Mere kapacitet ved læsning!

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Mere kapacitet ved læsning!"

Transkript

1

2 Mere kapacitet ved læsning! Robusthed, teknik og kvalitet er de særlige fortrin ved den nye frontlæssergeneration POM-S. Det er med POM-S serien lykkedes at opnå optimale synergier ved hjælp af gennemprøvede konstruktionsdetaljer kombineret med nye innovative idéer. Læssearmen med dobbelt C-profil i forbindelse med stabiliseringsanordningen resulterer i særlig høj robusthed og vridningssikring. Høj ydeevne, kapacitet og rationel læsning er garanteret gennem den optimale parallelføring, den innovative teknik og den funktionelle og servicevenlige udførelse. Via førsteklasses forarbejdning og miljøvenlig lakering har topkvaliteten fra firmaet Hauer gennem mere end 45 år overbevist kunderne.

3 I 1962 udviklede og færdiggjorde Franz Hauer sin første frontlæsser. Denne kunne lette det daglige arbejde indenfor landbrug, skovbrug samt det kommunale område. I dag gør det samme mål sig gældende: Nemlig at kunne opfylde kundernes behov for innovative og teknisk velfunderede frontlæssere, der kan udføre samtlige af- og pålæsningsopgaver hurtigt og rationelt.

4 Teknik, der overbeviser! Hauer s frontlæsserserie POM-S fokuserer på teknisk gennemtænkte detaljer, der resulterer i en yderst stabil, effektiv og levedygtig frontlæsser. Derfor anvender Hauer på den ene side gennemprøvet teknik fra den foregående serie og på den anden side fører man nye idéer ud i livet, som gør frontlæsseren endnu mere funktionel og alsidig. Stabilisator læssearmen giver serien dens navn. Tværrøret er anbragt længere fremme for at give et ideelt udsyn på arbejdsarealet og mere plads til frontløftemekanismer eller frontvægte. Dette tværrør er via støttestivere forbundet med to rørstykker, der går helt igennem læssearmens profil og er svejset sammen med den indvendige og udvendige profil på dobbelt-c konstruktionen. Derigennem opnår man en ensartet fordeling af belastningerne og høj stabilitet. Armlejet foran er smedet i stål og påsvejset armprofilen.

5 En af POM-S seriens highlights er parallelføringen. Den giver perfekte værdier ved pallearbejder og ved alle andre arbejdsredskaber. Et resultat af årtiers erfaring og innovativ udvikling. Hærdede kugleledslejer - er særdeles vigtig for at udligne eventuelle vridninger. Bronzebøsninger med smørehuller i samtlige lejer giver de stærke 35mm bolte en idéel 60 mm bred lejeflade i læssearmen, i parallelføringen såvel som i redskabsbetjeningen. Robust Pålidelig Udholdende Dobbelt-C-profil. Ekstrem stabil armprofil af førsteklasses finkornsstål - idéel til de store udfordringer. Efter bearbejdning, bliver alle frontlæsserens svejsede dele sandblæst, renset og givet en slidstærk miljøvenlig 2-komponent maling. Først en primer, dernæst en belægning af top kvalitet maling.

6 Glæde ved dagligt læsser-arbejde! Fleksibilitet og pålidelighed er de store forcer ved POM-S. Gennem den enkle og hurtige udvide-mulighed med hydraulisk og elektrisk ekstraudstyr, er universelle anvendelsesmuligheder garanteret. Frontlæsserens stabile konstruktion garanterer udholdenhed og pålidelighed selv ved store belastninger. Fordelingsbloksystemet MVB tjener til central fordeling af hydraulikstrømmen og til enkel udvidelse af de hydrauliske ekstrafunktioner. Der kan vælges mellem 3 forskellige redskabssystemer. EURO, SMS eller det originale HAUER-SWE system, der dog ikke markedsføres i Danmark. Redskaberne låser automatisk ved tilkobling, og frakobling sker let og funktionelt med et-hånds greb.

7 Samtlige bolte i POM-S er skruet sammen. Dette resulterer i maksimal stabilitet og mindre slidtage! For hurtigere udtømningshastighed er POM-S udstyret med ligeløbscylindre, der er afsikret med sikkerhedsventiler....certificeret efter Hærdede, udskiftelige kugleledslejer i enderne af løftecylinderne, og naturligvis spændbare. Standardudstyr! Redskabsrammen er forberedt til montering af en lastkrog. Ved brug af lastkrog, beskytter du redskabsrammen. Komfortabel! Stopanordningen er selvudløsende og holdes i stilling via en fjeder.

8 Mere effektiv gennem kvalitetstilbehør! Ved serien POM-S bliver der også lagt særlig vægt på komfortabel og ergonomisk betjening og høj pålidelighed. Ekstraudstyret er optimalt indbygget og garanterer universel anvendelighed såvel som rationel håndtering. Frontlæsseren kan tilpasses alle typer af opgaver. Selektionsventilen i MVB-systemet er udlagt for fuld oliegennemstrømning og selv under tryk, er den indstillelig. Indtil 3 ekstrafunktioner kan valgfrit monteres i den centrale fordelerblok, der sidder optimalt beskyttet under en jernplade afdækning. Rationel - Synchro-Lock! Alle hydraulikkoblinger og den elektriske forsyning er med et enkelt greb forbundet. Fordel: hurtig kobling, ingen forbytning af tilslutninger og ingen olielækage. Alt i eét greb! Alle 5 funktioner styres med den ergonomisk velplacerede joystick. Yderligere, kan indtil 3 kontakter indbygges i denne med henblik på el-baserede tillægsfunktioner. Styreenheden monteres enten under førerhuset eller på monteringsbeslaget. Ved læsning med ilgangsventil er der i styreenheden integreret en sikkerhedsventil for kipcylinderen. Enkel betjening - Sychro-Lock 2 monteret på tværrør for hurtig og bekvemt tilslutning af hydrauliske arbejdsredskaber. ELC - Electronic-Load-Control. Med denne proportional-styring er frontlæsseren let og præcis at betjene. Samtlige funktioner, inklusiv kontakter for tillægsfunktioner, betjenes centralt fra joysticket. Som ekstraudstyr kan leveres et 5- positionsarmlæn passende til gængse traktorsæder: Herfra kan man ganske komfortabelt betjene joysticket.

9 S M S... For alle, som ønsker mere handlefrihed. SMS perfekt ergonomi og mere komfort gennem det innovative støddæmpersystem. Støddæmperen minimerer stød, som opstår under kørsel på ujævnt terræn og skåner såvel fører, samt læsser og traktor. Den er monteret i tværrøret på læsseren - som en pladsbesparende og beskyttet løsning. En stærk sag - lastkrogen. Den stabile og drejelige krog kan nemt monteres i den hertil forberedte redskabsramme. En gennemtænkt og billig løsning. Skråstilling! Med pendeludstyr monteret i redskabsrammen, er det muligt at stille arbejdsredskabet 14 skråt til venstre og 14º skråt til højre. Kan også leveres med hydraulisk låsning! Hydraulisk låsning. Med et tryk på kontakten i joystick kan man på få sekunder skifte redskabet hydraulisk. Låsecylinderen er beskyttet af en solid afdækning. Safety first! En sikkerhedspakke findes til at spærre kipcylinderen og bremse nedsænkningstiden på løftecylinderen. Ved brug af arbejdskurv er dette udstyr påbudt. Tilbage til normalt arbejde slår man denne funktion fra og den fulde oliestrøm står igen til rådighed.

10 Den solide basis - - gennemtænkte beslagssystemer! For at opnå frontlæsserens maksimalydelse må der være et optimalt konstrueret monteringsbeslag. Hos Hauer bliver der lagt stor vægt på, at hjulets styreanordning og hele forakslens pendulvej bibeholdes. Tilgængeligheden til servicepunkterne er en selvfølge. Den robuste, modstandsdygtige udførelse t æ l l e r m e r e e n d f o r s ke l l i g e monteringsbeslag hos Hauer. Dette beslagsystem er selvlåsende og absolut slidstærk. På grund af den optimale konstruktion opnås et godt udsyn fra førersædet. På frontlæsserens koblingsdele er der trapezkilebolte foroven og skråkiler forneden, som for det første gør det nemmere at koble beslaget til og for det andet danner en stabil, formsluttende forbindelse til beslaget. Frontlæsseren fastgøres med en dobbelt excenterbolt i stor størrelse, som kan justeres via en friktionsskive. Af- og påmontering af frontlæsseren gøres nemt, hurtigt og sikkert. Optimal komfort! Som valgfrit udstyr til Topblock systemet findes koblingssystemet K-II. Det er et halvautomatisk system, til låsning af læsser i beslaget. Gennem den fjederbaserede kilelås opnås en slørfri, automatisk reguleret forbindelse. Overramme systemet, der fortrinsvis anvendes til ældre traktor-modeller, forbinder 4 fastgørelsespunkter på frontlæsserrammen med monteringsbeslag på traktoren. Bagude med de trapezformede indersko og foran med indstillelige skydekiler. På monteringsbeslagene findes der ydersko og støttekiler. Gennem disse elementer opnås en slidfri forbindelse som er sikret med en indstillelig dobbelt excenterbolt.

11 Tekniske data Læsser type: Der kan vælges mellem 8 forskellige frontlæssertyper. Optimalt afstemt løftekraft under hensyntagen til traktorens tilladelige forakselsbelastning og passende løftehøjde i forhold til arbejdet. Standardudstyr: Fuldhydraulisk frontlæsser POM-S med stabilisatorarm, parallelføring, monteringsbeslag, samt slangesæt til traktorudtag Hurtigt skift redskabsramme med EURO eller SMS låsning dobbeltvirkende løftecylindre Fordelingsbloksystemet MVB Ligeløbscylindre Dobbeltchokventil til sikring af kipcylinder Udskiftelige bronzebøsninger i samtlige lejer Hærdede, udskiftelige kugleledslejer i løftecylinderne og bagerste armcenter på læssearmen Stophane på opløftning selvlåsende støtteben Frontlæssertype Frontlæsser OR uden konsol (~kg) Frontlæsser TBS uden konsol (~kg) POM-S Anbefalet traktorkraft Ø Løftecylinder (mm) Max. løftehøjde Redskabsdrejepunkt (mm) Max. løftehøjde under plant redskab (mm) Frihøjde under nedsænket redskab jordskovl Plant redskab under niveau - Gravedybde Tømmekapacitet ved max. løftehøjde (mm) Brydekraft på skærspids (dan) Løftekapacitet i 1500 mm løftehøjde på pallegafler (dan) Løftekapacitet i 1500 mm løftehøjde i drejepunkt (dan) Løftekapacitet i topstilling på pallegafler (dan) Løftekapacitet i topstilling i drejepunkt (dan) Vippevinkel indad (º) Vippevinkel udad (º) PS kw ø A B C D E F1 F2 F3 F4 F5 F G /40 65/40 70/40 75/40 80/40 85/42 90/42 90/ * * * * * Alt efter frontlæsserens påbygningshøjde! 1 dan = ca. 1kp / angivelserne er ca. og uforbindende de kan ændre sig alt efter påbygningshøjde og dækstørrelse. Værdierne er målt ved 185 bar (*200 bar).

12 Frontlæsser Frontlifte Vejafrettere Snerydningsmateriel Franz Hauer GmbH & CoKG A-3125 Statzendorf, Werksstraße / (0)2786 / , Fax: Dw 15 info@hfl.co.at Internet: Hauer Frontlader GmbH Haberskirchener Str. 16, D Malgersdorf +49 / (0)9954 / , Fax: Dw 19 info@hauer-frontlader.de Internet: Importør Skandinavien: Forhandler: MO mplements MO Implements A/S Bjørnevej 30B, 7800 Skive, Danmark Telefon: , Fax: mo@mo-i.dk. Internet: De viste billeder i brochuren kan afvige i forhold til enkelte modeller. c ( ) by Hauer 09/2011

Parallel - o - Matic

Parallel - o - Matic Parallel - o - Matic ... Teknologi i bevægelse! Det hydrauliske ventil blok system MCV kendetegnes ved sit kompakte modulopbyggede system, samt central oliefordeling. MCV kan udvides med op til 4 hydrauliske

Læs mere

INNOVATION MED TRADITION FOR LIVET.

INNOVATION MED TRADITION FOR LIVET. INNOVATION MED TRADITION FOR LIVET. MED SIKKERHED DEN MEST EFFEKTIVE LØSNING TIL DIT LÆSSEARBEJDE. TAKKET VÆRE VORES KNOWHOW KAN DIN TRAKTOR YDE TOPPRÆSTATIONER. I over 50 år er der blevet udviklet og

Læs mere

PRISLISTE 2012. Parallel - o - Matic

PRISLISTE 2012. Parallel - o - Matic PRISLISTE 2012 Parallel - o - Matic Type Frontlæsser Frontlæsser Frontlæsser beslag og beslag og beslag og slangesæt hydrauliksæt hydrauliksæt samt 3-die hyd.funk. POM-VX 40 44.000 50.000 53.000 POM-VX

Læs mere

Parallel - o - Matic PRISLISTE 2014

Parallel - o - Matic PRISLISTE 2014 2014 Parallel - o - Matic PRISLISTE 2014 Type Frontlæsser Frontlæsser Frontlæsser beslag og beslag og beslag og slangesæt hydrauliksæt hydrauliksæt samt 3-die hyd.funk. POM-VX 40 45.500 51.700 55.000 POM-VX

Læs mere

Frontlæsser Fendt CARGO

Frontlæsser Fendt CARGO Frontlæsser Fendt CARGO I kombination ikke til at slå Fendt Vario med Fendt CARGO Den nye Fendt frontlæsser - Fendt CARGO - byder på avanceret teknik og dermed maksimal produktivitet. Den udvider Fendts

Læs mere

NEW HOLLAND 7OOTL 73OTL 74OTL 75OTL 76OTL 77OTL

NEW HOLLAND 7OOTL 73OTL 74OTL 75OTL 76OTL 77OTL NEW HOLLAND 7OOTL 73OTL 74OTL 75OTL 76OTL 77OTL 2 3 NEW HOLLAND LÆSSERE TIL NEW HOLLAND TRAKTORER SPECIALDESIGNET FOR PERFEKT TILPASNING Med afsæt i kundernes ønsker og behov, er 700TL læsserserien specialudviklet

Læs mere

PRISLISTE 2016 FRONTLÆSSERE FRONTLIFTE REDSKABER

PRISLISTE 2016 FRONTLÆSSERE FRONTLIFTE REDSKABER PRISLISTE 2016 FRONTLÆSSERE FRONTLIFTE REDSKABER FS-4 F5 F F4 Tekniske data: G E F3 C B A F 1500 F2 F1 D Frontlæssertype POM-R Frontlæssertype POM-VX 40 50 70 90 95 50 70 90 95 110 Frontlæsser uden beslag

Læs mere

Din brugermanual MASSEY FERGUSON 900 http://da.yourpdfguides.com/dref/2875549

Din brugermanual MASSEY FERGUSON 900 http://da.yourpdfguides.com/dref/2875549 Du kan læse anbefalingerne i brugervejledningen, den tekniske guide eller i installationsguiden. Du finder svarene til alle dine spørgsmål i i brugermanualen (information, specifikationer, sikkerhedsråd,

Læs mere

100C 140C 160C 180C. Kvalitet ned til mindste detalje Quickes frontlæsserserie til din kompakttraktor

100C 140C 160C 180C. Kvalitet ned til mindste detalje Quickes frontlæsserserie til din kompakttraktor C 4C 6C 8C Kvalitet ned til mindste detalje Quickes frontlæsserserie til din kompakttraktor DK Designmæssige fordele til professionel brug. Som kun Quicke kan give dig! Førende design og ydeevne - nu

Læs mere

PRISLISTE 2018 FRONTLÆSSERE FRONTLIFTE FRONTVÆGTE REDSKABER

PRISLISTE 2018 FRONTLÆSSERE FRONTLIFTE FRONTVÆGTE REDSKABER PRISLISTE 2018 FRONTLÆSSERE FRONTLIFTE FRONTVÆGTE REDSKABER INNOVATION MED TRADITION FOR LIVET. Tekniske data: Frontlæsser type POM-R 40 50 70 90 95 Frontlæsserens vægt kg 411 423 430 463 470 Anbefalet

Læs mere

MX TECHNIK FRONTLÆSSERE

MX TECHNIK FRONTLÆSSERE MX T406 MX T408 MX T410 MX T412 MX T414 MX T417 MX T418 MX TECHNIK FRONTLÆSSERE MERE EFFEKTIVITET STØRRE KOMFORT Import: Ribers Maskinimport Sønderskovvej 118 Nordenskov 6800 Varde tel.:+45 7529 8458 info@rimach.dk

Læs mere

PÖTTINGER TERRADISC. Tallerkenharver, ny serie 1001 97+236.07.0612. Alle oplysninger online

PÖTTINGER TERRADISC. Tallerkenharver, ny serie 1001 97+236.07.0612. Alle oplysninger online PÖTTINGER TERRADISC Tallerkenharver, ny serie 1001 Alle oplysninger online 97+236.07.0612 1 TERRADISC 3001 / 3501 / 4001 Allrounder indenfor jordbehandling Tallerkenharver fra 3,0 til 4,0 m arbejdsbredde

Læs mere

STOLL FC CompactLine frontlæssere til kompakte traktorer på 7-40 KW (10-60 HK).

STOLL FC CompactLine frontlæssere til kompakte traktorer på 7-40 KW (10-60 HK). fc compactline. 2 Kompakte frontlæssere til kompak STOLL FC CompactLine frontlæssere til kompakte traktorer på 7-40 KW (10-60 HK). 1 Vi har Stoll-frontlæssere i programmet, fordi vores kunder spørger efter

Læs mere

Kompaktklassen 3550]3560 4250]4260. Ergonomi og kraft

Kompaktklassen 3550]3560 4250]4260. Ergonomi og kraft Kompaktklassen 3550]3560 4250]4260 Ergonomi og kraft Front-, hjul- og teleskoplæssere fra 14 kw (20 HK) til 154 kw (210 HK). I næsten 50 år har vi udviklet læssere til individuelle behov. Vore kunders

Læs mere

Dynamikklassen 4350]4360 5058]5370]5390 9300]9330. Koncentreret kraft og overlegen løftehøjde

Dynamikklassen 4350]4360 5058]5370]5390 9300]9330. Koncentreret kraft og overlegen løftehøjde Dynamikklassen 4350]4360 5058]5370]5390 9300]9330 Koncentreret kraft og overlegen løftehøjde Front-, hjul- og teleskoplæssere fra 14 kw (20 HK) til 154 kw (210 HK). I over 50 år har vi udviklet læssere

Læs mere

MX TECHNIK FRONTLÆSSERE

MX TECHNIK FRONTLÆSSERE MX T406 MX T408 MX T410 MX T412 MX T417 MX T418 MX TECHNIK FRONTLÆSSERE MERE EFFEKTIVITET STØRRE KOMFORT Import: Ribers Maskinimport Sønderskovvej 118 Nordenskov 6800 Varde tel.:+45 7529 8458 info@ribersmaskinimport.dk

Læs mere

PÖTTINGER HIT. Bugseret rotorvender 97+025.07.0712. Alle oplysninger online

PÖTTINGER HIT. Bugseret rotorvender 97+025.07.0712. Alle oplysninger online PÖTTINGER HIT Bugseret rotorvender Alle oplysninger online 97+025.07.0712 HIT 10.11 T / HIT 12.14 T Bugseret rotorvender En tidssvarende landbrugsteknik skal svare til landbrugets voksende behov. Denne

Læs mere

Lægger fra GL 40 T-serien

Lægger fra GL 40 T-serien Lægger fra GL 40 T-serien Bugseret - og 4-rækket Båndlægger GL 4 T / GL 44 T Begynd bare at lægge! De kompakte læggere fra GL 40 T- serien er et godt valg, hvis du vil lægge kartoflerne tæt. Også ved lægning

Læs mere

TREPUNKTSLIFT ELEKTRONISK HJULSTYRING HYDRAULISK HJULTRÆK

TREPUNKTSLIFT ELEKTRONISK HJULSTYRING HYDRAULISK HJULTRÆK SAMSON PG GYLLEVOGNE - growing together PG Gyllevogne SAMSON AGRO har altid lagt særlig vægt på kvalitet, holdbarhed og effektivitet ved design af maskiner og redskaber. Med hovedkontor og produktion i

Læs mere

TIned Weeder Pro Vs 600 M1 / Vs 750 M1 / Vs 900 M1 / Vs 1200 M1

TIned Weeder Pro Vs 600 M1 / Vs 750 M1 / Vs 900 M1 / Vs 1200 M1 Version: 2.0 DK / Item number: 00210-3-468 TIned Weeder Pro Vs 600 M1 / Vs 750 M1 / Vs 900 M1 / Vs 1200 M1 Unik og innovativ fjederpakke sikrer optimal tilpasning til jordoverfladen InnoVATIons for THe

Læs mere

INNOVATIVE FRONTLÆSSERE TIL ALLE H Profi-frontlæssere fra STOLL letter den hårde arbejdsdag for professionelle.

INNOVATIVE FRONTLÆSSERE TIL ALLE H Profi-frontlæssere fra STOLL letter den hårde arbejdsdag for professionelle. FZ / FS PROFILINE. 2 INNOVATIVE FRONTLÆSSERE TIL ALLE H Profi-frontlæssere fra STOLL letter den hårde arbejdsdag for professionelle. Jeg lægger vægt på høj kvalitet og derfor har jeg valgt en STOLL-frontlæsser.

Læs mere

AGRI-LONGER. Hegns- og rabatklippere

AGRI-LONGER. Hegns- og rabatklippere 030911485 agri longerdan:2008040165gb 11/03/09 11:33 Page 1 Hegns- og rabatklippere PROFESSIONEL LANDSKABSPLEJE KUHN Hegns- og rabatklippere med mekanisk sikkerhedsudløser Landskabspleje er en del af fremtidens

Læs mere

Solid. Allrounderen. Til alle formål.

Solid. Allrounderen. Til alle formål. Solid Allrounderen. Til alle formål. Vi løfter ansvar (op på et nyt niveau) - SOLID. Koncis. Jordnær. Elegant. Det er vores SOLID. Denne frontlæsserarm forener et dynamisk design med den bedste funktionalitet

Læs mere

FARMALL C HK NOM. EFFEKT

FARMALL C HK NOM. EFFEKT FARMALL C 56-75 HK NOM. EFFEKT BLIV KLAR MED CASE IH. Mere end 160 års erfaring indenfor landbruget har givet os et klart billede af landmændenes behov og deres store betydning, når det gælder om at brødføde

Læs mere

Frontlæsser. Fendt Cargo

Frontlæsser. Fendt Cargo Frontlæsser Fendt Cargo 2 Fendt Cargo-frontlæsser 3 Uovertruffen kombination Fendts frontlæsser Fendt Cargo tilbyder avanceret teknologi, der giver maksimal produktivitet. Den er et pålideligt universalredskab,

Læs mere

Uni-Loader model 1965

Uni-Loader model 1965 Uni-Loader model 1965 1965 er en af de mindste og smidigste UNI Loader, som er fremstillet. Med sin korte venderadius på 910 og den 14,6 kw/19 hk stærke 3-cylinder vandkølet Yanmar dieselmotor, yder den

Læs mere

SAPHIR SNEPLOVE SP. QuALITy Made

SAPHIR SNEPLOVE SP. QuALITy Made SAPHIR SNEPLOVE SP NY MODEL Saphir sneplove model SP består af en to-delt plovkrop. Hver del er separat afsikret. Med den optimale plovform er sneploven egnet til arbejde i alle snehøjder. Standardudstyr

Læs mere

{ P. Ledhejseporten - større sikkerhed og mere komfort! Mere plads foran og i garagen. Flot design til nybyggeri og renovering

{ P. Ledhejseporten - større sikkerhed og mere komfort! Mere plads foran og i garagen. Flot design til nybyggeri og renovering L E D H E J S E P O R T T I L G A R A G E R _ Made by Hörmann 5^P 5^P 5^P { P Ledhejseporten - større sikkerhed og mere komfort! Mere plads foran og i garagen Flot design til nybyggeri og renovering Sikkerhed

Læs mere

Hiab XS 044 Løftekapacitet 3,7 4,0 tm

Hiab XS 044 Løftekapacitet 3,7 4,0 tm Hiab XS 044 Løftekapacitet 3,7 4,0 tm Produktbrochure Sørger for fortræffeligt udlæg Med Hiab XS 044 får du oplevelsen af en perfekt kran Navnet Hiab er altid blevet forbundet med høj kvalitet og vedvarende

Læs mere

PÖTTINGER TOP / TOP C

PÖTTINGER TOP / TOP C PÖTTINGER TOP / TOP C Dobbelt rotorrive til side- og centerskår Alle oplysninger online 97+027.07.0813 Dobbelt rotorrive til enhver anvendelse PÖTTINGER tilbyder nu en bred palette af nye dobbelte rotorriver

Læs mere

Præcision i en klasse for sig.

Præcision i en klasse for sig. METAL Præcision i en klasse for sig. Kraftige FEIN boremaskiner med ultrapræcis lejring. FEIN specialisten inden for slidstærkt elværktøj. For mere end 115 år siden revolutionerede FEIN arbejdsverdenen

Læs mere

TYM TRAKTOR T233 T273 T293 T353 T433 T503 T603 T1003

TYM TRAKTOR T233 T273 T293 T353 T433 T503 T603 T1003 TYM TRAKTOR T233 T273 T293 T353 T433 T503 T603 T1003 INSTRUMENT PANEL Let tilgængelige funktioner Let aflæseligt instrument panel Havari, cruise & PTO kontakter POWER STYRING Hydraulisk power styring giver

Læs mere

Hiab XS 033 Løftekapacitet 2,8 3,3 tm

Hiab XS 033 Løftekapacitet 2,8 3,3 tm Hiab XS 033 Løftekapacitet 2,8 3,3 tm Produktbrochure Et alsidigt redskab Hiab XS 033 tilbyder lidt mere Hiab XS 033 giver dig den ydeevne som du har brug for i dit daglige arbejde. Det er en lille fleksibel

Læs mere

Universalspreder VS10E -VS 2003

Universalspreder VS10E -VS 2003 Universalspreder VS10E -VS 2003 S trautmann har udviklet sin universalspreder med henblik på slagkraftig indsats, enten på maskinstationer eller på store landbrugsbedrifter. Disse arbejdsmaskiner, der

Læs mere

300.9D. hydraulisk minigravemaskine. Motor Hestekræfter 13,7 kw 18,6 hk Vægt Transportvægt med styrtbøjle

300.9D. hydraulisk minigravemaskine. Motor Hestekræfter 13,7 kw 18,6 hk Vægt Transportvægt med styrtbøjle 300.9D hydraulisk minigravemaskine Motor Hestekræfter 13,7 kw 18,6 hk Vægt Transportvægt uden styrtbøjle 935 kg Transportvægt med styrtbøjle 985 kg Kompakt størrelse God manøvreevne Kompakt størrelse Med

Læs mere

Kompaktraktorer. Yanmar EF 200 serien

Kompaktraktorer. Yanmar EF 200 serien Kompaktraktorer Yanmar EF 200 serien Den grønne linje Yanmar TNV dieselmotor med direkte indsprøjtning Den nye TNV dieselmotor med direkte indsprøjtning har både større effekt og en særdeles effektiv forbrænding.

Læs mere

Versa-X Det kloge valg

Versa-X Det kloge valg DK Versa-X Det kloge valg En frontlæsser for traktorer på op til 120 hk TrimaVersa-XSeries TM x26 x36 x46 x56 x21 x31 x41 x51 En nemmere vej til øget produktivitet Med Versa-X har Trima-familien af frontlæssere

Læs mere

GH1 Q, GH1 F -1830/08/2012 DK Guldmann

GH1 Q, GH1 F -1830/08/2012 DK Guldmann GH1 Q, GH1 F Lofthejsserien GH1 og GH Q Tid til omsorg Lofthejs til daglig pleje Lofthejssystemet er designet til at dække alle daglige løftebehov i private hjem, plejeboliger og institutioner. Lofthejssystemet

Læs mere

40-45-50-55 STYRTBØJLE KABINE

40-45-50-55 STYRTBØJLE KABINE GM 40-45-50-55 (T3) STYRTBØJLE KABINE McCormick GM (T3) lille og kompakt gennemtænkt og alsidig Den nye generation af Yanmar 3- og 4-cylindrede motorer giver høj ydelse, forbedret brændstoføkonomi, lavt

Læs mere

CompactLine. Smart kraftpakke. Kompaktklassen.

CompactLine. Smart kraftpakke. Kompaktklassen. CompactLine Smart kraftpakke. Kompaktklassen. Det er de små ting i livet, der bevæger os. Merværdi. Til små traktorer. Trange pladsforhold, små områder og smalle gyder. Her er kompakte traktorer i deres

Læs mere

Redskabsramme HXF serien

Redskabsramme HXF serien 27-10-2016 1 Redskabsramme HXF serien Er der brug for en mellemrubrik eller manchet indsættes den her Arial 20 pt 27-10-2016 2 Produktoversigt HXF 2302 HXF 2802 HXF 3302 Klik på YouTube-ikonet på billederne

Læs mere

SAMSON SG gyllevogn - growing together SAMSON SG gyllevogn med svanehals-træk SAMSON AGROs SG gyllevogn produceres i 2 modeller: SG 23 med 2 aksler og 22,6 m³ tankvolumen samt SG 28 med 3 aksler og 27,8

Læs mere

SE 75/85-55. 1-rækket, sideforskudt kartoffeloptager med tank, Grimme digitalteknik og 75 eller 85 cm indføringskanal

SE 75/85-55. 1-rækket, sideforskudt kartoffeloptager med tank, Grimme digitalteknik og 75 eller 85 cm indføringskanal SE 75/85-55 1-rækket, sideforskudt kartoffeloptager med tank, Grimme digitalteknik og 75 eller 85 cm indføringskanal 1-rækket som altid.ydedygtig som aldrig før: den nye SE 75/85-55. Der findes ikke noget,

Læs mere

1456 www.hettich.com

1456 www.hettich.com 1456 www.hettich.com Programoversigt Udtræk til træskuffer Udtræk Quadro Oversigt 1458-1459 Udtræk til træskuffer Kuglelejeudtræk KA Oversigt 1498-1499 Udtræk til træskuffer Rulleudtræk FR Oversigt 1524-1525

Læs mere

Alsidig stabler til dine behov...

Alsidig stabler til dine behov... Alsidig stabler til dine behov... Styrestangsstabler - model PSP 24/7 support Globalt netværk 2 modeller PSP Din UniCarriers stabler fordi ægte revolutioner starter på gulvet PSP 125 og PSP 160 er meget

Læs mere

Rengøringsteknik. Sweepmaster 1200/1500 RH Ride-on fejemaskiner. Til ratione l rengøring af store arealer

Rengøringsteknik. Sweepmaster 1200/1500 RH Ride-on fejemaskiner. Til ratione l rengøring af store arealer Rengøringsteknik Sweepmaster 1200/1500 RH Ride-on fejemaskiner Til ratione l rengøring af store arealer Fejemaskiner med sæde og en kapacitet på op til 16.200 m²/t Sweepmaster 1200 / 1500 RH Bedre fejning,

Læs mere

Prisliste nr Model Bredde Højde Dybde Egenvægt Pris DMS cm 120 kg 60 cm 630 kg DMS cm 120 kg 60 cm

Prisliste nr Model Bredde Højde Dybde Egenvægt Pris DMS cm 120 kg 60 cm 630 kg DMS cm 120 kg 60 cm Prisliste nr. 4-2016 Majs Dozer blad Ved ensilering er det vigtigt at materialet bliver udlagt og komprimeret på bedste vis. Her kommer Düvelsdorf dozeren til sin ret. Med sin stærke og robuste konstruktion

Læs mere

BEVÆGER MERE END KUN DIT VÆRKTØJ.

BEVÆGER MERE END KUN DIT VÆRKTØJ. INNOVATION Priser i Euro, gyldige til 31. 07. 2017 BEVÆGER MERE END KUN DIT VÆRKTØJ. De nye GARANT tekstil-værktøjstasker, robuste og praktiske til arbejde og fritid. GARANT tekstil-værktøjstasker www.hoffmann-group.com

Læs mere

en pålidelig frontlæsser

en pålidelig frontlæsser DK en pålidelig frontlæsser ålitlig Altid rigtig, Altid sikker En frontlæsser der tænker på det hele findes det? Ja, Trima er nok det tætteste man kommer herpå. I alt fra den suveræne holdbarhed og håndgribelige

Læs mere

Sorterenheder fra RH-Kombi-serien. Sorter skånsomt høst succes!

Sorterenheder fra RH-Kombi-serien. Sorter skånsomt høst succes! Sorterenheder fra RH-Kombi-serien Sorter skånsomt høst succes! Optimal udnyttelse: Grimmes indlagringsteknik Mange innovative ideer og tekniske detaljeløsninger fremhæver Grimmes indlagringsteknik. Uanset

Læs mere

Glasfiberskabe. El-komponenter & kapslinger

Glasfiberskabe. El-komponenter & kapslinger Glasfiberskabe & kapslinger Glasfiberskabe uden plexiglas Tekniske data 7 størrelser Modulopbygget og justerbar ramme Højdejusterbare DIN-skinner Robust konstruktion Innovativt design Hurtig og nem montering

Læs mere

REDSKABSRAMME REDSKABSRAMME. Cutting Edge Technology

REDSKABSRAMME REDSKABSRAMME. Cutting Edge Technology REDSKABSRAMME REDSKABSRAMME Cutting Edge Technology Cutting Edge Technology VISION GreenTec leverer maskiner til pleje af grønne områder i et enkelt og funktionelt koncept. MISSION Med passion for maskiner,

Læs mere

Monterer og afmonterer dæk sikkert og komfortabelt

Monterer og afmonterer dæk sikkert og komfortabelt Monterer og afmonterer dæk sikkert og komfortabelt (PAX SYSTEM) (PAX SYSTEM) (PAX SYSTEM) R Halv-automatisk, 10 til 22 indvendigt eller udvendigt mål, maksimum hjuldiameter 1000 mm. Montering / Afmontering

Læs mere

AUTOMATISK HYDRAULISK HURTIGSKIFT TIL GRAVEMASKINER AUTOMATISK HURTIGSKIFT BLIVER ENGCONS NYE STANDARD

AUTOMATISK HYDRAULISK HURTIGSKIFT TIL GRAVEMASKINER AUTOMATISK HURTIGSKIFT BLIVER ENGCONS NYE STANDARD AUTOMATISK HYDRAULISK HURTIGSKIFT TIL GRAVEMASKINER AUTOMATISK HURTIGSKIFT BLIVER ENGCONS NYE STANDARD AUTOMATISK HYDRAULISK HURTIGSKIFT BLIVER ENGCONS NYE STANDARD Vi tager nu skridtet fuldt ud og indfører

Læs mere

SERVICE FLYTNING AF TUNGE EMNER MED LUFTPUDESYSTEM TUNG/SVÆR INDUSTRI

SERVICE FLYTNING AF TUNGE EMNER MED LUFTPUDESYSTEM TUNG/SVÆR INDUSTRI SERVICE FLYTNING AF TUNGE EMNER MED LUFTPUDESYSTEM BILLIGERE END KONVENTIONELLE LØSNINGER PRÆCIS KONTROL MED FULD BEVÆGELIGHED NEM AT BETJENE INGEN SLIDTAGE PÅ GULVE STØRRE SIKKERHED TUNG/SVÆR INDUSTRI

Læs mere

LM1340/LM1343/LM1345 LM1443/LM1445 LM1745

LM1340/LM1343/LM1345 LM1443/LM1445 LM1745 LM/LM/LM LM/LM LM TELESKOPLÆSSER TURBO PROVEN PERFORMANCE M/LM/LM M/LM/LM EN KOMPLET SERIE modeller sikrer maksimal fleksibilitet til enhver arbejdsopgave. De førende egenskaber for alle modeller i serien

Læs mere

Hegn og låger til erhvervsejendomme Svævelåger ribelementhegn

Hegn og låger til erhvervsejendomme Svævelåger ribelementhegn Hegn og låger til erhvervsejendomme Svævelåger ribelementhegn Svævelågen er den perfekte løsning for industriejendomme, lagerpladser, varehuse og parkeringspladser. På grund af den solide og massive konstruktion

Læs mere

Frontlæssere FL 120 C FL 100 C FL 80 C FL 60 C FL 40 C

Frontlæssere FL 120 C FL 100 C FL 80 C FL 60 C FL 40 C Frontlæssere FL 120 C FL 100 C FL 80 C FL 60 C FL 40 C Alt samlet i ét håndtag. Design, komfort, pålidelighed og kapacitet, der lever op til de nyeste teknologiske standarder. Det er egenskaber, som CLAAS

Læs mere

Rengøringsteknik. Sweepmaster 900 / 980 R Fejemaskine Ride-on. Til rationel rengøring af mellemstore arealer

Rengøringsteknik. Sweepmaster 900 / 980 R Fejemaskine Ride-on. Til rationel rengøring af mellemstore arealer Rengøringsteknik Sweepmaster 900 / 980 R Fejemaskine Ride-on Til rationel rengøring af mellemstore arealer Feje-sugemaskiner med sæde og en kapacitet på op til m² pr. time Rationel fejning hurtigt og effektivt

Læs mere

Trappemaskinen til Deres kørestol. Sikker og komfortabel på trapper med egen kørestol. www.aat-online.de

Trappemaskinen til Deres kørestol. Sikker og komfortabel på trapper med egen kørestol. www.aat-online.de Trappemaskinen til Deres kørestol Sikker og komfortabel på trapper med egen kørestol www.aat-online.de For mange mennesker giver trapper problemer i hverdagen. I hjemmet, på skolen, på kontoret, undervejs

Læs mere

MULTI-LONGER. Hegns- og rabatklippere. Velholdte omgivelser med KUHN hegnsklippere

MULTI-LONGER. Hegns- og rabatklippere. Velholdte omgivelser med KUHN hegnsklippere Hegns- og rabatklippere Velholdte omgivelser med KUHN hegnsklippere hegnsog rabatklippere: Topkvalitet inden for landskabspleje Landskabspleje er også en del af det moderne landbrug. Derfor har KUHN udviklet

Læs mere

Sprayer LED 2015. Dan Phiffer - CC-BY - The day is over

Sprayer LED 2015. Dan Phiffer - CC-BY - The day is over Sprayer LED 2015 Dan Phiffer - CC-BY - The day is over Komplet løsning til belysning på marksprøjter En stærk løsning til belysning af dyserne på marksprøjter. Systemet er simpelt og fleksibelt, og kan

Læs mere

M2 Tip. Bade/toiletstole med tip funktion hydraulisk eller elektrisk. HMN a/s

M2 Tip. Bade/toiletstole med tip funktion hydraulisk eller elektrisk. HMN a/s M2 Tip Bade/toiletstole med tip funktion hydraulisk eller elektrisk M2 Tip bade/toiletstole Giv ældre og handicappede en bedre og mere værdig pleje med M2 Tip bade/toiletstole. M2 Gas-Tip Standard sæde:

Læs mere

Ideen bewegen mehr. CargoMaster. Trappeklatring for professionelle. Made in Germany

Ideen bewegen mehr.   CargoMaster. Trappeklatring for professionelle. Made in Germany Ideen bewegen mehr www.cargomaster.org CargoMaster Trappeklatring for professionelle Made in Germany AAT Alber Antriebstechnik GmbH Ehestetter Weg 11 D-72458 Albstadt Tel.: +49 74 31.12 95-0 Fax: 12 95-35

Læs mere

Det innovative læggemaskineprogram. GL 30-serien. Læg med succes Høst med succes!

Det innovative læggemaskineprogram. GL 30-serien. Læg med succes Høst med succes! Det innovative læggemaskineprogram fra GL 30-serien Læg med succes Høst med succes! Med GL 30-serien fra Grimme lægger du perfekt! Gå i gang med at lægge: med det innovative læggeelement fra Grimme, som

Læs mere

Den første elektriske gaffeltruck, der udmærker sig med tre E er

Den første elektriske gaffeltruck, der udmærker sig med tre E er Den første elektriske gaffeltruck, der udmærker sig med tre E er OPLEV DEN HELT NYE TX-GENERATION Quiet Operation ProVision Concept Energy Saving Den nye TX-generation: Lavere energiforbrug Den nye TX-serie

Læs mere

Tipvogne. Alsidig vogn til kørsel af stort set alt materiale. SPECIFIKATIONER

Tipvogne. Alsidig vogn til kørsel af stort set alt materiale. SPECIFIKATIONER vogne FARMER 140BT Alsidig vogn til kørsel af stort set alt materiale. Vognens sider er 150 cm, hvor af de øverste 100 cm kan afmon teres, så at vognens sider kun er 50 cm. De aftagelige sider gør det

Læs mere

Pålidelig Når pligten kalder

Pålidelig Når pligten kalder EN DK Pålidelig Når pligten kalder Tria TM Den prisvenlige frontlæsser til deltidslandanden. P P 4P 6P 8P ÅLIDEL Tria: PÅLIDELIG OG SÆRDELES KONKURRENCEDYGTIG. En virkelig pålidelig, produktiv og enkel

Læs mere

HMF Handy-kraner Højbjerg Maskinfabrik A/S Oddervej 200 DK-8270 Højbjerg Tel.: +45 8627 0800 Fax: +45 8627 0744 info@hmf.dk www.hmf.

HMF Handy-kraner Højbjerg Maskinfabrik A/S Oddervej 200 DK-8270 Højbjerg Tel.: +45 8627 0800 Fax: +45 8627 0744 info@hmf.dk www.hmf. HMF Handy-kraner HMF Handy-kraner Handy-serien er en række kraner i 0,5 tm - 3 tm klassen beregnet til mindre 2-akslede lastbiler med en totalvægt mellem 2,8-4,5 t. Kranerne er designet til fleksibel og

Læs mere

manubal Ballehåndteringsudstyr Ribers Maskinimport * Sønderskovvej 118 * 6800 Varde Tel.: 7529 8458 * e-mail: info@ribersmaskinimport.

manubal Ballehåndteringsudstyr Ribers Maskinimport * Sønderskovvej 118 * 6800 Varde Tel.: 7529 8458 * e-mail: info@ribersmaskinimport. manubal Ballehåndteringsudstyr Ribers Maskinimport * Sønderskovvej 118 * 6800 Varde Tel.: 7529 8458 * e-mail: info@ribersmaskinimport.dk www.ribersmaskinimport.dk Ballespyd type L40 Meget enkel, robust

Læs mere

River med 2 rotorer. Side- og midterskårsriver. Powered by Kongskilde

River med 2 rotorer. Side- og midterskårsriver. Powered by Kongskilde River med 2 rotorer Side- og midterskårsriver Powered by Kongskilde Midterskårsriver - 3-punktsophængt R 655 DS en 3-punktsophængt midterskårsrive. Artikuleret ophæng (3-punktsophæng). Bevægeligt rotorophæng

Læs mere

RABAT- OG HEGNSKLIPPER

RABAT- OG HEGNSKLIPPER RABAT- OG HEGNSKLIPPER RABAT- OG HEGNSKLIPPER Cutting Edge Technology Cutting Edge Technology VISION GreenTec leverer maskiner til pleje af grønne områder i et enkelt og funktionelt koncept. MISSION Med

Læs mere

Universalspreder VS 2403

Universalspreder VS 2403 Universalspreder VS 2403 S trautmanns årelange erfaring med konstruktion af spredervogne og det høje kvalitetsniveau har gjort, at universalsprederne i praksis Universalsprederen har bevist deres duelighed.

Læs mere

NEW HOLLAND BB9O9O PLUS

NEW HOLLAND BB9O9O PLUS NEW HOLLAND BB9O9O PLUS 2 3 UOVERTRUFFEN KAPACITET MED MINIMAL ANSTRENGELSE FOR FØREREN GIGANTISK UOVERTRUFFEN PRÆSTATION Den største model i den fremragende New Holland BB9000 storballepresserserie er

Læs mere

5E SERIE 3-CYLINDREDE TRAKTORER. 50 til 75 hk (97/68EF)

5E SERIE 3-CYLINDREDE TRAKTORER. 50 til 75 hk (97/68EF) 5E SERIE 3-CYLINDREDE TRAKTORER 50 til 75 hk (97/68EF) 2 EN PARTNER FOR LIVET Der er ingen grund til at nøjes med det næstbedste, bare fordi du driver landbrug i mindre skala. John Deere har udviklet den

Læs mere

Redskaber til frontlæssere

Redskaber til frontlæssere Redskaber til frontlæssere MO Implements A/S Ulvevej 24 C 7800 Skive Telefon: 96 14 04 44 Telefax: 96 14 92 44 E-mail: mo@mo-i.dk Internet: www.mo-i.dk SKOVLE De svenske skovle er produceret af meget stærk

Læs mere

på ethvert værksted Bør være Bosch søjleboremaskine PBD 40 NYHED! Bosch søjleboremaskine PBD 40 af hensyn til højeste præcision og betjeningskomfort.

på ethvert værksted Bør være Bosch søjleboremaskine PBD 40 NYHED! Bosch søjleboremaskine PBD 40 af hensyn til højeste præcision og betjeningskomfort. Bør være på ethvert værksted Bosch søjleboremaskine PBD 40 NYHED! Bosch søjleboremaskine PBD 40 af hensyn til højeste præcision og betjeningskomfort. Yderligere oplysninger finder du på www.bosch-do-it.dk.

Læs mere

Frontlæsser FL 150 FL 140 FL 120 FL 100 FL 80 FL 60

Frontlæsser FL 150 FL 140 FL 120 FL 100 FL 80 FL 60 Frontlæsser FL 150 FL 140 FL 120 FL 100 FL 80 FL 60 Alt samlet i ét håndtag. CLAAS frontlæsserne er kendt for høj kapacitet, perfekt tilpasning til traktoren og innovation. FL serien er endnu mere komfortabel

Læs mere

Armklipper TIL KOMPAKTE KØRETØJER

Armklipper TIL KOMPAKTE KØRETØJER Armklipper TIL KOMPAKTE KØRETØJER KBM 350 DBM 400 UNA 200 Armklipper KBM 350 Armklipper KBM 350 leveres som kombineret maskine til bag- og frontmontering til små køretøjer fra 19 kw (25 hk). Ombygning

Læs mere

Forlængelsesbånd. SC-/TC-Serien. Skånsom opbevaring høst succes!

Forlængelsesbånd. SC-/TC-Serien. Skånsom opbevaring høst succes! Forlængelsesbånd fra SC-/TC-Serien Skånsom opbevaring høst succes! Større udbytte: Grimme indlagringsteknikken! Innovative ideer og et stort antal på høj ydelseskraft, robusthed samt tekniske nyheder udmærker

Læs mere

DEN KOMPAKTE MED DEN STORE ARBEJDSEVNE

DEN KOMPAKTE MED DEN STORE ARBEJDSEVNE AGROKID Deutz-Fahr Agrokid er bygget til professionelle efter samme principper som store traktorer DEN KOMPAKTE MED DEN STORE ARBEJDSEVNE Den mindste Deutz-Fahr er bygget som de store traktorer. Deutz-Fahr

Læs mere

Råstyrke - der flytter noget!

Råstyrke - der flytter noget! dantruck 9000 power+ serien Råstyrke - der flytter noget! www.dantruck.com DanTruck 9000 Power+ serien DanTruck 9000 Power+ serien Selv om DanTruck 9000 Power+ serien har dækkene solidt plantet på jorden,

Læs mere

Kartoffellæggere fra GL-T-serien

Kartoffellæggere fra GL-T-serien Kartoffellæggere fra GL-T-serien Bugserede læggere 4-, 6- og 8-rækkers GL 34 T / GL 36 T / GL 38 T Multitalentet. Glæd dig til endnu mere fleksibilitet og flere anvendelsesmuligheder! Konkret vil det for

Læs mere

Nem udskiftning af skær Quadro - 4 Rækket stubharve

Nem udskiftning af skær Quadro - 4 Rækket stubharve Quadro Nem udskiftning af skær Quadro - 4 Rækket stubharve til øverlig og dyb stubharvning Alle komponenterne er kun monteret med en bolt, det gør at skæret passer nøjagtigt til stilken, og at en ændring

Læs mere

Nilfisk-ALTO POSEIDON 5 HELT KOMPROMISLØS Effektiv koldtvandsrenser med stor ydeevne

Nilfisk-ALTO POSEIDON 5 HELT KOMPROMISLØS Effektiv koldtvandsrenser med stor ydeevne Nilfisk-ALTO POSEIDON HELT KOMPROMISLØS Effektiv koldtvandsrenser med stor ydeevne Ny POSEIDON -serie førsteklasses højtryksrenser, hvor der ikke er gået på kompromis med kvaliteten Med mere end 0 års

Læs mere

NYHEDER FRA SNEUDSTYR PROGRAMMET 2012/2013

NYHEDER FRA SNEUDSTYR PROGRAMMET 2012/2013 NYHEDER FRA SNEUDSTYR PROGRAMMET 2012/2013 Der tages forbehold for rettelser i priser og specifikationer PRÆSTBRO Sneskær Dette sneskær leveres som standard med gummiskær men kan på bestilling leveres

Læs mere

Trio - 3 Rækket stubharve til øverlig

Trio - 3 Rækket stubharve til øverlig Trio TrioT Trio - 3 Rækket stubharve til øverlig og dyb stubharvning Nem udskiftning af skær Alle komponenterne er kun monteret med en bolt, det gør at skæret passer nøjagtigt til stilken, og at en ændring

Læs mere

Kraftfuld - med fantastisk udsyn!

Kraftfuld - med fantastisk udsyn! dantruck 3000 serien - gas- og dieseltruck Kraftfuld - med fantastisk udsyn! Raising your business 2 3 Tung erfaring DanTruck A/S har i mere end et halvt århundrede udviklet og produceret mellemtunge industrigaffeltruck

Læs mere

MaxiRoll 2008. den fleksible tromle

MaxiRoll 2008. den fleksible tromle MaxiRoll 2008 den fleksible tromle Med MaxiRoll 2008 sender DALBO en ny generation tromler på markedet. MaxiRoll 2008 er en særdeles kraftig tromle, der via de mangeartede udstyrsmuligheder kan bruges

Læs mere

MAFELL AG Postfach 11 80 D-78720 Oberndorf a. N. Telefon +49 74 23/8 12-114 Fax 8 12-102 E-Mail export@mafell.de www.mafell.com

MAFELL AG Postfach 11 80 D-78720 Oberndorf a. N. Telefon +49 74 23/8 12-114 Fax 8 12-102 E-Mail export@mafell.de www.mafell.com MAFELL AG Postfach 11 80 D-78720 Oberndorf a. N. Telefon +49 74 23/8 12-114 Fax 8 12-102 E-Mail export@mafell.de www.mafell.com DuoDyvler DD 40 P PowerMAX Best.-nr. 916010 DuoDyvler DD 40 G MaxiMAX Best.-nr.

Læs mere

og fuld kontrol Styrke Compact Generation

og fuld kontrol Styrke Compact Generation Styrke og fuld kontrol Compact Generation Easy Universal Expert Make it your home. Skab dit eget hjem med de nye vinkelslibere fra Bosch. De er kraftige og robuste og tilbyder god føring og kontrol takket

Læs mere

Bordmarkeringssystem netmarker

Bordmarkeringssystem netmarker Bordmarkeringssystem NetMarker NetMarker det kompakte bordmarkeringssystem Det innovative, netværkskompatible CNC-bordmarkeringssystem NetMarker byder udover høj markeringskvalitet og nem håndtering på

Læs mere

Multirack. CUBIC-Conitec A/S Platanvænget 14 DK-8990 Faarup Denmark Tel +45 8645 2700 Fax +45 8645 2909 E-mail: info@cubic-conitec.

Multirack. CUBIC-Conitec A/S Platanvænget 14 DK-8990 Faarup Denmark Tel +45 8645 2700 Fax +45 8645 2909 E-mail: info@cubic-conitec. Multirack Multirack NEXT STEP bygger på ideen om, at kvalitet og kreative tanker i samspil med innovativt design åbner for en uendelig række kombinationer. Resultatet fører til mere æstetiske, sikre og

Læs mere

ProfiLine. Full Power. Ingen kompromiser.

ProfiLine. Full Power. Ingen kompromiser. ProfiLine Full Power. Ingen kompromiser. 2 Virkelige helte kender ingen kompromiser. De når målet. Med krat, forstand og lidenskab. Home of Quality. 3 KRAFTPAKKE lige fra starten. 4 5 Topklasse. Made in

Læs mere

Specialist i vedligehold af grønne områder og stub management

Specialist i vedligehold af grønne områder og stub management Specialist i vedligehold af grønne områder og stub management Tre monteringsmuligheder: Front, bag eller med vendeudstyr 2 Twiga Flex har 1400 drej af armen, og i kombination med Rotor Flex, er det muligt

Læs mere

Vi maksimerer din tid og produktivitet

Vi maksimerer din tid og produktivitet Vi maksimerer din tid og produktivitet BENETT-AGRO.COM 03 Balletangen som er meget skånsom mod ballen og sørger for at centrere ballen på vognen, klemmer om ballen 05 FANTASTISK ENKEL BALLEoptagning SPARER

Læs mere

EMC: Formlen til større doseringspræcision

EMC: Formlen til større doseringspræcision Arbejdsbredde 18 til 50 m EMC: Formlen til større doseringspræcision Innovation for maksimal præcision H-Drive: hydraulisk træk af spredeskiver ISOBUS-styring med CCI-, John Deere- og Müller-terminaler

Læs mere

HEAVY DUTY DONKRAFTE TIL MINE- OG BYGGEINDUSTRI

HEAVY DUTY DONKRAFTE TIL MINE- OG BYGGEINDUSTRI HEAVY DUTY DONKRAFTE TIL MINE- OG BYGGEINDUSTRI Siden 1958 har AC Hydraulic sat nye standarder for hydraulisk løfteudstyr til bilindustrien, og med vores nye heavy duty donkrafte til bl.a. mineindustri

Læs mere

El-komponenter og kapslinger. Glasfiberskabe. Klik-skru-færdig -så har du 5 minutter ekstra til kaffepausen!

El-komponenter og kapslinger. Glasfiberskabe. Klik-skru-færdig -så har du 5 minutter ekstra til kaffepausen! Glasfiberskabe Klik-skru-færdig -så har du 5 minutter ekstra til kaffepausen! Glasfiberskabe uden plexiglas Glasfiberskabe med plexiglas Tekniske data Tekniske data 7 størrelser Modulopbygget og justerbar

Læs mere

Fransgård. Fransgård GT - Planeringsskær GT-210 GT-250 GT-250S GT-250HY GT-275HY GT-250FL GT-300FL

Fransgård. Fransgård GT - Planeringsskær GT-210 GT-250 GT-250S GT-250HY GT-275HY GT-250FL GT-300FL Fransgård GT - Planeringsskær GT-210 GT-250 GT-250S GT-250HY GT-275HY GT-250FL GT-300FL Planeringsskær til afretnings- og rydningsopgaver af grusvej, skovvej, jord og sne mv. Flere varianter af mekaniske

Læs mere