DMI jubilæumsstævne NORD den september 2018.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "DMI jubilæumsstævne NORD den september 2018."

Transkript

1 DMI jubilæumsstævne NORD den september Af Ole Lund, formand Aalborg Kaserners Idrætsforening. Jubilæumsårets femte stævne blev gennemført i samarbejde mellem de nordjyske militære idrætsforeninger med Aalborg Kaserner Idrætsforening som den koordinerende. Selvom de enkelte idrætsgrene havde nedgang i deltagerantal, lykkedes det at samle cirka 400 idrætsudøvere til feltsport (Jægerkorpsets Idrætsforening (JGKI) og Idrætsforeningen Flyvestation Aalborg (IFAA)), triathlon/duatlon (Aalborg Kaserners Idrætsforening (AKIF)), golf (Søværnets Idrætsforening Frederikshavn (SIF)) og fodbold (Hjørring Garnisons Idrætsforening (HGI)). Grundet forskelligheden i idrætsgrenene var de enkelte stævnepladser fordelt udover det nordjyske landskab, således at selve stævneformen primært kom til udtryk ved kammeratskabsaftenen onsdag den 12. september og indkvarteringen på Aalborg Kaserner idet nogle deltagere grundet pladsmangel blev henvist til Frederikshavn. Feltsport Med opstart allerede kl var det feltsportsdeltagerne, der indledte jubilæumsstævnet med velkomst og instruktion i regn og blæst i Tranum skydeterræn. Deltagerne var heldigvis fornuftigt klædt, mange med regntøj og enkelte med paraply. Der var en god stemning blandt de ca. 40 deltagere, hvor de fleste kender hinanden fra tidligere konkurrencer og dermed er en trofast skare. Jan Møller giver instruktion fra morgenstunden.

2 Skydning, håndgranatkast og afstandsbedømmelse blev afviklet som de første discipliner, og da de første deltagere startede var det næsten tørvejr. Skydning Håndgranatkast Deltagerne forskød derefter til kortlæsning, som blev afviklet på Blushøj i Alsbjerg Bakker. Her nød deltagerne opklaringen, men med udsigten (over Limfjorden) følger også blæsten, som føltes voldsom fra toppen af højen. Orienteringsløbet blev afviklet i Kollerup Klitplantage med enkelte poster i de åbne klitter. Der var flere løbere, der efterfølgende fortalte, at de havde løbet noget i cirkler efter posterne. Falck Weber brødrene ved orienteringsløbet Lasse (84) blev nr. 4, mens Jonas (78) vandt Herre A rækken. Jan Møller fra JGKI havde den store tørn med at koordinere stævnet. IFAA stod for disciplinerne skydning og håndgranatkast, mens JGKI stod for afstandsbedømmelse, kortlæsning og det afsluttende orienteringsløb. Det er positivt, at to foreninger kan gå sammen om at lave et så mandskabskrævende stævne, som feltsport er.

3 Chefen for Jægerkorpset afsluttede stævnet i Kollerup ved at overrække præmier til vinderne. Dejligt at se, at der både var nye og gamle repræsenteret i præmierækkerne. Der var endda et forslag om at oprette en veteran-80 klasse. Stævnet blev afsluttet med en opfordring til alle om deltagelse næste år i Karup, hvor alle ligeledes tager en ven med. Chef for Jægerkorpset har overrakt guldmedaljer til de danske mestre (også i rammen af Dansk Idrætsforbund) til holdet fra AKIF. Triatlon og duatlon. Onsdag den 12. september kl sprang 20 triatleter i bølgen blå ved Hasseris kridtgrav. Starten og kampen om de gode pladser.

4 Atleterne tilbagelagde 600 m i det 19 grader varme vand, inden turen gik igennem skiftezonen for at komme ud på de 24 km cykling vest for Aalborg. Da cykelturen var så flad, som det næsten kan lade sig gøre, var der indlagt en del modvind i stedet. Men der blev cyklet stærkt hele vejen igennem. Efter endt cykeltur var det tilbage i skiftezonen inden der til sidst skulle løbes 6 km på en 2 km rundstrækning. Skiftezonen mellem svømning og cykling. En halv time efter at triatleterne startede deres konkurrence, startede duatleterne. De skulle, på de samme løbe- og cykelruter, gennemføre henholdsvis 6 km løb, 24 km cykling og slutte af med 4 km løb. Deltagerantallet var desværre lavt, men alle klasser blev gennemført, og næsten alle kom godt igennem konkurrencerne. Der var kun en enkelt, som måtte udgå undervejs med en mindre skade. Stævnet blev afsluttet med præmieoverrækkelse forestået af chefen for Trænregiment oberst Jess Møller Nielsen. Det vindende AKIF hold i Duathlon

5 Golf Selvom mesterskaberne først var onsdag-torsdag, så begyndte de første golfspillere allerede at myldre frem om tirsdagen for at prøvespille banerne i enten Dronninglund eller Sæby Golfklub. De to golfklubber kunne præsentere to spændende kuperede og udfordrende baner, som var i meget fin stand taget den hårde sommer i betragtning. Der bliver slået ud på banen i Dronninglund. Entusiasmen var som vanlig stor, og allerede fra onsdag tidlig morgen blev der set folk med målebånd til flagplacering, selvom det var i en del regnvejr, at de 117 spillere slog ud med løbende start. Vejret skiftede dog undervejs til blæsevejr, hvad der tørrede spillerne, men gav andre udfordringer. Hul 18 i Dronninglund med Hul 19 bagved. Om aftenen blev der regnet og udfærdiget startkort, så alt var klar til finaledagens gunstart på begge golfbaner, hvor deltagerne nu spillede den modsatte end dagen før. Solen skinnede og vinden havde lagt sig, så det blev en dag i godt vejr og med en masse flot golfspil.

6 Stævnet blev afsluttet i klubhuset i Dronninglund Golfklub med præmieoverrækkelser, først for den sideløbende Stableford turnering, hvor formanden for SIF Golfudvalg Tommy Jensen overrakte golfudstyr og rødvin. Derefter selve DMI præmierne, som blev overrakt at formanden for AKIF Ole Lund. Koncentration. Fodbold Fodboldturneringen blev som sidste år gennemført på Brønderslev Idrætscenter, der igen leverede gode og klargjorte baner, også selvom hav og himmel stod i et lige op til kampstart om onsdagen. Fra finalen mellem de to hold fra Jydske Dragonregiments Idrætsforening.

7 Seniorerne skulle spille i henholdsvis en A- og B-række over begge dage, mens de ældre rækker Old Boys og Veteran kun skulle spille om torsdagen. Kvinderækken var desværre blevet aflyst pga. for få tilmeldte hold, og de øvrige rækker blev desværre også ramt af nogle sene afbud. IFAA mod FAGI i veteranrækken Dragonregiments Idrætsforening. Enkelte piger spillede med i herresenior her for IFK. Jens Vestergaard Nielsen fra DMI fodboldudvalg er heldigvis en erfaren herre, så han fik løbende revideret programmet, så der blev lavet en god turneringsform i de fire spillede rækker, og der dermed var grobund for en masse god fodbold og et vellykket stævne. Dommerne fra Aalborg og Vendsyssel Fodbolddommer Klub tilsikrede, at kampene blev afviklet efter gældende regler. I herresenior A var der mulighed for, at vandrepokalen, der vandrer på 47. år, kunne vindes til ejendom, da en eventuel sejr til Skive Garnison Idrætsforening ville medføre, at foreningen havde vundet DMI fodbold 5 gange i alt. Skibonitterne måtte dog nøjes med tredjepladsen, da de to hold fra Jyske Dragonregiments Idrætsforening mødtes i finalen, hvor det blev de værnepligtige, der i en flot og tæt finale, slog de fastansatte soldater. Det vindende AKIF hold i veteranrækken.

8 Stævnet blev afsluttet midt i Brønderslev Idrætscenter, hvor DMI bestyrelsesmedlem Jens Lunde kunne overrække diplomer og præmier, før han afsluttede med en kort tale. Her takkede han alle for deltagelse og nævnte, at de nu skulle virke som DMI fodboldambassadører før næste stævne, samt takke deres chef for tilladelse til at deltage. Afslutning De fem nordjyske militære idrætsforeninger ser tilbage på de to stævnedage med tilfredshed, og har en formodning om, at deltagerne gør det samme. Idrætsgrenene blev afviklet i gode rammer, der var god og fair konkurrence og stævnet var forskånet for alvorlige uheld. Stævneformen har nogle udfordringer og medfører ekstra arbejde til den koordinerende idrætsforening, men gør det til gengæld lettere for de mindre idrætsforeninger at være med som stævnearrangør. Indkvarteringsmulighederne var udfordret og vil formentligt også blive det fremover med et reduceret antal belægningsstuer på kasernerne. De samtidige idrætsgrene medfører, at enkelte deltagere skal prioritere mellem f.eks. fodbold og golf eller mellem feltsport og triathlon (to konstaterede eksempler). Grundet den geografiske spredning er der formentligt en del deltagere, der næppe har været klar over, at de var en del af et større kombineret stævne, hvilket var et af de sociale formål med stævnefaconen. En vellykket kammeratskabsaften rådede dog bod for dette i en større udstrækning, da ca. 190 deltagere havde tilmeldt sig, og hvor alle idrætsdisciplinerne var repræsenteret. Her blev stævneformen og de fire idrætsgrene kort præsenteret i velkomsttalen, før der blev serveret helstegt pattegris med tilbehør og kage til dessert. Senere på aftenen affyrede stand-up-komikeren Nicolaj Lange et 25 min show til stor morskab for alle. På vegne af alle arrangører til alle deltagere og hjælpere: TAK. Resultater Fremgår af de enkelte pdf-filer. Bidragsydere til beretning og resultater: Preben Skaarup Rasmussen (IFNN), Jan Møller (JGKI), Tommy Jensen (SIF), Lasse Krogh Søegaard (DMI golf), Barkan Smedstrup Christensen (HGI), Jens Vestergaard Nielsen (DMI fodbold) og Aksel Nielsen (AKIF). Tak.

Emne: Indbydelse til DMI 100 ÅRS JUBILÆUMSSTÆVNE i Region NORD 2018.

Emne: Indbydelse til DMI 100 ÅRS JUBILÆUMSSTÆVNE i Region NORD 2018. DANSK MILITÆRT IDRÆTSFORBUND Protektor: Hans Kgl. Højhed Kronprinsen Medlem af Danmarks Idrætsforbund Ryvangs Allé 3-2100 København Ø Tlf.: 2210 0950 E-post: dmif@dmif.dk www.dmif.dk Nr.: 120.6-028 Dato:

Læs mere

Dansk Militært Idrætsforbunds Forbundsmesterskaber I Cross Country. Mandag d. 4. april 2011. Arrangør. Idrætsforening Flyvestations Karup.

Dansk Militært Idrætsforbunds Forbundsmesterskaber I Cross Country. Mandag d. 4. april 2011. Arrangør. Idrætsforening Flyvestations Karup. Dansk Militært Idrætsforbunds Forbundsmesterskaber I Cross Country. Mandag d. 4. april 2011 Arrangør Idrætsforening Flyvestations Karup Program Flyvestation Karup er glad og stolt over at være udpeget

Læs mere

Årsberetning Af Formand Ole Lund. Årsberetning for Idræts- boldspils-, skyde-, special- og aktivitetsudvalget 2018.

Årsberetning Af Formand Ole Lund. Årsberetning for Idræts- boldspils-, skyde-, special- og aktivitetsudvalget 2018. 14. marts 2019 Årsberetning 2018 Af Formand Ole Lund Bilag: Årsberetning for Idræts- boldspils-, skyde-, special- og aktivitetsudvalget 2018. Indledning Vi må gerne være tilfredse i AKIF. Vi må gerne være

Læs mere

DMI Badminton APRIL 2016

DMI Badminton APRIL 2016 PROGRAM FORBUNDSMESTERSKABER I BADMINTON 06-07 APRIL 2016 ARRANGØR: Idrætsforeningen Varde Garnison (IVG) 1 Kære badmintonspiller. VELKOMST På Varde Garnisons og Idrætsforeningen Varde Garnisons vegne,

Læs mere

DMI FORBUNDSMESTERSKABER I TRIATHLON OG DUATHLON TORSDAG D. 14. SEPTEMBER 2017 I HOLSTEBRO

DMI FORBUNDSMESTERSKABER I TRIATHLON OG DUATHLON TORSDAG D. 14. SEPTEMBER 2017 I HOLSTEBRO DMI FORBUNDSMESTERSKABER I TRIATHLON OG DUATHLON TORSDAG D. 14. SEPTEMBER 2017 I HOLSTEBRO Arrangør: Jydske Dragonregiments Idrætsforening. VELKOMST Jydske Dragonregiment er glad og stolt over at være

Læs mere

Idrætsinformation 18/2012

Idrætsinformation 18/2012 JYDSKE DRAGONREGIMENTS IDRÆTSFORENING Kasernevej 5 7500 Holstebro Telefon til idrætskontoret: +45 96 130 268 E-post: jdri@mil.dk www.jdri.dk Idrætsinformation 18/2012 Til JDRI medlemmer. 07-05-2012 Emne:

Læs mere

DMI 100 års. jubilæumsstævne NORD SEPTEMBER 2018 PROGRAM. GOLF Dronninglund/Sæby. UDENDØRS FODBOLD Brønderslev

DMI 100 års. jubilæumsstævne NORD SEPTEMBER 2018 PROGRAM. GOLF Dronninglund/Sæby. UDENDØRS FODBOLD Brønderslev DMI 100 års jubilæumsstævne NORD PROGRAM UDENDØRS FODBOLD Brønderslev GOLF Dronninglund/Sæby FELTSPORT Tranum/Kollerup STÆVNESEKRETARIAT Nørresundby TRIATLON/DUATLON Aalborg 12.-13. SEPTEMBER 2018 DMI

Læs mere

DMI FLUGTSKYDNING onsdag 10. og torsdag 11. juni 2015

DMI FLUGTSKYDNING onsdag 10. og torsdag 11. juni 2015 PROGRAM DANSK MILITÆRT IDRÆTSFORBUNDS MESTERSKABER I FLUGTSKYDNING Onsdag 10. og torsdag 11. juni ARRANGØR: Idrætsforeningen Varde Garnison (IVG) 1 VELKOMST Det er med stor fornøjelse, at Hærens Efterretningscenter

Læs mere

Referat af generalforsamling i SIF Frederikshavn afholdt den 14. marts 2018 afholdt i Strygeren på SMC.

Referat af generalforsamling i SIF Frederikshavn afholdt den 14. marts 2018 afholdt i Strygeren på SMC. SØVÆRNETS IDRÆTSFORENING AFDELING FREDERIKSHAVN Referat af generalforsamling i SIF Frederikshavn afholdt den 14. marts 2018 afholdt i Strygeren på SMC. DAGSORDEN: 1. Valg af dirigent 2. Aflæggelse af beretning

Læs mere

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden:

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden: Herreklubben Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober 2018. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Finn Aagaard Andersen valgt 2. Bestyrelsens beretning Se bilag 1. Beretning godkendt 3. Fremlæggelse

Læs mere

Rejsebrev 5 EYC1 Marathon

Rejsebrev 5 EYC1 Marathon Rejsebrev 5 Dag 6 og 7 Fredag blev konkurrence hviledag for de danske skytter, da vi ikke havde nogle hold med. Dagen gik med træning på hotellet, en tur til konkurrencebanen for et heppe, hygge, gåtur

Læs mere

LØBSGUIDE TRIATLONSTÆVNE og DUATLONSTÆVNE 2015

LØBSGUIDE TRIATLONSTÆVNE og DUATLONSTÆVNE 2015 LØBSGUIDE TRIATLONSTÆVNE og DUATLONSTÆVNE 2015 I det følgende kan I læse mere om Triatlon- og Duatlonstævnet på Hårslev Efterskole, og forhåbentlig finde svar på mange spørgsmål. Løbsdato: Onsdag d. 7.

Læs mere

Herreklubben. Jens takkede for valget, og kunne bekræfte, at der var rettidigt og lovligt indkaldt til generalforsamlingen.

Herreklubben. Jens takkede for valget, og kunne bekræfte, at der var rettidigt og lovligt indkaldt til generalforsamlingen. Herreklubben Referat Ordinær Generalforsamling Lørdag den 31. oktober 2015 kl. 19.00. på Æ Knapp. Deltager: 41 medlemmer af Herreklubben. Velkomst ved Herreklubbens formand: Asger S. Schmidt Dagsorden:

Læs mere

Stævnets hjemmeside er www.piorientering.dk

Stævnets hjemmeside er www.piorientering.dk Officiel indbydelse til Danske Politimesterskaber i Feltsport og Orienteringsløb på Skagen den 10., 11. og 12. april 2012. Efter aftale med Dansk Politi Idrætsforbund inviterer idrætsforeningerne i København,

Læs mere

DMI Badminton MARTS 2017

DMI Badminton MARTS 2017 PROGRAM FORBUNDSMESTERSKABER I BADMINTON 29-30 MARTS 2017 ARRANGØR: Idrætsforeningen Varde Garnison (IVG) 1 VELKOMST Kære badmintonspiller. På Varde Garnisons og Idrætsforeningen Varde Garnisons vegne,

Læs mere

IFK. Dansk Militært Idrætsforbunds Forbundsmesterskaber og Danish Military Open torsdag d. 18. til fredag d. 19. maj 2017

IFK. Dansk Militært Idrætsforbunds Forbundsmesterskaber og Danish Military Open torsdag d. 18. til fredag d. 19. maj 2017 IFK Dansk Militært Idrætsforbunds Forbundsmesterskaber og Danish Military Open 2017 torsdag d. 18. til fredag d. 19. maj 2017 Arrangør: Idrætsforeningen Flyvestation Karup 2 Som Chef for Helikopter Wing

Læs mere

Lantmännen / Danpo match

Lantmännen / Danpo match Lantmännen / Danpo match Årgang 2013 Nr. 9 Side 1 Søndag den 18. august afholdte Aars Golfklub den årlige Lantmännen/Danpo match Lantmännen/Danpo matchen, er tradionelt den match i Aars Golfklub som tiltrækker

Læs mere

Herreklubben. Referat. Generalforsamlingen 2016

Herreklubben. Referat. Generalforsamlingen 2016 Referat. Generalforsamlingen 2016 1. Valg af dirigent Jens Jepsen udeblev og Asger S. Schmidt foreslog selv at tage hvervet som dirigent. Der blev ikke foreslået andre emner. Dirigenten Bekræftede, at

Læs mere

Program. Dansk Militært Idrætsforbunds. Landskyttestævne 2017

Program. Dansk Militært Idrætsforbunds. Landskyttestævne 2017 Program Dansk Militært Idrætsforbunds Landskyttestævne 2017 I dagene 09. 10. juni 2017 På Ryes kaserne og Vingsted Skyttecenter Velkomst Fredericia Garnisons Idrætsforening (FAGI) er glad og stolt over

Læs mere

Årsberetning AKIF Specialudvalg 2018

Årsberetning AKIF Specialudvalg 2018 Årsberetning AKIF Specialudvalg 2018 Aalborg Kaserners Idrætsforening har i 2018 været den dominerende klub indenfor DMI i Biathlonorientering, Feltsport, Orienteringsløb, Militær Femkamp og March. Masser

Læs mere

Danske. politimesterskaber. Tekst: Kurt G. Nielsen Fotos: Peter Wihan, DPIF og Ole Kjær Jacobsen, DPIF.

Danske. politimesterskaber. Tekst: Kurt G. Nielsen Fotos: Peter Wihan, DPIF og Ole Kjær Jacobsen, DPIF. Danske politimesterskaber Tekst: Kurt G. Nielsen Fotos: Peter Wihan, DPIF og Ole Kjær Jacobsen, DPIF. 8 Politiidræt nr. 6 2017 I GOLF Politiidræt nr. 6 2017 9 Førerbolden observeres fra terrassen. Slagelse

Læs mere

Kredsrådsmøde. Onsdag d. 4. november 2015 kl. 19.00. i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst.

Kredsrådsmøde. Onsdag d. 4. november 2015 kl. 19.00. i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst. Kredsrådsmøde Onsdag d. 4. november 2015 kl. 19.00 i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst. Afbud fra kredskassereren samt DcH Vesthimmerland, Øland, Hadsund, Støvring og Morsø Referat Inden

Læs mere

European Youth Cup Héviz, Ungarn maj 2016

European Youth Cup Héviz, Ungarn maj 2016 : Rejsebrev 6 Lørdag den 7. maj. Individuel finale dag! Der var lagt op til tre meget spændende individuelle finaler, hvor vi var sikre på minimum en medalje. Første mand på banen var Christoffer der skulle

Læs mere

Åbent Hus. Brugt udstyr søges. Resultater fra SuperSenior. Resultater fra Åbningsturneringen

Åbent Hus. Brugt udstyr søges. Resultater fra SuperSenior. Resultater fra Åbningsturneringen MOGENSTRU UP SYDSJÆLLANDS GOLFKLUB MOGENSTRUP Åbent Hus Brugt udstyr søges Resultater fra SuperSenior Resultater fra Åbningsturneringen Gahrn-Jensen Cup søndag den 17. april - sidste tilmelding torsdag

Læs mere

Tilpasset dansk mesterskab i 11-

Tilpasset dansk mesterskab i 11- Tiderne skifter og som ofte nævnt gennem det sidste halvandet år, er der sket mange store forandringer i den danske politisport. Det traditionsrige politifodboldmesterskab blev desværre, pga af et sent

Læs mere

Emne: Indbydelse til DMI 100 ÅRS JUBILÆUMSSTÆVNE i Region MIDT 2018.

Emne: Indbydelse til DMI 100 ÅRS JUBILÆUMSSTÆVNE i Region MIDT 2018. DANSK MILITÆRT IDRÆTSFORBUND Protektor: Hans Kgl. Højhed Kronprinsen Medlem af Danmarks Idrætsforbund Ryvangs Alle 3, 2100 København Ø. Tlf.: 2210 0950 E-post: dmif@dmif.dk www.dmif.dk Skr. nr. 120.4-20

Læs mere

NYHEDSBREV NR Pink Cup. 17. maj Familie-Golf 3. Golf & Gourmet 4. Wilson Demo dag 5. Resultater klubbens hold og Elite

NYHEDSBREV NR Pink Cup. 17. maj Familie-Golf 3. Golf & Gourmet 4. Wilson Demo dag 5. Resultater klubbens hold og Elite 1. Pink Cup 2. Familie-Golf 3. Golf & Gourmet 4. Wilson Demo dag 5. Resultater klubbens hold og Elite 1. Pink Cup Skynd dig - at tilmelde dig Pink Cup - den meget farverige og festlige golfturnering som

Læs mere

100 års Jubilæumsstævne

100 års Jubilæumsstævne 100 års Jubilæumsstævne PROGRAM Indefodbold Badminton Volleyball TORSDAG den 5. APRIL FREDERICIA IDRÆTSCENTER JUBILÆUMSSTÆVNE INDEFODBOLD BADMINTON VOLLEYBALL 1 Det får du hos GF 1 Del i overskuddet på

Læs mere

Bestyrelsens beretning over året 2016

Bestyrelsens beretning over året 2016 Bestyrelsens beretning over året 2016 Velkommen til generalforsamling, hvor vi aflægger beretning for 2016. Vi indleder med at mindes de af vores medlemmer, som er gået bort i det forløbne år med et minuts

Læs mere

1. REGIONSGOLF !!!!

1. REGIONSGOLF !!!! 1. Regionsgolf 2015 2016!! 2. Undervisere søges! 3. Indspil v. Jørn Anderson 4. Hole in one 5. Herreklubben 6. HCA-G3 7. Parmatchklubben 8. Mandagspigerne 9 Suppegolf 10. Åben vintergolf 11. Begynderudvalget

Læs mere

SENIOR OPEN 15.JUNI 2018

SENIOR OPEN 15.JUNI 2018 SENIOR OPEN 15.JUNI 2018 Klokken var 7. Solen skinnede, og der var fredeligt på banen, men personalet var allerede i gang. Klokken blev 8. Flaget var hejst, og turneringslederen var i gang med forberedelser

Læs mere

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november 2017. Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til bestyrelsen for Henne golfbane a/s Først det sportslige. Vi har

Læs mere

Op til afgang blev lejligheder bestilt og informationsmateriale udsendt, herunder rutebeskrivelser, kørevejledning, seværdigheder m.v.

Op til afgang blev lejligheder bestilt og informationsmateriale udsendt, herunder rutebeskrivelser, kørevejledning, seværdigheder m.v. SIF Cykling Kombineret cykel- og ferietur til Alsace 30. juni 7. juli 2012. Indledning I 2005 og 2006 arrangerede SIF Cykeludvalg en kombineret cykel- og ferietur til Obernai, Alsace (Frankrig). Formålet

Læs mere

Danske politimesterskaber i golf

Danske politimesterskaber i golf Danske politimesterskaber i golf Af Kurt Brink Mouritzen, Fyns politi. Fotos Ernst Jensby, Midt og Vestjyllands politi. Under afvikling af DPM 2012 i Nordvestjysk golfklub i Thisted, blev golfudvalget

Læs mere

Brønderslev, den 11. og 12. august 2018

Brønderslev, den 11. og 12. august 2018 Brønderslev, den 11. og 12. august 2018 Brønderslev IF har hermed fornøjelsen af at byde jer velkommen til den 3. udgave af Nordjyske Bank Cup i Brønderslev. Vi sætter stor pris på den store interesse

Læs mere

Sammendrag fra U-18 pigernes tur til Veronello Cup 2012

Sammendrag fra U-18 pigernes tur til Veronello Cup 2012 Sammendrag fra U-18 pigernes tur til Veronello Cup 2012 Efter at have været til GØTEBORG CUP i Sverige eet par gange havde pigerne ønsket en større udlandstur til de sydlige himmelstrøg og det har vi arbejdet

Læs mere

KOFUNKAN WORLD CUP 2014

KOFUNKAN WORLD CUP 2014 KOFUNKAN WORLD CUP 2014 Torsdag den 10. april tog en trup bestående af 7 kæmpere (Sebastian, Viktor, Mathias J, Mathias H, Nikoline, Monika, Jeppe, Marcus), 3 coaches (Sensei Jonas, Sempai Peter og Sempai

Læs mere

Cup Indefodboldstævne i. Sport & Kulturcenter Brovst (Brovst hallen) & ØAH hallen

Cup Indefodboldstævne i. Sport & Kulturcenter Brovst (Brovst hallen) & ØAH hallen Cup 2017 Stævneprogram Indefodboldstævne i Sport & Kulturcenter Brovst (Brovst hallen) & ØAH hallen 17. 19. februar 2017 Velkommen Til Sparekassen Vendsyssel Cup 2017 for 9. år i træk. Det er en stor fornøjelse,

Læs mere

Club 25 på vulkaner. Kenny pitcher terner

Club 25 på vulkaner. Kenny pitcher terner Club 25 på vulkaner Golf på Island? Ikke alle ved at der er mange golfbaner på sagaøen. 9 herrer fra Club 25 tog chancen fra mandag til fredag i første uge af juli. Arni mødte os i Keflavik og vi entrede

Læs mere

Cup Stævneprogram. Indefodboldstævne i. Sport & Kulturcenter Brovst (Brovst hallen) & ØAH hallen

Cup Stævneprogram. Indefodboldstævne i. Sport & Kulturcenter Brovst (Brovst hallen) & ØAH hallen Cup 2014 Stævneprogram Indefodboldstævne i Sport & Kulturcenter Brovst (Brovst hallen) & ØAH hallen 14. 16. februar 2014 Velkommen Til Sparekassen Vendsyssel Cup 2014. Det er en fornøjelse, at vi igen

Læs mere

DMI RESULTATLISTE 2011

DMI RESULTATLISTE 2011 DANSK MILITÆRT IDRÆTSFORBUND I denne præmie- og resultatliste er medtaget placeringer, som på baggrund af deltagerantal har udløst tildeling af præmier. Kun 1. 2. og 3. pladser er medtaget. Endvidere er

Læs mere

HTK klubnyt. Så starter vintersæsonen 2013-2014. Dette klubnyt indeholder: Oktober 2013

HTK klubnyt. Så starter vintersæsonen 2013-2014. Dette klubnyt indeholder: Oktober 2013 HTK klubnyt Oktober 2013 Så starter vintersæsonen 2013-2014 Dette klubnyt indeholder: Nyt holdmesterskab til HTK side 3 Den daglige træning side 4 De seje piger side 5 Ny sponsor side 6 Mandagsmixafslutning

Læs mere

Velkommen til Nymindegab 2013.

Velkommen til Nymindegab 2013. Officiel indbydelse til Danske politimesterskaber i Feltsport og Orienteringsløb i Nymindegab den 10., 11. og 12. september 2013. I samarbejde med Dansk Politiidrætsforbund inviterer idrætsforeningerne

Læs mere

U 18 Afdelingen. Nyhedsbrev April 2013

U 18 Afdelingen. Nyhedsbrev April 2013 U 18 Afdelingen. Nyhedsbrev April 2013 Dato: 31/3 2013 Forårssæson 2013. Efter en lang men herlig opstart, med træning på vores lækre kunststofbane, og et par rigtig gode sociale arrangementer, med højt

Læs mere

Arrangør: PI-Kolding. DPM i. mix-volleyball. 8. & 9. oktober Dansk Politiidrætsforbund

Arrangør: PI-Kolding. DPM i. mix-volleyball. 8. & 9. oktober Dansk Politiidrætsforbund Arrangør: PI-Kolding DPM i mix-volleyball 8. & 9. oktober 2013 Dansk Politiidrætsforbund Velkommen til Kolding På vegne af Kolding politis idrætsforening bydes der velkommen til de danske mesterskaber

Læs mere

INDBYDELSE. Danske Politimesterskaber i Golf 2012

INDBYDELSE. Danske Politimesterskaber i Golf 2012 INDBYDELSE Danske Politimesterskaber i Golf 2012 Nordvestjysk Golfklub - En perle i Nationalpark Thy Nystrupvej 19, 7700 Thisted Tlf. 9797 4141 www.nvgolf.dk Thisted PI og Dansk Politiidrætsforbund har

Læs mere

Program for Dansk Militært Idrætsforbunds Danmarks- og Forbundsmesterskab i Feltsport 26. September 2014

Program for Dansk Militært Idrætsforbunds Danmarks- og Forbundsmesterskab i Feltsport 26. September 2014 Program for Dansk Militært Idrætsforbunds Danmarks- og Forbundsmesterskab i Feltsport 26. September 2014 Arrangør Idrætsforeningen Skive Garnison Velkomst Det er med stor glæde at Idrætsforeningen Skive

Læs mere

Finalestævne VM-kampe 2015. Old Boys

Finalestævne VM-kampe 2015. Old Boys Finalestævne VM-kampe 2015 HI Kvissel 2 1 Old Boys Så blev VM afgjort, det skete med 2-1 sejer til Hjørring IF over Kvissel, Finalen blev spillet på Fodboldvej i Frederikshavn, Lørdag den 24/10 Finalen

Læs mere

INVITATION NORDSJÆLLAND OPEN I GOLF

INVITATION NORDSJÆLLAND OPEN I GOLF INVITATION NORDSJÆLLAND OPEN I GOLF 2012 Onsdag den 26. september 2012 Høbjergvej 32 3200 Helsinge Tlf. 4879 5655 www.reegolf.dk Nordsjællands Politis Idrætsforening har hermed fornøjelsen af at invitere

Læs mere

Idrætsinformation 18/2016

Idrætsinformation 18/2016 JYDSKE DRAGONREGIMENTS IDRÆTSFORENING Dragonkasernen 1 7500 Holstebro Idrætsinformation 18/2016 Telefon: +45 25 55 25 80 E-post: jdri@mil.dk www.jdri.dk Til JDRI medlemmer. 25-05-2016 Emne: Indbydelse

Læs mere

PROGRAM DANSK MILITÆRT IDRÆTSFORBUNDS MESTERSKABER I LANDEVEJSCYKLING. Onsdag den 17. og torsdag den 18. maj 2017

PROGRAM DANSK MILITÆRT IDRÆTSFORBUNDS MESTERSKABER I LANDEVEJSCYKLING. Onsdag den 17. og torsdag den 18. maj 2017 PROGRAM DANSK MILITÆRT IDRÆTSFORBUNDS MESTERSKABER I LANDEVEJSCYKLING Onsdag den 17. og torsdag den 18. maj 2017 Arrangør: Jydske Dragonregiments Idrætsforening (JDRI) VELKOMST Jydske Dragonregiments Idrætsforening

Læs mere

Kalø Golf Clubs herrehold klarede oprykningsspillet. Nyhedsbrev September 2010 Nr. 6. Generalforsamling. Har du også besøgt vores nye hjemmeside?

Kalø Golf Clubs herrehold klarede oprykningsspillet. Nyhedsbrev September 2010 Nr. 6. Generalforsamling. Har du også besøgt vores nye hjemmeside? Kalø Golf Club Club Golf Kalø Nyhedsbrev September 2010 Nr. 6 Generalforsamling Årets Generalforsamling finder sted onsdag d. 24/11 kl. 19.00 i Møllerens Hus Har du også besøgt vores nye hjemmeside? Hjemmesiden

Læs mere

Cup Indefodboldstævne i. Sport & Kulturcenter Brovst, (Brovst hallen)

Cup Indefodboldstævne i. Sport & Kulturcenter Brovst, (Brovst hallen) Cup 2018 Stævneprogram Indefodboldstævne i Sport & Kulturcenter Brovst, (Brovst hallen) ØAH hallen & Skovsgård hallen 16. 18. februar 2018 Velkommen Til Sparekassen Vendsyssel Cup 2018 for 10. år i træk.

Læs mere

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017 Esbjerg Cykle Motion Bestyrelsens beretning for året 2017 Så gik der endnu et år, og vi skriver nu 2018, og det bliver forhåbentlig et godt år for ECM. er i øjeblikket 103 medlemmer. Vi 2017 har været

Læs mere

Program for Dansk Militært Idrætsforbunds Danmarksmesterskab i Feltsport 10. oktober 2017

Program for Dansk Militært Idrætsforbunds Danmarksmesterskab i Feltsport 10. oktober 2017 Program for Dansk Militært Idrætsforbunds Danmarksmesterskab i Feltsport 10. oktober 2017 Arrangør Oksbøl Militære Idrætsforening Velkomst Det er med stor glæde at Oksbøl Garnison kan byde jer deltagere

Læs mere

World Cup Hallen Rødovre Centrum 99, 2610 Rødovre

World Cup Hallen Rødovre Centrum 99, 2610 Rødovre Ordinært afdelingsmøde afholdes torsdag d. 27. april 2017 kl. 19.30 World Cup Hallen Rødovre Centrum 99, 2610 Rødovre 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent og stemmetællere 3. Beretning 4. Indkomne forslag

Læs mere

Dansk Politiidrætsforbund Arrangør: PI-København. De danske politimesterskaber i BOWLING. 18. maj 2017

Dansk Politiidrætsforbund Arrangør: PI-København. De danske politimesterskaber i BOWLING. 18. maj 2017 Dansk Politiidrætsforbund Arrangør: PI-København De danske politimesterskaber i BOWLING 18. maj 2017 Velkommen til de danske Politimesterskaber i Bowling 2017 Så er det igen tid til at vælte masser af

Læs mere

Nyheder fra Hovedstadens Jernbane-Idræt

Nyheder fra Hovedstadens Jernbane-Idræt Nyheder fra Hovedstadens Jernbane-Idræt Nyhedsbrev nr. 88. Generalforsamling i Hovedstadens Jernbane-Idræt 2016 Onsdag den 24. februar 2016. Kl. 19:00 i foreningens lokaler på Gl. Ellebjerg St.. Dagsorden:

Læs mere

Emne: Referat af generalforsamlingen i Hjørring Garnisons Idrætsforening (HGI) 16. februar 2016.

Emne: Referat af generalforsamlingen i Hjørring Garnisons Idrætsforening (HGI) 16. februar 2016. HJØRRING GARNISONS IDRÆTSFORENING HGI ARSENALVEJ 55, HJØRRING TLF. 72 81 35 65 Hjørring den 19. februar 2016 Til Medlemmer af HGI Emne: Referat af generalforsamlingen i Hjørring Garnisons Idrætsforening

Læs mere

Referat af Møllepigernes generalforsamling. den 9. oktober 2018, hvor der var 35 deltagere.

Referat af Møllepigernes generalforsamling. den 9. oktober 2018, hvor der var 35 deltagere. Referat af Møllepigernes generalforsamling den 9. oktober 2018, hvor der var 35 deltagere. (Før generalforsamlingen var vi 21 der spiste sammen, det var utroligt hyggeligt.) Dagsorden: 1. Valg af dirigent

Læs mere

HJØRRING IDRÆTSFORENING OLD BOYS Generalforsamling 3. marts 2015 på Landlyst

HJØRRING IDRÆTSFORENING OLD BOYS Generalforsamling 3. marts 2015 på Landlyst HJØRRING IDRÆTSFORENING OLD BOYS Generalforsamling 3. marts 2015 på Landlyst 1. Velkomst 2. Valg af dirigent 3. Bestyrelsens beretning 4. Fremlæggelse af regnskab 2014 5. Valg iflg. lovene 6. Eventuelt

Læs mere

Træner og leder: Niels Dall, Ole Gammelgaard, Jakob Freil, Gitte Karlshøj og Alan B. Grønkjær samt Team Danmark konsulent Nicolaj Holmboe.

Træner og leder: Niels Dall, Ole Gammelgaard, Jakob Freil, Gitte Karlshøj og Alan B. Grønkjær samt Team Danmark konsulent Nicolaj Holmboe. VM finder sted i Belek, Antalya i Tyrkiet i denne uge. Danmark stiller med dette hold: Compound Martin Damsbo Patrick Laursen Stephan Hansen Camilla Søemod Recurve Maja Jager Anne Marie Laursen Carina

Læs mere

DMI RESULTATLISTE 2014

DMI RESULTATLISTE 2014 DANSK MILITÆRT IDRÆTSFORBUND I denne resultatliste er medtaget placeringer, som på baggrund af deltagerantal har udløst tildeling af præmier. Kun 1.-, 2.- og 3.-pladser er medtaget. Ved DMI stævner udleveres

Læs mere

Planlagte nationale og internationale idrætskonkurrencer og -møder i 2017

Planlagte nationale og internationale idrætskonkurrencer og -møder i 2017 Bilag 2 til Idrætsbefaling nr. 01-2017 Planlagte nationale og internationale idrætskonkurrencer og -møder i 2017 Måned Dato Idrætsgren Konkurrence/møde MARTS 16 Volleyball Forbundsmesterskaber Fredericia

Læs mere

DET D A N S K E P O L I T I M E S T E R S K A B I G O L F

DET D A N S K E P O L I T I M E S T E R S K A B I G O L F Indbydelse til DET D A N S K E P O L I T I M E S T E R S K A B I G O L F 2 0 1 6 Sønderhedevej 11 6710 Esbjerg V 75269219 Kære golfspiller Esbjerg PI og Dansk Politiidrætsforbund har hermed fornøjelsen

Læs mere

Næstved Skytteforening

Næstved Skytteforening Referat af General forsamling. Torsdag D. 19.03.15 side 1 af 5. 1. Valg af dirigent. Finn Ritz blev valg og overtog ordet 1a Valg af 2 stemmetællere. Lone Meulengracht & Kazimier Mechula 2. Formandens

Læs mere

PM Feltsport- og orienteringsløb 2014 København & Helsingør.

PM Feltsport- og orienteringsløb 2014 København & Helsingør. I samarbejde med Dansk Politiidrætsforbund inviterer idræts- foreningerne i København og Nordsjælland til De Danske Politimesterskaber i Feltsport og Orienteringsløb i Nordsjælland den 29. 30. april og

Læs mere

VARK V a l l e n s b æ k R u l l e s k ø j t e k l u b

VARK V a l l e n s b æ k R u l l e s k ø j t e k l u b Kære Alle, Så er udendørssæsonen kommet godt i gang, og vi har afholdt et vellykket åbent hus arrangement, som også har givet anledning til nogle nye ansigter i klubben. Det er også den tid på året, hvor

Læs mere

Rejsebrev nr. 2 og 3. Onsdag den 14. juli

Rejsebrev nr. 2 og 3. Onsdag den 14. juli Rejsebrev nr. 2 og 3 Onsdag den 14. juli Dagen stod på kvalifikation for hele holdet, formiddagen havde kadetterne fornøjelsen af, og eftermiddagens steghede solstråler havde juniorerne. Dagen blev en

Læs mere

PROGRAM FOR. DMI Forbundsmesterskaber i Triatlon og Duatlon 2015

PROGRAM FOR. DMI Forbundsmesterskaber i Triatlon og Duatlon 2015 PROGRAM FOR DMI Forbundsmesterskaber i Triatlon og Duatlon 2015 Fredag den 29. maj 2015 i HADERSLEV CENTRUM Arrangør: Haderslev Garnisons Idrætsforening VEL MØDT! 1 STÆVNEORGANISATION Stævneleder: Konkurrenceleder:

Læs mere

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2013/14. Velkommen til Juelsminde Badmintonklubs årlige generalforsamling.

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2013/14. Velkommen til Juelsminde Badmintonklubs årlige generalforsamling. Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2013/14 Velkommen til Juelsminde Badmintonklubs årlige generalforsamling. Første punkt på dagsordenen er valg af dirigent, jeg vil gerne på bestyrelsens

Læs mere

Europæiske politimesterskaber i. fodbold for kvinder

Europæiske politimesterskaber i. fodbold for kvinder Europæiske politimesterskaber i fodbold for kvinder 30 Politiidræt nr. 5 2016 Tekst og fotos Magnus Buhl Hansen, PI-København, træner for kvindelandsholdet INTRO Mandag den 20 juni var der afgang for det

Læs mere

Dansk Militært Idrætsforbund

Dansk Militært Idrætsforbund Dansk Militært Idrætsforbund DANSK MILITÆRT IDRÆTSFORBUNDS MESTERSKABER I CROSS COUNTRY 2015 DATO: Fredag 6. marts Arrangør: Idrætsforening Flyvestation Skrydstrup 1 VELKOMST Som chef for Flyvestation

Læs mere

Waw for en weekend lige ved og langt fra

Waw for en weekend lige ved og langt fra Waw for en weekend lige ved og langt fra Her kommer der lidt ord omkring vores weekend på Rømø hvor vi spillet slutspil om DM i år Som i nok ved så måtte vi desværre nøjes med sølv i denne sæson men f

Læs mere

Funktionsbeskrivelse for Nordals Krolf Klub

Funktionsbeskrivelse for Nordals Krolf Klub Funktionsbeskrivelse for Nordals Krolf Klub 17-04-2017 Rev. 27-12-2017 Formand Hans Erik Johansen Repræsentere klubben udadtil (Myndigheder, Nordals Idrætscenter, Ældre sagen m. m.) Indkalde til og ledelse

Læs mere

Referat fra DS generalforsamling

Referat fra DS generalforsamling Referat fra DS generalforsamling 07.10. 2015 1. Valg af dirigent: Else Toft blev valgt. 2. Formandens beretning: Sæsonen 2015 er ved at være slut, og der er tradition for at gøre lidt status. Vi havde

Læs mere

Golfturneringen finder sted fredag d. 8. august 2014.

Golfturneringen finder sted fredag d. 8. august 2014. Marts 2014 Til oplæsning i Logesalen. Kære Søster/Broder Overmester 27. Odd Fellow Golf 2014 i Kolding. Vi søstre, fra søsterloge nr. 89 Rebekka, har herved fornøjelsen at invitere golfspillende søstre,

Læs mere

Inde EM i Spanien 2011.

Inde EM i Spanien 2011. Så blev det lørdag den 26. marts og det danske landshold skal skyde hele fire guldfinaler! Første finale var dame junior compound med Sarah, Ida og Michalina. Pigerne blev nr. 1 indledende og skulle op

Læs mere

Referat fra Bestyrelsesmøde på Saint Donat

Referat fra Bestyrelsesmøde på Saint Donat Referat fra Bestyrelsesmøde på Saint Donat 12. september 2014. Dagsorden til BS møde den, 12. september 2014. 1 Godkendelse af sidste referat fra møde den 11. april 2014. 2 Evaluering på afholdte turneringer:

Læs mere

Julen står for døren men lige inden den åbnes helt får I lige et lille nyhedsbrev opdateret med efterårets begivenheder, foto s mv.

Julen står for døren men lige inden den åbnes helt får I lige et lille nyhedsbrev opdateret med efterårets begivenheder, foto s mv. Kære alle, Julen står for døren men lige inden den åbnes helt får I lige et lille nyhedsbrev opdateret med efterårets begivenheder, foto s mv. Vintertræningen er startet. 21 tilmeldte. Det er bare alle

Læs mere

JYDSK BOLDSPIL-UNION REGION 3. Indefodbold 2010/11. Fodbold for alle hele året www.jbu.dbu.dk

JYDSK BOLDSPIL-UNION REGION 3. Indefodbold 2010/11. Fodbold for alle hele året www.jbu.dbu.dk Indefodbold 2010/11 Fodbold for alle hele året www.jbu.dbu.dk Yderligere oplysninger kan fås hos: JBU Region 3 Forum Horsens Langmarksvej 53 8700 Horsens Tlf. 8939 9930 Fax 75610915 E-mail: region3@jbu.dbu.dk

Læs mere

Officiel indbydelse til Danske politimesterskaber i Feltsport og Orienteringsløb på Bornholm den 26 27 & 28 april 2010.

Officiel indbydelse til Danske politimesterskaber i Feltsport og Orienteringsløb på Bornholm den 26 27 & 28 april 2010. Officiel indbydelse til Danske politimesterskaber i Feltsport og Orienteringsløb på Bornholm den 26 27 & 28 april 2010. Efter aftale med Dansk Politi Idrætsforbund inviterer idrætsforeningerne i København

Læs mere

Marts måned og påsken står for døren og her er nyhedsbrevet hvor I kan se hvilke aktiviteter der kommer til at være de næste 2 måneder.

Marts måned og påsken står for døren og her er nyhedsbrevet hvor I kan se hvilke aktiviteter der kommer til at være de næste 2 måneder. Marts måned og påsken står for døren og her er nyhedsbrevet hvor I kan se hvilke aktiviteter der kommer til at være de næste 2 måneder. Vi har som bekendt været lidt presset med de fysiske rammer gennem

Læs mere

Velkommen i Skørping Triatlon Klub

Velkommen i Skørping Triatlon Klub Velkommen i Skørping Triatlon Klub De følgende sider informerer dig om, hvem vi er, hvad vi vil, og hvorfor vi vil. Vores sunde værdier og normer er ord og udsagn, der i brug giver dygtige, sunde, hjælpsomme

Læs mere

Dansk Militært Idrætsforbund

Dansk Militært Idrætsforbund ÅRSBERETNING 2018 Dansk Militært Idrætsforbund NING 1 2018 Dansk Militært Idrætsforbunds bestyrelse Brigadegeneral Jette Albinus (formand) Major Kim Kock (næstformand) Overkonstabel-1 Bjarne L. Pedersen

Læs mere

SOMMERTURNERING OG FESTMIDDAG

SOMMERTURNERING OG FESTMIDDAG SOMMERTURNERING OG FESTMIDDAG Fredag 4.august 2017 Der blev spillet en Red Ball holdturnering sideløbende med en individuel Stableford turnering i såvel damesom herrerækken. Der var tilmeldt 61 spillere

Læs mere

NÆSTVED GOLFKLUB - ÅRSBERETNINGER/REGNSKAB. Årsberetninger. fra udvalgene i Næstved Golfklub 2011. Samt Årsregnskab

NÆSTVED GOLFKLUB - ÅRSBERETNINGER/REGNSKAB. Årsberetninger. fra udvalgene i Næstved Golfklub 2011. Samt Årsregnskab NÆSTVED GOLFKLUB - ÅRSBERETNINGER/REGNSKAB Årsberetninger 2012 fra udvalgene i Næstved Golfklub 2011 Samt Årsregnskab NÆSTVED GOLFKLUB - ÅRSBERETNINGER/REGNSKAB Årsberetning fra Sponsorudvalget 2012 Netop

Læs mere

Emne: Indbydelse til Dansk Militært Idrætsforbunds 100-års jubilæumsstævne i Region Syd/Vest 2018.

Emne: Indbydelse til Dansk Militært Idrætsforbunds 100-års jubilæumsstævne i Region Syd/Vest 2018. DANSK MILITÆRT IDRÆTSFORBUND Protektor: Hans kgl. Højhed Kronprinsen Medlem af Danmarks Idrætsforbund Ryvangs Allé 3, 2100 København Ø Tlf.: 2210 0950 E-post: dmif@dmif.dk www.dmif.dk Nr.: 120.3-005 Dato:

Læs mere

Emne: Indbydelse til DMI forbundsmesterskaber i Cross Country, Badminton og Bordtennis. 1. Dansk Militært Idrætsforbund (DMI) indbyder hermed til

Emne: Indbydelse til DMI forbundsmesterskaber i Cross Country, Badminton og Bordtennis. 1. Dansk Militært Idrætsforbund (DMI) indbyder hermed til DANSK MILITÆRT IDRÆTSFORBUND Protektor: Hans Kgl. Højhed Kronprinsen Medlem af Danmarks Idrætsforbund Ryvangs Alle 3, 2100 København Ø. Tlf.: 2210 0950 E-post: dmif@dmif.dk www.dmif.dk Skr. nr. 102.1-003

Læs mere

Funktionsbeskrivelse for Nordals Krolf Klub

Funktionsbeskrivelse for Nordals Krolf Klub Funktionsbeskrivelse for Nordals Krolf Klub 17-04-2017 Rev. 16-12-2018 Formand Hans Erik Johansen Repræsentere klubben udadtil (Myndigheder, Nordals Idrætscenter, Ældre sagen m. m.) Indkalde til og ledelse

Læs mere

Formandens beretning for blev året med ny formand og næstformand, samt fire rutinerede bestyrelsesmedlemmer.

Formandens beretning for blev året med ny formand og næstformand, samt fire rutinerede bestyrelsesmedlemmer. Formandens beretning for 2015. 2015 blev året med ny formand og næstformand, samt fire rutinerede bestyrelsesmedlemmer. Vi greb alle bolden fra Christian Jørgensen, om at en klub som vores ikke må gå i

Læs mere

Nyhedsarkiv 2011. 51 medaljer til Struer 2011-12-19

Nyhedsarkiv 2011. 51 medaljer til Struer 2011-12-19 Nyhedsarkiv 2011 51 medaljer til Struer 2011-12-19 Ved det 2. stævne i Midt Vest Cuppen i svømning, som blev afholdt i Struer Svømmehal, havde Struer Svømmeklub i alt 29 svømmere tilmeldt. Med ikke mindre

Læs mere

Beretning til generalforsamling den 25. marts 2010

Beretning til generalforsamling den 25. marts 2010 Beretning til generalforsamling den 25. marts 2010 Sæsonen 2009/2010 nærmer sig nu hastigt afslutningen. Det har været en sæson med blandet følelser og jeg vil derfor i denne beretning over seniorernes

Læs mere

Nyheder vist under Seneste Nyt i 2017

Nyheder vist under Seneste Nyt i 2017 Nyheder vist under Seneste Nyt i 2017 20. Oktober 28. November 2017 kl 12.30 afholdes årets julefrokost. Tilmelding til Hanne på mail: peskelgaard@gmail.com Vi mødes i golfklubben hos Rikke og Jeff Pris

Læs mere

Danske. Af Bjørn Bæk Nielsen og Gunnar Nørager DPIF fodboldudvalg Fotos: Gunnar Andersen og Robert Hansen, DPIF

Danske. Af Bjørn Bæk Nielsen og Gunnar Nørager DPIF fodboldudvalg Fotos: Gunnar Andersen og Robert Hansen, DPIF Danske politimesterskaber Fredericia Forenede Fodboldklubbers baner ved Madsbyparken var atter skueplads for et dansk politimesterskab i fodbold. Sidste år blev 11-mands afholdt på de selvsamme baner.

Læs mere

World Cup Hallen Rødovre Centrum 99, 2610 Rødovre

World Cup Hallen Rødovre Centrum 99, 2610 Rødovre Ordinært afdelingsmøde afholdes tirsdag d. 6. maj 2014 kl. 19.30 World Cup Hallen Rødovre Centrum 99, 2610 Rødovre 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent og stemmetællere 3. Beretning 4. Indkomne forslag

Læs mere

Dansk Politiidrætsforbund. Aalborg Politi Idrætsforening. De Danske Politimesterskaber i. Landevejscykling. den 22. og 23. maj. Arrangør: PI-Aalborg

Dansk Politiidrætsforbund. Aalborg Politi Idrætsforening. De Danske Politimesterskaber i. Landevejscykling. den 22. og 23. maj. Arrangør: PI-Aalborg Dansk Politiidrætsforbund Aalborg Politi Idrætsforening De Danske Politimesterskaber i Landevejscykling den 22. og 23. maj Arrangør: PI-Aalborg Velkommen På vegne af Aalborg Politi Idrætsforening byder

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

DMI MTB 28. april 2016

DMI MTB 28. april 2016 PROGRAM DANSK MILITÆRT IDRÆTSFORBUNDS MESTERSKABER I MOUNTAINBIKE Tirsdag den. maj med Solskins-MTB mandag den 2. maj ARRANGØR: Bornholms Værns Idrætsforening Støttet af DMI MTB udvalg 1 VELKOMST Deltagere,

Læs mere

Brønderslev, den 12. og 13. august 2017

Brønderslev, den 12. og 13. august 2017 Brønderslev, den 12. og 13. august 2017 Brønderslev IF har hermed fornøjelsen af at byde jer velkommen til den 2. udgave af Nordjyske Bank Cup på Arena Kop & Kande i Brønderslev. Vi sætter stor pris på

Læs mere