Vallekilde-Hørve Friskole.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Vallekilde-Hørve Friskole."

Transkript

1 25. august 2017 Vallekilde-Hørve Friskole. Fredagsbrev nr. 912 Næste uge: Mærkedag: 28. august 29. august 30. august 1. september Forældremøde 3.kl. Børnetandpleje bh.kl. Spc. Tandlæge 4.kl. Forældremøde 1.kl. Lærermøde + SFO-møde Klaverundervisning for tilmeldte børn Forældremøde bh.kl. VHG-dag Marianne og Peter - Kursus 27. august 28. august 29. august Anna 6.kl. Nanna 3.kl. Emilie 5.kl. Jonatan 5.kl. STORT TILLYKKE Den gule folder Den gule folder er i dag lagt på Forældre-Intra under dokumenter - nyt fra kontoret. Odsherreds børne- og ungdomsfilmklub Alle børn har fået en folder fra Odsherreds børne- og ungdomsfilmklub med hjem i tasken i løbet af ugen hvis I mod forventning ikke har fået en folder, kan I via se programmet og tilmelde jer.

2 Skolefodbold Ekstra-Bladets skoleturnering. Vores store elever deltager igen i år i Ekstra-Bladets skoleturnering i fodbold. Kampene vil blive afviklet i den nærmeste fremtid, både med et pige og drengehold begge hold med masserer af entusiasme Sidste år fik vi jo skabet lidt ravage i de andre skolers forventninger til VHF s fodboldevner det kunne være sjovt at gentage - vi gælder os til at høre meget mere om bedrifterne på banen. Intra Fredagsbrev og Intra Vi har fået spørgsmål om, hvorfor fredagsbrevet ikke ligger direkte på Intra. Da fredagsbrevet sædvanligvis er et dokument på nogle sider er det ikke hensigtsmæssigt at lægge det på f.eks. opslagstavlen i Intra det vil komme til at skubbe andre meddelelser meget langt ned på siden derfor har vi valgt at linke til fredagsbrevet på hjemmesiden som den nemmeste og mest brugervenlige løsning. Der er et direkte link fra Intra til fredagsbrevet (vælg" link" i menuen til venstre) - på opslagstavlen er der også et link til fredagsbrevet - det ligger desværre helt i "bunden" af opslagstavlen - det arbejder vi på om det er muligt at få fast øverst. Lejrskoler Her fredag kommer de sidste klasser hjem fra Lejrskole helt sikkert med en masse gode oplevelser og erfaringer rigere at være sammen på lejr giver mulighed for at være sammen med gode kammarater, møde nye kammarater som man måske ikke til daglig snakker så meget med - og forhåbentligt har børnene også lært noget om dem selv som menneske. Jeg er sikker på, at de alle er klar til en velfortjent weekend Fødselsdag Martin (vores ny lærer) er i søndags blevet til far til denne lille fine pige - Liva. Vi ønsker familien stort tillykke

3 VHG-dag fredag den 1. september 2017 Endnu engang stiller VHG op og arrangere denne idrætsdag for vores børn Se andetsteds i fredagsbrevet Se nærmere info om mødetider / gåtider i gruppernes ugebrev!

4 Musikskolen ved Vallekilde-Hørve friskole Skoleåret Start den 29. august 2017 og slut uge Undervisning - tirsdage fra kl ca Tider Elevnavn Kl Alma 2.kl. Kl Nora 3.kl. Kl Frida 4.kl. Kl Mads Peter 4.kl. Kl Cecilie 5.kl. Kl Kl Kl Bente mobil nr Uger med aflysninger: / / 2018 Opdateret den

5 Overbygningen lejrskole 2017 Overbygningens lejrskole var fra onsdag d torsdag d. 24 august Onsdag tog vi på tur til KBH og overnattede derefter på skolen og torsdag lavede vi teambuilding på skolen. Onsdag d. 23 København Onsdag morgen tog vi en bus kl. 08:20 fra skolen mod København. Ved en ca. 10-tiden blev 7. & 8. klasse sat af ved DGI-byen. Derefter kørte bussen videre, med 9. kl. mod Christiania. 7. klasse: Da vi ankom til DGI-byen delte vi os så op, og gik hver sin vej. Vi i 7. gik til Storm P museet, hvor vi blev undervist i halvanden time i tegneserier. Vi skulle blandt andet lave vores egen tegneserie på to billeder. Efter det gik vi bare rundt i byen, og blev undervist lidt kulturelt af Peter. Et par timer efter gik vi tilbage til DGI-byen, og mødtes med de andre og tog bussen hjem. 8. klasse: Vi startede med at gå på strøget i en time, så vi kunne købe nogle ting, derefter skulle vi skynde os hen til Christiansborg og vises rundt indenfor. Vi så bl.a. hvor politikerne holder møder og hvor deres kontorer ligger, vi så endda Danmarks første Grundlov. Da vi var færdige skulle vi skynde os hen til Statens Museum for Kunst, hvor vi skulle lære om Guldalderen. Vi var sent på den, men vi nåede det heldigvis. Vi blev vist rundt af vores guide, som sagde vi skulle lave nogle opgaver.

6 9. klasse: Vi blev sat af med bussen tæt ved Børsen, derefter skulle vi gå et stykke vej. Da vi ankom til Christiania, blev vi vist rundt af vores guide Mette, der selv er christianit. Mette tog os med en tur gennem Christiania, og fortalte os forskellige historier og facts. Da vi var færdige med vores rundvisning, fik vi lidt tid til at spise. Efter vi havde spist, satte vi kurs mod Glyptoteket, hvor vi skulle have en guide. Vores guide hed Ida og skulle fortælle om det gamle Egypten. Vores guiden var færdig efter en time, og vi gik nu mod DGI-byen. Kl. 16:00 kørte vi hjemad, med de andre. Da vi kom hjem havde Clark lavet mad til os, og derefter spillede vi lidt fodbold og lavede bål, ind til vi gik i seng. Torsdag d. 24 Teambuilding Torsdag den 24. August var vi oppe på skolen til Teambuilding. Vi blev delt op i nogle forskellige grupper, hvor vi derefter skulle ud på en masse poster. Vi var f.eks. ude på en post hvor vi skulle lave nogle menneskefigurer. Vi fik uddelt nogle forskellige kropsdele, som enten skulle have kontakt med gulvet eller hinanden. Og så gjaldt det jo selvfølgelig om at blive først færdig. Det har været en anderledes lejrskole, end vi plejer at have, men vi synes den har været god. Hilsen Eleverne i Overbygningen

7 Referat af forældremøde i 7. klasse 22. august 2017 Referat: Charlotte, Siljes mor. Tilstede: Allen, Lene (Frederik), Mette (Thilde), Morten, Stephanie (Sofus), Bo, Ellen (Karen og Signe), Pernille (Nikolaj), Morten, Merete (Caroline), Signe (Frida), Louise (Mathias), Majken (Hjalte), Charlotte (Lukas og Asger), Steen, Karin (Asbjørn), Anja (Emil), Stine (Mathilde), Helle (Liva), Pia (Amanda), Charlotte (Silje), Maud (Liv). Jacob (Emilia). Og så selvfølgelig klasselærer Peter! Majken, Hjaltes mor uddelte et skrift ang. fødselsdage, alkoholpolitik, energidrikke, alkohol og rygning, som vi forældre kan orientere os i og forhåbentligt bliver enige om i forhold til et fælles politik indenfor det. Majken orienterede om Rusmiddelguiden, som er god at tage udgangspunkt i i forhold til snak med de unge i hjemmet. Til næste forældremøde håber hun, at vi kan sidde i mindre grupper og diskutere indholdet af brevet. Charlotte, Siljes mor, foreslog at vi gør det samme i forhold til de sociale medier. At vi godt kan orientere hinanden om, hvis det foregår noget bekymrende dér. At det er ok, at dele information med hinanden, hvis man er bekymret for noget. Peter sagde, at det ikke er tilladt at gå i byen eller hjem i skoletiden. I undervisningen arbejdes der for øjeblikket med kildekritik. Og hvordan man søger pålidelig information på nettet. Peter fortæller også, at hvis eleverne spørger om hans mening om noget, så fortæller han sin mening Han retter også på elevernes sprog også talesproget. Det er vigtigt, som menneske, alment dannende, at være god til at kommunikere. Der vil ikke være så mange lektier, kun når det giver mening. Og man skal ikke sidde og rive sig selv i håret derhjemme og miste glæden ved at lære. Som udgangspunkt aftales lektier mellem eleven og læreren. Der er ikke længere så meget stil i klassisk forstand, men hvis nogle elever elsker at skrive længere fristile, så er de meget velkomne til at vise dem til Peter. På skolens hjemmeside under grupper overbygning, står der noget om de nye principper for stil. Man ruller langt ned og der står noget, som hedder dansk i 7-10 klasse er ikke hvad det har været heldigvis. Det er vigtigt, at eleverne øver sig på at bruge et afgrænset tidsrum til at skrive deres stile sådan vil det også være ude i virkeligheden f.eks. til eksamen. I forhold til mere kreative opgaver kan man selvfølgelig komme til at bruge mere tid.

8 Peter er meget opmærksom på. at ingen skal være stressede, føle sig mindre værd og slå sig selv i hovedet. Det er også vigtigt at lære at acceptere, at alle er forskellige og har forskellige ting, de er gode til. Ang. Udflugten til København i morgen: 7. klasse skal gå hele vejen ud til Storm P. museet inde fra DGI byen, hvor de skal have et lille kursus i forhold til Multimodal fremstilling altså det at blande udtryksformer. Derfor skal de lave tegneserier. Derefter er der aftensmad på skolen. Peter siger kun én gang, at man skal være stille ved sengetid, eller bliver der ringet hjem. Der er madpakkesmøring om morgenen og børnene får fri kl Lejrskole er både en dansk - og en naturfaglig tur. Der kommer tider og pakke liste på forældreintra. Man tager med DSB skolerejse derover. Mødestedet bliver Holbæk Station d. 4. september. Toget afgår kl Mødetiden er derfor alle aller senest kl Det er Tine (souschef) som tager med ud over Peter. Vi har arrangeret fælleskørsel til alle v. nogle forældre fra skolen kl Der er ankomst til Holbæk d. 7. september kl Husk rejsekortet, da skolerejsen slutter på Holbæk Station. Vi har aftalt at børnene følges hjem til Hørve Station. Vigtigt at huske badetøj de skal i et tropisk vandland. Vi har aftalt at vi betaler 200 kr. til klassekassen i år. Louise (Mathias mor) sender en mail ud om dette hun er kassemester. Ang. Lommepenge på lejrturen så er vi blevet enige om et beløb på 120 kr. Helle (Livas mor) sagde, at sommetider ryger mails ang. At der er noget på intra ind som spam-mail. Bo (Karen og Signe) spurgte til, hvordan klassen egentligt fungerer. Peter siger, at der er nogle timer, f.eks. fysik, at der er for meget larm. Vi er altid velkomne til at ringe til Peter, hvis der er noget. Det er faktisk bedre end at skrive en mail. Ellen (Karen og Signes mor) har lavet en aftale med Ung i Odsherred Huset i Asnæs, om at besøge stedet. Ellen har lagt en invitation på facebook. Man tilmelder sig gennem Ellen. Det d. 19. september.

9 Referat fra møde i 8. Klasse den 22. August 2017 Marianne bød velkommen og fortalte lidt om hverdagen og hvad den indeholder, når nu man går i 8. Klasse. De har snakket om samfundsfag, hvad er det for et fag og hvad skal man lærer. Det hænger godt sammen med det de skulle onsdag på lejrskolen nemlig i folketinget og på statens museum for kunst, der bliver også talt om overnatning på skolen, møde tid mm. Marianne husker ALLE på, at der er møde vedr. Slovenien på tirsdag fra kl , hvor både elever og forældre opfordres til at deltage. Der er terminsprøver i uge 45. Sundhedsplejerskerne er skåret ned i Odsherred kommune så seksualundervisning er nu pålagt skolen i stedet for. Vi snakkede om den kommende dimissionsfest og Maria, Karin og Annika er tovholdere og vil snakke med skolen om budget mm og så får vi mere besked i det nye år. Vi snakkede alkohol og var enige om at det var der ikke nogen grund til at starte, når vores børn ikke giver udtryk for det. Så alt i klasse regi er uden alkohol. Vi snakkede om, at vi gerne inden mødet på tirsdag gerne måtte overveje hvem der har mulighed for at hente nogen Sloveniere i lufthavnen tirsdag den 26. September kl og måske andre kører retur tirsdagen efter til middag. Vi skal på genbesøg dernede i ugen inden påske. Vi havde besøg af UU-vejleder Annette Møller, hun fortalte om introdage for vores børn, om hvilken mange muligheder de har og hvad hun kan hjælpe med, samt Parathed vurdering, hun anbefalede vi så på hjemmesiden børnene har fået en karriere guide i bogform, som indtil videre er i deres skuffer. Hilsen Dorthe

10 Referat af forældremøde i 9. klasse, tirsdag den 22. august 2017 Jens åbnede mødet med en kort opsummering af dagsorden. Derefter fortalte skolens UU-vejleder Annette Møller om, hvordan hun vil arbejde med klassen og hvilke forventninger og krav der er til eleverne og til forældrene. Hun vil poste sit oplæg over Intranettet og kan også kontaktes gennem forældre-intra. Obs. Der er et ungdomsuddannelses åbent hus i Svinninge den 6. september Obs. Eleverne får et katalog af Jens karriere guiden i næste uge. Det er vigtigt at kigge den igennem sammen. Har man behov for mere vejledning, kan man snakke med overbygningslærerne. Da Annette var færdig, fortalte Jens kort om de nye i klassen (Rune og Marius) og hilste forældrene velkommen. Så kom Alex (nuværende gruppelærer i 2. klasse, klassens tidligere tysklærer) som skal til Berlin med Jens og klassen, og de præsenterede den samme plan som eleverne har fået med hjem. Planen findes også på Intra. Obs. Der er klogt at organisere samkørslen til lufthavnen når eleverne skal af sted og når de kommer tilbage. Jens gennemgik nogle løse punkter og der blev besluttet disse ting omkring: Kontaktfamilier til Runes og Marius familier alle kan bare kontakte alle. Aktivitetsgruppen: Vi vil gerne have mindst et fælles familiearrangement i år. Lars (Mathilde), Vilhelm og Gitte (Dicte), Pernille (Gustav) og Maria (the twins) er udvalg. De foreslår den 3. november flere oplysninger kommer snart. Sidste skoledag samme aktivitetsgruppe tager imod forslag og ønsker til sidste skoledag (hvor eleverne kører rundt og besøger lærer og holder aktivitetsdag på skolen) og afgangsfesten (weekenden efter dimission). 8. klasse sørger for det praktiske omkring dimission. Klassekassen Maria er kasserer i mindst et år til, og vi skal indbetale 200 kr. pr. barn til klassekassen, som lige for tiden er tom. Fester og alkohol - Forældrene ønsker at der er klar udmelding omkring hvordan en fest er er der servering, skal gæsterne komme med deres egne drikkevarer, hvem er inviteret til festen, og hvem er de ansvarlige voksne? Der skal også være fokus på at invitere hele klassen, hvis der er en fest hvor mange fra klassen er med Jens vil nævne det til klassens time. Alle er opfordret til at kontakte hinanden tværs af forældregruppen, hvis de synes en eller flere fra klassen er i knibe eller skal holdes øje med. Derefter var der fællesmøde i overbygning om de kommende dage tur/lejrskole. Tak for et godt møde. Referent: Clark

11 Kære Forældre Vi er kommer rigtig godt i gang efter sommerferien. Vi har fået taget godt i mod de nye børnehaveklasse-børn, som nu er ved at vende sig til at være i SFO. Som I nok har opdaget, har vi lavet lidt om på, hvornår personalet arbejder i SFO en. Lene er her nu også om eftermiddagen, Mikael i morgen-sfo og Pernille i skoletiden sammen med børnehaveklassen. Vi har i denne uge og næste uge lånt Mikael ud til skolen, men vi er så heldige at vores nye vikar Rasmus kommer, han er rigtig god til at spille fodbold. Det er der nogle børn, der er rigtig glade for. Så har vi også et andet nyt ansigt i SFO en nemlig Johanne, hun er her fast om eftermiddagen. I næste uge kan I bl.a. møde hende om onsdagen ved bålet. På onsdag skal Nina opereres i sit dumme knæ, derfor er Maria her fast om eftermiddagen i Ninas timer, indtil Nina er på benet igen. Hilsen Tine Det har været en meget anderledes uge på grund af lejrskoler. I ønskes alle en god weekend Fra Spireloppen.

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. 19. august 2016 Vallekilde-Hørve Friskole. Fredagsbrev nr. 871 Næste uge: Mærkedag: 23. august 24. august Lærermøde + P-møde Bestyrelsesmøde 20. august 22. august 23. august 24. august Julie 1.kl. Filippa

Læs mere

Fredagsbrev marts 2018

Fredagsbrev marts 2018 Fredagsbrev marts 2018 Vallekilde-Hørve Friskole 23. marts 2018 Mærkedag: 24. marts 29. marts 07. april 08. april 09. april 10. april 12. april 13. april 14. april 15. april 18. april 20. april 25. april

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 27. juni 2014 Fredagsbrev nr. 787 Næste uge: 28. juni 10. august 12. august Baunen udlejet Kollegialt samvær I skole igen (søndag) Lærermøde Mærkedag: TILLYKKE TIL JER Kære forældre

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. 23. juni 2017 Vallekilde-Hørve Friskole. Fredagsbrev nr. 910 Næste uge: Mærkedag: 23. juni 26. juni 27. juni 28. juni Børnene - Sommerferie Alle lærer pæd.dag Alle lærer pæd.dag Alle lærer pæd.dag STORT

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 23. maj Fredagsbrev nr. 782 Næste uge: 24. maj 26. maj 27. maj 28. maj 29. maj 30. maj Indvielse af bålhytte Fællesfoto kl. 09.30(udenfor) Naturskolen 4.kl. Oprykningsdag Dyredag

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. 24. juni 2016 Vallekilde-Hørve Friskole. Fredagsbrev nr. 869 Næste uge: Mærkedag: Uge 26 + 27 24.-25.juni 27. juni 28. juni 29. juni 26.-27.juli Uge 31 7. august Spireloppen åben Udlejning af Shelters

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 13. juni 2014 Fredagsbrev nr. 785 Næste uge: 14. juni 16. juni 17. juni 18. juni 19. juni 20. juni Arbejdslørdag kl. 10.00 Ekstraordinær generalforsamling kl. 19.00 CP fri Fyraftensmøde

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. 6. september 2013 Vallekilde-Hørve Friskole. Fredagsbrev nr. 750 Næste uger: 09. september 10. september 12. september 12.september 12.september 12-13.september Skolefoto kl. 8.30 Skoleledermøde her -

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. 22. september 2017 Vallekilde-Hørve Friskole. Fredagsbrev nr. 916 Næste uge: Mærkedag: 23. september 26. september Pædagogiskdag for personalet Kl. 9.00 15.00 8.kl. besøg fra Slovenien (frem til den 3.

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 20. juni 2014 Fredagsbrev nr. 786 Næste uge: 23. juni 24. juni 25. juni 26. juni 27. juni 28. juni Hjemgruppeuge 4.kl. på tur til København Farvel-fest for Erwin LM besøger 6.kl.

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 23. august 2013 Fredagsbrev nr. 748 Næste uger: 26. august 27. august 29. august UU-besøg 7.- 8.kl. Stig kursus Forældremøde indskoling Bestyrelsesmøde Mærkedag: 24. august 27.

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. 14. august 2015 Vallekilde-Hørve Friskole. Fredagsbrev nr. 829 Næste uge: 17. august Lejrskoleuge Mærkedag: 15. august 16. august 18. august 19. august 20. august Mads S 4.kl. Mads K 4.kl. Helle Søren

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 8. februar 2013 Fredagsbrev nr. 728 Næste uger: 09. februar 09. februar 18. februar 22. februar Udlejning Baunen Fagkonsultation 8.kl. Vinterferie Skole og SFO holder lukket

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. 29. november 2013 Vallekilde-Hørve Friskole. Fredagsbrev nr. 761 Næste uge: 2. december 3.december 3. december 5. december 6. december Juleemnedag 8.00-13.00 Frivillig brobygn. 9.kl. uge 49 BI fri Sygeeksamen

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. 10. juni 2016 Vallekilde-Hørve Friskole. Fredagsbrev nr. 867 Næste uge: Mærkedag: 11. juni 14. juni 15. juni 16.juni 17. juni Arbejdslørdag kl. 10.00 (for hele skolen + børnehaven) Kåre Bluitgen - forfatter

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 27. marts 2015 Fredagsbrev nr. 816 Næste uge: 28.marts 02.april 05.april Konfirmation i Korskirken Påskeferie Skole igen Lærermøde Forældrerådsmøde Skov.bh.haven 5.kl.forældre

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. 16. juni 2017 Vallekilde-Hørve Friskole. Fredagsbrev nr. 909 Næste uge: Mærkedag: 20. juni 21. juni 22. juni 23. juni 9.kl. prøve - Engelsk Lærermøde 9.kl. prøve Engelsk 7.kl. teater Hørve Skole 4.-5.-6.kl.

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. 13. januar 2017 Vallekilde-Hørve Friskole. Fredagsbrev nr. 889 Næste uge: Mærkedag: 17. januar 19. januar Projekt opg. overbygn. kl. 15.00 (tirsdag fredag) Lærermøde Velkomsteftermiddag (Kom. Bh.kl. børn

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. 3. februar 2017 Vallekilde-Hørve Friskole. Fredagsbrev nr. 892 Næste uge: Mærkedag: 6. februar 7. februar 8. februar 9. febraur UU-vejleder 8.kl. - kl. 12.15 Fagcafé 7.-8.-9.kl. Hans + Tine kursus Fagcafé

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. 23. september 2016 Vallekilde-Hørve Friskole. Fredagsbrev nr. 876 Næste uge: Mærkedag: 24. september 26. september 30. september Udlejning Shelters Besøg fra Slovenien (hele ugen) Spc. Tandlæge 4.kl. Skole/hjem

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. 6. oktober 2017 Vallekilde-Hørve Friskole. Fredagsbrev nr. 918 Næste uge: Mærkedag: 7. oktober 9. oktober 10. oktober 11. oktober 12. oktober 13. oktober Uformel dag for kommende bh.kl. samt forældre Skole-hjem

Læs mere

Syddjurs Friskoles Ugebrev 34/17v/Rikke

Syddjurs Friskoles Ugebrev 34/17v/Rikke Syddjurs Friskoles Ugebrev 34/17v/Rikke Ugebrevet udkommer normalt i weekenden. Indlæg sendes senest fredage kl. 20.00 til syddjursfriskolenyhedsbrev@hotmail.com KALENDER: uge 34: forældremøder Havehus,

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. 27. januar 2017 Vallekilde-Hørve Friskole. Fredagsbrev nr. 891 Næste uge: Mærkedag: 31. januar 1. februar Lærermøde + P-møde Bestyrelsesmøde 28. januar 31. januar 1. februar 2. februar Malou 2.kl. Gustav

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. 19. juni 2015 Vallekilde-Hørve Friskole. Fredagsbrev nr. 827 Næste uge: 22. juni 23. juni 25. juni 26. juni 5.kl. på besøg hos Clark Kl. 8.00 13.00 Lærermøde Dimissionsfest kl.18.00 Sidste skoledag (alle

Læs mere

UGEBREV nr. 36 uge 21

UGEBREV nr. 36 uge 21 UGEBREV nr. 36 uge 21 Skolefest Tusind tak til alle børn og voksne for en rigtig god skolefest i går aftes. Det var som sædvanligt meget hyggeligt og et flot teaterstykke. Der skal også igen lyde en tak

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. 30. november 2018 Vallekilde-Hørve Friskole. December 2018 Mærkedage Dec.2018 3. december 11. december 12. december 13. december 14. december 18. december 19. december Brobygning 9.kl. (hele ugen) Lærermøde

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. 18. december 2015 Vallekilde-Hørve Friskole. Fredagsbrev nr. 846 Næste uge: Mærkedag: 18. december 20. december Juleferie til den 4. jan. 2016 Udlejning baunen 22. december 01. januar 02. januar 05. januar

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. 16. december 2016 Vallekilde-Hørve Friskole. Fredagsbrev nr. 887 Næste uge: Mærkedag: 02. januar 03. januar 06. januar Fri Spireloppen åben I skole igen Lærermøde Civilt bestyrelsesmøde 17. december 22.

Læs mere

Arrild Privatskole og Børnehuset

Arrild Privatskole og Børnehuset Nyhedsbrev 24/2017 Nyt fra Børnehuset. Blå Gruppes Discofest Fredag den 2.juni holdt Blå Gruppe (langt om længe ) discofest. Børnene havde glædet sig meget. Vi hyggede med velkomstdrink, lækkert mad +

Læs mere

Ugebrev 1, 7. klasse Vallekilde, den Vi er allerede i fuld gang efter juleferien. Der er fokus på projektopgaven, der skal udarbejdes i uge 3.

Ugebrev 1, 7. klasse Vallekilde, den Vi er allerede i fuld gang efter juleferien. Der er fokus på projektopgaven, der skal udarbejdes i uge 3. Ugebrev 1, 7. klasse Vallekilde, den 6.1.17 Kære forældre og elever i 7. klasse. Godt nytår. Vi er allerede i fuld gang efter juleferien. Der er fokus på projektopgaven, der skal udarbejdes i uge 3. Der

Læs mere

Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk. Ugebrev 43

Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk. Ugebrev 43 Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk Kære børn og forældre! Friskolen i Lemming Ugebrev 43 Lemming d. 23. oktober 2015 Ugen der

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. 5. maj 2017 Vallekilde-Hørve Friskole. Fredagsbrev nr. 903 Næste uge: Mærkedag: 7. maj 8. maj 9.maj 10. maj 11. maj 12. maj Udlej. Baunen Skole/hjem - Bh.kl. Skole/hjem 2.kl. Spireloppen Dyredag St. bededag

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. 20. december 2013 Vallekilde-Hørve Friskole. Næste uge: 21.december Skolen og Spireloppen holder JULEFERIE frem til den 5. januar 2014. Udlejning baunen Mærkedag: 22. december 28. december 31. december

Læs mere

Så blev det oktober, og efteråret er over os, selvom vejret jo ikke varierer så meget, fra det vi havde i sommers.

Så blev det oktober, og efteråret er over os, selvom vejret jo ikke varierer så meget, fra det vi havde i sommers. Så blev det oktober, og efteråret er over os, selvom vejret jo ikke varierer så meget, fra det vi havde i sommers. LUS Vi døjer rigtig meget med lus, og det er generelt et problem hos både de små og store

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. 18. august 2017 Vallekilde-Hørve Friskole. Fredagsbrev nr. 911 Næste uge: Mærkedag: 21. august 22. august 23. august 24. august 25. august Forældremøde 2.kl. Lejrskole 4.-6.kl. Forældremøde 7.-8.-9.kl.

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. 2. oktober 2015 Vallekilde-Hørve Friskole. Fredagsbrev nr. 836 Næste uge: 3. oktober 5. oktober 6. oktober 7. oktober 8. oktober 9. oktober Skoledag (Kl. 10.00 13.00) Fri for 3. oktober SFO åbent Sundhedsplej.

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 25. april 2014 Fredagsbrev nr. 778 Næste uge: 28. april 29. april 30. april 02. maj UU-besøg 8.kl. PJ fri Skole/hjem indskolingen 8.-9. kl. danseworkshop kl. 9.00 13.00 Lærermøde

Læs mere

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 35-36 2014

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 35-36 2014 OL. Det første større SFO arrangement her i det nye skoleår er OL i Skovby. Her dyster vi mod SFO fra Skovby, Låsby og Herskind i en række discipliner som f.eks. mooncar ræs, fodbold, sjipning m.v. Arrangementet

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. 27. november 2015 Vallekilde-Hørve Friskole. Fredagsbrev nr. 843 Næste uge: Mærkedag: 30.november 1. december 2. december 3. december Spireloppen forældremøde Juleemnedag (kl. 8.10 13.00) Lærermøde Opfølgning

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. 31. august 2018 Vallekilde-Hørve Friskole. September 2018 3. september 4. september 5. september 6. september 7. september 10. september 11. september 12. september 13. september 14. september 15. september

Læs mere

F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 1 5

F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 1 5 D U G E B R E V E T F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 1 5 Lemming den 12. april 2019 Ugen der gik: Så kom vi alle i gang med emneugen. Bhv.kl, Lillegruppen og Mellemgruppen arbejder med kunst. Store-

Læs mere

Vi er ved at have styr på de sidste ting og er klar til at møde jeres dejlige børn på skolen igen på mandag.

Vi er ved at have styr på de sidste ting og er klar til at møde jeres dejlige børn på skolen igen på mandag. SKOLESTART Kære alle Vi er ved at have styr på de sidste ting og er klar til at møde jeres dejlige børn på skolen igen på mandag. Som jeg tidligere har skrevet ud til jer er årets første infomøde onsdag

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. 28.september 2018 Vallekilde-Hørve Friskole. Oktober 2018 Mærkedage okt.2018 3. oktober 4. oktober 5. oktober 7. oktober 9. oktober 10. oktober 11. oktober 12. oktober 13.-21. oktober 22. oktober 23. oktober

Læs mere

Ugebrev 34 Indskolingen 2014

Ugebrev 34 Indskolingen 2014 Ugebrev 34 Indskolingen 2014 Fælles info: Kære indskolingsforældre. Allerførst velkommen tilbage til jer alle efter en dejlig varm og solrig sommerferie, det er tydeligt, at børnene har nydt det, men alle

Læs mere

F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 4 6. Kære børn og forældre Lemming 18. november 2016

F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 4 6. Kære børn og forældre Lemming 18. november 2016 U G E B R E V E T F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 4 6 Kære børn og forældre Lemming 18. november 2016 Mørk er november Mørk er november og løvfaldet slut, vandet begynder at fryse, lyset fra solen

Læs mere

F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 1 6. Kære børn og forældre Lemming, 21. april 2016

F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 1 6. Kære børn og forældre Lemming, 21. april 2016 U G E B R E V E T F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 1 6 Kære børn og forældre Lemming, 21. april 2016 Jeg vælger mig april! i den det gamle falder, i den det ny får fæste. Det volder lidt rabalder,

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 6. juni 2014 Fredagsbrev nr. 784 Næste uge: 08. juni 09. juni 10. juni 11. juni 12. juni 13. juni Pinsedag 2. Pinsedag - Fri Lærermøde + P-møde Bestyrelsesmøde Bh.kl. + 1.kl.

Læs mere

Kære forældre! Hej SFO. Hej Minu ser. Fredag den 29. juni 2012

Kære forældre! Hej SFO. Hej Minu ser. Fredag den 29. juni 2012 Kære forældre! Fredag den 29. juni 2012 Dette bliver det sidste ugebrev i dette skoleår. Onsdag aften havde vi den traditionelle dimissionsfest for 9. klasse og deres familier. En rigtig dejlig aften med

Læs mere

Det bliver til et torsdagsbrev denne uge, det suser bare derud af med fuld skrald

Det bliver til et torsdagsbrev denne uge, det suser bare derud af med fuld skrald Det bliver til et torsdagsbrev denne uge, det suser bare derud af med fuld skrald Vi er gået ind i den mørke tid, få reflekser og lys på jeres unger, så de kan ses af bilisterne. Vi har afholdt forældresamtaler

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. 22. maj 2015 Vallekilde-Hørve Friskole. Fredagsbrev nr. 823 Næste uge: 26.maj 26. maj 27. maj 28. maj 29. maj 30. + 31. maj Lærermøde Fællesfoto (hele skolen) Lærermøde SFO-dyredag Skole-Hjem indskol.

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. 19. december 2018 Vallekilde-Hørve Friskole. Dec. 2018/ januar 2019 Mærkedage dec. 2018/ januar 2019 20. december 20. december 21. december 2. januar 3. januar 14. januar 15. januar 18. januar 19. januar

Læs mere

Dvs. morgen fritter fra kl Og igen på det tidspunkt Jeres barn efter det normale skoleskemaet ellers ville have haft fri.

Dvs. morgen fritter fra kl Og igen på det tidspunkt Jeres barn efter det normale skoleskemaet ellers ville have haft fri. Vigtigt!! Hvis lærernes lockout bliver en realitet, skal I være opmærksomme på, at Jeres barn stadig kan komme hos os i SFo en. Men kun i det tidsrum som en almindelig skoledag. Dvs. morgen fritter fra

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. 2. juni 2017 Vallekilde-Hørve Friskole. Fredagsbrev nr. 907 Næste uge: Mærkedag: 4. juni 5. juni 6. juni 7. juni 8. juni 9. juni Pinsedag Udlej. baunen 2. pinsedag - Fri 9.kl. prøve - Naturfag Lærermøde/P-møde

Læs mere

Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk. Ugebrev 37

Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk. Ugebrev 37 Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk Friskolen i Lemming Ugebrev 37 Kære børn og forældre! Lemming d. 11.september 2015 Hurra

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 13. marts 2015 Fredagsbrev nr. 814 Næste uge: 13.marts 16. marts 18. marts 18. marts 19.marts 20 marts 20 marts 21. marts Cafeaften kl.19.00 7. klasse rejser til Slovenien 5.kl.s

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. 10. november 2017 Vallekilde-Hørve Friskole. Fredagsbrev nr. 922 Næste uge: Mærkedag: 11. november 13. november 14. november 15. november 16. november 17. november Udlejning baunen Lærermøde + Sfo-møde

Læs mere

26. maj 28. maj 01. juni. Husk: Fællesfoto tirsdag den 29. maj 2012 kl. 09.30. Vi ønsker alle Mette og Jesper hjertelig tillykke med deres bryllup

26. maj 28. maj 01. juni. Husk: Fællesfoto tirsdag den 29. maj 2012 kl. 09.30. Vi ønsker alle Mette og Jesper hjertelig tillykke med deres bryllup Vallekilde-Hørve Friskole. 25. maj 2012 Fredagsbrev nr. 700 Næste uger: 28. maj 29. maj 30. maj 31. maj 1. juni 2. Pinsedag - FRI Fælles skolefoto Forældresamtaler SFO Forældresamtaler SFO Fællesrengøring

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. 26. juni 2015 Vallekilde-Hørve Friskole. Fredagsbrev nr. 828 Næste uge: 27. juni Uge 27 og 28 Kollegialt samvær Spireloppe åben Mærkedag: 10. august Anne 20 års jubilæum Uge 32 5. august 7. august 9. august

Læs mere

UGEBREV. uge Ugebrevet udkommer normalt hver weekend. Deadline for indlæg er fredage kl. 20 på

UGEBREV. uge Ugebrevet udkommer normalt hver weekend. Deadline for indlæg er fredage kl. 20 på UGEBREV uge 26 2019 Ugebrevet udkommer normalt hver weekend. Deadline for indlæg er fredage kl. 20 på syddjursfriskolenyhedsbrev@hotmail.com KALENDER: Uge 26: Lejrtur for hele skolen 28/6 kl. 11-12: Afhentning

Læs mere

Skolefritidsordningen ved Filial Bredebro

Skolefritidsordningen ved Filial Bredebro Skolefritidsordningen ved Filial Bredebro Velkommen til Bredebro SFO. Det er dejligt at kunne sende denne folder ud til jer, for nu nærmer vi os snart begyndelsen på den nye struktur. Vi glæder os meget

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. 2. februar 2018 Vallekilde-Hørve Friskole. Fredagsbrev nr. 933 Næste uge: Mærkedag: 06.februar 09. februar 09.februar 09.februar SFO.P.møde - Lærermøde Fastelavn kl. 8.00 12.00 se program i dette fredagsbrev

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 7. juni Fredagsbrev nr. 743 Næste uger: 8. juni 10+11. juni 12. juni 13.juni 13.+14. juni 14. juni Fælles arbejdsdag Mundt.prøve Historie Lærermøde + P-møde Helle L- kursus Lejrskole

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. 14. december 2012 Vallekilde-Hørve Friskole. Fredagsbrev nr. 721 Næste uger: 17. december 18. december 19. december IS fri Forældrerådsmøde IS fri Juleemnedag 4.lek. Bh.kl. sender julekort til kommende

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. 26. oktober 2018 Vallekilde-Hørve Friskole. November 2018 Mærkedage Nov.2018 30. oktober 1. november 3. november 5. november 6. november 7. november 12. november 13. november 14. november 20. november

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 21. september 2012 Fredagsbrev nr. 710 Næste uger: 24. september 24. september 26.september 26. september 27. september 8.-9.kl. Teater Vejrhøj tur SFO Lærermøde Bestyr.møde

Læs mere

Vi er så heldige, at der kommer 10 forældre med, som vil hjælpe os med maden.

Vi er så heldige, at der kommer 10 forældre med, som vil hjælpe os med maden. Kære forældre Feldballe den 17/8-2019 Nu nærmer tiden sig for vores store fælleslejr til Tandslet Friskole. Skolen ligger på Als og har rigtig gode faciliteter både inde og ude, som vi glæder os til at

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 7. februar 2014 Fredagsbrev nr. 769 Næste uge: 17. februar 18. februar 19. februar 21. februar 22. februar Fremvisning af skole og skovbørnehave for ansøg. Skole-hjem samtaler

Læs mere

F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 3 6

F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 3 6 U G E B R E V E T F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 3 6 Ugen der gik: Stamgrupperne er godt i gang, og det er en fornøjelse at opleve børnene tilbage i deres rette element. Vi sagde farvel til Silke

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. 6. november 2015 Vallekilde-Hørve Friskole. Fredagsbrev nr. 840 Næste uge: 10.november 11.november 12.november 12. november 12.november 13.november Lærermøde + P-møde Spireloppen Disco-fest Clark på kursus

Læs mere

Kære forældre! Post Danmark Rundt. Bornholm. Fripladsansøgning. Fredag den 24. august 2012

Kære forældre! Post Danmark Rundt. Bornholm. Fripladsansøgning. Fredag den 24. august 2012 Kære forældre! Fredag den 24. august 2012 Post Danmark Rundt I onsdags var vi en lille flok, der var kørt til Rimsø for at se feltet fra Post Danmark Rundt komme susende forbi. Vi fik både lidt merchandise

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. 26. februar 2016 Vallekilde-Hørve Friskole. Fredagsbrev nr. 853 Næste uge: Mærkedag: 1. marts 3. marts 4. marts 5. marts Fyraftensmøde bh.kl. kl. 17.00 -? Censorclearing 8.30 11.00 Spireloppen pæd.dag

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. 29. juni 2018 Vallekilde-Hørve Friskole. Juli/august 2018 30. juni 12. august 13. august 15. august 16. august 17. august 21. august 22. august 28. august Børnenes sommerferie Spireloppen holder åbent

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. 26. august 2016 Vallekilde-Hørve Friskole. Fredagsbrev nr. 872 Næste uge: Mærkedag: 29. august 02. september 03. september Musikfestival - Spireloppen VHG-dag Personaledag 27. august 28. august 29. august

Læs mere

Nr. Lyndelse Friskole

Nr. Lyndelse Friskole Nr. Lyndelse Friskole Kirkestien 2-4, Nr. Lyndelse, 5792 Årslev Tlf. 63 900 100 Fax 63 900 105 Torsdagsnyt 16-08-2012 Velkommen tilbage efter ferien. Vi håber, I alle har haft en dejlig ferie, og er parate

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. 11. december 2015 Vallekilde-Hørve Friskole. Fredagsbrev nr. 845 Næste uge: Mærkedag: 14. december 15. december 16. december 17. december 18. december Samtaler 8.kl. BI - fri Lærermøde Forældremøde skbh.

Læs mere

Det er koldt derude, hvis ikke ungerne har, så send hue og vanter med til pauserne.

Det er koldt derude, hvis ikke ungerne har, så send hue og vanter med til pauserne. Det er koldt derude, hvis ikke ungerne har, så send hue og vanter med til pauserne. Vi har fået masser af spalteplads i den lokale presse, mandag havde vi besøg af Merete Riisager, det var et vældig fint

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 04. januar 2013 Fredagsbrev nr. 723 Næste uger: 07. januar 08. januar 09. januar 10. januar VH skoleledermøde Forældrerådsmøde UU-besøg 8.kl. Lærer + SFO-møde Mærkedag: 5. januar

Læs mere

Der er flere mindre ændringer i SFO- bla. morgenåbent- det kan i læse mere om i Skolehåndbogen, der udkommer primo/ medio september.

Der er flere mindre ændringer i SFO- bla. morgenåbent- det kan i læse mere om i Skolehåndbogen, der udkommer primo/ medio september. Onsdag d.24. august 2011 Arbejdsdag 3.9.2011 Lørdag d. 3.9 er sidste arbejdsdag i dette arbejdsår inden krydserne gøres op. Der er en lang række opgaver, der skal løses, og det har Jan allerede meldt ud,

Læs mere

Bordings Friskole Fritidsordningen. Fællesskabet går forud Fysisk udfoldelse giver mod på livet Fritid er fri tid

Bordings Friskole Fritidsordningen. Fællesskabet går forud Fysisk udfoldelse giver mod på livet Fritid er fri tid Bordings Friskole 2016 Fritidsordningen Fællesskabet går forud Fysisk udfoldelse giver mod på livet Fritid er fri tid Fritidsordningen på Bordings Friskole er for elever fra børnehaveklasse til 3. klasse.

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 1. februar 2013 Fredagsbrev nr. 727 Næste uger: 02. februar 05. februar 06. februar 07. februar 08. februar 09. februar 09. februar Udlejning Baunen Fagkonsultation 8.kl. Lærermøde

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 24. maj Fredagsbrev nr. 741 Næste uger: 27. maj 30.maj Udelørdag- møde Bestyrelsesmøde Majfest start kl.18.30 Mærkedag: 25. maj 26. maj Sofie 7.kl. Asta 6.kl. HUSK SKOLE OG SFO

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. 15. september 2017 Vallekilde-Hørve Friskole. Fredagsbrev nr. 915 Næste uge: Mærkedag: 16. september 18. september 19. september 20. september Udlejning baunen Skolefoto kl. 8.30 13.00 Skolefoto kl. 8.30

Læs mere

Info folder Bikuben 2013. Info folder om Bikuben 2013

Info folder Bikuben 2013. Info folder om Bikuben 2013 Info folder om Bikuben 2013 1 Indholdsfortegnelse: Praktiske oplysninger s. 3 Åbningstider s. 3 P-plads-forhold s. 3 Usynlige grænser s. 4 ForældreIntra s. 4 Fravær s. 5 Ferie s. 5 Mad s. 5 Eftermiddagsmad

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 27.februar 2015 Fredagsbrev nr. 812 Næste uge: 27.-28.februar 02.marts 03.marts 07.marts Udlejning Baunen Fælleemne Grundtvig Læringsfestival for lærer Bestyrelsen Visionsarb.

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 5. april 2013 Fredagsbrev nr. 734 Næste uger: Uge 15 09. april 12. april Mette G. Kursus hele ugen Spisning for kommende Bh.kl. forældre Forældremøde ml.gr. Skole-hjem overbygn.

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 14. juni 2013 Fredagsbrev nr. 744 Næste uger: 15. juni 17. juni 20.juni 21.juni Arbejdsdag i skovbørnehaven Udlejning Baunen Fælles foto kl. 09.30 Lærer kursus kl.12.00 Rundvisning

Læs mere

Der er jule-klippe-hygge-dag torsdag d. 30. november, fra , alle er velkomne til at komme forbi og hygge med.

Der er jule-klippe-hygge-dag torsdag d. 30. november, fra , alle er velkomne til at komme forbi og hygge med. Så er det fredag. En stille uge på skolen er gået. Stille fordi 8. og 9. årg. er sendt i praktik. Det forlyder, at de unge mennesker har klaret sig godt, og at de har fået et godt indblik i arbejdsmarkedet.

Læs mere

Dette bliver så skoleårets sidste nyhedsbrev. Forude venter sommerferien. Næste nyhedsbrev udsendes i uge 31.

Dette bliver så skoleårets sidste nyhedsbrev. Forude venter sommerferien. Næste nyhedsbrev udsendes i uge 31. Arrild Friskole & Børnehus Skærbækvej 16, Arrild, 6520 Toftlund. Skolen@arrildfriskole.dk Tlf.: 74830103 Boernehuset@arrildfriskole.dk Tlf.: 30138403 Nyhedsbrev 26/2019 Dette bliver så skoleårets sidste

Læs mere

Nyhedsbrev juni Langemosen

Nyhedsbrev juni Langemosen NYBORG UNGDOMSSKOLE Nyhedsbrev juni Langemosen Juni 2015 DENN E G ANG: Nyt på skolen 1 Program for resten af skoleåret 2 Tider for mundtlige prøver i uge 25 Invitation til dimission 3 Københavnertur d.

Læs mere

F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 4 5

F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 4 5 U G E B R E V E T F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 4 5 Lemming d.9. november 2017 Lillegruppen har i et stykke tid arbejdet med rim og remser på forskellig vis. Her er et eksempel på et hus, de

Læs mere

Dagene for skole hjem samtaler, ligger i ugen lige efter efterårsferien. Tjek Showbie og byt gerne indbyrdes, giv dog lige læreren besked.

Dagene for skole hjem samtaler, ligger i ugen lige efter efterårsferien. Tjek Showbie og byt gerne indbyrdes, giv dog lige læreren besked. Sikken et skønt vejr at holde motionsdag i, solskin og vindstille, det er ikke mange dage vi har af denne slags, så skønt, at vi fik sådan en i dag :0) Der blev gået til den, da der var kåringer på spil,

Læs mere

Juni 2013. Nyt fra de forskellige teams:

Juni 2013. Nyt fra de forskellige teams: Nyt fra de forskellige teams: Juni 2013 Team 00. klasse: Om mandagen og torsdagen har børnene lavet førskole-opgaver, hvor deres kommende børnehaveklasselærere har deltaget. Mange af børnene har været

Læs mere

Ugen der gik Uge 24 Nyt ansigt på Hellum FRI fra 1. august

Ugen der gik Uge 24 Nyt ansigt på Hellum FRI fra 1. august Ugen der gik Uge 24 Nyt ansigt på Hellum FRI fra 1. august Fra 1. august og et halvt år frem har vi været så heldige at få tilbudt gratis ansættelse af en studerende fra den Pædagogiske Assistent Uddannelse

Læs mere

Glade børn lærer bedst

Glade børn lærer bedst Bestyrelsesmøde tirsdag d. 8/5 2018 Rødding Friskole kl. 18-21 Deltagere: Maja, Pia, Stinne, Pernille, Ditte, Henrik, Lars, Jens. Glade børn lærer bedst Fraværende: Poul Forplejning: Jens Ansvarlig Dagsorden

Læs mere

Referat Møde nr. 9-2012 Bestyrelsesmøde mandag 17. september 2012 kl. 19.00 22.00

Referat Møde nr. 9-2012 Bestyrelsesmøde mandag 17. september 2012 kl. 19.00 22.00 Referat Møde nr. 9-2012 Bestyrelsesmøde mandag 17. september 2012 kl. 19.00 22.00 Tilstede: Jonas, Jesper, Jens, Anne Marie, Steen, Janne, Marianne, Louise, Susanne Fraværende: Nanna Dagsorden Ansv. Ca.

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. 21. august 2015 Vallekilde-Hørve Friskole. Fredagsbrev nr. 830 Næste uge: 26. august Bestyrelsesmøde Mærkedag: 22. august 23. august 26. august 27. august 28. august Filippa bh.kl. Rasmus 1.kl. Kaya 1.kl.

Læs mere

Kære børn og forældre!

Kære børn og forældre! U G E B R E V E T F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 0 3 Kære børn og forældre! Lemming d. 18. januar 2019 Side 1 af 5 Ugen der gik: Vi har haft en almindelig dejlig uge. Glade børn over hele linien!

Læs mere

Ugebrev 41 Indskolingen 2015

Ugebrev 41 Indskolingen 2015 Ugebrev 41 Indskolingen 2015 Fælles info: Kære indskolingsforældre. Efter en dejlig PMU- uge, hvor hele skolen summede af Storm P og alle hans fluer, fantasifulde opfindelser og finurlige figurer er den

Læs mere

UGEBREV nr. 58 uge 02

UGEBREV nr. 58 uge 02 UGEBREV nr. 58 uge 02 Årgang 5 Kære alle børn og forældre! Det var rigtig rart at se alle børn og voksne igen efter en god lang juleferie. Alle er mødt op med godt humør, så vi har haft en fin første uge

Læs mere

Flytning af klasselokaler Onsdag og torsdag den juni flyttes der klasselokale for de klasser, der skal have nyt lokale efter sommerferien.

Flytning af klasselokaler Onsdag og torsdag den juni flyttes der klasselokale for de klasser, der skal have nyt lokale efter sommerferien. UGEBREVET DATO: 13. juni 2014 NR.: 39. 18. årgang ------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Kære forældre, personale og elever Skoleåret

Læs mere