BeoLab 8002. Vejledning



Relaterede dokumenter
BeoLab Vejledning

BeoLab 11. Vejledning

BeoLab 4. Vejledning

BeoLab 3. Vejledning

BeoLab 3. Vejledning

BeoLab 7-1 BeoLab 7-2. Vejledning

BeoLab 7 1. Vejledning

BeoLab 7-6. Vejledning

BeoLab 1. Brugervejledning. ENTER v/henriksens ELEKTR

BeoLab 2. Vejledning

De dele der skal bruges til at samle BeoLab 6000, leveres sammen med højttaleren: 1 Unbrakonøgle 3 skruer (pr. højttaler)

BeoLab 3. Vejledning

BeoLab 10. Vejledning

BeoLab Vejledning

BeoLab 2. Vejledning. ENTER v/henriksens ELEKTR

BeoLab 4 PC. Vejledning

BeoLab 1. Brugervejledning

Til det norske marked: Mekaniske og elektroniske komponenter i produktene slites ved bruk. Det må derfor påregnes reparasjoner og utskiftning af

BeoLab 7-4. Vejledning

BeoLab 5. Vejledning

Produktet kan kun slukkes helt ved at tage stikket ud af stikkontakten. Der skal altid være nem adgang til stikkontakten.

BeoLab 5. Vejledning

Den højpolerede overflade på BeoLab 4000 i den farvesammensætning,

Brugsanvisning. Mælkeskummer DA Brugsanvisning og sikkerhedsbestemmelser. Læs denne vejledning omhyggeligt. Kun til husholdningsbrug.

Indhold. Brug af Beo4 fjernbetjeningen, 4. Detaljeret beskrivelse af knapperne på Beo4, 6 Daglig betjening og avancerede funktioner med Beo4 knapper

Den højpolerede overflade på BeoLab 4000 i den farvesammensætning,

Humantechnik BRUGERVEJLEDNING LA-90

BeoVision 4. Vejledning

Brugervejledning til Nokia Trådløs Opladerholder DT-910

ELEKTRISK TERRASSEVARMER

ELEKTRISK TERRASSEVARMER 2000W

Geemarc BRUGERVEJLEDNING. Loop Hear LH600

CITRUS JUICER CJ 7280 DANSK

Brugermanual. Manuel d instruction

Brugervejledning til Nokia Wireless Charging Plate DT-900

ELEKTRISK RADIATOR 1000 W

MIB MusicButler Installationsvejledning

BeoCenter 2 Stikpanel. Vejledning. -CENTER v/henriksens ELEKTRO

BETJENINGSVEJLEDNING

Kun til det canadiske marked: Dette digitale klasse B-apparat opfylder alle krav i de canadiske bestemmelser om interferensskabende udstyr.

ELEKTRISK TERRASSEVARMER MED SKÆRM

CHARGEit BRUGERMANUAL

BeoCenter 2 Stikpanel. Vejledning

TERRASSEVARMER TIL PARASOL 2000 W

WOOFit Go BRUGERMANUAL

Elektrisk golfvogn 1-7

Hearing Products International BRUGERVEJLEDNING. Echo MegaLoop

ELEKTRISK TERRASSEVARMER 2100 W

Signolux Flash A-2644

Olieradiator Model Nr.: V~50Hz, 2000W

Signolux Pager A-2619

Altid klar til at hjælpe. Registrer dit produkt, og få support på SPA4355/12. Spørgsmål? Kontakt Philips.

Brugervejledning. AirQlean High et loftsmonteret luftfiltreringssystem

aurelia aniara Brugermanual

ELEKTRISK KONVEKTOR RADIATOR 2000 W

DUALSHOCK 3-opladerterminal Instruktionsmanual

Kontaktgrill. Model Nr.: 1666 BRUGSANVISNING

BeoCenter 2 Stikpanel. Vejledning. -CENTER v/henriksens ELEKTRO

MONTERING, VEDLIGEHOLD OG BRUG AF EMHÆTTE

BATTERIOPLADER 6 V / 12 V, GEL, WET & AGM

KERAMISK VARMEBLÆSER 1500 W

BeoLink Wireless 1. Vejledning

TERRASSEVARMER HN Brugervejledning

CITATION SURROUND BRUGSANVISNING

DM-18. Bærbar CD-afspiller. Dansk betjeningsvejledning. Danish.

Parkeringsskive. Brugervejledning

Installationsvejledning Countertop ict220e

Humantecknik Crescendo 50

Dansk brugsvejledning til Clover 3 elektronisk lup

Original Brugsanvisning TOFI PATIENTSTOL MOD. 2015

Installationsmanual Alarm Tilslutningsboks

Humantechnik. BRUGERVEJLEDNING Lisa Vækkeur RF Time A-3240

TRÅDLØST INDIREKTE OFTALMOSKOP VANTAGE

ELEKTRISK PARASOLVARMER

Betjening... 6 Tænd/sluk - lydstyrke... 6 Valgmulighed: Tilslutning af øretelefoner... 6 Radiofunktion... 7 AUX-funktion... 8

AFFUGTER BRUGERMANUAL

TERRASSEVARMER 600 W

BeoLab 5. Vejledning. -CENTER v/henriksens ELEKTRO

Brugervejledning. Brødrister. Instruktioner inden ibrugtagning. Opbevar venligst denne brugervejledning til fremtidig reference.

KERAMISK VARMEBLÆSER TÅRN 1000W / 2000 W

Amplicomms. TV 2410 FM system til TV/radio Med indbygget mikrofon. Brugervejledning

Brugsanvisning Varmeskuffe

1.0 Udpakning DALI KATCH Knapper og Tilslutninger Lyd Indstilling

Hearing Products International. Quickguide Echo MegaLoop PRO

PlayStation Camera. Instruktionsvejledning CUH-ZEY

Ort-O-Mate er et meget brugervenligt værktøj, der anvendes til aftagning af støtte- og kompressionsstrømper.

Installationsvejledning Countertop ict250e

Installationsvejledning Mobile iwl250b

Bluetooth Soundbar. Brugermanual

BRUGERVEJLEDNING SIGNALFORSTÆRKER

Installation kun fase og mellemledning

Betjeningsvejledning. Aktiv indendørs DVB-T-antenne MEDION LIFE P61062 (MD 84874)

foretages af autoriseret installatør. Er der en stophane eller balofix samt stikkontakt

Installationsvejledning Mobile iwl250g

Side 1 af 10. Klargøring af SNOEZELEN apparater 3. Belægning af kontrolfelter for de forskellige apparater 4. Tænd/sluk knappen for Batteri 4

Basic Clean -robotstøvsuger

2008/2. Clean Mate 365. DK Betjeningsvejledning. Texas A/S - Knullen 2 - DK-5260 Odense S - Denmark Tel post@texas.

SingStar -mikrofonpakke Betjeningsvejledning. SCEH Sony Computer Entertainment Europe

BLUETOOTH SPEAKER BLUEBEAT GSB 110

HÅNDKLÆDETØRRER STANG 30 W

Transkript:

BeoLab 8002 Vejledning

Daglig brug 3 Når du har sat højttalerne op som beskrevet på de følgende sider, skal du sætte strøm til hele systemet. Indikatorlampen lyser rødt, hvilket betyder, at højttalerne står på standby og er klar til brug. Højttalerne er beregnet til at stå på standby, når de ikke er i brug. Tænd og sluk indikatorlampe Når Bang & Olufsen systemet tændes, tændes højttalerne samtidig. Det røde lys i standbyindikatoren skifter til grønt, hvilket angiver, at højttalerne er tændt. Når du slukker for systemet eller slår lyden fra, bliver indikatorlampen straks rød, hvilket angiver, at højttalerne ikke er i brug. Hvis højttalerne er tilsluttet et system, der ikke er fra Bang & Olufsen, tændes de, når de modtager et signal fra systemet (se side 6). De slukkes et par minutter efter, at signalet er slukket. Højttalerbeskyttelse Højttalerne er udstyret med et termisk beskyttelsessystem, der forhindrer overophedning. Hvis der opstår en fejl, eller højttalerne bliver overophedet, sætter systemet automatisk højttalerne på standby, og indikatorlampen bliver orange. Sådan løses problemet: > Afbryd strømmen til højttalerne. > Giv systemet tid til at blive nulstillet (ca. 3-5 minutter). > Slut strømmen til højttalerne igen. Indikator Rengør højttaleren Tør støv af overfladerne med en tør, blød klud. Pletter og snavs kan fjernes med en blød klud fugtet med en opløsning af vand og et mildt rengøringsmiddel, f.eks. opvaskemiddel. Hvis problemet varer ved, skal du kontakte din Bang & Olufsen forhandler. Brug aldrig sprit eller andre opløsningsmidler til rengøring af højttalerne! BEMÆRK! Høj musik i længere tid kan medføre høreskader.

4 Opsæt højttaleren Det anbefales at følge nedenstående fremgangsmåde: Tag systemets netledning ud af stikkontakten. Placer højttalerne i din opsætning. Indstil omskifterne korrekt se afsnittet Tilpas højttalerne til din opsætning (side 6). Tilslut højttalersystemet. Slut strøm til hele systemet igen. Hvis du vil montere højttaleren på et vægbeslag, skal du ikke montere foden på højttaleren. Forholdsregler Sørg for, at højttalerne placeres og tilsluttes i overensstemmelse med instruktionerne i denne vejledning. Brug kun godkendte Bang & Olufsen stande eller vægbeslag for at undgå personskade! Højttalerne kan kun slukkes helt ved at tage stikket ud af stikkontakten. Højttalerne er udelukkende beregnet til indendørs brug under tørre forhold og inden for et temperaturområde på 10-40 C. Husk, at hver højttaler i en opsætning skal tilsluttes en stikkontakt. Bang & Olufsen højttalere er designet til at være tilsluttet lysnettet hele tiden, så de automatisk tændes. Forsøg aldrig at åbne højttaleren! Produktet må kun åbnes af en uddannet servicetekniker. Søjle og fod Det er nemmest at montere foden på højttalersøjlen, hvis højttaleren ligger på de to skumblokke (som vist på illustrationen). Fjern det lille plastikrør fra gevindet nederst på højttaleren, og sæt foden på. Fastgør foden på søjlen med spændskiven og møtrikken. Skru møtrikken godt fast. BEMÆRK! Højttalerens typenummer vises på den mærkat, der er anbragt på indersiden af pladen over stikpanelet.

Kabeltilslutninger 5 Højttalerne kan bruges sammen med Bang & Olufsens musik-, video- og linksystemer. De kan også bruges sammen med systemer, der ikke er fra Bang & Olufsen. Se vejledningen til det pågældende system for at få oplysninger om dets tilslutningsmuligheder. POWER LINK stik Strømtilslutning Netledning: Den medfølgende netledning og stikket på den er specielt beregnet til dette produkt. Hvis du ændrer netledningens stik eller beskadiger netledningen, skal du købe en ny hos din Bang & Olufsen forhandler. POSITION-omskifter SETUP L R LINE POSITION SETUP-omskifter L-R-LINE Anbring kabelskjuleren rundt om kablerne som vist på side 8. A Træk i det lille låg, og løft det op for at få adgang til stikpanelet. Af sikkerhedsmæssige årsager bør du fastgøre strømkablet til det sorte låg ved at bruge den vedlagte kabelbinder (A).

6 Tilpas højttalerne til din opsætning Højttalerne kan placeres næsten hvor som helst i rummet. Du opnår dog den mest naturlige lyd, hvis de opstilles som beskrevet i dette afsnit. SETUP-omskifter Denne omskifter har tre indstillinger: LEFT, RIGHT og LINE. Sæt omskifteren på LEFT eller RIGHT, hvis højttalerne tilsluttes et Bang & Olufsen system. Sæt omskifteren på LINE, hvis højttalerne tilsluttes et system, der ikke er fra Bang & Olufsen. Med et Bang & Olufsen system Brug de vedlagte Power Link kabler til at slutte højttalerne til dit system. Sæt SETUP-omskifteren på hhv. LEFT og RIGHT (venstre og højre lydkanal). Med et system, der ikke er fra Bang & Olufsen SETUP L R LINE POSITION Brug en speciel adapter med et almindeligt phono/rca-stik i den ene ende og et DIN-stik i den anden. Afhængigt af din opsætning kan det også være nødvendigt at tilslutte en adapter med phono/rca-stik og minijackstik (ekstraudstyr, der kan købes hos din Bang & Olufsen forhandler). Sæt SETUP-omskifteren på LINE. SETUP L R LINE POSITION POSITION-omskifter Når en højttaler placeres i et hjørne eller tæt på en væg, bliver basniveauet højere i forhold til basniveauet i en højttaler, der placeres mere fritstående. Hvis du vil undgå denne forstærkning af bassen, skal du indstille POSITION-omskifteren for at sikre, at basniveauet passer til højttalerens placering. Den korrekte indstilling af omskifteren afhænger af afstanden fra højttaleren til rummets vægge og hjørner. Følg retningslinjerne på næste side, når du skal bestemme, hvilken af de tre indstillingsmuligheder du skal vælge for hver højttaler. De viste positionsområder på næste side er kun vejledende du kan selvfølgelig sætte omskifteren på lige netop den indstilling, du foretrækker.

7 Positionsområder: De tre indstillinger (frit, væg og hjørne) svarer til de afmærkede positionsområder, der er mærket med forskellige grå nuancer. POSITION-omskifteren har tre indstillinger: frit, væg og hjørne. frit Brug denne indstilling, hvis højttaleren er placeret mere end 15 cm fra væggen og mindst 50 cm fra et hjørne (de lysegrå områder på illustrationen). væg Brug denne indstilling, hvis højttaleren er placeret mindre end 15 cm fra væggen og mindst 50 cm fra et hjørne (de grå områder langs væggene på illustrationen). Brug denne indstilling, hvis højttaleren er monteret på et vægbeslag. hjørne Brug denne indstilling, hvis højttaleren er placeret i et hjørne (de mørkegrå områder på illustrationen). Hvordan måler du? De beskrevne afstande måles som vist på ovenstående illustration (højttaleren set fra oven).

8 >> Tilpas højttalerne til din opsætning Kabelskjuler: Gummislangen, der leveres med højttalerne, fungerer som kabelskjuler og er specifikt designet til højttalerne. Brug det vedlagte værktøj til at "lukke" kabelskjuleren, når både netledningen og Power Link kablet er trukket gennem den. Den specielle adapter, part-nr. 6270706, kan bruges til at slutte ekstra højttalere til dit Bang & Olufsen system. Adapteren fås som ekstraudstyr hos din Bang & Olufsen forhandler.

9 Bortskaffelse af elektrisk og elektronisk udstyr (WEEE) Miljøbeskyttelse Elektrisk og elektronisk udstyr, dele og batterier, der er mærket med dette symbol, må ikke bortskaffes sammen med almindeligt husholdningsaffald, og alt elektrisk og elektronisk udstyr, alle dele samt alle batterier skal indsamles og bortskaffes separat. Når elektrisk og elektronisk udstyr samt batterier bortskaffes ved hjælp af de indsamlingssystemer, der anvendes i dit land, beskyttes miljøet og andre menneskers helbred. Desuden bidrages der til en betryggende og rationel anvendelse af naturlige ressourcer. Indsamling af elektrisk og elektronisk udstyr, batterier og affald forhindrer mulig forurening af naturen med farlige stoffer, som kan være indeholdt i elektriske og elektroniske produkter og udstyr. Din Bang & Olufsen forhandler kan rådgive dig om den korrekte bortskaffelsesmetode i dit land. I tilfælde af, at et produkt er for lille til at vise dette symbol, er det i stedet vist i vejledningen, på garantibeviset eller på emballagen. Dette produkt overholder bestemmelserne i direktiverne 2004/108/EF og 2006/95/EF. Tekniske specifikationer, funktioner og brugen af disse kan ændres uden varsel. Alle produkter fra Bang & Olufsen overholder den gældende miljølovgivning i de lande, hvor produkterne sælges.

10

3510504 1002