KIRKEBLADET TEMA: DET GODE LIV. Vorgod-Barde & Fjelstervang. vorgodkirke.dk fjelstervangkirke.dk

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "KIRKEBLADET TEMA: DET GODE LIV. Vorgod-Barde & Fjelstervang. vorgodkirke.dk fjelstervangkirke.dk"

Transkript

1 KIRKEBLADET Vorgod-Barde & Fjelstervang TEMA: DET GODE LIV vorgodkirke.dk fjelstervangkirke.dk 12. MARTS JUNI 2018

2 Kirkelig vejviser Sognepræster: Gert Frost Nicolajsen Træffes efter aftale. Mandag fri. Erik Nikolajsen Træffes efter aftale. Organist: Linda Iversen Fjelstervang Kirke Kirkebakken 5, 6933 Kibæk Graver og kirketjener: Bjarne Svendsen Formand for menighedsrådet: Grethe Mortensen Vorgod Kirke Bardevej 1a, 6920 Videbæk Graver og kirketjener: Erling Larsen Multimedarbejder: Susanne Korsgaard Knudsen Formand for menighedsrådet: Peder Vestersager Kirkebladet: Redaktør: Jette Axelsen Redaktion: Grethe Mortensen Inge Marie Winther Nielsen Anne Grethe Jensen Preben Gosvig Madsen Håbet Det har tit overrasket mig, hvor meget et håb påvirker et menneske. Ikke mindst når det har været i forbindelse med alvorlig sygdom. Har den syge et håb, så giver det kræfter og glæde i kampen mod sygdommen. Er håbet væk, så går det derimod hurtigt ned ad bakke. Det gælder også andre store forhold i livet. Når vi har et håb, så er der kræfter og mod til at kæmpe. Når håbet er væk, så svinder kræfterne og modet. Fremtid hos Gud Det håb, som har gjort størst indtryk på mig, er det kristne håb. Det kristne håb har flere sider. En del af det er, at du er aldrig ladt alene. Du står ikke alene med dit liv og med svaghed og kampe.»jeg er med dig alle dage«sådan lød Jesu ord til os, da vi blev døbt. Og sådan klinger de med i det kristne håb hver eneste dag. Måske mærker jeg det ikke meget - alligevel er det den virkelighed, som tæller allermest, Guds virkelighed: Han har mig i sin hånd midt gennem alle op og nedture i mit liv. I alt det må jeg lægge mit liv i hans hånd. Det kristne håb fyldes også af, at Jesus siger: Jeg vil bære dine byrder - jeg vil bære det, som du i din ufuldkommenhed skylder. Det er en uvurderlig gave i mit kristne håb, at tilgivelsens virkelighed spændes ud over mit liv i troen på Jesus. Det kristne håb fortæller mig også med en forunderlig styrke, at selv om mit liv er levet og min fremtid her på jord er brugt op, så har jeg stadig en uendelig stor fremtid i form af evigt liv hjemme hos Gud i Himlen. Den, der tror på mig, skal leve, om han end dør, siger Jesus. Det giver mig en hel pakke af håb, som må farve mit liv, give kræfter, glæde og frimodighed til at leve der, hvor mit liv er. Vel kan vores liv og vores verden ind imellem synes håbløse. Men vort liv er ikke håbløst i troen på Gud. Det er et liv på vej med et håb, som er stærkere end alt andet, vi møder! Kærlig hilsen Gert Frost Nicolajsen Se aktiviteter og billeder på vorgodkirke.dk eller fjelstervangkirke.dk Han lover mig en evig vår, trods vinterstorm og død; thi livet frem af graven går, som Kristus gennembrød. DDS 732 Velkommen til opstandelsesfest i kirkerne påskedag!

3 Kirkekoncert i Fjelstervang Kirke Kristi Himmelfartsdag torsdag den 10. maj kl. 9.45: Tirsdag den 13. marts kl Kom og hør tangentspilleren Kristian Marius Andersen, Herning. Læs mere på side 9. Byfestgudstjeneste Fælles morgenkaffe med rundstykker mv. kl : Familiegudstjeneste i samarbejde med FDF. Vi ses i Udeforsamlingshuset i Fjelstervang. Gå sommeren i møde med sang og musik! Forårskoncert & fællessang i Fjelstervang Kirke tirsdag den 29. maj kl Her er der mulighed for, at alle får rørt stemmerne! Kirkekoret vil synge for os - de nyder altid at dele deres sang med publikum. Mette Tarbensen, violin og Linda Iversen, klaver vil ledsage fællessangen. Koncerten er gratis - alle er velkomne! Konfirmation Fjelstervang Kirke Fredag den 27. april kl Vorgod Kirke Lørdag den 28. april kl Friluftsgudstjeneste Pinsedag Søndag den 20. maj kl Vi mødes igen til festgudstjeneste i parken bag Vorgod Kirke og Kirkehus. Spørg naboen uden bil om at køre med - og parker bilerne ved Vorgod Forsamlingshus. Tag tæpper eller klapstole med. Vi får besøg FDF-Brazzband fra Kibæk. Kirkekoret sælger pølser mv. efter gudstjenesten. (I tilfælde af dårligt vejr, flyttes gudstjenesten ind i kirkehuset).

4 Taknemmelighed»Det gode liv«er det liv, jeg er taknemmelig for. Det er det liv, jeg ikke bare glæder mig til, men glæder mig over! Hvad er det så for et liv? Det er det liv, jeg har fået af Gud, som elsker mig med en ufattelig og fuldkommen kærlighed, der fylder mig med taknemmelighed. Det er det liv, som mennesker omkring mig er med til at fylde med nærhed og med kærlighed, som også gør mig taknemmelig. Dagligt brød I Luthers lille katekismus sætter Luther ord på rigtig mange af de ting, som også gør mit liv til det gode liv. I sin forklaring af bønnen»giv os i dag vort daglige brød!«spørger Luther:»Hvad forstås da ved dagligt brød?«og han svarer:»alt, hvad der behøves til livets ophold og trivsel, for eksempel mad, drikke, klæder, sko, hus, hjem, marker, kvæg, penge, ejendom, from ægtefælle, fromme børn, fromme medhjælpere, from og retsindig øvrighed, god regering, godt vejrlig, fred, sundhed, tugt og ære, gode venner, trofaste naboer og alt, hvad her nævnes kan«. Det gode liv fyldt med taknemmelighed. I julen lå jeg syg nogle få dage. Jeg tænkte:»bliver jeg frisk igen?«. Det er jeg blevet. Og hvilken lykke igen at være rask og få appetitten tilbage. Glæden næsten boblede i mig, da det skete. Sundhed hører sandelig med til det gode liv. Lige som alle de andre ting, Luther nævner. God øvrighed, politi, skoler, sygehuse, kirker, arbejde, hus og hjem, familie, mad og tøj, ingen ødelæggende korruption, ingen naturkatastrofer, ingen krig osv. Ting vi ofte tager for givet og derfor glemmer at være taknemmelige for. Gode relationer Endvidere oplevede jeg pga. min influenza, at jeg ikke kunne være med, da min familie skulle samles til julefest én af juledagene. Jeg fik bekræftet, hvor meget det betyder at have en familie, man kan glæde sig over at være sammen med, og denne gang savne at være sammen med! Det leder mig frem til, at for mig er det gode liv et liv, der er fyldt med gode relationer til Gud og til min næste, til min familie, venner, naboer osv. Sådan som det kommer til udtryk i Jesu svar Livet er gode relationer til Gud og mennesker. Fantastisk at have familie og venner.

5 Et liv med fællesskab og glæde. til den jøde, der spørger ham efter, hvad der er livets mening, (jf. Matthæus kap 22) hvortil Jesus svarer:»du skal elske Herren din Gud af hele dit hjerte og af hele din sjæl og af hele dit sind. Det er det største og det første bud. Men der er et andet, som står lige med det:»du skal elske din næste som dig selv«. Det, Jesus siger, er, at vi skal leve i den gode relation til Gud og til vores næste, elske Gud og vores næste. Det er det, der giver os det gode liv. Relationen til mennesker taler vi ofte om, men ikke så meget om relationen til Gud. Men når sygdom, så uskyldig som en influenza, piller os ned, forstår vi måske lidt af, at sundhed er en gave, som man ikke kan tage af sig selv, men får givet af Gud. Det gode liv indebærer taknemmelighed. I forhold til Gud og i forhold til mennesker. For uden den, sanser jeg ikke det gode liv. Død og smerte Men hvad så, når det gode liv slår revner. En af juledagene var et familiemedlem, længere ude i min familie, ude at gå tur. Han blev dårlig, faldt om og døde. 54 år gammel. Hvad er så det gode liv? Lige pludselig kan det gode liv være forandret! Slet ikke til at få øje på. Taknemmeligheden er afløst af spørgsmål. Sådan er livet. Skønt og dejligt. Men pludselig også fuld af smerte og uforståeligt. Men midt i det gode liv og midt i alt det svære bliver der i kirken fortalt om Jesus, der også elskede de mennesker, der slog ham ihjel. Tak for mad og tøj. Han bad Gud om at tilgive dem. Den samme kærlighed elsker han mig med. Og ved sin opstandelse har han vist mig, at min fortræd, synd og død ikke skal skille mig fra Gud. Håb om et bedre liv Guds kærlighed, som jeg møder den i Jesus, gør, at jeg kan være taknemmelig for livet. Guds kærlighed viser mig det gode liv. Og midt i det liv, som jeg glæder mig over, men som også kan blive fuld af smerte, hører jeg så også om et liv, jeg kan glæde mig til, det gode liv i Guds himmel, hvor der ikke er sygdom, ulykke og død, og hvor alle døbte og troende har deres andet hjem. Erik Nikolajsen præst, Vorgod og Fjelstervang

6 Hvad er det gode liv for jer? Konfirmanderne f.v.: Laura Sønderkjær Ringive, Mathilde Lundgreen Bundgaard og Benjamin Vistisen Andre vil bruge tid på mig, så jeg ikke føler mig alene. Shoppetur! Det er godt at være glad! Oplevelser med vennerne - udenfor skoletiden! Venner. Rejser med familien. Musik og film. Hygge med vennerne! Hygge med venner og familie Hvad gør din dag til en god dag? Hvad får dig til at stå op mandag morgen og tage af sted til skolen? Jeg kommer afsted, fordi jeg ved, at der møder jeg mine venner. Vi mødes i frikvartererne og snakker om, hvad der er sket i weekenden. Jeg hygger mig sammen med dem. En lang løbetur kan være rigtig godt for mit humør, især hvis jeg kommer hjem, og alt er lidt træls, så er alt godt, når jeg kommer hjem fra løbeturen. Hver onsdag spiller jeg indendørs fodbold sammen med min far og storebror. Onsdag er altid en god dag for mig. Der er intet, der kan ødelægge den. Der er jeg sammen med dem, der betyder meget for mig. Det gør mig glad, at jeg har min knallert. Det gør, at jeg selvstændigt kan komme af sted til fodbold, e-sport i Vorgod; være sammen med mine venner. Det gør mig glad, at jeg på mit fritidsjob møder mange forskellige mennesker, det er også rart at have kolleger. Kristian Bøgh Pedersen, 16 år.

7 Trives i hverdagen Tidligt op og i gang med malkning af køer og klargøring af børn til en ny dag. Skrig og skrål, fordi der presses lige rigeligt på for at nå ud af døren til tiden. Arbejde, arbejde, arbejde og derefter hjem og hente børn, aftensmad, børn i seng, hygge på sofaen (og højlydt snorken efter 5 min.). Er det opskriften på det gode liv? Ikke ligefrem. Men det er det for os, når det hele går op i en højere enhed. De dage, hvor det fungerer med to jobs, som vi elsker, og børn, der trives i deres hverdag. At kunne være en del af et samfund med et levende fællesskab af kristne og masser af tilbud til både børn og voksne. Og ikke mindst at mærke, hvordan troen og glæden ved at komme i vores missionshus og kirke lige så stille spirer og vokser i vores børn. Jens Peter (28), landmand, Majken (29), lægesekretær, børn: Lea (3) og Emil (1) Fællesskab med liv Vi har i de sidste par år boet i storbyen, der er fyldt med tilbud om aktiviteter og oplevelser, men når showet er forbi kl. 22, så går man hjem uden, at vi som mennesker har gjort noget større indtryk på hinanden. Her er det anderledes. Her er aktiviteter, FORDI man gerne vil røre ved hinandens liv. Ud af fællesskabet skabes oplevelser og aktiviteter. Man hilser på hinanden ved købmanden. Juleaften fyldes både Kirkehus og Kirken, fordi man også denne dag VIL fællesskabet. Man tager en æske chokolade under armen og byder tilflytterne velkommen. Det er den yderste potens af næstekærlighed. Næstekærlighed er ikke kun vigtig for mig, som tilflytter, men for mig som menneske. Et liv, hvor næstekærlighed praktiseres, er, for mig, det gode liv. Simone Kruse

8 Godt naboskab Det er godt med gode naboer, som kan hjælpe hinanden. I Fjelstervang er kirken og skolen naboer. Vi har det godt sammen, deler lokaler og hjælper ofte hinanden med små praktiske opgaver. Sammen med mange andre i byen er vi også brugere af vores fælles Landsbycenter. Kirken transmitterer af og til fra kirken til torvet i Landsbycenteret - fx til konfirmation. I Landsbycentret mødes vi til møder og foredrag, så vi slider også på inventaret. Derfor var det også dejligt, at vi i budgettet fandt penge til nye termokander, borde og ikke mindst en ny projektor til torvet. Fjelstervang Menighedsråd Børnene har svaret! Hvad er et godt liv? Et spørgsmål der godt kan give én noget at tænke over. Jeg besøgte eleverne på Fjelstervang Skole og forventede nok, at der ville komme ønsker som f.eks. IPad, IPhone, en hest, men jeg blev belært. Børn er slet ikke i tvivl om, hvad et godt liv er. Grethe Mortensen Hvad er et godt liv? at man ikke er ensom alle er gode ved hinanden at ingen mobber gode venner at man er glad at man er sund og rask det ved jeg ikke ikke syg at dyrene har det godt at vi må være i skolen at der er meget at lære at Jesus er med os at vi ikke skal sulte at vi har en familie at hygge med en sød familie vi har et godt sammenhold at vi er forskellige at der er nogen, der tænker på os at vi er elsket at vi er gode ved hinanden at vi er elsket Fremtidige gravsteder I foråret afholder Graverforeningen et kursus på Vorgod Kirkegård i anlæg af nye gravsteder. Kurset skal give kirkegårdspersonalet inspiration til anlæg af nye og unikke gravsteder. Der bliver etableret nogle udstillingsgravsteder, så gravstedshavere kan få ideer til omlægning og etablering af fremtidige gravsteder. Vorgod Menighedsråd

9 Blændende talent Tirsdag den 13. marts åbner Fjelstervang Kirke dørene for en koncert med en blændende dygtig musiker. Ved aftenens koncert spiller Kristian Marius Andersen et flot og folkeligt program på kirkens fine orgel. Ved koncerten vil han også improvisere. Kristian M. Andersen er en af sin generations meste markante orgelspillere. Han er opvokset i England, søn af en engelsk mor og dansk far. Kristian begyndte at spille klaver som fireårig og meget tidligt begyndte han at spille til gudstjenester i England. Siden 2005 har Kristian været ansat som organist ved Herning Kirke. Kristian Marius Andersen er uddannet som solist fra Det Jyske Musikkonservatorium i Aarhus, og har de sidste 12 år lavet en lang række koncerter sammen med Herning Kirkes Drengekor og Mads Bille. Sammen har de optrådt overalt i Europa, i USA og i Australien. Sideløbende med koncerterne med Herning Kirkes Drengekor har Kristian en omfattende koncertvirksomhed både som jazzmusiker på Hammond orgel og som orgelsolist. Overalt bliver han hyldet for sin store musikalitet og gnistrende tekniske overskud og ikke mindst som en gudbenådet improvisator. Kristian Marius Andersen har været portrætteret i flere udsendelser med havemanden Søren Ryge Petersen, i dokumentarfilmen»en stemme for livet«om Herning Kirkes Drengekor og i dokumentarfilmen»tangentspilleren«. Sidste år blev Kristian portrætteret i en tv-serie på DR, De Skjulte Talenter, om unge mennesker med autisme, som er højt begavede indenfor et specielt felt. I løbet af foråret kommer en ny række udsendelser på DR, hvor man igen følger den begavede musiker. Kirkekoncert med en blændende dygtig solist Kristian Marius Andersen Tirsdag den 13. marts kl i Fjelstervang Kirke Gratis adgang! Orgelet i Fjelstervang Kirke glæder sig.

10 Døbte fremstillede: Vorgod Kirke: Malaika Døj Hjøllund Matthiz Brøsti Stubkjær Aya Lysgaard Clausen Louie Søndergaard Olesen Søren Nørgaard Jensen Sylvester Thim Aagaard Mike Stampe Madsen Philip Laugesen Matias Flensborg Sørensen Fjelstervang Kirke: Ester Ellegaard Iversen Rebekka Bjerg Christensen Viede velsignede Vorgod Kirke: Ingen Fjelstervang Kirke: Ingen Begravede bisatte Vorgod Kirke: Line Gaasdal Christensen Hans Peder West Kirstine Jakobsen Steffen Simon Fjelstervang Kirke: Jan Kejser Sørensen Johan Peder Hansen Hvor henvender man sig? Ved fødsel: Fødsler anmeldes til sognepræsten af jordemoderen. Hvis forældrene ikke er gift, vil de fra kirken få tilsendt vejledning i at anmelde fælles forældremyndighed for barnet. Ved dåb: Dåb aftales med sognepræsten. Ved kirkelig vielse: Vielse aftales med sognepræsten i god tid. Ønsker man at pynte kirken, skal dette aftales med graveren. Ved dødsfald: Dødsfald anmeldes til sognepræsten hurtigst muligt. Der træffes aftale med sognepræst og bedemand om begravelsestidspunkt. Kirkegården: Henvendelse vedrørende valg af gravsted og pasning af gravsteder rettes til graveren. Samtale med præsten: Enhver er velkommen til at kontakte præsten og bede om en samtale. Præsten har tavshedspligt og kommer gerne i hjemmet eller på sygehuset. Kirkebilen Vil du gerne i kirke, kan du køre med taxi lige til kirkedøren og hjem igen. Du skal bo i Vorgod eller Fjelstervang Sogne og aftale kørslen med Videbæk Taxi, tlf senest lørdag kl Du bestemmer, hvilken af kirkerne du vil køres til. Kørslen er gratis, menighedsrådene betaler. Indsamlinger i kirkerne 11 3 Landsindsaml. Folkekirkens Nødhjælp Påskedag KFUM & KFUK i Danmark s.e. påske KFUM & KFUK i Danmark s.e. påske Dansk Bibel-Institut Trinitatis Gideonitterne Gaver kan overføres direkte til organisationen via MobilePay. Her kan skattefradrag opnås ved at tilmelde donationer under indstillinger i din MobilePay app. Kontanter lægges i indsamlingsbøsserne i kirkerne. Gaver kan overføres til Vorgod Kirkes kollektkonto konto eller , hvorefter gaver videresendes til foreningerne.

11 Det sker i Vorgod-Barde Kontaktpersoner Indre Mission: Michael Rabjerg Søndagsskolen: Camilla Relund Boel KFUM & KFUK: Ove Kviesgaard Teenklub: Torben Sandfeld Mødes hver onsdag i kælderen kl YA/Krudtuglerne: Hanne Clausen Mødes hver mandag i kælderen kl Luthersk Mission: Ole Bækgård Jensen Juniorklub: Ruben Hansen Hver tirsdag kl Børnekredsen: Jonny Christiansen Hver onsdag fra kl Vorgod Menighedsråd Alle møder holdes i Vorgod Kirkehus kl flg. dage: 20 3, 10 4: fællesmøde i Fjelstervang, Fredagscafé Vi mødes i Vorgod Kirkehus alle fredage kl Stedet hvor mennesker mødes på tværs af alder! Vi benytter salmebogen.pris 20 kr. Kontaktperson: Susanne K. Knudsen Gæst: Randi Taulborg, DFS, fortæller om sit arbejde og er påskekreativ sammen med os Gæst: Villy Sørensen. Vært IM. 6 4 Cafe - Spil og hygge Gæst: Anne Grethe Jensen læser for os Gæst: Leif Mortensen, Aulum. Vært LM. 4 5 Gæst: Tina Bækgaard. Familien Bækgaards rejseoplevelser Gæst: Hartvig Wagner, Gjellerup. Lysbilleder om Brorson. Vært IM Sogneudflugt - program senere. 1 6 Cafe - Spil og hygge. 8 6 Grill og sommerafslutning. Vorgod Ældrecenter Gudstjeneste onsdag kl Alle er velkomne Gert Frost Nicolajsen - altergang Gert Frost Nicolajsen Gert Frost Nicolajsen - altergang Gert Frost Nicolajsen. 9 5 Erik Nikolajsen - altergang Gert Frost Nicolajsen. Velkommen til Babycafe i Vorgod Kirkehus Se mere info på Vorgodkirke.dk eller kontakt Mette Tarbensen tlf

12 Det sker i Vorgod-Barde Vorgod-Barde Indre Mission 15 3 kl Optakt til påske v/ Jørgen Enevoldsen - i LM s missionshus. Uge 12 Bibelkreds i hjemmene kl Familiepåskemøde v/søndagsskolen. 3 4 kl Bedemøde hos Aase og Kurt West, Frifeltvej 5, Rimmerhus Uge 14 Bibelkreds i hjemmene kl Fællesspisning. Pris inkl. kaffe: 50 kr. for voksne og 20 kr. for børn. kl Familieaften v/ Lene Larsen, Astrup. Husk tilmelding til spisning på tlf senest 3 dage før kl Møde v/ missionær Egild Kildeholm Jensen, Rønde. Uge 18 Bibelkreds i hjemmene kl Fællesspisning. Pris inkl. kaffe: 50 kr. for voksne og 20 kr. for børn. kl Familie-sangaften v/ Iversen. Husk tilmelding til spisning på tlf dage før kl Møde v/ fritidsforkynder Oda Mølgård Hansen, Ølgod kl Møde v/ sognepræst Erik Ladegård, Holstebro. Emne:»Mit møde med Jesus troende muslimer på Vestbredden - sidder troen i tøjet eller i hjertet?«. 4 6 kl Bedemøde hos Gerda og Aage Langdahl, Herningvej Teltmøder i Kibæk - se program i ugeavisen. Kvindekredsen 9 4 kl hos Bente Sønderby Larsen 7 5 kl hos Gerda Poulsen 4 6 kl hos Mette Abildtrup Søndagsskole i Emaus Vi mødes kl i kælderen kl kl Påskehygge for hele familien 15 4 kl kl kl Sommerafslutning

13 Vorgod-Barde IM Bibelkredsmøder I bibelkredsene mødes vi i hjemmene i mindre grupper. Vi synger, beder, læser i Bibelen og snakker om livets og troens store udfordringer - vi hygger og drikker kaffe. Har du lyst til at være med i en bibelkreds, så kontakt bestyrelsesmedlem, Mette Larsen tlf Stof til næste kirkeblad skal afleveres senest fredag den 4. maj 2018 til Jette Axelsen: kirkebladet@vorgodkirke.dk Næste periode: Luthersk Mission Missionshuset 15 3 kl Optakt til påske i LM missionshus v. Jørgen Enevoldsen. 5 4 kl Missionskreds v/ Ole Sørensen, Norea kl Møde v/ Knud Skov. 3 5 kl Møde v/ Jens Holm i Granly. 8 5 kl Konfirmandfest/Bibeluddeling v/ Erik Nielsen kl Møde v/ Bent Kjøller Hansen i Granly. 7 6 kl Afgang fra missionshuset. Vi besøger Hellig Kors Kloster. Bibelkredsene 22 3 kl Bibelkreds hos: Martha, Karen Margr. og Robert, Karina og Poul Erik, Lene og Jackie kl Bibelkreds hos: Herdis og Niels Chr., Ella og Mourids, Elin og Preben, Anja og Flemming kl Bibelkreds hos: Gerda og Egon, Lili, Ole, Helle og Klaus kl Bibelkreds hos: Bodil og Peter, Karen, Mona og Thomas, Connie og Hans Kurt kl Bibelkreds hos: Inger Marie og Finn, Tove og Ingo, Alex, Dina og Allan. Kvindekredsen 7 4 Lørdag Kvindedag på Hemmet Strand. Emne: Skam, v/ psykolog Louise Sølvsten Nissen. 7 5 kl hos Martha Mikkelsen, Vorgod. 4 6 kl hos Hanne Andersen, Vorgod.

14 Farvel, tak og velkommen Multimedarbejder Lene Larsen fratrådte ved udgangen af Tusind tak til Lene for alt, hvad du gav os alle gennem undervisning og de mange udklædninger, flotte udsmykninger og blomsterpynt, dejlige boller og kager, gode samtaler, smil, besøg og meget mere. Velkommen til Susanne Korsgaard Knudsen. - Vi glæder os til at lære dig at kende. Kontaktpersoner Fjelstervang Indre Mission Peder Christensen KFUM & KFUK Poul Gerhard Nielsen Søndagsskolernes Børneklubber i Fjelstervang Dorit Christensen »Spiren«(0.-3. klasse) Hver mandag kl i missionshuset. Dorit Christensen Starlight (4.-6. klasse) Hver mandag kl i missionshuset. Tove Larsen Bibelstudie Bjarne Svendsen FDF Fjelstervang Thorbjørn Iversen Thomas Mouridsen Tumlinge (1. og 2. klasse) Hver onsdag kl Pilte (3. og 4. klasse) Hver onsdag kl Væbnere (4. og 5. klasse) Hver torsdag kl Seniorvæbnere og seniorer ( klasse) Hver torsdag kl Stof til næste kirkeblad skal afleveres senest fredag den 4. maj 2018 til Jette Axelsen: kirkebladet@vorgodkirke.dk Et udpluk af Lene Larsens mange talenter Næste periode:

15 Det sker i Fjelstervang 8 3 kl : Bibelkreds hos Birthe, Agerhønen 5 Bibelstudie hos Karen og Bjarne, Tinghøjvej kl : Familieaften i missionshuset. Fællesspisning og besøg af Finn Andersen, Vorgod. Tilmelding til spisning senest d. 8 3 til Dorit på kl : Påskemøde i LMs missionshus i Vorgod kl : Bibelstudie hos Tove og Ole, Frifeltvej kl : Fællesspisning og besøg af Henrik Hindbo Didriksen. Tilmelding til spisning senest d. 3 4 til Peder på kl : Bibelkreds hos Lisa og Poul Gerhard, Peter Bangsvej 11. Bibelstudie hos Henriette og Morten, Kibækvej kl : Fællesspisning og besøg af Henning Hollesen, Aulum. Tilmelding til spisning senest d til Peder på kl : Bedemøde i missionshuset. 3 5 kl : Bibelkreds hos Else og Henning, Langgade 14A. Bibelstudie hos Bettine og Keld, Farvegade kl : Ressourceaften med fællesspisning. Tilmelding til spisning senest d til Peder på kl : Fællesspisning og sangaften. Besøg af Hanna Ellegaard Iversen. Tilmelding til spisning senest d til Peder på kl : Bibelstudie hos Anne Kathrine og Thomas, Markvænget : Teltmøder i Kibæk Fjelstervang Menighedsråd Alle møder holdes i Landsbycentret kl følgende dage: 21 3, 10 4: Fællesmøde med Vorgod, 22 5 og 6 6.

16 Gudstjenester Dag Kirkeåret Vorgod Kirke Fjelstervang Kirke 13 3 Tirsdag Ingen Koncert med organist Kristian Marius Andersen, Herning Kirke 18 3 Mariæ bebudelse B Palmesøndag 9.00 K Skærtorsdag 9.30 Skærtorsdagsgudstjeneste Skærtorsdagsgudstjeneste med altergang med altergang 30 3 Langfredag Langfredagsgudstjeneste 9.00 Langfredagsgudstjeneste 1 4 Påskedag 9.00 Opstandelses-fejring Opstandelses-fejring påskedag Ingen 9.00 Lene Birkmose s. e. påske Spirekoret medvirker B Ingen 11 4 Onsdag Ingen Konfirmandgudstjeneste 12 4 Torsdag Konfirmandgudstjeneste Ingen s. e. påske Ingen Rytmisk gudstjeneste s. e. påske B Bededag Ingen Konfirmation 28 4 Lørdag Konfirmation Ingen s. e. påske B Ingen s. e. påske Gudstjeneste med efterflg. kirkefrokost og menighedsmøde B 10 5 Kristi himmelfart Ingen Byfestgudstjeneste i Udeforsamlingshuset - rundstykker fra kl s. e. påske B Ingen 20 5 Pinsedag Fælles frilufts-pinsegudstjeneste bag Vorgod Kirke og Kirkehus med Kibæk Brassband pinsedag Ingen Trinitatis søndag B Tirsdag Ingen Kirkekorenes sommerkoncert s. e. trin Lene Birkmose K Ingen s. e. trin K B: Børnekirke K: Kirkekaffe Team Lynderup

kirkebladet.nu KIRKEBLADET Vorgod-Barde & Fjelstervang TEMA: MENNESKER MØDES! vorgodkirke.dk fjelstervangkirke.dk

kirkebladet.nu KIRKEBLADET Vorgod-Barde & Fjelstervang TEMA: MENNESKER MØDES! vorgodkirke.dk fjelstervangkirke.dk kirkebladet.nu KIRKEBLADET Vorgod-Barde & Fjelstervang TEMA: MENNESKER MØDES! vorgodkirke.dk fjelstervangkirke.dk 17. MARTS - 16. JUNI 2019 Kirkelig vejviser Sognepræster: Gert Frost Nicolajsen 97 17 53

Læs mere

TEMA: MUSIK OG KIRKE vorgodkirke.dk fjelstervangkirke.dk

TEMA: MUSIK OG KIRKE vorgodkirke.dk fjelstervangkirke.dk KIRKEBLADET Vorgod-Barde & Fjelstervang TEMA: MUSIK OG KIRKE vorgodkirke.dk fjelstervangkirke.dk 14. MARTS - 12. JUNI 2016 Kirkelig vejviser Sognepræster: Gert Frost Nicolajsen 97 17 53 02 gert.nicolajsen@vorgodkirke.dk

Læs mere

Vorgod-Barde & Fjelstervang. Tema:

Vorgod-Barde & Fjelstervang. Tema: Kirkebladet Vorgod-Barde & Fjelstervang Side 7 Tema: Gudstjeneste Side 4 Side 5 vorgodkirke.dk fjelstervangkirke.dk 24. marts - 15. juni 2014 Kirkelig vejviser Sognepræster: Gert Nicolajsen 97 17 53 02

Læs mere

Velkommen til Indre Mission - Horsens

Velkommen til Indre Mission - Horsens Velkommen til Indre Mission - Horsens Sted: Emil Bojsensgade 31, 8700 Horsens. Tidspunkt: Torsdag kl. 18.00 21.15. Se programmet. Hvad står IM for? Hvad tror vi på? Hvad sker der i IM Horsens For de unge

Læs mere

PROGRAM FOR 1. halvår 2013 VELKOMMEN PÅ

PROGRAM FOR 1. halvår 2013 VELKOMMEN PÅ PROGRAM FOR 1. halvår 2013 VELKOMMEN PÅ Klippen er fyldt med liv! Vi byder dig velkommen i et levende fællesskab. Lokalt i Lemvig er Indre Mission et stort kristent fællesskab af børn, unge og voksne,

Læs mere

Sidste Søndag i Kirkeåret. Juleaften - Kristi fødselsdag. 22. Søndag efter Trinitatis. 1. Søndag i Advent. 2. juledag - Sankt Stefans Dag

Sidste Søndag i Kirkeåret. Juleaften - Kristi fødselsdag. 22. Søndag efter Trinitatis. 1. Søndag i Advent. 2. juledag - Sankt Stefans Dag 11. 10. 9. 5. 26. Sidste Søndag i Kirkeåret 3. Kirkebladet Vorgod-Barde & Fjelstervang 14. 13. 12. 16. 17. 15. 8. 7. 18. 19. 6. 22. Søndag efter Trinitatis Alle Helgens Dag 20. 21. 23. 24. 25. 1. Søndag

Læs mere

Ryde-Handbjerg. Ja, vi skriver kun den 5. maj i dag, 70 året for Danmarks befrielse, men vi har allerede nået to store fester i sognene.

Ryde-Handbjerg. Ja, vi skriver kun den 5. maj i dag, 70 året for Danmarks befrielse, men vi har allerede nået to store fester i sognene. RIV UD OG GEM KIRKESTOFFET Ryde-Handbjerg Festlige maj... Ja, vi skriver kun den 5. maj i dag, 70 året for Danmarks befrielse, men vi har allerede nået to store fester i sognene. Søndag den 3. maj fejrede

Læs mere

TEMA: BØRN & KIRKE vorgodkirke.dk fjelstervangkirke.dk

TEMA: BØRN & KIRKE vorgodkirke.dk fjelstervangkirke.dk KIRKEBLADET Vorgod-Barde & Fjelstervang TEMA: BØRN & KIRKE vorgodkirke.dk fjelstervangkirke.dk 15. NOVEMBER 2015-13. MARTS 2016 Kirkelig vejviser Sognepræster: Gert Frost Nicolajsen 97 17 53 02 gert.nicolajsen@vorgodkirke.dk

Læs mere

kirkebladet.nu KIRKEBLADET Vorgod-Barde & Fjelstervang TEMA: NY DAG I MORGEN vorgodkirke.dk fjelstervangkirke.dk

kirkebladet.nu KIRKEBLADET Vorgod-Barde & Fjelstervang TEMA: NY DAG I MORGEN vorgodkirke.dk fjelstervangkirke.dk kirkebladet.nu KIRKEBLADET Vorgod-Barde & Fjelstervang TEMA: NY DAG I MORGEN vorgodkirke.dk fjelstervangkirke.dk 16. JUNI - 30. NOVEMBER 2019 Kirkelig vejviser Sognepræster: Gert Frost Nicolajsen 97 17

Læs mere

PROGRAM FOR 2. halvår 2015

PROGRAM FOR 2. halvår 2015 PROGRAM FOR 2. halvår 2015 VELKOMMEN PÅ Hvad kan vi gøre for dig? Du står med det nye program i hånden. Luk op og se de mange muligheder! Klippen Lemvig Indre Mission er et fællesskab af mennesker, der

Læs mere

Kirkeblad. Kirkelig vejviser. for Hjerm Sogn

Kirkeblad. Kirkelig vejviser. for Hjerm Sogn Kirkelig vejviser Sognepræst: Jonas Serner-Pedersen Kirkevej 9, 7560 Hjerm tlf. 97 46 41 14 mail: jjs@km.dk Menighedsrådsformand: Robert Stoltenberg Højgårdsparken 90, 7560 Hjerm tlf. 97 46 50 52 mail:

Læs mere

KIRKEBLADET. Vorgod-Barde & Fjelstervang TEMA: LUTHERSK KIRKE

KIRKEBLADET. Vorgod-Barde & Fjelstervang TEMA: LUTHERSK KIRKE KIRKEBLADET Vorgod-Barde & Fjelstervang TEMA: LUTHERSK KIRKE vorgodkirke.dk 13. MARTS fjelstervangkirke.dk - 11. JUNI 2017 Kirkelig vejviser Sognepræster: Gert Frost Nicolajsen 97 17 53 02 gert.nicolajsen@vorgodkirke.dk

Læs mere

Velkommen! Videbæk Indre Mission. Vi glæder os til at være sammen med dig! Program forår Videbæk Indre Mission 1

Velkommen! Videbæk Indre Mission. Vi glæder os til at være sammen med dig! Program forår Videbæk Indre Mission 1 Velkommen! Vi glæder os til at være sammen med dig! Videbæk Indre Mission Program forår 2014 Videbæk Indre Mission 1 ebæk IM. Send navn og tlf. nr. til Klaus Allerslev tlf. 20 48 74 15 Et levende og varmt

Læs mere

PROGRAM VELKOMMEN PÅ

PROGRAM VELKOMMEN PÅ PROGRAM VELKOMMEN PÅ Hvad kan vi gøre for dig? Du står med det nye program i hånden. Luk op og se de mange muligheder! Klippen Lemvig Indre Mission er et fællesskab af mennesker, der mødes for at dele

Læs mere

Kirkebladet. Sidste Søndag i Kirkeåret. Juleaften - Kristi fødselsdag. 22. Søndag efter Trinitatis. 1. Søndag i Advent. 2. juledag - Sankt Stefans Dag

Kirkebladet. Sidste Søndag i Kirkeåret. Juleaften - Kristi fødselsdag. 22. Søndag efter Trinitatis. 1. Søndag i Advent. 2. juledag - Sankt Stefans Dag 11. 10. 9. 26. Sidste Søndag i Kirkeåret 3. Kirkebladet Vorgod-Barde & Fjelstervang 14. 13. 12. 16. 17. 15. 8. 7. 18. 19. 6. 5. 22. Søndag efter Trinitatis Alle Helgens Dag 20. 21. 23. 24. 25. 1. Søndag

Læs mere

kirkebladet.nu KIRKEBLADET Vorgod-Barde & Fjelstervang TEMA: LYS I MØRKET vorgodkirke.dk fjelstervangkirke.dk

kirkebladet.nu KIRKEBLADET Vorgod-Barde & Fjelstervang TEMA: LYS I MØRKET vorgodkirke.dk fjelstervangkirke.dk kirkebladet.nu KIRKEBLADET Vorgod-Barde & Fjelstervang TEMA: LYS I MØRKET vorgodkirke.dk fjelstervangkirke.dk 25. NOVEMBER 2018-17. MARTS 2019 Kirkelig vejviser Sognepræster: Gert Frost Nicolajsen 97 17

Læs mere

kirkebladet.nu KIRKEBLADET Vorgod-Barde & Fjelstervang TEMA: FÆLLES- SKAB vorgodkirke.dk fjelstervangkirke.dk

kirkebladet.nu KIRKEBLADET Vorgod-Barde & Fjelstervang TEMA: FÆLLES- SKAB vorgodkirke.dk fjelstervangkirke.dk kirkebladet.nu KIRKEBLADET Vorgod-Barde & Fjelstervang TEMA: FÆLLES- SKAB vorgodkirke.dk fjelstervangkirke.dk 11. JUNI - 25. NOVEMBER 2018 Kirkelig vejviser Sognepræster: Gert Frost Nicolajsen 97 17 53

Læs mere

Kom og lyt. Kirkeblad for Egernsund sogn

Kom og lyt. Kirkeblad for Egernsund sogn Kom og lyt Kirkeblad for Egernsund sogn marts til maj 2006 Adresser: Sognepræst: David J. Kessel, Strandvej 8, Egernsund, tlf.: 74442658, e-mail: djk@km.dk Menighedsrådsformand: Margit Kristensen, Teglparken

Læs mere

Velkommen. i Tommerup Indre Mission P R O G R A M. Tommerup Missionshus. Arbejdsgrupper: Bestyrelsen: Missionær: Hjemmeside:

Velkommen. i Tommerup Indre Mission P R O G R A M. Tommerup Missionshus. Arbejdsgrupper: Bestyrelsen: Missionær: Hjemmeside: P R O G R A M 0 1 FORÅR Velkommen i Tommerup Indre Mission Tommerup Missionshus Skovstrupvej 5690 Tommerup Arbejdet i missionshuset ledes af bestyrelsen, samt et antal arbejdsgrupper. Bestyrelsen: Carsten

Læs mere

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab 1 Bliv frivillig Kulturelle oplevelser Hvis du går og tror, at kirkens arbejde kun består i det, som præster, ansatte

Læs mere

»Kom, vi går«haderup Bibelcamping 2013 25. juli - 3. august. www.haderupcamping.dk

»Kom, vi går«haderup Bibelcamping 2013 25. juli - 3. august. www.haderupcamping.dk »Kom, vi går«haderup Bibelcamping 2013 25. juli - 3. august www.haderupcamping.dk Mødeprogram: Torsdag den 25. juli 10.00 Bibeltime v/ sognepræst Morten Mouritzen, Vinding Emne: Kald og kraft Jer 1,1-19

Læs mere

KIRKEBLAD. Restaurering af Langå Kirke FOR LANGÅ OG TORUP SOGNE. Marts - April - Maj 2008 NR. 2

KIRKEBLAD. Restaurering af Langå Kirke FOR LANGÅ OG TORUP SOGNE. Marts - April - Maj 2008 NR. 2 KIRKEBLAD FOR LANGÅ OG TORUP SOGNE NR. 2 Marts - April - Maj 2008 40. årg. Restaurering af Langå Kirke Her under Langå kirkes restaurering viser vi et lille udpluk af de billeder som er taget under restaureringen

Læs mere

KIRKEBLADET TEMA: LUTHERSK KRISTNE. Vorgod-Barde & Fjelstervang. vorgodkirke.dk fjelstervangkirke.dk

KIRKEBLADET TEMA: LUTHERSK KRISTNE. Vorgod-Barde & Fjelstervang. vorgodkirke.dk fjelstervangkirke.dk KIRKEBLADET Vorgod-Barde & Fjelstervang TEMA: LUTHERSK KRISTNE vorgodkirke.dk fjelstervangkirke.dk 11. JUNI - 26. NOVEMBER 2017 Kirkelig vejviser Sognepræster: Gert Frost Nicolajsen 97 17 53 02 gert.nicolajsen@vorgodkirke.dk

Læs mere

KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN

KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN DECEMBER - JANUAR Søndag den 17. december kl. 10.30, 3. søndag i advent Højmesse ved Poul Martin Langdahl. (Søndagens tekst: Luk 1,67-80). Søndag den 24. december, JULEAFTEN Julegudstjeneste

Læs mere

FEBRUAR Mandag 18. kl Filmaften Paulus, Jesu apostel

FEBRUAR Mandag 18. kl Filmaften Paulus, Jesu apostel FEBRUAR Mandag 18. kl. 19.00 Filmaften Paulus, Jesu apostel Tirsdag 19. kl. 9.30 Tirsdagscafe Onsdag 6. kl. 19.30 Tirsdag 12. kl. 9.30 Tirsdagscafe Syng med Aage Lilleøre Onsdag 13. kl. 19.30 Onsdag på

Læs mere

K I R K E B L A D E T S C T. M O R T E N S S O G N

K I R K E B L A D E T S C T. M O R T E N S S O G N K I R K E B L A D E T S C T. M O R T E N S S O G N 35. årgang Nr. 1 Februar 2015 Hyggeklubben mødes hver anden torsdag i ulige uger fra kl. 13.30 til 16.00. Vi spiller kort, spil og snakker og får kaffe

Læs mere

Herrestræde 26, 4200 Slagelse Forår 2019

Herrestræde 26, 4200 Slagelse Forår 2019 Herrestræde 26, 4200 Slagelse Forår 2019 Jeres hjerte må ikke forfærdes! Tro på Gud, og tro på mig! I min faders hus er der mange boliger; hvis ikke, ville jeg så have sagt, at jeg går bort for at gøre

Læs mere

Nyt fra menighedsrådet

Nyt fra menighedsrådet AS-KLAKRING-JUELSMINDE Kirkebladet Juni, Juli, August 2014 Nyt fra menighedsrådet Kunstudstilling i Kirkebakkehuset Menighedsrådsmøder Torsdag d. 26. juni kl. 17.00 i Kirkebakkehuset Tirsdag d. 12. august

Læs mere

KIRKEBLADET ØSTER VELLING-HELSTRUP-GRENSTEN SOGNE. Juni, Juli, August 2011

KIRKEBLADET ØSTER VELLING-HELSTRUP-GRENSTEN SOGNE. Juni, Juli, August 2011 KIRKEBLADET ØSTER VELLING-HELSTRUP-GRENSTEN SOGNE Nr. 2 Juni, Juli, August 2011 48. årg. Det er et kirkeblad om årets konfirmation, indbydelse til udendørsgudstjeneste og med masser af nyt om navne Først

Læs mere

Kirke & Sogn. 17. juni - 17. nov. 2013. Tema: summer af liv!

Kirke & Sogn. 17. juni - 17. nov. 2013. Tema: summer af liv! Kirke & Sogn for Vorgod -Barde & F jelstervang Tema: Det summer af liv! De skjulte byrder 2 Opslag 3 Lejrlivet - set fra køkkenet 4 Livets dør 5 Livet er svært i Ukraine 6 På bænken / Ved lågen 7 Livet

Læs mere

Kirke & Sogn. 317. juni - 11. november 20 12

Kirke & Sogn. 317. juni - 11. november 20 12 Kirke & Sogn for Vorgod/Barde & F jelstervang Konfirmationer 2012. Se side 8-9. Gospelkoncert i Vorgod/Barde Hallen. Se flere fotos side 5 317. juni - 11. november 20 12 Er vi blevet katolske? 2 Babysalmesang

Læs mere

DM Krocket Par. Møldrup den 10 september

DM Krocket Par. Møldrup den 10 september M1 finale Bane 1-3 Navne: Klub: 1: 2: 3: 4: 5: 6: 20'ere: Plus: Minus: Ialt: Plads: Anker M. Nielsen Poul Olesen Benny Christoffersen Tommy Risum Jensen Jørgen Kristensen Thomas Larsen Anton Gade Jan Grenaa

Læs mere

Forår 2019 Arrangeret af Bramming Sogns Menighedsråd

Forår 2019 Arrangeret af Bramming Sogns Menighedsråd Forår 2019 Arrangeret af Bramming Sogns Menighedsråd Hvor andet ikke er oplyst, afholdes arrangementet i Sognegården, Nørregade 52A, Bramming Tirsdag den 5. marts kl. 19:30 Mens vi venter på foråret Korkoncert

Læs mere

Kirke & Sogn. 225. marts - 17. juni 20 12

Kirke & Sogn. 225. marts - 17. juni 20 12 Kirke & Sogn for Vorgod/Barde & F jelstervang Fastelavnsgudstjenester med besøg af Tante Andante se mere side 6 225. marts - 17. juni 20 12 Luk kirkerne 2 Friluftsgudstjeneste 3 Opstandelsesfest 3 Renovering

Læs mere

Videbæk Indre Mission

Videbæk Indre Mission Alt mit håb satte jeg til Gud, og han bøjed sig til mig og hørte mit råb, han trak mig op af undergangens grav, op af slam og dynd. Han satte mine fødder på en klippe, og gjorde mine skridt faste, han

Læs mere

Herrestræde 26, 4200 Slagelse Forår 2017

Herrestræde 26, 4200 Slagelse Forår 2017 Herrestræde 26, 4200 Slagelse Forår 2017 Jeres hjerte må ikke forfærdes! Tro på Gud, og tro på mig! Glæd jer altid i Herren! Jeg siger atter: Glæd jer! Lad jeres mildhed blive kendt af alle mennesker.

Læs mere

Herrestræde 26, 4200 Slagelse Forår 2015

Herrestræde 26, 4200 Slagelse Forår 2015 Herrestræde 26, 4200 Slagelse Forår 2015 Jeres hjerte må ikke forfærdes! Tro på Gud, og tro på mig! I min faders hus er der mange boliger; hvis ikke, ville jeg så have sagt, at jeg går bort for at gøre

Læs mere

TEMA: KONFIR- MATION vorgodkirke.dk fjelstervangkirke.dk

TEMA: KONFIR- MATION vorgodkirke.dk fjelstervangkirke.dk KIRKEBLADET Vorgod-Barde & Fjelstervang TEMA: KONFIR- MATION vorgodkirke.dk fjelstervangkirke.dk 15. JUNI - 16. NOVEMBER 2014 Kirkelig vejviser Sognepræster: Gert Nicolajsen 97 17 53 02 gert.nicolajsen@vorgodkirke.dk

Læs mere

fra Roskilde Frikirke

fra Roskilde Frikirke fra Roskilde Frikirke en del af Apostolsk Kirkes netværk Sommeren er på vej - med et væld af livsbekræftende farver Lørdag den 14. april er der bryllup i kirken. Vielse kl. 14:30. Reception kl 15:30. Alle

Læs mere

IMPULS. Valby. Marts - april 2012. Nyhedsblad fra Frelsens Hær i Valby

IMPULS. Valby. Marts - april 2012. Nyhedsblad fra Frelsens Hær i Valby IMPULS Marts - april 2012 Nyhedsblad fra Frelsens Hær i Valby Valby AT TAGE PÅ FERIE Den sidste uge i januar havde vi muligheden for at tage på ferie. Og jeg, Anders, tror at de fleste af os kobler ordet

Læs mere

Indre Mission i Grindsted Program foråret 2016

Indre Mission i Grindsted Program foråret 2016 Indre Mission i Grindsted Program foråret 2016 Indre Mission i Grindsted Adresse: Kronen, Solvej 1, 7200 Grindsted Mere info: www.grindsted.indremission.dk eller søg Kronens side på facebook JANUAR Evangelisk

Læs mere

KIRKEBLADET TEMA: OMKRING KIRKEN. Vorgod-Barde & Fjelstervang. vorgodkirke.dk fjelstervangkirke.dk

KIRKEBLADET TEMA: OMKRING KIRKEN. Vorgod-Barde & Fjelstervang. vorgodkirke.dk fjelstervangkirke.dk KIRKEBLADET Vorgod-Barde & Fjelstervang TEMA: OMKRING KIRKEN vorgodkirke.dk fjelstervangkirke.dk 26. NOVEMBER 2017-11. MARTS 2018 Kirkelig vejviser Sognepræster: Gert Frost Nicolajsen 97 17 53 02 gert.nicolajsen@vorgodkirke.dk

Læs mere

Tro og ritualer i Folkekirken

Tro og ritualer i Folkekirken Tro og ritualer i Folkekirken 1) Kristendommen har været den største religion i Danmark i mere end tusind år. I løbet af de sidste 30 år er der sket en forandring med religion i det danske samfund, fordi

Læs mere

Sdr. Nærå. Juni Juli August Valgmenighed

Sdr. Nærå. Juni Juli August Valgmenighed Sdr. Nærå Juni Juli August 2019 Valgmenighed Døbefont pyntet til barnedåb Påskedag 2019 Nyt fra Menighedsrådet Når I sidder med dette kirkeblad i hånden, har vi et veloverstået Årsmøde bag os. Vi håber,

Læs mere

Agerskov & Branderup. Marts April Maj

Agerskov & Branderup. Marts April Maj KirkeBladet 2 Konfirmanderne laver ikoner Indhold De tomme kirker... 2 Vedligeholdelsesarbejder... 3 Konfirmandernes ikoner.. 4-5 Det sker.... 6-7 Gudstjenester... 8 2014 Marts April Maj Agerskov & Branderup

Læs mere

Hjerk-Harre Kirkeblad Juni August 2019

Hjerk-Harre Kirkeblad Juni August 2019 Hjerk-Harre Kirkeblad Juni August 2019 Trinitatis græsset i hverdage Julen varer lige til påske, siger man. Efter påsken kommer pinsen, og søndagen efter pinse fejres en særlig festdag i kirken: Trinitatis

Læs mere

Kirke & Sogn for Vorgod & jelstervang F

Kirke & Sogn for Vorgod & jelstervang F Kirke & Sogn for Vorgod & jelstervang F 2 Marts Hvor går det hen nu? 2 Opslag 3 Indsamlinger i kirken 4 Menighedsmøde i Vorgod 5 Julekor 5 Min debut 6 Minikonfirmand 6 Sognedag 7 Messy Church 8 FDF i Fjelstervang

Læs mere

Kirkeblad for Hjerm Sogn

Kirkeblad for Hjerm Sogn Her bor de... Internetadresser... Sognepræst: Jonas Jonas Serner-Pedersen Kirkevej Kirkevej 9, 7560 9, 7560 Hjerm Hjerm www.hjermvestrekirke.dk tlf. 97 tlf. 46 9741 4614 41 14 Mail: www.hjermøstrekirke.dk

Læs mere

REFLEKSIONER OVER EFTERÅRETS TEMA

REFLEKSIONER OVER EFTERÅRETS TEMA REFLEKSIONER OVER EFTERÅRETS TEMA Alene Kristus er mit håb, LIVET MED JESUS han er mit sikre sejrsråb. Min hjørnesten og tilflugtsborg, han er mit værn i frygt og sorg. Et væld så dyb af kærlighed, hos

Læs mere

4. Årgang Nr. 1 Marts De 3 kirker ØRSTED - SØLLESTED - VEDTOFTE PASTORAT

4. Årgang Nr. 1 Marts De 3 kirker ØRSTED - SØLLESTED - VEDTOFTE PASTORAT 4. Årgang Nr. 1 Marts 2018 De 3 kirker ØRSTED - SØLLESTED - VEDTOFTE PASTORAT Lokalt nyt Tak Hjemkomst Ørsted Forsamlingshus: 23. marts. Whisky smagning. Søllested Forsamlingshus: Den 2. - 3. - 4. marts.

Læs mere

NYHEDSBREV for resten af august 2015. En ny begyndelse

NYHEDSBREV for resten af august 2015. En ny begyndelse NYHEDSBREV for resten af august 2015 En ny begyndelse Sommeren går nu på hæld og en ny sæson i kirkens arbejde går i gang. Også i efteråret vil vi arbejde på at blive et udadrettet fællesskab med Jesus

Læs mere

2Marts April Maj 2010

2Marts April Maj 2010 Kirke & Sogn for Vorgod & jelstervang F Hyrdeudstilling fra Fjelstervang kirke lavet af 3. klasse Det fælles kirkekor synger ved Coca Cola karavanen Månen... 2 Samarbejdet med Vorgod kirke 3 Ny organist

Læs mere

udfordrer kristne fællesskaber

udfordrer kristne fællesskaber 101 Mennesker med autisme og Aspergers syndrom udfordrer kristne fællesskaber Det er ikke særlig kaffehyggeligt, når der er en med, som hele tiden ødelægger det kaffehyggelige fællesskab, siger Henrik

Læs mere

Kirkeblad for Hjerm Sogn

Kirkeblad for Hjerm Sogn Kirkelig vejviser Sognepræst: Jonas Serner-Pedersen Kirkevej 9, 7560 Hjerm tlf. 97 46 41 14 mail: jjs@km.dk Menighedsrådsformand: Robert Stoltenberg Højgårdsparken 90, 7560 Hjerm tlf. 97 46 50 52 mail:

Læs mere

Program for foråret 2016

Program for foråret 2016 Program for foråret 2016 Indre Mission i Birkerød Velkommen til forårets møder i Ansgar! I 2016 er det overordnede emne Paulus. I Apostlenes Gerninger i Det ny Testamente hører vi om manden Paulus, der

Læs mere

Sommerlejre 2019 VELKOMMEN. KYLLINGELEJR d juni. BØRNELEJR d. 29. juni 2. juli. JUNIORLEJR d juli PRAKTISKE OPLYSNINGER

Sommerlejre 2019 VELKOMMEN. KYLLINGELEJR d juni. BØRNELEJR d. 29. juni 2. juli. JUNIORLEJR d juli PRAKTISKE OPLYSNINGER Sommerlejre 2019 VELKOMMEN KYLLINGELEJR d. 15. 16. juni BØRNELEJR d. 29. juni 2. juli JUNIORLEJR d. 2. 5. juli PRAKTISKE OPLYSNINGER Velkommen på sommerens lejre Arrangør: Luthersk Mission, LM Kids i Østjylland

Læs mere

Frivillig ved Viby sogn. Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser

Frivillig ved Viby sogn. Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser 1 Bliv frivillig Hvis du går og tror, at kirkens arbejde kun består i det, som præster, ansatte

Læs mere

Program for Indre Mission i Gjern. Foråret 2013. Gjern Missionshus Østergade 27B 8883 Gjern

Program for Indre Mission i Gjern. Foråret 2013. Gjern Missionshus Østergade 27B 8883 Gjern Program for Indre Mission i Gjern Foråret 2013 Gjern Missionshus Østergade 27B 8883 Gjern 2 Evangelisk Allianceuge Søndag d. 6. kl. 10.30 Mandag d. 7. kl. 20.00 Tirsdag d. 8. kl. 10.00 bemærk tidspunkt

Læs mere

Hjerk-Harre Kirkeblad December 2018 Februar 2019

Hjerk-Harre Kirkeblad December 2018 Februar 2019 Hjerk-Harre Kirkeblad December 2018 Februar 2019 Der skete noget med Gud, dengang han blev far Sådan forklarede en af mine lærere på teologistudiet, hvad der er særligt i kristendommen. Det er en af de

Læs mere

Lasse Nielsen tlf. 40 96 56 00

Lasse Nielsen tlf. 40 96 56 00 2016 LM s kredsbestyrelse, Haderslev Formand Kim Jensen tlf. 74 53 34 07 24 24 73 10 Næstformand Lasse Nielsen tlf. 40 96 56 00 Sekretær Else Wiwe tlf. 25 78 62 67 Medlem David Jensen tlf. 23 45 47 24

Læs mere

Kirke & Sogn. 25. marts - 12. juni 2013

Kirke & Sogn. 25. marts - 12. juni 2013 Kirke & Sogn for Vorgod/Barde & F jelstervang Hyrden fra Betlehem - Jeg har set Messias! Dette er Jesu Kristi legeme og blod! Det er fuldbragt! Jesus lever i dag! Jesus døde på korset for dig! Påskeferie

Læs mere

En sommerfuglekristen

En sommerfuglekristen marts/april 2013 En sommerfuglekristen En sommerfugl gennemgår store forandringer, fra larve til puppe til sommerfugl. Den er hele tiden den samme, og så alligevel ikke. Når en larve bliver til en puppe

Læs mere

VADUM KIRKECENTER 2.KVARTAL 2017 FORÅR

VADUM KIRKECENTER 2.KVARTAL 2017 FORÅR VADUM KIRKECENTER 2.KVARTAL 2017 FORÅR Ren by: Vær med til at gøre byen skønnere ved at samle skrald søndag den 2/4. Vi mødes i Byparken kl. 9.30 Hele byens dag: Lørdag den 20/5 bliver en festdag, hvor

Læs mere

Malling Kirke og Sognegård

Malling Kirke og Sognegård Malling Kirke og Sognegård Aktiviteter og særgudstjenester April - Juni 2018 VELKOMMEN I MALLING KIRKE OG SOGNEGÅRD APRIL 2018 Fredag den 6. april kl. 17.00 i Malling Kirke og Sognegård Den glade Kirke

Læs mere

Kirkeblad forår 2008 Hvad vil vi som kirke/kirker her i Fjellerup og Glesborg? - Visioner for Fjellerup og Glesborg kirke

Kirkeblad forår 2008 Hvad vil vi som kirke/kirker her i Fjellerup og Glesborg? - Visioner for Fjellerup og Glesborg kirke Kirkeblad forår 2008 Hvad vil vi som kirke/kirker her i Fjellerup og Glesborg? - Visioner for Fjellerup og Glesborg kirke Hvad vil vi som kirke/kirker i fremtiden? Hvordan vil vi gerne være menighed? Hvad

Læs mere

Prædiken den 25. september 2016 kl i Næsby Kirke ved Marie Holm 18. søndag efter trinitatis, 2. tekstrække

Prædiken den 25. september 2016 kl i Næsby Kirke ved Marie Holm 18. søndag efter trinitatis, 2. tekstrække Prædiken den 25. september 2016 kl. 10.00 i Næsby Kirke ved Marie Holm 18. søndag efter trinitatis, 2. tekstrække Lad os rejse os og høre dette hellige evangelium skrevet af evangelisten (Gud være lovet

Læs mere

Prædiken til 1.s.e.påske 2015.docx Side 1 af 6 12-04-2015. Prædiken til 1. s. e. påske 2015 Tekst. Johs. 20,19-31.

Prædiken til 1.s.e.påske 2015.docx Side 1 af 6 12-04-2015. Prædiken til 1. s. e. påske 2015 Tekst. Johs. 20,19-31. Prædiken til 1.s.e.påske 2015.docx Side 1 af 6 Prædiken til 1. s. e. påske 2015 Tekst. Johs. 20,19-31. Påskens historie omfavner os, og bredes ud omkring os her efter påske. En vandring er begyndt gennem

Læs mere

Kom og lyt. Kirkeblad for Egernsund sogn september til november

Kom og lyt. Kirkeblad for Egernsund sogn september til november Kom og lyt Kirkeblad for Egernsund sogn september til november 2006 Adresser: Sognepræst: David J. Kessel, Strandvej 8, Egernsund, tlf.: 74442658, e-mail: djk@km.dk Menighedsrådsformand: Margit Kristensen,

Læs mere

SE DE SIDSTE NYHEDER PÅ www.aadum.com

SE DE SIDSTE NYHEDER PÅ www.aadum.com SE DE SIDSTE NYHEDER PÅ www.aadum.com Fællesmøde Torsdag den 30. januar kl. 14.00 på Hjemmet. Brunhilde Sørensen fortæller om sin flugt som 5-årig fra Østpreussen i 1945. Se Medborgerklubbens annonce.

Læs mere

OSTEN P LKE FO lirpa 2017 Figur 1

OSTEN P LKE FO lirpa 2017 Figur 1 FOLKEPOSTEN lirpa 2017 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Efterår 2012 2. udgave

Efterår 2012 2. udgave Vildbjerg Efterår 2012 2. udgave August Torsdag 9. Onsdag 15. Kl 19.30 Bibelkredsene samles Torsdag 16. Kl 19.30 Møde Kreds 1 Fritidsforkynder Jørgen Vindum Sand, Hammerum Emne: Så vælg da livet. 5. mos.

Læs mere

for Lyne Sogn Marts 2014

for Lyne Sogn Marts 2014 Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Marts 2014 Indhold: * Avisindsamling: * Konfirmationer i 2015 & 2016 * Vennekredsen: Foredrag * Familie & Fritid: Køkkenfri aften

Læs mere

Kirkebladet. Rørbæk. & Stenild sogne. Grynderup

Kirkebladet. Rørbæk. & Stenild sogne. Grynderup Nr. 1 Januar - marts 2015 Læs i dette blad: Glimt fra en jubilæumsdag... 2 Helligtrekongersfejring... 3 Kirkekalender... 4 Dåbstræf.... 5 Til lykke med dåben... 5 Møder og klubber.... 6 Kirkelig vejviser...

Læs mere

Program for Indre Mission i Ikast Efterår 2018

Program for Indre Mission i Ikast Efterår 2018 Program for Indre Mission i Ikast Efterår 2018 Ugens aktiviteter De fleste tilbud foregår i Ikast Kirkecenter, Rådhusstrædet 15, Ikast. Tirsdage: Kl. 19.00-20.30: mødes juniorer, der går i 4., 5. og 6.

Læs mere

april maj juni Indhold:

april maj juni   Indhold: Skelager Kirke www.skelagerkirke.dk 2018 april maj juni Indhold: Foråret kommer 2 Goddag til endnu en ny præst 2 Eftermiddagsgudstjenester 3 Tusmørkeandagter 3 Familiegudstjenester 3 Kalender 4-5 Den nye

Læs mere

Prædiken til 4. søndag efter påske, Joh 16,5-15. 1. tekstrække. Grindsted Kirke Søndag d. 3. maj 2015 kl. 10.00 Steen Frøjk Søvndal.

Prædiken til 4. søndag efter påske, Joh 16,5-15. 1. tekstrække. Grindsted Kirke Søndag d. 3. maj 2015 kl. 10.00 Steen Frøjk Søvndal. 1 Grindsted Kirke Søndag d. 3. maj 2015 kl. 10.00 Steen Frøjk Søvndal Prædiken til 4. søndag efter påske, Joh 16,5-15. 1. tekstrække Salmer DDS 478: Vi kommer til din kirke, Gud Dåb: DDS 448: Fyldt af

Læs mere

SOGNEBLADET. Karrebæk * Fodby Kirker

SOGNEBLADET. Karrebæk * Fodby Kirker SOGNEBLADET Karrebæk * Fodby Kirker Maj * Juni * Juli * August 2014 NYT FRA PASTORATET Velkommen til dette første Sognebladet for Karrebæk og Fodby kirker. De to menighedsråd er blevet enige om at udgive

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 3. 2011 (1. september - 31. december) KOMMENDE ARRANGEMENTER LINEDANCE OPSTART OKTOBERFEST MORTENS AFTEN JULEFROKOST LUCIA LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Sommeren er ved at gå på hæld,

Læs mere

1. søndag efter Trinitatis 2014, Hurup og Gettrup Lukas 12, 13-21

1. søndag efter Trinitatis 2014, Hurup og Gettrup Lukas 12, 13-21 1. søndag efter Trinitatis 2014, Hurup og Gettrup Lukas 12, 13-21 Lad verden ej med al sin magt os rokke fra vor dåbes pagt men giv at al vor længsel må til dig, til dag alene stå. AMEN Han var en samvittighedsfuld

Læs mere

Hilsen fra forstanderen

Hilsen fra forstanderen Hilsen fra forstanderen Kære alle. Hermed endnu en udgave af Rynkenyt. Tak for jeres opbakning til vores arrangementer jeg oplevede en meget hyggelig Nytårskur og fastelavnsfest. Det er dejligt at både

Læs mere

Kirkebladet Horne og Asdal Sogn

Kirkebladet Horne og Asdal Sogn Kirkebladet Horne og Asdal Sogn 60. årgang Vinterens rim og sne synliggør mange af naturens bygningsværker. Foto: Bent Thøgersen Brug en formiddag for verdens fattigste Søndag den 8. marts 2015 deltager

Læs mere

Nr.5. Maj 2015. Kl. 11.00. Kl. 12.15. Kl. 10.30. Kl. 12.15. Dato: Dagen navn Hune Kl. Prædikant Rødhus kl. Prædikant: Søndag den 10.

Nr.5. Maj 2015. Kl. 11.00. Kl. 12.15. Kl. 10.30. Kl. 12.15. Dato: Dagen navn Hune Kl. Prædikant Rødhus kl. Prædikant: Søndag den 10. Nyhedsbrev fra Hune sogn Nr.5. 1 Maj 2015 Dato: Dagen navn Hune Kl. Prædikant Rødhus kl. Prædikant: 10. maj 5. søndag efter påske Kl. 11.00 Præst fra Døvemenigheden Døvegudstjeneste Torsdag den 14. maj

Læs mere

KIRKEBLAD Enderslev-Vråby-Himlingøje

KIRKEBLAD Enderslev-Vråby-Himlingøje KIRKEBLAD Enderslev-Vråby-Himlingøje September - November 2013 LÆS BOGEN! Bjarne Reuter har skrevet en bog, han kalder for BOGEN. Det er en genfortælling af Biblen, sådan som han forstår den. Han har selv

Læs mere

Fællesmøder i Kirkehuset. Juniorklubben på Nis Petersens vej 24 Se her på siden. Luthersk Missions Ungdom. Mødes i private hjem.

Fællesmøder i Kirkehuset. Juniorklubben på Nis Petersens vej 24 Se her på siden. Luthersk Missions Ungdom. Mødes i private hjem. Fællesmøder i Kirkehuset. Juniorklubben på Nis Petersens vej 24 Se her på siden. Luthersk Missions Ungdom. Mødes i private hjem. Samfundslejr/. Bibelkreds. JUNIORKLUBBEN Overnatning Mus Bål Lomborg- ekspedition

Læs mere

KIRKEBLADET. Sidste Søndag i Kirkeåret. Juleaften - Kristi fødselsdag. 22. Søndag efter Trinitatis. 1. Søndag i Advent. 2. juledag - Sankt Stefans Dag

KIRKEBLADET. Sidste Søndag i Kirkeåret. Juleaften - Kristi fødselsdag. 22. Søndag efter Trinitatis. 1. Søndag i Advent. 2. juledag - Sankt Stefans Dag 11. 10. 9. 5. 26. Sidste Søndag i Kirkeåret KIRKEBLADET Vorgod-Barde & Fjelstervang 14. 1 1 16. 17. 15. 8. 7. 18. 19. 6. 2 Søndag efter Trinitatis Alle Helgens Dag 20. 21. 2 24. 25. 1. Søndag i Advent

Læs mere

HUSBY SDR. NISSUM THORSMINDE KIRKEBLAD

HUSBY SDR. NISSUM THORSMINDE KIRKEBLAD HUSBY SDR. NISSUM THORSMINDE KIRKEBLAD 56.årg. December Januar Februar Marts Nr.1 Et lidet barn så lysteligt blev af en jomfru båret, ej før, ej siden hørtes sligt, men kun i jubelåret, i tidens fylde,

Læs mere

kirkebladet for hvidovre sogn

kirkebladet for hvidovre sogn kirkebladet for hvidovre sogn Maj - juli 2015 Gudstjeneste under åben himmel 2. pinsedag kl. 11.00 www.hvidovrekirke.dk HØJMESSER OG GUDSTJENESTER MAJ-JULI 2015 Kl. 10.00 hvor intet andet anføres MAJ 1.

Læs mere

KvongPosten April 2019

KvongPosten April 2019 KvongPosten April 2019 Formiddagskaffe I kirkehuset onsdag, den 3. april 2019 Kl. 10,00-11,00. Derefter holder vi sommerferie og begynder igen til september. Konfirmation 2019 i Kvong Kirke Søndag, den

Læs mere

Der kan findes mere om disse salmer og andre af Karstens salmer på http://karstensalmer.blogspot.dk

Der kan findes mere om disse salmer og andre af Karstens salmer på http://karstensalmer.blogspot.dk Der kan findes mere om disse salmer og andre af Karstens salmer på http://karstensalmer.blogspot.dk Mel.: Barn Jesus 1 Den første julenat på jord, da kongesønnen fødtes. En stjerne klar på himlen stor

Læs mere

BETHANIA. Indre Mission i Herlev. Møder, arbejdsgrene, kontaktpersoner m.m. Herlevgårdsvej 28

BETHANIA. Indre Mission i Herlev. Møder, arbejdsgrene, kontaktpersoner m.m. Herlevgårdsvej 28 BETHANIA Indre Mission i Herlev Møder, arbejdsgrene, kontaktpersoner m.m. Herlevgårdsvej 28 JANUAR - JUNI 2013 1 JANUAR - JUNI 2013 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse Program for forårets møder m.m...

Læs mere

Februar 2010 21. ÅRGANG

Februar 2010 21. ÅRGANG Februar 2010 21. ÅRGANG Solhjem Søndermarksvej 53...75 84 08 44 Kredsleder Søren W. Nielsen...75 83 83 90 / 26 83 50 01 Formand Jørgen Bæk...75 82 48 65 Puslinge Tove Pedersen...75 82 59 13 Tumlinge Hanne

Læs mere

Kirkeblad. for Hjerm Sogn. Her bor de... internetadresser... Her bor de. Vigtige Internetadresser

Kirkeblad. for Hjerm Sogn. Her bor de... internetadresser... Her bor de. Vigtige Internetadresser Her bor de... internetadresser... Her bor de Vigtige Internetadresser Sognepræst Mogens Nørsøller Kirkevej 9, 7560 Hjerm tlf. 97 46 41 14 mail: MONO@km.dk Mandag er fridag Sekretær og regnskabsfører Britta

Læs mere

Julesøndag I. Sct. Pauls kirke 28. december 2014 kl. 10.00. Salmer: 104/434/102/133//129/439/127/111

Julesøndag I. Sct. Pauls kirke 28. december 2014 kl. 10.00. Salmer: 104/434/102/133//129/439/127/111 1 Julesøndag I. Sct. Pauls kirke 28. december 2014 kl. 10.00. Salmer: 104/434/102/133//129/439/127/111 Åbningshilsen Denne søndag, Julesøndag, søndag i julen, årets sidste søndagsgudstjeneste konfirmerer

Læs mere

PÅ BØLGELÆNGDE. Norea Radio Haderslev. FM98.6 MHz/102.55 PÅ BYNET JANUAR - FEBRUAR - MARTS 2008

PÅ BØLGELÆNGDE. Norea Radio Haderslev. FM98.6 MHz/102.55 PÅ BYNET JANUAR - FEBRUAR - MARTS 2008 PÅ BØLGELÆNGDE JANUAR - FEBRUAR - MARTS 2008 Norea Radio Haderslev FM98.6 MHz/102.55 PÅ BYNET 'Vær velkommen, Herrens år' Vi synger ved begyndelsen af adventstiden og ved starten af et nyt år: Vær velkommen,

Læs mere

Kom og få en hyggelig dag. Ta nabo, venner, og familie med til en sjov dag i Forsamlingshuset. Dagens program:

Kom og få en hyggelig dag. Ta nabo, venner, og familie med til en sjov dag i Forsamlingshuset. Dagens program: Kom og få en hyggelig dag. Ta nabo, venner, og familie med til en sjov dag i Forsamlingshuset. Dagens program: Kl. 14.00 Kaffe og kage kan købes i Onsdagsklubbens store kaffebod. Kl. 14.30 Aktiviteter:

Læs mere

Kom til mig, alle I, som slider jer trætte og bærer tunge byrder, og jeg vil give jer hvile (Matt 11,28).

Kom til mig, alle I, som slider jer trætte og bærer tunge byrder, og jeg vil give jer hvile (Matt 11,28). Mandag d. 2. marts 2015 Salme DDS nr. 373: Herre, jeg vil gerne tjene Jesus siger: Kom til mig, alle I, som slider jer trætte og bærer tunge byrder, og jeg vil give jer hvile (Matt 11,28). Kære Jesus Kristus,

Læs mere

Advent og jul, 2018 OG DET SKETE I DE DAGE... ORDRUP KIRKE FOLKEKIRKEN

Advent og jul, 2018 OG DET SKETE I DE DAGE... ORDRUP KIRKE FOLKEKIRKEN Advent og jul, 2018 OG DET SKETE I DE DAGE... ORDRUP KIRKE FOLKEKIRKEN Advent SØNDAG 25. NOVEMBER SIDSTE SØNDAG I KIRKEÅRET Adventsmøde med frokost 1. SØNDAG I ADVENT 2. DECEMBER KL. 10.30 14:00 SØNDAG

Læs mere

Døstrup IF Svinget Hobro Klublotto vinderne

Døstrup IF Svinget Hobro  Klublotto vinderne Klublotto vinderne 2009 25 Rigmor Madsen 58 Lisbeth Sørensen 66 Lars Pedersen (LP) 24 Klaus Rasmussen 14 Michael Nielsen 51 Familien Pedersen 9 Jørgen Hedemand 55 Henrik Nielsen 60 Døstrup kortklub 49

Læs mere