USA tur for IPA Kreds 7 / IPA Slagelse 1. til 16. september 2018.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "USA tur for IPA Kreds 7 / IPA Slagelse 1. til 16. september 2018."

Transkript

1 TUR-OVERSIGT. Start og slut ved den røde prik. Vi starter mod nord. Biludlejningsfirmaet Hertz ved Denver International Airport.

2 Her over er de 3 bilmuligheder som jeg har valgt. De 2 fra venstre er at foretrække. Vi skal sidde godt og vi skal køre godt. Og vi skal (muligvis) også lidt op i bjergene. Hertil kan kun benyttes SUVer med træk på alle hjul. Lørdag den 1. September Vi mødes i Kastrup Lufthavn kl i Terminal 3 ved receptionen. (Afgang kl ). Vi lander i Denver kl lokal tid. Jeg plejer at være træt på det tidspunkt så ignorer hvis jeg bliver lidt skarp i munden. Vi tager en bus fra lufthavnen og til Hertz garageanlæg hvor vi skal have udleveret vores biler. Vi kører direkte til vores overnatningssted som ses herunder. Super 8, Westminster, Denver North, Melody Dr, Westminster, CO Lørdag den 1. September Vi ankommer til Super 8 hvor vi forhåbentlig hurtigt finder vores værelser. Om vi skal have noget at spise inden det er godnat må være op til hver enkelt at arrangere. Der ligger mindst 2 spisesteder i gå-afstand fra Super 8. Der kan naturligvis også køres til spisesteder længere væk.

3 Keystone Boardwalk Inn & Suites, 25 Winter Street, Keystone, SD Søndag den 2. September Vi forlader Super 8 (som vi så kommer tilbage til på vores sidste overnatninger) og kører nord på. Det bliver en laaaang dag og en laaang køretur. Men sådan er det i USA. Der er en vis afstand mellem A og B. Vores køretur i dag er på ca. 575 km. Vi kører tidligt så ikke noget med at ligge og snue. Det er også ferie så vi tager de kaffe, - tisse, - strække ben, - og spisepauser der er nødvendige. Dette gør vi naturligvis hver eneste dag. Vi tager 2 overnatninger her. Dels fordi vi har kørt langt for at komme hertil og fordi vi har langt til næst overnatning. Derud over er der lidt forskelligt vi skal se her i området. Jeg tænker bl.a. på Mt. Rushmore og en tur i Custer National Park med en lidt speciel passage (Needles Eye Tunnel).

4 (Billedtekst): Her er en lille forsmag på Mt. Rushmore.

5 (Billedtekst): Needles Eye Tunnel. Stedet skal opleves. Mandag den 3. September Vi har hele dagen til at udforske området. Jeg tænker at vi hygger tager i Custer National Park i dagtimerne, slapper af og hygger og så tager vi til Mt. Rushmore sidst på eftermiddagen og ser ansigterne dels i dagslys og dels når det bliver mørkt.

6 Tirsdag den 4. September Vi forlader Keystone og har en lang, lang dag forude. Så det er igen tidligt op og ud af sengen og on the road again. Vi kører i dag mod Best Western i Rawlins, Wyoming. Vi skal frem men tager os tid til at se hvad der måtte dukke op undervejs. (Billedtekst): I dag skal vi køre gennem den mest flade stat jeg kender ud over Iowa altså men samtidig er Wyoming også nogle af de flotteste bjerge. Vi tager kun 1 overnatning her fordi dette blot er en mellemstation for at komme frem til næste mål nemlig Salt Lake City.

7 Hvis man er til rigtige bøffer så er det altså her man spiser disse. Amerikanerne siger selv at de bedste bøffer får man i Wyoming og Iowa. Vi er netop i Wyoming, - så skal det være bøffer, - så er det altså nu. Quality Inn & Suites Murray - Salt Lake City South, 440 West 5300 South, Murray, UT, 84123, US. Onsdag den 5. September Vi forlader Rawlins og jeg håber at alle er friske og ganske udhvilede. Vi har igen en god tur on the road før vi ankommer til Salt Lake City som ligger i Utah. Det er så i Utah at Mormonerne er stærkt koncentreret og har deres højborg. Jeg har tænkt mig at vi skal besøge dem. Vi ankommer formentlig lidt sent på dagen så det må stå på afslapning, hygge og spisning når vi kommer frem. Torsdag den 6. September Vi har hele dagen i SLC og vi skal i dag besøge Mormonerne. Vi skal i Tabernaclet og høre hvordan deres meget berømte orgel lyder. Vi skal spise på én af deres restauranter og endelig tænker jeg at vi skal have en rundvisning hvis det er muligt. Men det undersøger jeg alt sammen. Vi har endnu en nat i SLC og ser hvad byen ellers byder på.

8 Mormonernes højborg. (Billedtekst): Billede inde fra Mormonernes højborg-område. Meget smukt. Bør ses.

9 Fredag den 7. September Farvel til Salt Lake City. Vi kører i dag mod Green River. Jeg ville hellere have overnattet i Moab. Men under hensyntagen til overnatningspriser tager vi til Green River. Vi kommer på landet i en grad som man skal opleve før man forstår det.

10 (Billedtekst): Steder / områder vi besøger.

11 (Billedtekst): Steder / områder vi skal besøge. Der er mange ting at se på i dette område. Men vi skal køre lidt for at se det. Vi får dels travlt og vi skal også slappe af. Derfor har vi 3 overnatninger her, - hvilket svarer til 2 hele dage i området. Nu skal vi se natur, - hvis vi ikke tidligere har gjort det. Og der er lidt at vælge imellem. Jeg nævner i flæng: Dead Horse Point, Arches National Park, Colorado River og Grand View Point. Whole in the Rock. Derud over er der et brewery i Moab som også er et besøg værd. Det er meget varm og væskebalancen skal passes.

12 Lørdag den 8. september Vi behøver nok ikke stå meget tidligt op i dag, - men vi skal jo også opleve noget. Og der er jo en del muligheder. Vi kunne f.eks. køre efter Arches National Park. Her er meget at se på. Vi kan da også køre en tur langs Colorado floden og måske spise frokost på River Grill Restaurant. Fin og lidt dyr. Men flot placering og absolut et besøg værd. Alene turen frem og tilbage. Absolut i midten af ingenting. Tellerude Mountainside Inn, 33 S David st. Tellerude Søndag den 9. september Vi kører i dag mod Tellerude. Jeg har valgt denne by og overnatning fordi jeg syntes at den virker lidt speciel samt er rigtig flot placeret. Der er kun én vej ind og den samme ud igen. Her skal vi kun motionere øjnene og ellers slappe af.

13 (Billedtekst): Lidt af udsigten fra en bjergtur i bil.

14 (Billedtekst): Sådan ser vejen ud når man kigger på en GPS. Telluride er faktisk et berømt eller i hvert fald meget besøgt ski-ferie-sted. Men ingen sne nu. Blot de flotte omgivelser. Mandag den 10. september Vi har hele dagen til lige hvad der passer os. Men også her er der nogle muligheder for også at opleve noget. Der er svævebanen op i bjerget. Og så er der en sjov køretur op ad bjerget. Jeg syntes at vi skal køre op til vandfaldet. Men forsigtigt, - vi kører i udlejningsbiler og der er kun os til at betale ved skader.

15 Days Inn Durango, Main Ave Main Ave/Hwy 550 & 30th Street, Durango, CO. Tirsdag den 10. september Farvel til Telluride. Vi skal i dag køre til Durango. Den eneste årsag til at jeg har valgt denne rute er at vi skal køre på den vej som kaldes Million Dollar Highway. Der er ikke nogen entydig forklaring på navnet, - men det kan vist kun skyldes en tårn høj pris for at kunne etablere denne vej. Ren køre og se dag.

16 (Billedetekst): En hyggelig western-by vi kører igennem undervejs.

17 (Billedtekst): Et enkelt billede fra Million $ Highway. Årsagen til mine få billeder ligger nok i at det ikke er nemt både at køre bil samt tage billeder.

18 Super 8 Salida. Onsdag den 11. september Vi skal i dag køre på netop denne specielle vej. Million Dollar Highway. Det vil skal se og opleve i dag en vejen. Vi stopper og kigger når der er behov om mulighed for det. Ellers er det bare at nyde turen. Vi tager igen et stop inden vi er tilbage til udgangspunktet i Denver.

19 Super 8, Westminster, Denver North, Melody Dr, Westminster, CO Torsdag den 12. september Vi er mere eller mindre færdige med vores rundtur, - men der venter endnu en god køretur inden det slutter. I dag kører vi retur til Denver og Super 8 der. Vi har 2 overnatningen inden afrejse til DK. Fredag den 13. september Dagen står i IPA kontakter og muligheden for at se lidt af Denver. Hvori IPA arrangementet består viden på nuværende tidspunkt ikke. Det er for tidligt at tage kontakt. Orientering omkring dette senere. Lørdag den 14. september I dag rejser vi hjem. Så vi kan vist sove længe og forsøge at slappe lidt af inden afgang fra Super 8. Lang tur hjem.

20 Lidt info og diverse Nogen vil nok syntes at jeg er tidligt ude, - og svaret er både ja og nej. 1. Du/I skal have god tid til at tænke over om det kunne være noget for jer og så I ikke planlægger noget andet. 2. I skal have pengene klar tidligt jf. 4. Det vil sige efteråret Jeg laver selv alt via nettet og telefonen. 4. Jo tidligere man er ude jo billigere billetter til fly, bil og overnatning. Og det vil sige ca. 300 dage før afrejse. 5. Konkrete forhold som skal aftales rejsen påbegyndes. 6. God tid til spørgsmål. 7. Ingen tur med et mindre antal end 12 personer. Pris Prisen for turen vil være kr til kr Prisen er beregnet ud fra at mindst 12 personer deltager. FORBEHOLD: For nuværende kender ingen 2018 priserne og jeg har derfor lavet mit budget ud fra 2017 priser. Og det gælder også for USD kursen som vil kunne svinge både op og ned. Der KAN derfor godt være justeringer, når de korrekte 2018 priser viser sig Der vil blive orienteret omkring enhver prisændring. Stiger prisen umådeholdent kan turen naturligvis aflyses. Deltagerantal Hvorfor lige 12 personer. Fordi jeg har regnet med 4 personer i hver bil og at det så også vil kunne passe med 2 personer i hvert værelse. Hvad får jeg for pengene? Du får overnatning i delt dobbeltværelse inkl. morgenmad. Derud over får du flybillet, billeje og benzin. Turen sørger for drikkevarer da det formentlig vil være varmt og der vil også være betalt for entre udgifter diverse steder.

21 Er der penge tilbage på kontoen ved hjemkomst tilbagebetales disse til deltagerne. Måltider Du skal selv betale 2 måltider om dagen + lommepenge. Et beregnet beløb hertil er ca. 50 $ om dagen pr. person Tilmelding Tilmeldingsfristen er sat til 1. oktober 2017 Betaling Grundet rejsens form skal hele beløbet indbetales pr. 1. december 2017 Rejseforsikring Husk at tegne en rejseforsikring med afbestilling

TILMELDING. På turen skal vi være sammen med Bitten Høgh, som bor og arbejder i Kunming.

TILMELDING. På turen skal vi være sammen med Bitten Høgh, som bor og arbejder i Kunming. KINA REJSE 2013 Tag med på en spændende og uforglemmelig rejse til YUNNAN PROVINSEN i det sydvestlige Kina fra den 20. juli til den 3. august 2013 Ved tilmelding senest den, 1. januar 2013 gives der kr.

Læs mere

Rocky Mountains på 23 dage

Rocky Mountains på 23 dage Rocky Mountains på 23 dage Dette forslag til en kør-selv rute gennem de amerikanske Rocky Mountains med udgangspunkt i Denver byder på noget af den mest imponerende natur, USA kan byde på. I kommer bl.a.

Læs mere

ndhtxtfoto Studietur med FRDK til USA 10.-18. juni 2014 fra idé til virkelighed

ndhtxtfoto Studietur med FRDK til USA 10.-18. juni 2014 fra idé til virkelighed ndhtxtfoto fra idé til virkelighed Studietur med FRDK til USA 10.-18. juni 2014 På basis af erfaringerne fra en tidligere FRKDstudietur til USA og Canada samt ønsket om også at besøge Jill Clapperton,

Læs mere

Togrejse tværs over Rocky Mountains. Mountains

Togrejse tværs over Rocky Mountains. Mountains Togrejse tværs over Rocky Mountains En fantastisk togrejse der tager jer tværs over Rocky Mountains På denne 9-dages rejse skal I fra Calgary til Vancouver i tog. Udover en helt fantastisk udsigt undervejs

Læs mere

DET VESTLIGE USA 21. maj 8. juni 2011. Billedet er fra Yosemite National Park

DET VESTLIGE USA 21. maj 8. juni 2011. Billedet er fra Yosemite National Park DET VESTLIGE USA 21. maj 8. juni 2011 Billedet er fra Yosemite National Park Guds eget land eller mulighedernes land kært barn har mange navne, men USA er også landet fyldt med overraskelser om man så

Læs mere

Skræddersyet rejseprogram - Tanzania

Skræddersyet rejseprogram - Tanzania Program til: Destination: Tanzania Varighed: 20 dage Program start: Sommer, 2016 * Program slut: Sommer, 2016 * * Datoerne er ikke fastlaget, dette er blot et eksempel, så derfor kan tidspunkterne for

Læs mere

Studietur til Montpellier i forlængelse af generalforsamlingen 2017

Studietur til Montpellier i forlængelse af generalforsamlingen 2017 Studietur til Montpellier i forlængelse af generalforsamlingen 2017 som i år afholdes på Quality Hotel i Høje Taastrup, Carl Gustavs Gade 1, 2630 Taastrup onsdag den 26. april kl. 16.00. Efter bestyrelsen

Læs mere

TILBUD FOR TO UGER I CAPE TOWN

TILBUD FOR TO UGER I CAPE TOWN TILBUD FOR TO UGER I CAPE TOWN Dato: august 2015 Det samlede tilbud bliver på i alt godt 13.000 DKK for to personer for 13 dage. 12 overnatninger med morgenmad og med fem arrangerede ture. Tilbuddet er

Læs mere

TURBESKRIVELSE. 6 DAGE. 5 HELE RIDEDAGE. 140 KM 15 september til 22 september 2013.

TURBESKRIVELSE. 6 DAGE. 5 HELE RIDEDAGE. 140 KM 15 september til 22 september 2013. TURBESKRIVELSE 6 DAGE. 5 HELE RIDEDAGE. 140 KM 15 september til 22 september 2013. Individuelle rejser til Island. Vi mødes i Akurery lufthavn søndag eftermiddag d. 15 september. Som regel passer det med

Læs mere

Klubnyt efterår 2014.

Klubnyt efterår 2014. Sommeren er forsvundet og vi er godt i gang med den sidste del af året, vi er sidst i oktober og der er kun 2 måneder til jul, så er vi igen på vej til sommer og nyt campingsæson. Det har været en forrygende

Læs mere

Skieventyr til Banff og Jasper

Skieventyr til Banff og Jasper Skieventyr til Banff og Jasper Tag til Canada og oplev de fantastiske muligheder for at stå på ski og snowboard. Oplev den smukke natur, de imponerende bjerge og ikke mindst de utrolige pister i Rocky

Læs mere

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65 Californien rundt 10 dage - fra 9.998,- pr. person Afrejse fra 1. april 2015 San Francisco er byen de fleste efterlader deres hjerte i. Det er byen man bare må tilbage til. De stejle gader med sporvogne,

Læs mere

Canadas vintereventyr

Canadas vintereventyr Canadas vintereventyr En unik rejse i Canadas vinterunivers Oplev den smukke natur og de imponerende bjerge. På denne rejse skal I nyde Canadas natur med en tur på snesko, en tur hvor I kommer tæt på frosne

Læs mere

Studietur med bus l SIMA 21.-24. februar 2015 inklusiv ophold i Paris

Studietur med bus l SIMA 21.-24. februar 2015 inklusiv ophold i Paris ndhtxtfoto fra idé til virkelighed Studietur med bus l SIMA 21.-24. februar 2015 inklusiv ophold i Paris Paris har en masse at byde på, og vi har sammensat en tur, der byder på noget af det allerbedste

Læs mere

ndhtxtfoto Studietur til Californien - NY LAVERE PRIS - lørdag 8. november til onsdag 19. november 2014 (begge dage inkl.) fra idé til virkelighed

ndhtxtfoto Studietur til Californien - NY LAVERE PRIS - lørdag 8. november til onsdag 19. november 2014 (begge dage inkl.) fra idé til virkelighed ndhtxtfoto fra idé til virkelighed Studietur til Californien - NY LAVERE PRIS - lørdag 8. november til onsdag 19. november 2014 (begge dage inkl.) Studieturen er planlagt, så den både har spændende faglige

Læs mere

Rocky Mountains på hesteryg

Rocky Mountains på hesteryg Rocky Mountains på hesteryg En utrolig smuk naturrejse på hesteryg På denne spændende rejse skal I se Rocky Mountains fra en hel anden vinkel. I løbet af 6 dage vil I ride i den smukke natur og se de imponerende

Læs mere

En rejse ind i det allerhelligste af dig selv #Skønne Samos

En rejse ind i det allerhelligste af dig selv #Skønne Samos Ferie med indhold J En rejse ind i det allerhelligste af dig selv #Skønne Samos #Ferie #Meditation #Sol #Strand #Stilhed #Fordybelse #Healing #Renselse #Celler #Hellige steder #Tid til mig selv #Egen kærlighed

Læs mere

Sommer i Irland Juli 2007. Det jydske Haveselskab

Sommer i Irland Juli 2007. Det jydske Haveselskab Sommer i Irland Juli 2007 Det jydske Haveselskab Introduktion Irske haver har i en årrække været næsten ukendte i Danmark. Og det på trods af at der virkelig er nogle spektakulære haver at se. Hertil kommer,

Læs mere

Rejsefolder. Sæson 2018/2019. Må kun åbnes, hvis du tør risikere STORE oplevelser.

Rejsefolder. Sæson 2018/2019. Må kun åbnes, hvis du tør risikere STORE oplevelser. Rejsefolder Sæson 2018/2019 Må kun åbnes, hvis du tør risikere STORE oplevelser www.langelandungdomsskole.dk Skitur til Østrig Tallene taler deres tydelige sprog i St. Johann, som er et af Højmark Rejsers

Læs mere

Livsnyderrejse til Rom d. 18. - 24. april 2008

Livsnyderrejse til Rom d. 18. - 24. april 2008 Livsnyderrejse til Rom d. 18. - 24. april 2008 Fredag, d. 18. april Bustransport til lufthavn. Ans Bussen kører ned gennem Jylland med opsamlingspunkter i Ålborg, Randers, Århus, Vejle, Fredericia og Kolding.

Læs mere

Australien rejse i forbindelse med Konvention i Melbourne den april 2018

Australien rejse i forbindelse med Konvention i Melbourne den april 2018 Australien rejse i forbindelse med Konvention i Melbourne den 11-14.april 2018 Afrejse København den 2.april 2018 til 21.april 2018 Jeg takker for opfordringen til at komme med nogle mulig forslag til

Læs mere

Tag på safari med børnene

Tag på safari med børnene Tag på safari med børnene All inclusive Afrikarejse - perfekt for børnefamilier En grupperejse for min. 8 voksne - sammensat for familier med børn. Turen byder på safarioplevelser af de helt store, picnic

Læs mere

Forår i Irland 27. april 4. maj 2008. Det jydske Haveselskab

Forår i Irland 27. april 4. maj 2008. Det jydske Haveselskab Forår i Irland 27. april 4. maj 2008 Det jydske Haveselskab Introduktion Irske haver har i en årrække været næsten ukendte i Danmark. Og det på trods af at der virkelig er nogle spektakulære haver at se.

Læs mere

Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016

Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016 Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016 Sommer turen går til Budapest i Ungarn, nærmer i Szentendre hvor vi skal bo på campingpladsen Pap-Sziget. Den ligger på en lille ø i Donau floden. Informationer

Læs mere

Kili Kenya Safari ,- 8 dage. Ring

Kili Kenya Safari ,- 8 dage. Ring Kili Kenya Safari Amboseli - Lake Naivasha - Masai Mara I Masaiernes Kenya kunne man fristes til at sige om denne safari Fra udsigten til Kilimanjaro via Rift Valley søen Naivasha til de store rovdyrs

Læs mere

5 dagstur med bus til Berlin

5 dagstur med bus til Berlin 5 dagstur med bus til Berlin Udrejse: Søndag d. 10. juni 2012 Hjemrejse: Torsdag d. 14. juni 2012 Hotel: Berlin Mark Hotel 4 stjernet Hotel Meinekestrasse 18-19 D10719 Berlin www.berlinmarkhotels.de Vi

Læs mere

Studietur l Tyskland november 2018

Studietur l Tyskland november 2018 Studietur l Tyskland 4.-11. november 2018 Ovenpå en meget speciel og på mange måder skidt sommer for landbruget er det måske en god idé at komme med på en studietur l Tyskland med flere spændende, faglige

Læs mere

Greve Lærerforening 1

Greve Lærerforening 1 Greve Lærerforening 1 År 2016 Vilkår for aktivitetsgruppens arbejde Puljen fra Greve Lærerforening bruges således: Der afholdes minimum 2 fuldt betalte arrangementer for medlemmer af fraktion 4, evt. spisning

Læs mere

Wonca Africa Regional Conference ACCRA / 6.-9.maj 2015

Wonca Africa Regional Conference ACCRA / 6.-9.maj 2015 Wonca Africa Regional Conference ACCRA / 6.-9.maj 2015 - med The Scandinavian Delegation of Family Physicians Teknisk arrangør: Rejsebureauet Jesper Hannibal ApS * Fredensgade 36B * 8000 Åarhus C Kontakt:

Læs mere

Aktiv i østlige Canada

Aktiv i østlige Canada Aktiv i østlige Canada En spændende aktiv rejse der kombinerer storby og natur På denne tur til det østlige Canada får I muligheden for at komme ud og nyde naturen samtidig med I også skal se det imponerende

Læs mere

1.Studietur for FRDK til England 14.-18. juni 2015. ndhtxtfoto

1.Studietur for FRDK til England 14.-18. juni 2015. ndhtxtfoto www.frdk.dk Nr. 4 Side 1 af 5 25. marts 2015 1. Studietur for FRDK til England 14.-18. juni 2015 1.Studietur for FRDK til England 14.-18. juni 2015 ndhtxtfoto fra idé til virkelighed Studieturen har mest

Læs mere

Lokalafdelingen for Nordsjælland Øst

Lokalafdelingen for Nordsjælland Øst E-mail Nyhedsbrev nr. 23 Kære medlem af Scleroseforeningens lokalafdeling Hermed fremsendes nogle informationer, som du kan have glæde af at kende. Cykelprojektet Helsingør-Paris 2013 28 cykelryttere sætter

Læs mere

Maraton i Tórshavn 4.648,- 4 dage. Ring

Maraton i Tórshavn 4.648,- 4 dage. Ring Maraton i Tórshavn Drømmer I om en aktiv oplevelse udover det sædvanlige? Nu ha I muligheden for at løbe Tórshavn Marathon på smukke Færøerne. Udover maraton er der også mulighed for at løbe eller gå et

Læs mere

Studietur l Californien, Nevada og Arizona 28. februar - 9. marts 2020

Studietur l Californien, Nevada og Arizona 28. februar - 9. marts 2020 Studietur l Californien, Nevada og Arizona 28. februar - 9. marts 2020 Har du lyst l at opleve både landbrug og storslået natur i Californien, Nevada og Arizona, er chancen der nu. Vi kører fra San Francisco

Læs mere

Bestig Kilimanjaro via Machame-ruten

Bestig Kilimanjaro via Machame-ruten Bestig Kilimanjaro via Machame-ruten På denne vandring får I muligheden for at opnå det, som mange drømmer om: At bestige enestående Mount Kilimanjaro, Afrikas højeste bjerg og verdens højeste enkeltstående

Læs mere

USA for feinschmecker 2.oktober - 16.oktober 2017

USA for feinschmecker 2.oktober - 16.oktober 2017 USA for feinschmecker 2.oktober - 16.oktober 2017 Her er en enestående oplevelse for at nyde en rejse med kun få medrejsende Vi kører i 3 stater i USA Besøger hele 6 nationalparker & Navajo Indianernes

Læs mere

REJSEPROGRAM 14. september til 21. september

REJSEPROGRAM 14. september til 21. september REJSEPROGRAM 14. september til 21. september Søndag den 14. september Ankomst til Birmingham lufthavn kl. 18.35 (afgang 17.35 fra København med SK2535) Gæsterne afhentes i lufthavnen og køres til Hollymount

Læs mere

Californien rundt i bil

Californien rundt i bil Californien rundt i bil San Francisco er byen de fleste efterlader deres hjerte i. Det er byen man bare må tilbage til. De stejle gader med sporvogne, gadecafeer, søløvekolonien, museet på det topsikrede

Læs mere

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65 Skieventyr til Banff og Jasper 11 dage fra kr. 12.498,- Inkl. fly, hotel, liftkort mm Tag til Canada og oplev de fantastiske muligheder for at stå på ski og snowboard. Oplev den smukke natur, de imponerende

Læs mere

Rocky Mountains på 23 dage

Rocky Mountains på 23 dage Rocky Mountains på 23 dage Dette forslag til en kør-selv rute gennem de amerikanske Rocky Mountains med start i Denver byder på noget af den mest imponerende natur, USA kan byde på. I kommer bl.a. gennem

Læs mere

OurWorld A/S, Nupark 47, 7500 Holstebro Telefon:

OurWorld A/S, Nupark 47, 7500 Holstebro Telefon: Tandlægeforeningen og OurWorld A/S har hermed fornøjelsen at præsentere denne rejse til ADA Denver, samt en rejse fra Las Vegas til Denver. Hvis du udelukkende ønsker at deltage i ADA Denver, bedes du

Læs mere

Restaurant Miss Lily s, 132 West Houston Street Jamaicansk inspireret restaurant. Vi får serveret menu, som er forudbestilt.

Restaurant Miss Lily s, 132 West Houston Street Jamaicansk inspireret restaurant. Vi får serveret menu, som er forudbestilt. Søndag d. 13. oktober 2013 Dag 1 09.30 Fremmøde i Kastrup Terminal 3. Tjek ind skal forestås af den enkelte selv og være afsluttet senest kl. 11.35 Gruppen mødes i transithallen i Kastrup foran Lagkagehusets

Læs mere

Sensom m er/e fterår i Prag,

Sensom m er/e fterår i Prag, Sensom m er/e fterår i Prag, Vi tager fra Nykøbing F banegård i september 2009 1 . MÅ IKKE FJERNES, MEN KAN KOPIERES Efterårs tur Pagh Europas store kulturby holder skansen som en af de af billigste hovedstæder

Læs mere

Petanque-rejse til Bourgogne 1.-8. juni 2015. En aktiv petanquerejse med spil og fransk kultur

Petanque-rejse til Bourgogne 1.-8. juni 2015. En aktiv petanquerejse med spil og fransk kultur Petanque-rejse til Bourgogne 1.-8. juni 2015 En aktiv petanquerejse med spil og fransk kultur En rejse der er udfærdiget i samarbejde med formændene for Pétanque Bourgogne og de lokale klubber. Der tilbydes

Læs mere

3.A s BARCELONA-TUR SEPTEMBER 2013 15.9.13-19.9.13

3.A s BARCELONA-TUR SEPTEMBER 2013 15.9.13-19.9.13 3.A s BARCELONA-TUR SEPTEMBER 2013 15.9.13-19.9.13 Vi glæder os meget til at rejse med jer, og inden vi tager af sted, skal I læse nedenstående program for turen, som I også bedes medbringe, så I ved,

Læs mere

Den første sluse var der kun os,meget rart når man er nybegynder,men det gik rigtigt godt næste

Den første sluse var der kun os,meget rart når man er nybegynder,men det gik rigtigt godt næste Sommerferie 2015 At tage på ferie i egen båd er slet ikke så besværligt som man skulle tro. Der er nogle ting der skal være i orden. Jeg skulle have kanalskipper bevis det fik jeg gennem Danske tursejlere

Læs mere

Rocky Mountains til fods

Rocky Mountains til fods Rocky Mountains til fods En rejse hvor I skal vandre i den smukke Canadiske natur Tag med på en aktiv rejse, hvor I kommer helt tæt på den Canadiske natur i Rocky Mountains. På denne aktive rejse får I

Læs mere

EFTERÅRSTUR til ALTENAHR 28.-31. Oktober 2016

EFTERÅRSTUR til ALTENAHR 28.-31. Oktober 2016 EFTERÅRSTUR til ALTENAHR 28.-31. Oktober 2016 Dette års efterårstur går til den dejlige vinby Altenahr syd for Bonn. Altenahr er beliggende ved floden Ahr i det sydvestlige Tyskland i Eiffel-bjergene,

Læs mere

Iford Manor!!" #$ %$ & '

Iford Manor!! #$ %$ & ' Iford Manor!!" #$ %$ & ' () Fakta Transport: Fly fra Kastrup til London Heathrow med SK503 11. maj klokken 12:00 Hjemrejse fra Heathrow med SK506 den 16. maj klokken 16:50 I England bliver vi transporteret

Læs mere

Turen tilbage til Denver går gennem Whyomings smukke prærielandskab. BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf.

Turen tilbage til Denver går gennem Whyomings smukke prærielandskab. BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. Cowboyland 16 dage fra kr. 10.398,- En eventyrlig tur gennem USA s cowboyland med prærie, dyrerige nationalparker og historiske minder fra kampene - mellem indianere og cowboys. Turen starter i Denver,

Læs mere

REJSEPROGRAM 21. september til 28. september

REJSEPROGRAM 21. september til 28. september REJSEPROGRAM 21. september til 28. september Søndag den 21. september Ankomst til Birmingham lufthavn kl. 18.35 (afgang 17.35 fra København med SK2535) Gæsterne afhentes i lufthavnen og køres til Hollymount

Læs mere

Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016

Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016 Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016 Sommer turen går til Budapest i Ungarn, nærmer i Szentendre hvor vi skal bo på campingpladsen Pap-Sziget. Den ligger på en lille ø i Donau floden. Informationer

Læs mere

Fransk Polynesien - Helt enkelt

Fransk Polynesien - Helt enkelt Fransk Polynesien - Helt enkelt En rejse til alle som ønsker at opleve fantastiske Fransk Polynesien For mange er Fransk Polynesien en uopnåelig drøm. De fantastiske strande og koralrev under havoverfladen

Læs mere

Ørkensand og eminent shopping i Dubai

Ørkensand og eminent shopping i Dubai Ørkensand og eminent shopping i Dubai Besøg verdens højeste bygning, kør rally gennem ørkenens sandklitter og shop i Mall of Emirates. Dubai er fyldt med oplevelser for enhver smag. 9 dage Fra-pris pr.

Læs mere

Alle afgange er fra Cementen i Nyk. F..

Alle afgange er fra Cementen i Nyk. F.. Klub Solstrålen har sommerudflugter i uge 28-29-30. Ud fra medlemmernes forslag har brugerrådet, de Grønne Busser og personalet, planlagt de omtalte tilbud. Har du behov for støtte, så sørg for at få din

Læs mere

USA for feinschmeckere maj 2017

USA for feinschmeckere maj 2017 USA for feinschmeckere 16. - 30. maj 2017 Før du læser rejsebeskrivelsen! På rejser i USA rejses der oftest i større grupper over 25 personer. Vi har på denne rejse valgt at lave det noget anderledes.

Læs mere

Studietur til Californien

Studietur til Californien ndhtxtfoto fra idé til virkelighed Studietur til Californien - fredag 7. november til tirsdag 18. november 2014 (begge dage inkl.) Studieturen med højst 12 deltagere er planlagt med både spændende faglige

Læs mere

Tag med til Warszawa i efterårsferien Busrejse i perioden 11. - 18. oktober 2014

Tag med til Warszawa i efterårsferien Busrejse i perioden 11. - 18. oktober 2014 Tag med til Warszawa i efterårsferien Busrejse i perioden 11. - 18. oktober 2014 Warszawa ligger smukt ved Wisla floden med ca. 3 mio. indbyggere. Den flotte gamle bydel kom på UNESCOs Verdensarvsliste

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE: 1. Tag med til Belgien til løb. 2. Klubmesterskab 2014. 1. Absolut sidste chance!!! 2. Klubmesterskab 2014

INDHOLDSFORTEGNELSE: 1. Tag med til Belgien til løb. 2. Klubmesterskab 2014. 1. Absolut sidste chance!!! 2. Klubmesterskab 2014 NYHEDSBREV 20-2014 INDHOLDSFORTEGNELSE: 1. Absolut sidste chance!!! 2. Klubmesterskab 2014 3. Tilmelding til Vättern Rundt 2015. NU! 4. HJÆLP til Herlevugen! 5. Tønder/Bov turen 2014 6. Efterårets motionsløbstilbud

Læs mere

Sydholland - Valkenburg

Sydholland - Valkenburg Sydholland - Valkenburg Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 3.295,- Højdepunkter Valkenburg en historisk og levende by med caféer, butikker og charme Oplev også Maastricht Blomstergodset

Læs mere

Island. 9. til 13. september

Island. 9. til 13. september Island 9. til 13. september NordjyskeFordele og OurWorld A/S har i samarbejde med andre medier fornøjelsen at præsentere denne rejse til Island. Island er et land med et ekstremt natursceneri. Naturen

Læs mere

Østlige Canada i autocamper

Østlige Canada i autocamper Østlige Canada i autocamper Selvom denne tur er smukkest i efteråret, kan den køres hele sommerhalvåret. Den foregår i det østlige Canada i skovklædte områder med fantastiske farver. Turen starter i Toronto,

Læs mere

Dag & dato: Fredag 10-Oct

Dag & dato: Fredag 10-Oct Eastern USA 2008 Fredag 10-Oct Ferien er i gang! Lang dag forude: Vi bliver hentet af en taxa kl. 05:30, så med tog til København, fly til Paris og først om eftermiddagen med fly fra Paris til New York.

Læs mere

Studietur l SIMA 21.-23. februar 2015 inklusiv ophold i Paris

Studietur l SIMA 21.-23. februar 2015 inklusiv ophold i Paris ndhtxtfoto fra idé til virkelighed Studietur l SIMA 21.-23. februar 2015 inklusiv ophold i Paris Paris har en masse at byde på, og vi har sammensat en tur, der byder på noget af det allerbedste i den verdensberømte

Læs mere

men det var ikke helt så imponerende, som vi havde regnet med. Tegning og hygge i toget Et forvirrende billede, der ændrer sig, når man flytter

men det var ikke helt så imponerende, som vi havde regnet med. Tegning og hygge i toget Et forvirrende billede, der ændrer sig, når man flytter Mandag d. 1/10 Vi tog fra Løgstør med bussen kl. 9.00 mod Aalborg, hvor vi steg på toget. Vi skulle skifte i både Fredericia og Padborg, men det gik fint, og det lykkedes os at få alle tingene med hele

Læs mere

Dagsprogram. Søndag 20.9. (ca. 4½ t. inkl. pauser)

Dagsprogram. Søndag 20.9. (ca. 4½ t. inkl. pauser) Dagsprogram Lørdag 19.9. Afgang København kl. 14.30. Efter mellemlanding i Istanbul ankommer vi til Dalaman kl. 21.25 (måltider er ikke inkluderet på flyene). Transfer fra lufthavnen i Dalaman til pensionen

Læs mere

Ta med BØJGAARD TRAVEL til Formel 1 i skønne Ungarn. 28. juli-1. august 2011 på Hungaroring i Budapest

Ta med BØJGAARD TRAVEL til Formel 1 i skønne Ungarn. 28. juli-1. august 2011 på Hungaroring i Budapest Ta med BØJGAARD TRAVEL til Formel 1 i skønne Ungarn 28. juli-1. august 2011 på Hungaroring i Budapest Det er ikke tilfældigt, at en af vores Formel 1-ture går til Budapest, som var et de første rejsemål

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf Kili safari 8 dage Kontakt os for pris Amboseli - Lake Naivasha - Masai Mara I Masaiernes Kenya kunne man fristes til at sige om denne safari. Fra udsigten til Kilimanjaro via Rift Valley søen Naivasha

Læs mere

ndhtxtfoto Studietur l SIMA 23.-25. februar 2013 inklusiv ophold i Paris - afgang fra Billund eller København fra idé til virkelighed

ndhtxtfoto Studietur l SIMA 23.-25. februar 2013 inklusiv ophold i Paris - afgang fra Billund eller København fra idé til virkelighed ndhtxtfoto fra idé til virkelighed Studietur l SIMA 23.-25. februar 2013 inklusiv ophold i Paris - afgang fra Billund eller København Paris har en masse at byde på, og vi har sammensat en tur, der byder

Læs mere

Safari og badeferie i Kenya

Safari og badeferie i Kenya Safari og badeferie i Kenya Tag på en spændende rejse, der kombinerer safari i Tsavo National Park med badeferie ved kenya-kysten. På denne rejse til Kenya, får I mulighed for at se utrolige dyr på jeres

Læs mere

FORÅRSTUR TIL HOLLAND 11.-16. APRIL 2016

FORÅRSTUR TIL HOLLAND 11.-16. APRIL 2016 FORÅRSTUR TIL HOLLAND 11.-16. APRIL 2016 Holland i forårstiden er blomsternes land og et af højdepunkterne på denne dejlige Holland-rejse er naturligvis et besøg i en af verdens mest berømte blomsterparker

Læs mere

Natur & Wellness i Island

Natur & Wellness i Island Natur & Wellness i Island Fra naturlige kilder til pools og spa af høj kvalitet. Det geotermiske vand er en ren gave fra naturen! På Island vil I opleve en sensational spa-kultur kombineret med unik natur

Læs mere

Studietur l SIMA 21.-23. februar 2015 inklusiv ophold i Paris - afgang fra Billund eller København

Studietur l SIMA 21.-23. februar 2015 inklusiv ophold i Paris - afgang fra Billund eller København ndhtxtfoto fra idé til virkelighed Studietur l SIMA 21.-23. februar 2015 inklusiv ophold i Paris - afgang fra Billund eller København Paris har en masse at byde på, og vi har sammensat en tur, der byder

Læs mere

Altid fordelagtig. Tag med Klub Tidende til Oslo. Tag med på forårscruise med DFDS og Oslobåden

Altid fordelagtig. Tag med Klub Tidende til Oslo. Tag med på forårscruise med DFDS og Oslobåden Altid fordelagtig Glæd dig til en fantastisk rejse med skibet Crown Seaways til Oslo Tag med Klub Tidende til Oslo Nu kan du komme med på forårscruise med DFDS og Oslobåden til en rigtig god pris. På manges

Læs mere

AKTIVITETER SÆSON 2018

AKTIVITETER SÆSON 2018 AKTIVITETER SÆSON 2018 Kære alle, Hermed planlagte aktiviteter for sæsonen 2018, som starter med datoer for de enkelte begivenheder og dernæst en nærmere beskrivelse samt oplysninger om tilmeldingsfrist,

Læs mere

Aktiv ferie ved Middelhavet 22.-29. maj 2010

Aktiv ferie ved Middelhavet 22.-29. maj 2010 DGI petanque Aktiv ferie ved Middelhavet 22.-29. maj 2010 Kursus og sightseeing ved La Ciotat La Ciotat ligger 25 km øst for Marseille, og det er her petanquespillet startede i 1910. Turen indeholder bl.a.:

Læs mere

TAG MED PÅ TILSKUERREJSE TIL VM i PARIS AUGUST 2010

TAG MED PÅ TILSKUERREJSE TIL VM i PARIS AUGUST 2010 TAG MED PÅ TILSKUERREJSE TIL VM i PARIS AUGUST 2010 Kun 12 pladser tilbage Sidste tilmeldingsfrist den 18. juni 2010 Velkommen til Paris byernes by Årets VM afholdes i Paris, som vel næsten ikke behøves

Læs mere

PETANQUE I FRANKRIG juni 2009 CHÂTEAUROUX

PETANQUE I FRANKRIG juni 2009 CHÂTEAUROUX PETANQUE I FRANKRIG 01. 07. juni 2009 CHÂTEAUROUX Arrangeret af Niels og Birthe Toft Med hjælp af Jean Claude Besnard, UFOLEP DGI s samarbejdspartner UFOLEP i Frankrig har inviteret DGI petanquespillere

Læs mere

Beskrivelse: Booking nummer er 1192510 Alamo Prisen for din billeje er 2090 DKK ogden er bekræftet.

Beskrivelse: Booking nummer er 1192510 Alamo Prisen for din billeje er 2090 DKK ogden er bekræftet. ons. 7. apr. 2010 tor. 8. apr. 2010 fre. 9. apr. 2010 lør. 10. apr. 2010 11:25 Fly København - Atlanta Fra København 1125 ank Atlanta 1525. Confirmation nr. PE4NF0 16:30 Hente bil Atlanta Booking nummer

Læs mere

Phu Quoc Stranden 6 dages forlængelse med strandferie ved Phu Quoc

Phu Quoc Stranden 6 dages forlængelse med strandferie ved Phu Quoc 6 dages forlængelse med strandferie ved Phu Quoc Forlængelse i VIETNAM med Forlængelse af rejse i Vietnm 2 Forlængelse af rejse i Vietnm Phu Quoc Stranden Strandferie ved Mango Bay, Phu Quoc Den tropiske

Læs mere

Smagen af færøerne ,- 4 dage. Ring

Smagen af færøerne ,- 4 dage. Ring Smagen af færøerne Oplev det spændende færøske køkken og Tórshavn Det traditionelle færøske køkken har igennem århundreder udviklet sig på sin egen måde på grund af Færøernes beliggenhed langt ude i Nordatlanten

Læs mere

Netværks Avisen. Sommer program. Juni / Juli 2015 Blad. Nr. 6 &7

Netværks Avisen. Sommer program. Juni / Juli 2015 Blad. Nr. 6 &7 Netværks Avisen Sommer program Juni / Juli 2015 Blad. Nr. 6 &7 Det kan du også læse om i bladet. Sommerudflugter og aktiviteter. Cafeens åbningstider. Ugens menuer. Indholds fortegnelse & Åbningstider.

Læs mere

På eventyr i Dubai ,- 12 dage. Ring

På eventyr i Dubai ,- 12 dage. Ring På eventyr i Dubai Oplev Dubai by night og besøg Abu Dhabi. På denne 12 dages rejse, har I god tid til at opleve både Dubai og Abu Dhabi. Vi har indlagt flere udflugter, der gør at I får mest muligt ud

Læs mere

Blue-Water UV-Jagt til Sodwana, Sydafrika

Blue-Water UV-Jagt til Sodwana, Sydafrika Blue-Water UV-Jagt til Sodwana, Sydafrika Så er der mulighed for at komme væk fra den kolde danske vinter. UV-Jagt rejser til Sodwana Bay i Sydafrika, syd for Mozambique. Det bliver primært Blue-water

Læs mere

Beijing, den transsibiriske jernbane og rideekspedition i det østlige Mongoliet

Beijing, den transsibiriske jernbane og rideekspedition i det østlige Mongoliet Beijing, den transsibiriske jernbane og rideekspedition i det østlige Mongoliet 14 dages kontrast- og actionfyldt program 14 28. Juni 2009 Følg med på en unik og meget varieret rejse, der byder på forskelligartede

Læs mere

Mandag d. 1. oktober.

Mandag d. 1. oktober. Mandag d. 1. oktober. Dette var dagen, vi havde set frem til meget længe. Kl. 9.30 var vi mere end klar til at tage af sted på vores lejrskole til Friedrichstadt i Tyskland. Med to busser pakket med kufferter

Læs mere

24 timer du aldrig glemmer, stort arrangement for 4. 7. klasse

24 timer du aldrig glemmer, stort arrangement for 4. 7. klasse Nyhedsbrevet indeholder: Tyverier fra garderoben, og hvad vi gør ved det 24 timer du aldrig glemmer, stort arrangement for 4. 7. klasse Sommerferieaktiviteter Fremtiden for børnene fra Mørk skole Koloni

Læs mere

Alaska Railroad med tog gennem Alaska

Alaska Railroad med tog gennem Alaska Alaska Railroad med tog gennem Alaska Oplev Alaska med tog via Anchorage, Seward, Talkeetna Mountains, Denali National Park og Fairbanks Hvis du gerne vil opleve Alaska s skønne natur og dyreliv, men ikke

Læs mere

hvor vi skal overvære Bundesliga kampen Hamburger SV SpVgg Greuther Fürth.

hvor vi skal overvære Bundesliga kampen Hamburger SV SpVgg Greuther Fürth. Til FC Vestsjællands sponsorer 29. januar 2013 Kære alle. Herved har FC Vestsjællands Erhvervsklub fornøjelsen at invitere til en spændende busrejse til Hamborg i dagene fredag den 1. marts søndag den

Læs mere

Så er det nu det sker! Rejs med Silkeborg Skiklub på uge 7-turen til Vorderlanersbach i Østrig

Så er det nu det sker! Rejs med Silkeborg Skiklub på uge 7-turen til Vorderlanersbach i Østrig Så er det nu det sker! Rejs med Silkeborg Skiklub på uge 7-turen til Vorderlanersbach i Østrig Igen i år har Silkeborg Skiklub bestilt det familievenlige Hotel Kirchlerhof - www.kirchlerhof.at - til uge

Læs mere

Norges turen fra den 24. til den 31. maj.

Norges turen fra den 24. til den 31. maj. Norges turen fra den 24. til den 31. maj. 7 mand stærk havde meldt sig til turen til det norske land. Vi skulle med færgen fra Hirtshals den 24. maj og mødestedet var ved sidste rundkørsel inden færgen.

Læs mere

8 dages cykelferie i Cuba

8 dages cykelferie i Cuba 8 dages cykelferie i Cuba Aktive og sjove oplevelser - garanterede afrejser Aktiv oplevelsesrejse til Cuba med 2 8 dages aktiv oplevelsesrejse Cykelture i Cuba Aktive kulturrejser i Cuba Tag med Svane

Læs mere

Den Gyldne Cirkel i Island

Den Gyldne Cirkel i Island Den Gyldne Cirkel i Island Oplev Islands smukke natur på en fantastisk kør-selv-ferie. Denne kør-selv-ferie fokuserer på de mange attraktioner som den smukke sydlige del af Island tilbyder. Besøg de majestætiske

Læs mere

DRAMA OG UDFORDRING PÅ VASKEÆGTE TOUR DE FRANCE-MANÉR MONT VENTOUX & "TOSSERNES KLUB" - AFLYST I 2018

DRAMA OG UDFORDRING PÅ VASKEÆGTE TOUR DE FRANCE-MANÉR MONT VENTOUX & TOSSERNES KLUB - AFLYST I 2018 DRAMA OG UDFORDRING PÅ VASKEÆGTE TOUR DE FRANCE-MANÉR MONT VENTOUX & "TOSSERNES KLUB" - AFLYST I 2018 Rejsen er det helt rigtige match for livsnydere, som finder glæde i både aktiv udfoldelse på asfalten

Læs mere

Danfoss Marathon Club - Gran Canaria Marathon 2013

Danfoss Marathon Club - Gran Canaria Marathon 2013 Danfoss Marathon Club - Gran Canaria Marathon 2013 Rejs med Danfoss Marathon Club til Gran Canaria i januar 2013 og få en forrygende start på løbeåret 2013. Du kan vælge både et helt maraton eller en kortere

Læs mere

Brian Bak, Lise Nielsen og jeg havde gennem flere år talt om at prøve at løbe 78 km i bjergene i Schweiz Swiss Alpine.

Brian Bak, Lise Nielsen og jeg havde gennem flere år talt om at prøve at løbe 78 km i bjergene i Schweiz Swiss Alpine. Swiss Alpine 2010. Brian Bak, Lise Nielsen og jeg havde gennem flere år talt om at prøve at løbe 78 km i bjergene i Schweiz Swiss Alpine. Brian er min kollega i IBM og Lise har jeg kendt gennem 20 år.

Læs mere

ndhtxtfoto Super spændende studietur gennem det sydvestlige USA marts 2018 fra idé til virkelighed

ndhtxtfoto Super spændende studietur gennem det sydvestlige USA marts 2018 fra idé til virkelighed ndhtxtfoto fra idé til virkelighed Medlem af Rejsegaran fonden nr. 2796 Super spændende studietur gennem det sydvestlige USA 1. - 11. marts 2018 Har du lyst l at opleve både landbrug og storslået natur

Læs mere

Med 2a til New York. Den 4.-10. marts 2013 Signe Slot & Mimi Olsen Hvidovre Gymnasium

Med 2a til New York. Den 4.-10. marts 2013 Signe Slot & Mimi Olsen Hvidovre Gymnasium Med 2a til New York Den 4.-10. marts 2013 Signe Slot & Mimi Olsen Hvidovre Gymnasium Praktiske oplysninger: Adresse i New York The West Side YMCA 5 West 63rd Street New York, NY 10023 Tlf.: +001 212 875

Læs mere

Konservatoriets Pigekor og Treenighedskirkens Drengekor Canada 2016

Konservatoriets Pigekor og Treenighedskirkens Drengekor Canada 2016 Konservatoriets Pigekor og Treenighedskirkens Drengekor Canada 2016 Fredag d. 14. okt. 2016. Rejsedag Konservatoriets Pigekor og Treenighedskirkens Drengekor mødtes ved bussen ved Treenighedskirken kl.

Læs mere

Yoga-retreat. goa marts 2016

Yoga-retreat. goa marts 2016 Yoga-retreat goa marts 2016 Mandag d. 21/3 til onsdag d. 30/3 2016 I midten af marts 2016 og henover påsken afholder Prana Yoga Shala sin første yogaferie i smukke Goa i Indien. I ni dage står den på varme,

Læs mere