Kamchatka Elg med mulighed for Bjørn



Relaterede dokumenter
Kamchatka Elg - Med mulighed for Bjørn

Kamtschatka Elg med mulighed for Bjørn

Indkvartering samt ophold ved bjørne jagt

Kamtschatka - Brunbjørn - Specielpris - Forår

Kustania Sibirsk Råbuk 2015

Kirgisien Ibex jagt i 2018

Kustania Sibirsk Råbuk 2018

Kirgisien - Ibex jagt

ikke Nowitna National Wildlife Refuge (1) Elg, Grizzly, Sortbjørn og Ulv Elg Grizzly (ursus aretos horribilis)

Jagt i Mozambique - Zambezi-floddeltaet

Nowitna National Wildlife Refuge (1)Elg, grizzly, sortbjørn og ulv

Rumænien Brunbjørn 2015

Ungarn - Bukkejagt - Familieferie og Wellness

Jagten i Nunavut i NWT i Canada er mulig på Isbjørn, Hvalross, Moskusokse og Caribou

Alaska ikke Nowitna National Wildlife Refuge (1) Elg, Grizzly, Sortbjørn og Ulv Elg

Gemse og muflon i Slovenien 2015

Gemse & Muflon - Slovenien

Elgjagt i Rusland på europæisk elg

Jagt og familieferie ved Heviz - Ungarn

Australien - jagt på vandbøffel

Tjekkiet. DIANA HUNTING TOURS Fåborgvej 240. DK-5700 Svendborg Telefon Telefax

Mauritius - Rusahjort

ELGJAGT I RUSLAND PÅ EUROPÆISK ELG

Aurora Jagtrejser Jomfrustien 4, 1. sal Postboks 115 DK-6100 Haderslev tlf

Australien - Jagt på vandbøffel På aboriginernes gamle jagtmarker, har du her muligheden for at jage vandbøfler, bantenger og store vildsvin.

JAGT I BULGARIEN 2014 Kronhjort, Dåhjort, Gemse, Muflon, og Vildsvin

Storvildt i Argentina.

Brun- og sortbjørnejagt ved Talkeetna i Al...

SORTBJØRNEJAGT I BRITISH COLUMBIA

BUKKEJAGT I KROATIEN

Jagt på Dall Sheep, Caribou, grizzlybjørn...

Vi tager forbehold for kursændringer og trykfejl. Priserne inkluderer ikke ydelser, som ikke fremgår af ovennævnte.

Gemsejagt på Balkan. Overblik HØJDEPUNKTER HAR DU SPØRGSMÅL? Sæson

ELGJAGT I RUSLAND PÅ EUROPÆISK ELG

Ungarn. Bukkejagt + badeferie ved Balatonsøen

BUKKEJAGT I SYDENGLAND 2014

Mauritius Vi tilbyder gerne alene at stå for arrangementet af selve jagtdelen, hvis vore gæster har mod på selv at arrangere opholdsdelen.

EN OASE AF RO OG NATUROPLEVELSER FOR HELE FAMILIEN

Bjørnejagt i Kroatien

Jagt i de Sibirske Sajan bjerge - område Abakan Brunbjørn- Maralhjort- Elg- Sibirsk Råbuk Ibex

Vildsvinejagt i Tyrkiet (fastpris)

Drivjagt i Kroatien (Fastpris)

SORTBJØRNEJAGT I BRITISH COLUMBIA

VILDMARKSEVENTYR EFTER KRONHJORT

Ulve- og Coyotejagt i Alberta

Bukkejagt. Strathmore Estate/Glamis Castle. Scotsport

EN: Sikajagt i Irlan SIKAJAGT I IRLAND

Polen Hjortejagt - Fastpris med 5 kg hjort

British Columbia - Canada BC Guide Outfitters 2013

Efterårsjagt på moose i Alaska

itale kronhjorte ALT OM JAGTRE KAPITALE KRONHJORTE

: Gemsejagt på B GEMSEJAGT PÅ BALKAN

EN: Sikajagt i Irlan SIKAJAGT I IRLAND

EFTERÅRSJAGT PÅ ELG OG SORTBJØRN I CANADA

Jagt på maralhjort. Overblik HØJDEPUNKTER HAR DU SPØRGSMÅL? Jagten

Efterårsjagt på råbuk i Frankrig

KRONHJORTEJAGT I RUMÆNIEN

STÆRKE BUKKE I ELLON

Walked Up Grouse (rypejagt) Skotland. Scotsport

BJØRNEJAGT I KAMCHATKA

STORE BUKKE I KURGAN

JAGT PÅ WHITE TAIL I FINLAND

WHITETAILJAGT I ALBERTA

SNEGED I KODIAK. Jagt med legenden: Alaska Master Guide Outfitter: Joe Klutsch, Katmai Guide Service.

Bukkejagt i Frankrig. Overblik HØJDEPUNKTER HAR DU SPØRGSMÅL? Jagten

Sortebjørnejagt på Vancouver Island

Hjortejagt i Danmark. Overblik HØJDEPUNKTER HAR DU SPØRGSMÅL?

JAGT I SAYAN-BJERGENE

KAMCHATKA Det uberørte naturparadis ved Stillehavskysten

Limpopo Province - Musina - Sydafrika

JAGT PÅ IBEX I KIRGISISTAN

HJORTEJAGT I POLEN PÅ LOS TREZBIATOW BUHLS JAGTREJSER

Eastern Cape jagt tæt på Graaff Reinet

BEZOARJAGT I TYRKIET

Sneppejagt i Irland. Scotsport info@scotsport.dk

TURJAGT I AZERBADJAN

Jagt på Kronhjort i Frankrig

KINESISK VANDRÅDYR MUNTJAC, KRONVILDT & ROUGH SHOOTING

EFTERÅRSJAGT PÅ RÅBUK I FRANKRIG

Jelling Jagtrejser og Scotsport

Pürschkursus i afrikansk sporjagt

Limpopo Province - Musina - Sydafrika

Jagt på Marco Polo i Kirgisistan

Bøffeljagt i Australien

Eastern Cape ved Quinstown

Polen Hjortejagt revir Slonka

SORTBJØRNEJAGT I ALBERTA

Polen Premierejagt på råbuk - Stamrevir Odyniec

Ørredfiskeri på Grønland

Jelling Jagtrejser og Scotsport

Polen Revir Artemida på fastpris

Transkript:

Kamchatka Elg med mulighed for Bjørn Den østsibirske storelg (Alces alces Pfizenmayeri), er den stærkeste elg i Eurasien. Den har et stort leveområde øst for Jenissej, i den østlige del af Rusland. Jagt mæssig set er der underarterne Kamchatka-elg, Tschukotka- elg og Jakutischer elg. De største trofæer nedligges på Kamchatka halvøen. Trofævægten ligger her gennemsnitlig mellem 25 35 kg, og har et udlæg på ca. 145 til 170 cm. Kapitale elge kan også have en trofævægt over 40 kg samt et udlæg over 175 cm. Derfor sammenlignes Kamchatka elgen også med Alaska- Yukon elgen. Jagten på Kamchatka halvøen er billigere, og er derfor et godt alternativ. Ved trofæerne kan der ses to forskellige skovleforme - den klassiske form med hovedskovl og forskovl, samt den såkaldte fuldskovl hvor hovedskovl og forskovl er vokset sammen. Det er ikke kun trofævægten som gør indtryk på en, det er også kropsstørrelsen og vægten på elgen. En udvokset elg er ca. 2,30 m høj, og har en vægt på over 600 kg. Området hvor Kamchatka elgen lever strækker sig fra den nordlige del af Kamtschtka til Penshina floden ved grænsen til Tschukotka, til central Kamtschtka samt enkelte områder i syd Kamtschtka. Indtil nu foretrækkes jagten på de kapitale elge i det nordlige Kamchatka, samt i den sydlige til den centrale del af Kamchatka, ca. 300 til 600 km nord for Petropawlowsk (region Milkowo og Esso). Fordelen i den sydlige del er en kortere transfer til jagtområdet. Jagtrevir: Vi arrangere jagten, i revirerne, i central Kamcahtka ca. 400 km nord for Petropawlowsk Kamtschatski. Områderne ligger imellem de små byer Milkowo og Esso. Dette er top områder med en god elg bestand, hvor er der god mulighed for pürsch til fods med en god succes. Området er lettere kuperet, og der løber mange små bække/floder igennem. I dalene er der udpræget sumpområder som præger landskabet. I de mellemste områder består vegetationen af mindre birketræer samt små buske. I de højere områder er der meget tætte nåletræs områder.

Jagt termin begyndelsen af december med snemobil: Elgjagterne afvikles som vinterjagt, hvor der ikke bruges helikopter men snemobil. Temperaturen på dette tidspunkt er imellem -10 og -15 grader. Man søger med snemobilen efter friske spor, og når en elg er observeret på stor afstand, er der mulighed for at pürsche til den. Jagtsuccesen ligger på ca. 80-95 %. Jagt termin fra oktober til november: Efterårs jagten finder sted fra ca. 1 oktober til midten af november, foregår som pürsch i de bjergrige områder, med den delvise tætte bevoksning, som er rimelig krævende. Til trods for hjælp af hestene, skal der forvendtes pürsch til fods i ca. 5-10 km. Under jagten på efterårs elgen kan man måske også jage Kamchatka bjørnen, hvis ikke denne er gået i hi. Den klassiske kombinationsjagt er afhængig af jagtreviret, om der jages fra samme basis camp eller om der skiftes revir. Jagten foregår ved de lakse førende floder. Det store nærings tilbud af laks i floderne har en magnetisk til loknings kraft på bjørnene. Jagten i efterårsperioden gør et specielt indtryk på alle jægere. 1 Petropawlowsk Kamtschatski 2 Esso 3 Tilichiky D: Elch E, F, G: Schneeschaf

Indkvartering samt ophold ved elg og bjørne jagt: Jagt campen består af et opvarmet telt, separat køkkentelt og sovetelt til jagt personalet. Det er ingen luksus, men det rækker til den jagtform. Afhængig af i hvilken revir del der jages, benyttes også enkelte træhytter, hvor forplejningen er god. Ved campen er der professionel jagtpersonale, som er bestående af jagtfører, en kok og hjælpe personale. Jagt føringen foregår 1:1. Ud fra hver jagt camp kan der jage 2 til 4 jæger. Ankomst til Rusland foregår gennem Moskva. I modtages i lufthavnen, og hvorefter alle nødvendige formaliteter ordnes. Derefter flyves der videre fra Moskva til Tilichiky. Afhængig af flyvetider flyves der samme dag som der er ankomst til Moskva eller dagen efter. I Petropawlowsk-Kamtschatskij er der ankomst om morgen hvor I afhentes. Transferen til reviret foregår med bil eller kædefartøj. Transferen tilbage til Moskva foregår på samme måde som udrejsen. En overnatning i Petropawlowsk skal forventes. Trofæbearbejdning/trofætransport: Alle trofæer for en feltbehandling, hvor skalden afkoges, rengøres og skindet saltes. Det anbefales at man selv overvåger arbejdet. Til transporten skal trofæerne pakkes forsvarligt. Det anbefales at der medbringes en taske til dette. I Moskva udfyldes alle nødvendige veterinær papirer, sådan at I straks kan få trofæet med hjem (undtagen bjørn). Gebyrerne for veterinære papirerne og eventuel CITIS- papirerne betales på stedet. Der gøres opmærksom på at der må forventes overvægt i forbindelse med flyvning. Overvægt på indenrigs flyvningen i Rusland koster ca. USD 6-7 pr. kg. Overvægts prisen fra Moskva til Danmark afhængig af flyselskab. Rejseinformation/information: Der er visum pligt de nødvendige formaliteter ordnes på ambassaden. Spørg egen læge for vaccine (smitsom leverbetændelse) Våben indførelse: Vi bestiller våben deklarationen forud for rejsen. Her til behøver vi pas nr., våbentype, kaliber og våben nr. samt nøjagtig antal stk. ammunition Våben: Til jagten på bjørn og elg anbefales mindste kaliber 300 Win. Mag eller 9,3 x 64 eller 375 eller lignende kaliber.

Jagtarrangement på Kamchatka Elg: Prisliste for sæsonen 2015 Inkluderet i prisen: 1 elg uanset størrelse 12 rejse-/ca. 9-10 jagtdage fra Petropawlowsk-Kamtschatski Modtagelse i lufthavn inkl. hjælp med dokumenter i Moskva. Engelsk/tysktalende tolk Transfers imellem lufthavnene i Moskva samt al bil/kædetøjs transfer i Kamchatka, samt alt transport under jagten Jagtføring 1:1 Alle licenser og tilladelser i forbindelse med jagten Felt trofæbehandling samt hjælp til pakning for transport hjem Ophold og fuld pension i jagtreviret I alt 79.950,- kr. pr. jæger v/minimum 2 jægere i samme periode Ikke inkluderet i prisen: Visum, våbendeklaration samt administrationsgebyr 2.500,- kr. Flyrejse Danmark Kamtschatka t/r købes til bedste dagspris. Evt. hotel ophold i Moskva samt Petropawlowsk Kamtschatski Veterinærpapirer + evt. cites Hjemsendelse af trofæer. Drikkepenge, alkohol under opholdet, omkostninger til tolk Rejse og afbestillings forsikring (der skal tegne oversøisk rejseforsikring ) Ekstra trofæ afgifter ud over booking. Brunbjørn 39.500,- kr. + 3.750,- kr. i licens, som skal bookes hjemmefra, licensen tilbagebetales ikke, ellers er det ikke mulig at skyde. Snefår 56.000,- kr. Ulv 9.500,- kr. Alt anskudt vildt afregnes som nedlagt og jagten betegnes som afsluttet når det bestilte vildt er nedlagt. Tilbagebetaling i tilfælde af at der ikke nedligges Elg 15.000,- kr. Jagt på hesteryg fra 20. september til 15. oktober. Snowmobil 25. november til 15. december

Ved booking betales der 50 % + flybillet, mens de resterende 50 % betales 90 dage før afrejse. I øvrigt i henhold til generelle betingelser for Aurora Jagtrejser Med venlig hilsen Aurora Jagtrejser