Kirgisien - Ibex jagt

Relaterede dokumenter
Kirgisien Ibex jagt i 2018

Kustania Sibirsk Råbuk 2015

Kamchatka Elg - Med mulighed for Bjørn

Gemse & Muflon - Slovenien

Ungarn - Bukkejagt - Familieferie og Wellness

Kustania Sibirsk Råbuk 2018

Kamchatka Elg med mulighed for Bjørn

Kamtschatka Elg med mulighed for Bjørn

Kamtschatka - Brunbjørn - Specielpris - Forår

Indkvartering samt ophold ved bjørne jagt

Gemse og muflon i Slovenien 2015

Rumænien Brunbjørn 2015

Jagt og familieferie ved Heviz - Ungarn

Australien - Jagt på vandbøffel På aboriginernes gamle jagtmarker, har du her muligheden for at jage vandbøfler, bantenger og store vildsvin.

Jagt i Mozambique - Zambezi-floddeltaet

Australien - jagt på vandbøffel

Mauritius - Rusahjort

Jagten i Nunavut i NWT i Canada er mulig på Isbjørn, Hvalross, Moskusokse og Caribou

Tjekkiet. DIANA HUNTING TOURS Fåborgvej 240. DK-5700 Svendborg Telefon Telefax

Vildsvinejagt i Tyrkiet (fastpris)

JAGT PÅ IBEX I KIRGISISTAN

Ungarn. Bukkejagt + badeferie ved Balatonsøen

Storvildt i Argentina.

Polen Hjortejagt revir Slonka

Vi tager forbehold for kursændringer og trykfejl. Priserne inkluderer ikke ydelser, som ikke fremgår af ovennævnte.

itale kronhjorte ALT OM JAGTRE KAPITALE KRONHJORTE

Polen Hjortejagt - Fastpris med 5 kg hjort

Mauritius Vi tilbyder gerne alene at stå for arrangementet af selve jagtdelen, hvis vore gæster har mod på selv at arrangere opholdsdelen.

Jagt på maralhjort. Overblik HØJDEPUNKTER HAR DU SPØRGSMÅL? Jagten

JAGT I BULGARIEN 2014 Kronhjort, Dåhjort, Gemse, Muflon, og Vildsvin

TURJAGT I AZERBADJAN

Aurora Jagtrejser Jomfrustien 4, 1. sal Postboks 115 DK-6100 Haderslev tlf

BUKKEJAGT I KROATIEN

Jagt i de Sibirske Sajan bjerge - område Abakan Brunbjørn- Maralhjort- Elg- Sibirsk Råbuk Ibex

STORE BUKKE I KURGAN

12 DAGE FRA $30,000.00

Polen Premierejagt på råbuk - Stamrevir Odyniec

Jelling Jagtrejser og Scotsport

BEZOARJAGT I TYRKIET

Elgjagt i Rusland på europæisk elg

Jagt på Marco Polo i Kirgisistan

Gemsejagt på Balkan. Overblik HØJDEPUNKTER HAR DU SPØRGSMÅL? Sæson

KRONHJORTEJAGT I RUMÆNIEN

ELGJAGT I RUSLAND PÅ EUROPÆISK ELG

HJORTEJAGT I POLEN PÅ LOS TREZBIATOW BUHLS JAGTREJSER

Drivjagt i Kroatien (Fastpris)

Alaska ikke Nowitna National Wildlife Refuge (1) Elg, Grizzly, Sortbjørn og Ulv Elg

Polen Bukkejagt Muflon Glubczyce med max.pris

Polen Revir Artemida på fastpris

Ulve- og Coyotejagt i Alberta

ikke Nowitna National Wildlife Refuge (1) Elg, Grizzly, Sortbjørn og Ulv Elg Grizzly (ursus aretos horribilis)

Nowitna National Wildlife Refuge (1)Elg, grizzly, sortbjørn og ulv

LB Jagtrejser, Lindum Søvej 15, DK-8830 Tjele Jagtrejser.dk, tlf , Rejsegarantifonden nr.

Polen Kombijagt på hundyr og vildsvin

Hundyrjagt i Skotland. Scotsport info@scotsport.dk

Jelling Jagtrejser og Scotsport

: Gemsejagt på B GEMSEJAGT PÅ BALKAN

Bjørnejagt i Kroatien

JAGT PÅ WHITE TAIL I FINLAND

JAGT I SAYAN-BJERGENE

: Bukkejagt i Tyrk BUKKEJAGT I TYRKIET

JAGT PÅ MARCO POLO I KIRGISISTAN

Efterårsjagt på råbuk i Frankrig

t på maralhjort ALT OM JAGTRE JAGT PÅ MARALHJORT

EN OASE AF RO OG NATUROPLEVELSER FOR HELE FAMILIEN

Eastern Cape ved Quinstown

: Gemsejagt i Kär GEMSEJAGT I KÄRNTEN

WHITETAILJAGT I ALBERTA

EN: Sikajagt i Irlan SIKAJAGT I IRLAND

SORTBJØRNEJAGT I ALBERTA

BALEARISK VILDGED I SPANIEN

Polen Revir Gwardia på fastpris

Bukkejagt. Strathmore Estate/Glamis Castle. Scotsport

Limpopo Province - Musina - Sydafrika

Jagt på Kronhjort i Frankrig

Brun- og sortbjørnejagt ved Talkeetna i Al...

VINTERJAGT PÅ HUNDESLÆDE

Eastern Cape - her kan dine drømme blive virkelighed

VINTERJAGT PÅ HUNDESLÆDE

JAGT PÅ MARCO POLO I KIRGISISTAN

Efterårsjagt på moose i Alaska

Bukkejagt Royal Deeside Estates Skotland. Scotsport

Hjortejagt i Danmark. Overblik HØJDEPUNKTER HAR DU SPØRGSMÅL?

Limpopo Province - Musina - Sydafrika

SORTBJØRNEJAGT I BRITISH COLUMBIA

Walked Up Grouse (rypejagt) Skotland. Scotsport

Haglbøssejagt. Skotland

Kronhjortejagt. Royal Deeside & Aberdeenshire Estates Skotland. Scotsport

SPAR 25% på opholdet, hvis du rejser i 2017 og senest en måned efter bestilling. Kenya bag facaden

REGULERINGSJAGT PÅ BECEITE IBEX

Transkript:

Kirgisien - Ibex jagt Klassisk bjergjagt i fantastisk bjergområder. Vi arrangerer i 2018 en gruppetur til Kasakstan/Kirgisien hvor der vil være en rejseleder med fra kontoret under hele turen. Der kan deltage 6-8 deltagere ialt på denne tur. Udrejse bliver i første halvdel af september eller først i oktober, datoen kan først endeligt fastsættes når vi kender flyafgangene for 2018. Alternativt er der mulighed for at rejse alene hvis man har lyst til det. Fantastisk jagt på hesteryg. Ibexen bliver også kaldt den centralasiatiske stenbuk, den er med sin størrelse og kropsvægt og trofæstørrelse den stærkeste stenbuk under art. Ibexens horn har en længde på 90-135 cm, større trofæer kan også forekomme. Kropsvægten er fra 80-130 kg. Gennemsnitslængden på de trofæer som er nedlagt i vore områder de sidste 3 sæsoner har ligget på 110-120 cm, sikkerheden for at få sit trofæ ligger på 99,9 %, dette opnås på grund af den gode organisation og den tætte Ibex bestand. Jagten foregår tæt på den kinesiske grænse. Jagten er en klassisk bjergjagt, som foregår som en kombination af at ride på hest samt pürsch til fods. Jagten foregår i en højde på 2.200-4.000 m, hvorved anvendelsen af heste gør det meget nemmere at komme frem i områderne. Man bør dog ikke undervurdere denne form for jagt og en rigtig god ide vil være at starte med ride undervisning i god tid før en rejse afvikles, ligeledes vil en rimelig kondition være til- rådeligt. Inkluderet i pakkeprisen Ca. 10 rejsedage Ca. 7 jagtdage Fuld forplejning Jagtføring 1:1 Tolk i lejren 1 stk. Ibex uanset størrelse Hjælp ved ind - og udrejse transfer fra lufthavn til jagtområdet i bil t/r samt transport i reviret, felt præparation af trofæet samt saltning og pakning til hjemtransport. Pris pr. jæger 37.950,- kr. Med venlig hilsen Jørn Riis Aurora Jagtrejser Tlf. +45 20638717 www.hunterriis.dk

Til de jægere som måske af sundhedsmæssige årsager ikke kan gennemføre et sådant arrangement er der i en bestemt revirdel mulighed for at gennemfører gennemsøgning af området med en 4 hjuls trukken bil og en dermed efterfølgende pürsch. Til forberedelserne hører også skudtræning imellem 100-250 m da disse skudafstande typisk vil forekomme, en uvurderlig ting er afstandsmåleren samt en god håndkikkert. Jagten på Ibex er en meget sikker jagt og det er 100 % sikkert at de jægere som rejser af sted på dette vil få skudchance Ibex, til dels vil der også være mulighed for Ulv. Sommer og efterårsjagten: Fra august til midten af oktober jages der på enkeltstående Ibexbukke eller på rudlerne af Ibexbukkene. På denne tid af året bevæger dyrene sig hovedsageligt i morgen og aftentimerne, om eftermiddagen kommer dyrene ned på bjergsletterne fra de højere liggende områder hvor de opholder sig midt på dagen, typisk i skyggen. Ca. midt på formiddagen trækker dyrene så igen op til de højere liggende områder. Der jages hele dagen i form af ridning, spotning og pürsch til fods. Vinterjagten: Fra slutningen af oktober til midten af november jages Ibex bukkene når de opsøger rudlerne af hundyr som har høj brunst i midten af november. Der skal forventes at der fra midten af oktober vil være sne dække i den største del af området hvor jagten foregår, dyrene søger i denne periode ned i de lavere liggende områder. I vinterperioden jages der normalt ud fra basis campen, jagten i denne periode, kræver den rette påklædning. Rejseførløb: Der flyves normalt til Bischkek, her modtages jægerne af en tolk som hjælper med indrejseformaliteterne. Efterfølgende foregår transferen med bil eller minibus til jagtområdet transfer tid ca.12 timer da der jages i grænseområdet imellem Kasakhstan og Kirgisien. Ude i jagtområdet er der en basiscamp som består af træhytter eller stortelte som har køkken, toilet og bad. Der er i hovedcampen radioudstyr samt generator som leverer strøm. Her opholder hjælpepersonale, chaufføren samt tolken sig under hele opholdet. Den første nat foregår som regel i hovedcampen. Herfra foregår transporten ind i reviret på hest. Under selve jagten når hovedcampen forlades, bruges meget enkelte telte, dette gør at komforten er meget lille og der kræves et kraftigt soveunderlag samt en rigtig god sovepose, da det kan være køligt om natten. Bestanden af Ibex i Kirgisien er den tætteste i hele centralasien, dette gør at de fleste jægere vælger at jage Ibex her. Landet er kendt for sine fascinerende bjerglandskaber og sine stærke trofæer.

Transferen fra jagtområdet til Bischkek foregår senest en dag før hjemrejse, her skal der forventes, en nat, på hotel. I Bischkek pakkes alle trofæerne og veterinærpapirerne forberedes til hjemrejsen, under dette forløb vil tolke være til stede, til at hjælpe med udrejseformaliteterne. Ikke inkl: Indrejsegebyr og jagttegn 90 Euro, visum hvis nødvendigt, administrationsgebyr 350 Euro pr. person, evt. hotelophold ca. 80-100 Euro, fly Danmark/ Bischkek t/r samt evt. indenrigsflyvning, alkohol, drikkepenge, Veterinærpapirer 100 Euro pr. trofæ, hjemtransport af trofæer, rejse og afbestillingsforsikring Ledsager på turen koster 15.150,-kr. + ikke inkl. Forventet program: Dag 1. Afrejse til Bischkek og afklaring af alle indrejsetilladelser. Dag 2. Transfer med bil eller minibus til jagtområdet og indkvartering i basiscampen Dag 3-9. 7 jagtdage på Ibex og evt. ulv, overnatning i telt i jagtområdet. Dag 10. Transfer til Bischkek, pakning af trofæer, overnatning på hotel. Dag 11. Ophold i Bischkek evt. by besigtigelse. Dag 11-12. Afrejse til Danmark Anskudte og ikke fundene dyr tæller som nedlagt ved afregning. Ekstra afskydninger: Ibex nr. 2 2.650 Euro - Dette skal være meddelt hjemmefra ellers er det ikke sikkert at der er licenser. Keiler Optil 20 cm 1.150 Euro Over 20,01 cm 1.450 Euro Ulv 1.250 Euro + 270 Euro i Citespapirer Klima, i juli/august ligger temperaturen mellem 16 til 24 grader. I september/oktober må der regnes med nattefrost og ca. 20 grader om dagen. I december til februar er der et gennemsnit på 20 til 5 grader. Ved booking betales der 5000,-kr. + flybillet. Restdepositum senest 60 dage før afrejse. Rejseterminer i 2018: Forhør på åbne datoer. Medlem af rejsegarantifonden med nr. 1685 HUNTERRIIS.DK JAGTREJSER TIL HELE VERDEN

øvrigt i henhold til generelle betingelser for Aurora Jagtrejser I