Program for LYSBRO s VENNER 2018

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Program for LYSBRO s VENNER 2018"

Transkript

1 Program for LYSBRO s VENNER 2018 Alle arrangementer foregår på Lysbro Plejecenter Kl til ca

2 Kære medlem af Lysbro s Venner Du har nu det seneste program fra Lysbro s Venner i hånden. Som du kan se byder vi på god fornøjelig underholdning for Lysbro Plejecenters beboere, deres pårørende, venner og medlemmer af foreningen og alle som har lyst til en glad aften. Vi vil med foreningens arrangementer give beboerne mulighed for at»gå i byen«på plejehjemmet. Derfor omdanner vi hver måned cafeen på plejecenteret til et» GÅ I BYEN STED «Det vil sige et sted hvor der er god underholdning, hvor der kan købes kaffe, brød, øl og vand. Et sted hvor man hygger sig med hinanden hvad enten man kommer som beboer eller gæst udefra. Det er såvel beboere på plejehjemmet, folk fra området og fra hele kommunen, der kommer til disse arrangementer. Lysbro s Venner byder dig velkommen til at deltage i vores arrangementer. Du kan blive medlem af foreningen for blot 100 kr. pr. år Vi opfordrer alle til at blive medlem. Alle beboere er kontingentfrie medlemmer. Foreningens midler stammer fra kontingenter, tilskud fra Silkeborg Kommune, sponsorer, annonceindtægter, gaver og entre indtægter fra få arrangementer. Vi opfordrer dig til at bruge de annoncører og handlende som støtter Lysbro s Venner, så de stadig vil være med til at støtte Lysbro s Venner i at arrangere disse» GÅ I BYEN AFTENER «

3 Mandag 8. januar Ked li Kedelig bliver det ikke når Ked li giver nytårskoncert på Lysbro Plejecenter. De 5 erfarne musikere har deres rødder i pop, rock og jazz. De har et kendt og anerkendt swing / jazz repertoire krydret med musikalske perler fra den danske sangskat. De har lovet mange syng med sange så stemmebåndene kan blive rørt.

4 Torsdag d. 8 februar Bo Young Evnerne til at synge Jodle Birges sange er heldigvis gået i arv til sønnen Bo Young, der de sidste 10 år har optrådt med et populært program med alle de bedste sange fra Jodle Birges enorme sang-katalog. Bo Young begejstrer gang på gang, når han med sit venlige, behagelige væsen, flotte stemme og store nærvær optræder med hits som Rigtige Venner, Tusind røde roser, Min lille solskinsø og naturligvis Tre Hvide Duer.

5 Torsdag 8. marts John Mogensen Live.DK Er du til fest, fællessang og dans? - Og er du vild med hitmageren John Mogensen fra de glade 70 ere? Så er JOHNMOGENSENLIVE.DK lige noget for dig. Forsangeren Karsten Noel Loft har både John Mogensens look, stemme og karisma! Pianisten Brian Thomsen rammer bare tangenterne helt i stilen. De genskaber tilsammen den gode feststemning fra den gang. Som publikum til JOHNMOGENSENLIVE.DK bliver man derfor straks sendt tilbage til en farverig tid, hvor der både var fut i fejemøget og noget galt i Danmark. Kragelund El A/S Balle Bygade Silkeborg Tlf Fax

6 Søndag 8. april 14:30 Klitdrengene Derude hvor stormen suser, har Klitdrengene mødtes i mange år for at give fiskere og andet godtfolk gode oplevelser. De synger bl.a. om hverdagen ved havet, hvor de barske vinde blæser. Man kommer til at tænke på Fisker Thomas og Tørfisk når dette orkester spiller. Vi glæder os til stormfuld underholdning. Silkeborg Smørre brød Bredhøjvej Silkeborg Tlf bestil@silkeborgsmorrebrod.dk

7 Torsdag 3. maj Karsten Holm, Giro 413 I dette sangforedrag fortæller Karsten Holm historien om den populære radioudsendelse og synger de sange, der blev baggrundsmusikken til de fleste menneskers historie og ikke mindst den varme søndagsmiddag - man kan næsten dufte flæskestegen og karbonaderne. Fra udsendelsens start i 1950, hvor Gustav Winckler var den første med: I en robåd til Kina - til nutiden, hvor Lars Lilholt og Kald det kærlighed er et must næsten hver søndag. Du får alle de gode gamle sange som f.eks. Tak er kun et fattigt ord og Lille Sommerfugl akkompagneret af Karsten Holms guitar samt medbragt backingmusik.

8 Onsdag 27. juni Riverboat: Polles New Orleans Jazz Band Polle s New Orleans Jazz Band spiller glad jazz med stor indlevelse og erfaring, hvor musikken når langt ud over scenekanten. De seks musikere byder på et stort repertoire af smittende New Orleans- og Dixieland jazz med altid sprudlende humør.

9 Torsdag 9. august Vagabonderne Det er sensommer og Vagabonderne drager rundt til markeder, i dag gør de stop på Lysbro Plejecenter. Vagabonderne vil servere gamle travere som Klunservalsen og Vagabondvalsen og selvfølgelig Jeg er ikke som de andre.

10 Torsdag 20. september Generalforsamling og Cabaret med Pottemageregnens Amatørteaterforening Efter den ordinære generalforsamling tager Pottemageregnens Amatørteaterforeningen os med til: Cabaret Kom og vær med på et godt gå i byen arrangement, hvor der er plads og rum for alle der vil have en hyggelig aften. Benyt dig af Lysbros Venners gode underholdning. Der er mulighed for en svingom. Der er fri adgang, men vi anbefaler et medlemskab for bare 100 kr. Beboere er kontingentfrie.

11 Det er ikke Kim Larsen - Men det lyder helt som om! Kom med på en rejse sammen med Anders Munch igennem Kim Larsens sangskat. Der kan lyttes, danses og synges med. Anders Munch har begejstret publikum med sit Kim Larsen show nu i 20 år. Så glæd dig! Mandag 1. oktober Kim Larsen show Du kender sikkert sange som Kvinde min, Om lidt bli r her stille, Rabalderstrædet og alle de andre. Anders Munch tager dig med på en musikalsk rejse med de store klassikere fra Gasolin og Kim Larsen.

12 CarPeople Silkeborg Verner Mortensen Automobiler A/S Bavnehøjvej Silkeborg Telefon Lysbros Venner skaber rammerne for Byliv på plejehjemmet. Hver måned er der mulighed for at beboerne kan have en god gå i byen aften i selskab med familie, venner og ældre fra området. Vi sætter forskellige typer musikalsk underholdning sammen så der er noget for de fleste. Musik er med til at skabe gode relationer. Musik åbner op for minder fra et langt liv.. Musikken er med til at bringe smil frem og lukke op for en god samtale. Alle er velkomne til Venneforeningens arrangementer. Støttebeløb til Lysbros Venner kan indsættes på: Konto nummer ( Jyske Bank)

13 Torsdag 1. november Ole Lindskov Bevæbnet med et par guitarer, et mindre anlæg, hele bandet rullet sammen og stoppet i en box, alt sammen behørigt styret med hård hånd af Oles gamle ven, og mangeårige Lys- og lydmand Mr. Jones, John Knudsen.. Repertoiret er rettet mod de der kunne tænke sig et par timer i selskab med en særdeles engageret Countrysanger, der ikke er bange for følelser. Komponist, og ikke mindst storytelleren Ole Lindskov har i mange år været dybt engageret i den traditionelle countrymusik, har skrevet og indspillet utallige sange, optrådt næsten overalt, for mange tusinde mennesker, men altid med sit faste band.

14 Kender du nogen som kunne have glæde af at komme til vores arrangementer? Kender du nogen der sidder derhjemme, som kunne tænke sig en glad aften på Lysbro Plejecenter - men som ikke er i stand til selv at komme frem - så kontakt Nina på telefon og vi kan muligvis finde en kørselsordning. Silkeborg kommune bakker op om vores arrangementer idet de er med til at give mulighed for at blive hentet på hjem adressen - og kørt retur igen for et beskedent beløb. Man skal dog være i stand til selv at komme ind og ud af taxaen. Med denne taxa-ordning kan mange få glæde af vores arbejde i Venneforeningen. Formand Nina Bardram, , nina@lysaa.dk Kasserer Anny Mehlsen, Lyngsøvej 31, 8600 Silkeborg, tlf Hans Christian Pedersen , Betty Christensen , Norma Nordahl

15 Mandag 3. december Arne & André Lundemann Juleshow 2 juleglade Lundemænner har pakket kanen med et festligt juleprogram, der både inkluderer julesange og almindeligt repertoire. Med far Arnes joviale råstyrke og vaskeægte folkelighed og Andrés fløjlsbløde croonerstemme kommer man vidt omkring: Her er kendte julesange, som publikum med garanti kan nynne og synge med på. Arne giver lidt toner fra Nøddebo Præstegaard og André giver en stemningsfuld udgave af White Christmas. Otto Leisner, der har skrevet den danske tekst til Bjældeklang får en helt speciel hyldest. En musikalsk mandelgave bliver det også til - det forlyder, at Arne og André just nu overvejer mandelgavens indhold: Skal det være toner fra Dansktoppen, Aage Stentoft, Kai Normann, My Fair Lady, Sommer i Tyrol eller andre kendte operette sange eller måske et sømandspotpourri? Nå ja, det er blevet så moderne med flere mandelgaver, så mon ikke de 2 Lundemænner benytter sig af det, så ingen bliver snydt!. Balle Bygade Silkeborg butik@blomstoggren.dk - Tlf.:

16 Venneforeningen har i det forløbne år modtaget bidrag fra følgende: Lysbro Plejecenter Silkeborg Kommune Arbejdernes Byggeforening Blomst og Gren, Balle Bygade Lord Nelson, Østergade Aaskov, Østergade Vin og vin, Østergade feel home, Østergade PhotoCare, Østergade Madsens Frisørsalon, Østergade Dansk Papirvare, Østergade Frk. Flora, Østergade Inspiration, Østergade Vibholm guld og sølv, Østergade Boye, Vestergade Mr Silkeborg, Vestergade Toft, Vestergade Ørneapoteket, Vestergade Mørup, Vestergade Jyske Bank, Vestergade Synoptik, Vestergade New Style Frisør, Vestergade Louis Nielsen, Søndergade Smykke Shoppen, Søndergade Farstad Optik, Søndergade Femilet, Søndergade Thiele, Søndergade Byens Fisk og Vildt, Søndergade St. Michaelsberg, Søndergade SBC Shoppen, Søndergade Pjevs, Søndergade Heksekosten, Nygade Zorba, Nygade Nyt Syn, Nygade Fleur, Nygade Brdr. D s Vinhandel, Nygade Silkemobil, Nygade Pindhus, Nygade røntoft-hansen interiør, Nygade Boesens sy og stofhus, Nygade Cafe Picasso, Tværgade t.i.n.g., Tværgade Green House, Hostrupsgade Classique, Skoletorvet Svaneapoteket, Torvet Christoffersen, Torvet Bog og Ide, Torvet Elkær Lingeri, Torvet Føtex, Torvet Kvickly, Søtorvet Skomagerhuset, Borgergade Simon Frisørsalon, Borgergade Himmelbjerg Apotek, Borgergade Hjørnesalonen, Borgergade Smøgen, Borgergade Kirstens Blomster, Borgergade Kyllinge Ekspress, Borgergade Jyske Bank, Borgergade Lisell, Viborgvej Jysk, Nørrevænget Hot n Tot, Fredensgade Silkeborg Hundesalon, Herningvej Perronteateret, Lysbroparken Silkeborg Stenhuggeri, Kastaniehøjvej Grovvarecentret, Staghøjvej Silvan, Bredhøjvej Silkeborg Smørrebrød, Bredhøjvej Fakta, Padborgvej Jysk Musikteater, Papirfabrikken Brdr. D s Vinhandel, Navervej Super Brugsen, Østerbording TUSIND TAK

Lysbro s Venner 2017

Lysbro s Venner 2017 Program for Lysbro s Venner 2017 Alle arrangementer foregår på Lysbro Plejecenter Kl. 19.00 til ca. 21.30 Kære medlem af Lysbro s Venner Du har nu det seneste program fra Lysbro s Venner i hånden. Som

Læs mere

Lysbro s Venner 2016

Lysbro s Venner 2016 Program for Lysbro s Venner 2016 Alle arrangementer foregår på Lysbro Plejecenter Kl. 19.00 til ca. 21.30 Kære medlem af Lysbro s Venner Du har nu det seneste program fra Lysbro s Venner i hånden. Som

Læs mere

Program for LYSBRO s VENNER år. Alle arrangementer foregår på. Lysbro Plejecenter Kl til ca

Program for LYSBRO s VENNER år. Alle arrangementer foregår på. Lysbro Plejecenter Kl til ca Program for LYSBRO s VENNER 2019 20 år Alle arrangementer foregår på Lysbro Plejecenter Kl. 19.00 til ca. 21.30 Kære medlem af Lysbro s Venner Du har nu det seneste program fra Lysbro s Venner i hånden.

Læs mere

Lysbro s Venner 2015

Lysbro s Venner 2015 Program for Lysbro s Venner 2015 Alle arrangementer foregår på Lysbro Plejecenter Kl. 19.00 til ca. 21.30 Kære medlem af Lysbro s Venner Du har nu det seneste program fra Lysbro s Venner i hånden. Som

Læs mere

Program for. Lysbro s Venner. Alle arrangementer foregår på. Lysbro Plejecenter Kl til ca

Program for. Lysbro s Venner. Alle arrangementer foregår på. Lysbro Plejecenter Kl til ca Program for Lysbro s Venner 2014 Alle arrangementer foregår på Lysbro Plejecenter Kl. 19.00 til ca. 21.30 Kære medlem af Lysbro s Venner Du har nu det seneste program fra Lysbro s Venner i hånden. Som

Læs mere

Program. Forår Vesthhuset Frederiksbergvej 22, 4180 Sorø To min. gang fra stationen, tog hver halve time

Program. Forår Vesthhuset Frederiksbergvej 22, 4180 Sorø To min. gang fra stationen, tog hver halve time Erik Grip Program Forår 2019 Frederiksbergvej 22, 4180 Sorø To min. gang fra stationen, tog hver halve time Bordbestilling på tlf. 2021 0232 vesthhuset.bord@gmail.com Bemærk: Vi tager mod kontanter og

Læs mere

Royal Unibrew & ConnectSport præsenterer TEMAFESTER

Royal Unibrew & ConnectSport præsenterer TEMAFESTER Royal Unibrew & ConnectSport præsenterer TEMAFESTER ConnectSport byder velkommen At holde et brag af en fest for mange hundrede mennesker med levende musik er en kæmpe opgave. For de fleste er det helt

Læs mere

Velkommen. Bjarne Dam Formand

Velkommen. Bjarne Dam Formand Arrangementer 2016 Velkommen Så er vi klar med kendte og nye spændende oplevelser- og fra efteråret glæder vi os til at byde jer velkommen i en opvarmet lade. Sæsonen 2016 byder på endnu mere af det, som

Læs mere

Koncertoplevelse - og fællessang i spil dansk ugen 27.okt.-31.okt.2014

Koncertoplevelse - og fællessang i spil dansk ugen 27.okt.-31.okt.2014 Vær med til at markere Jammerbugt Kommune som Spil Dansk kommune 2014 Koncertoplevelse - og fællessang i spil dansk ugen 27.okt.-31.okt.2014 Giv jeres omgivelser og personale en uventet og enestående musikoplevelse.

Læs mere

KORFESTIVAL MAJ

KORFESTIVAL MAJ Sammen synger vi os glade på tværs af kommunen og generationer. Glæd dig til en uge med sang, fest, farver og fællesskab - En korfestival hvor alle kan være med! LÆS MERE OM PROGRAMMET OG EVT. BILLETSALG

Læs mere

160 år med stemning og musik

160 år med stemning og musik 160 år med stemning og musik Musikprogram 2018 Åbent alle dage fra 29. marts til 16. september Bordbestilling på tlf. 36 16 11 33 M.G. Petersens familiehave byder velkommen til sæsonen 2018 og håber vores

Læs mere

Arrangør beskrivelse. Juleforestillingen Nissemor og Kanelia i julenød Entre: 43,75 kr Tilmelding til Sømanden, tlf

Arrangør beskrivelse. Juleforestillingen Nissemor og Kanelia i julenød Entre: 43,75 kr Tilmelding til Sømanden, tlf Tid og sted 17. november kl. 17.30 19. november kl. 11.00 21. november kl. 18.45 23. november kl. 11.00 23. november kl. 15.30 Buerup Skole 25. november kl. 18.00 26. november kl. 16.00 2.-3. december

Læs mere

Rosenbladet Juni - juli 2015

Rosenbladet Juni - juli 2015 Rosenbladet Juni - juli 2015 Kære beboer og pårørende Rosenbladet informerer om de praktiske ting og aktiviteter, man kan deltage i på hjemmet, desuden bringer vi billeder, og beskrivelser af arrangementer

Læs mere

Bauneposten september & oktober 2019

Bauneposten september & oktober 2019 Bauneposten september & oktober 2019 Redaktionen Henriette Tranberg.. 40 24 99 80 Mail: htr@ltk.dk Karin Andersen. 40 24 99 70 Mail: kaan@ltk.dk Indlæg til Bauneposten, løsning på krydsord og lign. kan

Læs mere

Påske-blomster: Maj - Juni 2015

Påske-blomster: Maj - Juni 2015 Maj - Juni 2015 Påske-blomster: I en del år har Lyngparkens Venner uddelt en påskeblomst til hver beboer, og i år er ingen undtagelse. Dog er der en lille ændring, idet vi i år har fået en donation fra

Læs mere

Hovergården Marts 2019

Hovergården Marts 2019 Hovergården Marts 2019 Dato Tid Arrangement Uge 10 Mandag d. 4/3 Kl. 13.30 Banko Onsdag d. 6/3 Kl. 11.00 Erindringsdans Onsdag d. 6/3 Kl. 13.30 Gudstjeneste Fredag d. 8/3 Kl. 10.45 Neglebar og spilledag

Læs mere

Fire unikke sangforedrag med Karsten Holm!

Fire unikke sangforedrag med Karsten Holm! Fire unikke sangforedrag med Karsten Holm! Her fire forskellige underholdningstilbud rettet mod ældre/seniorer Sangforedrag og senior-underholdning er i de senere år blevet en væsentlig del af Karsten

Læs mere

Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus

Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus Gl. Viborgvej 188 8920 Randers NV Velkommen til 2014/2015 i Tånum Forsamlingshus. Med et fantastisk nyt gulv i begge sale tager vi fat på en ny sæson i Tånum Forsamlingshus.

Læs mere

Kære beboere, pårørende og personale

Kære beboere, pårørende og personale Kære beboere, pårørende og personale Bølle er meget interesseret i at studere Violhusets fisk Holbergcentrets månedsnyt for marts 2015 Kære beboere, pårørende og personale Velkommen til marts måned. Når

Læs mere

Torsdag fra (gratis børnekoncert og aften hygge til 25 kr. early bird og 49 kr. efter 1. juli/500 billetter solgt)

Torsdag fra (gratis børnekoncert og aften hygge til 25 kr. early bird og 49 kr. efter 1. juli/500 billetter solgt) Furesø Kommune og (31. august til 2. september) Kontakt www.furesoefestival.dk eller ring til Benny(20207339) eller Jakob(26147007) Politisk og økonomisk støtte - Til Furesø Kommunes 10 års jubilæums fest,

Læs mere

Visens Venner. På glædeligt gensyn. VISENS VENNER I RANDERS. Visens Venner i Randers.

Visens Venner. På glædeligt gensyn. VISENS VENNER I RANDERS. Visens Venner i Randers. Disse glade venner fra Visens Venner i Randers står atter klar til at give alle ved viseaftnerne en god og munter aften i Helligåndshuset. Januar 2019 30. årgang Visens Venner På glædeligt gensyn. Visens

Læs mere

Ollerup, den 28-april Vi går og håber på og drømmer om forår, mens der er nok at gøre og meget at glæde sig

Ollerup, den 28-april Vi går og håber på og drømmer om forår, mens der er nok at gøre og meget at glæde sig Ollerup, den 28-april 2017 Nyhedsbrev nummer 7 Kære forældre Så er det atter tid til et Nyhedsbrev fra os på Ollerup Efterskole. Vi går og håber på og drømmer om forår, mens der er nok at gøre og meget

Læs mere

NYHEDSBLAD DE FRIVILLIGES HUS Særnummer om Frivilligmarked 2018

NYHEDSBLAD DE FRIVILLIGES HUS Særnummer om Frivilligmarked 2018 NYHEDSBLAD DE FRIVILLIGES HUS Særnummer om Frivilligmarked 2018 Birk, Bang & Vardinghus MUSIK KONCERT Gratis musik på Gammeltorv. Swingende latin jazz musik med Birk, Bang & Vardinghus. Birk, Bang & Vardinghus

Læs mere

Onsdag den 16. Januar kl Film: Dalida. Billetter kr. 35,00 med film, kaffe og sødt kan købes ved indgangen.

Onsdag den 16. Januar kl Film: Dalida. Billetter kr. 35,00 med film, kaffe og sødt kan købes ved indgangen. Januar Torsdag den 3. januar kl. 15.00 15.45 spiller Hørgårdens Husorkester for beboere i cafeen på Fredag den 4. januar kl. 12.00. Buffet med musikalsk underholding af Walk right in - 4 musikere og en

Læs mere

JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES!

JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES! PROGRAM For dit nærmiljø i 2014 Gundersted Borgerforening Michael, Sanne, Svend Erik, Ulrik og Åse JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES! KOM OG VÆR MED! 40 år - men ej fed og færdig! I år er det 40 år siden

Læs mere

JazzGro. oves. JazzGro. JazzGro

JazzGro. oves. JazzGro. JazzGro ANDEN del ANDEN del no. 5 27. september Carsten Dahl Talk `N tangent Focus: Solopiano no. 6 25. oktober Krølle Sulsbrück Perc `n Talk Focus: latin percussion no. 7 29. november Bjarke Falgren String `n

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 5. Årgang nr. 30 januar / februar 2015 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

161 år med. Musikprogram Åbent alle dage fra 18. april til 15. september. Bordbestilling på tlf

161 år med. Musikprogram Åbent alle dage fra 18. april til 15. september. Bordbestilling på tlf 161 år med stemning ng og musik Musikprogram 2019 Åbent alle dage fra 18. april til 15. september Bordbestilling på tlf. 36 16 11 33 M.G. Petersens familiehave byder velkommen til sæsonen 2019 og håber

Læs mere

156 år med stemning og musik

156 år med stemning og musik 156 år med stemning og musik Musikprogram 2014 Åbent alle dage fra 17. april til 14. september Bordbestilling på tlf. 36 16 11 33 M.G. Petersens familiehave byder velkommen til sæsonen 2014 og håber vores

Læs mere

Bofællesskabet Stenlille

Bofællesskabet Stenlille Bofællesskabet Stenlille Nyhedsbrev vinter 2014 Vinteren går på hæld og vi begynder at glæde os over de små forårstegn. Heldigvis har vinteren ikke været slem i år. Der har kun været få dage, hvor det

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 45 2014

Nyhedsbrev. uge 45 2014 Nyhedsbrev uge 45 2014 Så er det blevet efterår, bladene har fået en anden farve og falder af træerne. Klokken er sat 1 time tilbage, og det betyde, at vi for en kort tid får lysere morgener men tidligere

Læs mere

Landsbyliv Prisen for medlemskontingentet er 50 kr. pr. person over 18 år. Kontingentet dækker hjemmeboende børn under 18 år.

Landsbyliv Prisen for medlemskontingentet er 50 kr. pr. person over 18 år. Kontingentet dækker hjemmeboende børn under 18 år. 2018-2019 Landsbyliv 2018-2019 Prisen for medlemskontingentet er 50 kr. pr. person over 18 år. Kontingentet dækker hjemmeboende børn under 18 år. Pengene kan enten betales på vores konto Reg. nr. 9266

Læs mere

Onsdag den 21. august kl En verden af god musik med Robert og Sven fra Tee- time orkestret.

Onsdag den 21. august kl En verden af god musik med Robert og Sven fra Tee- time orkestret. Arrangementer august 2019 Torsdag den 15. august kl. 15 15.50 Torsdag den 15. august kl. 19.30. Koncert på Hørgården Klassisk møder rytmisk med pianist Ole Sloth, sangerinde Margrethe Smedegaard og saxofonisten

Læs mere

CD / MC / DVD / Single / LP. ialt 297 Udgivelser:

CD / MC / DVD / Single / LP. ialt 297 Udgivelser: CD / MC / DVD / Single / LP. ialt 297 Udgivelser: Udgivelser med Solveig og Richard 1971-1978 Single Plader: 1.Single: Den lille lysegrønne sang / Vi har så ondt i ho`det 2.Single: Mini grand prix / Sig

Læs mere

NOSTALGI TOUR 2019 VOL 1 MED LIVEBANDS & DJ

NOSTALGI TOUR 2019 VOL 1 MED LIVEBANDS & DJ NOSTALGI TOUR 2019 VOL 1 MED LIVEBANDS & DJ EventC leverer: Lyd, Lys, teknik DJ Konferencier Afvikling Billetsystem til rådighed hvis ønskes. (gebyr pr. billet til kunde, aftales nærmere med EventC). Roll-up

Læs mere

Program for 2013/14 Tånum Forsamlingshus

Program for 2013/14 Tånum Forsamlingshus Program for 2013/14 Tånum Forsamlingshus Gl. Viborgvej 188 8920 Randers NV Velkommen til 2013/2014 i Tånum Forsamlingshus. Med sommeren på hæld tager vi fat på en ny sæson i vores fælles forsamlingshus.

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 29 november / december 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

EFTERÅR LOKALHISTORISKE BALLE FUNDER KRAGELUND LEMMING SEJLING SEJS-SVEJBÆK SERUP SILKEBORG SINDING

EFTERÅR LOKALHISTORISKE BALLE FUNDER KRAGELUND LEMMING SEJLING SEJS-SVEJBÆK SERUP SILKEBORG SINDING EFTERÅR 2015 LOKALHISTORISKE BALLE FUNDER KRAGELUND LEMMING SEJLING SEJS-SVEJBÆK SERUP SILKEBORG SINDING ...FØLG OS PÅ FACEBOOK Slægtsforskercafé Udflugt til Viborg Museum Vi tager på udflugt til Viborg

Læs mere

Orkanen Singleklubben med pli.

Orkanen Singleklubben med pli. Orkanen Singleklubben med pli. Orkanens hjemmeside http://www.orkanen.dk Initiativtager og kontaktperson Edith Agerholm, Fårupled 10 7300 Jelling - Tlf. 75 8717 53 Mobil. 22 90 84 22 E-mail. edith.agerholm@jellingnet.dk

Læs mere

EN HILSEN TIL DANMARK

EN HILSEN TIL DANMARK Fra Danmarks berømte SANGER, - SANGSKRIVER og KOMPONIST --- - J O H N - M O G E N S E N modtog vi den 8. maj 2017 denne friske og humørfyldte HILSEN til DANMARK, fordi JOHN MOGENSEN simpelthen ikke kunne

Læs mere

Nina Kære Nina John Mogensen Der er noget galt i Danmark Cd 2 Når Det Blir Sommer Igen Bjørn Tidmand Minder 21 af de allerstørste O Marie Jeg Vil Hjem

Nina Kære Nina John Mogensen Der er noget galt i Danmark Cd 2 Når Det Blir Sommer Igen Bjørn Tidmand Minder 21 af de allerstørste O Marie Jeg Vil Hjem Title Artist Album Aldrig Mer' Må Jeg Se Dig Lars Stryg The Real Dansktop Vol 2 Arrivederci Franz Birthe Kjær Birthe Kjær Gennem Tiden Bank Tre Gange Klaus & Servants 30 dansk top pop år Bli' Væk Fra Vort

Læs mere

Musik til sydøsteuropæiske danse

Musik til sydøsteuropæiske danse Musik til sydøsteuropæiske danse Nr. 19 December 2007 Foreningens bestyrelse Birgit Tønnesen, formand 4586 9725 John Jensen, kasserer 4352 2145 Inge Beck, sekretær 4586 2819 Ane-Marie Svendsen 4586 5008

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Lydland Antal medvirkende: 4 Målgruppe: Indskolingen Genre: Jazz, rock/pop, latinamerika, improvisation, Lydland Lydland onid=318 Et brag af en koncert for børn, der brænder for selv at være med! Lydland

Læs mere

Munkebo Kulturhus Pigegruppen

Munkebo Kulturhus Pigegruppen Munkebo Kulturhus Pigegruppen pigefrokost 2013 Hurra for en pigefrokost! Beslutningen om en Pigefrokost 2013 blev taget og en Invitation blev sendt ud Nytårsdag. Arrangementet skulle foregå d. 9. marts

Læs mere

Aktiviteter 2016, Tjørring Cykel Motion

Aktiviteter 2016, Tjørring Cykel Motion Aktiviteter 2016, Tjørring Cykel Motion Januar Spinning start. Februar Onsdag den 24. kl. 19.00 Generalforsamling i Nordvest Hallen. Generalforsamling i Nordvest Hallen for TIF hovedbestyrelse med efterfølgende

Læs mere

Plejehjemmet Prices Have

Plejehjemmet Prices Have Plejehjemmet Prices Have MARTS 2 0 1 9 Redaktion: Overredaktør: Christen Møller, boliggruppe 4 Medredaktør: Liselotte Andersen, boliggruppe 5 Personale: Helle Helena Aagaard & Majbritt Søgaard, Hyggekrogen

Læs mere

Kunstnerhuset KARAVANA. Månedsbrev december 2017

Kunstnerhuset KARAVANA. Månedsbrev december 2017 Kunstnerhuset KARAVANA Ind i kunsten ud i verden Månedsbrev december 2017 Dette års juleshow var et samarbejde mellem band og kompagni, så der var fyldt godt op på gulvet med både gaver, juletræer, juletravlhed,

Læs mere

Bauneposten Januar & februar 2019

Bauneposten Januar & februar 2019 Bauneposten Januar & februar 2019 Redaktionen Henriette Tranberg.. 40 24 99 80 Mail: htr@ltk.dk Karin Andersen. 40 24 99 70 Mail: kaan@ltk.dk Indlæg til Bauneposten, løsning på krydsord og lign. kan afleveres

Læs mere

Sydfyns Single- og Venskabsklub. Januar 2014

Sydfyns Single- og Venskabsklub. Januar 2014 Januar 2014 Mandag den 6. januar kl. 19 - Besøg hos Hanne Design på Gestelev Gamle Mejeri. Hanne laver bl.a. smukke smykker og tasker i gummi, som vi får lejlighed til at se på. Hun lukker snart sin butik

Læs mere

Program for 2012/13 Tånum Forsamlingshus

Program for 2012/13 Tånum Forsamlingshus Program for 2012/13 Tånum Forsamlingshus Gl. Viborgvej 188 8920 Randers NV Velkommen til 2012/2013 i Tånum Forsamlingshus. Med et stigende medlemstal og en fantastik stor opbakning og interesse for at

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 49 2014

Nyhedsbrev. uge 49 2014 Nyhedsbrev uge 49 2014 Så blev det december, der er ingen sne men vejret er blevet koldere, og den første nattefrost har vist sig. Jeg er sikker på, at en del af os håber der kommer lidt sne, mens andre

Læs mere

Lokalhistoriske. arrangementer. Sinding, 1950

Lokalhistoriske. arrangementer. Sinding, 1950 Lokalhistoriske arrangementer Sinding, 1950 Silkeborg efterår 2009 BESØG PÅ FUNDER RADIOMUSEUM Onsdag 19. august kl.19 Bjarne Jensen vil vise og fortælle om sine 1685 gamle radioer, grammofoner, fjernsyn

Læs mere

Det officielle korbillede

Det officielle korbillede Ollerup, den 2. februar 2016 Nyhedsbrev nummer 6 Kære forældre! Det officielle korbillede 2015-2016 Tak for et stort fremmøde til forældrelørdag med konsultationer og koncerter. Det er dejligt, at så mange

Læs mere

Nyhedsbrev - Maj 2013 Klynge 1 - Katrinehaven Nord

Nyhedsbrev - Maj 2013 Klynge 1 - Katrinehaven Nord Nyhedsbrev - Maj 2013 Klynge 1 - Katrinehaven Nord Generelle oplysninger Så er det tid til lidt nyt samt generelle oplysninger her fra klyngen. Først og fremmest er vi faldet rigtig godt til her på Katrinehaven,

Læs mere

NYHEDSBREV FREDAG 7. december 2018

NYHEDSBREV FREDAG 7. december 2018 NYHEDSBREV FREDAG 7. december 2018 Arrangementer Onsdag d. 12. december: Syng Sammen Aften Tilmelding ikke nødvendig Sidste tilmelding 13. december Tilmelding sker i Klubben torsdage 13.15-14. Se mere

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tir 5. Maj Loppemarked sælg selv

Læs mere

HUSAVISEN STENSTRUP September / oktober 2015

HUSAVISEN STENSTRUP September / oktober 2015 HUSAVISEN STENSTRUP September / oktober 2015 Informationer Stenstrup Dagcenter: Åbent hverdage kl. 10-15 Afbud ved kørsel: Ring til Vester Skerninge Bilerne på tlf. 6224 2048 Øvrige afbud gives til Dagcenter:

Læs mere

august 2011 FANDANGO-NYT Folkedanserforeningen FANDANGO Horsens

august 2011 FANDANGO-NYT Folkedanserforeningen FANDANGO Horsens august 2011 FANDANGO-NYT Folkedanserforeningen FANDANGO Horsens Bestyrelsen Formand: Næstformand: Hanne Skjødt Peter Rabjerg Brådhusvej 7 Gedhøjen 7, Hatting 86 55 15 70 75 65 36 16 skjoedt@pc.dk peter@rabjerg.eu

Læs mere

Fuglebakken juni 2015

Fuglebakken juni 2015 Fuglebakken juni 2015 Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej 2 8210 Aarhus V. Tlf.: 87 13 32 00 Brug dit lokalcenter Alle er velkomne Arrangementer på Lokalcenter Fuglebakken Søndag den Mandag

Læs mere

OSTEN P FALKE Jan uar 2019 Figur 1

OSTEN P FALKE Jan uar 2019 Figur 1 FALKEPOSTEN Januar 2019 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

VELKOMMEN TIL SAMSØVEJ

VELKOMMEN TIL SAMSØVEJ VELKOMMEN TIL SAMSØVEJ 1 Velkommen til Samsøvej Samsøvej er et nyt og moderne plejecenter med 75 boliger og et dagcenter. Alle boliger med fællesareal er 75 m2. De er indrettet med stue og soveværelse.

Læs mere

FALKEPOSTEN. december

FALKEPOSTEN. december FALKEPOSTEN december 2016 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi turer ud i det blå, til havet, skoven, byen og Tivoli. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

EFTERÅRSFEST FOR BEBOERE, PÅRØRENDE OG PERSONALE TORSDAG D. 1. OKTOBER 2015 KL. 17.00 MENUEN OFFENTLIGGØRES SENERE PRIS PR. PÅRØRENDE: KR.

EFTERÅRSFEST FOR BEBOERE, PÅRØRENDE OG PERSONALE TORSDAG D. 1. OKTOBER 2015 KL. 17.00 MENUEN OFFENTLIGGØRES SENERE PRIS PR. PÅRØRENDE: KR. Sept. - Oktober 2015 EFTERÅRSFEST FOR BEBOERE, PÅRØRENDE OG PERSONALE TORSDAG D. 1. OKTOBER 2015 KL. 17.00 MENUEN OFFENTLIGGØRES SENERE PRIS PR. PÅRØRENDE: KR. 150,00 MED FRI BAR MAX 2 PÅRØRENDE PR. BEBOER

Læs mere

Vi får også mulighed for at se hinanden her i efteråret til fx Halloweenfest, julemarkedet og juleklip. Se mere på oversigtslisten med datoer.

Vi får også mulighed for at se hinanden her i efteråret til fx Halloweenfest, julemarkedet og juleklip. Se mere på oversigtslisten med datoer. Kære alle. Hermed forsøger vi os med endnu en udgave af Rynkenyt. Alle I beboere og pårørende må meget gerne sende artikler, billeder eller andet til os, så vi kan få lidt til bladet. Nu er sommeren snart

Læs mere

Aktivitets- og oplevelsesplan 2017 Lions Park Søllerød Plejecenter

Aktivitets- og oplevelsesplan 2017 Lions Park Søllerød Plejecenter Aktivitets- og oplevelsesplan 2017 Lions Park Søllerød Plejecenter Oplevelsestilbud i Plejecentret Fælles-gymnastik i gymnastiksalen hver mandag, onsdag og fredag formiddag Træning med fysioterapeuter

Læs mere

ST RAN DPOSTEN JUNI 2016 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND

ST RAN DPOSTEN JUNI 2016 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND ST RAN DPOSTEN JUNI 2016 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND TELEFONLISTE Jette Schultz 55 36 39 40 jesc@vordingborg.dk Astrid Conradi 55 36 39 41 ascn@vordingborg.dk Afdeling 4 55 36 39 44 Afdeling 5 55

Læs mere

TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV MAJ 2015

TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV MAJ 2015 TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV MAJ 2015 Kære alle, Med disse smukke blomstrende grene plukket af Lena Løbner - vil jeg ønske jer en god maj måned. Så kan jeg fortælle jer, at jeg er blevet

Læs mere

Plejecenter Violskrænten. Grønnegårdens Aktivitetstilbud

Plejecenter Violskrænten. Grønnegårdens Aktivitetstilbud Plejecenter Violskrænten & Grønnegårdens Aktivitetstilbud For beboere, efterlønsmodtagere & pensionister i Norddjurs Kommune Udgivet: 29-10-2016 Aktivitetsteam Vores opgave er at skabe et levende og aktivt

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Velkommen til Dagcenteret på Damgården

Velkommen til Dagcenteret på Damgården Velkommen til Dagcenteret på Damgården Plejecenter Øst Svendborg Kommune Velkommen til dagcenteret på Damgården Plejecenter Damgården er en del af Plejecenter Øst i Svendborg Kommune. Damgården er beliggende

Læs mere

Pinsetræf 2012. Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet.

Pinsetræf 2012. Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet. Pinsetræf 2012 Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet. 31 både var tilmeldt + 5 både fra Göteborg s Najad klub. Og sandelig om ikke vejrudsigten var så god

Læs mere

KULTURHUSET PULSEN S. Sommerprogram Juni - Juli - August

KULTURHUSET PULSEN S. Sommerprogram Juni - Juli - August KULTURHUSET PULSEN S Sommerprogram 2017 Juni - Juli - August 1 Kulturhuset Pulsen INFORMATION Kære borger Kulturhuset Pulsen er et innovativt og visionært netværkstilbud for borgere med udviklingshæmning,

Læs mere

Vise Nyt. Visens venner i Randers. www.visensvenneriranders.dk. Januar 2015. 26. årgang

Vise Nyt. Visens venner i Randers. www.visensvenneriranders.dk. Januar 2015. 26. årgang Vise Nyt Januar 2015 26. årgang Visens venner i Randers www.visensvenneriranders.dk Huskelisten Formand : Henne Buch, Saxofonvej 14, 8940-Randers SV 86410633 el.41586480 Program for 1. halvår 2015. Hulemøde:

Læs mere

AFTENENS VISEVÆRT: Tonny Andersen. Tema: Livserfaring - så det JANUAR 2012 NR 3/48

AFTENENS VISEVÆRT: Tonny Andersen. Tema: Livserfaring - så det JANUAR 2012 NR 3/48 dørene åbnes kl. 18:30 JANUAR 2012 NR 3/48 Det jeg siger her, er ikke noget jeg selv har fundet på, men det er sagt af en mand, som vidste, hvad han talte om -! AFTENENS VISEVÆRT: Tonny Andersen Tema:

Læs mere

16 Årgang Nummer 4 December 2010

16 Årgang Nummer 4 December 2010 16 Årgang Nummer 4 December 2010 Bestyrelsen Formand: Jytte Holt Nielsen, Bornholmsvej 8, 7400 Herning Tlf 20714010 j-k-hansen@mail.dk Kasserer: John F. Nielsen, jagtvej 10, 7400 Herning Tlf. 97118541

Læs mere

Kl Tøj - Expressen i Café oasen

Kl Tøj - Expressen i Café oasen Hovergården April 2019 Dato Tid Arrangement Uge 14 Fredag d. 5/4 Kl. 10.00-12.00 Tøj - Expressen i Café oasen Fredag d. 5/4 Kl. 10.45 Spilledag Uge 15 Mandag d. 8/4 Kl. 13.30 Banko Tirsdag d. 9/4 Kl. 10.00

Læs mere

NYT FRA FORMANDEN KÆRE MEDLEMMER

NYT FRA FORMANDEN KÆRE MEDLEMMER NYHEDSBREV November 2017 INDHOLD: Hilsen fra formanden Siden sidst Kommende arrangementer: Pa rørende videremed livet Julefrokost Nyta rskur Generalforsamling Faste aktiviteter Følg foreningen pa Bestyrelsen

Læs mere

FALKEPOSTEN. Juli. F Forsidens foto er fra fællesmiddag og bål Sankt Hans eftermiddag

FALKEPOSTEN. Juli. F Forsidens foto er fra fællesmiddag og bål Sankt Hans eftermiddag FALKEPOSTEN Juli 2015 F Forsidens foto er fra fællesmiddag og bål Sankt Hans eftermiddag HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi turer ud i det blå, til havet, skoven, byen og Tivoli. En tur

Læs mere

Maj og juni 2011. Ta med en tur på BAKKEN - - for nu er foråret kommet. Krumtap Nyt er for medlemmer, personale og andre med interesse for Krumtappen

Maj og juni 2011. Ta med en tur på BAKKEN - - for nu er foråret kommet. Krumtap Nyt er for medlemmer, personale og andre med interesse for Krumtappen Maj og juni 2011 Krumtap Nyt er for medlemmer, personale og andre med interesse for Krumtappen Ta med en tur på BAKKEN - Ishøj - for nu er foråret kommet Adresse: Krumtappen Østerhøj Bygade 48 2750 Ballerup

Læs mere

Huskelisten. Bestyrelse: Program for 1. halvår Hulemøde: kl i Helligåndshuset

Huskelisten. Bestyrelse: Program for 1. halvår Hulemøde: kl i Helligåndshuset Program for 1. halvår 2017. Huskelisten Hulemøde: kl. 19.00 i Helligåndshuset Tirsdag 24. januar 2017 Tirsdag 14, februar 2017 Tirsdag 14. marts 2017 Lokale 8 Fritidscentret (aflevere tekster til Randers

Læs mere

OK-Klubben Silkeborg Bestyrelsens Beretning for året 2016

OK-Klubben Silkeborg Bestyrelsens Beretning for året 2016 1 13.03.17 /KaH OK-Klubben Silkeborg Bestyrelsens Beretning for året 2016 Så er der gået endnu et år i OK-Klubben Silkeborg. Et år med et stort antal arrangementer i en blanding af underholdning og foredrag,

Læs mere

fredagsbaren i marts

fredagsbaren i marts fredagsbaren i marts Til vores fredagsbar d.22.marts havde vi hyret Per Larsen til at stå for underholdningen. Det var et hit. Eller skal vi hellere sige masser af hits. Og Per havde taget sin gode ven

Læs mere

Vi har fundet orkestre, der er klar til at sætte gang i jeres julefest. Dans til Le Freak, Peter & De Andre Kopier eller Seebach Jam.

Vi har fundet orkestre, der er klar til at sætte gang i jeres julefest. Dans til Le Freak, Peter & De Andre Kopier eller Seebach Jam. OPUS JULEFEST 2019 Vi har fundet orkestre, der er klar til at sætte gang i jeres julefest. Dans til Le Freak, Peter & De Andre Kopier eller Seebach Jam. LE FREAK + DJ 29. OG 30. NOVEMBER PETER & DE ANDRE

Læs mere

MUSIKSKOLENS TEMAUGE TEMA: NORDISK MUSIK

MUSIKSKOLENS TEMAUGE TEMA: NORDISK MUSIK PROGRAM FOR MUSIKSKOLENS TEMAUGE Fra den 3. til den 8. marts 2014 TEMA: NORDISK MUSIK DE FLESTE AKTIVITETER AFSLUTTES PÅ DAGEN FORÆLDRE (OG ANDRE) ER DERFOR VELKOMNE TIL AT OVERVÆRE DET AFSLUTTENDE KVARTER

Læs mere

Leder. Det summer af sol og sommer. Det er den tid på året, hvor vi alle fylder depoterne op med energi fra lyset og varmen.

Leder. Det summer af sol og sommer. Det er den tid på året, hvor vi alle fylder depoterne op med energi fra lyset og varmen. Leder Det summer af sol og sommer. Det er den tid på året, hvor vi alle fylder depoterne op med energi fra lyset og varmen. Den kommende tid er hverdagene på Egely præget af, at det er feriesæson. Det

Læs mere

December 2012 Januar Julemarked på Lyngparken.

December 2012 Januar Julemarked på Lyngparken. December 2012 Januar 2013 Julemarked på Lyngparken. Aktiviteter på Lyngparken i december Mandag, den 3. Tøjsalg fra kl. 10 til 13 Tirsdag, den 4. kl. 11 Julefrokost for beboere og personale. Personalet

Læs mere

Tånum Forsamlingshus

Tånum Forsamlingshus Program for 2015/16 Tånum Forsamlingshus Gl. Viborgvej 188 8920 Randers NV Side 1 33 Handicap Toiletgangen Side 2 Velkommen til 2015/2016 i Tånum Forsamlingshus. Med de nye gulve, væg og loftbeklædning

Læs mere

Område Christiansbjerg ARRANGEMENTER FORÅR 2019 LOKALCENTER VEJLBY VIKÆR TOFTEN RISSKOV.

Område Christiansbjerg ARRANGEMENTER FORÅR 2019 LOKALCENTER VEJLBY VIKÆR TOFTEN RISSKOV. Område Christiansbjerg ARRANGEMENTER FORÅR 2019 LOKALCENTER VEJLBY VIKÆR TOFTEN 6 8240 RISSKOV www.aarhus.dk/omraadechristiansbjerg Januar Fredag d. 4. januar kl. 14 16 Banko Lotterisalg fra kl. 12.30

Læs mere

Praktiske oplysninger

Praktiske oplysninger Sæsonprogram 2014/2015 Praktiske oplysninger Du finder MLF i Holeby skoles gymnastiksal samt på Vestervej 126 (skolens kælder, indgang ved skolegården) Kontingent Børn/junior: Voksne over 21 år: Støttemedlemmer:

Læs mere

Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN

Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN ØSTSALLING PENSIONISTFORENING NYHEDSAVIS PENSIONISTFORENINGENS NYHEDSAVIS JANUAR 2012 3. ÅRGANG NR. 1 Formanden skriver: Ventetiden Den 1. december var vi til adventsfest

Læs mere

Bøgen. Nr. 13 juni 2016. Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1]

Bøgen. Nr. 13 juni 2016. Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1] Bøgen Nr. 13 juni 2016. Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1] INDHOLDSFORTEGNELSE: Side 3 Nyt fra centerchef Maria Tønnersen Side 4 Velkommen til Bøgeskovhus Side 4-7 Nyt fra aktivitetskoordinator Helle

Læs mere

Kontingent kr pr. år.

Kontingent kr pr. år. Bestyrelsen Formand Ellen Gertz 45gertz@gmail.com 6069 5455 Næstformand Fini Mandrup finimandrup23@g.mail.com 3054 1001 Sekretær Gert Hansen jannealicehansen@gmail.com 5818 6481 Kassemester Lise Jepsen

Læs mere

Reerslev.nu. for landsbyliv og fællesskab. er altid opdateret med aktuelle nyheder, gode historier og praktisk information.

Reerslev.nu. for landsbyliv og fællesskab.   er altid opdateret med aktuelle nyheder, gode historier og praktisk information. 7. november kl. 18.45 8. november kl. 19.00 Buerup Forsamlingshus 10. november kl. 18.00 10.november kl. 18.00 23.00 Kragerup Gods 11. 12. november kl. 10.00 16.00 Kragerup Gods 14. november 14. november

Læs mere

Aktiviteter med beboerne

Aktiviteter med beboerne Aktiviteter med beboerne Vinteren har stået på mange sjove, hyggelige og traditionsbåndende aktiviteter sammen med de skønne beboere i klynge 1. I december blev der hver dag hygget med kalendergaver, et

Læs mere

NYHEDSBREV for resten af august 2015. En ny begyndelse

NYHEDSBREV for resten af august 2015. En ny begyndelse NYHEDSBREV for resten af august 2015 En ny begyndelse Sommeren går nu på hæld og en ny sæson i kirkens arbejde går i gang. Også i efteråret vil vi arbejde på at blive et udadrettet fællesskab med Jesus

Læs mere

Det sker i Brøndby. Kulturhuset Brønden

Det sker i Brøndby. Kulturhuset Brønden KULTURKALENDER OKTOBER 2014 Det sker i Brøndby Lørdag den 25. oktober kl. 20.00 Irsk aften med Trad Lads & Green Steps Kulturhuset Brønden Kulturkalender oktober 2014 Det sker i Brøndby KULTURKALENDER

Læs mere

HØJSKOLENS EFTERÅRSSEMESTER 2018

HØJSKOLENS EFTERÅRSSEMESTER 2018 HØJSKOLENS EFTERÅRSSEMESTER 2018 Et forrygende efterår står for døren - et efterår, hvor vi skal sole os i skæret af de bugnende frugter, bade os i skønne sange og melodier og gribe emner med saft og kraft,

Læs mere

- Flæskesteg med brune og hvide kartofler, rødkål og surt. - Ris a la mande med kirsebærsovs.

- Flæskesteg med brune og hvide kartofler, rødkål og surt. - Ris a la mande med kirsebærsovs. November 2008 www.krejbjerg.dk Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn Julefællesspisning Fredag 5. december kl. 19.00 Menuen er traditionen tro følgende: - Flæskesteg med brune og hvide kartofler,

Læs mere

Kære medlemmer af Kulturmøllen!

Kære medlemmer af Kulturmøllen! Kære medlemmer af Kulturmøllen! 12/2 2012 Kulturmøllen har nu afholdt den årlige generalforsamling i særdeles vellykket stil. Fremmødet var større end nogensinde før, formanden berettede om mange vellykkede

Læs mere

OSTEN P ALKE F Marts 2016 Figur 1

OSTEN P ALKE F Marts 2016 Figur 1 FALKEPOSTEN Marts 2016 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til vandet, skoven, byen og Tivoli. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere