Talentstævne www.aars-svommeklub.dk. Det vi kalder et udenbys stævne til dem kører vi med midt-bus fra svømmehallen og hjem igen.

Relaterede dokumenter
Himmerlandsturnering

2. Himmerlandsturneringen 2011

Aars Svømmeklub LM 2011

Sponsor: Adresse: Postnr.: Amalie Krøier Sørensen svømmede meter i coopertesten, så vi beder dig indbetale

AARS SVØMMEKLUB, AARS-SVOMMEKLUB.DK, CVR.NR , HIMMERLANDSGADE 25, 9600 AARS,

Skydetid: Skive nr Navn: Skole: Resultat:

Talentstævne

RESULTATLISTE Vilsted Skf. Klubmesterskab 15m 2016

Resultat Total - Officiel Stævne navn: Flipper Cup Stævne by: Aars Arrangør: Aars Svømmeklub Overdommer: Henning Svendsen Stævneleder: Dan Nielsen

Ungskytternes Divisionsturnering 10 og 15 meter riffel

Cafétype Mødested og tid Aktivitet og mad Personale. onsdag d. 4/5-16. torsdag d. 5/5-16

NJ Stafet. 10/05/2018 Offisiell Resultatliste

Aktivitet mandag

Resultatliste - Samlet Nålestævne , Dybvad torsdag den 26. maj Piger under 7 år. Piger 8 år. Piger 9 år. Piger 10 år

Herresingle A rækken. Johan Aagaard 6/2-6/2. Morten Gregersen

Løb 1, 25m Brystsvømning Damer, Finaler Ingen Bronze tid på 25 meter Starttid 13:30

Materiale ID: KRY da Idé og grafik: Helle og Simon Estrup

Resultatliste Arnborg Præmieskydning 2018

Horn/Fårvang I.F. Program vil altid være opdateret på under onlineturneringer som nr 3914.

RESULTATLISTE Skive Skydning 15m 2017

Plac. Navn Født Point FINA Opnået Status Klub Anmtid Code

Peder Pedersens mindeløb 2015

DGI Sydøstjylland. Klubmesterskaber 2018

Side 2 af 5 Gevær, 50m. - Mesterskab Jan Schmidt Skive Skytteforening 145/03 139/02 284/05 Gevær, 50m. - Mesterskab Flemmin

Aarhus Badmintonklub AB

Løb 1, 4X50m Rygsvømning Mix, Finaler Sponsor: Serie 1. Plac. Navn Født Point FINA 50m Opnået Status Klub

Løb 1, 4X50m Frisvømning Mix, Finaler Sponsor: Serie 1. Plac. Navn Født Point FINA 50m Opnået Status Klub

Horn/Fårvang I.F. Taberne på de forskellige baner tæller efterfølgende kamp, men da kampene ligger tæt, håber vi også på frivillige tællere.

Indendørs FITA. Afholdt af Randers BL den i Randers

DGI Midtjylland. 7-Club Træfstævne. 6. stævne 2012/ marts 2013

Startliste NJ Stafet D17-49

:15:41 2

Side 1. Transskriberet af Edla Lund Hansen Side 1. Ark 1

Sommerstævne i Kirke Hyllinge

Marcus Egge Olsen SKB 55,934 7,20 6,70 6,90 6,40 8,60. Albert Holm Kristensen STN 51,800 7,50 6,00 8,30 6,00 8,10. Aksel Bromand Koldkjær STN 51,066

Oversigt over indkomne høringssvar

Visualisering af vindmølle projekt Barløse Mark

NJM Stafet 2017 Resultatliste

Danmarksturnering. 10 meter riffel

I.K. Frem Sønderup-Suldrup, Badmintonafd :30

Rekorder for damer 12 år og yngre Kortbane Navn: Tid: Dato: Navn: Tid: Dato: Navn: Tid: Dato: Navn: Tid: Dato: Navn: Tid: Dato: Navn: Tid: Dato:

Jeg søger praktikplads som bygningsmaler:

Dansk Skytte Union 50m Hjemmebaneturnering Junior

Rikke Berntsen. Nørresundby. Har gennemført 17 km i tiden 1:50:50

HOG-Hinnerup. Klubmesterskab. Lørdag d. 05-april-2014 i Rønbækcenteret. Program rev. 2.0, udsendt torsdag aften den 3. april

Seedede heat Stævne navn: Aarhus Swim klubmesterskab Stævne by: Arrangør: Aarhus Swim

Hold navn: Hold nr.: Løber Tid pers. Tid hold

DGI, Badminton. Program for

Løb 1, 800m Frisvømning Herrer, Finaler Plac. Navn Født Point FINA 100m 200m 300m 400m Opnået Status Klub 500m 600m 700m

KLUBMESTERSKABER Hej alle, Hermed programmet for klubmesterskaberne Du kan også finde det på vores hjemmeside

Bane 3 1. løb 2. løb 3. løb 4. løb 5. løb 6. løb 7. løb 8. løb sum Placering

DGI FYN og Nr. Aaby Badminton Klub

Team Hørning Badminton byder velkommen til stævne for U13B, U13C og U13D

Resultatliste - 40 m Nålestævne, SparNord Atletikstadion torsdag den 10. september Piger under 7 år

Side 1 af 17. Aalborg Skyttekreds 15 meter riffelstævne,den oktober 2014

Resultatliste SMUK 15 mtr.

Har du spørgsmål er du velkommen til ring Aars Svømmeklubs chef træner Dan Nielsen på

Bindslev -Tversted I.F., Badmintonafd.

LF-Mesterskaber Ungdom /2016

Korsvejsløbet 2014, Placering per distance og køn

Ca. 12:45 Præmieoverrækkelse og uddeling af kammeratskabspokaler

Resultatliste Karup Gevær og luftgeværstævne 2018

RESULTATLISTE Skive Skydning 50 og 200m 2016

HOG Badminton klubmesterskab. Lørdag d. 20-april-2013 i Rønbækcenteret. Program rev. 2.0, udsendt torsdag den 18. april

Piger 4athlon totaltid

Indsæt de fire ord som billederne indikerer. Alle ord er på tre bogstaver. Du kan evt. benytte udklippede bogstaver til at lægge på opgavearket.

Klubrekorder Herrer, senior, kortbane

RESULTATLISTE Himmerlands stævne riffel 2014

Albert Holm Kristensen STN 59,566 8,40 8,70 8,40 8,10 5,00. Aksel Bromand Koldkjær STN 54,834 8,10 7,40 7,40 7,20 5,00. Gunilla Wik BIF 54,667

Dansk Skytte Union 50m Hjemmebaneturnering Ungdom

Resultater - Master DM, par- og mindeløb, 4. november Klasse A. 3 Klasse A. 30 omg. Pointløb

RESULTATLISTE Klubmesterskab m 2015

RESULTATLISTE SKOLESKYDNINGEN 2016 LANDSDELSFINALE DGI NORDJYLLAND

Resultater for Feltskydningen på Fyns Hoved Søndag den 25. august 2019 DAME SKYTTER VETERAN SKYTTER

FM FITA Juni Afholdt af Middelfart Bueskyttelaug den i Middelfart. Resultatliste for: Herre Recurve Senior

Danmarksmesterskaberne 15m riffel April 2006 i Randers

Aalborg Skyttekreds Jeppestævne, 50 og 200 meter riffel, den juni 2010

øb 1, 200m Frisvømning Mix, Finaler øb 2, 25m Frisvømning Mix, Finaler øb 3, 200m Rygsvømning Mix, Finaler øb 4, 100m Frisvømning Mix, Finaler

Løb Bil Nr Navn Bil Klasse Reaktion 60 Fod Kørt Tid Total Tid Hastighed Resultat Thomas Aagaard Bmw E30 8 0,008 1,907 7,398 7, Vinder 1

Løb 2, 50m Rygsvømning Damer Sponsor: Hæstrup VVS. Løb 3, 50m Butterfly Herrer Sponsor: Intersport. Løb 4, 50m Butterfly Damer Sponsor: Glaseksperten

RESULTATLISTE Holstebro stævne 2014

Klubmesterskab Fredericia Badminton Club. Lørdag den 6. april 2019 i Fredericia Idrætscenter Hal 4

Resultatliste - Samlet DGI Nålestævne, Sønderborg Stadion onsdag den 5. september Piger under 7 år. Piger 8 år. Piger 9 år

Efterårsstævnet 2016

Løb 1, 25m Brystsvømning Damer, Finaler Plac Navn Født Klub Opnået Status

Vallensbæk IF af 1939, badmintonafd. Program for klubmesterskaber for børn og unge 2015

Bindslev -Tversted I.F., Badmintonafd. Program YONEX CUP Åbent U11AB, U13AB & U17ABC stævne. 28. september 2013

Resultatliste Luftstævne - 3. rangliste

Resultater Fynske Mesterskaber 2015

Ungdomsturnering. 50 meter riffel. Resultatliste 2011

Ganløse Badminton Club. Ganløse Badminton Club Byder velkommen til: U 15-AB YONEX cup. Søndag 1. nov Mødetid 30 min. før de programsatte tider.

Nordea Midsommercup 2016 Ikast Svømme Klub

Seedede heat Stævne navn: TALENTSTÆVNE HIMMERLAND Stævne by: Aars Arrangør: Aars Svømmeklub og DGI Nordjylland

Nordisk Mesterskab 2018 Sprint Resultater

Plac.Navn Født Point FINA 100m 200m 300m Opnået Status Klub Anmtid Code. Plac.Navn Født Point FINA 100m 200m 300m Opnået Status Klub Anmtid Code

Fwd: Hyldevangen - ændring af vejnavn

Løb 1, 4X50m Brystsvømning Mix, Finaler Sponsor: Serie 1. Plac. Navn Født Point FINA 50m Opnået Status Klub