Jeppe Gosvig for Kasper Mikkelsen 36. Frederik Zander for Faris Bijedic 55 Faris Bijedic for Jakob H Klausen 61

Relaterede dokumenter
Lørdag d. 6. april 2013, turneringskamp: Randers Freja Silkeborg IF 2-3 (0-1)

Lørdag d. 25. juni 2011, JM-finale. Randers Freja FC Midtjylland 2-5 (1-2) Mål: Sebastian Handberg og Jannick Hansen

Torsdag d. 21. juni 2012, turneringskamp: TRIF - Randers Freja 2-7 (1-2)

Tirsdag d. 15. november 2011, turneringskamp: VRI Randers Freja 1-4 (0-0)

U14 til topstævne i Tiel 2010

Kampprogram. mod. mod. mod. mod. mod. mod. Kampens bold sponsor: Serie 1 Damer. Søndag d. 23. april kl på Lødderup Stadion

U14 til topturnering i Zoetermeer

U14-1 til KB-Cup 2013

Kampprogram. mod. mod. mod. mod. mod. Kampens bold sponsor: U16 Piger Mester Fredag d. 28. april kl på Lødderup Stadion.

U13-1 ubesejret i tysk topturnering

U13-1 til topturnering i Delfzijl, Holland den januar 2013

KAMPREFERATER 2010/ SENIOR

U13. Bakke ned og bakke op giver en stærk krop. En maj måned fyldt med kampe

SUPERVETERANERNE NR. 26 JULI 2012 ÅRGANG 7. Så gik den første halvsæson med ny formand, endda en spillende en af slagsen.

Opstilling: Oliver H. Jacob, Emil, Denis, Alexander Morten, Jonathan Marcus M, Nicklas, Martin og Magnus K.

Aalborg Chang U13-1 Efteråret 2011

af Guldbrand Indholdsfortegnelse

U12 til topstævner i Holland

Viby IFs U13-drenge til internationalt stævne i Tyskland

Danske. Af Bjørn Bæk Nielsen og Gunnar Nørager DPIF fodboldudvalg Fotos: Gunnar Andersen og Robert Hansen, DPIF

WEEKENDENS AKADEMIKAMPE I ÅDALEN LØRDAG 17. NOVEMBER 15:15 OB - AGF (U17-LIGAEN)

U Juli Truppen U14-1. Aktiviteter U14-1. JBU foråret 2009

Og det var der mænd, der var klar til at gøre noget ved! Af Viggo Kaspersen. Peter Madsen er dansk tegneserietegner og forfatter.

U 18 Afdelingen. Nyhedsbrev November 2013

Program til Langå Sparekasse Cup

Finalestævne VM-kampe Old Boys

Kampreferater Senior Serie 3, Pulje 7

SPARKRON/KLUBPARTNER CUP 2017

German Junior Open 2010

Højslev Station IF Mikkel Dahl Jakobsen (HS) Nikolaj Morratz (HS) Rasmus Toft (HS) Robert Holler (HS) Signe Lavrsen (DS) Tobias Dahl Jakobsen (HS)

Skriftlig opgave A-træneruddannelsen 2011

U13-1 til indefodbold topturnering i Tyskland januar 2013

NR. 23 OKTOBER 2011 ÅRGANG

Som altid en dybt koncentreret Anders Uhrskov i gang med opvarmingen inden kampen.

Marienlyst vs. FC Svendborg

SPARKRON/KLUBPARTNER CUP 2016

Øens Hold Cup - Ringe Boldklub oktober 2016 U11 Drenge

Marienlyst og dagens KAMPSPONSOR fra REMA 1000 Marienlund byder velkommen til dagens opgør i 2. Division Vest i mellem: Marienlyst vs.

U13-1 havde de små marginaler imod sig i Tyskland i Pinsen.

Træner og leder: Niels Dall, Ole Gammelgaard, Jakob Freil, Gitte Karlshøj og Alan B. Grønkjær samt Team Danmark konsulent Nicolaj Holmboe.

De spiller her på. Tekst og fotos: Søren Mogensen

SUPERVETERANERNE NR. 19 OKTOBER 2010 ÅRGANG 5. vi er i skrivende stund placeret på en 3. plads med 30 point. Vi kan kun blive

Kampreferater M Oldboys 7M OB M E

Nyhedsbrev Oktober 2012

Spire Cup Vi har været nødt til at lave lidt tilføjelser for rækkerne, som fremgår af de enkelte dages stævneprogrammer.

Historien om Boldklubben Hellas

U 18 DM 18/19. Lørdag den 29/ AaB - Team OdenseQ. Læs også: Ass.trænerens kommentar til kampen Kampens spillerprofil

Fremgang trods stort nederlag

N I S S E C U NISSECUP Program december i Houlkær Hallen. Houlkær IF byder velkommen sammen med vores hovedsponsorer:

Hornbæk SF vs. Brabrand IF. Herrer Jyllandsserien Pulje 2. Pris kr. 20,- HORNBÆK SF Fodbold Program nr. 7 Efterår 2013

SUPERVETERANERNE NR. 30 JULI 2013 ÅRGANG 8. SVETS første holdopstilling til

U8 Stævne hos Køge Boldklub

PROGRAM Houlkærhallen. Houlkær IF Viborg

Bramming IF. Jeres DM-favoritter Vi kender ikke ret mange af de andre holds niveau, så det er svært at sige.

HUSUM BOLDKLUB'S DELTAGELSE i Easter Open 2012.

SPILØVELSER FOR MÆND MOTIONSFODBOLD FOR MÆND KOM I FORM MED FODBOLD FITNESS

Marienlyst og dagens kampsponsor fra HK MIDT byder velkommen til dagens opgør i 2. Division Vest i mellem: Marienlyst vs.

Teknisk træning. inspiration til træningsøvelser i din fodboldklub

Velkommen til LANDBOBANK Skjern Cup

SPONSORER. Restaurant Taarnet

Fodboldklubben Herning Fremad byder velkommen til elitestævne for U10, U11 og U12.

Jens Lundberg. Med venlig hilsen Jens Lundberg, webredaktør

SIK - NYT FORMANDEN HAR ORDET

KLUBPARTNER.DK DIN SPORTSBUTIK PÅ NETTET

KB Olympiaden er 8. august! Tilmeldingen kan ske i Tutten eller direkte til Hanne. Turneringsprogrammerne er online på DBUs hjemmeside.

Velkommen til. Slagelse Cup Afholdes den 9-10 december 2017 Vesthallen i Slagelse

28/ Skrevet af: Amira og Mille.

Rejsebrev nr. 6 fra WC 1 i Shanghai Kina

Kolding Boldklub ERINDRINGSGAVER 0. KLASSE: Erindringsgave til ALLE i 0.klasse fra Smurfit Kappa

Futsal placeringer ved 2 og 3 dommere.

Den august 2013

U14 startede dog en søndag formiddag i starten af august træningslejren op i Herfølge med kompetencetræning.

Vildbjerg Cup 2014 Ankomst og indkvartering : Første kamp : Kampe fredag :

VELKOMMEN TIGER CUP KAMP PROGRAM KAMMERATSKAB FAIRPLAY GODE DETALJER. Nørrebro United. Lørdag d. 1. April kl. 10:00-14:00

NB: Pædagoger/lærere skal selv sørge for afviklingen af kampene og sende resultatet til Jesper Andersen, Vadgård Skole. Tlf.

Marienlyst og dagens kampsponsor fra SALT & PEBER byder velkommen til dagens opgør i 2. Division Vest i mellem: Marienlyst vs.

Ungdomsarbejde i Aalestrup IF gav 2 Danske mestre

politimesterskaber i Danske Danske

Hobro IK Fodbold inviterer til FYRKAT CUP 2015

HARTE INDOOR CUP i samarbejde med

Europæiske politimesterskaber i. fodbold for kvinder

Marienlyst og dagens KAMPSPONSOR fra NORDFYNS BANK byder velkommen til dagens opgør i 2. Division Vest i mellem: Marienlyst vs.

Spilleregler for 3-mands fodbold

Case 1: Rollen som medspiller. Case 1: Rollen som medspiller. Opgave A. Opgave B

Kampreferater Senior

Hvordan laver man et perfekt indkast?

Velkommen til Middelfart Sparekasse CUP 2018

U8-U15 Drenge den 8-9 December Velkommen til.

Gadstrup fodbold præsenterer

Transkript:

Tirsdag d. 4. september 2012, turneringskamp: AaB Randers Freja 1-2 (0-2) Mark Albertsen Christoffer Kræmer, Anders Olesen, Marius Jakobsen, Søren Kudahl Jakob H Klausen, Frederik Fuhr, Oliver Frøslev, Kasper Mikkelsen Emil Riis, Faris Bijedic 0-1 Emil Riis 8 0-2 Emil Riis 31 1-2 AaB 50 Jeppe Gosvig for Kasper Mikkelsen 36 Denis Asllani for Søren Kudahl 36 Frederik Zander for Faris Bijedic 55 Faris Bijedic for Jakob H Klausen 61 U15: Stærk fight bag sejr i topopgør Ovenpå en flot præstation i weekendens stævne i Tyskland, var der dømt topkamp på udebane mod AaB for Frejas U15-elitedrenge. En normalvis meget svær udebane, og det indtryk blev eftertrykkeligt forstærket i kampens første 5 minutter, hvor Freja reelt kunne have været bagud med tre mål. Den indledende storm blev dog reddet af, og da Emil Riis efter 8 minutter stik mod spil og chancer bragte

Freja foran 0-1, kom der mere ro over holdet, samtidig med at et tog lidt af brodden af det aggressive AaBpres. Det gav en resterende del af første halvleg der var meget lige og hvor Freja specielt i sidste halvdel af halvlegen skabte mange chancer på omstillinger. Netop en sådan gav 4 minutter før pausen endnu en scoring, igen ved Emil Riis til 0-2. AaB havde også deres chancer defensivt så Freja ikke stærke ud, idet presset på bolden var for dårligt. Anden halvleg blev set med defensive briller betydelig bedre. Freja havde i indledningen af anden halvleg rigtig godt styr på tingene. Et gult kort efter et kvarter af anden halvleg gav dog et naturligt AaB-pres og det udløste da også en reducering tyve minutter før tid. De sidste tyve minutter blev ret hektiske for begge hold. Freja arbejdede stenhårdt defensivt og så forholdsvis solide ud, men skabte til gengæld fraset i kampens sidste minut heller ikke de chancer man burde have gjort mod et satsende tremandsforsvar. Facit blev at ingen af holdene fandt yderligere vej til netmaskerne og dermed en stærk sejr på en svær udebane til Freja-drengene. Der bliver brug for de samme dyder, krydret med lidt bedre boldomgang når turen i den kommende weekend går til Herning hvor FC Midtjylland venter. Lørdag d. 25. august 2012, turneringskamp: Randers Freja Thisted FC 7-0 (5-0) Mark Albertsen Behrem Rizvic, Anders Olesen, Marius Jakobsen, Søren Kudahl Frederik Zander, Oliver Frøslev, Frederik Fuhr, Kasper Mikkelsen - Faris Bijedic, Emil Riis 1-0 Faris Bijedic 7 Simon Kristensen for Anders Olesen 36 2-0 Faris Bijedic 12 Christoffer Kræmer for Kasper Mikkelsen 36 3-0 Faris Bijedic 16 Denis Asllani for Søren Kudahl 36 4-0 Emil Riis 20 Kasper Mikkelsen for Frederik Fuhr 62 5-0 Emil Riis 35 Søren Kudahl for Faris Bijedic 62 6-0 Faris Bijedic 36 7-0 Emil Riis 49

U15: Forventet hjemmesejr Selvom det i sidste uge blev til et halvbittert nederlag mod Holstebro var Freja U15-drenge i eliterækken på forhånd storfavoritter inden lørdagens hjemmekamp mod Thisted FC. Drengene levede glimrende op til favoritværdigheden og efter 20 minutter var kampen afgjort da første Freja med 4-0. Recepten i første halvleg var et enormt direkte spil til tider mere direkte end godt er, om end spillet derved blev ekstremt målsøgende og chanceskabende. Pauseføringen på hele 5-0 vidner da også om et stort overtag i Freja-chancer. I anden halvleg blev rummet foran Thisteds bagkæde mere flittigt brugt ligesom roen og variationen i angrebsfremføringerne var større. At det så kun blev til 2 scoringer i anden halvleg, var ikke på grund af manglende chancer. Bagude var et af temaerne inden kampen, at målet skulle holdes rent. Den mission lykkedes og selvom Thisted kunne have spillet sig til et par chancer i løbet af kampen, skal Freja-drengene roses for at holde nullet. Alt i alt en kamp på det jævne, og med den forventede hjemmesejr som facit. Lørdag d. 18. august 2012, turneringskamp: Holstebro Boldklub Randers Freja 3-2 (1-1) Mark Albertsen Behrem Rizvic, Anders Olesen, Marius Jakobsen, Søren Kudahl Christoffer Kræmer, Oliver Frøslev, Frederik Fuhr, Faris Bijedic Jeppe Gosvig, Emil Riis Udskifteninger: 1-0 Holstebro 20 Kasper Mikkelsen for Jeppe Gosvig 19 1-1 Emil Riis 33 Jakob H Klausen for Christoffer Kræmer 36 2-1 Holstebro 55 Simon Kristensen for Faris Bijedic 41 3-1 Holstebro 60 Faris Bijedic for Frederik Fuhr 56 3-2 Behrem Rizvic 65

Ovenpå den forventede premieresejr over Skive i sidste uge, var der forventet langt større modstand i lørdagens udebaneopgør mod Holstebro for Frejas U15-drenge i eliterækken. Den forventning kom i den grad til at holde stik. Holstebro startede aggressivt og stærkt og Freja var hele første halvleg igennem på bagkant med tingene. Presset på boldholderen var nærmest ikke eksisterende og offensivt blev spillet lidt for ensidigt, hvilket selvsagt blev nemt for Holstebro at dæmme op for og derfor halvlegen igennem Holstebro klart mest på bolden. Frejas præstation i første halvleg var målt på alle parametre, den dårligste i efteråret 2012. At det kun blev til én Holstebro-sccoring skyldtes i høj grad at stopperparret Anders Olesen og Marius Jakobsen samt keeper Mark Albertsen, defensivt holdt højt niveau, og Holstebro vadede ikke i chancer. Det gjorde Freja sandt for dyden heller ikke og udligningen kort før pausen, kom også mere eller mindre ud af det blå. I anden halvleg fik Freja langsomt tiltvunget sig overtaget, via bedre og mere varieret spil fremad banen og langt bedre pres på bolden. Det betød en del store Freja-chancer i halvlegens første tyve minutter, men som fodboldens logik foreskriver så blev det Holstebro der fik scoret til 2-1, idet Freja ikke fik slået kapital af de store chancer. Holstebro-scoringen var noget af en mavepumper, idet Freja havde været klart bedst i anden halvleg og scoringen kom lige midt i Frejas eller rigtig gode periode. Da Holstebro fem minutter senere på noget af et drømmehug, kom på 3-1 lignede det en knock-out, men Behrem Rizvic bragte fornyet spænding i kampens, da han 5 minutter før slutfløjtet scorede direkte på frispark. Freja fik da også 2 store chancer og et ikke dømt straffespark, efter reduceringen, men desværre ingen udligning og dermed et nederlag på 2-3, der bedømt på hele kampen er helt i orden, men med præmissen remis ved pausen unægtelig en bitter pille at sluge for Freja. Set over en hel kamp skal præstationen være bedre og ærgerrigheden større. Lørdag d. 11. august 2012, turneringskamp: Randers Freja Skive IK 6-0 (2-0) Mark Albertsen Behrem Rizvic, Anders Olesen, Marius Jakobsen, Søren Kudahl Christoffer Kræmer, Oliver Frøslev, Frederik Fuhr, Faris Bijedic Jeppe Gosvig, Emil Riis 1-0 Emil Riis 21 Kasper Mikkelsen for Jeppe Gosvig 39 2-0 Emil Riis 23 Jakob H Klausen for Christoffer Kræmer 39 3-0 Emil Riis 38 Denis Asllani for Søren Kudahl 39 4-0 Behrem Rizvic 46 5-0 Oliver Frøslev 47 6-0 Emil Riis 52 Ovenpå en næsten perfekt opstartsfase, kulminerende med en glimrende KB-Cup i sidste weekend, skulle Frejas U15-Elite starte turneringen mod Skive IK, der i forårets bedste U14-række var blevet nr. 2, så selvom

Freja på forhånd var klare favoritter, var der ingen garanti for hjemmesejr. Kampen igennem havde Freja en stor overvægt i boldbesiddelse, og specielt i kampens start blev den overvægt forvaltet for dårligt i form af for langsomt spil og for meget spil sidelæns i banen. Det betød at Freja i starten af kampen havde svær ved at skabe chancer og Skive fik endda et par gode omstillingsmuligheder, som dog blev afværget, primært i form af glimrende keeperspil af Mark Albertsen. Lidt over halvvejs i første halvleg fik Freja dog hul på bylden og på 2 minutter scorede Emil Riis 2 gange til pausestillingen 2-0. Anden halvlegs første 20 minutter så væsentlig bedre ud set med Freja-øjne. Spillet fremstod hurtigere og med flere fremadrettede aktioner. Efter bare 3 minutter af anden halvleg scorede Emil Riis til 3-0, hvilket reelt lukkede kampen. I den gode periode blev det til yderligere 3 scoringer, signeret Behrem Rizvic, Oliver Frøslev og Emil Riis på straffespark. Det sidste kvarter blev med knappen cruise-control tændt og Skive fik et par muligheder, men igen holdt Mark Albertsen flot niveau i Freja-målet og holdt stædigt fast i at spille til nul. Sejren var en glimrende start for Freja, der tidligere har haft problemer med at leve op til favoritrollen, når denne har været klart defineret på forhånd. Det var dog ikke tilfældet mod Skive og holdet har således masser af selvtillid, inden der i næste uge venter en svær udekamp mod Holstebro.