Kirgisien Ibex jagt i 2018

Relaterede dokumenter
Kirgisien - Ibex jagt

Kustania Sibirsk Råbuk 2015

Kustania Sibirsk Råbuk 2018

Kamchatka Elg - Med mulighed for Bjørn

Kamchatka Elg med mulighed for Bjørn

Kamtschatka Elg med mulighed for Bjørn

Gemse & Muflon - Slovenien

Indkvartering samt ophold ved bjørne jagt

Ungarn - Bukkejagt - Familieferie og Wellness

Kamtschatka - Brunbjørn - Specielpris - Forår

Gemse og muflon i Slovenien 2015

Rumænien Brunbjørn 2015

Australien - jagt på vandbøffel

Jagt og familieferie ved Heviz - Ungarn

Australien - Jagt på vandbøffel På aboriginernes gamle jagtmarker, har du her muligheden for at jage vandbøfler, bantenger og store vildsvin.

Jagten i Nunavut i NWT i Canada er mulig på Isbjørn, Hvalross, Moskusokse og Caribou

Jagt i Mozambique - Zambezi-floddeltaet

Mauritius - Rusahjort

Storvildt i Argentina.

Tjekkiet. DIANA HUNTING TOURS Fåborgvej 240. DK-5700 Svendborg Telefon Telefax

Vildsvinejagt i Tyrkiet (fastpris)

Ungarn. Bukkejagt + badeferie ved Balatonsøen

Polen Hjortejagt revir Slonka

Polen Hjortejagt - Fastpris med 5 kg hjort

JAGT PÅ IBEX I KIRGISISTAN

itale kronhjorte ALT OM JAGTRE KAPITALE KRONHJORTE

Mauritius Vi tilbyder gerne alene at stå for arrangementet af selve jagtdelen, hvis vore gæster har mod på selv at arrangere opholdsdelen.

Aurora Jagtrejser Jomfrustien 4, 1. sal Postboks 115 DK-6100 Haderslev tlf

JAGT I BULGARIEN 2014 Kronhjort, Dåhjort, Gemse, Muflon, og Vildsvin

Jagt i de Sibirske Sajan bjerge - område Abakan Brunbjørn- Maralhjort- Elg- Sibirsk Råbuk Ibex

Vi tager forbehold for kursændringer og trykfejl. Priserne inkluderer ikke ydelser, som ikke fremgår af ovennævnte.

Polen Premierejagt på råbuk - Stamrevir Odyniec

STORE BUKKE I KURGAN

TURJAGT I AZERBADJAN

Ulve- og Coyotejagt i Alberta

Elgjagt i Rusland på europæisk elg

Polen Bukkejagt Muflon Glubczyce med max.pris

BUKKEJAGT I KROATIEN

Polen Revir Artemida på fastpris

ELGJAGT I RUSLAND PÅ EUROPÆISK ELG

BEZOARJAGT I TYRKIET

Polen Kombijagt på hundyr og vildsvin

ikke Nowitna National Wildlife Refuge (1) Elg, Grizzly, Sortbjørn og Ulv Elg Grizzly (ursus aretos horribilis)

Nowitna National Wildlife Refuge (1)Elg, grizzly, sortbjørn og ulv

Jagt på Marco Polo i Kirgisistan

Alaska ikke Nowitna National Wildlife Refuge (1) Elg, Grizzly, Sortbjørn og Ulv Elg

Drivjagt i Kroatien (Fastpris)

Jagt på maralhjort. Overblik HØJDEPUNKTER HAR DU SPØRGSMÅL? Jagten

HJORTEJAGT I POLEN PÅ LOS TREZBIATOW BUHLS JAGTREJSER

12 DAGE FRA $30,000.00

Eastern Cape ved Quinstown

Jelling Jagtrejser og Scotsport

: Gemsejagt i Kär GEMSEJAGT I KÄRNTEN

LB Jagtrejser, Lindum Søvej 15, DK-8830 Tjele Jagtrejser.dk, tlf , Rejsegarantifonden nr.

KRONHJORTEJAGT I RUMÆNIEN

Efterårsjagt på råbuk i Frankrig

JAGT I SAYAN-BJERGENE

Eastern Cape - her kan dine drømme blive virkelighed

JAGT PÅ MARCO POLO I KIRGISISTAN

Polen Revir Gwardia på fastpris

Bjørnejagt i Kroatien

WHITETAILJAGT I ALBERTA

: Bukkejagt i Tyrk BUKKEJAGT I TYRKIET

Jelling Jagtrejser og Scotsport

JAGT PÅ WHITE TAIL I FINLAND

EN: Sikajagt i Irlan SIKAJAGT I IRLAND

VINTERJAGT PÅ HUNDESLÆDE

VINTERJAGT PÅ HUNDESLÆDE

SORTBJØRNEJAGT I ALBERTA

Hjortejagt i Danmark. Overblik HØJDEPUNKTER HAR DU SPØRGSMÅL?

JAGT PÅ MARCO POLO I KIRGISISTAN

Gemsejagt på Balkan. Overblik HØJDEPUNKTER HAR DU SPØRGSMÅL? Sæson

Limpopo Province - Musina - Sydafrika

Hundyrjagt i Skotland. Scotsport info@scotsport.dk

VINGÅRD, JAGT OG BADEFERIE VED BALATON

Efterårsjagt på moose i Alaska

BALEARISK VILDGED I SPANIEN

Sneppejagt i Irland. Scotsport info@scotsport.dk

Bukkejagt. Strathmore Estate/Glamis Castle. Scotsport

Jagt på Kronhjort i Frankrig

EN OASE AF RO OG NATUROPLEVELSER FOR HELE FAMILIEN

Polen Jagt på den gryntende dåhjort

EFTERÅRSJAGT PÅ RÅBUK I FRANKRIG

Brun- og sortbjørnejagt ved Talkeetna i Al...

: Gemsejagt på B GEMSEJAGT PÅ BALKAN

SORTBJØRNEJAGT I BRITISH COLUMBIA

: Bukkejagt i Ung BUKKEJAGT I UNGARN

Limpopo Province - Musina - Sydafrika

t på maralhjort ALT OM JAGTRE JAGT PÅ MARALHJORT

BUKKEJAGT I SYDENGLAND 2014

Transkript:

Kirgisien Ibex jagt i 2018 Vores samarbejdspartner har mange års erfaring for afvikling af jagtarrangementer, og har hvert år mange forskellige jægere fra hele verden på jagt. Bestanden af Ibex i Kasakhstan og Kirgisien er den tætteste i hele centralasien. Dette gør at de fleste jægere vælger at jage Ibex her, da landene er kendt for sine fascinerende bjerglandskaber og sine stærke trofæer. Ibexen bliver også kaldt den centralasiatiske stenbuk. Den er med sin størrelse, kropsvægt og trofæstørrelse den stærkeste stenbuk under art. Ibexens horn har en længde på 90-135 cm. Større trofæer kan også forekomme. Kropsvægten er fra 80-130 kg. Gennemsnitslængden på de trofæer som er nedlagt i vores område, de sidste 3 sæsoner, har ligget på 110-120 cm. Sikkerheden for at få sit trofæ ligger på 99,9 %. Dette opnås på grund af den gode organisation og den tætte Ibex bestand. Jagten er en klassisk bjergjagt, der foregår som en kombination af, at ride på hest samt pürsch til fods. Jagten foregår i en højde på 2.200-4.000 m, hvorved anvendelsen af heste gør det meget nemmere at komme frem i områderne. Man bør dog ikke undervurdere denne form for jagt. En rigtig god idé vil være at starte med ride undervisning i god tid før en rejse afvikles. Ligeledes vil en rimelig kondition være tilrådelig. Til de jægere som, måske af sundhedsmæssige årsager, ikke kan gennemføre et sådant arrangement, er der i en bestemt revirdel mulighed for, at gennemfører gennemsøgning af området med en 4 hjuls trukken bil, og en dermed efterfølgende pürsch. Til forberedelserne hører også skudtræning imellem 100-250m, da disse skudafstande typisk vil forekomme. Et par uvurderlige ting er en afstandsmåler samt en god håndkikkert. Jagten på Ibex er en meget sikker jagt, og det er 99,9 % sikkert, at de jægere som rejser af sted på dette vil få skudchance på Ibex. Der vil til dels også være mulighed for Ulv. Sommer og efterårsjagten: Fra august til midten af oktober jages der på enkeltstående Ibexbukke, eller på rudlerne af Ibexbukkene. På denne tid af året bevæger dyrene sig hovedsageligt i morgen og aftentimerne.

Om eftermiddagen kommer dyrene, fra de højere liggende områder, ned på bjergsletterne, hvor de opholder sig midt på dagen, typisk i skyggen. Ca. midt på formiddagen trækker dyrene igen op til de højere liggende områder. Der jages hele dagen i form af ridning, spotting og pürsch til fods. Vinterjagten: Fra slutningen af oktober til midten af november jages Ibex bukkene, når de opsøger rudlerne af hundyr, som har høj brunst i midten af november. Der skal forventes, at der fra midten af oktober vil være sne dække i den største del af området hvor jagten foregår. Dyrene søger i denne periode ned i de lavere liggende områder. I vinterperioden jages der normalt ud fra basis campen, og jagten i denne periode kræver den rette påklædning. Rejseførløb: Der flyves normalt til Bischkek, hvor jægerne modtages af en tolk, som hjælper med indrejseformaliteterne. Efterfølgende foregår transferen med bil eller minibus til jagtområdet. Transfer tid ca.12 timer, da der jages i grænseområdet imellem Kasakhstan og Kirgisien. Ude i jagtområdet er der en basiscamp, som består af træhytter eller stortelte, og som har køkken, toilet og bad. Der er i hovedcampen radioudstyr samt generator, som leverer strøm. Her opholder hjælpepersonale, chaufføren og tolken sig under hele opholdet. Den første nat foregår som regel i hovedcampen. Herfra foregår transporten ind i reviret på hest. Under selve jagten, når hovedcampen forlades, bruges meget enkelte telte. Dette gør at komforten er meget lille, hvilket kræver et kraftigt soveunderlag, samt en rigtig god sovepose, da det kan være køligt om natten. Transferen fra jagtområdet til Bischkek foregår senest en dag før hjemrejse, her skal der forventes, en nat, på hotel. I Bischkek pakkes alle trofæerne og veterinærpapirerne forberedes til hjemrejsen, under dette forløb vil tolk være til stede, til at hjælpe med udrejseformaliteterne. Hvis alt løber ok med veterinærpapirerne prøver vi på om kunden selv kan have trofæer og cape med hjem i bagagen. Forventet program: - Dag 1: Afrejse til Bischkek og afklaring af alle indrejsetilladelser. - Dag 2: Transfer med bil eller minibus til jagtområdet og indkvartering i basiscampen

- Dag 3-9: 7 jagtdage på Ibex, og evt. ulv, overnatning i telt i jagtområdet. - Dag 10: Transfer til Bischkek, evt. by besigtigelse samt overnatning på hotel. - Dag 11: Afrejse til Danmark Dette er blot en omtrent afviklingsplan af rejsen, da vejr situationen og evt. fly ændringer kan ændre planen. Inkluderet i pakkeprisen: 1 Ibex uanset størrelse Ca. 10 rejsedage og ca. 7 jagtdage Fuld forplejning, jagtføring 1:1, tolk i lejren, Hjælp ved ind - og udrejse, transfer fra lufthavn til jagtområdet i bil t/r, samt transport i reviret Felt præparation af trofæet, samt saltning og pakning til hjemtransport. I alt 37.950,- kr. pr. jæger gælder ved minimum 2 jægere Ikke inkluderet i prisen: Indrejsegebyr og jagttegn 90 Euro pr. person, visum hvis nødvendigt, administrationsgebyr 350 Euro pr. person, evt. hotelophold ca. 80-100 Euro som afregnes direkte på stedet, evt. cites papir, fly Danmark/ Bischkek t/r ca. 5.500,-kr, alkohol, drikkepenge, veterinærpapirer 100 Euro pr. trofæ, hjemtransport af trofæer (tages normalt med hjem af kunden), rejse og afbestillingsforsikring Anskudte og ikke fundne dyr tæller som nedlagt ved afregning Ledsager på turen koster 15.150,-kr. + ikke inkl.

Ekstra afskydninger: Vigtigt: Ibex nr. 2 dette skal være meddelt hjemmefra ellers er det ikke sikkert at der er licenser. Ibex nr. 2 2.650 Euro Ulv: Keiler: optil 20 cm Over 20,01 cm 1250 Euro + 270 Euro i Cites papirer 1.150 Euro 1.450 Euro Klima: I juli/august ligger temperaturen mellem 16 til 24 grader. I september/oktober må der regnes med nattefrost, og ca. 20 grader om dagen. I december til februar er der et gennemsnit på 20 til 5 grader. Rejseterminer I 2018 åbnes jagten først 13. august forhør på åbne datoer. Forhør evt. om vinterjagt som kan arrangeres frem til 1. marts Ved booking betales der 5000,-kr. + flybillet. Restdepositum senest 60 dage før afrejse. I øvrigt i henhold til generelle betingelser for Aurora Jagtrejser. Med venlig hilsen Aurora Jagtrejser