KLUB 9. December, januar og februar 2015/2016

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "KLUB 9. December, januar og februar 2015/2016"

Transkript

1 KLUB 9 December, januar og februar 2015/2016 Rhodos 2015

2 KLUB 9 Rødovre Handicap Klub Brohuset Slotsherrens Vænge 2A 2610 Rødovre Telefon: Klubmobil/Anja: Klub9@klub9.net Hjemmeside: Klubben er åben mandag & torsdag kl (buffet torsdage fra kl ) Transport: Bus: 200S, 166, 132, 12 S-tog: Islev Station Bladredaktion: Maria og Anja samt alle, der har lyst til at skrive til bladet.

3 Anjas hjørne Så er vinterens første sne kommet til Danmark og i dette blad er programmet for vinteren i Klub 9. Vi har lukket i klubben den 24. og 31. december. Mandag den 28. december er der åbent i klubben. Der er ikke mad denne aften, så spis hjemmefra! Tak til alle der kom til vores fødselsdag! Selvom vi måtte skifte lokale, så blev det en fin fejring af alle klubbens 34 år! Sommerturene til Rhodos, Grevenbroich og Dresden kan du læse om her i bladet. Alle tre rejser var vellykkede og fulde af oplevelser! Juleweekenden er lige om hjørnet. Den går i år til Slagelse, hvor vi skal bo på Hotel Frederik d. 2., hvor vi med succes har været før! Alle ønskes en glædelig jul og et godt nytår! Anja

4 Referat fra Fællesmøde den 3. september 2015 Dirigent: Christina Referent: Christina 1. Oplæsning af månedens program ved Thomas 2. Tilmelding til ture ved Kaj 3. Aktuelle emner: - To sommerture er afviklet, et hold har været på Rhodos og et andet hold i Tyskland. Steen fortæller om Rhodosturen; sol, besøg i Lindos, sommerfugledalen og fantastisk mad. Det var en dejlig tur. Alice fortæller om Tysklandsturen; ture til Køln, Holland og Belgien, det var en dejlig tur med højt humør. Vi så mange flotte kirker. Det sidste hold som skal til Dresden i Tyskland skal af sted i næste uge og vi ønsker dem en dejlig tur. - Kenneth minder om, at der er kulturnat i morgen og fortæller lidt om de mange muligheder der er i Rødovre i den anledning. 4. Forslag til ture og aktiviteter: 5. Evt. Intet. Biograftur i den nye biograf i Fields, evt. se fodboldfilmen sommeren 92, julekrea-værksted, julebag, lave smykker ud af perler (vi har allerede bogen), knytte, indendørs boccia, gulvludo, besøge bunkeren på Vestvolden, restaurantbesøg, Daniel ønsker hjemmebesøg.

5 Tillykke til klubbens fødselarer i december, januar og februar Tillykke i december til Henrik F., Bent Jørgen, Flemming, Jan og Hanni (de fejres i klubben mandag den 14. december) Tillykke i januar til Joachim, Oskar, Charlotte og Steen (de fejres i klubben torsdag den 14. januar) Tillykke i februar til Daniel, Brian, Kennet og Louise P. (de fejres i klubben mandag den 15. februar)

6 Sommertur til Rhodos Vi var 11 medlemmer og 3 medarbejdere, der tog på charter denne sommer. Vi fløj til Rhodos, hvor vi blev kørt til Hotel Athine, midt i Rhodos by. Vi brugte en del af dagen her på hotellet. Om aftenen gik vi op til starten af den gamle bydel, hvor vi spiste lækker græsk mad. Efter maden gik vi hjem til hotellet. Nogle gik trætte i seng, mens andre fik en non-alkohol drink, kaffe eller en øl, inden vi gik op i seng. En god start på ferien. Mandag var der en del som gik rundt i området, andre blev ved hotellets swimmingpool. En lille gruppe tog til informationsmøde.denne aften spiste vi på en meget lækker indisk restaurant. Mandag slappede vi af ved hotellet, og ventede på vi blev hentet af bussen, som skulle kører os til Lindos, en smuk lille by. Her spiste vi ved vandet. Nogle gik til stranden og svømmede, mens en stor gruppe gik igennem Lindos små hyggelige gader og shoppede. Vi mødtes ved stranden, hvor der var barbecue og græsk mad på menuen. Vi fik en overraskelse, da vi skulle hjem. Vi blev fragtet med båd til den nærmeste by, hvor busserne ventede på os. Det var en smuk sejltur, hvor vi nød stilheden og månen og udsigten til Lindos borg. Tirsdag blev der slappet af ved poolen og en lille gruppe gik ud og shoppede. Vi spiste græsk mad: Grillede fisk, pastaret og lam. Efter dejlig aftensmad gik vi på en bar, hvor der blev bestilt store is med stjernekastere og drinks med paraplyer. Onsdag gik vi i små hold ind til den gamle bydel, hvor vi fik set den gamle borg og shoppede i den smukke gamle by. Om aften spiste vi på en restaurant hvor der var livemusik. Torsdag tog en stor gruppe af sted til sommerfugledalen, hvor vi vandrede i dalen og så en på en masse sommerfugle som fløj omkring os. Her blev der hygget og sunget en del. Resten af gruppen blev på hotellets område og nød swimmingpoolen. Denne aften vi fik vi lækkert græsk lam.

7 Fredag var vi i den gamle bydel, hvor nogle var ude og sejle. Efter sejlturen mødtes de med resten, og tog en togtur rundt i byen. Vi spiste ved stranden, hvor vi så solnedgangen. På hjemvejen tog vi forbi is/drinksbaren og fik is og drinks. Lørdag var vi klar til at komme hjem, så tiden blev brugt på at købe det sidste og være ved hotellets bar. Vi havde en fantastisk tur og var mega trætte da vi ankom til København

8

9 Sommertur til Grevenbroich Vi var en gruppe, der tog til Grevenbroich i Tyskland i august. Vi mødtes på Valby Station lidt over 6 om morgenen. Så kørte vi af sted i en bus med sød chauffør og en rigtig sød rejseleder, der var god til at tage hensyn til os alle. Vi blev desværre 1,5 time forsinket ombord på færgen, da færgen havde problemer med styretøjet og ikke kunne sejle os i land. Men vi kom da i land! Et sted i Tyskland holdt vi ind for at spise lækker frokost. Derefter kørte vi direkte til vores hotel, der lå lige klods op af et lille indkøbscenter. Der var dog et kæmpe stort supermarked. Byen vi boede i havde ikke meget andet end en lækker gågade med fine butikker at byde på. Der var en masse lækre isbarer, men næsten ingen restauranter, og en enkelt skummel beverding. Første dag var vi en tur i Køln, hvor vi så deres flotte domkirke. Vi så mange flotte brudepar. Vi spiste aftensmad på hotellet hver aften og hyggede også der om aftenen, nu hvor byen var som en død sild! Dagen efter var vi i München Gladbach, hvor vi gik op i den gamle bydel, hvor vi så en brandmand blive gift. Brudeparret blev hejst op i en stigevogn. I Aachen så vi Karl den Stores kroningssal. Den var sørme flot! Vi var også i Venlo i Holland. I Venlo var vi bl.a. inde i en slikbutik, hvor slikken var piller. Det var vist et apotek. Der var også legetøj derinde, så nogle købte Smølfer. Næste dag delte vi os op. Nogle blev i Grevenbroich og shoppede. Andre tog til Liege, hvor Ib J blev væk Men han var heldigvis bare på toilettet, så vi fik ham med bussen hjem igen! Vi skulle have set domkirken, men kunne ikke nå at gå derop ad en hulens masse trapper, da det to flere timer for os at få vores sandwich på en cafe. Vi var flere der købte belgisk chokolade med hjem. På hjemturen skulle vi i Bordershop. Men der var så lidt tid, at vi ikke rigtig kunne nå der ind alle sammen. Og det var så den tur. Den var rigtig god, selvom byen vi boede i var lidt kedelig om aftenen. Mette, Ib J og Dennis Redaktionen har desværre ingen billeder fra denne tur.

10 Referat fra Fællesmøde den 1. oktober 2015 Dirigent: Maibrith Referent: Maibrith 1. Oplæsning af månedens program ved Steen. 2. Tilmelding til ture ved Anja 3. Aktuelle emner: Den sidste sommertur til byen Dresden i Tyskland er veloverstået. Der var tur til Zoo, sporvogne, tur med tog i flot park, indkøb, gode restauranter og cafeer. Dennis er med i et indslag i vild med dans fredag aften. Vi opfordrer alle til at se netop udsendelsen denne aften Shubidua-musicalen har fået gode anmeldelser Bent Jørgen fortalte om Skovens dag på Hersted Høje 4. Forslag til ture og aktiviteter: Hjemmebesøg hos Dennis. Motion, dans og afslapning og dvd med linedance. Tryllekunstner aften. Tur i det blå og se på huse der er juleudsmykket flot. Veterandamptog-tur. 5. Evt. Intet. Referat fra Fællesmøde den 4.november 2015 Dirigent: Tuan Referent: Tuan 1. Oplæsning af månedens program ved Alice. 2. Tilmelding til ture ved Anja 3. Aktuelle emner: - Grundet stort fravær af klubsrådsmedlemmer til mødet, er det besluttet at formanden findes på et kommende møde. - Evaluering: Klubbens fødselsdag var hyggelig og der var god musik. Dejligt med plads. Alle syntes det var en hyggelig fødselsdag. - Juleweekenden i år er planlagt og går til Slagelse. Værelsesfordeling bliver lavet den kommende uge. HUSK at vi tager af sted fra Rødovre allerede kl Klubbens gave til sig selv: Der kom ikke nogle forslag til hvad gaven skal brugs til. Forslag er velkomne. 4. Forslag til ture og aktiviteter: - Intet 5. Evt. - Alle er glade for klubben. God kaffe, gode sodavand.

11 Program for DECEMBER måned Torsdag d. 3. Mandag d. 7. Torsdag d. 10. Mandag d. 14. Torsdag d. 17. Mandag d. 21. Torsdag d. 24. Mandag d. 28. Torsdag d. 31. Buffet. TEATERTUR i KBH for tilmeldte. Julegaveværksted. Xbox. Mad i klubben. Småkage- og konfektværksted. Pris 20 kr. Julegaveværksted. Buffet. Klubrådsmøde kl og fællesmøde kl Småkage- og konfektværksted. Pris 20 kr. Julegaveværksted. Mad i klubben vi griller flæskesteg. Vi fejrer månedens fødselarer og har hvem-laver-denlængste-guirlande-konkurrence. Buffet. Julegaveværksted. Vi ser en julefilm. Tur ud i det blå. Mad i klubben - risengrød. Julegaveværksted. Pakkeleg og julehygge med æbleskiver. Husk en pakke til spillet! Juleaften Klubben holder lukket! Vi efter-jule-hygger. Der er IKKE mad i klubben! Nytårsaften Klubben holder lukket! GLÆDELIG JUL OG GODT NYTÅR! # = Husk at tilmelde dig til turene og blive skrevet i turbogen.

12 Program for JANUAR måned Mandag d. 4. Torsdag d. 7. Mandag d. 11. Torsdag d. 14. Mandag d. 18. Mad i klubben. Nytårstaffel med besøg af dronningen og 2015-quiz. Pris 75 kr. for smørrebrød, bobler etc. # Husk at tilmelde dig senest den 17. december, hvis du skal spise med! Buffet. Klubrådsmøde kl og fællesmøde kl Buzz. Perleværksted plader og andet med rørperler. Mad i klubben. Wellness med Kaj. Tur ud i det blå. Billard. Buffet. Vi fejrer månedens fødselarer med gammeldaws æblekage og bankospil. Mad i klubben. BOWLING i Rødovre. # Pris 40 kr. Perleværksted plader og andet med rørperler. Xbox. Torsdag d. 21. Buffet. Vi spiser på RESTAURANT i Rødovre. # Vi ser en Lille Per film. Yatzyturnering. Krea. Lørdag d. 23. Mandag d. 25. Torsdag d. 28. Tur til EJBYBUNKEREN på Vestvolden. # Vi mødes i klubben Pris 50 kr. Spis hjemmefra og husk penge til kaffe. Mad i klubben. Wellness med Kaj. Vi samler Lego og lægger puslespil. Buffet. HJEMMEBESØG hos Henrik C. # Vi ser en Lille Per film. Vi samler Lego og lægger puslespil. # = Husk at tilmelde dig til turene og blive skrevet i turbogen.

13 Program for FEBRUAR måned Mandag d. 1. Torsdag d. 4. Fredag d. 5. Mandag d. 8. Torsdag d. 11. Mad i klubben. Tur ud i det blå. Vi laver fastelavnspynt. Buffet. SEKSDAGESLØB for de tilmeldte. Fastelavnspynt og puslespil. Klubrådsmøde kl og fællesmøde kl VIBY KRO # Pris 200 kr. Husk kort/penge til transport og drikkevarer/kaffe på kroen. Info om mødested kommer. Mad i klubben. Vi fejrer fastelavn med tøndeslagning. Kom gerne udklædt! Buffet. Wellness med Kaj. Vi ser en Lille Per film. Puslespil. Lørdag d. 13. MELODI GRAND PRIX AFTEN i klubben kl Pris 200 kr. for mad, drikke og snacks. # Mandag d. 15. Torsdag d. 18. Mandag d. 22. Torsdag d. 25. Mad i klubben. Vi fejrer månedens fødselarer i Valentines tegn Buffet. Perleværksted plader og andet med rørperler. Tur ud i det blå. Dans til Linedance-dvd. Mad i klubben. Casinoaften. Buffet. BOWLING i Rødovre. # Pris 40 kr. Wellness med Kaj. Vi ser en Lille Per film. Mandag d. 29. Mad i klubben. HJEMMEBESØG hos Mette. # Perleværksted plader og andet med rørperler. Yatzyturnering.

14 Menu Mandag d. 7. Mandag d. 14. Mandag d. 21. Mandag d. 28. DECEMBER Julesmørrebrød Vi griller flæskesteg Risengrød og æbleskiver OBS! Ingen mad i klubben! Mandag d. 4. Mandag d. 11. Mandag d. 18. Mandag d. 25. JANUAR Nytårs-smørrebrød Tomatsuppe med suppehorn Vi griller Pitabrød Mandag d. 1. Mandag d. 8. Mandag d. 15. Mandag d. 22. Mandag d. 29. FEBRUAR Smørrebrød Kartoffel/Porresuppe med flute Vintergryde med ris Pandekager med fyld Vi griller Vi spiser kl. ca om mandagen. Pris 30 kr. + drikkevarer. Husk der er buffet fra kl. 17 til 19 hver torsdag. Pris for buffet om torsdagen 56 kr. + drikkevarer.

15 Tur til Assistens Kirkegården En lørdag i september var vi en tur på Assistens Kirkegården. Der var tilmeldt 4 medlemmer og en medarbejder. Der dukkede kun et medlem op, mig, da resten havde glemt det. Vi tog så ud og så H.C Andersens grav på Assistens Kirkegården. Bagefter tog vi videre i Tivoli. Her havde vi en hyggelig dag, hvor vi prøvede rutsjebanen 2 gange Hilsen Lone Diskofest med Kridthuset En helt almindelig mandag i slutningen af september måned, havde vi inviteret Kridthuset til grillpølser og musik ved DJ Kennet og Kenneth. Vi havde en hyggelig aften sammen med gamle og nye venner, og glæder os til at se dem igen snarest muligt. Loppemarked i TAP 1 En lørdag i oktober var Klub 9 på et stort loppemarked i TAP1. Her fandt vi nogle gode loppefund, bl.a. en lysestage, spil, mundharmonika, armbånd, gummidrage, legetøj og Pokémon-kort. Bagefter tog vi på cafe i Valby og spiste god frokost. Hilsen, Birgit Tur til Eksperimentariet Lørdag d. 24. oktober havde klubben en tur til Eksperimentariet på programmet. Vi mødtes ved Rødovre Centeret kl. 10 og tog Bus 9A ud mod Papirøen, hvor Eksperimentariet ligger midlertidigt. Efter at have brugt hjernen på at løse diverse opgaver, afprøvede vi et nyt koncept, hvor man i hold skal gennemføre 8 forskellige aktiviteter, hvor man i høj grad får testet sin fysik og kondi. Efter et par sjove timer på Eksperimentariet gik vi ind i bygningen ved siden af, hvor Copenhagen Street food ligger. Her fik Lone og Torben V. italiensk mad i form af Spaghetti Bolognese. Maria fik dansk smørrebrød, mens Mette fik asiatiske rispapirs ruller med fyld. Pludselig var klokken over 15, og det var tid til at vende næsen hjemad.

16 Sommertur til Dresden Vi var fem medlemmer og to medarbejdere der tog en tur til Dresden. Vi mødtes på Valby station tidligt om morgen, for vi skulle nå en færge kl. 9. Derefter kørte vi gennem Tyskland. Vi kørte i en lækker næsten helt ny bus med glastag, wifi og andre fine detaljer! Undervejs holdt vi ind et par steder, inden vi ankom til hotellet det samme som nogle også boede på sidste år.. Hotellet lå på en meget central plads på gågaden og der var forretninger over alt. Det var lige noget flere kunne bruge, når der skulle shoppes! Vi var bl.a. inde på et konditori hvor man både kunne få sandwich, samt kaffe og selvfølgelig kager og kæmpe store isdesserter. Vi var også ude og se Dresden by, bl.a. med en sightseeingbus. Vi var selvfølgelig også inde og se Frauenkirche. Derudover var vi ude og køre sporvogn: Vi var også ude og køre i et lille tog, som kørte os igennem en park. Parken var så stor og flot, at Frederiksberg have og Søndermarken godt kan pakke sammen i forhold til den. Vi stod af toget ved den Zoologiske Have, der har sin egen station. Her så vi dyrene og spiste frokost. Hver aften var vi ude og spise på restaurant. Vi fik god mad og god betjening alle steder og spiste bl.a. tysk, sydafrikansk og tyrkisk mad. Jeg fik bl.a. dejligt lammekød. Vi sad også på torvet, og der var det meget almindeligt, at der var underholdning. Vi så f.eks. en der spillede på klaver, og vi oplevede også sang i nærheden af vores hotel. Genren var opera, bl.a. sangen Time to say goodbye. Vi så også to unge mænd flere gange, der spillede på spande og havde dyremasker på. Vi var også ude og prøve en togbjergbane, der kørte os op ad et lille bjerg (eller måske mere en bakke) i byen. Da det blev fredag gik turen atter hjemad til dansk rugbrød, som jeg personligt savner, når jeg er i udlandet. Jeg tror godt, at jeg kan skrive på de andres vegne, at det var endnu en vellykket tur med Klingenberg Rejser. Tak for turen Klub 9! Hilsen, Thomas

17

18

19 Klubbens fødselsdag Torsdag d. 29. oktober fejrede vi klubbens 34 års fødselsdag. Ca. 60 personer mødte op for at fejre os. Nogle havde taget deres pårørende med, og andre deres kærester. Da vores egne lokaler var lånt ud til anden side, var vi så heldige at kunne låne Broparkens store festsal. Der blev serveret kaffe/te og den traditionelle kagemand, som altid er en succes. Der var amerikansk lotteri med blandt andet julepræmier. Der var underholdning ved Claus, som tidligere har været her nede i klubben, med gode både gamle og nye dansktop-sange. Vi havde en rigtig hyggelig aften og siger tak for de fine gaver! Halloween i klubben Det var en mandag aften i kælderen under klubben I små hold var de fleste nede og gå en tur i gangene. Og den var ikke for sarte sjæle. I mørket var der skeletter, kranier, afhuggede lemmer, edderkopper, skumle lyde og andre uhyggeligheder. Der kom også et skrækkeligt væsen og skræmte os i gangene Nogle siger, at det vist bare var Kaj, der havde klædt sig ud. En fantastisk og skræmmende aften!

20 Kalenderen: Nytårstaffel: 4. januar Viby Kro: 5. februar Grand Prix aften: 13. februar

KLUB 9 Juni, juli og august 2015

KLUB 9 Juni, juli og august 2015 KLUB 9 Juni, juli og august 2015 Louisiana KLUB 9 Rødovre Handicap Klub Brohuset Slotsherrens Vænge 2A 2610 Rødovre Telefon: 36 70 01 76 Klubmobil/Anja: 24 92 12 43 E-mail: Klub9@klub9.net Hjemmeside:

Læs mere

KLUB 9 September, oktober og november 2015

KLUB 9 September, oktober og november 2015 KLUB 9 September, oktober og november 2015 Byvandring i Liseleje KLUB 9 Rødovre Handicap Klub Brohuset Slotsherrens Vænge 2A 2610 Rødovre Telefon: 36 70 01 76 Klubmobil/Anja: 24 92 12 43 E-mail: Klub9@klub9.net

Læs mere

men det var ikke helt så imponerende, som vi havde regnet med. Tegning og hygge i toget Et forvirrende billede, der ændrer sig, når man flytter

men det var ikke helt så imponerende, som vi havde regnet med. Tegning og hygge i toget Et forvirrende billede, der ændrer sig, når man flytter Mandag d. 1/10 Vi tog fra Løgstør med bussen kl. 9.00 mod Aalborg, hvor vi steg på toget. Vi skulle skifte i både Fredericia og Padborg, men det gik fint, og det lykkedes os at få alle tingene med hele

Læs mere

Helenenyt. Nr. 9 (september - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650

Helenenyt. Nr. 9 (september - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 nr 9 - september 2013 Helenenyt Nr. 9 (september - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 Ansvarshavende: Maj Greifenstein tlf: 29347195 eller 39105651 email:

Læs mere

NYHEDSBREVET TEGLPORTEN- RUDER ES VELKOMMEN TIL SEPTEMBER

NYHEDSBREVET TEGLPORTEN- RUDER ES VELKOMMEN TIL SEPTEMBER Åbningstider i Ruder Es Mandag: 14 21 Tirsdag: 14 21 Torsdag: 14 21 Fra 1. september 2016: Åbent hver fredag 16-22 NYHEDSBREVET TEGLPORTEN- RUDER ES September 2016 VELKOMMEN TIL SEPTEMBER Velkommen til

Læs mere

Helenenyt. Nr. 10 (oktober - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650

Helenenyt. Nr. 10 (oktober - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 nr 10 - oktober 2013 Helenenyt Nr. 10 (oktober - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 Ansvarshavende: Maj Greifenstein tlf: 29347195 eller 39105651 email:

Læs mere

KLUB 9 Marts, april og maj 2015

KLUB 9 Marts, april og maj 2015 KLUB 9 Marts, april og maj 2015 På juleweekend KLUB 9 Rødovre Handicap Klub Brohuset Slotsherrens Vænge 2A 2610 Rødovre Telefon: 36 70 01 76 Klubmobil/Anja: 24 92 12 43 E-mail: klub9@klub9.net Hjemmeside:

Læs mere

Fredag tog begge. afsted kl. 9.30 fra hotellet. hold 1 til Eiffeltårnet. meste af vejen og

Fredag tog begge. afsted kl. 9.30 fra hotellet. hold 1 til Eiffeltårnet. meste af vejen og Kære forældre Tirsdag morgen kl. 8.15 tog vi afsted mod Paris og i første omgang Maastricht. Vi gjorde nogle ophold undervejs og nåede frem kl. 20 til vores vandrehjem. Vi fik lidt at spise og gik meget

Læs mere

NYHEDSBREVET TEGLPORTEN- RUDER ES VELKOMMEN TIL OKTOBER

NYHEDSBREVET TEGLPORTEN- RUDER ES VELKOMMEN TIL OKTOBER Åbningstider i Ruder Es: Mandag: 14 00 21 00 Tirsdag: 14 00 21 00 Torsdag: 14 00 21 00 Fredag : 16-00 22 00 NYHEDSBREVET TEGLPORTEN- RUDER ES Oktober 2016 VELKOMMEN TIL OKTOBER Så kom oktober, og vi glæder

Læs mere

Nyhedsbrev -for Klub Sølyst december 2010

Nyhedsbrev -for Klub Sølyst december 2010 Nyhedsbrev -for Klub Sølyst december 2010 I denne udgave af nyhedsbrevet Kan du læse mere om: Københavner-turen 12 frikvarteret Lokalt brugerråd Åbning i julen Juleafslutning Julefrokosten Københavner-turen

Læs mere

Nyhedsbrev fra klynge 2

Nyhedsbrev fra klynge 2 Nyhedsbrev fra klynge 2 Så blev det til det sidste nyhedsbrev i år 2014. Den har stået på masser af julehygge i december måned, hvilket nyhedsbrevet også bærer præg af. Der har været en fantastisk opbakning

Læs mere

KLUB 9. September, oktober og november 2014

KLUB 9. September, oktober og november 2014 KLUB 9 September, oktober og november 2014 KLUB 9 Rødovre Handicap Klub Brohuset Slotsherrens Vænge 2A 2610 Rødovre Telefon: 36 70 01 76 Klubmobil/Anja: 24 92 12 43 E-mail: Klub9@klub9.net Hjemmeside:

Læs mere

Min bog om Baunegård 1

Min bog om Baunegård 1 Min bog om Baunegård 1 Velkommen til Baunegård Denne lille bog er til dig, da du skal flytte ind på Baunegård. I bogen kan du læse eller få læst højt, hvad Baunegård er. Midt i Værløse ved en dejlig stor

Læs mere

KLUB 9. Marts, april og maj 2017

KLUB 9. Marts, april og maj 2017 KLUB 9 Marts, april og maj 2017 KLUB 9 Rødovre Handicap Klub Brohuset Slotsherrens Vænge 2A 2610 Rødovre Telefon: 36 70 01 76 Klubmobil/Anja: 24 92 12 43 E-mail: klub9@klub9.net Hjemmeside: www.klub9.dk

Læs mere

KLUB 9 December, januar og februar 2014/2015

KLUB 9 December, januar og februar 2014/2015 KLUB 9 December, januar og februar 2014/2015 Dresden-holdet KLUB 9 Rødovre Handicap Klub Brohuset Slotsherrens Vænge 2A 2610 Rødovre Telefon: 36 70 01 76 Klubmobil/Anja: 24 92 12 43 E-mail: Klub9@klub9.net

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tir 5. Maj Loppemarked sælg selv

Læs mere

December 2017/Januar 2018

December 2017/Januar 2018 December 2017/Januar 2018 Sydtoften 8 7200 Grindsted Tlf.: 72 13 10 40 Himmelblaa@billund.dk www.billund.dk/cafehimmelblaa 1 Café Himmelblå Udgives af Café Himmelblå. Redaktion: Alice Henriksen (ansv.)

Læs mere

Idrætslinjen. Studietur, København fra d. 16. - 20. maj

Idrætslinjen. Studietur, København fra d. 16. - 20. maj Idrætslinjen Studietur, København fra d. 16. - 20. maj Uge 21 D. 20. maj 2009 Lørdag morgen d. 16. maj tog Idrætslinjen af sted på studietur til København. NT kørte os kl. 08.30 fra Løgstør og til Aalborg,

Læs mere

VELKOMMEN TIL WINNIE.

VELKOMMEN TIL WINNIE. FEBRUAR 2014 Simon fyldte d. 9. feb. 20 år. Han inviterede derfor sin familie til pålægskagemand. Efter maden havde Simon besluttet, at de alle skulle i Bowl N Fun og bowle en time. Kenn havde fødselsdag

Læs mere

Vi har haft en rigtig god tur og jeg har fået lidt farve men jeg vil ikke kalde mig brun hi hi, Maria er til gengæld negerbrun.

Vi har haft en rigtig god tur og jeg har fået lidt farve men jeg vil ikke kalde mig brun hi hi, Maria er til gengæld negerbrun. HejMor&Far Så kom vi hjem til Danmark igen... uha her er lidt koldt men også sol med mellemrum så det er ok og her er dejlig grønt over det hele, det har har jeg savnet. Viharhaftenrigtiggodturogjegharfåetlidtfarvemenjegvilikkekaldemig

Læs mere

MiniThai - En rejse tilbage

MiniThai - En rejse tilbage MiniThai - En rejse tilbage Juli August 2012 Rejseberetningen herunder er skrevet af Kevin, der er 10 år gammel. I 2004 blev Kevin adopteret af sine danske forældre Helle og Peter. De hentede ham på børnehjemmet

Læs mere

FRISTEDET. Dumpen 5A, st. 8800 Viborg. Tlf. 86100806

FRISTEDET. Dumpen 5A, st. 8800 Viborg. Tlf. 86100806 HER FRISTEDET Dumpen 5A, st. 8800 Viborg Tlf. 86100806 Åbningstider: Mandag - Fredag 10.00-20.00 Tirsdag 10.00-16.00 Lørdag - Søndag og helligdage 10.00-20.00 Tirsdag Sind Ungdom 16.00-21.00 Alle dage

Læs mere

RØDOVRE BYGGELEGEPLADS www.byggeren.dk byggeren@byggeren.dk Mandag - Fredag: 10.00-18.00 Lørdag, søndag og helligdage: 11.00-16.00

RØDOVRE BYGGELEGEPLADS www.byggeren.dk byggeren@byggeren.dk Mandag - Fredag: 10.00-18.00 Lørdag, søndag og helligdage: 11.00-16.00 1 Nr. 7 / 1. JULI 2004 RØDOVRE BYGGELEGEPLADS www.byggeren.dk byggeren@byggeren.dk Mandag - Fredag: 10.00-18.00 Lørdag, søndag og helligdage: 11.00-16.00 2 Vitsen: Hvad viser man en kvinde, der har kørt

Læs mere

LUNDEBJERGVEJ 76 3600 FREDERIKSSUND TLF.: 24 97 29 70 MAIL: stjerneskud@frederikssund.dk

LUNDEBJERGVEJ 76 3600 FREDERIKSSUND TLF.: 24 97 29 70 MAIL: stjerneskud@frederikssund.dk LUNDEBJERGVEJ 76 3600 FREDERIKSSUND TLF.: 24 97 29 70 MAIL: stjerneskud@frederikssund.dk ÅBNINGSTIDER: MANDAG: 16.30 20.30. ONSDAG: 16.30 20.30. HVER 3. FREDAG 15.00 20.00 MEDLEMSBLAD FOR STJERNESKUDS

Læs mere

FAKTOR 29. Sommeravis 2013 HUSK HUSK HUSK. Du kan finde vores husavis på adressen: www.fredericiah.dk

FAKTOR 29. Sommeravis 2013 HUSK HUSK HUSK. Du kan finde vores husavis på adressen: www.fredericiah.dk FAKTOR 29 Side 1 FAKTOR 29 Sommeravis 2013 HUSK HUSK HUSK Du kan finde vores husavis på adressen: www.fredericiah.dk Side 2 FAKTOR 29 RART AT VIDE OM AKTIVITETSHUSET: Åbningstider i værestedet: Tirsdag

Læs mere

KLUB 9 Juni, juli og august 2016

KLUB 9 Juni, juli og august 2016 KLUB 9 Juni, juli og august 2016 I en lille park i Helsingborg KLUB 9 Rødovre Handicap Klub Brohuset Slotsherrens Vænge 2A 2610 Rødovre Telefon: 36 70 01 76 Klubmobil/Anja: 24 92 12 43 E-mail: Klub9@klub9.net

Læs mere

Nyhedsbrev December. Hockey finale Aab Hallen. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.

Nyhedsbrev December. Hockey finale Aab Hallen. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen. Hockey finale Aab Hallen BEMÆRK Nyhedsbrev December DUS-avisen kan også ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder ligeledes kan ses. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg

Læs mere

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter December 2012

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter December 2012 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter December 2012 Glædelig jul & godt nytår Så blev det december og julen nærmer sig hastigt. Når jeg ser tilbage på året, så har vi lavet rigtig mange ting i klubben.

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2015. Praktisk info vedr. sommerferien:

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2015. Praktisk info vedr. sommerferien: Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2015 Sol, sommer & ferietid for alle... Endelig sommerferie og skolefri, så kom ned i din klub og se hvad vi har fundet på. Mange er med klubben på

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 29 november / december 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

Lørdag eftermiddag. Søndag morgen

Lørdag eftermiddag. Søndag morgen Drømmekommunen Der var engang en familie, der ville tage på ferie langt væk fra København. De valgte en by, der hed Halsnæs, fordi de havde hørt hvor fantastisk og fortryllet den var blevet. De tog af

Læs mere

SVENDBORG 2007 28. JULI 4. AUGUST. Christiansminde

SVENDBORG 2007 28. JULI 4. AUGUST. Christiansminde SVENDBORG 2007 28. JULI 4. AUGUST Christiansminde Lørdag Regnvejr Luna kommer hjem fra 2 uger i Thailand og vi henter hende i lufthavnen ved halvottetiden. Hjemme hos Luna spiser vi morgenmad og snakker

Læs mere

Januar. Nytårsfest. Ski tur. I uge 4 drager LAVUK til Italien iført ski huer og slalom ski! Turen er for dem der har lyst og som kan stå på ski!

Januar. Nytårsfest. Ski tur. I uge 4 drager LAVUK til Italien iført ski huer og slalom ski! Turen er for dem der har lyst og som kan stå på ski! Januar Nytårsfest. I fritidsklubben markeres det nye års begyndelse med nytårs sjov og diskotek den første fredag i det nye år. Klubben byder på kransekage og saft, og der er festlige konkurrencer med

Læs mere

Klub Svanen. Kontakt. Åbningstider

Klub Svanen. Kontakt. Åbningstider Dag Dato Aktivitet Personale Tir 5. Jul Sang og musik i haven To Ja Jo Tor 7. Jul Bowling i Haslev Ca To Tir 12. Jul Musikquiz med Leif To Ki Ca Tor 14. Jul Eventyr ved bålet Ki Ca Ti Tir 19. Jul Udendørslege

Læs mere

KLUB 9. December, januar og februar 2013/14

KLUB 9. December, januar og februar 2013/14 KLUB 9 December, januar og februar 2013/14 Kreta 2013 KLUB 9 Rødovre Handicap Klub Brohuset Slotsherrens Vænge 2A 2610 Rødovre Telefon: 36 70 01 76 Klubmobil/Anja: 24 60 80 98 E-mail: Klub9@klub9.net Hjemmeside:

Læs mere

Vi ønsker alle en glædelig jul Samt et godt nytår. Julehilsner alle de søde i Værestedet Liv.

Vi ønsker alle en glædelig jul Samt et godt nytår. Julehilsner alle de søde i Værestedet Liv. December 2016/ Januar 2017 Vi ønsker alle en glædelig jul Samt et godt nytår. Julehilsner alle de søde i Værestedet Liv. Årsplan 2017 for værestedet Liv 1. Møde i værestedet om kommende arrangementer

Læs mere

FREDAGSNYT. FJALTRING FRI - OG UDESKOLE FREDAG DEN 17. juni 2016

FREDAGSNYT. FJALTRING FRI - OG UDESKOLE FREDAG DEN 17. juni 2016 FREDAGSNYT FJALTRING FRI - OG UDESKOLE FREDAG DEN 17. juni 2016 Sidste skoledag Fredag den 24. juni fra kl. 8.05-11.15. Storegruppen møder allerede kl. 7.30 til morgenkaffe med lærerne. Efter morgensang

Læs mere

Turen til Polen 28. maj 1. juni 2018

Turen til Polen 28. maj 1. juni 2018 Turen til Polen 28. maj 1. juni 2018 1 Turen foregik i dagene 28. maj til og med 1. juni. Den var arrangeret af Lokalkomitéen for Ældre Sagen i Hundested, og Nancy Viborg var kontaktperson, og den blev

Læs mere

10 km løb i Koszalin 2009

10 km løb i Koszalin 2009 10 km løb i Koszalin 2009 Fredag den.22/5 kl.07. Mødte 9 forventningsfulde unge fra Høje Gladsaxe op på parkeringspladsen foran Høje Gladsaxe. Vi skulle til vores polske venskabsby Koszalin og deltage

Læs mere

Telefon- og Turtjenestens program for. Valby

Telefon- og Turtjenestens program for. Valby Telefon- og Turtjenestens program for Valby august, september, oktober, november 2016 Hvad er Turtjenesten? Turtjenesten tilbyder ældre hjemmeboende borgere med et lille socialt netværk mulighed for at

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 49 2014

Nyhedsbrev. uge 49 2014 Nyhedsbrev uge 49 2014 Så blev det december, der er ingen sne men vejret er blevet koldere, og den første nattefrost har vist sig. Jeg er sikker på, at en del af os håber der kommer lidt sne, mens andre

Læs mere

Lejrskole til Svendborg. - Slotte og natur på Sydfyn. Karina, Simon, Janni, Lea, Kasper, Louise og Mette. Sus, Karina, Lisa Ann og Lisbeth

Lejrskole til Svendborg. - Slotte og natur på Sydfyn. Karina, Simon, Janni, Lea, Kasper, Louise og Mette. Sus, Karina, Lisa Ann og Lisbeth Lejrskole til Svendborg - Slotte og natur på Sydfyn Karina, Simon, Janni, Lea, Kasper, Louise og Mette Sus, Karina, Lisa Ann og Lisbeth Limfjordsskolen 2007 I dag kom dagen, hvor vi tog til Svendborg.

Læs mere

Sabro Lokalcenter Gårdhavecaféen Specielle arrangementer Januar Februar - Marts

Sabro Lokalcenter Gårdhavecaféen Specielle arrangementer Januar Februar - Marts Sabro Lokalcenter Gårdhavecaféen Specielle arrangementer Januar Februar - Marts Julefrokosten den 11. december Caféens ugentlige menuer og alt om arrangementer og aktiviteter på Lokalcenteret kan ses på

Læs mere

Indhold. Siden sidst. Mal med sæbebobler. Sømændene i Vordingborg. Vandkamp. Besøg hos Thea. Fisketur. Herlufmagle friluftsbad.

Indhold. Siden sidst. Mal med sæbebobler. Sømændene i Vordingborg. Vandkamp. Besøg hos Thea. Fisketur. Herlufmagle friluftsbad. ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 1. jul Mal med sæbebobler

Læs mere

MEDLEMSBLAD NR. 40 APRIL OG MAJ 2011

MEDLEMSBLAD NR. 40 APRIL OG MAJ 2011 MEDLEMSBLAD NR. 40 APRIL OG MAJ 2011 ÅBNINGSTIDER I KLUBBEN: MANDAG 15.30-20.30 TORSDAG 15.30-20.30 FREDAGE I LIGE UGER 16.00-20.30 ENKELTE SØN OG HELLIGDAGE CAFÉ REGNBUEN, KONGENSGADE 43 A 3550 SLANGERUP

Læs mere

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014 Side 12 Sindklubben: Fælleskab og store oplevelser. Sind klubben Nygade 2-4 7400 Herning T: 97220172 Vigtige meddelelser: Tilmeldinger/ Du er først tilmeldt et betaling: arrangement når du har betalt!

Læs mere

December 2010 7. årgang, nr. 11

December 2010 7. årgang, nr. 11 Der er kommet nye billeder i nogle af vores fotomapper på reolen. Indtil videre kan man nu nyde og evt. genopleve de gode minder fra: December 2010 7. årgang, nr. 11 Fristedet Valby Søndergade 2 2630 Taastrup.

Læs mere

Vi mødtes tidligt i morges i Københavns lufthavn. Efter check-in og security havde vi lidt tid inden afrejse.

Vi mødtes tidligt i morges i Københavns lufthavn. Efter check-in og security havde vi lidt tid inden afrejse. Svømmeklubben MK 31, K1 Træningslejr uge 7, 2013 Palma, Mallorca Lørdag 9/2-13 Vi mødtes tidligt i morges i Københavns lufthavn. Efter check-in og security havde vi lidt tid inden afrejse. Pga. bagage

Læs mere

Netværks Avisen. Sommer program. Juni / Juli 2015 Blad. Nr. 6 &7

Netværks Avisen. Sommer program. Juni / Juli 2015 Blad. Nr. 6 &7 Netværks Avisen Sommer program Juni / Juli 2015 Blad. Nr. 6 &7 Det kan du også læse om i bladet. Sommerudflugter og aktiviteter. Cafeens åbningstider. Ugens menuer. Indholds fortegnelse & Åbningstider.

Læs mere

Klubnyt efterår 2014.

Klubnyt efterår 2014. Sommeren er forsvundet og vi er godt i gang med den sidste del af året, vi er sidst i oktober og der er kun 2 måneder til jul, så er vi igen på vej til sommer og nyt campingsæson. Det har været en forrygende

Læs mere

Juletur til Goslar. 1 4. december 2009

Juletur til Goslar. 1 4. december 2009 Juletur til Goslar. 1 4. december 2009 1 Så er vi klar til afgang fra Hundested. Klokken er 8.00. Turen går mod Rødbyhavn med opsamling i Frederiksværk og Roskilde. Vejret er fint (som sædvanligt), og

Læs mere

H E L E E Nr. 5 juni ti 2015

H E L E E Nr. 5 juni ti 2015 HELE E Nr. 5 juni ti 2015 HELENENYT Nr. 5 (juni årgang 26) Bostedet Helenes Minde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Ansvarshavende: Maj Greifenstein Tlf: 29347195 Eller 39105651 mgr@ok-fonden.dk Layout

Læs mere

Her boede Anna, Anne, Karin, Laila, Line, Maja, Mads og Pernille der fulgtes af Kent O., Helle E., Lena, Gerd og Stig.

Her boede Anna, Anne, Karin, Laila, Line, Maja, Mads og Pernille der fulgtes af Kent O., Helle E., Lena, Gerd og Stig. Her boede Anna, Anne, Karin, Laila, Line, Maja, Mads og Pernille der fulgtes af Kent O., Helle E., Lena, Gerd og Stig. Søndag d. 15.02.09 Den blå bus kørte fra Limfjordsskolen kl. 1500, med Maja, Anne,

Læs mere

TUREN GÅR TIL RENAULT TRÆF I SVERIGE.

TUREN GÅR TIL RENAULT TRÆF I SVERIGE. TUREN GÅR TIL RENAULT TRÆF I SVERIGE. Vi startede fra Skive den 26/7 2007 KL.6.30 og kørte til Frederikshavn for vi skulle sejle KL10.00 til Gøteborg. Der efter kørte vi til Håverud hvor vi ville se når

Læs mere

Sommerferie 2012. Jeg vil gerne fortælle om vores sommerferie. Det var spændende i år, fordi vi skulle på ferie i vores nye Cabby 620.

Sommerferie 2012. Jeg vil gerne fortælle om vores sommerferie. Det var spændende i år, fordi vi skulle på ferie i vores nye Cabby 620. Sommerferie 2012. Jeg vil gerne fortælle om vores sommerferie. Det var spændende i år, fordi vi skulle på ferie i vores nye Cabby 620. Vi fik den midt i maj måned, og kunne lige nå en enkelt week-end på

Læs mere

MED HØJSKOLEN I TYRKIET JANUAR 2008

MED HØJSKOLEN I TYRKIET JANUAR 2008 MED HØJSKOLEN I TYRKIET JANUAR 2008 Dagbog fra Tyrkiet Søndag d. 13. jan. mandag d. 14. jan. 2008 Vi mødtes oppe på Limfjordsskolen kl. 18 og gjorde os klar til at tage med svømmebussen, som kørte os til

Læs mere

CYPERN 2012 Coral Beach

CYPERN 2012 Coral Beach TIRSDAG: Christina. Fripas. Amanda. Vi startede ud med nået morgenmad. Derefter gjorde vi os klar til dagens hårde og eneste program. Vi var godt trætte efter morgenpasset. Vi blev delt op i to grupper.

Læs mere

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia.

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia. Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 4. nov Model for en dag vol. 2 To, Ki, Ja, Tr, Ti Tors 6. nov Butterflymøde Ki, Ja, Ca, Tirs Tors 11. nov 13. nov Svanesang Julegaveværksted Drengerøvsaften FIFA på PlayStation

Læs mere

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 -

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 - Sjov og fart Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev April BEMÆRK DUS-avisen kan også ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder

Læs mere

Vinder af månedens opgave er Karen Rørth, lejlighed 11 Tillykke!

Vinder af månedens opgave er Karen Rørth, lejlighed 11 Tillykke! Vi havde en rigtig dejlig julepyntedag med helt overvældende opbakning. Det er bare en vældig god tradition, hvor vi får pyntet hjemmet op, samtidig med at snakken går på kryds og tværs. Jens Krøyer spillede

Læs mere

November Sydtoften Grindsted Tlf.:

November Sydtoften Grindsted Tlf.: November 2018 Sydtoften 8 7200 Grindsted Tlf.: 72 13 10 40 Himmelblaa@billund.dk www.billund.dk/cafehimmelblaa http://billund.dk/borger/handicap/dagtilbud-for-udviklingshaemmede/ 1 Caféen Udgives af Caféen

Læs mere

Mølleavisen Maj 2015. Hvad var det bedste ved revyen?

Mølleavisen Maj 2015. Hvad var det bedste ved revyen? Mølleavisen Maj 2015 Så fik vi afsluttet vores revy. Vi syntes selv den var helt fantastisk. Men det var hårdt med 4 forestillinger, men vi synes, at vi klarede det så godt. Vi var lidt skuffede over,

Læs mere

Klub Svanen. Kontakt. Åbningstider. Anlægsvej Ringsted

Klub Svanen. Kontakt. Åbningstider. Anlægsvej Ringsted Dag Dato Aktivitet Personale Tor 2. Nov Afskedsreception for Tommy Ki Ti Ca As Tir 7. Nov Klubrådsmøde + samle motionscykel Ki Jo Ca Tor 9. Nov Feel-good-way Ki Ti Ca As Tir 14. Nov Juleølsmagning Ki Ti

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 3. 2011 (1. september - 31. december) KOMMENDE ARRANGEMENTER LINEDANCE OPSTART OKTOBERFEST MORTENS AFTEN JULEFROKOST LUCIA LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Sommeren er ved at gå på hæld,

Læs mere

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2014

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2014 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2014 Sol, sommer & ferietid for alle... Endelig sommerferie og skolefri, så kom ned i din klub og se hvad vi har fundet på. Mange er med klubben på

Læs mere

Hvor vi dyrker stavgang - gymnastik og bowling

Hvor vi dyrker stavgang - gymnastik og bowling Side 1 af 5 Hvor vi dyrker stavgang - gymnastik og bowling Bestyrelsens beretning om 2015 til BS Seniormotions generalforsamling tirsdag d. 15. marts 2016 i Strandens Forsamlingshus. Bestyrelsesmøder:

Læs mere

Æ AVIS HUSAVIS LEOS PLEJECENTER

Æ AVIS HUSAVIS LEOS PLEJECENTER Æ AVIS HUSAVIS LEOS PLEJECENTER AUGUST 2016 Redaktionen består af: Bettina G. Lone M. Indlæg til avisen fra beboere, pårørende og personale samt andre interesserede modtages gerne og senest den 20. I hver

Læs mere

Hvor vi dyrker stavgang gymnastik - bowling og cykling

Hvor vi dyrker stavgang gymnastik - bowling og cykling Hvor vi dyrker stavgang gymnastik - bowling og cykling Bestyrelsens beretning om 2016 til BS Seniormotions generalforsamling tirsdag d. 21. marts 2017 i Strandens Forsamlingshus. Bestyrelsesmøder: Alle

Læs mere

Bofællesskabet Stenlille

Bofællesskabet Stenlille Bofællesskabet Stenlille Nyhedsbrev sommer 2014 2013 Sommeren er for længst gået på hæld og efteråret er over os med gyldne farver, blæst og regn. Men vi har haft en dejlig sommer og som I kan se af dette

Læs mere

Alle afgange er fra Cementen i Nyk. F..

Alle afgange er fra Cementen i Nyk. F.. Klub Solstrålen har sommerudflugter i uge 28-29-30. Ud fra medlemmernes forslag har brugerrådet, de Grønne Busser og personalet, planlagt de omtalte tilbud. Har du behov for støtte, så sørg for at få din

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 2. sep Svanesang To, Ki, Ja,

Læs mere

Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café

Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café Årgang 7, nr. 9 September 2017 Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café Nyt fra Centerlederen Mon sommeren er forbi? I skrivende stund er der ret køligt og vådt og blæsende. Alligevel

Læs mere

Rejsedagbog for værelse 458

Rejsedagbog for værelse 458 Rejsedagbog for værelse 458 FREDAG - SIDSTE HISTORIETIME INDEN AFREJSE Som intro til vores rejse til Rom, har vi brugt en del historie- og religionsmoduler til at forberede os. Det sidste modul inden vi

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 5. Årgang nr. 31 marts / april 2015 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar, marts,

Læs mere

Nyhedsbrev marts 2016

Nyhedsbrev marts 2016 Nyhedsbrev marts 2016 Siden sidst Fastelavn Mandag den 8. februar holdt vi fastelavn for hele huset. Det var rigtig hyggeligt med flot udklædte børn, sang og tøndeslagning. Mange tak til dem der havde

Læs mere

Nyhedsbrev Juli - August. Hust at tilmelde jer nyhedsbrevet på vores hjemmeside. Tjek vores hjemmeside ud på www.klub144.dk

Nyhedsbrev Juli - August. Hust at tilmelde jer nyhedsbrevet på vores hjemmeside. Tjek vores hjemmeside ud på www.klub144.dk Nyhedsbrev Juli - August Hust at tilmelde jer nyhedsbrevet på vores hjemmeside. Tjek vores hjemmeside ud på www.klub144.dk Side 2 Kære alle. Så kom sommeren endelig til landet efter lang tids venten. Klub

Læs mere

Studietur til Berlin 6.-10. oktober 2013

Studietur til Berlin 6.-10. oktober 2013 Studietur til Berlin 6.-10. oktober 2013 Antal deltagere Afrejse Ankomst Berlin 15 kursister, 2 lærere (Jens og Steffen) og Mathilda. Søndag 06.10.13 kl. 07:55 med bus fra Nykøbing F. Station. Søndag 06.10.13

Læs mere

Maj og juni 2011. Ta med en tur på BAKKEN - - for nu er foråret kommet. Krumtap Nyt er for medlemmer, personale og andre med interesse for Krumtappen

Maj og juni 2011. Ta med en tur på BAKKEN - - for nu er foråret kommet. Krumtap Nyt er for medlemmer, personale og andre med interesse for Krumtappen Maj og juni 2011 Krumtap Nyt er for medlemmer, personale og andre med interesse for Krumtappen Ta med en tur på BAKKEN - Ishøj - for nu er foråret kommet Adresse: Krumtappen Østerhøj Bygade 48 2750 Ballerup

Læs mere

ÅREBLADET. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Nye redningsveste Åbent Hus/aktiviteter Kanindåb Aktivitetskalender

ÅREBLADET. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Nye redningsveste Åbent Hus/aktiviteter Kanindåb Aktivitetskalender ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 5 Juli 2015 34. årgang Læs inde i bladet... Formandens hjørne Nye redningsveste Åbent Hus/aktiviteter Kanindåb Aktivitetskalender Faaborg Roklub, tlf. 62 61

Læs mere

Kære Medlem af HMS. Julen lurer forude. I bestyrelsen har vi nu planlagt det nye aktive år for klubben..

Kære Medlem af HMS. Julen lurer forude. I bestyrelsen har vi nu planlagt det nye aktive år for klubben.. Kære Medlem af HMS Julen lurer forude. I bestyrelsen har vi nu planlagt det nye aktive år for klubben.. I den forbindelse synes vi det er på sin plads at du som medlem bliver informeret i god tid, så du

Læs mere

NYHEDSBREVET TEGLPORTEN- RUDER ES VELKOMMEN TIL NOVEMBER

NYHEDSBREVET TEGLPORTEN- RUDER ES VELKOMMEN TIL NOVEMBER Åbningstider i Ruder Es: Mandag: 14 00 21 00 Tirsdag: 14 00 21 00 Torsdag: 14 00 21 00 Fredag : 16-00 22 00 NYHEDSBREVET TEGLPORTEN- RUDER ES November 2016 VELKOMMEN TIL NOVEMBER Så kom november, og man

Læs mere

Idræt og kulturtilbuddets Sommerprogram 2015

Idræt og kulturtilbuddets Sommerprogram 2015 Idræt og kulturtilbuddets Sommerprogram 2015 Velkommen til årets sommerprogram hos Idræt og kultur. Programmet er blevet til ved et fællesmøde i idræt og kulturtilbuddet, hvor der kom mange idéer på banen.

Læs mere

3. kvartal 2012. NØDEBO NIMBUS NYT

3. kvartal 2012. NØDEBO NIMBUS NYT 3. kvartal 2012. NØDEBO NIMBUS NYT Bestyrelsen: Formand: Peter Ahrendt, ahrendt@c.dk Næstformand: Gunnar Svendsen, bogsvendsen@gmail.com Kasserer: Erik Kristensen, erkr@c.dk Turarrangør: Bent Jørgensen,

Læs mere

GRØNN EGÅRD ENS Godt nytår

GRØNN EGÅRD ENS Godt nytår GRØNN EGÅRD ENS Godt nytår K U N S T I "VÆREBRO RÅDGIVNING KUNST PROJEKT" Værebro Rådgivning Værebrovej 72, 2880 Bagsværd, Danmark Telefon: 45 39 57 60 60 B E R L I N 2011 ART BEYOND BORDERS I BERLIN Kunstprojektet

Læs mere

December2016/Januar 2017

December2016/Januar 2017 December2016/Januar 2017 Sydtoften 8 7200 Grindsted Tlf.: 72 13 10 40 Himmelblaa@billund.dk www.billund.dk/cafehimmelblaa 1 Café Himmelblå Udgives af Café Himmelblå. Redaktion: Alice Henriksen (ansv.)

Læs mere

Nyhedsbrev Vejrum-Viskum Friskole & Fribørnehave. Nyhedsbrev uge 5-2013. Dukketeater i børnehøjde. Side 1 af 10. Side 4. LAN-party 15.

Nyhedsbrev Vejrum-Viskum Friskole & Fribørnehave. Nyhedsbrev uge 5-2013. Dukketeater i børnehøjde. Side 1 af 10. Side 4. LAN-party 15. Nyhedsbrev uge 5-2013 Side 1 Dukketeater i børnehøjde Side 8 LAN-party 15. februar Side 3 Åben-hus-arrangementet Side 9 Forældreinspirationsaften Side 4 Børnehaven Side 10 Kalender, kontakt mm. Dukketeater

Læs mere

August, september og oktober Bestyrelsen :

August, september og oktober Bestyrelsen : Orientering fra bestyrelsen : Ved samkørsel betales der 2,00 kr. pr. bil pr. km., som deles ligeligt mellem personer i bilen. Vi opretholder stadig vores rygepolitik i offentlige bygninger, med ikke at

Læs mere

Pinsetræf 2012. Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet.

Pinsetræf 2012. Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet. Pinsetræf 2012 Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet. 31 både var tilmeldt + 5 både fra Göteborg s Najad klub. Og sandelig om ikke vejrudsigten var så god

Læs mere

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk Nr. 4 Juni 2014 Formand: Ernst B. Larsen, Eskebækparken 62, 2.tv, 8660 Skanderborg Tlf. 86 51 00

Læs mere

Tur til OruphøjEfterårsferien 2015. For fritidsklubben.

Tur til OruphøjEfterårsferien 2015. For fritidsklubben. Tur til OruphøjEfterårsferien 2015 For fritidsklubben. Nu er det igen tid til, at vi tager på efterårskoloni. Det sker mandag d. 12. okt. hvor der vil være afgang kl. 8:00 og vi vender hjem igen fredag

Læs mere

Mörrum 29/5-1/6 2014

Mörrum 29/5-1/6 2014 Mörrum 29/5-1/6 2014 Endelig kom turen til Mörrum. Vi var 5 seniorer og 2 juniorer tilmeldt. Vi kørte fra Hørsholm torsdag morgen kl. 04.00. Kenneth ville køre senere. Forventningerne til at fange den

Læs mere

Uge-dag Tidsrum Aktivitet Sted Med-arbejder: Lærkebo Lærkebo 11.30-12-15 13.30 14.15. Ditte 11.30 12.15 Holdmotion

Uge-dag Tidsrum Aktivitet Sted Med-arbejder: Lærkebo Lærkebo 11.30-12-15 13.30 14.15. Ditte 11.30 12.15 Holdmotion 10.15 11.00 11.30-12-15 13.30 14.15 Styrketræning Poppelbos kælder 13.30 14.30 Motion for borgere med KOL 10.15-11.00 Stavgang / Walk and talk om det vi går forbi Udendørs Desuden er alle medlemmer naturligvis

Læs mere

Maj og Juni Fredagsrock, se opslag inde i bladet.

Maj og Juni Fredagsrock, se opslag inde i bladet. Maj og Juni 2014 Fredagsrock, se opslag inde i bladet. Brugerrådsmøde D 20/2 14 Tilstede: Pia, Lotte, Gert, Henrik, Thomas, Albert, Steffen. Vejlederne: Lone, Bruno. Formand: Pia P. Næstformand: Lotte

Læs mere

Dus Mellervang. Årets Karneval i Aalborg Øst

Dus Mellervang. Årets Karneval i Aalborg Øst Årets Karneval i Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev Juni Læs om Årets karneval 3.klasse på koloni Legefidusen i hesteskoen 2.klasses overnatning i dus BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens

Læs mere

Oktober Sydtoften Grindsted Tlf.:

Oktober Sydtoften Grindsted Tlf.: Oktober 2018 Sydtoften 8 7200 Grindsted Tlf.: 72 13 10 40 Himmelblaa@billund.dk www.billund.dk/cafehimmelblaa http://billund.dk/borger/handicap/dagtilbud-for-udviklingshaemmede/ 1 Caféen Udgives af Caféen

Læs mere

Tysk-Klubbens bestyrelses årsberetning for 2014

Tysk-Klubbens bestyrelses årsberetning for 2014 Tysk-Klubbens bestyrelses årsberetning for 2014 Formanden Søren Buhl Andersen indledte med at fortælle, at vi i dag er 24 medlemmer, efter der kom udmeldelser og nogle blev slettet p.g.a. manglende betaling

Læs mere

Helenenyt. Nr. 7 (juli - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650

Helenenyt. Nr. 7 (juli - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 nr 7 - juli 2013 Helenenyt Nr. 7 (juli - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 Ansvarshavende: Maj Greifenstein tlf: 29347195 eller 39105651 email: mgr@ok-helenesminde.dk

Læs mere

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Marts 2014

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Marts 2014 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Marts 2014 Forår på vej... Det er ganske vist. Dagene bliver længere, lyset får flere nuancer og vi kan mærke, at der er forår på vej. Til jer, der har tænkt på

Læs mere

Brian Bak, Lise Nielsen og jeg havde gennem flere år talt om at prøve at løbe 78 km i bjergene i Schweiz Swiss Alpine.

Brian Bak, Lise Nielsen og jeg havde gennem flere år talt om at prøve at løbe 78 km i bjergene i Schweiz Swiss Alpine. Swiss Alpine 2010. Brian Bak, Lise Nielsen og jeg havde gennem flere år talt om at prøve at løbe 78 km i bjergene i Schweiz Swiss Alpine. Brian er min kollega i IBM og Lise har jeg kendt gennem 20 år.

Læs mere

November Husk at vi øver Lucia Mandag til fredag kl i danserummet!!!!

November Husk at vi øver Lucia Mandag til fredag kl i danserummet!!!! Husk at vi øver Lucia Mandag til fredag kl 15.00 i danserummet!!!! Torsdag 1-11 Fredag 2-11 Alexander starter drengeklub op, der er info møde i dag kl 15. Fra i dag og frem til jul kan du lave din egen

Læs mere