43. årgang December - Januar 2015

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "43. årgang December - Januar 2015"

Transkript

1 43. årgang December - Januar 2015 GLÆDELIG JUL SAMT ET GODT NYTÅR

2 Hej Alle Mikroer! Vi har haft et godt efterår hos mikroerne, selvom vi ikke har kunnet holde os helt til de planlagte aktiviteter. Vi skal nok nå det hele alligevel. Vi havde en rigtig god overnatning i Enghytten, hvor alle prøvede at udhule en appelsin til halloween. - Det var svært, men smagte meget bedre end græskar! Dagen efter var alle med til at bygge en vippe med rafter og besnøringer. Det var herligt at den også kunne bruges. Vi går igang med julerierne inden så længe... Så hvis ikke der bliver svaret på spørgsmål om, hvad vi har lavet til spejder, skyldet det at vi holder det hemmeligt! Og så et suk: Vi er ude til alle møder, medmindre vejret er helt umuligt. Og det kræver overtrækstøj og vandtæt fodtøj. Mikroerne i år har allerede bekræftet tidligere mikroers påstand om, at det er helt umuligt, at holde sig oprejst udenfor ret længe af gangen. Og med denne årstid resulterer det i vådt tøj, og dermed frysende mikroer.

3 Inde i Enghytten er gulvet koldt, så tykke sokker eller sutsko er en nødvendighed. Der er mulighed for at opbevare sokker eller sutsko i Enghytten. De mikroer som var med til at lave sutsko sidste år, behøver selvfølgelig ikke at medbringe hverken sokker eller sutsko. Program: D. 4/12: Julehemmeligheder. D. 11/12: Julehemmeligheder. D. 18/12: Juleafslutning. D. 25/12: Juleferie, så intet møde. D. 1/1-15: Juleferie, så intet møde. D. 8/1: Papmache. D. 15/1: Papmache. D. 22/1: Bestikposer + bålkapper + fedtsten. D. 29/1: Havdyr. D. 5/2: Bålmad. D. 12/2: Forberedelse til tænkedag d. 21/2-14. Vi ønsker alle mikroer og deres familier en glædelig jul og et godt nytår. Mange mikrohilsner fra Camilla, Dan og Henriette Afbud til møder gives til Henriette på tlf.: som et ring eller en sms.

4

5 Hej minier Nu nærmer julen sig men raske skridt. Så vi skal have lavet nogle hemmeligheder og hygge os. Sidste møde inden jul d. 17/12 spiller vi banko og spiser risengrød. HUSK EN PAKKE TIL 25 KR, SOM KAN BRUGES AF BÅDE PIGER OG DRENGE. Husk nissehuen. I det nye år skal vi hele januar måned arbejde med de nordiske lande og tage mærket (vi og verden). I februar skal vi have lavet gipsaftryk og lavet noget fuglemad. I skal have et mælkekarton med til dette. Vi skal også have taget 5 km mærket. HUSK AT VORES SOMMERLEJR I 2015, LIGGER I UGE 28.

6 Program December: 3/12 Hemmeligheder 10/12 Hemmeligheder 17/12 Vi hygger (husk pakke og nissehue) Program Januar : 7/1 Velkommen efter juleferien 14/1 Vi og verden 21/1 Vi og verden 28/1 Vi og verden Program Februar : 4/2 Gipsaftryk 11/2 Ferie 18/2 Fuglemad 25/2 5 km efter sportegn

7 Vi siger tillykke med årsstjerne til : Christine 1 år 21/2 Vi siger tillykke med fødselsdagen til : Emil Knudsen 8 år 31/12 Emil Klitland 10 år 6/1 Anette???? 26/2 Alle minier og deres familie ønskes en rigtig glædelig jul og et godt nytår. Julehilsner fra Martin, Betina, Helle, Anette og Jonna.

8 A/S P. Hatten & Co. Sandvikenvej Nakskov Telefon:

9 Hej juniorer Så er Julen ved og nærme sig, og vi skal i år deltage i julebyen, hvor vi blandt andet skal sælge alle de fine ting vi har fået lavet sammen, så vi sammen kan tjene en masse penge, som går til tilskud til sommerlejren næste år. Vi håber at dem der deltog i juletræs turen, fik et flot juletræ med hjem, og hyggede sig i hytten bag efter. Sidste mandag inden jul d.15. dec. skal vi julehygge med risengrød og pakkespil, denne mandag mødes vi kl. 17:00, der kommer en mail ang. denne dag. Til Januar skal vi deltage i Olandiske Lege for alle juniorer i Sydhavs Divisionen, så I kan allerede nu sætte kryds i kalenderen den 31/1-1/ Sommerlejren til næste år kommer til og foregå i uge 28, fra den 4/7 til den 11/7, vi ved ikke endnu hvor vi skal hen, men vi har aftalt at tage af sted sammen med troppen.

10 Vigtige datoer for december, januar og februar 15. Dec: Julehygge 5. Jan: Spejderstart efter juleferien 31. Jan: Olandiske Lege 21. Feb: Grupperådsmøde Fødselsdage. Louise. 28. dec. 10 År Mads 28. dec. 11 År Sarah S 10. jan 11 År August 12. jan 11 År Marie 11. feb 12 År Jeppe 25. feb 11 År Vi ønsker alle spejdere og deres forældre en god jul og et rigtig godt nytår. Med juniorhilsen Bjarne, Erik, Dennis, Natasja og Helle

11 Krøyers Gård Nakskov Telefon: XL-BYG TRÆLASTKOMPAGNIET Byggecenter & Proffcenter Rødbyvej Nakskov

12 Hej Nambiqwarer. Allerførst vil vi sige et forsinket VELKOMMEN til Chano. Det er rigtig dejligt at en ny, UNG leder er kommet til. Det var dejligt i var friske til at få en ekstra indtjening i forbindelse med spørgeskemaerne fra Nakskov Handel og Erhverv. Vi nåede det lige til tiden! Et centralt element i spejderarbejdet i troppen er den øgede selvstændighed, som bl.a. indebærer, at spejderne selv sørger for planlægning af møderne og det skal være klaret på forhånd ellers bliver det kedeligt at være spejder. Desværre sker det for ofte, at der enten ikke er noget program eller at den ansvarlige melder afbud uden at sikre sig, at andre kan tage over. Så derfor bruger vi tid på at følge op/støtte, så patruljerne har et program til hvert møde.

13 De sidste to møder har Bjørnene bygget og afprøvet deres svedehytte, og den fungerer perfekt. Rigtig flot arbejde. Andre afdelinger er velkomne til at prøve den. Hjortene har travlt med at koordinere deres første patruljetur, som er en overnatning i Enghytten. Det bliver uden voksne (men vi er i baggrunden og vil også kigge forbi). Men vi er jo ikke ude hele tiden, og derfor I skal også huske hjemmesko. Når det er smat/sne, så skifter vi til hjemmesko, så vi ikke får svinet hele hytten til af beskidt fodtøj. Inden vi holder jule ferie skal vi lige have vores juleafslutning med risengrød og rafling. I skal medbringe en pakke til højst 25. Kr.

14 Fødselsdage: Chano 12. december Annica 15 år 7.januar. Årsstjerner: Mikkel 3 år 11. januar STORT TILLYKKE ALLE SAMMEN? 16. december. Sidste møde inden juleferie. Mødetid kl Husk gave og nissehue 6. januar Første møde i februar. Grupperådsmøde juli. Sommerlejr Her med det sidste Spejderhagl inden jul, vil vi ønske alle spejdere og deres forældre en: RIGTIG GOD JUL, samt et GODT NYTÅR Med Jule spejderhilsen Mette, Chano & Steen HUSK at bruge sikkerhedsbriller ved affyring af raketter m.m.

15 NØRREVOLD 4, 4900 NAKSKOV

16 VORES FORTÆLLING I weekenden den november var der korpsrådsmøde på hotel Legoland/Lalandia i billund, og Nakskovspejderne var repræsenteret ved Dorte og Bjarne, som tog afsted fredag aften for at mødes med de andre fra Sydhav Divisionen. Det blev til en rigtig hyggelig aften, hvor der hurtigt kom gang i legoklodserne på hotellet. Lørdag morgen kl 9:30 startede det hele i sportshallen i Lalandia, hvor alle 950 deltagere indfandt sig på deres pladser. Formiddagen gik med beretninger fra spejdercheferne og fremlæggelse af regnskaber og budgettet for det kommende år. Om eftermiddagen var der løb på og omkring hotellet, hvor deltagere blev uddannet til forandringsagenter, ved at være på forskellige poster, hvor der også blev snakket meget om, hvordan gør man i jeres grupper. Lørdag aften var der løb i Legoland parken med flere spændende poster. Vi var bl.a. på en som omhandlede vores Tænkedag og klima/miljø, hvor vi skulle aflægge et personligt miljøløfte og for Bjarnes vedkommende er hans løfte, at han vil forsøge og få flere af de store spejdere til at cykle til deres møder? En anden post omhandlede Peach of messenger Her havde de nogle karma kort som når du havde gjort den ting der stod på kortet, skulle du give det videre til en anden person. Der stod bl.a. -Klap en på skulderen og giv et kompliment -Spørg om hjælp -Smil til en fremmede -Giv et kram Alt det fortæller at fred starter med det vi selv sender ud i verden.

17 Hvis vi som spejder og alle andre bare gør en lille god ting hver dag vil vores verden blive et bedre sted. FRED STARTER MED DIG OG MIG. På den sidste post som vi var på, skulle vi tage stilling til hvordan ser Det Danske Spejderkorps ud om 10 år. Der kom rigtig mange sjove og spændende ting frem, aftenen sluttede af med en koncert i parken, hvor vi bl.a. hørte spejderhælpssangen. Sangen hedder Rækker hånden ud og er skrevet og komponeret af sangerinden Louise Dubiel (Kendt fra Talent2009 og DMGP 2013) og musikeren Morten Fischer (Der står bag sangen Ama r Søn). Søndag formiddag var der atter gang i snak og diskussioner. Denne gang havde vi valgt os ind på områder sammen med andre med samme funktioner som os selv. Søndag eftermiddag var vi tilbage i hallen på Lalandia. Til det resterende møde blev der lagt ud med, at Det Danske Spejderkorps og UNICEF Danmark har indgået partnerskabsaftale om at udbrede kendskabet til børns rettigheder. Det treårige partnerskab indgås i anledning af 25 års jubilæet for FN s børnekonvention den 20. november Læs mere om børns rettigheder og find aktivitetsmaterialet på herefter var der nogle få afstemninger og godkendelser af regnskab og budget for Young spokesperson? Spejderhistorier fortalt af spejdere Så har vi en journalist gemt i vores spejdere i alderen år, så kontakt Dorte på dorte@nakskovspejderne.dk Sent søndag var vi hjemme igen godt trætte, efter en god weekend med gode spejdervenner.

18 Bestyrelsen UDVALG HOS NAKSKOVSPEJDERNE Formand Kasserer Leder.rep. Leder.rep. Foræld.rep. Ung.med. Ung.med. Gruppeleder Anker Rolighed Nielsen, Hovedgaden 46,4913 Tlf: Ingelise Lund Hansen, Tårsvej 4,4900 Tlf: Jonna Olsen, Hardenbergvej 18,4900 Tlf: Henriette Hansen, Meltoftevej 14, Avnede,4900 Tlf: Karina Barbara Westermann, Rårup Mark 3,4900Tlf: Anders Mortensen, Svingelsvej 5,4900 Tlf: Svend L. K. B. Jensen, Bygaden 95,4983 Tlf: Bjarne Christoffersen, Fællesskabsvej 16,4900 Tlf: Praktisk udvalg Formand Anker Rolighed Nielsen, Hovedgaden 46,4913 Tlf: Voksen udvalg MA MINL MINA MIKL Helle Petersen, Jødevej 37,4900 Tlf: Jonna Olsen, Hardenbergvej 18,4900 Tlf: Anette Lund, Baldersvej 2,4900 Tlf: Henriette Hansen, Meltoftevej 14, Avnede,4900 Tlf: Madudvalg Civile Helle Jensen, Stormarks Alle 22,4900 Tlf: Spejderhaglet TL Steen Petersen, Jødevej 37,4900 Tlf: Flere medlemmer af praktisk udvalg og i madvalg kan findes på / struktur

19

20 LEDERE HOS NAKSKOVSPEJDERNE Gruppeleder GL Mikro Bjarne Christoffersen, Fællesskabsvej 16,4900 Tlf: MIKL Henriette Hansen, Meltoftevej 14, Avnede,4900 Tlf: MIKA Camilla Andresen, Fællesskabsvej 33,4900 Tlf: MIKH Dan Sørensen, Birkevænget 42 1.tv.,4900 Tlf: Mini MINL Jonna Olsen, Hardenbergvej 18,4900 Tlf: MINA Betina Dømel Larsen, Jødevej 63,4900 Tlf: MINA Martin Jensen, Stormarks Alle 22,4900 Tlf: MINA Anette Lund, Baldersvej 2,4900 Tlf: MINA Helle Petersen, Jødevej 37,4900 Tlf: Junior JL Helle Olsen, Bregnevej 58,4900 Tlf: JA Bjarne Christoffersen, Fællesskabsvej 16,4900 Tlf: JA Erik Jensen, Rosenvænget 8B St.Tv.,4900 Tlf: JH Natasja Christoffersen, Søndergade 20. 2tv.,4900 Tlf: JH Dennis Nørholm Thef, Ahornsvej 16,4900 Tlf: Troppen TL Steen Petersen, Jødevej 37,4900 Tlf: TA Mette Kamper, Lillievej 2,4900 Tlf: TA Chano Rosenstand Petersen, Vejlegadebro 4 st.tv.,4 Tlf: Senior Pt. ingen Klan,, Tlf: NAKSKOVSPEJDERNE tlf: Engtoften 14, 4900 Nakskov Enghytten tlf: Deadline for næste spejderhagl: 22. Januar 2015

45. årgang December - Januar 2017

45. årgang December - Januar 2017 www.nakskovspejderne.dk 45. årgang December - Januar 2017 GLÆDELIG JUL SAMT ET GODT NYTÅR Trops- og seniorspejdere på Plan-Kursus Disse 3 spejdere var på plan-kursus i uge 42, Her lærte de en hel masse,

Læs mere

45. årgang februar- marts 2016

45. årgang februar- marts 2016 WWW.NAKSKOVSPEJDERNE.DK 45. årgang februar- marts 2016 HUSK grupperådsmødet d.27. februar Indbydelse til: I Enghytten Lørdag D.27.februar Kl. 13.30 Kære forældre, ledere og medlemmer hos NAKSKOVSPEJDERNE.

Læs mere

GLÆDELIG JUL SAMT GODT NYTÅR

GLÆDELIG JUL SAMT GODT NYTÅR www.nakskovspejderne.dk 46. årgang December - Februar 2018 GLÆDELIG JUL SAMT GODT NYTÅR Hej med jer. Tak for den store deltagelse, der var i forbindelse med vores jule-træs-fældnings-tur. Vi var over 100

Læs mere

GLÆDELIG JUL SAMT GODT NYTÅR

GLÆDELIG JUL SAMT GODT NYTÅR www.nakskovspejderne.dk 47. årgang December - Januar 2019 GLÆDELIG JUL SAMT GODT NYTÅR Hej spejdere og spejderforældre. Som minerne skriver i deres indlæg i Spejderhaglet, kunne vi godt bruge garn rester

Læs mere

47. årgang februar- marts 2019

47. årgang februar- marts 2019 WWW.NAKSKOVSPEJDERNE.DK 47. årgang februar- marts 2019 HUSK grupperådsmøde og Tænkedag d.21. Februar Fra Jule-træs-fældnings-turen 2019 Hej spejdere og forældre. Vi afholder grupperåds møde i Enghytten:

Læs mere

42. årgang December - Januar 2014

42. årgang December - Januar 2014 www.nakskovspejderne.dk 42. årgang December - Januar 2014 GLÆDELIG JUL SAMT ET GODT NYTÅR Hej Mikroer! Vi havde en fantastisk overnatning i Enghytten, hvor alle deltog i aktiviteterne med stort gå på

Læs mere

WWW.NAKSKOVSPEJDERNE.DK. 44. årgang oktober - november 2015

WWW.NAKSKOVSPEJDERNE.DK. 44. årgang oktober - november 2015 WWW.NAKSKOVSPEJDERNE.DK 44. årgang oktober - november 2015 Fra oprykningen 2015 Ledermangel/om rokering hos Nakskovspejderne. Vi står akut og mangler en leder til vores mikorafdeling, det kræver ikke så

Læs mere

46. årgang juli - september 2017

46. årgang juli - september 2017 WWW.NAKSKOVSPEJDERNE.DK 46. årgang juli - september 2017 Alle spejdere og forældre ønskes en rigtig lang og solrig. Alle spejdere, ledere og hjælpere ønskes en SUPER GOD sommerlejr i forbindelse med: Leder

Læs mere

Husk Skt. Georgdag den 23. april

Husk Skt. Georgdag den 23. april WWW.NAKSKOVSPEJDERNE.DK 48. årgang marts - maj 2019 Husk Skt. Georgdag den 23. april Kære forældre Tak for et fint grupperådsmøde og Tænkedag 2019. På mødet var der flere forældre der meldte ind, at de

Læs mere

WWW.NAKSKOVSPEJDERNE.DK 45. årgang juni - august 2016. Alle spejdere og forældre ønskes: En god lang sommerferie. God sommerlejr! Hej Mikroer Vi er efterhånden vokset til en gruppe på 6 mikroer, og vi

Læs mere

47. årgang September - November 2018

47. årgang September - November 2018 WWW.NAKSKOVSPEJDERNE.DK 47. årgang September - November 2018 Fra oprykningen 2018 Så træt bliver man, når der cykles hjem fra Løjet efter Oprykningen Se flere billeder på www.nakskovspejderne.dk Den Gamle

Læs mere

45. årgang april - maj 2016

45. årgang april - maj 2016 WWW.NAKSKOVSPEJDERNE.DK 45. årgang april - maj 2016 HUSK Skt. Georgdags arrangementet d.23.april Hej alle mikroer Fra at være to spejdere i mikroafdelingen er vi nu vokset til at være fire indmeldte.

Læs mere

45. årgang september-november 2016

45. årgang september-november 2016 WWW.NAKSKOVSPEJDERNE.DK 45. årgang september-november 2016 Fra oprykningsweekenden 2016 I 2017 deltager Naksovspejderne i Spejdernes Lejr 2017 Som foregår i Sønderborg fra den 22-30 Juli. Sommerlejren

Læs mere

47. årgang Marts - Maj 2018

47. årgang Marts - Maj 2018 WWW.NAKSKOVSPEJDERNE.DK 47. årgang Marts - Maj 2018 HUSK tilmelding Vipporetten 2018 Fra Tænkedag 2018 Den Gamle Møllegaard Horslunde 54934951 Mad ud af huset * selskabslokaler med beværtning Lodsedler

Læs mere

43. årgang Oktober - November 2014 Fra oprykningen OPRYKNINGEN 2010

43. årgang Oktober - November 2014 Fra oprykningen OPRYKNINGEN 2010 www.nakskovspejderne.dk 43. årgang Oktober - November 2014 Fra oprykningen 2014 OPRYKNINGEN 2010 Ja, vi er meget tidlige på den, men for i nu allerede reserverer datoen! Vil vi igen arrangere. LØRDAG d.

Læs mere

HUSK: Grupperådsmøde, Tænkedag, Fastelavn

HUSK: Grupperådsmøde, Tænkedag, Fastelavn www.nakskovspejderne.dk 43. årgang Februar - Marts 2014 HUSK: Grupperådsmøde, Tænkedag, Fastelavn D. 22. Februar 2014 OPRYKNINGEN 2010 Udsendt uge 5/2014 Kære forældre, ledere og medlemmer hos NAKSKOVSPEJDERNE.

Læs mere

46. årgang oktober - december 2017

46. årgang oktober - december 2017 WWW.NAKSKOVSPEJDERNE.DK 46. årgang oktober - december 2017 Fra opryknings weekenden 2017 Mikroer og kommende minier efter oprykningen Til forældre hos Nakskovspejderne. Nakskovspejderne har brug for hjælp

Læs mere

48. årgang sept. - nov. 2019

48. årgang sept. - nov. 2019 WWW.NAKSKOVSPEJDERNE.DK 48. årgang sept. - nov. 2019 Skal du med ud og hente juletræ den 30. november Hej alle mikroer! På oprykningsweekenden blev alle de mikrospejdere, som er startet i 2. klasse efter

Læs mere

47. årgang Juni - August 2018

47. årgang Juni - August 2018 WWW.NAKSKOVSPEJDERNE.DK 47. årgang Juni - August 2018 Så er det snart tid til årets sommerlejr: Alle spejdere og forældre ønskes en GOD LANG SOLRIG sommer Fra Tænkedag 2018 Vores nye logo. (se inde i bladet)

Læs mere

HUSK: Skt. Georg Paraden d. 23 april kl Se i bladet

HUSK: Skt. Georg Paraden d. 23 april kl Se i bladet www.nakskovspejderne.dk 43. årgang April - Maj 2015 HUSK: Skt. Georg Paraden d. 23 april kl. 06.00. Se i bladet Fra Skt. Georg paraden 2014 Hej mikro, mini, junior og trop. Vi mødes i Svingelen til vores

Læs mere

42. årgang Juni - September 2013 OPRYKNINGEN 2010 ALLE SPEJDERE OG FORÆLDRE ØNSKES EN GOD LANG OG SOLRIG SOMMERFERIE

42. årgang Juni - September 2013 OPRYKNINGEN 2010 ALLE SPEJDERE OG FORÆLDRE ØNSKES EN GOD LANG OG SOLRIG SOMMERFERIE www.nakskovspejderne.dk 42. årgang Juni - September 2013 OPRYKNINGEN 2010 ALLE SPEJDERE OG FORÆLDRE ØNSKES EN GOD LANG OG SOLRIG SOMMERFERIE I år er det gået helt fantastisk med vores Lodsedler vi har

Læs mere

44. årgang juni - september 2015

44. årgang juni - september 2015 WWW.NAKSKOVSPEJDERNE.DK 44. årgang juni - september 2015 ALLE SPEJDERE OG FORÆLDRE ØNSKES EN GOD LANG OG SOLRIG SOMMERFERIE Salg af lodsedler 2015 Billeder af de spejdere der har solgt flest i hver afdeling

Læs mere

OPRYKNINGEN 2010 KLAR TIL SOMMERLEJREN PÅ GURREDAM? 43. årgang Juni - September

OPRYKNINGEN 2010 KLAR TIL SOMMERLEJREN PÅ GURREDAM? 43. årgang Juni - September www.nakskovspejderne.dk 43. årgang Juni - September 2014 KLAR TIL SOMMERLEJREN PÅ GURREDAM? OPRYKNINGEN 2010 ALLE SPEJDERE OG FORÆLDRE ØNSKES EN GOD LANG OG SOLRIG SOMMERFERIE Forældremøde i forbindelse

Læs mere

HUSK: Skt. Georg Paraden d. 23 april kl Se i bladet

HUSK: Skt. Georg Paraden d. 23 april kl Se i bladet www.nakskovspejderne.dk 43. årgang April - Maj 2014 HUSK: Skt. Georg Paraden d. 23 april kl. 06.00. Se i bladet Fra Tænkedagen 2014 Hej mikro, mini, junior og trop. Vi mødes i Svingelen til vores årlige

Læs mere

48. årgang juni - august 2019

48. årgang juni - august 2019 WWW.NAKSKOVSPEJDERNE.DK 48. årgang juni - august 2019 Hej mikroer. Først vil vi sige velkommen til de nye spejdere som er startet hos os. Nu er vi oppe på 13 indmeldte, og der er 1 på prøve. Vi vil også

Læs mere

42. årgang Oktober - November 2013 OPRYKNING 2013 Se flere billeder på: OPRYKNINGEN 2010

42. årgang Oktober - November 2013 OPRYKNING 2013 Se flere billeder på: OPRYKNINGEN 2010 www.nakskovspejderne.dk 42. årgang Oktober - November 2013 OPRYKNING 2013 Se flere billeder på: OPRYKNINGEN 2010 www.nakskovspejderne.dk OPFORDRING Til spejdere og forældre. Vi har gentagne gange set at

Læs mere

51. ÅRGANG NR. 1 DEC. 2014 JAN. - FEB. 2015

51. ÅRGANG NR. 1 DEC. 2014 JAN. - FEB. 2015 51. ÅRGANG NR. 1 DEC. 2014 JAN. - FEB. 2015 Indhold: Side 03 Nyt fra gruppen Side 04 Vølsungerne, Junior Side 05 Vølsungerne, Junior Side 06 Troppen Side 07 Troppen ILDBORET: Udkommer fast 4 gange årligt:

Læs mere

Januar Februar Marts Sundby Det Danske Spejderkorps

Januar Februar Marts Sundby Det Danske Spejderkorps Januar Februar Marts 2010 1. Sundby Det Danske Spejderkorps Side: 1 Adresseliste 1. Sundby Mikrogrenen Mikl Berit Carlsen Offenbachvej 31, 2. mf 2450 SV 21 47 10 37 Berit@kadnet.dk Mika Martin Jørgensen

Læs mere

November 2017 Nr årgang DDS. Sjølund Koks. Glædelig jul og godt nytår

November 2017 Nr årgang DDS. Sjølund Koks. Glædelig jul og godt nytår November 2017 Nr. 123 23. årgang DDS Sjølund Koks Glædelig jul og godt nytår Indholdsfortegnelse: Fælles siden - side 3 Familiespejd side 4 Mikro/minispejd side 5 Junior side 6 Trop side 7 Adresser side

Læs mere

42. årgang April - Maj 2013 HUSK Skt. Georg parade d.23. april

42. årgang April - Maj 2013 HUSK Skt. Georg parade d.23. april www.nakskovspejderne.dk 42. årgang April - Maj 2013 HUSK Skt. Georg parade d.23. april OPRYKNINGEN 2010 Hej Mikro, Mini, junior og Trop. Vi mødes i Svinglen til vores årlige Skt. Georgsparade. Tirsdag

Læs mere

December 2013 nr årgang. Sjølund Koks

December 2013 nr årgang. Sjølund Koks December 2013 nr. 107 19. årgang DDS Sjølund Koks Til Sjølund Koks læsere Vi ønsker jer alle en rigtig glædelig jul og et godt nytår! Tak for i år! Vi glæder os til at se jer igen mandag den 6. januar

Læs mere

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S. Det Der Sker. Nr. 4, 2011

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S. Det Der Sker. Nr. 4, 2011 D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S Det Der Sker Nr. 4, 2011 D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S Kammeratskab Ansvar Friluftsliv Sjov Udfordrende Forældre: når jeres barn kommer fra spejdermøde,

Læs mere

Sjølund Koks. Adresseliste. nr årgang November Mikroleder søges

Sjølund Koks. Adresseliste. nr årgang November Mikroleder søges 12 1 Adresseliste D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S Gruppeleder Mette Christiansen Æblevænget 7, 4760 Vordingborg 55 37 68 01 Mikro og mini Helle Brintow Amalievej 8, 4760 Vordingborg 55 37 19

Læs mere

Nyt fra gruppelederne

Nyt fra gruppelederne Nyt fra gruppelederne VELKOMMEN til Mille, der er ny leder hos mikroerne. Troppen har ændret deres mødetid, og vi har fået mange nye medlemmer Derfor bilkaos ved spejderhuset kl.20 om tirsdagen! Kære mini-,

Læs mere

PROGRAM GOD JUL OG GODT NYTÅR TIL JER ALLE

PROGRAM GOD JUL OG GODT NYTÅR TIL JER ALLE Kontaktpersoner for Laksegruppen. Ledere: Gl Pernille Justesen 86981777 23460010 per-pernille@postkasse.com Ga Alex Weinreich 86428424 61616498 alexweinreich@mail.dk Ga Christine Weinreich 86428424 25383022

Læs mere

Nyt fra gruppelederen

Nyt fra gruppelederen Nyt fra gruppelederen Efteråret er kommet med kulde, blæst og flotte farver i naturen, alle afdelinger er kommet godt i gang efter sommerferien, og alle har været på tur eller løb her i efteråret. Siden

Læs mere

Kontaktpersoner for Laksegruppen. Ledere: Deadline for næste Laksemål er den 15. april Indlæg afleveres i elektronisk form til Alex.

Kontaktpersoner for Laksegruppen. Ledere: Deadline for næste Laksemål er den 15. april Indlæg afleveres i elektronisk form til Alex. Kontaktpersoner for Laksegruppen. Ledere: Gl Lene Carlsen (for tiden) Alex Weinreich 86428424 Christine Weinreich 86428424 Thomas Krogh 75920330 Søren Krogh Mikro Birte Sonne Mini 86432166 29802193 51562013

Læs mere

Sjølund Koks. nr årgang september Tak til Freias forældre! De sørger for at vores hytte bliver malet! www. vordingborgspejderne.

Sjølund Koks. nr årgang september Tak til Freias forældre! De sørger for at vores hytte bliver malet! www. vordingborgspejderne. 1 D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S Sjølund Koks nr. 83 15. årgang september 2009 www. vordingborgspejderne.dk Tak til Freias forældre! De sørger for at vores hytte bliver malet! 2 13 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Mødetid på Poulholm 17:15 19:00

Mødetid på Poulholm 17:15 19:00 Mødetid på Poulholm 17:15 19:00 Hej Mini spejdere. Efter en lang sommer ferie og en fantastisk sommerlejr, er vi mere end klar til at tage fat på et nyt spejder år. Vi starter med at tage afsked med dem

Læs mere

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S. Det Der Sker. Nr. 1 2011. PS: Motivet skal ikke ses som en opfordring til spejderne

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S. Det Der Sker. Nr. 1 2011. PS: Motivet skal ikke ses som en opfordring til spejderne D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S Det Der Sker Nr. 1 2011 PS: Motivet skal ikke ses som en opfordring til spejderne D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S Kære spejdere og forældre Vintertiden

Læs mere

Nyt fra gruppelederen

Nyt fra gruppelederen Nyt fra gruppelederen Siden sidst har vi haft Grupperådsmøde. Mødet startede med fællesspisning, mange tak for mad til René Timm. Derefter arrangerede troppen aktiviteter for de øvrige spejdere og søskende,

Læs mere

KFUM-Spejderne i Kølstrup Q1 2011

KFUM-Spejderne i Kølstrup Q1 2011 KFUM-Spejderne i Kølstrup Q1 2011 7. Feb Bæver: Troen på? Ulve: Fuldmånemøde 14. Feb Bålhygge 21. Feb Spejderfri 28. Feb Bæver: Kims Ulve: Kort og godt 28. Feb Ordinært gruppemøde Junior/Trop hjælper med

Læs mere

KNUDEN august 2012 KNUDEN 1 August 2012

KNUDEN august 2012 KNUDEN 1 August 2012 KNUDEN august 2012 KNUDEN August 2012 1 Sikken en grisefest! Sommerferien og Spejdernes Lejr er nu veloverstået og Broager Drenge trækker igen i arbejdstøjet klar til en spændende efterårssæson. Grisefesten

Læs mere

STAFETTEN December 2016 og Januar, Februar 2017

STAFETTEN December 2016 og Januar, Februar 2017 STAFETTEN December 2016 og Januar, Februar 2017 Hej alle sammen! Hermed den nye Stafetten for de næste 3 mdr. samt fællesdatoer for det næste år, så læg datoer ind i jeres kalender allerede nu. Julen er

Læs mere

Nyt fra gruppelederen

Nyt fra gruppelederen Nyt fra gruppelederen Et nyt spejderår er startet, teltene er lagt på plads, og vi kan se tilbage på de mange gode oplevelser fra sommerens lejre på Næsbycentret og i Østrig. Se billeder på hjemmesiden

Læs mere

November, December, 2011

November, December, 2011 PLOKKEN Kllarup Gruppe DET DANSKE SPEJDERKORPS November, December, 2011 Vigtige datoer: Dato Aktivitet Hvem 5. februar Grupperådsmøde Forældre 28. februar 1. marts Gruppetur Alle Mikro Aller først vil

Læs mere

Nyhedsbrev december 2015

Nyhedsbrev december 2015 Nyhedsbrev december 2015 Fælles Bedsteforældredag. Der var julehygge over alt den 27. november, der blev lavet nogle flotte juledekotationer. Vi vil lige sige tak til Lene og? for hjælpen til julefrokosten,

Læs mere

UNIVERSET 12. ÅRHUS GRUPPE

UNIVERSET 12. ÅRHUS GRUPPE UNIVERSET DET DANSKE SPEJDERKORPS 12. ÅRHUS GRUPPE Okt/nov. 2009 63 Årgang nr. 7 Side 3 - Gruppen Side 4 - Kalender/sommerlejr Side 5 - Mikro Side 6-7 - Mini Side 8-9 - Junior Vedlagt: Invitation til juletur

Læs mere

JANUAR 2013. 37. årgang, udgivet siden oktober 1977 udkommer 6. januar 2013

JANUAR 2013. 37. årgang, udgivet siden oktober 1977 udkommer 6. januar 2013 JANUAR 2013 37. årgang, udgivet siden oktober 1977 udkommer 6. januar 2013 Akut bolignød blandt områdets småfugle løst af dygtige Tumlinge Du finder Skærven sammen med en masse anden information på vores

Læs mere

STAFETTEN Marts - April - Maj 2018

STAFETTEN Marts - April - Maj 2018 STAFETTEN Marts - April - Maj 2018 Hej alle sammen, så fandt vi vores nye katte konger og dronninger samt ny gruppestyrelse der nu består af: Post Navn Post Navn Formand Bo Kragelund Ung i bestyrelsen

Læs mere

STAFETTEN Marts - April - Maj 2016

STAFETTEN Marts - April - Maj 2016 STAFETTEN Marts - April - Maj 2016 Hej alle sammen, så fandt vi vores nye katte konger og dronninger samt ny gruppestyrelse der nu består af: Post Formand Kassere Navn Bo Kragelund Diana Vive Ivang Helle

Læs mere

VIGTIGT : AFDELINGSADRESSER: Afdelingshuset: Rødegårdsvej 315, 5230 Odense M MØDETIDER: MEDARBEJDERE:

VIGTIGT : AFDELINGSADRESSER: Afdelingshuset: Rødegårdsvej 315, 5230 Odense M MØDETIDER: MEDARBEJDERE: AFDELINGSADRESSER: Afdelingshuset: Rødegårdsvej 315, 5230 Odense M Formand: Jonna Ivarsen, Højvang 5, 5270 Odense N. Tlf.: 66 18 49 59 Kasserer: Arne B. Hansen, Hybenvej 75, 5260 Odense S. Tlf.: 66 12

Læs mere

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S. Sjølund Koks. nr. 103 19. årgang Januar 2013. www. vordingborgspejderne.dk TJEK, TJEK, TJEK...

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S. Sjølund Koks. nr. 103 19. årgang Januar 2013. www. vordingborgspejderne.dk TJEK, TJEK, TJEK... 1 D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S Sjølund Koks nr. 103 19. årgang Januar 2013 www. vordingborgspejderne.dk TJEK, TJEK, TJEK... 2 9 Indholdsfortegnelse Forside Indhold og deadline Fælles program

Læs mere

Minilederne Christine og Rune blev gift 1. august. Spejderne stod i espalier udenfor kirken. Stort tillykke til brudeparret.

Minilederne Christine og Rune blev gift 1. august. Spejderne stod i espalier udenfor kirken. Stort tillykke til brudeparret. Nyt fra gruppelederen Efter mange oplevelser på sommerens lejre, er vi klar til at starte på et nyt spejderår. Se billeder fra sommerlejrene her: www.trelleborg-spejderne.dk Vi siger farvel og mange tak

Læs mere

November, December, 2011

November, December, 2011 PLOKKEN Kllarup Gruppe DET DANSKE SPEJDERKORPS November, December, 2011 Spejderne har en facebook-side DDS Klarup Gruppe hvor der deles billeder fra ture og nyttig information. Bestil et benzinkort til

Læs mere

Januar Februar Marts 2010

Januar Februar Marts 2010 Januar Februar Marts 2010 Indholdsfortegnelse: Side Kalender 3 5 km. vandretur 4 Andre lande 5 Sy projekt 6 Grupperådsmøde 8 Rengøring 9 Tænkedag 10 Hyttetur 11 Navne, telefonnumre og e-mails 12 Nu - kommer

Læs mere

bbb Børnebiksen, December Ørbækvej 34, Svendborg, Bulen , Biksen , Banjen

bbb Børnebiksen, December Ørbækvej 34, Svendborg, Bulen , Biksen , Banjen bbb Børnebiksen, December 2012. Ørbækvej 34, Svendborg, 42912080 Bulen 23924382, Biksen 23927149, Banjen 23921749. Nyt fra kontoret. Så nåede vi til årets sidste måned, nemlig december, som er fyldt med

Læs mere

I deltager allerede på mange områder, og det er vi rigtig glade for.

I deltager allerede på mange områder, og det er vi rigtig glade for. Kære spejdere og jeres forældre I Trelleborg Spejderne har vi rigtig dygtige og engagerede ledere, som gør et stort arbejde for, at vores spejdergruppe fungerer godt. For at kunne prioritere ledernes tid

Læs mere

Kontaktpersoner for Laksegruppen. Ledere: Deadline for næste Laksemål er den 15. januar 2008. Indlæg afleveres i elektronisk form til Alex.

Kontaktpersoner for Laksegruppen. Ledere: Deadline for næste Laksemål er den 15. januar 2008. Indlæg afleveres i elektronisk form til Alex. Kontaktpersoner for Laksegruppen. Ledere: Gl Lene Carlsen (for tiden) Ga Alex Weinreich 86428424 Ga Christine Weinreich86428424 Ga Thomas Krogh 75920330 Ga Søren Krogh Mikro Lene Carlsen Birte Sonne 29802193

Læs mere

Det Danske Spejderkorps 1 2. Århus Gruppe

Det Danske Spejderkorps 1 2. Århus Gruppe Universet Det Danske Spejderkorps 1 2. Århus Gruppe December 201 2 / Januar 201 3 1Fødselsdage spejder år 1 8/1 2 Kristoffer Brix Vartenberg 1 6 år 29/1 2 Astrid Ørbæk Seliger 1 0 år 6/1 Joakim Townsley

Læs mere

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S - 1 - Indhold: Side 3 Lodsedler 4 Mikro-/Mini, Mærkedage mikro/mini 5 Afbud og mødeknapper 6 Mikro-/Miniprogram 7 Mikro/mini: Vigtige datoer 8 Juniorprogram 9

Læs mere

November Husk at vi øver Lucia Mandag til fredag kl i danserummet!!!!

November Husk at vi øver Lucia Mandag til fredag kl i danserummet!!!! Husk at vi øver Lucia Mandag til fredag kl 15.00 i danserummet!!!! Torsdag 1-11 Fredag 2-11 Alexander starter drengeklub op, der er info møde i dag kl 15. Fra i dag og frem til jul kan du lave din egen

Læs mere

UNIVERSET 12. ÅRHUS GRUPPE

UNIVERSET 12. ÅRHUS GRUPPE UNIVERSET DET DANSKE SPEJDERKORPS 12. ÅRHUS GRUPPE Dec 2009 63 Årgang nr. 8 Side 2 - Kalender Side 3 - Gruppen Side 4-5 - Mikro Side 6-7 - Junio Side 8 - Mini Side 9 - Julemarked Universet er til både

Læs mere

Tropsleder: Anders C. Nielsen Rødegårdsvej 59, 3.th. Tropsassistenter: Michael Hansen Juelsmindevej 3 2TH Odense V, 5200

Tropsleder: Anders C. Nielsen Rødegårdsvej 59, 3.th. Tropsassistenter: Michael Hansen Juelsmindevej 3 2TH Odense V, 5200 forside Adresseliste Formand Linda Hjort Brinken 33 5270 Odense NV 66 18 27 33 Kassere: Helle Vibeke Berg Karenvænget 9 5270 Odense NV 66 18 30 40 Gruppeledere Henriette Stæhr Bjarkevej 4 1. tv 5200 Odense

Læs mere

Engtoften 14, 4900 Nakskov Tlf: Enghytten Tlf:

Engtoften 14, 4900 Nakskov Tlf: Enghytten Tlf: HOS Det Danske Spejderkorps Engtoften 14, 4900 Nakskov Tlf: 70261541 Enghytten Tlf: 54921541. www.nakskovspejderne.dk E-mail: Info@nakskovspejderne.dk Indholdsfortegnelse Velkommen... 3 Til nye spejdere

Læs mere

Mikroskopet. Januar april Mikrospejderflokken i Waingunga-Stammen

Mikroskopet. Januar april Mikrospejderflokken i Waingunga-Stammen Mikroskopet Januar 2019 - april 2019 Mikrospejderflokken i Waingunga-Stammen Møderne holdes mandag kl. 17.15-18.30. Spejdergården Poulholm, Gl. Skivevej 99 www.waingungastammen.gruppe.dds.dk Så er vi klar

Læs mere

KORSLØKKE AFDELING OKTOBER KVARTAL

KORSLØKKE AFDELING OKTOBER KVARTAL AFDELINGSADRESSER: Afdelingshuset: Rødegårdsvej 315, 5230 Odense M Formand: Jonna Ivarsen, Højvang 5, 5270 Odense N. Tlf.: 22 71 96 60 Kasserer: Arne B. Hansen, Hybenvej 75, 5260 Odense S. Tlf.: 26 60

Læs mere

November, December, 2011

November, December, 2011 PLOKKEN Kllarup Gruppe DET DANSKE SPEJDERKORPS November, December, 2011 Vigtige datoer: Dato Aktivitet Hvem 14. 16. juni MUS-lejr, Thorup Hede Mikro, mini & junior 23. juni Sct. Hans på Volden i Klarup

Læs mere

Spejdere i 101 år. Januar Årgang

Spejdere i 101 år. Januar Årgang Så er endnu et år gået, og Grupperådet vil gerne ønske alle i Vigar Stamme et rigtigt godt nytår!! Vi starter igen i uge 2 Spejdere i 101 år Januar 2009 17. Årgang Vigars Stemme Side 2 Nu skal i bare hører

Læs mere

Til efterårets oprykning sendte vi 6 spejdere til minigrenen. Heldigvis er der efterfølgende kommet nye mikrospejdere til så vi p.t. er 12 spejder.

Til efterårets oprykning sendte vi 6 spejdere til minigrenen. Heldigvis er der efterfølgende kommet nye mikrospejdere til så vi p.t. er 12 spejder. Mikro spejder 2014 I foråret 2015 havde vi besøg fra Waingunga stammen og havde et forlænget spejdermøde sammen med dem. Her lavede vi fælles aftenmad og havde mulighed på at hilse på hinanden. På årets

Læs mere

Nyhedsbrev fra Toppen Februar 2014

Nyhedsbrev fra Toppen Februar 2014 Kære børn og forældre Så kom vi vel ind i det nye, og med masser af sne og frost til stor glæde for børn og barnlige sjæle Husk derfor ekstra tøj og varm udetøj, for vi kælker og leger ude hver dag!! Her

Læs mere

Arrangementskalender. Langesø Spejderne Fasanvej 10, Langesø december Juleaften

Arrangementskalender. Langesø Spejderne Fasanvej 10, Langesø december Juleaften Arrangementskalender Langesø Spejderne Fasanvej 10, Langesø www.langesoe-spejderne.dk 24. december Juleaften Generalforsamling 2012 22. februar 2012 12 3-2011 Indhold i Kratluskeren Langesø Spejdernes

Læs mere

Dus Mellervang. Børnerådet. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst. www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev januar

Dus Mellervang. Børnerådet. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst. www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev januar Børnerådet Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev januar BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder ligeledes

Læs mere

Bladet Hawerthi-1. Rødovre Jan-marts 2011-1 -

Bladet Hawerthi-1. Rødovre Jan-marts 2011-1 - Bladet HawerthiHawerthi-1. Rødovre JanJan-marts 2011-1- Indhold Side 3 Grupperådsmøde 4 Mikro-/Mini, 4 Mærkedage mikro/mini 5 Mikro-/Miniprogram 6 Datoer til dine forældres planlægning 7 Juniorprogram

Læs mere

STAFETTEN. Marts - April - Maj Hej alle sammen, så fandt vi vores nye kattekonger og dronninger. samt ny gruppestyrelse der nu består af:

STAFETTEN. Marts - April - Maj Hej alle sammen, så fandt vi vores nye kattekonger og dronninger. samt ny gruppestyrelse der nu består af: STAFETTEN Marts - April - Maj 2019 Hej alle sammen, så fandt vi vores nye kattekonger og dronninger samt ny gruppestyrelse der nu består af: Post Navn Post Navn Formand Daniel Dahl Brodersen Ung i bestyrelsen

Læs mere

Et nyt spejderår er startet, og vi ser tilbage på de mange oplevelser fra Spejdernes Lejr. Se billeder på hjemmesiden www.trelleborg-spejderne.

Et nyt spejderår er startet, og vi ser tilbage på de mange oplevelser fra Spejdernes Lejr. Se billeder på hjemmesiden www.trelleborg-spejderne. Nyt fra gruppelederen Et nyt spejderår er startet, og vi ser tilbage på de mange oplevelser fra Spejdernes Lejr. Se billeder på hjemmesiden www.trelleborg-spejderne.dk Ledere Amalie (junior) og Gitte (familie-spejd)

Læs mere

BINDELEDDET. Oktober - December 2013. Hej spejdere og forældre.

BINDELEDDET. Oktober - December 2013. Hej spejdere og forældre. BINDELEDDET Oktober - December 2013 Hej spejdere og forældre. Efteråret er over os og det er blevet koldt igen. Snart er julen også over os. Det betyder også store beskidte støvler og vådt overtøj. Alt

Læs mere

Mini program forår 2015

Mini program forår 2015 Mini program forår 2015 Hej alle Minier og forældre. Vi håber at i alle har haft en god juleferie og at i ikke har savnet os alt for meget. Neden for kan i se vores program for det næste halve år og vi

Læs mere

DET DANSKE SPEJDERKORPS

DET DANSKE SPEJDERKORPS PLOKKEN Kllarup Gruppe DET DANSKE SPEJDERKORPS Forår 2013 1 Redaktion DET DANSKE SPEJDERKORPS Klarup Gruppe - Klarup Skolevej 17. Hjemmeside: klarup.gruppe.dds.dk Deadline for næste nummer: 10. april 2013

Læs mere

Claus Nar Gruppe. Runen. Det Danske Spejderkorps. 61. årgang August 2011 Nr. 1

Claus Nar Gruppe. Runen. Det Danske Spejderkorps. 61. årgang August 2011 Nr. 1 Claus Nar Gruppe Runen Det Danske Spejderkorps 61. årgang August 2011 Nr. 1 Kære Claus Nar Gruppe Bestyrelsen har besluttet at vi fremover vil kommunikere lidt bedre med jer. Nyheder vil også fremover

Læs mere

Indholdsfortegnelse. 0. og 1. klasse har lavet selvportrætter

Indholdsfortegnelse. 0. og 1. klasse har lavet selvportrætter 0. og 1. klasse har lavet selvportrætter Indholdsfortegnelse Side 2: Skolelederen har ordet Side 4: Kalenderen Side 5: Nyt fra Klubben Side 6: Så er der fest i indskolingen Side 7: Rundt på skolen Side

Læs mere

F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 3 8. Kære børn og forældre Lemming 23. september 2016 G L A D E B Ø R N L Æ R E R B E D S T

F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 3 8. Kære børn og forældre Lemming 23. september 2016 G L A D E B Ø R N L Æ R E R B E D S T U G E B R E V E T F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 3 8 Kære børn og forældre Lemming 23. september 2016 G L A D E B Ø R N L Æ R E R B E D S T Ugen der gik: Vi har haft en dejlig uge med almindelig

Læs mere

STAFETTEN September-oktober-november 2016

STAFETTEN September-oktober-november 2016 STAFETTEN September-oktober-november 2016 Hej alle sammen! Så er vi i fuld gang igen, håber I har haft en god sommer, hermed den nye Stafetten for de næste 3 mdr. Fællesdatoerne for det næste år er også

Læs mere

Diskofest hos Plys løs labyrinten, så også Peter Plys kan holde fest

Diskofest hos Plys løs labyrinten, så også Peter Plys kan holde fest Diskofest hos Plys løs labyrinten, så også Peter Plys kan holde fest Kan du løse Soduko? Sæt tallene fra 1-9 ind vandret og lodret. Svært? spørg din far og mor eller din pædagog Kære forældre Vedr. pasning

Læs mere

KORSLØKKE AFDELING OKTOBER KVARTAL 2013 www.dui.dk/korsloekke INVITATION TIL INDVIELSE AF VORES NYE HUS. AFDELINGSADRESSER:

KORSLØKKE AFDELING OKTOBER KVARTAL 2013 www.dui.dk/korsloekke INVITATION TIL INDVIELSE AF VORES NYE HUS. AFDELINGSADRESSER: AFDELINGSADRESSER: Formand: Jonna Ivarsen, Højvang 5, 5270 Odense N. Tlf.: 66 18 49 59 Kasserer: Arne B. Hansen, Hybenvej 75, 5260 Odense S. Tlf.: 66 12 14 59 MØDETIDER: Mandag: 18.00-20.00 Boldspil og

Læs mere

Møder, ture og lejre. Gruppearrangementer. Ledergruppen. Medlemsudvikling BERETNING FRA FORMAND OG GRUPPELEDERE GRUPPERÅDSMØDE 2016

Møder, ture og lejre. Gruppearrangementer. Ledergruppen. Medlemsudvikling BERETNING FRA FORMAND OG GRUPPELEDERE GRUPPERÅDSMØDE 2016 BERETNING FRA FORMAND OG GRUPPELEDERE Møder, ture og lejre Gruppearrangementer Ledergruppen Medlemsudvikling Billede: Gruppetur 2015 BERETNING FRA FORMAND OG GRUPPELEDERE Medlemsudvikling Antal medlemmer

Læs mere

F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 4 5

F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 4 5 U G E B R E V E T F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 4 5 Lemming d.9. november 2017 Lillegruppen har i et stykke tid arbejdet med rim og remser på forskellig vis. Her er et eksempel på et hus, de

Læs mere

STAFETTEN. December 2018 og Januar, Februar 2019

STAFETTEN. December 2018 og Januar, Februar 2019 STAFETTEN December 2018 og Januar, Februar 2019 Hej alle sammen! Så er det snart jul og lige i det nye år skal vi samle juletræer ind og meget andet som i kan se i den nye Stafetten for de næste 3 mdr.

Læs mere

kongvolmer.spejder.dk

kongvolmer.spejder.dk Nr. 2 august 2015 65. ÅRGANG Velkommer tilbage efter sommerferien til efterårets aktiviteter. Til jer der var på sommerlejr på Møn kan i se videoklip og billeder på divisionens hjemmeside sgdspejder.dk

Læs mere

VESTERGÅRDENS. nyhedsbrev

VESTERGÅRDENS. nyhedsbrev VESTERGÅRDENS nyhedsbrev november nyt Kære Forældre og børn på Vestergården Så blev det tid til et nyt nyhedsbrev. Vi vil starte med at ønske Dorte velkommen tilbage fra barsel. Dorte starter i o.y, og

Læs mere

Ringsted Gruppe. Bindeleddet

Ringsted Gruppe. Bindeleddet Ringsted Gruppe Bindeleddet Oktober - December 2018 Hej spejdere og forældre. Så er vi nået tl sidste del af kalenderåret 2018, og som alle andre år bliver det en travl td. I år skal der sælges skrabe-julekalendere

Læs mere

Grupperådsmødet - Beretning 2015

Grupperådsmødet - Beretning 2015 Grupperådsmødet - Beretning 2015 Fælles aktiviteter: Gruppens sommerlejr gik til Fur fantastik tur med masser af glade spejdere der fik set øen. Se mere pr. gren. Klatretårnet er næsten fjernet kun stolper

Læs mere

STAFETTEN. December 2017 og Januar, Februar 2018

STAFETTEN. December 2017 og Januar, Februar 2018 STAFETTEN December 2017 og Januar, Februar 2018 Hej alle sammen! Så er vi i fuld gang igen, håber I har haft en god sommer, hermed den nye Stafetten for de næste 3 mdr. og fællesdatoer for det næste år

Læs mere

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S. Bjælken. 1. Otterup gruppe 1. halvår 2015. Bjælken 1. Otterup 1. halvår 2015 www.1otterup.

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S. Bjælken. 1. Otterup gruppe 1. halvår 2015. Bjælken 1. Otterup 1. halvår 2015 www.1otterup. D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S Bjælken 1. Otterup gruppe 1. halvår 2015 1 Sådan bliver du spejder i 1. Otterup... Hvis du vil være spejder, skal du komme til et spejdermøde, du er meget velkommen.

Læs mere

mail:

mail: www.pigespejder.dk/christiansbjerg mail: dgp.chr.bjerg@gmail.com Gruppens ledere: Bæverleder (drenge): Henriette S. Gerding Thingvallagade 2, 8200 Århus N 8677 0940 Mail: henriette@fam-gerding.dk 2024

Læs mere

Referat fra Grupperådsmøde i Erik den Røde 2014 Tirsdag d. 25. februar, kl. 17.30 i hytten. Tilstede: 38 stk. (forældre og ledere)

Referat fra Grupperådsmøde i Erik den Røde 2014 Tirsdag d. 25. februar, kl. 17.30 i hytten. Tilstede: 38 stk. (forældre og ledere) Referat fra Grupperådsmøde i Erik den Røde 2014 Tirsdag d. 25. februar, kl. 17.30 i hytten. Tilstede: 38 stk. (forældre og ledere) A. Valg af dirigent og referent. Dirigent: Jannie Karlsen Referent: Dagmar

Læs mere

Nyhedsbrev December. Hockey finale Aab Hallen. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.

Nyhedsbrev December. Hockey finale Aab Hallen. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen. Hockey finale Aab Hallen BEMÆRK Nyhedsbrev December DUS-avisen kan også ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder ligeledes kan ses. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg

Læs mere

STAFETTEN. September-oktober-november 2019

STAFETTEN. September-oktober-november 2019 STAFETTEN September-oktober-november 2019 Hej alle sammen! Så er vi i fuld gang igen, håber I har haft en god sommer, hermed den nye Stafetten for de næste 3 mdr. og fællesdatoer for det næste år er også

Læs mere

JULEHYGGE FOR BEDSTEFORÆLDRE

JULEHYGGE FOR BEDSTEFORÆLDRE JULEHYGGE FOR BEDSTEFORÆLDRE Langsø Børnehus inviterer til en hyggelig formiddag: fredag den 1.december, fra kl. 9.15 til senest kl. 12.00 Vi skal lave juledekorationer og spise julefrokost, og børnehaven

Læs mere

Arrangementskalender. Langesø Spejderne Fasanvej 10, Langesø www.langesoe-spejderne.dk 2-2011

Arrangementskalender. Langesø Spejderne Fasanvej 10, Langesø www.langesoe-spejderne.dk 2-2011 Arrangementskalender Langesø Spejderne Fasanvej 10, Langesø www.langesoe-spejderne.dk Efterårslejr 19. - 22. oktober Julehygge 21. november Fredslys 23. november Juletur til Troldhøj 2. - 4. december 24.

Læs mere