Queenslands øer og regnskove

Relaterede dokumenter
Fraser Island er helt klart også et af turens højdepunkter - verdens største sandø, der har de mest krystalklare søer.

Singapore og oplevelser i Cairns, Queensland

Solskin, badestrande og regnskov i Australien

Queensland på skinner

Queenslands favoritter i bil

Denne tur starter og slutter i Brisbane, og du kommer til at opleve noget af det bedste, som det sydlige Queensland har at tilbyde.

Andre rejser til Queensland:

Cook Islands' Paradis

Great Barrier Reef - koraløer og krydstogt

Det bedste af Fransk Polynesien

Queenslands solkyst ,- 20 dage. Ring

Rocky Mountains til fods

Sol & strand på Rarotonga i Cook Islands

Togrejse tværs over Rocky Mountains. Mountains

Andre rejser til Queensland:

Fransk Polynesien - Helt enkelt

Natur & Wellness i Island

Queensland i autocamper

Aktiv i østlige Canada

Queensland i autocamper

På rejsen til Australien vil I have et stop over i Singapore, hvor I har tid til at gå på opdagelse i den spændende storby.

Safari og badeferie i Kenya

På opdagelse i Dansk Vestindien

Startpakke i Brisbane, Queensland

Langtidsferie ved Kenyakysten

På eventyr i Dubai ,- 12 dage. Ring

Australien rejse i forbindelse med Konvention i Melbourne den april 2018

Som backpacker i Australien

Floridas forlystelsesparker og strande

Det bedste af Vietnam

Australian Highlights

Caribien i privatfly. Caribien i privatfly. Turen kort USA

Kili Kenya Safari ,- 8 dage. Ring

Rocky Mountains på hesteryg

Luksusferie på Zanzibar

Oplev forår og sommer i New York & Dansk Vestindien

Australien rejse i forbindelse med Konvention i Melbourne den april 2018

Ørkensand og eminent shopping i Dubai

Andre rejser til Queensland:

Turen starter med nogle rolige dage på Tahiti før I besøger den spændende ø Moorea og afslutter med fantastiske Bora Bora.

Islands højdepunkter ,- 9 dage. Ring

Masai Safari i Kenya ,- 8 dage. Ring

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

Bestig Kilimanjaro via Machame-ruten

Alaska Railroad med tog gennem Alaska

Great Barrier Reef Explorer

Canadas vintereventyr

Canadisk sne & Hawaii-sol

Tanzanias hemmeligheder

Tanzanias sydlige højdepunkter

Skieventyr til Banff og Jasper

Smagen af færøerne ,- 4 dage. Ring

Victoria Falls og safari i Zimbabwe

Maraton i Tórshavn 4.648,- 4 dage. Ring

Puerto Plata - Rav, sandstrand og cigarer

Den Gyldne Cirkel i Island

Botswana camping adventure

Skræddersyet rejseprogram - Galapagos

Turplan. Aclass - Heritage Discovery 2 dage 1 nat. Dag 1. Dag 2

Inspiration Rejsemål: Mauritius

Sørg for at bestille i god tid, da hotellerne hurtigt bliver udsolgt. BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf.

TÆT PÅ PARADIS EKSOTISK REJSE TIL DE USPOLEREDE ANDAMAN-ØER - 14 DAGE. Afrejse: Oktober - april (højsæson december-marts)

Familieferie i Orlando, Florida

Rocky Mountains på hesteryg Rocky Mountains til fods. BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

Eksklusiv safari på Klaserie River Safari Lodge

Den klassiske kør-selv-ferie på Færøerne

ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi og hovedstaden Bangkok - 4 udflugter. 15 dages grupperejse med dansk rejseleder

Det bedste af Oceanien

Bil- og togferie i Rocky Mountains & Alaska krydstogt

New York og Oahu, Hawaii

Eksotiske tilbud Specialister i Stillehavsøerne

ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi

Det bedste af Australiens østkyst

Alaska Explorer & krydstogt fra Whittier (Anchorage) til Vancouver/Canada

Tanzanias nordlige højdepunkter

Californien rundt i bil

HØJTSTÅENDE SOL, UFORGLEMMELIGE OPLEVELSER OG DANSK REJSELEDER PÅ KRYDSTOGT TIL EKSOTISKE CARIBISKE DESTINATIONER

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

Oplev Madagaskars varierede og helt specielle natur og dyreliv på denne vidunderlige tur til øens frodige nordlige...

Kenya & Tanzania, Østafrikas højdepunkter

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

Togrejse i det østlige Canada

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

Kruger parken & The Big Five Safari

Østlige Canada i autocamper

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

Skieventyr til Whistler i Canada

Ilulissat og Ilimanaq

Det bedste af Kina & Tibet

Hurtigruten 9.598,- 12 dage. Ring

Udforsk Australien & New Zealand

Det bedste af Kenya og Tanzania

Kenya deluxe flysafari - Samburu & Masai Mara

TAG MED SENIORKLUBBEN TDC OG BRAVO TOURS TIL

RACGP CONFERENCE FOR GENERAL PRACTICE MELBOURNE / september 2015

Sydafrika for livsnydere

Herunder får du tre forslag til, hvordan din rejse kan se ud. Men ring til os med dine ønsker. Der er mange flere muligheder end de her nævnte!

Amsterdam - Nytårskoncert med Andre Rieu

Østlige Canada i autocamper

Kultur, natur & strand i Den Dom. Republik

Transkript:

Queenslands øer og regnskove En skøn rejse rundt i Queensland, Australien, hvor I kommer helt tæt på det fantastiske koralrev, de skønne øer og den smukke regnskov. Tag med BENNS på en fantastisk rejse rundt i Queensland, Australien. På denne rejse kommer I ud på Great Barrier Reef, hvor I skal bo på fantastiske Hamilton Island. I får rig mulighed for at opleve skønne strande og livet under havoverfladen. På denne rejse vil I også komme til at opleve en helt anden side af Australien - den tropiske regnskov. Fraser Island er helt klart også et af turens højdepunkter - verdens største sandø, der har de mest krystalklare søer. 15 dage Fra-pris pr. person i kr. 26.148,-

Dagsprogram Dag 1: Afrejse fra Danmark I tager afsted fra Danmark, og ankommer til Brisbane i Australien den følgende dag. Dag 2: Ankomst til Brisbane I ankommer til Brisbane og tager mod jeres hotel. Her har I tid til at vænne jer til den nye tidszone inden oplevelserne rigtig starter i morgen. Overnatning: istay River City, Brisbane Dag 3: Brisbane - Lamington National Park I dag skal I videre Australiens største subtropiske regnskovsområde - Lamington National Park, som er UNESCO beskyttet. I bliver mødt af jeres guide på jeres hotel i Brisbane på et aftalt tidspunkt. Når I ankommer til jeres hotel i Lamington National Park, får I en kort rundtur på resortet og dets faciliteter. Herefter har I tid til at gå på opdagelse i den fantastiske regnskov. I gåafstand fra resortet kan I prøve den enestående 'Tree Top Walk. Mens I beundrer den fantastiske solnedgang over bjergene i vest, kan I nyde et glas vin på jeres balkon eller deltage i 'happy hour' i resortets Rainforest Bar. Overnatning: O'Reilly's Rainforest Retreat Dag 4: Lamington National Park I dag starter dagen med O'Reilly's berømte 'Bird Walk', hvor I vil se hundredvis af fugle, der hver morgen flyver til resorted for at spise. Efter morgenmaden skal I besøge stedets Discovery Centre, hvor I, i fællesskab med jeres guide, lægger dagens aktivitetsprogram. Her er der masser at vælge mellem lige fra vandreture i regnskoven til busture i 4WD køretøjer. Om aftenen kan I tage ud og kigge efter natdyrene eller de lysende sankthansorme. I kan også vælge at slappe af i den dejlige lounge. Overnatning: O'Reilly's Rainforest Retreat

Lamington National Park Dag 5: Lamington National Park - Fraser Island I checker ud og fortsætter turen videre til Fraser Island, hvor I skal bo på King Fisher Bay Resort. Jeres guidede transfer vil køre fra O'Reilly's kl. 08.00 og derefter køre jer til Roma Street Station, så I har tid til at nå toget "Queensland Rail Tilt Train" som afgår kl. 11.00. Toget ankommer til Maryborough kl. 14.12 og med en bus fra Queensland Rail køres I til Urangan havnen, hvor der venter en katamaran, der skal sejle jer til Fraser Island. Denne tur tager ca. 40 min og på Fraser Island bydes i velkommen af Kingfisher Bay Resort, Australiens mest miljøvenlige resort. Nyd resortet og dets faciliteter, tag en svømmetur eller gå en tur i skoven. Om aftenen bydes der på herlig australsk mad og vin, afslapning i Maheno lounge og en dans i Wilderness Bar. Overnatning: Kingfisher Bay Resort Dag 6: Fraser Island Tidlig morgen tager I med en ranger ud og kigger efter fugle. Kl. 08.15 er der morgenmad, og herefter er der afgang for dagens guidede heldagstur, 'Beauty Spots', som foregår i 4WD køretøjer. På denne tur kommer I rundt til forunderlige steder med regnskov, der vokser i sand, skibsvrag, krystalklare ferskvandssøer og farvede sandstrækninger. I kører på verdens smukkeste landevej - 75 Mile Beach - og hører om øens fascinerende historie. I får både frokost og forfriskninger undervejs på turen. Sent på eftermiddagen kommer I tilbage til resortet og har tid til at nyde stranden og beundre solnedgangen med et glas i hånden. Overnatning: Kingfisher Bay Resort Dag 7: Fraser Island - Brisbane I dag får I en tidlig start på dagen. Efter morgenmad, og når I har checket ud, er der afgang fra Kingfisher Bay Resort med katamaranen. Turen tager ca. 45 minutter, og I skal afsted kl. 07.40. Herefter kører I med bus fra River Heads havn kl. 09.50 til Maryborough West togstation, hvor I ankommer kl. 10.45. Kl. 11.00 kører Tilt Train fra Maryborough West Train Station, og I ankommer i Brisbane kl. 14.40. Herfra skal I selv sørge for transport til jeres hotel i Brisbane. I bor på samme hotel som tidligere på rejsen. Overnatning: istay River City, Brisbane Dag 8: Brisbane - Hamilton Island I flyver fra Brisbane til Hamilton Island. Hamilton Island er den største beboede ø i The Whitsundays. Hamilton Island er en fantastisk ø, der giver jer mulighed for en masse. Her er utallige vandaktiviteter i form af snorkling og sejlture, og så er øen i sig selv også smuk at udforske.

Fraser Island Overnatning: Hamilton Island Reef View Hotel Dag 9: Hamilton Island I dag skal I på dagstur til imponerende Whitehaven Beach og Daydream Island. I stiger ombord på jeres båd, som har siddepladser både indenfor og udenfor. Jeres skipper vil fortælle om historien og om naturen, I bevæger jer i. I sejler mellem de mange øer til den verdensberømte Whitehaven Beach. Der er morgente inkluderet. I bliver mødt af et helt fantastisk syn med det krystalklare vand og det smukke hvide sand, der strækker sig ud over 7 km. langs Whitsunday Island, som er den største af de 74 øer. I har tid til at vandre langs stranden på jeres eget område, slappe af eller tage en svømmetur i det azurblå vand. Senere er der afgang fra Whitehaven Beach, og I tager videre til Daydream Island, hvor I skal nyde en lækker frokost. I har eftermiddagen på egen hånd til at udforske Daydream Island. Se det 'levende rev' i Coral Lagoon, tag en runde minigolf (mod betaling), gå langs stranden eller tag en tur i regnskoven på øen. I kan også vælge at slappe af på stranden. I sejler tilbage til Hamilton Island, hvor jeres dagstur ender omkring kl. 15.50. Overnatning: Hamilton Island Reef View Hotel Dag 10: Hamilton Island I har endnu en dag på egen hånd til at nyde alle herlighederne på Hamilton Island. Så hvis I ikke har fået nok af revet, er der altså rig mulighed for at tage ud på endnu en sejltur eller at slappe af i øens skønne omgivelser. Overnatning: Hamilton Island Reef View Hotel Dag 11: Hamilton Island - Cairns - Port Douglas I forlader den skønne ø og flyver mod Cairns. Herfra skal I videre til Port Douglas. Overnatning: Cayman Villas, Port Douglas Dag 12: Low Isles I dag skal i på dagstur til Low Isles, som også ligger i Great Barrier Reef. I bliver hentet på jeres hotel og bliver transporteret ned til Port Douglas marina, hvorfra jeres båd afgår kl. 8.15. Herfra sejler I ud til Low Isles, som består af to øer. Den ene ø er ubeboet og består af koraller og mangrover, den anden har smukke sandstrande og skønne palmer. Lagunen er fuld af koraller og fisk, og det gør stedet til det perfekte spot til at snorkle. I kan vælge at tage med på en guided snorkeltur, eller med på en guided tur i en glasbundsbåd.

Man kører på sandet på Fraser Island Nyd en lækker frokost ombord på skibet. Denne tur inkluderer også te om morgenen og formiddagen. Turen slutter omkring kl. 16.00, og derefter vil I blive sat af ved jeres hotel. hvor de deler deres viden om den fortryllende regnskov som oven i købet er en af verdens ældste regnskove. Overnatning: Cayman Villas, Port Douglas Overnatning: Cayman Villas, Port Douglas Dag 13: Daintree Regnskov Dagen i dag står på endnu en dagstur. I dag skal I besøge den skønne regnskov Daintree og også Cape Tribulation. I skal ud på en tur på Daintree floden, hvor I vil få en bedre forståelse af de omgivelser dyrene lever i. I en time skal I høre om fuglene, træslanger, unikke planter og selvfølgelig krokodillerne. I skal også op til Alexandra Lookout. Efter en snørklet rute gennem regnskoven kommer I op til et fantastisk udsigtspunkt, hvor I kan se ud over Daintree floden, Snapper Island og endnu længere ud i horisonten. I skal nyde en tropisk frokost, som I nyder, ved en lille regnskovsbæk, på en privat regnskovsgrund efter en kort vandretur. Valget står mellem bøf, fisk eller vegetar med frisk salat og frugt med efterfølgende kaffe eller te. Dag 14: Afrejse fra Cairns Tiden er kommet, hvor jeres rejse i Australien slutter. I tager afsked med Cairns, og sætter kursen mod Danmark. Dag 15: Ankomst til Danmark I lander i Danmark efter en rundrejse på Australiens solkyst med oplevelser fra Great Barrier Reef og meget andet. I skal også opleve Cape Tribulation, hvor I skal gå på den skønne strand og nyde den smukke kystlinie fra udsigtspunktet Kulki. Besøg Mossmann Gorge Centre og få et indblik i området af de lokale ejere, Kuku Yalanji folket, før I tager med jeres eco shuttle ind til Mossman Gorge. Jeres chauffør/guide vil tage jeg med på en tur,

Priser og afgange Rejseperiode November - marts 2018-2019 - Fra-priser i kr. pr. person 26.348,00 DKK Rejseperiode April - maj 2019 - Fra-priser i kr. pr. person 26.148,00 DKK Rejseperiode Juni - oktober 2019 - Fra-priser i kr. pr. person 26.498,00 DKK Rejseperiode November - marts 2019-2020 - Fra-priser i kr. pr. person 26.348,00 DKK

Hvad er inkluderet i prisen? Fly Danmark - Brisbane - Hamilton Island - Cairns - Danmark inkl. skatter og afgifter 1 nat på istay River City i Brisbane Transport fra Brisbane til Lamington National Park 2 nætter på O Reily s Rainforest Retreat i Mountain View Room inkl. sparkling vin ved ankomst, morgenmadsbuffet, guidet gåture og ture i 4WD, traditionel morgen- og eftermiddagste samt Tree Top Walkway Afbestillings- og rejseforsikring Visum/indrejsetilladelse (læs mere på https:///vigtig-information) Øvrige måltider Øvrige entréer Transport fra Lamington National Park til togstation i Brisbane Tog fra Brisbane til Hervey Bay t/r Færge fra Hervey Bay til Kingfisher Bay Resort på Fraser Island t/r 2 nætter på Kingfisher Bay Resort i Resort Hotel Room Heldagstur rundt på Fraser Island med lokal ranger som guide 1 nat på istay River City i Brisbane 3 nætter på Hamilton Island Reef View på Hamilton Island Heldagstur med båd til Whitehaven Beach og Daydream Island Lufthavnstransfer Cairns-Port Douglas t/r 3 nætter i Cayman Villas i Port Douglas Heldagstur til Low Isle Heldagstur til Daintree Rainforest og Cape Tribulation Afgift til Pakkerejsegarantifonden Bestil din næste rejse Snak med en af vores rejseeksperter, som har mange års erfaring og kendskab til vores destinationer Bestil Vi sidder klar ved telefonerne mandag - fredag fra kl 08:30-17:00