Kør-selv-ferie langs Route 66

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Kør-selv-ferie langs Route 66"

Transkript

1 Kør-selv-ferie langs Route 66 Denne Route-66 tur, fører dig til nogle af de mest kendte højdepunkter langs denne berømte vej. Du vil rejse langs dele af "Mother Road", som de kalder vejen for i USA, der løber fra Chicago til Los Angeles. Route 66 vil tage dig med på en rejse gennem historiske dele af Amerika. Imponerende byer som Chicago, St. Louis og Albuquerque er nogle af de større byer som du vil besøge på denne tur. Nyd disse charmerende byer ved og besøge de lokale restauranter, museer og de gamle autentiske benzinstationer. Som Nat King Cole synger om i sin evergreen "Get your kicks on Route 66". 18 dage Fra-pris pr. person i kr ,-

2 Dagsprogram Dag 1: Afrejse fra København til Chicago, Illinois I rejser fra København og lander i Chicago senere samme dag. I receptionen på jeres hotel, vil I få udleveret en kør-selv pakke med rutebeskrivelse, voucher til hotellerne og diverse kort over turen. Chicago er en by med en rig historie og musikalsk sjæl. Fra knejsende skyskrabere til de røgfyldte lounges, hvor du kan høre jazz og blues, tilbyder Chicago en særlig oplevelse for alle med en særlig interesse. Overvej et besøg i Art Institute of Chicago. Dette museum er hjemsted for en af de bedste og mest forskelligartede kunstsamlinger i verden, herunder verdens største gruppe af Monet malerier. Den mest fremtrædende struktur i Chicago er Willis Tower, bedre kendt under navnet Sears Tower. Selvom den ikke længere er verdens højeste bygning, står Willis Tower og stolt rager 443 meter op i luften. En 70 sekunders elevator tur vil føre dig til toppen af bygningen på 103. etage. Her har du en imponerede udsyn fra fuglehøjde af Lake Michigan, både nord og syd siden af byen, de omkringliggende forstæder og på en klar dag, dele af Indiana, Wisconsin og Michigan. De opstillede skilte illustrerer historien om Chicago og opførelsen af tårnet. Besøg Millennium Park og se den berømte skulptur Kapoor Sculpture. Overnatning: Chicago - Hotel Essex Inn eller lignende Dag 2: Chicago, Illinois I dag har du tid til at udforske Chicagos mange attraktioner og seværdigheder. Tag en guidet tur i gennem Frank Loyd Wright Home and Studio. Arkitekt Frank Loyd Wright begyndte at bygge dette hus i 1889 og fortsatte med at lave unikke tilføjelser indtil det passede hans personlige behov. Hvis du ønsker et godt måltid mad med en fantastisk udsigt ud over byen, så kan du besøge John Hancock Center. Efter en 40 sekunder elevator tur, er du kommet mange etager over Chicagos hustage. Herfra byens tredje største bygning har du en fantastisk udsigt som strækker sig 128 km væk på en klar dag. Siden 1916, har Navy Pier været hjemsted ikke blot for militæret men også for en række særlige attraktioner.

3 St. Louis Molen byder på alt lige fra et IMAX-teater til forestillinger udført af en Shakespeare teatertrup. Nyd danserne i den store balsal, tag en tur i den 15 etager høje pariserhjul som er en kopi af det gamle hjul fra verdensudstillingen i Chicago i 1893, eller slap af på molen og nyd bølgerne der slår ind mod kysten. For en kulturel oplevelse kan du besøge unikke kvarterer i Chicago som Chinatown eller Little Italy. Begge tilbyder kulturelle mad oplevelser fra de familieejede restauranter og butikker. Denne aften kan du evt. tage ud på en af de mange "lounges" hvor de tilbyder levende musikalsk underholdning som jazz og blues. Fra dette øjeblik, blev byens historie og fremtid bundet sammen med denne berømte og elskede amerikanske statsborger. Besøg Abraham Lincolns hjem og hans gravsted, som er blandt de mest populære attraktioner i dette område. Du kan også køre rundt til alle de historiske Lincoln steder, museer, Dana-Thomas House og hovedstadens bygninger ombord på vognen Elijah Iles trolley. Overnatning: Springfield - Best Western Clearlake Plaza eller lignende Overnatning: Chicago - Hotel Essex Inn eller lignende Dag 3: Chicago - Bloomington - Springfield, Illinois (332 km) I dag henter I jeres bil. Forlad Chicago her til morgen for sæt kursen mod Springfield hvor der overnattes på hotel. Undervejs vil du køre igennem byen Bloomington som huser den historiske gade Route 66 Memory Lane. Langs historiske Route 66 vil du opleve de bevarede gamle skilte og bannere, især på denne naturskønne strækning ind til downtown Lexington. Fortsæt turen videre mod Springfield som i 1837 blev hovedstad for staten Illinois med hjælp fra en ung advokat og politiker ved navn Abraham Lincoln. Han boede i byen indtil 1861 hvor han blev den 16. præsident for Amerikas Forenede Stater. Dag 4: Springfield, Illinois - St. Louis, Missouri (165 km) Turen fortsætter ind i næste stat, nemlig Missouri. Saint Louis er den største by på Route 66 mellem Chicago og Los Angeles. Det blev grundlagt på bredden af Mississippi-floden i 1762 og blev "Porten til Vesten" Lewis og Clark forlod St. Louis på deres berømte rejse på tværs af et ukendt land til Stillehavet. Route 66 kom igennem her i 1926 og fortsatte mod vest. Den berømte St. Louis Gateway Arch er opsat som et symbol for erobringen af Vesten. I begyndelsen af 1900-tallet fik St. Louis international anerkendelse for at være vært ved bl.a. World s Fair, OL og den første internationale Ballon Race.

4 Hyggelige Santa Fe Besøg Union Station, som engang var den travleste jernbanestation i verden og det er et fantastisk eksempel på bevarelsen af historiske monumenter. Dens unikke arkitektur er opbygget efter den gamle middelalderby Carcassone i Sydfrankrig. Det blev restaureret og omdannet til et butikscenter. Saint Louis kan prale af mange historiske hjem såsom Daniel Boone Home og Campbell House Museum. Du kan også bruge lidt tid på at besøge Grant s Farm. Denne gård tilhørte engang Ulysses S. Grant, USA's 18. præsident og blev derefter købt af Busch familien for næsten hundrede år siden. Her kan man køre i en åben bus forbi Mirror Lake til Grant s hytte, der er bygget af ham i Fortsæt forbi Deer Park og se bison, hjorte, antiloper, zebraer, lamaer og strudse. Se de berømte heste af racen "Clydesdales" i deres græsgange ved siden af stalden. Omkring Saint Louis vil du finde stykker af fortiden, herunder de gamle cafeer "diners" og tankstationer. Et sted der er værd at stoppe op er Ted Drewes, de har solgt frossen vaniljecreme i St. Louis siden Overnatning: St. Louis - Best Western Saint Louis Inn eller lignende Dit næste stop på turen i dag vil være Rolla, hjemsted for Totem Pole Trading Post, bygget i Bemærk de specielle kantsten langs vejen som har til formål og holde trafikken på vejen og ikke på fortovet. Fortsæt til Sprinfield, der er anerkendt som værende fødested for Route 66 siden den 30. april 1926, hvor embedsmænd i Springfield foreslog navnet til den nye Chicago - Los Angeles Highway. Spor af den såkaldte "Mother Road" er stadig synlige langs gaderne i Springfield. De røde bænke og skinnende krom i de gamle diners, stenhytterne og de nu stille tankstationer som oplevede USA forelske sig i automobilen. Springfield blander fortiden med fremtiden. Den historiske Route 66 grænser op mod centrum af Jordan Valley Park, byens torv og den farverige bymidte. Historiske begivenheder finder man hele vejen fra centrum og ud langs den nordlige del af Springfield. Brug et øjeblik på at nyde de spændende butikker og kreative spisesteder, der omgiver det historiske centrum. Her kan du nyde et udvalg af lækre specialiteter fra de mange spisesteder, loppemarkeder, butikker, markedet og natklubberne. Overnatning: Springfield - Howard Johnson Inn & Conf. Center eller lignende Dag 5: St. Louis - Rolla - Springfield, Missouri (347 km) Efter morgenmaden går turen videre ad resterne fra denne historiske vej. Dag 6: Springfield - Joplin - Tulsa, Oklahoma (290 km) Efterlad Missouri og kør mod det historiske Oklahoma.

5 Grand Canyon På vej dertil kan du besøge Dale s Ole "66" Barber Shop på hjørnet af Utica St. og Euclid Ave i Joplin for en smule nostalgi. Fortsæt din rejse til Tulsa. I 1920'erne var Tulsa en blomstrende by, der af mange blev døbt som "verdens oliehovedstad". Erhvervslivet blomstrer stadig her i byen, ikke mindst pga. luft- og rumfartsindustrien og en række større virksomheder som man finder her. De besøgende som der er interesseret i arkitekturen, bør se nærmere på "Art Deco" facaderne på Boston Building, EU Depot og Philtower. Philbrook og Gilcrease museerne er det rette sted at besøge for kunstelskere. Gilcrease indeholder en kopi af Uafhængighedserklæringen. Oklahoma er rig på kultur, historie og indflydelse fra indianerne. Besøg Cherokee Heritage Center på Tsa-La-Gi. Her kan du opleve Cherokee indianernes liv som det var før i tiden, inden europæerne fik indflydelse i området. Du vil se både madlavning, kurvefletning og fremstilling af våben. Mens du er på centeret skal du sørge for at besøge museet og den gamle landsby, samt kapellet Ho-Chee-Nee Prayer Chapel og Cherokee Hall of Fame. Den elskede cowboy Will Rogers er født og opvokset i Tulsa. Besøg evt. hans fødested og mindesmærke for at lære mere om hans interessante liv. Overnatning: Tulsa - Best Western Plus Tulsa Inn eller lignende Dag 7: Tulsa, Oklahoma - Oklahoma City, Oklahoma (171 km) Forlad Tulsa her til morgen og kør mod delstaten Oklahomas hovedstad, Oklahoma City. Det er en ægte cowboy by og det ses bl.a. på Stocyards City. Den blev grundlagt i 1910 og er kendt for sine restauranter og butikker med alt hvad en ægte cowboy behøver, lige fra håndlavede støvler og sadler. Det er placeret ved siden af Oklahoma National Stockyards, som hævdes og være det største levende kvægmarked i verden. Kvægauktionerne er åbne for offentligheden hele dagen mandag og tirsdag. Besøg evt. National Cowboy Hall of Fame & Western Heritage Center. Her er historie og kulturen skildret i en bred vifte af forskellige udstillingsgenstande i dette store museum. Malerier af kendte kunstnere Charles Russel og Frederic Remington er højdepunktet i Atherton Art Gallery. Besøg Bricktown Canal, der er bygget ved og udgrave en gammel gade. Mange restauranter og klubber byggede små terrasser for at nyde udsigten. Vandtaxaerne er en populær og fornøjelig transportmiddel mellem butikker, caféer og natklubber her i byen. Paseo Historic District er den historiske del af byen, med gallerier og restauranter. Dette område ligner en spansk landsby med stuk bygninger og tegltage af ler. Her lever både forfattere, malere, keramikere, fotografer, dansere og skuespillere. Nyd et besøg på et af gallerierne, shopping i butikkerne eller en god middag i dette dejlige område.

6 Kør-selv-ferie langs Route 66 Overnatning: Oklahoma City - Quality Inn Southwest eller lignende Dag 8: Oklahoma City - Shamrock - Amarillo, Texas (414 km) Med Oklahoma City i ryggen, går turen i dag mod Lone Star State. Inden du kommer til Amarillo bør du lave et stop i den lille by Shamrock, for at besøge U-Drop-Inn Restaurant & Service Station som er bygget i 1936 og Pioneer West Museum, der ligger i det historiske Reynolds Hotel. Her vil du få en idé om hvordan livet var i området, da Route 66 faktisk var "Mother Road". Fortsæt til byen Amarillo som ved hjælp af jernbanen og de mange ranch i området, har gjort Amarillo til hovedstaden indenfor salg og transport af kvæg. Selvom landbruget er det indbyggerne lever af, så har byens placering på en berømt hovedvej, Route 66, været med til at gøre byen til en populær turistdestination. En ting man skal se i området er Cadillac Ranch som er 10 graffiti malede Cadillacs der står oprejst, med næsen i jorden, langs vejen. Skulpturerne er udtænkt af Amarillo millionæren Stanley Marsh III, der valgte klassikere fra 1948 til 1963, blandt de gamle amerikanske biltyper. Besøg Route 66 Historic District. Denne kilometerlange vejstrækning der oprindelig tilhørte Route 66, har nu butikker, natklubber og restauranter. The American Quarter Horse Heritage Center & Museum viser udviklingen fra kolonitiden til i dag, ved hjælp af interaktive udstillinger, dramatiske videopræsentationer og levende opvisninger. Flere lokale indbyggere kører rundt med hestetrukne vogne i de smukke landskaber og efterfølgende kan man nyde et lækkert måltid mad i byen. Overnatning: Amarillo - Red Roof Inn Amarillo eller lignende Dag 9: Amarillo, Texas - Tucumcari - Santa Rosa - Albuquerque, New Mexico (461 km) Det første du vil se på turen i dag er byen Tucumcari. Her finder du det smukt restaurerede Blue Swallow Motel, med dens berømte blå neonlys og Tucumcari Historical Museum hvor du kan opleve byens legendariske fortid. Den næste by på ruten er Santa Rosa, der indeholder mere end ti historiske bygninger, fra Route 66 s gyldne periode. Fortsæt til Albuquerque for et 2 nætters ophold. Albuquerque er kontrasternes by og New Mexicos største. Her finder man naturlige skønheder og menneskeskabte vidundere, gamle og nye bygninger, historiske byer og sofistikerede metropoler. Selv landskabet, som kan rumme både majestætiske bjerge og enorme ørken sletter, afslører områdets mangfoldighed. I Albuquerque er det værd at besøge den historisek gamle bydel, trendy Nob Hill og Indian Pueblo Cultural Center. Tag en tur på Sandia Peak Tramway. Denne 20

7 Santa Monica minutters udflugt, er verdens længste tur med antenne sporvogn og også en af de smukkeste. Når du er på toppen kan du stå på ski, køre på mountainbike eller bare nyde udsigten. Der er restauranter både på toppen af bjerget og for foden. Overnatning: Albuquerque - Baymont Inn Express & Suites Downtown eller lignende for arbejdet. Du kan også besøge byens ældste hus fra omkring Her levede en spansk kriger og det er muligt og se de ting han efterlod samt en udstilling af traditionelle vævninger. Overnatning: Albuquerque - Baymont Inn Express & Suites Downtown eller lignende Dag 10: Albuquerque - Santa Fe - Albuquerque (175 km) I dag er der en kort køretur til nabobyen Santa Fe, den ældste hovedstad i USA. Flankeret af skæve gader og bygninger i ægte Pueblo stil finder man den centrale "plaza", hvor du vil finde mange butikker, restauranter og kunstgallerier. Santa Fe er kendt som værende en "blandet by" på grund af blandede kulturer, hvilket afspejles i de harmoniske indbyggere og forskellige arkitektoniske stilarter. Besøg Mission San Miguel som er den ældste kirke i Santa Fe, bygget i 1626 for arbejderne der blev bragt til Santa Fe af spanierne. Kirken blev beskadiget under Pueblo Revolt i 1680 og genopbygget i Se det berømte "Miraculous Stairway" på Loretto Chapel. Legenden hævder, at en tømrer på mystisk vis fik bygget en trappe op til loftet. Utroligt nok, brugte han ingen søm eller støtter til at bygge vindeltrappe og derefter forsvandt han, inden man nåde og betale ham Dag 11: Albuquerque - Gallup - Holbrook, Arizona (373 km) Kør fra Albuquerque via Gallup til Holbrook. Byen Gallup er blevet ødelagt af brande, men man kan stadig opleve den karakteristiske Route 66. Holbrook i Arizona har været en grænseby siden Tæt ved byen ligger området, hvor Navajo- og Hopi indianerne boede. Også tæt på byen ligger Petrified Forest National Park, der har en overflod af smukt farvede forstenede træstammer, der eksisterede for 225 millioner år siden. Den 44 km lange køretur gennem parken byder på en malerisk udsigt. Gør holdt undervejs for at tage billeder ved Rainbow Forest, Agate House og Blue Mesa. Dele af Painted Desert ligger inde i parken, og her kan du finde forstenede klitter i grå, røde, orange og gule farvenuancer. Området er specielt smukt ved solopgang og solnedgang, hvor landskabet ser ud til at gløde i nuancer af violet, blå, rød, og guld. Denne aften kan du udforske Holbrooks Main Street, hvor der er rig

8 Chicago set fra oven mulighed for shopping og nyde en dejlig middag. Overnatning: Holbrook - Magnuson Hotel Adobe Inn eller lignende Dag 12: Holbrook - Winslow - Grand Canyon National Park (275 km) Denne morgen kører du mod Grand Canyon National Park, som er placeret tæt på denne rute, på vej til Flafstaff. Stop i byen Winslow, hvor du kan opleve The Old Trails Museum og Minnetonka Trading Post. Derefter går turen mod den overvældende og fantastiske Grand Canyon; et af verdens største naturvidundere. Grand Canyon blev skåret ud af naturens egen hånd, af floden Colorado River gennem et nærmest uendeligt tidsrum. Langs den sydlige kant findes en lang række vandrestier og udkigspunkter, der kan nås med bil eller bus. Besøg Bright Angel Lodge - en hytte hvorfra du kan opleve en fantastisk udsigt. Hytten er et historisk vartegn og her findes både galleri, restaurant og udstillinger, og det er muligt at komme på en guidet vandretur herfra. For de eventyrlystne er der mulighed for at tage guidede ture, både til fods og på muldyr, til Colorado River. Rafting ned ad floden er også en måde at opleve den imponerende kløft på. Overnatning: Grand Canyon South Rim - Holiday Inn Express eller lignende Dag 13-14: Grand Canyon, Arizona - Las Vegas, Nevada (445 km) Forlad det naturlige vidunder, Grand Canyon, og kør mod Las Vegas. Las Vegas har noget at tilbyde alle de besøgende. Lige fra de vilde liveshows til de underholdende kasinoer, der aldrig lukker. Tag en gåtur ned ad Las Vegas Boulevard, bedre kendt som "The Strip". Hvert hotel og kasino har sit eget tema, og de er alle et stort vidunder. Tag en tur til toppen af Stratosphere Hotel, der er den største bygning vest for Mississippi-floden. Du kan nyde en middag på Top of the World eller nøjes med at nyde udsigten fra observationsdækket. Du kan shoppe på et af de eksklusive hoteller som Caesars Palace, The Venetian eller Paris. Hvis du leder efter lavpris, kan du køre til et af de mange indkøbscentre kaldet "Outlet Malls", der har lagersalg med mærkevarer til discountpriser. Du må ikke gå glip af fontæneshowet på Bellagio Hotel, der består af en dramatisk kombination af majestætiske fontæner og musik, vand og lys. Showet bliver vist hver aften. Hvis du ønsker at se en anden side af Las Vegas bør du besøge Freemont Street. På denne historiske gade ligger butikker restauranter og kasinoer, og over dig kan du se et tag, hvor mere end 12 millioner lamper lyser op. Nyd din aften i Las Vegas, byen der aldrig sover!

9 Historisk kirke i Albuquerque, New Mexico Anden dagen er til fri afbenyttelse i Las Vegas, inden du kører videre mod Barstow Overnatning: Las Vegas - Gold Coast Resort eller lignende Dag 15: Las Vegas - Barstow - Santa Monica, Californien (459 km) Forlad Las Vegas glitter og neonlys og kør mod staten Californien til byen Santa Monica, hvor du har 2 overnatninger. Vejen går igennem Barstow hvor man kan opleve Casa Del Decierto som huser Route 66 Museet. Efter et kort stop går turen videre til Santa Monica, der både er en rolig kystby og en aktiv storby med oplevelser for både unge og gamle. Der er mulighed for at opleve strande, gallerier, natklubber, fitness, shopping, teater og koncerter. Santa Monica er for de kulturelle, her kan man nemlig se 75 museer og gallerier samt gadekunst og gadeskulpturer. Besøg Santa Monica Pier som engang blev kaldet "målstregen" for den legendariske Route 66. Desuden kan man opleve den berømte Hipodrome Building, der er en blanding af forskellige arkitektoniske stilarter, som har været hyppigt benyttet i film. Overnatning: Santa Monica - Comfort Inn Santa Monica eller lignende i 2 nætter Dag 16: Santa Monica, Californien Dagen i dag, kan du bruge på stranden. Med den 5,5 km lange kystlinje og med mere end 300 solskinsdage om året, er Santa Monica et perfekt tilflugtssted for besøgende og lokale. Der er aktiviteter for enhver! Svømning, surfing, volleyball og rulleskøjteløb er blandt de mest populære aktiviteter blandt strandgæsterne. Om aftenen er der gode muligheder for fantastiske gourmetoplevelser, da Santa Monica er fødested for det californiske køkken og fusionskøkkenet. Der er også mulighed for at besøge nabobyen Los Angeles, hvor man kan opleve Hollywoods glimmer og glamour. Tag på shopping på den berømte gade Rodeo Drive og oplev luksusbutikkerne eller spis frokost på Venice Beach med den livlige strandpromenade som baggrund. Overnatning: Santa Monica - Comfort Inn Santa Monica eller lignende i 2 nætter Dag 17-18: Santa Monica - Los Angeles International airport (19 km) - Ankomst

10 Det er tid til at tage mod lufthavnen i Los Angeles og vende hjem mod Danmark. Tjek ud af hotellet om formiddagen og kør mod Los Angeles Internationale Lufthavn hvor bilen afleveres hos biludlejningsfirmaet, inden turen går tilbage til Danmark. Hjemrejse og ankomst til Danmark

11 Priser og afgange Rejseperiode November - marts Fra-priser i kr. pr. person Delt dobbeltværelse ,00 DKK Rejseperiode April - juni Fra-priser i kr. pr. person Delt dobbeltværelse ,00 DKK Rejseperiode September - oktober Fra-priser i kr. pr. person Delt dobbeltværelse ,00 DKK Rejseperiode November - marts Fra-priser i kr. pr. person Delt dobbeltværelse ,00 DKK

12 Hvad er inkluderet i prisen? Fly Danmark - Chicago t/r 14 dages billeje model full-size inkl. ansvars- og kasko forsikring 16 nætter på fortrinsvist 2-3 stjernede hoteller Skatter og afgifter Afbestillingsforsikring Rejseforsikring Envejsleje på USD 750,- (betales ved afhentning) Ture, udflugter og entrébilletter Afgift til Pakkerejsegarantifonden Bestil din næste rejse Snak med en af vores rejseeksperter, som har mange års erfaring og kendskab til vores destinationer Bestil Vi sidder klar ved telefonerne mandag - fredag fra kl 08:30-17:00

Route 66 i autocamper

Route 66 i autocamper Route 66 i autocamper Route 66 - en verdenskendt klassiker! Kør ad den klassiske gamle landevej, Route 66, fra Chicago tværs gennem USA til Stranden i Santa Monica i Los Angeles. En historisk tur, der

Læs mere

Som Nat King Cole synger om i sin evergreen Get your kicks on Route 66. BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf.

Som Nat King Cole synger om i sin evergreen Get your kicks on Route 66. BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. Route 66 18 dage - fra 15.148,- pr. person Rejs langs den klassiske route 66 i USA i egen bil Denne rute 66-inspirede tur, fører dig til nogle af de mest kendte højdepunkter langs denne berømte vej. Du

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf Route 66 16 dage fra kr. 10.948,- Inkl. fly, autocamp er mm. Route 66 - en verdenskendt klassiker! Kør ad den klassiske gamle landevej, Route 66, fra Chicago tværs gennem USA til Stranden i Santa Monica

Læs mere

Californien rundt i bil

Californien rundt i bil Californien rundt i bil San Francisco er byen de fleste efterlader deres hjerte i. Det er byen man bare må tilbage til. De stejle gader med sporvogne, gadecafeer, søløvekolonien, museet på det topsikrede

Læs mere

Familieferie i Orlando, Florida

Familieferie i Orlando, Florida Familieferie i Orlando, Florida Tag på en herlig familieferie i Florida i Orlando, hvor oplevelser for såvel store som små nærmest står i kø for at blive opdaget. Lige fra de mange fantastiske forlystelsesparker

Læs mere

Ørkensand og eminent shopping i Dubai

Ørkensand og eminent shopping i Dubai Ørkensand og eminent shopping i Dubai Besøg verdens højeste bygning, kør rally gennem ørkenens sandklitter og shop i Mall of Emirates. Dubai er fyldt med oplevelser for enhver smag. 9 dage Fra-pris pr.

Læs mere

Los Angeles & Oahu - Storby og naturoplevelser

Los Angeles & Oahu - Storby og naturoplevelser Los Angeles & Oahu - Storby og naturoplevelser Denne stopover-pakke kombinerer Los Angeles og Honolulu. Los Angeles er mere end bare en by. Her finder man filmenes højborg, Hollywood, Walt Disney's eventyrland

Læs mere

Storbyerne på USA's østkyst i tog

Storbyerne på USA's østkyst i tog Storbyerne på USA's østkyst i tog Tag på en spændende togrejse i det østlige USA. Her besøger I storbyerne Washington, New York og Boston, der alle byder på spændende oplevelser. 9 dage Fra-pris pr. person

Læs mere

Floridas forlystelsesparker og strande

Floridas forlystelsesparker og strande Floridas forlystelsesparker og strande Find dit indre legebarn frem, når turen går til verdens største legeplads i Orlando. Denne skønne Florida-rejse giver jer muligheden for at kombinere flere at Floridas

Læs mere

På eventyr i Dubai ,- 12 dage. Ring

På eventyr i Dubai ,- 12 dage. Ring På eventyr i Dubai Oplev Dubai by night og besøg Abu Dhabi. På denne 12 dages rejse, har I god tid til at opleve både Dubai og Abu Dhabi. Vi har indlagt flere udflugter, der gør at I får mest muligt ud

Læs mere

DET VESTLIGE USA 21. maj 8. juni 2011. Billedet er fra Yosemite National Park

DET VESTLIGE USA 21. maj 8. juni 2011. Billedet er fra Yosemite National Park DET VESTLIGE USA 21. maj 8. juni 2011 Billedet er fra Yosemite National Park Guds eget land eller mulighedernes land kært barn har mange navne, men USA er også landet fyldt med overraskelser om man så

Læs mere

På opdagelse i Dansk Vestindien

På opdagelse i Dansk Vestindien På opdagelse i Dansk Vestindien Der er mange øer man kan vælge at besøge i det Caribiske hav, så hvorfor skal det så lige være Dansk Vestindien? Alle caribiske øer har aktiviteter på land og på vand, strande,

Læs mere

Togrejse tværs over Rocky Mountains. Mountains

Togrejse tværs over Rocky Mountains. Mountains Togrejse tværs over Rocky Mountains En fantastisk togrejse der tager jer tværs over Rocky Mountains På denne 9-dages rejse skal I fra Calgary til Vancouver i tog. Udover en helt fantastisk udsigt undervejs

Læs mere

Safari og badeferie i Kenya

Safari og badeferie i Kenya Safari og badeferie i Kenya Tag på en spændende rejse, der kombinerer safari i Tsavo National Park med badeferie ved kenya-kysten. På denne rejse til Kenya, får I mulighed for at se utrolige dyr på jeres

Læs mere

New York og Oahu, Hawaii

New York og Oahu, Hawaii New York og Oahu, Hawaii Kombiner den pulserende storby New York med Stillehavets perle Honolulu. New York City er en hel verden i sig selv - uanse om du er til kunst, filmpremierer, exentriske natklubber,

Læs mere

Rocky Mountains til fods

Rocky Mountains til fods Rocky Mountains til fods En rejse hvor I skal vandre i den smukke Canadiske natur Tag med på en aktiv rejse, hvor I kommer helt tæt på den Canadiske natur i Rocky Mountains. På denne aktive rejse får I

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Highways-USA.com 2

Indholdsfortegnelse. Highways-USA.com 2 Indholdsfortegnelse Get Your Kicks on Route 66: Introduktion til Route 66 side 3 Sådan bruger I min guidebog til Route 66 side 5 Route 66 i det nordlige Illinois fra Chicago til Bloomington side 7 Route

Læs mere

"The Mother Road" er navnet på ruten med det legendariske nummer 66 og den er ikke bare en vej, men et begreb.

The Mother Road er navnet på ruten med det legendariske nummer 66 og den er ikke bare en vej, men et begreb. Historic Route 66-16 - 10. - 25. JULI 2014-16 dage Med på turen :Tårnby Mc: Steven, Kit, Dan, Gitte, Flemming, Johnny Esbjerg.: Peter, Natasha, Mc-Travel: Michael, Kirsten, Klaus Historic Route 66 i 2015

Læs mere

Western Highlights i USA

Western Highlights i USA Western Highlights i USA Tag med på en fantastisk motorcykelrejse, hvor I får nogle helt fantastiske naturoplevelse. Denne tur er pakket med skønne oplevelser, når I kører gennem Californien, Nevada og

Læs mere

Autentisk kør-selv-ferie i sydstaterne

Autentisk kør-selv-ferie i sydstaterne Autentisk kør-selv-ferie i sydstaterne Mærk sydstaternes gæstfrihed på denne kør-selv-ferie, hvor I kommer rundt i nogle af de mest autentiske sydstatsområder. I starter i New Orleans, hvor I bl.a. skal

Læs mere

Los Angeles Nuuanu Pali lookout Honolulu Pearl Harbor Polynesian Cultural Center. BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf.

Los Angeles Nuuanu Pali lookout Honolulu Pearl Harbor Polynesian Cultural Center. BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. Los Angeles & Oahu - Storby og paradis 12/13 dage fra 12.498,- pr. prs. Denne stopover-pakke kombinerer Los Angeles og Honolulu. Los Angeles er mere end bare en by. Her finder man filmenes højborg, Hollywood,

Læs mere

Aktiv i østlige Canada

Aktiv i østlige Canada Aktiv i østlige Canada En spændende aktiv rejse der kombinerer storby og natur På denne tur til det østlige Canada får I muligheden for at komme ud og nyde naturen samtidig med I også skal se det imponerende

Læs mere

Solskin, badestrande og regnskov i Australien

Solskin, badestrande og regnskov i Australien Solskin, badestrande og regnskov i Australien En rundrejse i bil i det sydlige Queensland med nationalpark, 4WD safari på verdens største sandø, smukke sandstrande, postkort scenerier og tropisk regnskov.

Læs mere

Arkitekturrejse: Chicago

Arkitekturrejse: Chicago Cloud Gate, Millenium Park Arkitekturrejse: Chicago 24.10-29.10.2017 Tirsdag, 24. oktober: Kl. 14.00: Afrejse København med Icelandair, FI205 Kl. 15.10: Ankomst Keflavik Airport, Reykjavik Flyskift Kl.

Læs mere

Californien den 14-24. oktober 2011

Californien den 14-24. oktober 2011 Californien den 14-24. oktober 2011 Arrangeret af Aalborg Stiftsbestyrelse Rejseleder: Provst Carsten Bøgh Pedersen Fredag den 14. oktober 2011 Flynr.: 05.00 Seneste check in i Aalborg Lufthavn 06.25 Afgang

Læs mere

Den klassiske kør-selv-ferie på Færøerne

Den klassiske kør-selv-ferie på Færøerne Den klassiske kør-selv-ferie på Færøerne En fantastisk kør-selv-ferie med skønne naturoplevelser På denne kør-selv-ferie får I friheden til at opleve Færøerne i jeres eget tempo. Vi har forslået en rute,

Læs mere

Canadas vintereventyr

Canadas vintereventyr Canadas vintereventyr En unik rejse i Canadas vinterunivers Oplev den smukke natur og de imponerende bjerge. På denne rejse skal I nyde Canadas natur med en tur på snesko, en tur hvor I kommer tæt på frosne

Læs mere

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65 Californien rundt 10 dage - fra 9.998,- pr. person Afrejse fra 1. april 2015 San Francisco er byen de fleste efterlader deres hjerte i. Det er byen man bare må tilbage til. De stejle gader med sporvogne,

Læs mere

Den Gyldne Cirkel i Island

Den Gyldne Cirkel i Island Den Gyldne Cirkel i Island Oplev Islands smukke natur på en fantastisk kør-selv-ferie. Denne kør-selv-ferie fokuserer på de mange attraktioner som den smukke sydlige del af Island tilbyder. Besøg de majestætiske

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf Floridas forlystelsesparker og strande 10 dage - fra 8.648,- pr. person Inkl. fly, billeje, hotel mm. Find dit indre legebarn frem når turen går til verdens største legeplads i Orlando Denne skønne Florida-rejse

Læs mere

Kili Kenya Safari ,- 8 dage. Ring

Kili Kenya Safari ,- 8 dage. Ring Kili Kenya Safari Amboseli - Lake Naivasha - Masai Mara I Masaiernes Kenya kunne man fristes til at sige om denne safari Fra udsigten til Kilimanjaro via Rift Valley søen Naivasha til de store rovdyrs

Læs mere

Skieventyr til Banff og Jasper

Skieventyr til Banff og Jasper Skieventyr til Banff og Jasper Tag til Canada og oplev de fantastiske muligheder for at stå på ski og snowboard. Oplev den smukke natur, de imponerende bjerge og ikke mindst de utrolige pister i Rocky

Læs mere

Singapore og oplevelser i Cairns, Queensland

Singapore og oplevelser i Cairns, Queensland Singapore og oplevelser i Cairns, Queensland En startpakke til Cairns i Queensland, Australien Start jeres rejse Down Under i Cairns på den bedste måde. Vi har samlet fly og de første nætter i en samlet

Læs mere

Alaska Railroad med tog gennem Alaska

Alaska Railroad med tog gennem Alaska Alaska Railroad med tog gennem Alaska Oplev Alaska med tog via Anchorage, Seward, Talkeetna Mountains, Denali National Park og Fairbanks Hvis du gerne vil opleve Alaska s skønne natur og dyreliv, men ikke

Læs mere

Togrejse i det østlige Canada

Togrejse i det østlige Canada Togrejse i det østlige Canada En spændende togrejse i det østlige Canada På denne 11 dages togrejse, skal I opleve det bedste af østlige Canada. I starter i den multikulturelle storby Toronto, og kører

Læs mere

Østlige Canada i autocamper

Østlige Canada i autocamper Østlige Canada i autocamper Selvom denne tur er smukkest i efteråret, kan den køres hele sommerhalvåret. Den foregår i det østlige Canada i skovklædte områder med fantastiske farver. Turen starter i Toronto,

Læs mere

Fransk Polynesien - Helt enkelt

Fransk Polynesien - Helt enkelt Fransk Polynesien - Helt enkelt En rejse til alle som ønsker at opleve fantastiske Fransk Polynesien For mange er Fransk Polynesien en uopnåelig drøm. De fantastiske strande og koralrev under havoverfladen

Læs mere

Eksklusiv safari på Klaserie River Safari Lodge

Eksklusiv safari på Klaserie River Safari Lodge Eksklusiv safari på Klaserie River Safari Lodge Tag venner og familie med på en forrygende safari på Klaserie River Safari Lodge i Sydafrika. Klaserie River Safari Lodge er en mindre safari lodge med kun

Læs mere

Smagen af færøerne ,- 4 dage. Ring

Smagen af færøerne ,- 4 dage. Ring Smagen af færøerne Oplev det spændende færøske køkken og Tórshavn Det traditionelle færøske køkken har igennem århundreder udviklet sig på sin egen måde på grund af Færøernes beliggenhed langt ude i Nordatlanten

Læs mere

Bestig Kilimanjaro via Machame-ruten

Bestig Kilimanjaro via Machame-ruten Bestig Kilimanjaro via Machame-ruten På denne vandring får I muligheden for at opnå det, som mange drømmer om: At bestige enestående Mount Kilimanjaro, Afrikas højeste bjerg og verdens højeste enkeltstående

Læs mere

Motorcykelrejse på Route 66

Motorcykelrejse på Route 66 Motorcykelrejse på Route 66 En fantastisk 15 dages motorcykelrejse ad den verdensberømte "Mother Road" - Route 66 Rejsen begynder i Chicago og tager jer ud på et ca. 3900 km langt eventyr gennem hele 8

Læs mere

Natur & Wellness i Island

Natur & Wellness i Island Natur & Wellness i Island Fra naturlige kilder til pools og spa af høj kvalitet. Det geotermiske vand er en ren gave fra naturen! På Island vil I opleve en sensational spa-kultur kombineret med unik natur

Læs mere

Maraton i Tórshavn 4.648,- 4 dage. Ring

Maraton i Tórshavn 4.648,- 4 dage. Ring Maraton i Tórshavn Drømmer I om en aktiv oplevelse udover det sædvanlige? Nu ha I muligheden for at løbe Tórshavn Marathon på smukke Færøerne. Udover maraton er der også mulighed for at løbe eller gå et

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf På opdagelse i Dansk Vestindien 10 dage fra kr. 11.948,- pr. person Inkl. fly, hotel m.m. Der er mange øer man kan vælge at besøge i det Caribiske hav, så hvorfor skal det så lige være Dansk Vestindien?

Læs mere

Vestlige USA Sommertilbud

Vestlige USA Sommertilbud Vestlige Sommertilbud Klassisk kør-selv tur i bil i det vestlige hvor alle højdepunkterne er med. Oplev naturens forskelligheder i imponerende Grand Canyon, livløse Death Valley, Zion og tilgængelige Bryce

Læs mere

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65 På opdagelse i Dansk Vestindien 10 dage fra kr. 16.498,- pr. person Inkl. fly, hotel m.m. Der er mange øer man kan vælge at besøge i det Caribiske hav, så hvorfor skal det så lige være Dansk Vestindien?

Læs mere

Postillion Hotel Dordrecht

Postillion Hotel Dordrecht Postillion Hotel Dordrecht Postillion Hotel Dordrecht har en rolig beliggenhed i udkanten af den hyggelige kanalby Dordrecht. Introduktion I mellem Rotterdam og Breda i den smukke og historiske by Dordrecht,

Læs mere

Oplev forår og sommer i New York & Dansk Vestindien

Oplev forår og sommer i New York & Dansk Vestindien Oplev forår og sommer i New York & Dansk Vestindien Oplev den perfekte kombination af en af verdens mest berømte storbyer og den ultimative afslapning på en Caribisk sandstrand. Rejsen starter i New York

Læs mere

Rocky Mountains på hesteryg

Rocky Mountains på hesteryg Rocky Mountains på hesteryg En utrolig smuk naturrejse på hesteryg På denne spændende rejse skal I se Rocky Mountains fra en hel anden vinkel. I løbet af 6 dage vil I ride i den smukke natur og se de imponerende

Læs mere

USA's østkyst i autocamper

USA's østkyst i autocamper USA's østkyst i autocamper Oplev det bedste af USA's østkyst på en tur fra New York til Orlando i Florida. En tur med kultur i New York og Washington D.C., natur i Shenandoah, Blue Ridge Parkway og Great

Læs mere

Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer

Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer I smukke omgivelser ligger det 4-stjernede hotel Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer. Hotellet er ideelt til miniferier og weekendophold i Holland. Det moderne

Læs mere

Østlige Canada i autocamper

Østlige Canada i autocamper Canadas Rocky Mountains i autocamper 16 dage fra 8.348 kr. pr. person når 2 voksne og 2 børn rejser sammen Tag med på et betagende eventyr i autocamper gennem Canada og Rocky Mountains imponerende natur

Læs mere

Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer

Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer I smukke omgivelser ligger det 4-stjernede hotel Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer. Hotellet er ideelt til miniferier og weekendophold i Holland. Det moderne

Læs mere

Det bedste af Fransk Polynesien

Det bedste af Fransk Polynesien Det bedste af Fransk Polynesien Dette er turen for jer som ønsker at opleve det bedste af Fransk Polynesia på den bedst mulige måde Turen starter med nogle rolige dage på Tahiti før I besøger den spændende

Læs mere

TILBUD FOR TO UGER I CAPE TOWN

TILBUD FOR TO UGER I CAPE TOWN TILBUD FOR TO UGER I CAPE TOWN Dato: august 2015 Det samlede tilbud bliver på i alt godt 13.000 DKK for to personer for 13 dage. 12 overnatninger med morgenmad og med fem arrangerede ture. Tilbuddet er

Læs mere

Tag med Det Spanske Hus til Salamanca, Ávila og Madrid

Tag med Det Spanske Hus til Salamanca, Ávila og Madrid Tag med Det Spanske Hus til Salamanca, Ávila og Madrid Salamanca, Plaza Mayor Oplev en af Spaniens smukkeste og mest spændende historiske byer, Salamanca, kom et smut til den velbevarede middelalderby

Læs mere

Tanzanias sydlige højdepunkter

Tanzanias sydlige højdepunkter Tanzanias sydlige højdepunkter Kom med på safari i Tanzania og besøg nogle af Afrikas mest fantastiske safariområder Mange har det fejlagtige indtryk, at man kun i lande som Botswana og Zambia kan finde

Læs mere

Catalonien, Andorra og Pyrenærerne

Catalonien, Andorra og Pyrenærerne Catalonien, Andorra og Pyrenærerne Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 13.09.2020 24.09.2020 8.195,- Højdepunkter Populære Roses Barcelona med lokalguide Andorra i Pyrenæerne Dejligt

Læs mere

Botswana camping adventure

Botswana camping adventure Botswana camping adventure Kalahari - Okavango - Moremi - Victoria Falls - Chobe - Limpopo Herlig camping safari til hjertet af de bedste områder i vildtrige Botswana, hvor klassiske naturområder som Kalahari-

Læs mere

Beskrivelse: Booking nummer er 1192510 Alamo Prisen for din billeje er 2090 DKK ogden er bekræftet.

Beskrivelse: Booking nummer er 1192510 Alamo Prisen for din billeje er 2090 DKK ogden er bekræftet. ons. 7. apr. 2010 tor. 8. apr. 2010 fre. 9. apr. 2010 lør. 10. apr. 2010 11:25 Fly København - Atlanta Fra København 1125 ank Atlanta 1525. Confirmation nr. PE4NF0 16:30 Hente bil Atlanta Booking nummer

Læs mere

Østkystens højdepunkter

Østkystens højdepunkter Østkystens højdepunkter Kør selv ferie i USA med New York, Washington D.C. og Niagara Falls Denne tur starter i Byen der Aldrig Sover, New York City, og fortsætter til det 7. naturlige vidunder i verden,

Læs mere

Islands højdepunkter ,- 9 dage. Ring

Islands højdepunkter ,- 9 dage. Ring Islands højdepunkter På denne rundrejse har vi samlet alle højdepunkterne for et rejseeventyr i Island Besøg Islands hovedattraktioner sammen med en lokal guide. Der er så meget at se og opleve i Island,

Læs mere

Langtidsferie ved Kenyakysten

Langtidsferie ved Kenyakysten Langtidsferie ved Kenyakysten En måneds badeferie ved Det Indiske Ocean i Kenya. Hvorfor ikke rive en måned ud af kalenderen i den mørkeste og koldeste vinterperiode og forkæle jer selv med et solfyldt,

Læs mere

Miami og New York. Miami og New York. Turen kort USA

Miami og New York. Miami og New York. Turen kort USA Miami og New York Oplev Florida og New York på samme rejse. Først har du seks dage ved Miami Beach. Slap af på den berømte strand, og nyd stemningen langs Ocean Drive i de varme tropenætter. Eller lej

Læs mere

USA tur for IPA Kreds 7 / IPA Slagelse 1. til 16. september 2018.

USA tur for IPA Kreds 7 / IPA Slagelse 1. til 16. september 2018. TUR-OVERSIGT. Start og slut ved den røde prik. Vi starter mod nord. Biludlejningsfirmaet Hertz ved Denver International Airport. Her over er de 3 bilmuligheder som jeg har valgt. De 2 fra venstre er at

Læs mere

Det bedste af Kenya og Tanzania

Det bedste af Kenya og Tanzania Det bedste af Kenya og Tanzania Lake Nakuru - Lake Naivasha - Masai Mara - Serengeti - Ngorongoro Den klassiske rundrejse, der forbinder verdens to bedste safarilande på den helt logiske måde: I campingtelte,

Læs mere

Tæt på USA's unikke natur

Tæt på USA's unikke natur Tæt på USA's unikke natur En spændende 16 dages kør-selv-ferie i USA, hvor naturen er i højsædet På denne kør-selv-ferie kommer I forbi nogle af USA's smukkeste nationalparker. Turen starter og slutter

Læs mere

Luksusferie på Zanzibar

Luksusferie på Zanzibar Luksusferie på Zanzibar Nyd en fantastisk luksusferie på Zanzibar. På denne rejse får I både nogle dage i Stone Town, hvor I kan opleve den spændende kultur, shoppe og besøge de velduftende markeder og

Læs mere

ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi og hovedstaden Bangkok - 4 udflugter. 15 dages grupperejse med dansk rejseleder

ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi og hovedstaden Bangkok - 4 udflugter. 15 dages grupperejse med dansk rejseleder ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi og hovedstaden Bangkok - 4 udflugter 15 dages grupperejse med dansk rejseleder ØST-THAILAND Grupperejse med dansk rejseleder - 15 dage 2 ø-hop, flotte strande

Læs mere

Bruxelles og Belgien. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Bruxelles og Belgien. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Bruxelles og Belgien Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 28.06.2020 03.07.2020 4.695,- Højdepunkter Rundtur i Bruxelles med dansktalende lokalguide Vi ser Grand Place og Manneken

Læs mere

Tanzanias nordlige højdepunkter

Tanzanias nordlige højdepunkter Tanzanias nordlige højdepunkter Tarangire - Lake Manyara - Ngorongoro - Serengeti BENNS Safari byder velkommen til en forrygende safari til et af verdens absolut førende safarilande, Tanzania. Vi koncentrerer

Læs mere

Krakow. 11 Maj 2014, 5 Dages flyrejse for 3095 Kr

Krakow. 11 Maj 2014, 5 Dages flyrejse for 3095 Kr Krakow 11 Maj 2014, 5 Dages flyrejse for 3095 Kr Storbyferie i Krakow Flyrejser 5 dage Krakow byder på store oplevelser til meget rimelige priser. Tag med til én af Europas smukkeste kulturbyer. Krakow

Læs mere

Andalusien - Sydspanske klassikere

Andalusien - Sydspanske klassikere Andalusien - Sydspanske klassikere Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 10.10.2019 17.10.2019 7.395,- Højdepunkter Granada med Alhambra Det jødiske kvarter og moskeen i Córdoba Den

Læs mere

Californien, Grand Canyon + Vegas 22 dage

Californien, Grand Canyon + Vegas 22 dage Californien, Grand Canyon + Vegas 22 dage Dette forslag til en dag-for-dag rejseplan er målrettet børnefamilier med større børn, som på tre uger med udgangspunkt i Los Angeles vil opleve de klassiske højdepunkter

Læs mere

Kenya deluxe flysafari - Samburu & Masai Mara

Kenya deluxe flysafari - Samburu & Masai Mara Kenya deluxe flysafari - Samburu & Masai Mara For de, der ønsker det bedste af indkvartering, udnytte tiden optimalt og tilmed måske har været i Kenya før, er dette muligheden for at få disse ønsker til

Læs mere

Safari i Tsavo & Amboseli og badeferie v. Kenya-kysten

Safari i Tsavo & Amboseli og badeferie v. Kenya-kysten Safari i Tsavo & Amboseli og badeferie v. Kenya-kysten Fantastisk safari i 3 utrolige safariparker i kombination med sol og lækkert ophold ved det turkisfarvede indiske Ocean! En 14 dages fantastisk safari-

Læs mere

THOMAS UBER CUP FINALERNE KUALA LUMPUR, MALAYSIA DEN 07. 18. MAJ 2010 med mulighed for ophold i Hua Hin eller Bangkok på hjemrejsen

THOMAS UBER CUP FINALERNE KUALA LUMPUR, MALAYSIA DEN 07. 18. MAJ 2010 med mulighed for ophold i Hua Hin eller Bangkok på hjemrejsen THOMAS UBER CUP FINALERNE KUALA LUMPUR, MALAYSIA DEN 07. 18. MAJ 2010 med mulighed for ophold i Hua Hin eller Bangkok på hjemrejsen Program Udrejse fredag den 07. maj 2010 Afgang København kl. 14.30 Ankomst

Læs mere

Spis en god middag i hotellets smukke restaurant. Der serveres både lokale og internationale retter.

Spis en god middag i hotellets smukke restaurant. Der serveres både lokale og internationale retter. Sand Hotel Spis en god middag i hotellets smukke restaurant. Der serveres både lokale og internationale retter. Det moderne Sand Hotel ligger tæt på stranden i Kolobrzeg og ikke langt fra byens centrum.

Læs mere

Inspiration Rejsemål: Verona Baseret på 18 deltagere

Inspiration Rejsemål: Verona Baseret på 18 deltagere Inspiration Rejsemål: Verona Baseret på 18 deltagere Verona har med sin gunstige placering, som indgangsdøren mellem nord og syd, været en vigtig by lige siden Romerriget. Byen er da også den by i Italien,

Læs mere

3 dages togtur i det vestlige Canada

3 dages togtur i det vestlige Canada Rockies Express 3 dages togtur i det vestlige Canada Eventyr med tog Danskerne har kåret os som bedste ferierejsebureau 2012 British Colombia Vancouver CANADA Kamloops Alberta Banff Calgary Med tog Med

Læs mere

Tag på safari med børnene

Tag på safari med børnene Tag på safari med børnene All inclusive Afrikarejse - perfekt for børnefamilier En grupperejse for min. 8 voksne - sammensat for familier med børn. Turen byder på safarioplevelser af de helt store, picnic

Læs mere

Egon Hotel Hamburg City

Egon Hotel Hamburg City Egon Hotel Hamburg City Egon Hotel Hamburg City har en central beliggenhed i Hamburg lige ved forlystelsesgaden Reeperbahn. Introduktion Hamburg er en af de mest populære storbyer i Europa. Den moderne

Læs mere

Californien & Grand Canyon i autocamper

Californien & Grand Canyon i autocamper Californien & Grand Canyon i autocamper Foretag en naturskøn rundrejse til nogle af USA's største og mest spektakulære nationalparker krydret med storbyerne Los Angeles, San Francisco og Las Vegas. Nyd

Læs mere

Tanzanias hemmeligheder

Tanzanias hemmeligheder Tanzanias hemmeligheder De Sydlige Parker Selous, Ruaha & Mikumi Mange har det fejlagtige indtryk, at man kun i lande som Botswana og Zambia kan finde områder, der kun i meget begrænset omfang er mærket

Læs mere

Startpakke i Brisbane, Queensland

Startpakke i Brisbane, Queensland Startpakke i Brisbane, Queensland En fantastisk start på rejsen til Queensland, Australien Med en startpakke i Brisbane, kan I starte jeres rejse Down Under på den bedste måde. Vi har samlet fly og de

Læs mere

Inspiration - London. Herunder inspiration til nogle af Londons mest spændende og lærerige seværdigheder.

Inspiration - London. Herunder inspiration til nogle af Londons mest spændende og lærerige seværdigheder. Inspiration - London. Herunder inspiration til nogle af Londons mest spændende og lærerige seværdigheder. Seværdigheder. Tower Bridge & Tower of London Tate museum of Modern Art British Museum Big Ben

Læs mere

Flodkrydstogt på Donau - med fly

Flodkrydstogt på Donau - med fly Flodkrydstogt på Donau - med fly Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 9.145,- Højdepunkter Den gode mad om bord **** skib Stort udflugts inkluderet 3 smukke hovedstæder på ét og samme

Læs mere

Kruger parken & The Big Five Safari

Kruger parken & The Big Five Safari Kruger parken & The Big Five Safari 4 dages supersafari i Sydafrikas største nationalpark, Kruger National Park Tag med BENNS og Nomad på en oplevelsesrig 4 dages safaritur til Kruger National Park. Her

Læs mere

Moskva - Omsk - Novosibirsk - Irkutsk - Ulan-Ude - Ulan Bator - Erlian - Beijing

Moskva - Omsk - Novosibirsk - Irkutsk - Ulan-Ude - Ulan Bator - Erlian - Beijing Moskva - Omsk - Novosibirsk - Irkutsk - Ulan-Ude - Ulan Bator - Erlian - Beijing 13 dage / 12 overnatninger Inden for 13 dage vil du få en sjælden mulighed for at rejse på tværs af Sibirien, Mongoliet

Læs mere

ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi

ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi 15 dages grupperejse med dansk rejseleder Ring 3051 7317 info@guldrejser.dk GULD REJSER ØST-THAILAND Grupperejse med dansk rejseleder - 15 dage På denne

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf Sydstaterne - Helt autentisk kør-selv-ferie 13 dage fra 16.648,- pr. person Inkl. fly, b illeje, autentisk overnatning mm. En spændende kør-selv-ferie med helt unikke overnatningssteder Mærk sydstaternes

Læs mere

firsttimers travel guide NEW YORK

firsttimers travel guide NEW YORK firsttimers travel guide NEW YORK PARKER & MUSEER Central Park High Line 2 Den 3,5 km store park midt på Manhattan er en fredfyldt oase i storbyen - og et must at besøge, når man er i New York. I parken

Læs mere

Wonca Africa Regional Conference ACCRA / 6.-9.maj 2015

Wonca Africa Regional Conference ACCRA / 6.-9.maj 2015 Wonca Africa Regional Conference ACCRA / 6.-9.maj 2015 - med The Scandinavian Delegation of Family Physicians Teknisk arrangør: Rejsebureauet Jesper Hannibal ApS * Fredensgade 36B * 8000 Åarhus C Kontakt:

Læs mere

Moskva - Sergejev Posad - Ekaterinburg - Irkutsk - Listvijanka - Bajkalsøen -Ulan Bator Beijing

Moskva - Sergejev Posad - Ekaterinburg - Irkutsk - Listvijanka - Bajkalsøen -Ulan Bator Beijing Trans Mongolske Rute 2010 Moskva - Sergejev Posad - Ekaterinburg - Irkutsk - Listvijanka - Bajkalsøen -Ulan Bator Beijing 18 dage / 17 nætter Gruppe tur/ min 10 personer Denne rute er en anden type transsibiriske

Læs mere

USA's nationalparker i autocamper

USA's nationalparker i autocamper USA's nationalparker i autocamper En fantastisk tur gennem USA's mest imponerende nationalparker, indianerbyer og prærier med cowboys Turen starter med at afhente autocamperen i Los Angeles. Herefter går

Læs mere

Saalbach - Hinterglemm

Saalbach - Hinterglemm Saalbach - Hinterglemm Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 5.395,- Højdepunkter I von Trapps fodspor i Salzburg Den smukke og solrige Glemmtal Joker Card med masser af fordele bl.a.

Læs mere

THAILAND Kongernes by Hua Hin, Sam Roi Yod Nationalpark og hovedstaden Bangkok...15 dage og 6 udflugter

THAILAND Kongernes by Hua Hin, Sam Roi Yod Nationalpark og hovedstaden Bangkok...15 dage og 6 udflugter THAILAND Kongernes by Hua Hin, Sam Roi Yod Nationalpark og hovedstaden Bangkok...15 dage og 6 udflugter Grupperejse med dansk rejseleder NYHED - nu bor vi på Hilton THAILAND Grupperejse med dansk rejseleder

Læs mere

Andre motorcykelrejser: Wild West (USA) Canada & Yellowstone på motorcykel På motorcykel i Australien

Andre motorcykelrejser: Wild West (USA) Canada & Yellowstone på motorcykel På motorcykel i Australien Western Highlights 16 dage fra kr. 21.948 pr. person når 2 personer deler hotel og motorcykel Tag med på en fantastisk motorcykelrejse, hvor I får nogle helt fantastiske naturoplevelse. Denne tur er pakket

Læs mere

Toscana - Flyv på busrejse

Toscana - Flyv på busrejse Toscana - Flyv på busrejse Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 21.07.2020 28.07.2020 5.845,- Højdepunkter Direkte fly til Firenze Cypresser og olivenlunde Det Skæve Tårn i Pisa Hyggelige

Læs mere

Rejse i privatfly i USA

Rejse i privatfly i USA Rejse i privatfly i Vestkyst rundrejse i privatfly. Oplev seværdighederne og byt timer på vejen ud med minutter i luften og mere tid til oplevelser. Du kan opleve på mange måder, men nu kan du opleve vestkystens

Læs mere