"Nye" gryder og bageforme til sandkassen eftersøges - så vil vi kassere noget af det gamle grej.



Relaterede dokumenter
"Nye" gryder og bageforme til sandkassen eftersøges - så vil vi kan kassere noget af det gamle grej.

Venligst Per Madsen, Poul Erik, Szilvia & Inge

I skoleåret vil vinterferien falde i uge 7.

Venlig hilsen og vel mødt!

onsdag den 15. januar 2014 i Salen kl

Onsdag den 15. januar kl Nytårskoncert i salen (kl vil der være en lille forfriskning. Entré voksne: 40. kr. Børn under 14 år: 15. kr.

Julebasar. Vi ønsker alle en rigtig dejlig julebasar!

BUSVENDEPLADSEN. De beder om akut vagt, således at bussen kan komme frit frem og tilbage -sikkert og trygt for børnene.

[deadline mandag kl. 8.30]

NYT FRA FORÆLDRERÅDET - NYT FRA FORÆLDRERÅDET

Vallekilde-Hørve Friskole.

[deadline mandag kl. 8.30]

UGEBREV nr. 36 uge 21

[deadline mandag kl. 8.30]

Uge

Hermed lidt praktiske oplysninger omkring jul og nytår!

[deadline mandag kl. 8.30]

18. september klokken SFO og Klub har åbent

[deadline mandag kl. 8.30]

[deadline mandag kl. 8.30]

VI MANGLER STADIGVÆK EN DEL ARBEJDSPLADSER

Fastelavnsfest lørdag d. 1. marts

[deadline mandag kl. 8.30]

[deadline mandag kl. 8.30]

[deadline mandag kl. 8.30]

Vallekilde-Hørve Friskole.

Uge

Årsopgavefremlæggelsen Tirsdag den 12. marts

Nyt fra Julebasar-udvalget

HUSK AT LÆGGE VEJEN FORBI GLEMMEKASSEN INDEN SOMMERFERIEN

I 1. og 2. klasse er de i fuld gang med de mere faglige ting. I matematik er de startet med tælle og bygge søjlediagrammer.

for forældre til kommende børnehaveklasse samt andre interesserede Onsdag 10. oktober 2018

Uge

JK JUNI. Ons. 3. Hyggeaften Fre. 5. LUKKET. Ons. 10. Hemmelig Afslutning JK, 7 klasser (husk tilmelding) Fre. 12. Casinoaften

ÅBEN SKOLE 2017, TORSDAG 2. NOVEMBER KL

[deadline mandag kl. 8.30]

Med venlig hilsen Kollegiet.

[deadline mandag kl. 8.30]

[deadline mandag kl. 8.30]

Ollerup, den 28-april Vi går og håber på og drømmer om forår, mens der er nok at gøre og meget at glæde sig

Udviklingspotentiale i voksenlivet

BASARARBEJDSLØRDAGEN d. 2/11

H U S K Å R S M Ø D E T

Den store Julebasararbejdslørdag

Uge

UGEBREV nr. 79 uge 26

Velkommen til Gummerup SFO

Munkebo Kulturhus Pigegruppen

[deadline mandag kl. 8.30]

[deadline mandag kl. 8.30]

Vallekilde-Hørve Friskole.

Uge

Vallekilde-Hørve Friskole.

Uge

Frivillig til Dronninglund Cup

EFTERÅR 2010 HISTORIENS HUS ARKIV OG BIBLIOTEK KLOSTERBAKKEN 2

VELKOMMEN I KLUBBEN - HER ER VIRKELIG SJOV NYT TLF.: Fortæl mig... jeg glemmer. Vis mig... jeg husker. Inddrag mig... jeg forstår.

Uge

Kære alle Gregers Krabbe slog dørene op til Åbent hus! Skolebus

Hvorfor Augustenborg?

FRISTEDET. Dumpen 5A, st Viborg. Tlf

ISENHEIMERALTERET. I dag er alterbillederne opstillet på museet Unterlinden i Colmar, og det tiltrækker altid mange besøgende.

G E B R E V E T F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 4 7. Lemming d.24 november Kære børn og forældre!

FK JUNI. 30. Klubben har åbent kl for FK/JK

At have det godt. Sundhedsdansk. Sundhedsdansk At have det godt. ORDLISTE Hvad betyder ordet? NYE ORD Hvordan har de det?

Skriv de rigtige ord under billederne. Der er flere ord under hvert billede. Nogle af ordene kan passe flere steder.

God Jul og et Godt Nytår. Med venlig hilsen Skolens kollegium.

MICHAELSFEST fredag den 28. september kl. 9.00

Velkommen tilbage efter en forhåbentlig god juleferie

Nyhedsbrev. Michael Skolen

til Steiner HF og Rudolf Steiner- Skolen i Odense

MEDARBEJDERNYT. Steinervuggestue og børnehave Kastanjen på Blangstedgård, hvor hun arbejdede i 2,5 år. Primært i vuggestuen men også i børnehaven.

Uge

MODERNE STEINERPÆDAGOGIK

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge Grundlovsdag 5. juni!

Arkiv:

Skoleåret starter mandag 8. august 2016 Skema med forbehold for ændringer

Nyhedsbrev Elev Skole juni 2015

Årsopgavefremlæggelsen er i år den 12. marts

Hold øje uge 8. så er det tid at ønske god weekend. Hilsen Peter

TILBUD OG RÅDGIVNING

TILBUD OG RÅDGIVNING

Uge

FORÅR 2017 HISTORIENS HUS ARKIV OG BIBLIOTEK KLOSTERBAKKEN 2

ÅRSOPGAVEFREMLÆGGELSEN 2019!

TAK! Se Julebasar folderen her: julebasar_folder_2013.pdf. Med venlig hilsen Basarudvalget

Glædelig 3. søndag i advent

Uge

[deadline mandag kl. 8.30]

Rengøring: Uge 47: bh.kl: Agnes Kl: Søren 3.kl: Nickolas Uge 48: bh.kl: Andreas Kl: Tilde 3.kl: Selma.

[deadline mandag kl. 8.30]

Uge

VELKOMMEN TIL. Fritids - og Ungdoms KLUB

Uge

Nyt fra Herskind Børnehus uge

Basarværkstedsaftener Vi mødes næste gang fredag den 7. oktober 2011 kl

Fællesfødselsdagstur onsdag den 13. juni kl ikke

KLIK HER SIDSTE NYT SE FOTOS FRA SOMMEREN AUGUST 2008 LINK TIL KLASSERNE: PUSLINGE TUMLINGE PILTE MANDAG PILTE TIRSDAG VÆBNERE SENIOR VÆBNER

Uge

I skoleåret vil vinterferien falde i uge 7.

Transkript:

[deadline mandag kl. 8.30] Vi mangler stof! Da 1. klasse som sædvanlig skal spille det store teaterstykke til sommer, skal vi i den forbindelse lave lidt kostumer. Ligger I derfor ind med stof, stof rester, bånd, tyl eller lignende, så er vi glade modtagere af dette. Mvh. 1. kl. & Birgitte Bøger søges I 3. klasse er vi så småt ved at etablere et klasse-bibliotek, så hvis I ligger inde med gode børnebøger, vil vi være dybt taknemmelige for et bog-bidrag til 3. klasse. Venlig hilsen, Liselotte "Nye" gryder og bageforme til sandkassen eftersøges - så vil vi kassere noget af det gamle grej. Tak og glædeligt forår fra børnehaveklassen! Susanne Toudahl.

Find din vej med kræft Tysk foredrag (med oversættelse) Foredrag og dialog med Markus Peters Ingen anden diagnose ændrer vores liv så voldsomt som diagnosen kræft. Efter det første chok står man ofte tilbage med en følelse af afmagt og spørgsmålet: Hvad kan jeg selv bidrage med for at helbrede og lindre? Denne aften vises forskellige veje, f.eks.: Styrkelse af immunsystemet De meningsfyldte terapimuligheder inden for den biologiske kræftterapi Styrkelse af den personlige autonomi At finde egne psykiske ressourcer Dato: Fredag den 28. marts 2014 kl. 19.00 Entrè: 100 kr. (billetter købes ved indgang) Sted: Rudolf Steiner-Skolen i Odense Pavillon 2 (4. klasse lokale) Lørdag den 29. marts er der om formiddagen mulighed for enkeltsamtaler med Markus Peters. Aftaler kan træffes aftenen før. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Hjertes kraft Hjertet som kilde for sundheden Tysk foredrag (med oversættelse) Foredrag med Markus Peters Mange civilisationssygdomme som forhøjet blodtryk, udmattelsessyndrom m.fl. har en skadelig virkning på hjertevirksomheden. På den anden side kan pleje af hjertevirksomheden påvirke de andre organsystemer og dermed hele mennesket på en helbredende måde. I foredraget skildres interessante erkendelser i den moderne forskning, ligesom der gives praktiske informationer. Dato: Lørdag den 29. marts 2014 kl. 14.00 Entrè: 100 kr. (billetter købes ved indgang) Sted: Rudolf Steiner-Skolen i Odense Pavillon 2 (4. klasse lokale) Yderligere information: www.cancer-terapi.dk og www.peters-bordesholm.de Praksisfællesskab for Antroposofisk medicin Naturmedicin i Bordesholm / Tyskland Veranstalter: Markus Peters Consulting Markus Peters er læge med speciale i almen medicin og har videreuddannet sig inden for antroposofisk medicin og forskellige naturhelsemetoder.

Morgenpasning i skolens SFO Kære forældre! Fra næste skoleår vil der være morgenpasning fra kl. 07.00.-08.00 i skolens SFO. Derudover udvides SFO s åbningstid mandag, tirsdag, onsdag og torsdag til kl. 16.45. Fredag vil der fortsat være åben til kl. 16.15. Priser og takster vil følge senere. MVH Kollegiet

DET LILLE UNNI-VERS ER SKOLENS BUTIK Her kan købes: bøger, fyldepenne, forskellige slags farver, bivoks, træbiler, sværd, krystaller, årstidsfigurer, smukke kort og meget andet- bare spørg! Her er altid en gave at finde- både til børn og voksne. Ønsker du at købe noget, kan du enten sende en sms til Helle på 6133-8355, eller komme over i skolens SFO for 3-4 klasse mellem kl. 11 og 16.

BILLEDBANK-DIREKTØR SØGES! Vi er et lille udvalg, der består af skolemedarbejdere og frivillige, der på forskellig vis arbejder med PR og kommunikation for skolen. I tilknytning til gruppen mangler vi dog en frivillig kraft mere, nemlig én der kunne tænke sig at være bestyrer af og arkivar ved skolens voksende og vigtige foto- og videoarkiv. Vi har serverplads i et system, der hedder CUBE, hvor vi allerede har samlet en del billeder. Samlingen trænger dog til en meget grundig oprydning og sortering/kategorisering. Derudover vil der løbende komme nye billeder og videomateriale til, som skal ind i CUBE n og i det system, som vi håber, du kan være med til at udtænke og oprette. Det er derfor vigtigt, at være omhyggelig med navngivning og datering, logiske og korrekte beskrivelser af mapper og billeder osv., så andre brugere kan forstå og finde rundt i arkivet. Du må også gerne have blik for det gode billede, da der skal sorteres i materialet. Adgangen til CUBE sker via nettet, så du kan sidde i fred og ro med opgaven på din egen pc derhjemme. Det er vores vurdering, at det ikke er et arbejde, der hurtigt lige kan gøres, så derfor må du være indstillet på, at det er et sej-trækker-job, som vil koste mere tid i begyndelsen, indtil arkivstrukturen er klar, men forhåbentlig derefter kan blive en rutinesag. Hvis du går ind i opgaven, vil du kunne skabe og administrere et fantastisk redskab for skolen. Vi i PR-udvalget håber og tror, at alle, der har med skolen at gøre, synes, at det er af stor vigtighed at vise billeder af, hvor skøn en skole vi har, og derfor vil sætte stor pris på den person, der kunne tænke sig en ny hobby - nemlig at blive direktør i skolens nye billedbank. Vi glæder os til at høre fra interesserede. Skriv gerne til Kari: karimolsondergaard@gmail.com eller Sissel: sigr@tv2.dk Med venlig hilsen Skolens PR-udvalg: Irene Birk, Poul Erik Black, Kari Møl Søndergaard og Sissel Gregers

anne black på Fyn Der afholdes igen i år 2. sorteringssalg af porcelæn Smykker, skåle, vaser, kopper etc. Fredag 28.marts kl 10.00-17.30 Lørdag 29.marts kl. 8.00-13.00 Højbyhus Gårdbutik Højbyvej 5A 5260 Odense S Der tages imod dankort og kontanter