Nyt fra Herskind Børnehus uge

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Nyt fra Herskind Børnehus uge"

Transkript

1 Fælles Nyt Herskind Børnehus Åbent i påsken havde vi sekretær på, nemlig vores 1. suppleant Gustav, som jeg havde spurgt om at ville hjælpe med at finde nogle hjemmesider, hvor vi kunne se på køretøjer. Og vi fik valgt tre! Vi har sædvanen tro- åbent alle dage året rundt og dermed også mandag, tirsdag og onsdag i næste uge op til påske! Vi åbner og lukker Vi holder fælles åbent for børnehave, SFO og klub. Og har man brug for at komme så kommer man. Vi kører også som vanligtikke med til/fra melding. Har du brug for at kontakte os så gør det på følgende mobil: Børnerådet. Vi har møde i Børnerådet ca. 1. gang hver måned. Jeg vil gerne også af hensyn til børnene- at møderne ligger ret fast, men jeg må erkende, at man som leder ikke altid kan styrer dette; næste gang der skulle være møde er jeg på den sidste kursusdag i mit skak forløb på VIA. Det ændre dog ikke ved, at vi får holdt møderne! De skubber sig bare lidt mere end jeg havde tænkt fra starten. På forrige møde drøftede vi bl.a. ansættelse af ny pædagog og det har optaget dem rigtig meget efterfølgende. Hvor mange har søgt? Hvem skal til samtale? Hvem fik stillingen? Er personen sød? På det sidste møde i Børenerådet kunne jeg så fortælle dem om resultatet. På samme møde tog vi også stilling til køb af nye mooncar her ville de gerne have køretøjer man kunne være flere på. Her ses en del af Børnerådets medlemmer ved de nye køretøjer; de er lige ankommet og de hjalp med at pakke dem ud det er en Moon Harley m. 2 siddepladser, en Mooncar Big som store børn og voksne kan og må køre på og bag den ses en anhænger med 2 siddepladser. Livet i Børnehaven Nordlyset Forældremøde om glidende overgang! Forældrene til de børn der skal starte i skole og som dermed også skal være med i glidende overgang pr. 1. maj 2017 er inviteret til forældremøde: Onsdag den 19. april 2017 kl i Kultursalen på skolen Her sidder vi til det sidste møde. Til det møde

2 Afslutning for de store børn! Så nærmer vi os hastigt tiden, hvor de store skal videre; de skal starte i glidende overgang den 1. maj. Vi holder afslutning for forældre og børn fredag den 28. april. Her er der altså både forældrekaffe for ALLE (fordi det er den sidste fredag i måneden) og reception, hvor vi overrækker børnemapperne til børnene. Dog kun til låns for weekenden, for allerede mandag skal de medbringes i glidende overgang, hvor der arbejdes videre med mapperne!! Om aftenen vil vi gerne låne børnene til en afslutningsfest for dem. Det er FEST så vi har rullet den røde løber frem, og man må gerne finde en ren t-shirt frem! Og hver familie skal komme med en ret til et fælles tag-selv-bord. Tidsplanen for dagen bliver altså: Kl : Forældrekaffe starter (udendørs forventer vi). Kl : Reception for de store børn, hvor vi overrækker dem børnemappen Pædagog i børnehaven, Helle Skriver, byder velkommen og fortalte om arbejdet med at lave cirkus. Cirkusprojektets formål har været at få storebørnsgruppen til at samarbejde og se sig som én gruppe de skal jo starte i klasse til sammen her til sommer. Kl : Fest for de store børn, der nu stopper i børnehaven. Landsbydag. Til Landsbydagen optrådte børnehaven med en cirkus forestilling. Her lidt reportage fra/om den: Sprechstallmeister i cirkus præsenterer det første nummer..

3 Og scenen blev indtaget af nogle løbende artister. Og stå på hænder.. Som kunne slå koldbøtter. Og lave en formation med akrobatik. Flere af dem. Og så slut med akrobaterne.

4 Så blev der efterlyst 2 hærde stærke mænd fra salen; de skule hjælpe mig med at få den tons tunge vægtløfter stang op på scenen. Det var hårdt og svært. Og se han kan løfte den!!! Til midt på maven. Nej, helt op over hovedet. Og så bagefter med kun 1 arm.. Og nummeret blev præsenteret. Og den stærkeste dreng kom ind.. Og publikums bragende bifald fik ham til at hoppe med dem. Vildt..

5 Og hov, hvad? Et par af hjælperne bærer den ned fra scenen??? Der er to terninger i tændskinsæsken.. publikum kontrollere at det er korrekt. Og tryllekunstneren havde lovet at få dem til at blive til 2 seks ere. Og det lykkedes. Så er vi ved trylleri.. Det måtte være held tænkte jeg og sagsde, at hvis han kunne gøre det én gang til, så ville jeg give popcorn til alle børnehavens børn! Sikker i min sag ventede jeg spændt; man kan ikke slå 2 seks ere 2 gange i træk. MEN det kunne han så jeg måtte til lommerne.

6 Og da publikum og ikke mindst børnene opdager at han har slået 2 seksere 2 gange i træk så jubler de; så vankede der popcorn til alle efter forestillingen Men hvad, alligevel blev ballonen tryllet op af posen igen der er ikke til at fatte. Det næste trylleri, var en ballon der blev pustet op og kom ned i en pose så var der en stor og skarp nål den kan være svært at se på fotoet, men vi der var der kan bevidne den var der. Og den blev stukket ind i posen det gav et stort brag da balonnen sprang inde i posen. Så blev det næste indslag præsenteret; skønne ballerinaer

7 Linedans hen over bommen Og her er de færdige og nejer smukt for publikum. Og så var det sidste nummer seje børn der gik på glas!... Flere skønne linedansere.. de gik også baglæns hen af bommen.

8 Mange troede ikke det var ægte glas, men det var det!! Og en mere.. Devar bare så seje. Og her vist sidste på glasskår. Og endnu en..

9 Køkkenhaver. Vi arbejder pt. På at få etableret en køkkenhave nede på Hertha. Skolen vil have nogle skolegaver dernede og vi vil gerne have en køkkenhave til børnehaven. Ikke mindst når vores nye pædagog Truels starter sætter vi blus på dette. Men vi er så småt startet her skal vi til at plante Og så er der gang i arbejdet jord på fingrene medens frøene plantes. Frøene skal sættes. Og når de så er kommet kan de måske flyttes ned til vores nye køkkenhave på Hertha.

10 Og for forleden dag, var vi en gruppe fra skole og børnehave på besøg på Hertha for at se og høre om projektet med haver. Vi har købt lidt ind til børnehaven. Lige siden jeg startede har vi drøftet, hvad vi skal stille op med den lange, lange gang vi har, hvor man i dag stort set kun kan løbe. Her har vi købt nogle hinketæpper. Her er vi i drivhuset.. fra børnehaven deltog Henrik og jeg. Og vi skal til et møde mere om det den 24. april.. Og nogle flere puder har vi købt. Vi ved endnu ikke helt, hvor de skal være i huset. Lige nu er de i dukkerummet/biblioteket, men de skal måske også prøve at være ovenpå på loftet

11 Her bygges der huse i lego. Først byggede vi det sorte, så det grønne og til sidst det blå. Og i fredags var der Skolernes Sangdag over hele landet. Det deltog storebørnsgruppen i. ovre i Kultursalen. Vi har fået lego med bogstaver frem oppe på vores loft.. Og det blev sendt LIVE så skolerne over hele landet kunne være med der blev sunget en masse skønne sange.. Her nogle af de navne vi lavede.. Så er der vist fødselsdag..igen igen.

12 Og det var Alvar der fyldte år. 6 år endda.. Livet i Klub Sirius Klubbernes Dag i Friheden. Vi har besluttet at deltage i Klubbernes Dag inde i Tivoli Friheden. Det er onsdag den 10. maj 2017 fra kl til Alle fra 4. til 6. klasse der går i klub kan deltage, ligesom ungdomsklubben også deltager. Det koster kun 130 kr. at deltage. For dette får man bud derind og hjem, samt turbånd. Man skal også selv stå for ens egen forplejning. Vi har ikke endelig besluttet nøjagtig hvornår bussen afgår derind og hvornår vi er hjemme. Så dette og tilmelding m.v. kommer. Men det er 10. maj, så reserver allerede datoen. Det bliver SÅ godt. Livet i SFO Kometen Afslutning for 2. klasserne!! Det er rykke tid. De store fra børnehaven rykker i SFO/skole og de store fra SFO rykker videre til klub. Derfor holder vi afslutning for 2. klasserne. Det foregår torsdag den 20. april fra til i SFO. Vi skal lave spise, lave stjerneløb og hygge! Vi regner med at alle kommer, men skulle du IKKE kunne komme, så giv gerne besked om det. Foto af plakat der hænger nede i klubben med reklame for Klubbernes Dag i Friheden.

13 Landsbydag. Klub og SFO har en stor opgave med at sørge for diskotek m.v. til Landsbydagen. Her er reportage fra dette gode arrangement: En stor aktivitet er jo at blive gjort klar til fest; og det fik god hjælp til at disse tre seje piger.. Uden mad og drikke duer heltene ikke. Der skulle sørges for mad til de unge hjælpere samt SFO/klub personalet.. det var jo en lang dag Udstyret er klar og iorden. Så er der gang i salonen..

14 Og der gøres klar til diskotek. Stadig travlt i salonen. Og travlhed i salonen. Så er der gang i festen, her limbo Og sørme om der ikke også er en tut, hvor man kan købe slik m.v. Forældre der tager en lille pause..

15 Mere aktivitet i salonen. Så er festen vist forbi og Landsbuýdagen slut her 2. klasse på besøg ovre i klubben, hvor de snart skal starte. Og gang i dans/diskotek. De her styrer vist til festen. Og de ser klubben an og prøver tingene.

16 Praktiske oplysninger Herskind Børnehus Telefoner: Nordlyset (børnehave): Kometen (SFO): Sirius (klub): Leder: Ole Drøgemüller Mobil: Mail: Intra: Mangler du log-in eller kode til Intra, så kontakt skolesekretær Maria Ellebæk på Hygge i sofaerne Ferier: Ved ferier i skolen, har SFO og klub åbent fra til 17.00, fredage dog Til- eller fra melding er ikke nødvendig, men man må naturligvis gerne give os besked om det. Dette gælder også børnehaven. Åbningstider: Børnehave: , fredage dog SFO: til og igen fra , fredage dog Klub: Mandag: til Tirsdag: til Onsdag: til Torsdag: til Fredag: til Og her laves der mad, sammen med Hamid, vores nye pædagog studerende som er i klubben fra sidst i marts og 8 uger frem.

Nyt fra Herskind Børnehus uge

Nyt fra Herskind Børnehus uge Fælles Nyt Herskind Børnehus Ny studerende. Vi har fået en studerende fra pædagog uddannelsen i Viborg. Det er Hamid, som skal være i 1. praktik (ud af tre i løbet af uddannelsen) hos os. Han vil gerne

Læs mere

Nyt fra Herskind Børnehus uge

Nyt fra Herskind Børnehus uge Fælles Nyt Herskind Børnehus Sommerferien 2017 Så står vi overfor dette års sommerferie, eller mere korrekt skolernes sommerferie, da det jo kun er børnene der har fri fra skole i 7 uger!! Børnehuset,

Læs mere

Nyt fra Herskind Børnehus uge

Nyt fra Herskind Børnehus uge Fælles Nyt Herskind Børnehus Arbejdsdag & Sommerfest Så nærmer vi os hastigt datoen for den årlige Arbejdsdag & Sommerfest i Børnehuset. I år er det fredag den 9. juni fra ved 13 tiden (eller når man kan

Læs mere

Nyt fra Herskind Børnehus uge

Nyt fra Herskind Børnehus uge Fælles Nyt Herskind Børnehus Robusthed. Alle ansatte her på skolen har været afsted til et foredrag/kursus om robusthed. Samtidig er alle jer forældre blevet tilbudt at deltage i et foredrag om emnet;

Læs mere

Nyt fra Herskind Børnehus uge

Nyt fra Herskind Børnehus uge Fælles Nyt Herskind Børnehus Julehilsen. Så nærmer vi os med hastige skridt jul. Derfor vil jeg og alle ansatte i Børnehuset gerne ønsker jer alle en rigtig dejlig jul. Åbent i julen. Vi har som altid,

Læs mere

Nyt fra Herskind Børnehus uge

Nyt fra Herskind Børnehus uge Fælles Nyt Herskind Børnehus Valg til Børnerådet. Vi startede som et forsøget Børneråd op på tværs af børnehave, SFO og klub for 1 år siden. Jeg har besluttet at videreføre rådet, da jeg syntes vi har

Læs mere

Nyt fra Herskind Børnehus uge

Nyt fra Herskind Børnehus uge Fælles Nyt Herskind Børnehus TAK. Stor tak for jeres hjælp så vi kunne komme afsted alle mand på de pædagogiske dage på Ahl Hage. Vi havde et godt forløb med fokus på effektivisering (LEAN) ligesom turen

Læs mere

HUSK. Nyt fra Herskind Børnehus uge Fælles Nyt Herskind Børnehus

HUSK. Nyt fra Herskind Børnehus uge Fælles Nyt Herskind Børnehus Fælles Nyt Herskind Børnehus HUSK Dialogmødet mellem jer forældre og os der arbejder i Børnehuset er i morgen, tirsdag den 14. marts kl. 19.30 i Kultursalen. Er du IKKE meldt til, så kan det stadig lige

Læs mere

Nyt fra Herskind Børnehus uge

Nyt fra Herskind Børnehus uge Fælles Nyt Herskind Børnehus God sommerferie! Der skulle egentlig ikke udkomme et Nyhedsbrev i dag, men her kommer en lille særudgave med nyt fra det engelske v. nå nej, det kommer med en særudgave for

Læs mere

Nyt fra Herskind Børnehus uge

Nyt fra Herskind Børnehus uge Fælles Nyt Herskind Børnehus Bedsteforældredage. Så er syntes vi- nogle vellykkede bedsteforældredage afviklet. Vi håber jeres børn og jeres forældre syntes det samme; og hils dem endelig og sig tak for

Læs mere

Nyt fra Herskind Børnehus uge

Nyt fra Herskind Børnehus uge Fælles Nyt Herskind Børnehus Vinterferien. Vi har naturligvis som altid- haft åbent i vinterferien. Børnetallet for Børnehuset har samlet været: Mandag: 20 Tirsdag: 22 Onsdag: 15 Torsdag: 17 Fredag: 17

Læs mere

Nyt fra Herskind Børnehus uge

Nyt fra Herskind Børnehus uge Fælles Nyt Herskind Børnehus Travlhed. Nogle perioder er bare mere travle end andre. Det er jeg sikker på at I også kender til. De sidste uger har været ret travle! Vi har også haft nogle ansatte på ferie

Læs mere

Nyt fra Herskind Børnehus uge

Nyt fra Herskind Børnehus uge Fælles Nyt Herskind Børnehus Arbejdsdag & Sommerfest Dagen efter Kristihimmelfart. Børnehuset er jo som bekendt en institution uden lukkedage. Derfor havde vi også åbent dagen efter Kristi Himmelfart.

Læs mere

Nyt fra Herskind Børnehus uge

Nyt fra Herskind Børnehus uge Fælles Nyt Herskind Børnehus Forældremøde. Vi har besluttet at vi 1 gang årligt vil afholde et dialog møde mellem jer forældre og så alle os der arbejder i Børnehuset. Vi tror på, at vi gennem dialog og

Læs mere

NYT. Herskindskolen og Nordlyset. Valg til Fællesbestyrelsen

NYT. Herskindskolen og Nordlyset. Valg til Fællesbestyrelsen A P R I O L 2 0 1 4 NYT Herskindskolen og Nordlyset Valg til Fællesbestyrelsen Kære forældre så er det nu, hvis du vil være med Fællesbestyrelsen og få indflydelse på dit barns skole. Det er valgår og

Læs mere

Nyt fra Herskind Børnehus uge

Nyt fra Herskind Børnehus uge Fælles Nyt Herskind Børnehus Efterårsferie. Så står skolernes efterårsferie for døren hele uge 42. Vi har sædvanen tror åbent i Børnehuset og som i de andre ferier så har vi åbent fælles/på tværs af vores

Læs mere

Nyt fra Herskind Børnehus uge

Nyt fra Herskind Børnehus uge Fælles Nyt Herskind Børnehus Sommerferien slut. Vi har haft åbent hele sommerferien i Børnehuset og her lidt reportage fra sommeren. Fotoene fra ferien er helt tilfældige og i vilkårlig rækkefølge. Vi

Læs mere

Nyt fra Herskind Børnehus uge

Nyt fra Herskind Børnehus uge Fælles Nyt Herskind Børnehus Pædagogiske dage. På Herskind Skole & Børnehus er der tradition for at vi alle tager afsted på et par pædagogiske dage hvert år. I dette skoleår bliver det den 19. og 20. januar

Læs mere

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge Nyt fra SFO Vinterferie. Vi holder sædvanen tro åbent når skolen holder ferielukket. Således også i uge 7, hvor der vil være åbent fra 06.30 til 16.00 for de børn der har brug for pasning. Bemærk vi lukker

Læs mere

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 7+8 2015

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 7+8 2015 Vinterferie. Så er uge 7 veloverstået og godt brugt. Her lidt foto fra nogle af de ting vi lavede i SFO i vinterferien: Bygge alle mulige tårne og pyramider f.eks.. Noget af det bedste ved ferierne er,

Læs mere

NYT Herskindskolen Maj 2011

NYT Herskindskolen Maj 2011 NYT Herskindskolen Maj 2011 Nyt personale Mit navn er Sille Aarlit Jensen, jeg er 35 år gammel og bor i Skanderborg med min mand og vores to børn. Jeg stammer egentlig fra Århus, men flyttede efter lidt

Læs mere

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 17-19 2015

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 17-19 2015 Kristihimmelfartsferie. I den kommende uge (20) er der kun 3 skoledage. Så er der Kristihimmelfartsdag om torsdagen. Fredag har vi åbent i SFO. Sædvanen tro uden tilmelding; dem der har brug for det kommer.

Læs mere

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 5+6 2015

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 5+6 2015 Vinterferie. Så er vi nået til uge 7 og skolen holder vinterferie og dermed holder SFO åbent hele dagen. Det har vi annonceret i de sidste par udgaver af Nyhedsbrevet. Vi skal bl.a. i BioHuset og se Min

Læs mere

Nyt fra Herskind Børnehus uge

Nyt fra Herskind Børnehus uge Fælles Nyt Herskind Børnehus Koncert. Fredag den 9. juni havde vi arrangeret koncert med bandet RayRay. Koncerten var kommet i stand via Helle Skriver, som i sin tid har haft RayRay i sin SFO! Og så havde

Læs mere

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge OL 2014. Så er dette års OL overstået. Torsdag den 11. september gik vi til Skovby for at dyste i det traditionsrige OL mod Skråvejen (SFO på Skovbyskolen), Herskind SFO, Låsby SFO og 3. klasserne fra

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 21+22 2013. Grundlovsdag 5. juni!

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 21+22 2013. Grundlovsdag 5. juni! Fælles info Grundlovsdag 5. juni! Denne dag holder både skole og SFO lukket! Så god grundlovsdag til jer alle! Personalet i SFO Afslutningsfest for vores 2. klasser -en opgave for børn, forældre og ansatte

Læs mere

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 20+21+22 2015

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 20+21+22 2015 Grundlovsdag. Skolen har lukket Grundlovsdag, fredag den 5. juni. SFO har derfor åbent fra 06.15 til 12.00, idet der kun er tale om en ½ arbejdsdag/fridag! Husk i øvrigt at 5. juni også er Fars dag! Travl

Læs mere

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 3+4 2015

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 3+4 2015 Indsamlingsuge. I uge 3 havde vi vores årlige indsamlingsuge, hvor vi samler penge ind til de vores 2 fadderskaber gennem SOS Børnebyerne. Aktiviteten i år var gode gerninger og med jer forældre som sponsorer

Læs mere

Nyhedsbrev Regnbuen Maj 2017.

Nyhedsbrev Regnbuen Maj 2017. Nyhedsbrev Regnbuen Maj 2017. Sure citroner. Hermed det sidste nye fra os i Regnbuen. I går fredag sagde vi farvel til 25 forventningsfulde børn, som bare er så KLAR til, at komme i SFO/skole. Vi vil gerne

Læs mere

Glidende Overgang Ødis SFO

Glidende Overgang Ødis SFO Glidende Overgang Ødis SFO Velkommen til glidende overgang. Kære forældre og børn i Glidende overgang. Velkommen til Ødis Skoles SFO. Vi har glædet os til at møde jer og ser frem til, at skulle være sammen

Læs mere

Fællesfødselsdagstur onsdag den 13. juni kl. 12.40-16. ikke

Fællesfødselsdagstur onsdag den 13. juni kl. 12.40-16. ikke Billedede fra Markfest 2012 2 Herfra SFO skal der lyde en stor tak til alle jer forældre for den kæmpestore opbakning til vores Markfest. Jeres børn nød også rigtig at vise deres arbejde frem og have jer

Læs mere

Nyt fra 0. årgang. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 44+45 2010

Nyt fra 0. årgang. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 44+45 2010 Nyt fra 0. årgang Siden sidste nyhedsbrev har vi haft rigtig travlt med meget hemmelige ting. Vi kan dog afsløre så meget, at børnene har været meget nysgerrige, interesserede og kreative i processen!

Læs mere

NYT August 2015. Velkommen tilbage fra sommerferie.

NYT August 2015. Velkommen tilbage fra sommerferie. NYT August 2015 Velkommen tilbage fra sommerferie. Hækken er klippet, vinduerne pudset og solen skinner. Det er dejligt at komme tilbage fra ferien og se så mange glade, friske og veloplagte elever. Flere

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 47+48 2013

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 47+48 2013 Fælles info Sygemeldt. Jonna, pædagog på 2. årgang, er desværre blevet ramt af en blodprop og er derfor sygemeldt. Hun er pt. indlagt til genoptræning. Det står klart, at der vil blive tale om en længere

Læs mere

NYT HERSKINDSKOLEN & NORDLYSET. Nytårsaften uden fyrværkeri?

NYT HERSKINDSKOLEN & NORDLYSET. Nytårsaften uden fyrværkeri? Nytårsaften uden fyrværkeri? Efter år 1900 blev det almindeligt at fyre fyrværkeri af. Før hen var det kun soldater og jægere der skød op i luften for at markere årsskiftet. Dengang var det også skik at

Læs mere

Fredagsbrev Århus Friskole fredag d. 8/4 2015

Fredagsbrev Århus Friskole fredag d. 8/4 2015 Hyldest til Anne Cordero En lettere jet-lag inficeret Anne Cordero, netop hjemvendt fra en familietur til Florida blev i mandags hyldet af børnene fra grøn og alle lærerne og pædagogerne anledning? Anne

Læs mere

SFO NYT JANUAR OG FEBRUAR 2014

SFO NYT JANUAR OG FEBRUAR 2014 SFO NYT JANUAR OG FEBRUAR 2014 FÆLLES Oliver, Valdemar og Victor sørger for vi kommer tørskoet ind Lukkedage i Allerød kommune 201 Den 14. + 15. + 16. april Den 1. maj: Vi har åbent 7.00 8.15, da skolen

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 20+21 2011. HUSK. Dagen efter Kristihimmelfartsdag fredag i uge 22- holder SFO lukket.

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 20+21 2011. HUSK. Dagen efter Kristihimmelfartsdag fredag i uge 22- holder SFO lukket. Fælles info HUSK. Dagen efter Kristihimmelfartsdag fredag i uge 22- holder SFO lukket. Forskningsprojekt. Ca. 50 af vores børn var udvalgt til at deltage i projektet. Onsdag den 25. maj blev de sendt ned

Læs mere

Vi ønsker alle Karen Mette rigtig god bedring, og glæder os til at hun kommer frisk og veludhvilet tilbage på arbejde

Vi ønsker alle Karen Mette rigtig god bedring, og glæder os til at hun kommer frisk og veludhvilet tilbage på arbejde Karen Mette er sygemeldt: Måske har nogle af Jer undret Jer over at Karen Mette ikke har været at finde i et stykke tid her i fritteren. Karen Mette fik før jul problemer med at sove om natten, og har

Læs mere

Dvs. morgen fritter fra kl Og igen på det tidspunkt Jeres barn efter det normale skoleskemaet ellers ville have haft fri.

Dvs. morgen fritter fra kl Og igen på det tidspunkt Jeres barn efter det normale skoleskemaet ellers ville have haft fri. Vigtigt!! Hvis lærernes lockout bliver en realitet, skal I være opmærksomme på, at Jeres barn stadig kan komme hos os i SFo en. Men kun i det tidsrum som en almindelig skoledag. Dvs. morgen fritter fra

Læs mere

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 35-36 2014

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 35-36 2014 OL. Det første større SFO arrangement her i det nye skoleår er OL i Skovby. Her dyster vi mod SFO fra Skovby, Låsby og Herskind i en række discipliner som f.eks. mooncar ræs, fodbold, sjipning m.v. Arrangementet

Læs mere

Ugen der gik Uge 24 Nyt ansigt på Hellum FRI fra 1. august

Ugen der gik Uge 24 Nyt ansigt på Hellum FRI fra 1. august Ugen der gik Uge 24 Nyt ansigt på Hellum FRI fra 1. august Fra 1. august og et halvt år frem har vi været så heldige at få tilbudt gratis ansættelse af en studerende fra den Pædagogiske Assistent Uddannelse

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 8+9 2013

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 8+9 2013 Fælles info Fastelavn. Vi holdt fastelavn mandag efter vinterferien. Vi flyttede det hertil fordi vi havde Danmarks Indsamling i uge 6, men til næste år flytter vi det tilbage, så det ligger tættere på

Læs mere

VELKOMMEN I TURBOHUSET

VELKOMMEN I TURBOHUSET VELKOMMEN I TURBOHUSET VELKOMMEN I TURBOHUSET. Turbohuset er en sfo, med daglig drift af Højmark børnehus. Vi har til huse på Højmark skole om morgenen og eftermiddagen. Vi er som regel i børnehuset i

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 25 2010

Fælles info. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 25 2010 Fælles info Sol, varme solcreme og skygge. Høj sol, blå himmel og bare tæer i sandalerne... Husk derfor at smøre børnene med solcreme om morgenen. Børnene må gerne selv tage solcreme med, så I selv kontrollerer

Læs mere

Kursusmappe. HippHopp. Uge 28. Emne: Familie og arbejde HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 28 Emne: Familie og arbejde side 1

Kursusmappe. HippHopp. Uge 28. Emne: Familie og arbejde HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 28 Emne: Familie og arbejde side 1 Uge 28 Emne: Familie og arbejde Kursusmappe Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 28 Emne: Familie og arbejde side 1 HIPPY HippHopp Uge28_familie_arbejde.indd 1 06/07/10 11.44 Uge 28 l Familie og

Læs mere

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 13+14 2014

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 13+14 2014 Påske. Vi holder naturligvis åbent de 3 dage op til påske. Fra 06.30 til 16.00. Bemærk venligst tidspunktet vi lukker. Vi har i øvrigt besluttet at vi fra næste skoleår dropper at lukke kl. 16.00 i ferier.

Læs mere

Velkommen til Tidlig SFO På Nørre Aaby skole

Velkommen til Tidlig SFO På Nørre Aaby skole Velkommen til Tidlig SFO På Nørre Aaby skole Kære forældre På Nørre Aaby skole har vi Tidlig SFO fra 1. marts. I daglig tale kalder vi det Mini SFO. I denne folder vil vi præsentere jer for vores intentioner

Læs mere

Nyhedsbrev fra Balle Børnehus.

Nyhedsbrev fra Balle Børnehus. Maj 2014 Nyhedsbrev fra Balle Børnehus. Så er det vist kommet til den tid, hvor et nyhedsbrev er på sin plads. Der er flere ting, vi tænker, der vil være rart at få formidlet ud til jer forældre. Fælles

Læs mere

Nyhedsbrev Juni 2015. Fælles. Vuggestuen. Sommerfest torsdag den 25. juni kl 18 er der fælles sommerfest for hele børnehuset og skolen.

Nyhedsbrev Juni 2015. Fælles. Vuggestuen. Sommerfest torsdag den 25. juni kl 18 er der fælles sommerfest for hele børnehuset og skolen. Nyhedsbrev Juni 2015 Fælles Det var en rigtig hyggelig afslutning vi havde den 29.maj. Og sikke et fremmøde. Vi havde løbende besøg fra skolen. Om eftermiddagen fik vi besøg, af bedsteforældre og andre

Læs mere

Velkommen til Småfolket / Regnbuen

Velkommen til Småfolket / Regnbuen Velkommen til Småfolket / Regnbuen Regnbuens Børnehave 2 Småfolket / Regnbuen er én 0-6 års daginstitution fordelt på 2 matrikler og vi er en del af Faxe kommunes Dagtilbud Vest. Småfolket er bygget i

Læs mere

Nyt fra 0. årgang. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 43+44 2011

Nyt fra 0. årgang. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 43+44 2011 Nyt fra 0. årgang Nu er efteråret rigtig kommet.det har betydet, at nogle børn er rykket mere indenfor, mens andre finder på nye udfordringer i efterårets flotte natur. Der er blevet fejet store bunker

Læs mere

Velkomst til nye forældre.

Velkomst til nye forældre. Velkomst til nye forældre. Kære forældre. I står nu med Lyreskovskolens SFO-skrivelse i hånden. Vi ønsker gennem denne skrivelse at informere Jer og jeres børn, om det at gå i SFO efter skoletid. Alle

Læs mere

NYT Maj 2017 Nyt fra ledelsen

NYT Maj 2017 Nyt fra ledelsen NYT Maj 2017 Nyt fra ledelsen Velkommen til maj nyt. Skoleåret nærmer sig hurtigt sin afslutning. Vi har travlt med at ansætte lærere der skal afløse Tommy og Sonja. På kontoret er Line faldet godt til

Læs mere

Velkommen til. Jernbanegade Hobro Tlf

Velkommen til. Jernbanegade Hobro Tlf Velkommen til Jernbanegade 26 9500 Hobro Tlf.97115160 Velkommen i Jernbanegades børnehus I denne folder vil i finde en række praktiske informationer om mange forskellige ting der er værd at vide når dit

Læs mere

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 -

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 - Sjov og fart Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev April BEMÆRK DUS-avisen kan også ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder

Læs mere

Aktiviteter i juni måned Læs under årgangene, der er mange aktiviteter ud af huset i denne måned.

Aktiviteter i juni måned Læs under årgangene, der er mange aktiviteter ud af huset i denne måned. Kære forældre Goddag og Farvel Juni måned er på en skole tiden for velkomst og afsked. Vi har lige budt de kommende 0. klasses børn velkommen ved Forårsprojektet i Mosen. Vi glæder os til at byde dem rigtigt

Læs mere

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 38+39 2012

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 38+39 2012 Fælles info Studerende. Vi har fast studerende fra pædagogseminarierne. Vi syntes man som arbejdsplads har pligt til at deltage i uddannelsen af de kommende personer indenfor ens eget fag! Ud over at have

Læs mere

PLUTO. Info- & Forældremøde. Tirsdag den 18. september 2012 kl. 19:30 i PLUTO s lokaler (på 1. sal i sløjdbygningen ved skolen)

PLUTO. Info- & Forældremøde. Tirsdag den 18. september 2012 kl. 19:30 i PLUTO s lokaler (på 1. sal i sløjdbygningen ved skolen) Info- & Forældremøde Ungdomsklubben PLUTO indbyder hermed nye som gamle forældre til opstarts Info- & Forældremøde for sæsonen 2012/2013. Tirsdag den 18. september 2012 kl. 19:30 i PLUTO s lokaler (på

Læs mere

Frørup Marts 2013. Påskeferie. Påskeferie. Påskeferie

Frørup Marts 2013. Påskeferie. Påskeferie. Påskeferie Smørhullet Skolen Fredag 1 Forældrekaffe Lørdag 2 Søndag 3 Mandag 4 Der arbejdes med perler i værkstedet DH omsorgsdag Tirsdag 5 Der arbejdes med perler i værkstedet 3.F: skole-hjem-samtaler Onsdag 6 Der

Læs mere

Kursusmappe. HippHopp. Uge 16. Emne: Eventyr HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 16 Emne: Eventyr side 1

Kursusmappe. HippHopp. Uge 16. Emne: Eventyr HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 16 Emne: Eventyr side 1 Kursusmappe Uge 16 Emne: Eventyr Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 16 Emne: Eventyr side 1 HIPPY HippHopp Uge16_Eventyr.indd 1 06/07/10 12.05 Uge 16 l Eventyr Det har sneet, og alt er hvidt. Hipp

Læs mere

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge Fastelavn. Fredag den. 28. februar afviklede vi fastelavn i SFO. Det blev som vanligt en sjov, hektisk og hyggelig dag. Børnene er jo noget oppe og køre sådan en dag, men vi har fundet en god form (syntes

Læs mere

Akvariet og Galaxen Parcelvej 167, 2830 Virum 45 28 44 40

Akvariet og Galaxen Parcelvej 167, 2830 Virum 45 28 44 40 Sfo v/ Virum Skole Akvariet og Galaxen Parcelvej 167, 2830 Virum 45 28 44 40 Velkommen til Virum Skoles Sfo Med denne pjece ønsker vi børn og forældre velkommen til vores skolefritidsordning. Vi håber,

Læs mere

VELKOMMEN TIL WINNIE.

VELKOMMEN TIL WINNIE. FEBRUAR 2014 Simon fyldte d. 9. feb. 20 år. Han inviterede derfor sin familie til pålægskagemand. Efter maden havde Simon besluttet, at de alle skulle i Bowl N Fun og bowle en time. Kenn havde fødselsdag

Læs mere

Maj står for døren. Og det betyder,

Maj står for døren. Og det betyder, Sidste skoledag for 9.klasserne er ons. d. 28.maj. Billdet her stammer fra 2013. Kontaktblad for Nordvestskolen, Stormarkafdelingen Nr.6 Maj 2014 51. Årgang Maj står for døren. Og det betyder, at de ældste

Læs mere

Så står sommeren for døren, juni måned er kommet godt i gang, og det tegner til den bliver solrig, varm og aktiv her i Sokkehuset.

Så står sommeren for døren, juni måned er kommet godt i gang, og det tegner til den bliver solrig, varm og aktiv her i Sokkehuset. Så står sommeren for døren, juni måned er kommet godt i gang, og det tegner til den bliver solrig, varm og aktiv her i Sokkehuset. Sommerlejren: er absolut en af klublivets højdepunkter, den går i år til

Læs mere

Indholdsfortegnelse. 0. og 1. klasse har lavet selvportrætter

Indholdsfortegnelse. 0. og 1. klasse har lavet selvportrætter 0. og 1. klasse har lavet selvportrætter Indholdsfortegnelse Side 2: Skolelederen har ordet Side 4: Kalenderen Side 5: Nyt fra Klubben Side 6: Så er der fest i indskolingen Side 7: Rundt på skolen Side

Læs mere

Lille ændring på madpriserne til eftermiddagsmaden:

Lille ændring på madpriserne til eftermiddagsmaden: Efterlysning af søde og arbejdsomme forældre!!! Pga. flere forskellige ting, har vi valgt at aflyse vores forældrearbejdsaften, som vi ellers plejer at have her om foråret. Dog bringer vi her en efterlysning

Læs mere

NYT. September 2015. Trafik

NYT. September 2015. Trafik NYT Trafik Der har været en del henvendelser til Veje & Trafik om de farlige situationer der opstår i krydset ved Langelinie og Ladingvej. Skolen har modtaget flg. orientering: September 2015 Jeg har efterhånden

Læs mere

Velkommen til Tidlig SFO På Nørre Aaby skole

Velkommen til Tidlig SFO På Nørre Aaby skole Velkommen til Tidlig SFO På Nørre Aaby skole Kære forældre Jeres barn er kommende skolestarter, og derfor har I mulighed for at vælge, at det skal gå i Tidlig SFO. På Nørre Aaby skole har vi tidlig SFO

Læs mere

FORESTILLING LUKKET

FORESTILLING LUKKET Svømning Kære forældre i Grøn Efter juleferien starter vi til svømning. Dette bliver om fredagen fra kl 11-12.30, der hvor gymnastiktimen normalt ligger. Sådan vil det være indtil vi rammer påskeferien,

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 5+6 2011

Fælles info. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 5+6 2011 Fælles info Vinterferie. Vi har sædvanen tro åben i SFO når der er skoleferie. Dog lidt reduceret i åbningstiden: Alle dage: 07.00 16.00 Tilmelding ikke nødvendig, men vær der inden kl. 09.00, da vi måske

Læs mere

Diskofest hos Plys løs labyrinten, så også Peter Plys kan holde fest

Diskofest hos Plys løs labyrinten, så også Peter Plys kan holde fest Diskofest hos Plys løs labyrinten, så også Peter Plys kan holde fest Kan du løse Soduko? Sæt tallene fra 1-9 ind vandret og lodret. Svært? spørg din far og mor eller din pædagog Kære forældre Vedr. pasning

Læs mere

Vores Åbningstider. 5. kl: 6. kl: 7. kl: Ungdomsklub: Handicapklub. Mandag 12.00-17.00 12.00-17.00 12.00-17.00 Lukket 12.00-17.00

Vores Åbningstider. 5. kl: 6. kl: 7. kl: Ungdomsklub: Handicapklub. Mandag 12.00-17.00 12.00-17.00 12.00-17.00 Lukket 12.00-17.00 * Udover de 653 kr. om mdr. indbetales der hver mdr. 100 kr. for klubben daglige madordning, der serveres kl. 14.00. Dette beløbe indsættes på følgende konto: Reg. nr. 2267 Konto: 4379299747 Vores Åbningstider

Læs mere

--- Storagergaard Fritidshjem --- En Portion Fritter. September 2017

--- Storagergaard Fritidshjem --- En Portion Fritter. September 2017 --- Storagergaard Fritidshjem --- En Portion Fritter September 2017 "Madam Blå" danser "Boogie-Woogie" med børn og forældre Gl. Landevej 15 2620 Albertslund www.storagergaard.dk erik.romer@albertslund.dk

Læs mere

Arrild Privatskole. HUSK: Mandag d kommer fotografen på besøg.

Arrild Privatskole. HUSK: Mandag d kommer fotografen på besøg. -Trivsel og begejstring Skærbækvej 16, Arrild, 6520 Toftlund, Tlf: 74830103. Børnehuset, tlf.: 30138403 Email.: skolen@arrildprivatskole.dk; boernehuset@arrildprivatskole.dk Nyhedsbrev 47/2018 Fotografering.

Læs mere

Frydenhøj Klub News!!! Maj MÅNED 2018 Denne avis tilhører:

Frydenhøj Klub News!!! Maj MÅNED 2018 Denne avis tilhører: Frydenhøj Klub News!!! Maj MÅNED 2018 Denne avis tilhører: Indhold Info fra klubben Kalenderen Sommerferien i klubben Cykelværksted Billeder: Afslutningstur 8.klasserne Pigeaften Lasses Party Bus Quiz

Læs mere

Velkommen til. SFO Fristedet og klubben

Velkommen til. SFO Fristedet og klubben Velkommen til SFO Fristedet og klubben Åbningstider SFO Fristedet og klub Lysabild Børneunivers Lysabildgade 2 A 6470 Sydals Tlf.: 8872 6941 bhabild@sonderborg.dk www.lysabild-skole.dk www.sfoweb.dk SFO:

Læs mere

Velkommen til Havrehedskolens førskole afd. Morud

Velkommen til Havrehedskolens førskole afd. Morud Velkommen til Havrehedskolens førskole afd. Morud Målsætning for førskolegruppen Børnene i førskolegruppen skal opnå glæde ved at gå i skole. De skal være trygge i forhold til de ansatte samt kunne færdes

Læs mere

MÅNEDSBREV FOR JUNI 2014

MÅNEDSBREV FOR JUNI 2014 MÅNEDSBREV FOR JUNI 2014 Kalenderen 1 Isabella (1. klasse) 8 år 16 Hele Fritteren på Katbakken Karoline J.P. (0. klasse) 7 år Peter (3. klasse) 10 år 2 Frittervenner kommer 17 Stjerneskuddene kommer på

Læs mere

qwertyuiopåasdfghjklæøzxcvbnmqwertyuiopåasdfgh jklæøzxcvbnmqwertyuiopåasdfghjklæøzxcvbnmqwer tyuiopåasdfghjklæøzxcvbnmqwertyuiopåasdfghjklæø

qwertyuiopåasdfghjklæøzxcvbnmqwertyuiopåasdfgh jklæøzxcvbnmqwertyuiopåasdfghjklæøzxcvbnmqwer tyuiopåasdfghjklæøzxcvbnmqwertyuiopåasdfghjklæø Havreloftet Havrehedskolen Rugårdsvej 729 5462 Morud Skolens hjemmeside: Velkommen Til Havreloftets Mini-SFO På Havrehedskolen qwertyuiopåasdfghjklæøzxcvbnmqwertyuiopåasdfgh www.havrehed-sk.skoleintra.dk

Læs mere

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge Uge 42. Så er efterårsferien ved at være ovre. Dette Nyhedsbrev laves nemlig fredag i efterårsferien! så en god uge er ved at være godt brugt. Som altid så kører vi helt uden tilog framelding til vores

Læs mere

Fredagsbrev d uge 35

Fredagsbrev d uge 35 Fredagsbrev d.01-09-2017 uge 35 Elevrådet vil gerne arrangere en aktivitetsdag for alle eleverne på skolen. Det bliver d. 20. september. Der er lagt op til tre forskellige hold, som har nogle arbejdsopgaver,

Læs mere

NYT. December Hermed ønsket om en rigtig god jul og et godt nytår! Pas på med fyrværkeriet! Med venlig hilsen Kim Sørensen

NYT. December Hermed ønsket om en rigtig god jul og et godt nytår! Pas på med fyrværkeriet! Med venlig hilsen Kim Sørensen NYT December 2016 Nu har vi altså jul igen skolen er flot pyntet her i december måned. I skolegården har vi et juletræ, der lyser op i den mørke tid. I klasserne hænger guirlander og anden julepynt. Der

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 41 2013. Efterårsferie!

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 41 2013. Efterårsferie! Fælles info Efterårsferie! Vi har åbent i efterårsferien fra kl. 06.30 til 16.00. Bemærk venligst at vi lukker 1 time tidligere end til daglig! Tilmelding ikke nødvendig (se forklaring om dette i de sidste

Læs mere

Information: I uge 3 vil I møde flere vikarer, da vi har Dorthe og Karina på kursus i 3 dage samt Anni og Pernille i 2 dage.

Information: I uge 3 vil I møde flere vikarer, da vi har Dorthe og Karina på kursus i 3 dage samt Anni og Pernille i 2 dage. Billede på forsiden: fælles fødselsdagstur for okt., nov., og dec. børnene. Information: I uge 3 vil I møde flere vikarer, da vi har Dorthe og Karina på kursus i 3 dage samt Anni og Pernille i 2 dage.

Læs mere

Kom op slå dit barn i en rekord

Kom op slå dit barn i en rekord Fredagsnyt d. 18. maj 2018 Kom op slå dit barn i en rekord Sikke en overskrift det kunne have været, hvis ikke den sidste lille tilføjelse var på. Men selvfølgelig er det en glad invitation til en sjov

Læs mere

Velkommen til SFO VADGÅRD

Velkommen til SFO VADGÅRD Velkommen til SFO VADGÅRD 1 Indholdsfortegnelse: Velkommen Side 3 Åbningstider Side 3 Beskeder Side 3 Komme og gå Side 3 Ferier Side 4 Frugtordning Side 4 Børnegrupper Side 4 Lege og aktiviteter Side 4

Læs mere

--- Storagergaard Fritidshjem --- En Portion Fritter. Januar 2018

--- Storagergaard Fritidshjem --- En Portion Fritter. Januar 2018 --- Storagergaard Fritidshjem --- En Portion Fritter Januar 2018 Vores fantastiske Lucia-piger og drenge Gl. Landevej 15 2620 Albertslund www.storagergaard.dk erik.romer@albertslund.dk Tlf Stue 2 28786021

Læs mere

Nyhedsbrev. Gårslev Skole. Skoleåret Udgave: April 2017

Nyhedsbrev. Gårslev Skole. Skoleåret Udgave: April 2017 Nyhedsbrev Gårslev Skole Skoleåret 2016-2017 Udgave: April 2017 Nyhedsbrev for Gårslev skole udsendes fem gange årligt August: I forbindelse med skolestart Marts/April: Op til påskeferien Oktober: Op til

Læs mere

Velkommen til Gummerup SFO

Velkommen til Gummerup SFO Velkommen til Gummerup SFO SFO ens telefon er åben kl.7 8 og 14.10 16.45 (fredag til kl. 16.00) Tlf.nr. 64 74 78 78 Steen træffes på kontoret på tlf.nr. 64 74 78 77 el. mobil 23 46 47 62 Kære XXXXX Personalet

Læs mere

Jubilæet er vel overstået, så nu er vi godt i gang med (som nogle af deltagerne bemærkede) de næste 50 år.

Jubilæet er vel overstået, så nu er vi godt i gang med (som nogle af deltagerne bemærkede) de næste 50 år. 50 års jubilæum Jubilæet er vel overstået, så nu er vi godt i gang med (som nogle af deltagerne bemærkede) de næste 50 år. 50 år er meget lang tid at skulle forholde sig til, og samfundet vil sandsynligvis

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 17+18 2013

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 17+18 2013 Fælles info Dagen efter Kristihimmelfartsdag. Denne dag har vi lukket! Og når vi er ved det. Det har vi også grundlovsdag. Den 5. juni. Det er til gengæld de eneste 2 dage på et helt langt år vi har lukket.

Læs mere

Skolefritidsordningen ved Filial Bredebro

Skolefritidsordningen ved Filial Bredebro Skolefritidsordningen ved Filial Bredebro Velkommen til Bredebro SFO. Det er dejligt at kunne sende denne folder ud til jer, for nu nærmer vi os snart begyndelsen på den nye struktur. Vi glæder os meget

Læs mere

Indholdsfortegnelse. På de forskellige sider ser I billeder fra dagene før første skoledag Der var lidt kaotisk forskellige steder både ude og inde!

Indholdsfortegnelse. På de forskellige sider ser I billeder fra dagene før første skoledag Der var lidt kaotisk forskellige steder både ude og inde! Indholdsfortegnelse side 2: Skolelederen har ordet side 4: Kalenderen side 5: En lille huskeliste side 6: Forældremøderne side 7: UndervisningsMiljøVurde ring side 8: Idrætsdagene på Herlev Stadion side

Læs mere

Onsdag den 25. marts 2015 i SFO 16.00 17.45. Der er pasning af jeres barn under mødet også for søskende der ikke går i SFO!

Onsdag den 25. marts 2015 i SFO 16.00 17.45. Der er pasning af jeres barn under mødet også for søskende der ikke går i SFO! Forældremøde i SFO Onsdag den 25. marts 2015 i SFO 16.00 17.45 Der er pasning af jeres barn under mødet også for søskende der ikke går i SFO! Der er udsendt nærmere indbydelse til mødet på Intra, hvor

Læs mere

Nyhedsbrev april-maj 2016 Til alle medlemmer og forældre.

Nyhedsbrev april-maj 2016 Til alle medlemmer og forældre. Nyhedsbrev april-maj 2016 Til alle medlemmer og forældre. Velkommen til de nye børn og forældre! Mandag d. 2. maj starter 81 nye medlemmer i Klub Viadukten. Stort Velkommen til jer alle sammen. Vi glæder

Læs mere

Nyhedsbrev Vejrum-Viskum Friskole & Fribørnehave Side 1 af 13. Nyhedsbrev uge 09-2014. Kalender, kontakt mm. Fødseldagsinvitation

Nyhedsbrev Vejrum-Viskum Friskole & Fribørnehave Side 1 af 13. Nyhedsbrev uge 09-2014. Kalender, kontakt mm. Fødseldagsinvitation Nyhedsbrev uge 09-2014 Side 1 Fastelavn Side 6 Fødseldagsinvitation Side 2 Nyt fra Troels Side 6-7 Bus Side 4 Forberedelser til fastelavn Side 8-12 Børnehaven Side 5 Fastelavn er mit navn.. Side 13 Kalender,

Læs mere

N h dsbrev. edru. SF0. Februar-Marts klasse. Kære børn og forældre

N h dsbrev. edru. SF0. Februar-Marts klasse. Kære børn og forældre N h dsbrev e edru. SF0 Februar-Marts 2017 0.-3. klasse Kære børn og forældre % ~ _~ ~L ~-~t.5 ~,I.., ~ ~ ;~,,., :~y. Vi er nu kommet godt i gang igen efter nytåret, og i SFOen ser vi frem til nogle hyggelige

Læs mere