Skolenyt uge 37 www.ørdingfriskole.dk

Relaterede dokumenter
Skolenyt uge 40

Skolenyt uge 46

Skolenyt uge 39

Skolenyt uge 45

Skolenyt uge 41

Skolenyt uge 43

Skolenyt uge 49

Skolenyt uge 3

Ugens Højdepunkter: Skolenyt uge 48

Skolenyt uge 45

Skolenyt uge 36

Skolenyt uge 47

Skolenyt uge 31

Skolenyt uge 37

Skolenyt uge 1

Skolenyt uge 24

Skolenyt uge 25

Skolenyt uge 25

Skolenyt uge 36

Skolenyt uge 45

Skolenyt uge 47

Skolenyt uge 51

Skolenyt uge 19

Skolenyt uge 9

Skolenyt uge 40

Skolenyt uge 38

Skolenyt uge 37 Allerførst: Så skal der igen tjekkes for lus jævnligt, da vi har tilfælde per Ugens Højdepunkter:

Skolenyt uge 21

Skolenyt uge 4

Vallekilde-Hørve Friskole.

Skolenyt uge 44

Skolenyt uge 20

Vallekilde-Hørve Friskole.

Skolenyt uge 33

Skolenyt uge 16

Skolenyt uge 34

Skolenyt uge 36 Ugens Højdepunkter:

Skolenyt uge 40

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge HUSK. Dagen efter Kristihimmelfartsdag fredag i uge 22- holder SFO lukket.

Vallekilde-Hørve Friskole.

Skolenyt uge 5

Arrild Privatskole. Så nærmer vi os snart sommerferien - forhåbentlig med en masse sol og dejlige oplevelser.

Dus Mellervang. Årets Karneval i Aalborg Øst

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej Aalborg Øst

Frørup September 2015

Juni Nyt fra de forskellige teams:

Skolenyt uge 6

Aktuelt. Rengøring i den kommende periode udføres af: Lørdag den 30/4 Betalt Rengøring

Skolenyt uge 9 og vi ser frem til 10

Arrild Privatskole. Nyhedsbrev 16/2018. Et stort tillykke skal lyde til årets konfirmander: Kevin, Robin og Jakob. Nyt fra Børnehuset:

Skolenyt uge 33

Det bliver til et torsdagsbrev denne uge, det suser bare derud af med fuld skrald

UGEBREV nr. 36 uge 21

F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 4 1. Kære børn og forældre! Lemming d.13. oktober 2017

Aktiviteter i juni måned Læs under årgangene, der er mange aktiviteter ud af huset i denne måned.

Vallekilde-Hørve Friskole.

Arrild Privatskole og Børnehuset

Skolenyt uge 7

SFO1 Pavillonen maj Tlf. nummer:

Nyhedsbrev Vejrum-Viskum Friskole & Fribørnehave. Nyhedsbrev uge Dukketeater i børnehøjde. Side 1 af 10. Side 4. LAN-party 15.

Arrild Privatskole. Nyhedsbrev 37/2018. Vi ses i eftermiddag til arbejdsdag. Nyt fra Børnehuset:

Karneval i Aalborg Øst

F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 3 8. Kære børn og forældre Lemming 23. september 2016 G L A D E B Ø R N L Æ R E R B E D S T

SFO1 Pavillonen sommer Tlf. nummer: Hjemmeside:

Nyhedsbrev Vejrum-Viskum Friskole & Fribørnehave Side 1 af 13. Nyhedsbrev uge Kalender, kontakt mm. Fødseldagsinvitation

Fredag i uge seks stod der fastelavn på programmet. Ved morgensamlingen hørte vi om fastelavn i et

SEPTEMBER-NYT Fra Katrinedalskolen Afdeling Kundby

Fredagsbrev d uge 23. Så mange er vi. Her er eleverne på vej på bondegårdsbesøg hos familien Vadsholt.

Vejrumbro Fri. Friskole & Fribørnehave Hovedgaden Tjele Vejrumbro Tlf Nyhedsbrev uge

Fredagsbrev uge

Børnehuset flytter ud i det blå

.EN MANDAG EFTERMIDDAG MED 0/1 KL. OG JAKOB I KREATIV

Arrild Privatskole. Ses vi til arbejdsdag i eftermiddag mellem 14 og 20?

UGEBREV nr. 39 uge 25 Årgang 6

Helenenyt. Nr. 10 (oktober - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé København Ø Tlf

Nyhedsbrev november december Kære forældre.

Så står sommeren for døren, juni måned er kommet godt i gang, og det tegner til den bliver solrig, varm og aktiv her i Sokkehuset.

Arrild Privatskole. Nyhedsbrev 46/2017. Nyt fra Børnehuset: Julehygge i december 2017

Kære børn og forældre!

LøkkeMagasinet. Forældreundervisningsdagen den 4. juni 2009

Fællesspisning Tusind tak til støtteforeningen for dejlig mad i går aftes, og tak til alle børn og voksne for en hyggelig aften til fællesspisning.

Vallekilde-Hørve Friskole.

Arrild Privatskole. Nyhedsbrev /2018. Nyt fra Børnehuset:

Årgang 4 Kære alle børn og forældre!

KvongPosten Marts 2019

F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 3 9. Kære børn og forældre! Lemming d 29. september 2017

UGEBREV nr. 77 uge 24

Syddjurs Friskoles Ugebrev 06

Kære forældre! Hej SFO. Hej Minu ser. Fredag den 29. juni 2012

Med venlig hilsen. Lisbet Huusom SFO leder

Dette bliver så skoleårets sidste nyhedsbrev. Forude venter sommerferien. Næste nyhedsbrev udsendes i uge 31.

Så blev det oktober, og efteråret er over os, selvom vejret jo ikke varierer så meget, fra det vi havde i sommers.

Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming friskolenilemming@fibermail.dk Friskolen i Lemming

Skolenyt uge 32

UGEBREV nr. 54 uge 48

Vallekilde-Hørve Friskole.

Info folder Bikuben Info folder om Bikuben 2013

Vallekilde-Hørve Friskole.

Kære børn og forældre!

Hold%Øje%uge%35.% Jubilæum% %30%år % Det%skal%fejres!%%?%fredag%d.%6/9%kl.%14?16.30!% Kære!alle.!

Transkript:

Skolenyt uge 37 www.ørdingfriskole.dk Ugens højdepunkter Efter en dejlig uge med solskin er vi nu nået til at kigge lidt tilbage på ugens løb og evaluere samt kigge lidt frem på næste undervisningsuge på Ørding Friskole. Allerførst skal selvfølgelig nævnes i lørdags, hvor vi fik afholdt vores store Fællesdag med Idrætsforeningen. Det var rigtigt hyggeligt og mange startede ud med at spise morgenmad/rundstykker på friskolen. Tak for det!!!! Vi fik her tjent 1220 kroner, da både juice(dige,) kaffe og servietter,(min købmand i Ørding) rundstykker(vils Bager) var sporsorgaver til Ørding Friskole. Det er vi meget glade for!!!! (Der er dog plads til endnu flere næste år af besøgende gæster og beboere fra de omkringliggende landsbyer ) Og så skulle der cykles!!! Det blæste lidt fra vest og der kom et par regndråber. På trods af dette blev der brugt nogle gode benmuskler og i alt blev der her KØRT 20.755 kroner ind til skolen!!!!!!! Ja, I så rigtigt!!! Det største beløb nogensinde heroppe!!!! Vi takker alle børn og voksne, forældre og andre sponsorer, som har bidraget. Vær sød at hilse alle og sige dem mange, mange tak for bidragene!!!! Ud over et stort beløb-føler vi også her på skolen, at det er en opbakning og en påskønnelse af, det vi arbejder for og på sammen med jer og jeres børn På stadion kunne der så ses på dyr, væddes om hønseskidning, duftes til traktor os og guffes pølser, kage og vafler!!! Ørding Friskoles SFO tjente i alt 1230 kroner på vaffelsalg, så mon ikke de var lige sagen!!!!! På nummergætning af sponsorerede gaver, og på bamsekast!!!!!! Det var en rigtig hyggelig bod!!!!!! Og SFO er super glade skulle jeg hilse og sige!!!!! Der bliver virkelig arbejdet på et kreativt og inspirerende udeliv for børnene heroppe i SFO en. Og så til ugens løb: Her vil jeg fremhæve blokdagen. Lilleklassen kiggede på smådyr og planter. Lavede så en skitse, som de skulle forære deres forældre 2. og 3. klasse var kreative og malede fenderne om til dyr.de stod udenfor i det gode vejr og arbejdede. 4. og 5. klasse arbejde i vores rummelige kælder med at hamre og færdiggøre insekthotellerne. Siden er der i natur/teknik blevet samlet naturmateriale ind, der så skal bundtes. Storeklassen havde en formiddag ved bålpladsen i Børnehuset. Der blev snittet snobrødspinde og lavet forskellige lækre ting til bålet. Guf!!!! Endnu to Fyraftensmøder er blevet afholdt. Her blev fagene præsenteret, en opdatering af klassernes sociale liv fik nogle ord med på vejen m.m. Hanne

Tjernobylforeningen Sidste fredag i hver måned kan der afleveres tøj samt ting og porcelæn på skolen. Vi sender videre til Tjernobylramte børn & unge. Nyt fra SFO SFO én afholder forældrekaffe d. 29. september. Det foregår ved bålpladsen. Morgenmad: Husk at man senest kan få morgenmad klokken 7.15 i SFO én. Børnene skal sidde klar til Morgensang klokken 7.25 og skal jo lige have tid at fordøje!!!! Regntøj og praktisk tøj: Tiden er inde til at få kigget på ekstra udetøj Dagsorden til Fyraftensmøder: Velkomst og sang Opstart Dansk Matematik Sprogfagene SFO( 0.-3. klasse) Valg af forældreråd Evt. Se de enkelte datoer under kalender. Vi har sat af fra 16.30-18.00 og byder på sodavand og øl.

Gratis teatertilbud på Ørding Friskole for 4.-7. klasse hver mandag til 1/11.: Der vil på mandag i næste uge være et tilbud om at få en ekstra time. Tilbuddet gælder 4.-7. klasse, og det er helt frivilligt at møde op. I den ekstra time vil vi have fokus på teater og skuespil, hvor der vil være mulighed for at prøve egne grænser af. Vi vil lave forskellige teaterlege samt afprøve forskellige teaterteknikker. Vi vil muligvis også udforske sammenkoblingen mellem musik og teater... Så hvis man har lyst til at være kreativ og tør udfordre sig selv, så starter vi allerede mandag d. 31. august kl. 14.30-15.30 Det bliver sjovt :-) Med venlig hilsen Jens Josefsen Rengøring: Husk de hvide svampe ligger klar i rengøringsrummet til rengøring af borde/blyantsstreger. Vi hører gerne fra jer, hvis I mangler noget under rengøringen Idræt i 2. -7. klasse Fra 2. klasse på Ørding Friskole skal eleverne i bad efter alle idrætstimer. Så husk derfor at sende håndklæde med. Vi har stadig shampoo-hvis børnene ønsker at bruge det. I sensommeren vil meget af idrætsundervisningen foregå udenfor, så husk praktiske skole til dette. Vi stiller stadig shampoo til rådighed!!!!!! Arbejdsdag d. 19. september for hold 1 på skolen Arbejdsdagen starter klokken 9.00 med en kop kaffe/franskbrød og med uddelegering af opgaverne. Bygningsudvalget har en plan klar i forhold til vejret!!!! Frokost klokken 12.00 Dagen slutter ca. klokken 15.00. Velmødt til en dag, hvor vi kan få samlet op på nogle af de praktiske ting på skolen og i SFO!!!! Husk, der gerne må byttes, men så skal Søren eller Preben have besked herom. Seddel er uddelt først på året samt forefindes på opslagstavlen i aulaen.

De faste beskeder: - Beskeder til Skolenyt skal afleveres senest onsdag. - Sundhedsplejersken kan træffes på skolen første mandag i måneden fra kl. 08.15 10.15. Så her kan man bare møde op. - Sygemelding af elever sker om morgenen via sms på følgende nummer: 29 67 79 09. Vi kan desværre ikke svare tilbage på denne besked. Man kan også ringe til skolen på 97766102 og snakke med en lærer fra kl. 7.00. - Husk at nøglen hos købmanden kun må lånes, når man skal gøre rent på skolen. Brug af skolen derudover skal altid aftales med skolen inden. Kåre efterlyser løbende gode og tydelige billeder, som man som forældre har taget på skolen eller i forbindelse med et arrangement i løbet af de sidste par år-plus fremover. Dvs. at man gerne må sende billeder til: have.capri@gmail.com Kalender: 31. august: Praktikant Anette Smed starter. 15. september: Besøg af Svende Grøn: Lydspor i 2 klasser. 15. september: Lærerværelset holder møde med Morsø kommunes konsulentteam. 15. september: 6. og 7. klasses fyraftensmøde. 18. september: 6. og 7. klasse i teatret, Morsø Teater. 19. september: Arbejdsdag; hold 1. 21. september: Selfo-team fra Morsø Kommune afholder kursus for personalet. 29. september: Forældrekaffe over bål i SFO én. 29. september: Bestyrelsesmøde. 9. oktober: Motionsdag med opvarmning af Maia Bermann fra Sundhedscentret. 29. oktober: 4. og 5. klasse i teatret, Limfjordsteatret. 5. november: Åben Skole-16.00-19.00. Hygge ved bålet og et krus suppe. Mulighed for rundvisning på skolen. 11. november: 2. og 3. klasse i teatret, Sydvestmors Friskole. 13. november: Friskolefest 18.00~25 års jubilæum 18. november: Energidag for 5. klasse. 28. november: Åben skole. En skoledag for alle Ørding Friskoles elever. Alle interesserede/besøgende meget velkomne!!!!! 9.00-12.00. 2. december: Indskrivning til 0. klasse på Ørding Friskole 16.30-18.00. 4. december: Bedsteforældredag og besøgsdag på skolen. 6. december: Adventsarrangement i Ørding Forsamlingshus. 12. marts: Arbejdsdag; hold 2. 1. april: 0. og 1. klasse i teatret, Bjergby Friskole. 14. maj: Arbejdsdag; hold 3. Rengøring

Uge 37 Jane & Martin Tina & Morten Helle & Brian Frank & Malene Uge 38 Vibeke & Gert Lene & Ole Berit & Ib Heidi Uge 39 Mie & Lars Heidi & Poul Rikke & Brian Dorthe & Leif Uge 40 Pia & Johnny Susanne & Normann Lone & Kåre Susanne & Erik Hilsen alle voksne på Ørding