Nyhedsbrev juni 2017!

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Nyhedsbrev juni 2017!"

Transkript

1 Nyhedsbrev juni 2017! Kære medlemmer af Tordenskiolds Soldater Fladstrand. Generaladmiralens beretning Efter en skuffende melding om at vi ikke mere skal have arrangement i Göteborg ved Operapladsen, var det derimod en glæde at Jan Michael har lavet en 3 årig aftale med Tøjhusmuseet. Hvad den nærmere indeholder ved jeg ikke på nuværende tidspunkt, men jeg er sikker på at Jan Michael snart indkalder til et møde angående dette. Det skal som nævnt foregå i og ved Tøjhuset i København og dermed ligger der også en meget stor logistisk opgave i at transporterer folk til hovedstaden og ikke mindst indkvarteringen af disse. Jeg ved at et af højdepunkterne er et søslag lige uden for Tøjhuset med 4 skibe involveret bl.a. vores venner fra Rusland, Sthandart. Meget mere herom når Jan Michael er parat. ROF og andre hjælpere er i gang med at lave et halvtag bag ved vores 3 haller hvor bl.a. træværk kan stå tørt. Halvtaget har været et længe ventet ønske. Foreningens medlemmer kan se to store kanoner (24 pund) ligge foran kontorbygningen på Knallen 2 i Tordenskiolds By. Kanonerne har en helt speciel historie som er værd at fortælle, de har været indstøbt i den nordre mole som blev nedbrudt i.f.m. havneudvidelsen, Jørgen Jensen fik øje på kanonerne og via mange kanaler kom de endelig i huse. Hvad der skal ske med kanonerne arbejdes der hårdt på, men lur mig om ikke de vil blive udstillet i.f.m. Tordenskioldsdage.

2 Artilleriet har været ude og skyde med kanonerne, i anledning af Maritime Network Frederikshavns jubilæumsfest den 8. juni Artilleriet var også på Sæby Havn den 10. juni for at skyde Dansk Løsen 3 skud. Den 13. juni var hele foreningen involveret i et stort arrangement på Knivholt sammen med Hotel Scandig The Reef over temaet "Med Kongen til bords" det gode gamle kendte tema. Salut fra Livgarden og Artilleri samt musik ved Tambourer, Almuen hjalp med at servicerer alle soldater med lidt spiseligt efter arrangementet. Et rigtig godt arrangement. Generaladmiral Laurits Baron Nielsen, F.M.2. Hvorfor skrives der F.M.2, F.M. og B.M. efter nogles navne? Generaladmiral Laurits Baron Nielsen, skriver F.M.2 efter sit navn og det betyder han har været 25 år hos det offentlige, og er tildelt 25 års Fortjeneste medalje for tro tjeneste. Admiral Søren Baron- Greve Matthiasen, skriver B.M. og det skyldes at han har fået den Kongelige Belønningsmedalje for 40 års tro tjeneste hos Jysk Telefon A/S og senere TDC, altså i samme firma. At man skriver dette efter sit navn, er noget det kongelige ordenskapitel har sagt, man må gøre. Nogen vil nok sige det er noget pjat, men vi gør jo ikke noget ondt ved andre. Admiral Søren Baron-Greve Matthiasen. B.M. Fladstrands Tambourer anno 1717 I Tambourerne har vi lavet de sædvanlige øve aktiviteter. Derudover: Tambourer deltog talstærkt i "Med Kongen til bords" på Knivholt, samt i Foreningsdag i Sæby. Der deltog desværre kun 5 Tambourer, men dette skyldes nok, at tidspunktet for eventet lå i den første weekend af skoleferien. Ved vores nyligt åben hus arrangement, kom vi i kontakt med Chefen og Stabstamburer for Den Kongelige Livgarde" gennem 45 år, John Tjærby, som er flyttet til Frederikshavn. Han havde fundet en march "Tyrker march" som han havde fået af et Tyrkisk band, ved Edinburgh Tattoo i Marchen overdrog han til os, og vi glæder os til, at fremføre den for ham, efter sommerferien. John Tjærby skal efter sommerferien holde foredrag for Garderforeningen, om sin tid i Livgarden. Dette foredrag vil han også gerne holde for os, så det kan vi kun glæde os til. Generaladmiralløjtnant Palle Næser Thomsen Fladstrands Quinder anno 1717 På gruppens møde i juni, blev følgende vedtaget: Det nyeste tiltag, vi har er, at vi har nedsat en arbejdsgruppe, som skal arbejde på at genetablere "apoteket" Gruppen var selvfølgelig repræsenteret på vores foreningsdag i Sæby, som var en stor succes for alle som var med ved det events.

3 Der laves arme riddere som smagsprøver for publikum. Det deles Almuen og Fladstrands Quinder anno 1717, om, og der var mange som kom og fik en smagsprøve. Det glædelige budskab fra Fladstrands Quinder anno 1717, er at de har fået et nyt medlem. Viceadmiral Doris Jensen Almuen Almuen var med til forenings dagen i Sæby den 24. juni Her er lidt fra gruppens referat fra mødet i juni måned. Torsdag den 20. juli går turen til Middelalderdage på Voergaard. Møder efter sommerferien bliver: Onsdag: den 9. august 2017 Onsdag den 16. august 2017 Onsdag den 23. august Tordenskioldsdagene er fra fredag den 1. september til og med søndag den 3. september. Som det ser ud lige nu er der måske nogen som skal med til København i oktober måned. Når vi kommer tættere på, finder vi ud af hvad vores rolle bliver og hvor mange der skal med. Viceadmiral Anna Sofie Mølholt. Frideric den IV s Officers Corps Vi er i gang med at gennemgå vores personlige udrustning. Her tænker vi på uniformer, hatte, tasker og andet, og det er flere ting som vi skal have syet fast og lavet inden Tordenskioldsdagene. Der mangler knapper og andet, men det skal nok komme i orden inden T-dagene. Vi var med på Torvet i Sæby og med til eventet på Knivholt hvor det var med Kongen til bords som var et fantastisk arrangement både for dem som så på, men også for os deltagere. Tak for god mad. Flot gået af Ideartillerist Jan Michael Baron Madsen. Admiral Søren Baron-Greve Matthiasen. B.M. Frideric den IV s Livgarde Gruppen er i gang med at finde priser på rødt stof til kapper til Livgarden. Man er også i gang med indkøb af tønder som til Tordenskioldsdagene skal bruges til afstraffelsen benævnes Spanske kappe. Det er lidt uhyggeligt, men vi kan glæde os til T-dagene hvor det skal bruges som events. Admiral Søren Baron-Greve Matthiasen. B.M. Fladstrands Artilleri Corps. Artilleriet var på Sæby Havn den 10. juni for at skyde Dansk Løsen 3 skud.

4 Artilleriet har været ude og skyde med kanonerne, i anledning af Maritime Network Frederikshavns jubilæumsfest den 8. juni Var med på Knivholt til Med Kongen til bords, hvor der blev skudt med kanoner. Generaladmiral Laurits Baron Nielsen Foreningsturen til Sæby lørdag den 24. juni Turen blev en stor succes, for alle som deltog, og vi har en god fornemmelse af, at publikum syntes det var et sjovt events. Jeg snakkede med flere som syntes, det bare var godt. Det skal siges, at der var medlemmer som havde sat bålsteder, hus, bænke og kanoner op på Torvet så det var klar da vi ankom til torvet, og der var hentet smør, rundstykker, marmelade og sat bord op ved Brugsen. Tak fra os som bare kom, til dem som havde klaret denne opgave og ikke mindst taget det ned igen. Dagen startede med rundstykker og kaffe ved Brugsen i Sæby. Her hilste vi på hinanden og alle var i godt humør og man kunne mærke alle glædede sig. Herefter gik følget samlet i geled ned og indtog Sæby torv. Her havde Rikke og Ruben havde lavet suppe som publikum kunne smage og Fladstrands Quinder Anno 1717 og Almuen lavede Arme Riddere som ligeledes var en smagsprøve. Det så ud til, at det faldt i god tråd for dem, som smagte på disse gode lækre madvarer. Dejlig suppe som smagsprøver. Fladstands Tambourer anno 1717 spillede og var med når der skulle saluteres og når der var spidsrod. Det er et stort gode med levende musik.

5 Fladstands Tambourer anno 1717 Frideric den IV s Livgarde lavede eksercits og skød med musketter og flintepistoler, og det var også noget som gav et flot indtryk af foreningens virke. Det var en god ide, med salutering med flintepistolerne. Fladstrands Artilleri Corps havde sat kanoner op på pladsen og senere saluterede man med dem på havnen. Frideric den IV s Officers Corps stod for Spidsrod og duellen. Generallieutenant Hannibal Carl Leen Baron-Greve Nielsen, F.M. var den officer som var ledende ved inspektion af alle de soldater som var med, og fandt også en, som skulle gå spidsrod. Generaladmiral Laurits Baron Nielsen fortalte, på vores højtaler anlæg, hvad der skulle ske og ikke mindst hvad der skete når noget blev vist frem. Alt i alt nogle gode timer sammen admiralitetet siger tak til alle som var med. Admiral Søren Baron-Greve Matthiasen, B.M. Sæby Folkeblad I Sæby Folkeblad var der en lille omtale i avisen, om vores events på Torvet i Sæby den 24. juni 2017, som udkom onsdag den 28. juni Jeg har kontaktet Sæby Folkeblad og jeg måtte ikke lave kopi og sætte det i dette nyhedsbrev, uden det kostede noget. Derfor er denne artikel ikke med her. Du kan gå på internettet og skrive Sæby folkeblad og se under uge 26 hvor det er med. Admiral Søren Baron-Greve Matthiasen, B.M. Tak fra Handelsforeningen. Jeg har i dag haft henvendelse fra formanden for Sæby handelsforening, han var yderst tilfreds med vores forenings dag i Sæby, der var kun rosende ord til os, og vi vil altid være velkommen igen. (Det er sku da godt gået). Viceadmiral Ole Richard Baron Johannsen Egnsspil på Svallerbakken i Skagen. I de første weekender i august 2017, er der egnsspil på Svallerbakken i Skagen. Vi har været deroppe før, og jeg kan sige det er total teater, hvor der sker noget hele tiden og ikke kun lige der hvor spillet foregår. Man går rundt i bakkerne, og jeg ved vi kan lære meget fra spillet i Skagen. Når vi har T-dagene, eller andet f.eks. vi er på Torvet i Sæby, ser det godt ud, at vi ikke står i den ene ende af pladsen, men går lidt rundt og måske kommer til at snakke med publikum, hvem er vi? og hvorfor?, og hvordan? o.s.v. Det er noget jeg syntes vi skal snakke mere om, når admiralitetet mødes igen. Admiral Søren Baron-Greve Matthiasen, B. M.

6 Datoer som skal huskes. Tordenskioldsdagene fra den 1. september til og med den 3. september Tordenskiolds fødselsdag lørdag den 7. oktober Turen til København i oktober Herom mere når alt er faldet på plads. Det er hvad vi har denne gang Palle Næser Thomsen Generaladmiralløjtnant Søren Baron-Greve Matthiasen, B.M. Admiral

Nyhedsbrev juli 2017!

Nyhedsbrev juli 2017! Nyhedsbrev juli 2017! Kære medlemmer af Tordenskiolds Soldater Fladstrand Nu er det sommertid og der sker ikke det helt store. Dog ved jeg, at man arbejder på et halvtag på Knallen, så nogle af de ting

Læs mere

Nyhedsbrev august 2017!

Nyhedsbrev august 2017! Nyhedsbrev august 2017! Kære medlemmer af Tordenskiolds Soldater Fladstrand Så er der ikke længe til Tordenskioldsdagene. Admiralitetet håber I alle glæder jer til disse oplevelses dage på Krudttårnspladsen.

Læs mere

Nyhedsbrev juli 2018!

Nyhedsbrev juli 2018! Stiftet den 8. december 1998 Nyhedsbrev juli 2018! Kære medlemmer af Tordenskiolds Soldater Fladstrand Lidt fra redaktionen! Så er der kun en måned til Tordenskioldsdagene, det bliver sjovt, da det jo

Læs mere

Nyhedsbrev februar 2018!

Nyhedsbrev februar 2018! Stiftet den 8. december 1998 Nyhedsbrev februar 2018! Kære medlemmer af Tordenskiolds Soldater Fladstrand Forord fra redaktionen. Nu har der været afholdt Geheimeråd i Tordenskiolds Soldater Fladstrand.

Læs mere

Nyhedsbrev april 2018!

Nyhedsbrev april 2018! Stiftet den 8. december 1998 Nyhedsbrev april 2018! Kære medlemmer af Tordenskiolds Soldater Fladstrand Forord fra redaktionen. Admiralitetet har på vores sidste møde bestemt, at vores nyhedsbrev som altid

Læs mere

Nyhedsbrev november 2017! Redaktionen vil ønske alle en glædelig jul og et godt nytår.

Nyhedsbrev november 2017! Redaktionen vil ønske alle en glædelig jul og et godt nytår. Stiftet den 8. december 1998 Nyhedsbrev november 2017! Redaktionen vil ønske alle en glædelig jul og et godt nytår. Der kommer selvfølgelig også et nyhedsbrev for december, men det er jo først lige efter

Læs mere

Nyhedsbrev maj 2018!

Nyhedsbrev maj 2018! Stiftet den 8. december 1998 Nyhedsbrev maj 2018! Kære medlemmer af Tordenskiolds Soldater Fladstrand Forord fra redaktionen. Sommeren er virkelig kommet til Danmark, og det håber vi, at I alle nyder.

Læs mere

Nyhedsbrev januar 2018!

Nyhedsbrev januar 2018! Stiftet den 8. december 1998 Nyhedsbrev januar 2018! Kære medlemmer af Tordenskiolds Soldater Fladstrand Forord fra redaktionen. Nu er vi kommet ind i det nye år og redaktionen ønsker alle et godt nytår

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 17+18 2013

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 17+18 2013 Fælles info Dagen efter Kristihimmelfartsdag. Denne dag har vi lukket! Og når vi er ved det. Det har vi også grundlovsdag. Den 5. juni. Det er til gengæld de eneste 2 dage på et helt langt år vi har lukket.

Læs mere

Personale nyt: Kirsten starter i jobtræning i klubben og skal være hos os i 9 uger med evt. forlængelse.

Personale nyt: Kirsten starter i jobtræning i klubben og skal være hos os i 9 uger med evt. forlængelse. Billede på forsiden: Rekordforsøg 30 piger på samme toilet i pige ugen. Personale nyt: Kirsten starter i jobtræning i klubben og skal være hos os i 9 uger med evt. forlængelse. Foredrag: Torsdag d. 17.

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen

Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen det skete i uge 22 Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen i Skals. Denne aftale er nu udbygget,

Læs mere

Velkommen til jer, trofaste venner af Tordenskiold til generalforsamlingen 2015

Velkommen til jer, trofaste venner af Tordenskiold til generalforsamlingen 2015 Årsberetning 2015 Velkommen til jer, trofaste venner af Tordenskiold til generalforsamlingen 2015 ( Vi har dog flere venner end jer der sidder i lokalet i aften. :-) Jeg vil begynde med at fortælle historien

Læs mere

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017 Esbjerg Cykle Motion Bestyrelsens beretning for året 2017 Så gik der endnu et år, og vi skriver nu 2018, og det bliver forhåbentlig et godt år for ECM. er i øjeblikket 103 medlemmer. Vi 2017 har været

Læs mere

Sabro Lokalcenter Gårdhavecaféen Specielle arrangementer Januar Februar - Marts

Sabro Lokalcenter Gårdhavecaféen Specielle arrangementer Januar Februar - Marts Sabro Lokalcenter Gårdhavecaféen Specielle arrangementer Januar Februar - Marts Julefrokosten den 11. december Caféens ugentlige menuer og alt om arrangementer og aktiviteter på Lokalcenteret kan ses på

Læs mere

Nyhedsbrev sommer 2015.

Nyhedsbrev sommer 2015. Nyhedsbrev sommer 2015. Formandens klumme Æ bådslæw. Laksen Aktiviteter. Sommeren eller mangel på samme, er over os! Og aktiviteterne burde køre i højeste gear. Vi må erkende at vejret har begrænset et

Læs mere

Fredag i uge seks stod der fastelavn på programmet. Ved morgensamlingen hørte vi om fastelavn i et

Fredag i uge seks stod der fastelavn på programmet. Ved morgensamlingen hørte vi om fastelavn i et Nyhedsbrev uge 8-2013 Side 1 Besøg fra Skive Kaserne Side 4 Diverse INFO Side 2 Nyt fra Bestyrelsen Side 6 Kalender, kontakt mm. Side 3 Børnehaven Besøg fra Skive kaserne i børnehave og skole Fredag i

Læs mere

Rejsebrev nr. 1 fra JC1 i Legnica Polen

Rejsebrev nr. 1 fra JC1 i Legnica Polen Rejsebrev nr. 1 fra JC1 i Legnica Polen Turen startede kl. 4.00 fra silkeborg og kl. 5.00 fra Hundested vi mødtes ved Gedser færgen kl. 8.30. Efter vi kom fra borde i Rostock gik turen ned gennem Tyskland

Læs mere

Turen til Sverige. Vejen derop var enten op til Frederikshavn og over med færgen til Göteborg eller over med broerne eller bro/færgerne ved Helsingør.

Turen til Sverige. Vejen derop var enten op til Frederikshavn og over med færgen til Göteborg eller over med broerne eller bro/færgerne ved Helsingør. Turen til Sverige. Efter mere en et halvt års forberedelse på en tur til Sverige var dagen kommet den 30 maj og 4 dage frem, vejr meldingen forud for turen var lidt spændende, der skulle være gode dage

Læs mere

Nyhedsbrev - Maj 2013 Klynge 1 - Katrinehaven Nord

Nyhedsbrev - Maj 2013 Klynge 1 - Katrinehaven Nord Nyhedsbrev - Maj 2013 Klynge 1 - Katrinehaven Nord Generelle oplysninger Så er det tid til lidt nyt samt generelle oplysninger her fra klyngen. Først og fremmest er vi faldet rigtig godt til her på Katrinehaven,

Læs mere

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup.

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Projekt/Tema Tid og sted Fordeler Generalforsamling Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Medlemmer af Siemens Vinklub Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent

Læs mere

Stauning Kommunal Plantage

Stauning Kommunal Plantage Stauning Kommunal Plantage Invitationen lå klar. Jagt i Stauning Kommunal Plantage gennem Ringkøbing Jægerforbund. Man siger aldrig nej tak til at komme på jagt, også selvom jeg i forvejen havde en jagt

Læs mere

Ollerup, den 28-april Vi går og håber på og drømmer om forår, mens der er nok at gøre og meget at glæde sig

Ollerup, den 28-april Vi går og håber på og drømmer om forår, mens der er nok at gøre og meget at glæde sig Ollerup, den 28-april 2017 Nyhedsbrev nummer 7 Kære forældre Så er det atter tid til et Nyhedsbrev fra os på Ollerup Efterskole. Vi går og håber på og drømmer om forår, mens der er nok at gøre og meget

Læs mere

Selvevaluering foretaget i juni 2014 af skoleåret 2013/14.

Selvevaluering foretaget i juni 2014 af skoleåret 2013/14. Selvevaluering foretaget i juni 2014 af skoleåret 2013/14. Her på skolen er vi meget interesserede i at tilbyde den bedst mulige undervisning, trivsel og service til vores elever og jer som forældre. Derfor

Læs mere

Scleroseforeningen, Lokalafdeling Nordvestsjælland Nyhedsbrev III, 2016

Scleroseforeningen, Lokalafdeling Nordvestsjælland Nyhedsbrev III, 2016 Meld dig ind i den lukkede Facebook-gruppe Scleroseforeningen Nordvestsjælland - og del DINE idéer til kommende arrangementer! Scleroseforeningen, Lokalafdeling Nordvestsjælland Nyhedsbrev III, 2016 ----------------------------------------------------------------------------------------

Læs mere

Nyhedsbrev fra Seden Skole. Julen 2017

Nyhedsbrev fra Seden Skole. Julen 2017 Nyhedsbrev fra Seden Skole Julen 2017 Seden Skole har haft en dejlig og spændende periode her henover efteråret og vinteren. Den 1. oktober fik skolen ny skoleleder, nemlig Marianne Bernstorff Justesen,

Læs mere

10 km løb i Koszalin 2009

10 km løb i Koszalin 2009 10 km løb i Koszalin 2009 Fredag den.22/5 kl.07. Mødte 9 forventningsfulde unge fra Høje Gladsaxe op på parkeringspladsen foran Høje Gladsaxe. Vi skulle til vores polske venskabsby Koszalin og deltage

Læs mere

September 2010 11. Årgang Nr. 3

September 2010 11. Årgang Nr. 3 September 2010 11. Årgang Nr. 3 www.marna.dk Formanden har ordet Per Thomsen Hej allesammen i foreningen Marna.Sejlsæsonen er ved at gå på held og vi har sidste Mandagssejlads d. 25 okt. kl. 1830. Når

Læs mere

FALKEPOSTEN. Juli. F Forsidens foto er fra fællesmiddag og bål Sankt Hans eftermiddag

FALKEPOSTEN. Juli. F Forsidens foto er fra fællesmiddag og bål Sankt Hans eftermiddag FALKEPOSTEN Juli 2015 F Forsidens foto er fra fællesmiddag og bål Sankt Hans eftermiddag HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi turer ud i det blå, til havet, skoven, byen og Tivoli. En tur

Læs mere

Sommerferie 2014 Den August

Sommerferie 2014 Den August Sommerferie 2014 Den 19-21 August Rollatorbanden på Skagen En lille fortælling, om vores ferie Af Ester og Hanne Tirsdag den 19. august skulle vi, Ragnhild, Ketty, Elly og Krista, endelig på sommerferie

Læs mere

UGEBREV nr. 79 uge 26

UGEBREV nr. 79 uge 26 UGEBREV nr. 79 uge 26 Årgang 5 Sommerferie Efter et langt og godt skoleår kan alle nu holde en velfortjent sommerferie. Alle børnene har fået et brev med hjem til hver familie med et sommerbrev, skemaer,

Læs mere

UGEBREV nr. 39 uge 25 Årgang 6

UGEBREV nr. 39 uge 25 Årgang 6 UGEBREV nr. 39 uge 25 Årgang 6 Sommerferie Så blev det endelig tid til sommerferie og nogle lektiefri uger. Alle børnene har fået et brev med hjem til hver familie med et sommerbrev, kalender, skemaer,

Læs mere

Helenenyt. Nr. 10 (oktober - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650

Helenenyt. Nr. 10 (oktober - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 nr 10 - oktober 2013 Helenenyt Nr. 10 (oktober - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 Ansvarshavende: Maj Greifenstein tlf: 29347195 eller 39105651 email:

Læs mere

Helenenyt. Nr. 9 (september - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650

Helenenyt. Nr. 9 (september - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 nr 9 - september 2013 Helenenyt Nr. 9 (september - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 Ansvarshavende: Maj Greifenstein tlf: 29347195 eller 39105651 email:

Læs mere

NYHEDSBREVET. Nyhedsbrevet september 2019

NYHEDSBREVET. Nyhedsbrevet september 2019 NYHEDSBREVET Nyhedsbrevet september 2019 sydvestjylland Liv med vilje Formand, HB, Regionaludvalg, redaktør: Kent Thomsen Koldingvej 78 6760 Ribe Tlf.: 23 64 99 82 E-mail: kentharristhomsen@outlook.dk

Læs mere

Nr. Lyndelse friskole Onsdag d. 2. april Fantastiske idéer

Nr. Lyndelse friskole Onsdag d. 2. april Fantastiske idéer Fantastiske idéer Smil og glade dage ser man hvis man går ned til Lars og Bettinas Dukkeværksted. Børnene har masser af ideer og fantasi. Der er blevet fortalt om de forskellige forfattere, karaktere og

Læs mere

Årsberetningen for Lyndby Kulturforening 2018

Årsberetningen for Lyndby Kulturforening 2018 Årsberetningen for Lyndby Kulturforening 2018 Vi er i dag 112 medlemmer, men har plads til flere, så udbring gerne kendskabet til foreningen. Vi har i årets løb haft, en række velbesøgte arrangementer,

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 20. juni 2014 Fredagsbrev nr. 786 Næste uge: 23. juni 24. juni 25. juni 26. juni 27. juni 28. juni Hjemgruppeuge 4.kl. på tur til København Farvel-fest for Erwin LM besøger 6.kl.

Læs mere

MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU

MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU 26. ÅRGANG 2012 1 Maj Juni 2012 MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU REDAKTØR: AASE RASMUSSEN michael.aase@email.dk Har du indlæg eller kommentarer til klubbladet er du velkommen til at skrive til ovennævnte

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 29 november / december 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

Nyhedsbrev FK og JK. Sommerferien 2011. Sol, sommer og ferietid for alle

Nyhedsbrev FK og JK. Sommerferien 2011. Sol, sommer og ferietid for alle Nyhedsbrev FK og JK Sommerferien 2011 Sol, sommer og ferietid for alle Endelig ferie og skolefri, så kom ned i din klub og se hvad vi har fundet på. Mange skal med klubben til Vilde Vulkaner og med på

Læs mere

MEDLEMSBLAD NR. 35 AUGUST 2014 NORDSJÆLLANDS LOKALAFDELING

MEDLEMSBLAD NR. 35 AUGUST 2014 NORDSJÆLLANDS LOKALAFDELING ADHD MEDLEMSBLAD NR. 35 AUGUST 2014 NORDSJÆLLANDS LOKALAFDELING ADHDNORDSJÆLLAND SIDE 3 5 Nyt fra bestyrelsen 7 Fisketur med SKJOLD på Øresund 11 Café for voksne med ADHD 13 Besøg foreningens hjemmeside

Læs mere

Æ AVIS HUSAVIS LEOS PLEJECENTER

Æ AVIS HUSAVIS LEOS PLEJECENTER Æ AVIS HUSAVIS LEOS PLEJECENTER AUGUST 2016 Redaktionen består af: Bettina G. Lone M. Indlæg til avisen fra beboere, pårørende og personale samt andre interesserede modtages gerne og senest den 20. I hver

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2012. Godt nytår

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2012. Godt nytår Godt nytår Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2012 Jeg håber, at I alle er kommet godt ind i det nye år. Jeg håber, at 2012 vil blive et rigtig godt år for dig, for dine venner og for alle

Læs mere

Efterårs hilsen fra din Landsformand

Efterårs hilsen fra din Landsformand Kære Ladies Så har vi skudt et nyt LC år i gang, og I er allerede i fuld gang med jeres klubmøder. Det er en fornøjelse at læse jeres referater, og følge jeres opslag på Facebook. Jeres hovedbestyrelse

Læs mere

Nyt fra Herskind Børnehus uge

Nyt fra Herskind Børnehus uge Fælles Nyt Herskind Børnehus Sommerferien 2017 Så står vi overfor dette års sommerferie, eller mere korrekt skolernes sommerferie, da det jo kun er børnene der har fri fra skole i 7 uger!! Børnehuset,

Læs mere

LUKKER OG SLUKKER 2016

LUKKER OG SLUKKER 2016 LUKKER OG SLUKKER 2016 Som traditionen er for arrangementet "LUKKER OG SLUKKER", mødes vi på Skt. Hans torv og ender på Kulturhuset på Islands Brygge. Vi stod og småsludrede et kvarters tid og blev 9 personer

Læs mere

Kære forældre! Hej SFO. Hej Minu ser. Fredag den 29. juni 2012

Kære forældre! Hej SFO. Hej Minu ser. Fredag den 29. juni 2012 Kære forældre! Fredag den 29. juni 2012 Dette bliver det sidste ugebrev i dette skoleår. Onsdag aften havde vi den traditionelle dimissionsfest for 9. klasse og deres familier. En rigtig dejlig aften med

Læs mere

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Juni 2012 ~ side 1

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Juni 2012 ~ side 1 SFO Bladet SFO Buddinge ~ Juni 2012 ~ side 1 Kære børn og forældre i SFO Buddinge Velkommen til alle de nye børn og forældre, som skal gå i 0. klasse efter sommerferien, og farvel til vores store 3. klasser,

Læs mere

HUSK! At taste sommerferie med mødetider ind på tabulx. Næste nyhedsblad kommer lige før Sommerferien.

HUSK! At taste sommerferie med mødetider ind på tabulx. Næste nyhedsblad kommer lige før Sommerferien. Sikke et rod vil mange sige. Efter endt lockout af lærerne, og med sommerferien lige for døren, ligger Ventilen i byggerod. Hele gården og indgang er ved at blive lagt om, med fine kanaler og vandmiljø.

Læs mere

Åbent Stævne Næstrup Pokal NJM. DM. PRÆMIEVÅBEN. Sommeren er forbi og dermed er det også ved at være slut med den udendørs skydning for 2016.

Åbent Stævne Næstrup Pokal NJM. DM. PRÆMIEVÅBEN. Sommeren er forbi og dermed er det også ved at være slut med den udendørs skydning for 2016. Åbent Stævne Næstrup Pokal 2016. NJM. DM. PRÆMIEVÅBEN. Sommeren er forbi og dermed er det også ved at være slut med den udendørs skydning for 2016. Hermed følger en foreløbigt status og referat af aktiviteter

Læs mere

Nyhedsbrev Juli 2015

Nyhedsbrev Juli 2015 Nyhedsbrev Juli 2015 Indhold Siden sidst fra jan juli 2015.... 3 Nyt fra bestyrelsen... 4 Kreativ linjetur til København... 5 Smid tøjet... 6 Sculpture by the River... 7 Renovering af den gamle biblioteksgang...

Læs mere

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge Fastelavn. Fredag den. 28. februar afviklede vi fastelavn i SFO. Det blev som vanligt en sjov, hektisk og hyggelig dag. Børnene er jo noget oppe og køre sådan en dag, men vi har fundet en god form (syntes

Læs mere

KORSLØKKE AFDELING OKTOBER KVARTAL

KORSLØKKE AFDELING OKTOBER KVARTAL AFDELINGSADRESSER: Afdelingshuset: Rødegårdsvej 315, 5230 Odense M Formand: Jonna Ivarsen, Højvang 5, 5270 Odense N. Tlf.: 22 71 96 60 Kasserer: Arne B. Hansen, Hybenvej 75, 5260 Odense S. Tlf.: 26 60

Læs mere

Vi mødtes tidligt i morges i Københavns lufthavn. Efter check-in og security havde vi lidt tid inden afrejse.

Vi mødtes tidligt i morges i Københavns lufthavn. Efter check-in og security havde vi lidt tid inden afrejse. Svømmeklubben MK 31, K1 Træningslejr uge 7, 2013 Palma, Mallorca Lørdag 9/2-13 Vi mødtes tidligt i morges i Københavns lufthavn. Efter check-in og security havde vi lidt tid inden afrejse. Pga. bagage

Læs mere

NYHEDSBREVET. Nyhedsbrevet januar 2018

NYHEDSBREVET. Nyhedsbrevet januar 2018 NYHEDSBREVET Nyhedsbrevet januar 2018 Formand, HB, Regionaludvalg, redaktør: Kent Thomsen Koldingvej 78 6760 Ribe Tlf.: 23 64 99 82 E-mail: kentoglene@hotmail.com Næstformand, sekretær, HB: Poul Erik Henriksen

Læs mere

H E L E E Nr. 5 juni ti 2015

H E L E E Nr. 5 juni ti 2015 HELE E Nr. 5 juni ti 2015 HELENENYT Nr. 5 (juni årgang 26) Bostedet Helenes Minde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Ansvarshavende: Maj Greifenstein Tlf: 29347195 Eller 39105651 mgr@ok-fonden.dk Layout

Læs mere

Lærerudveksling - Sygeplejeuddannelsen University Colleges Sjælland & Baskent University Ankara Tyrkiet

Lærerudveksling - Sygeplejeuddannelsen University Colleges Sjælland & Baskent University Ankara Tyrkiet Lærerudveksling - Sygeplejeuddannelsen University Colleges Sjælland & Baskent University Ankara Tyrkiet I november 2013 besøgte Malene Elrond & Minna Therkildsen Baskent Universty og Baskent Hospital i

Læs mere

Gl. Åby Dagtilbud Område Silkeborgvej, Børn & Unge. Dagtilbudsavisen 4. udgave. Gl. Åby Dagtilbud

Gl. Åby Dagtilbud Område Silkeborgvej, Børn & Unge. Dagtilbudsavisen 4. udgave. Gl. Åby Dagtilbud Område Silkeborgvej, Børn & Unge Dagtilbudsavisen 4. udgave Gl. Åby Dagtilbud NR. 4 August 2013 Introduktion Ved dagtilbudsleder Tina Haugstrup Andersen Kære alle Velkommen tilbage efter sommerferien sikke

Læs mere

DYR PÅ LANDET & FRA JORD TIL BORD

DYR PÅ LANDET & FRA JORD TIL BORD DYR PÅ LANDET & FRA JORD TIL BORD Vi glædede os vist begge rigtig meget til vores første temauge og var nok samtidig lidt spændte på hvordan det hele ville forløbe. Det var jo meget anderledes især for

Læs mere

I henhold til vedtægter, indkaldes du hermed til Generalforsamling. Langfredag 18. april 2014, kl

I henhold til vedtægter, indkaldes du hermed til Generalforsamling. Langfredag 18. april 2014, kl Frølunde Fed 23-03-2014 Til medlemmerne. I henhold til vedtægter, indkaldes du hermed til Generalforsamling Langfredag 18. april 2014, kl. 10.00 I klubhuset, Andevig 1a, Frølunde Fed. Kontingent kr. 100,00

Læs mere

Vi har i år været 151 medlemmer mod 160 sidste år, og det er fald på 3 på traditionel, modern og linedance jævnt fordelt.

Vi har i år været 151 medlemmer mod 160 sidste år, og det er fald på 3 på traditionel, modern og linedance jævnt fordelt. Beretning 2018-19 Bestyrelse og GF Det kan være svært at få 5 kalendere til at gå op. Bestyrelsen planlagde 6 bestyrelsesmøder og fik gennemført de 5. Krista var kommet ind som ny kasserer og heldig for

Læs mere

Dansk Drentsche Patrijshond Klub

Dansk Drentsche Patrijshond Klub Dansk Drentsche Patrijshond Klub Nyhedsbrev Maj/Juni 2017 Kære medlemmer, der ligger jo en stor del af ens tid i at arbejde og nogle periode er mere travt end andre og derfor har vi besluttet at laver

Læs mere

Nyhedsbrev Spor 4. Hverdag i Spor4

Nyhedsbrev Spor 4. Hverdag i Spor4 Nyhedsbrev Spor 4 Så kom tiden, hvor skoleårets sidste nyhedsbrev kom ud. Igennem året i Spor4 har vi delt oplevelser og lært hinanden endnu bedre at kende. Dette nyhedsbrev giver et lille indblik i vores

Læs mere

UNGDOMSKOLLEGIETS EGEN AVIS FEBRUAR 2013. Det nye beboerråd består af: Sidse, Stine og Richard.

UNGDOMSKOLLEGIETS EGEN AVIS FEBRUAR 2013. Det nye beboerråd består af: Sidse, Stine og Richard. UNGDOMSKOLLEGIETS EGEN AVIS FEBRUAR 2013 KOLLEGIE NYT Det nye beboerråd består af: Sidse, Stine og Richard. VIGTIGT: Kollegienyt kan endvidere ses på vores hjemmeside www.fredericiah.dk Ansvarshavende:

Læs mere

Arrild Privatskole og Børnehuset

Arrild Privatskole og Børnehuset Nyhedsbrev 14/2017 Tak til alle jer, der deltog i mandagens generalforsamling. Godt at opleve jeres engagement. I sin beretning var Per inde på vigtigheden af, at vi selv gør noget alle sammen - for at

Læs mere

Så blev det efterår. Det er i hvert fald det datoen siger, men jeg satser nu stadig på at vi

Så blev det efterår. Det er i hvert fald det datoen siger, men jeg satser nu stadig på at vi Kære Alle på Veteranhjem Midtjylland i Aarhus Så blev det efterår. Det er i hvert fald det datoen siger, men jeg satser nu stadig på at vi kan få en masse timer med aktiviteter udenfor endnu. Det er ved

Læs mere

Tilskuerundersøgelse Varde Sommerspil 2014

Tilskuerundersøgelse Varde Sommerspil 2014 Tilskuerundersøgelse Varde Sommerspil 2014 Side 1 af 9 Varde Sommerspil 2014 Årets forestilling: Byens Bedste Horehus Siddepladserne Side 2 af 9 Varde Sommerspil 2014 Sommerspillets parkeringsforhold Adgang

Læs mere

FAF siloen forsøges inddraget i Festivalen

FAF siloen forsøges inddraget i Festivalen Nyhedsbrev 2 FAF siloen forsøges inddraget i Festivalen Som skrevet i avisen har Festivalen søgt kommunen om tilladelse til, at inddrage FAF siloen på Nordre havnekaj i dette års Art festival. Idet FAF-siloen

Læs mere

Generalforsamling. Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00

Generalforsamling. Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00 Generalforsamling Bjerringbro IF inviterede til generalforsamling Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00 Generalforsamlingen blev liver afholdt i Bjerringbro IFs klubhus Dagsorden: 1) Valg af dirigent og referent

Læs mere

Kære kompagnon. Tænk det allerede er 10 år siden!

Kære kompagnon. Tænk det allerede er 10 år siden! Kære kompagnon Jeg kan godt sige dig, at denne tale har jeg glædet mig til i lang tid - for det er jo hele 10 år siden jeg sidst havde en festlig mulighed for at holde tale for dig - nemlig da du blev

Læs mere

Rejsebrev 5 EYC1 Marathon

Rejsebrev 5 EYC1 Marathon Rejsebrev 5 Dag 6 og 7 Fredag blev konkurrence hviledag for de danske skytter, da vi ikke havde nogle hold med. Dagen gik med træning på hotellet, en tur til konkurrencebanen for et heppe, hygge, gåtur

Læs mere

Trolling Master Bornholm. Richard Nielsen fra Sverige med sin vinderlaks på 19,280 kg. På andenpladsen kom Johnny Gram fra SSK med 18,890 kg.

Trolling Master Bornholm. Richard Nielsen fra Sverige med sin vinderlaks på 19,280 kg. På andenpladsen kom Johnny Gram fra SSK med 18,890 kg. 7 Nyhedsbrev juni 2013 Trolling Master Bornholm Richard Nielsen fra Sverige med sin vinderlaks på 19,280 kg. På andenpladsen kom Johnny Gram fra SSK med 18,890 kg. På tredjepladsen kom Brian Milkowski

Læs mere

Dagbog fra P-kort skytterne i Bisley torsdag d. 12/8 2010:

Dagbog fra P-kort skytterne i Bisley torsdag d. 12/8 2010: Dagbog fra P-kort skytterne i Bisley torsdag d. 12/8 2010: Vi ankom i går eftermiddags efter en udramatisk tur, som dog bød på en frisk samarbejdsopgave nemlig at proppe otte skytter og en træner ind i

Læs mere

INFO NYT. Vi fejrer 10 år i Fredensborg. Fredensborg Ny Kunstforening oktober. Aktiviteter for alle i hele jubilæumsugen Læs side 3

INFO NYT. Vi fejrer 10 år i Fredensborg. Fredensborg Ny Kunstforening oktober. Aktiviteter for alle i hele jubilæumsugen Læs side 3 INFO NYT Juni 2019 Fredensborg Ny Kunstforening Vi fejrer 10 år i Fredensborg 12.-17. oktober. Aktiviteter for alle i hele jubilæumsugen Læs side 3 30. juni kl. 14-16.30. Den store portrætkonkurrence Læs

Læs mere

PROGRAM 2018 THORNING & OMEGNS JAGTFORENING

PROGRAM 2018 THORNING & OMEGNS JAGTFORENING PROGRAM 2018 THORNING & OMEGNS JAGTFORENING WWW.THORNINGJAGT.DK Bestyrelsen Formand: Michael Langballe. 24 87 82 18 Næstformand: Carsten Bille Holst 26 78 85 88 Bestyrelsesmedlem: Karl Johan Kristensen

Læs mere

Jagt hos Knud, Mogens og Erling Lørdag den

Jagt hos Knud, Mogens og Erling Lørdag den Jagt hos Knud, Mogens og Erling Lørdag den 01 10 2011 Første oktober er jo normalt en helligdag, hvad jagt angår, og hvor det sidste af det jagtbare vildt går ind, men ak, jeg fik et valg mellem 4 timers

Læs mere

Stensnæsskolen. Vi ønsker jer alle en rigtig dejlig sommer, og glæder os til vi ses igen mandag den 12. august 2013 kl. 8.40. Juli 2013.

Stensnæsskolen. Vi ønsker jer alle en rigtig dejlig sommer, og glæder os til vi ses igen mandag den 12. august 2013 kl. 8.40. Juli 2013. Stensnæsskolen Juli 2013 Nyhedsbrev Årgang 12 Nummer 7 I dette nummer: Skolebus 1 Nye ringetider 2 0.A på Thorup Hede 3 5.A s piger på bytur 4-5 Venskabsklasser 6-8 4.A i Sverige 8-10 2.A laver e-bøger

Læs mere

Månedsinformation. Skole og SFO

Månedsinformation. Skole og SFO Månedsinformation Skole og SFO Februar 2014 Siden sidst Foråret og fremtiden banker på. Vi har alle nok bemærket, at det er blevet lysere om morgen og eftermiddagen, og vejret her i februar giver os i

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 20+21 2011. HUSK. Dagen efter Kristihimmelfartsdag fredag i uge 22- holder SFO lukket.

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 20+21 2011. HUSK. Dagen efter Kristihimmelfartsdag fredag i uge 22- holder SFO lukket. Fælles info HUSK. Dagen efter Kristihimmelfartsdag fredag i uge 22- holder SFO lukket. Forskningsprojekt. Ca. 50 af vores børn var udvalgt til at deltage i projektet. Onsdag den 25. maj blev de sendt ned

Læs mere

med Hjerneskadeforeningen og Vestsjælland

med Hjerneskadeforeningen og Vestsjælland Hjerneskadeforeningen Vestsjælland Billedet er fra "En anderledes handicapkonference" med Hjerneskadeforeningen og DFDS. Billedet er fra Oslo i maj 2013. Nyhedsbrev Januar 2014 Aktivitetskalender 1. kvartal

Læs mere

MX-5 Club Denmark var på tur lørdag den 21 juli. Denne sportsvognsklub er nok den største i Danmark. Vi er nu mere end 750 medlemmer.

MX-5 Club Denmark var på tur lørdag den 21 juli. Denne sportsvognsklub er nok den største i Danmark. Vi er nu mere end 750 medlemmer. MX-5 Club Denmark var på tur lørdag den 21 juli. Denne sportsvognsklub er nok den største i Danmark. Vi er nu mere end 750 medlemmer. Mazda startede i 1989 med en produktion af åbne sportsvogne efter forbillede

Læs mere

SKYTTELAUGETS 71 ÅRS FØDSELSDAG

SKYTTELAUGETS 71 ÅRS FØDSELSDAG 52. Årgang April 2013 Nr.2 SKYTTELAUGETS 71 ÅRS FØDSELSDAG Fødselsdagskagen skæres for i lige store stykker. Portvinen åbnes med sikker hånd og så TILLYKKE Den 25. februar fyldte Skyttelauget 71 år, hvilket

Læs mere

Herreklubben. Referat. Generalforsamlingen 2016

Herreklubben. Referat. Generalforsamlingen 2016 Referat. Generalforsamlingen 2016 1. Valg af dirigent Jens Jepsen udeblev og Asger S. Schmidt foreslog selv at tage hvervet som dirigent. Der blev ikke foreslået andre emner. Dirigenten Bekræftede, at

Læs mere

"BEVÆGELSE og KUNST. Fra fredag den skal alle BØF-børn i "bevægelse"

BEVÆGELSE og KUNST. Fra fredag den skal alle BØF-børn i bevægelse Hold øje uge 10 "BEVÆGELSE og KUNST BØF"... 2013 Fra fredag den 15.03. skal alle BØF-børn i "bevægelse" Vi mødes hver morgen I salen, hvor der vil være forskellige kunsthistoriske oplæg og anden inspiration.

Læs mere

Rejsebrev nr. 6. Deltagere på turen: Compound: Langbue: Barbue: Instinktiv: Gæster Team Manager:

Rejsebrev nr. 6. Deltagere på turen: Compound: Langbue: Barbue: Instinktiv: Gæster Team Manager: Rejsebrev nr. 6 Deltagere på turen: Compound: Langbue: Barbue: Instinktiv: Gæster Team Manager: Jozsef Csikos, Jacob Steffensen, Stig Andersen Tanja Dinesen Skudstrup, Josefine de Roepstorff, Sabina Holstein,

Læs mere

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter December 2012

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter December 2012 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter December 2012 Glædelig jul & godt nytår Så blev det december og julen nærmer sig hastigt. Når jeg ser tilbage på året, så har vi lavet rigtig mange ting i klubben.

Læs mere

tingene være lidt grænseoverskridende

tingene være lidt grænseoverskridende 31 / Beach Party / Side 1 af 6 [ Beach Party ] Introduktion til denne aften Dette Rock Solid event er særligt egnet til opstart af en klub, eller en ny sæson efter sommerferien Det indeholder flere forskellige

Læs mere

Tak for en rigtig god medlemsweekend med Generalforsamling m.m. I kan se referatet og formandsberetningen på hjemmesiden.

Tak for en rigtig god medlemsweekend med Generalforsamling m.m. I kan se referatet og formandsberetningen på hjemmesiden. Nyhedsbrev November 2012 Tak for en rigtig god medlemsweekend med Generalforsamling m.m. I kan se referatet og formandsberetningen på hjemmesiden. Kontingent 2013: Blandt de vigtige beslutninger der blev

Læs mere

Sommernummer 2009. Rugvængets Skole

Sommernummer 2009. Rugvængets Skole Sommernummer 2009 Rugvængets Skole Påskearrangement i Indskolingen Onsdag den 8. april havde Indskolingen påskearrangement, hvor eleverne klippede og klistrede en hel masse påsketing. De lavede blandt

Læs mere

Sommerhilsen fra Solhverv Privatskole.

Sommerhilsen fra Solhverv Privatskole. Sommerhilsen fra Solhverv Privatskole. Kære alle med tilknytning til Solhverv Privatskole. Endnu et halvt år er gået, og vi nærmer os med hastige skridt en velfortjent sommerferie. Som sædvanlig er der

Læs mere

Stifter af MC Klub i Godthåb Bruno Thomsen I 2008 havde jeg en kammerat som spurgte, om ikke at jeg ville med til at tage kørekort til motorcykel.

Stifter af MC Klub i Godthåb Bruno Thomsen I 2008 havde jeg en kammerat som spurgte, om ikke at jeg ville med til at tage kørekort til motorcykel. Stifter af MC Klub i Godthåb Bruno Thomsen I 2008 havde jeg en kammerat som spurgte, om ikke at jeg ville med til at tage kørekort til motorcykel. Så kunne vi tage det sammen, men jeg tænkte lidt over

Læs mere

F-dag - 0.c på naturhistorisk museum

F-dag - 0.c på naturhistorisk museum Februar F-dag - 0.c på naturhistorisk museum På årets første fordybelsesdag skulle 0.c på Naturhistorisk museum. Vi startede dagen med at snakke og lave opgaver om danske og afrikanske dyr. Vi arbejdede

Læs mere

Europæiske politimesterskaber i. fodbold for kvinder

Europæiske politimesterskaber i. fodbold for kvinder Europæiske politimesterskaber i fodbold for kvinder 30 Politiidræt nr. 5 2016 Tekst og fotos Magnus Buhl Hansen, PI-København, træner for kvindelandsholdet INTRO Mandag den 20 juni var der afgang for det

Læs mere

NYHEDSBREV TIL FORÆLDRE APRIL 2016

NYHEDSBREV TIL FORÆLDRE APRIL 2016 NYHEDSBREV TIL FORÆLDRE APRIL 2016 MusikTeaterProduktion Om et øjeblik åbner teater og musikeleverne døren for dette års store forestilling: Insektliv I år samarbejder teater- og musiklinjen på Brøruphus

Læs mere

Hjerneskadeforeningen Århus/Østjylland

Hjerneskadeforeningen Århus/Østjylland Hjerneskadeforeningen Århus/Østjylland Nyhedsbrev Årgang 7 ~ Nr. 3 Maj 2009 Åbningstider og tlf. nr. Mandag: Viggo Jonasen kl. 9.00-12.00 Tirsdag: Lenette og Nanna kl. 9.00-12.00 Onsdag, torsdag: Socialrådgiver

Læs mere

Denne dag blev det heller ikke til en kudu.

Denne dag blev det heller ikke til en kudu. DRØMMEN OM AFRIKA Den 28. januar sidst på eftermiddagen ankom vi til Matswani, forventningerne var store, spændingen og humøret var helt i top. Vi fik en dejlig velkomst og et glas champagne.. Det hele

Læs mere

UGEBREV nr. 31 uge 16 Årgang 8

UGEBREV nr. 31 uge 16 Årgang 8 UGEBREV nr. 31 uge 16 Årgang 8 Kære forældre Så fint at møde mandag morgen til nymalede bænke, klippede hække, mørklægningsgardiner der virkede, nypudsede vinduer, skåret brænde i Bakkerne, nyfejet skolegård,

Læs mere

UGEBREV nr. 36 uge 21

UGEBREV nr. 36 uge 21 UGEBREV nr. 36 uge 21 Skolefest Tusind tak til alle børn og voksne for en rigtig god skolefest i går aftes. Det var som sædvanligt meget hyggeligt og et flot teaterstykke. Der skal også igen lyde en tak

Læs mere

FALKEPOSTEN. september

FALKEPOSTEN. september FALKEPOSTEN september 2017 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere