Nyt fra Herskind Børnehus uge

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Nyt fra Herskind Børnehus uge"

Transkript

1 Fælles Nyt Herskind Børnehus Koncert. Fredag den 9. juni havde vi arrangeret koncert med bandet RayRay. Koncerten var kommet i stand via Helle Skriver, som i sin tid har haft RayRay i sin SFO! Og så havde vi aftalt, at hvis de var på job i det østjydske så kunne de komme forbi og give en koncert her. Så med lidt kort varsel fik vi besked om, at de kunne komme 9. juni, så selvom det lå lige oveni OL og arbejdsdag så sagde vi JA. Her lidt foto fra koncerten: Godt gang i koncerten og det var der virkelig Børn fra børnehaven og indskoling var med til koncerten. Der var meget Hawaii stemning over koncerten Og nogle børn skulle op og hjælpe med Der danses med..

2 Bagefter var der plakater, kort og autografer. Køen var mega lang Og det var ret tiltrængt.. De lå rundt på gulvet og skrev autografer. Og der blev kløvet træ, så vi har til bål.. Arbejdsdag & Sommerfest. Samme dag som koncerten med RayRay havde vi Arbejdsdag & Sommerfest i Børnehuset. Her lidt foto fra dagen: Det var populært at se på, medens de vokse arbejdede. Vi fik vores buske beskåret.

3 I år kom der som jeg så det- desværre kun 1 kage. Den var til gengæld god. I SFO stod den på rengøring.. Ovre ved klubben var der gang i at lave et større bænk/bord sæt. Og prøv lige at se resultatet; en stor og mega flot bænke/bord sæt.. Og ifølge Thors far, så var det bestemt ikke spildt arbejde der var nok ovenpå lamper m.v.

4 Faktisk lynede og tordnede det så meget, at strømmen gik og brandlarm anlægget på skolen blev beskadiget af nedslaget. Heldigvis var børnene i hallen på det tidspunkt Mere rengøring. Så der blev hygget ved bordene indenfor. Det regnede pænt hele eftermiddagen, så vi måtte spise inde. Jeg tror vi var ca. 35 voksne og 30 børn

5 Den største opgave var at sætte nye kanter rundt om vores sandkasse. Det måtte vi dog helt opgive fredag, da det ikke kunne gøres i fugtigt vejr grundet det skulle limes sammen.. så vores grønne pedel, Thomas, mødte i stedet op lørdag og startede dette op... Og de vagte stor glæde hos børnene lige fra vi åbnede mandag. Se bl.a. disse flotte byggerier. Og her oppe i et træ. Og gjorde det færdigt i ugens løb, så det er vi bare utrolig glade for! I de snart 2 år jeg har været ansat her har vi været ret generet af sand over det hele, fordi kamterne til sandkassen var helt væk!! Super dejligt at nye er sat op og nu skal vi til at fjerne sand rundt i skolegården. Her er der snart en hel by. En del af arbejdsdagen var også at en forældre kom med et læs brædder til os.. de ses her!!!

6 Så de disse gamle kasser bare brædder kommer bare til deres fulde ret her Evaluering af Arbejdsdag & Sommerfest Vi har allarede evalueret dagen på både et personalemøde og på et bestyrelsesmøde. Konklusionen er, at vi fremover vil lave det på en anden måde. Det er svært at lave en god arbejdsdag samme dag som der er sommerfest og det er svært at lave en sommerfest samme dag som der er arbejdsdag; så resultatet er en halvdårlig arbejdsdag og en halv dårlig sommerfest!! Derfor vil det blive lavet på en NY måde til næste år i juni måned!!! Og så lige et par billeder fra samlingen fredag morgen i indskolingen; Rikke viser på en elev, hvordan de skal gøre (de er makkere 2 og 2). Lidt massage på ryg, pust i nakken, ned af armene og så rejser hårene sig bare på ens arme. Super effekt! Det vil være super at få dit barn til at vise dig øvelsen. Og her Haj sangen; først en masse forskellige hajer, så spiser den det meste af kroppen lidt efter lidt og til slut hovedet og der flød blod Den er de også ret vilde med. Det vil være super og få dit barn til at synge/vise den for jer!!! Så har vi fået sponsoreret 10 Fidget Spinnere af Storm s far; de er blevet fordelt i SFO og klub.

7 Så fik jeg lige god hjælp til at rive i sandkassen; Mathias Vester kom på besøg. Han skal starte i børnehaveklasse hos os efter ferien, men går på Følfod, så kender jo ikke stedet/børnene hos os så godt så derfor kommer de på besøg af og til. Og han og Aske arbejde fint i en lille times tid! Og endnu bedre; Simons forældre inviterede da lige Mathias med til Simons fødselsdag i sidste uge. Godt gået og det tyder rigtig godt for fællesskabet i den kommende børnehaveklasse. Leg og samvær på Hertha. Livet i Børnehaven Nordlyset På Hertha. I sidste uge var vi en hel dag på Hertha alle mand fra børnehaven. Her lidt foto fra dagen: Der hjælpes med at grave; syntes nu godt de pædagoger lige kunne give dem nogle redskaber at grave med og trods alt give dem lov til at få rygsækken af, inden de sætter dem i sving.. Er de mon ved at sætte kartofler?eller måske jordbær?

8 Mere leg og hygge på Hertha. Der hygges ved bordene. Her et foto fra spisning i børnehaven. Vi glæder os til at kunne dele dem i 2 spisegrupper igen når glidende overgang er slut vi er ved at være lige mange nok når alle spiser på én gang

9 Leg med togbanen. Kreative børn på værkstedet. Er det mon en pude der arbejdes på.. Så er vi vist til fødselsdag. Og hos Luca!

10 Og den holdes i børnehaven kan jeg se det ser hyggeligt ud. Vel ankommet startede legene kl og Jonas, OL chefen, bød alle velkommen. Herefter sang vi nationalsangen og bagefter blev der højtideligt aflagt OL ed, med hånden lagt på hjertet; vi lovede at kæmpe fair og have det sjovt. Livet i SFO Kometen OL for SFO. Sidste torsdag var vi til OL for SFO ere på Skovbyskolen. I OL deltager Skovbyskolen, Gyvelhøjskolen, Låsby Skole og nu (igen) Herskindskolen. De andre SFO ere glædede sig over, at vi igen ville være med; det kom de til at fortryde!! Her nogle af vores børn foran scenen. Kl blev vi hentet af Skovby Minibusser.. Og hver SFO kom med boller og frugt til en stor fælles bod, hvor alle børn og voksne bare kunne forsyne sig. Og der var stadig noget tilbage da OL var slut..

11 Her er dysten stafetten i gang. Hver SFO skal løbe en strækning (1 barn af gangen), tage et mælkelåg med og putte i spanden for enden af banen. Den SFO som fik flyttet flest mælkelåg i løbet af dagen vinder.. Her sjippes der; igen hver SFO skal holde èt sjippetov kørende og den der når flest sjip har vundet. Der står en voksen og tæller ved hver SFO. Her gang i stafetten. Og her er de vist ved at tælle resultatet op.. Det gode vejr og et æble nydes..

12 Her vores hockey spillere fra 1. klasse.. Eller tæt på at være i aktion. Dommeren for hockey turneringen ser ud til at være klar til at fløjte kampen i gang og sætte uret til 5 minutter som hver kamp varede. Og her er de i aktion Da jeg var optaget af at dømme og styre alle hockey kampene fik jeg ikke rigtig taget nogle foto. Tror derfor vi mangler af vores 2. klasse som også stillede et hold til hockey.

13 Så er det vist mooncar; igen hver SFO skal holde én mooncar kørende og køre så mange omgange som muligt; den SFO der kører flest omgange vinder. De mener vist allerede de har vundet?!... Her nogle børn der gør sig til mooncar. Og Skovbyskolen har bare mange gode legesteder og muligheder

14 Uden mad og drikke duer heltene ikke. Her er vi tilbage ved stafetten.. Vores fine trøjer Der løbes.. Så hiver de hviiee fra AG nå nej Herskind. Men hvad hiver de i her??? Og endnu mere her

15 Her hives der også og her er det tovtrækning mod en klasse fra en af de andre skoler. De andre skoler har flere spor, så derfor måtte vi ofte sætte børn ind fra både 0., 1. og 2. klasse, således der var lige mange til at hive i hver ende af tovet. I denne disciplin gik det os ikke så godt.. Og de normalt ellers så fredelige pædagoger skiftede helt karakter; så det var bestemt ikke deres skyld vi tabte! Der blev bare tilskønnet til at hive.. Til trods for at de hev og sled.. Det er en disciplin vi vist må øve lidt på til næste år.

16 Men de lagde nu alle kræfter i det er vist teknik vi skal øve lidt.. Så nu var tovtrækning mod hinanden slut. Nu var det trækning af en tankbil!!!!! Her er vi i fuld sving. Det var OL chefen ham selv der styrede tovtrækning; 3, 2, 1. og hiv Der hygges til OL. Hov nu er der er falckbil en tankvogn fra brandvæsnet for enden af snoren. Og leges på de mange legepladsredskaber som Skovbyskolen har..

17 Og så er vi tilbage ved scenen hvor vi startede; nu OL afgøres og pokalerne for de enkelte discipliner uddeles. Til ikke mindre end 4 pokaler; vist vores bedste resultat nogensinde. Vi vandt i: mooncar, sækkeløb, pigefodbold for 1. klasse og hockey for 2. klasse. Desværre har vi ikke foto fra alle kampene!!! Men vi har foto af pokalerne og dem som var oppe og få dem overrakt!!!! OL 2018 er den 14. juni!!!! Vi er så klar.. Og som I kan se, blev der kaldt flere hviie fra Herskind op!!! Vores nye studerende, Christina, laver vendespil hvor børnene er brikker 2 og 2; f.eks. 2 frøer.

18 Og der hygges med frugt. Stylter er stadigvæk en stor aktivitet og der er en del arbejde i at hjælpe tingene på og af og gå rundt og støtte dem indtil de selv kan. Ser det ikke lækkert ud?? Som nævnt ved Dialogmødet i Kultursalen, så overvejer jeg at indføre en kostordning i SFO, hvor børnene hver dag kan få lidt brød, grønt, frugt og vand. Hvad tænker I om det?? Jeg tænker det skulle koste 75 kr. pr. måned. Hvad tænker DU om en sådan ordning?? Skriv din holdning til: Her nogle der kan selv ole.drogemuller1@skanderborg.dk Og her lidt tættere på..

19 Og her tre der måske stadig øver lidt mere.. Og endnu en!!! Livet i Klub Sirius Lan Party. I dag, fredag, er der Lan Party i klubben. Det starter først kl og slutter lørdag kl , så derfor kommer reportage derfra først næste fredag, hvor dette skoleårs sidste Nyhedsbrev udkommer!!! Så er der gang i maleriet igen.. Jeg blev dog så sent færdig med Nyhedsbrevet at jeg lige fik et par foto med; her ankommer de første med udstyret. Det tekniske.

20 Og soveudstyret. Rollespil. Og her kommer så de famøse foto fra Rollespil! Det viste sig, at jeg faktisk havde dem allerede sidste gang jeg lavede Nyhedsbrev for 14 dage siden. Per havde selvfølgelig tømt det digitale kamera de havde haft med og lagt dem på en USB nøgle og lagt den på mit skrivebord. Nu vil dem der har set mit skrivebord så tænke, at så er det nok blevet væk i rodet! Men nej, jeg så udmærket USB nøglen. Den var bare 100% magen til den jeg selv har liggende i øverste skuffe og derfor lagde eg den bare i ren refleks i øverste skuffe og opdagede slet ikke, at så var der to!!! Men her er de: Og så ellers samling og orientering om aftenens og nattens forløb. Herunder at det skal være sådan at alle både børn og voksne- kan få en sjov og hyggelig aften og nat. Her er vi ved skovene i Skanderborg. Og der gøres lidt ud af udklædningen. Og 2 minutter efter dette foto er taget sad alle og spiste lasagne..

21 Så man kan blive helt skræmt. Og det er vores børn eller ej er svært at se på disse foto.. kig selv!!!! Telte, baggrund og kulisser er bare flotte.. Der lægges planer for næste plot og slag!!! Mere af det.. Her er der vist rådslagning.

22 Er det troldmanden??? Der optrædes for publikum Flere flotte kulisser. Her er vi ikke i bakkerne og skovene ved Skanderborg, men såmen i bakkerne bag klubben. Og Valdemar står på board ned af bakkerne. Og tre rimelig uhyggelige monstre

23 Her tæt på. Gad vide, hvordan det endte; fløj den mon videre eller endte den som stegt due. Og hvad sker der lige her; en due ser det ud til. Er den mon fløjet ind i et vindue og blevet skadet? Og vupti vi er i det kreative værksted.. Nu har de søde børn skaffet vand til den.

24 Flot bamse men hvem mon står bag???? Mere af det.. Der spises.. Pizza ser det ud til..

25 Praktiske oplysninger Herskind Børnehus Telefoner: Nordlyset (børnehave): Kometen (SFO): Sirius (klub): Leder: Ole Drøgemüller Mobil: Mail: Intra: Mangler du log-in eller kode til Intra, så kontakt skolesekretær Maria Ellebæk på Ferier: Ved ferier i skolen, har SFO og klub åbent fra til 17.00, fredage dog Til- eller fra melding er ikke nødvendig, men man må naturligvis gerne give os besked om det. Dette gælder også børnehaven. Åbningstider: Børnehave: , fredage dog SFO: til og igen fra , fredage dog Klub: Mandag: til Tirsdag: til Onsdag: til Torsdag: til Fredag: til 16.30

Nyt fra Herskind Børnehus uge

Nyt fra Herskind Børnehus uge Fælles Nyt Herskind Børnehus Sommerferien 2017 Så står vi overfor dette års sommerferie, eller mere korrekt skolernes sommerferie, da det jo kun er børnene der har fri fra skole i 7 uger!! Børnehuset,

Læs mere

Nyt fra Herskind Børnehus uge

Nyt fra Herskind Børnehus uge Fælles Nyt Herskind Børnehus Arbejdsdag & Sommerfest Dagen efter Kristihimmelfart. Børnehuset er jo som bekendt en institution uden lukkedage. Derfor havde vi også åbent dagen efter Kristi Himmelfart.

Læs mere

Nyt fra Herskind Børnehus uge

Nyt fra Herskind Børnehus uge Fælles Nyt Herskind Børnehus God sommerferie! Der skulle egentlig ikke udkomme et Nyhedsbrev i dag, men her kommer en lille særudgave med nyt fra det engelske v. nå nej, det kommer med en særudgave for

Læs mere

Nyt fra Herskind Børnehus uge

Nyt fra Herskind Børnehus uge Fælles Nyt Herskind Børnehus Arbejdsdag & Sommerfest Så nærmer vi os hastigt datoen for den årlige Arbejdsdag & Sommerfest i Børnehuset. I år er det fredag den 9. juni fra ved 13 tiden (eller når man kan

Læs mere

Nyt fra Herskind Børnehus uge

Nyt fra Herskind Børnehus uge Fælles Nyt Herskind Børnehus Robusthed. Alle ansatte her på skolen har været afsted til et foredrag/kursus om robusthed. Samtidig er alle jer forældre blevet tilbudt at deltage i et foredrag om emnet;

Læs mere

Nyt fra Herskind Børnehus uge

Nyt fra Herskind Børnehus uge Fælles Nyt Herskind Børnehus Bedsteforældredage. Så er syntes vi- nogle vellykkede bedsteforældredage afviklet. Vi håber jeres børn og jeres forældre syntes det samme; og hils dem endelig og sig tak for

Læs mere

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge OL 2014. Så er dette års OL overstået. Torsdag den 11. september gik vi til Skovby for at dyste i det traditionsrige OL mod Skråvejen (SFO på Skovbyskolen), Herskind SFO, Låsby SFO og 3. klasserne fra

Læs mere

HUSK. Nyt fra Herskind Børnehus uge Fælles Nyt Herskind Børnehus

HUSK. Nyt fra Herskind Børnehus uge Fælles Nyt Herskind Børnehus Fælles Nyt Herskind Børnehus HUSK Dialogmødet mellem jer forældre og os der arbejder i Børnehuset er i morgen, tirsdag den 14. marts kl. 19.30 i Kultursalen. Er du IKKE meldt til, så kan det stadig lige

Læs mere

Nyt fra Herskind Børnehus uge

Nyt fra Herskind Børnehus uge Fælles Nyt Herskind Børnehus TAK. Stor tak for jeres hjælp så vi kunne komme afsted alle mand på de pædagogiske dage på Ahl Hage. Vi havde et godt forløb med fokus på effektivisering (LEAN) ligesom turen

Læs mere

Nyt fra Herskind Børnehus uge

Nyt fra Herskind Børnehus uge Fælles Nyt Herskind Børnehus Valg til Børnerådet. Vi startede som et forsøget Børneråd op på tværs af børnehave, SFO og klub for 1 år siden. Jeg har besluttet at videreføre rådet, da jeg syntes vi har

Læs mere

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 35-36 2014

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 35-36 2014 OL. Det første større SFO arrangement her i det nye skoleår er OL i Skovby. Her dyster vi mod SFO fra Skovby, Låsby og Herskind i en række discipliner som f.eks. mooncar ræs, fodbold, sjipning m.v. Arrangementet

Læs mere

Nyt fra Herskind Børnehus uge

Nyt fra Herskind Børnehus uge Fælles Nyt Herskind Børnehus Ny studerende. Vi har fået en studerende fra pædagog uddannelsen i Viborg. Det er Hamid, som skal være i 1. praktik (ud af tre i løbet af uddannelsen) hos os. Han vil gerne

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge Her foto fra øvningen af OL:

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge Her foto fra øvningen af OL: Fælles info Her foto fra øvningen af OL: OL. Torsdag den 12. september skal vi igen igen til det årlige OL! Det foregår på Skovbyskolen og her skal vi dyste mod andre SFO ere fra bl.a. Herskind, Skovby

Læs mere

Nyt fra Herskind Børnehus uge

Nyt fra Herskind Børnehus uge Fælles Nyt Herskind Børnehus Travlhed. Nogle perioder er bare mere travle end andre. Det er jeg sikker på at I også kender til. De sidste uger har været ret travle! Vi har også haft nogle ansatte på ferie

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 22+23 2011

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 22+23 2011 Fælles info Ugens klumme. I dette Nyhedsbrev starter der et lille nyt tiltag; Ugens klumme. Her vil jeg skrive lidt om stort og småt, løst og fast. Der kan være ting der rører sig centralt i kommunen,

Læs mere

Nyt fra Herskind Børnehus uge

Nyt fra Herskind Børnehus uge Fælles Nyt Herskind Børnehus Åbent i påsken havde vi sekretær på, nemlig vores 1. suppleant Gustav, som jeg havde spurgt om at ville hjælpe med at finde nogle hjemmesider, hvor vi kunne se på køretøjer.

Læs mere

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 5+6 2015

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 5+6 2015 Vinterferie. Så er vi nået til uge 7 og skolen holder vinterferie og dermed holder SFO åbent hele dagen. Det har vi annonceret i de sidste par udgaver af Nyhedsbrevet. Vi skal bl.a. i BioHuset og se Min

Læs mere

Nyt fra Herskind Børnehus uge

Nyt fra Herskind Børnehus uge Fælles Nyt Herskind Børnehus Sommerferien slut. Vi har haft åbent hele sommerferien i Børnehuset og her lidt reportage fra sommeren. Fotoene fra ferien er helt tilfældige og i vilkårlig rækkefølge. Vi

Læs mere

Nyt fra Herskind Børnehus uge

Nyt fra Herskind Børnehus uge Fælles Nyt Herskind Børnehus Vinterferien. Vi har naturligvis som altid- haft åbent i vinterferien. Børnetallet for Børnehuset har samlet været: Mandag: 20 Tirsdag: 22 Onsdag: 15 Torsdag: 17 Fredag: 17

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 20+21 2011. HUSK. Dagen efter Kristihimmelfartsdag fredag i uge 22- holder SFO lukket.

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 20+21 2011. HUSK. Dagen efter Kristihimmelfartsdag fredag i uge 22- holder SFO lukket. Fælles info HUSK. Dagen efter Kristihimmelfartsdag fredag i uge 22- holder SFO lukket. Forskningsprojekt. Ca. 50 af vores børn var udvalgt til at deltage i projektet. Onsdag den 25. maj blev de sendt ned

Læs mere

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 3+4 2015

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 3+4 2015 Indsamlingsuge. I uge 3 havde vi vores årlige indsamlingsuge, hvor vi samler penge ind til de vores 2 fadderskaber gennem SOS Børnebyerne. Aktiviteten i år var gode gerninger og med jer forældre som sponsorer

Læs mere

Nyt fra Herskind Børnehus uge

Nyt fra Herskind Børnehus uge Fælles Nyt Herskind Børnehus Pædagogiske dage. På Herskind Skole & Børnehus er der tradition for at vi alle tager afsted på et par pædagogiske dage hvert år. I dette skoleår bliver det den 19. og 20. januar

Læs mere

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 20+21+22 2015

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 20+21+22 2015 Grundlovsdag. Skolen har lukket Grundlovsdag, fredag den 5. juni. SFO har derfor åbent fra 06.15 til 12.00, idet der kun er tale om en ½ arbejdsdag/fridag! Husk i øvrigt at 5. juni også er Fars dag! Travl

Læs mere

Nyt fra Herskind Børnehus uge

Nyt fra Herskind Børnehus uge Fælles Nyt Herskind Børnehus Efterårsferie. Så står skolernes efterårsferie for døren hele uge 42. Vi har sædvanen tror åbent i Børnehuset og som i de andre ferier så har vi åbent fælles/på tværs af vores

Læs mere

Nyt fra Herskind Børnehus uge

Nyt fra Herskind Børnehus uge Fælles Nyt Herskind Børnehus Julehilsen. Så nærmer vi os med hastige skridt jul. Derfor vil jeg og alle ansatte i Børnehuset gerne ønsker jer alle en rigtig dejlig jul. Åbent i julen. Vi har som altid,

Læs mere

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge Uge 42. Så er efterårsferien ved at være ovre. Dette Nyhedsbrev laves nemlig fredag i efterårsferien! så en god uge er ved at være godt brugt. Som altid så kører vi helt uden tilog framelding til vores

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 17+18 2013

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 17+18 2013 Fælles info Dagen efter Kristihimmelfartsdag. Denne dag har vi lukket! Og når vi er ved det. Det har vi også grundlovsdag. Den 5. juni. Det er til gengæld de eneste 2 dage på et helt langt år vi har lukket.

Læs mere

Nyhedsbrev Spor 4. Hverdag i Spor4

Nyhedsbrev Spor 4. Hverdag i Spor4 Nyhedsbrev Spor 4 Så kom tiden, hvor skoleårets sidste nyhedsbrev kom ud. Igennem året i Spor4 har vi delt oplevelser og lært hinanden endnu bedre at kende. Dette nyhedsbrev giver et lille indblik i vores

Læs mere

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge Fastelavn. Fredag den. 28. februar afviklede vi fastelavn i SFO. Det blev som vanligt en sjov, hektisk og hyggelig dag. Børnene er jo noget oppe og køre sådan en dag, men vi har fundet en god form (syntes

Læs mere

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 33-34 2014

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 33-34 2014 Velkommen tilbage. Så er vi i fuld gang igen. SFO og skole er i fuld sving igen. En særlig velkomst skal lyde til alle jer nye børn og forældre! Vi har set jer og mødt jer flere gange i foråret; nu er

Læs mere

Nyt fra Herskind Børnehus uge

Nyt fra Herskind Børnehus uge Fælles Nyt Herskind Børnehus Forældremøde. Vi har besluttet at vi 1 gang årligt vil afholde et dialog møde mellem jer forældre og så alle os der arbejder i Børnehuset. Vi tror på, at vi gennem dialog og

Læs mere

NYT. Herskindskolen og Nordlyset. Valg til Fællesbestyrelsen

NYT. Herskindskolen og Nordlyset. Valg til Fællesbestyrelsen A P R I O L 2 0 1 4 NYT Herskindskolen og Nordlyset Valg til Fællesbestyrelsen Kære forældre så er det nu, hvis du vil være med Fællesbestyrelsen og få indflydelse på dit barns skole. Det er valgår og

Læs mere

NYT Herskindskolen Maj 2011

NYT Herskindskolen Maj 2011 NYT Herskindskolen Maj 2011 Nyt personale Mit navn er Sille Aarlit Jensen, jeg er 35 år gammel og bor i Skanderborg med min mand og vores to børn. Jeg stammer egentlig fra Århus, men flyttede efter lidt

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 21+22 2013. Grundlovsdag 5. juni!

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 21+22 2013. Grundlovsdag 5. juni! Fælles info Grundlovsdag 5. juni! Denne dag holder både skole og SFO lukket! Så god grundlovsdag til jer alle! Personalet i SFO Afslutningsfest for vores 2. klasser -en opgave for børn, forældre og ansatte

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 25 2010

Fælles info. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 25 2010 Fælles info Sol, varme solcreme og skygge. Høj sol, blå himmel og bare tæer i sandalerne... Husk derfor at smøre børnene med solcreme om morgenen. Børnene må gerne selv tage solcreme med, så I selv kontrollerer

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 41 2013. Efterårsferie!

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 41 2013. Efterårsferie! Fælles info Efterårsferie! Vi har åbent i efterårsferien fra kl. 06.30 til 16.00. Bemærk venligst at vi lukker 1 time tidligere end til daglig! Tilmelding ikke nødvendig (se forklaring om dette i de sidste

Læs mere

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 7+8 2015

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 7+8 2015 Vinterferie. Så er uge 7 veloverstået og godt brugt. Her lidt foto fra nogle af de ting vi lavede i SFO i vinterferien: Bygge alle mulige tårne og pyramider f.eks.. Noget af det bedste ved ferierne er,

Læs mere

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge Nyt fra SFO Vinterferie. Vi holder sædvanen tro åbent når skolen holder ferielukket. Således også i uge 7, hvor der vil være åbent fra 06.30 til 16.00 for de børn der har brug for pasning. Bemærk vi lukker

Læs mere

Nyhedsbrev fra SFO februar 2012

Nyhedsbrev fra SFO februar 2012 Nyhedsbrev fra SFO februar 2012 Kære forældre Som skrevet ud til jer tidligere har vi fået et par nye ansigter i SFO. Shannon er vores nye studerende, som er her ½ år. Kristian er medhjælper og er her

Læs mere

Nyhedsbrev Juni 2015. Fælles. Vuggestuen. Sommerfest torsdag den 25. juni kl 18 er der fælles sommerfest for hele børnehuset og skolen.

Nyhedsbrev Juni 2015. Fælles. Vuggestuen. Sommerfest torsdag den 25. juni kl 18 er der fælles sommerfest for hele børnehuset og skolen. Nyhedsbrev Juni 2015 Fælles Det var en rigtig hyggelig afslutning vi havde den 29.maj. Og sikke et fremmøde. Vi havde løbende besøg fra skolen. Om eftermiddagen fik vi besøg, af bedsteforældre og andre

Læs mere

Kære forældre! Hej SFO. Hej Minu ser. Fredag den 29. juni 2012

Kære forældre! Hej SFO. Hej Minu ser. Fredag den 29. juni 2012 Kære forældre! Fredag den 29. juni 2012 Dette bliver det sidste ugebrev i dette skoleår. Onsdag aften havde vi den traditionelle dimissionsfest for 9. klasse og deres familier. En rigtig dejlig aften med

Læs mere

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 17-19 2015

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 17-19 2015 Kristihimmelfartsferie. I den kommende uge (20) er der kun 3 skoledage. Så er der Kristihimmelfartsdag om torsdagen. Fredag har vi åbent i SFO. Sædvanen tro uden tilmelding; dem der har brug for det kommer.

Læs mere

Nyhedsbrev august 2014 Nyt nyt nyt 3D-billeder Ansigtsmaling Ny legeplads på sporteren

Nyhedsbrev august 2014 Nyt nyt nyt 3D-billeder Ansigtsmaling Ny legeplads på sporteren Nyhedsbrev august 2014 Kære forældre Velkommen til et nyt skoleår, og særlig velkommen til den nye 0. årgang. Der er sket lidt ændringer i SFO. Alle dage undtagen torsdag har pædagoger og pædagogmedhjælpere

Læs mere

Fælles info. Nyt for 0. årgang. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 45+46 2013

Fælles info. Nyt for 0. årgang. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 45+46 2013 Fælles info Ny struktur i SFO. Som omtalt i sidste Nyhedsbrev havde vi er personaledag i SFO lørdag den 2. november, hvor vi drøftede, hvordan SFO skal tilrettelægges fra 1. januar 2014. Efter dette personalemøde

Læs mere

Dus Mellervang. Årets Karneval i Aalborg Øst

Dus Mellervang. Årets Karneval i Aalborg Øst Årets Karneval i Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev Juni Læs om Årets karneval 3.klasse på koloni Legefidusen i hesteskoen 2.klasses overnatning i dus BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 47+48 2013

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 47+48 2013 Fælles info Sygemeldt. Jonna, pædagog på 2. årgang, er desværre blevet ramt af en blodprop og er derfor sygemeldt. Hun er pt. indlagt til genoptræning. Det står klart, at der vil blive tale om en længere

Læs mere

Personale nyt: Kirsten starter i jobtræning i klubben og skal være hos os i 9 uger med evt. forlængelse.

Personale nyt: Kirsten starter i jobtræning i klubben og skal være hos os i 9 uger med evt. forlængelse. Billede på forsiden: Rekordforsøg 30 piger på samme toilet i pige ugen. Personale nyt: Kirsten starter i jobtræning i klubben og skal være hos os i 9 uger med evt. forlængelse. Foredrag: Torsdag d. 17.

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 24+25 2012

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 24+25 2012 Fælles info Husk. At vi holder åbent hele sommerferien i SFO, men at vi lukker allerede kl. 16.00 i ugerne 28, 29 og 30. Afslutningsfest for 2. klasserne. I går torsdag den 21. juni- holdt vi afslutning

Læs mere

Nyhedsbrev Espe Skole & Børnehave Juni 2018

Nyhedsbrev Espe Skole & Børnehave Juni 2018 Nyhedsbrev Espe Skole & Børnehave Juni 2018 Kære alle Nu nærmer sommerferien sig med hastige skridt; 6.klasserne er ved at gøre klar til sidste skoledag på Espe Skole, og solen samt sommervarmen er her

Læs mere

SFO NYT JANUAR OG FEBRUAR 2014

SFO NYT JANUAR OG FEBRUAR 2014 SFO NYT JANUAR OG FEBRUAR 2014 FÆLLES Oliver, Valdemar og Victor sørger for vi kommer tørskoet ind Lukkedage i Allerød kommune 201 Den 14. + 15. + 16. april Den 1. maj: Vi har åbent 7.00 8.15, da skolen

Læs mere

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 19+20+21 2014

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 19+20+21 2014 Børnekulturdag. Vi er begyndt at øve til Børnekulturdagen, som afvikles onsdag den 28. maj. Øve sangen, øve trommer og øve stylter. Vi går fra Gyvelhøjskolen kl. 14.00 i optog mod Bytoften. Vi er klædt

Læs mere

NYT. September 2015. Trafik

NYT. September 2015. Trafik NYT Trafik Der har været en del henvendelser til Veje & Trafik om de farlige situationer der opstår i krydset ved Langelinie og Ladingvej. Skolen har modtaget flg. orientering: September 2015 Jeg har efterhånden

Læs mere

Nyhedsbrev fra Seden Skole. Julen 2017

Nyhedsbrev fra Seden Skole. Julen 2017 Nyhedsbrev fra Seden Skole Julen 2017 Seden Skole har haft en dejlig og spændende periode her henover efteråret og vinteren. Den 1. oktober fik skolen ny skoleleder, nemlig Marianne Bernstorff Justesen,

Læs mere

Arrild Privatskole og Børnehuset

Arrild Privatskole og Børnehuset Nyhedsbrev 24/2017 Nyt fra Børnehuset. Blå Gruppes Discofest Fredag den 2.juni holdt Blå Gruppe (langt om længe ) discofest. Børnene havde glædet sig meget. Vi hyggede med velkomstdrink, lækkert mad +

Læs mere

Onsdag den 25. marts 2015 i SFO 16.00 17.45. Der er pasning af jeres barn under mødet også for søskende der ikke går i SFO!

Onsdag den 25. marts 2015 i SFO 16.00 17.45. Der er pasning af jeres barn under mødet også for søskende der ikke går i SFO! Forældremøde i SFO Onsdag den 25. marts 2015 i SFO 16.00 17.45 Der er pasning af jeres barn under mødet også for søskende der ikke går i SFO! Der er udsendt nærmere indbydelse til mødet på Intra, hvor

Læs mere

MÅNEDSBREV FOR JUNI 2014

MÅNEDSBREV FOR JUNI 2014 MÅNEDSBREV FOR JUNI 2014 Kalenderen 1 Isabella (1. klasse) 8 år 16 Hele Fritteren på Katbakken Karoline J.P. (0. klasse) 7 år Peter (3. klasse) 10 år 2 Frittervenner kommer 17 Stjerneskuddene kommer på

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge Fælles info Juleferie!. Så står juletiden snart for døren og dermed også skolernes juleferie. Sidste skoledag er onsdag den 21. december og første skoledag er tirsdag den 3. januar 2012. De dage skolen

Læs mere

Nyhedsbrev juni/juli 2018

Nyhedsbrev juni/juli 2018 Nyhedsbrev juni/juli 2018 Sommerferien er nær for alle. Det kan vi godt begynde at mærke her i børnehaven. De første børn er gået på ferie og de næste to uger, bliver vi færre og færre både børn og voksne.

Læs mere

Aktiviteter i juni måned Læs under årgangene, der er mange aktiviteter ud af huset i denne måned.

Aktiviteter i juni måned Læs under årgangene, der er mange aktiviteter ud af huset i denne måned. Kære forældre Goddag og Farvel Juni måned er på en skole tiden for velkomst og afsked. Vi har lige budt de kommende 0. klasses børn velkommen ved Forårsprojektet i Mosen. Vi glæder os til at byde dem rigtigt

Læs mere

NYT August 2015. Velkommen tilbage fra sommerferie.

NYT August 2015. Velkommen tilbage fra sommerferie. NYT August 2015 Velkommen tilbage fra sommerferie. Hækken er klippet, vinduerne pudset og solen skinner. Det er dejligt at komme tilbage fra ferien og se så mange glade, friske og veloplagte elever. Flere

Læs mere

HALSNÆS NY BOLIGSELSKAB Beboer nyt afd. 2502

HALSNÆS NY BOLIGSELSKAB Beboer nyt afd. 2502 HALSNÆS NY BOLIGSELSKAB Beboer nyt afd. 2502 Forfattere: Afdelingsbestyrelsen og beboere Nr. 19 August 2013 Lathyrushaven Indhold: Sankt Hans Aften - Sommerfest endnu en gang 15 års jubilæum Bolddag med

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. 28. oktober 2016 Vallekilde-Hørve Friskole. Fredagsbrev nr. 880 Næste uge: 29. oktober 01. november 02. november 04. november 05. november 06. november Udlejning 12.00 17.00 (1.kl.) Omfotografering kl.

Læs mere

Illustreret program Dansk besøg i Marokko, april 2014

Illustreret program Dansk besøg i Marokko, april 2014 Illustreret program Dansk besøg i Marokko, 16.-23. april 2014 1 Onsdag den 16. april 2014 Rejsen til Marokko er denne gang noget anderledes. Emelie og Denni har været i Marokko som UngLeder i godt tre

Læs mere

SFO NYT MAJ OG JUNI 2013

SFO NYT MAJ OG JUNI 2013 SFO NYT MAJ OG JUNI 2013 FÆLLES Sommerferien nærmer sig og vi vil være i det Gl. Hus hele ferien. Med mindre andet er aftalt skal børnene være her senest klokken 9.30. Hvis tilmeldte børn ikke møder i

Læs mere

mandag d. 19.marts kl , hvor vi vil have en kop kaffe på kanden. Vi håber, at mange af jer har tid og lyst til at kigge forbi.

mandag d. 19.marts kl , hvor vi vil have en kop kaffe på kanden. Vi håber, at mange af jer har tid og lyst til at kigge forbi. Nyhedsbrev Espe Skole & Børnehave Februar 2018 Så fik vi alligevel lidt vinter i Danmark. Solen skinner uden for vinduerne, og håndværkerne er travlt optaget med at gøre vores nybyggeri færdigt. Børnene

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 43+44 2012

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 43+44 2012 Fælles info Ny vikar. Vi har fået en ny vikar i huset. Ja helt ny er hun nu ikke, idet hun har mange års erfaring som pædagog som det fremgår af hendes præsentation nedenfor. Man må sige hun lever op til

Læs mere

2015 Velkommen til Lundely Fritidshjem

2015 Velkommen til Lundely Fritidshjem 2015 Velkommen til Lundely Fritidshjem Nr. 1 Nr. 22 N. W. Gadesvej 1 + 22 3480 Fredensborg Tlf. 7256 2600 Fredensborg 2015 Velkommen til LUNDELY FRITIDSHJEM Lundely er et stort fritidshjem og en del af

Læs mere

NYT Maj 2017 Nyt fra ledelsen

NYT Maj 2017 Nyt fra ledelsen NYT Maj 2017 Nyt fra ledelsen Velkommen til maj nyt. Skoleåret nærmer sig hurtigt sin afslutning. Vi har travlt med at ansætte lærere der skal afløse Tommy og Sonja. På kontoret er Line faldet godt til

Læs mere

Månedsinformation. Skole og SFO

Månedsinformation. Skole og SFO Månedsinformation Skole og SFO Februar 2014 Siden sidst Foråret og fremtiden banker på. Vi har alle nok bemærket, at det er blevet lysere om morgen og eftermiddagen, og vejret her i februar giver os i

Læs mere

Hold nu op, det har været en total hektisk uge i innovationens tegn!!!

Hold nu op, det har været en total hektisk uge i innovationens tegn!!! Hold nu op, det har været en total hektisk uge i innovationens tegn!!! 7.c + klasselærere startede i mandags med et virksomhedsbesøg hos E.L.M, hvor de blev undervist i, hvordan en virksomhed arbejder

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 12+13 2011

Fælles info. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 12+13 2011 Fælles info Bevægelsesbane. Vi har haft bevægelses bane igen nu for 2. gang. Og allerede når vi skal noget for 2. gang er der nogle der siger, at det er kedeligt og det gider de ikke. Men det skulle de

Læs mere

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 13+14 2014

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 13+14 2014 Påske. Vi holder naturligvis åbent de 3 dage op til påske. Fra 06.30 til 16.00. Bemærk venligst tidspunktet vi lukker. Vi har i øvrigt besluttet at vi fra næste skoleår dropper at lukke kl. 16.00 i ferier.

Læs mere

Nyhedsbrev november december Kære forældre.

Nyhedsbrev november december Kære forældre. Nyhedsbrev november december 2018 Kære forældre. Det er igen blevet tid til et nyhedsbrev. Denne gang er årets bedsteforældrejuleklippeklisterdag netop blevet afholdt. Endnu engang var det en rigtig god

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge Fælles info Uge 42. Så nærmer vi os med hastige skridt uge 42, hvor skolerne har efterårsferie. SFO har naturligvis åben. Vi åbner kl. 06.30 og børnene kan være her indtil kl. 16.00 vi lukker altså 1 time

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 8+9 2013

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 8+9 2013 Fælles info Fastelavn. Vi holdt fastelavn mandag efter vinterferien. Vi flyttede det hertil fordi vi havde Danmarks Indsamling i uge 6, men til næste år flytter vi det tilbage, så det ligger tættere på

Læs mere

Arrild Privatskole. Så nærmer vi os snart sommerferien - forhåbentlig med en masse sol og dejlige oplevelser.

Arrild Privatskole. Så nærmer vi os snart sommerferien - forhåbentlig med en masse sol og dejlige oplevelser. -Trivsel og begejstring Skærbækvej 16, Arrild, 6520 Toftlund, Tlf: 74830103. Børnehuset, tlf.: 30138403 Email.: skolen@arrildprivatskole.dk; boernehuset@arrildprivatskole.dk Nyhedsbrev 26/2018 Dette nyhedsbrev

Læs mere

Marts måned og påsken står for døren og her er nyhedsbrevet hvor I kan se hvilke aktiviteter der kommer til at være de næste 2 måneder.

Marts måned og påsken står for døren og her er nyhedsbrevet hvor I kan se hvilke aktiviteter der kommer til at være de næste 2 måneder. Marts måned og påsken står for døren og her er nyhedsbrevet hvor I kan se hvilke aktiviteter der kommer til at være de næste 2 måneder. Vi har som bekendt været lidt presset med de fysiske rammer gennem

Læs mere

Som I ved, døde vores ven Cornel fredag aften.

Som I ved, døde vores ven Cornel fredag aften. Jeg har glædet mig rigtig meget, til at fortælle jer om den forgangne uges oplevelser. Selvom den også har været præget af dårlige oplevelser, da vi f.eks. har været til begravelse, må den absolut største

Læs mere

BØRNEGÅRDEN RUNDHØJ TLF

BØRNEGÅRDEN RUNDHØJ TLF BØRNEGÅRDEN RUNDHØJ DEN INTEGREREDE INSTITUTION TLF. 87 13 81 54 07 Velkommen til Børnegården Dagligdagen i vuggestueafdelingen Glade børn. Glade voksne. God stemning. Børnegården Rundhøj er et selvejende,

Læs mere

Fællesspisning Tusind tak til støtteforeningen for dejlig mad i går aftes, og tak til alle børn og voksne for en hyggelig aften til fællesspisning.

Fællesspisning Tusind tak til støtteforeningen for dejlig mad i går aftes, og tak til alle børn og voksne for en hyggelig aften til fællesspisning. UGEBREV nr. 09 uge 41 Årgang 6 Temauge Vi har haft en rigtig god temauge, hvor der forhåbentlig er blevet flyttet lidt i vores hoveder, så vi ved hvad mobning er, og vi ved hvordan man er en god kammerat.

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 10+11 2011

Fælles info. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 10+11 2011 Fælles info Fastelavn. Forrige mandag var der fastelavn! Her bringes lidt foto fra arrangementet. En helt særlig tak skal lyde til de mange forældre som bagte fastelavnsboller og til Schweizer Bageriet

Læs mere

24 timer du aldrig glemmer, stort arrangement for 4. 7. klasse

24 timer du aldrig glemmer, stort arrangement for 4. 7. klasse Nyhedsbrevet indeholder: Tyverier fra garderoben, og hvad vi gør ved det 24 timer du aldrig glemmer, stort arrangement for 4. 7. klasse Sommerferieaktiviteter Fremtiden for børnene fra Mørk skole Koloni

Læs mere

NYHEDSBREV FRA SFO januar 2017

NYHEDSBREV FRA SFO januar 2017 NYHEDSBREV FRA SFO januar 2017 Særlige informationer: Kære børn og forældre. Vi er nu godt i gang med det nye år. Vi havde en dejlig lang juleferie. Der var åbent i SFO og mange børn benyttede sig af SFO

Læs mere

Nyt fra 0. årgang. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 44+45 2010

Nyt fra 0. årgang. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 44+45 2010 Nyt fra 0. årgang Siden sidste nyhedsbrev har vi haft rigtig travlt med meget hemmelige ting. Vi kan dog afsløre så meget, at børnene har været meget nysgerrige, interesserede og kreative i processen!

Læs mere

Nyhedsbrev for August 2015

Nyhedsbrev for August 2015 Nyhedsbrev for August 2015 Velkommen tilbage fra sommerferie. Det er skønt at opleve SFO en fyldt med glade og nysgerrige børn. Sommerferien: Vi har haft en rigtig dejlig sommerferie sammen med afd. Eng.

Læs mere

Glemt tøj - Er lagt frem i Fællesrummet. Kig forbi, der er store mængder tøj. Det ligger på scenen i Fællesrummet i hele uge 10

Glemt tøj - Er lagt frem i Fællesrummet. Kig forbi, der er store mængder tøj. Det ligger på scenen i Fællesrummet i hele uge 10 Marts 2013 Kære forældre Påske Der er åbent i SFO her på skolen i de tre dage op til påske d. 25., 26. og 27. marts kl. 6.30-17. Tilmelding ikke nødvendig. Der vil også være børn og voksne fra Højboskolens

Læs mere

VELKOMMEN I TURBOHUSET

VELKOMMEN I TURBOHUSET VELKOMMEN I TURBOHUSET VELKOMMEN I TURBOHUSET. Turbohuset er en sfo, med daglig drift af Højmark børnehus. Vi har til huse på Højmark skole om morgenen og eftermiddagen. Vi er som regel i børnehuset i

Læs mere

Nyhedsbrev Regnbuen Januar 2017.

Nyhedsbrev Regnbuen Januar 2017. Nyhedsbrev Regnbuen Januar 2017. Så er vi godt i gang med 2017 og hermed det sidste nye herfra Regnbuen. Vi er rigtige glade for vores nye institution/lokaler og vi er ved at komme på plads. Vi indretter

Læs mere

Nyt fra Herskind Børnehus uge

Nyt fra Herskind Børnehus uge Fælles Nyt Herskind Børnehus Indsamlingsuge. Husk at børnehave, SFO og klub har indsamlingsuge i næste uge uge 40. Vi har oprettet 2 fadderskaber for 2 forældreløse børn gennem SOS Børnebyerne og opgaven

Læs mere

www.mellervangskolen.dk Dus Mellervang Børnerådsmøde i Pyramiden

www.mellervangskolen.dk Dus Mellervang Børnerådsmøde i Pyramiden Børnerådsmøde i Pyramiden www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev Marts BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder ligeledes kan ses Læs om Stamtræer

Læs mere

Skolefritidsordningen ved Filial Bredebro

Skolefritidsordningen ved Filial Bredebro Skolefritidsordningen ved Filial Bredebro Velkommen til Bredebro SFO. Det er dejligt at kunne sende denne folder ud til jer, for nu nærmer vi os snart begyndelsen på den nye struktur. Vi glæder os meget

Læs mere

Arrild Privatskole og Børnehuset

Arrild Privatskole og Børnehuset Nyhedsbrev 19/2018 Arrild Privatskole Arbejdsdag. Sæt allerede nu kryds i kalenderen til årets næste arbejdsdag lørdag d.02.06. Vi glæder os til en hyggelig lørdag sammen med forældre fra både Børnehuset

Læs mere

Arrild Privatskole. Persondataoplysninger. Tirsdag fik alle børn brev med hjem. I bedes returnere papirerne udfyldt og underskrevet senest d

Arrild Privatskole. Persondataoplysninger. Tirsdag fik alle børn brev med hjem. I bedes returnere papirerne udfyldt og underskrevet senest d -Trivsel og begejstring Skærbækvej 16, Arrild, 6520 Toftlund, Tlf: 74830103. Børnehuset, tlf.: 30138403 Email.: skolen@arrildprivatskole.dk; boernehuset@arrildprivatskole.dk Nyhedsbrev 20/2018 Arbejdsdag.

Læs mere

Velkommen til. SFO Firkløveren. Skolen på la Cours Vej Emil Chr. Hansensvej 2

Velkommen til. SFO Firkløveren. Skolen på la Cours Vej Emil Chr. Hansensvej 2 Velkommen til SFO Firkløveren Skolen på la Cours Vej Emil Chr. Hansensvej 2 2000 Frederiksberg Tlf.: 38 21 04 70 Mail: firkloeveren@frederiksberg.dk Web: www.frb-lc.dk 1 Velkommen til SFO Firkløveren.

Læs mere

Maj står for døren. Og det betyder,

Maj står for døren. Og det betyder, Sidste skoledag for 9.klasserne er ons. d. 28.maj. Billdet her stammer fra 2013. Kontaktblad for Nordvestskolen, Stormarkafdelingen Nr.6 Maj 2014 51. Årgang Maj står for døren. Og det betyder, at de ældste

Læs mere

Nyhedsbrev Klub Viadukten uge 35, 2015 og fremad

Nyhedsbrev Klub Viadukten uge 35, 2015 og fremad Nyhedsbrev Klub Viadukten uge 35, 2015 og fremad Kære forældre og medlemmer. Læs gerne dette nyhedsbrev sammen. Siden sidst :o) Hurra. Vi har fået 105 nye medlemmer 4. maj i år. Alle har været igennem

Læs mere

Dus Mellervang. Børnerådet. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst. www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev januar

Dus Mellervang. Børnerådet. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst. www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev januar Børnerådet Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev januar BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder ligeledes

Læs mere

SFO BAKKESKOLEN [FORFATTERENS NAVN] 1

SFO BAKKESKOLEN [FORFATTERENS NAVN] 1 [FORFATTERENS NAVN] 1 Nyt fra SFO Bakkeskolen Personale: Vi siger tak for tiden her til Anita og Jesper, som har været studerende. Anita og Jesper ønskes stor fornøjelse med udfordringerne fremover. Vi

Læs mere

Vejrumbro Fri. Friskole & Fribørnehave Hovedgaden 15 8830 Tjele Vejrumbro Tlf. 86 65 44 55 Email: www.vvfri.dk. Nyhedsbrev uge 5 2015

Vejrumbro Fri. Friskole & Fribørnehave Hovedgaden 15 8830 Tjele Vejrumbro Tlf. 86 65 44 55 Email: www.vvfri.dk. Nyhedsbrev uge 5 2015 Vejrumbro Fri Friskole & Fribørnehave Hovedgaden 15 8830 Tjele Vejrumbro Tlf. 86 65 44 55 Email: www.vvfri.dk Nyhedsbrev uge 5 2015 Side 1 God weekend Side 5 Filuren Side 2 Nyt fra Allan Side 6-8 Børnehaven

Læs mere

Anita og Ruth var venner jeg siger var, fordi der skete så meget i deres forhold siden hen, så. Og det er bl.a. noget af det, som det her handler om.

Anita og Ruth var venner jeg siger var, fordi der skete så meget i deres forhold siden hen, så. Og det er bl.a. noget af det, som det her handler om. Historien om Anita og Ruth Anita og Ruth var venner jeg siger var, fordi der skete så meget i deres forhold siden hen, så. Og det er bl.a. noget af det, som det her handler om. Anita og Ruth. Da de var

Læs mere