Passion for kvalitet

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Passion for kvalitet"

Transkript

1 Passion for kvalitet

2 Snedkerværkstedet Snedkerværkstedet er en specialafdeling i Børge Jacobsen A/S, der gennem årene har udviklet sig til en væsentlig grundsten i virksomheden. Børge Jacobsen overtog i 1962 Hjorthede Tømrer & Snedkerforretning og grundlagde tømrerfirmaet. Børge Jacobsen A/S er en professionel tømrerog snedkervirksomhed med ca. 30 engagerede medarbejdere. Børge Jacobsen A/S har således stolte traditioner bag sig, men drives i dag som en moderne virksomhed. Med viden og faglige erfaringer opsamlet gennem to generationer sikres kunderne altid de bedste kvalitetsløsninger. Virksomheden bygger på grundprincipper som kvalitet, ordholdenhed og langvarige kunderelationer. 2 Indhold Udendørsindretning... Boligindretning... Specialindretning, fritidshus... Kontorindretning... Museumsindretning... Museumsindretning... Renoveringsprojekt... Kirkeinteriør... Messeinventar... Udviklingsafdelingen... BJ Panel-Listen... Passion for kvalitet

3 3 Håndværk i højsædet På snedkerværkstedet er det traditionelle snedker-håndværk i højsædet, og nøgleord er håndværk og kvalitet, hvor vi aldrig går på kompromis med fagligheden. Vores fokus på det gode håndværk går som en rød tråd gennem alt, hvad vi gør, og kommer kunderne til gode i form af gedigne produkter af høj kvalitet. På snedkerværkstedet har vi gennem årene løst mange forskellige specialopgaver og fremstiller en bred vifte af produkter blandt andet til bolig, butiks- og udstillingsinventar. Hel eller delvis restaurering af fredede og bevaringsværdige bygninger, herunder kirker, museer, bygningsinventar og bygningsdele, er også en del af vores ekspertise. Denne profilbrochure indeholder udvalgte eksempler på opgaver, der gennem tiden er udført af Børge Jacobsen A/S, og skal være med til at demonstrere både vores mangfoldighed og høje krav til håndværk og kvalitet.

4 4 Liebhaverejendom med et eksklusivt materialevalg og mange spændende detaljer Snedkerværkstedet har leveret eksteriør og interiør til denne spændende og eksklusive lieb-haverejendom. Store dele af facaden er beklædt med træpaneler i massivt egetræ på underlag af sorte plader, hvilket giver en helt fantastisk effekt. Det ubehandlede egetræ får med tiden patina og er med til at give en naturlig glød og en rustik fornemmelse. Alle dele er fremstillet på snedkerværkstedet, og det er med til at sikre den højeste grad af kvalitet i bearbejdningen. Efterfølgende er træpanelerne monteret på stedet effektivt og tidsbesparende.

5 5 Facadedøren er specialbygget og er efterfølgende beklædt med tombak. Overdækket terrasse med indbygget ovenlys. Beklædningen er udført med ubehandlede egelister på sort bagplade.

6 6 Inventarløsninger Snedkerværkstedet har også produceret og monteret inventar til liebhaverboligen. Her ses en eksklusiv trappeløsning monteret i tre plan. Trappetrinene er af massiv, europæisk eg med messingstave indlagt som effekt.

7 Køkken-ø fremstillet i egeplanker med gennemgående åretegning. 7 Skuffer med fingersamlinger og special detalje med fræsning af navn. Garderobeniche i massiv eg med indlagte messingstave og baggrundsbelysning. Spots opbygget i niche i loft, hvilket giver helt specielle lysforhold.

8 Byhus i Skagen Snedkerværkstedet har leveret specialfremstillede møbler og interiør til renoveringen af dette spændende byhus i Skagen. Opgaven har haft mange udfordrende detaljer i forhold til at tilpasse nyt interiør i den bestående skagensstil. Hoveddøren er opbygget med geometri som oprindelig dør og opfylder de gældende krav. 8 Garderobemøbler fremstillet efter kundens ønsker og de faktuelle forhold. Underlagsplade til kontakter, fodlister og dørgerigter.

9 9

10 Kontorindretning i Aarhus 10 Fokus på fleksibilitet I forbindelse med denne indretningsopgave har kundens ønske været at opnå en høj grad af fleksibilitet i løsningen. I samarbejde med kunden har Snedkerværkstedet valgt at løse opgaven med sit egenudviklede panelsystem BJ Panel-Listen, der er ekstremt fleksibelt og kan tilpasses alle forhold og udvides efter ønske og omgivelser. Der er desuden monteret støjdæmpende rammer for at styre akustikken i lokalerne. Kunden har her fået en eksklusiv og fleksibel løsning, hvor æstetik og akustik løfter trivslen for brugeren.

11 11 BJ Panel-Listen Se mere på side 25

12 Inventar til museum i Herning 12 Textilforum i Herning I tæt samarbejde med arkitekt M.A.A. Søren Gottfred Petersen har Snedkerværkstedet produceret og leveret udstillingsinventar til Textilforum i Herning. Opgaven har været at opbygge diverse pulte, rondelpodier og informationstavler. Snedkerværkstedet har i denne sag udelukkende stået for produktion af inventar, mens museet selv har stået for indretning og montering af udstillingen.

13 13

14 14 Grundfos Museum På billederne ses Grundfos stifter Poul Due Jensens bolig i Østergade 41, Bjerringbro. I denne bygning fremstillede han den første pumpe i sit værksted i kælderen, og starten til Grundfos var lagt. Renoveringen var en spændende opgave, der blev gennemført i tæt samarbejde med Grundfos egen bygnings- og museumsafdeling samt tilknyttede restaureringsarkitekter. Grundfos har ført bygningen tilbage til 1960 erne, og Snedkerværkstedet har fremstillet udvendige vinduer og døre. Alt er udført efter gamle tegninger, dog med nutidens krav for øje.

15 15

16 Grundfos Museum Renoveringen var en utrolig udfordrende og spændende opgave, som vi er meget beærede over at få lov til at være en del af. Opgaven var i sin enkelhed at få bygningen til at fremstå som i 1960 erne. 16

17 17 Til opgaven har Snedkerværkstedet blandt andet fremstillet indvendige døre, inventar og indretning til reception, udstilling, køkken, bad, indfatninger, gerigter og garderobe. På billederne ses, at meget af snedkerarbejdet er udført i teaktræ, som også dengang var eksklusivt.

18 18 Riddersalen Skanderborg Vestermølle

19 19 Riddersalen var efterhånden i så ringe forfatning, at den kunne falde sammen når som helst. Snedkerværkstedet fik til opgave at restaurere den fredede bygning i tæt samarbejde med arkitektfirmaet Frost Larsen, Arkitekt M.A.A. Søren Gottfred Petersen og kulturarvstyrelsen. Vi startede med at bygge et hus uden om den eksisterende bygning. Så blev riddersalen skilt ad, og delene opmærket. Nu begyndte det store restaureringsarbejde på vores værksted, hvor den skånsomme genopbygning og restaurering gik i gang. De oprindelige dele skulle i videst muligt omfang bruges, og ikkegenanvendelige dele skulle rekonstrueres. Til sidst gik vi i gang med opbygningen, og det færdige resultat kan ses på stedet i dag, hvor riddersalen blandt andet bliver brugt til vielser.

20 Sdr. Vinge Kirke I Sdr. Vinge Kirke har Snedkerværkstedet omforandret kirkens bænke, så der kunne etableres tidssvarende varmeinstallation. Gulvene er udskiftet, knæfald omforandret og der er etableret nye skabe i våbenhuset. Der er desuden etableret tekøkken, skænk, vægpaneler med indbygget fladskærm, underlag for væglamper, salmebogsreoler og andet inventar. 20

21 I samarbejde med arkitekt M.A.A. Hans Grøn og kirkeministeriet har Snedkerværkstedet gennemført en nænsom restaurering af kirkens inventar, så det hele fremstår nyt og moderne, men samtidig højtideligt og enkelt i sit udtryk. 21

22 22 Messeinventar

23 På vegne af Grundfos udstillingsafdeling fremstiller Snedkerværkstedet messeinventar til virksomhedens messer og udstillinger i indog udland. 23 Kravet fra kunden er en høj grad af finish, og desuden skal udstyret være nemt at pakke, transportere, opstille og nedtage på messerne.

24 24 Vi spiller med på dine idéer Har du en god idé eller en opgave, du ønsker løst med stor faglighed og høj kvalitet, er du velkommen til at kontakte os. Vi tilbyder kvalificeret sparring og kan supplere dine idéer med andre nye og spændende vinkler. Vi har erfaringen, viljen og en moderne maskinpark, og vi løser netop din opgave til din fulde tilfredshed. Vores grundprincipper er kvalitet, ordholdenhed og langvarige kunderelationer, og vi tager enhver udfordring op inden for vores ekspertise.

25 BJ Panel-Listen På snedkerværkstedet hos Børge Jacobsen A/S bliver der også udført produktudvikling, og BJ Panel-Listen er et godt eksempel på den måde, vi tænker kvalitet, funktion og fleksibilitet ind i alt, hvad vi gør. BJ Panel-Listen er en fleksibel panelløsning med et utal af anvendelsesmuligheder, og vi har blandt andet benyttet den til møbler, kontorindretning, skærmvægge, afdækning og meget mere. Den fleksible panelløsning er udviklet af Snedkerværkstedet og er populær hos kunderne, fordi den samtidig er både praktisk, smart og anvendelig til mange formål. 25

26 Råtræ 26 Opskæring og bearbejdning Færdigbearbejdet træ

27 27 Passion for kvalitet Hos Børge Jacobsen A/S har vi stor viden og erfaring inden for valg af de rette materialer og træsorter til den enkelte opgave. Vi er gerne med fra opgavens start og tilbyder råd og vejledning. Vi råder over en moderne maskinpark til detaljebearbejdning af komplicerede emner, så vi kan udføre selv meget komplicerede opgaver inden for nyfremstilling og renovering af træemner. Med passion for kvalitet og håndværk i højsædet leverer vi altid flotte overflader, der er smukke at se på, rare at røre ved og holdbare ud over det almindelige. Vi har, kort sagt: passion for kvalitet

28 Børge Jacobsen A/S Røngevej 6A Hjorthede 8850 Bjerringbro Tlf.:

BORDPLADER KØKKENER DØRE INVENTAR MESSESTANDE. www.prowood.dk

BORDPLADER KØKKENER DØRE INVENTAR MESSESTANDE. www.prowood.dk www.prowood.dk BORDPLADER KØKKENER DØRE INVENTAR MESSESTANDE Specialprodukter i træ Pro-Wood producerer alle former for specialprodukter i træ efter kundens idé og behov. Vi fremstiller for eksempel nye

Læs mere

RESPEKT FOR KULTURARV OG ARKITEKTUR - OG DE KLASSISKE HÅNDVÆRKSTRADITIONER

RESPEKT FOR KULTURARV OG ARKITEKTUR - OG DE KLASSISKE HÅNDVÆRKSTRADITIONER RESPEKT FOR KULTURARV OG ARKITEKTUR - OG DE KLASSISKE HÅNDVÆRKSTRADITIONER LINDSKOV.COM Det, der gjorde Moestrup særligt egnet til opgaven, var den passionerede måde, som de går til håndværket på, hvor

Læs mere

Massivt teaktræ udlagt diagonalt, monteret på undergulv og afsluttet med sorte gummifuger som et ægte skibsdæk.

Massivt teaktræ udlagt diagonalt, monteret på undergulv og afsluttet med sorte gummifuger som et ægte skibsdæk. specialopgaver i træ Massivt teaktræ udlagt diagonalt, monteret på undergulv og afsluttet med sorte gummifuger som et ægte skibsdæk. Stave af massivt egetræ udlagt i sildebensmønster. Smal messingskinne

Læs mere

Hvad laver en bygningssnedker?

Hvad laver en bygningssnedker? Hvad laver en bygningssnedker? Som bygningssnedker skal du først fremmest være kreativ og god til at tænke i smarte løsninger. Både på værksted og ude hos kunden Traditionelt siger vi at bygningssnedkeren

Læs mere

Villa OpNed, CEBRA arkitekter. Højkantparket Ask

Villa OpNed, CEBRA arkitekter. Højkantparket Ask Højkantparket Ask Villa OpNed, CEBRA arkitekter Woodfl Højkantparket Merbau. MT Højgaard - Kbh. En stærk partner for arkitekter og bygherrer Luksusboliger på havnefronter, eksklusive firmadomiciler og

Læs mere

Skou Gruppen A/S. 120 års resultater tæller

Skou Gruppen A/S. 120 års resultater tæller Skou Gruppen A/S 120 års resultater tæller Vi udfører solidt tømrer- og snedkerarbejde, der bygger på mange års stolte traditioner, klar nytænkning samt kompetente og kreative løsninger. Skou Gruppen arbejder

Læs mere

nyt nordisk landkøkken FORM 12 FORM 12

nyt nordisk landkøkken FORM 12 FORM 12 nyt nordisk landkøkken FORM 12 FORM 12 DANSK DESIGN I SNEDKER KVALITET NYT NORDISK LANDKØKKEN FORM 12 NYT NORDISK LANDKØKKEN DANSK DESIGN I SNEDKER KVALITET Vi har klædt vores snedkerkøkkener i klassisk

Læs mere

ET GULV FOR LIVET WOODWILL.DK TLF. 28 29 77 77

ET GULV FOR LIVET WOODWILL.DK TLF. 28 29 77 77 ET GULV FOR LIVET Et massivt plankegulv er ikke alene en god investering i et smukt hjem. Det er også en investering i sundhed, velvære og bæredygtige værdier. Woodwills massive plankegulve er - produceret

Læs mere

Alt under ét tag. Snedkergården

Alt under ét tag. Snedkergården Alt under ét tag Snedkergården Snedkergården løser alle former for tømrer- og snedkeropgaver fra udskiftning af et gavlparti til opførelse af erhvervsbyggerier og store som små specialopgaver. I Brørup

Læs mere

ET GULV FOR LIVET WOODWILL.DK TLF

ET GULV FOR LIVET WOODWILL.DK TLF ET GULV FOR LIVET Et massivt plankegulv er ikke alene en god investering i et smukt hjem. Det er også en investering i sundhed, velvære og bæredygtige værdier. Vores massive plankegulve er - produceret

Læs mere

Kvalitet er en æressag Ledetråden i vores arbejde er troværdighed. En aftale er en aftale, både når det handler om tid, pris, levering og kvalitet.

Kvalitet er en æressag Ledetråden i vores arbejde er troværdighed. En aftale er en aftale, både når det handler om tid, pris, levering og kvalitet. Making Lifetime Kvalitet er en æressag Ledetråden i vores arbejde er troværdighed. En aftale er en aftale, både når det handler om tid, pris, levering og kvalitet. Stolte håndværkstraditioner Gajhede &

Læs mere

Anker Engelunds Vej 8 9200 Aalborg SV Tlf.: 98 18 00 88

Anker Engelunds Vej 8 9200 Aalborg SV Tlf.: 98 18 00 88 På Langagervej i Aalborg har Færch & Co. været med til at opføre 130 ungdomsboliger, hvor der blandt andet blev lagt mere end 5000 m 2 trægulve, træbeton-lofte m.m. Anker Engelunds Vej 8 9200 Aalborg SV

Læs mere

A U T E N C I T E T, S J Æ L O G O M TA N K E D E T S K A L G Ø R E E N F O R S K E L

A U T E N C I T E T, S J Æ L O G O M TA N K E D E T S K A L G Ø R E E N F O R S K E L FORÅR/SOMMER 2018 I mere end to årtier har vi samarbejdet med og udviklet produkter hos vore faste leverandører. Vi er med helt fra begyndelsen når produkter findes og udvikles. Sammen med vore leverandører

Læs mere

PROJEKTINVENTAR. Hanstholm Køkken A/S Skyumvej 36 Vildsund 7700 Thisted Tel: 9793 1500 www.hanstholm.com HJEM MED UNIKT HÅNDVÆRK

PROJEKTINVENTAR. Hanstholm Køkken A/S Skyumvej 36 Vildsund 7700 Thisted Tel: 9793 1500 www.hanstholm.com HJEM MED UNIKT HÅNDVÆRK PROJEKTINVENTAR Hanstholm Køkken A/S Skyumvej 36 Vildsund 7700 Thisted Tel: 9793 1500 www.hanstholm.com HJEM MED UNIKT HÅNDVÆRK Fra unikt håndværk til individuelle løsninger Hanstholm Køkken er en 100

Læs mere

Lad dig inspirere af vores mange spændende løsninger

Lad dig inspirere af vores mange spændende løsninger Lad dig inspirere af vores mange spændende løsninger Nygaard design er det nye køkken- bad og garderobebrand på det nordiske marked. Nygaard designs fundament ligger i 40 års køkkenerfaring, og er tilført

Læs mere

Lev naturligt med Massive trægulve fra Södra Wood

Lev naturligt med Massive trægulve fra Södra Wood Lev naturligt med Massive trægulve fra Södra Wood 2 www.sodra.dk Ægte trægulve vokser på træerne SÖDRA HAR RØDDER I DE SVENSKE SKOVE. BOGSTAVELIG TALT. TRÆ ER ET NATURLIGT BYGGEMATERIALE, BRUGT GENNEM

Læs mere

Introduktion til universet

Introduktion til universet Introduktion til universet 02 Lys og liv universet er udviklet ud fra vores kerneværdier Elegante tagkviste og altankviste til alle typer boliger og bygninger Samme høje kvalitet i alle Quattro kvist-serier

Læs mere

VI ARBEJDER FOR DET GODE TRÆ

VI ARBEJDER FOR DET GODE TRÆ VI ARBEJDER FOR DET GODE TRÆ Plankegulve fra Wiking Gulve er din garanti for kvalitet skabt i hele værdikæden fra den omhyggelige udvælgelse af de enkelte træer til forarbejdning og produktion, hvor vi

Læs mere

BUTIKSDESIGN INDRETNINGSSYSTEMER INVENTARSERIER

BUTIKSDESIGN INDRETNINGSSYSTEMER INVENTARSERIER BUTIKSDESIGN INDRETNINGSSYSTEMER INVENTARSERIER RETAIL DESIGN Vores butikskoncepter hjælper modebutikker med at øge salget ved at skabe in-shop oplevelser for kunderne. Vi planlægger, designer, udvikler,

Læs mere

SQUARE REOLEN. ApS INDUSTRISKELLET 3 3540 LYNGE DANMARK TLF. 44 32 20 11 SQUARE@KIDI.DK WWW.KIDI.DK

SQUARE REOLEN. ApS INDUSTRISKELLET 3 3540 LYNGE DANMARK TLF. 44 32 20 11 SQUARE@KIDI.DK WWW.KIDI.DK 2016 SQUARE REOLEN ApS INDUSTRISKELLET 3 3540 LYNGE DANMARK TLF. 44 32 20 11 SQUARE@KIDI.DK WWW.KIDI.DK SQUARE REOLEN - den alsidige reol, der kan ændre sig i takt med dit liv. Square Reolen er velegnet

Læs mere

Nyt fra din blikkenslager. Tænk i. zink

Nyt fra din blikkenslager. Tænk i. zink Nyt fra din blikkenslager Tænk i zink Hvorfor tænke i zink? Fordi... zink er et enestående materiale, som både tilfredsstiller krav om holdbarhed og intet vedligehold, men også samtidig er et usædvanligt

Læs mere

SLIP TANKERNE FRI OG FORESTIL DIG DIT NYE KØKKEN, BAD ELLER GARDEROBE KØKKEN. frie køkken

SLIP TANKERNE FRI OG FORESTIL DIG DIT NYE KØKKEN, BAD ELLER GARDEROBE KØKKEN. frie køkken SLIP TANKERNE FRI OG FORESTIL DIG DIT NYE KØKKEN, BAD ELLER GARDEROBE KØKKEN frie køkken detdetfrie køkken FIRENZE HVIDMALET Dette køkkendesign giver med den lange brede bordplade masser af mulighed for

Læs mere

Vi udfører alt inden for tømrer- & snedkerarbejde for både private og erhverv. jan drøhse Løgumkloster Tømrer- & Snedkerforretning ApS

Vi udfører alt inden for tømrer- & snedkerarbejde for både private og erhverv. jan drøhse Løgumkloster Tømrer- & Snedkerforretning ApS Vi udfører alt inden for tømrer- & snedkerarbejde for både private og erhverv jan drøhse jan drøhse Om Jan Drøhse Jan Drøhse Løgumkloster Tømrer- & Snedkerforretning er en kompetent og erfaren håndværksvirksomhed

Læs mere

GULVE - et naturligt valg

GULVE - et naturligt valg GULVE - et naturligt valg A natural choice by moland - blik for nye muligheder Gulve, mærket med FSC, viser, at produktet støtter bære dygtig skovdrift og er certificeret i overensstemmelse med FSC s regler.

Læs mere

Træhuse. den sunde og smukke bolig. Familieboliger

Træhuse. den sunde og smukke bolig. Familieboliger Træhuse den sunde og smukke bolig Familieboliger & Sven-Erik Nielsen Arkitekt og ejer af A&W Perspektiva Erfaring og god rådgivning Hos A&W Perspektiva har vi specialiseret os i træ huse. For et træhus

Læs mere

Åbrovej Ørum Djurs. Telefon

Åbrovej Ørum Djurs. Telefon Åbrovej 67 8586 Ørum Djurs Telefon 8638 1018 Fax 8638 1122 hh@henrikhedeager.dk www.henrikhedeager.dk Totalrenoveret villa Nyt hus i Villersø Trappe med drejede balustre Per Lund udregner tilbud www.permoeller.dk

Læs mere

Kvalitet der kan mærkes

Kvalitet der kan mærkes Kvalitet der kan mærkes Velkommen til kvalitet, udvikling og håndværk Trehøje Døre A/S leverer glatte indvendige trædøre og glaspartier til private, erhvervsog offentligt byggeri. Trehøje Døres produkter

Læs mere

Hirtshalsvej 246 9800 Hjørring Tlf.: 9625 8746 Anders: 2944 7372 Henrik: 2944 7701

Hirtshalsvej 246 9800 Hjørring Tlf.: 9625 8746 Anders: 2944 7372 Henrik: 2944 7701 Hirtshalsvej 246 9800 Hjørring Tlf.: 9625 8746 Anders: 2944 7372 Henrik: 2944 7701 samarbejdspartnere 03 Oplev et samarbejde ud over det sædvanlige Kom indenfor hos Fjordbak Byg og mød Henrik Fjordbak

Læs mere

Hvordan vælger jeg vinduer? Vintech vi producerer vinduer og døre præcis til dine behov

Hvordan vælger jeg vinduer? Vintech vi producerer vinduer og døre præcis til dine behov Hvordan vælger jeg vinduer? Vintech vi producerer vinduer og døre præcis til dine behov Vintech er en mindre vinduesfabrik, grundlagt i 1979 i Ørbæk. Kvalitet har gennem alle årene været det faste omdrejningspunkt

Læs mere

Ikast Design Doors EKSKLUSIVE INDVENDIGE DØRE

Ikast Design Doors EKSKLUSIVE INDVENDIGE DØRE Ikast Design Doors EKSKLUSIVE INDVENDIGE DØRE INDHOLD 3 Stil krav til dine indvendige døre de er som møbler i indretningen 4 Profil Line Design døre leg med profiler og få en anderledes dør 6 Profil Line

Læs mere

Tekstile løsninger - fra ide til virkelighed. Severin Larsen. Sadelmager, Tapetserer- & Dekoratørmester

Tekstile løsninger - fra ide til virkelighed. Severin Larsen. Sadelmager, Tapetserer- & Dekoratørmester Tekstile løsninger - fra ide til virkelighed Severin Larsen Sadelmager, Tapetserer- & Dekoratørmester Dekorationsopgaver - vi løser store som små! Severin Larsen én af de sidste ægte tapetserer i Danmark!

Læs mere

Cembrit Patina Cembrit Patina Rough NYHED

Cembrit Patina Cembrit Patina Rough NYHED Cembrit Patina Cembrit Patina Rough NYHED Det naturlige valg til din facade Klassisk design med overlegen æstetik Få et moderne og rustikt udtryk og et flot farvespil på facaden med Cembrit Patina & Cembrit

Læs mere

godt håndværk og ansvarlighed

godt håndværk og ansvarlighed EN 14351-1:2006 Fabriksvej 4 6973 Ørnhøj Tlf 97 38 45 00 mail@dana-vinduer.dk www.dana-vinduer.dk Godt håndværk og ansvarlighed Vinduer og døre i fyr og mahogni godt håndværk og ansvarlighed DANSKE VINDUER

Læs mere

De helt rigtige rammer til enhver virksomhed

De helt rigtige rammer til enhver virksomhed De helt rigtige rammer til enhver virksomhed - smarte, praktiske og fleksible på samme tid STOFPRINT STOFPRINT MED LEDLYS STOFPRINT MED AKUSTIKPLADE Udsmykning af lokaler, butiksindretning, messe stande,

Læs mere

tegninger møbelpakker03

tegninger møbelpakker03 tegninger møbelpakker tegninger & illustrationer indretning TEGNINGER & ILLUSTRATIONER - KØKKEN TEGNINGER & ILLUSTRATIONER - KØKKEN / TERRASSE TEGNINGER & ILLUSTRATIONER - STUE TEGNINGER & ILLUSTRATIONER

Læs mere

Nova-profiler. Trælister - og paneler

Nova-profiler. Trælister - og paneler Nova-profiler Trælister - og paneler 2 Indholdsfortegnelse Værd at vide om træpaneler og -lister Side 4 Det miljørigtige valg Side 7 Træsorter Side 8-9 Skyggelister Side 10 Glaslister Side 10 Hjørnelister

Læs mere

SIDEN 1973 DET PERFEKTE VALG KONSULTATION TANDBEHANDLINGSRUM TEKNIKRUM LABORATORIUM FORBEREDELSESRUM RECEPTION PERSONALERUM KØKKEN BAD

SIDEN 1973 DET PERFEKTE VALG KONSULTATION TANDBEHANDLINGSRUM TEKNIKRUM LABORATORIUM FORBEREDELSESRUM RECEPTION PERSONALERUM KØKKEN BAD SIDEN 1973 DET PERFEKTE VALG KONSULTATION TANDBEHANDLINGSRUM TEKNIKRUM LABORATORIUM FORBEREDELSESRUM RECEPTION PERSONALERUM KØKKEN BAD VELKOMMEN ALT SAMLES OG PRØVEOPSTILLES INDEN AFSENDELSE VI SKABER

Læs mere

1 H A N D M A D E I N D E N M A R K BY LoCa

1 H A N D M A D E I N D E N M A R K BY LoCa 1 HANDMADE IN DENMARK BY LoCa 2 WWW.LOCA.DK 3 DET HELE STARTEDE I EN GARAGE Historien om LoCa begynder i Herfølge i 1992. Ingeniør Thorkild Lundsgaard har sat sin ældste datters værelse i stand, og nu

Læs mere

august 2013 square square reolen aps Industriskellet 3 3540 Lynge Danmark Tlf. 44 32 20 11 Fax 44 32 20 12 square@kidi.dk www.kidi.

august 2013 square square reolen aps Industriskellet 3 3540 Lynge Danmark Tlf. 44 32 20 11 Fax 44 32 20 12 square@kidi.dk www.kidi. august 2013 square square reolen Industriskellet 3 3540 Lynge Danmark Tlf. 44 32 20 11 Fax 44 32 20 12 square@kidi.dk www.kidi.dk aps Square reolen Square Reolen Det naturlige valg - den alsidige reol,

Læs mere

Unikke plastlister. til ledningsskjul. www.lynddahllister.dk. fodliste indfatning skureliste sandliste kabelskjul

Unikke plastlister. til ledningsskjul. www.lynddahllister.dk. fodliste indfatning skureliste sandliste kabelskjul Unikke plastlister til ledningsskjul fodliste indfatning skureliste sandliste kabelskjul www.lynddahllister.dk UNIKKE LISTER til ledningsskjul Lynddahl har udviklet et nyt unikt koncept til at skjule ledninger.

Læs mere

Classic. Natur. Pris pr. m 2 inkl. moms. Prisliste

Classic. Natur. Pris pr. m 2 inkl. moms. Prisliste Prisliste Eg Egetræer er altid en oplevelse, når man møder dem i naturen, og deres livskraft er helt enestående. Vi sætter en ære i at fremstille egeplanker, hvor træets personlighed respekteres og bevares.

Læs mere

Classic. Natur. Pris pr. m 2 ekskl. moms. Prisliste

Classic. Natur. Pris pr. m 2 ekskl. moms. Prisliste Prisliste Eg Egetræer er altid en oplevelse, når man møder dem i naturen, og deres livskraft er helt enestående. Vi sætter en ære i at fremstille egeplanker, hvor træets personlighed respekteres og bevares.

Læs mere

BESKRIVELSE BYGNING 2 København d. 12. marts 2014 Vedrørende: Jægersborg Kaserne Generel beskrivelse af byggearbejder i Bygning 2 Tag/Tagetage: Tagbelægningen er eksisterende vingeteglsten som eftergås

Læs mere

GULVE - et naturligt valg

GULVE - et naturligt valg GULVE - et naturligt valg A natural choice by moland - blik for nye muligheder Gulve, mærket med FSC, viser, at produktet støtter bære dygtig skovdrift og er certificeret i overensstemmelse med FSC s regler.

Læs mere

Ringstedgade 10, 4700 Næstved tlf. 4061 7749 Email h@gro-maa.dk www.gro-maa.dk. Skitseforslag, til ny 1. sal Præstøvej

Ringstedgade 10, 4700 Næstved tlf. 4061 7749 Email h@gro-maa.dk www.gro-maa.dk. Skitseforslag, til ny 1. sal Præstøvej Skitseforslag, til ny 1. sal Præstøvej 143 i Næstved. Skitseforslag, til ny 1. sal Præstøvej 143 i Næstved. Skitseforslag, til ny indretning Naverland 34 i Glostrup Skitseforslag, til ny indretning Naverland

Læs mere

Om vi kan pakke dit tog ind i folie? Ja da. Du kan hente det i morgen til aften!

Om vi kan pakke dit tog ind i folie? Ja da. Du kan hente det i morgen til aften! A. B. C. A. Indpakning og dekorering af MY Tog B. Udvendig skiltning, Morsø Sparekasse Arena C. Labels på ark, Byggefirmaet Lund Om vi kan pakke dit tog ind i folie? Ja da. Du kan hente det i morgen til

Læs mere

STØT EN GOD SAG - STØT FSC GREEN GOODS FSC-CERTIFICEREDE PRODUKTER PÅ GRØN AUKTION

STØT EN GOD SAG - STØT FSC GREEN GOODS FSC-CERTIFICEREDE PRODUKTER PÅ GRØN AUKTION STØT EN GOD SAG - STØT FSC GREEN GOODS FSC-CERTIFICEREDE PRODUKTER PÅ GRØN AUKTION HAVEMØBELSÆT GRIMSTAD bord med 4 KERTEMINDE 5-positionsstole. Bredt og solidt udtræksbord B102 x L190/230 x H74 cm med

Læs mere

kreum skaber unikke køkkenløsninger Få en køkkenoplevelse ud over det sædvanlige kreum er Danmarks nye køkkenmærke med 55 års BIGA erfaring

kreum skaber unikke køkkenløsninger Få en køkkenoplevelse ud over det sædvanlige kreum er Danmarks nye køkkenmærke med 55 års BIGA erfaring kreum skaber unikke køkkenløsninger Få en køkkenoplevelse ud over det sædvanlige kreum er Danmarks nye køkkenmærke med 55 års BIGA erfaring Danmarks nye køkkenmærke med 55 års BIGA erfaring kreum kom til

Læs mere

Levende detaljer til dit hjem

Levende detaljer til dit hjem Gode rum Levende detaljer til dit hjem Paneler Trægulve 2016/2017 www.moelven.dk Træ en del af naturen Tag et stykke af naturen, og skab nye, gode rum med et levende materiale. Interiørprodukter i massivt

Læs mere

INDFLYTNINGSKLART HUS UDEN BESVÆR OG BYGGEROD HELÅRSHUS SOMMERHUS FRITIDSHUS HAVEHUS ANNEKS MULIGHEDERNE ER UENDELIGE...

INDFLYTNINGSKLART HUS UDEN BESVÆR OG BYGGEROD HELÅRSHUS SOMMERHUS FRITIDSHUS HAVEHUS ANNEKS MULIGHEDERNE ER UENDELIGE... INDFLYTNINGSKLART HUS UDEN BESVÆR OG BYGGEROD HELÅRSHUS SOMMERHUS FRITIDSHUS HAVEHUS ANNEKS MULIGHEDERNE ER UENDELIGE... Danboxhuset - nemt og sikkert Undgå byggerod og besvær Danboxhuset leveres færdigt

Læs mere

DØR LØSNINGER NORMAL DOORS

DØR LØSNINGER NORMAL DOORS DØR LØSNINGER NORMAL DOORS WWW.BYGHOLM.COM/SOLUTIONS DREVET AF EN PASSION FOR GODT HÅNDVÆRK BYGHOLM WOOD A/S T +45 8738 8484 Frederiksdalvej 8 DK-8940 Randers SV www.bygholm.com info@bygholm.com CVR: 8086

Læs mere

MIDLERTIDIGE PAVILLONER TIL KOMPLET SKOLE

MIDLERTIDIGE PAVILLONER TIL KOMPLET SKOLE ROOM FOR GREAT DAYS MIDLERTIDIGE PAVILLONER TIL KOMPLET SKOLE LEJ DIN SKOLELØSNING HOS CRAMO ADAPTEO - det er nemt og enkelt MIDLERTIDIGE PAVILLONER TIL SKOLER FLERE LØSNINGSMULIGHEDER Cramo Adapteo tilbyder

Læs mere

Nytænkte løsninger til byggeindustrien

Nytænkte løsninger til byggeindustrien Nytænkte løsninger til byggeindustrien by Levering til aftalt tid og pris UPFRONT SOLUTIONS er unikke og nytænkte boligog konstruktionsløsninger til nybyggeri og renovering af eksisterende byggeri. Produktserien

Læs mere

Case 3: Eksempel på bygningsrenovering Af Mario Jensen, Bygningskonstruktør Qarsoq Tegnestue ApS Opponent Thomas Riis Arkitekt MAA, RIIS ApS.

Case 3: Eksempel på bygningsrenovering Af Mario Jensen, Bygningskonstruktør Qarsoq Tegnestue ApS Opponent Thomas Riis Arkitekt MAA, RIIS ApS. Case 3: Eksempel på bygningsrenovering Af Mario Jensen, Bygningskonstruktør Qarsoq Tegnestue ApS Opponent Thomas Riis Arkitekt MAA, RIIS ApS. Bygningen B-7 Ny herrnhutsbygning opført (1747-48) som missionshus

Læs mere

Nyistandsat og præsentabelt kontor

Nyistandsat og præsentabelt kontor - til leje... Kontor 474 m 2 Silkeborgvej 43, 1. sal 8000 Århus C Nyistandsat og præsentabelt kontor Optimal beliggenhed ved dynamisk erhvervsområde tæt på centrum Gode tilkørselsforhold via Silkeborgvej/Ringgadesystemet

Læs mere

KLIM reolens profil. Grundmoduler leveres i 4 bredder...

KLIM reolens profil. Grundmoduler leveres i 4 bredder... KLIM REOLEN KLIM reolens profil Klims reolsystemer er bygget op omkring en række grundmoduler. Grundmodulerne leveres i 7 forskellige højder og 4 forskellige bredder (se nedenfor). Grundmodulerne leveres

Læs mere

unika hus til tiden Fra boligdrøm til drømmebolig funkis gårdhave nordic

unika hus til tiden Fra boligdrøm til drømmebolig funkis gårdhave nordic unika funkis gårdhave nordic Fra boligdrøm til drømmebolig FBA A/ S hus til tiden 3 Vi har alle forskellige ønsker, drømme og behov. Sæt ord på jeres ideer og lad FBA HUSE hjælpe med at få ønskerne opfyldt.

Læs mere

PRIMO GØR DET NEMT, HURTIGT OG SIKKERT AT VÆLGE LISTER

PRIMO GØR DET NEMT, HURTIGT OG SIKKERT AT VÆLGE LISTER PRIMOBOGEN PRIMO GØR DET NEMT, HURTIGT OG SIKKERT AT VÆLGE LISTER Afslutningslister Lister til ledningsskjul Glas- og tætningslister Bløde fodlister og trappeforkanter www.primolister.dk MINIMUM VEDLIGE

Læs mere

Den sikre facadedør Ydre skønhed Indre styrke

Den sikre facadedør Ydre skønhed Indre styrke Den sikre facadedør Ydre skønhed Indre styrke November 2011 www.jetrae.dk Teak 950x2050, 950x2120, 890x2090, 990x2090 kr. 19.650 KVADRAT Malet 950x2050, 950x2120, 890x2090, 990x2090 kr. 17.050 MULTILINE

Læs mere

Det originale match. Carport Opbevaringsrum Overdækning Afskærmning. www.lyngsoe.dk

Det originale match. Carport Opbevaringsrum Overdækning Afskærmning. www.lyngsoe.dk Det originale match Carport Opbevaringsrum Overdækning Afskærmning www.lyngsoe.dk Kvalitet med karakter Med et godt design, førsteklasses materialer og gennemført finish leverer Lyngsøe en kvalitet der

Læs mere

Jacobsen hus i carlsberg byen

Jacobsen hus i carlsberg byen Jacobsen hus i carlsberg byen I det nordvestlige hjørne af Carlsberg Byen ud mod de grønne arealer i Søndermarken findes det arkitektonisk smukke Jacobsen Hus, tegnet af Henning Larsen Architects. Lejemålet

Læs mere

1796 BRYGGER ARNTHS GAARD 2010 RÅDHUSSTRÆDE 4 / KØBENHAVN

1796 BRYGGER ARNTHS GAARD 2010 RÅDHUSSTRÆDE 4 / KØBENHAVN 1796 BRYGGER ARNTHS GAARD 2010 RÅDHUSSTRÆDE 4 / KØBENHAVN RÅDHUSSTRÆDE 4 Forhuset blev opt for brygger Jens Arnth Møller i 1796 med kælder og tre etager. En senere ejer, Mads Laier, fik i 1937 ændret etagehøjden

Læs mere

Allégade 18 stuen og kælder

Allégade 18 stuen og kælder Allégade 18 stuen og kælder Skitseprojekt for udstykning af 3 lejligheder 11.03.2015 Allegade 18 Matr. nr. 30a Allegade 18 Allégade 18 stuen og kælder Ejendommen Beliggenhed: Allégade 18 stuen og kælder,

Læs mere

Møbelklassikere by Bernstorffsminde

Møbelklassikere by Bernstorffsminde Møbelklassikere by Bernstorffsminde Børge Mogensen Børge Mogensen (1914 1974) Møbeldesigner Langt de fleste kender Børge Mogensen af navn, møbeldesigneren, der i FDB-regi satte kvalitetsmøbler til fornuftige

Læs mere

Nyt fra din blikkenslager. i zink

Nyt fra din blikkenslager. i zink Nyt fra din blikkenslager GAVLE og tagrender i zink Blikkenslageren anbefaler NY gavl? - Den bedste løsning er i zink VMZ Stikfals VANDRET/ QUARTZ-ZINC Er du også en af de mange boligejere, som hellere

Læs mere

Gode rum. Levende detaljer til dit hjem Paneler Trægulve.

Gode rum. Levende detaljer til dit hjem Paneler Trægulve. Gode rum Levende detaljer til dit hjem Paneler Trægulve www.moelven.dk Træ en del af naturen Tag et stykke af naturen, og skab nye, gode rum med et levende materiale. Interiørprodukter i massivt træ skaber

Læs mere

.,, ) 25,.,,, 2 2 ) -, ).,,,!11%)6,!$$, 5,78, 5, )459,,)6!11", 5. 5 #,,)9 )8 2, 5, 2 ' ) 8 2 5.,, 5,5

.,, ) 25,.,,, 2 2 ) -, ).,,,!11%)6,!$$, 5,78, 5, )459,,)6!11, 5. 5 #,,)9 )8 2, 5, 2 ' ) 8 2 5.,, 5,5 =1'0>9 4 2?? )??#%!'??1'0.!# $(&$0&#$!%!"#$!%&!'$(!#()$)$)! * +,-.,,/!0$'"(1( ##!'(#0# 2,3 ) 42 2.,, ) 25,.,,, 2 2 ) -, ).,,,!11%)6,!$$, 5,78, 5, )459,,)6!11", 5. 5 #,,)9 )8 2, 5, 2 ' ) 8 2 5.,, 5,5 ):2,

Læs mere

Sommerhus i Kandestederne for fam. Mogens B Larsen

Sommerhus i Kandestederne for fam. Mogens B Larsen Sommerhus i Kandestederne for fam. Mogens B Larsen Dødningebakken 33, 9990 Skagen, Ejerlav Starholm, Matrikel 3n - Ejendom 178705 Februar 2011 1 Disponering og arkitektoniske ideer Huset har to udtryk

Læs mere

Professionel støjservice

Professionel støjservice Professionel støjservice Profil: Støjakustik leverer støjdæmpning og akustikløsninger til industri, den offentlige sektor og til private. Vi har 20 års erfaring og anvendes som specialister og rådgivere

Læs mere

H O L D B A R T HÅNDVÆRK A N N O

H O L D B A R T HÅNDVÆRK A N N O H O L D B A R T HÅNDVÆRK A N N O 1 9 6 7 ATBO REOLEN ER EN DANSK MØBELKLASSIKER Fremstillet efter solid, dansk snedkertradition og med utallige kombinationsmuligheder. Reolen er stilren og klassisk i sit

Læs mere

Det originale match. Carport Opbevaringsrum Overdækning Afskærmning. Læs mere på: www.lyngsoe.dk

Det originale match. Carport Opbevaringsrum Overdækning Afskærmning. Læs mere på: www.lyngsoe.dk Det originale match Carport Opbevaringsrum Overdækning Afskærmning Læs mere på: www.lyngsoe.dk KVALITET MED KARAKTER Med et godt design, førsteklasses materialer og gennemført finish leverer Lyngsøe en

Læs mere

BambusGulve. bæredygtige gulve

BambusGulve. bæredygtige gulve BambusGulve bæredygtige gulve 17 www.cinas.dk/morom Få prøver tilsendt til din hoveddør Bestil på www.holseogwibroe.dk/prøver eller scan QR-koden og bestil direkte fra din smartphone 2 Bambus Bambus er

Læs mere

(Bolig 26) 11.11.2014

(Bolig 26) 11.11.2014 Plan, Kælder Mål 1:100 11.11.2014 Plan, Stueetage Mål 1:100 22.10.2014 Plan, 1. Sal Mål 1:100 11.11.2014 Tværsnit, Princip Mål 1:100 11.11.2014 Facade mod nord Mål 1:200 11.11.2014 Facade mod syd Mål 1:200

Læs mere

(Bolig 14) 11.11.2014

(Bolig 14) 11.11.2014 Plan, Kælder Mål 1:100 Plan, Stueetage Mål 1:100 Plan, 1. Sal Mål 1:100 Tværsnit, Princip Mål 1:100 Facade mod nord Mål 1:200 Facade mod syd Mål 1:200 Facade mod øst Mål 1:100 Facade mod vest Mål 1:100

Læs mere

MAKE THE WORLD GO AROUND

MAKE THE WORLD GO AROUND Renovering industrigear alle typer Vi udfører akutte eller planlagte renoveringer af industrigear. Vi leverer et produkt, der med hensyn til egenskaber og kvalitet er fuldt på højde med et nyt produkt

Læs mere

VMZ Klink facadesystem. - rustik kvalitet i zink

VMZ Klink facadesystem. - rustik kvalitet i zink VMZ Klink facadesystem - rustik kvalitet i zink Et smukt løft til den traditionelle stil... Til traditionelle gavltrekanter og facader, hvor der fx tidligere har været brugt træ er VMZ Klink det indlysende

Læs mere

(Bolig 25) Plan, Stueetage 11.11.2014

(Bolig 25) Plan, Stueetage 11.11.2014 Plan, Stueetage Mål 1:100 Plan, 1. Sal Mål 1:100 Tværsnit, Princip Mål 1:100 Facade mod nord Mål 1:200 Facade mod syd Mål 1:200 Facade mod øst Mål 1:100 Facade mod vest Mål 1:100 BESKRIVELSE BYGNING 18

Læs mere

BYGNINGSBEVARING I PRAKSIS Kurser forår 2018

BYGNINGSBEVARING I PRAKSIS Kurser forår 2018 BYGNINGSBEVARING I PRAKSIS Kurser forår 2018 De 5 kursusdage er tilrettelagt som et sammenhængende forløb, men du kan sagtens tilmelde dig enkelte kursusdage. Du får således indsigt i mange af de væsentlige

Læs mere

MATERIALEVALGS OG TILVALGS LISTE

MATERIALEVALGS OG TILVALGS LISTE MATERIALEVALGS OG TILVALGS LISTE STED: DATO: BOLIG: ERIKSBORG - PARKEN Alle priser er inkl. moms Sæt kryds Udgangs pris for det valgte hus, standard inkl. grund kr Tillægspris ved 140 m2 (uden ekstra værelse).

Læs mere

HVEM ER DESIGN BY FUNCH?

HVEM ER DESIGN BY FUNCH? SALGS KATALOG HVEM ER DESIGN BY FUNCH? Design By Funch er en virksomhed som beskæftiger sig med alt indenfor boligindretning. Lige fra placering af vinduer til valg af lysestager. Design By Funch har de

Læs mere

Træhuse den sunde og smukke bolig. Seniorboliger

Træhuse den sunde og smukke bolig. Seniorboliger Træhuse den sunde og smukke bolig Seniorboliger & Sven-Erik Nielsen Arkitekt og ejer af A&W Perspektiva Erfaring og god rådgivning Hos A&W Perspektiva har vi specialiseret os i træhuse. For et træhus giver

Læs mere

SQUARE REOLEN. ApS INDUSTRISKELLET LYNGE DANMARK TLF

SQUARE REOLEN. ApS INDUSTRISKELLET LYNGE DANMARK TLF SQUARE REOLEN ApS INDUSTRISKELLET 3 3540 LYNGE DANMARK TLF. 44 32 20 11 SQUARE@KIDI.DK WWW.KIDI.DK KATALOG JANUAR 2018 DANSK DESIGN SQUARE REOLEN DER KAN ÆNDRE SIG I TAKT MED DIT LIV Square Reolen er velegnet

Læs mere

ivaroyal Akustik- og vægpaneler Indendørs vægog loftpaneler Buede vægog Paneler til eksklusive lokaler 1:1

ivaroyal Akustik- og vægpaneler Indendørs vægog loftpaneler Buede vægog Paneler til eksklusive lokaler 1:1 Marts 2009 3.244 DK ivaroyal Akustik- og vægpaneler Indendørs vægog loftpaneler Buede vægog loftpaneler Paneler til eksklusive lokaler ivaroyal er finerede væg- og loftpaneler i naturlige materialer, som

Læs mere

Dansk kvalitet efter dine mål og ønsker. TRÆ-Alu ELEMENTER. FRA Danske Vinduer og Døre. Bestil direkte på www.danske-vinduer.dk

Dansk kvalitet efter dine mål og ønsker. TRÆ-Alu ELEMENTER. FRA Danske Vinduer og Døre. Bestil direkte på www.danske-vinduer.dk Dansk kvalitet efter dine mål og ønsker Bestil direkte på www.danske-vinduer.dk TRÆ-Alu ELEMENTER FRA Danske Vinduer og Døre 01 Danske Vinduer og Døre Dansk kvalitet efter dine mål og ønsker ALU-TRÆ ER

Læs mere

SQUARE REOLEN. ApS INDUSTRISKELLET 3 3540 LYNGE DANMARK TLF. 44 32 20 11 SQUARE@KIDI.DK WWW.KIDI.DK

SQUARE REOLEN. ApS INDUSTRISKELLET 3 3540 LYNGE DANMARK TLF. 44 32 20 11 SQUARE@KIDI.DK WWW.KIDI.DK 2016 SQUARE REOLEN ApS INDUSTRISKELLET 3 3540 LYNGE DANMARK TLF. 44 32 20 11 SQUARE@KIDI.DK WWW.KIDI.DK SQUARE REOLEN - den alsidige reol, der kan ændre sig i takt med dit liv. Square Reolen er velegnet

Læs mere

mobcab 30m2 Leasingydelse Fra kr ,- pr. md mobcab KONCEPT Vel tilrettelagt procedure fra indgået aftale til færdig levering med fast tid

mobcab 30m2 Leasingydelse Fra kr ,- pr. md mobcab KONCEPT Vel tilrettelagt procedure fra indgået aftale til færdig levering med fast tid mobcab KONCEPT Vel tilrettelagt procedure fra indgået aftale til færdig levering med fast tid Produceret på fabrik uden påvirkning af vejr Udført i robuste trækonstruktioner Opfylder isoleringskrav til

Læs mere

DØR LØSNINGER SLIDING DOORS

DØR LØSNINGER SLIDING DOORS DØR LØSNINGER SLIDING DOORS WWW.BYGHOLM.COM/SOLUTIONS DREVET AF EN PASSION FOR GODT HÅNDVÆRK BYGHOLM WOOD A/S T +45 8738 8484 Frederiksdalvej 8 DK-8940 Randers SV www.bygholm.com info@bygholm.com CVR:

Læs mere

Stilrent. BETON er enkelt og. Aarhus Cementvarefabrik. Vi udnytter betonens kreative muligheder - og nyder de særlige udfordringer det giver

Stilrent. BETON er enkelt og. Aarhus Cementvarefabrik. Vi udnytter betonens kreative muligheder - og nyder de særlige udfordringer det giver Stilrent BETON er enkelt og Vi udnytter betonens kreative muligheder - og nyder de særlige udfordringer det giver Aarhus Cementvarefabrik Aarhus Cementvarefabrik - et naturligt valg Der er løbet meget

Læs mere

Velkommen hos én af Nordsjællands ældste og mest fleksible glarmestervirksomheder!

Velkommen hos én af Nordsjællands ældste og mest fleksible glarmestervirksomheder! CARL PETERSEN & SØN A/S Velkommen hos én af Nordsjællands ældste og mest fleksible glarmestervirksomheder! Velkommen hos Glarmestre Carl Petersen & Søn A/S. For os er nøgleordene seriøst glarmesterarbejde

Læs mere

BUILDING POSSIBILITIES

BUILDING POSSIBILITIES UNIKT KONCEPT NG PRO - RAIN sikrer at du - uden specialuddannet personale og værktøj, kan levere professionelle tagrendeløsninger i zink, kobber og aluminium af højeste faglige kvalitet, til yderst konkurrencedygtige

Læs mere

EGÅ/RISSKOV v/ansv. indehaver Annette Rønne Statsaut. ejendomsmægler Center Øst - Egå Havvej 2, 8250 Egå SKÆRGÅRDSPARKEN. Tlf. 86222222 - egaa@home.

EGÅ/RISSKOV v/ansv. indehaver Annette Rønne Statsaut. ejendomsmægler Center Øst - Egå Havvej 2, 8250 Egå SKÆRGÅRDSPARKEN. Tlf. 86222222 - egaa@home. SKÆRGÅRDSPARKEN Læs mere om boligerne i projektet. Få en oversigt over priser og se hvilke boliger, der er ledige, og hvilke der er solgte. Se de materialer der er valgt til byggeriet, og få mere information

Læs mere

Det naturlige valg... Granit har fra naturens hånd et farvespil, der ikke kan efterlignes.

Det naturlige valg... Granit har fra naturens hånd et farvespil, der ikke kan efterlignes. 3 Det naturlige valg... Granit har fra naturens hånd et farvespil, der ikke kan efterlignes. Hvor nogen ville anvende almindelige betonfliser og asfaltbelægning, skaber vi sammen med vores samarbejdspartnere,

Læs mere

E-motion - Displays, i standard, eller efter opgave - eventuelt med lamper og spot som ekstra focus.

E-motion - Displays, i standard, eller efter opgave - eventuelt med lamper og spot som ekstra focus. 1 472/2008 E-motion - Displays, i standard, eller efter opgave - eventuelt med lamper og spot som ekstra focus. www.danskskiltereklame.dk E-motion giver mulighed for en stor profileringsplakat, eller det

Læs mere

BUILDING POSSIBILITIES

BUILDING POSSIBILITIES UNIKT KONCEPT BUILDING POSSIBILITIES NG PRO - RAIN sikrer at du - uden specialuddannet personale og værktøj, kan levere professionelle tagrendeløsninger i zink og kobber af højeste faglige kvalitet, til

Læs mere

KATTEGAT SERIEN. Planer Facader

KATTEGAT SERIEN. Planer Facader KATTEGAT SERIEN Planer Facader LILJE-HUSE SIDEN 1970 Siden 1970 har Lilje-huset udviklet, solgt og opført fritidsboliger. Det har altid været intentionen at være foran og bygge kvalitetshuse i et unikt,

Læs mere

CEMBRIT SKIFERTAG. Cembrit Skifertag. En smuk og tidløs løsning

CEMBRIT SKIFERTAG. Cembrit Skifertag. En smuk og tidløs løsning Cembrit Skifertag En smuk og tidløs løsning Cembrit 40 x 40 Diagonal Skifer Sortblå Enkelhed fremhæver bygningens arkitektur Med et skifertag i fibercement får du en tagløsning præget af elegance og enkelhed.

Læs mere

Nyt liv til gamle huse med sjæl

Nyt liv til gamle huse med sjæl Nyt liv til gamle huse med sjæl 1 Kan man restaurere et hus så det opfylder fremtidens krav til en bolig - uden at gå på kompromis med arkitektur, håndværkstraditioner og kulturarv? Ja, det kan man faktisk.

Læs mere

ole wanscher moderne klassikere Nyt hos Carl Hansen & Søn Elegante skandinaviske klassikere. Cuba stolen Se også Morten Gøttlers Cuba stol.

ole wanscher moderne klassikere Nyt hos Carl Hansen & Søn Elegante skandinaviske klassikere. Cuba stolen Se også Morten Gøttlers Cuba stol. ole wanscher moderne klassikere Nyt hos Carl Hansen & Søn Elegante skandinaviske klassikere. Cuba stolen Se også Morten Gøttlers Cuba stol. every piece comes with a story Når du vælger et møbel fra Carl

Læs mere

Fra skovens træer til dit gulv

Fra skovens træer til dit gulv Fra skovens træer til dit gulv 1 2 Primaplank - Eg m/ hvidpigmenteret olie el. matlak Eksklusiv EKO Primaplank med fasede sider 3 Primaplank - Ask m/ hvidpigmenteret olie el. matlak Primaplank - Eg m/

Læs mere