening? Eller ligger sandheden et

Læs mere

Præsentationsteknik med gennemslagskraft

Præsentationsteknik med gennemslagskraft Præsentationsteknik med gennemslagskraft Præsentationsteknik med gennemslagskraft Brænd igennem, og gør indtryk på dine tilhørere Kom igennem med dit budskab At få folk med sig og skabe opbakning er en

Læs mere

UKLASSIFICERET Fagplan 1081 DeMars DIR 02992975 SEP/2012 HJEMMEVÆRNSSKOLEN FAGPLAN

UKLASSIFICERET Fagplan 1081 DeMars DIR 02992975 SEP/2012 HJEMMEVÆRNSSKOLEN FAGPLAN UKLASSIFICERET Fagplan 1081 DeMars DIR 02992975 SEP/2012 HJEMMEVÆRNSSKOLEN Side 1 A. Langt navn Orienteringssamtaleleder kursus. B. Kort navn ORIENT SAMTLE FAGPLAN C. Formål Faget skal bibringe kursisten

Læs mere

- målet er: at lære deltagerne at kunne være på i en ukendt og evt. pressset situation med kort varsel.

- målet er: at lære deltagerne at kunne være på i en ukendt og evt. pressset situation med kort varsel. Intro forløb forløbet er lavet til at kunne afvikles over 2 lektioner. 1 Lektion: Gennemgang af konceptet. Jeg snakker ud fra mine egne erfaringer og oplevelser med filosofien. I slutningen af timen får

Læs mere

DGI Agility. Inspiration for fører og hund. Aktiviteter 2015 DGI Midt- og Vestsjælland Agility. www.dgi.dk/midt-ogvestsjaelland

DGI Agility. Inspiration for fører og hund. Aktiviteter 2015 DGI Midt- og Vestsjælland Agility. www.dgi.dk/midt-ogvestsjaelland DGI Agility Inspiration for fører og hund Aktiviteter 2015 DGI Midt- og Vestsjælland Agility www.dgi.dk/midt-ogvestsjaelland 2 Indhold Indhold 2 Formanden har ordet 3 Gennemgang af nye Rally O skilte 4

Læs mere

Patientuddannelse Guide til det gode samarbejde mellem instruktører

Patientuddannelse Guide til det gode samarbejde mellem instruktører Patientuddannelse Guide til det gode samarbejde mellem instruktører Når man er instruktør på en patientuddannelse, skal man arbejde sammen med en anden frivillig instruktør om at give deltagerne den bedst

Læs mere

Everything DiSC Workplace Certificering 2-dage - MBK A/S

Everything DiSC Workplace Certificering 2-dage - MBK A/S Vil du gerne selv være in house ekspert i Everything DiSC Workplace? Har du lyst til selv at være den, som giver coaching og tilbagemeldinger på DiSC, uden at skulle bruge eksterne konsulenter? Ønsker

Læs mere

DHF trænerlinje foråret 2013 Et tilbud til trænere fra ca. 17 år. Idrætshøjskolen Aarhus 10. 12. maj 2013

DHF trænerlinje foråret 2013 Et tilbud til trænere fra ca. 17 år. Idrætshøjskolen Aarhus 10. 12. maj 2013 TRÆNERKURSUS DHF trænerlinje foråret 2013 Et tilbud til trænere fra ca. 17 år Idrætshøjskolen Aarhus 10. 12. maj 2013 Instruktører: Mads Hjortshøj, Niels Christian Pedersen, Martin Hjortshøj & Nicolej

Læs mere

Uddannelsesprogram. Træner niveau 1. Træner niveau 1

Uddannelsesprogram. Træner niveau 1. Træner niveau 1 Uddannelsesprogram 2013 1 DIF og DRF Træneruddannelse TRÆNER NIVEAU 1 Målgruppe Træner 1 uddannelsen henvender sig til ridesports interesserede personer, som ønsker at opkvalificere deres kompetencer indenfor

Læs mere

Majbritt Lunds kursuskatalog

Majbritt Lunds kursuskatalog Majbritt Lunds kursuskatalog Her finder du kurser i: PR Skriv, så det bliver læst Skriv til nettet Det gode medlemsblad Stil de gode spørgsmål Hvad er et godt referat? Indholdsfortegnelse Side 3 Side 4

Læs mere

VEJLEDNING OM DELTAGELSE I MØDE OG KURSUS- ARRANGEMENTER

VEJLEDNING OM DELTAGELSE I MØDE OG KURSUS- ARRANGEMENTER VEJLEDNING OM DELTAGELSE I MØDE OG KURSUS- ARRANGEMENTER INDHOLD FORORD... 3 A. GENERELT... 4 Eksempel 1... 4 Eksempel 2... 5 Eksempel 3... 5 Eksempel 4A... 6 Eksempel 4B... 6 Eksempel 5... 7 Eksempel

Læs mere

KURSUS KATALOG. 2013 For DAFFs Dommerudvalg

KURSUS KATALOG. 2013 For DAFFs Dommerudvalg KURSUS KATALOG 2013 For DAFFs Dommerudvalg Dette katalog indeholder en oversigt over de dommerkurser som afholdes af DAFFs dommerudvalg i 2013. Kataloget indeholder ydermere en gennemgang af de forskellige

Læs mere

patientuddannelse Guide til det gode samarbejde mellem instruktører

patientuddannelse Guide til det gode samarbejde mellem instruktører patientuddannelse Guide til det gode samarbejde mellem instruktører Indhold 1 Guide til det gode samarbejde mellem instruktører 2 Forventningsafklaring 4 Forberedelsesskemaer 5 Evaluering (udover vejledning)

Læs mere

Holdplan Vintersæson

Holdplan Vintersæson Holdplan Vintersæson 2017-2018 - revideret 28/11 2017. Mandage: Hold 320 Begynderhold Indendørs i opvarmet hal - ALT OPTAGET 6/11 2017 kl.17 18 4/12 2017 kl.17-18 1/1 2018 5/2 2018 kl. 17-18 Teori uden

Læs mere

Det dialogiske læringsrum -refleksion, repetition og videndeling

Det dialogiske læringsrum -refleksion, repetition og videndeling Det dialogiske læringsrum -refleksion, repetition og videndeling DUNK 2012 Program Læringsforståelse Baggrund for øvelsen Øvelsen i praksis Studerendes feedback Diskussion Samspilsproces Læringens fundamentale

Læs mere

Everything DiSC Workplace Certificering 2-dage - MBK A/S

Everything DiSC Workplace Certificering 2-dage - MBK A/S Vil du gerne selv være in house ekspert i Everything DiSC? Har du lyst til selv at være den, som giver coaching og tilbagemeldinger på DiSC, uden at skulle bruge eksterne konsulenter? Ønsker du bedre resultater

Læs mere

KURSUSKATALOG. Cheerleading DAFF DANSK AMERIKANSK FODBOLD FORBUND

KURSUSKATALOG. Cheerleading DAFF DANSK AMERIKANSK FODBOLD FORBUND KURSUSKATALOG Cheerleading 2014 DANSK AMERIKANSK FODBOLD FORBUND CHEERLEADING TRÆNERUDDANNELSER TRÆNERUDDANNELSER tilbyder hvert år træneruddannelser indenfor cheerleading. Uddannelserne ligger i slutningen

Læs mere

K U R S U S K A T A L O G

K U R S U S K A T A L O G KURSUSKATALOG Kursuskatalog Kursuskataloget indeholder alle Restudys præsentationer, workshops og seminarer. 2 Eleverne Elevpræsentationer sikrer, at alle elever kommer godt i gang med at benytte Restudys

Læs mere

Få styr på produktion med bæredygtig udnyttelse af naturgrundlaget

Få styr på produktion med bæredygtig udnyttelse af naturgrundlaget Få styr på produktion med bæredygtig udnyttelse af naturgrundlaget Kursusbeskrivelse Fra skoleåret 2016-17 skal man i naturfagene på 7. 9. klassetrin samarbejde om mindst seks fællesfaglige fokusområder.

Læs mere

UNDERVISNING FRA HJERTET Sekvensering og undervisningsmetodik

UNDERVISNING FRA HJERTET Sekvensering og undervisningsmetodik UNDERVISNING FRA HJERTET Sekvensering og undervisningsmetodik 50 timers kursus for yogalærere BESKRIVELSE Undervisning fra hjertet betyder at være dybt forankret i hjertets visdom og have åbenhed overfor

Læs mere

Personal Power Boost

Personal Power Boost Personal Power Boost Genfind din styrke og energi Et inspirerende og stærkt motiverende kursus i Personlig Udvikling fra A New Dimension 1 A New Dimension Invitation Ønsker du at nå resultaterne i balance

Læs mere

Opgave 1. Modul 4 Lytte, Opgave 1. Eksempel: Hvor mange voksne skal man minimum rejse for at få rabat? 1. Hvor høje skal kvinderne være?

Opgave 1. Modul 4 Lytte, Opgave 1. Eksempel: Hvor mange voksne skal man minimum rejse for at få rabat? 1. Hvor høje skal kvinderne være? Modul 4 Lytte, Opgave 1 Navn: Kursistnr.: Opgave 1 Eksempel: Hvor mange voksne skal man minimum rejse for at få rabat? 15 2 3 1 X 1. Hvor høje skal kvinderne være? 160-180 165-190 160-170 165-180 2. Hvad

Læs mere

KURSUSKATALOG. Amerikansk Fodbold DAFF DANSK AMERIKANSK FODBOLD FORBUND

KURSUSKATALOG. Amerikansk Fodbold DAFF DANSK AMERIKANSK FODBOLD FORBUND KURSUSKATALOG Amerikansk Fodbold 2014 DAFF DANSK AMERIKANSK FODBOLD FORBUND DAFF TRÆNERUDDANNELSER TRÆNERUDDANNELSER DAFF tilbyder hvert år træneruddannelser indenfor amerikansk fodbold. Uddannelserne

Læs mere

GSC Crawl Kurser Forår 2014

GSC Crawl Kurser Forår 2014 GSC Crawl Kurser Forår 2014 GSC er konkurrenceafdelingen af Gladsaxe Svøm, der er en af landets største svømmeklubber med over 2000 medlemmer. GSC tilbyder til dagligt træning, testning, udstyr og faciliteter

Læs mere

LINKEDIN KURSER PROFILERING & NETWORKING 2 TIMERS INTENSIVT KURSUS DER STYRKER DINE MULIGHEDER

LINKEDIN KURSER PROFILERING & NETWORKING 2 TIMERS INTENSIVT KURSUS DER STYRKER DINE MULIGHEDER LINKEDIN PROFILERING & NETWORKING 2 TIMERS INTENSIVT KURSUS DER STYRKER DINE MULIGHEDER PROFILERING + NETWORKING = MULIGHEDER Med Linkedin kan du opnå resultater, du ikke troede var mulige. Du kan blandt

Læs mere

Undervisning på folkehøjskoler

Undervisning på folkehøjskoler Undervisning på folkehøjskoler På folkehøjskoler er der krav til undervisningens omfang, placering og brede almene indhold. Med denne vejledning vil ministeriet tydeliggøre, hvad kravene betyder i praksis.

Læs mere

Samlet træningsplan Efterår 2014

Samlet træningsplan Efterår 2014 Samlet træningsplan Efterår 2014 Træningen i firkanter afvikles året igennem dog undtaget juli og december. Jagt 1 Træningen på Jagtholdene forbereder hunden til prøver og jagter, men der er også plads

Læs mere

Dig som underviser. På kurset arbejder du med: Skab en unik stil som underviser med afsæt i en DISC profil. Del af uddannelse. Hvem deltager?

Dig som underviser. På kurset arbejder du med: Skab en unik stil som underviser med afsæt i en DISC profil. Del af uddannelse. Hvem deltager? Dig som underviser Dig som underviser Få gennemslagskraft og større bevidsthed om din egen undervisningsstil Skab en unik stil som underviser med afsæt i en DISC profil Med udgangspunkt i en DISC-profil

Læs mere

-i det som du brænder for

-i det som du brænder for i det som du brænder for VOKSENUNDERVISER UDDANNELSE PÅ HOLD det, du brænder for Nu har du mulighed for få din egen underviser værktøjskasse lige til at bruge for Skjoldholm har oprettet en voksenunderviser

Læs mere

- Gennemgang af mål for kurset og kursusprogram. Frokost og gåtur. - Introduktion til modulopgave. -Arbejde med modulopgave om logbog

- Gennemgang af mål for kurset og kursusprogram. Frokost og gåtur. - Introduktion til modulopgave. -Arbejde med modulopgave om logbog Program 15-2 for Praktikvejlederuddannelsen for Social- og sundhedsassistenter - Trin 1. Modul 1, modul 2 og modul 3. Alle dage fra 8.30 til 15.55 Modul 1 Mandag d. 21/9 Underviser Helene Hillersdal -

Læs mere

Forældre Undervisning

Forældre Undervisning Forældre Undervisning På en skole nær dig Bliv bedre til at hjælpe dit barn med lektierne Efterår 2010 Bliv bedre til at hjælpe dit barn med lektierne Hvorfor Forældreundervisning? Oplever du også at det

Læs mere

Tværsektorielt Kompetenceudviklingskursus i Geriatri

Tværsektorielt Kompetenceudviklingskursus i Geriatri En beskrivelse af Tværsektorielt Kompetenceudviklingskursus i Geriatri Dette materiale indeholder en beskrivelse af: 1. Baggrunden for at afholde kurset 2. Målgruppen for kurset 3. Kursets indhold og opbygning

Læs mere

DET NÆRVÆRENDE FOTOGRAFI

DET NÆRVÆRENDE FOTOGRAFI DET NÆRVÆRENDE FOTOGRAFI 23.06.19 29.06.19 Kurset henvender sig til fotografentusiaster, som har lyst til at fordybe sig i det håndværk, det er at fotografere. Hver dag starter med et oplæg, som kan give

Læs mere

TAKEAWAY TEACHING. Bliv inspireret til at undervise i studiestrategier TEMA: PEER FEEDBACK PÅ SKRIFTLIGE OPGAVER

TAKEAWAY TEACHING. Bliv inspireret til at undervise i studiestrategier TEMA: PEER FEEDBACK PÅ SKRIFTLIGE OPGAVER TAKEAWAY TEACHING Bliv inspireret til at undervise i studiestrategier v TEMA: PEER FEEDBACK PÅ SKRIFTLIGE OPGAVER Udviklet af Anders Foss, Medievidenskab og Rose Alba Broberg, CUDiM Takeaway Teaching tema:

Læs mere

Gør noget godt for parforholdet tag et PREP kursus. Et tilbud til børneforældre

Gør noget godt for parforholdet tag et PREP kursus. Et tilbud til børneforældre Gør noget godt for parforholdet tag et PREP kursus Et tilbud til børneforældre Egedal Kommune Dronning Dagmars Vej 200, Center for Skole og Dagtilbud Rev. 09.03.2015 Alle kan blive enige om at det påvirker

Læs mere

8. årgang - Blad nr. 3 Maj 2015 Hooked On Country

8. årgang - Blad nr. 3 Maj 2015 Hooked On Country 8. årgang - Blad nr. 3 Maj 2015 Hooked On Country Tilbageblik på Træffet 2014 Kære Alle Så er sæsonen slut for denne gang. I skal have tak for mange timers sjov, grin og dans. Vi håbe at se jer alle i

Læs mere

Holdplan Vinter Redigeret d. 13/9 2018

Holdplan Vinter Redigeret d. 13/9 2018 Holdplan Vinter 2018-2019 Redigeret d. 13/9 2018 Mandage: Hold 400 Begynderhold 7/1 2019 kl. 17-18 4/2 2019 kl. 17-18 17/12 2018 kl. 17-18 14/1 2019 kl. 17-18 11/2 2019 Ingen træning 24/12 2018 Ingen træning

Læs mere

Medietræning - MBK A/S

Medietræning - MBK A/S Vil du lære at håndtere journalister og medier? Vil du have et trygt fundament før mødet med pressen? Vil du lære mediernes spilleregler? Vil du fremstå professionelt i medierne? Kurset i Medietræning

Læs mere

Kursusprogram Mavedans VinterVinter-for. fo rår Suzzane Sofia Potempa. Tilmelding og forespørgsel:

Kursusprogram Mavedans VinterVinter-for. fo rår Suzzane Sofia Potempa. Tilmelding og forespørgsel: Suzzane Sofia Potempa Kursusprogram Mavedans VinterVinter-for fo rår 2018 Tilmelding og forespørgsel: Suzzane Sofia Potempa www.orientalskdans.dk suzzane.potempa@gmail.com tlf : 60 63 84 03. Skole for

Læs mere

Sundhedsfremmende sygepleje, teori og metode

Sundhedsfremmende sygepleje, teori og metode Studienævnets evalueringsskema - Sygepleje Sundhedsfremmende sygepleje, teori og metode. semester - Efterår Svarprocent: / = svarprocent. Jeg er overordnet set tilfreds med kurset/modulet Læringsmål %

Læs mere

Formidling og kommunikation for ledere - MBK A/S

Formidling og kommunikation for ledere - MBK A/S Kan andre forstå, hvad du mener? Kan du få dem med på dine ideer? Kan du overbevise dem? Har du gennemslagskraft? Som leder, chef, souschef eller projektleder skal du kunne tage initiativ, fortolke, sætte

Læs mere

RELATIONER TEORI METODE PRAKSIS. Målgruppe. Mål. Varighed Forberedelse

RELATIONER TEORI METODE PRAKSIS. Målgruppe. Mål. Varighed Forberedelse DRILLE MED NAVNE Målgruppe Nye elevhold, hvor eleverne ikke kender hinandens navne endnu. Ikke alt for store grupper. Mål - At lære hinanden at kende - At opnå en høj grad af koncentration Varighed Varigheden

Læs mere

Kursusstandard for Instruktør 3 ankre, abseil og rebteknikker

Kursusstandard for Instruktør 3 ankre, abseil og rebteknikker Kursusstandard for Instruktør 3 ankre, abseil og rebteknikker Kursusstandarden består af følgende dele: Formalia - regler for administration af Dansk Klatreforbunds Instruktør 3-kursus Pensum for uddannelsen

Læs mere

Evaluering af ART-træner uddannelsen Uddannelsesforløb for lærere og pædagoger på skoler

Evaluering af ART-træner uddannelsen Uddannelsesforløb for lærere og pædagoger på skoler Evaluering af ART-træner uddannelsen Uddannelsesforløb for lærere og pædagoger på skoler Indledning Følgende evaluering bygger på lærere og pædagogers besvarelser af et spørgeskema i marts/april 2018.

Læs mere

Studieordning for bacheloruddannelsen i Idræt

Studieordning for bacheloruddannelsen i Idræt Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet Studienævnet for Sundhed, Teknologi og Idræt Studieordning for bacheloruddannelsen i Idræt Aalborg Universitet 2013 Dispensation januar 2015 Uddannelsen udbydes i Aalborg

Læs mere

DHF trænerlinje foråret 2015 Et tilbud til trænere fra ca. 17 år. Idrætshøjskolen Aarhus 15. maj 17. maj 2015. Instruktører:

DHF trænerlinje foråret 2015 Et tilbud til trænere fra ca. 17 år. Idrætshøjskolen Aarhus 15. maj 17. maj 2015. Instruktører: TRÆNERKURSUS DHF trænerlinje foråret 2015 Et tilbud til trænere fra ca. 17 år Idrætshøjskolen Aarhus 15. maj 17. maj 2015 Instruktører: Nicolej Krickau, Casper Brunsgaard Jensen, Martin Hjortshøj, Peder

Læs mere

0-9 Drej først ¼ derefter ½. Udføres både til højre og venstre. A Svære danse evt. med mange synkopationer, tags og restarts.

0-9 Drej først ¼ derefter ½. Udføres både til højre og venstre. A Svære danse evt. med mange synkopationer, tags og restarts. 0-9 ¾ turn: Drej først ¼ derefter ½. Udføres både til højre og venstre. A Advanced: Apple Jack: Svære danse evt. med mange synkopationer, tags og restarts. Sædvanligvis i par (en venstre, en højre) som

Læs mere

Kursusoversigt 2016. Book på telefon 97850822 eller mail@kursuscenterstruer.dk. Uge 1 og 2 Nytårskursus. Uge 3 og 4 Vinterkursus 1

Kursusoversigt 2016. Book på telefon 97850822 eller mail@kursuscenterstruer.dk. Uge 1 og 2 Nytårskursus. Uge 3 og 4 Vinterkursus 1 Kursusoversigt 2016 Uge 1 og 2 Nytårskursus Beskrivelse: Nytårskursus med fokus på motion og nye vaner! Pris: Kr. 2997,50 pr. uge - Dobbeltværelse med bad (+ kr. 1000 pr. uge for enkeltværelse) - Forskellige

Læs mere

KURSUS I DIALOGISK PRAKSIS. Dialogiske processer med elev, barn, forælder, borger i centrum med inspiration fra.»åben Dialog«

KURSUS I DIALOGISK PRAKSIS. Dialogiske processer med elev, barn, forælder, borger i centrum med inspiration fra.»åben Dialog« KURSUS I DIALOGISK PRAKSIS Dialogiske processer med elev, barn, forælder, borger i centrum med inspiration fra»åben Dialog« KURSUS I DIALOGISK PRAKSIS KURSUS I DIALOGISK PRAKSIS Dialogiske processer med

Læs mere

Kursusprogram Mavedans Vinter - forår Suzzane Sofia Potempa. Tilmelding og forespørgsel:

Kursusprogram Mavedans Vinter - forår Suzzane Sofia Potempa. Tilmelding og forespørgsel: Suzzane Sofia Potempa Kursusprogram Mavedans Vinter - forår 2017 Tilmelding og forespørgsel: Suzzane Sofia Potempa www.orientalskdans.dk suzzane.potempa@gmail.com tlf : 60 63 84 03. Skole for Orientalsk

Læs mere

Ressourcen: Projektstyring

Ressourcen: Projektstyring Ressourcen: Projektstyring Indhold Denne ressource giver konkrete redskaber til at lede et projekt, stort eller lille. Redskaber, der kan gøre planlægningsprocessen overskuelig og konstruktiv, og som hjælper

Læs mere

Holdplan Vinter Redigeret d. 11/

Holdplan Vinter Redigeret d. 11/ Holdplan Vinter 2018-2019 Redigeret d. 11/11 2018 Mandage: Hold 400 Begynderhold II Alt optaget. 7/1 2019 kl. 17-18 4/2 2019 kl. 17-18 17/12 2018 kl. 17-18 14/1 2019 kl. 17-18 11/2 2019 kl. 17-18 31/12

Læs mere

Jeg har selv haft utrolig glæde af den meditation og healing jeg har lært, og derfor brænder jeg for at bringe metoderne videre til andre.

Jeg har selv haft utrolig glæde af den meditation og healing jeg har lært, og derfor brænder jeg for at bringe metoderne videre til andre. KURSUS Igennem mange år har Bob Moores energiøvelser og meditationer været til stor glæde for mennesker i deres psykologiske og spirituelle udvikling. Det energiarbejde, som han udfoldede og videregav

Læs mere

2. Håndtering af situationer i undervisningen

2. Håndtering af situationer i undervisningen 2. Håndtering af situationer i undervisningen Som instruktør kan du blive udfordret af forskellige situationer, som opstår i undervisningen. Nedenfor er nævnt nogle typiske eksempler med forslag til håndtering.

Læs mere

Kursers åbenhed på frie kostskoler

Kursers åbenhed på frie kostskoler Kursers åbenhed på frie kostskoler På frie kostskoler (højskoler, efterskoler, husholdningsskoler og håndarbejdsskoler) skal kurserne være åbne for alle. Gennem de seneste år har ministeriet ført en række

Læs mere

Det hele Det prioriterede Overblik Vælge til / Vælge fra. Ny energi Læsegruppe Nå ting Tilgængelighed Retning

Det hele Det prioriterede Overblik Vælge til / Vælge fra. Ny energi Læsegruppe Nå ting Tilgængelighed Retning Tids- og projekt styring er mere end planlægning af din tid Det hele Det prioriterede Overblik Vælge til / Vælge fra Ny energi Læsegruppe Nå ting Tilgængelighed Retning Skabe overblik Have lyst (U)realistisk

Læs mere

UDBUD AF: KURSER / MØDER / ARRANGEMENTER. - i, på eller med Frivilligcenteret i efteråret 2012 - TIL ALLE FRIVILLIGE I VORES MEDLEMSFORENINGER

UDBUD AF: KURSER / MØDER / ARRANGEMENTER. - i, på eller med Frivilligcenteret i efteråret 2012 - TIL ALLE FRIVILLIGE I VORES MEDLEMSFORENINGER UDBUD AF: KURSER / MØDER / ARRANGEMENTER - i, på eller med Frivilligcenteret i efteråret 2012 - TIL ALLE FRIVILLIGE I VORES MEDLEMSFORENINGER oversigt: SPARRINGSMØDE TIL VINDUE FOR EN FORENING August 2012

Læs mere

Løb Med - Trænerkursus. Et tilbud til løbeklubber der vil have sjovere og mere varieret træning og bedre trænere

Løb Med - Trænerkursus. Et tilbud til løbeklubber der vil have sjovere og mere varieret træning og bedre trænere Løb Med - Trænerkursus Et tilbud til løbeklubber der vil have sjovere og mere varieret træning og bedre trænere Hvad er Løb Med? Løb Med er et trænerkursus, der giver dig ny inspiration og viden. Kurset

Læs mere

Følgende spørgsmål omhandler den faglige del af modulet: Hvordan vurderer du planlægningen af modulet? Hvordan vurderer du modulets relevans for dig?

Følgende spørgsmål omhandler den faglige del af modulet: Hvordan vurderer du planlægningen af modulet? Hvordan vurderer du modulets relevans for dig? Følgende spørgsmål omhandler den faglige del af modulet: Hvordan vurderer du planlægningen af modulet? Hvordan vurderer du modulets relevans for dig? Hvordan vurderer du modulets faglige indhold? Hvordan

Læs mere

UKLASSIFICERET FAGPLAN. 1. FAG Udstillingshjælperkursus, 2083 Udgivelse NOV 2015

UKLASSIFICERET FAGPLAN. 1. FAG Udstillingshjælperkursus, 2083 Udgivelse NOV 2015 UKLASSIFICERET FAGPLAN 1. FAG Udstillingshjælperkursus, 2083 Udgivelse NOV 2015 2. FAGETS MÅL Uddannelsen skal udvikle den enkelte kursist forudsætninger bedst muligt for at kunne virke som hjælper på

Læs mere

Bente Rønberg Kursusplan for 2019 Ugekurser på Rydhave Slot

Bente Rønberg Kursusplan for 2019 Ugekurser på Rydhave Slot Ugekurser på Rydhave Slot Uge 7 Dobbelt Jacquard Lær at strikke mønsterteknikker på dobbeltapparat. Søndag den 10. februar kl. 17 fredag den 15. februar kl. 16 En betingelse for at deltage er, at du har

Læs mere

Hamonika og højskole. Uge 31 26/7 2/8 2015

Hamonika og højskole. Uge 31 26/7 2/8 2015 2015 Hamonika og højskole Uge 31 26/7 2/8 2015 Side 2 Harmonika og højskole Livsstilshøjskolen i Gudum inviterer til et fuldstændig fantastisk harmonikakursus, hvor harmonikaen er i centrum. Vi skal spille

Læs mere

Resultat af semesterevaluering MVSA, Modul 1 E14

Resultat af semesterevaluering MVSA, Modul 1 E14 Resultat af semesterevaluering MVSA, Modul 1 E14 Hvor mange dage har du deltaget i undervisningen på modulet? Et modul består af 12 seminardage. Hvert seminar består af 3 dage. Hvad synes du om antallet

Læs mere