ISOBRO medlemsmøde. ISOBRO s retningslinjer for indsamlingsorganisationers regnskabsaflæggelse

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "ISOBRO medlemsmøde. ISOBRO s retningslinjer for indsamlingsorganisationers regnskabsaflæggelse"

Transkript

1 ISOBRO medlemsmøde ISOBRO s retningslinjer for indsamlingsorganisationers regnskabsaflæggelse

2 Program 13:00 15:30 1. Velkomst 2. Den offentlige debat om administrationsprocent og anvendelse af indsamlede midler 3. Kommende lovændringer, særligt fondsloven og indsamlingsloven 4. ISOBRO s indsamlingsetiske kontrol 5. Organisationers anvendelse af retningslinjer for regnskabsaflæggelse 6. Grundlæggende principper ved anvendelse af retningslinjer for regnskabsaflæggelse, herunder følg eller forklar -princippet 7. Særlige udfordringer for erhvervsdrivende fonde 8. Kommende opdateringer af retningslinjer for regnskabsaflæggelse? 9. Processen fremover Skal udvalget reaktiveres? 10.Emer til julemødet 11.Eventuelt 2

3 1. Velkomst 3

4 1. Velkomst Historik ISOBROs repræsentantskab iværksatte i 2012 en kulegravning af begrebet administrationsprocent med formålet at fastlægge principper for beregning af relevante nøgletal til brug for en gradvis konvergens mod genkendelige principper i indsamlingsorganisationerne, idet der tages højde for organisationernes særlige finansieringsmodeller. Det foreliggende Eksempelregnskab med tilhørende pixi-udgave er i dag ISOBROs svar på, hvorledes den opgave, branchen stillede sig selv i 2012, kan løses. Der er tale om et kan, idet ISOBROs repræsentantskab, på bestyrelsens indstilling besluttede, at det skal være frivilligt for ISOBROs medlemmer at gøre brug heraf. For de organisationer, der finder Eksempelregnskabet relevant, er det ISOBROs opfattelse, at det styrker kommunikationen om organisationens økonomi overfor offentligheden. De Indsamlingsetiske Retningslinjer indeholder i sig selv en række krav til regnskabsaflæggelsen, og de står i al væsentlighed uændrede fra den første godkendelse i Til supplement for disse retningslinjer står Eksempelregnskabet derfor alene som et løsningsforslag på, hvordan ISOBROs medlemsorganisationer kan gribe regnskabsaflæggelsen an, og vi må se forslaget som et udviklingsinstrument. Med repræsentantskabets beslutning den 9. maj 2016 har vi som branche taget første skridt til en udvikling af kommunikationen om, hvorledes betroede midler finder anvendelse til gavn for de mange formål og opgaver, ISOBROs medlemskreds løfter. Det er en udvikling, ISOBRO vil følge i tæt dialog med medlemsorganisationerne.

5 Model fra projektstarten i 2012

6 2. Den offentlige debat om administrationsprocent og anvendelse af indsamlede midler 6

7 2. Den offentlige debat om administrationsprocent og anvendelse af indsamlede midler Altinget 15. september 2015 DEBAT: Der fokuseres ofte på, hvor store administrationsudgifter en organisation har. Grænsen mellem administration og det, der går til formålet er imidlertid ikke altid så skarp, lyder det fra Isobro Det giver i særdeleshed ikke mening kun at vurdere en organisation på dens evne til at fremvise såkaldt lave administrative udgifter. Hvis det i sig selv bliver målet, kan den nødvendige konsolidering, information og kvalitetsudvikling blive tabere. Altinget 16. november 2016 I den forbindelse håber vi, at du/i vil gøre jer den ulejlighed at besvare disse spørgsmål: Benytter I ISOBROs standard for regnskabsførelse, når I rapporterer administrationsudgifter (administrationsprocent og administrationskrone) i jeres regnskab? Hvis ja, hvornår er I overgået til den nye regnskabspraksis? Hvis nej, hvorfor ikke? Har I planer om at overgå til den nye regnskabspraksis? Generelt Nøgletal og pixiudgave kommer ind i debatten og flytter fokus fra administrationsprocenten Indsamlingsnævnet beskæftiger sig løbende med spørgsmålet

8 3. Kommende lovændringer, herunder fondsloven og indsamlingsloven 8

9 3. Lovændringer. Indsamlingsloven 1. Indsamlinger foretaget blandt juridiske personer fremover vil blive omfattet af loven 2. Overgang fra anmeldelsesordning til tilladelsesordning 3. Pligt for indehaveren af en indsamlingsplatform til at sikre, at der foreligger tilladelse fra Indsamlingsnævnet 4. Ændring af navnet på indsamlingen ved risiko for forveksling eller misbrug 5. Begrebsafklaring vedr. crowdfunding Gælder fortsat: Organisationer uden anmeldelsespligt, skal indsende et årsregnskab og en beretning til Indsamlingsnævnet, senest seks måneder efter regnskabsårets afslutning. Årsregnskabet skal indeholde en erklæring fra de ansvarlige for indsamlingen om, at indsamlingen er foretaget i overensstemmelse med indsamlingsreglerne. Årsregnskab offentliggøres på Indsamlingsnævnets hjemmeside. Har organisationen sin egen hjemmeside skal regnskabet også offentliggøres her.

10 4. ISOBRO s indsamlingsetiske kontrol 10

11 4. Indsamlingsetisk kontrol af 2017-regnskaber Kontrollen i 2018 (10 organisationer) vil bl.a. omfatte regelsæt og tilladelser, der er givet af tredjepart, f.eks. opgørelse af fradragsberettigede gaver og medlemsbidrag; undersøgelse af hvorvidt regnskabet indeholder en erklæring fra de ansvarlige for indsamlingen om, at indsamlingen er foretaget i overensstemmelse med indsamlingsreglerne; undersøgelse af hvorvidt revisor har afgivet erklæring til Indsamlingsnævnet om eventuel senere anvendelse af overskuddet, samt hvorvidt der er aflagt selvstændigt regnskab for indsamlinger. Endelig vil der blive set på, hvorledes indsamlingsregnskabet er indarbejdet i årsregnskabet, og om det synes forståeligt for bidragsyderen, herunder om der foretages ubeskårne indsamlinger samt hvorledes dette dokumenteres.

12 Skema I Ja-Nej Kommentarer KRAV TIL REGNSKABET Er ledelsesberetningen overskuelig og forståelig og bidrager den til forståelsen af organisationens aktivitet i året og den forventede udvikling i det kommende år, og vurderes det herunder at organisationen har opfyldt stillede mål og gennemført planlagte aktiviteter? Er beskrivelsen af anvendt regnskabspraksis overskuelig og forståelig og bidrager den til forståelsen af organisationens principper for regnskabsmæssig behandling af indtægter, udgifter, aktiver og forpligtelser? Indeholder årsregnskabet en ledelsespåtegning, hvor ledelsen bl.a. oplyser, at årsregnskabet er aflagt i overensstemmelse med lovgivningen, og at ledelsen anser den valgte regnskabspraksis for hensigtsmæssig, således at årsregnskabet giver et retvisende billede af organisationens aktiver, passiver, finansielle stilling og driftsresultat? Er revisionspåtegningen uden forbehold eller supplerende oplysninger? Giver årsregnskabet et overblik over de i året anvendte ressourcer til indsamlingsformål og administration? Indeholder årsregnskabet kommentarer til egenkapitalens størrelse i relation til aktivitetsniveau? Fremgår tilskud (inkl. Danida-midler) fra moderorganisation, samarbejdspartnere og offentlige myndigheder særskilt i årsregnskabet? Fremgår resultatet af anmeldte / orienteringspligtige indsamlinger af årsregnskabet? Har organisationen orienteret Indsamlingsnævnet om indsamlinger? Indeholder årsrapporten de krævede oplysninger ifølge Indsamlingsloven? GRUNDLÆGGENDE KRAV Vurderes det, at årsregnskabet er udarbejdet på en overskuelig måde (klarhed)? Vurderes det, at der i årsregnskabet er taget hensyn til de reelle forhold frem for formaliteter uden reelt indhold (substans)?

13 Skema II Vurderes det, at alle relevante forhold fremgår af årsregnskabet, medmindre forholdene er ubetydelige (væsentlighed)? Bidrager regnskabet til en vurdering af om organisationen kan fortsætte sine aktiviteter og er årsregnskabet udarbejdet under denne forudsætning (going concern)? Er enhver transaktion, begivenhed og værdiændring indregnet og målt hver for sig og er de enkelte forhold undladt modregnet (bruttoprincip)? ØVRIGE FORHOLD Fremgår orientering om indsamlinger (i h.t. indsamlingslovens 4) til Indsamlingsnævnet af organisationens website? Er kravene til godkendelse i henhold til ligningslovens 8 A opfyldt? Sikrer organisationen en tydelig adskillelse mellem medlemskontingent og gaver og viser årsregnskabet en tydelig adskillelse mellem medlemskontingent og gaver, såvel i kommunikativ som økonomisk henseende? Har organisationen truffet beslutning om senere anvendelse af overskud fra indsamlinger og har revisor i så fald afgivet erklæring herom til Indsamlingsnævnet? KONKLUSION Er regnskabet udarbejdet således at det medvirker til at organisationens interessenter kan få overblik over: 1. Organisationernes placering af ressourcerne 2. Ledelsens forvaltning af organisationens ressourcer 3. Fordeling af organisationens ressourcer 4. Om formålet er tilgodeset ved anvendelse af midlerne 5. Om der er gjort rede for anvendelse af øremærkede midler 6. Regelsæt og tilladelser givet af tredjepart. Er regnskabet udarbejdet således, at det oplyser om forhold, der er relevante for organisationens interessenter og er informationerne i overensstemmelse med anden løbende information fra organisationen? Giver regnskabet således et samlet overblik (et retvisende billede) af organisationens aktiver, passiver, pengestrømme, finansielle stilling samt resultat?

14 5. Organisationers anvendelse af ISOBRO s retningslinjer for regnskabsaflæggelse Erfaringer fra praksis 14

15 5. Organisationers anvendelse af retningslinjer for regnskabsaflæggelse Erfaringer fra praksis En række organisationer har implementeret ISOBRO s retningslinjer for regnskabsaflæggelse som grundlag for deres regnskabsudarbejdelse. Vi har kigget nærmere på seks af disse årsrapporter for 2017: Løn til [organisationens] direktør oplyses ikke særskilt, da det er [organisationens] To foreninger grundlæggende princip ikke at oplyse løn på individuelle personer. Med vores årsrapport ønsker vi at give vores bidragsydere og andre interessenter et mere sammenligneligt overblik over vores økonomi og finansielle stilling. To fonde Det er vurderingen, at udarbejdelse af en pengestrømsopgørelse ikke vil tilføre yderligere To erhvervsdrivende fonde væsentlige informationer til årsregnskabet. Konklusioner fra gennemgang ISOBRO s retningslinjer foreskriver, at der aktiveres og afskrives på anlægsaktiver anskaffet til To organisationer angiver anvendelse at afvige fra også ISOBROs til de formålsbestemte retningslinjer: aktiviteter. Her har [organisationen] valgt at fravige retningslinjerne. Dette begrundes i, at det stort set er umuligt ved anskaffelsen af et aktiv til en Ej lønnote og oplysning særlig af lønindsats til direktør at vurdere - 2 dette aktivs levetid. Der kan ske udvikling i aktiviteten, som gør, at en anskaffelse hurtigt er forældet eller ikke brugbar mere. [Organisationen] har derfor valgt at Ej pengestrømsopgørelse - 1 forsigtighedshensyn at udgiftsføre anskaffelsen på erhvervelsestidspunktet, når det drejer sig Udgiftsførsel af maskiner om oganlægsaktiver inventar < 2 mio. til formålsbestemte kr. - 1 aktiviteter. Dette vurderes ikke at have indflydelse på [organisationens] økonomiske stilling. Udgiftsførsel af varebeholdninger til videresalg ved erhvervelse - 1 Der gives begrundelse for ISOBRO s afvigelser. retningslinjer foreskriver at optage varebeholdninger til kostpris. Denne retningslinje har [organisationen] valgt ikke at følge. Af forsigtighedshensyn bliver varer købt til videresalg To organisationer refererer udgiftsført til retningslinjerne på den pågældende i ledelsespåtegningen indsamlingsaktivitet på erhvervelsestidspunktet og udgiftsføres således uafhængigt at salgets forløb. Dette vurderes ikke at have indflydelse på Én organisations revisionspåtegning refererer til retningslinjerne [organisationens] økonomiske stilling. 15

16 5. Organisationers anvendelse af retningslinjer for regnskabsaflæggelse Erfaringer fra praksis Konklusioner fra gennemgang Anvendte nøgletal: Overskudsgrad ved indsamlinger i f.t. indtægter - 5 Administrationsprocent i f.t. indtægter 6 Formålsprocent i f.t. indtægter 5 Konsolideringsprocent 5 Sikkerhedsmargin 5 Soliditetsgrad - 6 Andel af offentlig finansiering 3 Administrationsudgifter er udgifter, der direkte kan henføres til foreningens administrative funktioner. Administrationsudgifter omfatter udgifter til fælles personaleudgifter og HR, økonomi- og formueforvaltning, hovedbestyrelse, udvalg, direktion, politik og jura, ejendomsforvaltning samt kantine, som ikke er fordelt til de forbrugende afdelinger. Administrationsomkostninger er omkostninger, der direkte kan henføres til organisationens administrative funktioner. Heri indgår eksempelvis omkostninger til økonomifunktion, kontorholdsomkostninger o.l. Omkostninger til administration er en forudsætning for [Organisationens] generelle virke, overholdelse af lovgivningskrav samt forsvarlige forvaltning og anvendelse af de betroede midler. Administrationsomkostninger er omkostninger, der direkte kan henføres til fondens administrative funktioner. Administrationsomkostninger omfatter udgifter til fælles personaleomkostninger, HR, økonomi- og formueforvaltning, udvalg, direktion, kontorlokaler, kontoromkostninger mv. som ikke er fordelt til de forbrugende afdelinger samt af- og nedskrivninger. Administrationsomkostninger omfatter omkostninger til direktion, sekretærfunktion, økonomifunktion og generel administration. Administrationsomkostninger omfatter omkostninger ved virksomhedens administrative funktioner, herunder løn og gager til medarbejdere i administration og ledelse, kontorholdsomkostninger, nedskrivninger af tilgodehavender samt af- og nedskrivninger af immaterielle og materielle anlægsaktiver, ISOBRO der Medlemsmøde benyttes i administratiounen af virksomheden. 16

17 5. Organisationers anvendelse af retningslinjer for regnskabsaflæggelse Erfaringer fra praksis Konklusioner fra gennemgang Resultatposter: Indtægter ved indtægtsskabende aktiviteter - 6 Omkostninger ved indtægtsskabende aktiviteter - 6 Resultat af indtægtsskabende aktiviteter 6 Omkostninger ved formålsbestemte aktiviteter 2 Resultat efter formålsbestemte aktiviteter - 1 Administrationsomkostninger o.l. 6 Andre driftsindtægter - 1 Resultat før finansielle poster - 3 Resultat før finansielle poster og formålsbestemte aktiviteter - 2 Finansielle poster - 2 Finansielle indtægter - 4 Finansielle omkostninger - 4 Resultat før formålsbestemte aktiviteter - 3 Omkostninger ved formålsbestemte aktiviteter - 3 Årets resultat - 6 Resultatdisponering: Anvendt til formålsbestemte aktiviteter - 1 Tre modeller anvendt for præsentation af omkostninger fra formålsbestemte aktiviteter: 1. I resultatopgørelse som del af driftsresultat (Erhv.driv.fonde) 2. I resultatopgørelse efter driftsresultat (Øvrige) 3. Som en del af resultatdisponering 17

18 5. Organisationers anvendelse af retningslinjer for regnskabsaflæggelse Erfaringer fra praksis Konklusioner fra gennemgang Metoder for fordeling af omkostninger: To organisationer oplyser ikke om metoder for fordeling Omkostninger til indtægtsskabende aktiviteter og formålsbestemte aktiviteter omfatter direkte henførbare omkostninger Fordeling af omkostninger foretages på baggrund af anvendt tidsforbrug og evt. administrationsbidrag Fællesudgifter til kantine, IT, HR og lokaledrift belaster de enkelte aktiviteter efter forbrug. Konkret fordeles fællesudgifter efter kvadratmeter og antal ansatte Fællesomkostninger fordeles til de fire grupper af omkostninger på baggrund af fordelingsnøgler, såsom timeregistrering og antal årsværk. [Organisation] fordeler alle fællesomkostninger som princip. I de fordelte fællesomkostninger indgår bl.a. husleje, uddannelse og lignende. Ingen af organisationerne har valgt at vise ej fordelte fællesomkostninger som en særskilt resultatpost. Alle omkostninger, der ikke direkte kan henføres til specifikke aktiviteter, havner i en opsamlingskategori benævnt ikke-fordelte fællesomkostninger, der indgår i administrationsprocenten. Direkte omkostninger til administrative formål og ikke-fordelte fællesomkostninger kan eventuelt præsenteres samlet i resultatopgørelsen. 18

19 5. Organisationers anvendelse af retningslinjer for regnskabsaflæggelse Erfaringer fra praksis Konklusioner fra gennemgang Noter i årsrapporten: Indtægter ved indtægtsskabende aktiviteter - 1 Indsamlede offentlige midler - 5 Indsamlede private midler 5 Momskompensation 1 Indtægter ved egen virksomhed 4 Omkostninger ved indtægtsskabende aktiviteter 5 Nettoindtægter fordelt på typer af aktiviteter 3 Omkostninger ved formålsbestemte aktiviteter - 5 Administrationsomkostninger - 4 Personaleomkostninger herunder fordeling 5 Personaleomkostninger uden fordeling - 1 Finansielle indtægter 3 Finansielle omkostninger 2 * Heraf én for Management team Immaterielle anlægsaktiver - 3 Materielle anlægsaktiver 5 Finansielle anlægsaktiver 2 Varebeholdninger - 1 Diverse tilgodehavender mv. 4 Værdipapirer 2 Likvider bundne og disponible - 1 Reserver på egenkapitalen o.l. - 3 Projektmidler overført til kommende år 1 Modtagne forudbetalinger 2 Periodiserede bevillinger 2 Ledelsesvederlag 3* Gæld til tilknyttede organisationer - 1 Af og nedskrivninger herunder Husk, fordeling der gælder 2 også Anden et væsentlighedskriterium gæld 5 Andre driftsindtægter - 1 under retningslinjerne Ændring for regnskabsaflæggelse i arbejdskapital - 1 Leje- og leasinforpligtelser 4 Eventualaktiver 1 Eventualforpligtelser - 2 Pantsætninger og sikkerhedsstillelser 1 Transaktioner med nærtstående parter - 2 Uddelinger - 1 Indsamlingsregnskaber efter Indsamlingsloven 4 19

20 6. Grundlæggende principper ved ISOBRO s anvendelse af retningslinjer for regnskabsaflæggelse 20

21 6. Grundlæggende principper ved ISOBRO s anvendelse af retningslinjer for regnskabsaflæggelse Følg eller forklar-princippet Det er ikke et krav, at man følger retningslinjerne, men hvis man angiver at følge dem, så skal eventuelle afvigelser hertil begrundes. Hvornår følger man ikke retningslinjerne? Manglende elementer fx. pengestrømsopgørelse? Manglende indregning af aktiver og forpligtelser? Afvigende indtægtskriterier? Manglende noteoplysninger? Ikke alle hoved- og nøgletal oplyst? Definitioner på aktiver og forpligtelser Retningslinjerne er baseret på den formueorienterede regnskabsteori, hvilket betyder at opfyldelse af kriterierne for indregning af aktiver og forpligtelser er styrende for opgørelse af egenkapital og resultatet. Særlige udfordringer Se efterfølgende Hvornår har man en forpligtelse overfor 3. mand fx. indsamlinger til et bestemt formål? Sammenhæng til indsamlingslov I henhold til indsamlingsloven kan man aflægge særskilt regnskab for hver enkelt indsamling omfattet af loven eller lade årsregnskabet for organisationen udgøre regnskabsrapporteringen. Hvordan håndterer man løsningen med indarbejdelse i årsregnskabet? Ledelsespåtegning? Revisionspåtegning? Anvendt regnskabspraksis? Noteoplysninger? Indtægtskriterier Indtægtskriterierne er afledt af definitionerne på aktiver og forpligtelser samt at beløbet til indtægtsførsel kan opgøres pålideligt. Særlige udfordringer Se efterfølgende Hvornår kan beløbet opgøres tilstrækkelig pålideligt fx. arv? Hvornår har man optjent retten til en indtægt fx. indsamlinger til et bestemt formal? Hvornår har man et tilgodehavende hos 3. mand fx. arvebeløb? 21

22 6. Grundlæggende principper ved ISOBRO s anvendelse af retningslinjer for regnskabsaflæggelse Rapporteringskrav i h.t. indsamlingsloven Rapporteringskrav i h.t. indsamlingsloven? Regnskab for indsamlinger skal udarbejdes. Enten kan årsrapporten anvendes eller der kan udarbejdes særskilt regnskab. Oplysningskrav ved anvendelse af årsrapporten: Der skal i ledelsespåtegning på årsrapport indarbejdes særskilt afsnit om, at indsamlingen er foretaget i o.m. indsamlingsloven og bekendtgørelse om indsamling mv. (se tekstboks til højre) Revisionspåtegning skal omfatte indsamlingsregnskab. I ledelsesberetningen indarbejdes et afsnit, der beskriver hvilke indsamlinger organisationen har foretaget i året, samt væsentlige begivenheder eller aktiviteter knyttet hertil. Resultat af indsamlinger indgår i en note, herunder specificering af indtægter, udgifterne ved administrationen samt anvendelsen af overskuddet (evt. i henhold til formål). Tekst til ledelsespåtegningen: Indsamlingen er foretaget i henhold til tilladelse af [insæt dato], jf. jr.nr. og i overensstemmelse med indsamlingsloven med tilhørende bekendtgørelse. Vi anser det i note XX opstillede regnskab for indsamling til fordel for [indsamlingens formål], der skal [hvad skal indsamlingen fx. hjælpe] for perioden 1. januar 20XX december 20XX, for udarbejdet i overensstemmelse med regnskabsbestemmelserne i retningslinjerne i bekendtgørelse nr. 820 af 27. juni 2014 og Indsamlingsloven. Husk indsendelse af årsrapporten til Indsamlingsnævnet og offentliggørelse på organisationens hjemmeside. 22

23 6. Grundlæggende principper ved ISOBRO s anvendelse af retningslinjer for regnskabsaflæggelse Rapporteringskrav i h.t. indsamlingsloven Rapporteringskrav i h.t. indsamlingsloven? Eksempel årsregnskab 23

24 6. Grundlæggende principper ved ISOBRO s anvendelse af retningslinjer for regnskabsaflæggelse Rapporteringskrav i h.t. indsamlingsloven Rapporteringskrav i h.t. indsamlingsloven? Regnskab for indsamlinger skal udarbejdes. Enten kan årsrapporten anvendes eller der kan udarbejdes særskilt regnskab. Oplysningskrav ved anvendelse af særskilt regnskab: Der skal i ledelsespåtegning på årsrapport indarbejdes særskilt afsnit om, at indsamlingen er foretaget i o.m. indsamlingsloven og bekendtgørelse om indsamling mv. (se tekstboks til højre) I ledelsesberetningen indarbejdes et afsnit, der beskriver hvilke indsamlinger organisationen har foretaget i året, samt væsentlige begivenheder eller aktiviteter knyttet hertil. Tekst til ledelsespåtegningen: Indsamlingen er foretaget i henhold til tilladelse af [insæt dato], jf. jr.nr. og i overensstemmelse med indsamlingsloven med tilhørende bekendtgørelse. Vi anser det opstillede regnskab for indsamling til fordel for [indsamlingens formål], der skal [hvad skal indsamlingen fx. hjælpe] for perioden 1. januar 20XX december 20XX, for udarbejdet i overensstemmelse med regnskabsbestemmelserne i retningslinjerne i bekendtgørelse nr. 820 af 27. juni 2014 og Indsamlingsloven. Resultat af indsamlingen præsenteres, herunder specificering af indtægter, udgifterne ved administrationen samt anvendelsen af overskuddet (evt. i henhold til formål). Regnskab, hvor indsamlede midler > 50 t.kr., skal revideres af statsautoriseret eller registreret revisor. Husk indsendelse af indsamlingsregnskaber til Indsamlingsnævnet og offentliggørelse på organisationens hjemmeside. Hus- og gadeindsamling specifikt: I ledelsesberetningen skal der yderligere oplyses om antal indsamlere og kort over anvendte ruter. 24

25 6. Grundlæggende principper ved ISOBRO s anvendelse af retningslinjer for regnskabsaflæggelse Definition på aktiver og forpligtelser mv. samt afledt heraf indtægtskriterier Aktiver Ressourcer, som er under virksomhedens kontrol som et resultat af tidligere begivenheder, og hvorfra fremtidige økonomiske fordele forventes at tilflyde virksomheden. Indregningskriterier: Et aktiv skal indregnes i balancen, når det er sandsynligt, at fremtidige økonomiske fordele vil tilflyde virksomheden og aktivets værdi kan måles pålideligt. Forpligtelser Eksisterende pligter (juridiske eller konstruktive) for virksomheden opstået som resultat af tidligere begivenheder, og hvis indfrielse forventes at medføre afståelse af fremtidige økonomiske fordele. Arv? Momskompensation? Indsamlede midler til generelt formål? Indsamlede midler til øremærket formål? Længerevarende formålsbestemte aktiviteter fx støtte til projekter? Indregningskriterier: En forpligtelse skal indregnes i balancen, når det er sandsynligt, at fremtidige økonomiske fordele vil fragå virksomheden og forpligtelsens værdi kan måles pålideligt. Indtægter Stigninger i økonomiske fordele i regnskabsperioden i form af tilgang eller værdistigning af aktiver eller fald i forpligtelser, som medfører stigninger i egenkapitalen. I indtægter indgår dog ikke indskud fra ejere. 25

26 6. Grundlæggende principper ved ISOBRO s anvendelse af retningslinjer for regnskabsaflæggelse Bilag C: Beslutningstræ for indtægtsførsel 26

27 7. Særlige udfordringer for erhvervsdrivende fonde ift. retningslinjer for regnskabsaflæggelse 27

28 7. Særlige udfordringer for erhvervsdrivende fonde ift. Retningslinjer for regnskabsaflæggelse Særlige skemakrav følger af årsregnskabsloven samt indberetning i XBRL-format Retningslinjernes præsentation af resultatopgørelse jf. Bilag A Alternativ præsentation af resultatopgørelse Indtægter ved indtægtsskabende aktiviteter [Nettoomsætning] Indtægter ved indtægtsskabende aktiviteter[nettoomsætning] Omkostninger [Salgs- ved og indtægtsskabende distributionsomkosnitnger aktiviteter / Produktionsomkostninger] Omkostninger [Salgs- ved og indtægtsskabende distributionsomkosnitnger aktiviteter / Produktionsomkostninger] Resultat af indtægtsskabende aktiviteter [Bruttofortjeneste] Resultat af indtægtsskabende aktiviteter [Bruttofortjeneste] Administrationsomkostninger [Administrationsomkostninger] Administrationsomkostninger [Administrationsomkostninger] Resultat før finansielle poster [Driftsresultat] Omkostninger ved formålsbestemte [Andre aktiviteter driftsomkostninger] Finansielle indtægter Resultat før finansielle poster [Driftsresultat] Finansielle omkostninger Finansielle indtægter Årets resultat før formålsbestemte aktiviteter Finansielle omkostninger Årets resultat Omkostninger ved formålsbestemte aktiviteter [Note] Resultatdisponering: Ekstraordinære uddelinger til formålsbestemte aktiviteter Henlagt til uddelinger efterfølgende regnskabsår Resultatdisponering: Overført til næste år Overført til næste år 28

29 8. Kommende opdateringer af retningslinjer for regnskabsaflæggelse? 29

30 8. Kommende opdateringer af retningslinjer for regnskabsaflæggelse? Konkrete forslag til ændringer, udvidelser mv. Opdatering af Bilag A: Eksempel på præsentation af resultatopgørelse og disponering for indsamlingsorganisation, der er erhvervsdrivende fond? Opdatering af Bilag C: Beslutningstræ for indregning af indtægter? Yderligere vejledning til Følg eller forklar -princippet? 30

31 Processen fremover, emner til julemødet og eventuelt 31

32 Afrunding 9. Processen fremover. Er der ønske om, at ISOBRO reaktiverer udvalget på området? 10. Emner der tages op på julemødet 11. Eventuelt

33 Om Deloitte Deloitte leverer ydelser indenfor revision, consulting, financial advisory, risikostyring, skat og dertil knyttede ydelser til både offentlige og private kunder i en lang række brancher. Deloitte betjener fire ud af fem virksomheder på listen over verdens største selskaber, Fortune Global 500, gennem et globalt forbundet netværk af medlemsfirmaer i over 150 lande, der leverer kompetencer og viden i verdensklasse og service af høj kvalitet til at håndtere kundernes mest komplekse forretningsmæssige udfordringer. Vil du vide mere om, hvordan Deloittes omkring medarbejdere gør en forskel, der betyder noget, så besøg os på Facebook, LinkedIn eller Twitter. Deloitte Touche Tohmatsu Limited Deloitte er en betegnelse for en eller flere af Deloitte Touche Tohmatsu Limited ( DTTL ), dets netværk af medlemsfirmaer og deres tilknyttede virksomheder. DTTL (der også omtales som Deloitte Global ) og alle dets medlemsfirmaer udgør separate og uafhæner til for en udførlig beskrivelse af den juridiske struktur i Deloitte Touche Tohmatsu Limited og dets medlemsfirmaer Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab. Medlem af Deloitte Touche Tohmatsu Limited

Foreningen af Døgn- og Dagtilbud for udsatte børn og unge

Foreningen af Døgn- og Dagtilbud for udsatte børn og unge Foreningen af Døgn- og Dagtilbud for udsatte børn og unge Oversigt til bestyrelsen 08-11-2018 2018 Deloitte 1 Agenda Konklusion på vores revision Forretningsgange og interne kontroller Ledelsens påtegninger

Læs mere

Den indsamlingsetiske Kontrol 2018 Konklusion - 2. Formål og ramme for undersøgelsen - 2. Udvælgelsen af de kontrollerede organisationer - 3

Den indsamlingsetiske Kontrol 2018 Konklusion - 2. Formål og ramme for undersøgelsen - 2. Udvælgelsen af de kontrollerede organisationer - 3 DEN INDSAMLINGSETISKE KONTROL 2018 Den indsamlingsetiske Kontrol 2018 Konklusion - 2 Formål og ramme for undersøgelsen - 2 Udvælgelsen af de kontrollerede organisationer - 3 Undersøgelsen - 3 Anvendt skema

Læs mere

Regnskab for landsdækkende indsamling (hus- og gadeindsamling) i perioden januar 31. december 20XX

Regnskab for landsdækkende indsamling (hus- og gadeindsamling) i perioden januar 31. december 20XX CVR-nr. 00 00 00 00 Regnskab for landsdækkende indsamling (hus- og gadeindsamling) i perioden januar 31. december 20XX Koncept for særskilt regnskab i henhold til 8, stk. 2 i bekendtgørelse om indsamling

Læs mere

Stallex Holding A/S Ndr. Landevej Tønder CVR-nr Årsrapport

Stallex Holding A/S Ndr. Landevej Tønder CVR-nr Årsrapport Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR-nr. 33963556 Egtved Allé 4 6000 Kolding Telefon 75 53 00 00 Telefax 75 53 00 38 www.deloitte.dk Stallex Holding A/S Ndr. Landevej 4 6270 Tønder CVR-nr.

Læs mere

Pro Tempore Film ApS Strandmarksvej Risskov CVR-nr Årsrapport 2017

Pro Tempore Film ApS Strandmarksvej Risskov CVR-nr Årsrapport 2017 Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR-nr. 33963556 City Tower, Værkmestergade 2 8000 Aarhus C Telefon 89 41 41 41 Telefax 89 41 42 43 www.deloitte.dk Pro Tempore Film ApS Strandmarksvej

Læs mere

Foreningen Ådalen Retræte Gl. Viborgvej 400 Randers NV CVR-nr Årsrapport 2018

Foreningen Ådalen Retræte Gl. Viborgvej 400 Randers NV CVR-nr Årsrapport 2018 Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR-nr. 33 96 35 56 City Tower, Værkmestergade 2 8000 Aarhus C Telefon 89414141 Telefax 89414243 www.deloitte.dk Foreningen Ådalen Retræte Gl. Viborgvej

Læs mere

Dress the bird ApS Silkeborgvej Brabrand CVR-nr Årsrapport

Dress the bird ApS Silkeborgvej Brabrand CVR-nr Årsrapport Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR-nr. 33963556 City Tower, Værkmestergade 2 8000 Aarhus C Telefon 89 41 41 41 Telefax 89 41 42 43 www.deloitte.dk Dress the bird ApS Silkeborgvej 765

Læs mere

Juridisk Kontor CPH ApS. Årsrapport 2015/16

Juridisk Kontor CPH ApS. Årsrapport 2015/16 Palægade 3, 4. th. 1261 København K CVR-nr. 32478786 Årsrapport 2015/16 7. regnskabsår Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 14. marts 2017 Johnny Hast Hansen

Læs mere

Nordic Mentor ApS Gistrupparken Gistrup CVR-nr Årsrapport 2016

Nordic Mentor ApS Gistrupparken Gistrup CVR-nr Årsrapport 2016 Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR-nr. 33963556 Gøteborgvej 18 9200 Aalborg SV Telefon 98 79 60 00 Telefax 98 79 60 01 www.deloitte.dk Nordic Mentor ApS Gistrupparken 38 9260 Gistrup

Læs mere

W3 Properties ApS Vingelhøjvej Aabenraa CVR-nr Årsrapport

W3 Properties ApS Vingelhøjvej Aabenraa CVR-nr Årsrapport Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR-nr. 33963556 Egtved Allé 4 6000 Kolding Telefon 75 53 00 00 Telefax 75 53 00 38 www.deloitte.dk W3 Properties ApS Vingelhøjvej 18 6200 Aabenraa CVR-nr.

Læs mere

ApS KBUS 8 NR Kongensgade 18, Esbjerg CVR-nr Årsrapport

ApS KBUS 8 NR Kongensgade 18, Esbjerg CVR-nr Årsrapport Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR-nr. 33963556 Dokken 8 Postboks 200 6701 Esbjerg Telefon 79 12 84 44 Telefax 79 12 84 55 www.deloitte.dk ApS KBUS 8 NR. 2038 Kongensgade 18, 1. 6700

Læs mere

Komplementarselskabet af 2011 ApS Strandvejen Kolding CVR-nr Årsrapport 2018

Komplementarselskabet af 2011 ApS Strandvejen Kolding CVR-nr Årsrapport 2018 Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR-nr. 33963556 Egtved Allé 4 6000 Kolding Telefon 75 53 00 00 Telefax 75 53 00 38 www.deloitte.dk Komplementarselskabet af 2011 ApS Strandvejen 7 6000

Læs mere

EXTERN KOMMUNIKATION A/S Sorthøj 79, st. th Aalborg CVR-nr Årsrapport 2016

EXTERN KOMMUNIKATION A/S Sorthøj 79, st. th Aalborg CVR-nr Årsrapport 2016 Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR-nr. 33963556 Gøteborgvej 18 9200 Aalborg SV Telefon 98 79 60 00 Telefax 98 79 60 01 www.deloitte.dk EXTERN KOMMUNIKATION A/S Sorthøj 79, st. th. 9000

Læs mere

SKJRPK A/S Kongensgade Esbjerg CVR-nr Årsrapport

SKJRPK A/S Kongensgade Esbjerg CVR-nr Årsrapport Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR-nr. 33963556 Dokken 8 Postbox 200 6701 Esbjerg Telefon 79 12 84 44 Telefax 79 12 84 55 www.deloitte.dk SKJRPK A/S Kongensgade 95 6700 Esbjerg CVR-nr.

Læs mere

Fonden for Nordisk Institut for Kiropraktik og Klinisk Biomekanik CVR-nr Årsrapport 2014

Fonden for Nordisk Institut for Kiropraktik og Klinisk Biomekanik CVR-nr Årsrapport 2014 Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR nr. 33963556 Tværkajen 5 Postboks 10 5100 Odense C Telefon 63 14 66 00 Telefax 63 14 66 12 www.deloitte.dk Fonden for Nordisk Institut for Kiropraktik

Læs mere

Arkitekt MAA Ole Justesen ApS i likvidation CVR-nr Strandparksvej Helleup. Årsrapport 2014/15

Arkitekt MAA Ole Justesen ApS i likvidation CVR-nr Strandparksvej Helleup. Årsrapport 2014/15 Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR nr. 33963556 Weidekampsgade 6 Postboks 1600 0900 København C Telefon 36 10 20 30 Telefax 36 10 20 40 www.deloitte.dk Arkitekt MAA Ole Justesen ApS

Læs mere

ApS Komplementarselskabet City of Newcastle Gydevang 39-41, Allerød CVR-nr Årsrapport 2017

ApS Komplementarselskabet City of Newcastle Gydevang 39-41, Allerød CVR-nr Årsrapport 2017 Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR-nr. 33963556 Weidekampsgade 6 Postboks 1600 0900 København C Telefon 36 10 20 30 Telefax 36 10 20 40 www.deloitte.dk ApS Komplementarselskabet City

Læs mere

Claus Pedersen Biler ApS. Rørkærvej Vordingborg. CVR-nr

Claus Pedersen Biler ApS. Rørkærvej Vordingborg. CVR-nr erhvervs- og selskabsstyrelsen Claus Pedersen Biler ApS Rørkærvej 36 4760 Vordingborg CVR-nr. 33370830 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 21/6-2012 Opstillet

Læs mere

Bifrost Communications ApS Pyrus Alle Kastrup CVR-nr Årsrapport 2016

Bifrost Communications ApS Pyrus Alle Kastrup CVR-nr Årsrapport 2016 Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR-nr. 33963556 Ndr. Ringgade 70A 4200 Slagelse Telefon 58 55 82 00 Telefax 58 55 82 01 www.deloitte.dk Bifrost Communications ApS Pyrus Alle 21 2770

Læs mere

Danbyggeri ApS Langebrogade København K. ÅRSRAPPORT 1. juli 2014 til 30. juni CVR-nr:

Danbyggeri ApS Langebrogade København K. ÅRSRAPPORT 1. juli 2014 til 30. juni CVR-nr: Danbyggeri ApS Langebrogade 5 1411 København K ÅRSRAPPORT 1. juli 2014 til 30. juni 2015 CVR-nr: 33585594 4. Regnskabsår Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets generalforsamling, den 29/12

Læs mere

OLE LUND-THOMSEN, EJENDOMSADMINISTRATION APS ESPLANADEN 7, 3. TV., 1263 KØBENHAVN K 2015/16

OLE LUND-THOMSEN, EJENDOMSADMINISTRATION APS ESPLANADEN 7, 3. TV., 1263 KØBENHAVN K 2015/16 Tlf.: 39 15 52 00 BDO Statsautoriseret revisionsaktieselskab koebenhavn@bdo.dk Havneholmen 29 www.bdo.dk DK-1561 København V CVR-nr. 20 22 26 7020222670 OLE LUND-THOMSEN, EJENDOMSADMINISTRATION APS ESPLANADEN

Læs mere

Egon Pedersen Re-Invest ApS

Egon Pedersen Re-Invest ApS Strandvejen 114A 2900 Hellerup CVR-nr. 78409711 Årsrapport for 2017 32. regnskabsår Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 7. maj 2018 Lars C. Pedersen Dirigent

Læs mere

Event Crew ApS Terndrupvej Brovst CVR-nr Årsrapport 2016

Event Crew ApS Terndrupvej Brovst CVR-nr Årsrapport 2016 Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR-nr. 33963556 Gøteborgvej 18 9200 Aalborg SV Telefon 98 79 60 00 Telefax 98 79 60 01 www.deloitte.dk Event Crew ApS Terndrupvej 100 9460 Brovst CVR-nr.

Læs mere

Multa ApS. Årsrapport for 2014 (Opstillet uden revision eller review)

Multa ApS. Årsrapport for 2014 (Opstillet uden revision eller review) Østergade 32 4970 Rødby CVR-nr. 35049096 Årsrapport for 2014 (Opstillet uden revision eller review) 2. regnskabsår Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 23-06-2015

Læs mere

FK-Byg ApS Navervej Varde CVR-nr Årsrapport 2016

FK-Byg ApS Navervej Varde CVR-nr Årsrapport 2016 Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR-nr. 33963556 Dokken 8 Postbox 200 6701 Esbjerg Telefon 79 12 84 44 Telefax 79 12 84 55 www.deloitte.dk FK-Byg ApS Navervej 14 6800 Varde CVR-nr. 26047218

Læs mere

LOC Holding 2014 ApS Hans Hedtofts Gade København S CVR-nr Årsrapport

LOC Holding 2014 ApS Hans Hedtofts Gade København S CVR-nr Årsrapport Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR-nr. 33963556 Tværkajen 5 Postboks 10 5100 Odense C Telefon 63 14 66 00 Telefax 63 14 66 12 www.deloitte.dk LOC Holding 2014 ApS Hans Hedtofts Gade

Læs mere

NICHEHUSET ApS Bredgade København K CVR-nr Årsrapport 2017

NICHEHUSET ApS Bredgade København K CVR-nr Årsrapport 2017 Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR-nr. 33963556 Weidekampsgade 6 Postboks 1600 0900 København C Telefon 36 10 20 30 Telefax 36 10 20 40 www.deloitte.dk NICHEHUSET ApS Bredgade 23 1260

Læs mere

Mikkel O. Pedersen Racing A/S Ringgade Struer CVR-nr Årsrapport 2017

Mikkel O. Pedersen Racing A/S Ringgade Struer CVR-nr Årsrapport 2017 Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR-nr. 33963556 Papirfabrikken 26 8600 Silkeborg Telefon 89 20 70 00 Telefax 89 20 70 05 www.deloitte.dk Mikkel O. Pedersen Racing A/S Ringgade 46 7600

Læs mere

Børneulykkesfonden CVR-nr Årsregnskab 2015

Børneulykkesfonden CVR-nr Årsregnskab 2015 Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR-nr. 33 96 35 56 Weidekampsgade 6 Postboks 1600 0900 København C Telefon 36 10 20 30 Telefax 36 10 20 40 www.deloitte.dk Børneulykkesfonden CVR-nr.

Læs mere

AVD 273 ApS Weidekampsgade København S CVR-nr Årsrapport

AVD 273 ApS Weidekampsgade København S CVR-nr Årsrapport Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR-nr. 33963556 Weidekampsgade 6 Postboks 1600 0900 København C Telefon 36 10 20 30 Telefax 36 10 20 40 www.deloitte.dk AVD 273 ApS Weidekampsgade 6 2300

Læs mere

Selskabet Gammel Kongevej 72C A/S Gammel Kongevej 72 C 1850 Frederiksberg C CVR-nr Årsrapport 2016

Selskabet Gammel Kongevej 72C A/S Gammel Kongevej 72 C 1850 Frederiksberg C CVR-nr Årsrapport 2016 Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR-nr. 33963556 Weidekampsgade 6 Postboks 1600 0900 København C Telefon 36 10 20 30 Telefax 36 10 20 40 www.deloitte.dk Selskabet Gammel Kongevej 72C

Læs mere

Mobile Support K/S. Strandboulevarden 151, 2., 2100 København. Årsrapport for. 1. januar december 2016

Mobile Support K/S. Strandboulevarden 151, 2., 2100 København. Årsrapport for. 1. januar december 2016 Mobile Support K/S Strandboulevarden 151, 2., 2100 København Årsrapport for 1. januar - 31. december 2016 CVR-nr. 36 54 16 28 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling

Læs mere

BB Sædding ApS. Årsrapport for 2015/16

BB Sædding ApS. Årsrapport for 2015/16 Fyrvej 34 6710 Esbjerg V CVR-nr. 32776663 Årsrapport for 2015/16 6. regnskabsår Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 30-08-2016 Liselotte Brix Jensen Dirigent

Læs mere

Advokatanpartsselskabet H.P. Strandmarksvej Risskov CVR-nr Årsrapport 2017

Advokatanpartsselskabet H.P. Strandmarksvej Risskov CVR-nr Årsrapport 2017 Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR-nr. 33963556 City Tower, Værkmestergade 2 8000 Aarhus C Telefon 89 41 41 41 Telefax 89 41 42 43 www.deloitte.dk Advokatanpartsselskabet H.P. Strandmarksvej

Læs mere

Bilzonen A/S CVR-nr Store Regnegade 12, 1. sal 1110 Købehavn K. Årsrapport 2015

Bilzonen A/S CVR-nr Store Regnegade 12, 1. sal 1110 Købehavn K. Årsrapport 2015 Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR nr. 33963556 Weidekampsgade 6 Postboks 1600 0900 København C Telefon 36 10 20 30 Telefax 36 10 20 40 www.deloitte.dk Bilzonen A/S CVR-nr. 25611004

Læs mere

Ringsted Retail Company ApS. Årsrapport for 2014

Ringsted Retail Company ApS. Årsrapport for 2014 Vestre Havnepromenade 7 9000 Aalborg CVR-nr. 35683003 Årsrapport for 2014 1. regnskabsår Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 28-05-2015 MORTEN TOUSGAARD Dirigent

Læs mere

acti-chem Finans ApS Birkemose Allé Kolding CVR-nr Årsrapport 2017

acti-chem Finans ApS Birkemose Allé Kolding CVR-nr Årsrapport 2017 Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR-nr. 33963556 Weidekampsgade 6 Postboks 1600 0900 København C Telefon 36 10 20 30 Telefax 36 10 20 40 www.deloitte.dk acti-chem Finans ApS Birkemose

Læs mere

Aktieselskabet af 18. maj 1993 under frivillig likvidation Maglemosevej 51 C 2920 Charlottenlund CVR-nr Årsrapport

Aktieselskabet af 18. maj 1993 under frivillig likvidation Maglemosevej 51 C 2920 Charlottenlund CVR-nr Årsrapport Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR-nr. 33963556 Egtved Allé 4 6000 Kolding Telefon 75 53 00 00 Telefax 75 53 00 38 www.deloitte.dk Aktieselskabet af 18. maj 1993 under frivillig likvidation

Læs mere

BAGGESEN INVEST ApS. Årsrapport 1. juli juni Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den

BAGGESEN INVEST ApS. Årsrapport 1. juli juni Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den BAGGESEN INVEST ApS Årsrapport 1. juli 2013-30. juni 2014 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 10/12/2014 Frode Baggesen Dirigent Side 2 af 10 Indhold Virksomhedsoplysninger

Læs mere

Foreningen Ådalen Retræte Gl. Viborgvej 400 Randers NV CVR-nr Årsrapport 2015

Foreningen Ådalen Retræte Gl. Viborgvej 400 Randers NV CVR-nr Årsrapport 2015 Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR-nr. 33 96 35 56 City Tower, Værkmestergade 2 8000 Aarhus C Telefon 89414141 Telefax 89414243 www.deloitte.dk Foreningen Ådalen Retræte Gl. Viborgvej

Læs mere

CFH Holding ApS Skovagervej Charlottenlund CVR-nr Årsrapport 2016

CFH Holding ApS Skovagervej Charlottenlund CVR-nr Årsrapport 2016 Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR-nr. 33963556 Weidekampsgade 6 Postboks 1600 0900 København C Telefon 36 10 20 30 Telefax 36 10 20 40 www.deloitte.dk CFH Holding ApS Skovagervej 6

Læs mere

Morten Maimburg Holding ApS Eske Hedegårds Vej Fredericia CVR-nr Årsrapport 2018

Morten Maimburg Holding ApS Eske Hedegårds Vej Fredericia CVR-nr Årsrapport 2018 Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR-nr. 33963556 Egtved Allé 4 6000 Kolding Telefon 75 53 00 00 Telefax 75 53 00 38 www.deloitte.dk Morten Maimburg Holding ApS Eske Hedegårds Vej 2 7000

Læs mere

K/S Gefionsvej 20, Hillerød Store Kongensgade 34, København K CVR-nr Årsrapport 2017

K/S Gefionsvej 20, Hillerød Store Kongensgade 34, København K CVR-nr Årsrapport 2017 Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR-nr. 33963556 City Tower, Værkmestergade 2 8000 Aarhus C Telefon 89 41 41 41 Telefax 89 41 42 43 www.deloitte.dk K/S Gefionsvej 20, Hillerød Store Kongensgade

Læs mere

Paritas Kolding A/S Bjælkerupvej Store Heddinge CVR-nr Årsrapport 2016

Paritas Kolding A/S Bjælkerupvej Store Heddinge CVR-nr Årsrapport 2016 Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR-nr. 33963556 Kindhestegade 4-6 4700 Næstved Telefon 55 72 22 58 Telefax 55 77 27 58 www.deloitte.dk - Paritas Kolding A/S Bjælkerupvej 111 4660 Store

Læs mere

K D Komplementar ApS Kokholm 3 B, 1. tv Kolding CVR-nr Årsrapport 2017

K D Komplementar ApS Kokholm 3 B, 1. tv Kolding CVR-nr Årsrapport 2017 Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR-nr. 33963556 Egtved Allé 4 6000 Kolding Telefon 75 53 00 00 Telefax 75 53 00 38 www.deloitte.dk K D Komplementar ApS Kokholm 3 B, 1. tv. 6000 Kolding

Læs mere

HeartWood ApS Ringridervej 18, st Sønderborg CVR-nr Årsrapport

HeartWood ApS Ringridervej 18, st Sønderborg CVR-nr Årsrapport Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR-nr. 33963556 Papirfabrikken 26 8600 Silkeborg Telefon 89 20 70 00 Telefax 89 20 70 05 www.deloitte.dk HeartWood ApS Ringridervej 18, st. 6400 Sønderborg

Læs mere

RLH Invest ApS Sundvænget Hellerup CVR-nr Årsrapport 2017

RLH Invest ApS Sundvænget Hellerup CVR-nr Årsrapport 2017 Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR-nr. 33963556 Weidekampsgade 6 Postboks 1600 0900 København C Telefon 36 10 20 30 Telefax 36 10 20 40 www.deloitte.dk RLH Invest ApS Sundvænget 29 2900

Læs mere

Amager Strandvej 130 ApS CVR-nr Årsrapport 2014

Amager Strandvej 130 ApS CVR-nr Årsrapport 2014 Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR nr. 33963556 Tværkajen 5 Postboks 10 5100 Odense C Telefon 63 14 66 00 Telefax 63 14 66 12 www.deloitte.dk Amager Strandvej 130 ApS CVR-nr. 29147116

Læs mere

KPRI A/S Dalgasgade 21, Herning CVR-nr Årsrapport

KPRI A/S Dalgasgade 21, Herning CVR-nr Årsrapport Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR-nr. 33963556 City Tower, Værkmestergade 2 8000 Aarhus C Telefon 89 41 41 41 Telefax 89 41 42 43 www.deloitte.dk KPRI A/S Dalgasgade 21, 1. 7400 Herning

Læs mere

Anonym På Bakken ApS Indholdsfortegnelse Side Virksomhedsoplysninger 1 Ledelsespåtegning 2 Den uafhængige revisors erklæringer 3 Ledelsesberetning 4 A

Anonym På Bakken ApS Indholdsfortegnelse Side Virksomhedsoplysninger 1 Ledelsespåtegning 2 Den uafhængige revisors erklæringer 3 Ledelsesberetning 4 A Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR nr. 33963556 Weidekampsgade 6 Postboks 1600 0900 København C Telefon 36 10 20 30 Telefax 36 10 20 40 www.deloitte.dk Anonym På Bakken ApS CVR-nr. 34624313

Læs mere

Møllegarden IVS. Årsrapport 2016

Møllegarden IVS. Årsrapport 2016 Ørestads Boulevard 55, 30. 6. 2300 København S CVR-nr. 37451657 Årsrapport 2016 1. regnskabsår Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 31. maj 2017 Veronica Antosova

Læs mere

Hotel Ritz Aarhus K/S CVR-nr Banegårdspladsen Aarhus C. Årsrapport 2015

Hotel Ritz Aarhus K/S CVR-nr Banegårdspladsen Aarhus C. Årsrapport 2015 Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR nr. 33963556 Papirfabrikken 26 8600 Silkeborg Telefon 89207000 Telefax 89207005 www.deloitte.dk Hotel Ritz Aarhus K/S CVR-nr. 35411542 Banegårdspladsen

Læs mere

Hotel Ritz Aarhus K/S CVR-nr Årsrapport 2013/14

Hotel Ritz Aarhus K/S CVR-nr Årsrapport 2013/14 Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR nr. 33963556 Papirfabrikken 26 8600 Silkeborg Telefon 89207000 Telefax 89207005 www.deloitte.dk Hotel Ritz Aarhus K/S CVR-nr. 35411542 Årsrapport 2013/14

Læs mere

L.L.M. HOLDING ApS Krofennen Varde CVR-nr Årsrapport 2017

L.L.M. HOLDING ApS Krofennen Varde CVR-nr Årsrapport 2017 Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR-nr. 33963556 Dokken 8 Postbox 200 6701 Esbjerg Telefon 79 12 84 44 Telefax 79 12 84 55 www.deloitte.dk L.L.M. HOLDING ApS Krofennen 11 6800 Varde CVR-nr.

Læs mere

P.W. Hansen, VVS- Smede- og Maskinværksted Korsør ApS. Årsrapport for 2014/15

P.W. Hansen, VVS- Smede- og Maskinværksted Korsør ApS. Årsrapport for 2014/15 Korsør ApS Algade 12 4220 Korsør CVR-nr. 61113711 Årsrapport for 2014/15 34. regnskabsår Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 30-11-2015 Sten Stjerne Hansen

Læs mere

Stallex Invest ApS Ndr. Landevej Tønder CVR-nr Årsrapport

Stallex Invest ApS Ndr. Landevej Tønder CVR-nr Årsrapport Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR-nr. 33963556 Egtved Allé 4 6000 Kolding Telefon 75 53 00 00 Telefax 75 53 00 38 www.deloitte.dk Stallex Invest ApS Ndr. Landevej 4 6270 Tønder CVR-nr.

Læs mere

REKA Byudvikling ApS Reesens Vej Varde CVR-nr Årsrapport

REKA Byudvikling ApS Reesens Vej Varde CVR-nr Årsrapport Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR-nr. 33963556 Dokken 8 Postboks 200 6701 Esbjerg Telefon 79 12 84 44 Telefax 79 12 84 55 www.deloitte.dk REKA Byudvikling ApS Reesens Vej 2 6800 Varde

Læs mere

Skylar Studios A/S CVR-nr Skt. Pauls Gade 11 A 8000 Aarhus. Årsrapport 2015

Skylar Studios A/S CVR-nr Skt. Pauls Gade 11 A 8000 Aarhus. Årsrapport 2015 Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR nr. 33963556 City Tower, Værkmestergade 2 8000 Aarhus Telefon 89 20 70 00 Telefax 89 20 70 05 www.deloitte.dk Skylar Studios A/S CVR-nr. 34583323 Skt.

Læs mere

Nybolig Kolding A/S Vestre Ringgade 2A 6000 Kolding CVR-nr Årsrapport 2016

Nybolig Kolding A/S Vestre Ringgade 2A 6000 Kolding CVR-nr Årsrapport 2016 Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR-nr. 33963556 Egtved Allé 4 6000 Kolding Telefon 75 53 00 00 Telefax 75 53 00 38 www.deloitte.dk Nybolig Kolding A/S Vestre Ringgade 2A 6000 Kolding

Læs mere

MARKIT B2B ApS. Årsrapport 1. januar december Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den

MARKIT B2B ApS. Årsrapport 1. januar december Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den MARKIT B2B ApS Årsrapport 1. januar 2014-31. december 2014 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 30/01/2015 Kairo Alloja Dirigent Side 2 af 10 Indhold Virksomhedsoplysninger

Læs mere

Kilde Kapital ApS Kildevænget Esbjerg V CVR-nr Årsrapport 2017

Kilde Kapital ApS Kildevænget Esbjerg V CVR-nr Årsrapport 2017 Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR-nr. 33963556 Dokken 8 Postbox 200 6701 Esbjerg Telefon 79 12 84 44 Telefax 79 12 84 55 www.deloitte.dk Kilde Kapital ApS Kildevænget 5 6710 Esbjerg

Læs mere

Automobilfirmaet Jørgen Kjær A/S CVR-nr Årsrapport 2013/14

Automobilfirmaet Jørgen Kjær A/S CVR-nr Årsrapport 2013/14 Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR nr. 33963556 Frodesgade 125 Postboks 200 6701 Esbjerg Telefon 79 12 84 44 Telefax 79 12 84 55 www.deloitte.dk Automobilfirmaet Jørgen Kjær A/S CVR-nr.

Læs mere

Revirk Rådgivning ApS (Rudaras Comp ApS)

Revirk Rådgivning ApS (Rudaras Comp ApS) Revirk Rådgivning ApS (Rudaras Comp ApS) CVR-nr. 30 81 89 97 Årsrapport for perioden 1. juni 2014 til 31. maj 2015 (8. regnskabsår) Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling

Læs mere

EGV Fonden CVR-nr. 64037919. Årsrapport 2013

EGV Fonden CVR-nr. 64037919. Årsrapport 2013 Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR nr. 33963556 Weidekampsgade 6 Postboks 1600 0900 København C Telefon 36 10 20 30 Telefax 36 10 20 40 www.deloitte.dk EGV Fonden CVR-nr. 64037919 Årsrapport

Læs mere

Hans Øder Byg ApS Frederiksværksgade 54 A 3400 Hillerød. Årsrapport. 3. oktober 2011 til 31. december CVR-nr

Hans Øder Byg ApS Frederiksværksgade 54 A 3400 Hillerød. Årsrapport. 3. oktober 2011 til 31. december CVR-nr Hans Øder Byg ApS Frederiksværksgade 54 A 3400 Hillerød Årsrapport 3. oktober 2011 til 31. december 2012 CVR-nr. 33957106 Godkendt på selskabets generalforsamling, den / 2013 Hans Henning Øder Dirigent

Læs mere

R INVEST APS. Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling, den 28. juni René Bak CVR-NR.

R INVEST APS. Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling, den 28. juni René Bak CVR-NR. Tlf: 39 15 52 00 BDO Statsautoriseret revisionsaktieselskab koebenhavn@bdo.dk Havneholmen 29 www.bdo.dk DK-1561 København V CVR-nr. 20 22 26 7020222670 R INVEST APS ÅRSRAPPORT Årsrapport 2012 Årsrapporten

Læs mere

RISØR S.M.B.A. Årsrapport 2016/17

RISØR S.M.B.A. Årsrapport 2016/17 Bolandsvej 18 Meløse 3320 Skævinge CVR-nr. 34487308 Årsrapport 2016/17 5. regnskabsår Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 15. oktober 2017 Lotte Risør Helms

Læs mere

Glidov Finans ApS Sandbjergvej Vedbæk CVR-nr Årsrapport

Glidov Finans ApS Sandbjergvej Vedbæk CVR-nr Årsrapport Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR-nr. 33963556 Weidekampsgade 6 Postboks 1600 0900 København C Telefon 36 10 20 30 Telefax 36 10 20 40 www.deloitte.dk Glidov Finans ApS Sandbjergvej

Læs mere

MSM Holding Advokatanpartsselskab Slotsgade 21, Odense C CVR-nr Årsrapport 2017

MSM Holding Advokatanpartsselskab Slotsgade 21, Odense C CVR-nr Årsrapport 2017 Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR-nr. 33963556 Tværkajen 5 Postboks 10 5100 Odense C Telefon 63 14 66 00 Telefax 63 14 66 12 www.deloitte.dk MSM Holding Advokatanpartsselskab Slotsgade

Læs mere

Foreningen for erhvervsilkeborg CVR-nr. 33 54 86 72. Årsrapport 2013

Foreningen for erhvervsilkeborg CVR-nr. 33 54 86 72. Årsrapport 2013 Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR-nr. 33 96 35 56 Papirfabrikken 26 8600 Silkeborg Telefon 89207000 Telefax 89207005 www.deloitte.dk Foreningen for erhvervsilkeborg CVR-nr. 33 54 86

Læs mere

Majgaard Branding A/S Kronprinsensgade Odense C CVR-nr Årsrapport 2017

Majgaard Branding A/S Kronprinsensgade Odense C CVR-nr Årsrapport 2017 Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR-nr. 33963556 Tværkajen 5 Postboks 10 5100 Odense C Telefon 63 14 66 00 Telefax 63 14 66 12 www.deloitte.dk Majgaard Branding A/S Kronprinsensgade 21

Læs mere

Bisgaard&Bentzon ApS CVR-nr

Bisgaard&Bentzon ApS CVR-nr CVR-nr. 33 95 69 83 Årsrapport 4. oktober 2011-31. december 2012 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 30. april 2013. Henrik Sondrup Dirigent Indholdsfortegnelse

Læs mere

Graakjær Lund Holding A/S CVR-nr Årsrapport 2014/15

Graakjær Lund Holding A/S CVR-nr Årsrapport 2014/15 Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR nr. 33963556 Frodesgade 125 Postboks 200 6701 Esbjerg Telefon 79 12 84 44 Telefax 79 12 84 55 www.deloitte.dk Graakjær Lund Holding A/S CVR-nr. 21072842

Læs mere

Invest Birk & Bang ApS Visbjerg Hegn Mårslet CVR-nr Årsrapport 2017

Invest Birk & Bang ApS Visbjerg Hegn Mårslet CVR-nr Årsrapport 2017 Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR-nr. 33963556 Østre Havnepromenade 26, 4. sal 9000 Aalborg Telefon 98 79 60 00 Telefax 98 79 60 01 www.deloitte.dk Invest Birk & Bang ApS Visbjerg Hegn

Læs mere

Revisorerne Bastian og Krause. Årsrapport 2016/17

Revisorerne Bastian og Krause. Årsrapport 2016/17 Registrerede revisorer ApS Guldborgvej 8 st. tv. 2000 Frederiksberg CVR-nr. 27335616 Årsrapport 2016/17 14. regnskabsår Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den

Læs mere

4audit rådgivning ApS. Årsrapport 2015/16

4audit rådgivning ApS. Årsrapport 2015/16 Goldschmidtsvænget 6 5230 Odense M CVR-nr. 34054657 Årsrapport 2015/16 5. regnskabsår Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 6. december 2016 Johnny Hast Hansen

Læs mere

Lindberg Økonomi ApS. Årsrapport 10. august oktober Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den

Lindberg Økonomi ApS. Årsrapport 10. august oktober Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den Lindberg Økonomi ApS Årsrapport 10. august 2014-31. oktober 2014 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 30/12/2014 Kristina Lindberg Dirigent Side 2 af 12 Indhold

Læs mere

JVF Holding ApS Ålykkegade Kolding CVR-nr Årsrapport 2017

JVF Holding ApS Ålykkegade Kolding CVR-nr Årsrapport 2017 Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR-nr. 33963556 Egtved Allé 4 6000 Kolding Telefon 75 53 00 00 Telefax 75 53 00 38 www.deloitte.dk JVF Holding ApS Ålykkegade 33 6000 Kolding CVR-nr.

Læs mere

Frederik Pedersen Byggeindustri ApS Hedemølle Industrivej Bjerringbro CVR-nr Årsrapport

Frederik Pedersen Byggeindustri ApS Hedemølle Industrivej Bjerringbro CVR-nr Årsrapport Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR-nr. 33963556 Toldboden 3C, 1 8800 Viborg Telefon 89 41 41 41 Telefax 89 41 42 43 www.deloitte.dk Frederik Pedersen Byggeindustri ApS Hedemølle Industrivej

Læs mere

Vin & Vin ApS Brovejen Middelfart CVR-nr Årsrapport 2016

Vin & Vin ApS Brovejen Middelfart CVR-nr Årsrapport 2016 Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR-nr. 33963556 Tværkajen 5 Postboks 10 5100 Odense C Telefon 63 14 66 00 Telefax 63 14 66 12 www.deloitte.dk Vin & Vin ApS Brovejen 244 5500 Middelfart

Læs mere

KLAUS MØLLER HOLDING ApS Vinkelvej Viborg CVR-nr Årsrapport 2018

KLAUS MØLLER HOLDING ApS Vinkelvej Viborg CVR-nr Årsrapport 2018 Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR-nr. 33963556 City Tower, Værkmestergade 2 8000 Aarhus C Telefon 89 41 41 41 Telefax 89 41 42 43 www.deloitte.dk KLAUS MØLLER HOLDING ApS Vinkelvej

Læs mere

Andelsselskabet Rinkenæs Vandværk CVR-nr Dalsmark 22 Rinkenæs 6300 Gråsten. Årsrapport 2016

Andelsselskabet Rinkenæs Vandværk CVR-nr Dalsmark 22 Rinkenæs 6300 Gråsten. Årsrapport 2016 Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR-nr. 33 96 35 56 Kongevej 28 6400 Sønderborg Telefon 74429911 Telefax 74429995 www.deloitte.dk Andelsselskabet Rinkenæs Vandværk CVR-nr. 12 03 26 17

Læs mere

Vesta Management ApS CVR-nr Rungsted Strandvej Hørsholm. Årsrapport 2015

Vesta Management ApS CVR-nr Rungsted Strandvej Hørsholm. Årsrapport 2015 Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR nr. 33963556 Egtved Allé 4 6000 Kolding Telefon 75 53 00 00 Telefax 75 53 00 38 www.deloitte.dk Vesta Management ApS CVR-nr. 10326478 Rungsted Strandvej

Læs mere

Kjærgård Trading ApS. Årsrapport for 2015

Kjærgård Trading ApS. Årsrapport for 2015 c/o Ole Kjærgård Husebyvej 19 3200 Helsinge CVR-nr. 25314123 Årsrapport for 2015 16. regnskabsår Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 27-05-2016 Ole Kjærgård

Læs mere

K/S Gross Welle Byløkken Risskov CVR-nr Årsrapport 2017

K/S Gross Welle Byløkken Risskov CVR-nr Årsrapport 2017 Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR-nr. 33963556 City Tower, Værkmestergade 2 8000 Aarhus C Telefon 89 41 41 41 Telefax 89 41 42 43 www.deloitte.dk K/S Gross Welle - 2005 Byløkken 17

Læs mere

Steensig ApS Klingenberg Odense C CVR-nr Årsrapport 2016

Steensig ApS Klingenberg Odense C CVR-nr Årsrapport 2016 Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR-nr. 33963556 Tværkajen 5 Postboks 10 5100 Odense C Telefon 63 14 66 00 Telefax 63 14 66 12 www.deloitte.dk Steensig ApS Klingenberg 14 5000 Odense

Læs mere

R2 El ApS Falkevej Viborg CVR-nr Årsrapport

R2 El ApS Falkevej Viborg CVR-nr Årsrapport Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR-nr. 33963556 Vestervangsvej 6 8800 Viborg Telefon 89 25 25 25 Telefax 89 25 25 50 www.deloitte.dk R2 El ApS Falkevej 6 8800 Viborg CVR-nr. 36959924

Læs mere

E.H. Marketing Danmark ApS CVR-nr Årsrapport 2014/15

E.H. Marketing Danmark ApS CVR-nr Årsrapport 2014/15 Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR nr. 33963556 Weidekampsgade 6 Postboks 1600 0900 København C Telefon 36 10 20 30 Telefax 36 10 20 40 www.deloitte.dk E.H. Marketing Danmark ApS CVR-nr.

Læs mere

Jørgensen og Andersen Ejendomme ApS CVR-nr Hvidovregade 25 B 2650 Hvidovre. Årsrapport 2015/16. Dirigent

Jørgensen og Andersen Ejendomme ApS CVR-nr Hvidovregade 25 B 2650 Hvidovre. Årsrapport 2015/16. Dirigent Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR nr. 33963556 Weidekampsgade 6 Postboks 1600 0900 København C Telefon 36 10 20 30 Telefax 36 10 20 40 www.deloitte.dk Jørgensen og Andersen Ejendomme

Læs mere

Amalieklinikken P/S Dronningens Tværgade 30, 3. th København K CVR-nr Årsrapport 2017

Amalieklinikken P/S Dronningens Tværgade 30, 3. th København K CVR-nr Årsrapport 2017 Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR-nr. 33963556 Dokken 8 Postbox 200 6701 Esbjerg Telefon 79 12 84 44 Telefax 79 12 84 55 www.deloitte.dk Amalieklinikken P/S Dronningens Tværgade 30,

Læs mere

Clavis Fond I A/S. Bøgstedvej Vallensbæk Strand. Årsrapport 2. november december 2016

Clavis Fond I A/S. Bøgstedvej Vallensbæk Strand. Årsrapport 2. november december 2016 Clavis Fond I A/S Bøgstedvej 12 2665 Vallensbæk Strand Årsrapport 2. november 2015-31. december 2016 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 29/05/2017 Lars Henneberg

Læs mere

FAGDAG KOMMUNIKATIONSCHEFER DIAKONISSESTIFTELSEN 8 MAJ 2014. Administrationsprocentudvalget - nedsat 19. juni 2012

FAGDAG KOMMUNIKATIONSCHEFER DIAKONISSESTIFTELSEN 8 MAJ 2014. Administrationsprocentudvalget - nedsat 19. juni 2012 FAGDAG KOMMUNIKATIONSCHEFER DIAKONISSESTIFTELSEN 8 MAJ 2014 Administrationsprocentudvalget - nedsat 19. juni 2012 DAGSORDEN 1. Indledning ved generalsekretær Robert Hinnerskov 2. Udvalgets kommissorium

Læs mere

L&K ENTREPRISE - ISOLERING APS. Bakkeledet 9. Årsrapport for 2014/15 (Selskabets 3. regnskabsår)

L&K ENTREPRISE - ISOLERING APS. Bakkeledet 9. Årsrapport for 2014/15 (Selskabets 3. regnskabsår) Bakkeledet 9 4600 Køge Årsrapport for 2014/15 (Selskabets 3. regnskabsår) CVR-nr. 34351090 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling Køge, den 23. december 2015 Lene

Læs mere

S&P Pensionsmæglere Firmaer Fyn og Jylland Aps

S&P Pensionsmæglere Firmaer Fyn og Jylland Aps OBS: Dette er et udkast af årsrapporten. For at færdiggøre indberetningen til Erhvervsstyrelsen skal du gøre følgende: 1. 2. 3. Først afslutte indtastningen af årsrapporten. Det gør du på den sidste side

Læs mere

SKJRPK A/S Kongensgade Esbjerg CVR-nr Årsrapport

SKJRPK A/S Kongensgade Esbjerg CVR-nr Årsrapport Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR-nr. 33963556 Dokken 8 Postbox 200 6701 Esbjerg Telefon 79 12 84 44 Telefax 79 12 84 55 www.deloitte.dk SKJRPK A/S Kongensgade 95 6700 Esbjerg CVR-nr.

Læs mere

DANSK MEDIA DISTRIBUTION ApS

DANSK MEDIA DISTRIBUTION ApS DANSK MEDIA DISTRIBUTION ApS Årsrapport 1. januar 2014-31. december 2014 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 29/05/2015 Emil B. Bredel Dirigent Side 2 af 11

Læs mere

Virksomhedsoplysninger 1. Ledelsespåtegning 2. Den uafhængige revisors erklæring om review af årsregnskabet 3. Ledelsesberetning 4

Virksomhedsoplysninger 1. Ledelsespåtegning 2. Den uafhængige revisors erklæring om review af årsregnskabet 3. Ledelsesberetning 4 Vindegade 75 ApS Kottesgade 13 5000 Odense C CVR-nr. 35377530 Årsrapport 2017 Godkendt på selskabets generalforsamling, den 10.04.2018 Dirigent Navn: Mogens Tveskov Vindegade 75 ApS Indholdsfortegnelse

Læs mere

HOLDINGSELSKABET JMI AF 15/ ApS

HOLDINGSELSKABET JMI AF 15/ ApS HOLDINGSELSKABET JMI AF 15/1 2009 ApS Sitkagranvej 13 9800 Hjørring Årsrapport 1. oktober 2017-30. september 2018 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 03/01/2019

Læs mere

Martin V. Olsen Holding ApS. Årsrapport for 2014

Martin V. Olsen Holding ApS. Årsrapport for 2014 Mølleåparken 57, 2 f 2800 Kongens Lyngby CVR-nr. 31744229 Årsrapport for 2014 6. regnskabsår Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 27. januar 2015 Martin Vesterskov

Læs mere

MLI Huse Invest ApS Tørveskæret Viborg CVR-nr Årsrapport 2017

MLI Huse Invest ApS Tørveskæret Viborg CVR-nr Årsrapport 2017 Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR-nr. 33963556 Papirfabrikken 26 8600 Silkeborg Telefon 89 20 70 00 Telefax 89 20 70 05 www.deloitte.dk MLI Huse Invest ApS Tørveskæret 15 8800 Viborg

Læs mere