Generel rejseinformation udskriv og læs grundigt!

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Generel rejseinformation udskriv og læs grundigt!"

Transkript

1 Generel rejseinformation udskriv og læs grundigt! Vi anbefaler at du udskriver denne information og omhyggeligt noterer dig de forskellige vejledninger, så din rejse kan forløbe problemfrit. Tryk på print-ikonet øverst til højre. KLIMA Forårsperioden (september til november) Sidst på foråret begynder græsset at gro, træer og blomster springer ud, det er en af de smukkeste tider i Sydafrika. Perioden er tør og varm, især i slutningen, og i denne periode ses der rigtig mange dyr. Temperaturen ligger på grader i dagtimerne og ca grader om natten. Sommerperioden (december til februar) Sommermånederne kendetegnes ved at der er varmere og der kommer mere nedbør. Hvis man kan tale om en regntid, så ligger den i december og februar. Det er dog ikke sådan, at det regner i flere dage. Der kommer som regel et par voldsomme, men korte byger sidst på eftermiddagen eller i løbet af natten. Temperaturen ligger på grader i dagtimerne og grader om natten. Da Matswani ligger i meters højde over havet, er der tale om en meget behagelig og tør luft, der ikke føles klam. Efterårsperioden (marts til maj) Starten af perioden er varm og frodig. Omkring maj/juni måned falder bladene af træerne og græsset visner. I maj kan man sidde ude i nattetimerne med en sweater på. Temperaturen ligger på grader i dagtimerne og 5-15 grader om natten. Vinterperioden (juni til august) Perioden er tør og kølig. Græsset er næsten visnet helt væk og der er kun få blade på træerne. Det er lettere at spotte dyr, selv de mere sjældne arter har svært ved at skjule sig. Til gengæld er aftenerne kølige. Temperaturen ligger på grader i dagtimerne og 0-10 grader om natten. Om dagen nogenlunde som en dansk sommer. Inden afrejsen kan du tjekke aktuel vejrudsigt for Matswani her VACCINATIONER Statens Seruminstitut anbefaler (tjek gerne hos din læge): Hepatitis A (smitsom leverbetændelse type A). Difteri-tetanus (Stivkrampe). Vi kan også henvise til Matswani er i malariafrit område.

2 VALUTA OG KONTANTER Den lokale valuta er Rand (også benævnt Zar). En tommelfingerregel er at 1 Rand = ca. 0,50 DKK. Hvis du veksler til Rand hjemmefra, må du max. indføre Rand. I Sydafrika vil du få lejlighed til at hæve Rand i vekselautomaterne, som normalt tager både Visa og Mastercard. Langt de fleste steder kan du betale med kreditkort. Dog skal du bruge lidt kontanter til betaling af drikkepenge og her kan du med fordel medbringe enten EUR eller USD. Hvis du medbringer hvad der svarer til ca DKK burde du være dækket ind. FORSIKRING Det gule (blå) Sygesikringskort dækker ikke rejser udenfor Europa. Det er derfor vigtigt, at du har en forsikring, som dækker sygdomsbehandling og hjemtransport. Hvis du har dansk bopæl tilbyder vi at tegne en fuldt dækkende syge/rejseforsikring inkl. ansvarsdækning for vådeskudsulykker. Læs mere her >> VIGTIG REJSEINFORMATION Tjek at navn på dit rejsebevis/faktura og på din flybillet er NØJAGTIG som opført i dit pas. Passet skal have gyldighed minimum 3 måneder dage efter hjemrejsen fra Sydafrika. Passet skal have mindst 2 blanke viseringssider overfor hinanden ved indrejsen til Sydafrika. Skandinaviske og de fleste EU statsborgere skal ikke have visum til Sydafrika. Ved indrejsen får du et gebyrfrit 3 måneders turistvisum stemplet i dit pas. Skal du rejse videre til andre lande så tjek de aktuelle indrejseregler og anbefalede vaccinationer. Hvis du er 21 år kan du tage eget våben med til Sydafrika. HUSK at medbringe våbentilladelse, jagttegn, invitationsbrev på rejsen. Tjek at dit våbenpas og våbentilladelse er gyldigt i mindst 3 måneder efter hjemrejsen fra Sydafrika. Se i øvrigt flere detaljer i afsnit "VÅBEN OG AMMO..." nedenfor. Vægtgrænser for bagage afhænger af flyselskabet. Normalt er det kg plus håndbagage 8-13 kg, men det anbefales at tjekke flyselskabets hjemmeside. Våben tæller ikke med under de normale vægtgrænser. Det tæller som et ekstra bagagestykke. Forvent at betale EUR pr. vej og dertil kommer et handlingstillæg på 600 DKK som bliver opkrævet på dit rejsebevis. Din slutregning på Matswani afregnes i EUR. Matswani modtager KUN kreditkort. Vær opmærksom på at Visa, MasterCard og andre internationale kreditkort af sikkerhedsmæssige årsager ofte har indlagt en limit pr. dag eller pr. uge. Derfor anbefaler vi, at du bruger Dankort ved afregningen eller på forhånd har aftalt ekstra trækningsret på dit kreditkort. Alternativt kan du indbetale et a conto beløb inden afrejsen fra Danmark. Medbring ca. 300 EUR eller ca. 400 USD i kontanter til drikkepenge o.l.

3 BØRN UNDER 18 ÅR I SYDAFRIKA Pr er der kommet en ny immigrantionslov i Sydafrika. Derfor skal følgende dokumentation medbringes på rejsen for børn under 18 år: Børn under 18 i følgeskab med begge forældre: Børnene skal altid have eget pas, og der skal medbringes en fødselsattest på engelsk. Denne kan bestilles digitalt på hvis børnene har Nem-ID, eller ved henvendelse til det lokale kirkekontor. Børn under 18 år i følgeskab med én af forældrene: Der skal medbringes det samme som ovenfor, samt en fuldmagt fra den anden forældre, kopi af dennes pas, samt telefonnummer på denne forældre. Har den ene forældre fuld forældremyndighed, skal engelsk dokumentation medbringes på dette. Ligeledes dødsattest på engelsk, hvis den ene forældre er afgået ved døden. Børn under 18 år uden følgeskab af forældre: Der skal medbringes det samme som ovenfor, samt en kopi af begge forældres pas, fuldmagt fra begge forældre, samt telefonnummer på begge forældre. Der skal medbringes dødsattest, hvis den ene forældre er afgået ved døden. Det er yderst vigtigt, at ovenstående retningslinjer følges, da I ellers kan nægtes indrejse i Sydafrika. Har i spørgsmål til ovenstående, bedes i rette henvendelse til Matswani Safaris på eller den Sydafrikanske ambassade i Danmark på REJSETØJ OG UDSTYR Almindelig afslappet tøj. Let overtøj i håndbagagen - ventilationen i flyet kan føles som træk. Måske god idé med oppustelig nakkepude til flyet. Overvej at benytte særlige fly-strømper. Personlig medicin (tjek evt. behov for medicinpas hos din læge). JAGTTØJ OG UDSTYR Alm. dansk jagttøj, og gerne tynde lange bukser evt. med zip-off. En sweater, gerne med vindstopper. En let jakke da det kan være koldt om morgenen. Lette jagtstøvler/solide joggingsko og evt. gaitters, hvis du vil gå i korte bukser.

4 Velegnede sokker, gerne lange eller 3/4. Hat med skygge. Solcreme og læbepomade Håndkikkert. Kamera, oplader og evt. ekstra SD lagerkort. Rygsæk. DRIKKEPENGE I modsætning til vores kultur er drikkepenge i Sydafrika en del af dagligdagen. Du kan være helt sikker på, at de professionelle jægere og deres tracker arbejder hårdt for at levere en top oplevelse, og give dig de trofæer som er på din ønskeliste bl.a. i forventning om, at indsatsen bliver honoreret med lidt kontante drikkepenge. Det er selvfølgeligt din helt egen beslutning hvad du vil give men her er vores guidelines for uddeling efter den sidste jagtdag: Ved jagt 1:1 anbefales 65 EUR pr. jagtdag til din PH og 10 EUR til trackeren = i alt 75 EUR pr. jagtdag. Ved jagt 2:1 anbefales fra HVER jæger 45 EUR pr. jagtdag til PH og 5 EUR til trackeren = i alt 50 EUR pr. jagtdag pr. jæger. Ligeledes kan du være sikker på at kokken og barmanden vil gøre mere end en almindelig indsats for at gøre dit ophold vellykket. En guideline er ca. 15 EUR i kontanter til kokken og ca. 10 EUR i kontanter til barmanden for alle dage på Matswani. Drikkepenge til det øvrige personale i lodgen er anført i hotelbogen men en guideline er ca. 10 EUR fra hver gæst for alle dage på Matswani. Dette beløb kan du bede om at få skrevet på din slutafregning den sidste dag på Matswani. VÅBEN OG AMMO TIL/FRA SYDAFRIKA Er du 21 år kan du tage dit eget våben med til Sydafrika, og som en service sørger vi for at alle nødvendige dokumenter bliver korrekt udfyldt. Afhængig af flyselskab skal du forvente at det koster i alt Euro at få dit våben med tur/retur. Grundet reglerne om ammunition med fly retur fra Sydafrika så anbefaler vi at du IKKE tager ammunition med retur. Vil du have dit eget våben med så gå til afsnit Våben med til Sydafrika. Alternativ er at leje våben i Sydafrika, men uanset at de fleste leje-våben har monteret nyere sigtekikkert kan vi ikke garantere at alle våben lever op til skandinavisk standard. Våbenleje koster p.t.!plv! pr. jagtdag plus ammunition p.t. EUR 4 pr. patron. VÅBEN PAKNING OG TIPS VED CHECK-IN

5 Sammen med din e-billet modtager du en udførlig vejledning samt færdig udfyldte dokumenter opmærket med hvor du skal skrive under. Pak våben uden bundstykke og uden magasin samt sigtekikkert i en solid, aflåselig våbenkuffert egnet til flytransport. Skydestok kan også placeres i våbenkufferten. Lad være med at pakke din sigtekikkert i håndbagagen det kan give problemer i sikkerhedskontrollen! Magasiner (uden patroner) og bundstykke pakkes i en pose e.l. som lægges øverst i din rejsekuffert. Ammunition skal være i original emballage hvor de enkelte patroner er adskilte (ikke løse) og kasserne lægges i en godkendt ammunitionsboks (kan købes i de fleste jagtforretninger). Hjemmeladet ammunition kan sættes ned i boksens skille-system. Boksen lægges øverst i din rejsekuffert. På hjemturen kan man forvente at Security i Johannesburg Lufthavn kræver at ammunition skal udtages af rejsekufferten og sendes separat. Dette ekstra stykke bagage kan koste dyrt. Tag derfor ikke ammunition eller tomme patronhylstre med retur. Våbenolie og rensesæt må hverken være våbenkuffert eller i ammunitionsboks. Det skal pakkes særskilt i din rejsekuffert. Læg det i en plasticpose nederst i din rejsekuffert. Vær i god tid i lufthavnen - mindst 2-3 timer før afrejse da kontrol af våben og papirer kan tage ekstra tid. Har du spørgsmål så kontakt Carsten (ansvarlig for jagtafdelingen) på tlf eller Matswani Safaris salgskontor tlf

11 dages jagt- og safaritur til Sydafrika - 2016

11 dages jagt- og safaritur til Sydafrika - 2016 2015-003-01 11 dages jagt- og safaritur til Sydafrika - 2016 Amakulu Safari s Jagt- og Safari tur for jæger og ledsager er en ideel rejse for jægeren, der ønsker en oplevelse sammen med sin ledsager, ven

Læs mere

Værd at vide om. Sydafrika. Rejs med hjerte, hjerne & holdning

Værd at vide om. Sydafrika. Rejs med hjerte, hjerne & holdning Værd at vide om Sydafrika Rejs med hjerte, hjerne & holdning Fakta Sydafrika Hovedstad Sprog Indbyggere Pretoria Forskellige former for kristendom Afrikaans og engelsk Rand 54 mio. Religion Valuta Areal

Læs mere

GUIDE TIL VÅBEN INDFØRELSE I SYDAFRIKA

GUIDE TIL VÅBEN INDFØRELSE I SYDAFRIKA GUIDE TIL VÅBEN INDFØRELSE I SYDAFRIKA BEMÆRK: Alle nedenfor nævnte formularer kan downloades fra vores hjemmeside: www.petesafaris.dk eller ved at klikke på nedenstående blå hyperlinks (kræver at du åbner

Læs mere

GUIDE TIL VÅBEN INDFØRELSE I SYDAFRIKA

GUIDE TIL VÅBEN INDFØRELSE I SYDAFRIKA GUIDE TIL VÅBEN INDFØRELSE I SYDAFRIKA BEMÆRK: Alle nedenfor nævnte formularer kan downloades fra vores hjemmeside: www.petesafaris.dk eller ved at klikke på nedenstående blå hyperlinks (kræver at du åbner

Læs mere

MATSWANI SAFARIS Rejsebeskrivelse 2018 JAGTGRUPPEREJSER

MATSWANI SAFARIS Rejsebeskrivelse 2018 JAGTGRUPPEREJSER MATSWANI SAFARIS Rejsebeskrivelse 2018 JAGTGRUPPEREJSER 9 dages jagtgrupperejse kun for jægere. Fast pris 12.990 DKK inkl. flybillet, helpension, transport og jagt 9 REJSEDAGE- 5 JAGTDAGE 2:1 Denne 9 dages

Læs mere

GUIDE TIL VÅBEN INDFØRELSE I SYDAFRIKA

GUIDE TIL VÅBEN INDFØRELSE I SYDAFRIKA GUIDE TIL VÅBEN INDFØRELSE I SYDAFRIKA BEMÆRK: Alle nedenfor nævnte formularer kan downloades fra vores hjemmeside: www.petesafaris.dk eller ved at klikke på nedenstående blå hyperlinks (kræver at du åbner

Læs mere

Værd at vide om Sydafrika. Rejs med hjerte, hjerne & holdning

Værd at vide om Sydafrika. Rejs med hjerte, hjerne & holdning Værd at vide om Sydafrika Rejs med hjerte, hjerne & holdning Fakta om Sydafrika Hovedstad Sprog Indbyggere Pretoria Forskellige former for kristendom Afrikaans og engelsk Rand 54,3 mio. Religion Valuta

Læs mere

GUIDE TIL VÅBEN MEDBRINGELSE AF VÅBEN

GUIDE TIL VÅBEN MEDBRINGELSE AF VÅBEN GUIDE TIL VÅBEN MEDBRINGELSE AF VÅBEN SYDAFRIKA BEMÆRK: Alle nedenfor nævnte formularer kan downloades fra vores hjemmeside: www.petesafaris.dk eller ved at klikke på nedenstående blå hyperlinks (kræver

Læs mere

Kirgisien Ibex jagt i 2018

Kirgisien Ibex jagt i 2018 Kirgisien Ibex jagt i 2018 Vores samarbejdspartner har mange års erfaring for afvikling af jagtarrangementer, og har hvert år mange forskellige jægere fra hele verden på jagt. Bestanden af Ibex i Kasakhstan

Læs mere

GUIDE TIL MEDBRINGELSE AF VÅBEN

GUIDE TIL MEDBRINGELSE AF VÅBEN GUIDE TIL MEDBRINGELSE AF VÅBEN SYDAFRIKA BEMÆRK: Alle nedenfor nævnte formularer kan downloades fra vores hjemmeside: www.petesafaris.dk eller ved at klikke på nedenstående blå hyperlinks (kræver at du

Læs mere

Kamchatka Elg - Med mulighed for Bjørn

Kamchatka Elg - Med mulighed for Bjørn Kamchatka Elg - Med mulighed for Bjørn Dette er jagt i en fantastisk og uberørt vildmark Den østsibirske storelg (Alces alces Pfizenmayeri) er den stærkeste elg i Euroasien. Den har et stort leveområde

Læs mere

Værd at vide om Zambia. Rejs med hjerte, hjerne & holdning

Værd at vide om Zambia. Rejs med hjerte, hjerne & holdning Værd at vide om Zambia Rejs med hjerte, hjerne & holdning Fakta Zambia Hovedstad Indbyggere Sprog Lusaka 15,5 mio. Engelsk og bantusprog Religion Valuta Areal Kristendom og folkereligioner Kwacha (ZMK)

Læs mere

Værd at vide om. Zimbabwe. Rejs med hjerte, hjerne & holdning

Værd at vide om. Zimbabwe. Rejs med hjerte, hjerne & holdning Værd at vide om Zimbabwe Rejs med hjerte, hjerne & holdning Fakta Zimbabwe Hovedstad Indbyggere Sprog Harare 15,2 mio. Engelsk og forskellige bantussprog Religion Valuta Areal Kristendom og islam Amerikansk

Læs mere

Våben gebyrer og tilladelser

Våben gebyrer og tilladelser Tag en pause fra hverdagen og få den ultimative jagtoplevelse i Afrika med Manga Hunting Safaris. Med Mangwa Hunting Safaris får du ikke kun spændingen ved at gå på jagt efter spændende og eksotiske dyr,

Læs mere

Kamchatka Elg med mulighed for Bjørn

Kamchatka Elg med mulighed for Bjørn Kamchatka Elg med mulighed for Bjørn Den østsibirske storelg (Alces alces Pfizenmayeri), er den stærkeste elg i Eurasien. Den har et stort leveområde øst for Jenissej, i den østlige del af Rusland. Jagt

Læs mere

Indkvartering samt ophold ved bjørne jagt

Indkvartering samt ophold ved bjørne jagt Kamchatka Brunbjørn Rusland kaldes for bjørnelandet, da det har den største bjørnebestand i verden. Den gode trofæ kvalitet, sammen med den gode pris, giver en god grund til at jage bjørn her. Der til

Læs mere

GUIDE TIL MEDBRINGELSE AF VÅBEN

GUIDE TIL MEDBRINGELSE AF VÅBEN GUIDE TIL MEDBRINGELSE AF VÅBEN SYDAFRIKA BEMÆRK: Alle nedenfor nævnte formularer kan downloades fra vores hjemmeside: www.petesafaris.dk eller ved at klikke på nedenstående blå hyperlinks (kræver at du

Læs mere

Kirgisien - Ibex jagt

Kirgisien - Ibex jagt Kirgisien - Ibex jagt Klassisk bjergjagt i fantastisk bjergområder. Vi arrangerer i 2018 en gruppetur til Kasakstan/Kirgisien hvor der vil være en rejseleder med fra kontoret under hele turen. Der kan

Læs mere

Værd at vide om. Turkmenistan. Rejs med hjerte, hjerne & holdning

Værd at vide om. Turkmenistan. Rejs med hjerte, hjerne & holdning Værd at vide om Turkmenistan Rejs med hjerte, hjerne & holdning Fakta Turkmenistan Hovedstad Indbyggere Sprog Asjkhabad Ca. 5 mio. Turkmensk og russisk Religion Valuta Areal Muslimer, primært sunniretningen

Læs mere

Ordebekræftelse. Fly Dato Strækning Tid.

Ordebekræftelse. Fly Dato Strækning Tid. Ordebekræftelse Windpower 2011 21. 26. maj 2011 i Anaheim Bestilt af : Dansk Eksportforening / Vindmølleindustrien Att : Rikke Berg Sørensen / Dorte Burin Møller Adresse : Glarmestervej 20a 1. / Rosenørns

Læs mere

Det er let og enkelt at udfylde det nye indrejseprogram. Se vejledning i nedenstående: Trin 3. Gem Deres ansøgningsnummer

Det er let og enkelt at udfylde det nye indrejseprogram. Se vejledning i nedenstående: Trin 3. Gem Deres ansøgningsnummer Vejledning i de nye indrejseregler til USA Den 12. januar 2009 trådte de amerikanske myndigheders nye indrejseprogram, Electronic System for Travel Authorization (ESTA) i kraft. Dette betyder at alle rejsende

Læs mere

Kamtschatka - Brunbjørn - Specielpris - Forår

Kamtschatka - Brunbjørn - Specielpris - Forår Kamtschatka - Brunbjørn - Specielpris - Forår Det her er jagt i vildmarken Rusland kaldes også bjørnelandet det har den største bjørne bestand i verden og den gode trofækvalitet sammen med den gode pris

Læs mere

BUKKEJAGT I SYDENGLAND 2014

BUKKEJAGT I SYDENGLAND 2014 BUKKEJAGT I SYDENGLAND 2014 Sag.nr. 750-86T89 Jagtdistrikt: Dorchester - Sydengland Vi tilbyder her et toprevir i det naturskønne og frodige Sydengland med et samlet jagtareal på ca. 4.000 ha. der varierer

Læs mere

Ungarn - Bukkejagt - Familieferie og Wellness

Ungarn - Bukkejagt - Familieferie og Wellness Ungarn - Bukkejagt - Familieferie og Wellness Området, hvor bukkejagten kan finde sted er ud fra dette Wellness område. Totalt råder vi over en stor del af bukkejagten på ca. 50.000 ha i dette område.

Læs mere

Værd at vide om. Namibia. Rejs med hjerte, hjerne & holdning

Værd at vide om. Namibia. Rejs med hjerte, hjerne & holdning Værd at vide om Namibia Rejs med hjerte, hjerne & holdning Fakta Namibia Hovedstad Indbyggere Sprog Windhoek 2,2 mio. Engelsk Religion Valuta Areal Kristendom Namibisk dollar 824.268 km2 Her kan du læse

Læs mere

Værd at vide om. Bolivia. Rejs med hjerte, hjerne & holdning

Værd at vide om. Bolivia. Rejs med hjerte, hjerne & holdning Værd at vide om Bolivia Rejs med hjerte, hjerne & holdning Fakta Bolivia Hovedstad Indbyggere Sprog Sucre/La Paz 10,8 mio. Spansk, quechua og aymará Religion Valuta Areal Katolicisme og protestantisme

Læs mere

Værd at vide om. Tanzania. Rejs med hjerte, hjerne & holdning

Værd at vide om. Tanzania. Rejs med hjerte, hjerne & holdning Værd at vide om Tanzania Rejs med hjerte, hjerne & holdning Fakta Tanzania Hovedstad Dodoma Indbyggere 51,8 mio. Sprog Religion Valuta Kiswahili Areal 945.037 km2 Islam og kristendom Tanzania shilling

Læs mere

Værd at vide om. Malaysia. Rejs med hjerte, hjerne & holdning

Værd at vide om. Malaysia. Rejs med hjerte, hjerne & holdning Værd at vide om Malaysia Rejs med hjerte, hjerne & holdning Fakta Malaysia Hovedstad Indbyggere Sprog Kuala Lumpur 30 mio. Religion Valuta Areal Sunni-islam og buddhisme Ringgit Malaysisk og kinesisk 329.847

Læs mere

Værd at vide om St. Maarten. Rejs med hjerte, hjerne & holdning

Værd at vide om St. Maarten. Rejs med hjerte, hjerne & holdning Værd at vide om St. Maarten Rejs med hjerte, hjerne & holdning Fakta om St. Maarten Hovedstad Sprog Indbyggere Philipsburg (St. Maarten) og Marigot (Saint Martin) Hollandsk, fransk og engelsk Protestantisme

Læs mere

Værd at vide om. Rumænien. Rejs med hjerte, hjerne & holdning

Værd at vide om. Rumænien. Rejs med hjerte, hjerne & holdning Værd at vide om Rumænien Rejs med hjerte, hjerne & holdning Fakta Rumænien Hovedstad Indbyggere Sprog Bukarest 22 mio. Rumænsk Religion Valuta Areal Rumænskortodoks Rumænske lei 237.500 km2 Herunder kan

Læs mere

Værd at vide om. Galápagos. Rejs med hjerte, hjerne & holdning

Værd at vide om. Galápagos. Rejs med hjerte, hjerne & holdning Værd at vide om Galápagos Rejs med hjerte, hjerne & holdning Fakta Galápagos Provinshovedstad Indbyggere Sprog Puerto Baquerizo Moreno Romerskkatolicisme Ca. 30.000 Amerikansk dollar Spansk Religion Valuta

Læs mere

and Praktiske tips og råd for rejsen Etiopien Safari på Afrikas tag - tlf

and Praktiske tips og råd for rejsen Etiopien Safari på Afrikas tag   - tlf and Praktiske tips og råd for rejsen Etiopien Safari på Afrikas tag Velkommen til Etopien Safari & Beyond byder dig velkommen til Etiopien, hvor vi med disse praktiske informationer, vil gøre dig helt

Læs mere

Værd at vide om. Schweiz. Rejs med hjerte, hjerne & holdning

Værd at vide om. Schweiz. Rejs med hjerte, hjerne & holdning Værd at vide om Schweiz Rejs med hjerte, hjerne & holdning Fakta Schweiz Hovedstad Sprog Indbyggere Bern Tysk, fransk, italiensk, rætoromansk Romerskkatolicisme, franc Schweiziske protestantisme 8,1 mio.

Læs mere

Værd at vide om. Malaysia. Rejs med hjerte, hjerne & holdning

Værd at vide om. Malaysia. Rejs med hjerte, hjerne & holdning Værd at vide om Malaysia Rejs med hjerte, hjerne & holdning Fakta Malaysia Hovedstad Indbyggere Sprog Kuala Lumpur 30 mio. Religion Valuta Areal Sunni-islam og buddhisme Ringgit Malaysisk og kinesisk 329.847

Læs mere

MATSWANI SAFARIS Rejsebeskrivelse 2018 KOMBIREJSE

MATSWANI SAFARIS Rejsebeskrivelse 2018 KOMBIREJSE MATSWANI SAFARIS Rejsebeskrivelse 2018 KOMBIREJSE 9 dages luksus kombirejse med jagt og fotosafari til dig som vil have lidt mere end jagt og til dig som vil have en ledsager (ikke-jæger) med. Priser fra

Læs mere

Værd at vide om. Colombia. Rejs med hjerte, hjerne & holdning

Værd at vide om. Colombia. Rejs med hjerte, hjerne & holdning Værd at vide om Colombia Rejs med hjerte, hjerne & holdning Fakta Colombia Hovedstad Indbyggere Sprog Bogotá 46,7 mio. Spansk Religion Valuta Areal Romerskkatolicisme Peso 1.141.748 km2 Herunder kan du

Læs mere

Værd at vide om. Canada. Rejs med hjerte, hjerne & holdning

Værd at vide om. Canada. Rejs med hjerte, hjerne & holdning Værd at vide om Canada Rejs med hjerte, hjerne & holdning Fakta Canada Hovedstad Indbyggere Sprog Ottawa 35 mio. Engelsk og fransk Religion Valuta Areal Romerskkatolicisme og dollar Canadisk protestantisme

Læs mere

Værd at vide om. Spanien. Rejs med hjerte, hjerne & holdning

Værd at vide om. Spanien. Rejs med hjerte, hjerne & holdning Værd at vide om Spanien Rejs med hjerte, hjerne & holdning Fakta Spanien Hovedstad Sprog Indbyggere Madrid Romerskkatolicisme Spansk, catalansk, galicisk og baskisk Euro 48 mio. Religion Valuta Areal Herunder

Læs mere

Manual for rejseguider

Manual for rejseguider Manual for rejseguider Regler for rejseguidetildeling...1 Afrejsebriefing...1 Ved afrejsen i København...1 Mødested...2 Fælles velkomst...2 Udlevering / tjek af billetter...2 Visum...2 Telefon...2 Check

Læs mere

Værd at vide om. Georgien. Rejs med hjerte, hjerne & holdning

Værd at vide om. Georgien. Rejs med hjerte, hjerne & holdning Værd at vide om Georgien Rejs med hjerte, hjerne & holdning Fakta Georgien Hovedstad Indbyggere Sprog Tbilisi 4,5 mio Georgisk Religion Valuta Areal Kristne, georgisk ortodokse Lari (GEL) 69.700 km2 Herunder

Læs mere

Værd at vide om. Portugal. Rejs med hjerte, hjerne & holdning

Værd at vide om. Portugal. Rejs med hjerte, hjerne & holdning Værd at vide om Portugal Rejs med hjerte, hjerne & holdning Fakta Portugal Hovedstad Indbyggere Sprog Lissabon 11 mio. Portugisisk Religion Valuta Areal Romerskkatolicisme Euro 91.831 km2 Herunder kan

Læs mere

Værd at vide om Borneo. Rejs med hjerte, hjerne & holdning

Værd at vide om Borneo. Rejs med hjerte, hjerne & holdning Værd at vide om Borneo Rejs med hjerte, hjerne & holdning Fakta Borneo Statshovedstæder Indbyggere Sprog Kuching & Kota Kinabalu Sunni-islam og buddhisme 20 mio. Malaysisk, Religion Valuta Areal Ringgit

Læs mere

Værd at vide om. Estland. Rejs med hjerte, hjerne & holdning

Værd at vide om. Estland. Rejs med hjerte, hjerne & holdning Værd at vide om Estland Rejs med hjerte, hjerne & holdning Fakta Estland Hovedstad Indbyggere Sprog Tallinn 1,3 mio. Estisk Religion Valuta Areal Forskellige former for kristendom Euro Herunder kan du

Læs mere

Værd at vide om. Tanzania. Rejs med hjerte, hjerne & holdning

Værd at vide om. Tanzania. Rejs med hjerte, hjerne & holdning Værd at vide om Tanzania Rejs med hjerte, hjerne & holdning Fakta Tanzania Hovedstad Dodoma Indbyggere 51,8 mio. Sprog Religion Valuta Kiswahili Areal 945.037 km2 Islam og kristendom Tanzania shilling

Læs mere

Island 2015. Hvor på Island skal vi hen... Tidspunkt... Deltagere... Organisation af gruppen... Pas... Fly... Bagage... Highlight... Klima... Penge...

Island 2015. Hvor på Island skal vi hen... Tidspunkt... Deltagere... Organisation af gruppen... Pas... Fly... Bagage... Highlight... Klima... Penge... Island 2015 Hvor på Island skal vi hen... Tidspunkt... Deltagere... Organisation af gruppen... Pas... Fly... Bagage... Highlight... Klima... Penge... Tidsforskel... Mobiltelefon... Krav til udstyr... Pris

Læs mere

Kamtschatka Elg med mulighed for Bjørn

Kamtschatka Elg med mulighed for Bjørn Kamtschatka Elg med mulighed for Bjørn Den østsibirske storelg (Alces alces Pfizenmayeri) Er den stærkeste elg i Euroasien. Den har et stort leveområde og lever østlig for Jenissej og i den østlige del

Læs mere

Kære forældre og elever

Kære forældre og elever Kære forældre og elever Tiden nærmer sig for vores spændende rejse til Riget i midten. Vi har efter bedste evne forsøgt os at lære os noget kinesisk af vores tålmodige lærer Ning. Hun har samtidig givet

Læs mere

Værd at vide om. Dansk Vestindien. Rejs med hjerte, hjerne & holdning

Værd at vide om. Dansk Vestindien. Rejs med hjerte, hjerne & holdning Værd at vide om Dansk Vestindien Rejs med hjerte, hjerne & holdning Fakta Dansk Vestindien Hovedstad Indbyggere Sprog Charlotte Amalie 104.000 Engelsk Religion Valuta Areal Protestantisme Amerikansk dollar

Læs mere

Værd at vide om. Guatemala. Rejs med hjerte, hjerne & holdning

Værd at vide om. Guatemala. Rejs med hjerte, hjerne & holdning Værd at vide om Guatemala Rejs med hjerte, hjerne & holdning Fakta Guatemala Hovedstad Indbyggere Sprog Guatemala City 15 mio. Religion Valuta Areal Romerskkatolsk og oprindelige maya-religioner Quetzal

Læs mere

Værd at vide om. Forenede Arabiske Emirater. Rejs med hjerte, hjerne & holdning

Værd at vide om. Forenede Arabiske Emirater. Rejs med hjerte, hjerne & holdning Værd at vide om Forenede Arabiske Emirater Rejs med hjerte, hjerne & holdning Fakta om De Forenede Arabiske Emirater Hovedstad Indbyggere Sprog Abu Dhabi 5,9 mio. Arabisk Religion Valuta Areal Sunni-islam

Læs mere

Værd at vide om. Østrig. Rejs med hjerte, hjerne & holdning

Værd at vide om. Østrig. Rejs med hjerte, hjerne & holdning Værd at vide om Østrig Rejs med hjerte, hjerne & holdning Fakta Østrig Hovedstad Indbyggere Sprog Wien 8,5 mio. Tysk Religion Valuta Areal Romerskkatolicisme Euro 83.859 km2 Her kan du se fakta og praktiske

Læs mere

Kustania Sibirsk Råbuk 2015

Kustania Sibirsk Råbuk 2015 Kustania Sibirsk Råbuk 2015 Vores samarbejdspartner har mere end 12 års erfaring for afvikling af jagtarrangementer, og har mange forskellige jægere fra hele verden på jagt. Jagten gennemføres i området

Læs mere

Værd at vide om Jordan. Rejs med hjerte, hjerne & holdning

Værd at vide om Jordan. Rejs med hjerte, hjerne & holdning Værd at vide om Jordan Rejs med hjerte, hjerne & holdning Fakta Jordan Hovedstad Indbyggere Sprog Amman 8,1 mio. Arabisk Religion Valuta Areal Sunni-islam Dinar 97.740 km2 Herunder kan du læse en række

Læs mere

ROTARY INTERNATIONAL Multidistrikt - Danmark. Manual for rejseguider. Afrejsebriefing. Ved afrejsen i København. Regler for rejseguidetildeling

ROTARY INTERNATIONAL Multidistrikt - Danmark. Manual for rejseguider. Afrejsebriefing. Ved afrejsen i København. Regler for rejseguidetildeling ROTARY INTERNATIONAL Multidistrikt - Danmark Manual for rejseguider Regler for rejseguidetildeling... 1 Afrejsebriefing... 1 Ved afrejsen i København... 1 Mødested... 2 Fælles velkomst... 2 Udlevering

Læs mere

Værd at vide om. Tyrkiet. Rejs med hjerte, hjerne & holdning

Værd at vide om. Tyrkiet. Rejs med hjerte, hjerne & holdning Værd at vide om Tyrkiet Rejs med hjerte, hjerne & holdning Fakta Tyrkiet Hovedstad Indbyggere Sprog Ankara 79 mio. Tyrkisk Religion Valuta Areal Islam Tyrkisk lira (TL) 783.560 km2 Herunder kan du læse

Læs mere

Værd at vide om. Laos. Rejs med hjerte, hjerne & holdning

Værd at vide om. Laos. Rejs med hjerte, hjerne & holdning Værd at vide om Laos Rejs med hjerte, hjerne & holdning Fakta Laos Hovedstad Indbyggere Sprog Vientiane 6,9 mio. Lao Religion Valuta Areal Theravadabuddhisme Kip Herunder kan du læse en række praktiske

Læs mere

Værd at vide om. Belize. Rejs med hjerte, hjerne & holdning

Værd at vide om. Belize. Rejs med hjerte, hjerne & holdning Værd at vide om Belize Rejs med hjerte, hjerne & holdning Fakta Belize Hovedstad Indbyggere Sprog Belmopan 350.000 Spansk, kreolsk, div. mayaindianske dialekter Religion Valuta Areal RomerskkatolskBelizisk

Læs mere

Ungdomsskolens Skitur 2014

Ungdomsskolens Skitur 2014 Ungdomsskolens Skitur 2014 Turen går til.. Rejseplan Afgang fra Ungdomsskolen, Nordens Alle 1, Brønderslev fredag d. 14. feb. kl.13.00 med mødetid kl.12.30 med 2 busser. Inden afgang tjekkes pas + sygesikringsbevis

Læs mere

Værd at vide om. Oman. Rejs med hjerte, hjerne & holdning

Værd at vide om. Oman. Rejs med hjerte, hjerne & holdning Værd at vide om Oman Rejs med hjerte, hjerne & holdning Oman fakta Hovedstad Indbyggere Sprog Muscat 3,3 mio. Arabisk Religion Valuta Areal Ibadit-islam Rial omani 309.500 km2 Her kan du læse en række

Læs mere

Pürschkursus i afrikansk sporjagt

Pürschkursus i afrikansk sporjagt Pürschkursus i afrikansk sporjagt Læserrejse med Jagt, Vildt og Våben 17. 26. juli 2009 Mananga Safaris, Sydafrika Med African Adventure og jagtmagasinet Jagt, Vildt og Våben, har du ikke blot mulighed

Læs mere

Værd at vide om. Mexico. Rejs med hjerte, hjerne & holdning

Værd at vide om. Mexico. Rejs med hjerte, hjerne & holdning Værd at vide om Mexico Rejs med hjerte, hjerne & holdning Mexico fakta Hovedstad Indbyggere Sprog Mexico City 121 mio. Spansk Religion Valuta Areal Romerskkatolicisme Peso 1.967.183 km2 Her kan du læse

Læs mere

Værd at vide om Cuba. Rejs med hjerte, hjerne & holdning

Værd at vide om Cuba. Rejs med hjerte, hjerne & holdning Værd at vide om Cuba Rejs med hjerte, hjerne & holdning Fakta Cuba Hovedstad Indbyggere Sprog Havanna 11,2 mio. Spansk Religion Valuta Areal Katolicisme Peso convertible (CUC) Herunder kan du læse en række

Læs mere

PRAKTISK INFORMATION SYDNEY

PRAKTISK INFORMATION SYDNEY PRAKTISK INFORMATION SYDNEY FORBEREDELSE PAKKEN Der vil i god tid inden afrejse blive inviteret til en forberedelsesdag, hvor du vil få lejlighed til at møde både studerende, der tidligere har været på

Læs mere

Værd at vide om. Thailand. Rejs med hjerte, hjerne & holdning

Værd at vide om. Thailand. Rejs med hjerte, hjerne & holdning Værd at vide om Thailand Rejs med hjerte, hjerne & holdning Fakta Thailand Hovedstad Indbyggere Sprog Bangkok 67 mio. Thai Religion Valuta Areal Buddhisme Baht 513.116 km2 Herunder kan du læse en række

Læs mere

Værd at vide om. Mongoliet. Rejs med hjerte, hjerne & holdning

Værd at vide om. Mongoliet. Rejs med hjerte, hjerne & holdning Værd at vide om Mongoliet Rejs med hjerte, hjerne & holdning Fakta Mongoliet Hovedstad Indbyggere Sprog Ulan Bator 3 mio. Mongolsk Religion Valuta Areal Taoisme, konfucianisme og buddhisme Mongolsk tugrik

Læs mere

Værd at vide om. Nicaragua. Rejs med hjerte, hjerne & holdning

Værd at vide om. Nicaragua. Rejs med hjerte, hjerne & holdning Værd at vide om Nicaragua Rejs med hjerte, hjerne & holdning Fakta Nicaragua Hovedstad Indbyggere Sprog Managua 5,9 mio. Spansk Religion Valuta Areal Romerskkatolsk og protestanter Córdoba 130.000 km2

Læs mere

Kandersteg. Mølleå Division

Kandersteg. Mølleå Division Kandersteg Mølleå Division 1. 12. juli 2006 Her er så de sidste informationer inden vi drager af sted mod Kandersteg i Schweiz. AFGANG: Vi mødes d. 1. juli på Stengård St. kl. 11.45. Det tager ca. 20 timer

Læs mere

Værd at vide om Bahamas. Rejs med hjerte, hjerne & holdning

Værd at vide om Bahamas. Rejs med hjerte, hjerne & holdning Værd at vide om Bahamas Rejs med hjerte, hjerne & holdning Fakta om Bahamas Hovedstad Indbyggere Sprog Nassau 377.300 Engelsk, kreolsk Religion Valuta Areal Protestantisme og katolicisme Bahamansk dollar

Læs mere

Kackar 2014 November 2013

Kackar 2014 November 2013 Kackar 2014 November 2013 Stor tur: Biesczcady 2006 Stor tur: Transsylvanien 2010 Kackar 2014 Hvor? Hvornår 23. juli 2014: Rejse Odense-Trabzon, afg tidlig morgen 24-25. juli 2014: Trabzon forberedelse

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET 1 K E N D E L S E i sag nr. 2010/0011 afsagt den ****************************** REJSEMÅL Dubai. 30.10.-7.11.09 PRIS KLAGEN ANGÅR KRAV I alt 8.236 kr. Afvist i Kastrup lufthavn pga.

Læs mere

10 vigtige ting. I ikke kan undvære på ferien i USA. Af Henrik Lange, Highways-USA.com

10 vigtige ting. I ikke kan undvære på ferien i USA. Af Henrik Lange, Highways-USA.com 10 vigtige ting I ikke kan undvære på ferien i USA Af Henrik Lange, Highways-USA.com HUSKELISTE 10 vigtige ting, I ikke kan undvære på ferien i USA ESTA godkendelsen Adapter til stikkontakter Nationalpark

Læs mere

Værd at vide om. New Zealand. Rejs med hjerte, hjerne & holdning

Værd at vide om. New Zealand. Rejs med hjerte, hjerne & holdning Værd at vide om New Zealand Rejs med hjerte, hjerne & holdning Fakta New Zealand Indbyggere Hovedstad Sprog 4,4 mio. Wellington Engelsk Religion Valuta Areal Kristendom New zealandsk dollar 270.534 km2

Læs mere

16 dages jagt- og familietur til Sydafrika - 2015

16 dages jagt- og familietur til Sydafrika - 2015 2015-005-01 16 dages jagt- og familietur til Sydafrika - 2015 Amakulu Safari s jagt- og familietur er ideel for dem, der gerne vil have en fælles oplevelse - uanset om du er jæger eller ikke jæger - og

Læs mere

FLY 2018 Side 1/5. Fra Til Dag Udrejs Ank. Hjemr. Ank. Fly ud/hjem Bemærkninger. Billund Varna Hjemrejse natten efter onsdag.

FLY 2018 Side 1/5. Fra Til Dag Udrejs Ank. Hjemr. Ank. Fly ud/hjem Bemærkninger. Billund Varna Hjemrejse natten efter onsdag. FLY 2018 Side 1/5 Rute 1. Direkte TORSDAG fra Billund til Varna - sælges som enkeltbilletter Dato 31.05 07.06 14.06 21.06 28.06 05.07 12.07 19.07 26.07 02.08 09.08 16.08 23.08 30.08 06.09 13.09 Udrejse

Læs mere

Værd at vide om Kenya. Rejs med hjerte, hjerne & holdning

Værd at vide om Kenya. Rejs med hjerte, hjerne & holdning Værd at vide om Kenya Rejs med hjerte, hjerne & holdning Fakta Kenya Hovedstad Indbyggere Sprog Nairobi 44 mio. Swahili Religion Valuta Areal Romerskkatolicisme Kenya shilling Herunder kan du læse en række

Læs mere

Værd at vide om. Etiopien. Rejs med hjerte, hjerne & holdning

Værd at vide om. Etiopien. Rejs med hjerte, hjerne & holdning Værd at vide om Etiopien Rejs med hjerte, hjerne & holdning Fakta Etiopien Hovedstad Indbyggere Sprog Addis Abeba 99,5 mio. Amharisk, tigrinnya, oromo, somali og flere andre Religion Valuta Areal Kristendom

Læs mere

Værd at vide om. Rusland. Rejs med hjerte, hjerne & holdning

Værd at vide om. Rusland. Rejs med hjerte, hjerne & holdning Værd at vide om Rusland Rejs med hjerte, hjerne & holdning Fakta Rusland Hovedstad Indbyggere Sprog Moskva 142 mio. Russisk Religion Valuta Areal Russiskortodoks Rubel 17.075.000 km2 Her kan du læse en

Læs mere

JAGT I BULGARIEN 2014 Kronhjort, Dåhjort, Gemse, Muflon, og Vildsvin

JAGT I BULGARIEN 2014 Kronhjort, Dåhjort, Gemse, Muflon, og Vildsvin JAGT I BULGARIEN 2014 Kronhjort, Dåhjort, Gemse, Muflon, og Vildsvin Jagten: Efter at vi har fået testet både jagten på Kronhjort, Dåhjort, Vildsvin og Gemse, fortsætter vi med stor tilfredshed samarbejdet

Læs mere

AUSTRALIEN SOUTHERN SAFARIS BY PAUL TRUCOLLO

AUSTRALIEN SOUTHERN SAFARIS BY PAUL TRUCOLLO AUSTRALIEN Australien er mulighedernes land som turist - her er muligheder for fysiske udfoldelser af næsten enhver art. Det være sig til lands, til vands og i luften. Et kæmpe land med en ligeså stor

Læs mere

Ekstraoplevelser i Canada

Ekstraoplevelser i Canada Ekstraoplevelser i Canada Vi har her samlet en række af de ekstraoplevelser, som du kan krydre din ferie i Canada med. Hvad enten du vælger en af vores kør-selv-ferier eller selv sammensætter rejsen, så

Læs mere

Værd at vide om. El Salvador. Rejs med hjerte, hjerne & holdning

Værd at vide om. El Salvador. Rejs med hjerte, hjerne & holdning Værd at vide om El Salvador Rejs med hjerte, hjerne & holdning Fakta El Salvador Hovedstad Indbyggere Sprog San Salvador 6,1 mio. Spansk Religion Valuta Areal Romerskkatolsk USD 21.040 km2 Herunder kan

Læs mere

Prisen: Pris for børn fra fritidsklubben er 2400 kr. + 10 timers arbejde. 6 rater 400 400 400 400 400 400. 5 rater - 480 480 480 480 480

Prisen: Pris for børn fra fritidsklubben er 2400 kr. + 10 timers arbejde. 6 rater 400 400 400 400 400 400. 5 rater - 480 480 480 480 480 PFC - Præstevængets Fritidscenter Så er det igen blevet tid til den legendariske PFC skitur. Denne gang går turen til et af Sveriges største skisportssteder Stöten. Turen er denne gang desværre kun for

Læs mere

Værd at vide om. Grønland. Rejs med hjerte, hjerne & holdning

Værd at vide om. Grønland. Rejs med hjerte, hjerne & holdning Værd at vide om Grønland Rejs med hjerte, hjerne & holdning Fakta Grønland Hovedstad Indbyggere Sprog Nuuk 57.773 Grønlandsk, dansk Religion Valuta Areal Protestantisme Dansk krone Herunder kan du læse

Læs mere

Rejseplan fredag d. 15. feb. kl.13.00 med mødetid kl.12.30 onsdag den 20. feb. efter aftensmaden torsdag d. 21. feb. kl. ca. 15.00.

Rejseplan fredag d. 15. feb. kl.13.00 med mødetid kl.12.30 onsdag den 20. feb. efter aftensmaden torsdag d. 21. feb. kl. ca. 15.00. Turen går til.. Rejseplan Afgang fra Ungdomsskolen, Nordens Alle 1, Brønderslev fredag d. 15. feb. kl.13.00 med mødetid kl.12.30 med 2 busser. Inden afgang tjekkes pas + sygesikringsbevis. Krydser grænsen

Læs mere

Værd at vide om. Sydkorea. Rejs med hjerte, hjerne & holdning

Værd at vide om. Sydkorea. Rejs med hjerte, hjerne & holdning Værd at vide om Sydkorea Rejs med hjerte, hjerne & holdning Fakta Sydkorea Hovedstad Indbyggere Sprog Seoul 49 mio. Koreansk Religion Valuta Areal Buddhisme og kristendom Won 100.210 km2 Herunder kan du

Læs mere

Værd at vide om. Botswana. Rejs med hjerte, hjerne & holdning

Værd at vide om. Botswana. Rejs med hjerte, hjerne & holdning Værd at vide om Botswana Rejs med hjerte, hjerne & holdning Fakta Botswana Hovedstad Indbyggere Sprog Gaborone 2,2 mio. Engelsk og setswana Religion Valuta Areal Kristendom og folkereligioner Pula 581.730

Læs mere

Værd at vide om. Singapore. Rejs med hjerte, hjerne & holdning

Værd at vide om. Singapore. Rejs med hjerte, hjerne & holdning Værd at vide om Singapore Rejs med hjerte, hjerne & holdning Fakta Singapore Hovedstad Indbyggere Sprog Singapore 5,4 mio. Engelsk, kinesisk, tamil og malajisk Religion Valuta Areal Buddhisme, islam og

Læs mere

Nyresygdom og ferie. Revideret august 2014.

Nyresygdom og ferie. Revideret august 2014. Planlæg din rejse Nyresygdom og ferie Du kan sagtens tage på ferie, selvom du er nyresyg. Du skal selvfølgelig tage hensyn til din sygdom, men der er ingen grund til at lade sig begrænse, hvis du har lyst

Læs mere

Rundrejse og deltagelse i Unicon15

Rundrejse og deltagelse i Unicon15 DGI Unicykling New Zealand Rundrejse og deltagelse i Unicon15 Turleder og ansvarlig leder på turen Dennis Olesen Målgruppe Unicyklister der skal deltage i Unicon 15 og som ønsker at benytte sig af muligheden

Læs mere

Værd at vide om. Polen. Rejs med hjerte, hjerne & holdning

Værd at vide om. Polen. Rejs med hjerte, hjerne & holdning Værd at vide om Polen Rejs med hjerte, hjerne & holdning Fakta Polen Hovedstad Indbyggere Sprog Warszawa 38,5 mio. Polsk Religion Valuta Areal Katolicisme Zloty 312.000 km2 Læs om valuta, drikkepenge,

Læs mere

Canada d. 16. juli -1. august

Canada d. 16. juli -1. august Canada d. 16. juli -1. august Sommerlejr 2016 2. info brochure Canada brochure Denne lille brochure er den anden af to brochurer. Den vil forhåbentlig give svar på mange af de spørgsmål, som I måtte have.

Læs mere

Værd at vide om. Ecuador. Rejs med hjerte, hjerne & holdning

Værd at vide om. Ecuador. Rejs med hjerte, hjerne & holdning Værd at vide om Ecuador Rejs med hjerte, hjerne & holdning Fakta Ecuador Hovedstad Indbyggere Sprog Quito 15,8 mio. Spansk og quechua Religion Valuta Areal Romerskkatolicisme Amerikansk dollar Herunder

Læs mere

Værd at vide om. Norge. Rejs med hjerte, hjerne & holdning

Værd at vide om. Norge. Rejs med hjerte, hjerne & holdning Værd at vide om Norge Rejs med hjerte, hjerne & holdning Fakta Norge Hovedstad Indbyggere Sprog Oslo 5,2 mio. Norsk Religion Valuta Areal Protestantisme Norsk krone Herunder kan du læse en række praktiske

Læs mere

Kandersteg. Sandved/Tornemark

Kandersteg. Sandved/Tornemark Kandersteg Sandved/Tornemark 4. - 13. juli 2007 Her er så de sidste informationer inden vi drager af sted mod Kandersteg i Schweiz. AFGANG: Vi mødes onsdag d 4. juli kl. 18.45 på Ringsted banegård og ankommer

Læs mere

FLY 2017 Side 1/5. Fra Til Dag Udrejs Ank. Hjemr. Ank. Fly ud/hjem Bemærkninger

FLY 2017 Side 1/5. Fra Til Dag Udrejs Ank. Hjemr. Ank. Fly ud/hjem Bemærkninger FLY 2017 Side 1/5 Rute 1. Direkte TIRSDAG fra Billund til Varna - sælges som enkeltbilletter Dato 30.05 06.06 13.06 20.06 27.06 04.07 11.07 18.07 25.07 01.08 08.08 15.08 22.08 29.08 05.09 Udrejse 895 2395

Læs mere

FLY 2017 Side 1/5. Fra Til Dag Udrejs Ank. Hjemr. Ank. Fly ud/hjem Bemærkninger

FLY 2017 Side 1/5. Fra Til Dag Udrejs Ank. Hjemr. Ank. Fly ud/hjem Bemærkninger FLY 2017 Side 1/5 Rute 1. Direkte TIRSDAG fra Billund til Varna - sælges som enkeltbilletter Dato 30.05 06.06 13.06 20.06 27.06 04.07 11.07 18.07 25.07 01.08 08.08 15.08 22.08 29.08 05.09 Udrejse 995 2295

Læs mere

Værd at vide om Australien. Rejs med hjerte, hjerne & holdning

Værd at vide om Australien. Rejs med hjerte, hjerne & holdning Værd at vide om Australien Rejs med hjerte, hjerne & holdning Fakta Australien Hovedstad Indbyggere Sprog Canberra 22,8 mio. Engelsk Religion Valuta Areal Protestanter og katolikker Australsk dollar 7.686.848

Læs mere

LB Jagtrejser, Lindum Søvej 15, DK-8830 Tjele Jagtrejser.dk, tlf , Rejsegarantifonden nr.

LB Jagtrejser, Lindum Søvej 15, DK-8830 Tjele   Jagtrejser.dk, tlf , Rejsegarantifonden nr. Jagtsafari til Kimberly, Sydafrika Vi kan hos LB Jagtrejser tilbyde jagt i Sydafrika på jagtfarmen i Kimberly som er en familieejet jagtfarm. Her har du mulighed for, at jage plainsgame og enkelte storvildtsarter

Læs mere