ROAD SHOW 18. JANUAR 2017

Relaterede dokumenter
D SHO A. Vi er at finde følgende steder: Buhls Jagtrejser har siden starten i 1972 haft tusindvis af tilfredse kunder på jagt i store dele af verden.

Vi er at finde følgende steder:

JAGT I BULGARIEN 2014 Kronhjort, Dåhjort, Gemse, Muflon, og Vildsvin

Aurora Jagtrejser Jomfrustien 4, 1. sal Postboks 115 DK-6100 Haderslev tlf

BUKKEJAGT I KROATIEN

Rumænien Brunbjørn 2015

Bjørnejagt i Kroatien

Den Store Rejseauktion Lørdag d. 3. august. kl. 13:45 i foredragssalen

Drivjagt i Kroatien (Fastpris)

Gemsejagt på Balkan. Overblik HØJDEPUNKTER HAR DU SPØRGSMÅL? Sæson

KRONHJORTEJAGT I RUMÆNIEN

Rundrejse på Europas gemser

Tjekkiet. DIANA HUNTING TOURS Fåborgvej 240. DK-5700 Svendborg Telefon Telefax

lonjagt i Ungarn ALT OM JAGTRE MUFLONJAGT I UNGARN

Pürschkursus i afrikansk sporjagt

LB Jagtrejser, Lindum Søvej 15, DK-8830 Tjele Jagtrejser.dk, tlf , Rejsegarantifonden nr.

Eastern Cape jagt tæt på Graaff Reinet

: Gemsejagt på B GEMSEJAGT PÅ BALKAN

HJORTEJAGT I POLEN PÅ LOS TREZBIATOW BUHLS JAGTREJSER

Sneppen. Januar 2012

FØRSTEKLASSES JAGT PÅ KRONHJORT I DET SKOTSKE HØJLAND

British Columbia - Canada BC Guide Outfitters 2013

itale kronhjorte ALT OM JAGTRE KAPITALE KRONHJORTE

Hjemsendelse af trofæer fra Sydafrika

Elgjagt i Rusland på europæisk elg

Sneppen. Marts Herning Jagtforenings medlemsblad

Limpopo Province - Musina - Sydafrika

Hjortejagt i Danmark. Overblik HØJDEPUNKTER HAR DU SPØRGSMÅL?

EN OASE AF RO OG NATUROPLEVELSER FOR HELE FAMILIEN

Brun- og sortbjørnejagt ved Talkeetna i Al...

ELGJAGT I RUSLAND PÅ EUROPÆISK ELG

SYDAFRIKA - BUESAFARI MED SPECIALKURSER FOR BUEJÆGERE

Jagt på Dall Sheep, Caribou, grizzlybjørn...

BUKKEJAGT I RUMÆNIEN

BJØRNEJAGT I KROATIEN

Ulve- og Coyotejagt i Alberta

: Bukkejagt i Ung BUKKEJAGT I UNGARN

SPECIALTILBUD ANTILOPEJAGT HOS

Specialtilbud Big game safaris Oplev safari i topklasse til stærkt reducerede priser

DRIVJAGT MED MULIGHED FOR BJØRN OG ULV

Jagt i Sydafrika(Kirkwood)

JAGT PÅ WHITE TAIL I FINLAND

Herning Jagtforenings medlemsblad Sneppen. Februar Jagtforening 1

DÅHJORT, KRONHJORT OG VILDSVIN I UNGARN

WHITETAILJAGT I ALBERTA

Limpopo Province - Musina - Sydafrika

Polen Hjortejagt - Fastpris med 5 kg hjort

Jagt i Mozambique - Zambezi-floddeltaet

Eastern Cape ved Quinstown

BJØRNEJAGT I BRITISH COLUMBIA

Sneppen. Marts Herning Jagtforenings medlemsblad

SORTBJØRNEJAGT I BRITISH COLUMBIA

GRATIS OPHOLD OG ANTILOPEJAGT HOS FRONTIER SAFARIS

PRONGHORN OG MULEDEER I WYOMING

Limpopo Province - Musina - Sydafrika

Limpopo Province - Musina - Sydafrika

GRATIS LEDSAGEROPHOLD PÅ ANTILOPEJAGT HOS OSONJIVA HUNTING SAFARIS

Limpopo Province - Musina - Sydafrika

STORE REJSESHOW VIND INVITATION TIL LIMPOPO TRAVELS OG BUHLS JAGTREJSERS. Gratis adgang januar spændende rejser og store præmier

Gemse og muflon i Slovenien 2015

Ungarn - Bukkejagt - Familieferie og Wellness

Gemse & Muflon - Slovenien

Efterårsjagt på råbuk i Frankrig

STÆRKE BUKKE I ELLON

Limpopo Province - Musina - Sydafrika

Antilopejagt hos Limpopo Safaris

SORTBJØRNEJAGT I BRITISH COLUMBIA

Sortebjørnejagt på Vancouver Island

Limpopo Province - Musina - Sydafrika

Jagt på Kronhjort i Frankrig

Sneppen. September 2013

ELGJAGT I RUSLAND PÅ EUROPÆISK ELG

Indkvartering samt ophold ved bjørne jagt

Drivjagt i Barlinek. Overblik HØJDEPUNKTER HAR DU SPØRGSMÅL?

SORTBJØRNEJAGT I ALBERTA

Kamchatka Elg - Med mulighed for Bjørn

BALEARISK VILDGED I SPANIEN

PUMAJAGT I BRITISH COLUMBIA

VILDMARKSEVENTYR EFTER KRONHJORT

EFTERÅRSJAGT PÅ ELG OG SORTBJØRN I CANADA

Kamchatka Elg med mulighed for Bjørn

Bukkejagt i Frankrig. Overblik HØJDEPUNKTER HAR DU SPØRGSMÅL? Jagten

EN: Sikajagt i Irlan SIKAJAGT I IRLAND

Riffeljagt og turistrejse i Eastern Cape, Sydafrika

AMAKULU PAKKEREJSER 2019 Eksklusiv fly

Kronhjortejagt i Barlinek

Våben gebyrer og tilladelser

Mauritius - Rusahjort

RUNDREJSE PÅ EUROPAS GEMSER

SIKAJAGT I COLEBROOKE

Transkript:

ROAD SHOW 18. JANUAR 2017 Det er en stor fornøjelse, at vi traditionen tro igen kan invitere til Buhls Jagtrejsers helt eget Road show, som finder sted fra den 18. til 22. januar 2017. Vi kan som tidligere, træffes 5 forskellige steder her i Danmark. Vi har partnere med fra hele verden, og der vil være rig mulighed for at få en snak omkring din næste rejse. Kom og mød vores partnere fra blandt andet: Bulgarien - Canada - Estland - Namibia - Rusland - Sydafrika - Skotland og Mauritius. VI ER AT FINDE FØLGENDE STEDER KRYB I LY KRO TAULOV Kolding Landevej 160, 7000 Fredericia Onsdag den 18. januar fra 13:00 til 20:00 HJALLERUP KRO Søndergade 1, 9320 Hjallerup Torsdag den 19. januar fra 13:00 til 20:00 DGI HUSET I HERNING Kousgaards Pl. 3, 7400 Herning Fredag den 20. januar fra 13:00 til 20:00 GYRSTINGE SKOVKRO FJENNESLEV Gyrstinge Skovhuse 33, 4173 Fjenneslev Lørdag den 21. januar fra 11:00 til 18:00 HUNTERS GAME SKYDEBIOGRAF ALBERTSLUND Roholmsvej 4, 2620 Albertslund Søndag den 22. januar fra 11:00 til 18:00

BUHLS JAGTREJSER HAR SIDEN STARTEN I 1972 HAFT TUSINDVIS AF TILFREDSE KUNDER PÅ JAGT I STORE DELE AF VERDEN. For os i Buhls Jagtrejser er det ikke det vigtigste, at vi er de største, for os er det vigtigste, at vi kan stå 100 % inde for vores arrangementer. Jagtrejser er en tillidssag, derfor er det utrolig vigtigt for os, at vi har tid til personlig betjening og service, fra du køber din rejse, til du er glad og tilfreds hjemme igen. Buhls Jagtrejser står for kvalitet og vi går ikke på kompromis. Alle vore kompetente og sagkyndige medarbejder er aktive jægere med stor praktisk erfaring.

SØREN SØRENSEN Søren har siden 1998 været en del af Buhls Jagtrejser som både indehaver og daglig leder. Han har jaget i de fleste jagtlande i Europa, samt i USA, Canada, Australien, New Zealand, Aserbajdsjan, Namibia og Sydafrika. Få en snak om jagt med Søren, hvis du vil høre mere om følgende destinationer: Polen, Skotland, England, Nordirland, Island, Grønland, Spanien, Kasakhstan, Aserbajdjan, Canada, Yukon, USA og Australien. HENNING OLSEN Henning har fra 2005 været en del af Buhls Jagtrejser og siden 2006 som med indehaver og har at gøre med det daglige ansvar for salg og markedsføring. Henning har mere end 25 års erfaring i jagtrejsebranchen og har jaget i de fleste jagtlande i Europa inklusiv Baltikum, Rusland, i den sibiriske del af Rusland, Kamchatka, Kirgisistan, Tyrkiet, Kasakhstan, Mongoliet, Zimbabwe, Namibia, Sydafrika og Tanzania. Få en snak om jagt med Henning, hvis du vil høre mere om følgende destinationer: Polen, Ungarn, Estland, Belgien, Østrig, Tyrkiet, Rusland, samt alle afrikanske lande.

CARL GUSTAV SCHULIN-HOWALDT Carl Gustav tiltrådte som partner i Buhls Jagtrejser for præcis 1 år siden, hvor han siden da har hjulpet med den daglige drift og optimering af it systemer og hjemmeside m.m. Carl Gustav var med på sin første jagt som 2 årig og har siden han, som 16 årig fik sit jagttegn, gået så meget på jagt som muligt. Carl Gustav har tidligere arbejdet i jagtrejsebranchen og jager primært i de skandinaviske lande samt Tyskland, men har også prøvet kræfter med jagt i følgende destinationer Skotland, Spanien, Island, Frankrig, Storbritanien, New Zealand, Rumænien og Polen.

MØD VORES JAGTPARTNERE SYDAFRIKA DRIES VAN COLLER Dries har været vor trofaste samarbejdspartner gennem de senest 7 år. Dries er en af de eneste PH er i sydafrika der har license til alle 9 distrikter. Dries laver noget af afrikas bedste jagt, og det er ikke uden grund, at Dries har den anerkendelse han har. Tager man ned til Dries, er man sikker på at få en 1.klasses jagt! Det er hos Dries muligt at jage alle jagtbare vildarter der findes i Sydafrika, alt fra Red Duiker til Nyala, Kudu, Eland, Waterbuck, Sabel og sågar til Bøffel og Næsehorn. Ud over den fantastiske trofæjagt tilbyder Dries van Coller også fuglejagt, dybhavs fiskeri og sightseeing. Dries har nu også mulighed for at tilbyde jagt i Zimbabwe. NAMIBIA HEIKO BINDING Professional Hunter og ejer af Kataneno Hunting Farm, som er beliggende ca. 120 km nordøst for Windhoek. Her jager han på et ca. 58.000 ha spændende jagtområde, som tilbyder jagt på stort set alle de almindelige vildtarter som findes i Namibia. De seneste år har vi også haft stor succes med Selektionsjagter hos Heiko. Ud over jagten på hans egen jagtfarm Kataneno, har Heiko adgang til flere forskellige jagtområder i det nordlige og vestlige Namibia, således at hans samlede jagtområder er på langt over 100.000 ha. Heiko har været Buhls samarbejdspartner i Namibia i snart 25 år.

CANADA JAMIE REYNOLDS Jamie driver det nordlige revir ved Lilloet, hvilket han gør med stor succes. Mountain Goat og Bjørn er Jamie s specialiteter, men jagt på Muledeer og B.C. Blacktail har han ligeledes stor succes med, da der er en enorm population af disse hjorte i hans jagtområde. Derudover driver han et konservator, så trofæerne er i de bedste hænder, fra de er nedlagt, og til de bliver leveret i Danmark. Han fisker selv en del, og derfor er det naturligt for ham at tilbyde fiskeri på Frasier River. Her fanger Jamie s kunder hvert år blandt andet store Stør. Alle efterårsjagter hos Jamie kan kombineres med Stør fiskeri. CANADA HANNA BUCHANAN Chad og Hanna er vores canadiske partner, når det kommer til Moose, Caribou, Mountain Goat, Dallsheep, sortbjørn og Grizzly i det nordvestlige BC. Hanna er fra Sverige og har arbejdet med alle aspekter af jagt i Canada siden 1999. Det nuværende jagtområde har Hanna ejet siden 2008. Chad er en detail og serviceorienteret guide og team manager med mange års erfaring i branchen. Området producerer konsekvent fine trofæer med en høj afskydningsprocent. Utrolig smuk natur, god infrastruktur og organisation gør dette område til en top destination. Drømmer du om Canada, så kom og tal med Chad og Hanna.

ESTLAND HANNES REI Vor samarbejdspartner fra Tallin, Estland. Hannes kan arrangere jagt på alle statsrevirer i Estland. Ligeledes har han en stor del af de allerbedste private jagtforeningsrevirer til rådighed. Der er primært tale om Elgjagt i Estland, men Hannes kan også tilbyde jagt på Råbuk, Vildsvin, Ulv, Los samt Brunbjørn. Derudover er der visse steder i Estland en stor bestand af vilde andefugle, og specielt på øen Hiiumaa kan man opleve noget rigtigt godt trækjagt. BULGARIEN KONSTANTIN KOTSEV Vi går nu ind i den 6. sæson i Bulgarien med jagten på Kronhjort, Dåhjort, Vildsvin og Gemse og fortsætter med stor tilfredshed samarbejdet med vor partner. Konstantin Kotsev har sit eget firma, der siden 1993 med stor succes har arrangeret jagt i Bulgarien, og kan ikke alene tilbyde alle de velkendte vildtarter, men også de mere specielle arter som Gemser, Muflon, og Wisent (Europæisk Bison). Vi råder over masser af spændende jagtområder i stor set hele Bulgarien, hvor vi har mulighed for at tilbyde jagt på de mange spændende og forskellige vildtarter. Kom og få en god snak med Konstantin om jagten i Bulgarien.

SKOTLAND GRAHAM CHRISTIE Graham er en af de største agenter i Skotland. Han arrangerer jagt på kronhjorte, hinder, kalve, råbukke, alle former for Roughshooting, Grousejagt samt fasan- og agerhønsejagter. Grahams store force er, at han råder over så mange revirer rundt om Kingussie (i hjertet af Skotland) således, at han uanset vejr og vind kan flytte kunderne til de revirer, hvor hjortene er. Hvis det er en spændende højlandsjagt i det Skotske du drømmer om, så er det Graham, du skal have en snak med. RUSLAND ALEXANDER MELNIKOV Siden barndommen har Alexanders far og bedstefar indpodet ham jagt og fiskeri i de store vidder i Sibirien. Selv før Alexander var 13 år gammel, kunne han prale af afrikanske trofæer såsom zebra, impala, vortesvin og deltagelse i jagt på elefant, bøffel og løve. Da han havde vakt interessen for jagten, begyndte Alexander at deltage i jagter på Kamchatka, i Kaukasus, Kirgisistan, Kasakhstan, samt mange andre steder i Rusland. Alexander startede med at arbejde for Profi Hunt i 1998 og har deltaget på jagt udstillinger i Tyskland. Han er uddannet på Akademiet for Nationaløkonomi og offentlig administration og taler perfekt tysk og godt engelsk.

MAURITIUS IVAN CHAROUX Ivan ejer og driver sit eget fiskri og jagtbureau på Mauritius. Booker I en rejse til Mauritius for at skyde Rusa hjort eller for at prøve kræfter med dybhavs fiskeri eller en ombination af begge, vil Ivan tage imod jer, når i lander og sørger for jer indtil I rejser hjem igen. Mauritius er kendt for noget af verdens bedste dybhavs fiskeri. Mauritius er en oplagt destination for jægere som også kan lide at fiske. Mauritius er også den perfekte destiantion, hvis man vil kombinere det med familie ferie. Med de mange fantastiske hoteller og smukke strande er der noget for alle, også dem der ikke går på jagt. ANDRE SPÆNDENDE PARTNERE TROFÆOPMÅLING JACOB STRUNGE Kom og se en flot og omfattende trofæudstilling fra Jacob Strunge, som er ejer af konservatorvirksomheden Trophy Art i Vejen. Du har også mulighed for at få masser af gode råd omkring den rigtige behandling af trofæer i felten fra en af Danmarks førende konservatorer, som vil være til stede under hele Road Showet.

ANDRE SPÆNDENDE PARTNERE PROFIL REJSER CHARLOTTE BUHL Det vil igen i år være muligt at få en god og professionel rådgivning, om de mange forskellige muligheder der findes, for at kombinere din jagtrejse med en spændende turist- rejse, som tilgodeser hele familien. Det vil også være muligt at booke dine flybilletter direkte på Road Showet. Kom og få en snak med Charlotte Buhl fra Profil Rejser. NTG TROPHY - BOB KARLSEN OG HENRIK PREBENSEN NTG Trophy A/S er Skandinaviens mest erfarne trofætransportør og det er din bedste garanti for, at du ikke kommer ud for ubehagelige overraskelser. NTG Trophy har mere end 20 års erfaring med transport af trofæer. Henrik vil være til stede på Road Showet onsdag d. 18.januar og søndag d. 22.januar i Hunters game i Albertslund. HUNTERS GAME SKYDEBIOGRAF Hunters Game er en skydebiograf, der henvender sig både til dedikerede jægere, jagt- og skytteforeninger, der ønsker at træne deres færdigheder, og til virksomheder, foreninger og private, der ønsker sig en anderledes oplevelse i forbindelse med festlige begivenheder, teambuilding eller kundearrangementer. Hunters Game er den eneste skydebiograf på Sjælland, og den er indrettet med verdens mest avancerede udstyr på området importeret fra Tyskland.

ULLA BYG KRAMER Ulla har siden 2006 været en del af Buhls Jagtrejser. Ulla er også jæger og har allerede jaget i Danmark, Polen, England og Skotland. Ulla er ansvarlig for vor daglige administration og bogholderi. LOKAL AGENTER Undervejs på Road Showet vil det være muligt at møde nogle af vores lokalagenter i de forskellige dele af landet. STEEN HOLST LOKALAGENT I DET NORDJYSKE KASPER LEGARTH LOKALAGENT I DET SØNDERDJYSKE KAJ BAUER MADSEN LOKALAGENT I DET MIDTJYSKE TORSTEN K. NØRGAARD LOKALAGENT I DET NORDJYSKE EGON HØGEDAL LOKALAGENT I DET VESTJYSKE CLAUS NORDAM-NIELSEN LOKALAGENT PÅ FYN OLE KELLER LOKALAGENT PÅ SJÆLLAND

BESØG VORT ROAD SHOW OG VIND MASSER AF SPÆNDENDE PRÆMIER SELEKTIONSJAGT I NAMIBIA - VÆRDI: DKK 9.800,- Heiko Binding donerer 4 dages jagt 1:1-5 dages ophold for 1 jæger inkl. afskydning af følgende selektionsvildt: 1 Hartebeest - 1 Black Wildebeest - 1 Vortesvin - 1 Sjakal Prisen inkluderer ikke flybillet til Namibia. TJUR, URFUGL OG SNEPPER I RUSLAND - VÆRDI: DKK 10.000,- Alexander Melnikov Profi Hunt donerer 4 dages jagt - 5 dages ophold, afskydning af 1 Tjur og 1 Urfugl. Prisen inkluderer ikke flybillet til Rusland. BÆVERJAGT I ESTLAND - VÆRDI: DKK 9.500,- Hannes Rei donerer 4 dages jagt og ophold inkl. fri afskydning af bævere. Prisen inkluderer ikke ybillet til Estland. JAGT TIL POLEN - VÆRDI: DKK 6.100,- Vores partner i Polen Grzegorz Borkowski donerer 3 dages individuel jagt og ophold på helpension. HOVEDMONTERING AF KRONHJORT - VÆRDI: DKK 8.500,- Trophy Art ved konservator Jacob Strunge donerer en hovedmontering af en kronhjort inklusiv offciel trofæopmåling. GAVEKORT - VÆRDI: DKK 2.500,- NTG Trophy ved Bob Karlsen og Henrik Prebensen donerer et gavekort til hjemtransport af trofæer GAVEKORT - VÆRDI: DKK 2.000,- Hunters Game Albertslund donerer 4 gavekort på hver DK 500,- som kan bruges til en skydning hos Hunters Game efter nærmere aftale.

UDFYLD OG MEDBRING KUPONEN PERSONLIGT TIL BUHLS JAGTREJSERS ROAD SHOW 2017 OG DELTAG I LODTRÆKNINGEN. Udfyld venligst med blokbogstaver Navn Adresse Postnummer / By Telefon nr. Email Nej tak, - jeg vil ikke modtage Nyhedsmail. Nej tak, - jeg vil ikke modtage last minute tilbud mail

KOLDING Buhls Jagtrejser ApS Olaf Ryes Gade 7 R DK-6000 Kolding KØBENHAVN Buhls Jagtrejser ApS Rosenørns Allé 29, 1970 Frederiksberg C Tlf. +45 97 26 74 18 info@buhlsjagtrejser.dk Tlf. +45 97 26 74 18 info@buhlsjagtrejser.dk Alle angivne DKK priser i denne brochure er baseret på valutakurser pr. 1. november 2014. Der tages forbehold for prisændringer forårsaget af kursændringer, devaluering eller andre forhold, som Buhls Jagtrejser er uden ind ydelse på. Der tages forbehold for eventuelle trykfejl.