Årsberetning Af Formand Ole Lund. Årsberetning for Idræts- boldspils-, skyde-, special- og aktivitetsudvalget 2018.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Årsberetning Af Formand Ole Lund. Årsberetning for Idræts- boldspils-, skyde-, special- og aktivitetsudvalget 2018."

Transkript

1 14. marts 2019 Årsberetning 2018 Af Formand Ole Lund Bilag: Årsberetning for Idræts- boldspils-, skyde-, special- og aktivitetsudvalget Indledning Vi må gerne være tilfredse i AKIF. Vi må gerne være stolte. Vi er landets største, mest deltagende og mest vindende militære idrætsforening. Vi er godt organiseret vi har en sund økonomi og vi har fortsat udviklingspunkter. Til DMI årsmøde i april 2018 blev AKIF hædret som mest vist idrætsforening i 2017 som vi også var i Vi kender ikke det officielle resultat for 2018, men vi har mange flotte placeringer over hele paletten, og en hastig intern optælling viser, at vi burde være foran vores normalt nærmeste konkurrent fra Idrætsforeningen Flyvestation Karup selvom det er lidt mere tæt end de sidste år. Så måske kan AKIF modtage sølvfadet igen i april 2019 som den mest vindende militære idrætsforening. Resultater Jeg vil henvise til DMI resultatliste for 2018 samt beretningerne fra de enkelte udvalg, der er uploadet på AKIF teamsite på FIIN og som også kommer på vores hjemmeside. Men noget skal fremhæves: Vi har i 2018 fået hele to verdensmestre heraf den ene dobbelt: Nina Najberg den ene halvdel af biathlonorientering, stafet, Dame Elite Jes Mose Jensen Herre 55 (sprint og klassisk biathlonorientering)

2 Dertil skal lægges de 2 x sølvmedaljer og 2 x bronzemedaljer der også kom i hus ved VM i biathlonorientering primo august i Danmark. Antal civile danmarksmestre har jeg talt til 13 discipliner/rækker (biathlonorientering og feltsport) og dertil flere anden- og tredjepladser. På DMI-siden har vi 16 gange stået øverst på podiet og fået ligeså mange anden- og tredjepladser (og her til skal så lægges de civile danmarksmestre der samtidig også har vundet DMI forbundsmesterskaber). Specialudvalget Udvalget dækker Biathlonorientering, Feltsport, Orienteringsløb, Militær Femkamp og March og som allerede nævnt, så har de høstet medaljer ind i vildskab! Jes Mose og sine drenge/piger er absolut toppen indenfor disse idrætsgrene. På marchsiden skal nævnes Nijmegenholdet der også i år kunne samle omkring 30 deltagere til en uge i Holland. Og endelig afviklede AKIF (TRR) Forsvarsmesterskaberne i Militær Femkamp et arrangement, der fik ros og også gav et mesterskab. Som Jes konkluderer: En fremragende sæson. Skydeudvalget Deltog både ved DMI i flugtskydning og præcisionsskydning. Flugtskydningen er bedst forankret med træningsaftener og et fast hold, mens præcisionsskydningen mere er gang fra gang så her er et udviklingspunkt. Folk fra Trænregimentet kan også skyde! Idrætsudvalget Udvalget dækker bredt over landevejscykling, MTB, Tri/du, sejlsport, svømning, faldskærm og løb. MTB var en lidt tynd omgang i 2018, men vi vender tilbage i 2019, hvor vi selv er arrangør. Der blev taget revanche til landevejscykling med 3 x GULD, 5 x SØLV og 1 x BRONZE, ligesom triathlon og duatlon også kastede en del medaljer af sig. Sejlsportsudvalget tilbyder ugentligt sejlsportsaftener, som 3-4 medlemmer normalt udnytter. Her kunne godt komme flere. Vi har fra 2019 udskiftet en af bådene. Svømning er primært vores Saunagus der primært er rettet mod de værnepligtige.

3 Endelig er der løb, hvor AKIF deltog til Cross Country både i foråret og efteråret men hvor det primært er deltagelsen i DHL-stafetten (med 600 medlemmer) og Royal Run (80 deltagere), der er de store aktiviteter og faktisk AKIF s største. Boldspiludvalget AKIF var pænt repræsenteret til DMI i både indendørs og udendørs fodbold med hold i alle rækker, hvilket også gav de forventede placeringer i top. DMI volleyball havde en relativ tynd deltagelse men AKIF var med i både Herre og Mix og også på podiet med i alt tre hold. Vi var med til DMI i badminton dog uden placeringer. Her skal vi se, om vi ikke kan blive bedre med tilmeldinger men også få smashet nogle sejre hjem. Golfspillerne er nok dem, der har flest stævner og turneringer og generelt har det mest stabile deltagerantal. AKIF har undervejs høstet mange flotte placeringer. AKIF Ishockey har ca. 30 spillere og holdet spiller med i en firmaturnering hvor de er med i toppen. Holdet er bredt forankret i hele TRR organisation og spænder bredt i grader. Aktivitetsudvalget Fårup Sommerlandsturen er fast forankret med over 100 deltagere og en tradition, som mange familier ser frem til. Vi har prøvet et par gange med klatring. Superarrangement men med for få deltagere. Det gør dog ikke, at vi dropper idéen med et andet arrangement. DMI stævner generelt De planlagte DMI-stævner er gennemført i 2019 og det er måske gået lidt lettere i jubilæumsåret med afsætningen af stævnerne. Sommetider har varslerne/indbydelserne til stævnerne været lidt korte. AKIF har deltaget i de fleste stævner og sådan skal det være. Resultaterne er nævnt, eller kan læses i udvalgenes egne beretninger. DMI jubilæumsstævne nr. 5 NORD AKIF var koordinerende arrangør for stævne nr. 5 (kontakten til DMI, indkvartering og kammeratskabsaften) og sportslig ansvarlig for tri-/duathlon. IFAA/JGKI stod for Feltsport, SIF FRH for Golf og HGI for Fodbold.

4 Arrangementet klappede og vi høstede god ros fra deltagere og medarrangører og vist også fra DMI. Stævneformen har sine fordele men der er også ulemper og opgaven bliver noget tungere for den koordinerende arrangør, Majbritt gjorde et store arbejde med det praktiske. Tak. Det skal bemærkes, at vi egentligt var dårlige værter da vi høstede mange flotte resultater under stævnet. Se mere på vores hjemmeside og FIIN, hvor der er en særlig beretning for stævnet. DMI 100 år DMI havde 100 års jubilæum i Multistævnerne dækkede det sportslige mens en reception, jubilæumsfest og en jubilæumsbog var det mere festlige. AKIF deltog til de to officielle arrangementer. Til receptionen, hvor også DMI protektor HKH Kronprins Frederik deltog, holdt Forsvarschefen en takketale med ros til DMI og særligt til alle de frivillige hjælpere ude ved enheden, som er så afgørende for DMI virke. DMI har en central plads i Forsvaret og er vigtig for sundhed og korpsånd. Vise ord fra FC som vi sommetider synes ikke trænger helt ned i organisationen, når vi kæmper for at sætte hold i volleyball. Nu er rosen videregivet. DMI bogen findes i AKIF lokalet. Veteraner DMI har stor fokus på veteraner i samarbejde med DIF Soldaterprojekt. Det kan man kun bakke op. Men sommetider virker det som om, at man glemmer, at vi ude i idrætsforeningerne er frivillige, der i forvejen bruger meget tid på alle medlemmerne og deres idrætsformåen. Vi vil gerne men har også begrænsninger. AKIF vil ikke tage sikkerhedsansvar for veteraners adgang til kasernen men vi vil gerne have veteraner med i vores idrætsforening til vores stævner. AKIF har ikke særskilt økonomi og logistik til veteraner men vi vil gerne støtte og formidle ting til veteran-aktiviteter. I 2018 deltog AKIF i Ride4Rehab cykelløbet og støttede på anden vis med koordination af logistik forespørgsler. Vi har kontakt til civile foreninger, der vil lave tilbud til veteraner. Vi har i 2019 fået en AKIF Veterankoordinator Henrik Fenneberg så vi kan få det bedre organiseret og sat i ramme. AKIF har en Invitus bordtennisrække til DMI stævnet.

5 Vi vil fortsætte veteranarbejdet i AKAF og andre foreninger Vi har et godt samarbejde med AKAF. Det gælder både konkrete aktiviteter som orienteringen til de værnepligtige, floorball-stævne, Sauna Gus og DHL-stævnet, men også generel sparring med henblik på at sikre en god arbejdsplads for alle hvilke indgår i begge foreningers formålsparagraf. AKIF har derudover ydet støtte til gallafaster, TRR idrætsdag arrangement, julefrokosten og mindre arrangementer (efter anmodning). VI vil gerne vise, at vi er mere end en idrætsforening. AKIF var også økonomisk garant for TRR-marchen og Jes Mose kom også med i den sidste planlægning, så marchen blev gennemført med succes ultimo november. Og det ser ud til, at AKIF dermed har været medvirkende til opstart af en forhåbentligt ny tradition, som TRR Soldaterforeningen nu har involveret sig i. Det er en god ting. Facebook /hjemmeside VI har i 2019 fået vores fælles Facebook side op at køre. Nu skal vi ud og hente følgere så vi kan komme bredt ud! Facebook skal så fange vores medlemmer, så de kan linke ind på hjemmesiden, der så er opslagstavle for kontaktoplysninger, kalendere, idrætsmeddelelser, resume for stævner. Vi har erfaret, at vores IM og budskaber ikke altid rammer soldaterne så vi skal også ud på denne platform. Giv gerne feedback Året er skudt i gang og speederen er trådt lidt kraftig ned fra start. Vi startede med vores nye tradition AKIF Nytårskur som vi fastholder. Så har vi haft to bestyrelsesmøder heraf et af mere praktisk karakter. Oprydning m.m. i AKIF rummet, og det var tiltrængt AKIF er vært ved to DMI stævnedage, der ligger i årets begyndelse, men som nu er i god gænge og så sætter vi dagsordenen for årets stævner. DMI-stævne i Cross Country, badminton og bordtennis (det sidste som forsøgsstævne) 28 MAR 2019 DMI-stævne i MTB 30 APR Og derudover afvikler vi også Hærmesterskaber i Golf.

6 Fokus 2019 Vi skal fortsætte den brede deltagelse og gerne udvide, så vi får nye med. Her tænkes ikke de værnepligtige, for dem har vi nogenlunde fat i, men de stående styrker med unge soldater 1 LOGBTN og MP. Vi må erkende, at vi ikke rigtig kommer ud og får fat på soldaterne. Det er absolut ikke unikt for AKIF for vi er som sagt den mest deltagende militære idrætsforening men det betyder ikke, at vi ikke kan blive endnu bedre. Vejen frem er kontakter og det tager tid. Men kan vi finde ambassadører ude ved enheden, der tager ansvar og deltager, så smitter det. Soldaterne vil gerne men de skal (desværre) have fodret opgaven, før de får taget sig sammen til at svare eller tilmelde. Så vil vi gerne arbejde med veteraner som nævnt tidligere. Og så skal vi profilere os endnu bedre. Vi er for stor og god en idrætsforening til at leve stille. Lad os være foregangsmænd for andre militære idrætsforeninger. Det er ikke kun AKIF, men hele den militære idræt, der skal træde længere frem. Vi skal være med til at præge DMI i den retning, så der kommer mere fokus på den militære idræt og større deltagelse. Soldater har travlt i 2019 men vi har ikke mere travlt, end der kan findes tid til idrætsdeltagelse på alle niveauer. Der er brug for korpsånd og idræt i Forsvaret det sagde FC jo i talen til DMI receptionen lad det ikke bare være en skåltale. Tak Tak til bestyrelsen for god opbakning i min opstart. Vi er et stærkt hold, der brænder for AKIF og idrætten - og ligeså vigtigt, så har vi de mange underudvalgsformænd, der er med til at drive butikken. Vi er robuste hvad der giver mulighed for vores idrætstilbud til vores medlemmer. Det dur! Tak. Tak til Mikael Gam for en god overdragelse. Tak til chefer og førere på Aalborg Kaserner, der er med til at give soldaterne fri, så de kan deltage i de forskellige aktiviteter og stævner. Tak for 2018 Ole Lund Formand AKIF

Årsberetning AKIF Specialudvalg 2018

Årsberetning AKIF Specialudvalg 2018 Årsberetning AKIF Specialudvalg 2018 Aalborg Kaserners Idrætsforening har i 2018 været den dominerende klub indenfor DMI i Biathlonorientering, Feltsport, Orienteringsløb, Militær Femkamp og March. Masser

Læs mere

DMI jubilæumsstævne NORD den september 2018.

DMI jubilæumsstævne NORD den september 2018. DMI jubilæumsstævne NORD den 12.-13. september 2018. Af Ole Lund, formand Aalborg Kaserners Idrætsforening. Jubilæumsårets femte stævne blev gennemført i samarbejde mellem de nordjyske militære idrætsforeninger

Læs mere

Planlagte nationale og internationale idrætskonkurrencer og -møder i 2017

Planlagte nationale og internationale idrætskonkurrencer og -møder i 2017 Bilag 2 til Idrætsbefaling nr. 01-2017 Planlagte nationale og internationale idrætskonkurrencer og -møder i 2017 Måned Dato Idrætsgren Konkurrence/møde MARTS 16 Volleyball Forbundsmesterskaber Fredericia

Læs mere

Planlagte nationale og internationale idrætskonkurrencer og -møder i 2018

Planlagte nationale og internationale idrætskonkurrencer og -møder i 2018 Bilag 2 til Idrætsbefaling nr. 01-2018 Planlagte nationale og internationale idrætskonkurrencer og -møder i 2018 Måned Dato Idrætsgren Konkurrence/møde FEBRUAR MARTS APRIL 18-19 Jubilæum CISM 70 års jubilæum

Læs mere

Emne: Indbydelse til DMI 100 ÅRS JUBILÆUMSSTÆVNE i Region NORD 2018.

Emne: Indbydelse til DMI 100 ÅRS JUBILÆUMSSTÆVNE i Region NORD 2018. DANSK MILITÆRT IDRÆTSFORBUND Protektor: Hans Kgl. Højhed Kronprinsen Medlem af Danmarks Idrætsforbund Ryvangs Allé 3-2100 København Ø Tlf.: 2210 0950 E-post: dmif@dmif.dk www.dmif.dk Nr.: 120.6-028 Dato:

Læs mere

Dansk Militært Idrætsforbund

Dansk Militært Idrætsforbund ÅRSBERETNING 2018 Dansk Militært Idrætsforbund NING 1 2018 Dansk Militært Idrætsforbunds bestyrelse Brigadegeneral Jette Albinus (formand) Major Kim Kock (næstformand) Overkonstabel-1 Bjarne L. Pedersen

Læs mere

Emne: Indbydelse til Dansk Militært Idrætsforbunds 100-års jubilæumsstævne i Region Syd/Vest 2018.

Emne: Indbydelse til Dansk Militært Idrætsforbunds 100-års jubilæumsstævne i Region Syd/Vest 2018. DANSK MILITÆRT IDRÆTSFORBUND Protektor: Hans kgl. Højhed Kronprinsen Medlem af Danmarks Idrætsforbund Ryvangs Allé 3, 2100 København Ø Tlf.: 2210 0950 E-post: dmif@dmif.dk www.dmif.dk Nr.: 120.3-005 Dato:

Læs mere

PLANLAGTE NATIONALE OG INTERNATIONALE IDRÆTSKONKURRENCER OG -MØDER I 2013

PLANLAGTE NATIONALE OG INTERNATIONALE IDRÆTSKONKURRENCER OG -MØDER I 2013 Bilag 1 til FKOBEF nr. 08-2013 PLANLAGTE NATIONALE OG INTERNATIONALE IDRÆTSKONKURRENER OG -MØDER I 2013 Måned Dato Idrætsgren Konkurrence/møde FEBRUAR MARTS APRIL 25-26 Møde Sportschefer og trænere Gniben,

Læs mere

Årsmøde. Idrættens Hus, Brøndby

Årsmøde. Idrættens Hus, Brøndby Årsmøde Idrættens Hus, Brøndby Søndag d. 29. oktober 2017 2 Hermed indkaldes til Årsmøde i Udvalget for Rope Skipping Søndag den 29. oktober 2017 kl. 10.00 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Fremlæggelse

Læs mere

LOVE for Aalborg Kaserners Idrætsforening FORENINGENS NAVN OG HJEMSTED

LOVE for Aalborg Kaserners Idrætsforening FORENINGENS NAVN OG HJEMSTED LOVE for Aalborg Kaserners Idrætsforening FORENINGENS NAVN OG HJEMSTED 1. NAVN. Foreningens navn er Aalborg Kaserners Idrætsforening (AKIF). Dens hjemsted er Aalborg Kaserner, 9400 Nørresundby. Foreningen

Læs mere

Emne: Indbydelse til DMI forbundsmesterskaber i Cross Country, Badminton og Bordtennis. 1. Dansk Militært Idrætsforbund (DMI) indbyder hermed til

Emne: Indbydelse til DMI forbundsmesterskaber i Cross Country, Badminton og Bordtennis. 1. Dansk Militært Idrætsforbund (DMI) indbyder hermed til DANSK MILITÆRT IDRÆTSFORBUND Protektor: Hans Kgl. Højhed Kronprinsen Medlem af Danmarks Idrætsforbund Ryvangs Alle 3, 2100 København Ø. Tlf.: 2210 0950 E-post: dmif@dmif.dk www.dmif.dk Skr. nr. 102.1-003

Læs mere

Referat ordinær generalforsamling i ISG, 29 MAR 2016

Referat ordinær generalforsamling i ISG, 29 MAR 2016 SKIVE KASERNE 7800 SKIVE 25 APR 2016 Referat ordinær generalforsamling i ISG, 29 MAR 2016 Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Kim R. Kock vælges. Dirigenten konstaterer at generalforsamlingen er indkaldt rettidig

Læs mere

REFERAT Tid og sted: Tirsdag den 11. september i Dronninglund Golfklub. Ref.: DMI skr af 06 SEP 2018 (Indkaldelse).

REFERAT Tid og sted: Tirsdag den 11. september i Dronninglund Golfklub. Ref.: DMI skr af 06 SEP 2018 (Indkaldelse). DANSK MILITÆRT IDRÆTSFORBUND Protektor: Hans Kgl. Højhed Kronprinsen Medlem af Danmarks Idrætsforbund Ryvangs Allé 3-2100 København Ø Tlf.: 2210 0950 E-post: dmif@dmif.dk www.dmif.dk Skr. nr. 100.3 035

Læs mere

Planlagte nationale og internationale idrætskonkurrencer og -møder i 2015

Planlagte nationale og internationale idrætskonkurrencer og -møder i 2015 Bilag 3 til Idrætsbefaling nr. 01-2015 Planlagte nationale og internationale idrætskonkurrencer og -møder i 2015 Måned Dato Idrætsgren Konkurrence/møde MARTS APRIL 6 ross ountry 10 Volleyball Fredericia

Læs mere

AKIF LØBSKALENDER 2019

AKIF LØBSKALENDER 2019 AKIF LØBSKALENDER 2019 Hermed AKIF LØB aktivitetskalender for sæsonen 2019, og dermed de løb, hvor AKIF yder støtte til sine medlemmer i 2019. Udvalget af løb er sket ud fra historik, geografi, almen interesse

Læs mere

Også hvis man tager et kig på antallet af tilmeldt hold, vidner det om fremgang:

Også hvis man tager et kig på antallet af tilmeldt hold, vidner det om fremgang: Formandens beretning 2009 Det er efterhånden 9. gang jeg står foran forsamlingen som formand, og aflægger min beretning for det forløbne år, og stort set hver gang har jeg startet beretningen med "det

Læs mere

Dansk Militært Idrætsforbunds Forbundsmesterskaber I Cross Country. Mandag d. 4. april 2011. Arrangør. Idrætsforening Flyvestations Karup.

Dansk Militært Idrætsforbunds Forbundsmesterskaber I Cross Country. Mandag d. 4. april 2011. Arrangør. Idrætsforening Flyvestations Karup. Dansk Militært Idrætsforbunds Forbundsmesterskaber I Cross Country. Mandag d. 4. april 2011 Arrangør Idrætsforening Flyvestations Karup Program Flyvestation Karup er glad og stolt over at være udpeget

Læs mere

Summarisk referat af orieteringsmøde 31 MAR 2017 i Middelfart

Summarisk referat af orieteringsmøde 31 MAR 2017 i Middelfart DANSK MILITÆRT IDRÆTSFORBUND Protektor: Hans Kgl. Højhed Kronprinsen Medlem af Danmarks Idrætsforbund Ryvangs Allé 3-2100 København Ø Tlf.: 2210 0950 E-post: dmif@dmif.dk www.dmif.dk Nr.: 108.3-021 Dato:

Læs mere

Summarisk referat af orienteringsmøde 15 APR 2016 Bilag: Power Point præsentation.

Summarisk referat af orienteringsmøde 15 APR 2016 Bilag: Power Point præsentation. DANSK MILITÆRT IDRÆTSFORBUND Protektor: Hans Kgl. Højhed Kronprinsen Medlem af Danmarks Idrætsforbund Ryvangs Allé 3-2100 København Ø Tlf.: 2210 0950 E-post: dmif@dmif.dk www.dmif.dk Summarisk referat

Læs mere

Referat af generalforsamling i SIF Frederikshavn afholdt den 14. marts 2018 afholdt i Strygeren på SMC.

Referat af generalforsamling i SIF Frederikshavn afholdt den 14. marts 2018 afholdt i Strygeren på SMC. SØVÆRNETS IDRÆTSFORENING AFDELING FREDERIKSHAVN Referat af generalforsamling i SIF Frederikshavn afholdt den 14. marts 2018 afholdt i Strygeren på SMC. DAGSORDEN: 1. Valg af dirigent 2. Aflæggelse af beretning

Læs mere

DMI RESULTATLISTE 2014

DMI RESULTATLISTE 2014 DANSK MILITÆRT IDRÆTSFORBUND I denne resultatliste er medtaget placeringer, som på baggrund af deltagerantal har udløst tildeling af præmier. Kun 1.-, 2.- og 3.-pladser er medtaget. Ved DMI stævner udleveres

Læs mere

Planlagte nationale og internationale idrætskonkurrencer og -møder i 2016

Planlagte nationale og internationale idrætskonkurrencer og -møder i 2016 Bilag 3 til Idrætsbefaling nr. 01-2016 Planlagte nationale og internationale idrætskonkurrencer og -møder i 2016 Måned Dato Idrætsgren Konkurrence/møde MARTS APRIL 12-13 Orientering Iagttagelseskonkurrence

Læs mere

Referat af Orienteringsmøde 10. april 2015.

Referat af Orienteringsmøde 10. april 2015. DANSK MILITÆRT IDRÆTSFORBUND Protektor: Hans Kgl. Højhed Kronprinsen Medlem af Danmarks Idrætsforbund Ryvangs Alle 3-2100 København Ø. Tlf.: 39 15 18 45 E-post: dmif@dmif.dk www.dmif.dk Skr. nr. 108.3-045

Læs mere

SPECIAL OLYMPICS IDRÆT FOR PERSONER MED UDVIKLINGSHANDICAP

SPECIAL OLYMPICS IDRÆT FOR PERSONER MED UDVIKLINGSHANDICAP SPECIAL OLYMPICS IDRÆT FOR PERSONER MED UDVIKLINGSHANDICAP foto: SOI Special Olympics Special Olympics er et idrætstilbud til personer med udviklingshandicap. Deltagelse i idræt kan forbedre målgruppens

Læs mere

DM for Senior i Vingsted September 2008 50, 200 og 300 meter

DM for Senior i Vingsted September 2008 50, 200 og 300 meter DM for Senior i Vingsted September 2008 50, 200 og 300 meter Hermed en færdig redigeret resultatliste Af: Benny Lykke Så er tiden kommet til at det Danske Mesterskab for senior skal løbe af stablen, skytter

Læs mere

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november 2017. Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til bestyrelsen for Henne golfbane a/s Først det sportslige. Vi har

Læs mere

Som man har kunnet læse på vores hjemmeside er der tale om det højeste medlemstal i mange år.

Som man har kunnet læse på vores hjemmeside er der tale om det højeste medlemstal i mange år. Formandens beretning 2009 Indledning Jeg skal i gang med min 12. formandsberetning. Det er ensbetydende med mange forskellige oplevelser gennem årene, både positive og negative, men hvor de positive klart

Læs mere

DMI RESULTATLISTE 2011

DMI RESULTATLISTE 2011 DANSK MILITÆRT IDRÆTSFORBUND I denne præmie- og resultatliste er medtaget placeringer, som på baggrund af deltagerantal har udløst tildeling af præmier. Kun 1. 2. og 3. pladser er medtaget. Endvidere er

Læs mere

Næstved Skytteforening

Næstved Skytteforening Referat af General forsamling. Torsdag D. 19.03.15 side 1 af 5. 1. Valg af dirigent. Finn Ritz blev valg og overtog ordet 1a Valg af 2 stemmetællere. Lone Meulengracht & Kazimier Mechula 2. Formandens

Læs mere

Følg AGF Svømning på de sociale medier Vi poster løbende billeder og historier på:

Følg AGF Svømning på de sociale medier Vi poster løbende billeder og historier på: Nu er sæsonen for de fleste AGF-svømmeres vedkommende ved at være slut med flotte præstationer til mesterskaber og stævner. Læs og se billeder her i Bobler fra AGF Svømning om og fra bl.a. Danbolig Aarhus

Læs mere

Fraværende: Anders Bertel, Bestyrelses møde Referat godkendt

Fraværende: Anders Bertel, Bestyrelses møde Referat godkendt MØDEREFERAT 08.10.2015 Klaus Pontoppidan, Pia Viller Arendt, Mette Klokkeris Skjold, Alis Damgaard, Dorthe Johansen, Pia Vetche, Jette Schmidt, Poul Erik Clausen, Michael Pagh, Claus Thuesen, Jonas S.

Læs mere

KBU s KREDS 13 RØDOVRE

KBU s KREDS 13 RØDOVRE KBU s KREDS 13 RØDOVRE Til KBU klubberne i World Cup Hallen 9. januar 2015 I henhold til KBU s Kreds 13 Rødovres vedtægter, 7 stk. 1, indkaldes herved til ordinær Repræsentantskabsmøde Torsdag den 29.

Læs mere

Afbud fra: MJ Christian Høj (CHØ) og Therese M.F. Pulawska(TMP).

Afbud fra: MJ Christian Høj (CHØ) og Therese M.F. Pulawska(TMP). DANSK MILITÆRT IDRÆTSFORBUND Protektor: Hans Kgl. Højhed Kronprinsen Medlem af Danmarks Idrætsforbund Ryvangs Allé 3-2100 København Ø. Tlf.: 2210 0950 E-post: dmif@dmif.dk www.dmif.dk Skr. nr. 100.3 026

Læs mere

Orientering om status vedr. veterankoordinatorfunktionen

Orientering om status vedr. veterankoordinatorfunktionen Punkt 4. Orientering om status vedr. veterankoordinatorfunktionen 2015-057330 Familie- og Beskæftigelsesforvaltningen fremsender til s orientering status for veterankoordinatorfunktionen i Aalborg Kommune.

Læs mere

Silkeborg Kajakklub indstiller cheftræner Finn Pape til Silkeborg Kommunes Idrætslederpris 2014.

Silkeborg Kajakklub indstiller cheftræner Finn Pape til Silkeborg Kommunes Idrætslederpris 2014. Indstilling til Silkeborg Kommunes Idrætslederpris 2014. Silkeborg Kajakklub indstiller cheftræner Finn Pape til Silkeborg Kommunes Idrætslederpris 2014. 1 Da Finn i 1974, for første gang satte sig i en

Læs mere

Velkommen til: Vandpolosektionens områdemøde, søndag den 29. april 2012 kl.09.00

Velkommen til: Vandpolosektionens områdemøde, søndag den 29. april 2012 kl.09.00 Velkommen til: Vandpolosektionens områdemøde, søndag den 29. april 2012 kl.09.00-1 - Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Vandpolosektionens beretning 3. Drøftelse af målsætning og handleplan for sektionen

Læs mere

Nyhedsbrev Aalborg Triathlon Klub juni 2009

Nyhedsbrev Aalborg Triathlon Klub juni 2009 Nyhedsbrev Aalborg Triathlon Klub juni 2009 Der er vist gået rigtig længe siden der har været et ordentligt nyhedsbrev fra klubben. Der har været flere korte meddelelser primært vedr. vores stævner, men

Læs mere

Årsmøde. Idrættens Hus, Brøndby

Årsmøde. Idrættens Hus, Brøndby Årsmøde Idrættens Hus, Brøndby Lørdag d. 28 oktober 2017 Hermed indkaldes til Aktivitetsmøde i Udvalget Gymnastik for Alle Lørdag den 28. oktober 2017 1. Velkomst og præsentation af deltagere 2. Valg af

Læs mere

World Archery Indoor Championships. Nimes, Frankrig 25. feb. 2. marts 2014

World Archery Indoor Championships. Nimes, Frankrig 25. feb. 2. marts 2014 REJSEBREV 4 Dette års indendørs Verdensmesterskab for junior/senior afholdes i og Danmark stiller med følgende Lørdag den 1. marts 2014. Igen stod Danmark overfor USA i en holdfinale og igen var det guldet

Læs mere

Vi vil fra håndboldafdelingens side forsøge at styrke kommunikationen ved, som noget nyt, at udsende et nyhedsbrev tre gange om året.

Vi vil fra håndboldafdelingens side forsøge at styrke kommunikationen ved, som noget nyt, at udsende et nyhedsbrev tre gange om året. #1, 2013/14 Kære håndboldspillere, forældre, frivillige m.fl. Vi vil fra håndboldafdelingens side forsøge at styrke kommunikationen ved, som noget nyt, at udsende et nyhedsbrev tre gange om året. I dette

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Beretning til VIF s generalforsamlingen 2014

Beretning til VIF s generalforsamlingen 2014 Beretning til VIF s generalforsamlingen 2014 Fredag den 7. juli 1939 var startskuddet til det vi er en del af i dag. I år er året, hvor Vivild Idrætsforening fylder 75 år. Oprettelsen af VIF var et billede

Læs mere

Rejsebrev nr. 6. Deltagere på turen: Compound: Langbue: Barbue: Instinktiv: Gæster Team Manager:

Rejsebrev nr. 6. Deltagere på turen: Compound: Langbue: Barbue: Instinktiv: Gæster Team Manager: Rejsebrev nr. 6 Deltagere på turen: Compound: Langbue: Barbue: Instinktiv: Gæster Team Manager: Jozsef Csikos, Jacob Steffensen, Stig Andersen Tanja Dinesen Skudstrup, Josefine de Roepstorff, Sabina Holstein,

Læs mere

Jeg vil gerne på vegne af DMI s cykeludvalg informere om det nye militære cykelmotionshold.

Jeg vil gerne på vegne af DMI s cykeludvalg informere om det nye militære cykelmotionshold. Kære Formand for garnisonens Idrætsforening. Jeg vil gerne på vegne af DMI s cykeludvalg informere om det nye militære cykelmotionshold. Navn: Danish Military Sports Federation Bike Team (DMSF Bike Team)

Læs mere

Beretning: Året 2013 blev et meget travlt år.

Beretning: Året 2013 blev et meget travlt år. Beretning: Året 2013 blev et meget travlt år. 2013 var året hvor fusion aftalerne stod i kø for at blive lavet. Som det er alle bekendt lavede vi to fusions aftaler, en med DGI Nordvest og en med DGI Nordjylland.

Læs mere

PARASPORT IDRÆT FOR PERSONER MED HANDICAP

PARASPORT IDRÆT FOR PERSONER MED HANDICAP PARASPORT IDRÆT FOR PERSONER MED HANDICAP Parasport i Danmark Parasport Danmark arbejder for at fremme motionsog konkurrenceidræt for personer med handicap, bl.a. ved at initiere, støtte og kvalificere

Læs mere

Bestyrelsens beretning 2014

Bestyrelsens beretning 2014 Bestyrelsens beretning 2014 side 1-5 Indledning Det blev igen et rigtigt godt år for klubben. Mange af klubbens medlemmer kan kalde sig forbundsmestre, og aldrig har klubben haft så mange deltagere på

Læs mere

Badmintonudvalgets beretning sæson 2013/14

Badmintonudvalgets beretning sæson 2013/14 Badmintonudvalgets beretning sæson 2013/14 Indledningsvis bemærkes det, at denne beretning ikke behandles som et selvstændigt emne på aktivitetsmødets dagsorden. Spørgsmål, kommentarer og uddybninger til

Læs mere

Formandens beretning for 2017

Formandens beretning for 2017 Formandens beretning for 2017 Bestyrelsens møder og arbejde 2017 har været et år som vi i Børns Voksenvenner i Aalborg og Omegn vil tænke tilbage på med glæde. 2017 var året, hvor vi kunne fejre foreningens

Læs mere

Referat Riffelsektionsmøde

Referat Riffelsektionsmøde Referat Riffelsektionsmøde TID: Mandag den 20. august 2018-17.00 22.00 STED: Idrættens Hus - Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby DELTAGERE: Ib Hansen (IH) Anders Sode (AS) Flemming Brandenborg (FB) Tobias

Læs mere

Bestyrelsens beretning over året 2016

Bestyrelsens beretning over året 2016 Bestyrelsens beretning over året 2016 Velkommen til generalforsamling, hvor vi aflægger beretning for 2016. Vi indleder med at mindes de af vores medlemmer, som er gået bort i det forløbne år med et minuts

Læs mere

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2013/14. Velkommen til Juelsminde Badmintonklubs årlige generalforsamling.

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2013/14. Velkommen til Juelsminde Badmintonklubs årlige generalforsamling. Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2013/14 Velkommen til Juelsminde Badmintonklubs årlige generalforsamling. Første punkt på dagsordenen er valg af dirigent, jeg vil gerne på bestyrelsens

Læs mere

Emne: Indbydelse til DMI 100 ÅRS JUBILÆUMSSTÆVNE i Region MIDT 2018.

Emne: Indbydelse til DMI 100 ÅRS JUBILÆUMSSTÆVNE i Region MIDT 2018. DANSK MILITÆRT IDRÆTSFORBUND Protektor: Hans Kgl. Højhed Kronprinsen Medlem af Danmarks Idrætsforbund Ryvangs Alle 3, 2100 København Ø. Tlf.: 2210 0950 E-post: dmif@dmif.dk www.dmif.dk Skr. nr. 120.4-20

Læs mere

Veteranpolitik. For Nordfyns Kommune. Forfatter: John Zola Oprettet den 12. marts 2018 Dokument nr Sags nr.

Veteranpolitik. For Nordfyns Kommune. Forfatter: John Zola Oprettet den 12. marts 2018 Dokument nr Sags nr. Veteranpolitik For Nordfyns Kommune Forfatter: John Zola Oprettet den 12. marts 2018 Dokument nr. 480-2018-81323 Sags nr. 480-2018-7235 Indhold Baggrund...2 Anerkendelse af indsatsen...3 Støtte til vores

Læs mere

Men at få fingrene helt ned i maskinrummet. er dog et helt andet indblik (både positivt og udfordrende)

Men at få fingrene helt ned i maskinrummet. er dog et helt andet indblik (både positivt og udfordrende) Årsberetning 2014 Så er endnu et år gået for THK. Som nuværende THK-dreng og med blå/hvidt blod i årene, så var det, at blive formand og træde ind i løvens hule noget, som man måske troede men kendte lidt

Læs mere

Stævnereferat Tårnby Games 2017

Stævnereferat Tårnby Games 2017 Stævnereferat Tårnby Games 2017 29 FIF-atleter deltog i weekenden i forårets store stævne Tårnby Games. Lørdag i strålende forårsvejr og søndag væsentligt koldere - især først på dagen. Tårnby Games har

Læs mere

IFK. Dansk Militært Idrætsforbunds Forbundsmesterskaber og Danish Military Open torsdag d. 18. til fredag d. 19. maj 2017

IFK. Dansk Militært Idrætsforbunds Forbundsmesterskaber og Danish Military Open torsdag d. 18. til fredag d. 19. maj 2017 IFK Dansk Militært Idrætsforbunds Forbundsmesterskaber og Danish Military Open 2017 torsdag d. 18. til fredag d. 19. maj 2017 Arrangør: Idrætsforeningen Flyvestation Karup 2 Som Chef for Helikopter Wing

Læs mere

DMI RESULTATLISTE 2015

DMI RESULTATLISTE 2015 DANSK MILITÆRT IDRÆTSFORBUND I denne resultatliste er medtaget placeringer, som på baggrund af deltagerantal har udløst tildeling af præmier. Kun 1.-, 2.- og 3.-pladser er medtaget. Ved DMI stævner udleveres

Læs mere

Efterårsturneringen i fodbold Få en sæson fyldt med kampe og udfordringer for hele holdet.

Efterårsturneringen i fodbold Få en sæson fyldt med kampe og udfordringer for hele holdet. Efterårsturneringen i fodbold 2017 Få en sæson fyldt med kampe og udfordringer for hele holdet. http://foreningsportalen.dgi.dk 2 Så er tiden inde til udendørs turneringen i efteråret 2017. Alle senior-,

Læs mere

Idrætsinformation 18/2012

Idrætsinformation 18/2012 JYDSKE DRAGONREGIMENTS IDRÆTSFORENING Kasernevej 5 7500 Holstebro Telefon til idrætskontoret: +45 96 130 268 E-post: jdri@mil.dk www.jdri.dk Idrætsinformation 18/2012 Til JDRI medlemmer. 07-05-2012 Emne:

Læs mere

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014 Side 1 af 5 Beretning 2013/2014 2013 har været et år, hvor der har været travlt med at se fremad i Værløse Boldklub, men for en kort bemærkning kigger vi lige tilbage og gør status på, hvad vi har opnået,

Læs mere

Beretning Skaterhockey for året 2016 samt planer

Beretning Skaterhockey for året 2016 samt planer for 2017 Beretning Skaterhockey for året 2016 samt planer Sammenfatning Sæsonen 2016 har været endnu et år præget af stabilisering af indsatsen indenfor dansk skaterhockey med en velfungerende sportskomite

Læs mere

Dansk Militært Idrætsforbund

Dansk Militært Idrætsforbund ÅRSBERETNING Dansk Militært Idrætsforbund NING REPRÆ. 2 2011 Dansk Militært Idrætsforbunds bestyrelse Generallæge Erik Darre (formand) Major Peter Farver (næstformand) Orlogskaptajn Søren M. Madsen (kasserer)

Læs mere

Formandens Årsberetning er nok det år i MCC s historie hvor der er kørt flest km. Det har været en utrolig flot sommer vi har haft i 18 og

Formandens Årsberetning er nok det år i MCC s historie hvor der er kørt flest km. Det har været en utrolig flot sommer vi har haft i 18 og Formandens Årsberetning 2019 2018 er nok det år i MCC s historie hvor der er kørt flest km. Det har været en utrolig flot sommer vi har haft i 18 og det betyder altså meget hvordan vejret arter sig med

Læs mere

Dansk Militært Idrætsforbund

Dansk Militært Idrætsforbund Dansk Militært Idrætsforbund NING ÅRSBERETNING REPRÆ. 2 2009 Dansk Militært Idrætsforbunds bestyrelse Generallæge Erik Darre (formand) Major Peter Farver (næstformand) Orlogskaptajn Søren M. Madsen (kasserer)

Læs mere

De danske politimesterskaber SKYDNING. den 24. og 25. august 2018

De danske politimesterskaber SKYDNING. den 24. og 25. august 2018 Arrangør: PI Københavns Skytteafdeling sammen med Dansk Militært Idrætsforbund Dansk Politiidrætsforbund De danske politimesterskaber SKYDNING den 24. og 25. august 2018 En noget vanskelig forkortelse,

Læs mere

FIF Pétanque Formandens beretning 2016

FIF Pétanque Formandens beretning 2016 FIF Pétanque Formandens beretning 2016 Tak for et godt år Sæsonen 2016 har sportsligt været et tilfredsstillende år med mange gode resultater for klubben. Vores hold i både DPF og DGI regi har gjort det

Læs mere

- Arriva IF Referat fra bestyrelsesmøde den 24. oktober 2014 på Best Western, Hotel Fredericia kl. 19:30.

- Arriva IF Referat fra bestyrelsesmøde den 24. oktober 2014 på Best Western, Hotel Fredericia kl. 19:30. Foreninger: - Coop Alliancen - Dansk Levnedsmiddel Idrætsforbund - Jernbanefritid - Postens Idrætsog Fritidsforbund - Skat Fritid & Idræt - Dansk Hospitalsidræt - Kommunernes Fritidsog Idrætsforbund -

Læs mere

Region Syd Turneringen består af tre stævnedage, der placeres ud over tre forskellige weekender.

Region Syd Turneringen består af tre stævnedage, der placeres ud over tre forskellige weekender. Region Syd Turneringen består af tre stævnedage, der placeres ud over tre forskellige weekender. I denne turnering skal svømmerne kæmpe sammen som et hold mod de andre klubber, og se hvem der efter sidste

Læs mere

Bestyrelsesmøde

Bestyrelsesmøde Bestyrelsesmøde 5-2017 REFERAT 08-10-2017 KL 10.00 12.15 HOTEL FREDERIK D. II, SLAGELSE MØDE INDKALDT AF MØDETYPE ARRANGØR REFERENT Bestyrelsesmøde TIDTAGER Michael B. DELTAGERE AFBUD Michael Brøndum Hansen,

Læs mere

og SAM er inde i sit 43. leveår. Til november er det allerede 3 år siden, vi fejrede 40 års jubilæum.

og SAM er inde i sit 43. leveår. Til november er det allerede 3 år siden, vi fejrede 40 års jubilæum. Beretning, januar 2019. 2019 - og SAM er inde i sit 43. leveår. Til november er det allerede 3 år siden, vi fejrede 40 års jubilæum. I weekenden sad jeg og kiggede de to sidste års beretninger igennem.

Læs mere

Thisted- og Morsø Kommune inviterer til. Kommunal Idrætsdag. Lørdag den 26. oktober 2019 i Snedsted Hallen

Thisted- og Morsø Kommune inviterer til. Kommunal Idrætsdag. Lørdag den 26. oktober 2019 i Snedsted Hallen Thisted- og Morsø Kommune inviterer til Kommunal Idrætsdag Lørdag den 26. oktober 2019 i Snedsted Hallen 1 Invitation til Kommunal Idrætsdag 2019 Thisted- og Morsø Kommune har hermed fornøjelsen af at

Læs mere

8-mandsturnering 2014-2015

8-mandsturnering 2014-2015 TILMELDING TIL 8-mandsturnering 2014-2015 Disse sider indeholder en oversigt over de rækker, som DBU Jylland Region 3 udbyder i 8-mands 2014-2015. Vær opmærksom på, at alle hold skal gentilmeldes ingen

Læs mere

Dansk Militært Idrætsforbund

Dansk Militært Idrætsforbund ÅRSBERETNING Dansk Militært Idrætsforbund NING 2013 1 Dansk Militært Idrætsforbunds bestyrelse Oberst Susanne Bach Bager (formand) Major Kim Kock (næstformand) Overkonstabel-1 Bjarne L. Pedersen (kasserer)

Læs mere

MTB Vintercup 2010/11

MTB Vintercup 2010/11 Dansk Politiidrætsforbund Esbjerg Politi Idrætsforening indbyder til MTB Vintercup 2010/11 Tirsdag d. 1. marts Arrangør: PI-Esbjerg Velkommen til sidste løb i MTV Vintercup 2010/2011 Det er med stor spænding

Læs mere

Dansk Militært Idrætsforbund AUG 2014 DMI BST MILITÆR FEMKAMP

Dansk Militært Idrætsforbund AUG 2014 DMI BST MILITÆR FEMKAMP MILITÆR FEMKAMP 1. DISCIPLINER Militær Femkamp omfatter følgende discipliner: - Geværskydning (200 m, præcisions-/hurtigskydning) - Forhindringsbaneløb - Forhindringssvømning (50 m) - Håndgranatkast (præcision

Læs mere

8-mandsturnering 2015-2016

8-mandsturnering 2015-2016 Invitation 8-mandsturnering 2015-2016 Disse sider indeholder en oversigt over de rækker, som DBU Jylland Region 3 udbyder i 8-mands 2015-2016. Vær opmærksom på, at alle hold skal gentilmeldes ingen hold

Læs mere

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup info@kofukan.dk / www.ballerup-karate.dk

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup info@kofukan.dk / www.ballerup-karate.dk Generalforsamling Mandag d. 23. marts 2009 Tilstede: Bestyrelsen og x medlemmer Dagorden 1. Valg af dirigent og referat 2. Bestyrelsens beretning for 2008 3. Forlæggelse og godkendelse af regnskab 2008

Læs mere

Tørring Idrætsforening. Generalforsamling den 23. februar 2015

Tørring Idrætsforening. Generalforsamling den 23. februar 2015 Generalforsamling den 23. februar 2015 Dagsorden Fællessang: Valg af dirigent Aflæggelse af beretninger Forelæggelse af det reviderede regnskab Behandling af forslag Godkendelse af aktivitetsgebyr Valg

Læs mere

Årsberetning 2016. Omstruktureringer i DDI

Årsberetning 2016. Omstruktureringer i DDI Årsberetning 2016 Omstruktureringer i DDI Allerede efter repræsentantskabsmøde den 25. april 2015 med en ny hovedbestyrelse, og en ny formand, kunne DDI sætte sig nye mål mod fremtiden. 10 ud af 11 klubber

Læs mere

LYNGE UGGELØSE IDRÆTSFORENING IDRÆTSVEJ 14 3540 LYNGE

LYNGE UGGELØSE IDRÆTSFORENING IDRÆTSVEJ 14 3540 LYNGE LYNGE UGGELØSE IDRÆTSFORENING IDRÆTSVEJ 14 3540 LYNGE Beretning til foreningsgeneralforsamling 31. marts 2014 1 Præsentation 1.1 1.2 1.3 1.4 1.5 1.6 1.7 1.8 1.9 1.10 1.11 1.12 1.13 1.14 1.15 1.16 Floorball

Læs mere

Referat Riffelsektionsmøde

Referat Riffelsektionsmøde Referat Riffelsektionsmøde TID: Fredag den 19. Maj 2017-17.00 22.00 STED: Idrættens Hus - Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby DELTAGERE: Peter Hansen (PH) Ib Hansen (IH) Anders Sode (AS) Lars Kring (LK) Flemming

Læs mere

Dansk Militært Idrætsforbund

Dansk Militært Idrætsforbund Dansk Militært Idrætsforbund DANSK MILITÆRT IDRÆTSFORBUNDS MESTERSKABER I CROSS COUNTRY 2015 DATO: Fredag 6. marts Arrangør: Idrætsforening Flyvestation Skrydstrup 1 VELKOMST Som chef for Flyvestation

Læs mere

JDR Idrætsdag 2012-I

JDR Idrætsdag 2012-I Bestemmelser for JDR Idrætsdag 2012-I 20 APR Generelle bestemmelser JDR afholder to gange årligt, normalt i APR/MAJ og SEP/OKT, et idrætsstævne benævnt JDR Idrætsdag. Alle UAFD tilbydes deltagelse i dette

Læs mere

IDRÆTSFORENING FLYVESTATION KARUP LOVE

IDRÆTSFORENING FLYVESTATION KARUP LOVE 1. NAVN IDRÆTSFORENING FLYVESTATION KARUP LOVE 24 APR 2014 Foreningens navn er Forkortet : Idrætsforeningen Flyvestation Karup : IFK Hjemsted/adresse : Flyvestation Karup, 7470 Karup J. Foreningen er stiftet

Læs mere

KØBENHAVNS IDRÆTSFORENING FOR UDVIKLINGSHÆMMEDE

KØBENHAVNS IDRÆTSFORENING FOR UDVIKLINGSHÆMMEDE KIFU posten KØBENHAVNS IDRÆTSFORENING FOR UDVIKLINGSHÆMMEDE Idrætsdag KIFU ambassadør Årets kåringer Nr. 2-2018 2 Annonce VELKOMMEN FORMANDEN I KIFU HAR ORDET Jeg smiler ved tanken om den idrætsdag, vi

Læs mere

Foråret er på vej, og dermed er det også blevet tid til generalforsamling i Munkebo Gymnastikforening.

Foråret er på vej, og dermed er det også blevet tid til generalforsamling i Munkebo Gymnastikforening. Generalforsamling i Munkebo Gymnastikforening 26. marts 2012 Formandens årsberetning Foråret er på vej, og dermed er det også blevet tid til generalforsamling i Munkebo Gymnastikforening. Dette er min

Læs mere

REFERAT Tid og sted: Tirsdag den 11. oktober på Antvorskov Kaserne. Ref.: DMI skr af 09 OKT 2018 (Indkaldelse).

REFERAT Tid og sted: Tirsdag den 11. oktober på Antvorskov Kaserne. Ref.: DMI skr af 09 OKT 2018 (Indkaldelse). DANSK MILITÆRT IDRÆTSFORBUND Protektor: Hans Kgl. Højhed Kronprinsen Medlem af Danmarks Idrætsforbund Ryvangs Allé 3-2100 København Ø Tlf.: 2210 0950 E-post: dmif@dmif.dk www.dmif.dk Skr. nr. 100.3 037

Læs mere

Formandens beretning 2011/2012: Det sportslige:

Formandens beretning 2011/2012: Det sportslige: Formandens beretning 2011/2012: Det sportslige: Tumlinge: Den tredje sæson med Tumlinge var en fortsættelse af den forgangne sæson, hvor det ser ud til at vi fortsat ligger ret stabilt på omkring 30 børn

Læs mere

Masters-afdelingen i Vejle IF

Masters-afdelingen i Vejle IF Masters-afdelingen i Vejle IF Nyhedsbrev februar 2018 Af Ove Lausten Lørdag, den 27. januar var der DM i kort trail på Bornholm. Her kunne Rie Moos Villumsen vinde årets første guldmedalje til Vejle If.

Læs mere

Det Jydske Mesterskab Århus skydebane I Skibby 2008

Det Jydske Mesterskab Århus skydebane I Skibby 2008 Det Jydske Mesterskab Århus skydebane I Skibby 2008 Deltagelsen var skræmmende, kun 20 skytter formåede at stille op, hvilket er utroligt. Et Jydsk Mesterskab hvor programmerne er udvidet, så også børn

Læs mere

Nyhedsarkiv 2013. Michael Terp Olesen 5 dobbelt Vest Dansk Mester 2013-12-02

Nyhedsarkiv 2013. Michael Terp Olesen 5 dobbelt Vest Dansk Mester 2013-12-02 Nyhedsarkiv 2013 Michael Terp Olesen 5 dobbelt Vest Dansk Mester 2013-12-02 Struer svømmeklub holdte i weekenden Vest Danske årgangsmesterskaber for gruppe 1 i Struer Svømmehal. Struer svømmeklub deltog

Læs mere

Michael Hartvig. Kære medlemmer i Risskov Taekwondoklub,

Michael Hartvig. Kære medlemmer i Risskov Taekwondoklub, Michael Hartvig Fra: Risskov Taekwondo Klub [ChungMoo@klub-modul.dk] Sendt: 3. april 2013 11:17 Emne: Nyhedsbrev april 2013 Kære medlemmer i Risskov Taekwondoklub, Foråret ser langsomt ud til også at være

Læs mere

NYHEDSBREV NR Pink Cup. 17. maj Familie-Golf 3. Golf & Gourmet 4. Wilson Demo dag 5. Resultater klubbens hold og Elite

NYHEDSBREV NR Pink Cup. 17. maj Familie-Golf 3. Golf & Gourmet 4. Wilson Demo dag 5. Resultater klubbens hold og Elite 1. Pink Cup 2. Familie-Golf 3. Golf & Gourmet 4. Wilson Demo dag 5. Resultater klubbens hold og Elite 1. Pink Cup Skynd dig - at tilmelde dig Pink Cup - den meget farverige og festlige golfturnering som

Læs mere

Ringsted som Danmarks floorball-mekka

Ringsted som Danmarks floorball-mekka Ringsted som Danmarks floorball-mekka Ansøgning til Ringsted Kommune Floorball sætter Ringsted på Danmarkskortet 1 Til Ringsted Kommune Sct. Bendtsgade 1 4100 Ringsted August 2018 Ringsted og Benløse som

Læs mere

HF Mors. Bestyrelsens beretning 2014:

HF Mors. Bestyrelsens beretning 2014: HF Mors Bestyrelsens beretning 2014: Så er det igen blevet tid til generalforsamling i HF Mors. Tak til alle jer, der mødt op. Det er dejligt at se, at der er interesse for vores forening. 2014 var endnu

Læs mere

Træner og leder: Niels Dall, Ole Gammelgaard, Jakob Freil, Gitte Karlshøj og Alan B. Grønkjær samt Team Danmark konsulent Nicolaj Holmboe.

Træner og leder: Niels Dall, Ole Gammelgaard, Jakob Freil, Gitte Karlshøj og Alan B. Grønkjær samt Team Danmark konsulent Nicolaj Holmboe. VM finder sted i Belek, Antalya i Tyrkiet i denne uge. Danmark stiller med dette hold: Compound Martin Damsbo Patrick Laursen Stephan Hansen Camilla Søemod Recurve Maja Jager Anne Marie Laursen Carina

Læs mere

Atletikafdelingens beretning for 2018.

Atletikafdelingens beretning for 2018. Atletikafdelingens beretning for 2018. Skive AM har stadig de allerbedste træningsfaciliteter både sommer og især vinter. Vi har alle forudsætninger for at kunne præstere på højeste niveau, både organisatorisk

Læs mere

Nyhedsbrev fra DDBU. Regionalmøder i 2014. Møde med klubbernes turneringsledere: 22. februar 2014 Odense. Nyt fra DDBU

Nyhedsbrev fra DDBU. Regionalmøder i 2014. Møde med klubbernes turneringsledere: 22. februar 2014 Odense. Nyt fra DDBU N Y T F R A D D B U O G K L U B B E R N E Nummer 11 December2013 Nyt fra DDBU Regionalmøder i 2014 Fyraften-/regionalmøder: 28. januar 2014 Aars BK 29. Januar 2014 BK Frem, Kolding 12. februar 2014 Sakskøbing

Læs mere

Når jeg skal beskrive året 2016 i AIF, vil jeg sætte ord som spændende, udfordrende, travlt, sjovt og ikke mindst succesfuldt på.

Når jeg skal beskrive året 2016 i AIF, vil jeg sætte ord som spændende, udfordrende, travlt, sjovt og ikke mindst succesfuldt på. Formandens beretning 2016 - AIF Generalforsamling 2017 Når jeg skal beskrive året 2016 i AIF, vil jeg sætte ord som spændende, udfordrende, travlt, sjovt og ikke mindst succesfuldt på. 2016 var året, hvor

Læs mere