Den store Kaukasusrejse Azerbaijan, Georgien og Armenien

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Den store Kaukasusrejse Azerbaijan, Georgien og Armenien"

Transkript

1 Den store Kaukasusrejse Azerbaijan, Georgien og Armenien Mellem Sortehavet og Kaspiske Hav ligger 3 lande, der byder på vidt forskellig natur og kultur, og som giver os glimt forskellige tidsaldre: Fra stenalderens hule-liv over kristendommens begyndelse og silkevejenes handels-liv til 1900-tallets industri-eventyr. Det hele er pakket ind i Kaukasus bjergenes afvekslende og umådeligt smukke konturer. Vi lægger ud i Azerbaijan, der både rummer ældgammel muslimsk tradition og vild modernitet. I hovedstaden Baku er den gamle bydel velbevaret med paladser, markedspladser og brolagte gader bag de tykke mure. 8 dage Pris Rejseleder Status Information 29. sep 19 til 6. okt kr Tina Choobin Indstifteren af Nobel-prisen, Alfred Nobel, var en stor olie-magnat. Hans hus i Baku besøger vi. Rigdommene gjorde Baku til Østens Paris, og i dag har byen mere end 80 flotte art nouveau bygninger. I Gobustan ser vi de berømte klippetegninger, der er mere end år gamle. Sheki er en meget smuk by, kendt for silke og glasmosaikker. På køreturen tværs over Azerbaijan til Georgien er der meget flotte udsigter i Kaukasus-bjergene. Den ene dag spiser vi frokost hos en lokal familie i Azerbaijan. Og næste dag gør vi det på et georgisk landsted med gode georgiske vine til. Inden vi kommer til Georgiens hovedstad Tbilisi, bor vi i den charmerende lille by Telavi. På en vingård får vi at vide, hvordan vin bliver til i Georgien. Det er nemlig en særlig metode, der involverer lerkrukker, nedgravede i jorden. Men vinen bliver god! Efter en afstikker til bjergene i det nordlige Georgien og meget flotte panoramaudsigter bruger vi 3 dage omkring hovedstaden Tbilisi. Georgien er et af de ældste, kristne lande i verden, og det samme gælder det sidste land på rejsen: Armenien. Her kører vi forbi Sevan søen til hovedstaden Yerevan, som bliver udgangspunkt for udflugter til blandt andet katedralen Etchmiatsin, der har en splint fra Noas Ark som relikvie, samt til klostret Noravank, hvor vi spiser frokost i en klippehule. Til sidst en fridag i Yerevan, der har næsten parisisk stemning over sig og er et perfekt sted at runde eventyret af. Max 20 deltagere! 2019: Ændringer til programmet kan forekomme.

2 1. dag København - Baku Afrejse fra København og ankomst om aftenen til Baku, hovedstaden i Azerbaijan. 2. dag Baku Vi tager på udflugt til Absheron halvøen, der udgør en del af byen Baku. Her besøges Ateshgah Ildtempel (et zoroastrisk tempel), og vi ser Yanardagh Fire Mountain og Mardakan Slottet. På vejen tilbage til Baku besøges Nobel s hus. Nobel var grundlæggeren af Nobelprisen, han var en stor oliemagnat. Vi når også at se tæppemuseet. Hvis vejret tillader det tager vi på et mini-cruise en times tid i den Kaspiske Bugt. 3. dag Baku Gobustan Baku Vi tager på formiddagsudflugt til Gobustan, der ligger ca. 60 km syd-vest for Baku langs Det Kaspiske Hav. Her ser vi de berømte klippetegninger, et sted, der er på Unescos liste over verdens kulturarv. Også et arkæologisk museum findes her. Klippetegningerne er fra neolitisk tid, mere end år gamle, en tid, hvor klimaet var helt anderledes, og der var skove og frodigt grønne områder langs det Kaspiske Hav. Man jagede dyr og boede i huler, og her blev indridset tegninger af både husdyr og vilde dyr, mennesker og skibe. En sivbåd er også afbilledet. De ældste petroglyffer fra stenalderen er dybere og mere afrundede end de senere fra jernalderren, som er udført med metalredskaber. Thor Heyerdal har været her for at undersøge, om der kunne være en forbindelse til vikingerne. Tilbage i Baku tager vi på byrundtur. Vi ser byens gamle del, der omfatter Shemakha Porten, Shirvanshakhs Palads, Maiden Tower, et karavanserail og den gamle markedsplads. Der er rigtig mange Art Nouveau bygninger i Baku, faktisk mere end 80. Disse dekorative bygninger er med til at gøre byen meget interessant for de arkitekturinteresserede. Vi kører omkring Heydar Aliyev Center, som er Bakus kulturcenter, tegnet af den verdensberømte irakisk-britiske arkitekt Zaha Hadid. Et enestående bygningsværk, der ikke ligner nogen anden bygning i verden. 4. dag Baku Sheki Vi forlader Baku og kører mod Kaukasus Bjergene i det nordvestlige Azerbaijan. Det tørre landskab forandrer sig og erstattes lidt efter lidt med tætte skove og bjerge. Undervejs gør vi holdt ved Diri Baba helligdommen i Maraza, Yeddi Gumbez kongelige grave. Nogle af gravstenene i området er mere end 1000 år gamle. Vi besøger også Juma Moskéen i Shemakha. Derefter kører vi til Lahij, en historiske landsby i Kaukasus Bjergene. Den er befolket af persere, som er berømte for deres fine kobberhåndværk. Indkvartering i Sheki, der var en vigtig station på karavanevejen. Her har vi to overnatninger.

3 5. dag Sheki Sheki blev grundlagt for mere end 2700 år siden på de sydlige skråninger af Kaukasus Bjergene. I byens lange historie er den blevet ødelagt adskillige gange. De historiske og arkitektoniske monumenter, vi ser i dag, er fra 18. og 19. århundrede. Sheki er en af de smukkeste byer i Azerbaijan, og den er kendt for sin århundredgamle silkeproduktion. Meget af den oprindelige gamle arkitektur er velbevaret, bl.a. det persisk inspirerede khanpalads, der er bygget i 1700-tallet. Interiøret er smukt udsmykket med vægmalerier og glasmosaikker. Vi besøger et værksted, hvor der stadig arbejdes med glasmosaikker. Byen er i det hele taget kendt for godt kunsthåndværk. Foruden silke og glasmosaik produceres her også små skabe med håndmalede motiver, og her er flere pottemagere, juvelerere og gravører. Vi ser også museet og fortet samt et velbevaret gammelt karavanserail, nu indrettet til hotel. Vi oplever landsbyen Kish, hvor vi ser den gamle albanske kirke, som er den ældste kirke i Kaukasus regionen. Vi spiser frokost hos en lokal familie i Kish. 6. dag Sheki Lagodekhi Telavi Sighnaghi (Georgien) Vi kører mod grænsen, Lagodekhi, til Georgien. Efter grænseformaliteterne kører vi til et georgisk landsted, hvor vi spiser frokost. Vi får lækre hjemmelavede retter med den gode georgiske vin til. Efter frokosten kører vi til Telavi og får et indtryk af denne by, før vi besøger Alaverdi Katedralen (11. årh.), Telavi ligger på de nordlige bjergskråninger af Tsiv-Gombori bjergene. Byen har tre gange været hovedstad i kongeriget Kakheti, i det 11., det 17. og det 18. årh. Byen er i dag det administrative og kulturelle center for Kakheti provinsen, Georgiens kendte vinområde. Vi besøger Gremi Fortet (16. årh.) og nyder de fantastiske udsigter over Alazani Dalen. Indkvartering på hotel i Sighnaghi. Denne by er befæstet, og den er helt bevaret i sin oprindelige form. Her er utrolig smukke udsigter til Kaukasus bjergene. Vi besøger en gård, hvor vi skal se en gammel vinkælder. Kakheti provinsen er landets vigtigste vinområde, og vi vil denne dag få en masse at vide om vindyrkning og vinfremstilling. Georgierne har en helt speciel metode, hvor vinen presses i stenpresser og opbevares i lerkrukker, der nedgraves i jorden. Disse krukker kaldes kvevri. 7. dag Sighnaghi Ananuri Kazbegi En dag med enestående panoramaudsigter. Vi kører ad den utrolig smukke Georgian Military Highway til vores hotel i bjergene. Vi indkvarteres på hotel i den lille bjergby Kazbegi, som er denne bjergregions hovedby. 8. dag Kazbegi Tbilisi Vi skifter bussen til 4-hjulstrækkere og kører op til den pittoreske Gergeti Trinity Church, der ligger i 2170 m s højde. Hvis vejret tillader det, får vi måske et glimt af Georgiens højeste bjerg, Mt. Kazbegi (5047 m). For de der har lyst, kan noget af vejen tilbagelægges til fods.. Om eftermiddagen kører vi tilbage til Tbilisi. Vi spiser middag på en traditionel georgisk restaurant. Vi har tre overnatninger i Tbilisi.

4 9. dag Tbilisi Vi tager på sightseeing i Tblisi. Alle de interessante steder i den gamle bydel ligger ganske tæt ved hinanden, så turen er til fods. Besøg i Anchiskhati kirken i basilika-stil. Det er byens ældste kirke (6. årh.). Området Abanotubani er berømt for svovlbade med bygninger i asiatisk stil samt for husene fra 19. årh. med flot udskårne træbalkoner. Besøg i citadellet Narikala. Spadseretur gennem nogle af de snævre gyder i den gamle bydel til Sioni Katedralen (11.årh.) og til nogle kirker fra Middelalderen. 10. dag Tbilisi Vi besøger vi Det georgiske Kunstmuseum, der rummer mesterstykkerne indenfor georgisk kunst, lige fra oldtiden til moderne tid. Også europæiske og russiske kunstskoler er repræsenteret. Vi slutter med en slentretur ned ad Rustaveli boulevard, byens hovedgade. Eftermiddagen er fri. Om aftenen samles vi til middag på en traditionel restaurant. 11. dag Tbilisi Dilijan (Armenien) Vi kører mod grænsen til Armenien. Her tager vi afsked med chauffør og guide og kan hilse på vores armenske chauffør og guide. Vi oplever et af landets mest berømte klostre, Haghpat ( årh.) Klosterkompleksert ligger i fuldendt harmoni med den omgivende natur. Turen går nu videre med smukke panoramaudsigter til bjergområdet ved Dilijan. Vi slentrer en tur gennem Sharambeyan gaden i den gamle bydel i Dilijan. 12. dag Dilijan Sevan Søen Yerevan Vi besøger det interessante klosterkompleks Haghartsin, der ligger meget naturskønt. Her findes nogle af de berømte korssten. Derefter fortsætter vi turen et stykke langs Sevan Søen og til Armeniens hovedstad, Yerevan. Her har vi 6 overnatninger på centralt beliggende hotel. 13. dag Yerevan Byrundtur. Yerevan er en af de ældste byer i verden, grundlagt i 782 f.kr af kong Argishti I. I dag er Yerevan en moderne hovedstad med en fin balance mellem den pulserende urbane livsstil og sans for historien og de gamle rødder. Der er året rundt operaer, koncerter og kulturelle begivenheder. Vi kører en kort orienteringstur i byen og ser panaramaudsigten fra den højt beliggende Mother Armenia statue. Efter et besøg på Historisk Museum er vi godt rustet til at opleve dette eventyrlige land. Om aftenen spiser vi middag på en traditionel armensk restaurant.

5 14. dag Udflugt til Etchmiatsin og Zvartnots Etchmiatsin ligger 20 km fra Yerevan og blev Armeniens åndelige centrum kort efter kristendommens indførelse i 301. Her er et betydningsfuldt kloster og en domkirke. Etchmiadzin Katedralen er den ældste kristne kirke i Armenien og blev påbegyndt i det 4.årh. lige efter at landet var gået over til kristendommen. I Katedralen opbevares relikvier som f.eks. træ fra Noas Ark. Katedralen er bygget i 309 over ruinerne af et Venus-tempel. Vi besøger St. Hripsime-kirken. Hripsime var en ung romersk nonne, som blev dræbt under kong Trdat III. Kirken er fra 600-tallet. Hripsime er nu helgen og begravet i kirkens krypt. Tredje kirke på dagsprogrammet er den nærliggende Zvartnots St. George Kirke. Den har oprindelig været i 3 etager, bygget i 600-tallet, men efter et jordskælv i år 930 faldt det meste sammen. Der står fornemt dekorerede søjler tilbage. På en af kapitælerne er der udskåret en ørn. Dagens tre kirker er alle på UNESCOs liste over verdens kulturarv. Om eftermiddagen besøges Cascade komplekset, Armeniens hængende haver, der bl.a. har en stor samling glaskunst. Arkitekten bag var Yerevans stadsarkitekt, Jim Torosyan. Komplekset er en monumental udvendig trappe med springvand på hvert niveau. Indendørs forbindes etagerne med rulletrapper, og der er udstillingsrum, gårde, og udendørs haver på hver etage alle forskønnet med kunstværker med referencer til Armeniens historie og kulturarv. Store dele af kunsten er doneret af private samlere (udenlands armeniere). Der er skiftende udstillinger langs rulletrapperne eller de 571 trappetrin og en flot butik med udvalgte souvenirs i den dyre ende. 15. dag Udflugt til Guegard og Garni Vi besøger et klosterkompleks Guegard, der delvis ligger i en klippehule. Beliggenheden er formidabel, ud til en snæver og vild bjergkløft. Klostret blev grundlagt i det 4. årh., men de bevarede bygningsværker stammer fra 12. og 13. årh. I klippelandskabet rundt omkring ses mange eneboerhuler. Virgin-kirken fra 1215 munder ud i kamre i klipperne. Alle udhugget og udsmykket af en enkelt mand, der brugte hele sit liv på dette arbejde. Lige i nærheden ligger en lille perle fra det 1. årh.; Garni-templet. Et hedensk tempel, der er det eneste tilbageværende tempel fra førkristen tid. Det ligger lige ud til den dybe og imponerende flotte kløft med Azat Floden i bunden. Der er meget at se på i disse eventyrlige omgivelser. Vi kan se rester af det fort, der har omgivet templet samt rester af et sommerpalads for kong Trdat III (4. årh.). Uden for templet er der helt specielle boder, hvor kvinder fra omegnen sælger deres hjemmelavede syltetøj, kandiserede frugter, valnøddeslik og lækre kager. Tilbage i Yerevan bliver der fritid på egen hånd, inden vi samles til middagsmad.

6 16. dag Udflugt til Khor Virap og Noravank Khor Virap-kirken ligger på kanten af Araxdalen og ganske nær ved floden, som danner grænsen til Tyrkiet. Der er en flot udsigt til Ararats Bjerg (5165 m), som ligger 25 km inde i Tyrkiet (i gammelt armensk område). Under kirken er en kælder-celle, hvor St. Gregorius sad indespærret i 12 år. Han blev herefter løsladt for at helbrede den sindssyge konge, der havde fængslet ham, og som han få år senere omvendte til kristendommen. Vi får adgang til kælderen ad en stige gennem en snæver skakt. Efter to timers kørsel kommer vi til en verden fyldt med blomster, floder, vandfald, huler og snedækkede bjergtinder. Turen går op i bjergene, først gennem en kløft, som efterhånden udvider sig og åbenbarer klosterkomplekset Noravank højt oppe på klippen. I klosteret står 3 kirker side om side samt to små gravkapeller og en særpræget lille to-etagers kirke med en smal udvendig trappe op til overetagen. Inden besøget i Noravank spiser vi frokost i en café, der er indrettet i en klippehule. Vi får en let og meget lækker frokost med lokal ost tilsat vilde krydderurter, yoghurt, salater mm. Og som altid lavash, det tynde lækre brød bagt i en ovn i jorden. I en hule i nærheden, Areni Cave, er der fundet 7000 år gamle lædersandaler og flere andre ting, der beviser, at her har boet mennesker på et meget tidligt tidspunkt. Sidst på eftermiddagen er vi tilbage i Yerevan. 17. dag Fridag i Yerevan En afslappende dag med mange muligheder. rejselederne vil komme med forslag til, hvordan dagen kan anvendes. Der er mulighed for shopping eller måske besøg på et kunstmuseum. Om aftenen samles vi til afskedsmiddag. 18. dag Hjemrejse

7 Prisen inkluderer Fly København/Baku og retur Yerevan/København Kørsel i bus Hotelovernatninger med helpension (dog halvpension dag 10 og dag 17) Entréudgifter Engelsktalende lokalguider Dansk rejseleder Drikkepenge til guider og chauffører Ingen hokus pokus: læs om vores prispolitik her

8 Ikke inkluderet Afbestillings- og rejseforsikring Visum til Azerbaijan (pt 23 USD) Visum til Georgien (pt gratis) Visum til Armenien (pt gratis) Eneværelsestillæg (3.200 kr.) Husk at læse de generelle rejsebetingelser her Læs artikel om Georgiens farverige hovedstad Tbilisi (åbner i nyt vindue) Bemærk Passet skal være gyldigt mindst 6 måneder efter hjemrejsedatoen

Azerbaijan Den historiske bro mellem vesten og orienten

Azerbaijan Den historiske bro mellem vesten og orienten Azerbaijan Den historiske bro mellem vesten og orienten Der er mange højdepunkter på denne rejse til Azerbaijan. Blandt andet landets hovedstad Baku, der også kaldes "Østens Paris". Azerbaijan ligger på

Læs mere

Armenien En overset perle mellem Kaukasus og Persien

Armenien En overset perle mellem Kaukasus og Persien Armenien En overset perle mellem Kaukasus og Persien Rundrejsen har hovedvægt på det bjergrige og naturskønne område i det sydøstlige Armenien. Her findes landets mest dramatisk beliggende kloster, Tatev

Læs mere

Alle kan deltage i kurset! Både begyndere, øvede og erfarne malere er meget velkomne. Der vil være tid til individuel hjælp og vejledning.

Alle kan deltage i kurset! Både begyndere, øvede og erfarne malere er meget velkomne. Der vil være tid til individuel hjælp og vejledning. Georgien (Malerejse) For rejselystne, som elsker at lære, opleve og skabe, lancerer Alt Rejser en grupperejse for kunstelskere vi kalder det et Art Trip. Dette Art Trip er et akvarelmalekursus på en spændende

Læs mere

Kaukasus mellem de store imperier (KAU15122) 14 dages rejse gennem Armenien, Georgien og Azerbaijan. 30. sep 13. okt 2015

Kaukasus mellem de store imperier (KAU15122) 14 dages rejse gennem Armenien, Georgien og Azerbaijan. 30. sep 13. okt 2015 Kaukasus mellem de store imperier (KAU15122) 14 dages rejse gennem Armenien, Georgien og Azerbaijan 30. sep 13. okt 2015 Denne enestående rejse bringer os gennem hovedstæderne fra Jerevan til Tbilisi og

Læs mere

Program Rundrejse i Georgien under Kaukasus s høje bjerge 20.-27. august 2016

Program Rundrejse i Georgien under Kaukasus s høje bjerge 20.-27. august 2016 Program Rundrejse i Georgien under Kaukasus s høje bjerge 20.-27. august 2016 Vores rundrejse i Georgien fører os gennem bjergtagende natur og vi skal derudover stifte bekendtskab med tusindårige kirker

Læs mere

Eventyrrejse til Armenien Mød armenerne på deres hjemmebane

Eventyrrejse til Armenien Mød armenerne på deres hjemmebane Eventyrrejse til Armenien Mød armenerne på deres hjemmebane Skru op for sanserne og mød armenerne på deres hjemmebane. Det er essensen af dette eventyr i det lille land i Kaukasus. Vi bogstaveligt talt

Læs mere

Makedonien - kultur og vandring Flotte nationalparker

Makedonien - kultur og vandring Flotte nationalparker Makedonien - kultur og vandring Flotte nationalparker Makedonien ligger midt på Balkan, og selv om der ikke er en kystlinje, så giver 50 søer og 16 bjergtoppe over 2000 meter en varieret og flot natur.

Læs mere

Azerbaijan Den historiske bro mellem vesten og orienten. Den historiske og kulturelle bro mellem Vesten og Orienten

Azerbaijan Den historiske bro mellem vesten og orienten. Den historiske og kulturelle bro mellem Vesten og Orienten Azerbaijan Den historiske bro mellem vesten og orienten Der er mange højdepunkter på denne rejse til Azerbaijan, der er et land med mange spændende kontraster lige fra landets hovedstad, Baku, en rig kosmopolitisk

Læs mere

Stilling Sogns - Sognerejse til Armenien 2012: Program 1. Periode: 15. maj til 23. maj.

Stilling Sogns - Sognerejse til Armenien 2012: Program 1. Periode: 15. maj til 23. maj. Stilling Sogns - Sognerejse til Armenien 2012: Program 1. Periode: 15. maj til 23. maj. 9 dage * Teknisk arrangør: Unitas Rejser i samarbejde med aibidji. Dansk rejseleder: Keld Møller Pedersen. Armensk

Læs mere

Fugle og kultur i Armenien En lille perle i Kaukasus

Fugle og kultur i Armenien En lille perle i Kaukasus Fugle og kultur i Armenien En lille perle i Kaukasus Kaukasisk lundsanger, trænattergal, mestersanger. Fuglesangen slår os i møde på denne rejse til Armenien, der med sit varierede landskab kan byde på

Læs mere

Berlin. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Berlin. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Berlin Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 28.06.2020 02.07.2020 3.395,- Højdepunkter Brandenburger Tor De store boulevarder Det gamle Østberlin Mulighed for besøg og middag i Rigsdagskuplen

Læs mere

Berlin. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Berlin. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Berlin Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 26.07.2020 30.07.2020 3.195,- Højdepunkter Brandenburger Tor De store boulevarder Det gamle Østberlin Mulighed for besøg og middag i Rigsdagskuplen

Læs mere

Moskva - Sergejev Posad - Ekaterinburg - Irkutsk - Listvijanka - Bajkalsøen -Ulan Bator Beijing

Moskva - Sergejev Posad - Ekaterinburg - Irkutsk - Listvijanka - Bajkalsøen -Ulan Bator Beijing Trans Mongolske Rute 2010 Moskva - Sergejev Posad - Ekaterinburg - Irkutsk - Listvijanka - Bajkalsøen -Ulan Bator Beijing 18 dage / 17 nætter Gruppe tur/ min 10 personer Denne rute er en anden type transsibiriske

Læs mere

Schweiz - fra sin smukkeste side

Schweiz - fra sin smukkeste side Schweiz - fra sin smukkeste side Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 7.895,- Højdepunkter Luzerns enestående beliggenhed og historie Med tandhjulsbane til Pilatus Skt. Gotthardtunnelen

Læs mere

Vandring i Himalaya Mt. Everest View

Vandring i Himalaya Mt. Everest View Vandring i Himalaya Mt. Everest View 21. oktober 2017 8. november 2017; 19 dage Denne rejse henvender sig til naturelskere, som godt kunne tænke sig at vandre i de mægtige Himalayabjerge. Alle med almindelig

Læs mere

Istanbul FDI World Dental Association 2013. Med rundrejse efter FDI

Istanbul FDI World Dental Association 2013. Med rundrejse efter FDI Istanbul FDI World Dental Association 2013 Med rundrejse efter FDI FDI-kongressen holdes i Istanbul, den største by i Tyrkiet. Tidligere var byen kendt under navnet Konstantinopel og gennem århundreder

Læs mere

Ta med på en uforglemmelig tennis- og kulturrejse til Budapest. Udrejse 14. juni hjemrejse 19. juni 2016

Ta med på en uforglemmelig tennis- og kulturrejse til Budapest. Udrejse 14. juni hjemrejse 19. juni 2016 Ta med på en uforglemmelig tennis- og kulturrejse til Budapest Udrejse 14. juni hjemrejse 19. juni 2016 Budapest er hovedstaden i Ungarn. Navnet er sammensat af navnene på to byområder, nemlig Buda og

Læs mere

Andalusien - Sydspanske klassikere

Andalusien - Sydspanske klassikere Andalusien - Sydspanske klassikere Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 10.10.2019 17.10.2019 7.395,- Højdepunkter Granada med Alhambra Det jødiske kvarter og moskeen i Córdoba Den

Læs mere

Krakow - Polens førende kulturby

Krakow - Polens førende kulturby Krakow - Polens førende kulturby Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 05.04.2020 11.04.2020 4.695,- Højdepunkter Centralt beliggende hotel Tømmerflådesejlads på Dunajec floden Saltminerne

Læs mere

En uge i Isfahan Isfahan er den halve verden

En uge i Isfahan Isfahan er den halve verden En uge i Isfahan Isfahan er den halve verden Man kan ikke undgå at blive grebet af Isfahan. Den helt unikke Emam plads, bazarerne, te-husene under broerne, alleerne, den afslappede stemning. Der skal kun

Læs mere

Transsibiriske Stor Tur

Transsibiriske Stor Tur Transsibiriske Stor Tur Moskva - Irkutsk - Ulan-Bator 13 dage / 12 nætter DAG 1. Ankomst i Moskva. Transfer til hotel. Velkomstdrink på hotellet. DAG 2. Morgenmad på hotellet. Byrundtur herunder et besøg

Læs mere

Berlin. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Berlin. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Berlin Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 07.11.2019 10.11.2019 2.395,- Højdepunkter Festivitas i anledning af 30 års dagen for Murens fald Vi guider dig hen til de store steder.

Læs mere

Moskva - Ekaterinburg - Novosibirsk - Irkutsk - Ulan-Ude 12 Dage / 11 Nætter

Moskva - Ekaterinburg - Novosibirsk - Irkutsk - Ulan-Ude 12 Dage / 11 Nætter Ruslands Transsibiriske Jernbane Moskva - Ekaterinburg - Novosibirsk - Irkutsk - Ulan-Ude 12 Dage / 11 Nætter Dag 1 Ankomst til Moskva. Transfer fra lufthavnen til hotellet, indkvartering. Fritid. Dag

Læs mere

En uge i Istanbul Byzantium. Konstantinopel. Istanbul.

En uge i Istanbul Byzantium. Konstantinopel. Istanbul. En uge i Istanbul Byzantium. Konstantinopel. Istanbul. Kært barn har mange navne. Og Istanbul er et kært barn, som fortryller mange besøgende. Når man står ved bredden af Bosporus-strædet ved solnedgang

Læs mere

På eventyr i Dubai ,- 12 dage. Ring

På eventyr i Dubai ,- 12 dage. Ring På eventyr i Dubai Oplev Dubai by night og besøg Abu Dhabi. På denne 12 dages rejse, har I god tid til at opleve både Dubai og Abu Dhabi. Vi har indlagt flere udflugter, der gør at I får mest muligt ud

Læs mere

UNDER VERDENS TAG VANDRE- OG KULTURREJSE I NEPAL

UNDER VERDENS TAG VANDRE- OG KULTURREJSE I NEPAL UNDER VERDENS TAG VANDRE- OG KULTURREJSE I NEPAL AFREJSE: d. 26. marts - 5. april 2015 11 dage PRIS: DKK 17.800 kr. per person UNDER VERDENS TAG VANDRE- OG KULTURREJSE I NEPAL Grønne terrassemarker, rhododendron-skove

Læs mere

DALMATIEN ALL INCLUSIVE

DALMATIEN ALL INCLUSIVE NYHED 8 dage kun kr. 5.698 Afrejse d. 19. og 26. september Hotel i Dalmatien direkte ud til vandet alle værelser med balkon. All Inclusive i Dalmatien inkl. vin, øl og vand ad libitum til frokost og aftensmad.

Læs mere

Celle - Nytårsrejse. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Celle - Nytårsrejse. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Celle - Nytårsrejse Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 3.495,- Højdepunkter Nytårsaften på det dejlige Tryp Hotel i Celle. Gallabuffet og fyrværkeri nytårsaften Oplev vores dygtige

Læs mere

Sydholland - Valkenburg

Sydholland - Valkenburg Sydholland - Valkenburg Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 3.295,- Højdepunkter Valkenburg en historisk og levende by med caféer, butikker og charme Oplev også Maastricht Blomstergodset

Læs mere

Rejseplan MC tur Det ukendte Spanien, Maj 2013.

Rejseplan MC tur Det ukendte Spanien, Maj 2013. Rejseplan MC tur Det ukendte Spanien, Maj 2013. Spaniens-kenderen Claus Berner gennemfører unik 7 dages MC tur i Midtspanien i maj 2013. MC Turen vil have et kulturelt og historisk islæt med besøg i en

Læs mere

Arkæologisk ekspedition til Altay/Sydsibirien

Arkæologisk ekspedition til Altay/Sydsibirien Arkæologisk ekspedition til Altay/Sydsibirien Altai Republikken i Sydsibirien, Pazyryk kurganer & den mægtige Yenisey`s kilde. 5 dage i det spektakulære Skt. Petersburg og Ermitagemuseum. 17 DAGE; 22.

Læs mere

Hamburg. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Hamburg. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Hamburg Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 2.795,- Højdepunkter En fantastisk millionby så tæt på Mulighed for havnerundfart og museumsbesøg Vi bor på nyt velbeliggende hotel i

Læs mere

Flodkrydstogt på Donau - med fly

Flodkrydstogt på Donau - med fly Flodkrydstogt på Donau - med fly Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 9.145,- Højdepunkter Den gode mad om bord **** skib Stort udflugts inkluderet 3 smukke hovedstæder på ét og samme

Læs mere

Bremen og Stade. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Bremen og Stade. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Bremen og Stade Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 2.195,- Højdepunkter Hansebyen Bremen Rejseleder med på hele rejsen *** hotel og 2 x aftensmad er inkluderet Med rejselederen

Læs mere

Egon Hotel Hamburg City

Egon Hotel Hamburg City Egon Hotel Hamburg City Egon Hotel Hamburg City har en central beliggenhed i Hamburg lige ved forlystelsesgaden Reeperbahn. Introduktion Hamburg er en af de mest populære storbyer i Europa. Den moderne

Læs mere

28/08-06/09-2013 Ophold i et lille lokalsamfund i højlandet. Vandreture, besøg og kontakt til lokale. mandag den 1. april 13

28/08-06/09-2013 Ophold i et lille lokalsamfund i højlandet. Vandreture, besøg og kontakt til lokale. mandag den 1. april 13 Temarejse 28/08-06/09-2013 Ophold i et lille lokalsamfund i højlandet. Vandreture, besøg og kontakt til lokale. Natur & kultur Oplev et lille samfund i det skotske højland tæt på stor natur. Fly til Edinburgh,

Læs mere

Celle. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Celle. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Celle Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 2.995,- Højdepunkter Celle har dansk historie Smuk og velbevaret by Komfortabel køreafstand fra Danmark. Side 1 af 5 Celle Celle dukker

Læs mere

Stockholm - Storby og skærgård

Stockholm - Storby og skærgård Stockholm - Storby og skærgård Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 3.395,- Højdepunkter Skærgård og by 2 formiddage med udflugter. Stort indhold Julemarked i Gamla Stan og på Skansen

Læs mere

KØBENHAVNS MALERLAUGS REJSEFOND Forårsturen 2014 21.-25. maj DETAILPROGRAM. Rejsearrangør: Profil Grupperejser A/S

KØBENHAVNS MALERLAUGS REJSEFOND Forårsturen 2014 21.-25. maj DETAILPROGRAM. Rejsearrangør: Profil Grupperejser A/S KØBENHAVNS MALERLAUGS REJSEFOND Forårsturen 2014 21.-25. maj DETAILPROGRAM Rejsearrangør: Profil Grupperejser A/S FLYTIDER 21MAJ14 København Milano / Malpensa 0825-1030 25MAJ14 Venedig København 1415-1615

Læs mere

Luksusferie på Zanzibar

Luksusferie på Zanzibar Luksusferie på Zanzibar Nyd en fantastisk luksusferie på Zanzibar. På denne rejse får I både nogle dage i Stone Town, hvor I kan opleve den spændende kultur, shoppe og besøge de velduftende markeder og

Læs mere

Peregrin TravelLink, Jørgen Rudsvej 14, 4300 Holbæk Telefon: /

Peregrin TravelLink, Jørgen Rudsvej 14, 4300 Holbæk Telefon: / Turkmenien, Georgien Uzbekistan I skyggen & Kazakhstan af Byzans 12. maj 2017 28. maj 2017; 17 dage Denne rejse bringer os til et spændende land på tærsklen mellem Europa og Asien. Et land med en lang

Læs mere

Balatonsøen. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Balatonsøen. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Balatonsøen Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 5.995,- Højdepunkter Fantastisk feriemål i Ungarn Attraktive udflugter til Budapest, Puszta, Heviz og sejltur på søen Godt turisthotel

Læs mere

Dagsprogrammet. Dag 3 Efter morgenmaden forlader vi Ajloun for at køre videre til Madaba, hvor vi skal bo en nat på Mosaic City Hotel.

Dagsprogrammet. Dag 3 Efter morgenmaden forlader vi Ajloun for at køre videre til Madaba, hvor vi skal bo en nat på Mosaic City Hotel. Dagsprogrammet Dag 1 København Amman og bustransport til Ajloun, hvor vi skal have 2 overnatninger i den private Mount Birgish Camp. Vi ankommer sidst på eftermiddagen og får tid til at stifte bekendtskab

Læs mere

Program for Georgien 1-9/ med Williams Rejser

Program for Georgien 1-9/ med Williams Rejser Program for Georgien 1-9/5 2019 med Williams Rejser Dag 1 Rejsedag KBH ISTANBUL - TBILISI Vi flyver om dagen med Turkish Airlines, der har forplejning ombord. I Tbilisi bliver vi afhentet af vores chauffører

Læs mere

CTB TRAVELS CITY TOURS BARCELONA VIN-, GASTRONOMI- & KULTURREJSE

CTB TRAVELS CITY TOURS BARCELONA VIN-, GASTRONOMI- & KULTURREJSE CTB TRAVELS CITY TOURS BARCELONA VIN-, GASTRONOMI- & KULTURREJSE 19.-24. maj 2015 Gastronomi, vin og kulturrejse Barcelona & Catalonien I 1980 erne og 1990 erne kom en række revolutionære unge vinmagere

Læs mere

Ukraine 6 dage / 5 nætter

Ukraine 6 dage / 5 nætter Ukraine 6 dage / 5 nætter Dette seks-dages tur byder på et besøg til de vigtigste destinationer i Ukraine: Kiev, Lviv og Odessa perlen af Sortehavet". Kiev, i Oldtiden kaldet Kievan Rus, der nåede sin

Læs mere

Krakow. 11 Maj 2014, 5 Dages flyrejse for 3095 Kr

Krakow. 11 Maj 2014, 5 Dages flyrejse for 3095 Kr Krakow 11 Maj 2014, 5 Dages flyrejse for 3095 Kr Storbyferie i Krakow Flyrejser 5 dage Krakow byder på store oplevelser til meget rimelige priser. Tag med til én af Europas smukkeste kulturbyer. Krakow

Læs mere

Gotland - Middelalder og eksotiske landskaber

Gotland - Middelalder og eksotiske landskaber Gotland - Middelalder og eksotiske landskaber Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 8.695,- Højdepunkter Visby - som trukket ud af Middelalderen Lokalguide på Gotland De naturskabte

Læs mere

Jul på Costa del Sol - Torremolinos

Jul på Costa del Sol - Torremolinos Jul på Costa del Sol - Torremolinos Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra: Pris fra: 3.745,- Højdepunkter Udflugt til Gibraltar Granada med Alhambra Malaga Den hvide by Mijas ****hotel i populære Torremolinos

Læs mere

Ørkensand og eminent shopping i Dubai

Ørkensand og eminent shopping i Dubai Ørkensand og eminent shopping i Dubai Besøg verdens højeste bygning, kør rally gennem ørkenens sandklitter og shop i Mall of Emirates. Dubai er fyldt med oplevelser for enhver smag. 9 dage Fra-pris pr.

Læs mere

Berlin. Højdepunkter dage Fyn, Jyl ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Berlin. Højdepunkter dage Fyn, Jyl ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Berlin Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 1.795,- Højdepunkter Julemarked flere steder i Berlin Den inkluderede byrundtur med dansktalende lokalguide Spadseretur i de julepyntede

Læs mere

Dette er uden tvivl en fantastisk smuk rejse med naturen i fokus. Andre rejser til Færøerne og Island

Dette er uden tvivl en fantastisk smuk rejse med naturen i fokus. Andre rejser til Færøerne og Island Klassiske Færøerne & Island 8 dage fra kr. 17.998,- pr. person Inkl. fly, hotelovernatninger m.m. På denne spændende 8-dages rejse vil I opleve den unikke natur på Færøerne og i Island. Rejsen er skræddersyet

Læs mere

På opdagelse i Dansk Vestindien

På opdagelse i Dansk Vestindien På opdagelse i Dansk Vestindien Der er mange øer man kan vælge at besøge i det Caribiske hav, så hvorfor skal det så lige være Dansk Vestindien? Alle caribiske øer har aktiviteter på land og på vand, strande,

Læs mere

Berlin. Højdepunkter dage Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Berlin. Højdepunkter dage Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Berlin Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 1.795,- Højdepunkter Julemarked flere steder i Berlin Den inkluderede byrundtur med dansktalende lokalguide Spadseretur i de julepyntede

Læs mere

Wien - Julerejse. Højdepunkter dage Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra:

Wien - Julerejse. Højdepunkter dage Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: Wien - Julerejse Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 6.445,- Højdepunkter Smukke, stolte og charmerende julepyntede Wien Julemarkeder og julestemning Stephansplatz med Stephansdom

Læs mere

Georgien med Tbilisi og vinområderne omkring Telavi og Signaki 19/9 27/ (9 dage)

Georgien med Tbilisi og vinområderne omkring Telavi og Signaki 19/9 27/ (9 dage) Georgien med Tbilisi og vinområderne omkring Telavi og Signaki 19/9 27/9 2010 (9 dage) Georgien er et spændende og indtagende land med en storslået natur og en lang historie. Det lille land i Kaukasus

Læs mere

THAILAND Kongernes by Hua Hin, Sam Roi Yod Nationalpark og hovedstaden Bangkok...15 dage og 6 udflugter

THAILAND Kongernes by Hua Hin, Sam Roi Yod Nationalpark og hovedstaden Bangkok...15 dage og 6 udflugter THAILAND Kongernes by Hua Hin, Sam Roi Yod Nationalpark og hovedstaden Bangkok...15 dage og 6 udflugter Grupperejse med dansk rejseleder NYHED - nu bor vi på Hilton THAILAND Grupperejse med dansk rejseleder

Læs mere

Alsace-Strasbourg. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Alsace-Strasbourg. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Alsace-Strasbourg Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 4.795,- Højdepunkter Strasbourgs kanaler Vinruten Vinsmagning hos de lokale Kultur og historie Side 1 af 5 Alsace-Strasbourg

Læs mere

Bruxelles og Belgien. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Bruxelles og Belgien. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Bruxelles og Belgien Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 28.06.2020 03.07.2020 4.695,- Højdepunkter Rundtur i Bruxelles med dansktalende lokalguide Vi ser Grand Place og Manneken

Læs mere

Mallorca -vandring i og omkring Tramuntana bjergene Lørdag 13. oktober lørdag 20. oktober 2018 Dagsprogram - Tur 2.

Mallorca -vandring i og omkring Tramuntana bjergene Lørdag 13. oktober lørdag 20. oktober 2018 Dagsprogram - Tur 2. Mallorca -vandring i og omkring Tramuntana bjergene Lørdag 13. oktober lørdag 20. oktober 2018 Dagsprogram - Tur 2. Dag 1. Ankomst til Palma de Mallorca Bus fra Lufthavnen til Hotel Marina i Puerto de

Læs mere

Kili Kenya Safari ,- 8 dage. Ring

Kili Kenya Safari ,- 8 dage. Ring Kili Kenya Safari Amboseli - Lake Naivasha - Masai Mara I Masaiernes Kenya kunne man fristes til at sige om denne safari Fra udsigten til Kilimanjaro via Rift Valley søen Naivasha til de store rovdyrs

Læs mere

Hamburg. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Hamburg. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Hamburg Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 2.895,- Højdepunkter En fantastisk millionby så tæt på Mulighed for havnerundfart og museumsbesøg Vi bor på centralt hotel i Hamburg Side

Læs mere

8 dages cykelferie i Cuba

8 dages cykelferie i Cuba 8 dages cykelferie i Cuba Aktive og sjove oplevelser - garanterede afrejser Aktiv oplevelsesrejse til Cuba med 2 8 dages aktiv oplevelsesrejse Cykelture i Cuba Aktive kulturrejser i Cuba Tag med Svane

Læs mere

Prag - André Rieu. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Prag - André Rieu. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Prag - André Rieu Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 5.395,- Højdepunkter André Rieu koncert Theresienstadt Prags flotte pladser Borgen Hradcany Udsigten fra Karlsbroen Side 1 af

Læs mere

Polens prægtige bjerge

Polens prægtige bjerge Polens prægtige bjerge Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 29.08.2020 06.09.2020 5.895,- Højdepunkter Storslåede bjergkæder Gode hoteller i smukke omgivelser Flotte og interessante

Læs mere

Flodkrydstogt - Sortehavet og den skønne blå Donau

Flodkrydstogt - Sortehavet og den skønne blå Donau Flodkrydstogt - Sortehavet og den skønne blå Donau Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 20.09.2020 17.645,- Højdepunkter Stort udflugtsprogram inkluderet Donaudeltaet og Bukarest

Læs mere

Hornbill Festival/Nagaland og Arunachal Pradesh

Hornbill Festival/Nagaland og Arunachal Pradesh Hornbill Festival/Nagaland og Arunachal Pradesh Denne rejse bringer os til to uberørte og sjældent besøgte delstater i den nordøstlige del af Indien, grænsende op til Tibet og Burma. Det er et af de sidste

Læs mere

Jul i Rom. Højdepunkter dage Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra: Pris fra:

Jul i Rom. Højdepunkter dage Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra: Pris fra: Jul i Rom Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra: Pris fra: 23.12.2019 27.12.2019 5 dage Sjæ. 4.045,- Højdepunkter Hotel Navonas placering lige ved Piazza Navona 2 formiddage med informativ dansktalende

Læs mere

Udrejse fra Danmark til Zary Efter endt opsamling i Danmark, kører vi mod vort overnatningshotel i Zary i Polen, hvor middagen venter.

Udrejse fra Danmark til Zary Efter endt opsamling i Danmark, kører vi mod vort overnatningshotel i Zary i Polen, hvor middagen venter. Rejsedato: Lør 111014 - Søn 191014 Dage: 9 Tillæg enkeltværelse: 1650,- Pris pr person: 5295,- Krakow, som anses for Polens smukkeste by, var den kongelige hovedstad i over et halvt M Morgenmad år tusind

Læs mere

Moskva - Omsk - Novosibirsk - Irkutsk - Ulan-Ude - Ulan Bator - Erlian - Beijing

Moskva - Omsk - Novosibirsk - Irkutsk - Ulan-Ude - Ulan Bator - Erlian - Beijing Moskva - Omsk - Novosibirsk - Irkutsk - Ulan-Ude - Ulan Bator - Erlian - Beijing 13 dage / 12 overnatninger Inden for 13 dage vil du få en sjælden mulighed for at rejse på tværs af Sibirien, Mongoliet

Læs mere

Toscana - Flyv på busrejse

Toscana - Flyv på busrejse Toscana - Flyv på busrejse Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 5.995,- Højdepunkter Direkte fly til Firenze Cypresser og olivenlunde Det Skæve Tårn i Pisa Hyggelige middelalderbyer

Læs mere

ARMENIEN OG GEORGIEN

ARMENIEN OG GEORGIEN TEOLOGI FOR LÆGFOLK - STUDIETUR TIL ARMENIEN OG GEORGIEN 11 SPÆNDENDE DAGE MED FULDPENSION OG FYLDT PROGRAM - MED EKSPERTGUIDE IVAR BRÆNDGAARD 11. 22. september 2018 Unitas Rejser er eksperter i at skabe

Læs mere

Kirchberg - Tyrol. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Kirchberg - Tyrol. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Kirchberg - Tyrol Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 5.395,- Højdepunkter Besøg hos Alpebonden Innsbruck og Swarovskis Krystalverden Grossglockner højalpevejen Vores centralt placerede

Læs mere

Georgien med Tbilisi og vinområderne omkring Telavi og Signaki september 2018 (9 dage)

Georgien med Tbilisi og vinområderne omkring Telavi og Signaki september 2018 (9 dage) Georgien med Tbilisi og vinområderne omkring Telavi og Signaki 2. - 10. september 2018 (9 dage) Georgien er et spændende og indtagende land med en storslået natur og en lang historie. Det lille land i

Læs mere

Rocky Mountains på hesteryg

Rocky Mountains på hesteryg Rocky Mountains på hesteryg En utrolig smuk naturrejse på hesteryg På denne spændende rejse skal I se Rocky Mountains fra en hel anden vinkel. I løbet af 6 dage vil I ride i den smukke natur og se de imponerende

Læs mere

Flodkrydstogt på Seinen, Honfleur og Paris

Flodkrydstogt på Seinen, Honfleur og Paris Flodkrydstogt på Seinen, Honfleur og Paris Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 8.895,- Højdepunkter Skønne, gamle badebyer Honfleur og Rouen Vi sejler med et lækkert 5-ankre skib

Læs mere

Makedonien, Albanien, Montenegro og Kroatien

Makedonien, Albanien, Montenegro og Kroatien Rønshoved Højskole Højskolen ved Flensborg Fjord 15-dages oplevelsestur til Makedonien, Albanien, Montenegro og Kroatien 25. maj - 8.juni 2016 på rejsen 14. - 16. marts 2016 på højskolen Rundrejse til

Læs mere

Flodkrydstogt på Seinen, Honfleur og Paris

Flodkrydstogt på Seinen, Honfleur og Paris Flodkrydstogt på Seinen, Honfleur og Paris Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 8.195,- Højdepunkter Skønne, gamle badebyer Honfleur og Rouen Vi sejler med et lækkert 5 ankre skib

Læs mere

Wien - den syngende og dansende storby

Wien - den syngende og dansende storby Wien - den syngende og dansende storby Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 4.495,- Højdepunkter Stephansplatz med Stephansdom Slottene Belvedere og Schönbrunn Et cafébesøg hører

Læs mere

TILBUD FOR TO UGER I CAPE TOWN

TILBUD FOR TO UGER I CAPE TOWN TILBUD FOR TO UGER I CAPE TOWN Dato: august 2015 Det samlede tilbud bliver på i alt godt 13.000 DKK for to personer for 13 dage. 12 overnatninger med morgenmad og med fem arrangerede ture. Tilbuddet er

Læs mere

Andre rejser til Færøerne. Den klassiske rundrejse på Færøerne Det Færøske Køkken Klassiske Færøerne og Island

Andre rejser til Færøerne. Den klassiske rundrejse på Færøerne Det Færøske Køkken Klassiske Færøerne og Island Færøerne på kryds og tværs 8 dage - Fra kr. 11.698 pr. person Inkl. fly, overnatning & dansktalende guide Oplev de skønne færøske øer På denne rejse vil I med lokalguide, som snakker dansk, opleve de fantastiske

Læs mere

Startdato Slutdato Varighed Pris Rejseledere Eneværelsestillæg kr kr. Direkte fly til Helsinki. Ankomst om formiddagen.

Startdato Slutdato Varighed Pris Rejseledere Eneværelsestillæg kr kr. Direkte fly til Helsinki. Ankomst om formiddagen. Krydstogt på Østersøen Destination: Estland, Finland, Rusland, Sverige Startdato Slutdato Varighed Pris Rejseledere Eneværelsestillæg 28. juni 3. juli 6 dage 10995 kr. Jens Worning Sørensen 990 kr. 4.

Læs mere

Barlinek, Polen. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Barlinek, Polen. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Barlinek, Polen Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 3.195,- Højdepunkter Super hotel med god beliggenhed og rigtig god mad Lokal, dansktalende guide kun for os 3 afslappende udflugter

Læs mere

Georgien med Tbilisi og vinområderne omkring Telavi og Signaki september 2017 (9 dage)

Georgien med Tbilisi og vinområderne omkring Telavi og Signaki september 2017 (9 dage) Georgien med Tbilisi og vinområderne omkring Telavi og Signaki 1. - 9. september 2017 (9 dage) Georgien er et spændende og indtagende land med en storslået natur og en lang historie. Det lille land i Kaukasus

Læs mere

Ta med på en uforglemmelig tennis- og kultur rejse til Budapest

Ta med på en uforglemmelig tennis- og kultur rejse til Budapest Vi gentager succesen for 4. gang Ta med på en uforglemmelig tennis- og kultur rejse til Budapest Udrejse 30. maj hjemrejse 6. juni 2017 Budapest er hovedstaden i Ungarn. Navnet er sammensat af navnene

Læs mere

Flodkrydstogt på Douro i Portugal

Flodkrydstogt på Douro i Portugal Flodkrydstogt på Douro i Portugal Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 9.495,- Højdepunkter Portvinens hjemland Naturskøn sejlads gennem landskaberne fra Porto til Spanien Mulighed

Læs mere

Normandiet - Caen. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Normandiet - Caen. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Normandiet - Caen Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 4.895,- Højdepunkter Invasionskysten Bayeuxtapetet Memorial Museet i Caen Mont Saint-Michel klosteret Side 1 af 5 Normandiet

Læs mere

Nytår i Rom. Højdepunkter dage Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra: Pris fra:

Nytår i Rom. Højdepunkter dage Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra: Pris fra: Nytår i Rom Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra: Pris fra: 4.145,- Højdepunkter Hotel Navonas placering lige ved Piazza Navona 2 formiddage med informativ dansktalende lokalguide De historiske seværdigheder

Læs mere

Nytårstogt på de hollandske kanaler

Nytårstogt på de hollandske kanaler Nytårstogt på de hollandske kanaler Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 6.695,- Højdepunkter Nytårsaften på dejlige hollandske kanaler Nytårsmiddag med drikkevarer inklusiv Oplev

Læs mere

Catalonien, Andorra og Pyrenærerne

Catalonien, Andorra og Pyrenærerne Catalonien, Andorra og Pyrenærerne Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 13.09.2020 24.09.2020 8.195,- Højdepunkter Populære Roses Barcelona med lokalguide Andorra i Pyrenæerne Dejligt

Læs mere

Tæt på hotellet, kun få minutters gang, findes der en række gode restauranter og caféer, og i forlængelse af selve hotellet ligger Florentz Café og

Tæt på hotellet, kun få minutters gang, findes der en række gode restauranter og caféer, og i forlængelse af selve hotellet ligger Florentz Café og 0 år gammel renoveret bygning med smuk facade og rokoko indretning. Zleep Hotel Roskilde Introduktion Det klassiske hotel i Roskilde byder på en historisk overnatning i elegante omgivelser. Det traditionsrige

Læs mere

Fra Santiago de Compostela til Finisterre

Fra Santiago de Compostela til Finisterre Fra Santiago de Compostela til Finisterre Dato: 27 april - 3 maj 2018 Turleder: Gerda Weng + Kirsten Brandt, DVL I middelalderen vandrede pilgrimme fra hele Europa ad Camino Francés gennem Nordspanien

Læs mere

Budapest - Donaus Perle

Budapest - Donaus Perle Budapest - Donaus Perle Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 4.195,- Højdepunkter Fiskerbastionen To smukke bydele, Buda og Pest Udflugt til Pusztaen med hesteshow Udsigten fra Gellérthøjen

Læs mere

Polske Perler. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Polske Perler. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Polske Perler Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 09.08.2020 20.08.2020 9.895,- Højdepunkter Et fabelagtigt godt indhold i behageligt tempo Oplev Krakow og Warszawa Masurien og middelalderborgen

Læs mere