Skolenyt uge 45

Relaterede dokumenter
Skolenyt uge 46

Skolenyt uge 45

Skolenyt uge 40

Skolenyt uge 41

Skolenyt uge 43

Ugens Højdepunkter: Skolenyt uge 48

Skolenyt uge 49

Skolenyt uge 36

Skolenyt uge 37

Skolenyt uge 47

Skolenyt uge 25

Skolenyt uge 47

Skolenyt uge 37

Skolenyt uge 36

Skolenyt uge 39

Skolenyt uge 38

Skolenyt uge 40

Skolenyt uge 3

Skolenyt uge 31

Skolenyt uge 40

Skolenyt uge 51

Skolenyt uge 45

Skolenyt uge 4

Skolenyt uge 20

Skolenyt uge 25

Skolenyt uge 7

Skolenyt uge 33

Skolenyt uge 44

Skolenyt uge 21

Skolenyt uge 9 og vi ser frem til 10

Skolenyt uge 37 Allerførst: Så skal der igen tjekkes for lus jævnligt, da vi har tilfælde per Ugens Højdepunkter:

Skolenyt uge 9

Skolenyt uge 6

Skolenyt uge 5

Skolenyt uge 1

Skolenyt uge 19

Skolenyt uge 16

Skolenyt uge 36 Ugens Højdepunkter:

Kære forældre! Hej SFO. Hej Minu ser. Fredag den 29. juni 2012

Det bliver til et torsdagsbrev denne uge, det suser bare derud af med fuld skrald

Skolenyt uge 24

Skolenyt uge 34

Skolenyt uge 39

Arrild Privatskole. Nyhedsbrev 46/2017. Nyt fra Børnehuset: Julehygge i december 2017

Hovedgaden 15 - Vejrumbro Tjele - Tlf E: Info@VVfriskole.dk - I: Side 4-8

Skolenyt uge 34

Skolenyt uge 39

UGEBREV nr. 36 uge 21

Så blev det oktober, og efteråret er over os, selvom vejret jo ikke varierer så meget, fra det vi havde i sommers.

Vallekilde-Hørve Friskole.

Skolenyt uge 33

Nyhedsbrev Vejrum-Viskum Friskole & Fribørnehave Side 1 af 7. Nyhedsbrev uge Godt i gang!

Vallekilde-Hørve Friskole.

Aktiviteter i juni måned Læs under årgangene, der er mange aktiviteter ud af huset i denne måned.

Arrild Privatskole og Børnehuset

G E B R E V E T F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 4 7. Lemming d.24 november Kære børn og forældre!

Nyhedsbrev Juni Fælles. Vuggestuen. Sommerfest torsdag den 25. juni kl 18 er der fælles sommerfest for hele børnehuset og skolen.

Fredagsbrev uge

UGEBREV nr. 38 uge 24 Årgang 9

Med venlig hilsen. Lisbet Huusom SFO leder

F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 3 8. Kære børn og forældre Lemming 23. september 2016 G L A D E B Ø R N L Æ R E R B E D S T

Dvs. morgen fritter fra kl Og igen på det tidspunkt Jeres barn efter det normale skoleskemaet ellers ville have haft fri.

Frydenhøj Klub News!!! Maj MÅNED 2018 Denne avis tilhører:

UGEBREVET. Glemt tøj fjernes efter vinterferien! Tjek om du har noget liggende. Vi sender det til velgørenhed lige efter vinterferien.

Nyhedsbrev december 2015

Skolenyt uge 35

Nyt fra skolelederen Kære forældre og andre læsere af vores nyhedsbrev!

Diskofest hos Plys løs labyrinten, så også Peter Plys kan holde fest

Formandens beretning 2012/2013

Der er jule-klippe-hygge-dag torsdag d. 30. november, fra , alle er velkomne til at komme forbi og hygge med.

Juni Nyt fra de forskellige teams:

Vallekilde-Hørve Friskole.

Hovedgaden 15 - Vejrumbro Tjele - Tlf E: Info@VVfriskole.dk - I: Side 5-6

KOMMENDE ARRANGEMENTER

Flytning af klasselokaler Onsdag og torsdag den juni flyttes der klasselokale for de klasser, der skal have nyt lokale efter sommerferien.

Arrild Privatskole. Nyhedsbrev 37/2018. Vi ses i eftermiddag til arbejdsdag. Nyt fra Børnehuset:

Skolenyt uge 32

Velkommen til september-udgaven af INFO-Billums, hvor vi starter med lidt for både børn og voksne.

NYT HERSKINDSKOLEN & NORDLYSET. Nytårsaften uden fyrværkeri?

Arrild Privatskole. Nyhedsbrev 44/2017. Nyt fra Børnehuset:

GOD FREDAG. Sydvestmors Friskole - - Tlf.: Næssundvej Karby

Arrild Privatskole og Børnehuset

Stjernebrevet. November 2013 Fritten: Kudu: Gekko:

Arrild Privatskole og Børnehuset

Arrild Privatskole og Børnehuset

VELKOMMEN I TURBOHUSET

Arrild Privatskole. HUSK: Mandag d kommer fotografen på besøg.

Skolenyt uge 35

Glædelig 3. søndag i advent

Nyhedsbrev. Maj Barnets navn: (Sæt kryds de dage I ønsker at komme) Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag. Forældreunderskrift: Uge 28 (6/7-10/7)

Fredag i uge seks stod der fastelavn på programmet. Ved morgensamlingen hørte vi om fastelavn i et

Vallekilde-Hørve Friskole.

Traditioner i Børnehuset Viften.

Skoleåret på Nordskovens friskole.

Nyhedsbrev December. Hockey finale Aab Hallen. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej Aalborg Øst

JUNI-NYT FRA KUNDBY SKOLE

Vallekilde-Hørve Friskole.

Kære forældre. Med venlig hilsen. Lisbet Huusom

Arrild Privatskole og Børnehuset

Nyhedsbrev Vejrum-Viskum Friskole & Fribørnehave Side 1 af 5. Nyhedsbrev uge Godt nytår! Side 5. Kalender, kontakt mm.

Transkript:

Skolenyt uge 45 www.ørdingfriskole.dk Ugens højdepunkter Endnu en uge er gået. Vi har i denne uge været ramt en del af sygdom både blandt børnene, personalet og personalets børn. Men vi har forsøgt at lappe så godt vi kunne. Vi håber, at al sygdom er overstået i denne uge, så vi alle er friske til kommende emneuge og friskolefest kommende fredag!!!! Husk vi i år har en rigtig lækker menu!!!! Se nedenstående afsnit med info om friskolefesten. Mums! Vi ser frem til en emneuge med temaet: Konger & dronninger. Temaet vil være gennemgående til morgensang osv. (Seddel er omdelt til alle børn). Super hyggeligt var det torsdag aften da ca. 100 voksne & børn vendte forbi skolen for at nyde suppe, samtale og få en rundvisning og fremvisning af skolen. Tal til jer alle, der kom! Og tak til personalet for en hyggelig stund! Tak til de 10 børn, der havde meldt sig til at rundvise. Så er tiden kommet hvor vi opfordrer alle børn til at have indesko på skolen i håb om at nedbringe mængden af sand og mudder. Husk at få tjekket derhjemme og få afleveret biblioteksbøger tilbage til skolen. Vi takker!!!! Hvis nogle har noget rødt stof skolen må få i forbindelse med emneugen, tager vi gerne imod. Kan afleveres på lærerværelset. I næste uge skal 2. -3. klasse i teatret. Godt nok midt i emneugen(torsdag indenfor skoletiden).-men vi har alligevel prioriteret det. Derfor tak til de forældre som vil køre med klassen! Lommeregnere: Storeklassen har som vanligt fået et godt tilbud om at købe en god lommeregner for 150 kroner. Skolen betaler resten. Kontakt Jens Jørgen. Opråb omkring friskolernes faldende statstilskud grundet lockout: Kom til stormøde om friskolernes mulighed for at protestere. Se afsnit nedenfor. Skriv en mail til kontoret@oerdingfriskole.dk så vi kan arrangere fælles kørsel og fælles tilmelding. Gerne hurtigst! Hanne

Tjernobylforeningen Sidste fredag i hver måned kan der afleveres tøj samt ting og porcelæn på skolen. Vi sender videre til Tjernobylramte børn & unge. Nyt fra SFO Farvel og velkommen: I fredags fik vi jo sagt farvel og god rejse til Jens Josefsen! Han fik nogle pæne ord med på vejen, gaver og tegninger fra børnene. I samme sætning skal det så lige nævnes igen, at vi har ansat en ny midlertidig vikar til de knap 15 timer. Det er Frederik Asgeir. Velkommen til dig Frederik!!!! Frederik har allerede kendskab til huset- han har været tilkaldevikar i Børnehuset. Frederik har sikkert også hørt lidt snak om skolen derhjemme, idet han er Karens søn Fantastisk flot bagvæg får vi kreeret i SFO af Nancy Jepsen fra Sillerslev. Det er jo0 en sand gave til SFO med megen inspiration for børnene. Tak for det Nancy!!! Er man på skolen-må man gerne lige kigge op i SFO-det er en spændende proces at følge fra skitseoptegning til maling til det færdige resultater med konjekturstreger osv! Sprog!!!!!! I de friere situationer, som fx udetid i SFO, er det blevet bemærket af vi voksne, at nogle af børnenes sprog er grimt og sjofelt! Vi vil ikke tolerere dette sprog og har i tirsdags taget en snak efter morgensang med alle børn i 0.-3. klasse. Vi vil slå hårdt ned på dette sprog. Og I vil som forældre få besked. Vi ved, at I mener det samme! Og takker for jeres opbakning. Det er vigtig, at vi på skolen og i SFO har et afslappet og trygt miljø, hvor vi snakker pænt til hinanden. Hilsen Frederik, Rachael, Simon

Husk kommende arrangementer: (Mere info næste uge.) Åben skole d. 28. november= en skoledag for alle børn på skolen fra 9.00-12.00. 1. december: Juleklippedag på skolen. Alle er meget velkomne! Der serveres æbleskiver 2. december: Indskrivning til kommende 0. klasse. 4. december: Bedsteforældredag/besøgsdag: Fra 10.00-11.30. 6. december: Adventshygge i Ørding Kirke og forsamlingshus. (Luciaoptog af Ørdingpigerne.) Info om- og tilmelding til årets friskolefest: Så er det tid at tilmelde sig til Friskolefesten anno 2015. I år har vi

Svømning på Ørding Så er der booket følgende svømmetider i Durup Svømmehal. Alle skolens elever svømmer

De faste beskeder: - Beskeder til Skolenyt skal afleveres senest onsdag. - Sundhedsplejersken kan træffes på skolen første mandag i måneden fra kl. 08.15 10.15. Så her kan man bare møde op. - Sygemelding af elever sker om morgenen via sms på følgende nummer: 29 67 79 09. Vi kan desværre ikke svare tilbage på denne besked. Man kan også ringe til skolen på 97766102 og snakke med en lærer fra kl. 7.00. Før klokken 7. er det SFO, man snakker med. Men så giver de bare beskeden videre. - Husk at nøglen hos købmanden kun må lånes, når man skal gøre rent på skolen. Brug af skolen derudover skal altid aftales med skolen inden. Kåre efterlyser løbende gode og tydelige billeder, som man som forældre har taget på skolen eller i forbindelse med et arrangement i løbet af de sidste par år-plus fremover. Dvs. at man gerne må sende billeder til: have.capri@gmail.com Kalender: 11. november: 2. og 3. klasse i teatret, Sydvestmors Friskole. 11. november: Sk/hjemsamtaler i 6. -7. klasse. 13. november: Friskolefest 18.00~25 års jubilæum for festen 16. november: Stormøde omkring faldende statstilskud for friskoler. ( Vedsted Friskoles hal ) 17. november: Sk/hjemsamtaler i 4. -5. klasse. 18. november: Energidag for 5. klasse. 18. november: Sk/hjemsamtaler i 6. -7. klasse. 19. november: Sk/hjemsamtaler i 2. -3. klasse. 23. november: Sk/hjemsamtaler i 1. klasse. 24. november: Svømning fra 8.30-9.30 i Durup. 24. november: Sk/hjemsamtaler i 4. -5. klasse. 25. november: Sk/hjemsamtaler i 1. klasse. 28. november: Åben skole. En skoledag for alle Ørding Friskoles elever. Alle interesserede/besøgende meget velkomne!!!!! 9.00-12.00. 28. november: Fælles julefrokost for personale og bestyrelser for Ørding Børnehus og friskolen. 30. november: Tandbørstning i 0.-2. klasse. Tirsdag d. 1. december: Juleklippedag på skolen. Alle er velkomne!!!!

2. december: Indskrivning til 0. klasse på Ørding Friskole 16.30-18.00. 3. december: Skole/hjemsamtaler i 2. -3. kl. 4. december: Bedsteforældredag og besøgsdag på skolen. 6. december: Adventsarrangement i Ørding Forsamlingshus. Pigerne går Lucia og der vil være et lille kor fra skolen. 8. december: Svømning fra 8.30-9.30 i Durup. 12. januar: Svømning fra 8.30-9.30 i Durup. 26. januar: Svømning fra 8.30-9.30 i Durup. 9. februar: Svømning fra 8.30-9.30 i Durup. Kun 4. -7. klasse. 12. marts: Arbejdsdag; hold 2. 1. april: 0. og 1. klasse i teatret, Bjergby Friskole. 14. maj: Arbejdsdag; hold 3. Rengøring Uge 45 Pille & Preben Karina & Kim Lene & Jan Nancy & Tommy Uge 46 Lone & Tommy Lene & Flemming Britt & Søren Ninna & Morten Uge 47 Pernille & Levi Hanne & Simon Jette & Morten Naja & Jesper Uge 48 Linda & Brian Dorthe & Søren Tina & Jan Nanzie & Jesper Hilsen alle voksne på Ørding