Selvom vi gør vores allerbedste for at passe på jeres børn, mens de er i vores varetægt, kan der alligevel ske uheld når børn leger.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Selvom vi gør vores allerbedste for at passe på jeres børn, mens de er i vores varetægt, kan der alligevel ske uheld når børn leger."

Transkript

1 December I gammel tid også kaldet for kristmåned Så kom Kong Vinter endelig til landet. Starten på julemåneden blev pudret med sne, og skolepatruljen fik en forsmag på vinterens udfordringer. Heldigvis var det kun koldt, og ikke blæsende, men alligevel koldt nok til at skolepatruljen fik varm chokolade endt tjeneste i frostgraderne. Netop i denne tid har politikerne bestemt at Lille Lyngby Skoles skoledistrikt skal udvides med skoledistriktet for Skævinge skole. Derfor er den to måneder lange høringsfase begyndt. I denne fase kan borgere, skolebestyrelser og andet godtfolk ytre deres mening om de påtænkte ændringer i skoledistriktet. Høringsfristen udløber den 25. januar Læs i øvrigt mere om emnet i skolebestyrelsens nyhedsbrev Når uheldet er ude Selvom vi gør vores allerbedste for at passe på jeres børn, mens de er i vores varetægt, kan der alligevel ske uheld når børn leger. Hvis jeres barn skulle være så uheldig at få en tandskade, er reglen, at Hillerød Kommune kun har tegnet forsikring på børn i daginstitution og dagpleje. Skolebørn skal således anmelde til eget forsikringsselskab. Julen er hjerternes fest Hovsa, jeg var lige ved at glemme, at december jo også er julemåneden. Den måned hvor der er masser af små og store nisser her skolen. Faktisk er det sådan, at alle voksne har fået sin helt egen private nisse. Hvem nisserne er, vides faktisk ikke endnu, men mon ikke vi finder ud af hen ad vejen, hvis bare vi husker at behandle nisserne og hinanden godt. Fredag den 17. december har vi 2010 juleafslutning i Lille Lyngby kirke, som sædvanlig. Jeg glæder mig allerede til at skulle gå den hyggelige vej fra skolen og hen til kirken, for at slutte året af med en dejlig fælles oplevelse i kirken. Med ønsket om en glædelig jul og et godt nytår Med venlig hilsen Jan Haagen Rosfeldt

2 Ungemæglerkursus Lørdag den 13. november deltog 11 børn fra 5. klasse i skolens og 7 erens årlige ungemæglerkursus. Kurset er blevet til på baggrund af dels undervisningsmiljøundersøgelsen, vores indsats omkring sprog, omgangstone, adfærd samt skolebestyrelsens fokus på trivsel og dels for at ruste vores ældste børn til opgaven som Store Venner og som rollemodeller, som de ældste børn på skolen. Det var en flok engagerede og ivrige børn, der tilegnede sig ny og bredere viden om det at være rollemodel, sprogets, omgangstonen og adfærdens betydning, ligesom de fik indsigt i og afprøvet rollen som konfliktmæglere med afsæt i Mediation. Tillykke med uddannelsenn til de 11 nye ungemægleree Aksel, Sonja, Ulrikke, Sune, Nicoline, Sofie F., Sofie L., Emil H., Frederik, Emilie T. og Freya. Hvis sneen falder Når der falder meget sne, kan man som forældre og medarbejdere komme i tvivl: Er der almindelig skolegang? Holder skolen lukket eller gennemføres undervisningen i det omfang, det nu kan lade sig gøre? Som regel skal vi træffe en hurtig beslutning om morgenen på snevejrsdagene, og det er heldigvis meget sjældent, det er nødvendigt at lukke skolen helt. Men vi af lavet en sneprocedure, som udstikker disse retningslinjer: På snevejrsdage skriver vi på Forældreintra og skolens hjemmeside senest kl , hvad der er besluttet for den pågældende dag. Hvis der ikke står noget på Forældreintra/hjemmesiden, kan I regne med, at der er almindelig skolegang. Et skulderklap Vi har nu gennemført efterårets skole/hjem samtaler, og her er det jo lærernes opgave at vurdere de enkelte børn og deres udvikling. Men vi giver jo også alle forældre mulighed for at give en tilbagemelding, når elevplanerne sendes ud. Det er der også nogle, der benytter sig af, og nogen gange kan det give anledning til at de pågældende lærere lige retter ryggen og føler en stor tilfredshed med deres eget arbejde. Det var helt sikkert tilfældet for de lærere, der fik denne tilbagemelding, som jeg viderebringer i anonymiseret form og med afsenderens tilladelse: Kære lærere X trives og er glad for at gå i skole. X gør et godt stykke arbejde for at holde styr på lektierne for der er mange ting at huske på. Vi oplever, at klassens læreree sætter et fint fagligt niveau, hvor det er rigtig dejligt at se jer have nogle ambitioner på børnenes vegne!! I er faglige, sociale og kontante, hvilket både X og vi som forældre, værdsætter meget.

3 I vores daglige arbejde med børnene ved vi, hvor vigtigt det er at rose og anerkende, når børnene rykker i den rigtige retning, også når det kun er et lille ryk. Det har en langt større virkning end at pege på de ting, der ikke lykkes. I kan være helt sikre på, at det også gælder blandt de voksne, så giv gerne et skulderklap, når I oplever, at noget lykkes. Det får I helt sikkert kun bedre lærere af ; ) Mvh Henning Pedersen Konst. afdelingsleder Nyt fra skolebestyrelsen Nye skoledistrikter fra august 2011 Så blev spændingen udløst! Den 24. nov. vedtog byrådet at reducere antallet af skoledistrikter i Hillerød kommune fra 12 til 7. For vores vedkommende betyder det, at vi får fælles skoledistrikt med Skævinge skole fra næste skoleår. Det er vist ikke nogen hemmelighed, at forældrene på Ll. Lyngby skole har været splittede i spørgsmålet om Skævinge kontra Ålholmskolen. Derfor afholdt skolebestyrelsen et dialogmøde 15. nov., hvor repræsentanter fra Skævinge og Ålholmskole samt politikere fra Børne og Familieudvalget var til stede. I betragtning af det korte varsel var det flot, at over 50 forældre fandt tid til at komme. Der var en livlig debat mellem forældre og politikere, og et referat kan findes på ForældreIntra. Dorte fra skolebestyrelsen fulgte op ved at stille spørgsmål på byrådsmødet 24. nov., blandt andet om vi så fremadrettet kan forvente arbejdsro i skolerne frem for årlige strukturændringer. Svaret fra byrådet vil blive offentliggjort på kommunens hjemmeside. Se under Processen er nu, at forslaget til ændring af skoledistrikter er i høring frem til 25. jan. Alle også privatpersoner kan afgive høringssvar, så hvis I har kommentarer til forslaget, er det nu, de skal på bordet! I er selvfølgelig også velkomne til at kontakte skolebestyrelsen, så skal vi tage det med i vores høringssvar. Den nye skolestruktur bliver endeligt vedtaget i slutningen af februar, og først herefter kan der sættes navn på skolelederne af de nye storskoler. Snarest herefter vil forældre til kommende børnehaveklassebørn få at vide, på hvilken matrikel deres barn skal begynde. Og før sommerferien kommer et valg til de nye skolebestyrelser. Så hvis man har lyst til at have indflydelse på den nye storskole, er det en oplagt mulighed at stille op Skolens principper og politikker Som forældrerepræsentanter i skolebestyrelsen er vi heller ikke enige om Skævinge kontra Ålholmskolen. Derfor har vi valgt ikke at arbejde videre for den ene skole frem for den anden, men snarere bruge kræfterne konstruktivt på at forberede os på det kommende samarbejde. Vi vil selvfølgelig bruge vores høringssvar til at påpege de problemstillinger, vi ser fremadrettet, men ellers vender vi blikket lidt indad og prøver at blive klogere på, hvilke værdier vi gerne vil bringe videre fra Ll. Lyngby skole. Derfor tager vi nu fat på at revidere skolens principper og politikker. Som vores kære skoleleder siger: man skal kende sig selv for at vide, hvad man vil kæmpe for.

4 Bus og cykelsti til Ålholmskolen Da vi altså nu skal slås sammen med Skævinge skole, vil kommunen ikke bruge penge på at forbedre skolevejen til Ålholmskolen. I skolebestyrelsen synes vi, det er meget beklageligt over for den 7. klasse, der nu går på Ålholmskolen. Inspiration fra Uvelse skole Mellem dialogmøder, høringssvar og byrådsmøder har vi også haft tid til at mødes med Uvelse skole for at høre mere om deres skolemodel med rullende indskrivning og aldersblandede klasser. I løbet af foråret arbejder skolebestyrelse og personale videre på, om der er nogle elementer fra Uvelsemodellen, der kan bruges på Ll. Lyngby skole. Skolens 50 års fødselsdag Ny skolestruktur eller ej Ll. Lyngby Skole fylder stadig 50 år til september. Og til en fødselsdag har man jo lov til at håbe på en gave! Derfor har eleverne lavet en ønskeliste med alt fra månebiler til svævebaner, som via elevrådet er videregivet til festudvalget. Nu er ønskelister i sig selv jo ingen garanti for opfyldelse af ønskerne, men vi kan da håbe på, at der kommer en rig onkel eller tante forbi med en stor pose penge På skolebestyrelsens vegne Lene Sønderbye Kjærulff (mor til Jonas K i 2A) Nyt fra 7 eren Idræts SFO Som I sikkert ved, er 7 eren (altså både mini og storeklub) i gang med at blive certificeret idræts sfo. Det betyder, at personalet undervises i teori og praktiske øvelser med fokus på bevægelse, motion, sanser, motorik og meget mere i den boldgade. Vi har i den forbindelse brug for at undersøge og dokumentere, hvor meget jeres/vores børn egentligt får bevæget sig i løbet af en dag i 7 eren. Vi vil derfor i løbet af december hænge en form for skema op i begge afdelinger, hvor børnene skal sætte en streg, når de har udført en eller flere af de nævnte aktiviteter. Der vil blive hængt et nyt skema op hver måned og vi håber, vi kan se en udvikling i børnenes fysiske aktivitet, efterhånden som vi bliver mere og mere konkrete, alsidige og anderledes i vores bevægelsestilbud. Vores foreløbige værdier (hvad vil vi gerne være kendte for) som Idræts SFO er: Røde kinder og glade børn samt engagerede voksne. Jul i 7 eren. Julegavefremstillingen er så småt ved at tage sin ende både i Mini og Storeklub. Børnene har arbejdet flot og koncentreret.og I kan godt glæde jer til juleaften. Nu hedder det december og det er tid til rigtig julehygge i hele måneden. Vi har lagt et super juleprogram (synes vi da selv) med alt fra julebingo og kanelsnobrød til julerollespil og kokoskranse se opslaget/juleprogrammet på dørene i MK og SK. Der er al mulig grund til at komme i 7 eren i denne søde juletid.

5 Tur for FK erne Torsdag den 2. december, tager vi på juleshoppetur til Hillerød. Afgang 14.30, hjemkomst ca Julehygge Åbent Hus... Den 13. december byder vi forældre og børn på æbleskiver, saft, the og kaffe fra til i hhv. Mini og Storeklub. Vi glæder os til at se jer til en hyggelig eftermiddag. 2. klasse hygger Torsdag den 16. december er der lagt i ovnen til en rigtig julehygger for 2. klasse. Fra til indtager de Storeklubben, hvor de vil lave hemmelige julegaver, spise lidt mad og arbejde med mosfigurer..er det ikke bare knasende hyggeligt!!?? Rollespil Torsdag den 9. december afvikler vi endnu et rollespil denne gang i det flotte vinterlandskab. Igen vil der være orkere, magíer, krofolk og mange andre typer på spil, når vi lever os ind i en verden, der ikke findes. Husk det varme tøj vi er uden for hele dagen. Juleferie. SFO en (0. 3. klasse) har åben den 20., 21., 22. og 23. december fra 6.30 til Fritidsklubben (4. 6. klasse) er lukket fra og med den 20. december til og med den 2. januar. 7 eren er lukket mellem jul og nytår. Vi ses igen mandag den 3. januar Vi vil hermed ønske alle børn og forældre en rigtig glædelig jul og et godt nytår. Venlig hilsen 7 eren

November I gammel tid også kaldet for slagtemåned

November I gammel tid også kaldet for slagtemåned November I gammel tid også kaldet for slagtemåned Intet vejrvarsel dækker denne, sædvanligvis mørke og triste, efterårsmåned i sin helhed. Men, hvis man slagter på denne tid, er det klogt at holde øje

Læs mere

Forandringer i februar

Forandringer i februar Forandringer i februar Kyndelmisse, har det lige været. Kyndelmisse betragtes traditionelt som årets koldeste dag. Men kan vi nu regne med det? Kan vi overhovedet regne med noget i denne måned? Denne måned

Læs mere

Nyhedsbrev. Gårslev Skole. Skoleåret Udgave: April 2017

Nyhedsbrev. Gårslev Skole. Skoleåret Udgave: April 2017 Nyhedsbrev Gårslev Skole Skoleåret 2016-2017 Udgave: April 2017 Nyhedsbrev for Gårslev skole udsendes fem gange årligt August: I forbindelse med skolestart Marts/April: Op til påskeferien Oktober: Op til

Læs mere

en rigtig glædelig jul og et godt nytår.

en rigtig glædelig jul og et godt nytår. Månedsblad december 2009 Fra skolelederen: I uge 48 havde vi atter en aktivitetsuge, denne gang stod ugen i julens tegn. Klasserne er blevet pyntet, juletræet er kommet op og er blevet pyntet med hjemmelavet

Læs mere

mandag d. 19.marts kl , hvor vi vil have en kop kaffe på kanden. Vi håber, at mange af jer har tid og lyst til at kigge forbi.

mandag d. 19.marts kl , hvor vi vil have en kop kaffe på kanden. Vi håber, at mange af jer har tid og lyst til at kigge forbi. Nyhedsbrev Espe Skole & Børnehave Februar 2018 Så fik vi alligevel lidt vinter i Danmark. Solen skinner uden for vinduerne, og håndværkerne er travlt optaget med at gøre vores nybyggeri færdigt. Børnene

Læs mere

Nyhedsbrev november december Kære forældre.

Nyhedsbrev november december Kære forældre. Nyhedsbrev november december 2018 Kære forældre. Det er igen blevet tid til et nyhedsbrev. Denne gang er årets bedsteforældrejuleklippeklisterdag netop blevet afholdt. Endnu engang var det en rigtig god

Læs mere

Å r g a n g N r. 5 - A u g u s t

Å r g a n g N r. 5 - A u g u s t Nyhedsbrevet Å r g a n g 1 7 - N r. 5 - A u g u s t 2 0 11 Et forrygende forår Et forår og en sommer som var spækket med aktiviteter og gode oplevelser. Vi var her og der og næsten alle vegne. får lyst

Læs mere

bbb Børnebiksen, December Ørbækvej 34, Svendborg, Bulen , Biksen , Banjen

bbb Børnebiksen, December Ørbækvej 34, Svendborg, Bulen , Biksen , Banjen bbb Børnebiksen, December 2012. Ørbækvej 34, Svendborg, 42912080 Bulen 23924382, Biksen 23927149, Banjen 23921749. Nyt fra kontoret. Så nåede vi til årets sidste måned, nemlig december, som er fyldt med

Læs mere

Nyhedsbrevet. Å r g a n g N r. 3 - A u g u s t

Nyhedsbrevet. Å r g a n g N r. 3 - A u g u s t Nyhedsbrevet Å r g a n g 1 5 - N r. 3 - A u g u s t 2 0 0 9 Et nyt skoleår. Det er altid spændende når vi skal åbne den først luge i årets skolekalender. Det gør vi i år med mange velkendt elementer og

Læs mere

Nyhedsbrev Juni 2015. Fælles. Vuggestuen. Sommerfest torsdag den 25. juni kl 18 er der fælles sommerfest for hele børnehuset og skolen.

Nyhedsbrev Juni 2015. Fælles. Vuggestuen. Sommerfest torsdag den 25. juni kl 18 er der fælles sommerfest for hele børnehuset og skolen. Nyhedsbrev Juni 2015 Fælles Det var en rigtig hyggelig afslutning vi havde den 29.maj. Og sikke et fremmøde. Vi havde løbende besøg fra skolen. Om eftermiddagen fik vi besøg, af bedsteforældre og andre

Læs mere

Nyhedsbrev december 2015

Nyhedsbrev december 2015 Nyhedsbrev december 2015 Fælles Bedsteforældredag. Der var julehygge over alt den 27. november, der blev lavet nogle flotte juledekotationer. Vi vil lige sige tak til Lene og? for hjælpen til julefrokosten,

Læs mere

Landsbynyt December 2011

Landsbynyt December 2011 Landsbynyt December 2011 Kære forældre Julen er forventningernes tid i hvert fald hos alle de børn, vi er sammen med hver dag i Sebber Landsbyordning. Forventning og glæde ser vi i deres ansigter, når

Læs mere

NYHEDSBREV FRA ESPE SKOLE & BØRNEHAVE September 2018

NYHEDSBREV FRA ESPE SKOLE & BØRNEHAVE September 2018 NYHEDSBREV FRA ESPE SKOLE & BØRNEHAVE September 2018 Kære forældre Så er efteråret over os med skiftende sol og regn, efter en dejlig solrig sommer. Vi var heldige, at det holdt tørvejr torsdag d. 6.september,

Læs mere

Kære forældre. Hermed lidt informationer fra 3-Stammen.

Kære forældre. Hermed lidt informationer fra 3-Stammen. Nyhedsbrev dec 2014 Kære forældre Hermed lidt informationer fra 3-Stammen. Personale I Gårdhaven siger vi farvel til Anne 31.12.14. Annes sygevikariat for Caroline slutter 1/12, men hun fortsætter måneden

Læs mere

Diskofest hos Plys løs labyrinten, så også Peter Plys kan holde fest

Diskofest hos Plys løs labyrinten, så også Peter Plys kan holde fest Diskofest hos Plys løs labyrinten, så også Peter Plys kan holde fest Kan du løse Soduko? Sæt tallene fra 1-9 ind vandret og lodret. Svært? spørg din far og mor eller din pædagog Kære forældre Vedr. pasning

Læs mere

Indskoling og SFO. Velkommen. - til nye elever og forældre i 0-2Y og SFO

Indskoling og SFO. Velkommen. - til nye elever og forældre i 0-2Y og SFO Indskoling og SFO Velkommen - til nye elever og forældre i 0-2Y og SFO Kære forældre Vi vil gerne byde jer velkommen til Ørum skole. Vi ser frem til det kommende samarbejde med jer, så vi sammen kan arbejde

Læs mere

Nyhedsbrev. Nyhedsbrev for

Nyhedsbrev. Nyhedsbrev for Nyhedsbrev Gårslev Skole Skoleåret 2012-2013 Udgave: Marts Nyhedsbrev for Gårslev skole udsendes fem gange årligt: August: I forbindelse med skolestart Marts: Op til påskeferien Oktober: Op til efterårsferien

Læs mere

Ordblindhed. Mine erfaringer med det at være ordblind, samt undervise ordblinde. Hvad er ordblindhed, og kan man gøre noget ved det?

Ordblindhed. Mine erfaringer med det at være ordblind, samt undervise ordblinde. Hvad er ordblindhed, og kan man gøre noget ved det? [deadline mandag kl. 8.30] Det Søde Hjørne er navnet på vores arbejdende værksted. Vi kaster os ud i at producere bolsjer, karameller, konfekt og andre sukrede sager, som på basaren vil blive solgt i gennemsigtige

Læs mere

bbb Børnebiksen, Marts 2010. Ørbækvej 34, Svendborg, 29481750 Bulen 29481800, Biksen 29481801, Banjen 29481802.

bbb Børnebiksen, Marts 2010. Ørbækvej 34, Svendborg, 29481750 Bulen 29481800, Biksen 29481801, Banjen 29481802. bbb Børnebiksen, Marts 2010. Ørbækvej 34, Svendborg, 29481750 Bulen 29481800, Biksen 29481801, Banjen 29481802. Nyt fra kontoret: Inden længe bliver det forår og vi kan endelig invitere jer alle over og

Læs mere

Nyhedsbrev - December 2018

Nyhedsbrev - December 2018 Nyhedsbrev - December 2018 Nyt fra dagtilbudslederen Kære forældre Årets sidste nyhedsbrev med nyt fra alle afdelinger i Brabrand Dagtilbud. Tusind tak for i år, hvor vi kan se tilbage på et år, hvor budgetforlig,

Læs mere

Så er det igen blevet tid til et nyhedsbrev, fra os i vuggestuen, med lidt informationer fra hver enkel stue samt vigtige datoer i december.

Så er det igen blevet tid til et nyhedsbrev, fra os i vuggestuen, med lidt informationer fra hver enkel stue samt vigtige datoer i december. Så er det igen blevet tid til et nyhedsbrev, fra os i vuggestuen, med lidt informationer fra hver enkel stue samt vigtige datoer i december. Mælkebøtten Nu er vi kommet godt i gang med december måned og

Læs mere

Nyhedsbrev. Nyhedsbrev for

Nyhedsbrev. Nyhedsbrev for Nyhedsbrev Gårslev Skole Skoleåret 2015-2016 Udgave: December Nyhedsbrev for Gårslev skole udsendes fem gange årligt: August: I forbindelse med skolestart Marts: Op til påskeferien Oktober: Op til efterårsferien

Læs mere

Velkommen til Hurup Skole

Velkommen til Hurup Skole Velkommen til Hurup Skole EN GOD SKOLESTART 01-11-2018 Kære forældre At begynde i skole er et kæmpe skridt både for dit barn, men bestemt også for dig som forælder og der venter en ny og spændende tid.

Læs mere

Thorsager skole MÅNEDSNYT DECEMBER 2012. Side 1

Thorsager skole MÅNEDSNYT DECEMBER 2012. Side 1 Thorsager skole MÅNEDSNYT DECEMBER 2012 Pension Jeg (Jens) bliver 62 år i februar og har derfor besluttet at stoppe som skoleleder og gå på pension den 1. marts 2013. Selv om jeg glæder mig, er det selvfølgelig

Læs mere

JULEBREV Kære Forældre.

JULEBREV Kære Forældre. JULEBREV 2015 Kære Forældre. Børnene i Skive Kommune blev bedt om, at tegne en juletegning til borgmesterens julekort. Vi lod 0.-1. kl. komme med deres bidrag. Det blev til 26 fantastiske tegninger, hvor

Læs mere

INFORMATIONSFOLDER INDSKOLINGEN PÅ NØRRE NISSUM SKOLE.

INFORMATIONSFOLDER INDSKOLINGEN PÅ NØRRE NISSUM SKOLE. INFORMATIONSFOLDER INDSKOLINGEN PÅ NØRRE NISSUM SKOLE. 1 Kære forældre Med denne informationsfolder håber vi at kunne give svar på nogle af de spørgsmål der opstår, når jeres barn starter i skole, og dermed

Læs mere

Stjernebrevet. SFO1 Pavillonen oktober 2012. Tlf. nummer: 36 37 83 41

Stjernebrevet. SFO1 Pavillonen oktober 2012. Tlf. nummer: 36 37 83 41 Stjernebrevet SFO1 Pavillonen oktober 2012 Tlf. nummer: 36 37 83 41 Efteråret er så småt begyndt at trænge sig på og vi vil derfor for alvor begynde med inde-aktiviteterne i Pavillonen. Dette betyder blandt

Læs mere

Velkommen i Hesselager Børnehus. Informationsfolder til nye børn og forældre

Velkommen i Hesselager Børnehus. Informationsfolder til nye børn og forældre Velkommen i Hesselager Børnehus Informationsfolder til nye børn og forældre Hesselager Børnehus er et børnehus for børn fra 3-6 år. Vi er en del af Østerdalen, som er et kommunalt dagtilbud i Svendborg

Læs mere

NYHEDSBREV FRA SFO januar 2017

NYHEDSBREV FRA SFO januar 2017 NYHEDSBREV FRA SFO januar 2017 Særlige informationer: Kære børn og forældre. Vi er nu godt i gang med det nye år. Vi havde en dejlig lang juleferie. Der var åbent i SFO og mange børn benyttede sig af SFO

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 49. Velkommen til et nyt skoleår. Trafik. www.norreskov-skolen.dk Nørreskov-Skolen, den 4. september 2013

Nyhedsbrev nr. 49. Velkommen til et nyt skoleår. Trafik. www.norreskov-skolen.dk Nørreskov-Skolen, den 4. september 2013 www.norreskov-skolen.dk Nørreskov-Skolen, den 4. september 2013 Nyhedsbrev nr. 49 Velkommen til et nyt skoleår Hvor vi skal forberede den nye skolereform med mange flere timer til eleverne Hvor vi skal

Læs mere

GRØNNEVANG SKOLE. Skolebestyrelsen. Kære elever, medarbejdere og forældre. ...samt selvfølgelig et ønske til alle om en glædelig jul og et godt nytår

GRØNNEVANG SKOLE. Skolebestyrelsen. Kære elever, medarbejdere og forældre. ...samt selvfølgelig et ønske til alle om en glædelig jul og et godt nytår Skolebestyrelsen GRØNNEVANG SKOLE 2 0 1 3 / 1 4 N Y H E D S B R E V N R. 2 Kære elever, medarbejdere og forældre...samt selvfølgelig et ønske til alle om en glædelig jul og et godt nytår SIDE 1 Værdier

Læs mere

Efterår. Årshjul. Nyt personale. Forældrecafé Fakkeltur. Nyt fra afdelingerne. Kalender

Efterår. Årshjul. Nyt personale. Forældrecafé Fakkeltur. Nyt fra afdelingerne. Kalender Efterår Årshjul Nyt personale Forældrecafé Fakkeltur Nyt fra afdelingerne Kalender Efterår Så er det efteråret, i hvert fald ifølge kalenderen. Derfor er det vigtigt at jeres barn har det rigtige tøj i

Læs mere

Anerkendelse Fællesskab Lyst til at lære INDSKOLINGEN

Anerkendelse Fællesskab Lyst til at lære INDSKOLINGEN Anerkendelse Fællesskab Lyst til at lære INDSKOLINGEN Kære elever og forældre I denne folder kan I læse om, hvordan vi organiserer og vægter undervisningen i indskolingen på Haldum-Hinnerup Skolen. Vi

Læs mere

F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 4 3. Kære børn og forældre! Lemming d. 26. oktober 2018

F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 4 3. Kære børn og forældre! Lemming d. 26. oktober 2018 U G E B R E V E T F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 4 3 Kære børn og forældre! Lemming d. 26. oktober 2018 Ugen der gik: En almindelig uge, som fredag afsluttes med STORE LÆSEDAG. Tak for i går til

Læs mere

Å r g a n g N r. 4 - M a j

Å r g a n g N r. 4 - M a j Nyhedsbrevet Å r g a n g 1 7 - N r. 4 - M a j 2 0 1 1 Sommeren har taget over Ja det må siges, græsset gror og træer og buske grønnes og børnene modnes og vokser. Efter en lang vinter var det godt med

Læs mere

Skolereform din og min skole

Skolereform din og min skole Skolereform din og min skole Information til forældre April 2014 Natur og Udvikling Folkeskolereform i trygge rammer Når elever landet over i august 2014 tager hul på et nyt skoleår, siger de goddag til

Læs mere

Hold%Øje%uge%35.% Jubilæum% %30%år % Det%skal%fejres!%%?%fredag%d.%6/9%kl.%14?16.30!% Kære!alle.!

Hold%Øje%uge%35.% Jubilæum% %30%år % Det%skal%fejres!%%?%fredag%d.%6/9%kl.%14?16.30!% Kære!alle.! Jubilæum% %30%år % Sæt % Det%skal%fejres%%?%fredag%d.%6/9%kl.%14?16.30% Viharplanlagt,atvibruge2dagetiljubilæumsGforberedelser.Alle klasserneforbereder2boder.derbliverbådeaktivitetsgog madboder,derkommerunderholdning,ogsåerderbestiltgodtvejr

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 49 2014

Nyhedsbrev. uge 49 2014 Nyhedsbrev uge 49 2014 Så blev det december, der er ingen sne men vejret er blevet koldere, og den første nattefrost har vist sig. Jeg er sikker på, at en del af os håber der kommer lidt sne, mens andre

Læs mere

Maj 2016 HØJVANGSKOLENS HØJVANGSKOLEN NYHEDSBREV

Maj 2016 HØJVANGSKOLENS HØJVANGSKOLEN NYHEDSBREV Maj 2016 HØJVANGSKOLEN HØJVANGSKOLENS NYHEDSBREV Nyt fra skolebestyrelsen Skolebestyrelsen har afviklet ordinært møde torsdag den 28. april og har blandt andet drøftet følgende: Den nye skolehverdag for

Læs mere

Velkommen til september-udgaven af INFO-Billums, hvor vi starter med lidt for både børn og voksne.

Velkommen til september-udgaven af INFO-Billums, hvor vi starter med lidt for både børn og voksne. Velkommen til september-udgaven af INFO-Billums, hvor vi starter med lidt for både børn og voksne. Vi støtter Danske Hospitalsklovne Mange af jer har set, at vi har to papcontainere stående ved kontoret,

Læs mere

Stjernehuset Nord og Syd byder dig og din familie velkommen. Vi glæder os meget til at hilse på Jer og lære Jer at kende.

Stjernehuset Nord og Syd byder dig og din familie velkommen. Vi glæder os meget til at hilse på Jer og lære Jer at kende. Hej Stjernehuset Nord og Syd byder dig og din familie velkommen. Vi glæder os meget til at hilse på Jer og lære Jer at kende. Du skal starte i Stjernehuset De voksne i den gruppe hedder: Generel information

Læs mere

Velkommen i skole Indskrivning til børnehaveklasse august 2015 Fredensborg Kommune

Velkommen i skole Indskrivning til børnehaveklasse august 2015 Fredensborg Kommune Velkommen i skole Indskrivning til børnehaveklasse august 2015 Fredensborg Kommune 2 Indholdsfortegnelse Kære forældre...4 Nye oplevelser...5 Hvad lærer man i børnehaveklassen?...6 Skole-hjem-samarbejdet...7

Læs mere

Velkommen tilbage efter en forhåbentlig god juleferie

Velkommen tilbage efter en forhåbentlig god juleferie Velkommen tilbage efter en forhåbentlig god juleferie Perioden op mod jul var præget af masser af aktiviteter og arrangementer, og jeg vil gerne sige tak til alle, der på den ene eller anden måde var med

Læs mere

Velkommen til SFO Hyldetræet, en afdeling af Ll. Næstved skole. Søndergade 20, Hyllinge, 4700 Næstved. Tlf:

Velkommen til SFO Hyldetræet, en afdeling af Ll. Næstved skole. Søndergade 20, Hyllinge, 4700 Næstved. Tlf: Velkommen til SFO Hyldetræet, en afdeling af Ll. Næstved skole. Søndergade 20, Hyllinge, 4700 Næstved. Tlf: 55888026 Vi er en af 6 afdelinger på Lille Næstved skole. Der går ca. 1800 elever på hele skolen.

Læs mere

www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev August/september Dus Mellervang Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst

www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev August/september Dus Mellervang Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst Nyhedsbrev August/september Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder ligeledes

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. 20. december 2013 Vallekilde-Hørve Friskole. Næste uge: 21.december Skolen og Spireloppen holder JULEFERIE frem til den 5. januar 2014. Udlejning baunen Mærkedag: 22. december 28. december 31. december

Læs mere

GLÆDELIG JUL. Skolebestyrelsen Vi er i en situation, hvor vi nødvendigvis. Nov.-dec Fællessamling med 4. årg. Foto v/ Helle Holme Thomsen

GLÆDELIG JUL. Skolebestyrelsen Vi er i en situation, hvor vi nødvendigvis. Nov.-dec Fællessamling med 4. årg. Foto v/ Helle Holme Thomsen Nov.-dec. 2011 ONLINE ønsker alle elever, forældre og medarbejdere en rigtig GLÆDELIG JUL Fællessamling med 4. årg. Foto v/ Helle Holme Thomsen Skolebestyrelsen Vi er i en situation, hvor vi nødvendigvis

Læs mere

Nyhedsbrev. Nyhedsbrev for

Nyhedsbrev. Nyhedsbrev for Nyhedsbrev Gårslev Skole Skoleåret 2015-2016 Udgave: Oktober Nyhedsbrev for Gårslev skole udsendes fem gange årligt: August: I forbindelse med skolestart Marts: Op til påskeferien Oktober: Op til efterårsferien

Læs mere

KONTAKTFORÆLDRE KATALOG

KONTAKTFORÆLDRE KATALOG KONTAKTFORÆLDRE KATALOG VINDERØD SKOLE SKOLEÅRET 2009-2010 Forord Kære kontaktforælder Den gode klasse skabes ikke af søde børn og dygtige lærere. Det er heller ikke nok med spændende bøger, flotte klasseværelser

Læs mere

VESTERGÅRDENS. nyhedsbrev

VESTERGÅRDENS. nyhedsbrev VESTERGÅRDENS nyhedsbrev november nyt Kære Forældre og børn på Vestergården Så blev det tid til et nyt nyhedsbrev. Vi vil starte med at ønske Dorte velkommen tilbage fra barsel. Dorte starter i o.y, og

Læs mere

Aabenraa Friskoles. Fritidsordning

Aabenraa Friskoles. Fritidsordning Side 1 af 8 Aabenraa Friskoles Fritidsordning Side 2 af 8 Adresse: Bakketoppen Aabenraa Friskole Bjerggade 26 6200 Aabenraa Tlf. 74 62 86 10 / 51 92 79 97 Mail: kr@aabenraafriskole.dk Åbningstider: Mandag

Læs mere

Dus Mellervang. Børnerådet. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst. www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev januar

Dus Mellervang. Børnerådet. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst. www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev januar Børnerådet Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev januar BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder ligeledes

Læs mere

Skolebestyrelsens årsberetning på Strandgårdskolen for skole årene 2010/11 & 2011/12

Skolebestyrelsens årsberetning på Strandgårdskolen for skole årene 2010/11 & 2011/12 Skolebestyrelsens årsberetning på Strandgårdskolen for skole årene 2010/11 & 2011/12 Denne årsberetning kommer til at omhandle 2 skoleår, hvor vi, som skole har været i en rivende udvikling. Vi er også

Læs mere

SFOen v/kildegårdskolen

SFOen v/kildegårdskolen Dette er en folder, der henvender sig til forældre med børn i SFOen v/ Kildegårdskolen. I folderen finder man bl.a. information om børnenes dagligdag i SFO, samarbejde med forældre og skole samt en række

Læs mere

Nyhedsbrev for. Nyhedsbrev

Nyhedsbrev for. Nyhedsbrev Nyhedsbrev Gårslev Skole Skoleåret 2012-2013 Udgave: Oktober Nyhedsbrev for Gårslev skole udsendes fem gange årligt: August: I forbindelse med skolestart Marts: Op til påskeferien Oktober: Op til efterårsferien

Læs mere

Sennels Skoles Nyhedsbrev nr. 77 December 2012 I dette nr. kan du læse om:

Sennels Skoles Nyhedsbrev nr. 77 December 2012 I dette nr. kan du læse om: Sennels Skoles Nyhedsbrev nr. 77 December 2012 I dette nr. kan du læse om: Nyt fra den skoleleder Nyt fra forældrebestyrelsen Billeder fra 1. klasse Billeder fra 3. klasses luciaoptog på plejehjemmet Skolefesten

Læs mere

Spørgeskemaundersøgelse mini-rol 2014: Tilfredshed

Spørgeskemaundersøgelse mini-rol 2014: Tilfredshed Spørgeskemaundersøgelse mini-rol 04: Tilfredshed Vi har lavet undersøgelser: En som henvender sig til spillerne, og en som henvender sig til forældrene (se side 7). Samarbejdet med begge parter er vigtigt

Læs mere

9. klasses Uge 1 med Morten

9. klasses Uge 1 med Morten 9. klasses Uge 1 med Morten NYT: I 2. trimester, som strækker sig frem til påskeferien er timerne lidt anderledes, end de var frem til jul lille overblik for timerne med Morten: Her et Mandag har klassen

Læs mere

Siden udsendelsen af Nyhedsbrevet i april måned har vi haft forskellige fælles aktiviteter, og der er også sket en del på personalefronten.

Siden udsendelsen af Nyhedsbrevet i april måned har vi haft forskellige fælles aktiviteter, og der er også sket en del på personalefronten. NYHEDSBREV Pilehaveskolen den 18.juni 2018 Kære forældre Hermed får I det sidste nyhedsbrev i dette skoleår. Vi nærmer os sommerferien, og de sidste fælles arrangementer vi har foran os er festen for vores

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 45 2014

Nyhedsbrev. uge 45 2014 Nyhedsbrev uge 45 2014 Så er det blevet efterår, bladene har fået en anden farve og falder af træerne. Klokken er sat 1 time tilbage, og det betyde, at vi for en kort tid får lysere morgener men tidligere

Læs mere

Å r g a n g N r. 4 - M a j

Å r g a n g N r. 4 - M a j Nyhedsbrevet Å r g a n g 1 6 - N r. 4 - M a j 2 0 1 0 Et aktivt forår. Kalenderen siger det, idræt udenfor, natur og teknik faget et flyttet ud igen, det er lyst om morgenen når vi mødes og vores planlægning

Læs mere

JUNI-NYT FRA KUNDBY SKOLE

JUNI-NYT FRA KUNDBY SKOLE JUNI-NYT FRA KUNDBY SKOLE Kundby d. 11. juni 2012 Kære forældre Endnu et skoleår går mod sin afslutning, og den dejlige sommerferie venter forude. I år strækker skoleåret sig helt hen imod juli måned,

Læs mere

HFO 7 eren Kornmarkskolen, Ll. Lyngby afdelingen Januar 2019

HFO 7 eren Kornmarkskolen, Ll. Lyngby afdelingen Januar 2019 HFO 7 eren Kornmarkskolen, Ll. Lyngby afdelingen Januar 2019 7 erens historie i pixiformat 7 eren åbnede den 18. september 1989 i det daværende Skævinge Kommune. Dengang hed vi Fritidsklubben 7 eren og

Læs mere

Forældrebrev nr januar 2018

Forældrebrev nr januar 2018 Forældrebrev nr. 12 12. januar 2018 Kære forældre og børn Godt nytår Billeder fra uge 2 der er mange flere på hjemmesiden og på Facebook-siden 6. klasse har imponeret Lars Daneskov. Se Intra eller Facebook.

Læs mere

Velkommen i skole. Indskrivning til børnehaveklasse august 2017 Fredensborg Kommune

Velkommen i skole. Indskrivning til børnehaveklasse august 2017 Fredensborg Kommune Velkommen i skole Indskrivning til børnehaveklasse august 2017 Fredensborg Kommune 2 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse... 3 Velkommen i skole... 4 Nye oplevelser... 5 Hvad lærer man i børnehaveklassen?...

Læs mere

Skolefritidsordningen ved Filial Bredebro

Skolefritidsordningen ved Filial Bredebro Skolefritidsordningen ved Filial Bredebro Velkommen til Bredebro SFO. Det er dejligt at kunne sende denne folder ud til jer, for nu nærmer vi os snart begyndelsen på den nye struktur. Vi glæder os meget

Læs mere

Ullerup Bæk Skolen - Ingen af os er så god, som vi er når vi er sammen! v. Jan Th. Voss. Kære elever, forældre og medarbejdere.

Ullerup Bæk Skolen - Ingen af os er så god, som vi er når vi er sammen! v. Jan Th. Voss. Kære elever, forældre og medarbejdere. 1 Ullerup Bæk Skolen - Årgang 1, Nummer 4 November Leder Ingen af os er så god, som vi er når vi er sammen! v. Jan Th. Voss Kære elever, forældre og medarbejdere. Efteråret har lagt sig ind over Danmark

Læs mere

Et nyt Børne- og Familiehus. Vi vendte efter en lang og dejlig sommerferie tilbage til et nyt hus med flere børn og færre voksne - det lyder da

Et nyt Børne- og Familiehus. Vi vendte efter en lang og dejlig sommerferie tilbage til et nyt hus med flere børn og færre voksne - det lyder da Nyhedsbrevet Årgang 16 - Nr. 5 - September 2010 Sommeren I dette nummer af Nyhedsbrevet vil vi forsøge at samle op på sommerens mange gode og glade oplevelser. Vi bliver nødt til at spole filmen helt tilbage

Læs mere

Juni 2013. Nyt fra de forskellige teams:

Juni 2013. Nyt fra de forskellige teams: Nyt fra de forskellige teams: Juni 2013 Team 00. klasse: Om mandagen og torsdagen har børnene lavet førskole-opgaver, hvor deres kommende børnehaveklasselærere har deltaget. Mange af børnene har været

Læs mere

Arrild Privatskole. Nyhedsbrev 51/2018. Nyt fra Børnehuset:

Arrild Privatskole. Nyhedsbrev 51/2018. Nyt fra Børnehuset: -Trivsel og begejstring Skærbækvej 16, Arrild, 6520 Toftlund, Tlf: 74830103. Børnehuset, tlf.: 30138403 Email.: skolen@arrildprivatskole.dk; boernehuset@arrildprivatskole.dk Nyhedsbrev 51/2018 Så er billederne

Læs mere

Nyhedsbrev fra Grøftekanten Grøftekanten 5 Vuggestuen. Januar og februar 2012

Nyhedsbrev fra Grøftekanten Grøftekanten 5 Vuggestuen. Januar og februar 2012 Nyhedsbrev fra Grøftekanten Grøftekanten 5 Vuggestuen Januar og februar 2012 Velkommen til August som starter på Mariehønen d. 16. jan. og til Carla som starter på Edderkoppen d. 16. jan.. Farvel til Victoria

Læs mere

Magleby Efterskole Nyhedsbrev

Magleby Efterskole Nyhedsbrev Magleby Efterskole Nyhedsbrev Januar 2013 Godt nytår til alle forældre og elever på Magleby Efterskole! Selvom det er dejligt at holde ferie, var det nu også en god oplevelse at komme tilbage til skolen

Læs mere

Vi er ved at have styr på de sidste ting og er klar til at møde jeres dejlige børn på skolen igen på mandag.

Vi er ved at have styr på de sidste ting og er klar til at møde jeres dejlige børn på skolen igen på mandag. SKOLESTART Kære alle Vi er ved at have styr på de sidste ting og er klar til at møde jeres dejlige børn på skolen igen på mandag. Som jeg tidligere har skrevet ud til jer er årets første infomøde onsdag

Læs mere

Nyhedsbrev fra Toppen Februar 2014

Nyhedsbrev fra Toppen Februar 2014 Kære børn og forældre Så kom vi vel ind i det nye, og med masser af sne og frost til stor glæde for børn og barnlige sjæle Husk derfor ekstra tøj og varm udetøj, for vi kælker og leger ude hver dag!! Her

Læs mere

Velkommen til Legehuset

Velkommen til Legehuset Velkommen til Legehuset Ny i Legehuset I dette dokument har i mulighed for at læse lidt om hvem vi er og hvad vi står for. Sidst er der beskrevet nogle af de mere praktiske ting ved at være barn og forældre

Læs mere

SFO NYT JANUAR OG FEBRUAR 2014

SFO NYT JANUAR OG FEBRUAR 2014 SFO NYT JANUAR OG FEBRUAR 2014 FÆLLES Oliver, Valdemar og Victor sørger for vi kommer tørskoet ind Lukkedage i Allerød kommune 201 Den 14. + 15. + 16. april Den 1. maj: Vi har åbent 7.00 8.15, da skolen

Læs mere

Stjernebrevet. Oktober 2013 Fritten: 36 37 83 36 Kudu: 36 37 83 31 Gekko: 36 37 83 41

Stjernebrevet. Oktober 2013 Fritten: 36 37 83 36 Kudu: 36 37 83 31 Gekko: 36 37 83 41 Stjernebrevet Oktober 2013 Fritten: 36 37 83 36 Kudu: 36 37 83 31 Gekko: 36 37 83 41 Efteråret er så småt begyndt at trænge sig på og vi vil derfor for alvor begynde med inde-aktiviteterne. Dette betyder

Læs mere

Program for efteråret 2014 Start: mandag 8.9.2014 Slut: fredag 12.12.2014

Program for efteråret 2014 Start: mandag 8.9.2014 Slut: fredag 12.12.2014 12 ELLER Tilmelding Udfyld den vedlagte tilmelding og send den til: Lis Cronberg Valby Gade 12, Valby 3200 Helsinge Send en E-mail med alle ovennævnte oplysninger til lis@cronberg.dk ELLER Ring til 28

Læs mere

JULEHYGGE FOR BEDSTEFORÆLDRE

JULEHYGGE FOR BEDSTEFORÆLDRE JULEHYGGE FOR BEDSTEFORÆLDRE Langsø Børnehus inviterer til en hyggelig formiddag: fredag den 1.december, fra kl. 9.15 til senest kl. 12.00 Vi skal lave juledekorationer og spise julefrokost, og børnehaven

Læs mere

Stjernebrevet. November 2013 Fritten: 36 37 83 36 Kudu: 36 37 83 31 Gekko: 36 37 83 41

Stjernebrevet. November 2013 Fritten: 36 37 83 36 Kudu: 36 37 83 31 Gekko: 36 37 83 41 Stjernebrevet November 2013 Fritten: 36 37 83 36 Kudu: 36 37 83 31 Gekko: 36 37 83 41 Efter en uhyyyyyggelig Halloween i, er vi i stedet begyndt at forberede os på en rigtig hyggelig jul. I november måned

Læs mere

Månedsinformation. Skole og SFO

Månedsinformation. Skole og SFO Månedsinformation Skole og SFO Marts 2013 Siden sidst. Vi går en spændende tid i møde. Vinteren vil ikke helt slippe sit tag i os og give plads til foråret. På samme måde vil den igangværende konflikt

Læs mere

Velkommen i Hesselager Børnehus. Informationsfolder til nye børn og forældre

Velkommen i Hesselager Børnehus. Informationsfolder til nye børn og forældre Velkommen i Hesselager Børnehus Informationsfolder til nye børn og forældre Hesselager Børnehus er et børnehus for børn fra 3-6 år. Vi er en del af Østerdalen, som er et kommunalt dagtilbud i Svendborg

Læs mere

Fra årets juleteater ET JULESPIL. Muligheder er som solopgange. Hvis du venter for længe, går du glip af dem.

Fra årets juleteater ET JULESPIL. Muligheder er som solopgange. Hvis du venter for længe, går du glip af dem. januar 2010 Bladet for børn og forældre i SFO Lærken & Spurven Fra årets juleteater ET JULESPIL. Muligheder er som solopgange. Hvis du venter for længe, går du glip af dem. SFO Lærken 46317563 SFO Spurven

Læs mere

Velkommen i Hesselager Børnehus

Velkommen i Hesselager Børnehus Velkommen i Hesselager Børnehus Informationsfolder til nye børn og forældre Hesselager Børnehus er et børnehus for børn fra 3-6 år. Vi er en del af Østerdalen, som er et kommunalt dagtilbud i Svendborg

Læs mere

Skole/hjem samarbejde på Engstrandskolen

Skole/hjem samarbejde på Engstrandskolen Skole/hjem samarbejde på Engstrandskolen Indhold Engstrandskolens principper for skole/hjem samarbejde Skole/hjem samtaler Skole/hjem aktiviteter for hele skolen Skole/hjem aktiviteter for den enkelte

Læs mere

ÅRSBERETNING FOR BILLUNDSKOLEN

ÅRSBERETNING FOR BILLUNDSKOLEN ÅRSBERETNING FOR BILLUNDSKOLEN 2014-2015 Ledelsesskifte og ansættelser: Skoleåret startede med at bestyrelsen konstituerede sig, og bød velkommen til konstitueret skoleleder Dorthe Bønning Møller. I november

Læs mere

Egelundskolens SFO. Velkomstfolder skoleåret

Egelundskolens SFO. Velkomstfolder skoleåret Egelundskolens SFO Velkomstfolder skoleåret 2013-2014 Personalet på Egelundskolens SFO Jonas 1.a Mediha 2.b Carsten afd.led. Jacob afd.led. Tina 0.b Frederikke 2.a Helle 0.a Birgit 3.b Bill 0.a Lise 3.a

Læs mere

[deadline mandag kl. 8.30]

[deadline mandag kl. 8.30] [deadline mandag kl. 8.30] VIGTIGT! KÆRE ALLE FORÆLDRE TIL BØRN, DER SKAL BEGYNDE I BØRNEHAVEKLASSE 2014: Husk at udfylde og sende formularen vedrørende informationsaftenen på torsdag den 24. oktober og

Læs mere

Skolebestyrelsens årsberetning 2016/17 Christiansfeld Skole

Skolebestyrelsens årsberetning 2016/17 Christiansfeld Skole 8. juni 2017 Skoleåret 2016/17 er ved at være slut. Med det følger skolebestyrelsens årsberetning. Den endelige beretning for skoleåret blev behandlet på skolebestyrelsesmøde d. 8. juni 2017 og bliver

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. 14. december 2012 Vallekilde-Hørve Friskole. Fredagsbrev nr. 721 Næste uger: 17. december 18. december 19. december IS fri Forældrerådsmøde IS fri Juleemnedag 4.lek. Bh.kl. sender julekort til kommende

Læs mere

Humlebo nyt januar/februar 2017

Humlebo nyt januar/februar 2017 Humlebo nyt januar/februar 2017 Kære forældre, vi håber I er kommet godt ind i det nye år og har haft en dejlig juleferie Vi mødes torsdag til Nytårskur d.5. januar kl.16.00-16.30 Praktiske oplysninger

Læs mere

SFO1 Pavillonen sommer 2012. Tlf. nummer: 36 37 83 41 Hjemmeside: www.rk.dk/nyager-skole/

SFO1 Pavillonen sommer 2012. Tlf. nummer: 36 37 83 41 Hjemmeside: www.rk.dk/nyager-skole/ Stjernebrevet SFO1 Pavillonen sommer 2012 Tlf. nummer: 36 37 83 41 Hjemmeside: www.rk.dk/nyager-skole/ Juni måned står for døren og dermed kan vi både byde på kulturel aften, bedsteforældredag og gamle

Læs mere

HUSK. Nyt fra Herskind Børnehus uge Fælles Nyt Herskind Børnehus

HUSK. Nyt fra Herskind Børnehus uge Fælles Nyt Herskind Børnehus Fælles Nyt Herskind Børnehus HUSK Dialogmødet mellem jer forældre og os der arbejder i Børnehuset er i morgen, tirsdag den 14. marts kl. 19.30 i Kultursalen. Er du IKKE meldt til, så kan det stadig lige

Læs mere

Velkommen til Ørebroskolen

Velkommen til Ørebroskolen Velkommen til Ørebroskolen Velkommen i Engen Kære forældre til børn i Engen Velkommen til Ørebroskolen og velkommen i Engen. Med denne lille folder ønsker vi at fortælle om skolegangen i Engen. Fra skoleåret

Læs mere

Nyhedsbrev -for Klub Sølyst december 2010

Nyhedsbrev -for Klub Sølyst december 2010 Nyhedsbrev -for Klub Sølyst december 2010 I denne udgave af nyhedsbrevet Kan du læse mere om: Københavner-turen 12 frikvarteret Lokalt brugerråd Åbning i julen Juleafslutning Julefrokosten Københavner-turen

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 21+22 2013. Grundlovsdag 5. juni!

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 21+22 2013. Grundlovsdag 5. juni! Fælles info Grundlovsdag 5. juni! Denne dag holder både skole og SFO lukket! Så god grundlovsdag til jer alle! Personalet i SFO Afslutningsfest for vores 2. klasser -en opgave for børn, forældre og ansatte

Læs mere

Værdigrundlag og samvær på Vissenbjerg Skole. Udarbejdet af lærere, pædagoger og skolebestyrelse

Værdigrundlag og samvær på Vissenbjerg Skole. Udarbejdet af lærere, pædagoger og skolebestyrelse Værdigrundlag og samvær på Vissenbjerg Skole Udarbejdet af lærere, pædagoger og skolebestyrelse August 2011 Vissenbjerg Skoles værdigrundlag Vissenbjerg Skole ønsker at være en god og tryg skole - en skole

Læs mere

Tak for en rigtig god medlemsweekend med Generalforsamling m.m. I kan se referatet og formandsberetningen på hjemmesiden.

Tak for en rigtig god medlemsweekend med Generalforsamling m.m. I kan se referatet og formandsberetningen på hjemmesiden. Nyhedsbrev November 2012 Tak for en rigtig god medlemsweekend med Generalforsamling m.m. I kan se referatet og formandsberetningen på hjemmesiden. Kontingent 2013: Blandt de vigtige beslutninger der blev

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 38. Godt nytår. Sygemeldinger. www.norreskov-skolen.dk Nørreskov-Skolen, den 16. januar 2012

Nyhedsbrev nr. 38. Godt nytår. Sygemeldinger. www.norreskov-skolen.dk Nørreskov-Skolen, den 16. januar 2012 www.norreskov-skolen.dk Nørreskov-Skolen, den 16. januar 2012 Nyhedsbrev nr. 38 Godt nytår Her kommer så det første nyhedsbrev i 2012. Godt nytår til elever og forældre på Nørreskov-Skolen. Godt at erfare,

Læs mere

Klar parat SFO start 2014

Klar parat SFO start 2014 Klar parat SFO start 2014 Lindved SFO Sognegårdsvej 3 Lindved 7100 Vejle 75 85 14 69 Giv børnene ret til at lege og lære, At drømme og forme, leve og være. Kun der hvor børn kan føle sig trygge Gror det,

Læs mere