Den store Etiopienrejse Klippekirker og stammefolk

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Den store Etiopienrejse Klippekirker og stammefolk"

Transkript

1 Den store Etiopienrejse Klippekirker og stammefolk Denne rejse kombinerer den nordlige del af Etiopien og de fantastiske klippekirker i Lalibela med en ekspedition til de sydlige stammefolk i Etiopiens Omo-dal. At besøge Etiopien på denne store rundrejse er som at være i flere tidslommer på én gang. I landbruget oplever vi, hvordan der høstes med segl og pløjes med okser og som for hundrede år siden. Vi skal selvfølgelig smage den etiopiske kaffe, der er ophav til den nu verdensomspændende drik. 18 dage Pris Rejseleder Status Information 1. mar 19 til 18. mar kr Betina Randskov Udsolgt Etiopien er et af verdens første kristne lande, som ifølge egne myter opstod i en alliance mellem Dronningen af Saba og Kong Salomon i Jerusalem. Landet opbevarer den ægte Pagtens Ark, som Moses fik fra Gud. Landet er desuden hjemsted for et at de ældste fund af vore forfædre - den lille pige Lucy, der i dag er mere end 3 mio. år gammel. I Lalibela kan man se Verdens 8. vidunder de helt usædvanlige og smukke klippekirker, der er forbundet i et underjordisk kompleks og opbygget som en kopi af Jerusalem. I den sydlige del af Etiopien findes stammer og folkeslag med traditioner og levevis fra gammel tid, der er en sjældenhed i dagens Afrika. Vi besøger nogle af disse stammer. Vi møder bl.a. de såkaldte tallerkennegre mursierne - samt det tyrespringende hamar folk. Max 18 deltagere!

2 1. dag København - Addis Ababa Ankomst efter midnat. Indkvartering i Addis Ababa. 2. dag Addis Ababa Addis Ababa kaldes ofte for Afrikas hovedstad, for både Den Afrikanske Union og FN har hovedsæder i den etiopiske hovedstad. Byen ligger i 2200 meters højde, og det gør den til verdens 3. højest beliggende hovedstad. Efter morgenmaden skal vi på byrundtur. Vi besøger National Archeological Museum, der huser 52 knogler fra abemennesket Lucy. Lucy var en sensation, da hun blev udgravet i Hun har gået rundt for 3,2 millioner år siden, og har mindet om både abe og menneske. Palæo-antropologen Don Johanson kunne ud fra fossilets bækken afgøre, at der var tale om et hun-individ og var i øvrigt så opstemt over sit fund, at han opkaldte det efter Beatles-sangen Lucy in the Sky with Diamonds. Vi besøger også det etnografiske museum, hvor nationens folkemindesamling er udstillet i Kejser Hailie Sellassies gamle palads. Vi bliver sat ind i Etiopiens nyere historie, såvel etnisk som politisk. Herefter skal vi have vores første smagsprøve på den etiopiske kaffe, som alverdens kaffe udspringer af. 3. dag Addis Ababa Debre Markos Efter morgenmad skal vi nordpå gennem frugtbare landsbrugsområder til klosteret Debre Libanos med et af landets vigtigste men etbenede helgen. Her får vi det første indtryk af den helt særlige og tidlige kristendom, der har slået rod i Etiopien. Klosteret ligger også nær den Blå Nil der skærer gennem kløfterne her før mødet med den Hvide Nil i Sudan. Vi spiser frokost nær en portugisisk bro over en lille kløft og nyder udsigten og fuglelivet. Overnatning på lille hotel i Debre Markos. 4. dag Bahir Dar Tidligt om morgenen kører vi videre mod Bahir Dar, der ligger ved Tana søen. Byen Bahir Dar har brede boulevarder med palmer og blomster i mange farver. Byen er hjemsted for Amhara-folket, hvis sprog er Etiopiens nationalsprog. Efter frokost sejler vi på Tana søen, der er Etiopiens største på 3500 km2 og kilden til Den Blå Nil, som herfra flyder 5223 km nordpå, før den løber ud i Middelhavet. Omkring denne sø er opstået både naturmæssige og kulturelle unikke ting. Der er 37 øer, og på 20 af disse blev der i tallet bygget klostre og kirker. Legenden siger, at det var her Pagtens Ark først blev bragt til af Kejser Menelik, søn af dronningen af Saba og kong Salomon. Vi besøger et af de mange kirker Ura Kidane Mihret, og får mulighed for at møde fiskere i papyrusbåde og måske også et par pelikaner på søen. Efter sejlturen vender vi tilbage til Bahir Dar, hvor vi har en overnatning.

3 5. dag Bahir Dar - Gondar Vi kører rundt om Tanasøen mod Gondar, en gammel kongeby i det nordlige Etiopien. Byen Gondar (2200 m.o.h.) blev grundlagt i 1635 af Kong Fasilidas og var hovedstad i 250 år. Denne periode var de etiopiske kirkemaleriers guldalder. Under kong Fasilidas og hans efterfølgere blev der udviklet en unik hofkultur, med forfinede musikformer og poesi m.m., og der blev brugt rigtig mange ressourcer på smukke kirkemalerier. Her er mange historiske bygningsværker, paladser og kirker. Vi besøger byens paladskompleks, Fasil Ghebbi, badet som bruges til den årlige festival, som kaldes Fasika, samt den unikke Debra Berhan Selassie kirke fra Hele kirkens indre viser scener fra Bibelen, og loftet har mere end 80 malerier af afro-engle. Overnatning i Gondar. 6. dag Gondar - Lalibela En lang køretur gennem storslåede landskaber langs kløfterne ved Simiens bjerge bringer os til Lalibela. Vi passerer byen Debre Tabor og stopper undervejs og nyder de flotte udsigter. Sidst på eftermiddagen ankommer vi til Lalibela, hvor vi har to overnatninger. 7. dag Lalibela Lalibela er en særpræget og isoleret bjergby (2630 m.o.h.). Besøget her er et af rejsens højdepunkter. Lalibela er kendt for sine mange klippekirker, hugget ud af en smuk rød vulkansk bjergart. 12 af disse særprægede kirker er stadig i brug og tiltrækker pilgrimme fra hele Etiopien. Kirkerne er forbundet via labyrintagtige underjordiske gange. Legenden siger, at kong Lalibela efter besøg i Jerusalem ønskede at bygge en kopi her midt i Etiopien udformet som et jordisk og et himmelsk Jerusalem adskilt af Jordan -floden. Ved en af kirkerne er desuden en stiliseret efterligning af Ararats bjerg, hvor Noahs Ark gik på grund efter syndfloden. Vi udforsker kirkerne til fods. Vi ser bl.a. den største klippekirke i verden, Bet Medhane Alem. Kendt fra film og billeder er også Bet Giorgis, der er hugget ud som et kors. 8. dag Lalibela - Addis Ababa - Hawassa Om formiddagen flyver vi tilbage til Addis Ababa, hvorefter vi kører mod Hawassa, hvor vi har én overnatning. 9. dag Hawassa - Arba Minch Om morgenen besøger vi fiskemarkedet ved sydbanken af Hawassa søen. Efter besøget kører vi syd på mod Arba Minch. Dette er indgangen til Etiopiens stammeområder. Undervejs besøger vi en landsby tilhørende Alaba stammen, som lever af landbrug, og hvis befolkning primært er muslimer. Arba Minch betyder direkte oversat fra amharisk De 40 kilder. Ud over de mange kilder, der springer her, ligger Arba Minch ved Chamo søen. Vi har en overnatning i Arba Minch.

4 10. dag Dyreliv ved Chamo-søen Dorze stammen Om morgenen sejler vi ud på Chamo-søen på udkig efter krokodiller og flodheste. Vi er også på udkik efter fugle som ibis, lille flamingo, kejserørn og tårnfalk. Bådturen på søen varer cirka 2-3 timer. Vi kører videre og indkvarterer os på lodge eller hotel nær Konso. Undervejs besøger vi en landsby tilhørende Dorze stammen. 11. dag Konso og Tsmay stammer Stammefolks liv og hverdag er i centrum for denne dag. Først besøger vi en Konso-landsby. Hjørnestenen i Konso-kulturen er et specialiseret og succesrigt landbrug, der får et produktivt levned ud af det kuperede landskab ved at anlægge terrassemarker. Konso-folket rejser totempæle fyldt med falliske symboler over de dødes grave, og de dyrker slangen som kult. Denne dag er et spændende møde med disse mennesker og deres kultur, der stort set ikke er blevet påvirket udefra gennem århundreder. En konso-landsby er opdelt i forskellige kvarterer, som hver er opdelt og afgrænset af rundmurer, der har tre funktioner brandmur, forsvarsmur og fold til at holde husdyrene inde om natten. I Konso-området kan vi også se de helt specielle landskabsformationer, der er opstået ved erodering gennem længere tid. Efter besøget i Konso-landsbyen kører vi mod Jinka og besøger vi en besættelse med folk fra Tsmay-stammen. Vi har to overnatninger på hotel i Jinka. 12. dag Mursierne med læbeplader - Ari-folkets håndværkertradtioner På østbredden af Omo-floden ligger Mago nationalpark. Vi kører ca. et par timer på ujævn vej og besøger en Mursi-landsby. Mursi er en af de stammer med i alt ca mennesker, der stadig praktiserer kropsbemalinger med naturlige farvestoffer som lime eller ler. De bor i en af de mest øde egne af Etiopien. De er animister, dog er 15% kristne. De er oprindelig kvægbrugere, men en sygdom decimerede kvægbestanden i 60'erne. Nu dyrker de også sorghum og majs og holder bier. De forsynede også tidligere de omboende stammer med dyreskind, men deres jagtområde er nu en nationalpark, hvor jagt er forbudt. De er mest kendt for kvindernes læbeplader (tallerkennegre). Som 20-årig får kvinden spaltet underlæben fra, og der bliver i løbet af det næste år indsat stadig større lerplader. Når den endelige størrelse er nået, går kvinden dog ikke med pladen til daglig. Det er for upraktisk, og læben hænger meget uskønt ned. Jo større plade, desto større medgift. Om eftermiddagen går vi en tur i en Ari-landsby, som er hovedstammen i dette område. Ari-folket er dygtige pottemagere, smede men det er landbruget, der giver størst status. Kvinderne bærer nederdele lavet af enset, en bananlignende træ-art, ved festlige lejligheder. Efter besøget hos dem vender vi tilbage til vores hotel.

5 13. dag Bana og Hamar På vej mod Turmi besøger vi Bana-folket. Det er et semi-nomadisk folk, der lever i den lavere Omodal. Mændene har ofte deres hår sat op med en fjerdekoration. Både mænd og kvinder maler deres kroppe med hvidt kridt. Kvinder i stammen bærer perler i deres hår, der holdes sammen med smør. Bana er meeget lig den nærliggende hamar-stamme. Eneste forskel er, at kvinderne her ofte ikke farver deres hår med okker, og desuden bruger en gennemskåret kalabas som hat, hvilket hamarkvinderne ikke gør. Ved ankomst til Turmi besøger vi hamar-folket, som i årevis har levet isoleret og derfor har udviklet meget unikke skikke. Hamar-folkets livsstil er meget traditionel afrikansk. De er kvægnomader, og udgør i dag ca mennesker. Vi overnatter på lodge i Turmi i 2 nætter. 14. dag Smukt bemalede Karoer I dag tager vi på udflugt til Karo-stammen i et hjørne tæt på grænserne til henholdsvis Syd-Sudan og Kenya. Der er kun Karo tilbage, og dermed er dette en af de mindste stammer i Etiopien. Ifølge deres overlevering var de kvægbrugere, som levede i bjergene. En dag forsvandt deres kvæg i søgen efter vand. De fulgte efter og fandt Omo-floden, hvor de slog sig ned. Tsetsefluen har udryddet deres kvæg, og nu er de agerbrugere som dyrker sorghum, majs og bønner. De holder bier, og de er fornylig af nød begyndt at fiske, hvilket tidligere var tabu. Karoerne er kendt for at smykke sig med naturfarver. Både kvinder, mænd og små børn er farverigt malet over hele kroppen. De har handelssamkvem med Hamar (som også passer noget af deres kvæg mod at få sorghum.. De er derimod krigeriske mod Nyangatom og Mursi, senest var der en blodig konflikt om ejerskabet af et stykke land i 1993 og stadig sker der i gennemsnit omkring 15 drab om året i stammefejder i dette område. 15. dag Dessanech stammer På vej tilbage mod Arba Minch besøger vi Dessanech stammeområdet ved Omoflodens delta og Turkana søens nordlige bred. Dessanech folket er semi-nomader. Vi fortsætter til Konso, hvor vi overnatter i lodge eller på hotel. 16. dag Langano søen Fra Konso kører vi nord på mod Langano søen. Undervejs besøger vi folk fra Tsemay-stammen, som er bosat i området ca. 30 km. nord for Chew Bahir søen. Vi har én overnatning ved Langano søen.

6 17. dag Stelerne ved Tiya - Addis Ababa Efter morgenmaden kører vi mod nord til Butajira og ser stelerne ved Tiya, der er på Unescos Verdensarvsliste. De 45 steler er ikke så berømte som de verdenskendte i Axum, men mysteriet omkring denne sydlige stelepark er så meget desto større. Kun lidt vides om, hvorfor de er stillet op. Man formoder, at de markerer gravpladser for både mænd og kvinder mellem 18 og 30 år, der døde for omkring 700 år siden. Herefter fortsætter vi mod Addis Ababa, hvor vi har én overnatning. Vi har eftermiddagen fri på egen hånd. Om aftenen holder vi afskedsmiddag, hvorefter vi kan nå at sove lidt, inden hjemturen til Danmark starter tidlig næste morgen. 18. dag Ankomst København

7 Prisen inkluderer Fly København-Addis Abeba t/r Fly Lalibela-Addis Abeba Overnatninger på hoteller og lodges Helpension Al transport Alle udflugter, sejlture og entreer Engelsktalende guide Dansk rejseleder Drikkevand på turen. Drikkepenge til chauffør og lokalguide Ingen hokus pokus: Se vores prispolitik her

8 Ikke inkluderet Afbestillings- og rejseforsikring Visum (p.t. USD 52) Eneværelsestillæg (1.800 kr) Husk at læse de generelle handelsbetingelser her Bemærk Passet skal være gyldigt mindst 6 måneder efter hjemrejsedatoen. Rejsetype Viktors Farmor adventurerejse Dette er en Viktors Farmor adventurerejse. Der er lagt vægt på enestående oplevelser, men du skal være forberedt på nogle lange køreture i til tider ujævn terræn samt overbærenhed hvad angår indkvartering.

Den store Etiopienrejse Klippekirker og stammefolk

Den store Etiopienrejse Klippekirker og stammefolk Den store Etiopienrejse Klippekirker og stammefolk Denne rejse kombinerer den nordlige del af Etiopien og de fantastiske klippekirker i Lalibela med en ekspedition til de sydlige stammefolk i Etiopiens

Læs mere

Etiopien rundrejse Frodige bjerglandskaber og bibelske motiver

Etiopien rundrejse Frodige bjerglandskaber og bibelske motiver Etiopien rundrejse Frodige bjerglandskaber og bibelske motiver En rejse i Etiopien er en rejse tilbage i tid. Kristendommen, der kom til landet i det 4. årh., har bl.a. manifesteret sig i de helt unikke

Læs mere

Etiopien. Oktober-November 2007

Etiopien. Oktober-November 2007 Etiopien Oktober-November 2007 I Oktober November 2007 var vi på rundrejse i Etiopien med Viktors Farmor. Hanne havde sin GPS med på turen og kunne underholde meget om, hvor vi var, hvor langt vi havde

Læs mere

Andualems ETIOPIEN - stammefolk og historie (specialrejse for DBK med venner!)

Andualems ETIOPIEN - stammefolk og historie (specialrejse for DBK med venner!) Andualems ETIOPIEN - stammefolk og historie (specialrejse for DBK med venner!) Dyk ned i et ret ukendt hjørne af Afrika på en fabelagtig rejse. Dette er den ultimative Etiopien-rejse, som er opdelt i to

Læs mere

Andualems Etiopien - stammefolk og det historiske nord

Andualems Etiopien - stammefolk og det historiske nord Andualems Etiopien - stammefolk og det historiske nord Dyk ned i et ret ukendt hjørne af Afrika på en fabelagtig rejse. Dette er et eventyr ud over det sædvanlige. Det er den ultimative Etiopien-rejse,

Læs mere

Andualems Etiopien - stammefolk og det historiske nord

Andualems Etiopien - stammefolk og det historiske nord Andualems Etiopien - stammefolk og det historiske nord Dyk ned i et ret ukendt hjørne af Afrika på en fabelagtig rejse. Dette er et eventyr ud over det sædvanlige. Det er den ultimative Etiopien-rejse,

Læs mere

Etiopien. I samarbejde med Dansk Ethioper Mission. 11. 26. oktober 2013. Med dansk rejseleder. 1300829 d. 21. feb. 2013 / 1

Etiopien. I samarbejde med Dansk Ethioper Mission. 11. 26. oktober 2013. Med dansk rejseleder. 1300829 d. 21. feb. 2013 / 1 Etiopien I samarbejde med Dansk Ethioper Mission 11. 26. oktober 2013 Med dansk rejseleder 1300829 d. 21. feb. 2013 / 1 "13 måneders solskin" Rejseleder Rejsens formål er at se det historiske Etiopien,

Læs mere

Kili Kenya Safari ,- 8 dage. Ring

Kili Kenya Safari ,- 8 dage. Ring Kili Kenya Safari Amboseli - Lake Naivasha - Masai Mara I Masaiernes Kenya kunne man fristes til at sige om denne safari Fra udsigten til Kilimanjaro via Rift Valley søen Naivasha til de store rovdyrs

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf Kili safari 8 dage Kontakt os for pris Amboseli - Lake Naivasha - Masai Mara I Masaiernes Kenya kunne man fristes til at sige om denne safari. Fra udsigten til Kilimanjaro via Rift Valley søen Naivasha

Læs mere

Safari og badeferie i Kenya

Safari og badeferie i Kenya Safari og badeferie i Kenya Tag på en spændende rejse, der kombinerer safari i Tsavo National Park med badeferie ved kenya-kysten. På denne rejse til Kenya, får I mulighed for at se utrolige dyr på jeres

Læs mere

Rejseplan MC tur Det ukendte Spanien, Maj 2013.

Rejseplan MC tur Det ukendte Spanien, Maj 2013. Rejseplan MC tur Det ukendte Spanien, Maj 2013. Spaniens-kenderen Claus Berner gennemfører unik 7 dages MC tur i Midtspanien i maj 2013. MC Turen vil have et kulturelt og historisk islæt med besøg i en

Læs mere

Tanzanias sydlige højdepunkter

Tanzanias sydlige højdepunkter Tanzanias sydlige højdepunkter Kom med på safari i Tanzania og besøg nogle af Afrikas mest fantastiske safariområder Mange har det fejlagtige indtryk, at man kun i lande som Botswana og Zambia kan finde

Læs mere

Forlæng din badeferie med safari i Tsavo & Amboseli

Forlæng din badeferie med safari i Tsavo & Amboseli Forlæng din badeferie med safari i Tsavo & Amboseli Per person, 4 dage fra kr. 5.500,- v/2 REJSERUTE: MOMBASA TSAVO ØST AMBOSELI - TSAVO VEST - MOMBASA Udsigt til Afrikas Tag - Kilimanjaro og safari i

Læs mere

Oplev Madagaskars varierede og helt specielle natur og dyreliv på denne vidunderlige tur til øens frodige nordlige...

Oplev Madagaskars varierede og helt specielle natur og dyreliv på denne vidunderlige tur til øens frodige nordlige... Dato:. MADAGASKARS NORDLIGE HøJDEPUNKTER Oplev Madagaskars varierede og helt specielle natur og dyreliv på denne vidunderlige tur til øens frodige nordlige... Tlf.: (+45) 56 36 45 info@safarieksperten.dk

Læs mere

Moskva - Sergejev Posad - Ekaterinburg - Irkutsk - Listvijanka - Bajkalsøen -Ulan Bator Beijing

Moskva - Sergejev Posad - Ekaterinburg - Irkutsk - Listvijanka - Bajkalsøen -Ulan Bator Beijing Trans Mongolske Rute 2010 Moskva - Sergejev Posad - Ekaterinburg - Irkutsk - Listvijanka - Bajkalsøen -Ulan Bator Beijing 18 dage / 17 nætter Gruppe tur/ min 10 personer Denne rute er en anden type transsibiriske

Læs mere

Uganda Perler På Stribe

Uganda Perler På Stribe PRIVAT SAFARI MED ENGELSK- TALENDE REJSELEDER INKL. CHIMPANSE OG GORILLA PERMIT VÆRDI KR. 5.000 Uganda Perler På Stribe 9 DAGE MED AFREJSE HVER DAG, ÅRET RUNDT. Entebbe Kibale Queen Elizabeth N.P Bwindi

Læs mere

SPAR 25% på opholdet, hvis du rejser i 2017 og senest en måned efter bestilling. Kenya bag facaden

SPAR 25% på opholdet, hvis du rejser i 2017 og senest en måned efter bestilling. Kenya bag facaden SPAR 25% på opholdet, hvis du rejser i 2017 og senest en måned efter bestilling. Kenya bag facaden - unik safari i Kenya Nairobi Amboseli Lake Naivasha Lake Elementaita Lake Nakuru Masai Mara På denne

Læs mere

Arkæologisk ekspedition til Altay/Sydsibirien

Arkæologisk ekspedition til Altay/Sydsibirien Arkæologisk ekspedition til Altay/Sydsibirien Altai Republikken i Sydsibirien, Pazyryk kurganer & den mægtige Yenisey`s kilde. 5 dage i det spektakulære Skt. Petersburg og Ermitagemuseum. 17 DAGE; 22.

Læs mere

Makedonien - kultur og vandring Flotte nationalparker

Makedonien - kultur og vandring Flotte nationalparker Makedonien - kultur og vandring Flotte nationalparker Makedonien ligger midt på Balkan, og selv om der ikke er en kystlinje, så giver 50 søer og 16 bjergtoppe over 2000 meter en varieret og flot natur.

Læs mere

Skræddersyet rejseprogram - Tanzania

Skræddersyet rejseprogram - Tanzania Program til: Destination: Tanzania Varighed: 20 dage Program start: Sommer, 2016 * Program slut: Sommer, 2016 * * Datoerne er ikke fastlaget, dette er blot et eksempel, så derfor kan tidspunkterne for

Læs mere

Malawi og Zambia Safari i Livingstones fodspor

Malawi og Zambia Safari i Livingstones fodspor Malawi og Zambia Safari i Livingstones fodspor Da David Livingstone blev fundet af Henry Stanley med de berømte ord: "Dr. Livingstone, I presume", havde han tilbragt mere end halvdelen af sit liv i Afrika.

Læs mere

Victoria Falls og safari i Zimbabwe

Victoria Falls og safari i Zimbabwe Victoria Falls og safari i Zimbabwe Fra Victoria Falls til Hwange National Park Tag med på en indholdsrig safari i Zimbabwe, hvor I skal opleve naturunderet Victoria Falls og Afrikas vilde dyreliv i landets

Læs mere

Tanzanias hemmeligheder

Tanzanias hemmeligheder Tanzanias hemmeligheder De Sydlige Parker Selous, Ruaha & Mikumi Mange har det fejlagtige indtryk, at man kun i lande som Botswana og Zambia kan finde områder, der kun i meget begrænset omfang er mærket

Læs mere

TAG MED SENIORKLUBBEN TDC OG BRAVO TOURS TIL

TAG MED SENIORKLUBBEN TDC OG BRAVO TOURS TIL TAG MED SENIORKLUBBEN TDC OG BRAVO TOURS TIL THAILAND Eventyrlig og fabelagtig rundrejse i 12 dage inklusiv tre dages afslapning på bountyøen Koh Chang. Et overflødighedshorn af oplevelser i Bangkok, Chiang

Læs mere

Flodkrydstogt på Douro i Portugal

Flodkrydstogt på Douro i Portugal Flodkrydstogt på Douro i Portugal Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 9.495,- Højdepunkter Portvinens hjemland Naturskøn sejlads gennem landskaberne fra Porto til Spanien Mulighed

Læs mere

13 dage Vinter 2017/18. Etiopien. I Dronningen af Sabas fodspor

13 dage Vinter 2017/18. Etiopien. I Dronningen af Sabas fodspor 13 dage Vinter 2017/18 Etiopien I Dronningen af Sabas fodspor Etiopien I Dronningen af Sabas fodspor Etiopien er et ægte eventyrland, hvor myter og gamle fortællinger bliver lyslevende. Her er flere seværdigheder

Læs mere

Andalusien - Sydspanske klassikere

Andalusien - Sydspanske klassikere Andalusien - Sydspanske klassikere Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 10.10.2019 17.10.2019 7.395,- Højdepunkter Granada med Alhambra Det jødiske kvarter og moskeen i Córdoba Den

Læs mere

Alsace-Strasbourg. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Alsace-Strasbourg. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Alsace-Strasbourg Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 4.795,- Højdepunkter Strasbourgs kanaler Vinruten Vinsmagning hos de lokale Kultur og historie Side 1 af 5 Alsace-Strasbourg

Læs mere

Alaska Explorer & krydstogt fra Whittier (Anchorage) til Vancouver/Canada

Alaska Explorer & krydstogt fra Whittier (Anchorage) til Vancouver/Canada Alaska Explorer & krydstogt fra Whittier (Anchorage) til Vancouver/Canada 15/16 dage; 19. juni 4./5. juli 2016 Denne rejse kombinerer en rundrejse i Alaska, med start i Alaskas hovedstad, Fairbanks, og

Læs mere

Kenya & Tanzania, Østafrikas højdepunkter

Kenya & Tanzania, Østafrikas højdepunkter Kenya & Tanzania, Østafrikas højdepunkter Lake Naivasha/Lake Nakuru - Masai Mara - Victoria-søen - Serengeti - Ngorongoro - Amboseli Den rigtige og helt logiske rundrejse der kombinerer verdens to bedste

Læs mere

TILMELDING. På turen skal vi være sammen med Bitten Høgh, som bor og arbejder i Kunming.

TILMELDING. På turen skal vi være sammen med Bitten Høgh, som bor og arbejder i Kunming. KINA REJSE 2013 Tag med på en spændende og uforglemmelig rejse til YUNNAN PROVINSEN i det sydvestlige Kina fra den 20. juli til den 3. august 2013 Ved tilmelding senest den, 1. januar 2013 gives der kr.

Læs mere

UNDER VERDENS TAG VANDRE- OG KULTURREJSE I NEPAL

UNDER VERDENS TAG VANDRE- OG KULTURREJSE I NEPAL UNDER VERDENS TAG VANDRE- OG KULTURREJSE I NEPAL AFREJSE: d. 26. marts - 5. april 2015 11 dage PRIS: DKK 17.800 kr. per person UNDER VERDENS TAG VANDRE- OG KULTURREJSE I NEPAL Grønne terrassemarker, rhododendron-skove

Læs mere

Tag med til toppen af Mount Meru med dansktalende rejseleder. Dette smukke bjerg byder på en udfordrende og naturrig oplevelse.

Tag med til toppen af Mount Meru med dansktalende rejseleder. Dette smukke bjerg byder på en udfordrende og naturrig oplevelse. Dato: 06. 07 2016 BESTIGNING AF MOUNT MERU Tag med til toppen af Mount Meru med dansktalende rejseleder. Dette smukke bjerg byder på en udfordrende og naturrig oplevelse. Tlf.: (+45) 56 36 25 45 info@safarieksperten.dk

Læs mere

Bestig Kilimanjaro via Machame-ruten

Bestig Kilimanjaro via Machame-ruten Bestig Kilimanjaro via Machame-ruten På denne vandring får I muligheden for at opnå det, som mange drømmer om: At bestige enestående Mount Kilimanjaro, Afrikas højeste bjerg og verdens højeste enkeltstående

Læs mere

Ørkensand og eminent shopping i Dubai

Ørkensand og eminent shopping i Dubai Ørkensand og eminent shopping i Dubai Besøg verdens højeste bygning, kør rally gennem ørkenens sandklitter og shop i Mall of Emirates. Dubai er fyldt med oplevelser for enhver smag. 9 dage Fra-pris pr.

Læs mere

Det bedste af Kina & Tibet

Det bedste af Kina & Tibet Det bedste af Kina & Tibet Oplev Kinas højdepunkter og tag med til Lhasa for en helt unik oplevelse Tag med på en fantastisk rundrejse hvor du oplever højdepunkterne i Kina, og samtidig ser unikke Lhasa

Læs mere

Hornbill Festival/Nagaland og Arunachal Pradesh

Hornbill Festival/Nagaland og Arunachal Pradesh Hornbill Festival/Nagaland og Arunachal Pradesh Denne rejse bringer os til to uberørte og sjældent besøgte delstater i den nordøstlige del af Indien, grænsende op til Tibet og Burma. Det er et af de sidste

Læs mere

Masai Safari i Kenya ,- 8 dage. Ring

Masai Safari i Kenya ,- 8 dage. Ring Masai Safari i Kenya Ønsker I den ægte safarifølelse, hvor I kommer i nærkontakt med naturen, dyrene og lokalbefolkningen? Så er denne safaritur noget for jer! På denne safarirejse skal I bo på camps,

Læs mere

Tanzanias nordlige højdepunkter

Tanzanias nordlige højdepunkter Tanzanias nordlige højdepunkter Tarangire - Lake Manyara - Ngorongoro - Serengeti BENNS Safari byder velkommen til en forrygende safari til et af verdens absolut førende safarilande, Tanzania. Vi koncentrerer

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf Tanzanias hemmeligheder 13 dage Kontakt os for pris De Sydlige Parker Selous, Ruaha & Mikumi Mange har det fejlagtige indtryk, at man kun i lande som Botswana og Zambia kan finde områder, der kun i meget

Læs mere

Uganda og Rwanda Safari med chimpanser og bjerggorillaer

Uganda og Rwanda Safari med chimpanser og bjerggorillaer Uganda og Rwanda Safari med chimpanser og bjerggorillaer Følg en gorilla på syv meters afstand. I naturen. Denne helt utrolige oplevelse kan du få i Bwindi National Park, på grænsen mellem Uganda og Rwanda,

Læs mere

Botswana camping adventure

Botswana camping adventure Botswana camping adventure Kalahari - Okavango - Moremi - Victoria Falls - Chobe - Limpopo Herlig camping safari til hjertet af de bedste områder i vildtrige Botswana, hvor klassiske naturområder som Kalahari-

Læs mere

ANTON REJSER BEIJING 11. 19. JANUAR 2010

ANTON REJSER BEIJING 11. 19. JANUAR 2010 ANTON REJSER BEIJING 11. 19. JANUAR 2010 Tag med Anton Rejser til Kinas hovedstad Beijing på en rejse, der lægger beslag på alle dine sanser! Oplev alle de kendte steder, som man altid har drømt om at

Læs mere

Krakow. 11 Maj 2014, 5 Dages flyrejse for 3095 Kr

Krakow. 11 Maj 2014, 5 Dages flyrejse for 3095 Kr Krakow 11 Maj 2014, 5 Dages flyrejse for 3095 Kr Storbyferie i Krakow Flyrejser 5 dage Krakow byder på store oplevelser til meget rimelige priser. Tag med til én af Europas smukkeste kulturbyer. Krakow

Læs mere

Makedonien, Albanien, Montenegro og Kroatien

Makedonien, Albanien, Montenegro og Kroatien Rønshoved Højskole Højskolen ved Flensborg Fjord 15-dages oplevelsestur til Makedonien, Albanien, Montenegro og Kroatien 25. maj - 8.juni 2016 på rejsen 14. - 16. marts 2016 på højskolen Rundrejse til

Læs mere

Mallorca -vandring i og omkring Tramuntana bjergene Lørdag 13. oktober lørdag 20. oktober 2018 Dagsprogram - Tur 2.

Mallorca -vandring i og omkring Tramuntana bjergene Lørdag 13. oktober lørdag 20. oktober 2018 Dagsprogram - Tur 2. Mallorca -vandring i og omkring Tramuntana bjergene Lørdag 13. oktober lørdag 20. oktober 2018 Dagsprogram - Tur 2. Dag 1. Ankomst til Palma de Mallorca Bus fra Lufthavnen til Hotel Marina i Puerto de

Læs mere

Krakow - Polens førende kulturby

Krakow - Polens førende kulturby Krakow - Polens førende kulturby Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 05.04.2020 11.04.2020 4.695,- Højdepunkter Centralt beliggende hotel Tømmerflådesejlads på Dunajec floden Saltminerne

Læs mere

Uganda og Rwanda Safari med chimpanser og bjerggorillaer

Uganda og Rwanda Safari med chimpanser og bjerggorillaer Uganda og Rwanda Safari med chimpanser og bjerggorillaer Følg en gorilla på syv meters afstand. I naturen. Denne helt utrolige oplevelse kan du få i Bwindi National Park, på grænsen mellem Uganda og Rwanda,

Læs mere

KLASSISK SAFARI I DET NORDLIGE TANZANIA

KLASSISK SAFARI I DET NORDLIGE TANZANIA Dato: 24. 06 2016 KLASSISK SAFARI I DET NORDLIGE TANZANIA På denne dejlige safari til Tanzanias verdensberømte nordlige safariområder kan nogle af Afrikas... Tlf.: (+45) 56 36 25 45 info@safarieksperten.dk

Læs mere

Stockholm - Storby og skærgård

Stockholm - Storby og skærgård Stockholm - Storby og skærgård Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 4.295,- Højdepunkter Skærgård og by Skansen og Vasa Museet Centralt beliggende hotel Middag første aften er inkluderet

Læs mere

8 dages cykelferie i Cuba

8 dages cykelferie i Cuba 8 dages cykelferie i Cuba Aktive og sjove oplevelser - garanterede afrejser Aktiv oplevelsesrejse til Cuba med 2 8 dages aktiv oplevelsesrejse Cykelture i Cuba Aktive kulturrejser i Cuba Tag med Svane

Læs mere

Rocky Mountains på hesteryg

Rocky Mountains på hesteryg Rocky Mountains på hesteryg En utrolig smuk naturrejse på hesteryg På denne spændende rejse skal I se Rocky Mountains fra en hel anden vinkel. I løbet af 6 dage vil I ride i den smukke natur og se de imponerende

Læs mere

På eventyr i Dubai ,- 12 dage. Ring

På eventyr i Dubai ,- 12 dage. Ring På eventyr i Dubai Oplev Dubai by night og besøg Abu Dhabi. På denne 12 dages rejse, har I god tid til at opleve både Dubai og Abu Dhabi. Vi har indlagt flere udflugter, der gør at I får mest muligt ud

Læs mere

Berlin. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Berlin. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Berlin Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 07.11.2019 10.11.2019 2.395,- Højdepunkter Festivitas i anledning af 30 års dagen for Murens fald Vi guider dig hen til de store steder.

Læs mere

Merseburg - Leipzig - Halle (D) 5 dage med All-inclusive

Merseburg - Leipzig - Halle (D) 5 dage med All-inclusive Merseburg - Leipzig - Halle (D) 5 dage med All-inclusive 1/6 2/6 3/6 (T-2018) Få en oplevelse langt ud over det sædvanlige i dejlige Tyskland, en tur med indtryk til alle sanser, her er både besøg på chokoladefabrik

Læs mere

Schweiz - fra sin smukkeste side

Schweiz - fra sin smukkeste side Schweiz - fra sin smukkeste side Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 7.895,- Højdepunkter Luzerns enestående beliggenhed og historie Med tandhjulsbane til Pilatus Skt. Gotthardtunnelen

Læs mere

Nordjylland - Skagen - Læsø

Nordjylland - Skagen - Læsø Nordjylland - Skagen - Læsø Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 3.595,- Højdepunkter Toppen af Danmark Hotel i Skagens centrum Tanghusene og saltsyderne på Læsø Vildmosens natur

Læs mere

Islands højdepunkter ,- 9 dage. Ring

Islands højdepunkter ,- 9 dage. Ring Islands højdepunkter På denne rundrejse har vi samlet alle højdepunkterne for et rejseeventyr i Island Besøg Islands hovedattraktioner sammen med en lokal guide. Der er så meget at se og opleve i Island,

Læs mere

Etiopien. 16 dage med dansk rejseleder. Pris kr. 25.900,- Tillæg for enkeltværelse: kr. 3.850,- (Turene gennemføres ved min.

Etiopien. 16 dage med dansk rejseleder. Pris kr. 25.900,- Tillæg for enkeltværelse: kr. 3.850,- (Turene gennemføres ved min. Etiopien 16 dage med dansk rejseleder Pris kr. 25.900,- Tillæg for enkeltværelse: kr. 3.850,- (Turene gennemføres ved min. 15 deltagere) Etiopien er vidunderlig rig på storslåede naturoplevelser og historiske

Læs mere

Smuttur til Israel Det Hellige Land

Smuttur til Israel Det Hellige Land Smuttur til Israel Det Hellige Land Få lande i verden byder på så mange oplevelser som Israel. På et areal på størrelse med Jylland finder man et sandt overflødighedshorn af seværdigheder, historiske steder.

Læs mere

DALMATIEN ALL INCLUSIVE

DALMATIEN ALL INCLUSIVE NYHED 8 dage kun kr. 5.698 Afrejse d. 19. og 26. september Hotel i Dalmatien direkte ud til vandet alle værelser med balkon. All Inclusive i Dalmatien inkl. vin, øl og vand ad libitum til frokost og aftensmad.

Læs mere

Det bedste af Kenya og Tanzania

Det bedste af Kenya og Tanzania Det bedste af Kenya og Tanzania Lake Nakuru - Lake Naivasha - Masai Mara - Serengeti - Ngorongoro Den klassiske rundrejse, der forbinder verdens to bedste safarilande på den helt logiske måde: I campingtelte,

Læs mere

Den klassiske kør-selv-ferie på Færøerne

Den klassiske kør-selv-ferie på Færøerne Den klassiske kør-selv-ferie på Færøerne En fantastisk kør-selv-ferie med skønne naturoplevelser På denne kør-selv-ferie får I friheden til at opleve Færøerne i jeres eget tempo. Vi har forslået en rute,

Læs mere

Wonca Africa Regional Conference ACCRA / 6.-9.maj 2015

Wonca Africa Regional Conference ACCRA / 6.-9.maj 2015 Wonca Africa Regional Conference ACCRA / 6.-9.maj 2015 - med The Scandinavian Delegation of Family Physicians Teknisk arrangør: Rejsebureauet Jesper Hannibal ApS * Fredensgade 36B * 8000 Åarhus C Kontakt:

Læs mere

Vandring i Himalaya Mt. Everest View

Vandring i Himalaya Mt. Everest View Vandring i Himalaya Mt. Everest View 21. oktober 2017 8. november 2017; 19 dage Denne rejse henvender sig til naturelskere, som godt kunne tænke sig at vandre i de mægtige Himalayabjerge. Alle med almindelig

Læs mere

TANZANIAS HøJDEPUNKTER OG ZANZIBAR BADEFERIE

TANZANIAS HøJDEPUNKTER OG ZANZIBAR BADEFERIE Dato: 02. 07 2016 TANZANIAS HøJDEPUNKTER OG ZANZIBAR BADEFERIE Fantastiske safarioplevelser og en herlig badeferie på Zanzibar venter på denne rejse. Safarien byder... Tlf.: (+45) 56 36 25 45 info@safarieksperten.dk

Læs mere

Rocky Mountains til fods

Rocky Mountains til fods Rocky Mountains til fods En rejse hvor I skal vandre i den smukke Canadiske natur Tag med på en aktiv rejse, hvor I kommer helt tæt på den Canadiske natur i Rocky Mountains. På denne aktive rejse får I

Læs mere

Kenya Migration Safari 2016

Kenya Migration Safari 2016 Geoffrey er DANSKTALENDE REJSELEDER 28. r e b m e t sep Kenya Migration Safari 2016 OPLEV DEN STORE GNU- OG ZEBRAVANDRING MED AFRICA TOURS DESTINATIONSCHEF, GEOFFREY SENDEU, PÅ EN 9 DAGES PRAGFULD KENYASAFARI.

Læs mere

KAMCHATKA Det uberørte naturparadis ved Stillehavskysten

KAMCHATKA Det uberørte naturparadis ved Stillehavskysten KAMCHATKA Det uberørte naturparadis ved Stillehavskysten 10. august - 21. august 2017 Kamchatka-halvøen i Ruslands Far East er det sande naturparadis, hvor grizzly bjørne har travlt med at fange enorme

Læs mere

Transsibiriske Stor Tur

Transsibiriske Stor Tur Transsibiriske Stor Tur Moskva - Irkutsk - Ulan-Bator 13 dage / 12 nætter DAG 1. Ankomst i Moskva. Transfer til hotel. Velkomstdrink på hotellet. DAG 2. Morgenmad på hotellet. Byrundtur herunder et besøg

Læs mere

Beijing, den transsibiriske jernbane og rideekspedition i det østlige Mongoliet

Beijing, den transsibiriske jernbane og rideekspedition i det østlige Mongoliet Beijing, den transsibiriske jernbane og rideekspedition i det østlige Mongoliet 14 dages kontrast- og actionfyldt program 14 28. Juni 2009 Følg med på en unik og meget varieret rejse, der byder på forskelligartede

Læs mere

THAILAND Kongernes by Hua Hin, Sam Roi Yod Nationalpark og hovedstaden Bangkok...15 dage og 6 udflugter

THAILAND Kongernes by Hua Hin, Sam Roi Yod Nationalpark og hovedstaden Bangkok...15 dage og 6 udflugter THAILAND Kongernes by Hua Hin, Sam Roi Yod Nationalpark og hovedstaden Bangkok...15 dage og 6 udflugter Grupperejse med dansk rejseleder NYHED - nu bor vi på Hilton THAILAND Grupperejse med dansk rejseleder

Læs mere

Jordan og Israel med Herbert Pundik (ISR15116)

Jordan og Israel med Herbert Pundik (ISR15116) Jordan og Israel med Herbert Pundik (ISR15116) Periode: 23. mar 3. apr 2015 Pris pr. person: 25.900 kr (alm. pris) 24.900 kr. (Plus pris) Enkeltværelse: 3.600 kr. pr. person På studierejse til Jordan og

Læs mere

Rumænien og Moldova Højdepunkter i det gamle og nye Østeuropa

Rumænien og Moldova Højdepunkter i det gamle og nye Østeuropa Rumænien og Moldova Højdepunkter i det gamle og nye Østeuropa Rumænien er genopstået efter kommunisttiden og kan i dag opleves med alle dets storslåede seværdigheder. Gamle tyske ridderbyer, Draculas fødehjem,

Læs mere

Børnebiblen præsenterer. Himlen, Guds smukke hjem

Børnebiblen præsenterer. Himlen, Guds smukke hjem Børnebiblen præsenterer Himlen, Guds smukke hjem Skrevet af: Edward Hughes Illustreret af: Lazarus Bearbejdet af: Sarah S. Oversat af: Christian Lingua Produceret af: Bible for Children www.m1914.org 2019

Læs mere

Singapore og oplevelser i Cairns, Queensland

Singapore og oplevelser i Cairns, Queensland Singapore og oplevelser i Cairns, Queensland En startpakke til Cairns i Queensland, Australien Start jeres rejse Down Under i Cairns på den bedste måde. Vi har samlet fly og de første nætter i en samlet

Læs mere

Stilling Sogns - Sognerejse til Armenien 2012: Program 1. Periode: 15. maj til 23. maj.

Stilling Sogns - Sognerejse til Armenien 2012: Program 1. Periode: 15. maj til 23. maj. Stilling Sogns - Sognerejse til Armenien 2012: Program 1. Periode: 15. maj til 23. maj. 9 dage * Teknisk arrangør: Unitas Rejser i samarbejde med aibidji. Dansk rejseleder: Keld Møller Pedersen. Armensk

Læs mere

Prag - André Rieu. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Prag - André Rieu. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Prag - André Rieu Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 5.395,- Højdepunkter André Rieu koncert Theresienstadt Prags flotte pladser Borgen Hradcany Udsigten fra Karlsbroen Side 1 af

Læs mere

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65 Jambo Serena Safari 8 dage fra kr. 18.098,- pr. person Inkl. fly, ind kvartering, guid e mm. Tag med på en fantastisk safarirejse i Tanzania og besøg nogle af de aller bedste safariområder I fantastiske

Læs mere

Flodkrydstogt på Rhinen og Mosel

Flodkrydstogt på Rhinen og Mosel Flodkrydstogt på Rhinen og Mosel Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 8.995,- Højdepunkter Alle nætter om bord på skibet Den flotte helpension om bord på det dejlige MS Rigoletto

Læs mere

EN DEL AF EN GRUPPE MED ENGELSKTALENDE INKLUDERET CHIMPANSE OG GORILLA PERMIT VÆRDI KR REJSELEDER. Det bedste af Uganda

EN DEL AF EN GRUPPE MED ENGELSKTALENDE INKLUDERET CHIMPANSE OG GORILLA PERMIT VÆRDI KR REJSELEDER. Det bedste af Uganda EN DEL AF EN GRUPPE MED ENGELSKTALENDE REJSELEDER INKLUDERET CHIMPANSE OG GORILLA PERMIT VÆRDI KR. 5.000 Det bedste af Uganda ENTEBBE BWINDI QUEEN ELIZABETH N.P KIBALE - ENTEBBE. 9 dage med afrejse i januar

Læs mere

Berlin. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Berlin. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Berlin Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 28.06.2020 02.07.2020 3.395,- Højdepunkter Brandenburger Tor De store boulevarder Det gamle Østberlin Mulighed for besøg og middag i Rigsdagskuplen

Læs mere

Det bedste af Fransk Polynesien

Det bedste af Fransk Polynesien Det bedste af Fransk Polynesien Dette er turen for jer som ønsker at opleve det bedste af Fransk Polynesia på den bedst mulige måde Turen starter med nogle rolige dage på Tahiti før I besøger den spændende

Læs mere

Aktiv i østlige Canada

Aktiv i østlige Canada Aktiv i østlige Canada En spændende aktiv rejse der kombinerer storby og natur På denne tur til det østlige Canada får I muligheden for at komme ud og nyde naturen samtidig med I også skal se det imponerende

Læs mere

Flodkrydstogt på Donau - med fly

Flodkrydstogt på Donau - med fly Flodkrydstogt på Donau - med fly Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 9.145,- Højdepunkter Den gode mad om bord **** skib Stort udflugts inkluderet 3 smukke hovedstæder på ét og samme

Læs mere

Prag - Jul i Prag. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Prag - Jul i Prag. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Prag - Jul i Prag Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 4.295,- Højdepunkter Prags flotte julemarkede Besøg i julepyntede Berlin og Dresden Side 1 af 5 Prag - Jul i Prag Her præsenterer

Læs mere

Berlin. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Berlin. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Berlin Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 26.07.2020 30.07.2020 3.195,- Højdepunkter Brandenburger Tor De store boulevarder Det gamle Østberlin Mulighed for besøg og middag i Rigsdagskuplen

Læs mere

Amsterdam - Nytårskoncert med Andre Rieu

Amsterdam - Nytårskoncert med Andre Rieu Amsterdam - Nytårskoncert med Andre Rieu Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 4.395,- Højdepunkter Enestående nytårskoncert med Den Flyvende Hollænder Helpension om bord på Sijfa

Læs mere

Karen Blixen kalder Afrejse: 6. april 2014 10 dage med dansktalende ekspertrejseleder

Karen Blixen kalder Afrejse: 6. april 2014 10 dage med dansktalende ekspertrejseleder Karen Blixen kalder Afrejse: 6. april 2014 10 dage med dansktalende ekspertrejseleder Herning Folkeblad, Midtjyllands Avis, Klub Folkebladet og Africa Tours byder velkommen til en skøn og oplevelsesrig

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf Tanzanias nordlige højdepunkter 11 dage Kontakt os for pris T arangire - Lake Manyara - Ngorongoro - Serengeti BENNS Safari byder velkommen til en forrygende safari til et af verdens absolut førende safarilande,

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf Masai Safari med Basecamp Explorer 8 dage fra kr. 22.198 Inkl. fly, safari, guid e/ chauffør mm. Ønsker I den ægte safarifølelse, hvor I kommer i nærkontakt med naturen, dyrene og lokalbefolkningen? Så

Læs mere

Etiopien. 16. - 26. n o v e m b e r 2016 Kr. 20.550. o g h v o r e n k o n g e s k a r k i r k e r u d - d i r e k t e i f j e l d e t

Etiopien. 16. - 26. n o v e m b e r 2016 Kr. 20.550. o g h v o r e n k o n g e s k a r k i r k e r u d - d i r e k t e i f j e l d e t Etiopien Landet hvor dronningen af Saba herskede o g h v o r e n k o n g e s k a r k i r k e r u d - d i r e k t e i f j e l d e t 16. - 26. n o v e m b e r 2016 Kr. 20.550 Aarsleff Adventure w w w.l i

Læs mere

Rumænien. Scanbird ApS www.scanbird.com. Donau-deltaet med fugle & natur 25. maj - 1. juni. Politiken Plus rejse. med John Frikke

Rumænien. Scanbird ApS www.scanbird.com. Donau-deltaet med fugle & natur 25. maj - 1. juni. Politiken Plus rejse. med John Frikke Rumænien Donau-deltaet med fugle & natur 25. maj - 1. juni Politiken Plus rejse med John Frikke Scanbird ApS www.scanbird.com Donau ja bare ordet leder straks tanker hen mod Johan Strauss vidunderlige

Læs mere

Togrejse tværs over Rocky Mountains. Mountains

Togrejse tværs over Rocky Mountains. Mountains Togrejse tværs over Rocky Mountains En fantastisk togrejse der tager jer tværs over Rocky Mountains På denne 9-dages rejse skal I fra Calgary til Vancouver i tog. Udover en helt fantastisk udsigt undervejs

Læs mere

Gotland - Middelalder og eksotiske landskaber

Gotland - Middelalder og eksotiske landskaber Gotland - Middelalder og eksotiske landskaber Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 8.695,- Højdepunkter Visby - som trukket ud af Middelalderen Lokalguide på Gotland De naturskabte

Læs mere

Himlen, Guds smukke hjem

Himlen, Guds smukke hjem Børnebiblen præsenterer Himlen, Guds smukke hjem Skrevet af: Edward Hughes Illustreret af: Lazarus Bearbejdet af: Sarah S. Oversat af: Christian Lingua Produceret af: Bible for Children www.m1914.org BFC

Læs mere