Produkttekster til 2018 kollektionen

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Produkttekster til 2018 kollektionen"

Transkript

1 Produkttekster til 2018 kollektionen Betula Nyhed 2018 Vævet papirtæppe med 3mm bagside i uldfilt 170x240, 200x300 cm Farver: beige/off white, koksgrå/grå, grå/lysegrå Enkelt og naturligt. Den perfekte vævning og den stille skønhed, som vævning med papirgarn giver, kommer til sin fulde ret i Betula. Det holdbare og naturlige materiale, der også anvendes i Ulmus og Fagus linjerne, får de rolige farver til at fremstå næsten matte, tørre og så tæt på naturens farver som muligt. Ulmus Nyhed 2018 Vævet papirtæppe med 3mm bagside i uldfilt 170x240, 200x300, 250x350 cm Farver: koksgrå, grå, lysegrå Med nuancer af grå og meget subtile mønstre bidrager Ulmus med et roligt, stilfuldt og naturligt design i et moderne hjem. Ligesom de beslægtede linjer Fagus og Betula er tæppet vævet med det udsøgte papirgarn på en bund af filt. Kombinationen af helt naturlige materialer gør det til et stærkt, praktisk og smukt tæppe. Fagus Nyhed 2018 Vævet papirtæppe med 3mm bagside i uldfilt 170x240, 200x300, 250x350 cm Farver: grå/beige, koksgrå/grå, koksgrå/natur Med udsøgt enkelhed og rene naturmaterialer tilføjer Fagus en naturlig stemning i et hjem. Den fine fornemmelse er forstærket af de neutrale nuancer som grå, kul, natur og beige. Vævet med papirgarn på et filt-underlag har dette tæppe en meget raffineret og flad overflade med en livlig skyggeeffekt i strukturen. Da tæppet er vævet med én stærk tråd, er resultatet et meget holdbart og praktisk produkt.

2 Gorm Nyhed 2018 Design Jens Landberg Schrøder Håndvævet kelimtæppe i new zealandsk uld og hør på bomuldskæde Farver: koksgrå, grå Et stramt vævet tæppe med et mønster inspireret af en matematisk matrix, vævet oven på en uldbund. Det flammende udtryk skyldes den særlige Gabbeh-dye indfarvningsteknik, og ren hør er flettet sammen med ulden for at give tæppet en meget stærk struktur. Det symmetriske mønster harmonerer perfekt med de stramme og kubiske former, der bliver dyrket i moderne skandinavisk design og mange hjem. Iris Nyhed 2018 Håndvævet kelimtæppe i new zealandsk uld på bomuldskæde Farver: koksgrå/sort, sort/blå, grå/lysegrå Varme og mørke eller lette og lyse striber. Dette håndvævede moderne, klassiske tæppe kommer i tre farvekombinationer, der fanger essensen af naturens lys og mørke. Det raffinerede mønster skaber sin egen enkle rytme. Den særlige indfarvningsteknik Gabbeh-dye, som også bliver brugt på de beslægtede design Myrtus og Veronica, giver farverne et livligt udtryk i et ellers meget stille og elegant design. Myrtus Nyhed 2018 Håndvævet kelimtæppe i new zealandsk uld på bomuldskæde 140x200, 170x240, 200x300, 250x350 cm, fås også i specialmål Farver: sort/koksgrå, sort/midnatsblå, sort/grå De bittesmå tern på dette håndvævede tæppe i uld fra New Zealand er resultatet af en ombyggelig visuel balanceakt. En koordineret leg med farver, mønstre og den specielle indfarvningsteknik Gabbeh-dye skaber et spændende spil. På afstand ser tæppet næsten ensfarvet ud, men tæt på kommer mønsteret frem. Ligesom de beslægtede linjer Iris og Veronica er dette design meget enkelt, klassisk med et levende strejf.

3 Veronica Nyhed 2018 Håndvævet kelimtæppe i new zealandsk uld på bomuldskæde 80x240, 140x200, 170x240, 200x300 cm Farver: blå På dette smukke, klassiske tæppe i håndvævet Newzealandsk uld bliver det indbydende mønsterspil styret af nøje udvalgte farver som beroligende indigo, dyb midnatsblå og sort. Med en lille hilsen til svenske kludetæpper tilfører Veronica en øjeblikkelig følelse af stil og komfort i et hjem. Det raffinerede mønster har en næsten tredimensionel visuel effekt takket være den specielle indfarvningsteknik Gabbeh-dye, som også bliver brugt på de beslægtede design Iris og Myrtus. Loke Nyhed 2018 Design Jens Landberg Schrøder Håndvævet luvtæppe i new zealandsk uld på bomuldskæde 170x240, 200x300, 250x350 cm, fås også i specialmål Farver: terracotta, petrol, grå, koksgrå Dette glansfulde moderne luvtæppe i den bedste uld fra New Zealand er resultatet af en spændende proces. Ved at skære toppen af nogle af løkkerne er overfladen blevet blødt op i et intenst farvespil, selv om tæpperne reelt er ensfarvede i de smukkeste nuancer - koksgrå, grå, varm terrakotta og støvet grøn. Gjall Håndvævet luvtæppe i viscose på bomuldskæde 160x230, 200x300 cm, fås også i specialmål Farver: hvid, beige, brun, koksgrå, grå, mørk beige, petrol Dette meget tykke langhårede luvtæppe i ren viskose er essensen af hygge. Den tredimensionelle skyggeeffekt understreger blødheden og farvernes udtryk, der som et naturligt landskab spænder fra afdæmpede neutrale nuancer som grå, koksgrå til mere iøjefaldende farver som petroleumsgrøn.

4 Angelica Håndvævet luvtæppe i new zealandsk uld og viscose Farver: koksgrå/off white, grå/sort, lysegrå/off white Kombinationen af viskose blandet med uld og de smukke farver skabt af den særlige indfarvningsteknik 'Gabbeh-dye' giver en blød glans, der næsten ligner fløjl. De håndvævede tæpper kommer i de samme nuancer af off white, grå og sort som Erica og Viola. Viola Håndvævet kelimtæppe i new zealandsk uld på bomuldskæde Farver: koksgrå/off white, lysegrå/off white, lyseblå/off white Nuancer af blødt gråt og lyseblåt og den særlige indfarvning med Gabbeh-dye giver Viola designet den flotte melerede overflade. Viola kommer i de samme farver som Erica og Angelica, hvilket gør de tre serier velegnede til at mikse på kryds og tværs i en stue eller gennem hele hjemmet. Erica Håndvævet kelimtæppe i new zealandsk uld på bomuldskæde, vendbar 140x200, 170x240, 200x300, 250x350 cm, fås også i specialmål Farver: koksgrå/off white, sort/grå, lysegrå/off white, lyseblå/off white De tynde striber og den elegante changering skabt af den særlige indfarvningsteknik 'Gabbeh-dye' giver dette tæppe et nedtonet legende udtryk. Erica er en del af den samme familie som Viola og Angelica, og de tre serier er perfekte, hvis du ønsker at blande flere forskellige kvalitetstæpper i matchende grå og lyseblå toner.

5 Fenris Håndvævet kelimtæppe i new zealandsk uld og råuld på bomuldskæde, vendbar 140x200, 170x240, 200x300, 250x350 cm, fås også i specialmål Farver: off white/grå, grå/midnatsblå, sort/natur, off white/natur Et lidt rustikt, håndvævet tæppe i tyk kvalitet i en blød naturlig farveskala og et meget harmonisk design, der komplimenterer forskellige typer træ og stilarter i et hjem. Kombinationen af et glitrende håndspundet naturgarn og ren newzealandsk uld giver farve og teksturen et bevidst uregelmæssigt look. Balder Håndvævet kelimtæppe i new zealandsk uld og hør på bomuldskæde, vendbar Farver: grå/midnatsblå, sort/grå, grå/lysegrå Et simpelt og sofistikeret tæppe med håndspundet garn i høj kvalitet. Blandingen af uld og hør i en meget stram vævning giver det klassiske gåseøje-mønster en bevidst, lidt slidt overflade, som kun bliver smukkere med tiden. Elli Håndvævet kelimtæppe i new zealandsk uld og hør på bomuldskæde, vendbar Farver: sort/grå, grå/lysegrå Dette tæppe i håndspundet garn i høj kvalitet er fremstillet med uld og hør i en stram vævning, der bevidst giver en lidt slidt overflade, som kun bliver smukkere med tiden. Balder er vævet på samme måde. Det klassiske gåseøje-mønster er blevet brudt med sorte striber, der definerer designet.

6 Tanne Håndvævet kelimtæppe i new zealandsk uld på bomuldskæde, vendbar Farver: hvid/sort, sort/hvid, off white/brun, grå/hvid, hvid/grå Et vendbart håndvævet, uldtæppe, som mikser et enkelt moderne mønster, bløde farver og udsøgt kvalitet. Ulden er den bedste fra New Zealand, og det meget holdbare tæppe kommer i fire forskellige farvekombinationer i naturlige nuancer. Gimle Håndvævet kelimtæppe i new zealandsk uld på bomuldskæde, vendbar Farver: hvid/off white, beige/grå, off white/sort, sort/ off white En changerende overflade får de to nuancer til at stå frem i et spændende visuelt udtryk. Dette er den tykkeste af vores fladvævede tæpper og kan bruges på utallige måder i et hjem. New Freja Håndvævet kelimtæppe i new zealandsk uld på bomuldskæde, vendbar Farver: hvid/brun, grå, hvid/natur Et af vores rene New Zealand uldtæpper, håndvævet i et enkelt mønster, der både skiller sig ud og passer ind i ethvert moderne hjem. Farverne er en klassisk, naturlig blanding af sort, grå og blød naturlig beige og offwhite.

7 Odin Design Jens Landberg Schrøder Håndknyttet, new zealandsk uld og hør på bomuldskæde Farver: beige/koksgrå, grå/sort Ved hjælp af gamle nepalesiske teknikker er dette tykke tæppe blevet håndknyttet i uld fra New Zealand og hør, hvorefter nogle af løkkerne er skåret op for at skabe den unikke, uregelmæssige overflade. Den udsøgte blanding af kvalitetsgarn gør Odin til en klassiker i vores kollektion, og den blide tofarvede changering giver det grafiske udtryk en blødere kant. Thor Design Jens Landberg Schrøder Håndlavet tæppe i new zealandsk uld på bomuldskæde 160x230, 200x300 cm, fås også i specialmål Farver: off white, grå, midnatsblå, okker Dette bløde, langhårede luvtæppe er vævet af den bedste kvalitet af uld fra New Zealand uld og en nøje udvalgt pallette af varme og kølige neutrale nuancer og klar midnatsblå og okker. Lotus Twillvævet, håndlavet tæppe i new zealandsk uld og hør Farver: grå/sort, grå/mahogny, blå/sort, blå/mahogny Med et skarpt ternet design i en fantastisk farveskala af mørkeblå, aqua-blå, grå og mahogni, introducerer Lotus design en kvalitet i særklasse. Avanceret håndværk, teknikker og en blanding af uld og hør har gjort det muligt at skabe et tæppe i usædvanlig høj kvalitet med en smuk, tredimensionel meleret overflade.

8 Tilia Twillvævet, håndlavet tæppe i new zealandsk uld og hør Farver: blå/hvid, gul/hvid, mørk nude/hvid, støvet grøn/hvid. Et rent, enkelt og let design, der tilfører et roligt farvespil i en stue eller et soveværelse. De lyse gule, blå, rosa og støvet grønne nuancer giver en fin elegance, og den næsten helt hvide uld i overfladen skaber en changerende leg med de underliggende farverne. Poppy Håndvævet tæppe i new zealandsk uld og hør på bomuldskæde, vendbar 80x240, Farver: gul/beige, nude/beige, lyseblå/beige Klare farver som gult, støvet rosa og afdæmpet blå blandet med beige giver et legende spil i dette tynde og tætte håndvævede tæppe i uld og hør. Et design der lyser op og skaber liv i rummet. Den neutrale base i alle tre farvevariationer sikrer, at tæppet ikke er for sart og let at holde. Nigella Håndvævet tæppe i new zealandsk uld på bomuldskæde, vendbar 90x250, Farve: koksgrå/grå, grøn/grå, lyseblå/grå Med en sort kant og bredere striber er dette håndvævede tæppe i uld fra New Zealand en blødere version af det iøjnefaldende Rosemary med den røde stribe. Stilen er ren og nedtonet klassisk med stille, dæmpede nuancer, som giver en blød overgang mellem de to farver.

9 Rosemary Håndvævet tæppe i new zealandsk uld på bomuldskæde, vendbar 90x250, Farver: sort/beige, sort/mauve, grå/lysegrå Frækt og alligevel rent og elegant - den røde stribe får dette design til at skille sig ud uden at gå på kompromis med vores kerneværdier - kvalitet og enkelhed. Hver stribe er spundet med to tråde, og tæppet er et perfekt eksempel på den kompromisløshed, der præger hele vores proces. Daphne Twillvævet, håndlavet tæppe i new zealandsk uld og hør Farver: koksgrå/hvid, koksgrå/rød, sort/hvid, lysegrå/rød Et klassisk og sofistikeret design, der er som skabt til at samle et stilfuldt udtryk i et hvert rum. Det er en lidt nedtonet version af det populære Rosemary design og tæppet får et ekstra pift fra den særlige blanding af uld og hør. De markante røde eller off white striber fuldender et smukt tofarvet tæppe, som er meget holdbart og får en yndefuld glans med tiden. Camelia Twillvævet, håndlavet tæppe i new zealandsk uld og hør 170x240, 200x300 cm Smuk i sig selv og et stilfuldt bidrag i de fleste indretninger. Med det asymmetriske kvadratiske mønster fylder dette twillvævede tæppe i newzealandsk uld og hør et rum med et kreativt grafiske linjer og dybe, flotte farver. Twill-vævningen med uld og hør giver en raffineret næsten tredimensionel dybde. Primula og Salvia tæpperne kommer i samme kvalitet.

10 Primula Twillvævet, håndvævet tæppe i new zealandsk uld og hør Farver: koksgrå/off white, sort/off white, midnatsblå/off white Klassisk, grafisk og smuk - et meget tykt tæppe i den specielle twillvævning med hør og uld. Den matte overflade forstærker enkelheden i designet og fungerer godt i alle moderne hjem og især supplerer klassiske designmøbler perfekt. Salvia Twillvævet, håndlavet tæppe i new zealandsk uld og hør Farver: koksgrå/off white, sort/off white, blå/off white, midnatsblå/off white Et meget rent, klassisk design med et underspillet touch og en grafisk afrunding af striberne. Den unikke twill-vævning med håndspundet Newzealandsk uld og rent hør giver strukturen et raffineret udtryk, en næsten tredimensionel dybde. Heimdal Håndvævet tæppe i new zealandsk uld på bomuldskæde 80x240, 140x200, 170x240, 200x300 cm Tilbydes også i specialmål Farver: sort/beige, grå/koksgrå Et enkelt, klassisk tæppe lavet med den reneste, håndspundne uld fra New Zealand. Teksturens dybde og de naturlige nuancer skaber en fængslende og varm gengering, og med sin gennemført naturlige enhed er tæppet perfekt til ethvert moderne hjem.

11 Helga Håndvævet tæppe i new zealandsk uld på bomuldskæde, vendbar 80x240, Farver: koksgrå/beige, koksgrå/grå Striber på striber dette håndvævede kelimtæppe i uld fra New Zealand er en interessant og enkel version af det klassiske stribede tæppe. De lange linjer er blevet brudt af tykkere, tværgående striber, der skaber et meget roligt og defineret udtryk.

I 2005 blev Simons kunstnerisk direktør hos Jil Sander, som under hans ledelse blev kendt for sin vitale og sofistikerede modernisme.

I 2005 blev Simons kunstnerisk direktør hos Jil Sander, som under hans ledelse blev kendt for sin vitale og sofistikerede modernisme. Accessory-kollektion Med accessory kollektionen fra Kvadrat/Raf Simons føres designerens sans for æstetik videre til de detaljer som effektfuldt fuldender hjemmets indretning. I det nøje udvalgte sortiment

Læs mere

Larsen&væggene. Millionaire Vægpaneler er den nye trendy måde, at dekorere dine vægge på! Klar på 5 minutter

Larsen&væggene. Millionaire Vægpaneler er den nye trendy måde, at dekorere dine vægge på! Klar på 5 minutter Larsen&væggene Millionaire Vægpaneler er den nye trendy måde, at dekorere dine vægge på! Klar på 5 minutter 499109 Millionaire Wall 4 plader, Zebrano Mål: 67x67x0,8 cm 499106 Millionaire Wall 4 plader,

Læs mere

Brug malingen som vaegdekoration Den grå farve fletter sig ind i den hvide ved hjælp af skarpt aftegnede linjer og skaber en futuristisk udsmykning

Brug malingen som vaegdekoration Den grå farve fletter sig ind i den hvide ved hjælp af skarpt aftegnede linjer og skaber en futuristisk udsmykning funky Futurisme Motorer og maskiner, racerbiler og flyvemaskiner, turbiner og stempler! De italienske avantgardekunstnere, der skabte futurismen i starten af 1900-tallet, var forelskede i fremtiden og

Læs mere

KATALOG. Skandinavisk. Design & Kvalitet.

KATALOG. Skandinavisk. Design & Kvalitet. KATALOG Skandinavisk Design & Kvalitet www.hctaepper.dk Indholdsfortegnelse Fladvævet Håndlavet Luv Tæpper Wilton Casablanca 15022... side 3 Casablanca 15044... side 5 Casablanca 19245... side 6 Casablanca

Læs mere

WHEN DEKTON BECOMES NATURE

WHEN DEKTON BECOMES NATURE WHEN DEKTON BECOMES NATURE Dekton R imiterer naturen - og genskaber den i 4 klassiske, ultrarealistiske farver. Revolutionerende kvalitetsoverflader med smukke, levende linjer og teksturer kombineret med

Læs mere

Handmade rugs 2017 / 18

Handmade rugs 2017 / 18 Handmade rugs 2017 / 18 2 3 Affordable luxury rugs. Hos BUGA RUGS finder du et bredt sortiment af stilfulde og lækre håndvævede tæpper. Se hele sortimentet på www.bugarugs.dk. Eksklusivt design og nøje

Læs mere

Stof / metervarer - efterår 2014. KreStoffer. Stof / garn / mønstre / tilbehør / syskole METERVARER

Stof / metervarer - efterår 2014. KreStoffer. Stof / garn / mønstre / tilbehør / syskole METERVARER KreStoffer Stof / garn / mønstre / tilbehør / syskole METERVARER Efterår 2014 1 Bomuld - ensfarvet denim look En lækker metervare i bomuld, polyester og lycra i ensfarvet denim look - strækstof - God til

Læs mere

GAVER, MODE & BOLIGTRENDS

GAVER, MODE & BOLIGTRENDS Find masser af inspiration til GAVER, MODE & BOLIGTRENDS HE Living ApS Klinkhøjvej 42 7400 Herning Tlf.: 30 44 77 33 NYHEDER TIL SÆSONEN ET SMUGKIG PÅ DE SMUKKESTE NYE FUND Velkommen til Heliving - webshoppen

Læs mere

Incl. pakning i Casa de Luxe Shopper

Incl. pakning i Casa de Luxe Shopper 1 Naja Munthe fra den internationalt kendte designvirksomhed præsenterer sin HOME-collection. Kollektionen vil tilføre nordiske hjem et strejf af boheme, og består af smukt og anvendeligt tilbehør til

Læs mere

Cristian Zuzunaga Collection

Cristian Zuzunaga Collection Cristian Zuzunaga Collection Cristian Zuzunaga Collection Den kendte designer Cristian Zuzunaga har skabt en farverig gardintekstil kollektion for Kvadrat, som består af tre designs: Skyline og Cityscape

Læs mere

Værdi 45, lady. Minerals Revive FORVANDLER UJÆVNE UNDERLAG. God smag fortjener det bedste

Værdi 45, lady. Minerals Revive FORVANDLER UJÆVNE UNDERLAG. God smag fortjener det bedste Værdi 45, lady Minerals Revive FORVANDLER UJÆVNE UNDERLAG God smag fortjener det bedste LADY MINERALS REVIVE FORVANDLER UJÆVNE UNDERLAG TIL SMUKKE, BETONAGTIGE VÆGGE NATURLIG, MINERALSK VÆGFORNYER LEVENDE

Læs mere

RUSTIK INDFARVET SPARTELMASSE

RUSTIK INDFARVET SPARTELMASSE RUSTIK INDFARVET SPARTELMASSE RUSTIK INDFARVET SPARTELMASSE Skab din personlige atmosfære RUSTIK indfarvet spartelmasse fra Dana Lim giver dig de optimale muligheder for at sætte dit helt eget præg på

Læs mere

VI ARBEJDER FOR DET GODE TRÆ

VI ARBEJDER FOR DET GODE TRÆ VI ARBEJDER FOR DET GODE TRÆ Plankegulve fra Wiking Gulve er din garanti for kvalitet skabt i hele værdikæden fra den omhyggelige udvælgelse af de enkelte træer til forarbejdning og produktion, hvor vi

Læs mere

I 2005 blev Simons kunstnerisk direktør hos Jil Sander, som under hans ledelse blev kendt for sin vitale og sofistikerede modernisme.

I 2005 blev Simons kunstnerisk direktør hos Jil Sander, som under hans ledelse blev kendt for sin vitale og sofistikerede modernisme. Med Kvadrat/Raf Simons kollektionen kan du få den anerkendte designers exceptionelle fornemmelse for stil ind i dit hjem. Raf Simons første kollektion af tekstiler og tilbehør til hjemmet er kendetegnet

Læs mere

Liftgardiner Fine detaljer til smukke hjem

Liftgardiner Fine detaljer til smukke hjem Liftgardiner Fine detaljer til smukke hjem Nyd den nye kollektion! Enkle udtryk der går rent ind Liftgardiner er som skabt til at understrege de enkle, rene linjer i boligindretningen eller til at skabe

Læs mere

5627 Marguerithe blomme

5627 Marguerithe blomme 5627 Marguerithe blomme rue de paris collection 2011 Læn dig tilbage og find roen midt i Byernes By Nyt møder gammelt. Klassisk møder det utraditionelle. Det er stemningen på boulevarder og gader i Paris,

Læs mere

Stofgardiner. Blød indramning af vinduerne

Stofgardiner. Blød indramning af vinduerne Stofgardiner Blød indramning af vinduerne Med PowerView Starskinnen bliver gardinerne en del at dit intelligente hjem 2 Stofgardiner Loungestemning og smukke folder Lange stofgardiner er igen blevet et

Læs mere

// indhold. 06 Gave måleskema. Gå på opdagelse i vores eksklusive gaveunivers og find den helt rigtige gave til dine kunder, medarbejdere

// indhold. 06 Gave måleskema. Gå på opdagelse i vores eksklusive gaveunivers og find den helt rigtige gave til dine kunder, medarbejdere B2b gifts // 2017 // indhold 04 08 06 Gave 1 Køkkenpakke Gave 2 BLACK LABEL puder Gave 3-5 BLACK LABEL frotté 16 12 Gave 6 BLACK LABEL morgenkåbe 14 Gave 7 CRYSTAL bordlamper Gave 8 KIM DAMASKDUG Gå på

Læs mere

LAMELGARDINER LAMELGARDINER dessin stila.dk VJ_omslag_Inspiratieboek_Stila.indd :02

LAMELGARDINER LAMELGARDINER dessin stila.dk VJ_omslag_Inspiratieboek_Stila.indd :02 LAMELGARDINER 2 BASIC WHITE Den klassiske hvide farve kan bruges i et væld af sammenhænge og er derfor ofte også en ideel farve til dine lamelgardiner. Med hvide lameller kan du skabe en rolig og stilren

Læs mere

Rullegardiner. Stilrent med personligt præg

Rullegardiner. Stilrent med personligt præg Rullegardiner Stilrent med personligt præg Stramme og enkle udtryk til hele huset Rullegardinet er en klassiker, der aldrig går af mode. Og med god grund. De stramme, enkle linjer passer til ethvert hjem

Læs mere

... ... ... Soft Boudoir

... ... ... Soft Boudoir .......................................................................................... Soft Boudoir Soft Boudoir Vintage elegance - traditionelt og moderne Den feminine stil og valget af pastelfarver

Læs mere

Produktguide NORSBORG. Sofaserie FUNKTIONER/DELE

Produktguide NORSBORG. Sofaserie FUNKTIONER/DELE 34_015 Produktguide NORSBORG Sofaserie FUNKTIONER/DELE 2-pers. siddesektion 3-pers. siddesektion Chaiselongsektion Hjørnesektion Armlæn Ben Aftageligt betræk Forskellige betræk Vaskbart betræk Læs mere

Læs mere

because nature inspires... SPRING SUMMER 2013 KATALOG

because nature inspires... SPRING SUMMER 2013 KATALOG hh se nature inspires... SPRING SUMMER 2013 KATALOG O OOhh kollektionen er håndlavet af kvinder på Sri Lanka s vestkyst. Kvinderne er blevet oplært i at fremstille vores potter, krukker m.m. og herefter

Læs mere

HUSBÅD PÅ BORNHOLM INDRETNING MØBELPAKKE 02 CHARLOTTE KJØLLER - RØNNE

HUSBÅD PÅ BORNHOLM INDRETNING MØBELPAKKE 02 CHARLOTTE KJØLLER - RØNNE HUSBÅD PÅ INDRETNING MØBELPAKKE T3 SPISEBORD Design: bykato T3-bordet er skabt ud fra ønsket om at lave et klassisk spisebord med super funktionelle detaljer. T3 bordet har synkronudtræk, hvilket giver

Læs mere

RAUN KOLLEKTION 2014/2015

RAUN KOLLEKTION 2014/2015 RAUN KOLLEKTION 2014/2015 RAUN KOLLEKTION 2014/2015 - Retreat 04 RAUN KOLLEKTION 2014/2015 - Retreat 05 Retreat by raun RAUN KOLLEKTION 2014/2015 - Retreat 06 RAUN KOLLEKTION 2014/2015 - Retreat 07 RETREAT

Læs mere

ET GULV FOR LIVET WOODWILL.DK TLF. 28 29 77 77

ET GULV FOR LIVET WOODWILL.DK TLF. 28 29 77 77 ET GULV FOR LIVET Et massivt plankegulv er ikke alene en god investering i et smukt hjem. Det er også en investering i sundhed, velvære og bæredygtige værdier. Woodwills massive plankegulve er - produceret

Læs mere

INSPIRATION KØKKEN & BAD

INSPIRATION KØKKEN & BAD INSPIRATION KØKKEN & BAD 2018 INDHOLD INDHOLD 0025 Shaker Kashmir... 0026 Shaker Hvid... 0028 Futura Kahmir... 0100 Designfront Lys eg... 0104 Designfront Sort eg... 0156 Stella Mat... 0154 Mat Line...

Læs mere

Lev naturligt med Massive trægulve fra Södra Wood

Lev naturligt med Massive trægulve fra Södra Wood Lev naturligt med Massive trægulve fra Södra Wood 2 www.sodra.dk Ægte trægulve vokser på træerne SÖDRA HAR RØDDER I DE SVENSKE SKOVE. BOGSTAVELIG TALT. TRÆ ER ET NATURLIGT BYGGEMATERIALE, BRUGT GENNEM

Læs mere

Nyt fra din blikkenslager. i zink

Nyt fra din blikkenslager. i zink Nyt fra din blikkenslager GAVLE og tagrender i zink Blikkenslageren anbefaler NY gavl? - Den bedste løsning er i zink VMZ Stikfals VANDRET/ QUARTZ-ZINC Er du også en af de mange boligejere, som hellere

Læs mere

INSPIRATION KØKKEN & BAD

INSPIRATION KØKKEN & BAD INSPIRATION KØKKEN & BAD FAVRSKOV DESIGN 2017 INDHOLD 0025 Shaker Kashmir... 0026 Shaker Hvid... 0028 Futura Kahmir... 0100 Designfront Lys eg... 0104 Designfront Sort eg... 0156 Stella Mat... 0154 Mat

Læs mere

INSPIRATION MERE END BARE BETON

INSPIRATION MERE END BARE BETON INSPIRATION MERE END BARE BETON Montebello med Nordisk blanding Chaussésten MERE END BARE BETON Farum Beton byder velkommen til et nyt år, med masser af inspiration til udendørs hygge. Der er flere klassikere,

Læs mere

INSPIRATION KØKKEN & BAD NYHED SETALAC GRÅ

INSPIRATION KØKKEN & BAD NYHED SETALAC GRÅ INSPIRATION KØKKEN & BAD NYHED SETALAC GRÅ 2018-3 INDHOLD INDHOLD 0025 Shaker Kashmir... 0026 Shaker Hvid... 0038 SetaLac... 0100 Designfront Lys eg... 0104 Designfront Sort eg... 0156 Stella Mat... 0154

Læs mere

Farver til akustiklofter

Farver til akustiklofter Farver til akustiklofter Farver til akustiklofter Rockfon tilbyder 34 nye, eksklusive farver til akustiklofter. Rockfon Color all inspirerer, når det visuelle indtryk og perspektiv i et rum skal styrkes.

Læs mere

EVOLIN THE EVOLUTION OF LINEN

EVOLIN THE EVOLUTION OF LINEN EVOLIN THE EVOLUTION OF LINEN NÅR KUN FANTASTISK ER GODT NOK At skabe det perfekte for hver ny service på restauranten er blevet betydelig nemmere. Evolin er et helt nyt materiale, der kombinerer luksus

Læs mere

INSPIRATION 2008 MERE END BARE BETON

INSPIRATION 2008 MERE END BARE BETON INSPIRATION 2008 MERE END BARE BETON 2008 - MERE END BARE BETON Farum Beton byder velkommen til et nyt år, med masser af inspiration til udendørs hygge. Der er flere klassikere, men vi har ikke siddet

Læs mere

Nordic Summer Vibes Billederne i dette års katalog er taget i Stockholms gader og den smukke Skærgård. Steder, der matcher det enkle design og den

Nordic Summer Vibes Billederne i dette års katalog er taget i Stockholms gader og den smukke Skærgård. Steder, der matcher det enkle design og den Summer Vibes Nordic Summer Vibes Billederne i dette års katalog er taget i Stockholms gader og den smukke Skærgård. Steder, der matcher det enkle design og den rene kvalitet, som kendetegner TEE JAYS produkter.

Læs mere

ART BOOK 2016 Abstrakte malerier af kunstner Michael Lønfeldt

ART BOOK 2016 Abstrakte malerier af kunstner Michael Lønfeldt ART BOOK 2016 Abstrakte malerier af kunstner Michael Lønfeldt Malerier af kunstner Michael Lønfeldt Her i kataloget viser jeg fotos med et udvalg af de seneste malerier jeg har lavet. Med lidt tekst om

Læs mere

FIRMAGAVEKATALOG. 2012/13 Et udvalg af Elvang Denmarks kollektion af plaider og accessories

FIRMAGAVEKATALOG. 2012/13 Et udvalg af Elvang Denmarks kollektion af plaider og accessories FIRMAGAVEKATALOG 2012/13 Et udvalg af Elvang Denmarks kollektion af plaider og accessories 1 EN BLØD GAVE DER GIVER GOD MENING Elvang Denmark er en designorienteret virksomhed med etisk handel i fokus.

Læs mere

Nyt fra din blikkenslager. Tænk i. zink

Nyt fra din blikkenslager. Tænk i. zink Nyt fra din blikkenslager Tænk i zink Hvorfor tænke i zink? Fordi... zink er et enestående materiale, som både tilfredsstiller krav om holdbarhed og intet vedligehold, men også samtidig er et usædvanligt

Læs mere

NORSBORG. Produktguide. Sofaserie. FUNKTIONER/DELE 2-pers. siddesektion 3-pers. siddesektion Chaiselongsektion Hjørnesektion Armlæn Ben

NORSBORG. Produktguide. Sofaserie. FUNKTIONER/DELE 2-pers. siddesektion 3-pers. siddesektion Chaiselongsektion Hjørnesektion Armlæn Ben Produktguide NORSBORG Sofaserie 20_018 FUNKTIONER/DELE 2-pers. siddesektion 3-pers. siddesektion Chaiselongsektion Hjørnesektion Armlæn Ben Aftageligt betræk Forskellige betræk Vaskbart betræk Læs mere

Læs mere

ole wanscher moderne klassikere Nyt hos Carl Hansen & Søn Elegante skandinaviske klassikere. Cuba stolen Se også Morten Gøttlers Cuba stol.

ole wanscher moderne klassikere Nyt hos Carl Hansen & Søn Elegante skandinaviske klassikere. Cuba stolen Se også Morten Gøttlers Cuba stol. ole wanscher moderne klassikere Nyt hos Carl Hansen & Søn Elegante skandinaviske klassikere. Cuba stolen Se også Morten Gøttlers Cuba stol. every piece comes with a story Når du vælger et møbel fra Carl

Læs mere

ET GULV FOR LIVET WOODWILL.DK TLF

ET GULV FOR LIVET WOODWILL.DK TLF ET GULV FOR LIVET Et massivt plankegulv er ikke alene en god investering i et smukt hjem. Det er også en investering i sundhed, velvære og bæredygtige værdier. Vores massive plankegulve er - produceret

Læs mere

DESIGN BESKRIVELSE GARANTI

DESIGN BESKRIVELSE GARANTI minuscule Innovation og kærlighed til håndværket mødes, dansk møbeltradition i dialog med nysgerrig nyskabelse, elegance og bløde former sammensmeltes i designeren Cecilie Manz møbelserie minuscule - bestående

Læs mere

CMYK Gammel 63 0 12 0 9 15 34 0 0 0 95 0 0 39 6 0 0100 62 0 City Cool

CMYK Gammel 63 0 12 0 9 15 34 0 0 0 95 0 0 39 6 0 0100 62 0 City Cool City Cool City Cool City Cool reflekterer den unge trendsætter og nutidige storbystil, fuld af energi, frækhed og sjov, og får dig til at tænke på en New York penthouselejlighed med masser af lys og plads,

Læs mere

GPS TIL FARVEVALG i læringsmiljøerne

GPS TIL FARVEVALG i læringsmiljøerne GPS TIL FARVEVALG i læringsmiljøerne Den røde farve lægger op til bevægelse Specialdesignet legehus på Ørestad Skole, København Udviklet i samarbejde med CORE Arkitekter OM HØJER MØBLER Højer Møbler er

Læs mere

BO MED HASLEV MØBLER

BO MED HASLEV MØBLER BO MED HASLEV MØBLER KVALITET & DANSK HÅNDVÆRK Haslev Møbelsnedkeri har i mere end 60 år designet og produceret fine træmøbler på vores værksted i Danmark. Træet spiller hovedrollen i vores møbler det

Læs mere

PRISER DIGITALE FILER, FOTOPRODUKTER & VÆGMOTIVER

PRISER DIGITALE FILER, FOTOPRODUKTER & VÆGMOTIVER PRISER DIGITALE FILER, FOTOPRODUKTER & VÆGMOTIVER Indhold D I G I T A L E F I L E R 3 F O T O P A P I R 4 L Æ R R E D E R 5 A R T B O A R D 6 A L U D I B O N D 7 G L A S 8 Å B N I N G S T I D E R 9 Sidst

Læs mere

Riv tæppet væk under dine gæster

Riv tæppet væk under dine gæster .DK/PLUS Riv tæppet væk under dine gæster Hvor stort skal tæppet være? Hvor skal det ligge? Og hvordan skal tæppet placeres, hvis man ønsker at todele sit værelse? Følgende guide giver et overblik over

Læs mere

Produktguide VALLENTUNA Sofaserie

Produktguide VALLENTUNA Sofaserie Produktguide VALLENTUNA Sofaserie 04_017 DESIGN Andreas Fredriksson Eva Lilja Löwenhielm Lisa Hilland DELE Siddemodul Siddemodul med opbevaring Siddemodul med seng Ryglæn 80 80 Ryglæn 80 100 Ryglæn 100

Læs mere

VMZINC regnvandssystemer

VMZINC regnvandssystemer REGNVANDSSYSTEMER VMZINC regnvandssystemer - zink til vand REGNVANDSSYSTEMER - tagrender med stil VMZINC regnvandssystemer er en smagfuld og elegant løsning, når det drejer sig om montering af tagrender

Læs mere

Playfurn Det legende møbel

Playfurn Det legende møbel Playfurn Det legende møbel PLAYFURN _ 1 IDEEN BAG PLAYFURN Ordet Playfurn spiller på play og furniture. Playfurn er nemlig til både børn og voksne, det uformelle og det professionelle miljø. Mens de voksne

Læs mere

VMZINC regnvandssystemer

VMZINC regnvandssystemer REGNVANDSSYSTEMER VMZINC regnvandssystemer - zink til vand Sådan køber du regnvandssystemerne fra VMZINC: Er du nu blevet inspireret til at montere regnvandssystemerne fra VMZINC på dit hus, så kontakt

Læs mere

KOMBINATIONER FARVEKORT FARVESÆTNINGER FRA VORES ARKITEKTKOLLEKTION

KOMBINATIONER FARVEKORT FARVESÆTNINGER FRA VORES ARKITEKTKOLLEKTION FARVEKORT KOMBINATIONER FARVESÆTNINGER FRA VORES ARKITEKTKOLLEKTION UDENDØRS 7 3110 392869 Beckers Maling A/S, Kornmarksvej 26, DK-2605 Brøndby Tlf. 4363 1611, fax 4363 0098. www.beckers.dk ART NR 039286/2007

Læs mere

Nyhedsbrev. Garnindkøbsforeningen af 1998 april 2014. #1 Væver Pia Jensen har sammenlignet indfarvningen af Tæppegarnet med indfarvning af Åkleog

Nyhedsbrev. Garnindkøbsforeningen af 1998 april 2014. #1 Væver Pia Jensen har sammenlignet indfarvningen af Tæppegarnet med indfarvning af Åkleog Nyhedsbrev Garnindkøbsforeningen af 1998 april 2014 Udvalgte vævere har fået udfordringen at afprøve det nye tæppegarn fra garnkort 2013. 14-006 Tæppegarn Uld Råhvid www.yarn.dk/product/14-006-taeppegarn-uld-raahvid-566/

Læs mere

Eksklusive fliser - når arkitektur, miljø og naturmaterialer forenes

Eksklusive fliser - når arkitektur, miljø og naturmaterialer forenes Eksklusive fliser - når arkitektur, miljø og naturmaterialer forenes EN VERDEN AF BETON Eksklusive fliser - når arkitektur, miljø og naturmaterialer forenes Forside: IBF SoftLine fliser 2 Verdens bedste

Læs mere

Reveal the colours of nature. Akutex FT farveudvalg

Reveal the colours of nature. Akutex FT farveudvalg Reveal the colours of nature Akutex FT farveudvalg Reveal the colours of nature Akutex FT farveudvalg Da vi udviklede dette nye farveudvalg, henvendte vi os til en gruppe af Europæiske indretningsarkitekter,

Læs mere

Nyt fodfæste. Klinken med trælook er en slidstærk

Nyt fodfæste. Klinken med trælook er en slidstærk Klinken med trælook er en slidstærk og rengøringsvenlig keramikløsning i køkkenet, som her matcher husets øvrige sildebens-parket. Pris fra 300 kr. til 800 kr. afhængig af type, Flisestudiet. Puf i forgrunden,

Læs mere

VMZ Klink facadesystem. - rustik kvalitet i zink

VMZ Klink facadesystem. - rustik kvalitet i zink VMZ Klink facadesystem - rustik kvalitet i zink Et smukt løft til den traditionelle stil... Til traditionelle gavltrekanter og facader, hvor der fx tidligere har været brugt træ er VMZ Klink det indlysende

Læs mere

Rullegardiner. Stilrent med personligt præg. Designed by Luxaflex. Inspired by you. Interaktivt print

Rullegardiner. Stilrent med personligt præg. Designed by Luxaflex. Inspired by you. Interaktivt print Rullegardiner Stilrent med personligt præg Designed by Luxaflex. Inspired by you. Interaktivt print 2 Rullegardiner Stramme og enkle udtryk til hele huset Luxaflex tilfører en helt ny dimension til det

Læs mere

KØKKEN- RENOVERING. Juni 2006

KØKKEN- RENOVERING. Juni 2006 Juni 2006 Unik Skydedøre er et koncept, der bygger på individuelle løsninger, der kan tilpasses det enkelte rum. Kombinationsmulighederne er mange, og kun fantasien sætter grænser for, hvordan farver og

Læs mere

VALLENTUNA Sofaserie. Produktguide. DESIGN Andreas Fredriksson Eva Lilja Löwenhielm Lisa Hilland

VALLENTUNA Sofaserie. Produktguide. DESIGN Andreas Fredriksson Eva Lilja Löwenhielm Lisa Hilland Produktguide VALLENTUNA Sofaserie 09_016 DESIGN Andreas Fredriksson Eva Lilja Löwenhielm Lisa Hilland DELE Siddemodul Siddemodul med opbevaring Siddemodul med seng Ryglæn 80 80 Ryglæn 80 100 Ryglæn 100

Læs mere

Lindab Topline tagstensprofiler. Det stærke og smukke tag til renovering og nybyggeri 1110.01

Lindab Topline tagstensprofiler. Det stærke og smukke tag til renovering og nybyggeri 1110.01 Lindab Topline Tagstensprofil Lindab Topline tagstensprofiler Det stærke og smukke tag til renovering og nybyggeri 1110.01 2 Lindab Topline Drømme under tag Hvis du overvejer et nyt tag til drømmehuset,

Læs mere

NYHED! HOLDER DIT HUS HVIDT OG SMUKT I LANG TID

NYHED! HOLDER DIT HUS HVIDT OG SMUKT I LANG TID Værdi 45, BRILLIANT WHITE SPECIALUDVIKLET TIL HVIDE HUSE HOLDER DIT HUS HVIDT OG SMUKT I LANG TID SPECIALUDVIKLET TIL HVIDE HUSE HOLDER DIT HUS HVIDT OG SMUKT I LANG TID N Y H ED D EM I D EK K B R I LLIA

Læs mere

5528 Kontrast petroleum. 7172 Alu mørkegrå. 5528 Kontrast petroleum. 7530 Kadet koksgrå 5532 Hydrys mørklægning grafit

5528 Kontrast petroleum. 7172 Alu mørkegrå. 5528 Kontrast petroleum. 7530 Kadet koksgrå 5532 Hydrys mørklægning grafit www.faber.dk graphic skyline collection 2010 Lad storbyens liv og energi indtage din bolig. Denne kollektion giver den friske følelse af den oplyste himmelhvælving over en pulserende storby. Farveskalaen

Læs mere

Gulvdrømme. til hele familien. Nyhed Nyt tæppeflisekoncept til boligen Home modular se side 6-7

Gulvdrømme. til hele familien. Nyhed Nyt tæppeflisekoncept til boligen Home modular se side 6-7 Gulvdrømme til hele familien Vælg tæpper og mærk forskellen på varmeregningen se side 22 Nyhed Nyt tæppeflisekoncept til boligen Home modular se side 6-7 Lyden af et godt indeklima se side 9 1 Out of Nature

Læs mere

Classic. Natur. Pris pr. m 2 ekskl. moms. Prisliste

Classic. Natur. Pris pr. m 2 ekskl. moms. Prisliste Prisliste Eg Egetræer er altid en oplevelse, når man møder dem i naturen, og deres livskraft er helt enestående. Vi sætter en ære i at fremstille egeplanker, hvor træets personlighed respekteres og bevares.

Læs mere

Classic. Natur. Pris pr. m 2 inkl. moms. Prisliste

Classic. Natur. Pris pr. m 2 inkl. moms. Prisliste Prisliste Eg Egetræer er altid en oplevelse, når man møder dem i naturen, og deres livskraft er helt enestående. Vi sætter en ære i at fremstille egeplanker, hvor træets personlighed respekteres og bevares.

Læs mere

Persienner. Kontroller lyset med klassisk design

Persienner. Kontroller lyset med klassisk design Persienner Kontroller lyset med klassisk design Velkommen til en verden af individuelle udtryk Persienner er en af de mest populære gardintyper. Og ikke uden grund. Lamellernes fleksible indstillings muligheder

Læs mere

SADOLIN PRÆSENTERER. Colour. News INSPIRATION SADOLIN.DK

SADOLIN PRÆSENTERER. Colour. News INSPIRATION SADOLIN.DK PRÆSENTERER Colour News INSPIRATION.DK » Det skal være sjovt at male!«efterårets farvenyheder For os hos Sadolin kommer maling altid i første række. Vi elsker, hvordan forskellige farver kan hæve humøret,

Læs mere

#FARVER18

#FARVER18 #FARVER18 WWW.FARGS.DK #HAVTORN #LØVFALD #SKOV Når tankerne falder på den Skandinaviske natur, drømmer man sig hurtigt til de store mørke skove, hvor svampet mos dækker skovbunden, og den blå himmel titter

Læs mere

Rullegardiner. Stilrent med personligt præg. Designed by Luxaflex. Inspired by you. Interaktivt print

Rullegardiner. Stilrent med personligt præg. Designed by Luxaflex. Inspired by you. Interaktivt print Rullegardiner Stilrent med personligt præg Designed by Luxaflex. Inspired by you. Interaktivt print Rullegardiner Stramme og enkle udtryk til hele huset Luxaflex tilfører en helt ny dimension til det traditionelle

Læs mere

GULVE. Velkommen til VORES VERDEN FÅ MASSER AF INSPIRATION I VORES ONLINE SHOWROOM

GULVE. Velkommen til VORES VERDEN FÅ MASSER AF INSPIRATION I VORES ONLINE SHOWROOM GULVE Velkommen til VORES VERDEN FÅ MASSER AF INSPIRATION I VORES ONLINE SHOWROOM WWW.GULV.MOLAND.BIZ MOLAND GULVE - et univers af ubegrænsede muligheder Når der vælges gulv til boligen, vælges der med

Læs mere

Pernille. Ærs. Magasin

Pernille. Ærs. Magasin Pernille hotoshop erfektionist roduktiv rangende lanlægning raktisk rojekt æn unktlig ræstationsorienteret roblemløsede ålidelig ositiv ersonlig Swiss Magasin Nr. 1 Februar 2012 1 1 19 199 199 1994 1995

Læs mere

The Indian Story. The Indian Story præsenteres i både afdæmpede og mere markante farvekombinationer i et bredt udvalg af størrelser.

The Indian Story. The Indian Story præsenteres i både afdæmpede og mere markante farvekombinationer i et bredt udvalg af størrelser. The Indian Story by The Indian Story Den indiske modeskaber Rohit Bal har i samarbejde med egetæpper skabt en kollektion af tæpper med et stærkt og personligt designudtryk. Kollektionen går under navnet

Læs mere

Unika tasker Design og kunsthåndværk by brammer

Unika tasker Design og kunsthåndværk by brammer 5004 Blå/gylden kraftig bomuld o.a. Ternet for m/lomme. Broche. Velcrolukning. Skulderrem. Mål: ca. b 25 x h 35 cm 5005 Mønstret rød kraftig bomuld o.a. Rødt for m/lomme. Skulderremme. Mål: ca. b 45 x

Læs mere

H O L D B A R T H Å N D V Æ R K A N N O P R I S L I S T E

H O L D B A R T H Å N D V Æ R K A N N O P R I S L I S T E HOLDBART HÅNDVÆRK A N N O 1 9 6 7 PRISLISTE 2017 KVALITETER Prisliste 2017 MASSIVE FINGERTAPPEDE REOLER ATBO indkøber og udvælger nøje råtræ fra hele verden. Vi køber kun fra træleverandører, der kan garantere,

Læs mere

LK FUGA. Kontakt til det enkle og tidløse

LK FUGA. Kontakt til det enkle og tidløse LK FUGA Kontakt til det enkle og tidløse Det enkle design LK FUGA er et komplet afbryder- og stikkontaktprogram med et enkelt og tidløst design, der forener funktion, æstetik og en høj brugervenlighed.

Læs mere

H O L D B A R T H Å N D V Æ R K A N N O E N G R O S P R I S L I S T E

H O L D B A R T H Å N D V Æ R K A N N O E N G R O S P R I S L I S T E HOLDBART HÅNDVÆRK A N N O 1 9 6 7 ENGROSPRISLISTE 2017 KVALITETER Engrosprisliste 2017 MASSIVE FINGERTAPPEDE REOLER ATBO indkøber og udvælger nøje råtræ fra hele verden. Vi køber kun fra træleverandører,

Læs mere

MORE THAN 160 YEARS. indsatse

MORE THAN 160 YEARS. indsatse MORE THAN 160 YEARS indsatse indhold indsatse en-sidet Morsø 5660.............. s 4 Morsø S80-90............ s 6 Morsø S81............... s 7 Morsø S100.............. s 8 Morsø S101.............. s 9 to-sidet

Læs mere

B Ifö Acrylic spændende badekar til indmuring

B Ifö Acrylic spændende badekar til indmuring B99939 Ifö Acrylic spændende badekar til indmuring Nu lancerer Ifö en serie badekar i et nyt og spændende design. Badekarrene er fremstillet i gennemfarvet akryl, som har mange fordele. På designsiden

Læs mere

poul kjærholm pk1 pk52 pk52a

poul kjærholm pk1 pk52 pk52a poul kjærholm pk1 pk52 pk52a PK1 poul kjærholms første stol PK1 en eviggyldig klassiker Poul Kjærholm havde en unik evne til at forene stålet med organiske materialer en evne han demonstrerede i starten

Læs mere

R E D I S C O V E R A u t u m n 1 6

R E D I S C O V E R A u t u m n 1 6 REDISCOVER Autumn16 REDISCOVER Autumn16 NATURE & HERITAGE Elementære grønne farver og velkendte oplevelser i naturen bliver genopdaget. Der skabes plads til sanseoplevelser, dybsindighed og fundamentalitet.

Læs mere

SVANE SKYDEDØRE S K Y D E D Ø R E

SVANE SKYDEDØRE S K Y D E D Ø R E VANE SKYDEDØRE S K Y D E D Ø R E INDIVIDUELLE SKYDEDØRE Din stil. Dine skydedøre. Dit hjem, nyt eller gammelt, i byen eller på landet, stort eller småt Svane har et skydedørs sortiment, der kan tilpasses

Læs mere

PRESSALIT. MATRIX Vi satte os for at udvikle den perfekte vask. Og skabte en unik serie.

PRESSALIT. MATRIX Vi satte os for at udvikle den perfekte vask. Og skabte en unik serie. I 2014 fyldte Pressalit 60 år. Meget er sket, og meget mere vil ske. Succes handler om at overraske positivt igen og igen. PRESSALIT SPACES Nyt syn på unikke løsninger MATRIX Vi satte os for at udvikle

Læs mere

LK FUGA. Kontakt til det enkle og tidløse

LK FUGA. Kontakt til det enkle og tidløse LK FUGA Kontakt til det enkle og tidløse Det enkle design LK FUGA er et komplet afbryder- og stikkontakt-program med et enkelt og tidløst design, der forener funktion, æstetik og en høj brugervenlighed.

Læs mere

Værdi kr 25,- LADY. Minerals. Kalkmaling. God smag fortjener det bedste

Værdi kr 25,- LADY. Minerals. Kalkmaling. God smag fortjener det bedste Værdi kr 25,- LADY Minerals Kalkmaling God smag fortjener det bedste NYHED HENTET IND FRA NATUREN FOR AT SKABE RUM MED SMUKKE, KALKEDE VÆGGE OG ET UNIKT FARVEUDTRYK FORSIDE VÆG: LADY 1623 MARRAKESH DENNE

Læs mere

H O L D B A R T H Å N D V Æ R K A N N O P R I S L I S T E

H O L D B A R T H Å N D V Æ R K A N N O P R I S L I S T E HOLDBART HÅNDVÆRK A N N O 1 9 6 7 PRISLISTE 2017 KVALITETER Prisliste 2017 MASSIVE FINGERTAPPEDE REOLER ATBO indkøber og udvælger nøje råtræ fra hele verden. Vi køber kun fra træleverandører, der kan garantere,

Læs mere

H O L D B A R T H Å N D V Æ R K A N N O P R I S L I S T E

H O L D B A R T H Å N D V Æ R K A N N O P R I S L I S T E HOLDBART HÅNDVÆRK A N N O 1 9 6 7 PRISLISTE 2016 KVALITETER Prisliste 2016 MASSIVE FINGERTAPPEDE REOLER ATBO indkøber og udvælger nøje råtræ fra hele verden. Vi køber kun fra træleverandører, der kan garantere,

Læs mere

Med venlig hilsen Anna Hassing-Kjær Brand Manager

Med venlig hilsen Anna Hassing-Kjær Brand Manager ww Pressemeddelelse efterårslook 2010 Inspiration Dennis Knudsen har til efterårslooket fra INK by Dennis Knudsen fundet inspiration i udtrykkene Naturlig skønhed og Power. Det nye look sammenfatter tendensen,

Læs mere

UNIKKE JULEDEKORATIONER 2017 JULEGAVEIDÉER

UNIKKE JULEDEKORATIONER 2017 JULEGAVEIDÉER UNIKKE JULEDEKORATIONER 2017 JULEGAVEIDÉER 1. Dekoration med fyrfadsholder Smuk og naturlig dekoration holdt i naturens farver med indsats til fyrfadslys. Mål. 24 høj cm. Bredde 24 cm. Fyrfadslys kan erstattes

Læs mere

Indhold 3 CASØ 500. 4 Spisebord. 6 Koefoed by CASØ Eva, Peter og Lis. 8 CASØ 500 / CASØ 501 sofaborde. 10 Skænk og skrive/konsol - bord

Indhold 3 CASØ 500. 4 Spisebord. 6 Koefoed by CASØ Eva, Peter og Lis. 8 CASØ 500 / CASØ 501 sofaborde. 10 Skænk og skrive/konsol - bord CASØ 500 Indhold 3 CASØ 500 4 Spisebord 6 Koefoed by CASØ Eva, Peter og Lis 8 CASØ 500 / CASØ 501 sofaborde 10 Skænk og skrive/konsol - bord 12 CASØ 500 TV-bord 14 Reol og vitrine 16 CASØ 501 TV-bord og

Læs mere

Med CONSTRUCT modulsofa konceptet kan du sammensætte den sofa, der passer lige netop i din stue.

Med CONSTRUCT modulsofa konceptet kan du sammensætte den sofa, der passer lige netop i din stue. 1 CONSTRUCT 1 - SMALT FRONTPANEL Den skandinaviske sofastil med masser af luft og lethed er let at skabe ved at vælge det smalle frontpanel. CONSTRUCT 2 - MELLEM FRONTPANEL Søger du en sofa, som indbyder

Læs mere

ART BOOK 2016 Abstrakte malerier af kunstner Michael Lønfeldt

ART BOOK 2016 Abstrakte malerier af kunstner Michael Lønfeldt ART BOOK 2016 Abstrakte malerier af kunstner Michael Lønfeldt Malerier af kunstner Michael Lønfeldt Her i kataloget viser jeg fotos med et udvalg af de seneste malerier jeg har lavet. Med lidt tekst om

Læs mere

Hvordan vælger jeg vinduer? Vintech vi producerer vinduer og døre præcis til dine behov

Hvordan vælger jeg vinduer? Vintech vi producerer vinduer og døre præcis til dine behov Hvordan vælger jeg vinduer? Vintech vi producerer vinduer og døre præcis til dine behov Vintech er en mindre vinduesfabrik, grundlagt i 1979 i Ørbæk. Kvalitet har gennem alle årene været det faste omdrejningspunkt

Læs mere

VENDELBOTØJ, HOVEDSAGELIG FRA ØSTVENDSYSSEL CA CA

VENDELBOTØJ, HOVEDSAGELIG FRA ØSTVENDSYSSEL CA CA Sjaler 139. SÆM 914. Hjemsted: Hørby. Sjal af rødt, kipervævet uldstof med påsyet bort i fransk sjalsmønster, og frynsebort af rødt uldgarn. Borten er syet på retsiden i det ene hjørne og vrangsiden i

Læs mere

Olielys. Olielys. LED lys

Olielys. Olielys. LED lys Olielys Olielys. LED lys Giver den perfekte stemning Engangsbeholder der ikke sviner. Flammen går ud med det samme, hvis beholderen væltes. Ingen rengøring fra stearinrester. Varenr. 122762 timers oliebeholder

Læs mere

SQUARE REOLEN. ApS INDUSTRISKELLET 3 3540 LYNGE DANMARK TLF. 44 32 20 11 SQUARE@KIDI.DK WWW.KIDI.DK

SQUARE REOLEN. ApS INDUSTRISKELLET 3 3540 LYNGE DANMARK TLF. 44 32 20 11 SQUARE@KIDI.DK WWW.KIDI.DK 2016 SQUARE REOLEN ApS INDUSTRISKELLET 3 3540 LYNGE DANMARK TLF. 44 32 20 11 SQUARE@KIDI.DK WWW.KIDI.DK SQUARE REOLEN - den alsidige reol, der kan ændre sig i takt med dit liv. Square Reolen er velegnet

Læs mere

H O L D B A R T HÅNDVÆRK A N N O

H O L D B A R T HÅNDVÆRK A N N O H O L D B A R T HÅNDVÆRK A N N O 1 9 6 7 ATBO REOLEN ER EN DANSK MØBELKLASSIKER Fremstillet efter solid, dansk snedkertradition og med utallige kombinationsmuligheder. Reolen er stilren og klassisk i sit

Læs mere