Santa Ukulucia. Januar 2019

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Santa Ukulucia. Januar 2019"

Transkript

1 Januar 2019 Santa Ukulucia Den 13. december er lysets dag, dagen hvor mørket for en stund glemmes til tonerne af smukke børnestemmer, der synger om de blindes helgen, Santa Lucia blev så året, hvor de blindes helgen fik selskab af ukuleler, da Bronze skabte smuk stemning på skolen med deres ukulucia-optog. Der var næsten andægtigt stille på skolen midt i en travl undervisningsmorgen. Rengøring Uge 51: Blå1 og Brun. Uge 1: Blå2 og Bronze. Hele skolen er lejet ud til Brit Bager lørdag fra Uge 2: Blå3 og Lime. Hele skolen er lejet ud fra fredag eftermiddag til lørdag frokost til skolens personale. Uge 3: Blå4 og Grå. Uge 4: Rød1 og Guld. Hele skolen er lejet ud til Gul, som holder klassefest om fredagen. Uge 5: Rød 2 og Hvid. Uge 6: Orange 1 og Gul. Uge 7: Sølv.

2 Glædelig jul til alle jer fra alle os Kære alle. Tusind tak for en rigtig hyggelig julefest i aftes. Det var dejligt, at så mange af jer Arrangementer Uge 51: Juleværksteder for hele skolen. Torsdag er der julefest fra Bronze har kaffe-/kage boden. Stiller op og rydder op efterfølgende. Fredag er sidste skoledag, inden vi går på juleferie. Uge 1: Torsdag, den 3. januar er første skoledag. Overbygningen mødes til volleyturnering i Åstruphallen kl den dag. Uge 2: Rød og Orange har terminsprøveuge. Skema følger. Torsdag: Dialogudvalgsmøde fra kom og nød en aften sammen med os med musik, dans om juletræet og besøg af Uge 3: Fredag er der SFO-cup for Fritteren. Uge 4: Projektopgave for Orange hele ugen. Fremlæggelser mandag og tirsdag i uge 5. Fredag er der SFO-cup for Fritteren. julemanden. Vi har i dag sagt Uge 5: er der Dialogmøde for hele skolen. Sara Alfort kommer og glædelig jul til hinanden med holder oplæg. Mere info følger på Viggo. højtlæsning af vores juleeventyr og Nu er det jul igen rundt på hele skolen. Tusind tak for året, der er gået, og tusind tak til alle jer forældre for jeres indsats med rengøring, vedligehold, arrangementer, opbakning og deltagelse i alt, hvad vi kalder jer ind til. Uden jer verdens bedste forældre så kunne vi ikke lave verdens bedste og smukkeste skole; tak for det. Dialogmøde den 29. januar 2019 kl bliver med foredrag med Sara Alfort. Husk at sætte et stort kryds i kalenderen, når Dialogudvalget inviterer alle forældre til det årlige Dialogmøde. Læg mærke til, at årets Dialogmøde er blevet rykket fra den 22. januar til den 29. januar. Det skyldes, at vi har været så utrolig heldige at kunne få Sara Alfort, skoleskribent og journalist på Zetland og forfatter til flere bøger, bla. til Tænk, hvis du ikke afgør dit barns fremtid, til at komme til Norddjurs Friskole og give os alle sammen et tankevækkende opråb. Sara Alforts bog om begrebet forældredeterminisme har skabt en masse nyttig, givtig og konstruktiv debat, og vi håber, I vil møde talstærk op til en spændende aften, så vi kan tage snakken og debatten med hinanden. På nedenstående link kan I læse en artikel af Sara Alfort, så I er godt forberedte til den 29. januar. Jeg ved, at Dialogudvalget arbejder på, at der bliver en præmie til den klasse, hvor flest forældre deltager i arrangementet. Tilmelding kommer på Viggo lige efter juleferien Jeg ønsker jer alle en rigtig glædelig jul og et lykkebringende nytår. Vi ses igen torsdag den 3. januar. De allerbedste julehilsener Dorte Dette er Ruth. Trods navnet en rigtig orne. Snart er han en eller andens julegave, men vi fortæller ikke hvis.

3 "

4 frisuren. Det bliver stort. Guld forældre skal hjælpe med oprydningen efter festen, og enkelte skal hjælpe til under selve festen. I kan alle godt begynde at glæde jer til årests brag af en fest på NDF og i The Fritter. Tirsdag d. 8 januar får vi en ny praktikant i fritteren. Han hedder Claus, er 27 år gammel og ven med Holger. Claus spiller musik, tegner og er kreativ på mange andre områder også. Vi glæder til at have ham hos os, og vi håber I alle vil tage godt imod ham. I starten af det nye år vil i alle modtage en tilmeldingsformular på Viggo omkring vinterferien i uge 7. Det er vigtigt, at I får udfyldt den, så vi kan planlægge bemandingen de tre dage, vi har åbent i fritteren. Glædelig vinterfest og jul, og godt nytår til jer alle. Hilsen fritterfolkene. Det er skønt at læse med mellemtrinsbørn Den første vigtige læsning og erfaringerne med den har eleverne med i deres bagage, når de kommer på mellemtrinet. Mange kan allerede meget, de fleste kan noget, enkelte har ikke fundet den store interesse endnu. Ofte mødes vi gruppelærere i mellemtrinet af elever, der ved noget om tekster. Der har styr på faglitteratur og skønlitteratur, på realistiske fortællinger og fantastiske. Og meget ofte mødes vi af elever, der flere gange gange om ugen hygger sig med deres forældre hjemme over en bog. Det er vaner, de har med hjemmefra såvel som fra den indsats, der gøres i indskolingen, og vi elsker at bygge ovenpå, udvide deres horisont, hjælpe dem videre, fange de, der ikke er blevet fanget endnu, og skabe rum til gode fortællinger. Derfor glæder gruppelærerne på mellemtrinet sig også til NDF læser, som alle forældre fik en mail om i tirsdags, hvor vi forsøge at fokusere på læsningens mange facetter, medier, vinkler, forskelligheder og udviklinger. Vi vil hjælpe eleverne til at finde deres niveau og træne effektivt. Vi vil gøre det hyggeligt, rart og måske endda sjovt at læse.

5 Vi ved, at så snart vi åbner døren til læsningens univers, så vælter det frem med ideer til, hvordan vi kan gøre det. Eleverne kommer stensikkert med en masse ideer selv. Vi glæder os til at tage hul på denne pakke af oplevelser, fagligt fokus, træning og reflektion. I kan forberede jeres børn ved at finde rigtig gode frilæsningsbøger på biblioteket og få en snak med dem om bøgerne. Det skal understreges, at eleverne har almindeligt skema i hele NDF læser -perioden. Når januar slutter, og I modtager et nyt månedsbrev, er vi allerede i gang med de næste to forløb. Derfor lige et par ord om disse. I uge seks sætter vi fokus på trivsel i en uge, hvor mellemtrinet har anderledes skema, dvs kun mellemtrinslærere hele ugen fra I ugerne 8-10 gennemfører vi et miljø-tema om plastik. I må meget gerne begynde at gemme rengjorte beholdere, både dem af plastik og de, der er alternativer. Ikke alt for mange, bare et par udgaver til at illustrere. Der kommer meget mere info om plastik-ugerne, hvor der er almindeligt skema. Med de ord må I alle, børn og voksne, have en fortryllende vintertid, hvor I forhåbentlig kan hygge jer i dejligt samvær i de mørkeste dage. Vi ses på den anden side i et helt nyt år. Anette, Jeanette, Jakob, Gitte.

6

7 Så for nu vil jeg blot ønske jer alle sammen en rigtig glædelig jul og sige tak for et helt forrygende første halve år med Hvid. Det har været en fornøjelse. Jeg håber, I må få en dejlig jul, samt et godt nytår. Vi ses i 2019! Kærlig hilsen, Sasja Kære forældre i Blå Efter en tid, hvor vi har forsøgt at skrive et samlet månedsbrev for hele OB, vender vi nu tilbage til det gamle format, og jeg vil selvfølgelig give en lille kort update på, hvad pokker vi egentlig går og laver i blå :) NU! Efter efterårsferien læste vi årets første roman nemlig Jesper Wung-Sungs moderne klassiker NU!, som vi også så filmatiseringen af. Det var et meget dybdegående romanforløb, hvor vi dykkede ned i danskfagets analytiske univers. Vi drøftede nogle af romanens tunge tematikker (bl.a. sygdom, kærlighed og sorg), og jeg er meget begejstret for klassens mod engagement i det dialogiske klasserum. De er dygtige til at leve sig ind i fiktionens og karakterernes univers. Vi arbejdede med berettermodel, personkarakteristik, parallelle handlingsforløb, intertekstualitet og meget mere. Afslutningsvis, mens personalet var på pædagogiske dage, lavede de en skriftlig opgave til romanen, som de kan forvente at få retur i en af de første uger efter juleferien. Projekt: Danskhed I uge 46 og 47 afholdte vi årets første tværfaglige projekt i samarbejde med Orange og Rød og alt i alt synes vi i OB-teamet, at det var nogle super lærerige og spændende uger, både for eleverne, men også for os lærere, at følge. Jeg synes Blå arbejder rigtig fornuftigt med projektformen og de siger selv, at de er blevet mere sikre på, hvad et projektarbejde består af, hvordan det bygges op, afvikles osv., og det er positivt. Årets næste projektforløb er sammen med Hvid i foråret, og her er Blå de store, men inden kommer de også til at arbejde med projektformen i danskundervisningen. Vi glæder os til næste projekt. Eventyrets univers December er eventyrets måned, og derfor har vi selvfølgelig dykket ned i eventyrets univers. Vi har læst folkeeventyret Den lille Rødhætte og H.C. Andersens kunsteventyr Den lille pige med svovlstikkerne - et rigtigt juleeventyr. Vi sammenlignet begge eventyr, sat fokus på forskelle og ligheder ved, gået på jagt efter karakteristika for de to eventyrgenre. Vi har arbejdet med aktantmodellen og kontraktmodellen og lært en masse om Dette er Frank. Han er en rigtig skøn kat lavet af meget kompetente elevhænder.

8

9

UGEBREV nr. 39 uge 25 Årgang 6

UGEBREV nr. 39 uge 25 Årgang 6 UGEBREV nr. 39 uge 25 Årgang 6 Sommerferie Så blev det endelig tid til sommerferie og nogle lektiefri uger. Alle børnene har fået et brev med hjem til hver familie med et sommerbrev, kalender, skemaer,

Læs mere

Arrild Privatskole. Nyhedsbrev 51/2018. Nyt fra Børnehuset:

Arrild Privatskole. Nyhedsbrev 51/2018. Nyt fra Børnehuset: -Trivsel og begejstring Skærbækvej 16, Arrild, 6520 Toftlund, Tlf: 74830103. Børnehuset, tlf.: 30138403 Email.: skolen@arrildprivatskole.dk; boernehuset@arrildprivatskole.dk Nyhedsbrev 51/2018 Så er billederne

Læs mere

UGEBREV nr. 79 uge 26

UGEBREV nr. 79 uge 26 UGEBREV nr. 79 uge 26 Årgang 5 Sommerferie Efter et langt og godt skoleår kan alle nu holde en velfortjent sommerferie. Alle børnene har fået et brev med hjem til hver familie med et sommerbrev, skemaer,

Læs mere

www.aalborg-friskole.dk Sohngårdsholmsvej 47, 9000 Aalborg, Tlf.98 14 70 33, E-mail: kontor@aalborgfriskole.dk Årsplan 5. klasse, dansk/emne 2011/2012

www.aalborg-friskole.dk Sohngårdsholmsvej 47, 9000 Aalborg, Tlf.98 14 70 33, E-mail: kontor@aalborgfriskole.dk Årsplan 5. klasse, dansk/emne 2011/2012 www.aalborg-friskole.dk Sohngårdsholmsvej 47, 9000 Aalborg, Tlf.98 14 70 33, E-mail: kontor@aalborgfriskole.dk Årsplan 5. klasse, dansk/emne 2011/2012 Hvad skal der ske Ugenr. Hvordan Med hvilket formål

Læs mere

NYT. December Hermed ønsket om en rigtig god jul og et godt nytår! Pas på med fyrværkeriet! Med venlig hilsen Kim Sørensen

NYT. December Hermed ønsket om en rigtig god jul og et godt nytår! Pas på med fyrværkeriet! Med venlig hilsen Kim Sørensen NYT December 2016 Nu har vi altså jul igen skolen er flot pyntet her i december måned. I skolegården har vi et juletræ, der lyser op i den mørke tid. I klasserne hænger guirlander og anden julepynt. Der

Læs mere

NYHEDSBREV OKTOBER 2014

NYHEDSBREV OKTOBER 2014 NYHEDSBREV OKTOBER 2014 Oktober måned er budt velkommen og efteråret har givet os mange dejlige timer udenfor i solskin, regn og blæst :- ) Vi nyder at være ude, og børnene er begyndt selv at efterspørge

Læs mere

UGEBREV nr. 23 uge 6. Årgang 3

UGEBREV nr. 23 uge 6. Årgang 3 UGEBREV nr. 23 uge 6 Årgang 3 Kære alle børn og forældre! Morgensamlingerne i denne uge har handlet om respekt på mange måder. Det er sådan, at alle lærerne skiftes til at stå for morgensamlingerne, og

Læs mere

Hold øje uge 8. så er det tid at ønske god weekend. Hilsen Peter

Hold øje uge 8. så er det tid at ønske god weekend. Hilsen Peter Hold øje uge 8 Fastelavn J Sikke en dejlig dag at møde ind til efter en, forhåbentlig også for jer, god vinterferie. Som man kan se på billederne, var der dejlig stemning, jubel og glæde ved både tøndeslagning

Læs mere

Nyhedsbrev. Gårslev Skole. Skoleåret Udgave: April 2017

Nyhedsbrev. Gårslev Skole. Skoleåret Udgave: April 2017 Nyhedsbrev Gårslev Skole Skoleåret 2016-2017 Udgave: April 2017 Nyhedsbrev for Gårslev skole udsendes fem gange årligt August: I forbindelse med skolestart Marts/April: Op til påskeferien Oktober: Op til

Læs mere

Sohngårdsholmsvej 47, 9000 Aalborg, Tlf , Årsplan 4. klasse, dansk/emne 2010/2011

Sohngårdsholmsvej 47, 9000 Aalborg, Tlf ,   Årsplan 4. klasse, dansk/emne 2010/2011 www.aalborg-friskole.dk Sohngårdsholmsvej 47, 9000 Aalborg, Tlf.98 14 70 33, E-mail: kontor@aalborgfriskole.dk Årsplan 4. klasse, dansk/emne 2010/2011 Hvad skal der ske Uge-nr. Hvordan Med hvilket formål

Læs mere

Henrik Weinkouff Skoleleder

Henrik Weinkouff Skoleleder Skolebladet Lucia Nyt skoleblad Som noget nyt vil Torslev Skoles skoleblad udkomme elektronisk. Og vi vil ligge os i selen for at få bladet til at udkomme hver måned, når eleverne er her. Der vil altid

Læs mere

Fællesspisning Tusind tak til støtteforeningen for dejlig mad i går aftes, og tak til alle børn og voksne for en hyggelig aften til fællesspisning.

Fællesspisning Tusind tak til støtteforeningen for dejlig mad i går aftes, og tak til alle børn og voksne for en hyggelig aften til fællesspisning. UGEBREV nr. 09 uge 41 Årgang 6 Temauge Vi har haft en rigtig god temauge, hvor der forhåbentlig er blevet flyttet lidt i vores hoveder, så vi ved hvad mobning er, og vi ved hvordan man er en god kammerat.

Læs mere

Årsplan 5. klasse 2010-2011

Årsplan 5. klasse 2010-2011 Årsplan 5. klasse 2010-2011 Hvad skal der ske? Hvornår? Hvordan? Med hvilket formål? Opstart + Gul intro Uge 32 Emneuge Uge 33 Se infobrev Se infobrev Kloge Åge Personkarakteristik Uge 34 og 35 Ud fra

Læs mere

Nyhedsbrev november december Kære forældre.

Nyhedsbrev november december Kære forældre. Nyhedsbrev november december 2018 Kære forældre. Det er igen blevet tid til et nyhedsbrev. Denne gang er årets bedsteforældrejuleklippeklisterdag netop blevet afholdt. Endnu engang var det en rigtig god

Læs mere

UGEBREV nr. 58 uge 02

UGEBREV nr. 58 uge 02 UGEBREV nr. 58 uge 02 Årgang 5 Kære alle børn og forældre! Det var rigtig rart at se alle børn og voksne igen efter en god lang juleferie. Alle er mødt op med godt humør, så vi har haft en fin første uge

Læs mere

UGEBREV nr. 54 uge 48

UGEBREV nr. 54 uge 48 UGEBREV nr. 54 uge 48 Årgang 5 Kære alle børn og forældre! Julefest Husk, det er på lørdag den 6. december, at vi har vores årlige julefest. Dagen er en skoledag, dvs. at der er mødepligt som til alle

Læs mere

UGEBREV nr. 18 uge 51 Årgang 6

UGEBREV nr. 18 uge 51 Årgang 6 UGEBREV nr. 18 uge 51 Årgang 6 Juleferie Så blev det lige pludselig juleferie igen efter en meget hyggelig og god december måned på friskolen. Vi har som sædvanligt været i kirke her til morgen, så vi

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. 25. oktober 2013 Vallekilde-Hørve Friskole. Fredagsbrev nr. 756 Næste uger: 28. oktober 29. oktober 30. oktober 31. oktober 01. november 8. kl. til Berlin UU-besøg 9.kl. HK fri Skole-hjem 9.kl. Skole-hjem

Læs mere

UGEBREV nr. 36 uge 21

UGEBREV nr. 36 uge 21 UGEBREV nr. 36 uge 21 Skolefest Tusind tak til alle børn og voksne for en rigtig god skolefest i går aftes. Det var som sædvanligt meget hyggeligt og et flot teaterstykke. Der skal også igen lyde en tak

Læs mere

Hold øje uge 5. Tak for en helt fantastisk herlig Vinterfest. Klap en abeforælder på ryggen hvis du møder en J

Hold øje uge 5. Tak for en helt fantastisk herlig Vinterfest. Klap en abeforælder på ryggen hvis du møder en J Hold øje uge 5 Tak for en helt fantastisk herlig Vinterfest. Klap en abeforælder på ryggen hvis du møder en J Yes!..en herlig uge. Startende med et brag af en Vinterfest og fulgt op af en rigtig flot og

Læs mere

NYT HERSKINDSKOLEN & NORDLYSET. Nytårsaften uden fyrværkeri?

NYT HERSKINDSKOLEN & NORDLYSET. Nytårsaften uden fyrværkeri? Nytårsaften uden fyrværkeri? Efter år 1900 blev det almindeligt at fyre fyrværkeri af. Før hen var det kun soldater og jægere der skød op i luften for at markere årsskiftet. Dengang var det også skik at

Læs mere

Håber I får nogle dejlige dage i kommende uge.

Håber I får nogle dejlige dage i kommende uge. Hold Øje uge 6 Så er det vinterferie. Håber I får nogle dejlige dage i kommende uge. Måske bliver man hjemme og hygger måske med en god bog Gratis e- bog vinterlæsning https://gratisborneboger.wordpress.com/

Læs mere

Indholdsfortegnelse. 0. og 1. klasse har lavet selvportrætter

Indholdsfortegnelse. 0. og 1. klasse har lavet selvportrætter 0. og 1. klasse har lavet selvportrætter Indholdsfortegnelse Side 2: Skolelederen har ordet Side 4: Kalenderen Side 5: Nyt fra Klubben Side 6: Så er der fest i indskolingen Side 7: Rundt på skolen Side

Læs mere

Dus Mellervang. Børnerådet. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst. www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev januar

Dus Mellervang. Børnerådet. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst. www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev januar Børnerådet Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev januar BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder ligeledes

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. 28. oktober 2016 Vallekilde-Hørve Friskole. Fredagsbrev nr. 880 Næste uge: 29. oktober 01. november 02. november 04. november 05. november 06. november Udlejning 12.00 17.00 (1.kl.) Omfotografering kl.

Læs mere

Desværre har vi også måtte tage afsked med Holger. Det var meget bevægende med alle de børn og voksne, som var triste over at skulle miste Holger.

Desværre har vi også måtte tage afsked med Holger. Det var meget bevægende med alle de børn og voksne, som var triste over at skulle miste Holger. November 2017 Desværre har vi også måtte tage afsked med Holger. Det var meget bevægende med alle de børn og voksne, som var triste over at skulle miste Holger. Kære forældre. Skulle I være så uheldige

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 23. januar 2015 Fredagsbrev nr. 808 Næste uge: 26. januar 26.januar 29.januar 30.januar 31.januar Projektuge 6-7.kl. (hele ugen) Thomas Fri Musikaften kl.18.00-19.30 Tandpleje

Læs mere

Der er flere mindre ændringer i SFO- bla. morgenåbent- det kan i læse mere om i Skolehåndbogen, der udkommer primo/ medio september.

Der er flere mindre ændringer i SFO- bla. morgenåbent- det kan i læse mere om i Skolehåndbogen, der udkommer primo/ medio september. Onsdag d.24. august 2011 Arbejdsdag 3.9.2011 Lørdag d. 3.9 er sidste arbejdsdag i dette arbejdsår inden krydserne gøres op. Der er en lang række opgaver, der skal løses, og det har Jan allerede meldt ud,

Læs mere

UGEBREV nr. 39 uge 26 Årgang 8

UGEBREV nr. 39 uge 26 Årgang 8 UGEBREV nr. 39 uge 26 Årgang 8 Kære forældre Tak for i år, og på gensyn næste år til et nyt spændende år. Vi starter 13. august kl. 8.00, med at mødes ved flagstangen og synge, inden der laves opdeling

Læs mere

Fredagsbrevet uge

Fredagsbrevet uge Fredagsbrevet uge 4-2017 Nyt fra kontoret Kære alle. Tak til dem af jer der hjalp Dialogudvalget med at udfylde spørgeskemaet i forbindelse med afholdelsen af Dialogmødet i forrige uge. Og tak til dem

Læs mere

I dag fredag er det sidste skoledag for tigerne Yes. I fodbold blev det som vanligt en sejr til lærerne (så vidt jeg lige kunne tælle sammen )

I dag fredag er det sidste skoledag for tigerne Yes. I fodbold blev det som vanligt en sejr til lærerne (så vidt jeg lige kunne tælle sammen ) Hold Øje Uge 22. Kort uge og et kort Hold Øje. I dag fredag er det sidste skoledag for tigerne Yes. I fodbold blev det som vanligt en sejr til lærerne (så vidt jeg lige kunne tælle sammen ) Vi er så småt

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. 22. maj 2015 Vallekilde-Hørve Friskole. Fredagsbrev nr. 823 Næste uge: 26.maj 26. maj 27. maj 28. maj 29. maj 30. + 31. maj Lærermøde Fællesfoto (hele skolen) Lærermøde SFO-dyredag Skole-Hjem indskol.

Læs mere

Nyhedsbrev - December 2018

Nyhedsbrev - December 2018 Nyhedsbrev - December 2018 Nyt fra dagtilbudslederen Kære forældre Årets sidste nyhedsbrev med nyt fra alle afdelinger i Brabrand Dagtilbud. Tusind tak for i år, hvor vi kan se tilbage på et år, hvor budgetforlig,

Læs mere

Kærlig hilsen din SFO

Kærlig hilsen din SFO Kærlig hilsen din SFO Kære Forældre Lucia: Traditionen tro indbyder vi til Lucia fest i SFO. Det foregår torsdag d. 13. december fra kl. 15-16.30. Vi starter med gløgg og æbleskiver ude i klasserne. Kl.

Læs mere

Forældrekaffe på tirsdag fra 14.30-16.

Forældrekaffe på tirsdag fra 14.30-16. Vi er kommet godt i gang efter ferien - og vi får rigtig tit besøg af de børn, som nu er startet i skole både i vuggestuen og i børnehaven. Som I kan se, er barnevognsskuret næsten klar til at komme i

Læs mere

Nyt fra skolelederen Kære forældre og andre læsere af vores nyhedsbrev!

Nyt fra skolelederen Kære forældre og andre læsere af vores nyhedsbrev! N Y H E D S B R E V N R. 1 0 2 0 1 4 Nyt fra skolelederen Kære forældre og andre læsere af vores nyhedsbrev! Årets julekalender Vinder af årets tegnekonkurrence, til brug på forsiden af julekalenderen

Læs mere

UGEBREV nr. 20 uge 3 Årgang 8

UGEBREV nr. 20 uge 3 Årgang 8 UGEBREV nr. 20 uge 3 Årgang 8 Sommerferie Selvom det er vinter og koldt udenfor, ved jeg at der er en del, der er ved at planlægge sommerferien. Den sidste skoledag i dette skoleår er fredag den 29. juni

Læs mere

--- Storagergaard Fritidshjem --- En Portion Fritter. Januar 2018

--- Storagergaard Fritidshjem --- En Portion Fritter. Januar 2018 --- Storagergaard Fritidshjem --- En Portion Fritter Januar 2018 Vores fantastiske Lucia-piger og drenge Gl. Landevej 15 2620 Albertslund www.storagergaard.dk erik.romer@albertslund.dk Tlf Stue 2 28786021

Læs mere

UGEBREV nr. 19 uge 2 Årgang 8

UGEBREV nr. 19 uge 2 Årgang 8 UGEBREV nr. 19 uge 2 Årgang 8 Fnat Som Jytte skrev ud til jer alle sammen i en mail, så har vi et tilfælde af fnat på friskolen. Det er selvfølgelig noget irriterende noget, og vi skal passe godt på smittevejene.

Læs mere

VELKOMMEN I BØVLING FRISKOLES SFO

VELKOMMEN I BØVLING FRISKOLES SFO VELKOMMEN I BØVLING FRISKOLES SFO VI ER ALLE EN VIGTIG BRIK, FOR AT VI KAN FÅ EN DEJLIG OG HYGGELIG DAG I SFO. Kære forældre! Personalet og bestyrelsen byder jer hermed velkommen til Bøvling SFO. Vi ønsker

Læs mere

December December, julehygge, nisser og juleferie

December December, julehygge, nisser og juleferie December 2016 Kommende begivenheder 06.12.2016: Koncert m. 3.-4. årgang: Da julemanden gik amok, på Harmonien, Haderslev 07.12.2016: 6. årg dyster i Smart-Parat-Svar i Haderslev Stadionvej 9e, 6510 Gram

Læs mere

UGEBREV nr. 10 uge 43 Årgang 8

UGEBREV nr. 10 uge 43 Årgang 8 UGEBREV nr. 10 uge 43 Årgang 8 Skemaændringer Husk det er i næste uge, at vi har nogle ændringer i skemaet, som jeg skrev om i sidste ugebrev. De nye skemaer kan ses på vores hjemmeside. Det betyder ikke

Læs mere

Arrild Privatskole. Nyhedsbrev /2018. Nyt fra Børnehuset:

Arrild Privatskole. Nyhedsbrev /2018. Nyt fra Børnehuset: -Trivsel og begejstring Skærbækvej 16, Arrild, 6520 Toftlund, Tlf: 74830103. Børnehuset, tlf.: 30138403 Email.: skolen@arrildprivatskole.dk; boernehuset@arrildprivatskole.dk Nyhedsbrev /2018 Åben skole/

Læs mere

UGEBREV nr. 22 uge 5 Årgang 8

UGEBREV nr. 22 uge 5 Årgang 8 UGEBREV nr. 22 uge 5 Årgang 8 I de sidste dage i denne uge har William været på besøg i Lilla gruppe. Han starter i to ugers praktik efter vinterferien. Velkommen til William og familie. I næste uge mødes

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 04. januar 2013 Fredagsbrev nr. 723 Næste uger: 07. januar 08. januar 09. januar 10. januar VH skoleledermøde Forældrerådsmøde UU-besøg 8.kl. Lærer + SFO-møde Mærkedag: 5. januar

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 15. maj 2014 sbrev nr. 781 Næste uge: 16. maj 19. maj 22. maj 23. maj St. Bededag Fri Majfestuge hele ugen Generalprøve kl. 11.00 Majfest kl. 18.30 Alle elever møder kl. 9.00

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. 10. oktober 2014 Vallekilde-Hørve Friskole. Fredagsbrev nr. 796 Næste uge: Uge 42 11. oktober Uge 43 20. oktober 22.-23.oktober 23.oktober 24. oktober Børnenes efterårsferie - Skole og SFO lukket. 9.kl.

Læs mere

Hovedgaden 15 - Vejrumbro - 8830 Tjele - Tlf. 8665 4455 - E: Info@VVfriskole.dk - I: www.vvfri.dk. Side 4-8

Hovedgaden 15 - Vejrumbro - 8830 Tjele - Tlf. 8665 4455 - E: Info@VVfriskole.dk - I: www.vvfri.dk. Side 4-8 Hovedgaden 15 - Vejrumbro - 8830 Tjele - Tlf. 8665 4455 - E: Info@VVfriskole.dk - I: www.vvfri.dk Nyhedsbrev uge 47-2013 Side 1 Side 2 Side 3 Musikprojekt i børnehaven Bedsteforældredag - UPDATE VVFF-Luciaaften-invitation

Læs mere

Nyhedsbrev fra Seden Skole. Julen 2017

Nyhedsbrev fra Seden Skole. Julen 2017 Nyhedsbrev fra Seden Skole Julen 2017 Seden Skole har haft en dejlig og spændende periode her henover efteråret og vinteren. Den 1. oktober fik skolen ny skoleleder, nemlig Marianne Bernstorff Justesen,

Læs mere

VELKOMMEN I TURBOHUSET

VELKOMMEN I TURBOHUSET VELKOMMEN I TURBOHUSET VELKOMMEN I TURBOHUSET. Turbohuset er en sfo, med daglig drift af Højmark børnehus. Vi har til huse på Højmark skole om morgenen og eftermiddagen. Vi er som regel i børnehuset i

Læs mere

10. klasse har haft stor fokus på tysk og fysik/kemi.

10. klasse har haft stor fokus på tysk og fysik/kemi. OB-NYT April 2014 Overblik Fra bog til film I uge 14 og 15 har hele overbygningen været i gang med forskellige projekter. 7. og 8. klasse har arbejdet sammen på kryds og tværs i begge uger. Den første

Læs mere

Månedsinformation. Skole og SFO

Månedsinformation. Skole og SFO Månedsinformation Skole og SFO December 2013 Siden sidst At være noget for hinanden Julemåneden er i mine øjne en særlig tid, uanset om man er troende eller ej. Det er en tid, hvor der kommer en særlig

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. 18. december 2015 Vallekilde-Hørve Friskole. Fredagsbrev nr. 846 Næste uge: Mærkedag: 18. december 20. december Juleferie til den 4. jan. 2016 Udlejning baunen 22. december 01. januar 02. januar 05. januar

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. 2. februar 2018 Vallekilde-Hørve Friskole. Fredagsbrev nr. 933 Næste uge: Mærkedag: 06.februar 09. februar 09.februar 09.februar SFO.P.møde - Lærermøde Fastelavn kl. 8.00 12.00 se program i dette fredagsbrev

Læs mere

UGEBREV nr. 14 uge 47 Årgang 8

UGEBREV nr. 14 uge 47 Årgang 8 UGEBREV nr. 14 uge 47 Årgang 8 Markedsdag Det var igen i år en dejlig eftermiddag, da SFOen holdt markedsdag. Der var boder, kaffe, te og kage, og der var masser af hyggeligt samvær. Tusind tak til SFO

Læs mere

Rengøring. These boots were made for... Nyt bestyrelsesmedlem og nye opgaver. Oktober 2017

Rengøring. These boots were made for... Nyt bestyrelsesmedlem og nye opgaver. Oktober 2017 Oktober 2017 Rengøring Kære forældre Skulle I være så uheldige at gå i alarmen, så er det meget vigtigt, at I ringer til vagtcentralen. Det koster skolen op til 1500 kr, hver gang alarmen ikke bliver afmeldt

Læs mere

Nyhedsbrev December. Hockey finale Aab Hallen. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.

Nyhedsbrev December. Hockey finale Aab Hallen. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen. Hockey finale Aab Hallen BEMÆRK Nyhedsbrev December DUS-avisen kan også ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder ligeledes kan ses. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg

Læs mere

UGEBREV nr. 30 uge 14

UGEBREV nr. 30 uge 14 UGEBREV nr. 30 uge 14 Husk arbejdslørdagen i morgen - vejrudsigten lover tørvejr! Vi håber at se rigtig mange til en hyggelig dag, hvor vi forskønner vores allesammens skole. Vi starter kl. 9 med kaffe

Læs mere

Rengøring: Uge 47: bh.kl: Agnes 1.-2. Kl: Søren 3.kl: Nickolas Uge 48: bh.kl: Andreas 1.-2. Kl: Tilde 3.kl: Selma.

Rengøring: Uge 47: bh.kl: Agnes 1.-2. Kl: Søren 3.kl: Nickolas Uge 48: bh.kl: Andreas 1.-2. Kl: Tilde 3.kl: Selma. Ugebrev 48 Indskoling mandag 26.nov-fredag d.30.nov Kære forældre i indskolingen: De første nisser har indfundet sig - vi gør ellers hvad vi kan for at holde dem hen til næste fredag, hvor vi holder bedsteforældredag.

Læs mere

Første rigtige skoleuge for hele indskolingen er gået, og vi synes, vi er kommet godt fra start:-)

Første rigtige skoleuge for hele indskolingen er gået, og vi synes, vi er kommet godt fra start:-) Kære alle, Første rigtige skoleuge for hele indskolingen er gået, og vi synes, vi er kommet godt fra start:-) Vi vil minde jer alle om, at vi holder forældremøde for hele indskolingen på tirsdag d. 27.

Læs mere

UGEBREV nr. 12 uge 45 Årgang 8

UGEBREV nr. 12 uge 45 Årgang 8 UGEBREV nr. 12 uge 45 Årgang 8 Forkert dato Jeg er desværre kommet til at skrive forkert dato for vores julefest i de tidligere ugebreve. Det beklager jeg meget. Julefesten er lørdag den 2. december, som

Læs mere

UGEBREV nr. 18 uge 1 Årgang 8

UGEBREV nr. 18 uge 1 Årgang 8 UGEBREV nr. 18 uge 1 Årgang 8 Så er vi kommet i gang med det nye år 2018. Det ser ud til, at alle er kommet godt igennem juleferien, også uden ulykker med fyrværkeri. Som jeg skrev om lidt før jul, vil

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 8. februar 2013 Fredagsbrev nr. 728 Næste uger: 09. februar 09. februar 18. februar 22. februar Udlejning Baunen Fagkonsultation 8.kl. Vinterferie Skole og SFO holder lukket

Læs mere

Nyhedsbrev. Nyhedsbrev for

Nyhedsbrev. Nyhedsbrev for Nyhedsbrev Gårslev Skole Skoleåret 2015-2016 Udgave: Oktober Nyhedsbrev for Gårslev skole udsendes fem gange årligt: August: I forbindelse med skolestart Marts: Op til påskeferien Oktober: Op til efterårsferien

Læs mere

Fredag den 25.november 2016

Fredag den 25.november 2016 den 25.november 2016 Så er juleforberedelserne allerede gang, og i morgen når der er Juleklippedag vil hele skolen og Krabben blive udsmykket med diverse julepynt, og juletræet stå klar til at blive tændt.

Læs mere

Stjernebrevet. November 2013 Fritten: 36 37 83 36 Kudu: 36 37 83 31 Gekko: 36 37 83 41

Stjernebrevet. November 2013 Fritten: 36 37 83 36 Kudu: 36 37 83 31 Gekko: 36 37 83 41 Stjernebrevet November 2013 Fritten: 36 37 83 36 Kudu: 36 37 83 31 Gekko: 36 37 83 41 Efter en uhyyyyyggelig Halloween i, er vi i stedet begyndt at forberede os på en rigtig hyggelig jul. I november måned

Læs mere

SFO BAKKESKOLEN [FORFATTERENS NAVN] 1

SFO BAKKESKOLEN [FORFATTERENS NAVN] 1 [FORFATTERENS NAVN] 1 Nyt fra SFO Bakkeskolen Personale: Vi siger tak for tiden her til Anita og Jesper, som har været studerende. Anita og Jesper ønskes stor fornøjelse med udfordringerne fremover. Vi

Læs mere

Ugebrev 37 Indskolingen September 2013

Ugebrev 37 Indskolingen September 2013 Ugebrev 37 Indskolingen September 2013 Fælles info: Til indskolingens forældre. Som omtalt i sidste ugebrev er der lige nu fokus på trafik i indskolingen, 2. & 3.klasse skal bl.a. have en cykelprøve og

Læs mere

Dus Mellervang. Årets Karneval i Aalborg Øst

Dus Mellervang. Årets Karneval i Aalborg Øst Årets Karneval i Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev Juni Læs om Årets karneval 3.klasse på koloni Legefidusen i hesteskoen 2.klasses overnatning i dus BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens

Læs mere

Det bliver til et torsdagsbrev denne uge, det suser bare derud af med fuld skrald

Det bliver til et torsdagsbrev denne uge, det suser bare derud af med fuld skrald Det bliver til et torsdagsbrev denne uge, det suser bare derud af med fuld skrald Vi er gået ind i den mørke tid, få reflekser og lys på jeres unger, så de kan ses af bilisterne. Vi har afholdt forældresamtaler

Læs mere

Arrild Privatskole. Så nærmer vi os snart sommerferien - forhåbentlig med en masse sol og dejlige oplevelser.

Arrild Privatskole. Så nærmer vi os snart sommerferien - forhåbentlig med en masse sol og dejlige oplevelser. -Trivsel og begejstring Skærbækvej 16, Arrild, 6520 Toftlund, Tlf: 74830103. Børnehuset, tlf.: 30138403 Email.: skolen@arrildprivatskole.dk; boernehuset@arrildprivatskole.dk Nyhedsbrev 26/2018 Dette nyhedsbrev

Læs mere

Midtdjurs Friskole, Ramtenvej 14D, 8581 Nimtofte. Skole: SFO:

Midtdjurs Friskole, Ramtenvej 14D, 8581 Nimtofte.   Skole: SFO: UGEBREV nr. 13 uge 46 Årgang 6 Tarzanbane Nu er tarzanbanen færdig og taget i brug. Den er blevet rigtig flot, og heldigvis synes børnene at den bare er god at lege på. Tusind tak til de forældre, der

Læs mere

UGEBREV nr. 15 uge 48 Årgang 6

UGEBREV nr. 15 uge 48 Årgang 6 UGEBREV nr. 15 uge 48 Årgang 6 Næste uge er Juletemauge. En uge der er fyldt med traditioner og faglig viden. Her vil I kunne møde alt fra engle og kameler fra krybbespillet over yndige Luciabrude til

Læs mere

Kom op slå dit barn i en rekord

Kom op slå dit barn i en rekord Fredagsnyt d. 18. maj 2018 Kom op slå dit barn i en rekord Sikke en overskrift det kunne have været, hvis ikke den sidste lille tilføjelse var på. Men selvfølgelig er det en glad invitation til en sjov

Læs mere

Fredagsbrev!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Århus$Friskole$fredag$d.26/9$$2014$$$$$$$$!

Fredagsbrev!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Århus$Friskole$fredag$d.26/9$$2014$$$$$$$$! FredagsbrevÅrhus$Friskole$fredag$d.26/9$$2014$$$$$$$$ Farlige(riddere(og(smækre(ungmøer Vi har haft en forrygende uge med vores tema: Middelalder/Rollespil. Bålhytten er omdannet til KRO med forskellige

Læs mere

UGEBREV nr. 38 uge 24 Årgang 9

UGEBREV nr. 38 uge 24 Årgang 9 UGEBREV nr. 38 uge 24 Årgang 9 Kære forældre Tak for i går. Det var da en fantastisk aften. Ungerne glædede sig hele torsdagen og fandt hele tiden små ting de kunne forbedre deres områder med. De sidste

Læs mere

Glædelig Jul og Godt Nytår Til Jer Alle. Å r s p l a n

Glædelig Jul og Godt Nytår Til Jer Alle. Å r s p l a n Kommende møder i Bestyrelsen Torsdag den 16.01.14 Tirsdag den 18.3.14 Info om valg til bestyrelsen kommer senere. Glædelig Jul og Godt Nytår Til Jer Alle. Å r s p l a n 2 0 1 4 På glædeligt Gensyn i 2015

Læs mere

VIGTIGT : AFDELINGSADRESSER: Afdelingshuset: Rødegårdsvej 315, 5230 Odense M MØDETIDER: MEDARBEJDERE:

VIGTIGT : AFDELINGSADRESSER: Afdelingshuset: Rødegårdsvej 315, 5230 Odense M MØDETIDER: MEDARBEJDERE: AFDELINGSADRESSER: Afdelingshuset: Rødegårdsvej 315, 5230 Odense M Formand: Jonna Ivarsen, Højvang 5, 5270 Odense N. Tlf.: 66 18 49 59 Kasserer: Arne B. Hansen, Hybenvej 75, 5260 Odense S. Tlf.: 66 12

Læs mere

Madpolitik i overbygningen.

Madpolitik i overbygningen. Hold Øje uge 41. Lyden af efterårsferie og et bolsje.. Sanne, Sanne, Sanne.. Kære Alle. Så er der efterårsferie. I ønskes alle en dejlig uge vi ses igen om en uge bl.a. til musicalperiode for OB. Hilsen

Læs mere

Hold Øje uge 39. Aften- BØF fortsat. Hver torsdag er der Aften- BØF.

Hold Øje uge 39. Aften- BØF fortsat. Hver torsdag er der Aften- BØF. Hold Øje uge 39 Aften- BØF første udgave. Torsdag eftermiddag/aften var der aktivitet på Næringen 98. John, Helen, Mia, undertegnede og ikke mindst Birthe Hansen var trukket i arbejdstøjet. Med hjælp fra

Læs mere

Hovedgaden 15 - Vejrumbro - 8830 Tjele - Tlf. 8665 4455 - E: Info@VVfriskole.dk - I: www.vvfri.dk. Side 5-6

Hovedgaden 15 - Vejrumbro - 8830 Tjele - Tlf. 8665 4455 - E: Info@VVfriskole.dk - I: www.vvfri.dk. Side 5-6 Hovedgaden 15 - Vejrumbro - 8830 Tjele - Tlf. 8665 4455 - E: Info@VVfriskole.dk - I: www.vvfri.dk Nyhedsbrev uge 44-2013 Side 1 Side 2 Musik for 4.-5. kl. om Carl Nielsen Invitation til bedsteforældredag

Læs mere

Nyhedsbrev november-december 2017

Nyhedsbrev november-december 2017 6. DECEMBER 2017 Nyhedsbrev november-december 2017 Kære alle Så er der nyhedsbrev for november og december. December er over os, og om lidt er det jul. Vær opmærksom på at juleferien i år er 21.12.2017-2.1.2018.

Læs mere

Nyhedsbrev. Nyhedsbrev for

Nyhedsbrev. Nyhedsbrev for Nyhedsbrev Gårslev Skole Skoleåret 2014-2015 Udgave: Marts Nyhedsbrev for Gårslev skole udsendes fem gange årligt: August: I forbindelse med skolestart Marts: Op til påskeferien Oktober: Op til efterårsferien

Læs mere

Kære forældre! Hej SFO. Hej Minu ser. Fredag den 29. juni 2012

Kære forældre! Hej SFO. Hej Minu ser. Fredag den 29. juni 2012 Kære forældre! Fredag den 29. juni 2012 Dette bliver det sidste ugebrev i dette skoleår. Onsdag aften havde vi den traditionelle dimissionsfest for 9. klasse og deres familier. En rigtig dejlig aften med

Læs mere

JULEBREV Kære Forældre.

JULEBREV Kære Forældre. JULEBREV 2015 Kære Forældre. Børnene i Skive Kommune blev bedt om, at tegne en juletegning til borgmesterens julekort. Vi lod 0.-1. kl. komme med deres bidrag. Det blev til 26 fantastiske tegninger, hvor

Læs mere

Vi er ved at have styr på de sidste ting og er klar til at møde jeres dejlige børn på skolen igen på mandag.

Vi er ved at have styr på de sidste ting og er klar til at møde jeres dejlige børn på skolen igen på mandag. SKOLESTART Kære alle Vi er ved at have styr på de sidste ting og er klar til at møde jeres dejlige børn på skolen igen på mandag. Som jeg tidligere har skrevet ud til jer er årets første infomøde onsdag

Læs mere

Årsplan. Denne mappe indeholder en kalender med oversigt over lukkedage, ferier, arbejdsweekend, sommerfest, forældremøde og julefest.

Årsplan. Denne mappe indeholder en kalender med oversigt over lukkedage, ferier, arbejdsweekend, sommerfest, forældremøde og julefest. Årsplan 2014 Denne mappe indeholder en kalender med oversigt over lukkedage, ferier, arbejdsweekend, sommerfest, forældremøde og julefest. Ligeledes har vi vedlagt sedler med svarblanketter til ovenstående

Læs mere

Traditioner i Børnehuset Viften.

Traditioner i Børnehuset Viften. Traditioner i Børnehuset Viften. Fastelavn: Vi holder fastelavnsfest i Børnehuset fastelavns mandag. Hver gruppe har deres egen tønde som de skal slå ned grupperne er rundt omkring i huset. Vi er alle

Læs mere

UGEBREV nr. 17 uge 50 Årgang 6

UGEBREV nr. 17 uge 50 Årgang 6 UGEBREV nr. 17 uge 50 Årgang 6 Tusind tak Til alle for en fantastisk hyggelig julefest i lørdags. Det var rart igen igen at opleve den gode stemning, når vi samles på friskolen for at fejre julen og hygge

Læs mere

MOSEBRYG/ PILERØG NR.12 Nyhedsbrev for Landsbyordningen; Ferslev Skole/ Pilehuset Oktober 2013

MOSEBRYG/ PILERØG NR.12 Nyhedsbrev for Landsbyordningen; Ferslev Skole/ Pilehuset Oktober 2013 MOSEBRYG/ PILERØG NR.12 Nyhedsbrev for Landsbyordningen; Ferslev Skole/ Pilehuset Oktober 2013 Kære Lærere, pædagoger, bestyrelse, forældre og elever! Jeg vil hermed tak for nogle gode år i Landsbyordningen

Læs mere

Nyhedsbrevet. December

Nyhedsbrevet. December Nyhedsbrevet December Indhold: Leder.... Side 3 Nyt fra Holme.... Side 5 Nyt fra Absalonsgade. Side 6 Nyt fra Boenheden.. Side 7 Nyt fra KopITryk. Side 8 KopITryks julearrangement... Side 10 Tanker om..

Læs mere

INFORMATIONSFOLDER INDSKOLINGEN PÅ NØRRE NISSUM SKOLE.

INFORMATIONSFOLDER INDSKOLINGEN PÅ NØRRE NISSUM SKOLE. INFORMATIONSFOLDER INDSKOLINGEN PÅ NØRRE NISSUM SKOLE. 1 Kære forældre Med denne informationsfolder håber vi at kunne give svar på nogle af de spørgsmål der opstår, når jeres barn starter i skole, og dermed

Læs mere

Arrild Privatskole. Nyhedsbrev 51/2017. Nyt fra Børnehuset:

Arrild Privatskole. Nyhedsbrev 51/2017. Nyt fra Børnehuset: -Trivsel og begejstring Skærbækvej 16, Arrild, 6520 Toftlund, Tlf: 74830103. Børnehuset, tlf.: 30138403 Email.: skolen@arrildprivatskole.dk; boernehuset@arrildprivatskole.dk Nyhedsbrev 51/2017 Nyt fra

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 7. februar 2014 Fredagsbrev nr. 769 Næste uge: 17. februar 18. februar 19. februar 21. februar 22. februar Fremvisning af skole og skovbørnehave for ansøg. Skole-hjem samtaler

Læs mere

Nyhedsbrev fra Toppen Februar 2014

Nyhedsbrev fra Toppen Februar 2014 Kære børn og forældre Så kom vi vel ind i det nye, og med masser af sne og frost til stor glæde for børn og barnlige sjæle Husk derfor ekstra tøj og varm udetøj, for vi kælker og leger ude hver dag!! Her

Læs mere

Hvad er Forårs SFO? Det skal være medvirkende til at børnene får et godt afsæt for den første tid i skolen.

Hvad er Forårs SFO? Det skal være medvirkende til at børnene får et godt afsæt for den første tid i skolen. Hvad er Forårs SFO? Forårs SFO er Odense Kommunes tilbud for kommende skolebørn mellem 1. marts og 31. juli. Formålet er at skabe en glidende overgang fra dagtilbud til skole og dermed støtte en sammenhængende

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 20. juni 2014 Fredagsbrev nr. 786 Næste uge: 23. juni 24. juni 25. juni 26. juni 27. juni 28. juni Hjemgruppeuge 4.kl. på tur til København Farvel-fest for Erwin LM besøger 6.kl.

Læs mere

Ugebrev 41 Indskolingen 2015

Ugebrev 41 Indskolingen 2015 Ugebrev 41 Indskolingen 2015 Fælles info: Kære indskolingsforældre. Efter en dejlig PMU- uge, hvor hele skolen summede af Storm P og alle hans fluer, fantasifulde opfindelser og finurlige figurer er den

Læs mere

Årsplan for børnehaveklassen 2010/2011

Årsplan for børnehaveklassen 2010/2011 Årsplan for børnehaveklassen 2010/2011 Hvornår? Hvad skal der ske? (Emne) Hvordan? (Form og metode) Med hvilket formål? Andet 32-35 Børnehaveklassen-hvem er vi? Vi arbejder med navne, udseende, hvad kan

Læs mere

Skolenyt uge 46 www.ørdingfriskole.dk

Skolenyt uge 46 www.ørdingfriskole.dk Skolenyt uge 46 www.ørdingfriskole.dk Ugens højdepunkter Denne uge står den jo i festens tegn og med en spændende emneuge op til. Vi har hver morgen hørt gode historier om konger og desuden på de enkelte

Læs mere