Referat. Velkomst og præsentation v/preben Friis Hauge, ordstyrer Det blev besluttet, at der udarbejdes beslutningsreferat.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat. Velkomst og præsentation v/preben Friis Hauge, ordstyrer Det blev besluttet, at der udarbejdes beslutningsreferat."

Transkript

1 Teknik og Miljø Bytoften 2, 6800 Varde Referat Dialogforum Vandløb tirsdag d. 20. november 2018 Varde Kommune inviterede til dialogmøde om vandløb i Varde Kommune. Mødet blev afholdt kl ca på materielgården i Sig, Vesterbækvej 31, 6800 Varde. Vi startede som altid med kaffe og rundstykker. Der var efter mødet mulighed for en let frokost Jeanett Dam Direkte tlf.: Referat Journalnr.: /18 Sag : 18/1895 Velkomst og præsentation v/preben Friis Hauge, ordstyrer Det blev besluttet, at der udarbejdes beslutningsreferat. Gennemgang af beslutningsreferat 29. november 2017 v/preben Friis Hauge Varde Kommune bruger af og til gps i vandløbsoprensningen afhængig af, hvilken entreprenør, der udfører arbejdet. Ingen kommentarer til referatet i øvrigt. Postadresse: Varde Kommune Bytoften 2, 6800 Varde

2 Kort om vandløbsrapporter og V.K. opfølgning 2017 v/henrik Bak Rasmussen Se bilag Henrik Bak s indlæg. Side 2 / 10 Henrik gennemgik indkomne sager i overskrifter. Han viste, hvilke vandløb, der skal måles op. Pt. drejer det sig om ca. 10 km. Han viste derefter, hvilke vandløb, der var blevet målt op fra sidste år og, hvor der er blevet renset op efterfølgende. Søvig Bæk har endnu ikke fået dispensation til oprensning, og er derfor stadig markeret med rød. Han viser eksempler på opmåling fra Østerbæk. Samlet set blev der opmålt meter vandløb. Målingerne viste, at der skulle renses 7643 meter. Det svarer til 27% af de kontrollerede strækninger. I vandløbsdriften bruger de smartphones/ipads i hverdagen. Det kan bl.a. bruges til, at billeder fra vandløbene gemmes elektronisk, information til administrationen og dokumentation for vedligehold. Kommentarer Hvor mange forureningssager har vi haft i år. Vi har haft ca. 17. Det handlede mest om forurening med ensilagesaft, som medfører lammehaler i vandløbene. Kan vi gøre noget sammen for at undgå en lignende situation som fiskedøden i Fiilsø. Mon den manglende oprensning af Søvig Bæk er årsagen? Administrationen kontakter Jesper Arnth om emnet. Lidt mere snak om fiskedøden i Fiilsø. Sydvestjysk Landboforening afholder møde om emnet d. 28. november Der er åbent for alle.

3 Om vandløbslaugenes struktur v/stine Bundgaard 1. Hvordan er vandløbslaugene struktureret? 2. Hvordan fungerer strukturen i praksis? 3. Hvordan samarbejder formændene med de øvrige lodsejere? 4. Andet. Side 3 / 10 Laugene har mange år på bagen. De blev etableret i 90 erne. Bredejere kan optages i vandløbslaug. Vandløbslaugene er selvsupplerende. Ingen formalia om optagelse i laugene. Man skal bare være bredejer. Der er 22 vandløbslaug. SydVestjysk Landboforening faciliterer hvert år møde med lodsejerne. Formændene har ikke noget formaliseret arbejde i forhold til lodsejerne. Kommentarer Hvordan kommer viden om forhold i vandløbene videre fra formændene til lodsejerne? Det gør de ikke nødvendigvis. Stine kan være kontaktperson til de af lodsejerne, som er medlem af landboforeningen. Der blev udtrykt bekymring for, at der var en del lodsejere, som ikke var tilstede på mødet. Der var kommet 2 sene afbud. Stine og Jeanett går efterfølgende formandslisten igennem. Næste år bliver indbydelse sendt pr. mail med ønske om svar på modtagelse. Dette kan være med til at sikre, at alle formænd har set indbydelsen.

4 Om nye regulativer v/simone Sjøgren 1. Nye regulativer for Frøsig-Thorlund Bæk og Linding Å. Hvordan går det med dem? 2. Hvordan er forløbet for kommunens øvrige regulativer? Side 4 / 10 Se bilag Vandløbsregulativer. Simone gennemgår, hvad et regulativ er. I Varde Kommune vil vi i det fremtidige regulativarbejde bruge 2 slags regulativer. Skikkelse- eller vandføringsevneregulativ. Skikkelse/vandføringsevne skal kun være overholdt i den grødefri periode. Simone gennemgår regulativ for Linding Å. Kommentarer Stine Bundgaard: en opfordring til, at der i de ikke-målsatte vandløb bruges skikkelsesregulativ. Kristian Jensen efterlyser igen regulativer for Frøsig-Thorlund Bæk. Varde Kommune oplyser, at Kristian har modtaget det regulativmateriale, som kommunen ligger inde med. Varde Kommune anmoder derefter Kristian om oplysninger, der vil kunne bruges til at opspore yderligere materiale. Der er ved at blive udarbejdet et nyt regulativ for Frøsig Thorlund Bæk. Varde Kommune tager kontakt til Kristian Jensen om emnet. Vandløb flytter sig. Det skal de have lov til. Det er en naturlig proces, som kommunen ikke ændrer på. Kommunen skal ikke brinksikre i vandløbene. Vi brinksikrer kun, hvis der er fare for almenvellet.

5 Etablering af faskiner er en vurdering i hvert eneste tilfælde. Simone fortsætter med den videre proces for de 2 regulativer: - Er fremlagt for udvalget for Plan og Teknik. - Skal godkendes i Byrådet og sendes derefter i høring. - Regulativ for Linding Å sendes til fredningsnævnet med anmodning om dispensation fra fredningskendelsen. - Efter vedtagelse af regulativer og regulering er der 4 ugers klagefrist. Side 5 / 10 Regulativ for de 2 vandløb udgør et pilotprojekt, som vi evaluerer på tilbagemeldinger, form og proces. Udvalget for Plan og Teknik tager herefter stilling til den videre proces med regulativrevision for kommunens vandløb. Klaus: Vi sender de to første regulativer til alle formænd.

6 Hvordan kommunikerer kommunen ud om vandløb v/flemming Sørensen 1. Reguleringssager 2. Oprensninger 3. Vandplansprojekter 4. Andet Side 6 / 10 En forventningsafstemning. Se bilag kommunikation om vandløb. Flemming gennemgik de forskellige former for kommunikation i forhold til, hvad der skal ske i vandløbet. For nye vandløbsregulativer gælder, at de ikke sendes i høring hos lokale lodsejere. For vandløbsprojekter gælder, at de kommer i høring hos lokale lodsejere med individuel interesse i projektet. Kommunikation om vandløbsvedligeholdelse se bilaget. En snak om oprenset materiale. Varde Kommune har efter mødet undersøgt muligheder, som kan bruges i kommunikationen med vandløbslaugsformændene. Vi er pt. ikke færdige med undersøgelsen. Vandløbslaugsformændene vil senere høre nærmere om emnet.

7 Varde Kommunes nyhedsbrev om vandløb v/flemming Sørensen Se bilag Kommunikation omkring vandløb. Side 7 / 10 I 2018 er der udsendt ét nyhedsbrev. Der var lidt opfølgning på brevet. Nyhedsbrev lægges på hjemmesiden, når vi sender ud fremover. Kommentarer Formænd får intet at vide om projekter i deres vandløb. Heller ikke, når de høringsberettigede lodsejere høres. Det besluttes derfor, at når Varde Kommune sender forhøring ud til lodsejere om konkrete projekter, vil vi samtidig sende projektet til formanden. Varde Kommune vil sende nyhedsbrev ud i foråret om kommende projekter. Nyhedsbrev sendes ud to gange om året.

8 Eventuelt v/ Preben Friis Hauge VOS-samarbejdet Preben og Jan deltager i Styregruppen. VOS arbejder med etablering af vådområder og fjernelse af kvælstof fra vandløb. Der er flere projekter i gang pt. Side 8 / 10 Der skal køres flere projekter igennem. Påkørte brønde og ødelagte dæksler Når åmand Peter Kristensen kontrollerer rørledninger, undrer han sig over påkørte brønde og ødelagte dæksler. Han opfordrer til, at dækslerne bringes i orden. Der skrives om emnet i næste nyhedsbrev om vandløb. Muligheden for formidling om emnet påkørte brønde og ødelagte dæksler i Grobund fremhæves. Stine kan kontakte Flemming om info til en artikel om at passe bedre på brønde, dæksler og rørledninger. Øgede mængder vand i vandløb Der blev spurgt til den øgede mængde vand i vandløb, hvor den kommer fra? Ved vi det? Nej det gør vi ikke. Kommunen har målestationer i flere vandløb, som kan vise, hvor meget udledning, der kommer. Vi kan fra dem se, hvordan vandmængden udvikler sig. Om udsendelse af nyhedsbrevet om vandløb Stine vil gerne sende nyhedsbrevet om vandløb ud til øvrige lodsejere, som er medlem hos Sydvestjysk Landboforening. Næste års møde og farvel og tak v/ Preben Friis Hauge Forslag om tirsdag d. 3. december 2019? Passer tidspunkt på dagen. Ja. Det besluttes, at næste dialogmøde afholdes tirsdag d. 3. december 2019.

9 Deltagere Navn Adresse Vandløbslaug/arb.plads Formænd vandløbslaug Kristian Clausen Bolhede bæk m.fl. Poul Jensen Lilleå Steen Høkær og Holme Å Vest Rasmussen Kristian Jensen Agersnap Frede Nørtoft Jensen Frede Andersen Poul Henrik Hansen Kybæk, Snorup bæk, Agerkrog bæk Vesterbæk, Ølgod Skovlund Jesper Arnth Søvig Bæk Stanley Fiilsø Johansen Henning Klinting,Kolle, Hennebjerg Villadsen Stefan Nielsen Alslev Billum Poul Nielsen Mejls/Thostrup Jens Jørgen Jensen Ansager Vest system Side 9 / 10 Stine Bundgaard Sydvestjysk Landboforening sbp@sagro.dk Politisk rådgiver Sydvestjysk Landboforening Preben Friis Hauge Varde Kommune prfh@varde.dk Udvalgsformand Plan og Teknikudvalget Anders Linde akli@varde.dk Plan og Teknikudvalget Niels Haahr nila@varde.dk Plan og Teknikudvalget Larsen Søren Laulund sola@varde.dk Plan og Teknikudvalget Jan Lings jali@varde.dk Plan og Teknikudvalget Ellen elmh@varde.dk Driften, fag- og souschef Margrethe Hansen Bjarne Fly bjfl@varde.dk Driften, driftschef

10 Henrik Bak Driften, fagleder Rasmussen Peter Skovdal Driften, åmand Peter Driften, åmand Kristensen Per Nonbo Driften, åmand Villy Fogh Driften, åmand Palle Stæhr Driften, åmand Hansen Jan Poulsgård Driften, åmand Side 10 / 10 Klaus B. Friis klbf@varde.dk Naturcenterleder Jan Pedersen japb@varde.dk vandløbsadministration Jeanett Dam jeda@varde.dk vandløbsadministration Flemming flso@varde.dk Vandløbsadministration Sørensen Simone Sjøgren sisj@varde.dk Vandløbsadministration Interesseorganisationer Bent Jakobsen Bentjakobsen6@gmail.com Dansk Naturfredningsforening Med venlig hilsen Jeanett Dam E jeda@varde.dk

Referat vandløbsrådsmøde Varde onsdag d. 30. november 2016

Referat vandløbsrådsmøde Varde onsdag d. 30. november 2016 Teknik og Miljø Bytoften 2, 6800 Varde 79947400 Referat vandløbsrådsmøde Varde onsdag d. 30. november 2016 Velkomst og præsentation v./preben Friis Hauge, ordstyrer Velkommen til alle og specielt velkommen

Læs mere

Fællesmøde 2, mellem vandløbslaugs formænd, næstformænd og Tønder Kommune

Fællesmøde 2, mellem vandløbslaugs formænd, næstformænd og Tønder Kommune Fællesmøde 2, mellem vandløbslaugs formænd, næstformænd og Tønder Kommune Mødet blev holdt den 25. marts 2015 i kantinen ved Landbrugsrådgivning Syd. Mødedeltagere i forhold til vedlagte liste. Ole Hansen

Læs mere

Til deltagere i politisk møde om markvandingsboringer

Til deltagere i politisk møde om markvandingsboringer TEKNIK OG MILJØ Miljøteamet Tlf. 79946800 www.vardekommune.dk vardekommune@varde.dk 25. maj 2013 posv@varde.dk Direkte tlf. 79947401 Mobil 25381288 Dok. nr. 77070/13 Sagsnr. 11/9013 Til deltagere i politisk

Læs mere

Offentlig Høring. Reguleringsprojektet vedrører Tilløb C, E og D, hvor Tilløb C også modtager vand fra rørledningen Dejrup-Hennebjerg Grøft.

Offentlig Høring. Reguleringsprojektet vedrører Tilløb C, E og D, hvor Tilløb C også modtager vand fra rørledningen Dejrup-Hennebjerg Grøft. Offentlig Høring Teknik og Miljø Bytoften 2, 6800 Varde 79947448 Forslag til regulering af tilløb til Rolfsø Kanal Lodsejer til tilløbet: - Jeppe Thing Jensen, Kvongvej 81, 6830 Nr. Nebel, - Thomas Høj

Læs mere

Old Boy Træf Skud Flemming Thøger Pedersen

Old Boy Træf Skud Flemming Thøger Pedersen Placering Nr Navn Forenings by Total Old Boy Træf Skud 1 407 Flemming Thøger Pedersen 1004 40 40 Omskydning 15 16 2 437 Jens Ole Mathiesen 4002 40 40 Omskydning 9 12 3 321 Kim Ole Jakobsen 2418 40 42 4

Læs mere

Når grundejerforeningen er færdig med renoveringen, skal der foretages en tv-inspektion af rørene som en del af afleveringsforretningen.

Når grundejerforeningen er færdig med renoveringen, skal der foretages en tv-inspektion af rørene som en del af afleveringsforretningen. From:Poul Sig Vadsholt To:'Leif Høy (leifhoey@stofanet.dk)';ole.hoy@gjensidige.dk;'finn Vallebæk Christensen (fvc@mail.tele.dk)' Subject:Referat fra møde mellem Houstrup Grundejerforening og Varde Kommune

Læs mere

Dialogmøde mellem Teknik- og Miljøudvalget og Sønderjyske Vandløb. 23. januar 2018

Dialogmøde mellem Teknik- og Miljøudvalget og Sønderjyske Vandløb. 23. januar 2018 Dialogmøde mellem Teknik- og Miljøudvalget og Sønderjyske Vandløb 23. januar 2018 Dagsorden 1. Velkomst og præsentation (15 min.) 2. Om Sønderjyske Vandløb v/sønderjyske Vandløb (15 min.) 3. Vandløbsvedligeholdelsen

Læs mere

Vandløbsmøde Kalundborg Kommune og Landboforeningen Gefion

Vandløbsmøde Kalundborg Kommune og Landboforeningen Gefion Vandløbsmøde Kalundborg Kommune og Landboforeningen Gefion ERHVERVSPOLITIK Fulbyvej 15 DK 4180 Sorø Tel +45 5786 5000 Fax +45 5786 5001 CVR 29 98 46 03 politik@gefion.dk www.gefion.dk Tid Torsdag den 23.

Læs mere

Varde Kommune Naturcenteret Bytoften Varde

Varde Kommune Naturcenteret Bytoften Varde Varde Kommune Naturcenteret Bytoften 2 6800 Varde Naturcenteret Bytoften 2 6800 Varde Tlf. 7994 6800 Fax www.vardekommune.dk vardekommune@varde.dk Dispensation efter naturbeskyttelsesloven til oprensning

Læs mere

Møde i Grønt Råd. Torsdag den 31. januar 2019 Kl Mødesalen, Rådhuset. Dagsorden 1. Velkomst og orientering ved formanden

Møde i Grønt Råd. Torsdag den 31. januar 2019 Kl Mødesalen, Rådhuset. Dagsorden 1. Velkomst og orientering ved formanden Møde i Grønt Råd Torsdag den 31. januar 2019 Kl. 13.30 16.00 Mødesalen, Rådhuset Deltagere: Keld Nørremark, Jan Pedersen, Jan Porsgaard, Merete Vigen Hansen, Søren Rask Jessen, Preben Friis-Hauge, Klaus

Læs mere

Vandløbsvedligeholdelse i Svendborg Kommune

Vandløbsvedligeholdelse i Svendborg Kommune Vandløbsvedligeholdelse i Svendborg Kommune Møde med Det Grønne Råd den 11. april 2012 Miljøtekniker Lene Strøm Pedersen Indhold Vandløbsloven Formål Vandløbsregulativ Vandløbsvedligeholdelse Vedligeholdelse,

Læs mere

Regulativrevision. Viborg Kommune

Regulativrevision. Viborg Kommune Regulativrevision Viborg Kommune Dagsorden 1. Velkomst og introduktion v/ Anders Ahrenfeldt, Landboforeningen 2. Introduktion til regulativrevision og følgegruppe i Viborg Kommune v/ Chef for Natur og

Læs mere

Møde i Grønt Råd den 8. marts 2017

Møde i Grønt Råd den 8. marts 2017 Møde i Grønt Råd den 8. marts 2017 kl. 13.30 i mødesalen på Rådhuset i Varde Deltagere: Bjarne Jøker Eg, Claus Christensen, Colin Seymour, Jan Pedersen, Jan Porsgaard, Kirstine Gottlieb, Lasse Frøkjær

Læs mere

Mesterskabsresultat Side 1

Mesterskabsresultat Side 1 Side 1 ES-duer langdistance Gruppe 1,2,3,4,5,6 Sektion 11 1 033-13-0882 A 033 HANS CHR. NIELSEN 200,046 2 135-14-0007 A 135 DENNIS MACHON 389,051 3 049-14-0175 A 049 K & K SØRENSEN 395,054 4 049-15-0121

Læs mere

Møde i Dialog Forum om Vandløb

Møde i Dialog Forum om Vandløb Møde i Dialog Forum om Vandløb Referat Deltagere: Lisa Groth (LIGR), Mille Hansen (MIKR) (Fredensborg Kommune - FK) Carsten Ryby (Lystfiskerne) Birgitte Garde (DOF) Peter Milan (DN) Frits Hansen (Nordengen/Byengen)

Læs mere

Godkendelse efter vandløbsloven til privatisering (nedklassificering) af Afløb fra Skerninge Mose til privat vandløb

Godkendelse efter vandløbsloven til privatisering (nedklassificering) af Afløb fra Skerninge Mose til privat vandløb Til bredejerne langs afløb fra Skerninge Mose Bosætning og Erhverv Nørregade 4, 5600 Faaborg Tlf. 72 530 530 Fax 72 530 531 fmk@fmk.dk www.fmk.dk UDKAST 16-05-2019 Sagsid. 06.02.02-P19-1-17 Godkendelse

Læs mere

Varde Kommunes afgørelse. Varde Kommune giver tilladelse efter vandløbsloven til at gennemføre projektet.

Varde Kommunes afgørelse. Varde Kommune giver tilladelse efter vandløbsloven til at gennemføre projektet. Teknik og Miljø Bytoften 2, 6800 Varde 79947400 Tilladelse til at fjerne rørlagt vandløb på privat grund Søren Overgaard har d. 09. marts 2017 søgt om tilladelse(bilag 1) til at fjerne offentlig Blåvand

Læs mere

John Christensen Jæger Kl. 08: Michael Linde Hey Jæger Kl. 08: Benny Trab Larsen Jæger Kl. 10: Jesper Maibom Jæger Kl.

John Christensen Jæger Kl. 08: Michael Linde Hey Jæger Kl. 08: Benny Trab Larsen Jæger Kl. 10: Jesper Maibom Jæger Kl. Jæger Allan Stigsen Jæger Kl. 12:00 361 Jørgen Nielsen Jæger Kl. 11:15 357 John Christensen Jæger Kl. 08:15 340 Flemming Carlsen Jæger Kl. 10:45 338 Per Jensen Jæger Kl. 10:15 334 Morten Røge Jæger Kl.

Læs mere

Klubmesterskab i cykling Brande Motion. Hvis der er fejl og mangler modtager jeg gerne henvendelser/jan Svendsen

Klubmesterskab i cykling Brande Motion. Hvis der er fejl og mangler modtager jeg gerne henvendelser/jan Svendsen Klubmesterskab i cykling Brande Motion. Hvis der er fejl og mangler modtager jeg gerne henvendelser/jan Svendsen Tour de Uhre Rasing/Jens Lyns Mindeløb Vi har ikke resultaterne 1984-89. I 1989 fik løbet

Læs mere

VARDE SPORTSFISKERFORENINGs bestyrelse fra 1926 til Isenkræmmer S. Graversen.

VARDE SPORTSFISKERFORENINGs bestyrelse fra 1926 til Isenkræmmer S. Graversen. VARDE SPORTSFISKERFORENINGs bestyrelse fra 1926 til 2016 09/06 1926: Formand: Hr. Sagfører H. Grønholm. Næstformand Hr. Hr. Isenkræmmer S. Graversen. Hr. Fabrikinspektør Sigurd Hansen. Hr. Postmester P.

Læs mere

Resultater Jæger. Jæger

Resultater Jæger. Jæger Jæger Allan Stigsen Jæger Kl. 12:00 361 Jørgen Nielsen JÆ Jæger Kl. 11:15 357 John Christensen JÆ Jæger Kl. 08:15 340 Flemming Carlsen JÆ Jæger Kl. 10:45 338 Per Jensen JÆ Jæger Kl. 10:15 334 Morten Røge

Læs mere

Særregulativ for. Varde Kommune. Frøsig-Thorlund Bæk

Særregulativ for. Varde Kommune. Frøsig-Thorlund Bæk Særregulativ for Frøsig-Thorlund Bæk Varde Kommune Frøsig-Thorlund Bæk Indhold 1. Forord... 3 2. Grundlaget for regulativet... 3 2.1. Tidligere kendelser og regulativer... 3 3. Betegnelse af vandløbet...

Læs mere

Middelfart Resort og konferencecenter. Samlet deltagerantal på kurset: 121. Christian Heine Lerche Møller

Middelfart Resort og konferencecenter. Samlet deltagerantal på kurset: 121. Christian Heine Lerche Møller Kursusnummer 927 Kursusnavn Chaufførkonferencen 2011 Afholdelsessted Middelfart Resort og konferencecenter Startdato 30/05-11 Slutdato 31/05-11 Mødetid Kursusleder AMUkursus Fuldt booket Preben Mandrup,

Læs mere

TEKNIK OG MILJØ. Referat 5. vandrådsmøde for Vandråd Nissum Fjord Mødedato: 11. september 2017 UDKAST

TEKNIK OG MILJØ. Referat 5. vandrådsmøde for Vandråd Nissum Fjord Mødedato: 11. september 2017 UDKAST TEKNIK OG MILJØ Referat 5. vandrådsmøde for Vandråd Nissum Fjord Mødedato: 11. september 2017 UDKAST Mødeleder: Jens-Bernhard Knudsen Referent: Daniel Lindvig Natur og Grønne Områder Enghavevej 10 7400

Læs mere

Jægerskydning. Samlet

Jægerskydning. Samlet Jægerskydning Øse Navn Point X 10 Placering Kenneth Jensen 141 2 3 Carsten Cristensen 137 1 18 Jørgen Borg 137 0 19 Henning Sørensen 137 0 19 Allan Pedersen 135 0 28 Benny Ølgod 133 1 31 Erling Christensen

Læs mere

Indledende kampe Parturnering

Indledende kampe Parturnering C1 Pulje 1 Bane 27-28 Inger Marie Lundgren Asta Qvist Claus Andersen Jes Jacobsen Jens Gram Birgit Gram Hans Chr. Hansen Grethe Sørensen Bramming 1: XXX 20 12 20 2 52 34 18 2 Vorbasse 2: 12 XXX 6 12 0

Læs mere

Afgørelse om nedklassificering af Røde Rende. Vand og Natur Toftevej 43, 9440 Aabybro Tlf.: Fax:

Afgørelse om nedklassificering af Røde Rende. Vand og Natur Toftevej 43, 9440 Aabybro Tlf.: Fax: Vand og Natur Toftevej 43, 9440 Aabybro Tlf.: 7257 7777 Fax: 7257 8888 www.jammerbugt.dk Find selvbetjeningsløsninger og kontaktoplysninger på vores hjemmeside Gunnar Hansen Direkte 7257 7846 10-05-2017

Læs mere

LF-Mesterskab m riffel

LF-Mesterskab m riffel LF-Mesterskab 1999-50 m riffel Mesterskabskæde for bedste Helmatch Claus Bruun Sakskøbing 1120 Hans Hares Mindepokal for bedste Helmatch i junior Kim Larsen Tingsted 1070 60 liggende finale Herre 1 Claus

Læs mere

Generalforsamling i Dansk Byggeri Østjylland

Generalforsamling i Dansk Byggeri Østjylland Generalforsamling i Dansk Byggeri Østjylland Fredag den 26. oktober 2018 kl. 15.30 på Skanderborg Park, Skovsvinget 10 Indbydelse til generalforsamling i Dansk Byggeri Østjylland Program 11.00 Møde i Uddannelsesfonden

Læs mere

44 Kim & Jens Sørensen DK M :16:18:25 45 Team Kathøj DK M :16:18:61 46 Team

44 Kim & Jens Sørensen DK M :16:18:25 45 Team Kathøj DK M :16:18:61 46 Team Nr: Ejer: Ring nr: Stemplingstidspunkt: 1 Team Odder DK 097 17 1328M 17.07.17 10:13:31:57 2 Michael Kjærgaard DK 156 17 1151M 17.07.17 10:13:34:50 3 Ove Bæk DK 084 17 900M 17.07.17 10:13:37:34 4 Vily Lindkvist

Læs mere

Klubmesterskab i cykling Brande Motion. Hvis der er fejl og mangler modtager jeg gerne henvendelser/jan Svendsen

Klubmesterskab i cykling Brande Motion. Hvis der er fejl og mangler modtager jeg gerne henvendelser/jan Svendsen Klubmesterskab i cykling Brande Motion. Hvis der er fejl og mangler modtager jeg gerne henvendelser/jan Svendsen Tour de Uhre Rasing/Jens Lyns Mindeløb Vi har ikke resultaterne 1984-89. I 1989 fik løbet

Læs mere

Kommunalbestyrelsesmedlem Vederlag vedrører. Parti. A Ulla Vestergaard Borgmester

Kommunalbestyrelsesmedlem Vederlag vedrører. Parti. A Ulla Vestergaard Borgmester Parti Kommunalbestyrelsesmedlem ederlag vedrører Kroner Ulla estergaard Borgmester 1.003.793 Å F ffentliggørelse af vederlag (hverv som kommunalbestyrelsesmedlem) pr. 1. januar 2018 for Thisted Kommunalbestyrelse

Læs mere

Ejer: Ring nr: 1 Søren Andersen DK 151 17 187M 2 Olsen & Boisen DK 70 17 829M 3 Tommy Nielsen DK 216 17 168M 4 Peter Mikkelsen DK 075 17 746M 5 Team Dannerhøj DK 129 17 22M 6 Thorkil Thomsen DK 70 17 607M

Læs mere

Det Grønne Råd Referat

Det Grønne Råd Referat Det Grønne Råd Referat til mødet den kl. 12:30 i Administrationsbygningen i Hurup, Kirkevej 9, Hurup, Mødelokale 2 Medlemmer: Esben Oddershede (V) Marianne Davidsen Galsgaard Hans Henrik Hust Søren Johnsen

Læs mere

Henrik har lavet et udlejningsvand på noget jord vi ikke har fiskeret på. Det kan vi nok ikke gøre noget ved.

Henrik har lavet et udlejningsvand på noget jord vi ikke har fiskeret på. Det kan vi nok ikke gøre noget ved. Varde Sportsfiskerforening 2019 Bestyrelsesmøde Referat (3) 6319 Afbud: ingen. Til stede: Formand Kai Verner Lauridsen, Næstformand Hans Henrik Hansen, Kasserer Helge Højstrup Jensen, Kent Ager, Ole Dastrup,

Læs mere

Mesterskabsresultat Side 1

Mesterskabsresultat Side 1 Side 1 ES-duer langdistance Gruppe 1,2,3,4,5,6 Sektion 11 1 199-14-0083 A 199 LAYTH&THAER AL RO 128,784 2 071-16-0231 A 071 T. METODIEV 155,404 3 135-14-0195 A 135 JØRN BOKLUND 250,564 4 199-16-0014 A

Læs mere

DGI Nordjylland PROGRAM TIDSPLAN

DGI Nordjylland PROGRAM TIDSPLAN 2 PROGRAM Kl. 08:00 Kl. 08:45 Kl. 09:00: Kl. 11:30-12:30 Kl. 14:45 Kaffe/the & rundstykker. Velkomst & fællessang i hallen. Badminton i 4 kategorier iflg. tilmelding. Frokost. Tak for idag. TIDSPLAN Tirsdag

Læs mere

Dispensation efter Naturbeskyttelsesloven til at rydde beskyttet moseareal

Dispensation efter Naturbeskyttelsesloven til at rydde beskyttet moseareal Flemming Sørensen Varde Kommune Bytoften 2 6800 Varde Sendt til: flso@varde.dk Teknik og Miljø Bytoften 2, 6800 Varde 79946800 vardekommune@varde.dk Dispensation efter Naturbeskyttelsesloven til at rydde

Læs mere

Klubmesterskab i cykling Brande Motion. Hvis der er fejl og mangler modtager jeg gerne henvendelser/jan Svendsen

Klubmesterskab i cykling Brande Motion. Hvis der er fejl og mangler modtager jeg gerne henvendelser/jan Svendsen Klubmesterskab i cykling Brande Motion. Hvis der er fejl og mangler modtager jeg gerne henvendelser/jan Svendsen Tour de Uhre Rasing/Jens Lyns Mindeløb Vi har ikke resultaterne 1984-89. I 1989 fik løbet

Læs mere

Nr: Ejer: Ring nr: 1 Alex Kristiansen DK 021 17 2602M 2 Alex Kristiansen DK 021 17 2604M 3 Alex Kristiansen DK 021 17 2611M 4 Alex Kristiansen DK 021 17 2615M 5 Alex Kristiansen DK 021 17 2618M 6 Allan

Læs mere

LØBET 24. marts 2018

LØBET 24. marts 2018 M-klassen RESULTATLISTE LØBET 24. marts 2018 PL Licens Mandskab MK FN FS FT Rabat I alt DM JFM 1 081-05497 Børge Holm 0 0 21 0 0 21 50 50 311-07201 Jørn Mørup Etape 1 4 4 Etape 3.1 0 Etape 3.2 0 Etape

Læs mere

Plas. Kl. NAVN Ald. Grp. Total Møde Løb 31 2 5 7 DAMER D Donna Siely Christophersen 56 3 0 0 0 H25 1 J Lars Holm 45 1 100 24 76 1 2 J Kim Jensen 44 1

Plas. Kl. NAVN Ald. Grp. Total Møde Løb 31 2 5 7 DAMER D Donna Siely Christophersen 56 3 0 0 0 H25 1 J Lars Holm 45 1 100 24 76 1 2 J Kim Jensen 44 1 DATO April Plas. Kl. NAVN Ald. Grp. Total Møde Løb 3 2 5 7 DAMER D Donna Siely Christophersen 56 3 0 0 0 H25 J Lars Holm 45 00 24 76 2 J Kim Jensen 44 97 39 58 3 J Niels Christensen 45 2 87 35 52 4 J Troels

Læs mere

Kommunemesterskaber Herning JKF 2011

Kommunemesterskaber Herning JKF 2011 opdateret 080511 Kommunemesterskaber Klasse Navn Klub duer Skud Klub Plc. 124 A Kristian Mortensen Sunds 25 46 x 123 A Lars Kjeldsgaard Trehøjebanen 30 45 x 122 D Maiken Andersen MSK/HJC 23 46 x 121 M

Læs mere

Morsø-Cup Deltagerliste 2017

Morsø-Cup Deltagerliste 2017 Deltagerliste 2017 Nr: Ejer Ring nr: 1 Alex Kristiansen DK 021 17 2601M 2 Alex Kristiansen DK 021 17 2602M 3 Alex Kristiansen DK 021 17 2604M 4 Alex Kristiansen DK 021 17 2605M 5 Alex Kristiansen DK 021

Læs mere

HØRING I HENHOLD TIL VANDLØBSLOVEN

HØRING I HENHOLD TIL VANDLØBSLOVEN Bosætning og Erhverv Mellemgade 15, 5600 Faaborg HØRING I HENHOLD TIL VANDLØBSLOVEN Projektbeskrivelse for Udlægning af gydegrus og strømkoncentratorer i Lammehavebækken st. 3.200-4.200 m og st. 5.060-7.350

Læs mere

Generalforsamling i Dansk Byggeri Østjylland

Generalforsamling i Dansk Byggeri Østjylland Generalforsamling i Dansk Byggeri Østjylland Valgmøder i Træ- og Murersektionen, møde i lokalforeningernes Udannelelsesfond, temamøde om urbanisering, ledsagerarrangement og fest Fredag den 30. oktober

Læs mere

Danskemesterskaber 2010 10 og 15 m Senior og Oldboys

Danskemesterskaber 2010 10 og 15 m Senior og Oldboys Danskemesterskaber 00 0 og m Senior og Oldboys Resultatliste Dansk Skytte Union 0. og 0. marts 00 BPI UM 00-0 og m Senior og Oldboys 0m Senior 0 Carsten Klich Maribo Sys Hansen Hvidovre Peter Hansen Ballerup

Læs mere

Tillæg til Tilladelse til etablering af 2 nye boringer ved Vittarp Din Forsyning flytning af boringen B2

Tillæg til Tilladelse til etablering af 2 nye boringer ved Vittarp Din Forsyning flytning af boringen B2 Din Forsyning Ravnevej 10 6705 Esbjerg Ø Teknik og Miljø Bytoften 2, 6800 Varde Tillæg til Tilladelse til etablering af 2 nye boringer ved Vittarp Din Forsyning flytning af boringen B2 Anlægs-ID: 53768

Læs mere

Nr: Ejer: Ring nr: Stemplingstidspunkt: 1 Alex Kristiansen DK 021 17 2605M 06.08.17 11:38:00:19 2 Rasserne DK 93 17 608M 06.08.17 11:38:01:71 3 Jesper Pedersen DK 250 17 3286M 06.08.17 11:41:44:53 4 Kjær

Læs mere

Sektion 63. Løsladt kl. 06:30 Antal duer: Side 1

Sektion 63. Løsladt kl. 06:30 Antal duer: Side 1 Side 1 1 217-11-0241 U 08:46:25 1.666,65 1/ 35 217 KNUD MADSEN 1.000 100,00 S 2 189-10-0547 U 08:46:29 1.658,23 1/ 41 189 FINN NIELSEN 995 125,00 B2/S 3 189-11-0650 U 08:46:31 1.657,82 2/ 41 189 FINN NIELSEN

Læs mere

SENIOR CUP NR. 6 I SÆSONEN

SENIOR CUP NR. 6 I SÆSONEN SENIOR CUP NR. 6 I SÆSONEN 2018-2019 LØRDAG DEN 23. FEBR. 2019 KL. 09:30 Fælles morgenmad kl. 09:00 Turnerings afvikling MØDETID På spilledagen Kl. 09:00 til fælles morgenbord. STARTTID På spilledagen

Læs mere

Referat fra landbrugsrådsmøde 26. november 2018, afholdt af Herning Kommune, på Rådhuset i Herning.

Referat fra landbrugsrådsmøde 26. november 2018, afholdt af Herning Kommune, på Rådhuset i Herning. Referat fra landbrugsrådsmøde 26. november 2018, afholdt af Herning Kommune, på Rådhuset i Herning. Deltagere: Teknik- og Miljøudvalget Jens-Bernhard Knudsen Anne Marie Søe Nørgaard Familielandbruget Anders

Læs mere

Mammen Friskole Mammen Byvej 69 8850 Bjerringbro Tlf. 86685850

Mammen Friskole Mammen Byvej 69 8850 Bjerringbro Tlf. 86685850 REFERAT af åbent bestyrelsesmøde tirsdag den 11. marts 2008. I mødet deltog følgende: Dynes Skovkjær Sand (skoleleder deltog fra kl. 18.20), Ole Pedersen, pædagog (deltog ikke under punkt 6 og 7), Helle

Læs mere

Holdturnering, Finale

Holdturnering, Finale Række C2 Bane 25-26 Navne: Klub: 1: 2: 3: 4: 20'ere: Plus: Minus: Ialt: Plads: Sonja Andresen Poul Spaabæk Gunnar Pedersen Johan Andersen Grindsted FFI 6: C2p1 1: XXX XXX 16 16 0 32 40 2: XXX XXX 20 20

Læs mere

Afgørelse om nedklassificering af Strøjkær Vandløbet

Afgørelse om nedklassificering af Strøjkær Vandløbet Vand og Natur Toftevej 43, 9440 Aabybro Tlf.: 7257 7777 Fax: 7257 8888 www.jammerbugt.dk Find selvbetjeningsløsninger og kontaktoplysninger på vores hjemmeside Gunnar Hansen Direkte 7257 7846 08-05-2017

Læs mere

Dispensation efter Naturbeskyttelsesloven og tilladelse efter Vandløbsloven til etablering af passage ved Gravlund Dambrug

Dispensation efter Naturbeskyttelsesloven og tilladelse efter Vandløbsloven til etablering af passage ved Gravlund Dambrug Varde Kommune Naturcenteret Bytoften 2 6800 Varde Teknik og Miljø Bytoften 2, 6800 Varde 79947421 Dispensation efter Naturbeskyttelsesloven og tilladelse efter Vandløbsloven til etablering af passage ved

Læs mere

Resultater for Feltskydningen på Fyns Hoved Søndag den 25. august 2019 DAME SKYTTER VETERAN SKYTTER

Resultater for Feltskydningen på Fyns Hoved Søndag den 25. august 2019 DAME SKYTTER VETERAN SKYTTER Resultater for Feltskydningen på Fyns Hoved Søndag den 25. august 2019 DAME SKYTTER Kl. 09.00 Hold 08, med start på bane 3 Ann-Katrine Krogsgaard 374 1 Kl. 11.00 Hold 30, med start på bane 4 Marianne Rasmussen

Læs mere

Danmarks Jægerforbund Resultat individuelle Placering Nr Navn Foreningsnummer Forenings by Total

Danmarks Jægerforbund Resultat individuelle Placering Nr Navn Foreningsnummer Forenings by Total Dame Træf Skud 1 8 Laila Terkelsen 1053 Krogager Jagtforening 34 41 2 16 Jette Østergaard-Jensen 1052 Ansager og Omegns Jagtforening 34 42 3 153 Anja Pedersen 1061 Ølgod Jagtforening 32 40 4 5 Solveig

Læs mere

HOLD NAVN POINT SKYDETID

HOLD NAVN POINT SKYDETID HOLD NAVN POINT SKYDETID HOLD 03 Hurrycane 144 8.30 HOLD 03 Max 375 134 8.30 HOLD 02 Stig Sørensen 133 8.15 HOLD 03 cp 129 8.30 HOLD 12 Jesper Madsen 129 10.45 HOLD 01 Leif Mikkelsen 128 8.00 HOLD 03 ssg

Læs mere

RESULTATLISTE Helle Skydning 15m 2016

RESULTATLISTE Helle Skydning 15m 2016 07-03-2016 19:51:50 - DDS SP v.3.15.11.1 RESULTATLISTE Helle Skydning 15m 2016 Gevær, 15m. - Mesterskab Børn 1 1 116598 Nicolai Mathiesen 11-072 Helle Skytteforening 200/10 200/08 400/18 2 99520 Stine

Læs mere

Rødovregård fungerer godt som ramme, og er allerede blevet booket til næste år.

Rødovregård fungerer godt som ramme, og er allerede blevet booket til næste år. Referat af bestyrelsesmøde tirsdag d. 29. september, kl. 17.30 Tilstede: Afbud: Referent: Janne E. Andersen, Esther Haugaard, Yvette Larsen, Kirsten Torp, Jens Dalsgaard, Johnny Hundt, Bent Jensen, Ulla

Læs mere

Afgørelse om nedklassificering af Skivergrøftens nedre del

Afgørelse om nedklassificering af Skivergrøftens nedre del Vand og Natur Toftevej 43, 9440 Aabybro Tlf.: 7257 7777 Fax: 7257 8888 www.jammerbugt.dk Find selvbetjeningsløsninger og kontaktoplysninger på vores hjemmeside Gunnar Hansen Direkte 7257 7846 11-05-2017

Læs mere

Velkommen til Erhvervsrådets generalforsamling

Velkommen til Erhvervsrådets generalforsamling Velkommen til Erhvervsrådets generalforsamling 2014 Dagsorden for generalforsamling 1. Valg af dirigent 2. Fremlæggelse af beretning for det forløbne år til godkendelse 3. Forelæggelse af revideret regnskab

Læs mere

file:///c:/users/tommy/desktop/sorteret.html

file:///c:/users/tommy/desktop/sorteret.html Side 1 af 12 DDB Landsudstilling 2019 BETA liste Bedømmelser Klasse: 1 Burnr Ringnr. Forening Slag 1 2 3 4 5 6 7 FradragTillæg Ialt 128 192-16- 1127 192/Hillerrød Team Jakobsen 0,750,750,750,750,751,000,75

Læs mere

HOLBÆK AMTS MOTORKLUB

HOLBÆK AMTS MOTORKLUB HAMO takker for jeres deltagelse i Fuglebjerg-løbet, DM4/SM4. Vi sender hermed resultatlisten og takker for at I overalt har kørt pænt på de mange private tilladelser. Et enkelt mandskab havde lovligt

Læs mere

Bemærkninger til mail fra Carsten Søborg vedrørende vandføringsevnen

Bemærkninger til mail fra Carsten Søborg vedrørende vandføringsevnen NOTAT Projekt Vandløbsrådgivning 2016, Jammerbugt Kommune Projektnummer 1321600035 Kundenavn Emne Til Fra Projektleder Kvalitetssikring Jammerbugt Kommune Bemærkninger til mail fra Carsten Søborg vedrørende

Læs mere

Fælles information udsendes i april måned 2012 til alle implicerede sommerhuse i Vejlby Klit og Vrist. JP laver oplæg.

Fælles information udsendes i april måned 2012 til alle implicerede sommerhuse i Vejlby Klit og Vrist. JP laver oplæg. REFERAT Projekt : Vejlby Klit og Vrist dræning Kundenavn : Lemvig Vand og Spildevand A/S Emne : Referat af opstartsmøde den 26. marts 2012 Til : Vrist Pumpelag formand Bendt Bjergaard, Vejlby Pumpelag

Læs mere

Sådan sikrer du den bedste vandløbsvedligeholdelse på din ejendom

Sådan sikrer du den bedste vandløbsvedligeholdelse på din ejendom Sådan sikrer du den bedste vandløbsvedligeholdelse på din ejendom Ved Erik Blegmand Hvordan sikrer du den bedste vandløbsvedligeholdelse på din ejendom? Det korte svar er: Kend regulativet for dit vandløb

Læs mere

Lolland-Falsters Skytteforbund

Lolland-Falsters Skytteforbund 60 liggende Dame 1 Jette Skov Pedersen Vestfalster 93 85 94 94 87 93 546 2 Lisa Jørgensen Søllested 75 87 85 82 78 81 488 60 liggende Damejunior 1 Linette Andersen Sakskøbing 98 95 95 97 96 91 572 2 Nanna

Læs mere

1. Principper for revision af vandløbsregulativer (B)

1. Principper for revision af vandløbsregulativer (B) 1. Principper for revision af vandløbsregulativer (B) Sagsnr.: 330-2010-108384 Dok.nr.: 330-2015-187176 Åbent Kompetence: Erhvervs-, Plan- og Miljøudvalget Beslutningstema Udvalget skal tage stilling til

Læs mere

Hold. Fornavn Efternavn Klasse Skydetid

Hold. Fornavn Efternavn Klasse Skydetid Hold. Fornavn Efternavn Klasse Skydetid 1. 1. Poul Mølgaard V Veteran Kl. 08:00 2. Lars Hauge JÆ Jæger Kl. 08:00 3. Peter Johansen M Mester Kl. 08:00 4. Anders Bruun M Mester Kl. 08:00 5. Per sen M Mester

Læs mere

Gudenå og Gjern Bakker

Gudenå og Gjern Bakker Vandløbslauget GST 6.april 2011 Høringssvar Natura 2000 plan Gudenå og Gjern Bakker Vandløbslaug for Gudenå-systemet Silkeborg Tange sø CVR-nr. 32498701 Klostergårdsvej 25, Truust 8882 Fårvang Indledning

Læs mere

RESULTATLISTE Kristi Himmelfartsstævne

RESULTATLISTE Kristi Himmelfartsstævne 20-05-2012 15:01:16 - DDS SP v.3.12.5.4 RESULTATLISTE Kristi Himmelfartsstævne Holdkonkurrence: BK 1 Vestfalster Skytteforening 92040 Marc Jensen Klasse: BK1 197/05 99458 Michael Hansen Klasse: BK1 196/06

Læs mere

Referat fra møde i Fælles Udviklingsrådet

Referat fra møde i Fælles Udviklingsrådet Referat fra møde i Fælles Udviklingsrådet Torsdag den 12.06.2014 kl. 17.00 20.45 på Ansager Hotel, Søndergade 2, 6823 Ansager Direktør for Plan, Kultur og Teknik Bent Peter Larsen deltog i mødet fra kl.

Læs mere

,76 Ralph Køster,, Helsingør Firma Idræt ,93 Jan Dahl,, FKBU ,67 Erik Pedersen,, FKS-Odense

,76 Ralph Køster,, Helsingør Firma Idræt ,93 Jan Dahl,, FKBU ,67 Erik Pedersen,, FKS-Odense Herre M pulje 1 1 4 4 1750 83 21,08 Kim Jensen,, FFFIF 2 2 2 1354 83 16,31 Henrik Sørensen,, FKBU Herre A pulje 1 1 4 4 1184 77 15,38 Regner Sørensen,, Nykøbing Falster Firmasport 2 3 3 1170 67 17,46 Preben

Læs mere

RESULTATLISTE Kongsted Å^ben 15M riffelstaevne

RESULTATLISTE Kongsted Å^ben 15M riffelstaevne Steen Nielsen Fra: Gemt af Windows Internet Explorer 8 Sendt: 30. november 2011 18:30 Emne: Resultatliste - Kongsted Å^ben 15M riffelstaevne 29-11-2011 11:00:14 - DDS SP v.3.11.11.8 RESULTATLISTE Kongsted

Læs mere

Godkendelse til at nedklassificere det offentlige vandløb Skelbækken på en strækning

Godkendelse til at nedklassificere det offentlige vandløb Skelbækken på en strækning Kultur, Erhverv og Udvikling Natur og Klima Svendborgvej 135 5762 Vester Skerninge Fax. +4562228810 kulturogplan@svendborg.dk www.svendborg.dk Godkendelse til at nedklassificere det offentlige vandløb

Læs mere

Danmarks Jægerforbund Resultat hold 31-05-2015

Danmarks Jægerforbund Resultat hold 31-05-2015 Placering Nr Navn Foreningsnr Foreningsby Skydning Junior Hold Træf Skud Træf Skud 1 23 Vamdrup Junior 87 128 94 Kasper Hjorth 4308 Vamdrup og Omegns Jagtforening 35 42 100 Mikkel Dall 4308 28 43 96 Frederik

Læs mere

Klubmesterskab i cykling Brande Motion. Hvis der er fejl og mangler modtager jeg gerne henvendelser/jan Svendsen

Klubmesterskab i cykling Brande Motion. Hvis der er fejl og mangler modtager jeg gerne henvendelser/jan Svendsen Klubmesterskab i cykling Brande Motion. Hvis der er fejl og mangler modtager jeg gerne henvendelser/jan Svendsen Tour de Uhre Rasing/Jens Lyns Mindeløb Vi har ikke resultaterne 1984-89. I 1989 fik løbet

Læs mere

Kredsbestyrelsens arbejde i kreds 4 Referaterne skal de laves, som beslutningsreferater, og derefter bringe dem på Kredsens hjemmeside.

Kredsbestyrelsens arbejde i kreds 4 Referaterne skal de laves, som beslutningsreferater, og derefter bringe dem på Kredsens hjemmeside. Referat fra Kredsbestyrelsesmødet i Kreds 4 Mandag d.09-04-2018 kl. 18.00 afholder Kreds 4 kredsbestyrelsesmøde Jels Motel & Sportscenter, Ørstedvej 10, Jels, 6630 Rødding Bestyrelses Medlemmer: Poul Bundgaard,

Læs mere

Varde Kommune Bytoften 2, 6800 Varde

Varde Kommune Bytoften 2, 6800 Varde Varde Kommune Naturcenteret Bytoften 2 Naturcenteret Bytoften 2, 79947421 Dispensation efter naturbeskyttelsesloven og tilladelse efter vandløbsloven til omlægning af rørbro i Ralm Bæk. Varde Kommune ønsker

Læs mere

Morsø-Cup Resultat fra træning 20/8, Kåstrup ca. 20 km.

Morsø-Cup Resultat fra træning 20/8, Kåstrup ca. 20 km. 1 Resultat fra træning 20/8, Kåstrup ca. 20 km. Nr: Ejer: Ring nr: Stemplingstidspunkt: 1 Lise Nielsen DK 075 14 5472M 20.08.14 10:04:48:45 2 Team HB DK 172 14 4063M 20.08.14 10:04:54:62 3 Team Strandby

Læs mere

Chef i teknik og miljø

Chef i teknik og miljø Deltagerliste Chef i teknik og miljø /SKS TCH080305-DKH 95 deltagere Onsdag den 05.03. - torsdag den 06.03.2008 Navn og stilling Jens Dicksen Jensen Chef for Teknik & Miljø Anna Sofie Poulsen Chef for

Læs mere

Resultatliste klasse

Resultatliste klasse M M-klassen 1 106 Børge Holm Jørn Mørup 0 0 26 0 26 50 GR 05497 GR 07201 1 M - Præstø 0 0 13 0 2 M - Lundsgård 0 0 0 0 3 M - Jungshoved 0 0 2 0 4 M - Rekkende 0 0 0 0 5 M - Mern 0 0 11 0 2 105 Bjarne Hansen

Læs mere

Enkeltmandsstævne 2016 Indledende

Enkeltmandsstævne 2016 Indledende B2 Pulje 1 Bane 21-22 Gunnar Andersen Ribe GF 1: XXX 2 16 20 1 38 44-6 3 Bente Gemmer Varde 2: 20 XXX 20 20 3 60 15 45 1 Hilda Jensen Bøvl IF 3: 20 4 XXX 20 2 44 52-8 2 Tage Jensen NRUI 4: 4 9 16 XXX 0

Læs mere

Turnering : Hold 2hk 2005/6. Ole Knudsen Morten Frank Jensen ,38 0 0, Korrigeret 1877

Turnering : Hold 2hk 2005/6. Ole Knudsen Morten Frank Jensen ,38 0 0, Korrigeret 1877 Turnering : Hold 2hk 2005/6 d.24.03.2006 Ole Knudsen 1922 1 Morten Frank Jensen 0 2011 0,38 0 0,40 1910 Korrigeret 1877 Michael Taankvist 1984 2 Jens Hjorth Hansen ½ 1781 0,76 3 Søren Dyberg Larsen 0 1908

Læs mere

SENIOR CUP NR. 2 I SÆSONEN

SENIOR CUP NR. 2 I SÆSONEN SENIOR CUP NR. 2 I SÆSONEN 2018-2019 LØRDAG DEN 20. OKT. 2018 KL. 09:30 Fælles morgenmad kl. 09:00 Turnerings afvikling MØDETID På spilledagen Kl. 09:00 til fælles morgenbord. STARTTID På spilledagen Kl.

Læs mere

Unionsmesterskaber og 15 meter riffel Senior og Oldboys/girls

Unionsmesterskaber og 15 meter riffel Senior og Oldboys/girls Unionsmesterskaber 2011 10 og 15 meter riffel Senior og Oldboys/girls Resultatliste Dansk Skytte Union 18. - 19. marts 2011 Særslev 1 10m luftriffel Senior 1 1 Poul Lamhauge Gundsølille 94 92 95 97 378

Læs mere

Generalforsamling 9. maj 2016

Generalforsamling 9. maj 2016 1 of 5 Generalforsamling 9. maj 2016 Dagsorden / Referat 9. maj 2016, kl. 17,00 Sted: Tyrrisvej 14, Følle, 8410 Rønde. Medlemmer: Anders Peter Rasmussen Anette Quist Busk Christian Haubuf Claus Wistoft

Læs mere

RESULTATLISTE Næstveds 15m luftstævne 2011

RESULTATLISTE Næstveds 15m luftstævne 2011 30-10-2011 14:09:29 - DDS SP v.3.11.10.2 RESULTATLISTE Næstveds 15m luftstævne 2011 Luftgevær, 15m. - Mesterskab BK1 1 87091 Tanja R. Wriedt 14-006 Næstved Skytteforening 200/11 198/09 398/20 2 88697 Kasper

Læs mere

Referat. Grundvandsrådet Jammerbugt Kommune 16. juni 2010 kl Mødelokale 1 Lundbakvej 5, Pandrup

Referat. Grundvandsrådet Jammerbugt Kommune 16. juni 2010 kl Mødelokale 1 Lundbakvej 5, Pandrup Referat Grundvandsrådet Jammerbugt Kommune 16. juni 2010 kl. 15.00 Mødelokale 1 Lundbakvej 5, Pandrup 1 Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden... 4 2. Godkendelse af og opfølgning på referat fra mødet

Læs mere

Løsladt kl. 06:30 Antal duer: 861. Side Udskrevet d.

Løsladt kl. 06:30 Antal duer: 861. Side Udskrevet d. Side 1 1 071-08-0782 U 09:34:47 1.259,61 1/ 3 071 HENRIK FASTING 1.000 550,00 B3 2 147-06-0639 U 09:32:26 1.254,69 1/ 15 242 LISBET/KIM HANSEN 996 200,00 3 242-08-0856 U * 09:30:43 1.235,14 1/ 6 242 ELSE/SVEND

Læs mere

Kære deltager ved vort ældrestævne i Hjørring 2017

Kære deltager ved vort ældrestævne i Hjørring 2017 1 Kære deltager ved vort ældrestævne i Hjørring 2017 Vi starter som sædvanlig i cafeteriaet til en kop kaffe og et rundstykke, så vi er friske til de forhåbentlig gode og sportlige kampe. Kaffen er klar

Læs mere

3 km damer. Vallø Lystrup Magleby skov 3 km. piger. Bøge skov

3 km damer. Vallø Lystrup Magleby skov 3 km. piger. Bøge skov 3 km damer 3 km. piger Ganne Louise Tingvold 99 1 94 1 1 97 1 499 1 Fie Bressen 99 1 94 97 99 97 492 2 Lærke M. Hansen 95 98 96 87 92 468 3 Kisten Jensen 9 93 1 84 89 87 459 4 Linda Jodehl 95 86 69 52

Læs mere

Dansk Skytte Union DM m og 15m riffel for veteraner

Dansk Skytte Union DM m og 15m riffel for veteraner 15m riffel Senior 1 1 Bjarne Veile IF 1864 96 90 91 94 371 8x 2 Carsten Klich Maribo 90 93 92 95 370 6x 3 Allan Hansen Vemmelev skf 93 93 92 90 368 6x 4 Poul Kristensen Tuse 89 92 93 93 367 5x 5 Kim Larsen

Læs mere