Kronhjortejagt. Royal Deeside & Aberdeenshire Estates Skotland. Scotsport

Relaterede dokumenter
Jelling Jagtrejser og Scotsport

Kronhjortejakt Glencally/Auchavan & Glendamph Estates. Scotsport

Jelling Jagtrejser og Scotsport

Hundyrjagt i Skotland. Scotsport info@scotsport.dk

Bukkejagt Royal Deeside Estates Skotland. Scotsport

Walked Up Grouse (rypejagt) Skotland. Scotsport

Haglbøssejagt. Skotland

Haglejakt. Skotland. Scotsport evt. kombineret med riffeljagt på hundyr

Bukkejagt. Strathmore Estate/Glamis Castle. Scotsport

Sneppejagt i Irland. Scotsport info@scotsport.dk

JAGTREJSER. Skotland. England & Irland

JAGTREJSER. Skotland. England & Irland

Scotsport Gl. Sellingvej Hadsten info@scotsport.dk

FØRSTEKLASSES JAGT PÅ KRONHJORT I DET SKOTSKE HØJLAND

Ungarn - Bukkejagt - Familieferie og Wellness

Polen Hjortejagt - Fastpris med 5 kg hjort

*Prisen er baseret på kurs 10,1 og justeres i både op- og nedadgående retning, baseret på kursen den dag LB Jagtrejser betaler i Skotland

STÆRKE BUKKE I ELLON

Polen Hjortejagt revir Slonka

Gemse og muflon i Slovenien 2015

VILDMARKSEVENTYR EFTER KRONHJORT

Gemse & Muflon - Slovenien

EN: Sikajagt i Irlan SIKAJAGT I IRLAND

Hjortejagt i Danmark. Overblik HØJDEPUNKTER HAR DU SPØRGSMÅL?

KINESISK VANDRÅDYR MUNTJAC, KRONVILDT & ROUGH SHOOTING

Efterårsjagt på råbuk i Frankrig

Bukkejagt i Frankrig. Overblik HØJDEPUNKTER HAR DU SPØRGSMÅL? Jagten

Hundyrsjagt i Ladek Zdroj

SIKAJAGT I COLEBROOKE

Tjekkiet. DIANA HUNTING TOURS Fåborgvej 240. DK-5700 Svendborg Telefon Telefax

itale kronhjorte ALT OM JAGTRE KAPITALE KRONHJORTE

EN: Sikajagt i Irlan SIKAJAGT I IRLAND

Polen Jagt på den gryntende dåhjort

Kronhjortejagt i Barlinek

Kronhjortejagt i Ladek Zdroj

: Bukkejagt i Men BUKKEJAGT I MENDIP

Jagt på Kronhjort i Frankrig

Hundyrsjagt i Ladek Zdroj

KRONHJORTEJAGT I RUMÆNIEN

Kirgisien - Ibex jagt

BUKKEJAGT I RUMÆNIEN

Mauritius - Rusahjort

HJORTEJAGT I POLEN PÅ LOS TREZBIATOW BUHLS JAGTREJSER

Drivjagt i Barlinek. Overblik HØJDEPUNKTER HAR DU SPØRGSMÅL?

Kirgisien Ibex jagt i 2018

Jagt i Polen Kør-selv-rejser * Busrejser * Fasan- & drivjagter Prislister med ny polsk moms april 2014 til marts 2015

Jagt og familieferie ved Heviz - Ungarn

KRONHJORTEJAGT I WIERZCHLAS

Velkommen til en verden af. jagtrejser

JAGT PÅ WHITE TAIL I FINLAND

Remodex jagt. Mogens Lystbech Jensen Blomstertoften Herning Telefon: Katalog Gode jagtoplevelser

Brun- og sortbjørnejagt ved Talkeetna i Al...

EFTERÅRSJAGT PÅ RÅBUK I FRANKRIG

BUKKEJAGT I KROATIEN

Eksotiske hjortearter i Bedfordshire

Mauritius Vi tilbyder gerne alene at stå for arrangementet af selve jagtdelen, hvis vore gæster har mod på selv at arrangere opholdsdelen.

EN OASE AF RO OG NATUROPLEVELSER FOR HELE FAMILIEN

DÅHJORTEJAGT I BRODNICA

JAGT I BULGARIEN 2014 Kronhjort, Dåhjort, Gemse, Muflon, og Vildsvin

Vildsvinejagt i Tyrkiet (fastpris)

Kustania Sibirsk Råbuk 2015

lonjagt i Jawor ALT OM JAGTRE MUFLONJAGT I JAWOR

Polen Kombijagt på hundyr og vildsvin

Polen. Pürschjagt priser jagtrejser Polen: Trofæprisliste kan hentes her.

DÅHJORTEJAGT I DABROWA

ELGJAGT I RUSLAND PÅ EUROPÆISK ELG

Elgjagt i Rusland på europæisk elg

Jagt i Mozambique - Zambezi-floddeltaet

Kamchatka Elg - Med mulighed for Bjørn

Ungarn. Bukkejagt + badeferie ved Balatonsøen

Kamchatka Elg med mulighed for Bjørn

Kustania Sibirsk Råbuk 2018

KRONHJORTEJAGT I ROZANNA

Polen Revir Artemida på fastpris

Vi tager forbehold for kursændringer og trykfejl. Priserne inkluderer ikke ydelser, som ikke fremgår af ovennævnte.

Indkvartering samt ophold ved bjørne jagt

: Duejagt i Argen DUEJAGT I ARGENTINA

Drivjagt i Kroatien (Fastpris)

Polen Bukkejagt Muflon Glubczyce med max.pris

Rumænien Brunbjørn 2015

BUKKEJAGT I SYDENGLAND 2014

: Drivjagt i Barlinek DRIVJAGT I BARLINEK

Skotland Luss Estate, Loch Lomond Højlandshjorte

WHITETAILJAGT I ALBERTA

BALEARISK VILDGED I SPANIEN

Put yourself in the picture

Kamtschatka - Brunbjørn - Specielpris - Forår

Kamtschatka Elg med mulighed for Bjørn

PRONGHORN OG MULEDEER I WYOMING

Polen Premierejagt på råbuk - Stamrevir Odyniec

STORE BUKKE I KURGAN

Transkript:

Kronhjortejagt Royal Deeside & Aberdeenshire Estates Skotland Scotsport +45 7587 2344 info@scotsport.dk www.scotsport.dk

Hjortejagt i det skotske højland Jagten på den skotske højlandshjort må betragtes som enestående, både hvad angår jagtformen, spændings- og naturoplevelsen. Speciel brunst perioden, der normalt begynder i slutningen af september, kan tage pusten fra selv den mest velbevandrede riffeljæger. Netop her på de lyng- og græsklædte hedesletter i det skotske højland forstærker brunsthjortens brøl et stemnings billede mættet med spænding og intensitet som er svært at forklare det skal opleves.. Vore hjortedistrikter som går under betegnelsen Royal Deeside & Aberdeenshire Estates omfatter velrenomerede højlandsgodser som Glenfiddich Invercauld - Glenmuick Glencally/Auchavan og Finzean Estates, der tilsammen udgør mere end 80.000 hektarer og med en årlig afskydning af over 200 kronhjorte samt 600 hinder og kalve. Godsernes størrelse varierer fra 3.000 til 25.000 hektarer med mulighed for at op til 8 jægere kan jage i samme periode. Nogle arealer er mere fysisk krævende end andre, men generelt sagt, kan næsten alle aldersgrupper med en fornuftig kondition deltage.

Jagten på kronhjort foregår primært som pürsch fra morgen til sidst på eftermiddagen, hvor man sammen med stalkeren afsøger slugter og højdedrag for jagtbare hjorte. Den normale afskydnings-politik i Skotland er, at man bestræber sig på at nedlægge gamle og afskudsbare dyr som stalkeren med sin ofte mangeårige erfaring og viden udpeger for jagtgæsten. Hjortejagt i Skotland er ikke trofæjagt, men en jagt- og naturoplevelse af de helt store. Selv om mange Scotsport jægere igennem årene har hjembragt virkelig stærke højlandstrofæer, er det vigtigt at være opmærksom på, at eksempelvis unge 10 og 12-ender hjorte (Royals) betragtes som avlsdyr og derfor normalt ikke må nedlægges. Under normale vejrforhold og skydefærdigheder, nedlægges der gennemsnitlig 1 hjort pr. dag pr. stalker. På enkelte distrikter og i Oktober måned, er det ikke unormalt at nedlægge 2 hjorte pr. dag pr. stalker. Vær opmærksom på, at i Skotland køber man retten til afskydning af et vist antal hjorte, og ikke et antal jagtdage. Når det i arrangementet inkluderede antal hjorte er nedlagt (sika eller kronhjort), betragtes jagten som afsluttet, medmindre jagtreviret har yderligere hjorte til afskydning i den pågældende periode.

Royal Deeside & Aberdeenshire Estates Kronhjort 1-8 jægere September til 20 October Hind og kalv 1-8 jægere 21 Oktober til 15 Februar Aberdeenshire Vores hjortejagt områder i eller omkring det naturskønne Royal Deeside, er alle beliggende indenfor en radius af 90 km vest for Aberdeen Lufthavn, hvorfra der kun er en lille times kørsel til jagtslottet Learney House som er indkvarteringsstedet for langt de fleste af vore jagtgæster som jager hjort på ovenstående godser. Fra Learney House, der ligeledes er Scotsport s domicil i Skotland, kører man hver dag i sin lejebil til det jagtområde som den enkelte jæger eller gruppe har fået tildelt i pågældende periode. Alle jagtområderne ligger indenfor en ½-1 times kørsel fra Learney House. I perioder hvor Learney House er fuldt optaget, kan indkvarteringen også foregå på lokal hotel eller guest house. Indkvarteringen foregår enten på Learney House på egen forplejning eller på lokal hotel med morgenmad og dobbeltværelse.

Royal Deeside & Aberdeenshire Estates Aberdeenshire Nordøst Skotland Hotel Learney House Pris pr. jæger (inkl. 1 hjort) DKK 12.250,- DKK 12.500,- Pris pr. jæger (inkl. 2 hjorte) DKK 17.990,- DKK 18.450,- Ledsager DKK 3.250,- DKK 3.550,- Ekstra ophold pr. person/dag DKK 650,- DKK 700,- Ekstra hjort GBP 650 GBP 650 Prisen inkluderer: Op til 4 dages jagt 2:1 eller 1:1, 2 hjorte, 5 dages ophold på jagtslottet Learney House med egen forplejning eller hotel/guest house med morgenmad, dobbeltværelse, kørsel på jagtområdet. Pris pr. jæger 2:1 (hundyrjagt) DKK 9.950,- DKK 10.450,- Pris pr. jæger 1:1 (hundyrjagt) DKK 12.800,- DKK 13.000,- Ledsager DKK 2.650,- DKK 3.000,- Ekstra ophold pr. person/dag DKK 650,- DKK 700,- Pris pr. jæger 2:1 for ekstra jagtdag DKK 1.950,- DKK 1.950,- Pris pr. jæger 1:1 for ekstra jagtdag DKK 3.000,- DKK 3.000,- Prisen inkluderer: 3 dages jagt 2:1 eller 1:1, ingen afgift for nedlagt hundyr, 4 dages ophold på jagtslottet Learney House med egen forplejning, dobbeltværelse, eller hotelophold med morgenmad, dobbeltværelse, kørsel på jagtområdet.

Learney House Royal Deeside Aberdeenshire Ved hjortejagt i Royal Deeside og nærliggende godser (herunder Invercauld Estate og Glenfiddich Estate) foregår indkvarteringen på Learney House der er et gammelt herresæde fra 1700-tallet og hvor stemningen og interiøret fra et skotsk herresæde stadig er bevaret, hvilket giver nogle fantastiske indkvarterings rammer for både familie, jægere og andre naturudøvere. Indkvarteringen, der er på egen forplejning, foregår i vestfløjen på hovedbygningen hvor man har adgang til bl.a. eget køkken med moderne hjælpemidler, dejlig opholdsstue med åben ildsted, 5 store soveværelser m.v. Der findes gode indkøbsmuligheder i området, såvel som det også er muligt at benytte flere gode spisesteder beliggende tæt på Learney House. Man benytter selv egen lejebil fra Learney House til mødestedet med skytterne hver dag, og her skal man beregne en køretid fra 30-60 minutter, afhængig af jagtområde.

Feriehus Hotel På enkelte af vore distrikter er der inkluderet ophold i hyggelig feriehus som er beliggende centralt ved jagtområdet. Sceneriet er ofte storslået og man kan på det det rigtige tidspunkt af året ofte høre hjortene brøle lige uden for vinduet. De fleste feriehuse er beliggende i nær tilknytning til indkøb og spisesteder. Ophold i feriehuse er baseret på egen forplejning, og normalt er linned inkluderet i prisen. Indkvartering kan også foregå på hyggelige lokale hoteller eller guest houses, der er tæt beliggende ved jagtområdet. Her vil opholdet inkludere morgenmad og dobbeltværelse. Det er som regel altid muligt at bestille madpakke og drikkelse til jagtdagen.

Transport & våbentilladelse Der findes daglige flyafgange til både Aberdeen og Edinburgh lufthavne fra flere Skandinaviske lufthavne. Scotsport skal gerne være behjælpelig med at rådgive om bedst mulige flyruter og bil udlejnings firmaer. Som en generel regel benyttes der udlejningsvogn fra lufthavn til indkvarteringsstedet samt til mødestedet med skytterne. Dog kan afhentning fra lufthavnen i enkelte tilfælde også være en mulighed. Al transport under jagt foregår i jagtvæsenets køretøjer og er inkluderet i arrangementet. Scotsport tager sig af alle formaliteter i forbindelse med udstedelse af UK våbentilladelse som koster DKK 550,- pr. tilladelse.

Generel information Ovenstående program og prisliste er en udsnit af Scotsport s 2015 hjortejagt program. Såfremt du ønsker yderlige oplysninger eller detaljer omkring vore jagtområder, venligst kontakt os for nærmere information. Ikke inkluderet i ovenstående priser: Måltider, udover morgenmad Enkeltværelses tillæg kun ved hotel/guest house ophold (untagen Irland) DKK 200,- til 250,- pr. person/nat Flyrejsen Udlejningsvogn Lejeriffel GBP 20 25 pr. dag UK våbentilladelse DKK 550,- Drikkepenge til stalker (anbefalet minimum) Trofæbehandling: GBP 45 pr. hjort GBP 30 pr. hjort

Vi ser frem til at byde dig velkommen til store jagt- og naturoplevelser i Skotland, UK og Irland v/jelling Jagtrejser Kildeparken 32 DK-8722 Hedensted +45 7587 2344 info@scotsport.dk www.scotsport.dk