Regeltest distriktsforbund, region og kredse august Der må ikke skrives på opgavearket, og spørgsmålene skal indsamles efter brug

Regeltest C Nye spilleregler pr. 1. juni 2010 udarbejdet af DU s kompetencegruppe - regelansvarlig Johnny Tauman

Regel 16 Personlige straffe og holdstraffe

Futsal regler for Oplandsturneringen Opdateret den Side 1 af 5

100 spørgsmål om spilleregler i håndbold Ja Nej

BLÅ 30 skal udføre et straffekast. Hvad skal du være opmærksom på?

Ungdoms Beach Handball Tour Kerteminde Nordstrand Lørdag den 18/6 2011

Hvilket af nedenstående kriterier indgår IKKE i vurderingen af en mulig 'bremse et lovende angreb'-forseelse?

Hobro IK Fodbold inviterer til FYRKAT CUP 2015

INDEFODBOLDLOVEN 2017/2018

FLØJT FLØJT. BEMÆRK Når dommeren har givet signal til nyt opgiverkast, kan en godkendt målscoring ikke annulleres. Hvornår er der målscoring

Spilleregler for indefodbold

Spilleregler for DAI Indefodbold Til små mål og med bander

Stævnegebyr på 400,- DKK skal være indbetalt på konto

SÅ ER STRANDHÅNDBOLD LIGE NOGET FOR DIG!

Spire Cup Vi har været nødt til at lave lidt tilføjelser for rækkerne, som fremgår af de enkelte dages stævneprogrammer.

DBU Lolland-Falster. Spilleregler m. v.

Futsal i DGI. Futsalregler for voksne (U13 og op efter) Mere information

ELITE-regeltest A og B samt Regeltest C til Styregrupperne samt kredse og distriktsforbund august 2010

Dimension: Håndboldbane (minimum 18 x 36 meter). For U10 og yngre spilles på tværs af håndboldbane

SPILLEREGLER Smurfit Kappa Cup Juleturneringen - små mål (håndbold mål)

14. samt januar

DBU JYLLAND INDEFODBOLD. SPILLEREGLER (udsnit) - små mål 2013/2014

SKOLEREGLER VERSION Reglerne er udviklet i samarbejde mellem Dansk Skoleidræt, Mastiff A/S og DR.

Reglement for kommunemesterskab i Slagelse 2018

Firma Cup Indendørs fodboldstævne. Med bander, en mand over midt og målmanden må ikke bruge hænderne. Borgerskolen. Søndag 16/

Stævneprogram. Søndag den 20. januar Rødovre Hallen Rødovre Parkvej Rødovre

VB står for Venstreback, PL for Playmaker, 1:e for Kontra 1. bølge osv.

I denne menu taster man data på kampen. Dette inkluderer scoringer, advarsler og andre hændelser på kampen.

Spilleregler for FLU Futsal. 1 Banen

INTERNATIONALE SPILLEREGLER

Stævneprogram. Lørdag den 12. januar Rødovre Hallen Rødovre Parkvej Rødovre. Version II

Reglement for DGI Midt- og Vestsjælland - indendørs julestævne 2017

DBU Lolland-Falsters retningslinjer for Futsal,

Hvad er betingelserne for at måtte spærre en modspiller vejen til bolden med kroppen?

Produktionstræning. Deltagere: Alle. Banen: Hele banen. Øv 3 Øv 4

INTERNATIONALE SPILLEREGLER for Beach Handball

Kære 8 mands dommer til Kronborg Cup.

Stævneprogram. Søndag den 3. februar Idrætshuset Gunnar Nu Hansens Plads Kbh. Ø

BSF FAIRPLAY FODBOLD FITNESS STÆVNE

Below water no one can hear you scream...

Regler for UV- Rugby

Manual for TIDTAGERE og SEKRETÆRER. Dansk Håndbold Forbund

Dommerbordskursus. Basket/ kend spillet

PROGRAM Værløse Cup 2017 U-5 - U-10 LØRDAG D 12. JANUAR 2019 KL

FUTSAL. Pelé In futsal, you have to be able to think and play quickly. That makes it easier later when you switch to football.

Der er 11 spillere på en fodboldbane. De fordeles i målet, i forsvaret, på midtbanen og i angrebet. Spillernes rolle.

TOTALHÅNDBOLD I FORENINGEN Fra lille purk til gammel skurk

FUTSALSTÆVNE Program for Væggerløse Hallen Gl. Marielystvej Væggerløse

Afgørelse i protestsag indgivet af Team Sydhavsøerne under kamp nr afviklet den 1. november 2015 mellem Team Sydhavsøerne og Randers HH

FUTSALSTÆVNE Program for Rudbjerg Hallen Rudbjergvej 16 A 4983 Dannemare

Dansk Håndbold Forbund. Nye veje - nye muligheder 2015

FUTSALSTÆVNE Program for Nørre Vedby Hallen Vigvej Nørre Alslev

I NUGF Viborg spiller vi sammen

Futsal placeringer ved 2 og 3 dommere.

Transkript:

Målvogter A1 redder et skud. Bolden har retning mod spillepladsen, da målvogteren sparker bolden ud på spillepladsen fra eget målfelt, hvorefter bolden ryger ud over sidelinjen. A. Frikast til hold B B. Målkast til hold A efter korrektion fra dommeren C. Frikast til hold B og udvisning til A1 D. Indkast til hold B

Der er frikast til hold B lige udenfor deres målfelt. Målvogter B1 løber ud og tager kastet, men laver et dårligt kast, så bolden ryger ind i eget mål. A. Scoring og 2 point til hold A B. Ingen scoring - målkast til hold B C. Scoring og 1 point til hold A D. Intet mål. Frikastet tages om efter korrektion fra dommeren

Første halvleg er lige fløjtet af, da A3 løber hen mod B4 og skyder bolden i hovedet på B4, hvorefter A3 skubber B4 omkuld i sandet A. Diskvalifikation af A3. Hold A starter 2. halvleg med 4 spillere på banen. B. Diskvalifikation af A3. Hold A starter 2. halvleg med en spiller mindre på banen. C. Bortvisning af A3. Hold A starter 2. halvleg med 4 spillere på banen. D. Bortvisning af A3. Hold A spiller med en spiller mindre på banen i resten af kampen.

Hvor mange spillere kan på samme tid være markeret som målvogtere A. 2 B. 3 C. Ingen begrænsning D. 1

Bolden ligger i sandet, og A2 står ved siden af den. B3 springer fra en afstand på 2-3 meter frem og slår til bolden, så den ryger ind i hold A s mål. A. Frikast til hold A B. Udvisning af B3 (for farligt spil) og frikast til hold A C. Mål til hold B D. Ikke mål. Spillet genoptages med et målkast til hold A

A2 forsøger at score et mål på et vip og lander i hold B s målfelt. For at komme hurtigt ud løber A2 ud over sidelinjen i hold B s målfelt og bliver herefter erstattet af A4. A. Intet udskiftningen er i orden B. Time Out. Udvisning af A4. Frikast til hold B, der hvor han var indtrådt på banen C. Time Out. Udvisning af A2. Frikast til hold B 1 meter udenfor målfeltet D. Time Out. Udvisning af A2. Frikast til hold B, der hvor A4 træder ind på banen

Hvordan udføres det dommerkast, der starter kampen? A. Dommeren, som står i midten af spillepladsen, kaster bolden op i luften, den anden dommer fløjter spillet i gang, når bolden første gang har berøring med en spiller B. Dommeren, som står i midten af spillepladsen, kaster bolden op i luften, den anden dommer fløjter spillet i gang, når bolden er på det højeste punkt C. Dommeren, som står ved sidelinjen fløjter, efterfølgende kaster dommeren, der står i midten af spillepladsen, bolden op i luften D. Dommeren, som står på midten af spillepladsen, kaster bolden op i luften, når bolden har forladt dommerens hånd, fløjter dommeren ved sidelinjen spillet i gang

A7 er udvist, og hold B har bolden. Bolden ryger ud over sidelinjen, og dommerne markerer for indkast til hold A. A7 indtræder på banen, før hold A har udført indkastet. A. Intet spillet fortsætter, da udskiftningen er i orden B. Time Out. Ny udvisning til A7 som resulterer i diskvalifikation. Indkast til hold A C. Time Out. Ny udvisning til A7 som resulterer i diskvalifikation. Frikast til hold B D. Time Out

I hvilken af følgende situationer skal der være minimum 1 meters afstand til kasteren, når kastet udføres? A. Indkast B. Straffekast C. Målkast D. Frikast

I forbindelse med hurtigt opløb, løber B2 mod hold A s mål. Målvogter A1 løber ud af målfeltet for at presse B2. Lige inden B2 modtager bolden trækker målvogter A1 sig til side, da han ikke kan nå bolden. B2 modtager bolden, og i det han vender sig om mod mål, rammer A1 ham på skulderen, hvorefter han scorer i frit mål. A: Scoring til hold A B: Time Out - Udvisning til A1, straffekast C: Time Out - Diskvalifikation til A1, scoringen godkendes D: Time Out - Diskvalifikation til A1, straffekast til hold B

Hold B har bolden, og B12 modtager en udvisning for at holde en spiller i trøjen efter 9.58 i anden periode. Perioden ender 12-12, og skal fortsætte med Shoot Out. B12 er højeste spiller på hold B, og sættes ind til dommerkastet i forlængelsen. B12 vinder målkastet og spiller med det samme B1 fri, som scorer. A Mål der er ikke sket noget ulovligt B Time Out udvisning til B12, og dermed disvalifikation. Frikast til hold A på midten af banen C Time Out udvisning til B12 da han er udvist, samt udvisning til holdofficial A, for ikke at starte med korrekt hold. D Time Out diskvalifikation + indberetning til B12 for usportslig optræden. Frikast til hold A på midten af banen

Hold B har bolden, og B12 modtager en udvisning for at holde en spiller i trøjen efter 9.58 i anden periode. Perioden ender 12-12, og skal fortsætte med Shoot Out. B12 er højeste spiller på hold B, og sættes ind til dommerkastet i forlængelsen. B12 vinder målkastet og spiller med det samme B1 fri, som scorer. A Mål der er ikke sket noget ulovligt B Time Out udvisning til B12, og dermed diskvalifikation. Frikast til hold A på midten af banen C Time Out udvisning til B12 da han er udvist, samt udvisning til holdofficial A, for ikke at starte med korrekt hold. D Time Out diskvalifikation + indberetning til B12 for usportslig optræden. Frikast til hold A på midten af banen

Hold A og B vinder en halvleg hver, og dermed skal kampen afgøres på Shoot Out. Hold B har kun fire spillere tilbage som kan deltage i Shoot Out. De var kun var 6 spillere til kampen, og B1 har fået direkte rødt kort, og B14 har modaget to udvisninger, og dermed rødt kort. Hvordan afvikles Shoot Out. A: Begge hold har 4 skud, da hold B kun har 4 spillere tilbage. B: Alle spillere, på nær B1, som har fået direkte rødt kort må deltage C: Hold B har kun fire spillere tilbage, så de må lade udpege en spiller, som løber en dobbelttur for at fylde op. D: Kun de tilbageværende spilleberettigede spillere må deltage, hvilket giver hold B 4 skud, og hold A 5 skud